Referat fra generalforsamlingen 25 februar 2006

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra generalforsamlingen 25 februar 2006"

Transkript

1 Referat fra generalforsamlingen 25 februar 2006 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse Formand Kasserer Sekretær 2 medlemmer 6. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen 7. Valg af 6 barfolk 8. Valg af indkøber 9. Valg af intern revisor 10. Valg af div. aktivitetsudvalg Sæsonopstart, høstfesten, sæsonafslutning, julefrokost, garagemand/kvinde, Grønne områder mand/kvinde 11. Evt. 1. mureren blev valgt til dirigent 2. mousten fremlagde bestyrelsens beretning og kom ind på flg Generalforsamlingen foregik vellykket og i fin ro og orden, og ny bestyrelse blev Jette M., Hans, Niels, Mureren, Mousten Sæsonopstart med hyttetur Alle tiders hytte, dejlig vejr, god mad, billige priser, kage og chokolade på Hals Havn. Turen dertil gik over Mariager med et lille pittstop ved fjorden hvor der blev hældt lidt væske indenbords og videre til Hals, og så det sidste stykke ud til hytten ( Koldkær ) hvor øl og mad var gjort klar. 23 deltagere deltog, men HVORFOR ikke flere vi er immervæk en stor klub? Bededag var der traditionen tro køretur fra gammel torv og senere fest hos Ulvene, og herefter startede træfsæsonen for alvor Pinsen hvor mange plejer at køre en tur i det blå, og en lille håndfuld havde da i BULLS regi også fundet MC en frem, og kørte til Touring Camp Arbejdsdag, her havde vi vist sovet lidt i timen da det var jo samme weekend som Himmerlands træf. V havde store overvejelser om at flytte arbejdsdagen til en anden weekend, sådan at hele klubben uden dårlig samvittighed kunne komme til Himmerlands træf. Men men, 6-7 stk. til arbejdsdag i vores klubhus og 10 til træf,.husk på vi er altså 41. medlemmer. Der er jo træf hver weekend fra februar og resten af sæsonen, og alle disse kan jeg ikke stå og fremhæve her, men kan se at der er ca medlemmer der har været til træf.. hvor er alle de andre medlemmer? Juni juli august er gået med træf ferie osv.

2 Ved sidste bestyrelses møde blev vi enige om nye logomærker til vores trøjer som kan stryges på, og de koster ca. 40 kr. Efter flere år snakken om ny kaffemaskine er den endelig købt og vi købt griller til pølser og bøffer, (professionelle ting) ja selv en brødrister alt for et beløb på ca ,00 kr 3uger før vores høstfest stod Smeden ( Rasser leder vi stadig efter ) med pinde, klodser, plader, søm og skruer, og gik i krig med vores ishus. Et par hverdage og en enkelt fredag, så var det færdig og ser godt ud. 14 dage før høstfesten ankom så vores nye teltdug, den skulle bare lige hænges op, men nej nej, der skulle skæres, svejses og bores mange steder, men det ordnede M&M (Madsen og Mertz ) Høstfesten 2005: Der blev købt ind til det helt store i Indkøberens bil (bagerens) den hængte noget med røven et par gange eller flere. Samtlige lister blev som sædvanlig fyldt med navne ( ja ja der skulle da ringes rundt inden folk inden de vågnede op. Alt blev gjort klar og vi ventede kun på gæsterne, og de kom, de drak og åd, der var bare fyldt op med folk alle steder, men vejret var jo også flot. Musikken blev leveret af et veloplagt Haze, som sædvanlig fyrer den vildt af. Det eneste der faktisk manglede var nogle af vores egne folk, som skulle stå de steder de havde skrevet sig på til, det skal dog siges at nogle meldte afbud og vi fandt andre, men nogle kom slet ikke, det kan fandme ikke være rigtig HVAD SKAL VI GØRE?? Sæsonafslutningen var desværre heller ikke noget tilløbsstykke, der deltog 19 på køreturen, og til spisningen om aftenen deltog kun Fællesmødet var godt besøgt som altid Ja så startede spilleturneringen med start i Gug, og herefter hos Ulvene, og vi fører jo. Julefrokosten er som altid et tilløbs stykke og et flot stykke arbejde af de folk som arrangerede den, og lige så flot af dem der deltog i løjerne. Jule aftens dag kom der igen mange folk i klubben for at drikke en juleøl. Nytår aften var der ingen fest Farsø vinter træf, her deltog kun Liv Humle hyggeweekend igen fin fest, her deltog 11 medlemmer fra Bull`s Siden sidst vi havde møde er der da sket lidt, nogen er skilt og andre er gift og andre igen afholdt kobberbryllup, lidt runde fødselsdage er der også blevet afholdt, tillykke med det. Her i klubben fortsatte folk jo med at nyde sommeren og køre til træf ja ( Mureren har dårlig haft tid til vores hjemmeside han er altid på farten, er det ikke på MC er det på cykel ) OG HUSK NÆSTE SPILLEAFTEN HOS OS DEN Værkstedet har problemer med at der lånes værktøj med hjem og ikke kommer retur igen. Så vær venlig ikke at låne med hjem, uden der ligger en seddel på hvad og hvem der har lånt.

3 Der er blevet skruet meget på værkstedet i vinter, og der henstilles til folk om ikke at opbevare deres cykler om vinteren, der er alt for lidt plads til dem skal reparere ( her tænkes på dem som har plads derhjemme) Ingen havde spørgsmål til beretningen som herefter blev GODKENDT. 3. Aflæggelse af regnskab Kassereren udleverede regnskabet til alle som blev gennemgået, og Driftresultatet viste et overskud på ,64 kr. Der var ikke de store bemærkninger fra revisor, som fortalte at 2005 regnskabet så godt ud. Mousten forespurgte til forbrugsafgifter om hvorfor de var så store, var det el eller varme der gjorde dem så høje? Det er ca. de samme beløb som tidligere år, og derfor havde det ikke givet anledning til forundring. Der blev igen diskuteret gæld i baren, og der var enighed om at der max. gives kredit i 30 dage, klubben er ikke en bank. Herefter blev regnskabet sat til afstemning, og alle stemte for. GODKENDT. 4. Indkomne forslag Bestyrelsen fremlagde et forslag ang. Regler vedr. lån af klubhus, som blev anmodet om på sidste fællesmøde. Dette skabte en større diskussion om hvorvidt der skulle indføres brugerbetaling eller ej. Til slut blev der enighed om flg. regler som ophænges: Betingelser vedr. lån af Bull`s klubhus, ekxl. værksted Kan kun lånes af et Bull`s kat. 1 medlem. Lokalet må ikke videreudlejes til andre, dog accepteres nærmeste familie som, kone, kæreste, børn og børnebørn, samt MC relaterede ting. Kan ikke lånes onsdage og fredage, med mindre alle medlemmer er inviteret / og gæster der måtte komme. Depositum 500 kr. Skal du låne, så kontakt sekretæren. Medbring selv service, viskestykker, håndklæder, duge o.lign. Klubhuset afleveres rengjort og i samme stand som det blev modtaget. Depositum 500 kr. betales til barmanden, senest klubaftenen før, og der tilbagebetales depositum førstkommende klubaften af barmanden. Det pointeres at medlemmet som låner lokalet, åbner og lukker samt også selv skal være fysisk tilstede under forløbet. Er du i tvivl om reglerne, er du altid velkommen til at rette henvendelse til bestyrelsen. Mvh. Bestyrelsen Vedtaget på generalforsamlingen 25 februar 2006

4 5. Valg af bestyrelse Formand Kasserer Sekretær 2 medlemmer Formand, her blev Tousten Mousten genvalgt Kasserer, her blev Niels Skogberg genvalgt Sekretær, her blev John Christensen genvalgt 2 medlemmer til bestyrelsen blev Jette Madsen og Hans Simonsen genvalgt. Bestyrelsen for 2006 Mousten, camping-fatter, mureren, fru madsen, harley hans Sekretæren fremkom med ønske om at indkaldelse til generalforsamling vil stadig blive udsendt til alle medlemmer pr. post, og for eftertiden vil alt andet post som referater, telefonlister og lign. Ligge i kuverter i baren til alle som ikke har en adresse, så disse skal selv afhente disse ting i baren. Alle med vil få tingene sendt denne vej. 6. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen Niller og Rasser blev valgt. 7. Valg af barfolk Camping-fatter, - Hans, - Boris, - Polakken, - Smeden, - og Liv blev alle valgt. 8. Valg af indkøber Her blev Bageren genvalgt. 9. Valg af intern revisor Rolf blev genvalgt. 10. Valg af div. aktivitetsudvalg Folk til at arrangere høstfesten, og her startede en større diskussion om vi magtede at afholde en høstfest, for de tidligere år havde der været problemer med at få nok folk til at deltage i arbejdet. Havde vi folk nok? Kunne vi evt. betale nogle for at udføre opgaver som idrætsklub eller lign? Der blev efter en lang diskussion enighed om at vi ville og kunne få en høstfest stablet på benene, og der skulle udsendes opgaver til medlemmer i god tid således at folk kunne sige om de kunne stå til rådighed. Der skal kunne trækkes på alle medlemmer på denne opgave, husk vi er 41 medlemmer, og nogle mente at der ikke bare skulle ophænges lister i klubben, så det er de samme der bare tog de nemme og gode opgaver. Udvalget skulle udpege en kordinator til at stå for disse vagtsedler. Hvis det så viser sig 2-3 måneder før at der ikke kan skaffes folk må høstfesten tages op igen.

5 Valgt til at arrangere høstfesten: Camping-fatter, mousten, søren grå, polakken, mette, lone, og vores prøve træls =Henrik. Sæsonopstart: Rasser og Olle Sæsonafslutning: Polakken og Peen Julefrokosten: Madsen, Liv, Søren Grå, mousten, og prøven træls = Henrik Garagemand: Mureren Grønne områder: Polakken 11. Evt. Elvis forespurgte til, om det kunne være rigtigt at når nogen lånte klubben så kunne de bare ringe til folk som havde cykler i værkstedet, og bede dem om at de skulle flyttes væk. Dette var ikke måden på det, og når nogen låner klubben var det exkl. Værkstedet, og skal værkstedet bruges til arrangementer i klub regi, så kunne cyklerne stilles udenfor, og sættes ind igen efter brug. Der vil blive indsat en systemlås til værkstedet, som klubnøglen passer til, for værkstedet er ikke for gæster, eller legeplads. Pas venligst på cyklerne som er på værkstedet.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Referat fra generalforsamlingen Afholdt mandag d. 23. Maj 2005 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen Valg af dirigent til begge generalforsamlinger:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Jeg vil håbe alle vore medlemmer har haft en god jul samt får et godt nytår.

Jeg vil håbe alle vore medlemmer har haft en god jul samt får et godt nytår. 1 Jeg vil håbe alle vore medlemmer har haft en god jul samt får et godt nytår. VMJK har i 2015 budt 7 nye medlemmer velkomme. 7 nye medlemmer som er faldet godt til i vores klub. Så tak til vores gamle

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

Hvis vi er heldige, kan der til august køres fra fantasianlægget og op på modulerne.

Hvis vi er heldige, kan der til august køres fra fantasianlægget og op på modulerne. 1 Formanden skriver Nu er sommeren kommet, efter at kikke på hvilke måned vi er i, men kikkes der på vejret så virker det ikke til sommer. Så er det jo godt vi har nogle indendørs sysler vi kan arbejde

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer i ældreplejen om besparelser, bad og rengøring

Det siger FOAs medlemmer i ældreplejen om besparelser, bad og rengøring FOA Kampagne & Analyse 29. oktober 2009 Det siger FOAs medlemmer i ældreplejen om besparelser, bad og rengøring Denne undersøgelse er gennemført på forbundets elektroniske medlemspanel i oktober måned

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Træningen Træningstilbuddet foregår primært i et privat fitnesscenter, men kan også foregå ude enten i form af ture i skoven eller lignende. Det

Læs mere

Nyhedsbrev. Børnegruppen: januar og februar 2016

Nyhedsbrev. Børnegruppen: januar og februar 2016 januar og februar 2016 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Formand:

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Marts 2012. Dienesmindes Venner Furvej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013

Marts 2012. Dienesmindes Venner Furvej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013 Marts 2012 Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling på Dienesminde, Furvej 41, 7800 Skive Søndag den 25. marts 2012 kl. 14.00 Dienesmindes Venner Furvej

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 Fremmødte: 10 + 1 fuldmagt Afmeldinger: 2 Ad 1) Valgt til dirigent formand Helene Olsen (HO), valgt til referent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 Nyhedsbrev Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 OZ2EDR 50. årgang Redaktionelt Dette er første udgave efter ændring af formen for udsendelse af information fra EDR Århus afdelingen til medlemmerne.

Læs mere

ca. 1. Valg af ordstyrer referent 2. Valg af 4. Økonomi nyt byråd 5. Valg af Onsdag 20/4? 7. Valg af Anders 8. Valg af 13.

ca. 1. Valg af ordstyrer referent 2. Valg af 4. Økonomi nyt byråd 5. Valg af Onsdag 20/4? 7. Valg af Anders 8. Valg af 13. Affaldsindsamling søndag d. 17. april 2016 kl. 10.00 og derefter forårsmøde ca. kl. 11.000 hos Gerda (Kjærlingsvej 8) Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Gennemgang af sidste (og forrige...??)

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Mopar garage Skrevet af 300-2008/09/16 16:01 Så er der lavet sokkel til mit nye Mopar værkste/garage. skal helst være færdig inden vinteren, B) B) B) http://www.moparclub.dk/components/com_joomlaboard/uploaded/images/p300.jpg

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015 REFERAT Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015 Bestyrelses møde 82. d. 9/6 2015. Til stede: Ole Holmer-Bretlau, Alice Østergaard, Bente Nilsson, Søren Sigaard og Ann Mønster.

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2011 Siden sidst. Jeg glæder mig i denne Tid; Nu falder Julesneen hvid, Og så må julen komme! Sådan starter fortællingen om Peters jul. Sneen mangler endnu, men

Læs mere

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet?

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet? Referat af generalforsamling på Kerteminde Skole d. 20. marts 2007 Velkomst v. Formand Jørgen Andersen 1) Valg af Dirigent. Bestyrelsen foreslog Mogens Jacobsen. Mogens blev valgt. Nr. 61 Generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset.

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset. Unge-håndbog 1 A Alfabetisk liste Aften-te: Aften-te serveres (som buffet) hver aften omkring kl. ca. 21.30. Derved har du mulighed for at få noget mad inden sengetid. (du må ikke bare frit gå i køleskabet).

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

GUNDERSTED BORGERFORENING

GUNDERSTED BORGERFORENING GUNDERSTED BORGERFORENING PROGRAM 2016 Velkommen til en ny sæson for nye og gamle medlemmer Vi søger frivillige.. Hjemmeside Har du lyst til at være med til at holde hjemmesiden opdateret så kontakt Åse

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2016 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Plan for de sidste uger før sommerferien + prøveplan 2-3 Københavnertur + Invitation til dimission 4-5 Kære alle!

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold 1 Navn Logens navn er Gentle Adventure (GA) 2 Formål Formålet er at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at skabe et kammeratskab som holder på tværs af personlige forhold og hele livet. Hvad skal

Læs mere

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Indhold: Spørgsmål og svar fra dagen Side 3 10. Alle spørgsmål i samlet rækkefølge Side 11 Hjælpe spørgsmål til uddybning

Læs mere

Medlemstal... 3. Opvisninger... 4. Forårsopvisninger... 4. Hjemmeopvisning... 4. Sommeropvisning... 4. DGF i Tivoli... 5. Sommerskole med DGI...

Medlemstal... 3. Opvisninger... 4. Forårsopvisninger... 4. Hjemmeopvisning... 4. Sommeropvisning... 4. DGF i Tivoli... 5. Sommerskole med DGI... Lillerød Gymnastikforening Bestyrelsens beretning for 2015 Indhold Medlemstal... 3 Opvisninger... 4 Forårsopvisninger... 4 Hjemmeopvisning... 4 Sommeropvisning... 4 DGF i Tivoli... 5 Sommerskole med DGI...

Læs mere

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær).

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær). Generalforsamling, Grundejerforeningen Mosen, 26/2 2014 Tilstede: 18, 27, 14, 20, 41, 37, 42, 28, 26, 31, 29, 15, 10, 19 og 13. 1. Valg af dirigent Henrik nr. 20 vælges som dirigent 2. Beretning Præsentation

Læs mere

Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation

Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation k SynErGaia Integrationsministeriets pulje til integration Peter Berliner Pårørendes udsagn om forløbet Det var dejligt at sidde

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Egeløvparken

Referat fra afdelingsmøde i Egeløvparken Referat fra afdelingsmøde i Egeløvparken Afdeling 1-1015 Egeløvparken Mødedato/kl.: 4. juli 2012 kl. 19.00 Sted: Beboerlokalet Deltagere: Solvej Strømsted (Økonomi) Helle Reinholdt (konstitueret driftschef)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING AFHOLDT TIRSDAG DEN 19.02.2013 Torben bød velkommen. Ad pkt. 1 Ad pkt. 2 Valg af dirigent Henrik Jørgensen nr. 63 enstemmigt valgt Formandens/bestyrelsens beretning Endnu

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 10. marts 2016 kl. 15.00 generalforsamling på Politigården i Skive.

Læs mere

Er du mand for dit helbred?

Er du mand for dit helbred? Er du mand for dit helbred? 5 FORTÆLLINGER FRA DANSKE MÆND Leif 43 år: Jeg skulle have lyttet til kroppens signaler Danske mænd lever livet kort og hårdt Mange danske mænd tager livtag med døden hver dag.

Læs mere

Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven.

Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven. Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven. Tilstede: Repræsentanter fra 23 huse. Ikke tilstede: Repræsentanter fra hus nr. 14 og hus nr. 18. Formand Knud Jensen

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Spørgeskema Valby Kulturdage. Besvarelser indsamlet fra 16/10-17/11

Spørgeskema Valby Kulturdage. Besvarelser indsamlet fra 16/10-17/11 Spørgeskema Valby Kulturdage Besvarelser indsamlet fra 16/10-17/11 Spørgeskema Undersøgelsen løb fra 16/10-17/11 127 besvarelser Delt på hjemmeside, i nyhedsbrev og på Facebook Hvem har svaret? Aldersspredning

Læs mere

Referat. Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer

Referat. Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer Referat Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer Tid: 29. september 2012 kl. 11.00 Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

og holder foredrag om emnet Far og datter i vildmarken -- 45 dage i kano Erik har tidligere boet i Langeskov og hans datter bor her stadig, hvis det h

og holder foredrag om emnet Far og datter i vildmarken -- 45 dage i kano Erik har tidligere boet i Langeskov og hans datter bor her stadig, hvis det h Beretning 2015 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 385, lidt mindre end sidste år, men vi plejer også og få lidt indmeldinger, af folk der gerne vil deltage i vores musikaftner, og

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk. 3. praktikperiode 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave

Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk. 3. praktikperiode 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave 2. Rejsebrev 3.praktik i Esther Børnehave på Grønland Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Praktikperiode: 2. el. 3. Praktik fra til dd.mm.år: Institutionens navn: Institutionens adresse: Institutionens

Læs mere

BMW X6 Tyveriskade. Indsendt af kenn - 13. Mar 2014 07:51

BMW X6 Tyveriskade. Indsendt af kenn - 13. Mar 2014 07:51 BMW X6 Tyveriskade. Indsendt af kenn - 13. Mar 2014 07:51 BMW X6 Tyveriskade. Denne meget fine BMW X6 kom fra en forhandler der havde haft besøg af en flok tyveknægte. Der var desværre fjernet navigationsudstyr

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Der var mødt 29 grundejere frem plus medlemmerne i bestyrelsen. Ad 1 Valg af dirigent Esben Hansen blev valgt til dirigent (efter to års pause).

Læs mere

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Da vi startede året, var det med stor tørke her i vores område, og det gjorde, at vi fik store prisstininger

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 7. maj Sangaften Onsdag den 11. juni Tur til Bakken Lørdag den 19. juli Bålfest Lørdag den 9. august Skovtur Nye tider til at booke sig

Læs mere

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang På jagt efter historiske spor i Den Fynske Landsby 3.- 4.årgang Velkommen Velkommen til Den Fynske Landsby. Den Fynske Landsby ser ud på samme måde, som mange landsbyer gjorde på Fyn i 1800-tallet. Her

Læs mere

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO Glidende overgang 2014 Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub

Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub afholdt lørdag, den 11. april 2015 i klubbens lokaler kl. 14.30 med følgende dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Valg

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program.

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program. Foreningen af sommerhusgrundejere i Haurvig Referat af ordinær generalforsamling 2010 Den 14. maj 2010 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i foreningen af sommerhusejerere i Haurvig på lejeskolen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere