2. Efterretninger/siden sidst: a) Økonomi og medlemstal, institution. Referaterne godkendt uden bemærkninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Efterretninger/siden sidst: a) Økonomi og medlemstal, institution. Referaterne godkendt uden bemærkninger."

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde i GJUK Mandag den 24. oktober 2011 kl. 19,00 Afbud: Susanne Hvass, Rikke Blank, Lasse Ilsø Jensen 1. Godkendelse af referat fra: a) bestyrelsesmødet den b) Bestyrelsesmødet den Referaterne godkendt uden bemærkninger. 2. Efterretninger/siden sidst: a) Økonomi og medlemstal, institution b) Økonomi, bar c) Økonomi, støttefond Balance for institutionen omdelt og gennemgået. Forbruget er i forhold budgettet omkring 5 % for højt, men dette modsvares af den regulering vi får på grund af flere indmeldte børn. Her vil vi få en regulering på omkring kr Flere af udgifterne på de enkelte konti overskrider/kommer til at overskride det vi har sat som forventet forbrug. Dette skyldes især, at der i løbet 2011 er gennemført og afviklet flere aktiviteter og ture end forudsat. Dette har også givet klubben en betydeligt højere deltagerbetaling end budgetteret, ca. kr , som er med til at dække bl.a. højere udgifter til kolonihusleje, transport, forplejning og arrangementer. Det forventes derfor, at vi ikke får problemer med budgettets overholdelse. Det er desuden aftalt, at et nyt lege/klatre/balance område, der skal opføres og erstatte den gamle tarzan-bane, pris ca. kr , skal konteres som et anlæg. Det omdelte bilag vedr. antal indmeldte i klubben viser, at medlemstallet også i år bliver betydeligt højere end forudsat i budgettet. MK: 65(59), JK 178(137) UK: 224. Det ser således ud til, at vi står godt rustet til det kommende års prisstigninger, da udgangspunktet på medlemstallet er ganske højt. Balance for baren omdelt og gennemgået. Overskud før renter kr ,33, en bruttoavance på 30 %, hvilket er meget tilfredsstillende. Balance for Støttefonden omdelt og gennemgået. Der er endnu ikke bogført udgift til forsikring i Hvor stort dette beløb er, vides ikke. Men forsikringen antages ikke at overstige kr Vi har i 2011 haft begge busser(både den gamle og nye) forsikret indtil den gamle bus blev solgt og dermed afmeldt. Overskud i Fonden er nu på kr , hvilket er meget tilfredsstillende.

2 d) budget 2012 vedtaget. - Hvad nu? f) Samarbejde med skolen om trivsel i 3. årgang g) temadagen den 10. marts 2012 Hvor er vi? h) møde med støttefond den 8. december 2011 Skanderborg byråd har vedtaget budgettet og for klubberne er det endnu ikke helt klart, hvad det indebærer af eventuelle forandringer. Der er ikke indregnet besparelser på klubområdet, men til gengæld er der indregnet en større stigning i forældrebetaling. 3. klasse + kr. 50,00 pr. måned, JK 4. klasse pr. måned (750,00) og JK klasse + kr. 200 pr. måned(550,00) Alle takster opkræves i 11 måneder årligt, og træder i kraft den 1. august 2012 En forudsætning for denne takststigning er, at lovgivningen ændres eller at Skanderborg Kommune selv aktivt flytter dagtilbudslovens klubber til anden lovgivning. Det er på nuværende tidspunkt ikke klart, hvad kommunen vælger og hvilke planer der er. Bestyrelsen har et behov for og et presserende ønske om at indgå i en fremtidig drøftelse og dialog med kommunen om klubbens fremtidige status, både lovgivningsmæssigt og status som selvejende. Bestyrelsen besluttede derfor at fremsende et brev til Byråd/direktion. Udkast til brev omdelt og gennemgået. Udkastet blev med få ændringer godkendt. Brevet fremsendes til kommunen. Brevet medsendt referatet. Der orienteredes om et forløb, klubben gennemfører med Gyvelhøjskolen i uge 44 og 45. Forløbet er initieret af klubben, bl.a. på baggrund flere forældre henvendelser og manglende trivsel i klasserne. Vi har fra klubben efterfølgende drøftet det med lærerne på årgangen og besluttet at gennemføre et forløb af en uges varighed i hver klasse, der foregår væk fra skolen, bl.a. i klubben, i Smedeskoven og i hallen, afhængig af vind- og vejrforhold. Det er bygget op som et teambuildings forløb, hvor børnene skal lære at arbejde og fungere sammen ved løsning af forskellige opgaver.. Der var stor ros fra bestyrelsen til klubben for det flotte og veltilrettelagte projektforløb. Temadagen er som allerede fastlagt lørdag den 10. marts Temadagsudvalget består fra bestyrelsen af Lasse Ilsø Jensen og Daniel Overballe og fra personalet er det Simon Bøcker og Jane Spanner. Personalet indkalder til første planlægningsmøde. Fællesmødet med fonden er som allerede aftalt torsdag den 8. december kl. 18,00 hos Henriette Wæhrens. Dagsorden som sædvanligt. Fortæring bestilles (af Henriette) hos Lillering Skov. Tage sørger for at købe og medbringe drikkevarer.

3 i)kontrakt for 2012 har vi ønsker til nye mål? Kommunale kontraktmål er bl.a. inddragelse af frivillige(se medsendte notat om lærings- og kontraktdialogen) Kommunen har nu fremsendt tids- og procesplan for kontrakt GJUK s egne forslag til kontrakt mål skal være Fagsekretariatet for børn og unge i hænde senest den 2. december. Bestyrelsen finder, at vi skal fortsætte med sundhedstemaet og udbygge det med nye tiltag. Her var der forslag om at etablere et samarbejde med GFS og deres nye afdeling for foreningsfitness. Desuden fortsættes det fælles tema om det gode liv. Byrådet vil styrke samarbejdet med den bredere borgerrepræsentation, dvs. brugerrepræsentanter i råd, nævn, institutionsbestyrelser mv. Kontrakt- og aftaleholderne skal øge samspillet med aktive borgere og frivillige. Bestyrelsen er ikke udelt begejstret for temaet om frivillige, hvis det betyder at klubarbejde sådan ind ad bagdøren bliver erstattet med frivilligt arbejdskraft. Det vil bestyrelse have meget fokus på. Fagsekretariatet Børn og Unge ønsker at kontraktholderne: Opstiller mål der bidrager til at synliggøre effekten af de senere års fokus på inklusion Formulerer mål og/eller indsatsområder under temaerne innovation og effektivisering med henblik på at frigøre ressourcer til kerne-ydelsen Personalet arbejder videre med formulering af kontrakt mål og får dem fremsendt til fristen den 2. december. Efterfølgende fremsender kommunen forslag til endelig kontrakt, der skal underskrives af bestyrelsesformanden. j) Dialogmøde med Undervisnings- og børneudvalget den k) forældremøde i miniklubben. Der er indbudt til dialogmøde med Undervisnings- og Børneudvalget den 15. november kl Mødet er for forældrebestyrelserne og lederne for dagtilbudsklubberne. Der meldes tilbage til Tage, hvem der kan deltage senest den 10. november. Der er afholdt et meget velbesøgt og positivt forældremøde i 3. årgang/miniklubben.

4 Der blev udtrykt stor tilfredshed med klubben og det vi gør for børnene. Der var også meget stor glæde og anerkendelse til klubben for initiativet med teambuildings forløb. l) Nye faciliteter på Det grønne område. m)årligt legepladscheck i november Tarzan-banen er som tidligere nævnt nedtaget og der er opstillet et nyt. Det betyder, at vi forventer at få et anmærknings frit legepladstilsyn. Det nye har kostet ca. kr Det gamle var efter mere end 20 år tjenligt til udskiftning. Der er aftalt årligt legeplads tilsyn i november. n) livet i klubben: Halloween, Fodboldstævne i Lemvig, UK fest, weekend til Heide Park, ture og kommende arrangementer. l)offentligt møde om budgettet i Skanderborg den 14. september Der er i den kommende tid og i den seneste tid været en lang række aktiviteter og arrangementer i klubben, der har haft god og stor tilslutning. Der er meget liv og aktivitet, både om dagen og om aftenen. Der deltog kun få forældre i det offentlige møde i Skanderborg om budgettet. Men bestyrelsen var godt repræsenteret og fik positive tilkendegivelser fra politikerne omkring fremtidig selvstændig status og selveje. Nu må klubbens henvendelse vise, hvordan sagen fremadrettet udvikler sig hvad der sker. 3. Personale a) Job praktik Lene Frederiksen 3 måneder Taget til efterretning b)job praktik: Peter Hansenfratræder c) Trivselsmåling i GJUK Skanderborg kommune har foretaget en trivselsmåling blandt alle medarbejdere i kommunen., hvilket vil sige omkring i alt personer. Også GJUK s medarbejdere har deltaget i den online-baserede undersøgelse. Undersøgelsen blandt GJUK s medarbejdere viser, at GJUK som arbejdsplads ligger i top på stort set alle undersøgte dimensioner. Ledelsen drøfter målingen og målingen drøftes også i lokal MED. Der er ikke umiddelbart ting i undersøgelsen, der giver anledning til initiativer, da stort set alle GJUK s medarbejdere giver arbejdsplads rigtig gode karakterer Den elektroniske udgave af trivselsmålingen medsendes referatet. 4. Eventuelt Henriette rejste spørgsmålet om generalforsamlingen næste år i april og udfordringen med at få forældrene til at møde frem.

5 Mødet hævet Referent Der skal være et tema/arrangement/foredrag/oplæg, der kan vække forældrenes interesse og Ulla Andersen fra Ungdomsringen (der tidligere har holdt oplæg i klubben om teenagere) som et muligt emne som oplægsholder. Alle bedes lægge hovederne i blød og tænke på mulige emner og temaer. Kl. 21,45 Tage Den selvejende institution Galten Junior- og Ungdomsklub Syvtallet 8, 8464 Galten SMS : Tlf Fax.: mail; gjuk@skanderborg.dk Hjemmeside:

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 16. JANUAR 2012 KL. 19,00

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 16. JANUAR 2012 KL. 19,00 Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 16. JANUAR 2012 KL. 19,00 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 8.12.2011 b)bestyrelsesmødet den 24. oktober 2011 2.Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal,

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK*s bestyrelse mandag den 20. Oktober kl. 19,00

Referat fra mødet i GJUK*s bestyrelse mandag den 20. Oktober kl. 19,00 Referat fra mødet i GJUK*s bestyrelse mandag den 20. Oktober kl. 19,00 Afbud Sanne Engkjær Mads O. Petersen deltog i mødet indtil kl. 20,15 En revideret dagsorden, med flere punkter, blev omdelt og godkendt

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 25. MARTS 2010 KL. 19,00 Afbud: Henriette Wæhrens

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 25. MARTS 2010 KL. 19,00 Afbud: Henriette Wæhrens Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 25. MARTS 2010 KL. 19,00 Afbud: Henriette Wæhrens 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 23. november 2009 b)bestyrelsesmødet den 29. oktober 2009 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00

Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00 1 Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00 Afbud: Dennis H. Larsen 1. Konstituering: a) valg af formand b) valg af næstformand c) valg af rep. til

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 17. JANUAR 2011 KL. 19,00

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 17. JANUAR 2011 KL. 19,00 Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 17. JANUAR 2011 KL. 19,00 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25. november 2010 b)bestyrelsesmødet den 25. oktober 2010 2.Efterretninger/siden sidst:

Læs mere

Referat fra møde i GJUK s bestyrelse torsdag den 29. august 2013 kl. 19,00 Afbud: Dennis Larsen og Sonny Behrendt 1.Godkendelse af referatet fra

Referat fra møde i GJUK s bestyrelse torsdag den 29. august 2013 kl. 19,00 Afbud: Dennis Larsen og Sonny Behrendt 1.Godkendelse af referatet fra Referat fra møde i GJUK s bestyrelse torsdag den 29. august 2013 kl. 19,00 Afbud: Dennis Larsen og Sonny Behrendt 1.Godkendelse af referatet fra Referatet godkendt uden bemærkninger. mødet den 30.5.2013

Læs mere

2.Efterretninger/siden sidst: a) medlemstal, MK: 56 (65)JK:194(177)UK:223(222)

2.Efterretninger/siden sidst: a) medlemstal, MK: 56 (65)JK:194(177)UK:223(222) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 15. AUGUST 2011 KL. 19,00 I GJUK Afbud: Rikke Stræde Frandsen 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 30.5.2011 2.Efterretninger/siden sidst: a) medlemstal,

Læs mere

b) Økonomi, institution 2011(Medsendt) c) Økonomi, bar 2011 (medsendt) d) Økonomi, Støttefond 2011(udleveres på mødet) e) Udlicitering af rengøring?

b) Økonomi, institution 2011(Medsendt) c) Økonomi, bar 2011 (medsendt) d) Økonomi, Støttefond 2011(udleveres på mødet) e) Udlicitering af rengøring? Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 4. APRIL 2011 KL. 19,00 Afbud: Rikke Stræde Frandsen og Dennis H. Larsen 1.Referat fra Bestyrelsesmødet den 17. januar Referatet godkendt uden bemærkninger.

Læs mere

Afbud til mødet: Mads O. Petersen, Dennis Larsen, Henriette Wæhrens og Sanne Engkjær

Afbud til mødet: Mads O. Petersen, Dennis Larsen, Henriette Wæhrens og Sanne Engkjær Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 30. MARTS 2009 KL. 19,00 Afbud til mødet: Mads O. Petersen, Dennis Larsen, Henriette Wæhrens og Sanne Engkjær Dagsorden: Referat: 1.Referat fra mødet Referatet

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Årsregnskab 2010 1 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors erklæring 5 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelsen 2010 8 Balancen 2010 10 Særlig specifikation

Læs mere

2.Efterretninger/siden sidst:

2.Efterretninger/siden sidst: Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK ONSDAG DEN 13. AUGUST 2014 KL. 19,00 I GJUK Afbud: Peter Munk-Pedersen. Fraværende Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 26.5.2014 Referatet godkendt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK mandag den 20. oktober 2014 kl. 19,00

Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK mandag den 20. oktober 2014 kl. 19,00 Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK mandag den 20. oktober 2014 kl. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Begovic. 1. Godkendelse af referat fra: a) bestyrelsesmødet den 13. august 2014 Referatet godkendt

Læs mere

GENERELLE OPLYSNINGER

GENERELLE OPLYSNINGER Årsregnskab GENERELLE OPLYSNINGER Institutionsnavn: Galten Junior- og Ungdomsklub Syvtallet 8 8464 Galten Regnskabsår: 1/1-31/12 Bestyrelse: Charlotte Højlund Jensen, formand Rikke Stræde Frandsen, næstformand

Læs mere

orientering) b) økonomi, institution(se bilag til orientering)

orientering) b) økonomi, institution(se bilag til orientering) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse ONSDAG DEN 23. AUGUST 2017 KL. 19,00 I GJUK Afbud: Rasmus Wagner, Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 9.5.2017 Referatet

Læs mere

Beretning for året 2009/10. at såfremt medlemstallet ikke holder kan vi få problemer med at overholde budgettet.

Beretning for året 2009/10. at såfremt medlemstallet ikke holder kan vi få problemer med at overholde budgettet. Beretning for året 2009/10 at såfremt medlemstallet ikke holder kan vi få problemer med at overholde budgettet. Kontraktmålene mellem Gjuk og Skanderborg Kommune er opsøgende arbejde, arbejdet med rummelighed,

Læs mere

GENERELLE OPLYSNINGER

GENERELLE OPLYSNINGER 1 Årsregnskab GENERELLE OPLYSNINGER Institutionsnavn: Galten Junior- og Ungdomsklub Syvtallet 8 8464 Galten Regnskabsår: 1.1.-31.12. Bestyrelse: Charlotte Højlund Jensen, formand Rikke Stræde Frandsen,

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

Udviklingskontrakt 2018 for Galten Junior- og Ungdomsklub S/I

Udviklingskontrakt 2018 for Galten Junior- og Ungdomsklub S/I Udviklingskontrakt 2018 for Galten Junior- og Ungdomsklub S/I Kontrakten har været drøftet på personalemøde og i klubbens bestyrelse. Personalet har ønsket at arbejde videre med de allerede kørende udviklingsmål

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Søren A deltog fra kl. 17.30, Dato 16. november 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle B Dagsorden godkendt.

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00

Referat. Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00 SØHUSSKOLEN, Bispeengen 3, 5270 Odense N, Tlf. 63 75 76 00, Fax. 63 75 76 27 1. Mødeleder Susanne Referat Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Oversigt over udviklingskontrakter for Børn- og Ungeområdet

Oversigt over udviklingskontrakter for Børn- og Ungeområdet Oversigt over udviklingskontrakter for Børn- og Ungeområdet 1. Processen for formulering af udviklingsmål (Hvordan er processen foregået, hvem har været inddraget mv.?) Fagsekretariatet Børn og Unge har

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

1 Undervisnings- og Børneudvalget

1 Undervisnings- og Børneudvalget 1 Undervisnings- og Børneudvalget Politikområde 12: Dagtilbud 0 6 årige 1.1 Ændret forældrebetaling vedr. børn i specialtilbuddene Æsken og Galaksen Der er lovgivningsmæssigt grundlag for at opkræve forældrebetaling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. november kl i Lærkereden.

Bestyrelsesmøde den 21. november kl i Lærkereden. Bestyrelsesmøde den 21. november kl. 17.30 20.00 i Lærkereden. Nivå området V/ områdeleder Jane Sys Toftesgaard Lærkereden Nivåhøj 80 2990 Nivå Tlf 72 56 53 44 jsto@fredensborg.dk Dato: 07.12.16 Afbud

Læs mere

DIA Direktionens idé- og arbejdsgrundlag

DIA Direktionens idé- og arbejdsgrundlag DIA 2017 Direktionens idé- og arbejdsgrundlag Indledning Direktionens idé- og arbejdsgrundlag (DIA) understøtter Byrådets politikker og politisk besluttede forandringer og udgives én gang årligt. DIA udstikker

Læs mere

REFERAT - BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN

REFERAT - BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN DAGSORDEN Forældrebestyrelsen for Dagplejen EMail: gac@olos.dk 18. april 2016 REFERAT BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN DATO: Mandag den 4. april 2016 TID: 17:30 21:00 STED:, DELTAGERE:

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde Elverhøjen

Bestyrelsesmøde Elverhøjen Placering: Græsted Børnehuse» Forældrebestyrelsen - Græsted Børnehuse» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 12-10-2016 kl.:

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget. Mødedato: Søndag den Starttidspunkt for møde: 13:30. Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere:

Referat. Folkeoplysningsudvalget. Mødedato: Søndag den Starttidspunkt for møde: 13:30. Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Folkeoplysningsudvalget Referat Mødedato: Søndag den 25-09-2011 Starttidspunkt for møde: 13:30 Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Bemærkninger: Fraværende: Afbud: Ebbe Christensen, Egon Knudsen, Karin

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

DIA (Direktion og Koncernledelse den 5. oktober) Billeder ala sidste års DIA sættes ind

DIA (Direktion og Koncernledelse den 5. oktober) Billeder ala sidste års DIA sættes ind DIA 2017 (Direktion og Koncernledelse den 5. oktober) Billeder ala sidste års DIA sættes ind Indledning Direktionens ide-og arbejdsgrundlag (DIA) understøtter Byrådets politikker og politisk besluttede

Læs mere

Bestyrelsens og ledelsens beretning for arbejdet 2013/2014

Bestyrelsens og ledelsens beretning for arbejdet 2013/2014 Bestyrelsens og ledelsens beretning for arbejdet 2013/2014 I sidste års beretning kunne vi fortælle, at der endelig var blevet en aftale om harmoniseringen af klubvirksomheden i kommunen. Der var blevet

Læs mere

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017 Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 17.8. 2016 kl. 19.00-22.00. Indtryk: Grethe Afbud: Anders A (Lise deltog som suppleant) Dagsorden: 1. Underskrivning af referat fra sidste møde. 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Afd. Vestermarken. Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Afd. Vestermarken. Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180925 Dagsorden og referat 25.09.2018 17-19 Deltagere: Afbud: Mikkel, Lene, Lise, Sille Torben, Louise, EMØ, BBO, AHA, Henrik, Anton Mogens, Lars, Rikke, Emil Vestskolen

Læs mere

Bestyrelsens og ledelsens beretning for 2012/2013

Bestyrelsens og ledelsens beretning for 2012/2013 Bestyrelsens og ledelsens beretning for 2012/2013 25 De seneste år har der været en vis usikkerhed om klubbernes eksistens og grundlag, herunder lovgrundlag. Det har vi i bestyrelsen og blandt personalet

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi. Referat

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi. Referat Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi Referat Bestyrelsen 29-09-2016 09:15 29-09-2016 16:45 Dato: Tid: Sted: Deltagere: 29. september 2016 09:15-29-09-2016 16:45 Samsø Rådmand Kristian Würtz

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde Dato: 13. november 2017 kl. 19.30-21.30 Sted: Møllehusene, Møllegårdsvej 13 6715 Esbjerg N. Deltagere: Navn deltager afbud Leder Per Olesen Medarbejderrepræsentant

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-10-2016 Kl.: 17.30-20.00 Fraværende: Sussie, Lise-Lotte, Michael K, Magnus og Emma Mødeleder: Michael L Referent: Lene Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette?

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2017 19 22 1. Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser 19-1915 Ingen henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 2 forslag til evt. punkter 1.) Ny organisations

Læs mere

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt.

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 13. juni 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Bestyrelsesreferat 15/3 2012

Bestyrelsesreferat 15/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 15. marts 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume, Ellen Christiansen,

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sjællandsgade 21, 8900 Randers C Referat fra formøde for generalforsamling

Læs mere

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant)

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Referat af bestyrelsesmøde 7. november 2012 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Herudover deltog nyvalgte

Læs mere

REF. fra : Bestyrelsesmøde på Limfjordsvej Tirsdag den 2. februar 2015

REF. fra : Bestyrelsesmøde på Limfjordsvej Tirsdag den 2. februar 2015 Referat af: Bestyrelsesmøde I det nye Kridthus Tirsdag den 5. maj 2015 Kl. 19.15 21.00 Dagsorden: Nyt fra Kridthuset (økonomi ol /børnetal) - Økonomi for maj 2015 er omdelt med en forbrugs % på 102 % denne

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken på VUC i Holstebro

Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken på VUC i Holstebro Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken 15.00 17.00 på VUC i Holstebro Holstebro den 12. marts 2013 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse af årsrapport og revisorprotokol Årsregnskabet

Læs mere

Skolebestyrelsen. Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde den Referat. Formanden: Evaluering af forældremøder

Skolebestyrelsen. Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde den Referat. Formanden: Evaluering af forældremøder Skolebestyrelsen Ruds Vedby d 4.9 2018 Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde den 12.9 Kl. 17.30 18.00 Formøde forældre Kl. 18.00 20.30: Skolebestyrelsen. Fraværende: Mads Ordstyrer: Anne SB, Referent:

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Den samlede bestyrelse bortset fra Jane Meller Jespersen var mødt. Lisbeth Lauersen deltog dog kun under behandlingen af punkterne 1-4,

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Hvad: Bestyrelsesmøde PÅ TOPPEN.

Hvad: Bestyrelsesmøde PÅ TOPPEN. Hvad: Bestyrelsesmøde PÅ TOPPEN. Hvor: Regnbuen Dato: Mandag 02.02.2015 klokken 18.30 til 21.00 Ordstyrer: Lars Referant: Jesper Fremmødt: Lars, Formand, børn i Kærsgård Ulla, medarbejder Hvinningdal Børnehus

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann

Læs mere

Andelsboligforeningen Brande

Andelsboligforeningen Brande 509 Andelsboligforeningen Brande Ribe, den 28. april 2014 Referat af bestyrelsesmødet torsdag, den 24. april 2014, kl. 1715. Deltagere: Til stede var: Afbud: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Leif Elkjær,

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 15. november 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Tina Groth, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Vita Christiansen (fra 11.00), Conni Hansen (går 12.45),

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 12. oktober 2018 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde onsdag 10. oktober 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 8. august 2017 i. Klubhuset

Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 8. august 2017 i. Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2017. Mødedato og sted: tirsdag, den 8. august 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

Forældrerådet i Lucinahaven

Forældrerådet i Lucinahaven Forældrerådet i Lucinahaven Dato: 24 jan 2012 Referent: Tilstede: Karina, Daniel, Karin, Hanne, Malene, Søren, Helle, Pia Fraværende: Afbud fra Mette og Kathrine Næste møde: Onsdag den 18. april Dagsorden:

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen (Afbud), Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Henriette Bernhoff Lungholt, Lotte Falck, Thomas Berlin

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Udviklingskontrakt 2016 for Bakkeskolen

Udviklingskontrakt 2016 for Bakkeskolen Udviklingskontrakt 2016 for Bakkeskolen 1. Virkeliggørelse og koordinering af politisk besluttede forandringer Kommunens samlede ledelse arbejder målrettet på, at Byrådets visioner, politikker og politisk

Læs mere

Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl )

Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl ) Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bent Deltagere Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl. 20.30) Udsendt dagsorden 1. Bemærkninger til den udsendte dagsorden 2. Endelig godkendelse

Læs mere

Referat B&UU-møde 3/2006.

Referat B&UU-møde 3/2006. Dansk Orienterings-Forbund Til Børne- og Ungeudvalgets medlemmer Børne- og Ungeudvalgets medlemmer Kredsenes Børne- og ungeudvalgsmedlemmer Ledere og trænere i ungdomsgrupperne Ledere i TKC Ledere i talentudviklingscentre

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. april 2011

Referat af generalforsamling den 26. april 2011 Referat af generalforsamling den 26. april 2011 Valg af dirigent: Dennis Larsen blev valgt Valg af to stemmetællere: Blev udsat og blev senere ikke relevant. Formandens beretning: Henriette Wæhrens aflagde

Læs mere

Strib Skole DAGSORDEN. Dato Møde Skolebestyrelsesmøde Mødedato 27. september 2016 Fra-til Kl Indkalder Christina

Strib Skole DAGSORDEN. Dato Møde Skolebestyrelsesmøde Mødedato 27. september 2016 Fra-til Kl Indkalder Christina Art. Tid Ved 5 Tel efon skole 88 88 56 00 Tel efon SFO 88 88 56 30 Røjl emose ve j 9, Strib / 550 0 Middelfar t Strib Skole DAGSORDEN Dato Møde Skolebestyrelsesmøde Mødedato 27. september 2016 Fra-til

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150922 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Udkast til Årsplan i Undervisnings- og Børneudvalget for 2014

Udkast til Årsplan i Undervisnings- og Børneudvalget for 2014 Udkast til Årsplan i Undervisnings- og Børneudvalget for 2014 Med årsplanen tilrettelægger udvalget sit arbejde i møder, dialog og andre aktiviteter, således at det afspejler udvalgets prioriteringer af

Læs mere

Håndbog for forældrebestyrelser

Håndbog for forældrebestyrelser Håndbog for forældrebestyrelser - i dagtilbud og klubber Forord Denne lille folder er til dig, der har valgt at gøre en indsats for andre via bestyrelsesarbejde. Vel at mærke over for en meget vigtig målgruppe

Læs mere

1 Undervisnings- og Børneudvalget

1 Undervisnings- og Børneudvalget 1 Undervisnings- og Børneudvalget Politikområde 12: Dagtilbud 0 6 årige 1.1 Ændret forældrebetaling vedr. børn i specialtilbuddene Æsken og Galaksen Der er lovgivningsmæssigt grundlag for at opkræve forældrebetaling

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte.

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl. 17.15-21.00 Referat: Fremmødte: Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Skoleleder: Konrad.

Læs mere

Bestyrelsesreferat 1/3 2012

Bestyrelsesreferat 1/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 1. marts 2012 kl. 8.30-16.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume,

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning 1 O Gennemgang af dagsorden Gennemgang af dagsorden; info om:

Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning 1 O Gennemgang af dagsorden Gennemgang af dagsorden; info om: SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: mandag d. 25.4.2016 Tid: kl. 17.00-19.00 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Gitte Leve Clausen Anita Kallesøe Jørgensen

Læs mere

Referat for bestyrelsesmødet kl

Referat for bestyrelsesmødet kl Referat for bestyrelsesmødet 27.6.2017 kl. 15.00-16.30 72. møde Mødested: UU-Vestegnen Vognporten 2, Albertslund Til Anne Vang Rasmussen, Ballerup (AVR) Gitte Lohse, Glostrup (GL) Jette Egholm, Rødovre

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 1 BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K. AFBUD Isa, Sandra, Bo Røse, Tina Referent Tine 1. Godkendelse af referat fra Godkendt sidste

Læs mere

Præsentation Økonomi

Præsentation Økonomi Præsentation Økonomi Driftsbevillinger 1. Budgetopfølgning 2018 Undervisnings- og Børneudvalget Bevillingsniveauer Politikområder Undervisnings- og Børneudvalget Dagtilbud 0-6 årige Undervisning og pædagogiske

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Undervisnings- og Børneudvalget Plan for opfølgning på politikker i 2016

Undervisnings- og Børneudvalget Plan for opfølgning på politikker i 2016 Undervisnings- og Børneudvalget Plan for opfølgning på politikker i 2016 Politikområde 6: SUNDHEDSFREMME og FOREBYGGELSE Sundhedspolitik (tværgående) Sundhedsplejen tilbud til småbørnsfamilier Sundhedsplejen

Læs mere

Børnehuset Novrupvej

Børnehuset Novrupvej 1 Institutionens forankring VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Børnehuset Novrupvej Den selvejende institutions navn er Børnehuset Novrupvej beliggende Novrupvej 8-10, 6705 Esbjerg Ø. Institutionen

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesseminar lørdag d. 28. oktober 2016

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesseminar lørdag d. 28. oktober 2016 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesseminar lørdag d. 28. oktober 2016 Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat Referatet godkendt uden kommentarer. 2 Nyt fra Elevråd:

Læs mere

Forretningsorden. for Storkeredens forældrebestyrelse

Forretningsorden. for Storkeredens forældrebestyrelse Forretningsorden for Storkeredens forældrebestyrelse Version 1 af 28. oktober 2015 Baggrund og formål 1. Denne forretningsorden er udarbejdet på baggrund af, og i overensstemmelse med Styrelsesvedtægten

Læs mere