2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i Hvad er udsigterne? (se bilag)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)"

Transkript

1 Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i Hvad er udsigterne? (se bilag) c) Byfest 2015 d) Skitur vinterferien e) planlagte ture til Sverige, Holland og Stenbjerg f) Musical i samarbejde med skolen, premiere den 15. april kl. 19,00 De relevante bilag er udsendt til bestyrelsens medlemmer. Det gælder i forhold til medlemstal og i forhold økonomi for Der var ingen spørgsmål til de udsendte bilag. Supplerende blev det oplyst, at medlemstal er positivt i forhold til det forventede. Faktisk er der flere indmeldte nu, end samme tid sidste år. Derfor hænger økonomien også p.t. fint sammen. Der er også pæne dækningsgrader. Der for tiden en gruppe på 3 medarbejdere, der forbereder aktiviteter og indsats i forbindelse med byfest i år den maj. Personalet af drøftet det på et mandagsmøde og der lægges op til, at der i højere grad skal satses på aktiviteter og indsats i forhold til børn og unge. Der skal også være tid til, at medarbejderne kan møde børn og unge rundt om på pladsen og ikke kun i GJUK-teltet. Det kan betyde, at cafédriften drosles ned, fordi der ikke mandskab til begge dele. Flere fra bestyrelsen synes det er en ok prioritering, men beklager, såfremt der ikke kan blive plads til at teltet og er en slags café. Her får man jo kontakt med mange mennesker fra byen. Bestyrelsen udtrykte ønske om det kan løses med inddragelse af flere forældre eller andre frivillige. Dette budskab bringes frem til klubbens medarbejdere. Der har været en vellykket skitur til Rauland i Norge. 22 unge og 2 medarbejdere deltog i turen. Der planlagt og udbudt 3 ture i klubben; 1: MK tur til Stenbjerg i forbindelse Grundlovsdag. Sverigestur Der er allerede tilmeldt 60 børn til turen, der i år går til Gränna i Jönköping Kommune. Endelig er der udbudt en tur for ungdomsklubben fra den til Holland. Her er der sjovt nok stadig ingen tilmeldt. Siden starten af januar er der øvet på årets musical. Der øves i klubben hver søndag og visse weekends. De unge fra klasse på Gyvelhøjskolen har meldt sig til forløbet som en del af valgfag. Der er premiere

2 onsdag den 15. april og der er forestillinger på skolen torsdag formiddag. Der er 15 deltagere. g)dialogmøde med undervisnings- og børneudvalget den 21. april h)livet i klubben i øvrigt i) klubbens inklusionsstrategi og handleplan vedr. opsøgende arbejde 3. Evaluering af temadagen den 21. marts 2015: Der er blevet indbudt til dialogmødet med undervisnings- og børneudvalget den 21. april. Det ligger den aften, hvor GJUK havde indkaldt til generalforsamling. Bestyrelsen tilsluttede sig derfor formandens forslag og at rykke generalforsamlingen til den 28. april. Heine, Kristian Peter og evt. Christina deltager i dialogmødet. Der er ikke udsendt dagsorden for mødet og i øvrigt er det ikke hensigtsmæssigt, at mødet ikke er varslet for lang tid siden. Dialogmødet holdes sammen med skolerne. Kristian har i en mail anmodet Annie Noes om at få tilsendt en dagsorden for mødet og spurgt om muligheden for at drøfte den igangværende proces med afklaring af klubbernes fremtidige rolle og organisering. Der er mange ting i gang i klubben og fremmødet er alt taget i betragtning acceptabelt, skolereform og andre forhold taget i betragtning. Der sker rigtig mange ting i klubben og der er dagligt flere tilrettelagte aktiviteter for børnene og de unge. Der forberedes også til GJUK-faktor, Scenen er jeres og store rollespilsweekend på FYN, hvor en busfuld børn fra GJUK deltager. Der blev fra bestyrelsen efterlyst, at skate-turene bliver genoptaget og desuden forslag om at tilbyde skakspil, bridge og andre spil til daglig i klubben. Der afvikles også Klubbernes Dag i Tivoli Friheden i maj, hvor GJUK arrangerer deltagelse. Der orienteredes om, at der lige nu arbejdes med at færdiggøre klubbens inklusionshandleplan. Den afventer en drøftelse på personalemøde. Der skal også udarbejdes en handleplan for opsøgende og udgående arbejde (den matrikel løse klub). Planerne skal indsendes til kommunen i løbet af foråret. Bestyrelsen vil få forelagt planerne når de er færdige. Bestyrelsen var generelt tilfreds med temadagen og emnet, der var på dagsorden. Flere af bestyrelsesmedlemmerne udtrykte dog, at de ikke var uddelt imponeret over oplægsholderens tilgang til emnet. Det var ikke voldsomt inspirerende og på visse felter en lidt tynd kop tee. Hun skulle have været klædt lidt bedre på, netop til de forhold der gør sig gældende i en klub som vores. Men der gav dog en god debat i grupperne og det var velgørende at få emnet debatteret og få klarlagt, hvilke synspunkter der var og er. Det var også dejligt, at vi er nogenlunde enige om, hvordan udfordringerne med mobning på nettet og påvirkningen af den mentale sundhed skal tackles og hvad der kan gøres fra klubbens side.

3 Herudover var det godt at møde klubbens medarbejdere og få sat ansigt på alle. 4. Godkendelse af GJUK s regnskab 2014: Regnskabet er færdig revideret. Endelig gennemgang og godkendelse af regnskabet Bestyrelsen underskriver regnskabet og revisionsprotekollat nr. 54. Regnskabet har ikke givet anledning til bemærkninger Klubbens regnskaber for 2014 var udsendt til bestyrelsen på forhånd. Der var ikke ønske om at gennemgå regnskaberne yderligere end den gennemgang bestyrelsen havde på bestyrelsesmødet i januar, hvor det forventede regnskab blev forelagt. Revisionens beretning om regnskabet har ikke givet anledning til bemærkninger. Følgende passus i beretningen: Den er vores vurdering, at den interne kontrol foretages i overensstemmelse med Kasse- og regnskabsgangen i GJUK I forbindelse med beholdningseftersynet den 16. april 2014 har vi dog konstateret en kassedifference På kr Administrationen har ikke efterfølgende kunnet udrede differencen og Har valgt at udgiftsføre denne. Revisionen har herudover ikke givet anledning til kommentarer. Tage beklagede, at der ikke kunne redegøres for hvad baggrunden er for de forsvundne et tusinde kroner. Bestyrelsen underskrev herefter regnskaberne. Bestyrelsen bekræftede desuden med deres underskrift, at indholdet af Revisionsprotokollat nr. 54 er set. 5. Generalforsamling den 28. april. Planlægning af generalforsamlingen Valg. Hvem skal vi få til at stille op til bestyrelsen? Beretning Bestyrelsen besluttede at ændre generalforsamlingsdatoen til tirsdag den 28. april, som følge af det indkaldte dialog møde med undervisnings- og børneudvalget. Bestyrelsen mødes kl forud for generalforsamlingen. Der bliver serveret lidt mad. Der udsendes sammen med dagsorden for generalforsamlingen en skrivelse til forældrene, der appellerer til vigtigheden af at bakke op om klubben og møde op til generalforsamlingen. Der skal samtidig gøres opmærksom på, at man ikke ved fremmøde skal frygte for at skulle vælges til bestyrelsen, med mindre man gerne vil. Der er nemlig allerede nok kandidater. Der aflægges beretning for arbejdet, der udarbejdes af Kristian og Tage i fællesskab.

4 Der vil på generalforsamlingen blive holdt et lille oplæg om digital mobning og mental sundhed. Heine vil stå for dette. Kristian fortæller om arbejdet i bestyrelsen og Tage orienterer om den daglige drift, pædagogiske tiltag og planer. Det er vigtigt, at der bliver snakket om de udfordringer klubben har i medfør af skolereform. Desuden er det uvist, hvad politikerne vil beslutte i medfør den det forløb der for tiden gennemføres og som fremgår af punkt 6. Der er 2 bestyrelsesmedlemmer på valg: Christina Sekkelund. Vil gerne genopstille. Heidi er på valg og vil genopstille, med viger gerne pladsen, hvis der er en anden der gerne vil. Der serveres hjemme bagte boller og kaffe/tee. 6. Opdatering og status på klubben i lyset af skolereformen. Kommunens arbejde med temaet : organisering og udvikling af skole og fritidstilbud Er der tiltag, der skal iværksættes? Det lader til, at klubberne er under voldsomt pres i form af en dagsorden om, at der ikke længere er brug for klubberne og at klubberne ikke løser relevante opgaver. Det ser ud til, at klubberne igen er ude i en overlevelseskamp. Tilbagemeldinger fra de afholdte interessentmøder. Kristian orienterede indledningsvis om det fællesmøde med de øvrige selvstændige klubbers bestyrelser og ledere, der blev afholdt kl d.d. Mødet havde som formål at afstemme holdningerne til den proces, der lige nu foregår omkring klubbernes opgaver og organisering set i relation til skolereformen. Desværre er det det generelle indtryk, at der fra visse sider arbejdes på at minimere klubbernes rolle, betydning og placering i forhold til opgaver med børn og unge i kommunen. Det lader til, at dagsordenen er(og det er ikke første gang) at der ikke er brug for klubbernes indsats og at de konkurrerer med andre foreningstilbud. De interessentmøder der har været afholdt, bærer desuden præg af, at det skal fremstå som om klubberne er dyre og ikke har udviklet sig i takt med den øvrige samfundsudvikling. Der er bl.a. givet nogle eksempler på, hvordan man er begyndt at drive klub i Lemvig og i Brønderslev. Der er ikke i de oplæg der lavet og det materiale der er lavet fremhævet hvilke væsentlige opgaver klubberne påtager sig og hvilken stor betydning de har i relations til børn og unges trivsel. Bestyrelsen synes det er bekymrende og nærmer sig det fagligt og politisk uanstændige. GJUK har f.eks. været en fast og særdeles kulturbærende institution i Galten igennem rigtig mange år. Den har en kæmpe betydning for børn og unge og for lokalsamfundet i det hele taget. Det vil den også have fremover, uanset at børn og unge skal tilbringe flere timer i skole. Bestyrelsen vil ganske enkelt ikke acceptere, at klubberne eventuelt lukker eller på anden måde får en perifer placering/betydning. Der er sket et fald i antallet af indmeldte nogle steder i kommunen, men det er ikke overraskende. Det kan ændre sig og man kan ikke foretage drastiske ændringer på baggrund and den erfaring der med skolereformen på nuværende tidspunkt. I GJUK vil vi kontakte GFS og spejderne og få en dialog med dem om, hvordan vi kan understøtte hinanden

5 og ikke konkurrere. Afhængig af, hvad de næste måneders politiske forhandlinger i kommunen medfører, så vil klubberne fælles lave tiltag, der understøtte klubbernes fortsatte stærke eksistens i kommunen og som en væsentlig faktor i børn og unges liv. Det vil vi argumentere for og det vil vi kæmpe for. I øvrigt afventer vi fra klubbens side, at skolen afklarer sig med sin økonomi. Det er af betydning for i hvilket omfang klubbens medarbejdere skal deltage i arbejdet på skolen. Det forventes afklaret efter påske, Tage mødes med skolelederen. I øvrigt mener bestyrelsen, at 3. Klasse SFO befinder sig godt i GJUK, og skal ikke tilbage til skolen. Det har i øvrigt heller ikke været drøftet i skolebestyrelsen. 7. Eventuelt Intet fremført Mødet hævet Referent: Kl Tage

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00

Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00 1 Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00 Afbud: Dennis H. Larsen 1. Konstituering: a) valg af formand b) valg af næstformand c) valg af rep. til

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 25. MARTS 2010 KL. 19,00 Afbud: Henriette Wæhrens

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 25. MARTS 2010 KL. 19,00 Afbud: Henriette Wæhrens Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 25. MARTS 2010 KL. 19,00 Afbud: Henriette Wæhrens 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 23. november 2009 b)bestyrelsesmødet den 29. oktober 2009 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Afbud til mødet: Mads O. Petersen, Dennis Larsen, Henriette Wæhrens og Sanne Engkjær

Afbud til mødet: Mads O. Petersen, Dennis Larsen, Henriette Wæhrens og Sanne Engkjær Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 30. MARTS 2009 KL. 19,00 Afbud til mødet: Mads O. Petersen, Dennis Larsen, Henriette Wæhrens og Sanne Engkjær Dagsorden: Referat: 1.Referat fra mødet Referatet

Læs mere

Vindinge Skole Dagsorden til skolebestyrelsesmøde.

Vindinge Skole Dagsorden til skolebestyrelsesmøde. 1 Vindinge Skole Dagsorden til skolebestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 18. november 2014 kl. 18.30 til 21.00. Sted: Lærerværelset, Vindinge Skole, indgang i hjørnet ved lærerværelset/kontoret Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

b) Økonomi, institution 2011(Medsendt) c) Økonomi, bar 2011 (medsendt) d) Økonomi, Støttefond 2011(udleveres på mødet) e) Udlicitering af rengøring?

b) Økonomi, institution 2011(Medsendt) c) Økonomi, bar 2011 (medsendt) d) Økonomi, Støttefond 2011(udleveres på mødet) e) Udlicitering af rengøring? Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 4. APRIL 2011 KL. 19,00 Afbud: Rikke Stræde Frandsen og Dennis H. Larsen 1.Referat fra Bestyrelsesmødet den 17. januar Referatet godkendt uden bemærkninger.

Læs mere

2.Efterretninger/siden sidst:

2.Efterretninger/siden sidst: Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK ONSDAG DEN 13. AUGUST 2014 KL. 19,00 I GJUK Afbud: Peter Munk-Pedersen. Fraværende Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 26.5.2014 Referatet godkendt

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN 1 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde søndag d. 9.februar, 13.00 15.00 i Helsingør. REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Peter og Susanne fra ledelsen, Marianne og Torben K fra RRgruppen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Dennis

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 30. April 2012 kl. 19.00 - Mødet slut kl. 21.43 Møde nr. 19 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/the/sodavand

Læs mere

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt.

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt. Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ http://www.hpti.dk 4. januar 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde tirsdag d. 29. november 2011 kl. 17.30 i klubhuset Tilstede: Kim,

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde.

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde. Dato: 2014-02-27 Ordstyrer: Helene Til stede:, Bo, Kasper, Jytte, Rikke (8D), Tanja, Birgitte, Helene, Pernille (fra 20:45) Afbud: Aina, Rikke, Claus, Mick(8A), Fraværende: Referent: Bo SB-møderne afholdes

Læs mere

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. maj 2015 blev

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 30. Maj 2012 kl. 19.00 Møde nr. 20 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/the/sodavand Bestyrelsen Mødt

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer)

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer) Gentofte Skole, 25. februar 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy,Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian

Læs mere

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle Temagruppen Sundhed på arbejdspladsen Gitte Petersen - cn19175@rk.dk - 3637 7656 Kurt Æbelø - kurt.abelo@fredericia.dk - 7210 7236 18. februar 2013 Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde 15.06.2015 75

Referat af Skolebestyrelsesmøde 15.06.2015 75 Referat af Skolebestyrelsesmøde 15.06.2015 75 Mødet finder sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde og juleafslutning tirsdag d. 15. december kl. 17:30 20:30

Skolebestyrelsesmøde og juleafslutning tirsdag d. 15. december kl. 17:30 20:30 Skolebestyrelsesmøde og juleafslutning tirsdag d. 15. december kl. 17:30 20:30 Til stede: Anders 9.B, Helena, Nadia, Charlotte, Danny, Christina Karina, Carsten, Lajla og Jes Husk afbud til Carsten eller

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i Dato Tirsdag den Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Formand Irene Næstformand Kasser Bestyrelsesmedlem Palle Sekretær Tonny suppleant Palle Punkt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19. august blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. september 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: DB, EJ, KFG, BL, KA, LM, HP, MJM, MM, NKC, Torben Afbud: JCK, EG, KDP Fravær: MB Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 14. marts 2016 kl. 15.30-21.00 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Suppleanter: Thomas Bollerup Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012

Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012 Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012 Prinsens Allé 5 DK-8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Job-velfaerd@viborg.dk www.viborg.dk Sted: Horsens Rådhus, kl. 11-13.30,

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ.

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Velkommen til Køgevejens Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00.

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Afbud fra Leif. Bente kommer ved 14 tiden lørdag p.gr.a ansættelsessamtaler i DATS. Per kører ved 11

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011 Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011 Afbud: Nicolai, Ole. Pkt. 58 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde den 15.11.2011 Godkendt. Pkt. 59 Nyt fra

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK mandag den 20. oktober 2014 kl. 19,00

Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK mandag den 20. oktober 2014 kl. 19,00 Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK mandag den 20. oktober 2014 kl. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Begovic. 1. Godkendelse af referat fra: a) bestyrelsesmødet den 13. august 2014 Referatet godkendt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Indkaldelse til ordinært beboermøde onsdag den 23. marts 2011 kl. 19.00 i Stamhuset

Indkaldelse til ordinært beboermøde onsdag den 23. marts 2011 kl. 19.00 i Stamhuset AFDELINGSBESTYRELSEN I ASKERØD 16. marts 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Indkaldelse til ordinært beboermøde onsdag den 23. marts 2011 kl. 19.00 i Stamhuset 2. Godkendelse af den udsendte dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. november, kl. 17.30. Afbud: Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 25. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Beagle Klubben Dressurafdelingen Beagle Klubben Dressurafdelingen Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Hos: Niller mandag d. 14. april kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Niels-Henrik Jakobsen

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave (herefter benævnt Støtteforeningen) og den tilhørende institution Sorø Skovbørnehave 1 Mellem institutionen Sorø Skovbørnehave og Sorø Kommune indgås

Læs mere

orientering) b) økonomi, institution(se bilag til orientering)

orientering) b) økonomi, institution(se bilag til orientering) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse ONSDAG DEN 23. AUGUST 2017 KL. 19,00 I GJUK Afbud: Rasmus Wagner, Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 9.5.2017 Referatet

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 24. oktober 2007 kl. 18.30 21.00 (Morten klargør lokalet) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen Marina Lund - afbud Liselotte

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i SÅ den 31. marts 2004 kl. 18 Solen skinnede - det var varmt og lyst udenfor. Og tidsmæssigt befandt vi os lige midt i ulvetimen, hvor de fleste familier har nok at se

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger 23. februar 2012 Referat af bestyrelsesmøde d.23-02-2012. Til stede fra bestyrelsen: Tom, Erik, Merete, Louise, Bo, Peter (referent) Afbud: Ingen Agenda for mødet: 1. Generelt Opfølgning på sidste mødes

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin Basse Flemming Helsted

Læs mere

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen Afdelingsbestyrelsesmøde. Møde: onsdag den 6. februar kl. 18:30 Mødested: Afdelingsbestyrelsens kontor Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00 Bestyrelsen: Marianne, Flemming, Birthe, Rita

Læs mere

Referat af møde i pårørenderådet

Referat af møde i pårørenderådet Referat af møde i pårørenderådet den 29. maj 2012 kl. 17.00 19.00 i glaslokalet på Sedenhuse Dagsorden: 1. Gennemgang og godkendelse af referat Referatet er godkendt. 2. Nyt fra Støtteforeningen Intet

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Referat af Generalforsamling 2013 Tid: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 19:00 Sted Måløv Sognegård, Liljevangsvej 38A Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da ingen andre meldte sig til at være dirigent, så blev

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold 1 Navn Logens navn er Gentle Adventure (GA) 2 Formål Formålet er at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at skabe et kammeratskab som holder på tværs af personlige forhold og hele livet. Hvad skal

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Beretning fra skolebestyrelsen på Vinderup Skole for skoleåret 2013-2014

Beretning fra skolebestyrelsen på Vinderup Skole for skoleåret 2013-2014 Beretning fra skolebestyrelsen på Vinderup Skole for skoleåret 2013-2014 Dette er årsberetningen fra skolebestyrelsen på Vinderup Skole, hvor vi redegør for de væsentligste opgaver, bestyrelsen har varetaget

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 4/REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 4/REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 4/REFERAT Tidspunkt : Torsdag den 1. juni 2006, kl. 16.15-18.30 Sted : Hotel Prindsen, Roskilde Tilstede : Hans Chr. Kirketerp-Møller, Janne Christensen, Ole Bjørn Petersen, Hanne Højgaard

Læs mere

DFL bestyrelsesmøde den 27. februar 2013 kl. 19.00

DFL bestyrelsesmøde den 27. februar 2013 kl. 19.00 DFL bestyrelsesmøde den 27. februar 2013 kl. 19.00 Sted: Juelsminde Rådhus Fraværende: Kirsten Jørgensen Dagorden og referat: Dagsorden Referat Handling 1. Godkendelse af referat fra 23. januar 2013 2.

Læs mere