Referat, beboerrådsmøde mandag d. 5. maj 2011 i Centerbygningen kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat, beboerrådsmøde mandag d. 5. maj 2011 i Centerbygningen kl. 19.00"

Transkript

1 Referat, beboerrådsmøde mandag d. 5. maj 2011 i Centerbygningen kl Deltagere: Marie 7D Claus 11B Mads 15C Janni 6B Kristian 7A Lea 8C (Centerleder) Jacob 8C Afbud: Thea Dennis Formalia Valg af dirigent Claus Valg af referent KF Godkendelse af dagsorden OK Godkendelse af referat fra møde (marts) OK Godkendelse af referat fra seneste møde Nej, har ikke været sendt ud, det kigger KF på det sammen med Claus. Referatet fra beboermødet vil også blive sendt ud. Meddelser Statistik Det falder lidt, men ellers intet Bestyrelsen -PFIU vil ikke længere deltage i bestyrelsesmøder, Janni vil gerne deltage, men har haft travlt, vil forsøge at deltage. - bruger tilfredshedsundersøgelse, der forventes at rådet skal tage stilling til hvilken vej der skal gås. Rådet skal melde klart ud hvordan processen kører videre -mobilmasten blev underskrevet -forbrugsmåling, PKS anbefaler at der gennemføres individuel måling, baseret på et beboerønske (Dette tages op på ekstraordinært beboermøde, da det forekommer rådet ukorrekt, at ønsket er gældende for flertallet på TKOL) -antennebudgettet som ikke var med i budgettet. - PKS arbejder med IT-ting - PKS forespørger bestyrelsen om der er interesse for at få boliger stillet til rådighed for internationale studerende, det blev besluttet at det pt. ikke var nødvendigt. -Næste bestyrelsesmøde er mandag d. 14. november klokken 16 på Trørød kollegiet. Generelt Nyt til/fra centerlederen FRA:

2 -Centerbygningen bliver hyppigt lejet ud -diverse zumba + havedag osv. -Der er 300 kr i kassen -Folk virker glade og tilfredse -Det store studierum afventer at der komme flere penge i kassen. -Brug af allenøgle, der arbejdes på sagen om en procedure. -Der er ikke blevet gjort rent i studierummet siden havedagen, centerlederen efterlyser klarhed over hvem der står for indkøb af rengøringsartikler mm. Rådet arbejder på sagen. -I sommerperioden kan der gå op til 14 dage mellem åbningstider, men det meldes ud i god tid. TIL: Telefonsystem, procedure for returnering af penge (evt. via PKS) KF Nyt fra/til inspektøren FRA: TIL: Skimmelsvamp. Der holdes stadig nøje øje med sagen i 12A, som skal tilbydes genhusning, hvis ombygningen bliver for omfattende. Nyt fra diverse udvalg Miljø gruppen -intet nyt Foundraising -intet nyt, der mangler kræfter til at hjælpe, der er kun en enkelt aktiv for tiden DFK Mødet her på kollegiet blev aflyst. Netgruppen Arbejder stadig på at skifte mediekonvertere, men der skal koordineres med DTU for at få nogle fiberkabler flyttet. Aktivitetsforeningen: -Aktiv bliver pauset henover sommeren, sommerfesten bliver ikke aktivt drevet af foreningen, men foreningen vil yde support så meget som overhovedet muligt, i det omfang der er andre der har lyst til at stå for planlægningen. -De andre aktiviteter fortsætter, andet bliver meldt ud på mail. Avisgruppen -pause KAF -stigning i antennebidrag med tilbagevirkende kraft, det er ikke officielt vedtaget, da der ikke var nok tilstede til mødet, derfor har det ikke kunnet komme på budgetter og det er derfor helt i overensstemmelse med reglerne. - digitalt spejl, 500k fra Yousee, 20-25k pr mdr i 10 år for at få alle kanaler som digitale kanaler, samt mulighed for at få de fleste andre yousee servicer, såsom ekstra kanalvalg mm. - der vil være vedtægtsændringer for at harmonisere med digitalt tv og yousee, Campus village på DTU overvejer at melde sig ud. Baren -Baren vil gerne stoppe med at afholde velkomstmøder, der har været manglende opbakning (fra beboerne). Gennemgang af række-mødereferater Række 5 (modtaget Apr ) Havedag

3 Info fra havedagsudvalget. -der er lavet lister over restantopgaver, 18 lejligheder skulle udføre opgaver, 4 mangler at skrive sig på seddel. - Hvis man ikke udfører opgaven eller ikke ønsker at deltage, bliver gebyret trukket sammen med huslejen i Juli måned. - Havedagsudvalget og rådet har evalueret dagen og er overordnet set tilfredse med gennemførslen, men har ting der skal gøres anderledes næste gang. - Folk må gerne hente de sidste ting der er glemt, de står ligge ved hoveddøren i centerbygningen Ansøgninger til K25 Note: der skal tales med PKS for at få en mulighed for en read only kontoudtog, hvilket vil gøre det meget lettere for rådet at følge trafikken på konto 25 Status på uddelte beløb (MHH) der var bevilliget ,- før havedagen sidste møde blev der uddelt 300 Rådet søger følgende: kr til havedagspræmier til morgenmad til havedag til frokost havedag til kød/aftensmad til drikkevarer til havedagen Det bevilges. Baren søger kr. til indkøb af 4 nye barstole ( ) Det bevilges Baren søger 400 kr. til indkøb af ny spand, moppe samt affaldsstativ ( ) Bevilget Baren søger 2298 kr. til indkøb af ny computer til baren Jacob forsøger at skaffe en tilsvarende computer, såfremt dette ikke lykkedes inden 16/ godkendes ansøgningen. Rådet søger kr til rådsmiddag Bevilget. Baren søger 500 til en ny fladskærm Bevilget, huske kvittering (evt. personlig) for at sende til PKS baren (kollegiet) søger 1000 til kabler Bevilget. Plus op til 1000 ekstra til et beslag til den eksisterende projektor baren (kollegiet) søger 4000 til ny projektor Ansøgningen vil vi gerne udskyde til juni-mødet, som er det sidste møde i regnskabsåret, samt vi vil have undersøgt om den gamle kan bringes til at fungere. Ansøgningen er derfor udskudt findbolig.nu PFIU arbejder videre med sagen. Der vil bliver lavet en anden løsning. Ambitionsniveau for rådets arbejde /dsk -en diskussion omkring om ambitionsniveauet, er det rigtigt lagt? - vi har haft en hård belastning i foråret, men håber det bliver bedre - det er nok tvivlsomt om det faktisk bliver stille, vi finder nok flere projekter - Der har tidligere været ansat en sekretær, Det vil vi i rådet indstille til at det gennemføres, opgavedefinition er sat på næste dagsorden, samt praktisk ansættelse. - dagsordenen skal revideres, - vi skal huske på at det er frivilligt arbejde, og vi skal ikke have folk til at brænde ud.

4 - det skal overvejes om der skal være en udefrakommende til at styre debatten på beboermøderne. - Det skal være ok at sige fra i en periode. Brev fra PostDanmark omkring vores postkasser - Der søges dispensation fra at flytte postkasserne. Kort diskussion omkring regler og procedurer ifbm. beboermøder og rådsmøder (KF) - Der laves et årshjul med punkter til den enkelte mdr. - De regler og procedurer der er på hjemmesiden skal revideres eller i hvert fald til rådes kendskab. - Et diagram over organisering med PKS insp mm skal udarbejdes i samme omgang. - Procedurer og regler skal overholdes eller ændres. System med dagsordener mm. (dropbox?) (KF) - Der oprettes en dropbox account for rådet, hvor mapperne deles. - Der prøves noget andet end google docs til dagsordener og referater. Katteproblematik Henvendelser på havedagen - Det er et problem, at der er katte i barnevogne og klapvogne - Husordenen siger at man skal holde styr på sine dyr og at de ikke må være til gene for andre, man skal ligeledes samle efterladenskaber op. - Vi vil henstille til at man ikke accepterer og fodrer andre dyr end ens egne. Det er svært for katte at styre hvis de bliver fodret i hver anden lejlighed. - Vi kan i rådet ikke se at vi har andre muligheder, end at opfordre til at folk overholder reglerne for husdyr herude. Flyttelister - Der vil blive lavet en liste med hvilke lejligheder der er kommet nye beboere, den vil også komme ud til rækkerepræsentanterne. - Navnene er som princip fortrolige, da der kan være folk med hemmelig adresse. Hvem skal have listen: Rækkerepresentaterne Aktiv Mødekalender Rådsmøde Mandag d. 6. Juni klokken 19 Juli, sommerferie (muligt møde d. 7 juli klokken 19) Mandag d 8. august Havedag efterår Lørdag d.24. september Forårets ekstraordinære beboermøde DATO: 6/6 klokken 20:00 Hovedpunkter: - Valg af suppleanter - Godkende bevillig af mad til havedag - Forbrugsmåling, er det et beboerønske Efterårets beboermøde Mandag d. 7 november klokken loppemarked 15 maj -Loppemarkedet afholdes, stor entusiasme bag initiativet Rækkemøde dagsorden - Ekstraordinært beboermøde 6/6.

5 - Husk suppleanter skal melde sig senest d. 1 juni. - De andre datoer ovenfor - Husk at melde jer til udvalg herude, hvis I har overskud, uden opbakning dør de mange initiativer herude sponsorering af legeplads -Der arbejdes på en renovering af lejepladsen, der vurderes om vi selv kan/må bygge en lejeplads - Jacob og Mads kigger på om der kan findes sponsorer til en sober reklamering. To do liste gennemgang - Se ovenfor Eventuelt Opfølgning på inspektørtimesedler - Rådet vil opfordre PKS til at sende timesedlen så hurtigt efter rådsmødet. Det har ikke været muligt at få timesedlen udleveret. Opfølgning på svamp - Der blev konstateret skimmelsvamp der måtte forventes at have en negativ effekt på indeklimaet. - Rådet vil følge sagen, men har den generelle holdning at evt. genhusning/udbedring skal ske med allermindst muligt ulempe for beboerene. (8a er ledig fra 1/6) - Rådet vil også forfølge hvorfor sagen har været håndteret som den har fra PKS, hvordan kan der være modstridende meldinger omring skadens omfang. - Rådet opfordrer andre med problemer til at kontakte inspektørerne for at få lavet en vurdering. opfølgning på forbrugsmåling, varme + boligsikring - Rådet er enige om at det er en dårlig beslutning af flere grunde, derfor vil vi på det ekstraordinære beboermøde indstille til at det ikke bliver gennemført. - Varmeforbruget er sandsynligvis for usikkert (baseret på statslige takster og ikke faktisk forbrug) - Boligsikring vil falde således at næsten alle taber penge - Administrativt vil det medføre meget bøvl (=flere penge til PKS) Bålpladsen mellem hus 4 og 5 må ikke benyttes, da den er ulovlig. - Rådet henviser til den fine plads mellem hus 14 og 15 som opfylder sikkerhedsmæssige hensyn. Trampolin på plads mellem hus 9 og 10 - Det har ikke været muligt for PKS at komme med et svar (?) Mødet sluttede 22:15

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Jacob 8C, Janni 6D, Jesper 4C, Mads 15C. Rådsmedlemmer afbud Kristian 7A, Thea 1D. Suppleanter til stede Claus 6B, Tobias

Læs mere

Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Claus Bang (CBG), 11B Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Jacob H. S. Rasmussen (JSR), 8C Kristian Fredslund (KF), 7A Mads Housø

Læs mere

Rådsmøde den 7. marts 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 7. marts 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 7. marts 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Claus Bang (CBG), 11B Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Jesper Bøgsted (JAB), 16A Kristian Fredslund (KF), 7A Mads Housø Hansen

Læs mere

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Rådsmedlemmer afbud Suppleanter til stede Suppleanter afbud Andre til stede Janni 6D, Jesper 4C, Kristian 7A, Mads 15C

Læs mere

Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Mads H. Hansen (MHH), 15C Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt

Læs mere

Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen

Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Mads H. Hansen (MHH), 15C Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt Oxfeldt

Læs mere

Centerlederen har ikke haft mulighed for at deltage i mødet. Der er derfor ingen nyheder.

Centerlederen har ikke haft mulighed for at deltage i mødet. Der er derfor ingen nyheder. Rådsmøde den 07/12 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Solvej Hansen (SH), 15F Cecilie B. Lindahl (CBL), 5D Marie V. Oxfeldt, (MOX), 7D Mads H. Hansen (MHH), 15C Bettina Jørgensen

Læs mere

Rådsmøde den 09/12 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 09/12 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 09/12 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Claus Bang (CBG), 11B Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Jacob H. S. Rasmussen (JSR), 8C Jesper Bøgsted (JAB), 16A Kristian Fredslund

Læs mere

Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Birte Martin (BM) 18A Mark Anderson (MA) 14D Sidsel Marie Andersen

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde Rådsmøde den 09/08 2010 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Marie V. Oxfeldt 7D Mads H. Hansen 15C Cecilie Vej-Hansen 19C Dennis Schwartz Knap 20b Solvej Hansen 15F Jesper Bøgsted 16A

Læs mere

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Referat af beboermøde den 19. april 2010

Referat af beboermøde den 19. april 2010 Referat af beboermøde den 19. april 2010 Valg af dirigent: Mads er valgt. Valg af referent: Cecilie er referent. Godkendelse af referat fra sidste beboermøde: Referatet er godkendt. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Rådsmøde den 9/5 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/5 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/5 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen Stefan Elmsted Jensen Mark Anderson Jakob Becker Kirkegaard Birte Martin Rådsmedlemmer ikke til stede: Sidsel

Læs mere

Referat fra ordinært beboermøde den 11/11 Centerbygningen, Trørød Kollegiet

Referat fra ordinært beboermøde den 11/11 Centerbygningen, Trørød Kollegiet Referat fra ordinært beboermøde den 11/11 Centerbygningen, Trørød Kollegiet Rådsmedlemmer til stede Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt Oxfeldt

Læs mere

Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen

Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders Møller Madsen Randi Larsen Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Birte Martin Kenneth H. Larsen Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Henrik Mortensen (HHM) Anders M Madsen (AMM) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Jakob Lærke Lorentzen (JLL) Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Rådsmøde den 10/4 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 10/4 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 10/4 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen Anne-Sofie A. Hansen Stefan Elmsted Jensen Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Jakob Becker Kirkegaard Rådsmedlemmer

Læs mere

Rådsmøde den 10/11 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 10/11 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 10/11 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen (AMM) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Jakob Becker Kirkegaard (JBK) Sidsel Marie Andersen

Læs mere

Rådsmøde den 9/8 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/8 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/8 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Henrik Mortensen (HHM) Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Pernille D. Larsen (PDL) Anders M Madsen (AMM) Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

Rådsmøde den 6/2 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6/2 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6/2 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen Anne-Sofie A. Hansen Stefan Elmsted Jensen Jakob Becker Kirkegaard Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Birte Martin

Læs mere

Rådsmøde den 6/11 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6/11 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6/11 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders Møller Madsen Jakob Becker Kirkegaard Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Birte Martin Anne-Sofie A. Hansen Kenneth H.

Læs mere

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Til stede: Simon Pham 1504 4259 8128 Morten Schnack 411 6177 7868 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Camilla Kjeldberg 1508 2773 7566 Kristian Jensen 1013 2424

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Henrik Mortensen () Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Jakob Lorentzen (JL) Pernille D. Larsen (PDL) Jakob

Læs mere

Referat ekstraordinært Beboermøde

Referat ekstraordinært Beboermøde Referat ekstraordinært Beboermøde 19.05.2016 1. Valg af dirigent: Niels Kristian er valgt. 2. Valg af referent: Aleksandra er valgt. 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med ændringer. 4. Godkendelse

Læs mere

Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anne-Sofie A. Hansen (ASH) 19E Anders M Madsen (AMM) 20E Birte Martin () 18A Kenneth Hytting (KH) 11D Mark Anderson (MA) 14D Sidsel

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

På den midlertidige konto (Annes): her står der pt. 700,00 kr. (fremtidige. Officielle festlokaleudlejningskonto (kasserens): omkring 7.000,00 kr.

På den midlertidige konto (Annes): her står der pt. 700,00 kr. (fremtidige. Officielle festlokaleudlejningskonto (kasserens): omkring 7.000,00 kr. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 26/4 2016 kl. 18.00 Sted: Café A og efterfølgende festlokalet Deltagere: Tina, Jannick, Anne Cathrine, Troels, Sofie, Peter, Anne 1. Valg af ordstyrer - Jannick 2.

Læs mere

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Henrik Mortensen 18C Stefan Jensen 19D Anne-Sofie A. Hansen 19E Jakob Lorentzen 19E Pernille D. Larsen 14A Jakob Becker 14A Anders

Læs mere

Referat d. 02/06-2013 klokken 16

Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Morten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Fornitz 2507 2243 5821 Bjarke Heesche 1602 2060

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 250 Torsdag den 9. marts 2017 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Rådsmøde den 16/7 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 16/7 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 16/7 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146

Læs mere

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Til stede: Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Kristian Jensen 1013 2424 8202 Simon Pham 1504

Læs mere

b. Bopælspligten. Til afstemning i bestyrelsen om dennes nødvendighed (stemmes om ved flertal.)

b. Bopælspligten. Til afstemning i bestyrelsen om dennes nødvendighed (stemmes om ved flertal.) Den 07.09.2011 Indkaldelse til bestyrelsesmøde for Vadgårdsparken. Onsdag den 14.09.2011 kl. 19.00-22.15 Dagsorden. 1. Referat fra sidst. (kl. 19 19.10) 2. Meddelelser til og fra ejendomskontoret (kl.

Læs mere

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00.

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Mødet afholdes i Æblehaven nr. 78, som er den gamle vuggestueafdeling i Mælkebøtten. Dagsorden: 1. Valg af referent Janni 2. Godkendelse af

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 10 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 26. november 2018 kl. 19.00 Sted: Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018, den

Læs mere

kl. 19:30 i baren i centerbygningen

kl. 19:30 i baren i centerbygningen Dagsorden for beboermødet d. 23. marts 2009 kl. 19:30 i baren i centerbygningen Louise startede med at byde velkommen til mødet. Der er ca. 30 fremmødte beboere til mødet samt 5 medlemmer fra rådet. Valg

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30 Til stede: Morten Schnack 411 6177 7868 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Simon Kofoed Andersen 3008

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016 KARENS MINDE KULTURHUSFORENING Wagnersvej 19 2450 København SV Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016 Deltagere: Dorthe, Ann, Rie, Steen E., Harry, Inger, Steen K, Marianne, Gunilla og Flemming.

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: RL Dirigent: LGA

1. Valg af referent og dirigent Referent: RL Dirigent: LGA Rådsmøde den 15/12 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Randi Larsen (RL) 11A Bettina Jørgensen () 20F Kasper Ønstergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning Bestyrelsesmøde REFERAT 13 03 2014 19:00 21:15 FÆLLESRUMMET DAMAGER MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Bestyrelsesmøde Tais Sandal Nissen Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl

Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl.19.00 22.00 Forventede deltagere: Zahir Bashir, Thomas Rasmussen, Maria Ottesen, Karsten Ankerdal, Anita Pauly Jensen, Lysette Kofoed, Mathias

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 257 Torsdag den 14. december 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Katja Hansen (KH)

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. august 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. april 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. august 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30.

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30. DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Ejendomsinspektør Per Nielsen, Varmemester Claus Kæstel, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Mads, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset

Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset Om Beboerrådet Grønjordskollegiets Beboerråd er til for at varetage beboernes interesser i kollegiets bestyrelse samt for at hjælpe med

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: 11. januar 2012 kl. 18.00. Sted: Ricco s Kaffebar, Århusgade/Strandboulevarden. Indbudte: Anders, Anne, Jasper, Jens, Hanne, Helen, Søren. Tilstede: Anders, Anne,

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN LUND ELMER Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Ejendomsadministrationen ejd@lundelmersandager.dk

Læs mere

Rådsmøde den 30/9 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 30/9 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 30/9 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboermøde 25. september 2014

Beboermøde 25. september 2014 Beboermøde 25. september 2014 Til stede: Lizette 11.2.4, Ramesh 9.1.2, Peter 11.1.4, Nina 7.4.2, Nicoline 11.1.2, Zenia 7.2.3, Julie 11.5.2, Tina 13.0.4, Troels 7.2.4, Majken 7.2.4, Malene 5.3.3, Sussi

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15. DIRIGENT: SUSSIE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., Mads, Karin, Pia K., David, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 10. Rettelse til AD. 4 pkt. e.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, Pia H. David, Torben, Arne, Pia K. Aase, René. Afbud, Esbern Ott, Per Nielsen, Klaus. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 4. Rettelse til referat fra

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 16. november 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret, Morbærhaven 5-37, center 1, st. Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Bestyrelsesmail:

Bestyrelsesmail: Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 20/11 Tid: 19.30-22 Sted: 340 Kig forbi: 20-20.30 Mødedeltagere: Radoor, Helle, Gitte, Pernille, Christian og Camilla Afbud: Fraværende:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde i Kagsgården Afholdt 16. september 2016

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde i Kagsgården Afholdt 16. september 2016 Tilstede: Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde i Kagsgården Afholdt 16. september 2016 Formand: Næstformand: Kasserer: Bestyrelsesmedlem: Driftsleder: Erik Nielsen Flemming Nielsen (sekretær / redaktør

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 259 Onsdag den 7. februar 2018 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Katja Hansen (KH)

Læs mere

Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 02.08.05 kl. 18.30 22.45

Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 02.08.05 kl. 18.30 22.45 DIRIGENT: PIA H. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H., David, Pia K., Karin, Aase. Afbud fra Per N. og Mads. Freddy bød vores nye 1. mand Niels velkommen. AD. 2. Godkendelse

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Afdeling Frødalen, 3400 Hillerød

Afdeling Frødalen, 3400 Hillerød Dato: 4. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13 november 2017, kl. 19:00 DAGSORDEN: A. Valg af referent Lars R er valgt B. Godkendelse af mødereferater (åben + lukket) fra den 09. Oktober

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Godkendelse af referat nr. 6, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger.

Godkendelse af referat nr. 6, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) David Oszlak (DO) Knud Petersen

Læs mere

Referat Beboerrådsmøde

Referat Beboerrådsmøde Referat Beboerrådsmøde 05.10.2016 Til stede: Forretningsføreren Aleksandra, Høgne, Esben, Jakob, Jens, Jacob, Niels Kristian og Noak. Ikke til stede: William, har meldt afbud. Gæster: Nansy H701, Durita

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 63 den 19. marts 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Lauritz A. Munch Sarah Bloch Fra Kollegiekontoret

Læs mere

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Møde foregår: Fest lokalet Møde den 16.02.2009 Møde start: kl. 20.00 Møde slut: kl. 21.32 Tilstede er: Jacques, Linda, Jacob, Betty, Dennis (Betty s mand) og

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014.

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Deltagere: Formand Farid Charade (FC), Næstformand Fadli Kadim (FK), Kasserer J.Olsen (JO), Medlem Nakalema Iversen (NI) 1. suppleant Mustafa El Khaiyat (MEK) samt

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. juni 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere