Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 1 af

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 1 af"

Transkript

1 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 1 af Referat af generalforsamlingen den 11. marts 2016 kl på Mimozas Resort ****, Mandelieu Formanden, Henrik Engell-Jensen, bød velkommen til de fremmødte medlemmer og udtrykte sin store glæde over, at så mange var mødt frem. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed. 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for året 2015 til godkendelse. 4. Fremlæggelse af budget og fastlæggelse af kontingent for Kontingentet for 2017 foreslås fastsat uændret for familiemedlemmer 115 EUR, enkeltmedlemmer 68 EUR og for firma, SCI m.fl. 218 EUR. 5. Forslag fra bestyrelsen ingen forslag fremlægges. 6. Forslag fra medlemmerne intet forslag modtaget. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer. 8. Valg af suppleanter. 9. Valg af revisor og revisorsuppleant. 10. Eventuelt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde på forhånd foreslået Per Møller som dirigent. Der var ikke andre forslag, og generalforsamlingen godkendte valget af Per Møller med akklamation. Bestyrelsen anbefalede samtidigt, at Flemming Brøchner Petersen lavede referat af generalforsamlingen også denne anbefaling blev godkendt med akklamation. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig, jf. vedtægternes bestemmelser herom. Dirigenten oplyste endvidere, at han var bekendt med, at der i den udsendte dagsorden var en ukorrekt angivelse om et udtrædende bestyrelsesmedlem. Han betragtede dette som en teknikalitet, som på ingen måde anfægtede generalforsamlingens lovlighed. Til generalforsamlingen var der fremmødt 141 medlemmer og 8 fuldmagter ialt 149 stemmer. 2. Beretning om foreningens virksomhed. Formanden fik herefter ordet for at aflægge bestyrelsens beretning, i hvilken forbindelse han refererede til de på skærmen viste plancher vedr. de enkelte afsnit. Han sagde følgende: Beretningen: Jeg er glad for at se så mange kendte men også nye ansigter, og jeg håber, at vi får nogle hyggelige og inspirerende timer sammen har været et godt og spændende år, hvor alle involveret i driften af Club Danois har ydet en stor indsats. Det har været mit første år som bestyrelsesformand meget lærerigt og man forstår bedre, hvor stort et stykke arbejde de tidligere bestyrelser og frivillige har ydet gennem årene. Bestyrelsen værdsætter den feedback, vi har modtaget i løbet af året, og personligt vil jeg gerne takke alle frivillige, annoncører, sponsorer og mine kolleger i bestyrelsen og administrationen for et godt og konstruktivt samarbejde. Uden solid støtte fra vore sponsorer og annoncører ville

2 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 2 af Club Danois se helt anderledes ud. Flere arrangementer ville ikke kunne gennemføres, ligesom vort medlemsblad ikke ville have den form og udseende, det har i dag. Bestyrelsen, sekretariatet og alle frivillige sætter stor pris på de mange positive tilbagemeldinger fra medlemmerne. Det er disse tilbagemeldinger, der får solen til at skinne, når vejret ellers er lidt gråt. Slide 1 Vi har fået megen værdifuld information fra vores medlemsundersøgelse, og jeg vil gerne sige tak til alle medlemmer, der har besvaret spørgeskemaet. Vi har modtaget besvarelser fra ca. 25% af Club Danois medlemmerne. Da vi ikke er klar over, hvor mange der har svaret på vegne af hele familien, er svarprocenten nok lidt højere. Vi havde håbet på at involvere ikkemedlemmer i vores undersøgelse, men det lykkedes ikke i denne omgang. Vores demografiske sammensætning er ikke nogen overraskelse, men det bekræfter nødvendigheden af, at vi tager de nødvendige tiltag for at øge medlemsantallet.

3 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 3 af Slide 2 Vores medlemmer er generelt tilfredse med at være medlem af Club Danois. Men der er stadig 16%, der synes, at vi kunne gøre det bedre. Vi får et bedre indtryk af, hvor skoen trykker i de næste slides. Vi har brug for alles hjælp til at gøre klubben mere attraktiv. Husk at det er medlemmernes klub, og at vi alle har et fælles ansvar. Slide 3

4 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 4 af To grafer med stor forskel i informationen. Arrangementer og bladet er langt de vigtigste tilbud derefter fulgt af hjemmesiden og telefonhåndbogen. Vi har en lidt mere klar vinder når vi ser på prioritetsorden. Her er arrangementer på en klar førsteplads. Slide 4 Nedenstående grafer viser, at medlemmer vil fortsætte med at flytte til Danmark, og at vi derfor hovedsageligt skal søge nye medlemmer blandt danskerne, der residerer i Sydfrankrig og fra de mange, der ejer ferieboliger på Côte d Azur. Det er dog positivt, at en større del vil forblive medlemmer af klubben, end de der vil melde sig ud.

5 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 5 af Slide 5 Den gode nyhed er, at vi fra ultimo 2014 til ultiomo 2015 har set en betydelig mindre nedgang i antallet af medlemmer sammenlignet med nedgangen fra ultimo 2013 til ultimo Dette er meget positivt, og vi håber, at denne udvikling fortsætter. Det er værd at bemærke, at vi for år siden har været tæt på medlemmer. Jeg kan her berette, at vores nye bestyrelsesmedlem Nick Worm lige er hjemkommet fra et seminar i Danmark vedr. bolig køb i Frankrig, hvor der var 50% flere tilmeldte deltagere sammenlignet med tidligere år. Det er forhåbentligt endnu et tegn på, at interessen for Frankrig er stigende. Alle deltagere fik udleveret et eksemplar af Club Danois bladet. Nye medlemmer bringer ny energi og nye idéer, og derfor vil jeg gerne opfordre alle medlemmer til at yde en personlig indsats for at få deres venner og bekendte til at melde sig ind i Club Danois. Det er medlemmernes klub, og vi har alle et ansvar for den fremtidige udvikling. Hvis vi mod forventning ikke er i stand til at fastholde medlemsantallet på det nuværende niveau, vil det på sigt betyde, at vi enten må skære i udgifterne eller acceptere, at vi langsomt spiser af vores egenkapital. Driften af klubben finansieres af kontingenter, annoncesalg samt af den fantastiske support, vi får fra vores sponsorer. De mange annoncører håber naturligvis, at det er en two way street for hvorfor ellers støtte vores klub. Husk det, når I har en mulighed for at støtte vores annoncører og sponsorer. Husk at nævne, at I er medlemmer af Club Danois. Ligeledes beder vi jer opfordre jeres egne leverandører af services og varige forbrugsgoder om at tegne en annonce hos Club Danois.

6 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 6 af Slide 6 Arrangementsudvalget har igen i 2015 leveret et godt og varieret program af aktiviteter. Dette har ikke kunnet lade sig gøre uden en stor indsats fra de mange frivillige. Tilfredsheden og kvaliteten af vores arrangementer er meget høj og fordeler sig ligeligt over flere aktiviteter. Der skal lyde en stor tak til Birgit og John Wichmann for deres engagerede indsats i arrangementsudvalget. De mest populære er Traveture, Boule, Kultur, Koncert og Byture. Slide 7

7 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 7 af Vi tilstræber naturligvis, at så mange som muligt af vores medlemmer har mulighed for at deltage i arrangementerne. I 2015 havde vi 4 arrangementer i Danmark, der alle havde en god tilslutning. Det er glædeligt at notere, at der er et udbredt kendskab til den øgede indsats i DK, og vi ser frem til, at deltagelsesprocenten stiger i takt med flere og differentierede udbud af aktiviteter. Vi ser en stor koncentration af medlemmer på Sjælland, men der burde være basis for at lave arrangementer i Jylland. Vi søger derfor en kontaktperson for det jyske. Slide 8 Vi har modtaget mange gode forslag, idéer og kommentarer til nye typer af arrangementer. For at dette skal blive muligt, har vi brug for nye frivillige arrangører. For en god ordens skyld skal jeg nævne, at alle arrangører deltager gratis i de arrangementer, de er arrangør for. Lad os lige bruge et par minutter til at evaluere nogle af de indkomne forslag.

8 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 8 af Slide 9 IT-udvalget nåede ikke så langt i 2015, som vi havde håbet. Der er generelt rimelig tilfredshed med hjemmesiden, men kigger vi lidt nærmere på de forskellige kommentarer, er der brug for forbedringer. Her er jeg helt enig, men det er vigtigt at understrege, at uden frivillig indsats fra vores medlemmer vil det gå meget langsomt. Vi har brug for mindst 2 medlemmer, gerne med flair for IT, til blandt andet at introducere vores nye initiativer på de sociale medier. Det er også klart, at medlemmerne ikke besøger hjemmesiden ofte nok, og vi skulle gerne opnå en situation, hvor alle medlemmerne besøger, hvis ikke dagligt, så mindst en gang om ugen.

9 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 9 af Slide 10 Vi har fået mange gode idéer og kommentarer til, hvordan vi kan forbedre CD hjemmesiden. Her er det især indenfor IT, vi har brug for forbedring. Slide 11 Club Danois har uden tvivl det flotteste medlemsblad blandt foreningerne i vores område. Bladet er sammen med arrangementerne de 2 vigtigste tilbud for vores medlemmer.

10 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 10 af Vi lever i en digital verden, og vi vil på sigt introducere en digital udgave af bladet samt adressehåndbogen. Ud over administration er det her, vi kan hente de største besparelser. For at drage fordel af synergieffekten sammenlægges annonce- & sponsorudvalget med kommunikationsudvalget. Da vores to nuværende medlemmer af annonceudvalget udtræder her ved generalforsamlingen, har vi et presserende behov for 2 medlemmer til at varetage det praktiske arbejde. For at teste om digitalisering af bladet og håndbogen er ønskeligt, vil vi på et senere tidspunkt tilbyde både digitalt og trykt version af blad og telefonhåndbog. Slide 12 Kommentarer baseret på sliden. Formanden nævnte at bladet baseret på alle direkte og indirekte omkostning kører med et underskud på Euro 4-5,000.

11 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 11 af Slide 13 Flere af vores medlemmer er medlemmer af andre klubber. Hvad tilbyder de, som vi mangler, og er der nogle super gode ting, som vi burde indføre i Club Danois? Vi vil i en senere mail bede medlemmer om yderlige kommentarer. Slide 14 Kommentarer baseret på sliden. Bestyrelsen vil arbejde videre med de mange interessante forslag.

12 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 12 af Afslutning Ved denne generalforsamling er der en større rokade i bestyrelsen, og det er glædeligt, at flere af de fratrædende bestyrelsesmedlemmer fortsætter aktivt indenfor Club Danois organisationen. Jeg vil gerne sige tak til alle for et job well done. Vores medlem Jørgen Dahlberg havde bedt Formanden om at komme med en berigtigelse vedrørende sit ordvalg i den skriftlige beretning. Det fremgik af bestyrelsens skriftlige udsendte Årsberetning 2015, at Theo Moesgaard ikke ønskede genvalg til bestyrelsen. Ligeledes var det udtrykt, at Jørgen Friis, Mette Ørum ikke søgte genvalg til bestyrelsen ej heller suppleant Bente Holtug. Da man er valgt for en 2-årig periode, burde bestyrelsen have skrevet i beretningen, at de pågældende bestyrelses medlemmer og suppleant udtrådte i utide. Bestyrelsesformanden bemærkede, at det valgte sprog var baseret på kendte facts i bestyrelsen. Da dette imidlertid ikke var nævnt i sidste års referat, er det hermed bekræftet, at de nævnte personer udtræder. Jeg vil kraftigt opfordre alle, som har lyst til at gøre en indsats for klubben til at melde sig som kandidater til bestyrelsen, da der er mulighed for at optage yderligere 2 medlemmer. Samtidig er det glædeligt, at mange nye ansigter har meldt sig som kandidater til bestyrelsen og som suppleanter, og de vil blive præsenteret lidt senere bliver et festligt år med mange aktiviteter. Det er året, hvor vi fejrer Club Danois 50 års jubilæum. Festlighederne starter med et stort jubilæumsarrangement i morgen aften, den 12. marts, på Pullman Royal Casino i Mandelieu-La-Napoule med underholdning af Bent Fabricius-Bjerre og hans trio De Græd samt Trine Pallesen. I oktober følger vi op og afholder en stor gallafest. Vi ser frem til at samle så mange medlemmer og gæster som muligt. Indbydelse udsendes af arrangementsudvalget i den nærmeste fremtid. Alle danske aktiviteter i Sydfrankrig har i stor udstrækning de samme udfordringer, her i blandt faldende medlemsantal og et omkostningsniveau, der er svært at skære i, uden at det gør ondt og forringer servicen til medlemmerne. Fra Club Danois side er der et klart ønske om en tættere dialog med alle de øvrige aktører i området om, hvordan vi kan hjælpe hinanden og drage fordel af synergieffekten til fælles bedste. For enhver organisation er det afgørende, at den er i stand til at fastholde eksisterende og tiltrække nye medlemmer. En af løsningerne for at sikre fremgang er nok, at Club Danois som organisation kontinuerligt udvikler sig og tilbyder nye aktiviteter, som nuværende men også nye medlemmer finder relevante. For at fungere er Club Danois helt afhængig af, at medlemmerne involverer sig, støtter og gør en aktiv indsats. Derfor beder vi medlemmer, der ikke tidligere har været aktive, at hjælpe til. Med ønsket om et spændende jubilæumsår vil jeg afslutte min beretning for Tusind tak for jeres støtte til klubben i det forgangne år og på glædeligt gensyn til vores mange arrangementer i Dirigenten takkede for de mundtlige supplerende bemærkninger til den udsendte årsberetning og efterlyste spørgsmål eller kommentarer fra forsamlingen.

13 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 13 af Jørgen Dahlberg oplyste at han havde været medlem af bestyrelsen indtil for nylig, hvor han havde taget beslutning om at udtræde, primært af personlige grunde. Han har været en del ind og ud af Frankrig, hvorfor han ikke havde kunnet deltage så meget i bestyrelsesarbejdet, som han gerne ville. Jørgen Dahlberg nævnte, at arbejdet i bestyrelsen havde været fornuftigt og uden personlige konflikter dog var han ikke var enig i ordvalget i indkaldelsen til Generalforsamlingen samt i bestyrelsens ordvalg i Årsberetning for Bestyrelseformanden forklarede udførligt for nuanceforskellen og begrundelsen herfor men bekræftede samtidig at de forskellige medlemmer udtrådte før tiden med reference til referatet fra generalforsamling Jørgen Dahlberg Flemming Elikofer henviste til Formandens kommentarer vedrørende kommunikationen internt i Club Danois. Han opfordrede til at overveje brugen af Facebook som medie, blandt andet med henvisning til, at hjemmesiden er omkostningstung. Formanden takkede for forslaget, som bestyrelsen tog til efterretning. Søren Ibent takkede Formanden for den fyldige og interessante beretning. Han fremsatte forslag om, at Golf Club Danois, Den danske Kirke og Club Danois går sammen om at udarbejde en fælles medlemstelefonbog med henvisning til medlemssammenfaldet i de 3 organisationer. Formanden støttede idéen, og dirigenten kunne efter en håndsoprækning i forsamlingen konstatere, at den også faldt i god jord blandt medlemmerne. Kresten Jørnø udtrykte stor ros til Bestyrelsen for det imponerende arbejde, den lægger for dagen, for at få Club Danois til at være så velfungerende. Han mente dog, at det ikke er et succeskriterium at tilbyde de flest mulige arrangementer eller få de flest mulige medlemmer. Det afgørende er, at klubben fungerer godt, og at medlemmerne har det godt med hinanden og er glade for deres medlemskab. Det er et realistisk scenarie, at medlemsantallet vil falde i fremtiden. Mange herboende danskere vil flytte til Danmark, og færre danskere vil vælge Frankrig som pensionistland på grund af diverse beskatningsforhold. Club Danois kan med sindsro indstille sig på faldende medlemsantal og faldende egenkapital. Formanden erklærede sig ikke helt enig heri. Han mener, at Club Danois skal fortsætte med aktivt at være opsøgende og gøre sit yderste for at arbejde for en fremtidig positiv udvikling. Med hensyn til den påståede nedgang i tilvæksten af danskere i Sydfrankrig blev det fra salen oplyst, at der havde været 42 deltagere til et netop afholdt seminar i Danmark om etablering/køb af fast ejendom i vores område. Erling Holst kommenterede et tidligere indlæg om brug af Facebook som kommunikations medie med en bemærkning om, at Facebook iflg. hans mening er en skraldespand og opfordrede i stedet til at sende information pr. mails og gerne med links til aktuelle arrangementer og anden information. I øvrigt bør Bestyrelsen være påpasselig med, at der ikke er planlagt arrangementer på samme tidspunkter, som andre danske organisationer har deres møder (Balut/Generalforsamling i Golf Club Danois). Da ingen yderligere medlemmer ønskede ordet for at kommentere beretningen og formandens mundtlige redegørelse, kunne dirigenten med applaus fra forsamlingen konstatere, at beretningen var taget til efterretning. 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2015 til godkendelse Kassereren, Jens Vestergaard, henviste til Regnskabet for året 2015 med bestyrelsens kommentarer til regnskabet for 2015 og kommenterede de enkelte poster heri. Alle beløb var i Euros har set under ét været et regnskabsmæssigt tilfredsstillende år for Club Danois.

14 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 14 af Ved udgangen af 2015 var der 848 medlemmer. Der har været en afgang på 94 medlemmer og en tilgang på 43 medlemmer i Til- og afgangen har ikke svaret til det forventede, idet afgangen har været større end forventet. De samlede indtægter udgør , hvilket er under det budgetterede, idet kontingentindbetalingerne har indbragt mindre end budgetteret. Samlet set er indtægterne noget mindre end i 2014, når der ses bort fra medlemshåndbogen, som udsendes hvert andet år. De samlede udgifter udgør , hvilket svarer til det budgetterede. I forhold til det foregående år er omkostningerne faldet væsentligt. Faldet kan specielt henføres til hjemmesidens drift og udvikling samt til betalingssystemet, Generalforsamlingen, medlemskort, skatteudvalg og retshjælpsforsikringen. Nettoresultatet af samtlige de i året afholdte arrangementer har givet et underskud på 4.285, sammenlignet med et budgetteret underskud på 2.000, og mere end i Årets nettoresultat var et underskud på EUR 423. Dirigenten spurgte, om der var spørgsmål eller kommentarer til regnskabet. Der var ingen bemærkninger til regnskabet, og dirigenten kunne med akklamation fra forsamlingen konstatere, at regnskabet for 2015 var godkendt.

15 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 15 af Resultatopgørelse 2015 INDTÆGTER Budget 2015 Regnskab 2015 Regnskab 2014 Medlemskontingenter 53,000 49,822 52,770 Annoncer CD-nyt inkl. sponsorat af farvetryk 25,000 24,565 27,294 Annoncer Medlemshåndbog 10,000 8,900 - Annoncer hjemmeside m.v. 8,000 8,650 7,400 Finasielle indtægter 3,000 2,896 3,502 INDTÆGTER I ALT 99,000 94,833 90,966 UDGIFTER Budget 2015 Regnskab 2015 Regnskab 2014 Sekretariat & administration 34,000 33,394 32,863 Hjemmeside, drift og udvikling 3,000 2,919 4,314 EDB og betalingssystem 2,300 1,679 2,499 Club Danois-Nyt 26,000 24,463 24,638 Medlemshåndbog 6,000 6,087 - Bestyrelsesudgifter 7,500 6,519 6,669 Generalforsamling 3,900 3,946 5,395 Blomster og gaver Markedsføring og konsulentassistance 4,000 1,551 2,343 Forsikring 1, Skatteudvalg 1, ,841 Medlemsfordele 9,300 8,257 9,300 Ekstraordinære poster Hensættelser UDGIFTER I ALT 98,550 90,971 92,357

16 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 16 af Resultat før arrangementer 450 3,862 (1,391) Arrangementer netto (2,000.00) (4,285.00) (3,114.00) ÅRETS RESULTAT (1,550) (423) (4,505)

17 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 17 af Fremlæggelse af budget fastlæggelse af kontingent. Kassereren, Jens Vestergaard, gennemgik herefter de enkelte poster i det på forhånd udlagte budget på hjemmesiden for 2016 (revideret) og Kontingentet for 2017 foreslås fastsat uændret for familiemedlemmer 115, enkeltmedlemmer 68 og for firma, SCI m.fl BUDGET regnskab regnskab regnskab budget budget budget budget INDTÆGTER korrigeret korrigeret Kontingenter 50,889 52,770 49,822 54,000 53,000 47,000 43,000 Annoncer CD-NYT 23,834 27,294 24,565 25,000 25,000 23,000 20,000 Annoncer Medlemshåndbogen 11, ,900 10,000 10, ,000 Annoncer hjemmeside m.v. 7,524 7,400 8,650 8,000 8,000 7,000 7,000 Kursregulering BNP 3,636 3,502 2,896 4,500 3,000 2,000 1,500 INDTÆGTER I ALT 96,883 90,966 94, ,500 99,000 79,000 79,500 UDGIFTER Sekretariat & administration 34,786 32,863 33,394 35,500 34,000 34,000 34,000 CD-NYT 24,043 24,638 24,463 25,000 26,000 24,000 24,000 Medlemshåndbogen 6, ,087 6,000 6, ,000 EDB og betalingssystem 2,194 2,499 1,679 2,400 2,300 1,700 1,700 Hjemmeside, drift og udvikling 9,206 4,314 2,919 3,000 3,000 5,000 3,000 Blomster og gaver , Bestyrelsesudgifter i alt 7,550 6,669 6,519 7,500 7,500 7,000 7,000 Generalforsamling 5,208 5,395 3,946 5,000 3,900 3,600 3,600 Konsulentrådgivning og markedsføring 1,924 2,343 1,551 4,000 4, Forsikring ,000 1,050 1,100 1,100 Medlemsfordele 9,150 9,300 8,257 9,500 9,300 8,000 8,000 Skatteudvalg 4,977 2, ,000 1, Ekstraordinære poster -7, Hensættelser UDGIFTER I ALT 99,652 92,357 90, ,900 98,550 85,400 89,400 Resultat før arrangementer -2,769-1,391 3,862-1, ,400-9,900 Resultat af arrangementer -4,871-3,114-4,285-2,000-2,000-1,000-1,000 ÅRETS RESULTAT I ALT -7,640-4, ,400-1,550-7,400-10,900 Budgetteret egenkapital ved årets udgang 54,805 43,905 Dirigenten spurgte, om der var spørgsmål eller kommentarer til budgettet. Jens Fromm spurgte til kontingentet for SCI m.fl. på EUR 218 med henvisning til, at der er ægtepar, som køber fast ejendom i SCI regi, og om de så skulle betale familiemedlemskontingentet på EUR 115 eller SCI kontingentet. Det blev besvaret af Jens

18 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 18 af Vestergaard og Flemming Elikofer med, at det er en skønssag i hvert enkelt tilfælde. I øvrigt er der p.t. kun 1 SCI medlem i Club Danois, hvorfor det ikke udgør noget aktuelt problem. Der var ingen øvrige bemærkninger til budgettet og forslaget til kontingent for 2017, og dirigenten kunne med akklamation fra forsamlingen konstatere, at begge dele var godkendt som anført. 5. Forslag fra bestyrelsen Bestyrelsen fremlægger ikke forslag til behandling på generalforsamlingen. 6. Forslag fra medlemmerne Der var ikke indkommet forslag. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer Jens Vestergaard ønsker ikke genvalg. Theo Moesgaard, Lis Skovbjerg, Jørgen Dahlberg, Mette Ørum, og Jørgen Friis ønsker at udtræde af bestyrelsen. John Wichmann ønsker genvalg for 1 år. Henrik Engell-Jensen er ikke på valg. Bestyrelsen foreslår flg. kandidater til nyvalg: Nick Worm, Steffan Møbius, Jesper Bitsch og Dorthe Brøchner Petersen. Kandidaterne blev præsenteret. Dirigenten spurgte derefter, om der var andre kandidater til bestyrelsen. Da dette ikke var tilfældet, kunne dirigenten konstatere, med akklamation fra forsamlingen, at John Wichmann blev genvalgt, og Nick Worm, Steffan Møbius, Jesper Bitsch og Dorthe Brøchner Petersen blev nyvalgt til bestyrelsen. 8. Valg af suppleanter Dorthe Brøchner Petersen ønsker ikke genvalg og Bente Holtug ønsker at fratræde. Som 1. suppleant foreslår bestyrelsen Christina Stoltenberg Perret og som 2. suppleant Signe Christensen. Dirigenten spurgte derefter, om der var andre suppleant-kandidater. Da dette ikke var tilfældet, kunne dirigenten konstatere med akklamation fra forsamlingen, at kandidaterne var valgt som anført. 9. Valg af revisor og revisorsuppleant Bestyrelsen stillede forslag om genvalg af Hans Nielsen som revisor. Der var ikke andre forslag, hvorfor denne blev valgt uden afstemning. Flemming Brøchner Petersen blev genvalgt til revisorsuppleant. 10. Eventuelt På vegne af Kurt Barfred, som ikke kunne være til stede, oplæste Kjeld Andersen et skriftligt forberedt indlæg, hvori Kurt Barfred stillede spørgsmålstegn ved, om klubben burde fortsætte med retshjælpsforsikringen hos CFDP, som angiveligt koster EUR pr. år. Kurt Barfred mener, at klubben bør spare dette beløb, da denne kollektive forsikring angiveligt kun benyttes af 6-7 personer om året. Asger Hansen, som på klubbens vegne har kontakten med CFDP, besvarede indlægget. Han oplyste, at der i de forløbne 4 år, hvor aftalen har eksisteret, er anmeldt 24 sager foruden behandlet et antal telefoniske forespørgsler. I den pågældende sag med Kurt Barfred skal man

19 Referat af CD generalforsamling 11. marts 2016 Side 19 af se på dels substans, dels kommunikation. Substansen består i, at Kurt Barfred havde modtaget en dækningsløs check på EUR Udstederen var gået konkurs, og der var ingen værdier at gøre udlæg i for Kongens Foged. Hvad angår manglende kommunikation er det vigtigt at være opmærksom på, at franske organisationer og myndigheder normalt ikke besvarer s! Det bedste er at benytte telefonen eller personligt fremmøde. I øvrigt hjælper Helle Pinto gerne med kontakt og kommunikation. Hvad angår udgiften til CFDP retshjælpsforsikringen, andrager den EUR 9,00 pr. medlem. En tilsvarende præmie for en privattegnet forsikring koster ca. EUR 100,00, hvorfor der er en økonomisk gevinst ved CFDP forsikringen for medlemmerne. Der bliver gjort status på forsikringen hvert år, og referat heraf kan læses på Club Danois hjemmeside. Søren Ibent foreslog, at posten på regnskabet i fremtiden anføres som retshjælpsforsikring og ikke som medlemsfordele. Theo Moesgaard ønskede inden sin udtrædelse af bestyrelsen at takke de mange annoncører og sponsorer for deres økonomiske støtte til klubben i den periode, hvor han havde haft ansvaret for kontakten til dem. Især rettede han en stor tak til sponsorerne til gallafesten med Bent Fabricius-Bjerre den 12. marts: Bruun Rasmussens Kunstauktioner, Nykredit, AXA Forsikring, BDR Renovation, BoConcept, JH Tansport, Generali forsikring, Vence, Advokatfirma Kold Christensen, Advokat Vivian Pouplier, Advokat Max Klinker, SIXT Rent-a-Car og Danes Worldwide. Asger Hansen rettede en stor tak til Jens Vestergaard, som har ønsket at udtræde af bestyrelsen efter 7 års medlemskab, hvor han har beklædt posten som kasserer. Asger Hansen bemærkede, at Jens Vestergaard har overlevet 4 formænd! Jens Vestergaard og de øvrige afgående bestyrelsesmedlemmer blev efterfølgende betænkt med vingaver.... Da der herefter ikke var flere, der ønskede ordet, kunne dirigenten konstatere, at dagsordenen var udtømt. Han takkede forsamlingen for god ro og orden. Generalforsamlingen blev hævet kl. 12:10 Formanden takkede Per Møller for dygtig ledelse og Flemming Brøchner Petersen for at tage referat. Referent: Flemming Brøchner Petersen Dirigent: Per Møller Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Henrik Engell-Jensen som formand, Nick Worm som næstformand og Steffan Møbius som kasserer. Mandelieu-La-Napoule 21 marts 2016

Årsberetning 2015 for Club Danois

Årsberetning 2015 for Club Danois Årsberetning 2015 for Club Danois For Club Danois blev 2015 atter et år med et højt aktivitetsniveau, med en fortsat bred vifte af de aktiviteter, vore medlemmer efterspørger, hvilket fremgår af medlemstilslutningen.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 I år er bestyrelsens beretning delt op i to afdelinger Den første halvdel omhandler året, der er gået dvs. 2016 medens den anden halvdel omhandler de udfordringer, vi som klub

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referent: Hon. Sekretær Stig Borg William Grahn, formand for Asserbo Golf Club, bød forsamlingen velkommen og mindedes sammen med de

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17. marts 2017 kl på Mimozas Resort ****, Mandelieu

Referat af generalforsamlingen den 17. marts 2017 kl på Mimozas Resort ****, Mandelieu Referat af generalforsamlingen den 17. marts 2017 kl. 10.30 på Mimozas Resort ****, Mandelieu Formanden, Henrik Engell-Jensen, bød velkommen og udtrykte sin glæde over det store fremmøde. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 12. marts 2015 kl. 10h30 på m m v Resort & Spa **** Cannes Mandelieu Formanden, Flemming Elikofer, bød velkommen

Referat af generalforsamlingen den 12. marts 2015 kl. 10h30 på m m v Resort & Spa **** Cannes Mandelieu Formanden, Flemming Elikofer, bød velkommen Referat af generalforsamlingen den 12. marts 2015 kl. 10h30 på m m v Resort & Spa **** Cannes Mandelieu Formanden, Flemming Elikofer, bød velkommen til de fremmødte medlemmer og meddelte, at rækkefølgen

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN 523-18602 JST/pkc 21.04.2016 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for SKAGEN BRYGHUS A/S CVR-NR. 29 22 28 86 Advokatfirma Den 16. april 2015 kl. 15.00 afholdtes i Skagen Kultur- og Fritidscenter ordinær

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 25/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 25/3 2015 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 65 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var 1 fuldmagt.

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Grønnehaves ordinære generalforsamling tirsdag den 24. marts 1998 på Tårnbygårdsskolen.

Referat af Grundejerforeningen Grønnehaves ordinære generalforsamling tirsdag den 24. marts 1998 på Tårnbygårdsskolen. 564 Referat af Grundejerforeningen Grønnehaves ordinære generalforsamling tirsdag den 24. marts 1998 på Tårnbygårdsskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Indkomne forslag.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Generalforsamling TCO 2014

Generalforsamling TCO 2014 Referat af Tennis Club Odenses Generalforsamling onsdag d.26.marts k.19.30 OB Fodbold, Atriumgården/L easy Lounge, Sdr.Boulevard 172 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog valg af John Christensen,

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden:

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 5/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 5/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 5/3 2014 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 120 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV og Henrik Hansen, YouSee deltog som

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 15. marts 2010 i Skibet Kirkehus, Vardevej 529, 7100 Vejle. Foreningen Stenager Mølles Venner

Referat af generalforsamling mandag den 15. marts 2010 i Skibet Kirkehus, Vardevej 529, 7100 Vejle. Foreningen Stenager Mølles Venner Referat af generalforsamling mandag den 15. marts 2010 i Skibet Kirkehus, Vardevej 529, 7100 Vejle I Foreningen Stenager Mølles Venner I generalforsamlingen deltog 34 medlemmer. Formanden bød velkommen

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Referat af Club Danois generalforsamling den 14. marts 2019 kl på Hotel Beachcomber, French Riviera, Sophia Antipolis, Biot

Referat af Club Danois generalforsamling den 14. marts 2019 kl på Hotel Beachcomber, French Riviera, Sophia Antipolis, Biot Referat af Club Danois generalforsamling den 14. marts 2019 kl. 10.30 på Hotel Beachcomber, French Riviera, Sophia Antipolis, Biot Formanden, Henrik Engell-Jensen, bød velkommen og udtrykte sin glæde over

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere