Resumé. Teknik- og Miljøudvalget Opdateret pr. 28. februar NOTAT: Opsamling fra offentlig høring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Resumé. Teknik- og Miljøudvalget Opdateret pr. 28. februar NOTAT: Opsamling fra offentlig høring"

Transkript

1 Teknik- og Miljøudvalget Opdateret pr. 28. februar 2014 Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr Brevid Ref. DO Dir. tlf NOTAT: Opsamling fra offentlig høring 15. jaunar 2014 I dette notat sammenfattes alle bemærkninger mv. fra den offentlige høringsperiode fra den 5. juli til den 6. september 2013 og en sammenfatning af borgermødet, der blev holdt den 13. august Kommunen modtog i alt 32 skriftlige bemærkninger og en underskriftindsamling med ca. 300 underskrifter/mails. Notatets indhold: 1. Resumé af høringssvar og sammenfatning af borgermødet samt udviklingen siden sidst borgermøde 2. Hovedpunkter i høringssvarene og forvaltningens vurdering 3. Oversigtsskema med høringssvar Resumé Høringssvar og indsigelser: Der er forsat stor interesse for projektet og mange naboer og borgere i området har bidraget med bemærkninger og indsigelser mod planerne i offentlighedsperioden. Bidragsyderne kan på ingen måder tilslutte sig planerne, som giver mulighed for en bebyggelsesprocent på 40 og at der kan bygges i op til 4 etager. Det er deres opfattelse, at en bebyggelsesprocent på 40 giver en for tæt og høj bebyggelse som ikke vil harmonere med omgivelsernes mere åbne og lave bebyggelser bl.a. Vissenbjerg Have der ligger nord for og Ibsgården mod øst. Indsigerne mener også 4 etager vil virke for voldsom i et område med overvejende bebyggelse i 1 og 2 etager. Mange indsigere undere sig også over, at der i lokalplanen gives mulighed for bebyggelse i op til 4 etager, når der på borgermødet tilbage i december 2012 blev udtrykt stor bekymring for bebyggelse i op til 3 etager. Mange indsigere mener også, at der skal redegøres for hvordan den trafik som byggeriet vil generer, forventes at blive håndteret. Indsigerne frygter at Ibsgården bliver usikker som skolevej til og fra Himmelev Skole og at beboerne vil blive generet af uhensigtsmæssige parkering og opstuvninger i myldretiden. En del borgere forslår at kommunen afventer med at vedtage lokalplanen til der ligger et konkret projektforslag, mens de fleste indsigere forslår, at der i lokalplanen kun gives mulighed for bebyggelse i 2 etager og en bebyggelsesprocent på under 40. Et par borgere henleder også opmærksomheden på, at den fremtidige grundejerforening (i kraft af den grønne kile) bør indgå i den eksisterende Fælles grundejerforening Ibsgården der bl.a. varetager drift og vedligeholdelse at de fælles grønne i området.

2 Side2/11 Naturstyrelsen påpeger at der mangler en redegørelse i kommuneplantillægget om byggeriets visuelle påvirkning af kysten og at der mangler en redegørelse i begge planforslag i henhold til trinmodellen. (området er beliggende i området med særlige drikkevandsinteresser, OSD) Desuden mangler der en redegørelse for, om der er minimum 500 meter til nærmeste butik, hvis der på et tidspunkt skal etableres en ny butik til områdets daglige forsyning. Endvidere gør Veje og grønne områder opmærksom på, at det foreslåede skitseprojekt nødvendiggør en anden indsamling af affald end i dag. Pladsen til affaldsstationen til afhentning af papir, pap og glas er for lille og adgangsvej til de enkelt boliger over stiger 40 meter som er grænsen for afhentning af dagrenovation. Sammenfatning af borgermødet: Der blev afholdt borgermøde den 13. august 2013 hvor der deltog ca. 60 personer. Rigtig mange af de fremmødte udtrykte stor bekymring for udviklingen af området. Det er deres opfattelse at kommunen ikke har lyttet til de bemærkninger der blev fremført på borgermødet tilbage i december 2012 og føler sig ikke overbevist om, at det lokalplanen giver mulighed for, er det rigtige på det sted. På mødet den 13. august 2013 blev der overvejende fremsat bemærkninger omkring etageantal, bebyggelsesprocent og trafikafvikling, men der blev også stillet spørgsmål til planprocessen og om der er fundet en køber til grunden og hvem det er. En borger fremlagde desuden et oplæg som understøtning af hans synspunkter omkring projektet. For uddybning af ovenstående henvises til referatet fra borgermødet. Siden sidst: Siden høringsperiodens afslutning den 6. september 2013, har kommunen undersøgt mulighederne for at imødekomme indsigelserne omkring en reducering af etageantal og bebyggelsesprocenten. Der er kommet en ny projektudvikler på banen og de har været indstillet på at se på mulighederne for at tilrette projekteret med en lavere bebyggelsesprocent og en bygningshøjde på max. 3 etager. Sideløbende med projektudviklingen har kommunen også haft en dialog med Naturstyrelsen omkring deres indsigelse til kommuneplantillægget og lokalplanen.

3 Side3/11 Hovedpunkter i høringssvar 1. Mulighed for bebyggelse i op til 4 etager Forvaltningens vurdering: Forvaltningen har gennem hele forløbet været opmærksom på, at de forslåede højder i byggefelt 4 (op til 12 meter) og 5 (op til 14 meter) er et brud med måden der ellers bygges på i Himmelev. Men det har også været forvaltningens vurdering at området kunne bære at en del af bebyggelsen blev opført i 4 etager. Det gav mere plads til den grønne kile i nord og flere boliger i 1 plan. Efterfølgende har forvaltning sammen den nye projektudvikler set på mulighederne for at reducere i etagehøjden. Det har medført, at der er udarbejdet et justeret forslag til bebyggelsesplan med en maksimal etagehøjde på 3. Området er nu disponeret således, at det langs Ibsgården forsat kun er muligt at placere i 1-plansboliger mens der i den midterest del af område placeres dobbeltboliger i 2 planer og ud mod Bernadottegården placeres 3 punkthuse på hver 3 etager. Den nye disponering af området har ikke medført ændringer i den grønne kile mod nord, men har af sted kommet nye interne boligveje og vejadgang fra både H.H. Kochsvej og Ibsgården. Den nye bebyggelsesplan har desuden betydet en reducering af antallet af delområder fra 6 til 4, således at der i: Delområde 1 - byggefelt med 1 etage max.5 meter Delområde 2 - byggefelt med 2 etager max. 8,5 meter Delområde 3 - byggefelt med 3 etager max. 12 meter Delområde 4 - Grøn kile ingen mulighed for at bygge Det er ligeledes forvaltningens vurdering, at den nye plan søger at tage hensyn til de omkringliggende bebyggelser, så der sikres en skalamæssigt naturlig overgang til parcellerne/ naboerne mod øst og til Bernadottegården mod vest. Ud fra ovenstående vil forvaltningen forslå, at det fremtidige byggeri maksimale kan opføres i 3 etager og med en bygningshøjde på maksimalt 12 meter og at lokalplan 602 rettes til med ovenstående projektændring. 2. Bebyggelsesprocenten er for høj Forvaltningens vurdering: Det er i kommunens interesse, at der også i Himmelev sker en bymæssigt udvikling der kan sikre et varieret boligudbud både typemæssigt og geografisk. Men det er også i kommune interesse, at give mulighed for et økonomisk realiserbart projekt. Alternativ står grunden og bygningerne blot og forfalder, hvilket ikke kan være i nogens interesse. Som tidligere nævnt er forvaltningen opmærksom på, at en bebyggelsesprocent på 40 kan fremstå højt i forhold til at naboområderne ligger mellem 30 og 33 %, men mener også, at lokalplanområdet med dens beliggenhed ville kunne rumme en højere bebyggelsesprocent. Forvaltning sammen den nye projektudvikler også set på mulighederne for at reducere bebyggelsesprocenten. Det har medført, at der er udarbejdet et justeret forslag til bebyggelsesplan med en bebyggelsesprocent på 37. Det svare til 9 boliger mindre og 13 p-pladser færre end i det tidligere forslag.

4 Side4/11 Det er forvaltningens vurdering at der med en bebyggelsesprocent på 37 kan opnås en forsvarlig balance mellem friarealer og bygninger indenfor lokalplanområdet, men også en balance i forhold til omgivelserne. Ud fra ovenstående vil forvaltningen forslå, at bebyggelsesprocenten for området fastsættes til 37 % og at lokalplan 602 rettes til med ovenstående projektændring. anbefale 3. Bekymring for øget trafik til området Forvaltningens vurdering: Forvaltningen er ligeledes opmærksom på den trafikmængde det nye byggeri vil medføre. Frøbel-bygningerne har stået tomme i over et år, så beboerne på Ibsgården vil mærke en øget trafikmængde idet H.H.Kochsvej i dag alene betjener Bernadottegården og Bernadotteparken. Hvis der blev foretaget trafikmålinger på Ibsgården i dag, vil resultatet ikke give et korrekt billede af situationen. Det ville kræve at lignende trafikmålinger var blevet fortaget dengang bygningerne blev anvendt til pædagogseminarium. Forvaltningen vurderer at den trafik byggeriet forventes at tilføre Ibsgården og Himmelev Sognevej vil kunne afvikles på en forsvarlig måde. Forvaltningen følger med i udviklingen på kommunens vejnet og kan prioritere de steder som er særligt belastet, såfremt der afsætte bevilling hertil. 4. :Ny grundejerforening i området Forvaltningens vurdering: Der bliver etableret en ny grundejerforening i forbindelse med udbygningen af området. I forslag til lokalplan 602 fastlægges at grundejerforeningen skal forestå drift og vedligeholdelse af private fællesveje, fællesstier og fælles friarealer indenfor lokalplanområdet. Forvaltningen er blevet gjort opmærksom på, at der er en fællesgrundejerforening Ibsgården som dækker alle boligområder syd og vest for vejen Ibsgården, til og med Vissenbjerghave. Hver grundejerforening er forpligtet til at lade deres respektive grundejerforeninger indgå i en fælles grundejerforening (Fællesgrundejerforeningen Ibsgården), der varetager forvaltningen af det grønne fællesområde er ligger mellem bebyggelserne og Bernadottegården samt Frøbelgrundens nordlige afgrænsning (delområde 4) mod Vissenbjerghave. Derfor forslår forvaltningen at den nye grundejerforening for Lp 602 også indgår i Fællesgrundejerforeningen Ibsgården for den del der omfatter delområde 4 den grønne kile, og derigennem betaler til drift og vedligeholdes af de fælles grønne område. Ud fra ovenstående vil forvaltningen anbefale, at lokalplan 602 rettes til med ovenstående projektændring. 5. Genanvendelse af de eksisterende bygninger: Forvaltningens vurdering: De eksisterende bygninger er desværre ikke så velegnet til den type boliger der bliver efterspurgt i dag. Derfor lægger projektet op til at grunden skal ryddes for at give plads til ny bebyggelse, der både miljø -og energimæssigt samt kvalitetsmæssigt vil svare til de krav der stilles til boliger i dag.

5 Side5/11 6. Øvrige bemærkninger, herunder indsigelse fra Naturstyrelsen og bemærkning fra Veje og Grønne områder: Naturstyrelsen har fremlagt en indsigelse hvori styrelsen påpeger mangler på: - en redegørelse i kommuneplantillægget om byggeriets visuelle påvirkning af kysten og - en redegørelse for, om der er minimum 500 meter til nærmeste butik, hvis der på et tidspunkt skal etableres en ny butik til områdets daglige forsyning. Desuden mener styrelsen også at der er behov for en redegørelse der belyser, at hvis der etableres boliger vil disse ikke være mere grundvandstruende end den hidtidige anvendelse (offentlige og private fælles anlæg) Området er beliggende i området med særlige drikkevandsinteresser, OSD. Påvirkning af kysten: Forvaltningen har vurderet at topografien og byområdet imellem fjorden og lokalplanområdet bevirker, at byggeri med de højder, der er fastsat i lokalplanen, kun vil medføre en begrænset visuel påvirkning af kystlandskabet. Endvidere er der i lokalplanens 7 fastlagt at etageboligerne skal opføres med tag og facader i mørke farver f.eks. sort, brun eller grå nuancer. Det er ligeledes forvaltningens vurdering, at de mørke boliger vil fald ind med omgivelserne og ikke vil skæmme byens profil. Forvaltningen forslår at der i forslag til kommuneplantillæg 29 indføjes begge illustrationer samt ovenstående vurderinger. Afstand til evt. ny butik: I forslag til kommuneplantillæg 29 er der stillet forslag om at de nye rammebestemmelser også indeholder muligheden for at etablere lokalbutikker til kvarterets daglige forsyning. Placeringen ligger dog ikke mindst 500 meter fra nærmeste butik (Himmelev Centeret) jf. vejledning om detailhandelsplanlægning. Forvaltningen forslår at muligheden om placering af lokalbutik fjernes i afsnittet om anvendelse i de nye rammebestemmelser, således at området udlægges til boligbebyggelse, med mulighed for indpasning af offentlige formål (fx institutioner, friareal, o.l.) samt liberale erhverv. Området med særlige drikkevandsinteresser, OSD Forvaltningen har været i dialog med Naturstyrelsen med henblik på at give en redegørelse for, hvordan kommunen vil sikre, at grundvandet ikke trues som følge af udbygningen med boliger. Forvaltningen har vurderet, at der er vigtige planmæssige hensyn ved at omlægge området, da de eksisterende bygninger på grunden ellers vil forfalde med fare for at udvikle sig forureningstruende. I og omkring Roskilde er der meget få området der ikke er omfattet af OSD. Det kan hæmme byudvikling i de områder der i først omgang ikke er udlagt til boliger, men hvor det giver god mening at bygge boliger. Det er i kommunens interesse, at der også i den nordlige del af Roskilde (Himmelev) sker en bymæssigt udvikling der kan sikre et varieret boligudbud både typemæssigt og geografisk. Roskilde Kommune har vurderet, at hvis der etableres boliger vil disse ikke være mere grundvandstruende end den hidtidige anvendelse, idet der er taget forbyggende tiltag på følgende måde:

6 Side6/11 Ved at forvaltningen finder løsninger sammen med grundejeren (region Sjælland). En løsning kunne være, at grundejeren får udarbejdet en tinglyst deklaration der handler om, at der ikke må anvendes pesticider indenfor lokalplanens afgrænsning. Dvs. at der i forbindelse et salg medfølger en deklaration der tydeliggøre, at det er forbudt at anvende pesticider på den enkelt ejendom. I forhold til grundvandsresursens kvantitet vil der via lokalplanen blive pålagt, at regnvand fra en øget bebyggelsesprocent og øget belægning vil blive infiltreret på matriklen. Lokalplan 602 og kommuneplantillæg 2 rettes til med ovenstående projektændringer. Naturstyrelsen har den 16. december 2013 meddelt kommunen, at de har frafaldet deres indsigelse mod forslag til kommuneplantillæg 2 og forslag til lokalplan 602, idet der er opnået enighed Naturstyrelsen og Roskilde Kommune om de nødvendige ændringer. Oversigtsskema med høringssvar Indsigers navn Indhold af bemærkning Forslag til det videre arbejde Marianne Cleemann Ibsgården 170 Charlotte Lodal og Henrik Sjørring Johansen Tværvej 6, Himmelev Kristian Barnes Vibevej 39 Hans Michelsen og Hanne Ullerup Ibsgården roskilde Asger Lindeblad Åvej 8 Indsigeren protesterer mod 4 etager og at bebyggelsesprocenten øges fra 25 til 40 Indsiger er i mod byggeri op til 14 meter og bebyggelsesprocent på 40 samt at der gives til erhversbyggeri og butikker. Er også bange for at det ikke nytter noget at gøre indsigelser. Indersigers holdninger er: - at 4 etager vil skænde området - lokalplanen er et carte blanche til grundejeren/kommende køber - meget dårlig ide at lede en fremtidige trafik fra H.H.Kochsvej til Drosselvej via det grønne område - afvanding af arealerne med en bebyggelsesprocent 40 Indersiger udtrykker betænklighed og protest mod det planlgst byggeri, især er Ibsgården belastet af buskørsel, patient- /syge- /arbejdskørsel til og fra Bernadottegården samt privatkørsel. Insigeren er imod, at der tillades byggeri over 2 etager og en bebyggelsesprocent over 25. Fastholde bebyggelsesprocent på 25 og venter med at vedtage lokalplanen til der foreligger et konkret projekt. Afvente med at vedtage lokalplanen indtil der foreligger et konkret projekt.

7 Side7/11 Anne Jørgensen (formand for bofælleskabet Jernstøberiet) Jernstøberiet 4 Ulrik Holm Oxfelt Ibsgården 25 (denne indsigelse indeholder også en underskriftindsamling med ca. 300 underskrifter) Ulrik Holm Oxfelt Ibsgården 25 (Åben brev til Byrådet) Anette Kruse og Jens Tiedt Ibsgården 13 Lisbeth Carlsson og Svend-Erik Pedersen Ejlskovvej 12 Janni og Allan Tüchsen Krogsbøllevej 12 Troels Engberg-Petersen Duevej 3 Indsigelse imod at der gives mulighed for byggeri på op til 4 etager og at den grønne kile i nord reduceres. Indsiger er imod en bebyggelsesprocent på 40 og at der gives mulighed for byggeri i op til 4 etager (15 meter) samt at der gives mulighed for byggeri op til 12 meter i byggefelt 4. Efterlyser at der i lokalplanen nævnes hvordan trafikken forventes at blive hånderet. Mail på vegne af underskriftindsamlingen: Indsigerne er imod en øgning af bebyggelsesprocent fra 25 til 40 og at der gives mulighed for byggeri i op til 4 etager Efterlyser også konkrete anvisninger på hvordan trafikken forventes at blive hånderet. Indsigelse mod lokalplan 602 Det er væsentlig er, at det nye byggeri tilpassses stedet og omgivelserne og det mener indsigerne ikke at byggeri op til 4 etager gør. Mener også at en forøges at bebyggelsesprocenten fra 25 til 40 vil ændre områdets karakter. Efterlyser også hvordan trafikken forventes at blive hånderet. Indsiger henviser til synspunkter og kommentarer fremsendt den 4. december 2012 (indledende offentlig høring) hvor de to væstentligste synspunkter er at boligerne maksimalt må opføres i 2 etager og at bebyggelsesprocenten er for høj. Indersiger er ligeledes imod det forslag der blev frembragt på borgemødet, om at forlænge Drosselvej gennem Ladegårsparken. Indesiger mener at Frøbel-bygningerne er af meget høj akritektonisk kvalitet og at det vil være en forbrydelse at rive Det bør til stræbes at det højeste byggeri placeres længst mod vest (Bernadottegården) og længst mod nord (den grønne kile) Appellerer til at det eksisterende område respekteres med hensyn til bygningshøjde, byggeintensiteten og de grønne områder.

8 Side8/11 Naturstyrelsen v/ Karin Jensen Miljøministeriet Haraldsgade København Ester Blum Petersen Klosterengen 151 BirtheThuesen og Hans Aage Ibsgården 92, Birthe og Bent Thagesen Ejlskovvej 5 Nanna Danekilde Krogsbøllevej 19 Dion Danekilde Krogsbøllevej 19 Caia Hjorth Vissenbjergvej 35 disse ned. Mener også, at det ikke skal være muligt med et byggeri i op til 4 etager og bebyggelsesprocent på 40. Påpeger at der: - mangler en redegørelse i kommuneplantillægget om byggeriets visuelle påvirkning af kysten - mangler en redegørelse i begge planforslag i henhold til trinmodellen. (området er beliggende i området med særlige drikkevandsinteresser, OSD) - mangler en redegørelse for, om der er minimum 500 meter til nærmeste butik, hvis der på et tidspunkt skal etableres en ny butik til områdets daglige forsyning. Indsigeren protestere mod byggeri i op til 4 etager Modstand mod lokalplan Indsiger mener at det vil føre til en uheldig sammenblanding af høj og lav bebyggelse og parcelhuskvarter og etagebyggeri, hvis man tillader 4 etager og en bebyggelsesprocent på 40. Efterlyser en tilbundsgående analyse af trafikforholdene og påpeger at det sorte sammenhængende grønne nordvest for lp-området forvaltes at den fælles grundejerforening Ibsgården og at det vil forekomme uhensigtsmæssigt at arealet forvaltes af flere grundejerforeninger. Indsigeren tilkendegiver sin modstand mod forslag til lokalplan og kommuneplantillæg. Indsigeren tilkendegiver sin modstand mod forslag til lokalplan og kommuneplantillæg. Indsigeren tilkendegiver sin modstand mod forslag til lokalplan og Kun byggeri i 2 etager Der bør oprettes en stor fælles grundejerforening til forvaltning af hele det grønne område. Alternativt kunne Roskilde Kommune overtage forvaltningen.

9 Side9/11 kommuneplantillæg. Indsiger mener at det vil ødelægge området med byggeri i op til 4 etager og efterlyser desuden en løsning på hvordan hvordan trafikken skal håndteres og afvikles. Grundejerforeningen Skalbjergvej v/ bl.a. Aksel Jørgensen Skalbjergvej 9 Tove og Søren Peter Elkjær Klosterengen 153 Søren Bertelsen Klostervej 1 (Mail til Torben Jørgensen) Inge Ditlev Nissen og Carl Erik Hjort Pedersen Vissenbjergvej 53 Annette og Oluf Høst Ibsgården 2 Bodil Andersen Fuglebakken 3 Steen og Marianne Christensen Ejlskovvej 8 Foreningen er stærkt kristisk over for muligheden for et byggeri i op til 4 etager og er også modstander af at bebyggelsesprocenten ændres fra 25 til 40. Foreningen mener også at trafikafviklingen skal vurderes. Indsiger mener at byggeriet bliver for høj og for massivt hvis der gives mulighed for byggeri i op til 4 etager og en bebyggelsesprocent på 40. Indsigeren mener det er enestående mulighed for at bygge attraktive boliger i Himmelev der har udsigt over fjord og by. Det ville være ærgerligt hvis byggeriet bliver lavt så ingen kan nye udsigten. (Henviser til billeder af Vissenbjerg Have og Ejelskovvej) Indsiger mener også, at det er ikke alle beboere i Himmeelev som er i imod den høje bebyggelse, men indsiger har fuld forståelse for naboernes skepsis. Indersiger er imod at der gives mulighed for byggeri i op til 4 etager og en bebyggelsesprocent på 40. Indsigerne efterlyser desuden en løsning på hvordan trafikken skal håndteres. Indsiger protestere mod 4 etager og en bebyggelsesprocenten på 40, samt den forventede øget trafik bebyggelsen vil afstedkomme. Indsiger er i mod byggeri i op til 4 etager. Indsiger mener det er vigtig at bevare Roskildes byprofil bl.a Domkriken og den ødelægges hvis der bygges for højt. Tilslutter sig indsigelserne fra Lilly og Poul Werner Hansen og tilføjer at det forekomme uforståligt at den nye grundejerforening ikke tænkes at være med i Fællesgrundejerforeningen Opfordrer til at lokalplan ændres således at det kun er muligt med byggeri 2 etager og en mindre bebyggelsesprocent. Mener at de må være mulig at finde en løsning så naboerne generes mindst muligt. Mener tillige at det giver god mening at øge befolkningen i et område med fjernvarme i stedet for at forsætte med lav bebyggelse. Mener at det må være en naturlig forpligtelse at den nye grundejerforening indgår i Fællesgrundejerforeningen Ibsgården og derigennem

10 Side10/11 Iviana Madsen (formand i beboerrepræsentationen)) i Vissenbjerghave Glamsbjergvej 13 Lis og Bent Noer Ejlskovvej 3 Ibsgården der varetager forvaltningen med de grønne fælles arealer. Indersiger er imod at der gives mulighed for byggeri i op til 4 etager og en bebyggelsesprocent på 40. Indsigerne efterlyser desuden en anvisning på hvordan trafikken skal håndteres. Indsiger takker nej til de fremlagte planer betaler til drift og vedligeholdes af de grønne områder, herunder delområde 6 i lp 602 Per Boye Ovesen (formand for Ejlskovvejens grundejerforening Ejlskovvej 4) Lilly og Poul Werner Hansen Ejlskovvej 13 Dennis og Birgitte Høy Vibevej 36 Anette Sejersen Affaldsplanlægger Veje og Grønne områder Roskilde Komme Indsiger protestere mod lokalplanen der giver mulighed for byggeri op til 4 etager og mener også at infrastruktur ikke kan bære den foreslåede bebyggelseprocent. Indsiger undre sig over at kommunen fastholder en bebyggelsesprocent på 40 og ydermere tillader at byggeriet kan bliver op til 4 etager, trods mange protester ved borgermødet i den indledende offentlig høring. Indsiger mener at det vil skæmme området hvis bygningshøjden øges fra 2 til 4 etager og at bebyggelsesprocenten øges fra 25 til 40. Indersiger er ligeledes imod det forslag der blev frembragt på borgemødet, om at forlænge Drosselvej gennem Ladegårsparken. Det vil gøre cykelskolevej til Klostermarksskolen mere usikker og det vil ødelægge det grønne område. Påpeger at det foreslåede skitseprojekt nødvendiggør en anden indsamling af affald end i dag. Pladsen til affaldsstationen til afhentning af papir, pap og glas er for lille og adgangsvej til de enkelt boliger over stiger 40 meter som er grænsen for afhentning af dagrenovation. Indsiger mener at kommune bør nedsætte bebyggelsesprocenten og nedsætte etageantallet til 2. Desuden bør kommunen forholde sig til de tekniske installationer og udluftningshætter på tagene, samt tænke de trafikale forhold ind som byggeriet vil genererer. Håber på at planerne genvejes og at den forslåede bebyggelsesprocent nedsættes og at etageantallet også nedsættes til 2. Foreslår større plads til affaldsstation og evt. en afkrævning af et gebyr pr. bolig for afhentning af dagrenovation.

11 Side11/11

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring Teknik- og Miljøudvalget Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 218170 Brevid. 1559147 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring

Læs mere

Nyt rammeområde i Himmelev

Nyt rammeområde i Himmelev Ibsgården Ibsgården Nyt rammeområde i Himmelev Tillæg 2 til Roskilde Kommuneplan 2013 Offentliggjort som tillæg 29 til Roskilde Kommuneplan 2009 V Vissenbjergvej 2.BT.8 2.BP.10 2.D.5 2.BT.19 H H Kochs

Læs mere

Resume fra borgermøde

Resume fra borgermøde Plan og Udvikling Sagsnr. 243428 Brevid. 2096731 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk 7. majl 2015 NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger til lokalplan 614 for boliger ved Himmelevvej

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. SOAN Dir. tlf. 46 31 35 06 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 596 for boliger

Læs mere

Resume af væsentlige emner der blev fremlagt på borgermødet

Resume af væsentlige emner der blev fremlagt på borgermødet Plan og Udvikling Sagsnr. 266937 Brevid. 2281722 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk Opsamling på høringssvar: Forslag til lokalplan 626 for boliger ved Folden og Hegnet i Trekroner 21. februar

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej By, Kultur og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 196762 Brevid. 1711242 Ref. SPC Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609

Læs mere

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Byplanlægger: Christian Jacob Brammann Sagsnr.: 17/30181 Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 Dato: 20-03-2018/cjb I

Læs mere

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej Økonomiudvalget Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 205326 Brevid. 1602011 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269243 Brevid. 2397709 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 631 for Kildegården og kommuneplantillæg

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 208124 Brevid. 1555753 Ref. HABR Dir. tlf. hannebb@roskilde.dk NOTAT: behandling af høringssvar til forslag til lokalplan 591 for butiks- og erhvervsområde

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

24.01.O07. Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07

24.01.O07. Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07 24.01.O07 Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE 24.01.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 17 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 8. april 2015 Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset Århus C

ÅRHUS KOMMUNE. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset Århus C ÅRHUS KOMMUNE. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd via Magistraten Den J.nr. Ref.: Tlf.nr. 2. august 2004 Jens Lønstrup 8940 2654 Iværksættelse

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 279681 Brevid. 2510331 Ref. LAHN Dir. tlf. larshn@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde

Læs mere

Ændring af rammeområde i Himmelev

Ændring af rammeområde i Himmelev Ændring af rammeområde i Himmelev Tillæg 2 til Roskilde Kommuneplan 2009 2.EK.1 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde

Læs mere

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene.

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2016, nyt rammeområde 1A6 ved Landlystvej NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Leder af Plan: Henrik Nielsen Sagsnr.:

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Forslag HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Vojensvej TILLÆG NR. 02 Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Hædersdalvej vej is rpr ve Klø HVIDOVRE KOMMUNE Målforhold 1:2000 TILLÆGGETS

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. marts 2015 Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for at omdanne erhvervsbygningerne

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 285421 Brevid. 2715171 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 654 og kommuneplantillæg 3 for boliger

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan INDHOLD Høringssvar af den 28. marts 2019 fra Norconsult- Skovhus Arkitekter på vegne af bygherre Resume af det indkomne ændringsforslag Forvaltningens kommentarer INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr. 11.C34.1

Læs mere

Ændring af rammeområde i Himmelev

Ændring af rammeområde i Himmelev Ændring af rammeområde i Himmelev Tillæg 2 til Roskilde Kommuneplan 2009 Forslag 2.EK.1 Forord Hvad er et tillæg til kommuneplanen? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert

Læs mere

Tillæg nr. 40 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 40 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 40 til Rammeområder 11.C1 og 11.C13 Centerområde Vestlige del af Bethaniagade og Bredgade i Herning og Centerområde ved Bredgade og Møllegade i Herning Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

24.01.O07. Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07

24.01.O07. Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07 24.01.O07 Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE 24.01.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til denne lokalplan har været fremlagt i offentlig høring i perioden fra den

Læs mere

Det er forvaltningens vurdering, at projektet bør tilpasses den omkringliggende bebyggelse og områdets struktur, inden der udarbejdes lokalplan.

Det er forvaltningens vurdering, at projektet bør tilpasses den omkringliggende bebyggelse og områdets struktur, inden der udarbejdes lokalplan. Møde: Miljø- og teknikudvalget Mødetid: 12. oktober 2016kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet 178. Stillingtagen til planlægning for et boligområde ved Bojesvej i Vorup Sagsnr: 01.00.00-P20-2-10

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge

Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge Tillæg 5 til Roskilde Kommuneplan 2013 8.B.8 8.CL.1 8.B.13 Forord Hvad er et tillæg til kommuneplanen? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning.

Læs mere

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 23.02.O07 Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 RAMMEOMRÅDE 23.02.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til tillæg 16 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i

Læs mere

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. maj 2015 Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 989 - Åben lav boligbebyggelse

Læs mere

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby.

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B.03.03.01 Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Center for Teknik og Miljø september 2015 Indkomne bemærkninger 1. Bjarne Pedersen. Dokumentnr. 60. Ønsker ikke

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK KOMMUNE Dato: 24.01.2019 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: 19/ E-mail: plan@holb.dk Bilag 4 Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk Dato for modtagelse

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

Tillæg nr. 22 til Kommuneplan

Tillæg nr. 22 til Kommuneplan Tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2017-2029 Rammebestemmelser for erhvervsområde BBRO.E2.08_T22 og BBRO.E2.03_T22 Tillæggets område KOMMUNEPLANTILLÆG Tillæg nr. 22 2 Tillæg nr. 22 KOMMUNEPLANTILLÆG REDEGØRELSE

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Til sagen Plan og Udvikling Sagsnr. 289079 Brevid. 2682827 Ref. PHF Dir. tlf. 46 31 35 67 pernillehf@roskilde.dk NOTAT: notat om behandling af høringssvar vedr. lokalplan 662 for bioliger i halområdet

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Til sagen Plan og Udvikling Sagsnr. 301937 Brevid. 2887436 Ref. MCB madsb@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til tillæg 1 til lokalplan 571 for ROCKmagneten og Musicon C 16. august 2018

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Hjørring Kommune vil gerne høre din mening om planforslaget.

Hjørring Kommune vil gerne høre din mening om planforslaget. Tillæg nr. 29 - Etageboligbebyggelse, Strømgade 19, Vrå Hjørring Kommunes Byråd/Teknik- og Miljøudvalg har på møde den XX godkendt forslag til kommuneplantillæg nr. XX. Hjørring Kommune vil gerne høre

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 316 og forslag til kommuneplantillæg nr. 21 har været i offentlig høring i perioden 20. marts til 15. maj 2008.

Forslag til lokalplan nr. 316 og forslag til kommuneplantillæg nr. 21 har været i offentlig høring i perioden 20. marts til 15. maj 2008. Bilag 1: Indsigelsesnotat til lokalplanforslag nr. 316 for et boligområde ved Stenshede i Bjerringbro samt forslag til tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2001-2012 for Bjerringbro Kommune Forslag til lokalplan

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 43 Boligområde ved Holbæk Have, etape I

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 43 Boligområde ved Holbæk Have, etape I KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 43 Boligområde ved Holbæk Have, etape I 0 20 vækst og bæredygtighed plan og Åben land BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY HOLBÆK SØSTRUP REGSTRUP/NR.

Læs mere

Resume af væsentlige emner der blev fremlagt på borgermødet

Resume af væsentlige emner der blev fremlagt på borgermødet A) Plan og Udvikling Sagsnr. 278962 Brevid. 2281541 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk NOTAT: Opsamling af høringssvar fra perioden 30. september 25. november 2016 5. december 2016 Forslag

Læs mere

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 20 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 36 til Rammeområder 14.E20, 14.C3 og 14.B15 Erhvervsområde ved Dæmningen i Herning, Centerområde ved Dæmningen i Herning og Boligområde ved Dæmningen i Herning Fremlægges fra xx. måned

Læs mere

Tillæg nr. 65 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 65 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 65 til Rammeområde 15.B5 Boligområde ved Violens Kvarter Rammeområde 15.B2 Etageboliger i Engens Kvarter Rammeområde 15.R1 Rekreativt område nord for Engens Kvarter Fremlægges fra xx.

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag Kommuneplantillæg 3 for Kommuneplan 2013-2015 Boligområde - Østerbakken - Vils Forslag - juli 2015 Morsø Kommune - www.morsoe.dk Forslag KOMMUNEPLANTILLÆG Hvad er et kommuneplantillæg? Behov for at ændre

Læs mere

Tillæg nr. 69 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 69 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 69 til Rammeområde 51.B9 Boligområde ved Ørskovvej i Snejbjerg Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 53 Boliger Demantsvej Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge en kommuneplan. Denne

Læs mere

Lydia Nørrelykke og Niels Pram Gad, Gl. Flensborgvej. Kurt Wind, Gammel Flensborgvej , 6200 Aabenraa. Christian Henriksen, Gl.

Lydia Nørrelykke og Niels Pram Gad, Gl. Flensborgvej. Kurt Wind, Gammel Flensborgvej , 6200 Aabenraa. Christian Henriksen, Gl. KME Plan og Gis Dato: 20. januar 2017 Sagsnr.: 15/23404 Sagsbehandler: Kasper Espersen Direkte tlf.: 7376 6264 E-mail: kesp@aabenraa.dk Notat Bemærkninger til foroffentlighed, Kommuneplantillæg nr. 6.

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg 6. til Kommuneplan Boliger på Frihedsvej, Rungsted

Forslag til. Kommuneplantillæg 6. til Kommuneplan Boliger på Frihedsvej, Rungsted Forslag til Kommuneplantillæg 6 til Kommuneplan 2013-25 Boliger på Frihedsvej, Rungsted Forslag til Kommuneplantillæg 6 Forslag til Kommuneplantillæg 6 Forslag til Kommuneplantillæg 6 er udarbejdet af

Læs mere

Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt Tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013.

Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt Tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 10. februar 2016 Lokalplan 1022, Boliger og erhverv på Børglumvej - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger

Læs mere

*! + '"!,-&#!&.& & /!&!/&!&/! 0! ".&/!! /& &.&!!&! &" 1"! /!& 1"&! /& /

*! + '!,-&#!&.& & /!&!/&!&/! 0! .&/!! /& &.&!!&! & 1! /!& 1&! /& / !" #!"#! # $%&! '!$&(! ) &&!!!! #" *! + '"!,-&#!&.& & /!&!/&!&/! 0! ".&/!! /& &.&!!&! &" 1"! /!& 1"&! /& /!-1"! &&/ "!1"!!!. 0!!!& 1"&0 &!222%!&!&/!&!/& )!&/!!!.& && &!.&& & 56 78 222 9 $!% 4."'& /!6 6

Læs mere

Bilag 5. Fornyet prioritering af lokalplan for Erhvervsområdet Tåstrup Syd. Dato for modtagelse af ansøgning 13. juni Holbæk Kommune VBAF - Plan

Bilag 5. Fornyet prioritering af lokalplan for Erhvervsområdet Tåstrup Syd. Dato for modtagelse af ansøgning 13. juni Holbæk Kommune VBAF - Plan Bilag 5 Fornyet prioritering af lokalplan for Erhvervsområdet Tåstrup Syd Dato for modtagelse af ansøgning 13. juni 2019 Ansøger Holbæk Kommune VBAF - Plan Nuværende anvendelse/situation i området. Bestemmelser

Læs mere

Tillæg nr. 10 Boligområde ved Oremosevej/ Hjørringvej, Sindal Hjørring Kommuneplan 2016

Tillæg nr. 10 Boligområde ved Oremosevej/ Hjørringvej, Sindal Hjørring Kommuneplan 2016 Tillæg nr. 10 Boligområde ved Oremosevej/ Hjørringvej, Sindal Hjørring Kommuneplan 2016 www.kommuneplan2016.hjoerring.dk Indholdsfortegnelse Tillæg nr 10 - Boligområde ved Oremosevej/Hjørringvej, Sindal

Læs mere

Tillæg nr. 44 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 44 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 44 til Rammeområde 33.E2 Erhvervsområde syd for Hovedvej 15 (Silkeborgvej) Rammeområde 33.OF1 Område til offentlige formål ved Birk Centerpark Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned

Læs mere

Kommuneplantillæg FORSLAG. Sommerhusområde ved Kelstrup Kystvej, Kelstrup Strand

Kommuneplantillæg FORSLAG. Sommerhusområde ved Kelstrup Kystvej, Kelstrup Strand Kommuneplantillæg 1-2009 Sommerhusområde ved Kelstrup Kystvej, Kelstrup Strand FORSLAG FREMLAGT I OFFENTLIG HØRING I PERIODEN DEN 19. MAJ - 14. JULI 2010. Maj 2010 Forslag til kommuneplantillæg 1-2009

Læs mere

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra:

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra: Plan og By Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-12-16 Dato: 4.8.2016 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-18, Boliger, Egebjerg Bakke, Etape 3 Ved høringsfristens udløb d. 17.

Læs mere

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning.

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning. VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 13 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra den 16. marts 2010 til den 12. maj 2010. Med kommuneplantillægget

Læs mere

Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby

Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 11. januar 2017 Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby Dette materiale omhandler et område nær dig. Der planlægges for en boligbebyggelse

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Høringsperiode: 30. juni til 8. september 2010 2 Luftfoto forside - Copyright Aiolos Luftfoto

Læs mere

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 95825 Brevid. 1275690 Ref. spc Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved

Læs mere

23.02.R02. Forslag Rekreative formål i Varde Nord TILLÆG 18 RAMMEOMRÅDE R02

23.02.R02. Forslag Rekreative formål i Varde Nord TILLÆG 18 RAMMEOMRÅDE R02 23.02.R02 Forslag Rekreative formål i Varde Nord TILLÆG 18 RAMMEOMRÅDE 23.02.R02 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 18 til Kommuneplan 2017, Varde

Læs mere

Skovlund FORSLAG TIL TILLÆG NR. BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDE BL03 KOMMUNEPLAN AUGUST 2010 VARDE KOMMUNE

Skovlund FORSLAG TIL TILLÆG NR. BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDE BL03 KOMMUNEPLAN AUGUST 2010 VARDE KOMMUNE Skovlund FORSLAG TIL TILLÆG NR. 07 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDE 19.01.BL03 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2010-2022 - AUGUST 2010 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2009-2021 Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 392 og af forslag til

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 785, Blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens.

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Plan og By Sagsbehandler: Sanne Wenzel Jespersen Sagsnr. 01.02.05-P16-16-15 Dato:23.5.2016 Notat om høringssvar Forslag til tillæg 28 og lokalplan 2015-24, Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Ved

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 1

Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplantillæg nr. 1 Boliger i det vestlige Hagested Status: Kladde Høringsperiode start: Høringsperiode slut: Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Formål Kommuneplantillægget udarbejdes på baggrund

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning HERNING + 78 meter 55 meter FORELØBIG ILLUSTRATION HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning 16. maj 2019

Læs mere

Tillæg nr. 22 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 22 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 22 til Rammeområde 51.E2 Erhvervsområde langs Snejbjerg Hovedgade og Rammeområde 51.E4 Erhvervsområde langs Snejbjerg Hovedgade Rammeområde 51.Bl4 Blandet bolig- og erhvervsområde ved Lerbjerg

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1.

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. oktober 2010 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til 1. Resume

Læs mere

Forslag til lokalplan , Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger Ny Havnegade, Horsens

Forslag til lokalplan , Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger Ny Havnegade, Horsens Plan og By Teknik og Miljø Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-21-16 Dato: 18.4.2018 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-28, Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger

Læs mere

Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig

Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 23. marts 2015 Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 967, Boliger og

Læs mere

Kommuneplantillæg 1 for tæt-lav boliger på Værebrovej 25

Kommuneplantillæg 1 for tæt-lav boliger på Værebrovej 25 Kommuneplantillæg 1 for tæt-lav boliger på Værebrovej 25 Tillæg 1 til Roskilde Kommuneplan 2013 Offentliggjort som tillæg 30 til Roskilde Kommuneplan 2009 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den

Læs mere

Afledte justeringer: Kommuneplantillægget tilrettes således at den maksimale højde på tårnet også her angives til 12 m.

Afledte justeringer: Kommuneplantillægget tilrettes således at den maksimale højde på tårnet også her angives til 12 m. Dato 06.02.2015 Dok.nr. 17244/15 Sagsnr. 11/886 Ref. ANBC Resumé af indkomne bemærkninger forslag til tillæg 12 til Kommuneplan 2013 og lokalplan 05.01.L02 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand,

Læs mere

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 23.02.R08 Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 RAMMEOMRÅDE 23.02.R08 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 11 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

TIL KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE. Godkendt: 16. december Forslag godkendt i Byrådet

TIL KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE. Godkendt: 16. december Forslag godkendt i Byrådet T I L L Æ G N R. 5 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 M Å L O G V E J L E R A M M E R F O R K O M M U N E lag s r Fo KOMMUNEPLAN 2009-2021 MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE Godkendt: 16. december 2009 Forslag godkendt

Læs mere

Sammenfattende redegørelse. Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20

Sammenfattende redegørelse. Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20 Sammenfattende redegørelse Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20 Juni 2017 2 Miljørapport, Sammenfattende redegørelse I 1. I 4 2. M 5 3.

Læs mere

Ringstedgade - Køgevej. Rammeområde 1.CR.15. Tillæg 1 til Roskilde Kommuneplan 2017 forslag

Ringstedgade - Køgevej. Rammeområde 1.CR.15. Tillæg 1 til Roskilde Kommuneplan 2017 forslag Ringstedgade - Køgevej. Rammeområde 1.CR.15 Tillæg 1 til Roskilde Kommuneplan 2017 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 21 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 21 til Rammeområde 61.B6 Boligområde mellem Vesterlindvej og Nr. Lindvej Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan 03 KOMMUNEPLANTILLÆG Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ændring af rammeområde B03-04 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Kommuneplantillæg nr.3 til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød

Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød HOLBÆK KOMMUNE Dato: Sagsb.: 9. august.2019 Jørgen Rasmussen Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød Bilag

Læs mere

Udvidelse af Jyllingecenter

Udvidelse af Jyllingecenter Udvidelse af Jyllingecenter Tillæg 20 til Roskilde Kommuneplan 2009 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde år skal kommuneplanen

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

"rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL

rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL "rn ROSKILDE KOMMUNE i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 231 for ungdomsboliger på Himmelev Bygade 27, REDEGØRELSE FOR

Læs mere