Behandling af høringssvar

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Behandling af høringssvar"

Transkript

1 Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr Brevid Ref. HABR Dir. tlf. NOTAT: behandling af høringssvar til forslag til lokalplan 591 for butiks- og erhvervsområde på Himmelev Bygade og kommuneplantillæg november 2012 I dette notat sammenfattes alle bemærkninger mv. fra lokalplanens høringsperiode fra den 7. september til den 2. november Kommunen modtog 12 skriftlige høringssvar, heraf et på vegne af 10 naboer og et på vegne af to erhvervsvirksomheder. Notatets indhold: 1. Resumé af høringssvar og sammenfatning af borgermøde 2. Behandling af høringssvar uddybende gennemgang af høringssvar og byrådets vurdering 3. Oversigtsskema for høringssvar Resumé Der stilles i de skriftlige henvendelser spørgsmål ved butikkens placering og forhold til omgivelserne. Naboer er stærkt imod krav om etablering af stiadgang mod vest og ønsker støjhegn i hele skel mod vest. Det ønskes som krav, at vareindlevering sænkes under terræn. Der er bekymring for støj og trafik, som allerede i dag opleves som et problem på Himmelev Bygade. Naturstyrelsen bemærker, at der mangler redegørelse for grundvandsbeskyttelse i henhold til statslig udmelding til vandplanerne. Der blev holdt borgermøde på Himmelev Skole den 8. oktober I mødet deltog formand for Teknik- og Miljøudvalget samt forvaltningen, og herudover havde cirka 26 borgere fundet vej frem til mødet. Der blev stillet spørgsmål om blandt andet behov for mere dagligvarehandel og butikkens placering. Der blev udtrykt bekymring for trafik og støj. Alle deltagerne var enige om, at der ikke bør laves sti-adgang fra eksisterende sti vest for området. Referat af mødet findes i fics, brevid Behandling af høringssvar Butikkens placering Bemærkninger: Butikken vil kun i begrænset omfang forbedre adgang til indkøb i området, men betjene trafikanter på ringvej. Hvorfor kan Himmelev Centret ikke udvides? Foreslår udvidelse i Trekroner. Placeringen er valgt ud fra et ønske om at styrke den lokale dagligvareforsyning i den nordlige del af Himmelev og Veddelev og ud fra en samlet afvejning af muligheder i forhold til Himmelev Centret og Frederiksborgvej 230. De to placeringer uden for centeret ligger i nogenlunde samme afstand fra ringvej. Placering af ny butik i Himmelev Centret var politisk højest prioriteret. Det viste sig imidlertid både fysisk urealistisk og dermed også økonomisk urealistisk for ejeren at ombygge centeret.

2 Side2/5 Byggeriets omfang og forhold til omgivelser Bemærkninger: Butik vil være ulovlig, da område er udlagt til bolig og erhverv. Butiks miljøpåvirkninger er i modstrid med skov og beskyttelseslinje. Træer vil forringe udsigt til fjord. Byggehøjde på 8,5 meter er uretfærdigt i forhold til den østlige del af erhvervsområdet. Pylon er for høj og dominerende. Samtig med forslaget til lokalplan var offentliggjort et forslag til tillæg 22 til kommuneplanen, så der bliver mulighed for en dagligvarebutik. Området er allerede i dag erhvervsområde, og der er ikke skovbyggelinje, der går ind over lokalplanområdet. Der er ikke fjordudsigt fra terræn. Byggehøjde er ifølge lokalplan 372 for den østlige del af erhvervsområdet ligeledes 8,5 meter. Maksimal højde af pylon er fastlagt ud fra præcedens i tilsvarende områder. Adgang fra sti Naboere tager stærkt afstand fra sti gennem skel. Det vil skabe utrygt miljø for børn med bakkende lastvogne, knallertkørsel, være flugtvej for eventuelle røvere og medføre snavs og affald samt støj. Lokalplanforslaget stiller krav om at der etableres stiadgang fra den eksisterende sti mod vest, og at der opsættes bom, trin eller lignende for at hindre, at cyklister bruger stien som smutvej. Kommunen medgiver, at placering af sti tæt ved vareindlevering ikke er optimal. Forvaltningen foreslår, at kravet i lokalplanen ændres til at der skal opsættes bom, trin eller lignende, såfremt der etableres stiadgang mod vest. Støj Der ønskes en støjberegning, og at planen afvises, hvis støjgrænser overskrides. Der ønskes støjhegn i hele vestskel. Det ønskes som et krav, at vareindlevering sænkes under terræn. I lokalplanen stilles krav om 2,5 meter højt støjhegn ud for vareindleveringen. Støjen vil blive vurderet nærmere ved etablering af hegnet. Såfremt kommunen på det tidspunkt eller senere finder det begrundet, vil butikken blive pålagt at dokumentere, at støjgrænser for virksomheder kan over holdes. Hvis det skulle vise sig, at støjgrænser ikke overholdes, kan kommunen kræve driftsmæssige eller fysiske ændringer. I den sydlige del af området vil anvendelsen af arealer være uændret i forhold til nu, og krav om støjhegn vurderes ikke at være tilstrækkeligt begrundet. Det er en del af projektet, men fremgår ikke specifikt som krav, at vareindlevering skal sænkes under terræn. Forvaltningen foreslår, at det tilføjes som et krav i lokalplanen, at vareindlevering skal sænkes 1,2 meter i forhold til det omgivende terræn.

3 Side3/5 Trafik Hovedparten af bidragyderne finder, at trafikken på Himmelev Bygade allerede i dag er et problem og stiller forslag om diverse trafikdæmpende foranstaltninger. Der er forslag om, at al varetilkørsel skal ske fra ringvejen. Som lovet i forbindelse med den indledende høring har kommunen registreret trafikmængde og hastigheder på Himmelev Bygade. Der kører i dag ca biler i døgnet, hvilket er forventeligt på den pågældende vej. En stor andel kører lidt over gældende fartgrænse. Forvaltningen vil registrere trafikken igen efter etablering af butikken og derefter vurdere behov for tiltag. Det er ikke muligt via lokalplanen at regulere trafikken uden for lokalplanområdet. Grundvandsbeskyttelse Naturstyrelsen bemærker, at der mangler redegørelse for planbehov og grundvandsbeskyttelse i henhold til statslig udmelding til vandplanerne, ellers ingen bemærkninger. Den udvidede anvendelse fra erhverv til detailhandel vil ikke have betydning for grundvandsbeskyttelsen. Forvaltningen forslår, at det tilføjes i redegørelserne i henholdsvis kommuneplantillægget og lokalplanen, at anvendelse til detailhandel ikke vil have betydning for grundvandsbeskyttelsen. Oversigsskema for høringssvar Indsigers navn Indhold af bemærkning Evt. ændringer i planerne Naturstyrelsen Torben Marcussen og Eva Kragh Himmelev Bygade 36 Der mangler redegørelse for anvendelsesbestemmelser i forhold til grundvandsinteresserne, jf. statslig udmelding til vandplanerne. Ved planlægning for byudvikling og anden ændret arealanvendelse, hvor der kræves kommuneplantillæg, skal der redegøres for planbehov og grundvandsbeskyttelse. Ved mindre ændringer i forhold til eksisterende udlæg, er der ikke redegørelseskrav. Er positive over for butik. Mener trafik øges markant på Himmelev Bygade, hvor der færdes mange børn og unge. Ønsker fartgrænse på 40 km/t. Påpeger at eksisterende vejbump er for blødt, og at mange kører for hurtigt. Jævnligt farlige situationer i krydset ved Fynsvej. Der tilføjes i kommuneplantillæg og lokalplan, at der er tale om mindre ændring af anvendelsesbestemmelserne, og at de ikke vil have betydning for grundvandsbeskyttelsen.

4 Side4/5 Maria Lerche Nielsen Lotte Skougaard Himmelev Bygade 35 Claus S. Jensen Himmelev Bygade 33 Morten Bech Nielsen Himmelev Bygade 17 Karen og Hans Peter Schmidt Himmelev Bygade 47 Kate Krabbe Terrasserne 6 På vegne af grundejere Terrassene 1, 2, 4, 6, 7, 10, 11, 12, 54 og 55 Jeanette Ostenfeld Terasserne 4 Kopi af ovenstående fra Torben Marcussen og Eva Kragh. Bekymret for trafik, som seneste år er tiltaget voldsomt i området med mange cyklende. Også tung trafik. Foreslår indføjet i lokalplanen, at al varetilkørsel til ejendommen skal ske fra ringvej. Ønsker lyskryds ved ringvej, da trafikanter ellers vælger at køre ad Himmelev Bygade. Stigning i kørende trafik vil give usikkerhed for gående og cyklende, specielt børn, der krydser vejen. Opfordrer til hastighedsbegrænsning og bump med let gennemkørsel for busser. Pylon på 6,65 meter er for høj og vil blive for dominerende i forhold til bygninger, 4 meter mere passende. Rigeligt med tårn på 8 meter. Glæder sig til ny butik, og at der bliver ryddet op. Ønsker trafikdæmpning. Tilslutter sig bemærkninger fra Torben Marcussen og Eva Kragh. Tilslutter sig i egenskab af kirkeværge - enighed på borgermøde om at der ikke bør være hul i hegn, men støjskærm i hele vestskel. Ønsker bedre støjskærm ubrudt i hele vestskel. Tager stærkt afstand fra sti gennem skel. Sti vil skabe utrygt miljø for børn med bakkende lastvogne, betyde knallertkørsel, være flugtvej for eventuelle røvere, medføre snavs og affald samt støj. Som supplement til ovenstående: forventer en støjberegning og at planen afvises, hvis støjgrænse overskrides. Der vil blive trafikale problemer på Himmelev Bygade, og det vil blive svært at komme ud fra Terrasserne. Spørger hvorfor Himmelev Centret ikke kan udvides. Foreslår udbygning i Trekroner. Krav om sti gennem hegn fjernes. Krav om sti gennem hegn fjernes.

5 Side5/5 Alex Andersen Himmelev Bygade 41A Morten Ørtenblad Frederiksborgvej 230 Torben Høj Rasmussen, Roskilde Budcenter, Himmelev Bygade 80, og Marianne og Finn Laursen, Handy A/S Himmelev Bygade 76 Positiv over for butik. Bekymret for trafik. Foreslår forbud mod varetransport til butik fra syd, fartgrænse på 40 km/t, chikaner, cykelsti, fodgængerfelt ved butik samt ved Fynsvej. Mener ikke der er lokalt opland til butik, og at den vil trække kunder fra Himmelev Centret og derfor kun i begrænset omfang forbedre adgang til indkøb i området. Butik vil betjene trafikanter på ringvej og ikke lokalområde. Vedlægger afgørelse fra Natur- og Miljøklagenævnet, som underkender placering af butik ved en hovedvej uden for center i Faxe Kommune. Forslag ikke lovligt, da området er til erhverv og bolig. Himmelev Centret fungerer godt og har ledige lokaler. Ønsker ikke butik, men boliger. Årsag til at område ikke omdannes til boliger er, at kommunen selv vil sælge grunde. Butik betyder betydelig miljøpåvirkning i modstrid med skov og ridesti. Efterlyser beskyttelseslinje omkring skov. Høje træer vil forringe udsigt til fjord. Pylon vil skæmme naturområder. Ønsker ikke lysskilte, høje tagrygge og reklametårne. Støj, kundekørsel og varekørsel skæmmer i forhold til tidligere anvendelse. Byggehøjde på 8,5 meter er uretfærdigt, da det er højere end i østlige del af erhvervsområde. Ca. 100 personbiler og lastvogne i erhvervsområde. Ikke muligt at opdele Himmelev Bygade 76 i erhverv og bolig.

1. Resumé af høringssvar 2. Behandling af høringssvar uddybende gennemgang af høringssvar og byrådets vurdering 3. Oversigtsskema for høringssvar

1. Resumé af høringssvar 2. Behandling af høringssvar uddybende gennemgang af høringssvar og byrådets vurdering 3. Oversigtsskema for høringssvar Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 208124 Brevid. 1456958 Ref. HABR Dir. tlf. hannebb@roskilde.dk NOTAT: Dagligvarebutik på Himmelev Bygade - opsamling på indledende offentlig høring 14. juni 2012

Læs mere

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej Økonomiudvalget Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 205326 Brevid. 1602011 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej By, Kultur og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 196762 Brevid. 1711242 Ref. SPC Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609

Læs mere

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 549

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 549 Teknik- og Miljøudvalget Planafsnittet Sagsnr. 88472 Brevid. 1093931 Ref. MOKP Dir. tlf. 4631 3549 monakp@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 549 30. august 2010

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. SOAN Dir. tlf. 46 31 35 06 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 596 for boliger

Læs mere

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring Teknik- og Miljøudvalget Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 218170 Brevid. 1559147 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring

Læs mere

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 95825 Brevid. 1275690 Ref. spc Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 279681 Brevid. 2510331 Ref. LAHN Dir. tlf. larshn@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Butiks- og erhvervsområde ved Himmelev Bygade

Butiks- og erhvervsområde ved Himmelev Bygade Butiks- og erhvervsområde ved Himmelev Bygade Tillæg 22 til Roskilde Kommuneplan 2009 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 19. oktober 2015 Lokalplan 1022, Boliger og erhverv på Børglumvej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022,

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269243 Brevid. 2397709 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 631 for Kildegården og kommuneplantillæg

Læs mere

NOTAT: Oversigt over muligheder for nye butikker

NOTAT: Oversigt over muligheder for nye butikker Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 95557 Brevid. 1239235 Ref. HABR Dir. tlf. hannebb@roskilde.dk NOTAT: Oversigt over muligheder for nye butikker 13. august 2012 Roskilde Kommune har i foråret 2011

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 785, Blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/107

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/107 Dato 05.03.2018 Dok.nr. 24671-18 Sagsnr. 18/107 Ref. SLYN Resumé af indkomne bemærkninger til indkaldelse af idéer og forslag i forbindelse med planlægning for detailhandel i Ølgod samt udkast til Byrådets

Læs mere

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol Miljø- og Teknikudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. maj 2011 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 7:00-7:15 Mikael Klitgaard, Formand (V) Hans Chr. Holst (V) Ole Bruun (A) Hildo Rasmussen (A)

Læs mere

Planforslagene har været i offentlig høring fra den 10. maj til den 4. juli 2012.

Planforslagene har været i offentlig høring fra den 10. maj til den 4. juli 2012. Bilag nr. 3: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 370 for et bolig- og centerområde ved Havrevænget i Frederiks samt forslag til tillæg nr. 23 til Kommuneplan 2009-2021 for Viborg

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269649 Brevid. 2537559 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 631 for Det Høje C på Musicon 7. april

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 285421 Brevid. 2715171 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 654 og kommuneplantillæg 3 for boliger

Læs mere

Hvad er et tillæg til kommuneplanen Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning.

Hvad er et tillæg til kommuneplanen Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. 2 Hvad er et tillæg til kommuneplanen Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde år skal kommuneplanen revideres, men ønskes der forinden gennemført en planændring,

Læs mere

Dagsordenpunkt. Sagsbehandler: Dr Sags-ID: EMN

Dagsordenpunkt. Sagsbehandler: Dr Sags-ID: EMN Dagsordenpunkt Endelig vedtagelse af hovedforslag som linjeføring samt tillæg nr. 19 med tilhørende VVM-redegørelse til Kommuneplan 2017-2028 og lokalplan 10-026 for Drewsensvejs forlængelse mod vest Sagsbehandler:

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Bilag 1: Høringssvar Forudgående offentlighed Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Der har været gennemført forudgående offentlig høring fra den 13.08.09 til

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 014

Kommuneplantillæg nr. 014 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 014 Lokalcenter på Holmensvej i Frederikssund Vedtaget af Frederikssund byråd den 21. marts 2012 til offentliggørelse i perioden fra den 27. marts 2012 til 22. maj 2012.

Læs mere

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Behandling af høringssvar fra den indledende høring om Roskilde Camping

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Behandling af høringssvar fra den indledende høring om Roskilde Camping Teknik- og Miljøudvalget Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 79003 Brevid. 1420166 Ref. MOKP Dir. tlf. 4631 3549 monakp@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar fra den indledende høring om Roskilde

Læs mere

Notatark. Administrationens kommentarer til bemærkningerne til forslag til lokalplan 1081

Notatark. Administrationens kommentarer til bemærkningerne til forslag til lokalplan 1081 Notatark Sagsnr. 01.02.05-P16-8-13 Sagsbehandler Christina Duedal Nielsen 22.9.2014 kommentarer til bemærkningerne til forslag til lokalplan 1081 Nr. Navn Resumé 1 Jørgen Broch, Peter Holstvej 9, a) Forslaget

Læs mere

Nyt rammeområde i Himmelev

Nyt rammeområde i Himmelev Ibsgården Ibsgården Nyt rammeområde i Himmelev Tillæg 2 til Roskilde Kommuneplan 2013 Offentliggjort som tillæg 29 til Roskilde Kommuneplan 2009 V Vissenbjergvej 2.BT.8 2.BP.10 2.D.5 2.BT.19 H H Kochs

Læs mere

NOTAT: Svar på spørgsmål fra borgere i Vindinge vedr. udviklingen af Vindinge Nord

NOTAT: Svar på spørgsmål fra borgere i Vindinge vedr. udviklingen af Vindinge Nord Til Plan- og Teknikudvalget Plan og Udvikling Sagsnr. 289712 Brevid. 2630599 Ref. SILA Dir. tlf. 4631 3549 siril@roskilde.dk NOTAT: Svar på spørgsmål fra borgere i Vindinge vedr. udviklingen af Vindinge

Læs mere

Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge

Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge Tillæg 5 til Roskilde Kommuneplan 2013 8.B.8 8.CL.1 8.B.13 Forord Hvad er et tillæg til kommuneplanen? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning.

Læs mere

Tillæg 30. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret)

Tillæg 30. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Tillæg 30 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret)

Læs mere

Plan og Byg. Januar Kommuneplantillæg nr. 16 til Slagelse kommuneplan 2013 FORSLAG

Plan og Byg. Januar Kommuneplantillæg nr. 16 til Slagelse kommuneplan 2013 FORSLAG Plan og Byg Januar 2015 Kommuneplantillæg nr. 16 til Slagelse kommuneplan 2013 FORSLAG Redegørelse for udlæg af nyt bydelscenter ved Ndr. Ringgade/Valbyvej i Slagelse Kommuneplantillæg nr. 16 omfatter

Læs mere

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring.

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring. TILLÆG 34 Forslag Forslaget til tillæg nr. 34 for erhvervsrammen Erhvervskorridoren i Gødvad, er fremlagt i offentlig høring fra 27. marts 2013 til 22. maj 2013 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag

Læs mere

Udvidelse af Jyllingecenter

Udvidelse af Jyllingecenter Udvidelse af Jyllingecenter Tillæg 20 til Roskilde Kommuneplan 2009 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde år skal kommuneplanen

Læs mere

Bemærkningerne på borgermødet og de indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner:

Bemærkningerne på borgermødet og de indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: By, Kultur og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 242322 Brevid. 1950698 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 613 for Kamstrup landsby 4. august

Læs mere

Ophævelse af lokalplan. Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG

Ophævelse af lokalplan. Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG Ophævelse af lokalplan Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 18.december 2014 til 5. februar 2015 Indholdsfortegnelse Formål 1 Redegørelse

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med forhøring af ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen

Bemærkninger i forbindelse med forhøring af ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen Bemærkninger i forbindelse med forhøring af ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen Forhøring Ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholsvej

Læs mere

Håndværkervænget Gundsømagle

Håndværkervænget Gundsømagle Politisk behandling Håndværkervænget Gundsømagle Tillæg 14 til Roskilde Kommuneplan 2013 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert

Læs mere

Resume fra borgermøde

Resume fra borgermøde Plan og Udvikling Sagsnr. 243428 Brevid. 2096731 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk 7. majl 2015 NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger til lokalplan 614 for boliger ved Himmelevvej

Læs mere

Økonomiudvalget. Protokol. Mødedato: 24. januar 2011. Mødetidspunkt: 16:45. Sluttidspunkt: 17:15. Lis Ravn Ebbesen, Oluf Lykke Nielsen

Økonomiudvalget. Protokol. Mødedato: 24. januar 2011. Mødetidspunkt: 16:45. Sluttidspunkt: 17:15. Lis Ravn Ebbesen, Oluf Lykke Nielsen Sidenr. 114 Protokol Mødedato: 24. januar 2011 Mødetidspunkt: 16:45 Sluttidspunkt: 17:15 Mødelokale: Fraværende: Borgmesterens mødelokale Lis Ravn Ebbesen, Oluf Lykke Nielsen GODKENDELSE AF FORSLAG TIL

Læs mere

Kommuneplantillæg 19 er blevet udarbejdet i forbindelse med lokalplansagen for at udvide rammeområde

Kommuneplantillæg 19 er blevet udarbejdet i forbindelse med lokalplansagen for at udvide rammeområde HVIDBOG KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 19 OG LOKALPLAN 179 for område til bolig- og erhvervsformål i Holtug Bemærkning Lokalplanens / kommuneplantillæggets tekst Teknik og Miljøs indstilling 1. Fra Stig Hessellund,

Læs mere

Politisk behandling. Gadstruperhvervspark, Finervej. Tillæg 15 til Roskilde Kommuneplan 2013

Politisk behandling. Gadstruperhvervspark, Finervej. Tillæg 15 til Roskilde Kommuneplan 2013 Gadstruperhvervspark, Finervej Tillæg 15 til Roskilde Kommuneplan 2013 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde år skal

Læs mere

Bilag nr. 3: Notat med behandling af høringssvar Forslag til tillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013-2025 - Udvidelse af Butiksområde i Viborg Bymidte

Bilag nr. 3: Notat med behandling af høringssvar Forslag til tillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013-2025 - Udvidelse af Butiksområde i Viborg Bymidte Bilag nr. 3: Notat med behandling af høringssvar Forslag til tillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013-2025 - Udvidelse af Butiksområde i Viborg Bymidte Forslag til tillæg nr. 24 har været i offentlig høring

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

Politisk behandling. Lokalplan. Vigen Strandpark og Roskilde Camping. Lokalplan 548, tillæg 1/forslag

Politisk behandling. Lokalplan. Vigen Strandpark og Roskilde Camping. Lokalplan 548, tillæg 1/forslag Lokalplan Vigen Strandpark og Roskilde Camping Lokalplan 548, tillæg 1/ Indhold Baggrund 6 Lokalplanområdet 6 Lokalplantillæggets formål og indhold 7 Forhold til anden planlægning 7 Miljøscreening 8 Lokalplanets

Læs mere

Ny bydelscenter på Københavnsvej

Ny bydelscenter på Københavnsvej Forslag Politisk behandling Ny bydelscenter på Københavnsvej Tillæg 17 til Roskilde Kommuneplan 2009 Dagligvarebutik på Københavnsvej 85 Lokalplan 585 Forord Hvad er et tillæg til kommuneplanen? Den fysiske

Læs mere

Vækst og Plan. Maj 2015. Kommuneplantillæg nr. 13 til

Vækst og Plan. Maj 2015. Kommuneplantillæg nr. 13 til Vækst og Plan Maj 2015 Nykøbing Landevej Ndr.Ringgade Pilegårdsvej Sorøvej Skovsøviadukten Kommuneplantillæg nr. 13 til Slagelse Kommuneplan 2013 Redegørelse jf. planlovens 11e, stk. 4 Kommuneplantillæggets

Læs mere

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade 17. august 2015 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 INDLEDNING 2 2 INTEGRERING AF MILJØHENSYN 2 3 MILJØRAPPORTENS BETYDNING FOR PLANERNES UDFORMNING 2 4 OFFENTLIGHEDSFASEN BETYDNING FOR PLANERNE UDFORMNING

Læs mere

Principskitse. 1 Storegade

Principskitse. 1 Storegade 1 Storegade Strækning Som en del af byomdannelsen i Bredebro ønskes det at give Storegade et nyt profil mellem Søndergade og det nye torv. Det er et ønske at få bedre styr på parkering, skabe bedre forhold

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Kommuneplan Forslag

Tillæg nr. 1 til Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 1 til Kommuneplan 2017 Forslag 2 Hvad er et tillæg til kommuneplanen Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde år skal kommuneplanen revideres, men ønskes

Læs mere

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte DEBATOPLÆG Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte Høringsperiode fra den 11. oktober 2018 til den 1. november 2018 Hjo rte spr ing Herlev Rin Herlev

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 2013

KOMMUNEPLANTILLÆG 2013 KOMMUNEPLANTILLÆG 2013 Nr. 20 April 2016 For Kregme Lokalcenter Natur og Udvikling 1 Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Kommuneplantillæget er udarbejdet af Miljø

Læs mere

NOTAT. 1. Deltagerne på mødet blev præsenteret. 2. Gennemgang af planlovens rammer for hvad der kan optages bestemmelser for i en lokalplan.

NOTAT. 1. Deltagerne på mødet blev præsenteret. 2. Gennemgang af planlovens rammer for hvad der kan optages bestemmelser for i en lokalplan. NOTAT Deltagere: Martin Løbel, Skibsegen 102 Sigurd Nielsen, Skibsegen 77, repræsentant Grundejerforeningen Skibsegen Helene Kreutzfeldt, P. W. Tegners Vej, repræsentant Grundejerforeningen Borupgård Vest

Læs mere

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11 Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11 Lokalplan nr. 1059 for et offentlig område ved Vingsted og kommuneplantillæg nr. 11 er den 26. august 2009 vedtaget af Vejle Byråd.

Læs mere

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ NOTAT Emne: Til: Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 20. januar 2014 Sagsbeh.: jen Sagsnr.: 10/7600 Byrådet

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 8. april 2015 Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4

Kommuneplantillæg nr. 4 Kommuneplantillæg nr. 4 Bydelscenter Tåstrup Møllevej Status: Kladde Høringsperiode start: 13. september 2018 Høringsperiode slut: 7. november 2018 Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Bydelscenter Tåstrup

Læs mere

Ændring af rammeområde i Himmelev

Ændring af rammeområde i Himmelev Ændring af rammeområde i Himmelev Tillæg 2 til Roskilde Kommuneplan 2009 2.EK.1 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse) Punkt 6. Godkendelse af lokalplan 7-1-109 Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse) 2017-004039 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 7-1-109 endeligt uden ændringer.

Læs mere

Sammenfattende redegørelse. Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20

Sammenfattende redegørelse. Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20 Sammenfattende redegørelse Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20 Juni 2017 2 Miljørapport, Sammenfattende redegørelse I 1. I 4 2. M 5 3.

Læs mere

Ændring af anvendelsesbestemmelser. Tillæg 19 til Roskilde Kommuneplan 2013

Ændring af anvendelsesbestemmelser. Tillæg 19 til Roskilde Kommuneplan 2013 Ændring af anvendelsesbestemmelser Tillæg 19 til Roskilde Kommuneplan 2013 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde år

Læs mere

Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling

Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling Dagsordenpunkt Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling Beslutning Ad 1. at: Dansk Folkeparti stillede følgende ændringsforslag til 2. at: At muligheden

Læs mere

Resume af væsentlige emner der blev fremlagt på borgermødet

Resume af væsentlige emner der blev fremlagt på borgermødet Plan og Udvikling Sagsnr. 266937 Brevid. 2281722 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk Opsamling på høringssvar: Forslag til lokalplan 626 for boliger ved Folden og Hegnet i Trekroner 21. februar

Læs mere

Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft

Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 20. december 2017 Høringsperiode start: 20. december 2017 Høringsperiode slut: 28. februar

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 587 for udvidelse af Jyllingecentret

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 587 for udvidelse af Jyllingecentret Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 203804 Brevid. Ref. PHF Dir. tlf. 46 31 35 67 pernillehf@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 587 for udvidelse

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 270571 Brevid. 2142760 Ref. HABR Dir. tlf. hannebb@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger til indledende høring af VVM for anlæg til sikring mod oversvømmelser i Jyllinge

Læs mere

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 20 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 54 Område ved Lunden 8 Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge en kommuneplan. Denne

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 351 for et område til butikker og erhverv, Toldbodcentret i Viborg samt forslag til tillæg nr. 22/2008 til Kommuneplan 2006

Forslag til lokalplan nr. 351 for et område til butikker og erhverv, Toldbodcentret i Viborg samt forslag til tillæg nr. 22/2008 til Kommuneplan 2006 Bilag 1: Høringssvar Forudgående offentlighed Forslag til lokalplan nr. 351 for et område til butikker og erhverv, Toldbodcentret i Viborg samt forslag til tillæg nr. 22/2008 til Kommuneplan 2006 Der har

Læs mere

Ændring af rammeområde i Himmelev

Ændring af rammeområde i Himmelev Ændring af rammeområde i Himmelev Tillæg 2 til Roskilde Kommuneplan 2009 Forslag 2.EK.1 Forord Hvad er et tillæg til kommuneplanen? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert

Læs mere

Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt Tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013.

Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt Tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 10. februar 2016 Lokalplan 1022, Boliger og erhverv på Børglumvej - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger

Læs mere

Kommuneplantillæg 1 for tæt-lav boliger på Værebrovej 25

Kommuneplantillæg 1 for tæt-lav boliger på Værebrovej 25 Kommuneplantillæg 1 for tæt-lav boliger på Værebrovej 25 Tillæg 1 til Roskilde Kommuneplan 2013 Offentliggjort som tillæg 30 til Roskilde Kommuneplan 2009 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner:

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 266400 Brevid. 2199632 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandlig af høringssvar vedr. forslag til lokalplan 625 for social institution

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.055 og Lokalplan 4-3-105 Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) 2016-008444 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 18. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 18. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 18 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26.januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 18 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Samlede indsigelser til forslag til lokalplan 06.10.L01

Samlede indsigelser til forslag til lokalplan 06.10.L01 Samlede indsigelser til forslag til lokalplan 06.10.L01 Varde Kommune har i forbindelse med den offentlige høring af forslag til lokalplan 06.10.L01 for et område omkring Helle Hallen modtaget bemærkninger

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

Historik Udvalget for Teknik godkendte den 15. maj 2015 principperne for udarbejdelse af planforslagene.

Historik Udvalget for Teknik godkendte den 15. maj 2015 principperne for udarbejdelse af planforslagene. Notatark Sagsnr. 01.02.05-P16-1-15 Sagsbehandler Troels Munk-Olsen 23. juni 2015 Bilag 2 Indstillingsnotat Beslutningstema Byrådet skal tage stilling til forslag til lokalplan 1096, forslag til kommuneplantillæg

Læs mere

Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center

Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Til Økonomiudvalget Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center har igangsat en forudgående høring om ændring af kommuneplanens rammer for Bella Center. Den

Læs mere

Emnerne i høringssvarene er meget enslydende og er sammenfattet og besvaret herunder.

Emnerne i høringssvarene er meget enslydende og er sammenfattet og besvaret herunder. Bilag 2 Besvarelse af indsigelser fra den offentlige høring af Lokalplanforslag nr. 993. Side 1 af 5 I perioden fra den 12. november 2015 til den 7. januar 2016 er der gennemført en offentlig høring af

Læs mere

Cordoza. Resumé for indkomne idéer og forslag i idéfasen for Kommuneplantillæg nr. 7

Cordoza. Resumé for indkomne idéer og forslag i idéfasen for Kommuneplantillæg nr. 7 Cordoza Resumé for indkomne idéer og forslag i idéfasen for Kommuneplantillæg nr. 7 Indhold Indledning 3 Tillæg til kommuneplanen 3 Idéfasen 3 Indkomne idéer og forslag 4 Resume af indkomne idéer og forslag

Læs mere

Formålet med planen er at udvide bymidteafgrænsningen for Mørkøv, således at der kan etableres dagligvarebutik på den ønskede lokation.

Formålet med planen er at udvide bymidteafgrænsningen for Mørkøv, således at der kan etableres dagligvarebutik på den ønskede lokation. REDEGØRELSE Formål og baggrund Nærværende kommuneplantillæg nr. 29 er udarbejdet på baggrund af byrådets ønske om at muliggøre etablering af en dagligvarebutik ved Skovvejen i Mørkøv. Formålet med planen

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2009-2021 Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 392 og af forslag til

Læs mere

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57 Plan og Gis Dato: 18-11-2016 Sagsnr.: 15/33939 Sagsbehandler: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7277 E-mail: klh@aabenraa.dk Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg

Læs mere

Overblik. NOTAT: Høringsnotat

Overblik. NOTAT: Høringsnotat Plan og Udvikling Sagsnr. 313638 Brevid. 3257726 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Høringsnotat 2. september 2019 Overblik Lokalplan 685 for Hørhusene og tillæg 18 til Kommuneplan

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 43 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 2. november til 28. december 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 43 til Kommuneplan 2013-2025

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 23.02.R08 Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 RAMMEOMRÅDE 23.02.R08 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 11 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

Bilag 1: Fordele og ulemper ved en bussluse på Hejnstrupvej

Bilag 1: Fordele og ulemper ved en bussluse på Hejnstrupvej Veje og Grønne Områder Sagsnr. 265418 Brevid. 2072288 Ref. MOCH Dir. tlf. 4631 3722 Mortenhc@roskilde.dk Veje og Grønne Områder Sagsnr. 265418 Brevid. 2072288 Ref. MOCH Dir. tlf. 4631 3722 Mortenhc@roskilde.dk

Læs mere

Nr. Afsender Datofor modtagelse

Nr. Afsender Datofor modtagelse Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 431 for en erhvervsvirksomhed ved Hovedgaden i Løgstrup samt forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse

Sammenfattende miljøredegørelse 19. marts 2012 Sammenfattende miljøredegørelse Lokalplan 33-002 for Boligområde mellem golfbanen og Sensommervej i Resenbro I forbindelse med den endelige vedtagelse af lokalplan 33-002 for boligområde

Læs mere

Referat fra møde i Teknisk udvalg

Referat fra møde i Teknisk udvalg Referat fra møde i Teknisk udvalg Referat åben Mødedato 18. august 2008 Mødetidspunkt 15.00 Mødelokale 187 Bemærkninger Teknisk udvalg den 18. august 2008 kl. 15.00 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Åben

Læs mere

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Notat Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Forslag til lokalplan 178 for en erhvervsbebyggelse til kontor- og serviceerhverv i Flintholm har været sendt

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

MILJØRAPPORT HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR 448 for Milnersvej 43 og 45 i Hillerød TILLÆG NR. 12 TIL KOMMUNEPLAN 2017 MILJØVURDERING AF BY OG MILJØ

MILJØRAPPORT HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR 448 for Milnersvej 43 og 45 i Hillerød TILLÆG NR. 12 TIL KOMMUNEPLAN 2017 MILJØVURDERING AF BY OG MILJØ MILJØRAPPORT MILJØVURDERING AF LOKALPLAN NR 448 for Milnersvej 43 og 45 i Hillerød TILLÆG NR. 12 TIL KOMMUNEPLAN 2017 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Lov om Miljøvurdering Lov om miljøvurdering af planer

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere