Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen)"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 20. september 2016 kl Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Michael og Jan Afbud: Laury, Lars, Jens Jørn og Claus 1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2016 den 25. maj blev godkendt. Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: Vi har været repræsenteret i hele 2 indslag i TV2Nord, Salto. Både vedr. vores Ungdomsafdeling samt Sejlerskolen. 2 ynglingebåde er ankommet, hvoraf den ene nu er sejlklar og har været på debusejlads på Nibe Bredning Vi har via IPA fået sponsoret en helt ny Brig følgebåd, som vi er rigtig, rigtig glade for Vi har afholdt møde med Aalborg Kommune om muligheder for klubhusudvidelse i juli måned 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen) På sidste bestyrelsesmøde i maj måned udarbeje de enkelte udvalg målsætninger for Status og prioriteringer pr. september 2016 er oplistet under de enkelte udvalg. 3. Økonomi, dataudvalg Ruddi refererede fra tilbagemelding fra kassereren Økonomien ser fornuftig ud. Målsætning Vi får styr på adressekartotek (fælles med havnen). Vi overlever i 2016 med Excel liste pt. Målet er at have et system klar

2 (regnskabssystem), så det er klar til brug Laury, Claus og Lars (Lars i rolle som som kasserer i HF) er i arbejdsgruppen / udvalget. Eksempel på regnskabssystemer, som kan være mulige: Economic samt Dinero. Status: Adressekartotek er der ved at være styr på. På regnskabssystemet har der ikke været den store fremdrift endnu men i løbet af vinteren sættes ressourcer ind på at tage hul på opgaven. 2. At få bestyrelsen til at bruge fælles drev (Google Drev) til arkivering af diverse filer og materiale. I den forbindelse skal der i 2016 etableres en filstruktur på Google Drev, og der skal udarbejdes manual for brug og redigering. Status: Ikke udført endnu. Målet er stadig at få det på plads i løbet af vinteren, når sejlsæsonen er gået på held. 4. PR-udvalg Siden sidst: Ansøgning Alfa Laval, sponsorat Der er medio maj ansøgt Alfa Laval om beløb til indkøb af veste til instruktørerne for Ungdomsafdelingen. Vi har fået bevilget i alt 5.000,- kr. Der er nu klarhed over, hvilke veste, der ønskes. Frank oplyste, at indkøbet sker i løbet af meget kort tid. Ny hjemmeside Ny, fælles hjemmeside med Sejlklub, Havn og Husejerforening er søsat primo september. John Sohn holdt et glimrende kursus for bestyrelsen den 14/9 om oprettelse af indlæg og begivenheder på hjemmesiden. Artikel i Nibe Avis I forbindelse med det meget flotte sponsorat fra IPA på ny følgebåd er der udarbejdet en artikel til Nibe Avis. Artiklen blev bragt den 14. september 2016.

3 Ansøgning til Nordeafonden PR udvalget har besluttet af afvente ansøgning til Nordeafonden til næste ansøgningsfrist, som er den 1. november. Temaet i vores ansøgning er påskønnelse af den ildsjæleindsats, der sker i Ungdomsafdelingen. Til ansøgningen mangler PR udvalget flere konkrete informationer om alle de tiltag, der sker i ungdomsregi. Frank Hamborg bidrager med dette. Jan er ansvarlig for fremsendelse af færdig ansøgning. Sejlrenden Sejlrenden 2/2016 udkommer primo oktober. Målsætning 2016 PR udvalgets målsætninger for 2016 er: 1. Udgivelse af Sejlrenden 2 gange, dels i april og dels i september. I forbindelse hermed er der en undermålsætning om at få bidrag til artikler, indslag fra Sejlklubbens medlemmer (som ikke er bestyrelsesmedlemmer). Artikler kunne eksempelvis omhandle turbeskrivelser, gode ankerpladser, erfaringer med praktiske løsninger på båden (den fikse idé), den gode oplevelse m.m. Status: Sejlrenden 1/2016 er udkommet, og Sejlrenden 2/2016 udkommer primo oktober Målsætningen indfries. 2. Fastholde vores nuværende 14 faste sponsorater, i alt årligt på ,- kr. samt udvide med yderligere 2 faste sponsorer. Status: De 14 sponsorer er fastholdt. Vi mangler at udvide med 2. Der arbejdes videre med at skaffe 2 nye sponsorer. 3. Udgivelse af mindst 3 artikler i Nibe Avis. Status: Vi har haft 2 artikler i Nibe Avis i år. Det forventes at målet nås. 4. Udarbejdelse af årskalender for ansøgninger af sponsorater, med henblik på systematisering, samt ved bedre planlægning at kunne udarbejde mere specifikke ansøgninger.

4 Status: Ikke igangsat. Opgaven prioriteres efterår / vinter Gennemgang af sponsorreklamer på hjemmesiden (er alle med, er det nyeste banner, vi har på hjemmesiden). Status: Forventes afklaret i forbindelse med udgivelse af Sejlrenden 2/ Udenfor målsætningen har vi været repræsenteret i 2 indslag på TV2 Nord, Salto om vores succes i Ungdomsafdelingen samt om vores Sejlerskole. Ruddi oplyste, at TV2 Nord har tilkendegivet interesse i yderligere et indslag om Nibe Sejlklub omhandlende vores mandagssejladser. 5. Sejladsudvalg Siden sidst: Sejlerskolen Teori: Der er allerede overtegnet til vinterholdet (17 kursister). Flot! Der afholdes eksamen i Praktisk Sejlads for 11 kursister lørdag den 24. og mandag den 26. september Ønskelisten: IB2 Mandagssejlads Mandagssejladserne har været en ubetinget succes: med masser af både. Record. Gns over 10 både! Maks 17 både. Super godt. Der udsendes ugentligt mail til alle klubbens medlemmer om resultater fra mandagssejladserne, så der også skabes inspiration til potentielle nye mandagssejlere. Lars har været en ihærdig tovholder på projektet. Super godt. Reglerne til næste års klubsejlads bliver evalueret i løbet af vinteren af sejladsudvalget, hvor også flere har meldt sig til udvalget. Det overvejes p.t. om næste sejlsæson rykkes til en anden ugedag.

5 Som et supplement til mandagssejladserne r der en idé om PR sejlads, som med Guldgåsene. Målsætning Der skal være over 10 deltagende både i snit ved mandagssejladserne. Fuldført. 2. Det er en målsætning for 2016 at få en mentorordning op at stå (sejlerskoleelever og nye medlemmer). Der startes med sejlerskolemedlemmerne. Forestår. 3. Regler for mandagssejlads præsenteres på hjemmesiden. OK. 4. Markedsføring af sejlerskolen på bl.a. hjemmesiden. OK (Har bl.a. været i TV2 Nord Salto ) 5. Trimkursus til efteråret og hen over vinteren. Planlægning pågår. Det overvejes at anskaffe en ekstra Maxi 77, det vil dels lette koordineringen med hvilke dage, der sejles, ligesom der jo kan være sjovere med 2 sejlerskole hold på vandet. Prioritering: først i Arrangementsudvalg Siden sidst: Der er afviklet familietur i juni måned med Livø som destination. Herreturen afholdes den september. Kommende Aktiviteter: Standerstrygning Afholdes den 29. oktober. Afriggerfest: behov blev diskuteret. Til efterhyggen ved mandagssejladserne har der været snakket en del og været stemning for en afriggerfest. Michael vender det med Lars, om der er kommet tilkendegivelse.

6 Michael tjekker om træmasten skal ned i år. Nytårs soiré kl En god tradition. Målsætning Fastholdelse og afholdelse af Standerhejsning og strygning, med til og afriggerfest tjek. OK 2. Familietur i juni. OK 3. Herretur i september, Mors Rundt (Det undersøges om det er muligt med anden bespisning end Skipperlabskovs) OK. 7. Driftsudvalg Siden sidst: Der er opsat skilt med Nibe Sejlklub ved indkørslen til havnen samt på klubhuset. Drøftelse omkring vores nyeste grej. RIB både og ynglingebådene: Vi har brug for hjælp til at være med til at holde bådene og værne om dem. Altså ansvarlige, som eksempelvis vi har det med Sejlerskolens båd: IB. Mål at vi i bestyrelsen får lavet mere konkrete vedligeholdelsesbudgetter for de enkelte både i budgetåret. Lennart hører sig rundt og prøver at afdække mere konkrete vedligeholdelsesbehov.

7 Udvidelse af klubhus Møde med Aalborg Kommune om udvidelse af klubhus. Positivt møde. Klar udmelding på hvad vi må og ikke må. Sagsbehandlingen er enkel hvis vi holder os inden for lokalplanens rammer. Dog ønsker vi at arbejde på at få indarbejdet et byggefelt ved masteskurene. Der er tanker omkring at anvende eksisterende sokkel til velfærd og skønsmæssigt 250 m2 hal (kold og varm) i tilknytning til eksisterende masteskure. Kræver dispensationer. Det er også en mulighed at bruge græsarealet ved mastepladsen ved siden af Sejlklubbens huse til joller, haller. Og bruge eksisterende sokkel til udvidelse og udnyttelse til klubhusfaciliteter. Mødelokale, større fællesrum, sejlerstue osv. Der arbejdes videre. Forespørgsel hos SI om deres planer (Ruddi). Der arbejdes på omfang og kommisorium af byggeudvalg og sponsorudvalg. Målsætning for 2016: 1. Skitseprojekt for til/ombygning af klubhuset. I den forbindelse er der skabt kontakt til Aalborg Kommune mht. muligheder for at få det op at stå, tilskudsmuligheder. Der afholdes idé møde for at få identificeret behov og ønsker, med henblik på at få udarbejdet skitser for møde med Aalborg Kommune. Mødet holdes 7. juni kl Frank inviterer fra Ungdomsafdelingen. Status: Processen er igangsat. 2. Skilt opsættes ved indkørslen med reklame for Sejlklubben. Marsk Marketing (lokale) kan spørges, Kresten Langkjær. Tilbud til næste møde. Status: OK 3. Der etableres en lille grænse på et par meter, så der på vandsiden ikke parkeres så tæt på klubhuset som det er tilfældet nu. Afmærkes med hvide sten. Status: OK

8 8. Ungdomsudvalg Siden sidst Frank oplyste, at der er brug for en Tilmeldingsformular på hjemmesiden ( indmeldelsesblanket, standardiseret). Downloades, så den kan udfyldes og mailes til kassereren. Pt. lavpraktisk men formular næste gang. Slæbestedet er ofte fyldt med søgræs. En udfordring, når bådene skal i vandet. Ruddi hører lige Ulrik Havnefoged, om der er nogle løsninger. Benzinkort forespørgsel. Bestyrelsen finder ikke umiddelbart, det er en god idé. Laury er kvik til at refundere, straks der har været et udlæg. Umiddelbart vurderes behovet ikke så stort. Nuværende procedure fastholdes. Ruddi oplyste, at der kommer en pontonbro til foråret 2017 i HF regi. Forespørgsel om lån af ex optimistjoller i en weekend, med en forældre som ansvarlig. Vi overvejer betingelserne samt ansvarsforhold hvad hvis der sker en ulykke osv. Vi forhører os hos Dansk Sejlunion. Aktion Frank. Budget for vedligehold af joller, ynglingebåde m.v. jf. ovenstående drøftelse under driftsudvalget. Veste til instruktører: Der er bevilget sponsorat fra Alfa Laval. Model er fundet, skal indkøbes. Aktion: Frank. Ynglingebåde Ynglingebådene er kommet. Èn er sejlklar og har været på vandet 3 træningsaftener. Den anden afventer indkøb af nogle lænsepumper bl.a. Status: Der har i løbet af året været en tilvækst af børn der sejler joller til nu 20 i alt, og ca. 10 i krabbeklubben.

9 Yderligere ønsker for Ønske om afdækning af Fevajoller. Priser undersøges p.t. 2. Krabbeklub: Er startet op ønske om at købe nogle rekvisitter små fiskenet, vandkikkerter osv. Status: OK. 3. Nye både: Det vurderes, at behovet ligger i størrelsen Tera jollen (den mellemste). Følges op. 4. Målsætning: behov for en ekstra følgebåd: ekstra Brig (den røde gummibåd ). (IPA har tidligere doneret beløb.) fremtidigt sponsorat. (IPA har tidligere givet beløb til følgebåd). Status: OK 5. Plan at deltage i et Torm stævne i Egense i august. 6. Havnens dag den 28. maj. Deltagelse og promovering. Status: OK 9. Nibe Surf Team, udvalg Aktuelt er der ikke noget nyt fra Surf Teamet Samarbejde med eksterne foreninger Drøftes på næste møde. 11. Diverse Ikke nyt.

10 Formanden takkede for god ro og orden. Jan Laursen, referent Nibe Sejlklub Næste møde afholdes den 25. oktober 2016 kl

2. Målsætning 2016 samt 2020 plan planen er udarbejdet og vedlagt i Sejlrenden 1/2016.

2. Målsætning 2016 samt 2020 plan planen er udarbejdet og vedlagt i Sejlrenden 1/2016. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Lars, Frank, Claus og Jan Afbud: Michael, Jens Jørn og Laury 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 25. oktober 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Lennart og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 6. december 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 19. april 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan Afbud: Laury, Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype)

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. marts 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Afbud: Laury 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Lars, Jens Jørn, Peter og Jan Afbud: Claus og Pia 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 4/2017 den 18. april 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 4/2017 den 18. april 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Frank, Pia, Peter og Jan Afbud: Claus og Jens Jørn 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2017 den 24. oktober 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2017 den 24. oktober 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 5. december 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Frank, Lennart, Pia, Peter og Jan Afbud: Jens Jørn og Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2017 den 22. marts 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2017 den 22. marts 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 18. april 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Pia, Jens Jørn, Peter og Jan Afbud: Claus og Lars 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 18.30 Mødet er afholdt i klubhuset, Nibe Sejlklub Deltagere: Ruddi, Jens, Peter, Mette, Pia og Jan Afbud: Jens Jørn, Claus og Lennart 1. Kort

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 8/2017 den 5. december 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 8/2017 den 5. december 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. januar 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn og Jan Afbud: Lars og Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan Afbud: Jens Jørn 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 8. maj 2018 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan Afbud: Jens Milthers 1. Kort opfølgning

Læs mere

NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317)

NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317) NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317) BEMÆRK! Der tages forbehold for ændringer. Se boksene på hjemmesiden under det sker for løbende orientering og under de respektive aktivitetsfaner. JANUAR Arrangement

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 29 august 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan Afbud: Ingen 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 5. december 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt hos Pia i Nibe Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan Afbud: Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2018 den 26. september 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2018 den 26. september 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Claus og Jan Afbud: Jens Jørgen 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 26. september 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette og Jan Afbud: Pia, Jens Jørgen, Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Erik Møller noterede, at generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig for så vidt angår vedtægtsændringer.

Erik Møller noterede, at generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig for så vidt angår vedtægtsændringer. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 7. marts 2017 1. Valg af dirigent Erik Møller blev valgt med applaus. Det blev konstateret, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

NIBE SEJLKLUB. Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016

NIBE SEJLKLUB. Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016 NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016 Generalforsamlingen blev indledt med 1 min. stilhed for at mindes 2 medlemmer, der er gået bort i 2015, Niels Jacobsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub.

Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 5. marts 2019, start kl. 19.00 Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub. 1. Valg af

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub.

Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 6. marts 2018 Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub. 1. Valg af dirigent Carsten Borup blev valgt med applaus.

Læs mere

NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN

NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN Vi har i Nibe Sejlklubs bestyrelse gennem året 2015 arbejdet med værdigrundlag og visioner for Nibe Sejlklubs fremtid. Af sejlere bliver der på landsplan færre og gennemsnitsalderen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Funktions-beskrivelser

Funktions-beskrivelser - -0-018 1 Indhold: 0 Baggrund og formål med dokumentet 1 Formand Instruktør teori duelighed 3 Instruktør praktik duelighed 4 Instruktør - aspirant 5 Skolebåds-teknikker 6 Marketing & kommunikation 7 Diverse

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 50, den 2. maj 2013.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 50, den 2. maj 2013. Referat af bestyrelsesmøde nr. 50, den 2. maj 2013. 11 juni 2013. Tilstede: merne Birgit Thejls (BT), Jens Rosengaard (JR), Erik Kragh-Hansen (EKH), Jan Bredde Andersen (JBA), Steffen Torvits (ST), Steen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Preben Wassmann (PW), Niels Jørgen

Læs mere

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset.

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset. Referat af udvalgsmøde tirsdag d. 02.09.2014, kl. 19.00 i klubhuset. Deltagere, Palle Lemminger, Hans Pedersen, Viggo Frandsen, Johan Thisted, Lone Lysdahl Eva Pedersen, Axel Schulte, Hans Chr Pedersen,

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN), Esben Juul Knøss

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub.

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Sted: Deltagere: Gæst: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Christina Rasmussen, Søren Schram, Peter Jensen, Søren Bo Christiansen

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 23.08.2016 Mødested: Klubhuset Kl: 19:00 Deltagere: Torben Mansberg,Torben Hansen, Michael Christiansen, Søren Christensen, Per Dalsgaard, Christian Therp, Bent Bagger Sørensen

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS KLUBHUS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN. IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN

SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS KLUBHUS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN. IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN KLUBHUS SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN www.nibe-sejlklub.dk Side 1 af 76 INDHOLD Bestyrelsen har ordet 3 Spændende aktiviteter i Nibe Sejlklub

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Mandag 22. august 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Lars Husted (LH), Anna Dolberg (AD), Preben

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT Dato: 10/12 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 9 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen,

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest.

1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest. Nørresundby Sejlklub B-M-Møde D: 17-08-15 Deltagere: Gabriele, Niels, Palle, Steen, Lars, Ingolf. 1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest. Vi

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014 Bestyrelsesmøde 22. okt. 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen Fraværende: Jan Uhrskov Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Horsens d. 30.9.2016 Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard, Klaus Schubert, Klaus D. Johansen,

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d 25112016 Referat af bestyrelsesmøde den 21november på Carit Etlarsvej 21 Fra klokken 1900 til 2300 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard Klaus D Johansen, Klaus

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2009.

Nyhedsbrev juni 2009. Sallingsund Sejlklub 17.06.09. Nyhedsbrev juni 2009. Stemningsbillede fra sommerudflugten 2008. 1 Nyt fra bestyrelsen. Siden sidste nyhedsbrev har vi haft generalforsamling med et stopfyldt klubhus. Der

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den Fra klokken til 21.30

Referat af bestyrelsesmøde den Fra klokken til 21.30 1 Horsens d. 5.5.2019 Referat af bestyrelsesmøde den 29.4.2019 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Bent Larsen, Peter Bjerremand, Klaus Schubert, Afbud : Svend

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00

,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00 ,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Jan Brix (JB), Hans Jørgen Thrysøe(HJT), Erling Kristensen (EK), Kim Hansen (KH), Bettina Lauritsen(BL),

Læs mere

Årsplan for Sejlerskolen 2017

Årsplan for Sejlerskolen 2017 Februar Fredag 10.02.2017 Medhjælperfest i sejlklubben kl. 18.00 Mandag 20.02.2017 instruktørmøde vedr. Certificering af sejlerskolen kl.19.00 Marts Tirsdag 07.03.2017 Introaften for nye sejler skoleelever

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 9. april 2018

Bestyrelsesmøde den 9. april 2018 Bestyrelsesmøde den 9. april 2018 Aalborg, den 9. april 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN) Afbud: Esben Juul Knøss (EJK)

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 28.september 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 28.september 2015 1 Horsens d.4.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 28.september 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl-Erik Carlsen, Klaus D. Johansen, Knud Erik Feldt, Ole Søndermølle,

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2. opfølgning diverse afdelinger og udvalg

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2. opfølgning diverse afdelinger og udvalg 1 Horsens d. 17.2.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 16.februar 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Morten Fjerbæk, Ole Søndermølle, Ole Harby, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund.

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/1-2016 - 15/2-2016. - 22/2-2016. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referent: Maybritt

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 06.02.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT 24. august 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT Dato: 18. august 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Dambæk s Have Deltagere: 8 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen, Niels Thulin Johansen,

Læs mere

Faaborg Sejlklub. 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub

Faaborg Sejlklub. 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub Faaborg Sejlklub 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub At være EN klub Vigtigheden af at alle medlemmer føler sig

Læs mere

ARBEJDSDAG 2020 PLAN SEJLRENDEN 1:2016 FOREDRAG STANDERHEJSNING VISIONER SEJLERSKOLE GENERALFORSAMLING LYSTAL SKÆRGÅRDSTUR

ARBEJDSDAG 2020 PLAN SEJLRENDEN 1:2016 FOREDRAG STANDERHEJSNING VISIONER SEJLERSKOLE GENERALFORSAMLING LYSTAL SKÆRGÅRDSTUR SEJLERSKOLE VISIONER 2020 PLAN SEJLRENDEN 1:2016 FOREDRAG GENERALFORSAMLING STANDERHEJSNING SKÆRGÅRDSTUR ARBEJDSDAG LYSTAL En stille aftensstund i Nibe Havn marts 2016 SEJLRENDEN www.nibe-sejlklub.dk Side

Læs mere

Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp Hans Erik Ottosen

Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp Hans Erik Ottosen Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 08.05.2017 Mødested: Klubhuset kl. 19 Deltagere: Suppleant/ Udvalgs deltager Afbud: Mødereferat Beskrivelse Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben

Læs mere

Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15.

Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15. Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15. Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL),

Læs mere

Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Onsdag den 7/6 2017- kl. 18.15 20.30 Mødeleder: Anne Mette Kaffe: Børnehaven serverer en lækker anretning, når mødet er slut

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 13. december 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 13. december 2012 Referat torsdag den 13. december 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til

Læs mere

Vodskov hallen. Mødereferat bestyrelsesmøde mandag den 14/1-2014. Deltagere:

Vodskov hallen. Mødereferat bestyrelsesmøde mandag den 14/1-2014. Deltagere: Vodskov hallen Mødereferat bestyrelsesmøde mandag den 14/12014 Deltagere: Knud Larsen, formand Claus Nielsen Mads Juul Jensen Kitt Karlsen Karen Lisbeth Larsen Jonna, Centerleder Palle Hassing, foreningsfitn.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d , kl

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d , kl Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d. 30.9.18, kl. 15.00-17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Ib Christoffersen, Henrik Andersen, Katrine Ohlendorff, Klarskov, Lise Eriksen, Jakob Møldrup, Jette Bitsch

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d.15.5.2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 12.maj Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Anne Skjerning, Carl-Erik Carlsen, Svend Smedegaard, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Henrik Frederiksen,

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010. Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010. 9. jan. 2011. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Sten Emborg (SE), Jan Bredde Andersen (JBA), Henrik Sieling (HSI), Jens Rosengaard

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 07. 02. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Peter Storm, Henning Buddig, og Anne Birthe Kajhøj Fraværende: Steen Jensen og Egon Sørensen Referent:

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 26.8.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 25.8.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Svend Smedegaard, Anne Skjerning, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Henrik Frederiksen, Jens Troense, Ole

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 09.01.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: ingen Referent:

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

Referat af NIBE SEJLKLUBs ordinære generalforsamling Torsdag, den 10 marts 2011.

Referat af NIBE SEJLKLUBs ordinære generalforsamling Torsdag, den 10 marts 2011. Referat af NIBE SEJLKLUBs ordinære generalforsamling Torsdag, den 10 marts 2011. Formand Lene Åbom bød velkommen og bad om 1 min. stilhed til minde for vores mistede medlem Finn Nedergaard. Herefter fortsatte

Læs mere