1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 22. marts 2017 kl Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Lars, Jens Jørn, Peter og Jan Afbud: Claus og Pia 1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt. Siden sidst: Generalforsamling er afholdt den 7. marts Der afholdes ekstraordinær generalforsamling den 28. marts 2017 kl , da det konstateredes, at generalforsamlingen ikke var beslutningsdygtig. Referat fra den ordinære generalforsamling, lægges på hjemmesiden. Aktion Jan. Referater fra bestyrelsesmøder 1 og 2, 2017 er ikke lagt på hjemmesiden. Jan foranlediger. 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. Ruddi havde forinden mødet fremsendt 2020 planen for Nibe Sejlklub. Alle gennemgår og tilføjer evt plan og målsætninger for Senest næste møde den 18. april 2017 er målsætninger for 2017 for de enkelte udvalg lagt fast. Generelt: Vi vil i 2017 have etableret en mentorordning for nye medlemmer. 3. Økonomi, dataudvalg Lars er ny kasserer for Sejlklubben Lars er samtidig også kasserer for Havneforeningen. Der er aftalt overdragelsesmøde med vores tidligere kasserer: Laury. Lars orienterede om arbejdet med at finde et nyt regnskabssystem. Der er ikke ved en hurtig screening af markedet umiddelbart nogle leverandører,

2 der kan levere et regnskabssystem, der kan køre medlemsregister fælles for havn og sejlklub, og med udsendelse af særskilte opkrævninger. Lars arbejder videre med opgaven. Målsætning for 2017 er at have indkøbt et nyt regnskabssystem. Google Drev. Lars sender invitation ud til de bestyrelsesmedlemmer, der ikke har adgang til Sejlklubbens Google Drev. Ruddi og Lars har afholdt møde om emnet. Back up rutine skal udarbejdes. Hvis vi køber en licens følger der en sikkerhedskopiering med. Den koster ca. 30 kr. pr. bruger pr. måned. Indtil videre: Lars A. sikrer hver måned at lave back up på ekstern disk. Målsætning 2017: at få anvendelsen af fælles drev, Google Drev helt op at køre. 4. PR-udvalg Takkebrev til sponsorer Der skal udsendes breve til vores sponsorer med tak for støtten i 2016 og velkommen i Takkebrevet kan med fordel koordineres med udsendelse af opkrævninger for sponsorater. Lars og Jan koordinerer. Året der gik med IB Jens Jørn har udarbejdet en rigtig fin beskrivelse af året der gik med skolebåden IB. Dels renoveringer og vedligeholdelsestiltag samt flere spændende turbeskrivelser. Vi besluttede at lave en forkortet udgave til årets første udgave af Sejlrenden og at lægge den komplette udgave på hjemmesiden. Alfa Laval Der er ansøgningsfrist den 15. maj 2017 hos Alfa Laval under temaet breddeidræt. Vi søgte sidste år og modtog støtte på 5.000,- kr., som blev anvendt til nye sejlerveste til vores instruktører. Vi har også tidligere modtaget støtte til tørdragter til ungdomssejlere. Frank kommer med input til emner for hvad vi kan søge støtte til. Jan skriver en ansøgning.

3 Lions Club Vi er opfordret til at søge om sponsorat fra Lions Club. Vi søgte uopfordret ultimo Jan følger op på stade, og hvorvidt der evt. skal skrives en ny ansøgning. Sejlrenden 1 / 2017 Vi har en målsætning om at udgive Sejlrenden 1/2017 i løbet af april måned. Som sidste år skal der gerne være et indlæg fra hvert udvalg. Følgende emner - Planer for nyt klubhusbyggeri - IB og IB 2 - Generalforsamling(er) - Mandagssejladserne i Vinterens kurser (VHF, Trim 1 og 2, meteorologi osv.) - Duelighedskurset teori og praktik - Ny bestyrelse Indlæg sendes til Jan, som samler og sætter Sejlrende op. Det tilstræbes, at indlæg sendes inden 15. april, så vi kan nå at have en meget foreløbig udgave til bestyrelsesmødet den 18. april. 5. Sejladsudvalg Lars og Peter holder overdragelsesmøde i Sejladsudvalget i starten af april. Der skal endvidere holdes møde med instruktørerne fra Sejlerskolen, praktisk sejlads sat med udvalget for mandagssejladserne. Kurset den 3. april om Rigtrim aflyses. Michael fra Elvstrøms Sails vil godt, men kan ikke før til efteråret. Det er ikke desværre ikke lykkes at finde en afløser. Lars annoncerer aflysningen på Facebook g aflyser på hjemmesiden under Det sker Alle instruktører pånær 1 har allerede meldt klar til praktisk sejlads i 2017.

4 Udlejning af IB og IB2 Udlejning af IB og IB 2 bev drøftet. Det er umiddelbart en god idé, det er dog vigtigt at få drøftet det regelsæt, der bør gælde for udlejning. Emnet er en målsætning for 2017 under Sejladsudvalget. Vi har haft tilsvarende henvendelser for leje / lån af ungdomsbåde måske kan vi trække nye medlemmer til hvis vi kan tilbyde lån / leje af sejlbåd. En forudsætning for at leje af IB kunne være, at man minimum har et duelighedsbevis. Der er umiddelbart positiv stemning i bestyrelsen for idéen, regelsættet skal imidlertid gennemdrøftes grundigt, booking, betaling, hvad hvis der sker fejl på materiel osv. osv.) Lennart tager fat i Dansk Sejlunion, om der er erfaringer for tilsvarende forhold fra andre sejlklubber. 6. Arrangementsudvalg Første arrangement er Sejlklubbens standerhejsning, der foregår den 29. april samme dag som den fælles arbejdsdag med Nibe Havn afholdes. Lennart er behjælpelig med at sætte Pia i gang med opgaven. Michael Steglich spørges, om han vil hjælpe lidt med i forhold til planlægning af standerhejsningen (som er første arrangement). I forhold til bespisning (pølser med brød) spørges HF, om de er interesseret i at afholde denne udgift. 7. Driftsudvalg (byggeudvalg-projekt, budget joller mv. ) Lennart orienterede: IB den 2. er godt i gang med at blive gjort klar. Der er styr på planlægning af arbejdsdagen den 29. april. Driftsudvalget prøver at strukturere vedligeholdelsesomkostninger til

5 IB1, IB2, de 2 ynglingebåde, Feva, og Optimist. Ved indkøb: skriv på bilaget hvad det er til. Vores Stander skal ned til efteråret, den nuværende er ved at være rådden. Der er forespurgt om pris på en ny hviket umiddelbart er meget dyrt. Planen er at indkøbe nye stammer, som vi selv udtørrer g bearbejder over vinteren 2017/18. Lennart arbejder videre. Byggeudvalget: Driftsudgifter: hvis det lykkes for os at komme igennem med det nye klubhus. Driftsudgifter vil blive ændret, det skal dialog med kommunen, som yder større til vores drift. Fundraising Ruddi har haft en dialog med en professionel Fundraiser: Loke Emil Petersen, fra Fundraiser.dk. Tilbagemeldingen er, at det er et meget ambitiøst men ikke urealistisk projekt. For at få et projekt som dette til at lykkes handler det meget om motivering bl.a. fra andre foreninger, herunder eksempelvis Havneforeningen, Autocampere, Nibe Handelsstandsforening, Aalborg kommune osv. - med udtalelse om at de støtter op og kan drage nytte af projektet / idéen. Formålet er at synliggøre overfor de forskellige fonde, at lige netop vores projekt er en super god idé. Der skal udarbejdes en plan for hvorledes denne fundraising skal ske, i hvilken rækkefølge skal der søges, der skal sikres opbakning til betingede støtter (hvis de gir, vil vi også give). Endvidere skal der udarbejdes nogle professionelle tegninger, der kan hjælpe med at visualisere vores projekt. Der skal findes en person eller personer, der alene har til opgave at drive processen med at rejse støttemidler til byggeriet. Ruddi forhører sig hos Mikkel Kloster, Jørn Rosenkilde, Henrik Vestergaard om de skulle have lyst og tid til at engagere sig i denne opgave. Ruddi indkalder endvidere byggeudvalget til møde med Fundraiseren. Ruddi deltager også.

6 Idé-møde den 27. marts 2017 vedr. ativiteter på Nibe Havn Lennart deltager for Nibe Sejlklub i idé-møde den 27. marts vedr. Liv og glade dage og aktiviteter på havnen. Der er også tanker om afholdelse af et loppemarked evt. sammen med andre aktiviteter på havnen. Det kunne med stor fordel være på den dag, hvor der generelt holdes Havnens dag. 8. Ungdomsudvalg (planer, aktiviteter, budgetter mv) Projekt renovering af Ynglingebåde kører efter planen. Der er lagt masser af positive kræfter i at få dem gjort sejlklare. Der har været rigtig fin opbakning til projektet! Bådene er endnu ikke navngivet, men der har været en konkurrence herom. De kommer til at hedde hhv. kryds og tværs. Navne kommer på primo april. Hallen er klar til at følgebåde m.v. kan komme ind igen. Vintersamlinger hver anden torsdag kører fortsat. 9. Nibe Surf Team, udvalg Ruddi resumerede historien om Nibe Surf Team. 3 år siden De kom med i Sejlklubben for 3 å siden og kom med i bestyrelsen. Der har været gode initiativer, som nu er ved at ebbe lidt ud. Vindmåler, webcam er indkøbt Der arbejdes andet regi på, at surferne er medlemmer i flere klubber, da kitesurfere er hvor vinden blæser. Altså et eller andet form for deltidsmedlemsskab af flere klubber. Vindmåler på klubhuset webcam ved masteskuret. Lars kontakter Mads Bank Jeppesen, ang. opsætning.

7 10. Samarbejde med eksterne foreninger Der har været afholdt dialog møde med Aalborg Kommune, hvor følgende emner er drøftet: Forsøg med molen, driftsbygning ovre på arealet samt vores planer om nyt byggeri. Den 27. marts holdes møde med Aalborg Kommune samt en havnekonsulent. Mødet handler om omlægning af molerne samt strømningsforhold i området ved evt. moleforlægning. Der er modtaget positiv tilkendegivelse vedr. forhåndstilsagn om at sætte 36 m nethegn ud i renden som forsøg. Uddybning af Havnebassinet. Aalborg Kommune har tilkendegivet, at de vil støtte med op til 20-25% af omkostningerne ved. Vi har kontakt til Aalborg Havn om tilbud på uddybning til forskriftsmæssig dybde. Aalborg Havn renser op i Industrihavnen, og har stor erfaring hermed. Dialog i gang. 11. Diverse Der var ingen emner under dette punkt. Jan Laursen, referent Nibe Sejlklub Næste møde afholdes den 18. april 2017.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2017 den 22. marts 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2017 den 22. marts 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 18. april 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Pia, Jens Jørn, Peter og Jan Afbud: Claus og Lars 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 25. oktober 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Lennart og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype)

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. marts 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Afbud: Laury 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 4/2017 den 18. april 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 4/2017 den 18. april 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Frank, Pia, Peter og Jan Afbud: Claus og Jens Jørn 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan Afbud: Jens Jørn 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2017 den 24. oktober 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2017 den 24. oktober 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 5. december 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Frank, Lennart, Pia, Peter og Jan Afbud: Jens Jørn og Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 5. december 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt hos Pia i Nibe Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan Afbud: Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 6. december 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 18.30 Mødet er afholdt i klubhuset, Nibe Sejlklub Deltagere: Ruddi, Jens, Peter, Mette, Pia og Jan Afbud: Jens Jørn, Claus og Lennart 1. Kort

Læs mere

2. Målsætning 2016 samt 2020 plan planen er udarbejdet og vedlagt i Sejlrenden 1/2016.

2. Målsætning 2016 samt 2020 plan planen er udarbejdet og vedlagt i Sejlrenden 1/2016. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Lars, Frank, Claus og Jan Afbud: Michael, Jens Jørn og Laury 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 19. april 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan Afbud: Laury, Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 8. maj 2018 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan Afbud: Jens Milthers 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 8/2017 den 5. december 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 8/2017 den 5. december 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. januar 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn og Jan Afbud: Lars og Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen)

Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 20. september 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Michael og Jan Afbud: Laury, Lars, Jens Jørn og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 29 august 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan Afbud: Ingen 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2018 den 26. september 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2018 den 26. september 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Claus og Jan Afbud: Jens Jørgen 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 26. september 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette og Jan Afbud: Pia, Jens Jørgen, Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317)

NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317) NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317) BEMÆRK! Der tages forbehold for ændringer. Se boksene på hjemmesiden under det sker for løbende orientering og under de respektive aktivitetsfaner. JANUAR Arrangement

Læs mere

Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub.

Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 6. marts 2018 Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub. 1. Valg af dirigent Carsten Borup blev valgt med applaus.

Læs mere

NIBE SEJLKLUB. Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016

NIBE SEJLKLUB. Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016 NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016 Generalforsamlingen blev indledt med 1 min. stilhed for at mindes 2 medlemmer, der er gået bort i 2015, Niels Jacobsen

Læs mere

Erik Møller noterede, at generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig for så vidt angår vedtægtsændringer.

Erik Møller noterede, at generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig for så vidt angår vedtægtsændringer. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 7. marts 2017 1. Valg af dirigent Erik Møller blev valgt med applaus. Det blev konstateret, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Funktions-beskrivelser

Funktions-beskrivelser - -0-018 1 Indhold: 0 Baggrund og formål med dokumentet 1 Formand Instruktør teori duelighed 3 Instruktør praktik duelighed 4 Instruktør - aspirant 5 Skolebåds-teknikker 6 Marketing & kommunikation 7 Diverse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN

NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN Vi har i Nibe Sejlklubs bestyrelse gennem året 2015 arbejdet med værdigrundlag og visioner for Nibe Sejlklubs fremtid. Af sejlere bliver der på landsplan færre og gennemsnitsalderen

Læs mere

Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub.

Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 5. marts 2019, start kl. 19.00 Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub. 1. Valg af

Læs mere

Sejlerskole politik for Bogense Sejlklub Sejlerskole

Sejlerskole politik for Bogense Sejlklub Sejlerskole Sejlerskole politik for Bogense Sejlklub Sejlerskole Revision 1.0 5. august 2010 Indholdsfortegnelse Sejlerskolens målsætning... 2 Uddannelser... 2 Skoleudvalget... 3 Arbejds-/ansvarsområder... 4 Skoleudvalgs

Læs mere

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl. 19.15 Til stede var: Carsten Yndigegn Jens Blohm Poulsen Niels Henning Christensen Lene Hansen Bent Blaagaard Gryning Yrsa Brølling Afbud fra: Ingen

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (JD), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI), Kell Sahlholdt (KS),

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Tilstede: Anders, Rasmus, Petur, Thomas, Annika, Mattias, Lykke, Hanne, Fønss, Carsten, (Niels). Referent: Annika Munch Kristensen 1. Valg af referent Annika blev

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Margit (referent), Dorte, Per og Lars Bent og René Dagsorden: 1.

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 25. OKTOBER 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads, Dennis, Annette, Christian, Henrik, Jens Peter Gæst: Michael Stampe (junior træner) Afbud:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK OG KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR THURØ SEJLKLUB

KOMMUNIKATIONSPOLITIK OG KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR THURØ SEJLKLUB Klubbens hjemmeside er en af klubbens officielle ansigter udadtil. På hjemmesiden skal gamle såvel som nye medlemmer kunne finde relevant og opdateret information. Afdelingerne er ansvarlige for at deres

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde. Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde. Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset Sønderborg d. 22 nov. 16 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset Fraværende: Michael Hampen 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige: a. Intet nyt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 07. 02. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Peter Storm, Henning Buddig, og Anne Birthe Kajhøj Fraværende: Steen Jensen og Egon Sørensen Referent:

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning Bestyrelsesmøde REFERAT 13 03 2014 19:00 21:15 FÆLLESRUMMET DAMAGER MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Bestyrelsesmøde Tais Sandal Nissen Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

Formøde, den 3. september 2008

Formøde, den 3. september 2008 Formøde, den 3. september 2008 Deltagere fra bestyrelsen: Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Dan R. Petersen, Rasmus Rosenkvist, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Dagsorden: 1) Kommentarer

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub.

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Sted: Deltagere: Gæst: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Christina Rasmussen, Søren Schram, Peter Jensen, Søren Bo Christiansen

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST),

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. V2, 26. juni 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Erik Kragh-Hansen (EKH),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (DJ), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI) Kell Sahlholt (KS),

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 9. april 2018

Bestyrelsesmøde den 9. april 2018 Bestyrelsesmøde den 9. april 2018 Aalborg, den 9. april 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN) Afbud: Esben Juul Knøss (EJK)

Læs mere

KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012

KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012 KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012 Klager Henrik Danielsens påstand: Klubben pålægges at optage Henrik Danielsen i overensstemmelse med ansøgning af 17.

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Preben Wassmann (PW), Niels Jørgen

Læs mere

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 12. juni 2013 Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 Tilstede: Afbud Referent Mikkel Emil Tim Mogens Jacob Henrik Mogens Mikael Jan Forslag til dagsorden: 1) Valg af referent. 2) Godkendelse

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Dorrit og Margit (Referent) Per, Lars, Bent og René Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014 Bestyrelsesmøde 22. okt. 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen Fraværende: Jan Uhrskov Referent:

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011 Stævner, RS X o.s.v. KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 og Budget 2011 Foreningsoplysninger Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde CVR-nr. 50 78 28 16 Telefon 6532 2590 Internet www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub Sejlerskolen. Drejebog

Vallensbæk Sejlklub Sejlerskolen. Drejebog Vallensbæk Sejlklub Sejlerskolen Drejebog Denne drejebog beskriver vision og målsætning samt organisationen for Vallensbæk Sejlklubs Sejlerskole. Desuden beskrives ansvarsområder for tilknyttede personer,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

LAD bestyrelsesmøde referat

LAD bestyrelsesmøde referat LAD bestyrelsesmøde referat Dato: 01. oktober 2011. Sted: Fysisk møde i Kerteminde kl. 10-12 Deltagere: Flemming, Michael Hansen, Maiken, Michael Faubel (ref.) Undskyldt: Bente Dagsorden: 1. Kort opfølgning

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 12. jan 2014

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 12. jan 2014 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia SquareDanceDanmark Deltagere: Vangsgaard Vind Nielsen Mosegaard Hansen Kristen Foged Nielsen Lene Buchwald Laila Hattmann Bestyrelsesmøde i DAASDC.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Sejlklubben Greve Strand SIKKERHEDSPOLITIK

Sejlklubben Greve Strand SIKKERHEDSPOLITIK SIKKERHEDSPOLITIK Gældende fra den 24. april 2008 I Sejlklubben Greve Strand (SGS) prioriterer vi sejlernes sikkerhed højt. En klar ansvarsfordeling under afvikling af uddannelse, træning og sejladser

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010. Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010. 9. jan. 2011. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Sten Emborg (SE), Jan Bredde Andersen (JBA), Henrik Sieling (HSI), Jens Rosengaard

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Formøde den 6. februar 2014

Formøde den 6. februar 2014 Formøde den 6. februar 2014 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Marie Skøtt Rasmussen, Joan Lindholdt, Per S. Christensen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Afbud: Dan R. Petersen, Rasmus

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT Dato: 03-02-2015 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 6 Michael Støvring, Jens Sohl Jensen,

Læs mere

,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00

,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00 ,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Jan Brix (JB), Hans Jørgen Thrysøe(HJT), Erling Kristensen (EK), Kim Hansen (KH), Bettina Lauritsen(BL),

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS KLUBHUS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN. IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN

SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS KLUBHUS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN. IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN KLUBHUS SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN www.nibe-sejlklub.dk Side 1 af 76 INDHOLD Bestyrelsen har ordet 3 Spændende aktiviteter i Nibe Sejlklub

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat møde d. 16. november kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat møde d. 16. november kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d. 13. november 2015 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat møde d. 16. november kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige o Intet nyt 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT Dato: 10/12 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 9 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen,

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Vallensbæk 2..22 Indkaldelse til generalforsamling Hermed indkaldes til klubbens ordinære generalforsamling torsdag den 29. november 22 kl. 9:3 i klubhuset. Hvis der er spørgsmål til punkter på dagsorden

Læs mere

Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013

Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013 Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013 Til stede: Tove Vestergaard, Jan Lauridsen, HC Ralking, Niels Balshøj, Esben Kjeldsen, Marianne Maegaard, Søren Jensen, Poul Lindberg, Per Bech og

Læs mere