Herreklubben i Nordborg Golfklub. Generalforsamling. Lørdag den 22 oktober 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Herreklubben i Nordborg Golfklub. Generalforsamling. Lørdag den 22 oktober 2016"

Transkript

1 Herreklubben i Nordborg Golfklub Generalforsamling Lørdag den 22 oktober 2016 Formanden bød velkommen til de 29 deltagere inkl. 5 bestyrelsesmedlemmer. Pkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Hans Norup-Jensen, som blev valgt. Hans konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt ifølge vedtægternes paragraf 5 Ordinær generalforsamling indkaldes med 30 dages varsel ved opslag på herreklubbens opslagstavle ved klubhuset og på herreklubbens hjemmeside. Desuden skal datoen for generalforsamlingen fremgå af årets match plan ved sæsonstarten i foråret. Pkt. 2. Formandens beretning Beretningen var på forhånd udsendt til medlemmerne. Stig gennemgik hovedpunkterne i beretningen Beretningen er vedlagt referatet. Der var ingen kommentarer til beretningen, som blev godkendt. Pkt. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse Gunnar fremlagde regnskabet på vegne af Hans Jørn (regnskabet er vedlagt referatet). Kassebeholdningen er øget med ca kr. på trods af at der var budgetteret med et underskud på kr. Den største årsag til dette er at der var budgetteret med en udgift på kr. til jubilæumsarrangementet, mens det i stedet endte med en indtægt på godt 800 kr. Desuden er der blevet brugt færre penge til udeture end budgetteret, bl.a. fordi den ene udetur blev ændret til en hjemmehyggematch. Stig kommenterede på overskuddet: Pølsesalget giver et godt overskud pga. gode aftaler med Kvickly og billigt indkøb af tilbehør Fremstilling af scorekort blev billigt pga. af indkøb via nettet Der skal være en vis startkapital ved årets start til indkøb af præmier og vores opstartsarrangement med spisning Noget af kassebeholdningen kan bruges til fejringen af Herreklubbens 25 års jubilæum næste år. Spørgsmål og kommentarer: AlsCup: Der blev spurgt om hvad indtægterne ved AlsCup dækker. Det er betaling for spisning i Nordborg både fra Herreklubbens spillere og fra Sønderborgs herreklub. Jubilæumsarrangement: Der blev spurgt om hvorfor der var overskud ved jubilæumsarrangementet. Det skyldes både at en del af udgifterne til bla. telt og reklame blev betalt af hovedklubben og desuden betød det forholdsvis lave deltagerantal at tilskuddet fra Herreklubben blev mindre end ventet.

2 Regnskabet blev godkendt. Pkt. 4. Fastsættelse af kontingent og medlemskriterier Uændret kontingent på 300 kr. Ingen ændringer til medlemskriterier. Pkt. 5. Indkomne forslag Bestyrelsen havde ingen forslag modtaget. Pkt. 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år i lige år. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer for 2 år i ulige år. Valg af suppleant for 1 år Stig og Benny var på valg. Benny var villig til genvalg, medens Stig ikke ønskede at fortsætte. Bestyrelsen havde på forhånd spurgt flere medlemmer om de ville stille op til bestyrelsen, men det var ikke lykkedes at finde en kandidat. Efter en del opfordringer til at melde sig som kandidat og flere forslag til kandidater, som ud over Bent Nielsen var afvisende, meldte Torben Nielsen at han gerne ville stille op. Herefter sagde Bent at han trak sig, så Benny og Torben blev valgt til bestyrelsen. Flemming var på valg som suppleant og blev genvalgt. Bestyrelsen består herefter af Gunnar Christensen, Hans Jørn Jensen, Benny Jørgensen, Leif Stig Andersen og Torben Nielsen og med Flemming Villadsen som suppleant. Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand, kasserer og 3 øvrige medlemmer iflg. vedtægternes paragraf 7. Pkt. 7. Valg af revisor og en revisor suppleant for 2 år Revisor og revisorsuppleant blev valgt for 2 år ved generalforsamlingen i 2015 og var derfor ikke på valg i år. Pkt 8. Eventuelt Tak til Niels Stig takkede Niels Hansen for levering af varme hveder til St. Bededag. Desuden roste han Niels for han fantastiske engagement og vilje til at fortsætte med sin golf på trods af den modgang han har haft i årets løb. Niels fik overrakt to flasker vin for leveringen af hveder. Niels takkede for de pæne ord og Herreklubbens medlemmer for deres måde at være på. Han sagde at det havde været og stadig er vigtigt for ham at komme i Herreklubben og få opmuntringer, når han har brug for det. (Beklager formuleringen, men det er svært at referere præcis hvad Niels sagde) Overskuddet på regnskabet / kassebeholdning Overskuddet på regnskabet kom op igen med spørgsmål om der var planer om at bruge noget af overskuddet næste år, f.eks. på jubilæumsarrangement og måske betalt spisning til AlsCup, hvor deltagerne i dag selv betaler for spisning.

3 Der var også forslag om at opkræve kontingent på forhånd, så der ikke behøves så stor en kassebeholdning for at have startkapital. Desuden blev det foreslået at give større tilskud til udeture. Bestyrelsen havde følgende kommentarer: Der skal i kassebeholdningen være plads til afholdelse af generalforsamling inkl. spisning, indkøb af præmier (skal helst købes samlet for at få dem til rimelige priser) og gratis spisning på første spilledag Der er ingen planer om at lave om på opkrævningen af kontingent ud over at udsende en mail med detaljer om betaling i starten af sæsonen. Men der var en opfordring til medlemmerne om at se at få betalt, så Hans Jørn ikke skal bruge halvdelen af sæsonen på at få opkrævet de sidste kontingenter. Der er planer om at bruge en del af beholdningen på Herreklubbens jubilæum næste år Der kan evt. gives et større tilskud til udetur / hjemmehygge match næste år, men på den anden side skal der heller ikke bruges en for stor del af klubbens indtægter på arrangementer, som kun en del af medlemmerne deltager i. Gæstespillere Der blev efterlyst regler for gæstespillere i Herreklubbens torsdagsmatcher. Bl.a. at gæstespillere ikke bør kunne få præmier. Bestyrelsen har snakket om og vil fastlægge regler for gæstespillere. Tilmelding til arrangementer og spisning Der var flere opfordringer om at få tilmeldt sig til arrangementer indenfor tilmeldingsfristerne og det gælder ikke kun Herreklubbens arrangementer, men også klubturneringer. Der var flere opfordringer til bestyrelsen om at værre mere skrappe med afvisning af medlemmer, der ikke overholder tilmeldingsfristerne. Udeture Der var forskellige bemærkninger om udeture Gør dem mere interessante for at få flere med Brug lidt flere penge på udeturene Læg evt. udeturen på en hverdag (torsdag), for at få lavere greenfee Udeturene er for dyre Bestyrelsens umiddelbare kommentarer var at der nok kunne bruges flere penge på udeture, men kun indenfor en vis grænse. Prisen på udeture skal helst holdes på max 500 kr. Det vigtigste på udeturene er det sociale, så det behøver ikke nødvendigvis at være mesterskabsbaner vi spiller på. Bestyrelsen tager bemærkningerne med til planlægningen af næste års udetur(e).

4 Medlemstal / nye medlemmer Der blev spurgt til hvad bestyrelsen gjorde for at hverve nybegynderne til Herreklubben. Det er vigtigt at begynderne får information om klubber i klubben. Bestyrelsen og begynderudvalget mente at begynderne blev orienteret om Herreklubben, men det er muligt at informationen forsvinder mellem al den anden information om golfspillet. Det blev fremhævet at Herreklubbens medlemmer også har et ansvar for at fortælle begynderne i deres omgangskreds om Herreklubben. Det er vigtigt at Herreklubbens medlemmer accepterer at nye spillere tager længere tid om en runde, så de ikke bliver skræmt væk med bemærkninger som hvor mange huller har I spillet siden I først kommer ind nu? Bødekassen Der var en opfordring til at se på bødesystemet, så det blev lidt mere retfærdigt fordelt, f.eks. ved at A- rækken betalte 3 kr. per 3-put. Et andet forslag om at C spillere får tildelt 3 puts, B spillere 2 puts og A spillere 1 put, og kan man ikke nøjes med de tildelte slag koster det i bødekassen. Vintersæson Der var en opfordring til at udnytte vintersæsonen til at fortsætte det sociale i Herreklubben, f.eks. ved at mødes om torsdagen og evt. spille noget dart. Specialmatcher Der var forslag om at lave nogle flere specialmatcher som vores 3-kølle match i eftersæsonen. Der var også forslag om at spille en ekstra AlsCup-opvarmningsmatch med parmatcher. Afslutning Til sidst fik Stig overrakt nogle flasker vin for hans indsats i bestyrelsen og Stig takkede for samarbejdet i bestyrelsen. Hans erklærede generalforsamlingen for afsluttet og Stig takkede Hans for dirigentrollen. Referent: Leif Stig Andersen

5 Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling Formandens beretning. Sæsonen 2016 har som alle tidligere sæsoner været ALT FOR KORT. Medlems situationen. Medlemstallet er et vigtigt fingerpeg om hvorledes en klub har det. Tilslutningen har igennem sæsonen være positiv, på trods af at konkurrencen fra andre aktiviteter kan mærkes. Vi har i 2016 været 82 medlemmer mod 79 medlemmer i ( Den registrering jeg har, viser at det højeste medlemstal vi har været oppe på er 99, som var i 2010, så der er plads til flere medlemmer ). Nordborg Golfklubs Herreklub har nu eksisteret i 24 år ( 25 års jubilæum i 2017 ). Året der gik. Vi har haft 23 torsdags matchdage med de gennemgående turneringer/konkurrencer. Tilslutningen været god og som regel har humøret været helt i top disse herre-friaftener. - Vi lagde ud med en sæsonstart d. 7. april med en golfrunde og efterfølgende biksemad og sæsonorientering. - Den næste større begivenhed var den årlige match mod Dameklubben. Vi indbød, og skulle stå for valg af menu.. lad mig starte med at nævne at det med at nævne at valg af menu til et damepublikum er vi ikke verdensmester i. Det blev til glaseret skinke og flødekartofler men der var i hvert tilfælde mad nok! Hvis vi skal aflæse om det smagte deltagerne på hvor meget mad der var tilovers, så var det en fiasko. Der var 2 hele skinker tilbage som damerne selvfølgelig fik til senere brug. Selve matchen faldt ud til Herreklubbens fordel og pokalen skiftede ejer for en sæson. Dysten blev lige som sidste år afgjort på gennemsnit af alle herrespillere mod damespiller. Deltagere: 16 damer og 23 herrer - Udeturen til Vestfynsk Golfklub var årets næste større aktivitet. Ca. 23 morgenfriske deltagere mødte op ved Fynshav færgen. Vi blev på Fyn-siden samlet op af en bus som kørte os til bestemmelsesstedet. Det var en noget anderledes udetur end det vi tidligere har arrangeret. Årsagen til at vi valgte at prøve denne form var den faldende tilslutning til udeturene seneste 2 år. Prisen for 2 udeture med relativt lang bustransport var simpelthen blevet for dyr i forhold til den vigende tilslutningen. - Nordborg Golfklubs 25 års jubilæums Herreklubs arrangement. I forbindelse med at hovedklubben ønskede en massiv markering af jubilæet samt et ønske om at ugedagsklubberne skulle være med til at markerer og ikke mindst promoverer klubben og banen arrangerede Herreklubben et hygge arrangement fredagen i uge 25. Arrangementet var bygget op som en hyggematch og efterfølgende vinsmagning og vildsvinespisning. Der var lagt op til at gæster fra andre herreklubber og lignende havde 40 deltagerpladser og Herreklubbens havde 48 pladser. På trods af at greenfee + matchfee + spisning og vinsmagning kun kostede 150 kr. så var deltagerinteressen desværre alt for dårlig. Gæster : 4 deltagere og Herreklubben : 32 deltagere.

6 Der var sikkert flere årsager til at arrangementet deltagermæssigt ikke blev en succes men de tilbagemeldinger vi i bestyrelsen efterfølgende har fået var at deltagerne havde hygget sig og at vi godt kunne se på lignende arrangementer i fremtiden. Tilbagemeldingen fra gæsterne var også positiv! - Hjemmehuggematch. På opfordring på generalforsamlingen skulle vi se på alternativer til Udeturene i den form som vi hidtil har praktiseret. Vi valgte i bestyrelsen at prøve en hjemmehyggematch med efterfølgende spisning mm.. Som nævnt tidligere i formandens beretning har denne test også noget at gøre med tilslutning og økonomi. Et tilfredsstillende antal medlemmer havde meldt sig til hjemmehyggeturen. Arrangementet forløb efter bestyrelsens opfattelse godt, så vi vil fremadrettet have denne aktivitet med i overvejelserne. Der var selvfølgelig nogle ting som fremadrettet kan forbedres og justeres. - AlsCup. Efter at vi have vundet matchen suverænt sidste år var der set frem til denne årlige dyst med naboklubben som siden sidste år havde skiftet navn. Resultat: Torsdagens fourball og foursome matcher : Nordborg 15,5 point og Sønderborg 8,5 point. Torsdagens singler : Nordborg 8,5 point og Sønderborg 15,5 point. Samlede resultat : Nordborg 24 point og Sønderborg 24 point. Det vil sige at resultatet blev uafgjort.. og som reglerne er, er det den forsvarende klub der beholder pokalen. Vore venner i Sønderborg Golfklubs herreklub må vente minimum et år inden at de har chansen for at få deres nye navn på pokalen ( det er jo også op til os )! Rigtig godt gået knægte det var et godt resultat. I den forbindelse en tak til de deltagende spillere som repræsenterede Herreklubben og en tak til de spillere der torsdag efter torsdag har været med til at holde deltagerne skarpe i har også part i pokalen! - Store Flexdag. Årets højdepunkt og sæsonens spille-resultatmæssig afslutning. Denne gang havde formanden igen fremskaffet det rigtige gode vejr, sol og næsten ingen vind dette passer ikke rigtigt til en Herreklub af vores karakter så greenkeeper sjakket havde sørget for at kompenserer for disse urimelige ideelle forhold ved at sætte nogle få frække huller. Tilslutningen var som sædvanligt rigtig god. Den stående frokost i maskinhuset gik vanen tro i rigtig god stemning. Maskinhuset sitrede af forventninger for at komme ud og lege på banen. Efter dagens golfspil var der vanen tro enkelte Herreklubs medlemmer der var lidt slingrende da de kom ind det var afgjort den rigelige friske luft der var skyld i dette!!!! Jeg har efterfølgende spurgt forskellige deltagere og det forlyder at alle nåede op til festmåltidet i klubhuset ( det sker langt fra hvert år ). Aftenen foregik som sædvanligt i Dameklub s værdigt larm og Herreklubs hygge. Årets spiller 2016: Valgt til årets spiller blev Curt Crawack.. stort tillykke!

7 3-kølle match. 14 deltagere havde valgt at tage banens forhindringer op med hjælp af 3 stykker golfværktøj efter eget valg. Vi spillede 9 huller torsdag eftermiddag og forbavsende nok var der hæderlige scores imellem resultaterne. Der var flere der efterfølgende ved hygge-øllen(erne ) efterfølgende der gav udtryk for at det måtte vi gerne gentage næste år. Resultater af sæson 2016 løbende turneringer. Pointjagt: A-rækken - Finn Møller 138 point. Jan Heiss 117 point. B-rækken - Henry Møller 128 point. Flemming Villadsen 103 point. C-rækken - Morten Johansen 152 point. Bent Nielsen 118 point Hulspil: A-rækken - Finn Møller 5,0 point. Jan Larsen 4,0 point. B-rækken - Bjarne Iversen 5,0 point. Flemming Villadsen 4,0 point. C-rækken - Pall B. Palsson 3,75 point. Morten Johansen 3,5 point Eclectric: A-rækken - Per Ditlev -18 slag. Henrik Clausen -13 slag. B-rækken - Christian Madsen - 5 slag. Stig Jensen - 2 slag. C-rækken - Morten Johansen - 3 slag. Søren Pedersen + 2 slag. Tættest på hul igennem sæsonen: Hul 4 - Bjarne Iversen 0,73 meter d. 11/8 Hul 7 - Lars Harbeck 0,96 meter d. 25/8 Hul 11 Knud Risbjerg 0,39 meter d. 9/6 Hul 15 Per Brønserud 0,00 meter d. 14/4 Tillykke med de flotte resultater. - Generalforsamlingen. Sæsonens sidste aktivitet i Herreklubben. Det er altid spændende at se hvor mange medlemmer der møder op. Denne aktivitet er en vigtig aktivitet denne dag er egentlig den dag hvor man viser opbakning til klubben og til bestyrelsen. Nogle medlemmer tror måske at man aflæser opbakningen ved at møde op om torsdagen. Dette er selvfølgelig også en opbakning.. men lige så meget et fremmøde for at nyde.

8 Det er derfor jeg mener at det at møde frem til generalforsamlingen er et væsentligt og rigtig møde at vise at man sætter pris på Herreklubben, golfkammeraterne og bestyrelsens arbejde. Uden opbakning og ildsjæle ingen Herreklub! Personligt har det for mig været en glæde at se så mange møde op torsdag efter torsdag i godt humør, klar til at komme ud at lege. Det giver en positiv energi som fremmer lysten til at yde. Desværre har det haft en negativ indflydelse på mit eget spillet, det må i bære over med. - Hvorledes gik det med de nye tiltag som bestyrelsen satte i søen i Når sæsonen er ved at være slut, er det på sin plads at evaluerer på de tiltag/ændringer der blev foretaget inden sæsonen. # Hjemmehygge turen De tilbagemeldinger vi har fået fra deltagerne var at ideen ikke var helt dårlig ( Jysk formuleret ). SÅ denne aktivitet er også næste år med i overvejelserne når programmet skal laves. # Pølsesalget: Pølsesalget blev forrige sæson indført som en yderlig service til Herreklubens medlemmer. en med den klausul at medlemmerne selv skulle forestå grilning. I det store hele er det forløbet fornuftigt men der er stadig for mange der trygger sig fra at bidrage. Det er bare IKKE i orden! I år har vi en enkelt gang forsøgt os med lidt variation i form af grillede nakkekorteletter med kartofler. Der blev efterfølgende fra en del af medlemmerne foreslået at det skulle prøve lidt oftere. Jeg skal måske lige nævne at pølsesalget sidste år og i år har givet et overskud til Herreklubs-kassen. Bestyrelsen har i år arbejdet en del på at optimere indkøbene og minimere tab som så viser sig positivt ud i regnskabet. Vi har igen i år forsøgt at honoreret den hjælp so Heidi og veninder har bidraget med. Men ansvaret for at grilningen foretages er medlemmerne! # Wildcards I år har vi forsøgt os med en mulighed for at bruge 2 wildcards i eclectric konkurrencen. Jeg fornemmer på resultatforskellen fra sidste år at nogle har brugt og også udnyttet disse wildcards. Afslutning. Der har i løbet af sæsonen været mange flotte resultater og præstationer som burde nævnes i sådan afslutning på sæsonen. Jeg vil dog nøjes med at fremhæve en enkelt begivenhed som jeg synet kræver en bemærkning/opmærksomhed. Per Brønserud lavede en flot Hole-In-One på hul 15, torsdag d. 14/4 Fantastisk, det sker ikke så tit i Herreklubben FLOT! Der har i løbet af sæsonen været mange andre flotte resultater og de matcher vi har været en part af er alle vundet eller spillet uafgjort og pokalskabet er velbestykket.

9 Formanden har overvejende skaffet godt vejr sammen med en sejr over Dameklubben som tidligere har være kriteriet for at der skal udskiftning til. Derfor stopper jeg i Herreklubs bestyrelsen for anden gang. Nu skal der nye kræfter til og nye ideer som heldigvis også følger med. Jeg håber at jeg har været med til at fremme interessen for herreklubben og egentlig også vist at man godt kan indtræde i Herreklubsbestyrelsen flere gange. Bak op om arbejdet!!!!!!! Afslutningsvis vil jeg derfor slutte af med at takke for medlemmernes opbakning og især takke mine bestyrelseskollegaer for samarbejdet TAK.

10 Herreklub budget og regnskab Budget 2016 Indtægt Udgift Sum Kontingent (80 x 300 ) , ,00 Bødekasse 4.800, ,00 Pølser , , ,00 Store flex incl. Mad 3.000, , ,00 Præmier 7.000, ,00 Mad dage 5.000, , ,00 Udetur 5.000, , ,00 Alscup 3.000, , ,00 Div. ( scorek. +++) 3.000, ,00 Hensætning jubi , , , , ,00 Kassebeholdning dkk ,60 Regnskab 2016 Indtægt Udgift Sum Start kassebeh , ,60 Kontingent (82 x 300) , ,00 Bødekasse 4.553, ,00 Pølser , , ,11 Store flex incl. Mad 3.180, , ,30 Præmier 7.480, ,76 Mad dage incl. Gen.f 8.035, , ,55 Udetur 7.840, , ,66 Alscup 1.920, , ,54 Jubilæum (hovedklub) 7.179, ,96 836,04 Div. ( scorek. +++) 3.360, ,34 Diff. (4x veksle, tællefejl) -39, , , ,10 Lager beholdning 14 vin 45 bolde Kassebeholdning dkk ,10

Herreklubben i Nordborg Golfklub. Generalforsamling. Lørdag den 24 oktober 2015

Herreklubben i Nordborg Golfklub. Generalforsamling. Lørdag den 24 oktober 2015 Herreklubben i Nordborg Golfklub Generalforsamling Lørdag den 24 oktober 2015 Formanden bød velkommen til de 22 deltagere inkl. 4 bestyrelsesmedlemmer. Pkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Poul

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Herreklubben i Nordborg Golfklub Generalforsamling Lørdag den 26. oktober 2013

Herreklubben i Nordborg Golfklub Generalforsamling Lørdag den 26. oktober 2013 Herreklubben i Nordborg Golfklub Generalforsamling Lørdag den 26. oktober 2013 Formanden startede med at byde velkommen til de ca. 25 fremmødte medlemmer. Pkt. 1 Valg af dirigent Stig Jensen blev valgt

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015

Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015 Side 1 af 7 Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015 Tilstede: 81 personer inkl. bestyrelsen: Svend Tøfting, Kim Johansen, Morten Bech, Jan Ulrik Hansen og John

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Stiftet 15. november 2007. Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Mandag den 9. oktober 2017 klokken 17.00 Formand, Frede Vest Hansen, bød velkommen til de mange (47) fremmødte medlemmer (næsten

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent. Referat fra generalforsamlingen 2016 i BRT Golf Klub Søndag den 27. november 2016 kl. 10.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen 13-10-2018. 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Emne: Noter fra generalforsamling den Dato: Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere.

Emne: Noter fra generalforsamling den Dato: Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere. MENS SECTION Notat Emne: Noter fra generalforsamling den 25-10-2018 Dato: 27-10-2018 Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere. 1 VALG AF DIRIGENT Henning Jeppesen

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Lørdag, d. 4. juni 2016 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl.

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl. Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 21 d. 1. juni 2012 kl. 19 Marievangs Klubhus Aksel Mikkelsen Alex G. Larsen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 10. marts 2OL4i Valhal, Skolevej 55, Havnbjerg Klubbens formand B6rge Munksgaard bød de 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år 1999. 2. Formål a Klubbens formål er kammeratligt samvær

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Stiftet 15. november 2007. Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Mandag den 8. oktober 2018 klokken 17.00 Formand, Kaare Andresen (KA), bød velkommen til de mange (52) fremmødte medlemmer (næsten

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn.

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formanden aflægger

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019.

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Seniorklubben Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Dagsorden: 1. Præmieoverrækkelse, Greensometurnering og årsafslutning, herunder kåring af Seniorklubmestre 2019 (9H dame & herre, 18H dame & herre og hulspil).

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Ordinær generalforsamling tirsdag, den 3. november 2015 i Restaurant Greenen, - efter tirsdagsturneringen (9 huller) og spisning

Ordinær generalforsamling tirsdag, den 3. november 2015 i Restaurant Greenen, - efter tirsdagsturneringen (9 huller) og spisning SENIORKLUBBEN Der indkaldes til Dagsorden Ordinær generalforsamling tirsdag, den 3. november 2015 i Restaurant Greenen, - efter tirsdagsturneringen (9 huller) og spisning Justeret dagsorden af 12. okt.

Læs mere