Side 1 af 8. Vejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Side 1 af 8. Vejledning"

Transkript

1 Side 1 af 8 Vejledning Art. nr Pedalo - Stort spillebræt - spilsamling Læs og opbevar venligst vejledningen De efterfølgende sider indeholder spilanvisning til disse spil: Generel Information: - Hvem kommer først? - Solitaire - To x to (Dobbelt højtid) - Fange - Mini mølle (tre vindere) - 4 på stribe - Halma - Tara tyngdekraft Halma. - Får og ulv Alle ovenstående spil kan spilles på brættet. De 10 cm. høje brikker er nemme at holde om Alle spil er også egnede til blinde og svagtseende. Spillebrikkerne kan let adskilles fra hinanden på grund af antallet af riller Spillebrikkerne kan sættes ned i hullerne eller bare vendes om og sættes på brættet. Spillebrættets størrelse giver helt bevidst også en kropslig aktivering. Spillereglerne giver spille-forslag. Til hvert spil er der afvigende regler. Det er vigtigt, at reglerne vedtages i fællesskab inden spillets start.

2 Side 2 af 8 Hvem kommer først? For 2 4 Personer. 4 x 2 spillebrikker i hhv. rød, blå, gul, grøn og en terning. Hver spiller får to brikker i en farve og placerer brikkerne i den yderste omkreds af spillepladen (i start ). Målet med spillet er efter en omgang på pladen at få ens egne to brikker i mål. Undervejs kan modstanderens brikker slås hjem. Den der først får sine 2 brikker i mål har vundet. (Spillet minder meget om Ludo) Spilleregler: Den der først slår en 6 er må starte. Man har 3 forsøg. Hvis man ikke slå en 6 er, har den næste spiller 3 forsøg og så videre. Ved en 6 er stiller spilleren sin brik på det farvemarkerede startfelt og må slå en gang til. (Hver 6 er berettiger til et ekstra slag). Man starter fra startfeltet og bevæger så brikkerne i urets retning til venstre. Startfeltet skal straks ryddes. Så længe en spillebrik stadig er ude (i start), skal der bruges en 6 er for at få denne ind i spillet. Slår en spiller det antal øjne der passer med et felt der er optaget af en anden spiller, bliver modstanderens brik slået hjem og må tilbage til start. Egne og modstanderens brikker bliver ved træk sprunget over, men talt med. Sidder en brik efter en vellykket runde igen på sit eget startfelt, kan ingen andre brikker blive startet. Har en brik sluttet rundturen, så må den placeres i det bagved startfeltet beliggende målfelt men med et slag med det korrekte antal øjne. Vundet har altså den der først får alle sine brikker i mål.

3 Side 3 af 8 Solitaire Forberedelse til 1 spiller: Sæt alle spillebrikkerne på pladen. Kun hullet i midten skal være frit. Spring med en vilkårlig figur over en anden og land i det ledige hul, hvorved hullet bag brikken bliver frit. Den oversprungne brik bliver taget ud og kan blive anbragt i rillen i yderkredsen af pladen. På den måde bliver hele spillepladen ryddet. Spillets mål: er at man med den næstsidste brik springer over, så den sidste brik ender i midten af brættet. To x To Spil til to personer: Hver spiller har 5 brikker i en farve. Spillet skal spilles på brættet med de 100 huller. Spillepladen bliver opbygget af 5x5 huller. For det bedste overblik kan spillefeltet omkredses af 4 stykker papir eller et stykke tilskåret karton. Derefter bliver brikkerne placeret tilfældigt på spillefeltet. Det midterste hul skal hele tiden være frit. Man skiftes til at trække. Vinderen er den spiller, der først får lavet et kvadrat med 2x2 brikker af begge spilleres brikker. De ensfarvede brikker kan placeres parallelt eller diagonalt.

4 Side 4 af 8 Fange Spil for 2 4 Personer Forberedelse: For hver spiller placeres 3 brikker i en farve i de passende markerede huller. Spilleregler: At fange flest mulige af modstanderens brikker og holde fast i dem. Der bliver slået efter tur. Ens egen brik flytter det antal øjne terningen viser. Retningen og vejen kan frit vælges. Det er tilladt at springe over andre startfelter. Dog må ingen spiller tages til fange på deres startfelt. I et træk er det ikke tilladt at flytte både fremad og bagud. Hvis man i sidste træk træffer en af modstanderens brikker, er denne taget til fange. Ens egen brik bliver så sat ovenpå modstanderens brik. Det kan ske at en sådan stabel bliver røvet af en anden spillet. Tilfangetagne brikker kan kun komme tilbage i spillet, når de kommer tilbage til ens egen startfelt. Ens egen spillebrik i stablen bliver i spillet. De tilfangetagne brikker kan placeres i rillen i yderkredsen af spillepladen. Spillets afslutning: A: Vinderen er den som til sidst kun har sine enge brikker på spillepladen. Antallet af tilfangetagne brikker er uden betydning. B: Vinderen er den som har taget flest af modspillerens brikker til fange.

5 Side 5 af 8 Mini-Mølle Spil for to personer. Hver spiller har 3 stk. brikker i en farve. Spillet spilles på 3x3 huller på brættets midte. For det bedste overblik kan spillefeltet omkredses af 4 stykker papir eller et stykke tilskåret karton. Derefter skiftes man til at sætte en brik på det 3x3 huls store spilleplade. Nu skiftes man til at trække. Vinderen er den som først får alle 3 brikker ind på række. Rækken kan bade være lige er diagonal. Variant: De to spillere har 5 brikker i hver sin farve. Skiftevis bliver brikkerne flyttet og der ved forsøger hver spiller at forblive på en 3 briks række. Det bliver ikke sprunget over eller flyttet brikker. Spil for to personer. Hver spiller har 8 brikker i en farve. Spillet skal spilles på pladen med de 100 huller. Fire på stribe Hver spiller sætter skiftevis en brik på brættet - Og hver spiller forsøger at få fire på stribe. Der bliver ikke sprunget over eller flyttet brikker. De fire på stribe kan både dannes lodret, vandret eller diagonalt.

6 Side 6 af 8 Halma Spil for 2 4 Personer. Halma kan spilles på flere forskellige måder. Spillet spilles på brættet med de 100 huller. Det kan spilles fra hjørne til hjørne eller fra side til side. Hver spiller får det samme antal ensfarvede brikker og stiller dem altid på samme måde som modspilleren overfor. Spilleregler: Alle må, så hurtigt som muligt, forsøge at få sine brikker over på den anden side. Man flytter efter tur. Ved hver tur kan der kun flyttes en brik. Trækkene kan kun laves i lige retning, eller springe over en vilkårlig brik når hullet bagved er frit. Ved spring skal flere spring laves efter hinanden. Ved spring kan retningen også ændres. Den som først får alle sine brikker over på den anden side og tilbage til udgangspositionen, slutter spillet som vinder. Variant: Træk og spring kan også laves diagonalt. Variant: Røverhalma Ved spring over modstanderens brikker bliver disse røvet. Vinderen er den spiller, som får flest brikker hjem.

7 Side 7 af 8 Tara (Tyngdekraft Halma) Forberedelse af spil for 4 spillere: Tippebeslaget placeres i midten af Hvem kommer først?. Hver spiller har 8 brikker i en farve. Brikkerne placeres på en række overfor hinanden. Der bliver trukket lod om hvem der starter. Brættet må tippes over mod startspilleren. Tippebeslaget med de 2 møtrikker (Møtrikker må ikke fjernes) sættes nemt fast i midterhullet på spillebrættet til Hvem kommer først? Spilleregler: Alle skal forsøge at få sine brikker så hurtigt som muligt over på den anden side. Hver spillebrik skal ved hvert træk maksimalt flytte 4 huller i lige linje. I et træk skal der drejes til enten venstre eller højre. Egne eller modstanderens brikker må ikke springes over. En spiller må blive ved at flytte indstil brættet tipper over til modstanderen. Tipper brættet ved udtagning af en brik, bliver dette træk dog fuldført. Tipper brætter, når brikken sættes i pladen så er det modstanderens tur igen. Næste træk er nu den spiller, som brættet er tippet ned hos.

8 Side 8 af 8 Får og ulv Spil for 2 personer: Spillet skal spilles på brættet med 100 huller. Først skal der trækkes lod om, hvem der skal være ulven. Ulven får en brik. De andre spillere ( fårene ) har 3 eller flere brikker i en anden farve. Spilleregler : Ulv og får skal placeres overfor hinanden enten lige eller over diagonalt. Fårehyrden skal forsøge at få sine får over på den anden side, i god behold. Ulven må forsøge at fange så mange får som muligt. Fårene slår som de første. I henhold til øjnene på terningen skal der pr. tur flyttes et får i en lige bane. Venstre eller højre sving er dog tilladt. Så er det ulvens tur. Han må forsøge at fange fårene med et præcist antal øjne på terningen. Lykkes det ham, kan han tage fåret ud af spillet. Spillet slutter, når alle fårene er kommet sikkert over på den anden side eller er blevet fanget. Ulven modtager et point pr. fanget får. For hvert får der er ført sikkert hjem får hyrden 1 point. Pointene fra flere spil kan lægges sammen. Sejrherren er den der har flest point.

Skak-regler. Inhold Förmål med spillet Forberedelset Flytning av brikkerne. Flyttning af hver enkel brik

Skak-regler. Inhold Förmål med spillet Forberedelset Flytning av brikkerne. Flyttning af hver enkel brik 1 / 5 29.7.2008 10:54 Skak regler Inhold Förmål med spillet Forberedelset Flytning av brikkerne Flyttning af hver enkel brik - Kongen - Dronningen - Tårnet - Løberen - Springeren - Bonden Spillet Skakmat

Læs mere

Skak, backgammon & dam

Skak, backgammon & dam Skak, backgammon & dam da Spillevejledning Varenummer: 349 582 Made exclusively for: Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg, Germany www.tchibo.dk Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92630AB6X6VII 2017-07

Læs mere

JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET. i matematik. Taktile materialer

JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET. i matematik. Taktile materialer JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET i matematik Taktile materialer Jeannette Steen og Camilla Simonsen BRUG LÅGET i matematik Taktile materialer Jeannette Steen og Camilla Simonsen Brug låget i

Læs mere

120 ords-tæppet. På sporet af ordet

120 ords-tæppet. På sporet af ordet 120 ords-tæppet På sporet af ordet I denne vejledning kan du finde idéer og inspiration til, hvordan du kan bruge 120 ords-tæppet i arbejdet med at få automatiseret de 120 hyppige ord med afsæt i leg og

Læs mere

Partners er et spil med mange klare regler og en masse uskrevne regler, som varierer alt efter, hvem man spiller sammen med.

Partners er et spil med mange klare regler og en masse uskrevne regler, som varierer alt efter, hvem man spiller sammen med. DM-GUIDEN 2. udgave Forord Velkommen til DM i Partners! Partners er et spil med mange klare regler og en masse uskrevne regler, som varierer alt efter, hvem man spiller sammen med. Ideen med spillet har

Læs mere

Spillets formål og opsætning

Spillets formål og opsætning Steffen Benndorf og Reinhard Staupe Kun for sjov! Spillere: 2-6 Alder: 8 år og op Spilletid: ca. 15 minutter Spillets formål og opsætning Hver spiller for sit eget ark papir (der er seks forskellige ark)

Læs mere

Et undervisningsværktøj. Side 1. På de følgende sider kan du læse om Gravity Board Games produkter.

Et undervisningsværktøj. Side 1. På de følgende sider kan du læse om Gravity Board Games produkter. Et undervisningsværktøj På de følgende sider kan du læse om Gravity Board Games produkter. Du er velkommen til at klikke ind på www.gravityboardgames.com, hvor du kan læse mere om vores meget udfordrende

Læs mere

Spil for børn og unge med blindhed og synsnedsættelse. Synscenter Refsnæs

Spil for børn og unge med blindhed og synsnedsættelse. Synscenter Refsnæs Spil for børn og unge med blindhed og synsnedsættelse Synscenter Refsnæs Spiloversigt Alquerque Nr. 1... 1 Braham s tårn Nr. 3... 3 Æblespil Nr. 4... 4 Rævespillet Nr. 6... 6 Banko Nr. 7... 7 Ringpusle

Læs mere

Leg og bevægelse. Eleverne kan i grupper samarbejde om en leg/spil. De kan overholde regler i en leg eller et spil.

Leg og bevægelse. Eleverne kan i grupper samarbejde om en leg/spil. De kan overholde regler i en leg eller et spil. Månestenen Opgaveark Idræt 1.-5. klasse Omfang: Varierende Leg og bevægelse Motion og bevægelse er en fast del af skoleskemaet. I dette opgaveark får du inspiration til forskellige lege-, spil-, og bevægelsesaktiviteter,

Læs mere

Spilleregler

Spilleregler 3 Spilleregler 4 9 4 4 9 3 HISTORIEN BAG MATRIBUS er opfundet og udviklet af Louise Bang, lærerstuderende på University College Sjælland. Louise har gennem sine jobs som lærer erfaret, at der i vores digitaliserede

Læs mere

Scrabbleregler. 1 Spillere. 2 Udstyr. 2.1 Ordliste. 2.2 Ure. 2.3 Spillebræt og brikker

Scrabbleregler. 1 Spillere. 2 Udstyr. 2.1 Ordliste. 2.2 Ure. 2.3 Spillebræt og brikker Scrabbleregler Februar 2015 Dette er det officielle regelsæt for Scrabble som spilles i Dansk Scrabbleforenings regi. 1 Spillere a. Der deltager to spillere i spillet. 2 Udstyr 2.1 Ordliste a. Retskrivningsordbogen,

Læs mere

Eleverne kan med egne ord beskrive, hvordan de med eksperimenter og problemløsning vil strukturere deres arbejde.

Eleverne kan med egne ord beskrive, hvordan de med eksperimenter og problemløsning vil strukturere deres arbejde. Trækfuglen Opgaveark Matematik, 1.-5. klasse Omfang: Fra 1 lektion og opefter Spil dig klog Også børnene i Dhakas slum elsker at lege og spille, når de har tid. Ofte sidder de og spiller forskellige former

Læs mere

Spillebog til indskolingen på Spjald Skole. Tilhører

Spillebog til indskolingen på Spjald Skole. Tilhører Spillebog til indskolingen på Spjald Skole Tilhører Spil er sjov. Og er god træning Børn udfordres af leg med ord og vendinger. Ved at spille spil kan man øve sig i at tage beslutninger og lægge strategier.

Læs mere

Hvorfor skal vi spille?

Hvorfor skal vi spille? Velkommen! Hvorfor skal vi spille? Vi lærer bedst, når vi er engageret i aktiviteter til opfyldelse af specifikke mål. Når vi involveres bliver budskaber og visioner vedkommende og der bliver plads til

Læs mere

Fallit Du går fallit og udgår af spillet, når du ikke kan betale de penge, du skylder.

Fallit Du går fallit og udgår af spillet, når du ikke kan betale de penge, du skylder. WORLD CEO OM SPILLET I WORLD CEO skal du: - opkøbe lande - investere i aktier og få dine aktiekurser til at stige - handle med lande, aktier og andre værdier med de øvrige spillere - konkurrere med dine

Læs mere

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE!

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE! MERE, MERE, MERE! Digital Choice Gå ind på mytpchoice.dk for at downloade flere minikategorier. Der er mere end 100 minikategorier at vælge mellem, bl.a. Helte & Heltinder, Science Fiction & Fantasy, Rejser

Læs mere

Spilleregler. Et konkurrence-spil med en kombination af kreativitet, viden og spændeing

Spilleregler. Et konkurrence-spil med en kombination af kreativitet, viden og spændeing Spilleregler Et konkurrence-spil med en kombination af kreativitet, viden og spændeing Tænk Design Et spil, der udvikler hukommelsen, kreativiteten og viden om design. Fra 4-12 personer. Alder: fra ca.

Læs mere

LÆR SKAK+MAT MED. Dansk Skoleskak. Elevhæfte

LÆR SKAK+MAT MED. Dansk Skoleskak. Elevhæfte LÆR SKAK+MAT MED Dansk Skoleskak Elevhæfte Tal-bræt 1 8 7 6 5 4 3 2 1 a b c d e f g h elevhæfte 3 1. udgave - 1. oplag 2016 ISBN: 978-87-93516-05-2 Dansk Skoleskak LÆR SKAK+MAT MED DUFFY! 3 Navn: Skole:

Læs mere

LÆR SKAK+MAT MED. Dansk Skoleskak. Elevhæfte

LÆR SKAK+MAT MED. Dansk Skoleskak. Elevhæfte LÆR SKAK+MAT MED Dansk Skoleskak Elevhæfte Tal-bræt 1 8 7 6 5 4 3 2 1 a b c d e f g h elevhæfte 1 1. udgave - 1. oplag 2016 ISBN: 978-87-93516-03-8 Dansk Skoleskak LÆR SKAK+MAT MED DUFFY! 1 Navn: Skole:

Læs mere

Satellit af BKO Charlottenlund Fort. Aktivitetshæfte Samarbejdslege for børnehavebørn

Satellit af BKO Charlottenlund Fort. Aktivitetshæfte Samarbejdslege for børnehavebørn Satellit af BKO Charlottenlund Fort Aktivitetshæfte Samarbejdslege for børnehavebørn Udarbejdet af MOtivaTION ApS for Gentofte Kommune, Gentoftegade, Ordrup, Dyssegård og Vangede Bibliotek 02-03-2015 Billedlotteri

Læs mere

Tal og algebra. I hvilke situationer kan det være motiverende at gengive et talmønster som et geometrisk mønster?

Tal og algebra. I hvilke situationer kan det være motiverende at gengive et talmønster som et geometrisk mønster? Oplæg I hvilke situationer kan det være motiverende at gengive et talmønster som et geometrisk mønster? Hvordan ser I mulighederne i at stimulere elevernes tænkning og udvikle deres arbejdsmåde, når de

Læs mere

Opslagsbog. Eksempler og udførlig forklaring af reglerne til. Det taktiske spil om handel og magt. Settlers Opslagsbog.QXP 11/01/02 10:48 Side 1

Opslagsbog. Eksempler og udførlig forklaring af reglerne til. Det taktiske spil om handel og magt. Settlers Opslagsbog.QXP 11/01/02 10:48 Side 1 Settlers Opslagsbog.QXP 11/01/02 10:4 Side 1 Eksempler og udførlig forklaring af reglerne til Klaus Teuber s THE Det taktiske spil om handel og magt Opslagsbog 1996 Franckh-Kosmos Verlags-GmbH & Co., Stuttgart

Læs mere

Lille Georgs julekalender 2010. 1. december

Lille Georgs julekalender 2010. 1. december 1. december I hver af de øverste bokse skal der skrives et af tallene 1, 2, 3,..., 9. Alle tre tal skal være forskellige. I de næste bokse skrives de tal der fremkommer ved at man lægger sammen som vist.

Læs mere

TRIX. Træningshæfte 2 FACITLISTE. Side 1. Side 2 Side 3. FACIT, side 1-3 Trix, Træningshæfte 2 Alinea. Byg og tegn

TRIX. Træningshæfte 2 FACITLISTE. Side 1. Side 2 Side 3. FACIT, side 1-3 Trix, Træningshæfte 2 Alinea. Byg og tegn TRIX Træningshæfte Side J a o u - - - - - - e t u r i g v b n Fra oven p FACITLISTE Forfra Fra siden Jubii Side Side Femkanter Veksle mønter Farv rødt Farv gult Jubii Positionssystemet Øverst: Eksperimenter

Læs mere

Et undervisningsværktøj. På de følgende sider kan du læse om Gravity Board Games produkter.

Et undervisningsværktøj. På de følgende sider kan du læse om Gravity Board Games produkter. Et undervisningsværktøj På de følgende sider kan du læse om Gravity Board Games produkter. Du er velkommen til at klikke ind på www.gravityboardgames.com, hvor du kan læse mere om vores meget udfordrende

Læs mere

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID SPIL HURTIGERE BRAND Hvis du kender MONOPOLY og vil spille lidt hurtigere: 1. Start med, at bankøren blander ejendomskortene og giver 2 til hver spiller. Spillerne betaler med det samme prisen for ejendommene,

Læs mere

Der er felter, og på hvert af disse felter har tårnet træk langs linjen og træk langs rækken.

Der er felter, og på hvert af disse felter har tårnet træk langs linjen og træk langs rækken. SJOV MED SKAK OG TAL Af Rasmus Jørgensen Når man en sjælden gang kører træt i taktiske opgaver og åbningsvarianter, kan det være gavnligt at adsprede hjernen med noget andet, fx talsjov, og heldigvis byder

Læs mere

Hér er et lille udpluk af lege og spil, som vi med sikkerhed ved, har deres oprindelse i middelalderen:

Hér er et lille udpluk af lege og spil, som vi med sikkerhed ved, har deres oprindelse i middelalderen: Middelalderlandsbyen Værkstedsarbejde 3 MIDDELALDERENS LEGE OG SPIL Det går jo som en leg lyder en gammel kendt talemåde. Og vi kender det alle sammen, når tingene bare glider og er muntre og festlige

Læs mere

Undo Jo flere jo bedre! 1/9

Undo Jo flere jo bedre! 1/9 Undo Jo flere jo bedre! + 1/9 Indholdsfortegnelse Målgruppen.... Side 3 Redegørelse for spillet...side 4 Produktionen..Side 6 Dokumentation for spiltest....side 7 Spilvejledning......Side 8 Regelhæfte.....Side

Læs mere

2-6 SPILLERE. Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme. www.hasbro.dk

2-6 SPILLERE. Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme. www.hasbro.dk Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme Spider-Man og alle relaterede figurer: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Spider-Man-filmelementer: 2002-2007 Columbia Pictures Industries, Inc. Alle rettigheder

Læs mere

Dansk Squash Forbund Regler for squash

Dansk Squash Forbund Regler for squash Dansk Squash Forbund Regler for squash Minimum 5640 Clear Height 4570 50 1780 50 Front Wall Line Front Wall Service Line Board Side Wall Line 6400 for singles Between Playing Surfaces 1600 50 3100 50 1600

Læs mere

2-6 SPILLERE. FORMÅL MED SPILLET At blive sidste spiller tilbage, efter at alle andre er gået bankerot.

2-6 SPILLERE. FORMÅL MED SPILLET At blive sidste spiller tilbage, efter at alle andre er gået bankerot. Hvis du kender Monopoly og vil spille lidt hurtigere: 1. Start med, at bankøren blander ejendomskortene og giver to til hver spiller. Spillerne betaler med det samme prisen for grundene, de modtager, til

Læs mere

Lærervejledning. Beskriv ideen med spillet i plenum, herunder dets funktion og de tre vigtigste pointer med spillet:

Lærervejledning. Beskriv ideen med spillet i plenum, herunder dets funktion og de tre vigtigste pointer med spillet: Lærervejledning Få ord på trafikken! Har jeres skole en trafikpolitik? Hvis ikke, kan et spil TrafikPanik være det første skridt. Her kan du læse om spillet, og hvordan du bruger det i trafikundervisningen.

Læs mere

POWER GRID SPILLEREGLER

POWER GRID SPILLEREGLER POWER GRID SPILLEREGLER FORMÅL Hver spiller repræsenterer et energiselskab som leverer elektricitet til et antal byer. I løbet af spillet køber hver spiller et antal kraftværker i konkurrence med andre

Læs mere

Når en spiller tager en vogn, modtager og placerer han kun brikker med forsiden opad på vognen. Brikker med forsiden nedad forbliver på vognen.

Når en spiller tager en vogn, modtager og placerer han kun brikker med forsiden opad på vognen. Brikker med forsiden nedad forbliver på vognen. Ekstra 2 spiller variant De normale spilleregler gennemføres med følgende ændringer: - hver spiller modtager 2 udvidelsesplader, som placeres med forsiden nedad ved siden af zoopladen.- Alle dyre- og yngelbrikker

Læs mere

Spillevejledning Copyright - Spiele Bad Rodach 2013

Spillevejledning Copyright - Spiele Bad Rodach 2013 Spillevejledning Copyright - Spiele Bad Rodach 2013 Ilddragen DANSK En eksplosivt samlekonkurrence rundt om vulkanen for 2-4 spillere mellem 5 og 99 år. Forfatter: Licensagentur: Illustrationer: Spilletid:

Læs mere

Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge.

Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge. 14538i08 2/18/00 4:31 PM Page 1 Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge. Forstærkningsfase - 1/3 af de besatte

Læs mere

Spillet om GRØDBY! REGLER LÆS BØGERNE!

Spillet om GRØDBY! REGLER LÆS BØGERNE! Spillet om GRØDBY! REGLER Spillet om Grødby spilles af 2-4 deltagere. Du vinder spillet om Grødby ved at erobre modstandernes baser. Enten som rumvæsen, der invaderer byen, eller som menneske, der forsvarer

Læs mere

Rally Øvelsesbeskrivelser 2019

Rally Øvelsesbeskrivelser 2019 Generelt I begynderklassen er hunden i line og skal føres i løs line. I øvrige klasser er hunden uden line. På hele banen bliver kontakten mellem hund og fører bedømt, herunder at hunden holder venstreposition

Læs mere

Rev. 04.06.2014. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil

Rev. 04.06.2014. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil Rev. 04.06.2014 Spilleregler Bånd oversigt Gevinst oversigt Featurespil Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede indsats. 50 øre 1 krone eller 5 kroner pr.

Læs mere

Bumser og Drager. Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+

Bumser og Drager. Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+ Bumser og Drager Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+ Spillet indeholder: 1 Spilplade (T-shirt) 1 Figur 8 Røde terninger 60 Dårlig Ide kort 6 Karakterplader 6 Vinder emblemer 12 Eventyrkort

Læs mere

HELTE-LUDO af Mette Finderup og Kristoffer Apollo

HELTE-LUDO af Mette Finderup og Kristoffer Apollo HELTE-LUDO af Mette Finderup og Kristoffer Apollo HelteLudo er et fantastisk spil med en masse anarkistiske brikker, der følger deres egne regler og hader brikkerne fra de andre hold så meget, at de vil

Læs mere

Rally Øvelsesbeskrivelser 2019

Rally Øvelsesbeskrivelser 2019 Generelt I begynderklassen er hunden i line og skal føres i løs line. I øvrige klasser er hunden uden line. På hele banen bliver kontakten mellem hund og fører bedømt, herunder at hunden holder venstreposition

Læs mere

De Officielle Le Mans Regler 2015

De Officielle Le Mans Regler 2015 De Officielle Le Mans Regler 2015 24. september 2015 1 Om Spillet Le Mans er et racerbile spil, hvor hold á tre personer kører i 24 timer på den officielle Le Mans bane. Der er enkelte undtagelser i reglerne

Læs mere

International matematikkonkurrence for. og. klassetrin i Danmark

International matematikkonkurrence for. og. klassetrin i Danmark International matematikkonkurrence for. og. klassetrin i Danmark minutter Navn og klasse point pr. opgave Hjælpemidler: papir og blyant Opgaverne skal løses individuelt, hvis klassen deltager i Kænguruen.

Læs mere

Matematik i Ridderspillet.

Matematik i Ridderspillet. Matematik i Ridderspillet. Forhistorie Ridderspillet er startet som børnenes projekt ved at en gruppe drenge, der var meget fascineret af riddere gerne ville lave deres eget spil. Den første version af

Læs mere

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand.

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. skudøvelser om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. I dette tilfælde koncentrerer vi os om skud, der skal dygtiggøre målmanden i

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html 1 / 10 25.6.2008 9:03 2 / 10 25.6.2008 9:03 Indhold 2 kort (spilleplader), 2 plastikfolier (benyttes til at lægge over kortet), 1 tjekometer, 28 tjekometer kort, 18 udrustningskort, 210 terræn brikker,

Læs mere

Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser 2014 Begynderklassen

Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser 2014 Begynderklassen 1. Start Rally Lydighed Begynderklassen I begynderklassen er hunden i snor og skal føres i løs line. På hele banen bliver kontakten mellem hund og fører bedømt, herunder at hunden holder pladspositionen.

Læs mere

1-2-3-UD. Tal som antal og rækkefølge UD

1-2-3-UD. Tal som antal og rækkefølge UD Tal som antal og rækkefølge 1-2-3-UD Antal spillere: 2-3 Materialer: Spilleplade (se nedenfor), blyant og et sæt talkort 0-100 til hver spiller Eleverne arbejder med tallenes rækkefølge og deres indbyrdes

Læs mere

REGLEN: Et SÆT er tre terninger, hvor den enkelte egenskab er den samme på alle tre ELLER egenskaberne er forskellige på alle tre terninger.

REGLEN: Et SÆT er tre terninger, hvor den enkelte egenskab er den samme på alle tre ELLER egenskaberne er forskellige på alle tre terninger. SET CUBED A Curious Game of Clever Connections Spilleregler Para instrucciones en Español por favor visiten www.setgame.com Pour des instructions en Français veuillez visiter www.setgame.com Für Spielanleitungen

Læs mere

Spil og lege. Kaste Torshammer I denne leg skal man kaste til måls. Det minder lidt om kongespillet. Et antal figurer fx 9 stilles op

Spil og lege. Kaste Torshammer I denne leg skal man kaste til måls. Det minder lidt om kongespillet. Et antal figurer fx 9 stilles op Spil og lege Troldehoved Stil jer i en kreds med hinanden i hånden. Inde i kredsen lægges et reb, så det danner en cirkel lidt mindre end deltagerkredsen. Det er troldehovedet. Nu gælder det om at hive

Læs mere

Rally Lydighed Oversigt 2014

Rally Lydighed Oversigt 2014 Det primære i øvelserne er markeret med fed og kursiv. Nr. Skilt 1 2 3* 4* 5* 6* 7* 8* 9 10 11 Øvelse Begynderklassen Start. Her starter banen! Hunden behøver ikke at sidde inden start, men skal være i

Læs mere

Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter

Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter Thomas Bolander 2. juni 2018 Vejledning til opgaver Opgave 1 kan eventuelt springes over, hvis man har mindre tid. De resterende opgaver

Læs mere

Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter LØSNINGER

Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter LØSNINGER Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter LØSNINGER Thomas Bolander 25. april 2018 Vejledning til opgaver Opgave 1 kan eventuelt springes over, hvis man har mindre tid. De resterende

Læs mere

Spilstrategier, Kirsten Rosenkilde, september 2007 1. Spilstrategier

Spilstrategier, Kirsten Rosenkilde, september 2007 1. Spilstrategier Spilstrategier, Kirsten Rosenkilde, september 2007 1 1 Spilstrategier Spilstrategier De spiltyper vi skal se på her, er spil af følgende type: Spil der spilles af to spillere A og B som skiftes til at

Læs mere

Elever som oplever, at matematikken er i vanskeligheder, har brug for genkendelighed og gentagelser.

Elever som oplever, at matematikken er i vanskeligheder, har brug for genkendelighed og gentagelser. Mange elever oplever, at matematikken er i vanskeligheder. Elever som oplever, at matematikken er i vanskeligheder, har brug for genkendelighed og gentagelser. Jeg har lavet dette spil BattleShip tabellerne

Læs mere

Tråden kan med lidt god vilje ses som et S (rødt) - og på den anden tegning et Z (rødt)

Tråden kan med lidt god vilje ses som et S (rødt) - og på den anden tegning et Z (rødt) Der findes nogle få, fundamentale regler, som jeg vil prøve at redegøre for. Som regel består den af en plade (af meget varierende størrelse, men den for mig bedste størrelse er ca. 5 x 5 cm). Den kan

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Slangen. Haleleg LØBELEGE - FARTLEGE LØBELEGE - FARTLEGE. Variation.

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Slangen. Haleleg LØBELEGE - FARTLEGE LØBELEGE - FARTLEGE. Variation. Nr.10162 Haleleg Nr.10161 som placeres i buksekanten. Herefter skal alle mod alle samle flest mulige haler ved at stjæle dem fra de andre. Man må kun fange en hale ad gangen, som så skal placeres sammen

Læs mere

Hive. Målet med spillet. Placering af nye brikker

Hive. Målet med spillet. Placering af nye brikker Hive Hive betyder sværm. Hive er et strategisk spil for to spillere. Hive spilles uden et egentligt spillebræt; de sekskantede spillebrikker udgør selv spillebrættet efterhånden som de bliver placeret.

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/verdensregler.html

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/verdensregler.html 1 / 8 25.6.2008 9:24 2 / 8 25.6.2008 9:24 Indhold: Spilleplade, 30 brikker. 6 i hver farve, 200 kort (191 flagkort, 8 jokerkort, 1 verdenskort), Svarhæfte til Joker spørgsmål, Regler Formål med spillet

Læs mere

Noter om opgaver i diskret matematik, Kirsten Rosenkilde, Maj 2006 1. Diskret matematik

Noter om opgaver i diskret matematik, Kirsten Rosenkilde, Maj 2006 1. Diskret matematik Noter om opgaver i diskret matematik, Kirsten Rosenkilde, Maj 2006 1 Diskret matematik Disse noter er en introduktion til skuffeprincippet, grafteori, spilstrategier samt opgaver der kan løses ved farvelægning.

Læs mere

Spillebeskrivelse. Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse. Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Spillehallen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. GENERELT OM EXTREME 3 2. GEVINSTTAVLEN 4 3. SNOWFLASH 5 4. VALGFRIT SPIL 5 5. WILD RIVER 6 6. BUNGEE JUMP 7 7. SKATER 8 8. GAMEFLASH 9 8.1. Frit

Læs mere

Filtmåtter med de 120 hyppige ord

Filtmåtter med de 120 hyppige ord VEJLEDNING TIL Fodspor Filtmåtter med de 120 hyppige ord Med bogen På sporet af ordet fang tyven, opgaveæsken og app en På sporet af ordet, Turbo-ord, sækkekort, Læs Lydret bøgerne, gulvtæppet og filtmåtterne

Læs mere

Spillebeskrivelse. Rev. 03. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98

Spillebeskrivelse. Rev. 03. Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Spillebeskrivelse Rev. 03 Compu-Game A/S, Randersvej 36, DK 6700 Esbjerg Tlf.: 76 10 98 00 Fax: 76 10 98 98 Opstillingsvejledning for Compu-Game automater. Indgreb i automatens elektriske og mekaniske

Læs mere

Matematik og dam. hvordan matematik kan give overraskende resultater om et velkendt spil. Jonas Lindstrøm Jensen

Matematik og dam. hvordan matematik kan give overraskende resultater om et velkendt spil. Jonas Lindstrøm Jensen Matematik og dam hvordan matematik kan give overraskende resultater om et velkendt spil Jonas Lindstrøm Jensen (jonas@imf.au.dk) March 200 Indledning Det klassiske spil dam spilles på et almindeligt skakbræt.

Læs mere

2. juni Solitaire spilles med pinde, der pa gurerne er angivet som sorte pletter. Der

2. juni Solitaire spilles med pinde, der pa gurerne er angivet som sorte pletter. Der SOLITAIRE 2. juni 2003 Mogens Esrom Larsen Indledning. Solitaire spilles med pinde, der pa gurerne er angivet som sorte pletter. Der kan sta en eller ingen pind i et felt, som pa guren er angivet som et

Læs mere

Elasund Rules Forberedelse Marker byggeområdet

Elasund Rules Forberedelse Marker byggeområdet Elasund Rules År efter frygtløse søfarere opdagede og etablerede øen Catan voksede befolkningstallet konstant. Kolonister dukkede op på øen og langs kysten og der opstod en uundværlig handel mellem dem.

Læs mere

Venstre sving

Venstre sving 1 START 2 MÅL 3 Højre sving 4 Venstre sving 5 270 Højre rundt 6 270 Venstre rundt 7 Diagonalt højre 8 Diagonalt venstre 9 225 o højre 10 225 o venstre 11 Højre omkring 12 Venstre omkring 13 Hund Tyskervending

Læs mere

www.hasbro.dk www.monopoly.co.uk

www.hasbro.dk www.monopoly.co.uk THE SIMPSONS & 2007 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Distribueret i Norden af Hasbro Nordic, Ejby Industrivej 40, 2600 Glostrup. Made in Ireland www.hasbro.dk www.monopoly.co.uk

Læs mere

Spilstrategier. 1 Vindermængde og tabermængde

Spilstrategier. 1 Vindermængde og tabermængde Spilstrategier De spiltyper vi skal se på her, er primært spil af følgende type: Spil der spilles af to spillere A og B som skiftes til at trække, A starter, og hvis man ikke kan trække har man tabt. Der

Læs mere

Rev. 11.04.2014. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil

Rev. 11.04.2014. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil Rev. 11.04.2014 Spilleregler Bånd oversigt Gevinst oversigt Featurespil Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede indsats. 50 øre 1 krone eller 5 kroner pr.

Læs mere

Rally Lydighed Øvelsesvejledning

Rally Lydighed Øvelsesvejledning Det primære i øvelserne er markeret med fed og kursiv. Begynderklassen 1 Her starter banen! Hunden behøver ikke at sidde inden start, men skal være i pladspositionen. Tidtagningen starter på dommerens

Læs mere

Snooker regler. Den Danske Billard Union's spilleregler for Snooker, udarbejdet i henhold til gældende internationale regler.

Snooker regler. Den Danske Billard Union's spilleregler for Snooker, udarbejdet i henhold til gældende internationale regler. Snooker regler Den Danske Billard Union's spilleregler for Snooker, udarbejdet i henhold til gældende internationale regler. 1. Beskrivelse og spillemateriel Snooker er et positions- og pointspil. Points

Læs mere

Spillevejledning BENJAMIN SCHWER

Spillevejledning BENJAMIN SCHWER Spillevejledning BENJAMIN SCHWER Copyright - Spiele Bad Rodach 2016 Et taktisk, fantasy-eventyr for 2-4 helte i alderen 6-99 år. Spilidé: Benjamin Schwer Illustration: Jann Kerntke Spilvarighed: ca. 20

Læs mere

Zhezz. Spillevejledning

Zhezz. Spillevejledning Zhezz Spillevejledning Et bræt opdelt i 264 felter og klodser som gør det muligt fra brættets midte, at opbygge flere felter i en ny dimension og lave et 3D landskab. 1 Zhezz Spillets profil En anderledes

Læs mere

Rally Øvelsesbeskrivelser 1. august I begynderklassen skal hunden føres i løs line. I øvrige klasser er hunden uden line.

Rally Øvelsesbeskrivelser 1. august I begynderklassen skal hunden føres i løs line. I øvrige klasser er hunden uden line. Generelt I begynderklassen skal hunden føres i løs line. I øvrige klasser er hunden uden line. På hele banen bliver kontakten mellem hund og fører bedømt, herunder at hunden holder venstrepositionen eller

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev Indholdsfortegnelse: - Spilleregler - Bånd oversigt - Gevinst oversigt - Featurespil Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012 Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat

Læs mere

Regler. I har brug for

Regler. I har brug for Vejledning Konfus er et spil målrettet konfirmander. Et spil, hvor konfirmanderne... gennem samarbejde, dialog og kropslig udfoldelse sætter bevægelse på bibelske lignelser og begivenheder sætter ord på

Læs mere

XOBrainerTM SPILLEREGLER. Fra 10 år Afhængigt af spilvalg

XOBrainerTM SPILLEREGLER. Fra 10 år Afhængigt af spilvalg XOBrainerTM SPILLEREGLER Fra 10 år Fra 2 pers. 5-60 min. Afhængigt af spilvalg SPILLET I KORTE TRÆK I XOBrainer spiller du med hjernemusklerne for at vinde! Det gælder om at få 5-på-stribe i form (kryds

Læs mere

Spil bare løs! Workshop Mit første møde med matematikken 7. februar Birgitte Lindhardt. Tal-læsning, -genkendelse. Orientering i talrækken.

Spil bare løs! Workshop Mit første møde med matematikken 7. februar Birgitte Lindhardt. Tal-læsning, -genkendelse. Orientering i talrækken. Spil bare løs! Workshop Mit første møde med matematikken 7. februar 2019 Birgitte Lindhardt Tal-læsning, -genkendelse. Orientering i talrækken. Talrække Talkortspil for 2 deltagere Materialer: Talkort

Læs mere

Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen 2014-2015

Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen 2014-2015 1 Om disse regler Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen 2014-2015 1.1 Reglerne er en præcisering og et tillæg til de gængse matadorregler. Såfremt en af nedenstående paragraffer i modstrid med

Læs mere

QIANBALL DOUBLE REGLER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE. KFUMs Idrætsforbund.

QIANBALL DOUBLE REGLER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE. KFUMs Idrætsforbund. KFUMs IDRÆTSFORBUND PRÆSENTERER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE Sidste års medalje vindere. Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund. KFUMs IDRÆTSFORBUND Revideret januar 2008. Danske double spilleregler for

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012 Indholdsfortegnelse - Spilleregler - Bånd oversigt - Gevinst oversigt - Featurespil Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Rev. 10.10.2012 Spilleregler: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede

Læs mere

' Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser Senior klassen

' Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser Senior klassen ' Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser Senior klassen 1. Start På hele banen bliver kontakten mellem hund og fører bedømt, herunder at hunden holder pladspositionen. Afhængig af sin størrelse skal hunden

Læs mere

Loddevejledning til samling af CanSat-shields

Loddevejledning til samling af CanSat-shields Loddevejledning til samling af CanSat-shields Vejledning til lodning af komponenter på CanSat-shield til Arduino Nedenstående vejledning illustrerer, hvordan komponenterne skal loddes på CanSat-shield'et

Læs mere

Før-skoleskak Undervisningsbog

Før-skoleskak Undervisningsbog Før-skoleskak Undervisningsbog Dansk Skoleskak - leg og læring Før-skoleskak - undervisningsbog Dansk Skoleskak 1. udgave, 1. oplag 2013 ISBN: 978-87-87800-88-4 Udgiver Dansk Skoleskak - Skoleskak.dk Før-skoleskak

Læs mere

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID SPIL HURTIGERE Hvis du kender MONOPOLY og vil spille lidt hurtigere: Start med, at bankøren blander ejendomskortene og giver 2 til hver spiller Spillerne betaler med det samme prisen for de ejendomme,

Læs mere

Til aktiviteterne rådes det til at der skal være ca. 2 voksne med til posterne, for at igangsætte eller hjælpe ved problemer.

Til aktiviteterne rådes det til at der skal være ca. 2 voksne med til posterne, for at igangsætte eller hjælpe ved problemer. Børnerute Svendborg Posternes placering og indhold: 1. Slalom og Kryds&Bolle : Skaterbanen ved Bendixens Fiskehandel 2. Hulahop: Havnetrappen 3. Puslespil: Vor Frue Kirke 4. Golf spil & Ringspil - Café

Læs mere

August Krocketregler (19299) A5 hæfte Kroket regler.indd 1

August Krocketregler (19299) A5 hæfte Kroket regler.indd 1 August 2017 Krocketregler www.dgi.dk 25721 (19299) A5 hæfte Kroket regler.indd 1 11-09-2017 14:19:43 2 Reglerne: Godkendt på krocketsamling/midtvejsmøde i Fuglsø, november 1998. Ændringer: Godkendt på

Læs mere

Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år

Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år Indhold 112 kort 1 sæt regler Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år SPILLET IDE Det gælder om at være at komme af med alle kort fra hånden, for derved at score så få minuspoint

Læs mere

Mattip om. Statistik 2. Tilhørende kopier: Statistik 3, 4 og 5. Du skal lære om: Faglig læsning. Chance og risiko. Sandsynlighed

Mattip om. Statistik 2. Tilhørende kopier: Statistik 3, 4 og 5. Du skal lære om: Faglig læsning. Chance og risiko. Sandsynlighed Mattip om Statistik Du skal lære om: Faglig læsning Kan ikke Kan næsten Kan Chance og risiko Sandsynlighed Observationer, hyppighed og frekvens Gennemsnit Tilhørende kopier: Statistik, og mattip.dk Statistik

Læs mere

1. Fireball the game. TRESS FireBall Games - The game - Flagbasket - Ultimate

1. Fireball the game. TRESS FireBall Games - The game - Flagbasket - Ultimate TRESS FireBall Games 1. Fireball the game Ide med spillet: Kampspil spændingsspil løbe-fange/undvige kaste-, gribe-, rammeplet spil holdspil med taktiske opgaver og roller Spillerne fordeles med afbalanceret

Læs mere

Alle er med:-) www.spilcricket.dk. Spil og lege vejledning

Alle er med:-) www.spilcricket.dk. Spil og lege vejledning Spil og lege vejledning Cricketrundbold I skal bruge: Et gærde, et bat, en blød skumbold, en gul top og 3 kegler. Start med at stille banen op. Placer gærdet, så der er god plads foran det. Sæt den gule

Læs mere

Venstre sving

Venstre sving 1 START 2 MÅL 3 Højre sving 4 Venstre sving 5 270 Højre rundt 6 270 Venstre rundt 7 Diagonalt højre 8 Diagonalt venstre 9 225 o højre 10 225 o venstre 11 Højre omkring 12 Venstre omkring 13 Hund Tyskervending

Læs mere

XOBrainerTM SPILLEREGLER. Fra 10 år Fra 2 pers min. Afhængigt af spilvalg

XOBrainerTM SPILLEREGLER. Fra 10 år Fra 2 pers min. Afhængigt af spilvalg XOBrainerTM SPILLEREGLER Fra 10 år Fra 2 pers. 5-60 min. Afhængigt af spilvalg SPILLET I KORTE TRÆK I XOBrainer spiller du med hjernemusklerne for at vinde! Det gælder om at få 5-på-stribe i form (kryds

Læs mere

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Spillehallen.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: GENERELT OM VIRGINIA CITY 3 GRUNDSPILLET 4 GEVINSTBONUS 5 TRIPLEBAR 6 VALGFRIT SPIL 6 GULDMINESPIL 7 SILVER QUEEN SALOON 8 DIAMANTSPIL 9 GAMEFLASH

Læs mere

Julehjerter med motiver

Julehjerter med motiver Julehjerter med motiver Torben Mogensen 18. december 2012 Resumé Jeg har i mange år moret mig med at lave julehjerter med motiver, og er blevet spurgt om, hvordan man gør. Så det vil jeg forsøge at forklare

Læs mere