Partnerprogram. Gigaset pro-partnerprogrammet giver dine virksomheder skræddersyede og kommunikationsfremmende telefonsystemer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Partnerprogram. Gigaset pro-partnerprogrammet giver dine virksomheder skræddersyede og kommunikationsfremmende telefonsystemer."

Transkript

1 Partnerprogram. Gigaset pro-partnerprogrammet giver dine virksomheder skræddersyede og kommunikationsfremmende telefonsystemer. 13/EN/PP/PRO/1 Kom med på Kontakt din lokale Gigaset Pro-repræsentant:

2 Bliv prof. Når du skal levere de bedste telefoniprodukter og -tjenester til små og mellemstore virksomheder, bør Gigaset pro være dit første valg. Bliv partner med en europæisk markedsleder og høst fordelene ved 160 års erfaring i telekommunikationsindustrien. Du kan også drage fordel af den tillid, der kommer fra salg af produkter, der er bygget med tysk teknologi og teknisk ekspertise. ores enestående partnerprogram eksemplificeres i tre simple sætninger: Hold det simpelt. En hurtig tilmeldingsproces samt opbakning fra en markedsleder gør markedsføringen af Gigaset pro-løsninger let. Lever de bedste løsninger. En løsningsportefølje, der har høj kvalitet, men produkter til konkurrencedygtige priser, overstiger din kundebases forventninger. Opbyg et forhold. i leverer omfattende support og en samarbejdsorienteret tilgang til udvikling af forhandlere. Som detailhandler for Gigaset pro vil du have mulighed for at gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig og mere rentabel. Læs videre for at lære mere om det partnerskab, som vil hjælpe dig med at opnå fremgang. Lados sætte gang i din succes.

3 Tag føringen. Kom i gang med det samme med en gennemprøvet partner, der kan hjælpe dig med at opnå succes. Få fremgang på et voksende marked. Erhvervstelefoni er et voksende marked, hvilket understreges af en stigende efterspørgsel efter professionelle trådede IP-telefoner og integrerede kommunikationsløsninger, der muliggør en mere e ektiv virksomhed. Sørg for, at du har de produkter og tjenester, der kan opfylde de stigende krav fra små og mellemstore virksomheder. Nyd den fulde support fra et globalt varemærke. Gigaset pro sælges og markedsføres over hele verden - vi er til stede på markedet i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Stillehavsområdet og Nord-, Syd- og Centralamerika. Gigaset er også et kendt mærke inden for kommunikation i boligen, og vi udnytter dette ry til din fordel. Bliv partner med den europæiske markedsleder i fastnettelefoni. Gennem næsten to årtier har vi stået øverst på salgslisterne og kundetilfredshedsundersøgelserne og har produceret over 15 millioner DECT-telefoner til dato. Gigaset pro-produkter anerkendes og respekteres. Løsninger, der holder dig foran konkurrenterne. Få konkurrencefordelene. i sikrer, at du har de bedste løsninger, den bedste konkurrencedygtige viden og de bedste partnerværktøjer til at lukke handlen gang på gang - hvilket giver mere salg. Glade kunder er tilbagevendende kunder. Lever løsninger, som dine kunder vælger at bruge år efter år. Sådan kan din virksomhed vokse ud fra de indtægter, vores løsninger leverer. Din mulighed for større salg. I 2016 forventes telekommunikationssalget verden over at stige med 15 %. 1 Udnyt de unikke salgsmuligheder i dit område. IP-markedsværdi (PBX, stationære og håndsæt). Øjebliksbillede af markedet: Danmark Gigaset proprodukter solgt Et partnerskab baseret på respekt og kommunikation. Efterhånden som vores forretning vokser, og vores markedsandel øges, vil du vokse med os. Nem registrering. En nem tilmeldingsproces og en enkel distributionsmodel med to lag gør det nemt at få adgang til programmet og høste fordelene. Gennemsigtige priser. ores prisstruktur for forhandlere er klar og enkel, hvilket giver dig fuld kontrol over dine marginer. Ægte partnerskab. Gigaset pro holder en åben kanal til dig og din forhandler. i vil samarbejde med dig for at forbedre dine færdigheder, øge din viden og forme din virksomheds fremtid. 1 MZA, The Global Telecommunications Market, 2010, 2 Institut für Mittelstandsforschung Bonn 2011, 3 Bitkom, 2012 Nyd godt af flere fordele, mere support og mere salg.

4 Din portefølje, skabt til lønsomhed. Hold dig på forkant med forretningen. Højkvalitetssystemerne af næste generation opfylder dine kunders skiftende forretningsmæssige krav og tilfredsstiller deres behov - at sikre at din virksomhed altid forbedres. Gigaset pro-porteføljen holder desuden dine kunder på forkant med de nyeste teknologier. Lever et integreret og fremtidssikret erhvervsmiljø med teknologi under konstant udvikling, regelmæssige produkt- og softwareopdateringer samt produktivitetsfremmende udvidelser. ælg PBX eller værtsbaseret PBX er til systemer, der er begrænset til 100 brugere, eller ubegrænset, hvis de er værtsbaserede. ælg skrivebordstelefonen IP-skrivebordstelefon med mange funktioner, med avancerede skrivebordsapplikationer. T500 PRO DE 900 IP PRO ælg DECT-telefoner og basestationer Fleksible og kraftfulde ledningsfri telefoner, der lader forretningen køre videre. ælg funktioner til multisite Lad kunderne foretage opkald derhjemme, eller hvor end de måtte være. SL610H PRO N510 IP PRO ores telefoner er bygget til erhvervslivet t Den højeste kvalitet af produkter med den bedste lydkvalitet t Stresstestet, lavet af de stærkeste materialer t Med tysk teknologi og teknik Designet til funktionalitet t Ergonomiske, funktionelle og intuitivt designede telefoner t Klassisk designede til skriveborde i Europa t indere af flere internationale designpriser Innovation kommer som standard t 160 års erfaring i telebranchen t Markedsleder inden for fastnettelefoni t i innoverer, vores konkurrenter efterligner Løsninger, der holder dig konkurrencedygtig. ælg tilbehør Giv netværkets muligheder et skub fremad med værdiorienteret tilbehør. ZY900 PRO

5 Din succes, bygget på support. Lad os opbygge din virksomhed og udvikle et langvarigt forhold. i giver dig de værktøjer, du har brug for, sammen med en personlig tilgang til kommunikation og support. Gigaset pro partner-portalen har samlet alt, hvad du behøver for at komme i gang med salget af Gigaset pro-løsninger, på ét sted. Salgsværktøjer på et højere niveau Opdateret salgsmateriale, brugsklare tilbud og kampagner, der lader dig komme i gang med det samme. Du vil også få omfattende support før salget fra en af vores tekniske salgsspecialister. uddannelsesprogrammer Besøg Gigaset Campus - vores letanvendelige online uddannelsesportal - og øg din viden og dine kvalifikationer. Derudover kan du modtage personlige uddannelsesseminarer og salgsfremmende materiale direkte fra din Gigaset pro-repræsentant. information Hold dig opdateret med regelmæssige -opdateringer og personlig kontakt med Gigaset pro repræsentanter og -distributører. i vil dele vores markedsviden og hjælpe dig med at generere og konvertere kundeemner. Samarbejde og kommunikation er nøgleord, når det gælder Gigaset pro. ores supportnetværk giver dig mulighed for at yde - men det er også en kanal for forbedring af din oplevelse som forhandler. Den bedste support Gigaset pro-partnerprogrammet samarbejder tæt med distributørerne for at sikre, at du modtager den kundehåndtering og den tekniske support, du skal bruge for at øge dit salg. troværdighed ores mål er at opbygge et stærkt og langvarigt forretningsforhold baseret på gensidig tillid og troværdig forretning. Du vil også få direkte adgang til en Gigaset pro-kanalchef, der kan opfylde dine behov. i holder vores løfter. fleksibilitet Gigaset pro udvikler sig til at være mere fleksibelt, mere tilgængeligt og mere samarbejdsbaseret. i ønsker, at du bliver en del af denne proces. Lad os vokse sammen. Partnerskab, man kan stole på.

6 Tre skridt frem mod succes. Oplev fordelene ved at blive Gigaset pro-partner. Når du tilmelder dig på vores partner-portal, opnår du straks Registered-partnerstatus, hvilket giver dig direkte adgang til partner-portalen. Og det er nemt at avancere - bliv Authorised med følgende uddannelse, og gennemfør demoprogrammet. Giv dig selv en udfordring ved at fortsætte med at vokse til Silver- eller Gold-status ved at øge dit salg og dine uddannelsesmoduler for at drage fordel af flere besparelser og mere support. Et overblik over fordelene som partner. Din virksomhed Nemt indkøb med autoriseret forhandler Demoudstyrsprogram Deltagelse i Gigaset pro-bonusprogrammet Generering og deling af kundeemner Inspirerende samtale, inspirerende partnerskab. Bliv prof. Partnerskab er en samtale, og det er på tide at blive inspireret. Kom godt i gang med en af Europas førende specialister i telekommunikation. ær mere konkurrencedygtig med en portefølje af løsninger, der giver dig højere marginer og mere tilfredse kunder. Samarbejd med den bedste støtte og et stærkt, langvarigt forhold til din Gigaset prorepræsentant. Dine privilegier Din markedsføring Din Support Kundehåndtering Håndtering af teknisk salg Forretnings- og kundeplanlægning Produktplaner Kommunikation og information før produktlancering Adgang til partner-portal (ekstranet) Gigaset-logo og partnerlogoer Salgs- og markedsføringsværktøjer Partner Locator * u Co-marketing-materialer og -aktiviteter Avanceret produktinformation Onlineværktøjer og -uddannelse gennem Gigaset Campus Adgang til Gigaset pro-wikien Support gennem Ticket Tool Personlig produktuddannelse og teknisk uddannelse * Listen afhænger af partnerniveau og salgschefens godkendelse Bliv prof og tilfredsstil flere kunder, luk flere handler, og skab nye forretningsmuligheder.

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Microsoft Partner Awards W O R L D W I D E 2009 AWARD WINNER Mamut Partnerprogram Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Enestående forretningsmuligheder som Mamut Partner I

Læs mere

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Brochure En klar vej fremad Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Det enestående udvalg i HP's portefølje kombineret med evnerne fra en autoriseret HP PartnerOne-partner giver

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet af

Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet af Løsningen til arkitekter, bilforhandlere, gartnere, advokater, reklamefolk, hotelejere, trykkere, detailhandlere og alle andre med en dynamisk hverdag... Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

En PayPal-partner er de virksomheder, der hjælper deres kunder, så de kan tage imod betalinger via PayPal.

En PayPal-partner er de virksomheder, der hjælper deres kunder, så de kan tage imod betalinger via PayPal. Med PayPals partnerprogram for CEMEA-landene bliver det nemmere for dig at imødekomme webbutikkernes voksende forretningsmæssige behov. Brug denne vejledning til at se, hvilke fordele der er ved et medlemskab,

Læs mere

the power to cooperate facilitate accelerate

the power to cooperate facilitate accelerate Kom godt i gang på nettet Samarbejde med perspektiver Samarbejdet med kan starte med et besøg på vores hjemmesider. Her kan I hente yderligere information og tilmelde jer det program, der passer bedst

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk.

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk. Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. ORGANISATION KNOW HOW SERVICE Lars Hansen Salg og teknisk rådgivning 7023 2919 LH@CAME-Danmark.dk Carl Haslund

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber.

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber. Firmaprofil Springbaner Landingsmåtter Trampoliner Skumredskaber Traditionelle redskaber Håndredskaber Legeredskaber Rytmegulv Parkour systemer Halprojekter PE-Redskaber PE-Redskaber udvikler og producerer

Læs mere

VURDERING AF STYRKER OG SVAGHEDER

VURDERING AF STYRKER OG SVAGHEDER VURDERING AF STYRKER OG SVAGHEDER Vurdering af værdiskabelse¹ + Min værdiskabelse stemmer godt overens med kundernes behov 5 4 3 2 1 Min værdiskabelse har stærke netværkseffekter² 5 4 3 2 1 Der er stærke

Læs mere

Det drejer sig om meget mere end teknologi. John W. Strand. js@strandconsult.dk. www.strandreports.com. Strand Consult

Det drejer sig om meget mere end teknologi. John W. Strand. js@strandconsult.dk. www.strandreports.com. Strand Consult Det drejer sig om meget mere end teknologi. John W. Strand js@strandconsult.dk www.strandreports.com Danmark vs. Grønland Danmark 5,5 millioner mennesker 55 milliarder 12.500 ansatte Mobil basestation

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale NYT SERVICE CONCEPT fra Bang & Olufsen giver dig fuld tryghed ESSENTIAL SERVICES FRA BANG & OLUFSEN Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale www.bang-olufsen.com

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

RCS WEB Complaint. RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One

RCS WEB Complaint. RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One RCS WEB Complaint RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One RCS WEB Complaint er en enkelt, integreret og overkommelig ERP-software løsning for virksomheder, hvis kerneværdi

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

Liga leverer software til den digitale tidsalder

Liga leverer software til den digitale tidsalder OM Liga»Vi leverer software, som hjælper virk somheder og det offentlige med at flytte sig ind i den digital tidsalder. Vi sælger vores varer i hele Norden og kun via forhandlere. Vi arbejder dagligt med

Læs mere

Det sikre kommunikationsknudepunkt for tandlægeinformation. Nem og sikker elektronisk kommunikation på tværs af sundhedsvæsenet

Det sikre kommunikationsknudepunkt for tandlægeinformation. Nem og sikker elektronisk kommunikation på tværs af sundhedsvæsenet Det sikre kommunikationsknudepunkt for tandlægeinformation Nem og sikker elektronisk kommunikation på tværs af sundhedsvæsenet Historien bag Sundhedsvæsenet tilbyder en lang række standardiserede kommunikationsformer.

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

GRENKE Dispo rammeleasingaftale for små og mellemstore virksomheder

GRENKE Dispo rammeleasingaftale for små og mellemstore virksomheder GRENKE Dispo rammeleasingaftale for små og mellemstore virksomheder Bidrager til din succes I mere end 30 år En virksomhed har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver ægte partnerskab. Siden 1978

Læs mere

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst De mindre og mellemstore virksomheder udgør vækstlaget i dansk erhvervsliv. Det er udfordrende at stå i spidsen som ejerleder eller ansat direktør. De fleste direktører i m Vagn Riis MMV dag 19. jan. 11

Læs mere

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt Vi hjælper dig til at opnå succes Virksomhederne har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver et ægte partnerskab. Det har vi

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Ansvarlig iværksætterkultur spørgeskema

Ansvarlig iværksætterkultur spørgeskema Ansvarlig iværksætterkultur spørgeskema 1. Introduktion Dette spørgeskema kan hjælpe dig til at tænke over din virksomheds indsats hen mod ansvarlig iværksætterkultur ved at spørge til mulige måder hvorpå

Læs mere

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud Fysiske anlæg 2012 Gamle fysiske telefonanlæg har været en fast bestandel hos mange virksomheder i mange år. Et fysisk telefonanlæg stiller store krav

Læs mere

DEN DIGITALE JUNGLETROMME

DEN DIGITALE JUNGLETROMME WHITE PAPER DEN DIGITALE JUNGLETROMME Sociale medier i kundeservice juli2016_17063 Den klassiske jungletromme er blevet digital Udbredelsen af sociale medier har intet modstykke i vores tid. Spredningseffekten

Læs mere

Skal din virksomhed ud af starthullerne?

Skal din virksomhed ud af starthullerne? Skal din virksomhed ud af starthullerne? Teknologiløsninger 1 Staples Business Advantage Teknologiløsninger Vi lever i en tid med konstant teknologisk udvikling og innovation. For at følge med skal dit

Læs mere

Internationale forretningsopbygnings- PRINCIPPER

Internationale forretningsopbygnings- PRINCIPPER Internationale forretningsopbygnings- PRINCIPPER Amways VÆRDIER Partnerskab Integritet Personlig værdi Resultater Personligt ansvar Initiativ 1 Integritet er en af vores kerneværdier og er afgørende for

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Maj 2012. Themosquitocompany.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com

Maj 2012. Themosquitocompany.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com Maj 2012 Themosquitocompany.com Case Studie Endnu en E-Intelligence Kunde Succes Historie Ophavsret eintelligenceweb.com

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Resultater med langsigtet relationssalg. 02. juni 2010

Resultater med langsigtet relationssalg. 02. juni 2010 Resultater med langsigtet relationssalg 02. juni 2010 Agenda for de kommende 3 timer Min salgsparathed De psykologiske værktøjer i relationsopbygningen Elevatortalen At blive en businesspartner Relationssalg

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris.

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris. STRATEGI 2020 I JN Data har vi lanceret en strategi med et kommercielt sigte. Med strategien har vi en klar ambition om, at vi i 2020 er en one stop shop for vores kunder. Det betyder, at vi finder vi

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

Sælg jeres kurser direkte via virksomhedernes intranet

Sælg jeres kurser direkte via virksomhedernes intranet Sælg jeres kurser direkte via virksomhedernes intranet EN GOD INVESTERING FutureMatch er din direkte kontakt til flere end 60.000 potentielle kursister Hvor mange kurser skal du sælge, for at den årlige

Læs mere

GAMING. hurtig håndtering af spillematerialer

GAMING. hurtig håndtering af spillematerialer GAMING hurtig håndtering af spillematerialer 1 2 3 Helhedsløsning til events og spil Kæmper du med at få logistikken til flere tusind spilsalgssteder til at fungere med en leveringstid på bare et par timer?

Læs mere

Medlemskab gør en forskel

Medlemskab gør en forskel Medlemskab gør en forskel bestwestern.com bestwestern.dk Hvad betyder det for hotellet? Best Western - fordelene ved at være en del af verdens største hotelkæde Best Western er en sammenslutning af individuelt

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

PRINT MANAGEMENT. effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv

PRINT MANAGEMENT. effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv PRINT MANAGEMENT effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Total kontrol over din trykte kommunikation Ønsker du at fokusere på din kerneaktivitet

Læs mere

The new approach to software. LittleBeacon

The new approach to software. LittleBeacon The new approach to software LittleBeacon HVEM ER VI? LITTLEBEACON er en dansk, uafhængig og privatejet software virksomhed, der blev etableret i 2008 af Christer Jensen. Siden vi startede, har vi fokuseret

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Følgende generelle principper udgør kernen i dialogen med vores interessenter:

Følgende generelle principper udgør kernen i dialogen med vores interessenter: Interessentpolitik 1. Formål Danske Bank har en lang række interessenter, som er vigtige for vores succes. Vi betragter en tæt dialog med vores interessenter som værende en integreret og naturlig del af

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Flexibility for your business

Flexibility for your business Special Services Flexibility for your business Special Services... there s more to TNT There s more to TNT... TNT Express Special Services TNT Express Special Services tilbyder en række fleksible løsninger,

Læs mere

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Her er opstillet en række krav, det er vigtigt og relevant, at kunden stiller til sit kommende adgangskontrolsystem. Et forkert valg kan medføre, at

Læs mere

Customer Success Story. Alquity. opnåede samlet pipelineoverblik, struktureret opfølgning på aktiviteter og målrettet e-mail marketing.

Customer Success Story. Alquity. opnåede samlet pipelineoverblik, struktureret opfølgning på aktiviteter og målrettet e-mail marketing. Customer Success Story Alquity opnåede samlet pipelineoverblik, struktureret opfølgning på aktiviteter og målrettet e-mail marketing. FRA FRAGMENTERET DATA TIL NU AT VÆRE PÅ FORKANT Hos Alquity eksisterede

Læs mere

KOMPETENCER I CENTRUM

KOMPETENCER I CENTRUM KOMPETENCER I CENTRUM VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET Forside HAR I BRUG FOR NYE MEDARBEJDERE? SKAL I UDVIKLE JERES MEDARBEJDERE? VIL I HJÆLPE EN OPSAGT MEDARBEJDER GODT VIDERE? HK Hovedstaden tilbyder

Læs mere

KOMPETENCER I CENTRUM

KOMPETENCER I CENTRUM KOMPETENCER I CENTRUM VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET Forside / HAR I BRUG FOR NYE MEDARBEJDERE? / SKAL I UDVIKLE JERES MEDARBEJDERE? / VIL I HJÆLPE EN OPSAGT MEDARBEJDER GODT VIDERE? HK Hovedstaden

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

OVER 400 000 KUNDER I EUROPA HAR ALLEREDE VALGT EN LØSNING FRA MAMUT. Køb eller udskift økonomisystem nu og få kampagne-pris på Mamut Enterprise E4.

OVER 400 000 KUNDER I EUROPA HAR ALLEREDE VALGT EN LØSNING FRA MAMUT. Køb eller udskift økonomisystem nu og få kampagne-pris på Mamut Enterprise E4. OVER 400 000 KUNDER I EUROPA HAR ALLEREDE VALGT EN LØSNING FRA MAMUT KOMPLET REGNSKABSSYSTEM MED CRM OG E-HANDEL Alt i én løsning Mest for pengene Enkelt at anvende Let tilgængelig support Forenkler hverdagen

Læs mere

Turisme Netværk Tradium Erhverv Turismeudvikling

Turisme Netværk Tradium Erhverv Turismeudvikling Turisme Netværk Tradium Erhverv Turismeudvikling Dit udbytte Tradium Erhvervs Turisme Netværk er for dig, der ønsker at deltage i et professionel netværk, som stræber efter, at støtte turisterhvervets

Læs mere

OVER 400 000 KUNDER I EUROPA HAR ALLEREDE VALGT EN LØSNING FRA MAMUT. Køb eller udskift økonomisystem nu og få kampagne-pris på Mamut Enterprise E4.

OVER 400 000 KUNDER I EUROPA HAR ALLEREDE VALGT EN LØSNING FRA MAMUT. Køb eller udskift økonomisystem nu og få kampagne-pris på Mamut Enterprise E4. OVER 400 000 KUNDER I EUROPA HAR ALLEREDE VALGT EN LØSNING FRA MAMUT KOMPLET REGNSKABSSYSTEM MED CRM OG E-HANDEL Alt i én løsning Mest for pengene Enkelt at anvende Let tilgængelig support Forenkler hverdagen

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Tænk fremad mod en succesrig fremtid.

Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Essential Business Builder Program you can Der er en enorm fremdrift i de digitale printløsninger. Både printleverandører og kunder har for alvor taget de nye teknologier

Læs mere

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE. OM HYDROSCAND Hydroscand AB blev grundlagt i 1969 i Stockholm og er i dag markedsledende inden for slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien.

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1

VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1 VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1 Alt starter med KOM UD OG KØRE MED ALL-IN-ONE LØSNINGEN FRA VARTA VARTA EN STÆRK OG SIKKER PARTNER DU KAN STOLE PÅ Køreteknologien har udviklet sig enormt meget

Læs mere

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014)

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014) Performance : 4,10 (4,12) Importance : 4,25 (4,28) Respondenter : 91 (93) Organisation 3,87 (3,94) 5.0 Økonomi 4,06 (4,10) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,34 (4,18) 3.0 Interessenter 3,94 (3,97) Afdeling/enhed 4,39

Læs mere

Over 40 års innovation

Over 40 års innovation Professional Dictation Systems Over 40 års innovation Printed in Germany OIME Id. No. E0461832 Hab 08/2009 DK Wendenstr. 14 18, D-20097 Hamburg, Germany P.O. Box 10 49 08, D-20034 Hamburg, Germany Tel.

Læs mere

Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder

Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder FEC ELMEG ISDN. VoIP. XDSL. DECT. ANALOG VPN. integration Integreret telefoni til den professionelle virksomhed Digital kommunikation udvikler

Læs mere

LOKAL ERHVERVSMÆGLER MED LANDSDÆKKENDE FORMAT

LOKAL ERHVERVSMÆGLER MED LANDSDÆKKENDE FORMAT LOKAL ERHVERVSMÆGLER MED LANDSDÆKKENDE FORMAT Professionalisme, troværdighed og engagement Nybolig Erhverv Vendsyssel Silovej 8 9900 Frederikshavn 9901@nybolig.dk Tlf. 98426400 www.nyboligerhverv.dk/frederikshavn

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40 post@nymindegab.dk www.nymindegab.dk Mere end 25 års erfaring Nymindegab Ferieudlejning

Læs mere

Shells generelle forretningsprincipper

Shells generelle forretningsprincipper Shells generelle forretningsprincipper Royal Dutch Shell plc Indledning Shells generelle forretningsprincipper er grundlaget for den måde, hvorpå alle virksomheder i Shell Gruppen* driver forretning.

Læs mere

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion DFDS politik for mangfoldighed & inklusion 1 Mangfoldighed som værdibidrag... Error! Bookmark not defined. Mangfoldighedsvision... Error! Bookmark not defined. Politikker... 4 Hvordan arbejder vi med mangfoldighed?...

Læs mere

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar telefoncentral Avancerede kundeservice-funktioner Ubegra nset ind- og udgaende bylinier

Læs mere

Kvalitet. er altafgørende. Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker

Kvalitet. er altafgørende. Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker Kvalitet er altafgørende Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker. Når andre skal være virksomhedens ansigt udadtil,

Læs mere

Total Retail 2016: De siger, de vil have en revolution Oktober 2016

Total Retail 2016: De siger, de vil have en revolution Oktober 2016 www.pwc.dk Total Retail 2016: De siger, de vil have en revolution Oktober 2016 Revision. Skat. Rådgivning. Lande, der er med i undersøgelsen i 2016 Belgium UK Denmark Poland Canada Germany Russia France

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

ENERGI RENOVERING UD OVER ALLE GRÆNSER

ENERGI RENOVERING UD OVER ALLE GRÆNSER ENERGI RENOVERING UD OVER ALLE GRÆNSER Overblik og helhedsløsninger for private boligejere Dette projekt har modtaget støtte fra EUs Horizon 2020 forsknings og innovations program No 649865 Forfatterne

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

400 DKK * Ring gratis 80390015 Værdikupon: Udløbsdato: 50% rabat på licens*

400 DKK * Ring gratis 80390015 Værdikupon: Udløbsdato: 50% rabat på licens* ! La Femme Mathias Davidsen Heigavegur 34 600 Saltangara, Færøerne Vi har glæden af at give dig helt unikke tilbud fra Google og Mamut Business Software: Gratis online annoncering + 1/2 pris på økonomisystem

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

- Energy Saving Technology. Veje Til Vækst. 21. november 2013. ZZzero ApS, all rights reserved, Patented technology.

- Energy Saving Technology. Veje Til Vækst. 21. november 2013. ZZzero ApS, all rights reserved, Patented technology. - Energy Saving Technology Veje Til Vækst. 21. november 2013 Lars Malling Cand.merc.jur + HD(O) Praktisk ledererfaring (direktør, bestyrelse, advisory board) DK + Int. MBO + salg ( Exit ) Partner, drifter

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

DIN 1m 2 coffee shop.

DIN 1m 2 coffee shop. DIN 1m 2 coffee shop. DIN 1m 2 coffee shop. Hvad siger du til at løfte din virksomhed med et komplet sortiment af lækre kaffespecialiteter? Det eneste, du skal bruge, er 1 m 2 og den nye NESCAFÉ Milano

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

Compass Groups etiske regelsæt

Compass Groups etiske regelsæt Compass Groups etiske regelsæt Udgave 1.2 Compass Groups etiske regelsæt & FN's Global Compact Som en verdensleder på vores felt har vi sat de allerhøjeste standarder for kvaliteten af de tjenesteydelser,

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Velkommen til. Web-to-print software www.onprintshop.dk

Velkommen til. Web-to-print software www.onprintshop.dk Velkommen til Web-to-print software www.onprintshop.dk Web-to-Print inspiration At gøre din forretning klar til fremtidens web-to-print verden er et stort skridt! Det er ikke bare vigtigt at forstå markedet,

Læs mere

LØS DE ORGANISATORISKE UDFORDRINGER VED OVERSÆTTELSE. Introduktion til ondemand af Lionbridge

LØS DE ORGANISATORISKE UDFORDRINGER VED OVERSÆTTELSE. Introduktion til ondemand af Lionbridge LØS DE ORGANISATORISKE UDFORDRINGER VED OVERSÆTTELSE Introduktion til ondemand af Lionbridge Alle virksomheder kæmper med oversættelse Det er ikke kun din organisation. De fleste virksomheder kæmper med

Læs mere