Sælg jeres kurser direkte via virksomhedernes intranet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sælg jeres kurser direkte via virksomhedernes intranet"

Transkript

1 Sælg jeres kurser direkte via virksomhedernes intranet EN GOD INVESTERING FutureMatch er din direkte kontakt til flere end potentielle kursister Hvor mange kurser skal du sælge, for at den årlige udgift på kr er tjent hjem? FutureMatch er et effektivt salgsværktøj, som giver kontakt til potentielle kunder her og nu, og en markedsføringsplatform, der styrker forretningsmæssigt på sigt. Det har gjort os til Danmarks største og tilmed neutrale kursus og uddannelsesformidler. Skal du med?

2 FEM GODE GRUNDE Derfor er FutureMatch det perfekte match Med FutureMatch kan virksomhederne skræddersy et interaktivt e-kursuskatalog, hvor vi styrer alt fra søgning til evaluering og opdatering af medarbejderens kompetence- CV. Dermed sparer de ressourcer og optimerer udbyttet af deres kursuskroner, hvilket gør dem til loyale kunder for os og jer. 1. Du er der, hvor medarbejderen vælger kurser Når virksomhederne vælger at integrere FutureMatch med deres intranet, er dine kurser en del af deres interaktive e katalog, hvor medarbejderne sidder og vælger, hvilke kurser de gerne vil på. Den mest målrettede markedsførings og salgskanal, du kan få. 2. Bred markedsføring via vores partnere!"#$%&%'()*+)'#,-.#&)+#/0'1#2-),$-34)1#53(634)41#7891#:)+");<$)-# 84=)4">')4#&?.1#3=#$@4A"==>'#,B#+)4#&B+)#*)'#3=#*)')$#C<'$)'#(')+-.# 3. Jeres kurser markedsfører sig selv Vi er Danmarks største og eneste uafhængige evalueringssystem. FutureMatch har Danmarks største system til evaluering af kurser, hvor alle kursister kan kommentere indhold, instruktører og kursusudbydere. Med gode evalueringer bliver du en foretrukken kursusleverandør, og samtidig får du overblik over jeres instruktørers performance og kan sammenligne jer med konkurrenterne. 4. Nemt for brugerne sikkert for virksomhederne 2@$-)&)-#)'#A3="$C#3=#,D+%=3="$C#(@==)-#3,1#$B#+)-#)'#4)&-#%-#('< =).#E%=#('<=)'?%+)4#A"==)'#%F%4G)')-#-)C4"C1#$3&#=%'%4-)')'#3,-"&%A# sikkerhed og mulighed for integration med virksomhedernes intranet <%4$)-#)C$"$-)')4+)#8HI$@$-)&)'#JKL#2M71#N)$$3'#3=#:"4+C)@O. 5. Unikt i Danmark: Ajourføring af kompetence-cv Vi kan også holde alle medarbejderes kompetence CV opdateret, så ledelsen konstant har overblik over virksomhedens videnbank og kan få maksimalt udbytte af de kursuskroner, de investerer. Et ekstra incitament for virksomhederne til at abonnere på Futurematch.

3 KURSUSLEVERANDØREN MORTE N BARON, 4D Konsulenterne FutureMatch er en god markedsplads FutureMatch har synliggjort og formidlet vores kurser i seks år, og det har bestemt styrket vores salg og været med til at erobre markedsandele, pointerer salgsdirektør Morten Baron. :3'-)4#E%'34#$)'#P<-<'):%-G;#$3&#)4#&%'C)+$,A%+$.#Q5)=#C<44)# straks se, at det ville være en fordel for virksomhederne at have alle relevante kvalitetskurser samlet på ét sted og samtidig få håndteret sulenterne brug for en markedsplads med volumen. Outsourcing af kurser sparer tid, giver overblik og samtidig betyder en +)-#%+&"4"$-'%-"F).#:)+#?)')#)4+#RSS#K3' $C)AA"=)#8HIC<'$)'#"#C%-%A3=)-#;%'#T9#U34 $%&A)-#(%$)#F3A<&)4#3=#?)')#F%A=&<A"=;) der. Det helt afgørende er, at kursusbasen konstant er opdateret, og at kurserne er af høj kvalitet understreger Morten Baron og uddyber: Q9)-#="F)'#=)4CA%4=#"#F"'C$3&;)+)'4)1#%-#T9#U34$<A)4-)'4)#A)F)')'# Via FutureMatch kan vi komme helt ud på den enkelte medarbejders PC CF%A"-)-.#53#()+')#C<'$)'#3=#<4+)'F"$)')1#+)$#$->'')#$%4+$@4A"=;)+# K3'1#%-#F"'C$3&;)+)4#3=$B#(33C)'#F"%#P<-<'):%-G;#4D$-)#=%4=.#7B# den måde markedsfører vi i virkeligheden hinanden. 8#()=@4+)A$)4#F%'#:3'-)4#E%'34#A"+-#$C),-"$C1#K3'+"#P<-<'):%-G;# er et ekstra led og dermed øger afstanden til kunderne. Vores rådgivning i forbindelse med kursusvalg er vigtigt, så derfor var jeg lidt bekymret for at slippe den personlige kontakt i beslutnings og bookingfasen. Heldigvis har det vist sig, at tiden var ;)A-#'"=-"=#-"A#C34G),-)-.#MA-#K3')=B'#"#+%=# elektronisk, og fordi vi kan komme helt <+#,B# +)4# )4C)A-)# &)+%'()*+)$# 7V1# er der jo stadig direkte kontakt til den )4C)A-)# C<'$"$-.# 7B# +)4# &B+)# 3,A)F)'# jeg FutureMatch som et loyalitetsskabende dialogkoncept og samtidig som en god markedsplads, der har givet os nye kunder inden for både det offentlige og private erhvervsliv.

4 7. Vi lægger evalueringen ind i Danmarks største og eneste uafhængige evalueringssystem, der også kan købes som selvstændigt produkt af interesserede, der ikke abonnerer på FutureMatch som kursusleverandør eller virksomhed Vi opdaterer Vi lægger medarbejderens alle dine kurser i kompetence vores søgebase og CV. 3,+%-)')'#$B#$4%'-1#8# 2. har ændringer. 2-'%C$#)'#C<' Sådan virker Futurematch: Virksomhed og medarbejdere har til enhver tid optimalt overblik over kursusaktiviteter og videnbank det giver det perfekte udgangspunkt for vurdering af behov og fremtidigt køb af kurser. serne synlige hos medarbejdere i store danske virksomheder og store karriererelaterede websites. 6. Medarbejderen er på kursus og udfylder efterfølgende evaluering af kurset. 5. Virksomheden booker kurset enten via Future Match eller direkte hos jer. 4. HR chef eller %4+)4#+)04)')-# beslutningstager siger OK. 3. Medarbejderen sidder ved sit skrivebord og surfer efter kurser og inspiration til supplerende uddannelse f.eks. som forberedelse til medarbejdersamtaler. Medarbejderen ansøger om kursus.

5 DEN OFFENTLIGE INSTITUTION Det giver overblik og er nemt at bruge LISE HØGSBERG Fuldmægtig, Miljøministeriet 2"+)4#*%4<%'#RSSW#;%'#:"A*>&"4"$-)'")-$#?)')#)4+# R.SSS#&)+%'()*+)')#;%K-#%+=%4=#-"A#%-#A3==)#$"=#,B# P<-<'):%-G;# F"%# &"4"$-)'")-$# "4-'%4)-.# X73' talen giver adgang til både interne og eksterne kurser og er nem at bruge for både medarbejder 3=# G;)KQ# K3'-DAA)'# P<A+&D=-"=# N"$)# Y>=$()'=# K'%# :"A*>&"4"$-)'")-$# 7)'$34%A)%+&"4"$-'%-"34.# XM<-3&%-"$)'"4=# %K# -"A&)A+"4=$I# 3=# =3+C)4+)A $)$?3Z)-#F)+#C<'$<$()$-"AA"4=#;%'#,'3K)$$"34% liseret kursusadministrationen både centralt og decentralt. Det har minimeret tidligere tiders pa,"'?3z1#="f)-#4)&&)')#%+=%4=#-"a#%-#kb#3f)'(a"c# over kursusforbruget i ministeriets enheder, og samtidig har det givet medarbejderne adgang til eget kompetence CV over de kurser, der er bestilt via FutureMatch. For at introducere medarbejdere og chefer til systemet har vi lagt brugermanualer på intranettet og oprettet en elektronisk postkasse, som serviceres dagligt. Og FutureMatch er altid parate med support og vejledning. KURSUSKOORDINATOREN FutureMatch fungerer som en ekstra hjerne, så jeg ikke skal have det hele i hovedet CHAR LOTTE ARVESEN Kursuskoordinator, PFA 7PM#;%'#$"+)4#*%4<%'#RSS[#%(344)')-#,B#P<-<')I Match. Det skaber overblik over kursusmulighederne, styrer koordineringen og sparer tid, fordi systemet kan rumme og håndtere mange kursusrelevante data siger kursuskoordinator V;%'A3--)#M'F)$)4.#Q!"#;%'#$%&A)-#%AA)#F3')$#"4 terne kurser og FutureMatch eksterne kursusbase i ét, stort elektronisk katalog, hvor medarbejderne kan søge og booke kurser. Der er adgang til systemet via vores intranet, og bestil A"4=# %K# C<'$)'# <4+)'$->--)$# %K# )-# )KK)C-"F-#?3Z1# hvor vi konstant kan følge status. FutureMatch er et administrativt styringsredskab, og vi har planer om også at bruge det som et strategisk værktøj, f.eks. i forbindelse med medarbejderudviklingssamtaler. Vi introducerede systemet via en intern brochure, og vi supporterer løbende medarbejderne, så de bliver inspireret til at -"A)=4)#$"=#?)')#C3&,)-)4G)'.Q

6 Det får du for kr pr. år: Central position på Danmarks største markedsplads for kursusudbydere. Direkte adgang til flere end medarbejdere plus HR-chefer, funktionschefer og mellemledere i danske virksomheder. Styrket synlighed, salg og forretningsmæssigt fundament. Bestil nu: Ring eller mail til kurser@futurematch.dk og bestil et abonnement, så har du jeres kursuskatalog med på vores markedsplads inden for en uge. Eget log-in så du selv kan administrere jeres kurser og se evalueringer UF%A"-)-)4#%K#F3')$#C<'$<$+%-%(%$)#)'#\SS#]#%K;D4="=#%K1#%-#"4+;3A+)-#)'#%C-<)A-# og præcist. Det betyder, at du som kursusudbyder, forpligter du dig til at informere os, så snart der er ændringer til jeres kurser. Vi er altid parate med dialog, gode råd og support og vi lægger vægt på langsigtede partnerskaber, fordi det kommer både jer, os og virksomhederne til gode. Du )'#%A-"+#F)AC3&&)4#-"A#%-#C34-%C-)#3$#,B#C<'$)'^K<-<')&%-G;.+C#)AA)'# `_#as[s. 2-%&;3A&)4#\`_P RabS#YF"+3F') ZZZ.K<-<')&%-G;.+C Nogle af vore kunder:

Denne guide er lavet så du kommer godt igang med at opbygge dit eget kompetence CV og hurtigt få styr på booking af fremtidige kompetencer.

Denne guide er lavet så du kommer godt igang med at opbygge dit eget kompetence CV og hurtigt få styr på booking af fremtidige kompetencer. Denne guide er lavet så du kommer godt igang med at opbygge dit eget kompetence CV og hurtigt få styr på booking af fremtidige kompetencer. Futurematch er individuelt opbygget fra virksomhed til virksomhed,

Læs mere

> Et unikt medieoverblik

> Et unikt medieoverblik > Et unikt medieoverblik Optimalt medieoverblik Unikke søgemuligheder Ny medieportal for online planlægning Unikke eksponeringsmuligheder Search, medieinfo & kreativitet Markedsinformationen i dag FDIM/

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? INVESTERING INVESTERING MED I din hverdag møder du kunder, der har mange penge stående på kontoen. Renten er lav, og i nogle situationer får kunden reelt set et negativt afkast, når der tages højde for

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform BLIV LEVERANDØR på vores kompetenceplatform Kursus-Kompagniets One Stop Shopping portal tilbyder kompetenceudvikling og konsulentydelser til

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

> Et unikt medieoverblik.

> Et unikt medieoverblik. Et unikt medieoverblik. Mini-præsentation > Giv dit medie optimal opmærksomhed! Vær repræsenteret på Fagbladsguiden.dk - professionelle medieportal med 700 fagblade > En professionel medieportal indenfor

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k Få et professionelt netværk i ryggen Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k En livline i hverdagen Som leder og nøglemedarbejder står man ofte alene, når vigtige strategiske beslutninger

Læs mere

S E O d a n d O M a i n Maj 2012

S E O d a n d O M a i n Maj 2012 Maj 2012 SEO pakke 3 Sådan bestiller du 3 aparte 4 apartes SEO pakke 4 Wiseo 5 Wiseos SEO pakke 5 2 DanDomain SEO pakke DanDomain har sammen med en række samarbejdspartnere udviklet en SEO pakke til dig

Læs mere

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER GRAFISKE KURSER SOFTWORLD KURSER 20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER Som medlem af Arkitektforbundet, får du 20% rabat på Adobe, Apple og Microsoft kurser hos Softworld. Arkitektforbundet har forhandlet

Læs mere

> Giv dit medie optimal Et unikt medieoverblik.

> Giv dit medie optimal Et unikt medieoverblik. > > Giv dit medie optimal Et unikt medieoverblik. opmærksomhed! Medieportal for online planlægning Bliv repræsenteret på førende medieportal med 300 print-medier Unikke eksponeringsmuligheder Search, medieinfo

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kundeservice- og Support centret God kundeservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres kundeservice, og jeres

Læs mere

- t e g n e r f r e m t i d e n

- t e g n e r f r e m t i d e n - tegner fremtiden CADSKOLEN - tegner fremtiden Oplever du, at dit tegneprogram spænder ben for dine ideer? Vil du gerne arbejde mere effektivt med dine projekter? Brænder du efter bedre at kunne forstå

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

ZitePanel Infoskærme. ZitePanel produkt ark 2011. Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel!

ZitePanel Infoskærme. ZitePanel produkt ark 2011. Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel! ZitePanel Infoskærme ZitePanel produkt ark 2011 Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel! Tak for din interesse i ZitePanel. ZitePanel er Zitemedia s eget udviklede infoskærm system

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Din kommune er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en bærende rolle i

Læs mere

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Og så deler vi masser af viden Agenda Social Media et af dine ansigter udad til Social Media Value Chain Strategisk indgang ift. de digitale unge

Læs mere

ABAX tillægsydelser. www.abax.dk. The difference is ABAX

ABAX tillægsydelser. www.abax.dk. The difference is ABAX ABAX tillægsydelser The difference is ABAX ABAX tillægsydelser Ønsker I at få endnu mere ud af jeres kørebog? Udvid jeres løsning med vores tillægsydelser! ABAX Flådekontrol Flådekontrol er et logistikværktøj

Læs mere

hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop

hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop velkommen Når du folder brochuren ud, åbner du samtidig op for en hel ny verden af muligheder for kommunikation med dine gæster. Ved

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people Succes med CRM Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people CRM handler om at huske at kontakte dine kunder! Alt efter om du er salgschef, marketingmedarbejder eller arbejder indenfor

Læs mere

SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER

SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER Skrivekurser: Skriver du for en virksomhed eller som akademiker, forsker, ph.d.- stipendiat, underviser, konsulent, journalist eller tekstforfatter? Få et praktisk skrivekursus,

Læs mere

RCS WEB Complaint. RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One

RCS WEB Complaint. RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One RCS WEB Complaint RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One RCS WEB Complaint er en enkelt, integreret og overkommelig ERP-software løsning for virksomheder, hvis kerneværdi

Læs mere

EN 167-ÅRIG GROSSERER ER BLEVET SOCIAL. Kim Øxenholt, marketing- og e-businessdirektør, Lemvigh-Müller A/S

EN 167-ÅRIG GROSSERER ER BLEVET SOCIAL. Kim Øxenholt, marketing- og e-businessdirektør, Lemvigh-Müller A/S EN 167-ÅRIG GROSSERER ER BLEVET SOCIAL Kim Øxenholt, marketing- og e-businessdirektør, Lemvigh-Müller A/S LEMVIGH-MÜLLER I HOVEDTAL Omsætning 2012: 5,1 mia. kroner Antal medarbejdere: 1.200 Salgsafdelinger/butikker:

Læs mere

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløbet Sæt kunden i centrum - hvorfor deltage? Kursusforløbet Sæt kunden i centrum, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Networked Business Initiative

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG Spies Rejser skræddersyer kataloger med fokus på netop de destinationer, kunderne foretrækker. Salgsmodellering

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 %

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % I dag I dag producerer nordiske virksomheder primært. viden og service. Derfor er det evnen til at kommunikere og formidle denne viden,

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed visamlertrådene ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning ansvarlighed én leverandør, der samler trådene og skaber synergi De fleste ved, at der kan være meget at spare ved at samle

Læs mere

Turn your SAP into Conversions. Torleik Ravn 6/2 2008. Senior konsulent

Turn your SAP into Conversions. Torleik Ravn 6/2 2008. Senior konsulent Turn your SAP into Conversions Torleik Ravn Senior konsulent 6/2 2008 Muligheder og udfordringer med SAP og Sitecore Kr. Ordre Kr. Muligheder og udfordringer med SAP og Sitecore Kr. Ordre? Lidt om mig

Læs mere

as a Service Dynamisk infrastruktur

as a Service Dynamisk infrastruktur Dynamisk infrastruktur Vi bygger dynamisk infrastruktur...... og holder den kørende Om jeres it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål

Læs mere

BordingCentral. Ny effektiv online portal til din grafiske kommunikation

BordingCentral. Ny effektiv online portal til din grafiske kommunikation BordingCentral Ny effektiv online portal til din grafiske kommunikation Effektivisér bestillingen af grafisk kommunikationsmateriale for hele din virksomhed Alle afdelinger og lokationer i din virksomhed

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

HR Managers løsninger. Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer

HR Managers løsninger. Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer HR Managers løsninger Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer +45 72 44 06 44 www.hr-manager.dk info@hr-manager.dk HR Manager Talent Solutions København, Danmark Talent Manager Brugervenligt

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Professionel ledelse - Lederen som medarbejderudvikler. August 2011

Professionel ledelse - Lederen som medarbejderudvikler. August 2011 Professionel ledelse - Lederen som medarbejderudvikler August 2011 Indhold Kan dine medarbejdere matche udfordringerne nu og i fremtiden? MUS et redskab til systematisk og strategisk kompetenceudvikling

Læs mere

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING ER VIRKSOMHEDENS MEDARBEJDERE KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN? SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING KOMPETENCEUDVIKLING = NY

Læs mere

NYHEDSBREVE OUTSOURCING AF NYHEDSBREV UDSENDELSE Pinkmarketing Bispensgade 10, 3 sal tv 9000 Aalborg www.pinkmarketing.dk I rigtig mange tilfælde er nyhedsbrevene virksomhedens bedste mulighed for at skabe

Læs mere

VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen?

VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen? VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen? Så er et DANSK HR Partnerskab noget for dig Eksklusiv viden om HR-branchen Nyeste HR-trends Fagligt sparringsrum Kommuniker med DANSK HR-medlemmer Stærk markedsføring

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Altid med, altid opdateret

Altid med, altid opdateret MIT BDO BDO Online Sikker og nem login Mit BDO benytter NemID til login. Det betyder, at du ikke får endnu et brugernavn og en adgangskode at holde styr på. Hold dig opdateret Download vores App Mit BDO

Læs mere

LinkedIn for professsionelle

LinkedIn for professsionelle LinkedIn for professsionelle Salg, markedsføring, rekruttering og networking Dato: august 2012 Ole Bach Andersen 53% af LinkedIns omsætning er salg af rekrutterings- og employer branding-løsninger 27%

Læs mere

WEBPROFFEN webdesign & online marketing

WEBPROFFEN webdesign & online marketing WEBPROFFEN webdesign & online marketing PRODUKTER 2016 HOVEDPRODUKTER STANDARD ADVANCED PREMIUM 4495,- 7495,- 9995,- UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN ENKELT BRUGER ENKELT BRUGER MULTI BRUGER

Læs mere

- når målinger skal omsættes til trivsel og produktivitet...

- når målinger skal omsættes til trivsel og produktivitet... - når målinger skal omsættes til trivsel og produktivitet... APVIP - The Missing Link Vi oplever, at omfanget af evalueringer og kortlægninger i virksomheder og institutioner vokser. I samme takt øges

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder Accelerace vækst din vej til hurtig Accelerer din vækst Fra idé til marked hurtigt og effektivt Har I udviklet et nyt produkt og har I behov for hjælp til

Læs mere

Styrk din markedsføring

Styrk din markedsføring Styrk din markedsføring - En læserundersøgelse af kundebladet RevisorInformerer Side 1 Revisorernes kunder ønsker en langvarig relation til deres revisor. Revisorerne ønsker langvarige kundeforhold og

Læs mere

10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft

10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft 10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft af Hans Ussing Tip nr. 1 Få overblik over din arbejdskraft lige nu Gennemgå aldrene på dine medarbejdere og gruppér dem i følgende grupper:

Læs mere

30. maj 2012 Morten Petersen Et indblik i processen

30. maj 2012 Morten Petersen Et indblik i processen 30. maj 2012 Morten Petersen Et indblik i processen Præsentation Industri Supply ApS, Industry Supply Danmark A/S, Industry Point Sweden AB Sender dagligt godt 100.000 nyhedsbreve ud pr. mail. Beskæftiger

Læs mere

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål Uponor Blue Service gør det urimeligt nemt. Så du kan bruge tiden på det væsentlige.

Læs mere

21.000 m 2. Få en stand i Danmarks største permanente byggeudstilling

21.000 m 2. Få en stand i Danmarks største permanente byggeudstilling 21.000 m 2 SHOWROOM til salg Få en stand i Danmarks største permanente byggeudstilling Udstillingerne tiltrækker hvert år 200.000 boligejere. Flere gange om året har vi spændende aktiviteter, hvor du kan

Læs mere

Vækst, mennesker og service

Vækst, mennesker og service 1 Vækst, mennesker og service Det kan Cremans rådgivning gøre for din forretnings vækst I mere end 25 år har Cremans stifter arbejdet med virksomheders idéer, og menneskene bag dem. Hos Creman har vi,

Læs mere

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. ERP Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste videns- og udviklingsklub.

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere

BDO s digitale produkter

BDO s digitale produkter BDO s digitale produkter Altid med, altid opdateret Download vores app Mit BDO i App Store og Google Play og få adgang til: Login til Mit BDO BDO s guide Skat, moms og personalegoder Indscanning af bilag,

Læs mere

The Battery Replacement Programme

The Battery Replacement Programme Vores vision Gør batteriskift nemmere for vores kunder...din fremtid Nye kunder, bedre indtjening og udvikling i takt med markedet Synergy Battery Replacement Programme The Battery Replacement Programme

Læs mere

Undervisning Webdesign Rådgivning

Undervisning Webdesign Rådgivning Og vi kan skræddersy løsninger efter dine behov Dine ønsker og forventninger er det centrale i vores produktudvikling Hos WedoIT har vi ekspertise indenfor områderne: Undervisning Webdesign Rådgivning

Læs mere

for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed

for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed Grundlaget for dintandlæge Optimal klinikdrift For at få mere tid til den egentlige patientpleje,

Læs mere

Totalkredit. learning som hjørnesten i intern ring. 10. september 2004

Totalkredit. learning som hjørnesten i intern ring. 10. september 2004 Totalkredit Anders Heick-Poulsen Blended learning som hjørnesten i intern markedsføring ring 1 Totalkredit A/S Totalkredit blev dannet i 1990 på p basis af Provinsbankernes Reallånefond Forretningsmæssigt

Læs mere

Mannaz HR Business Partner uddannelse

Mannaz HR Business Partner uddannelse Mannaz HR Business Partner uddannelse Bind forretningen sammen Det kan være en stor udfordring at binde strategien sammen med det komplekse HR-arbejde og samtidig tale forretningens sprog. Ved du, hvordan

Læs mere

Det synlige botilbud

Det synlige botilbud Kursus Det synlige botilbud - formidlingsmæssige værktøjer til at synliggøre og markedsføre private sociale botilbud Udbydes af University College Lillebælt Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Indledning

Læs mere

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR ØG KVALITETEN OG SPAR TID LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG DIN TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt

Læs mere

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Fagligt og personligt udbytte af netværk i DJØF 27. sept. 2010

Fagligt og personligt udbytte af netværk i DJØF 27. sept. 2010 Fagligt og personligt udbytte af netværk i DJØF 27. sept. 2010 Ved Christian Ahlefeldt Laurvigen Netværksdag 2010 Medico Industrien Hvad er DJØF? Faglig organisation for nøglemedarbejdere og ledere Medlemmer

Læs mere

moving business forward UNIK PERFORM NCE Fremtidens uddannelse, kurser og kompetenceudvikling

moving business forward UNIK PERFORM NCE Fremtidens uddannelse, kurser og kompetenceudvikling moving business forward NYE STANDARDER FOR LEARNING & DEVELOPMENT UNIK PERFORM NCE Fremtidens uddannelse, kurser og kompetenceudvikling UNIK PERFORMANCE Unik Performance ønsker at sætte nye standarder

Læs mere

Program for august måned hos Powerjobsøgerne i Rødovre

Program for august måned hos Powerjobsøgerne i Rødovre Program for august måned hos Powerjobsøgerne i Rødovre Mødetid og sted: Højnæsvej 73 2610 Rødovre Medbring PC eller tablet hvis muligt. Medbring madpakke og godt humør. Indgang modsat ende af LOOP: Vi

Læs mere

... booker du dine møder

... booker du dine møder I!... booker du dine møder Kære læser... Det er vores ønske og håb at du efter at have læst og løst opgaverne i denne bog, får rigtig meget succes med at booke dine møder. Når du er klar til at få yderligere

Læs mere

Årsplan for LUU Styrkelse af LUU s arbejde Huskeliste og tidsplan

Årsplan for LUU Styrkelse af LUU s arbejde Huskeliste og tidsplan Årsplan for LUU Styrkelse af LUU s arbejde Undervisningsministeriet har igangsat et projekt der skal bidrage til at udvikle de lokale uddannelsesudvalgs arbejde og styrke parternes rolle og indflydelse

Læs mere

nye IT-kompeTencer IT-cenTreTs kurser for 2. kvartal 2015

nye IT-kompeTencer IT-cenTreTs kurser for 2. kvartal 2015 Nye IT-kompetencer IT-centrets kurser for 2. kvartal 2015 Udvikling af IT-kompetencer Den nye Microsoft office-pakke Her bliver du præsenteret for IT-centrets kurser for 2. kvartal 2015. De er rettet mod

Læs mere

SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER

SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING CORPORATE CLUB Corporate Club er en del af JUC Group Danmarks største private udbyder af kurser

Læs mere

Reducér tiden med Taxon

Reducér tiden med Taxon Vores manuelle processer er minimeret med 75%, og vi er gået fra 4 til 1 medarbejder til åbning, sortering og distribution af ca. 40.000 breve årligt Jon Badstue Pedersen - Afdelingsleder, HR og digitalisering

Læs mere

Den enkle vej til. Virk.dk. Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk

Den enkle vej til. Virk.dk. Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk Den enkle vej til Virk.dk Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk Lad os gøre arbejdet Digital selvbetjening og indberetning på Virk.dk forenkler arbejdsgangene og giver

Læs mere

BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE

BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE Giv din bestyrelse et digitalt løft OM BOARD OFFICE Med bestyrelsesportalen BOARD OFFICE kan I administrere og planlægge bestyrelsesarbejdet,

Læs mere

Forsikringssammenligning

Forsikringssammenligning Forsikringssammenligning Komparative fordele øger nytegning og redning samt er tidsbesparende for både produkt- og forretningsudvikling. KENDER I TIL AKTUELLE KOMPARATIVE FORDELE, BLIVER DET NEMMERE AT

Læs mere

Forsikringssammenligning

Forsikringssammenligning Forsikringssammenligning Komparative fordele øger nytegning og redning samt er tidsbesparende for både produkt- og forretningsudvikling. KENDER I TIL AKTUELLE KOMPARATIVE FORDELE, BLIVER DET NEMMERE AT

Læs mere

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system SUPERSystems.dk FOKUS PÅ MÅL OG MENNESKER Mennesker og informationsteknologien Den eksisterende IT-teknologi har gjort det muligt at skabe en virtuel virksomhed,

Læs mere

EN 167-ÅRIG GROSSERER ER BLEVET SOCIAL. Kim Øxenholt, marketing- og e-businessdirektør, Lemvigh-Müller A/S

EN 167-ÅRIG GROSSERER ER BLEVET SOCIAL. Kim Øxenholt, marketing- og e-businessdirektør, Lemvigh-Müller A/S EN 167-ÅRIG GROSSERER ER BLEVET SOCIAL Kim Øxenholt, marketing- og e-businessdirektør, Lemvigh-Müller A/S LEMVIGH-MÜLLER I HOVEDTAL Omsætning 2012: 5,1 mia. kroner Antal medarbejdere: 1.200 Salgsafdelinger/butikker:

Læs mere

Værktøj om Medarbejderudviklingssamtaler

Værktøj om Medarbejderudviklingssamtaler Værktøj om Medarbejderudviklingssamtaler Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 3 1.1 Medarbejderudviklingssamtalen 3 1.2 Formål og mål med medarbejderudviklingssamtaler 4 1.3 10 gode råd 4 2. Forberedelse

Læs mere

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

Klargør din Salgsplan Planlæg din salgssucces

Klargør din Salgsplan Planlæg din salgssucces Klargør din Salgsplan Planlæg din salgssucces Alle os som arbejder med salg, hvis vi vil være succesfulde må erkende at vi har brug for at planlægge vores salg og være i stand til at producere en salgsplan

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Copyright 2015 EG A/S FAQ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL EG Clinea Dette dokument giver svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med opgradering fra MedWin til EG Clinea Copyright 2015 EG A/S FAQ Side

Læs mere

Spørgsmål: Hvilke gode råd kan man give til Bænkemærke EUC?

Spørgsmål: Hvilke gode råd kan man give til Bænkemærke EUC? Amukvalitet Skolemøde 4. oktober 2004, Taastrup Spørgsmål: Hvilke gode råd kan man give til Bænkemærke EUC? Temaer 1. Mål for fremtiden. 2. Struktur på kvalitetssikring. Klarere arbejdsgange. 3. Mere og

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

Aktionslæringskonsulent uddannelse

Aktionslæringskonsulent uddannelse Aktionslæringskonsulent uddannelse Strategisk Aktionslæring - når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen gennem praksis Strategisk aktionslæring - når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen

Læs mere

PLAN OG UDVIKLING GIS-STRATEGI 2012-2016

PLAN OG UDVIKLING GIS-STRATEGI 2012-2016 PLAN OG UDVIKLING GIS-STRATEGI 2012-2016 Indhold 1 INDLEDNING 3 2 STRATEGIGRUNDLAGET OG HANDLINGSPLAN 5 3 VISION 6 4 PEJLEMÆRKER OG PRINCIPPER 8 4.1 TEKNOLOGI 8 4.1.1 Principper 8 4.2 KOMMUNIKATION 9 4.2.1

Læs mere

Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater

Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater Få en erfaren ny medarbejder på rekordtid Medarbejdere over 40 år har viden og erfaringer, som dansk økonomi og velfærd har brug for,

Læs mere

Din uddannelsespartner

Din uddannelsespartner PS4 Academy Din uddannelsespartner PS4 Academy Din UddannelsesPartner i det daglige. PS4 Academy har til formål at hjælpe organisationer, teams og individualister med at vedligeholde markedsværdi, ligesom

Læs mere

Omnichannel Optimiser

Omnichannel Optimiser Whitepaper Omnichannel Optimiser EG Omnichannel Optimiser kan hjælpe din virksomhed på rejsen mod at skabe sammenhængende kundeoplevelser på tværs af kanaler. Det er en abonnementsbaseret cloudservice,

Læs mere