Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave."

Transkript

1 Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi, genopretter energi flowet i kroppen. Nem at placere, se brochure Resultater med det samme. Giver op til 20 % mere energi. Øger kroppens forbrænding. Hvordan virker dette produkt. Når dette energi plaster sættes på kroppen virker det med det samme og du får mere energi og en bedre forbrænding. Det er kroppens infrarøde stråler der aktiverer plastret som straks begynder at sende den programmerede frekvens ind i kroppen. Det betyder at intet fysisk materiale kommer ind i kroppen, men der sendes en energifrekvens gennem kroppens meredianer som får kroppen til at gøre det, det enkelte plaster er programmeret til. Hvad indeholder disse plastre og hvordan virker de. Indholdet er helt ufarligt. Det består af aminosyre, luft og vand og er lukket inde i et forseglet plaster. Hemmeligheden bag dette produkt er måden det er fremstillet på. Her er tale om NANO teknologi. Hvis I kan forstille jer en radioamatør antenne så skal den have en helt bestemt længde for at sende og modtage i et speciel frekvensområde. På nøjagtig samme måde er indholdet i dette plaster sammensat på og derfor sender de forskellig plastre forskellige frekvenser ind i kroppen og beder kroppen gøre forskellige ting. Energy Enhancer, energi plaster (forstærker) virker i mindst 12 timer. Skal du en tur i haven eller dyrke sport eller har du bare en dårlig dag så kan du benytte dette energi plaster. Hvor kommer den ekstra energi fra? Dette plaster går ind og genopretter kroppens ubalancer så du med et får mere ud af den energi du har i kroppen. Dette giver også en større fedtforbrænding. Det er kroppens ATP der stimuleres og bliver derfor mere effektiv.

2

3 Icewave er det nye plaster der kan fjerne smerte på få sekunder. Sikker og naturlig smertelindring Kan bruges over hele kroppen Nem at bruge Resultater med det samme Hvordan virker dette produkt. Når plastret sættes på kroppen virker det med det samme. Det er kroppens infrarøde stråler der aktiverer plastret som straks begynder at sende en programmeret frekvens ind i kroppen. Det betyder at intet fysisk materiale kommer ind i kroppen, men der sendes en energifrekvens gennem kroppens medianer som får kroppen til at gøre det, det enkelte plaster er programmeret til. Hvad indeholder disse plastre. Indholdet er helt ufarligt. Det består af aminosyre, luft og vand og er lukket inde i et forseglet plaster. Hemmeligheden bag dette produkt er måden det er fremstillet på. Her er tale om NANO teknologi. Hvis I kan forestille jer en radioamatør antenne så skal den have en helt bestemt længde for at sende og modtage i et specielt frekvensområde. På nøjagtig samme måde er indholdet i dette plaster sammensat og derfor sender de forskellig plastre forskellige frekvenser ind i kroppen og beder kroppen gøre forskellige ting. Icewave smerte plaster virker i mindst 12 timer, men vi har hørt om kunder der har haft virkning i op til 56 timer. Vi ser også, at bruger man Icewave smerte plaster kan selv kroniske smerter forsvinde eller minimeres over tid. Kroppen vænner sig simpelt hen til at være smertefri. Vi gør derfor opmærksom på, at selv om smerten er væk skal man stadig være opmærksom på at man kan have en mulig fysisk skade som man ikke må overbelaste.

4

5

6

7

8 Sæt dette soveplaster på 1 time før du går i seng og få en fantastisk søvn. Få en naturlig dyb søvn Ingen stoffer eller piller Praktisk og nem at bruge Sensation for dem der rejser meget eller arbejder på skift. Hvordan virker dette produkt. Når dette sove plaster sættes på kroppen sender det et signal til hjernen om at producerer mere melatonin som er det stof der får dig til at sove. Er du i underskud eller kan din krop ikke producerer nok melatonin så vil dette plaster hjælpe dig. Find den rigtige placering som virker bedst for dig. Det er kroppens infrarøde stråler der antænder plastret som straks begynder at sende den programmeret frekvens ind i kroppen. Det betyder at intet fysisk materiale kommer ind i kroppen, men der sendes en energifrekvens gennem kroppens medianer som får kroppen til at gøre det, det enkelte plaster er programmeret til. Hvad indeholder disse plastre og hvordan virker de. Indholdet er helt ufarligt. Det består af aminosyre, luft og vand og er lukket inde i et forseglet plaster. Hemmeligheden bag dette produkt er måden det er fremstillet på. Her er tale om NANO teknologi. Hvis i kan forstille jer en radioamatør antenne så skal den have en helt bestem længde for at sende og modtage i et speciel frekvensområde. På nøjagtig samme måde er indholdet i dette plaster sammensat på og derfor sender de forskellig plastrer forskellige frekvenser ind i kroppen og beder kroppen gøre forskellige ting.

9

10 Slankeplaster reducerer din sultfornemmelse og fjerner din sukkertrang Hjælper din krop med at kontrollerer din sult fornemmelse Regulerer din sukker trang Energi Enhancer kan bruges i forbindelse med dette plaster med fordel. Hvordan virker dette produkt. Dette plaster regulere din sult og sukkertrang og der anbefales 3 forskellige placeringer på venstre ben..se brochure. Vi kan herfra anbefale at du tester disse 3 punkter og finder den mest effektive placering og så bruger denne. Plastret virker ved at stimulerer et sted i hjernen der hedder Hypothalamus og som er på størrelse med en mandel og kaldes ofte (hjernen i hjernen). Hypothalamus er det sted i hjernen der opretholder vores balance og harmoni og styrer vores krops temperatur, tørst, sult og fødeintagelse samt vores hormoner for blot at nævne nogle få funktioner. Ved at stimulerer Hypothalamus for man en bedre balance i kroppen får herved en reduceret trang til mad og sukker. I brochuren kan du se det forløb du skal igennem med SP6. Man flytter normalt rundt på plastene hver dag så man stimulerer forskellige organer i processen. Vi anbefaler at du finder det sted hvor du har den bedste virkning og så bruger dette sted i større omfang, det er dog stadig en god ide at skifte en gang i mellem. Efter du er færdig med din slankekur kan du nemt regulerer din sult og sukker trang i dagligdagen blot ved at tage et plaster på. Vi anbefaler du bruger Glutathione for at udrense kroppen før en slankekur.

11

12 Aeon stress plaster give mange fordele Klinisk testet for at reducere stress i kroppen Klinisk testet for at reducere betændelse i kroppen Forstærker andre LifeWave produkter Forbedre din generelle sundhed Nem at bruge Stress fri tilstand inden for 10 minutter Forskning viser at det autonome nervesystem efter blot 10 minutter får en afbalanceret effekt. Det betyder at kroppen efter blot 10 minutter med dette plaster på får en rolig og stress fri tilstand. En helt speciel fototeknik afslører et fald i betændelses tilstanden i kroppen. Andre kliniske forsøg viser at Aeon sænker C-reaktivt protein, årsagen til C-reaktivt protein stiger er inflammation i kroppen. Det er vigtigt, fordi betændelse i kroppen er ofte et symptom på stress og kan beskadige sundt væv og DNA. Stress har stor indflydelse på hvordan vi ældes. Selv om vi ikke går og tænker på det i hverdagen så er stress en meget stor faktor på den måde vi ældes. Vi kender alle mennesker der har været inde i en meget stresset periode og det kan tydeligt ses, de kan nogen gange se 10 år ældre ud. Faktum er at de måske indvendig er blevet 20 år ældre. Det er meget hårdt for kroppen at være under stress, den må bruge mange resurser for at holde kroppen i gang døgnets 24 timer. Nylig forskning viser at kronisk stress kan reducerer niveauet af DHEA (dehydroepiandrosteron), en kraftig hormon direkte forbundet med levetid. Det forøger niveauet af stress som forøger ældningen kroppen radikalt. Aeon er et stærkt våben mod stress. Med dette meget stærke våben kan vi nu bekæmpe en af de værste dræbere nemlig stress. LifeWaves Aeon plaster er klinisk testet og er derfor et fantastik værktøj til en bedre og længerer liv. Dette Aeon plaster sættes på et akupunkturpunkt og virker meget hurtigt.

13

14 Glutathione er kroppen vigtigste antioxidant Forbedre din immunforsvar radikalt Hæver glutathions niveauet op til 300 % på 24 timer Fjerner tungmetaller i kroppen Hæver niveauet på alle andre antioxidanter i kroppen Forbedre din generelle sundhed Glutathione er kroppens vigtigste antioxidant som findes i alle vores celler og består af 3 aminosyre, cystein, glutaminsyre and glycin. Glutathione har den egenskab at den hæver niveauet på alle andre antioxidanter i kroppen. Dens funktion i kroppen er mange men en af de vigtigste er at nedbryde frie redikaler. Hvad er frie radikaler? Frie radikaler er kemisk ustabile molekyler. Frie radikaler dannes i store mængder når kroppen modtager cigaretrøg, smog, ozon, radioaktiv bestråling og forurenet luft. De påvirkes også af stress og fed kost. Frie radikaler nedbryder cellerne i vores krop, men heldigvis har vi vores antioxidanter som kan følge dem til dørs. Problemet med antioxidanter er at kroppen selv producerer dem og jo ældre vi bliver jo mindre producerer vi. Det betyder at de frie radikaler får mere magt i kroppen og derfor ældes vi og bliver syge. Mangel på glutathione i kroppen sættes i forbindelse med de værste sygdomme vi har som kræft og andre dødelige sygdomme. Havde vores produktion af glutathione i kroppen være optimal gennem hele livet ville der være en meget stor sandsynlighed for at vi ikke fik disse dødelige sygdomme. Søg information på nette ved at skrive glutathione i eks. Google. Når du fylder 20 år falder niveauet af glutathione procent pr 10. år. Vi kender alle sammen mennesker der bliver alvorlig syge af kræft og andre dødelige sygdomme. Disse sygdomme indtræffer som regel når vi runder de år. Hvorfor mon?. Der er lavet nogle undersøgelser der viser at mennesker med disse meget farlige sygdomme alle havde et til fælles nemlig for lidt glutathione kroppen. Forsker mener at dette kan være årsagen til at kroppen ikke selv kan håndterer kampen mod disse sygdomme. Blod Glutathione Blod glutathione er en af de vigtigste indikationer for vores generelle sundhed. Blod glutathione findes i store mængter i leveren og er en meget stor faktor for vores bekæmpelse af frie redikaler i kroppen. Uden blod glutathione ville vi dø inde for ganske få timer.

15

16 Carnosin er en af kroppens vigtige antioxidant Forbedre din immunforsvar Forbedrer din sundhed Forbedrer bio elektriske i dine organer Hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker Forbedre din generelle sundhed Hvordan virker dette produkt. Dette Carnosin plaster igang sætter produktionen af Carnosin i kroppen. Klinisk forskning har fastslået at Carnosin har nogle fantastiske og dramatiske resultater i forbindelse med at holde kroppen ung. Carnosin er stof der finde naturligt i kroppen, ja..faktisk i alle vores celle og har den fantastiske egenskab at reparerer vores celler og dna. Carnosin spiller derfor en vigtig rolle i vores generelle sundhed. Undersøgelser af Carnosin viser at det beskytter hjernen mod plaque som er årsag til Alzheimers og Parkinson. Produktionen falder med alderen. Produktionen af Carnosin falder med alderen og herved falder vores forsvar mod nedbrydelse af vores celler og dna. Vi kender alle situationen hvor vi kommer til skade med eks. et åbent så, der går meget kort tid så er såret lukket. Når man er kommet op i alderen er det noget svært at få sår til at hele, man høre om ældre mennesker der ligger med åbne sår i måneder. Det er mangel på Carnosin i kroppen. Idrætsfolk har stor gavn af Carnosin. Carnosin kan med fordel bruges af folk der dyrker sport. Den første gevinst er den hurtige reparetion af væv skader i forbindelse med skader. Det har vist sig at Carnosin har en effektiv virkning på ophobning af mælkesyre. Idrætsfolk der bruge Carnosin under idræt kan simpelthen yde mere fordi produktionen af mælkesyre kommer langt senere end normal.

17

1 DorteKlattschou.dk

1 DorteKlattschou.dk 1 2 1. Energiplastre Det her er det vildeste og mest enkle du kan gøre for din krop Små plastre der sættes på akupunkturpunkterne og som bæres i 1-12 timer. Silent Nights og Aeon mod stress og søvnløshed.

Læs mere

1 DorteKlattschou.dk

1 DorteKlattschou.dk 1 2 1. Energiplastre Det her er det vildeste og mest enkle du kan gøre for din krop Små plastre der sættes på akupunkturpunkterne og som bæres i 1-12 timer. Silent Nights og Aeon mod stress og søvnløshed.

Læs mere

LifeWave.com. Information møder Træningskurser Forretningsmodel. Tyskland VM 2014

LifeWave.com. Information møder Træningskurser Forretningsmodel. Tyskland VM 2014 Tyskland VM 2014 LifeWave fylder 10 år i november 2014 LifeWave er i mere end 110 lande Godkendt til alle hospitaler i EU Franske Hospitaler Over 70 uafhængige kliniske test Flere patenter David Schmidt

Læs mere

Energiterapiog Patching

Energiterapiog Patching Energiterapiog Patching 1 Energiterapi Energiterapi har sin oprindelse i Asien og har eksisteret i tusinder af år. Omfatter bl.a. akupressur, akupunktur, og forskellige typer af elektroterapier. LifeWaveplastrene

Læs mere

Sådan hjælper du dig selv og andre du holder af www.dorteklattschou.dk

Sådan hjælper du dig selv og andre du holder af www.dorteklattschou.dk Er hun ikke bare herlig?? Har du det godt?? Er du der, hvor du gerne vil være sundheds og helbredsmæssigt? Vi er virkeligheden, i enhver forstand af ordet, mestre af skabelsen, fordi det vi beslutter,

Læs mere

Velkommen - Lifewave præsentation

Velkommen - Lifewave præsentation Velkommen - Lifewave præsentation David Schmidt LifeWave fyldte 10 år i november 2014 Network Marketing Tyskland VM 2014 LifeWave er i mere end 110 lande Godkendt til alle hospitaler i EU Franske Hospitaler

Læs mere

NM-2500 Infrarød madras for smertebehandling, fibromyalgi, gigt, sygdomsforebyggelse og velvære

NM-2500 Infrarød madras for smertebehandling, fibromyalgi, gigt, sygdomsforebyggelse og velvære Det er en ren nydelse at fornemmer den infrarøde varmeterapi og de negative ioner fra denne fuld-større 1 / 7 2 / 7 NM-2500 Turmalin keramik madras for sygdomsforebyggelse, smertelindring og meget mere.

Læs mere

Velkommen. Præsentation

Velkommen. Præsentation Velkommen Præsentation Engergy Enhancer var oprindeligt opfundet til det amerikanske forsvar Stimulere ATP i cellen 2004 vinde de Amerikanske svømmerpiger flere guldmedalje og slår personlige rekorder

Læs mere

ANTIÆLDNING SMERTELINDRING BEDRE SØVN FORBEDRET ENERGI APPETITKONTROL Ny plasterteknologi

ANTIÆLDNING SMERTELINDRING BEDRE SØVN FORBEDRET ENERGI APPETITKONTROL Ny plasterteknologi ANTIÆLDNING SMERTELINDRING BEDRE SØVN FORBEDRET ENERGI APPETITKONTROL Ny plasterteknologi I hele mit liv har jeg oplevet, at vi kun er begrænset af de grænser vi sætter for, hvad vi tror er muligt. LifeWave

Læs mere

CORSENTIALS gør det nemt at være sund.

CORSENTIALS gør det nemt at være sund. CORSENTIALS gør det nemt at være sund. CORSENTIALS-systemet, der består af LifeWaves eksklusive, patentanmeldte teknologi, transformerer sundhed ved at give dig effektive fordele, du ikke får med andre

Læs mere

Lev længe. Lev godt.

Lev længe. Lev godt. PLACERINGSBESKRIVELSE Lev længe. Lev godt. Forbedret Energi Smertelindring Bedre søvn Anti Aging Vægttab ----------------------------------------- Virker via kroppens infrarøde system --------------------------------

Læs mere

PATCHING OG PRODUKTER

PATCHING OG PRODUKTER PATCHING OG PRODUKTER LW-TEAMET Velkommen til LW-Teamet. Et team som både består af professionelle mennesker og mennesker, der ønsker bedre livskvalitet for dem selv og folk omkring sig. Her er den vigtigste

Læs mere

ENERGIPLASTER (Energy Enhancer)

ENERGIPLASTER (Energy Enhancer) ENERGIPLASTER (Energy Enhancer) Anbring et sæt energiplastre på kroppen på et af de anviste steder. Placer altid det hvide plaster på højre side af kroppen, og det brune plaster på venstre side af kroppen.

Læs mere

PATCHING OG PRODUKTER

PATCHING OG PRODUKTER PATCHING OG PRODUKTER Udarbejdet af en uafhængig LifeWave distributør Hvordan virker plastrene: LifeWave plastrene indeholder aminosyrer, sukker, ilt og vand. Indholdet er fuldstændig forseglet i plastrene,

Læs mere

Alterne.dk - dit naturlige liv

Alterne.dk - dit naturlige liv Irriteret tyktarm Tilføjet af Jette Plesner onsdag 07. maj 2008 Sidst opdateret torsdag 03. september 2009 Irriteret tyktarm er efterhånden blevet en folkesygdom. Maven bliver oppustet og gør ondt. Man

Læs mere

Stress er ikke i sig selv en sygdom, men langvarig stress kan føre til sygdomme.

Stress er ikke i sig selv en sygdom, men langvarig stress kan føre til sygdomme. Stressens fysiologi En artikel om stress - hvad der fysiologisk sker i kroppen under stresspåvirkning samt symptomer på stress. Der er ingen tvivl om, at emnet kan uddybes meget, men artiklen er begrænset

Læs mere

Smerte se specifikke typer

Smerte se specifikke typer Smerte se specifikke typer Drik masser af vand, før du begynder; en knivspids salt tilsat vandet vil hjælpe på træge systemer. Se brugsanvisning. Udover brusanvisningen, prøv disse: Index: Albue Ankel

Læs mere

Ernæringsmæssig tilgang. Juni. 2011. Diana Høtoft. Jordemoder og ernæringsterapeut.

Ernæringsmæssig tilgang. Juni. 2011. Diana Høtoft. Jordemoder og ernæringsterapeut. + Natarbejde Ernæringsmæssig tilgang. Juni. 2011. Diana Høtoft. Jordemoder og ernæringsterapeut. + Natarbejde n Da kvinder ikke kun føder om dagen, tvinges de fleste jordemødre til at arbejde om natten.

Læs mere

Guide: Sov godt - og undgå overvægt

Guide: Sov godt - og undgå overvægt Guide: Sov godt - og undgå overvægt Motion og slankekure er ikke nok. Vil du have styr på vægten, skal du sove nok. Dårlig søvn giver nemlig overvægt, siger eksperterne. Af Line Feltholt, januar 2012 03

Læs mere

Gode råd om hvordan man kommer af med stress

Gode råd om hvordan man kommer af med stress Gode råd om hvordan man kommer af med stress Først skal du erkende, at du har et problem, at du ikke har det godt og ikke kan gøre det, du gerne vil, og som du plejer at gøre. Din familie, venner og veninder

Læs mere

LIFEWAVE. Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave. Se flere billeder på vores Facebook gruppe

LIFEWAVE. Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave. Se flere billeder på vores Facebook gruppe LIFEWAVE Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave Se flere billeder på vores Facebook gruppe Videnskab og natur i perfekt harmoni Alavida er en helt ny måde at tænke hudpleje. Ved at kombinere Lifewaves

Læs mere

Omhandlende muskelfunktion og træning: Oplæg v./ overlæge Lise Kay og fysioterapeut Karin Thye Jørgensen.

Omhandlende muskelfunktion og træning: Oplæg v./ overlæge Lise Kay og fysioterapeut Karin Thye Jørgensen. Referat PolioCafé den 8. september 2014 Omhandlende muskelfunktion og træning: Oplæg v./ overlæge Lise Kay og fysioterapeut Karin Thye Jørgensen. Fra januar bliver poliocaféen afholdt den 1. mandag i måneden

Læs mere

Introduktion. Selskab Energiterapi Produkter Forretningsmulighed

Introduktion. Selskab Energiterapi Produkter Forretningsmulighed Introduktion Selskab Energiterapi Produkter Forretningsmulighed LifeWave U.S. Corporate 9444 Balboa Ave Suite 150 San Diego, CA 92123 Tel. (858) 459-9876 Fax. (858) 459-9876 David Schmidt Adm. Direktør

Læs mere

Ernæring, fordøjelse og kroppen

Ernæring, fordøjelse og kroppen Ernæring, fordøjelse og kroppen Modul 4 Kernestof a) Kost & fordøjelse b) Kroppens opbygning & motion Mål med modulet Ernæring og fordøjelse At give kursisten vished om næringsstoffers energiindhold, herunder

Læs mere

anti-age s anti-age Genecode bone s Genecode

anti-age s anti-age Genecode bone s Genecode I takt med du ældes bremses den hastighed hvormed dine celler regenererer. Korrekt ernæring og motion spiller en afgørende rolle for at holde din krop kørende og udskyde aldersrelaterede forhold. anti-age

Læs mere

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4 F O R Å R 2 0 1 4 Nyhedsbrev Krop- og psykoterapeut Christina Ekmann Tema: Velkommen til foråret og nye læsere og kunder Så er de første forårstegn kommet, og solen har de sidste par dage skinnet fra en

Læs mere

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og Sov godt Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og faktorer i det omgivende miljø. Undersøgelser

Læs mere

Proteiner. Proteiner er molekyler der er opbygget af "aminosyrer",nogle er sammensat af få aminosyrer medens andre er opbygget af mange tusinde

Proteiner. Proteiner er molekyler der er opbygget af aminosyrer,nogle er sammensat af få aminosyrer medens andre er opbygget af mange tusinde Proteiner Proteiner er molekyler der er opbygget af "aminosyrer",nogle er sammensat af få aminosyrer medens andre er opbygget af mange tusinde Der findes ca. 20 aminosyrer i menneskets organisme. Nogle

Læs mere

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Kort fortalt om Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Tarmen - og dine mange venner! Du kender måske udtrykket Maven er din bedste ven!? Maven er rigtigt nok en god ven, og hvis den har det godt, har

Læs mere

Ernæring, fordøjelse og kroppen

Ernæring, fordøjelse og kroppen Ernæring, fordøjelse og kroppen Modul 4 Kernestof a) Kost & fordøjelse b) Kroppens opbygning & motion Mål med modulet Ernæring og fordøjelse At give kursisten vished om næringsstoffers energiindhold, herunder

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ HØRETAB

BLIV KLOGERE PÅ HØRETAB BLIV KLOGERE PÅ HØRETAB Hvordan ved du, om du har et høretab? Sandsynligvis vil du være den sidste, der opdager det. De fleste høretab sker gradvist over et så langt tidsrum, at man ikke nødvendigvis opdager

Læs mere

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Der er et ordsprog, der lyder: Åndedræt er liv, og det kan ikke siges bedre. Du trækker vejret for at leve, og din livskvalitet bliver påvirket af,

Læs mere

Sådan får du Lys i en mørk tid

Sådan får du Lys i en mørk tid Sådan får du Lys i en mørk tid Af Fitnews.dk - torsdag 06. december, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/sadan-far-du-lys-i-en-mork-tid/ Mørkt når du kommer hjem. Mørkt når du vågner. November, December

Læs mere

Oplyser vejen: En ny biomarkør for Huntingtons Sygdom

Oplyser vejen: En ny biomarkør for Huntingtons Sygdom Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab Oplyser vejen: En ny biomarkør for Huntingtons Sygdom En ny biomarkør afslører hjerneforandringer

Læs mere

HVAD BESTÅR BLODET AF?

HVAD BESTÅR BLODET AF? i Danmark HVAD BESTÅR BLODET AF? HVAD BESTÅR BLODET AF? Blodet er et spændende univers med forskellige bittesmå levende bestanddele med hver deres specifikke funktion. Nogle gør rent, andre er skraldemænd

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Hvad er så vigtigt ved målinger?

Hvad er så vigtigt ved målinger? Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab Spændende opdagelse i blodceller fra patienter med Huntingtons Sygdom Mængden af huntingtinprotein

Læs mere

GENNEMBRUD otte skridt til sundhed

GENNEMBRUD otte skridt til sundhed Suzanne Somers (verdensberømt amerikansk journalist) GENNEMBRUD otte skridt til sundhed Livsbevarende hemmeligheder fra nutidens banebrydende læger. Har du det godt? Eller har du brug for et gennembrud?

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Ny teknologi i smertebehandling af heste

Ny teknologi i smertebehandling af heste AcuLife Ny teknologi i smertebehandling af heste Hvad er AcuLife? AcuLife er en smertelindringsteknologi designet til heste, der omfatter et HVIDT plaster, et BEIGE plaster samt en kugle. Det HVIDE plaster

Læs mere

Udfordringen. Nikotin i kroppen hvad sker der?

Udfordringen. Nikotin i kroppen hvad sker der? Gå op i røg For eller imod tobak? Udfordringen Denne udfordring handler om nikotin og beskriver nikotinens kemi og den biologiske påvirkning af vores nerveceller og hjerne. Du får et uddybende svar på,

Læs mere

Mitokondrier og oxidativt stress

Mitokondrier og oxidativt stress Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab At gå målrettet mod oxidativ stress i Huntingtons Sygdom Skade på celler skabt af oxidativt stress

Læs mere

MOBILTELEFONI OG DIT HELBRED Af Trine Jørgensen

MOBILTELEFONI OG DIT HELBRED Af Trine Jørgensen MOBILTELEFONI OG DIT HELBRED Af Trine Jørgensen Tips til at begrænse strålingen i hverdagen. Flere og flere bliver konstateret allergiske overfor radiobølger og elektrosmog. I dag er vi bogstavelig talt

Læs mere

Vinteravl i brevduesporten - 1

Vinteravl i brevduesporten - 1 Vinteravl i brevduesporten - 1 Af Marc Verheecke - Martin Degrave Oversættelse/foto Ove Fuglsang Jensen BrevdueNord.dk Side 1 Denne artikel er stillet til rådighed af: http://www.pipa.be/ Mange brevduefolk

Læs mere

Indhold. Vores oplevelser 9 Du har et valg 17 1. Hvad skal vi med bioidentiske hormoner? 21

Indhold. Vores oplevelser 9 Du har et valg 17 1. Hvad skal vi med bioidentiske hormoner? 21 Indhold Vores oplevelser 9 Du har et valg 17 1. Hvad skal vi med bioidentiske hormoner? 21 Virkning uden bivirkning er det muligt? 21 Nu med ny, forbedret effekt! 26 Lægemidler kan ikke udbedre mangler

Læs mere

Til denne udfordring kan du eksperimentere med forsøg 4.2 i kemilokalet. Forsøg 4.2 handler om kuliltens påvirkning af kroppens blod.

Til denne udfordring kan du eksperimentere med forsøg 4.2 i kemilokalet. Forsøg 4.2 handler om kuliltens påvirkning af kroppens blod. Gå op i røg Hvilke konsekvenser har rygning? Udfordringen Denne udfordring handler om nogle af de skader, der sker på kroppen, hvis man ryger. Du kan arbejde med, hvordan kulilten fra cigaretter påvirker

Læs mere

Indhold. Forord 11 Vores oplevelser 13 Du har et valg Hvad skal vi med bioidentiske hormoner? 25

Indhold. Forord 11 Vores oplevelser 13 Du har et valg Hvad skal vi med bioidentiske hormoner? 25 Indhold Forord 11 Vores oplevelser 13 Du har et valg 21 1. Hvad skal vi med bioidentiske hormoner? 25 Virkning uden bivirkning er det muligt? 25 Nu med ny, forbedret effekt! 30 Lægemidler kan ikke udbedre

Læs mere

Guide. forbrændingen. Få gang i. sider. August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Krop i balance med Anna Bogdanova.

Guide. forbrændingen. Få gang i. sider. August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Krop i balance med Anna Bogdanova. Foto: Scanpix Guide August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 sider Få gang i forbrændingen Krop i balance med Anna Bogdanova Krop i balance med Anna Bogdanova INDHOLD: Få gang i forbrændingen...4-6

Læs mere

De sidste levedøgn. Denne pjece er tænkt som en mulig støtte til pårørende i en vanskelig tid.

De sidste levedøgn. Denne pjece er tænkt som en mulig støtte til pårørende i en vanskelig tid. De sidste levedøgn Denne pjece er tænkt som en mulig støtte til pårørende i en vanskelig tid. September 2018 Indhold Mad og væske 1 Pleje..1 Sanser..2 Smertebehandling/lindrende behandling.2 Besøg 3 De

Læs mere

S O V G O D T E B O G

S O V G O D T E B O G S O V G O D T E B O G FORFATTER P I A T I N G S T E D T 01 S Ø V N E R E N V I T A M I N P I L L E DET BEDSTE DU KAN GØRE FOR DIT HELBRED 02 N Å R V I I K K E S O V E R G O D T PÅVIRKER DET PÅ BÅDE KORT

Læs mere

1. Hvad er kræft, og hvorfor opstår sygdommen?

1. Hvad er kræft, og hvorfor opstår sygdommen? 1. Hvad er kræft, og hvorfor opstår sygdommen? Dette kapitel fortæller om, cellen, kroppens byggesten hvad der sker i cellen, når kræft opstår? årsager til kræft Alle levende organismer består af celler.

Læs mere

Hvad er stress? Til dig der ønsker mindre stress og mere trivsel i din hverdag. Danica Forebyggelse & Sundhed, viden og værktøjer

Hvad er stress? Til dig der ønsker mindre stress og mere trivsel i din hverdag. Danica Forebyggelse & Sundhed, viden og værktøjer Hvad er stress? Til dig der ønsker mindre stress og mere trivsel i din hverdag Danica Forebyggelse & Sundhed, viden og værktøjer Hvad er stress? Hvad er stress? var i 2012 på top ti-listen over de mest

Læs mere

Type 1 diabetes patientinformation

Type 1 diabetes patientinformation patientinformation Side 2 Introduktion er en kronisk sygdom, der opstår ved, at kroppen danner antistoffer mod de celler i bugspytkirtlen, som producerer insulin. Årsagen til type 1 diabetes er endnu ikke

Læs mere

Patientvejledning. Lungebetændelse/pneumoni

Patientvejledning. Lungebetændelse/pneumoni Patientvejledning Lungebetændelse/pneumoni Du er indlagt med en lungebetændelse/pneumoni Lungebetændelse er en utrolig hyppig sygdom, der er skyld i op mod 20.000 indlæggelser hvert år i Danmark Lungebetændelse

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

grunde til at din træning ikke slanker

grunde til at din træning ikke slanker 11 grunde til at din træning ikke slanker Du okser rundt i fitnesscentret i håbet om, at kiloene vil rasle af. Men når du så er klar til at høste frugten af din indsats og stiger op på vægten, er der absolut

Læs mere

Information til børn og unge med OCD. Hvad er OCD? Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen

Information til børn og unge med OCD. Hvad er OCD? Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen Information til børn og unge med OCD. Hvad er OCD? Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen 1 Introduktion Psykologerne Johansen, Kristoffersen & Pedersen ønsker at sætte fokus på OCD-behandling

Læs mere

Mestringsteknikker og - værktøjer II. Fysioterapeut Janni Langelund

Mestringsteknikker og - værktøjer II. Fysioterapeut Janni Langelund Mestringsteknikker og - værktøjer II Fysioterapeut Janni Langelund Åndedrættet En lille åndedrætsøvelse Vi skal tælle vejrtrækninger 30 sekunder Tæl på enten en udånding eller indånding Når i er færdige,

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

Biomarkører. Lars P. Nielsen Professor, overlæge Speciallæge i klinisk mikrobiologi, Statens Serum Ins>tut, Biomarkørlaboratoriet. LPN@ssi.

Biomarkører. Lars P. Nielsen Professor, overlæge Speciallæge i klinisk mikrobiologi, Statens Serum Ins>tut, Biomarkørlaboratoriet. LPN@ssi. Biomarkører Lars P. Nielsen Professor, overlæge Speciallæge i klinisk mikrobiologi, Statens Serum Ins>tut, Biomarkørlaboratoriet. LPN@ssi.dk Biomarkører Molekyler, som afspejler forekomst og udvikling

Læs mere

World Federation of Direct Selling Associations

World Federation of Direct Selling Associations SLIDE 2 Hej alle sammen mange tak, fordi I er her i dag. Jeg glæder mig rigtig meget til at fortælle jer om LifeWave. Det har haft en positiv indflydelse på mit liv, både personligt og professionelt og

Læs mere

visualisering & Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser

visualisering & Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser visualisering & LIVS K VALI T E T Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser p r o f e s s o r, c a n d. p syc h., d r. m e d. B o bb y Z a c h a r i a e Ro s i n a n te IMMUNFORSVARET Immunforsvaret er

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

CRPS. Komplekst Regionalt Smertesyndrom. Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi Ergoterapien, MT

CRPS. Komplekst Regionalt Smertesyndrom. Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi Ergoterapien, MT CRPS Komplekst Regionalt Smertesyndrom Regionshospitalet Silkeborg Center for Planlagt Kirurgi Ergoterapien, MT Denne pjece er til personer, hvor der er mistanke om CRPS, eller hvor CRPS er diagnosticeret.

Læs mere

neurosalg Hvordan tager du beslutninger når du skal sælge? Eller købe? Commercial Development ApS www.b-n-r.dk - www.jobvejen.dk Neurosalg - NJAM

neurosalg Hvordan tager du beslutninger når du skal sælge? Eller købe? Commercial Development ApS www.b-n-r.dk - www.jobvejen.dk Neurosalg - NJAM neurosalg Hvordan tager du beslutninger når du skal sælge? Eller købe? 1 Hvordan kan man få kunden til at købe noget? Når kunden ikke selv er herre over sine egne beslutninger? Når vi træffer beslutninger

Læs mere

Lungebetændelse/ Pneumoni

Lungebetændelse/ Pneumoni Lungebetændelse/ Pneumoni Information til patienter Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center Sengeafsnit M1/M2/M3 Hvad er lungebetændelse? Du er indlagt med en lungebetændelse/pneumoni, som er en

Læs mere

Det lyder enkelt, men for at forstå hvilket ærinde forskerne er ude i, er det nødvendigt med et indblik i, hvordan celler udvikles og specialiseres.

Det lyder enkelt, men for at forstå hvilket ærinde forskerne er ude i, er det nødvendigt med et indblik i, hvordan celler udvikles og specialiseres. Epigenetik Men hvad er så epigenetik? Ordet epi er af græsk oprindelse og betyder egentlig ved siden af. Genetik handler om arvelighed, og hvordan vores gener videreføres fra generation til generation.

Læs mere

Information om Lyrica (pregabalin)

Information om Lyrica (pregabalin) Information om Lyrica (pregabalin) Denne brochure er til dig, der er i behandling med lægemidlet Lyrica, og er et supplement til den information om din sygdom og medicin, som du har fået af din læge. Hvilke

Læs mere

Er du sygemeldt på grund af stress?

Er du sygemeldt på grund af stress? Er du sygemeldt på grund af stress? her er nogle råd om, hvad du kan gøre Vi samarbejder med PsykiatriFonden Denne pjece er blevet til i samarbejde med PsykiatriFonden. I pjecen finder du nogle råd om,

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

ANTI STRESS MANUAL 4 TRIN TIL AT KOMME STYRKET UD AF DIN STRESS

ANTI STRESS MANUAL 4 TRIN TIL AT KOMME STYRKET UD AF DIN STRESS ANTISTRESS MANUAL 4 TRIN TIL AT KOMME STYRKET UD AF DIN STRESS FORORD Antistressmanualen er skrevet ud fra faglige kompetencer og personlige erfaringer med stress. Udledt af flere års praktisk erfaring

Læs mere

bedre søvn Guide Sådan får du en Så farligt er for lidt søvn 11 gode råd Februar Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

bedre søvn Guide Sådan får du en Så farligt er for lidt søvn 11 gode råd Februar Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Jeppe Michael Jensen Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan får du en bedre søvn Så farligt er for lidt søvn 11 gode råd Sådan får du en bedre søvn INDHOLD I DETTE

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Helbredende kost af John Buhl www.nomedica.dk

Indholdsfortegnelse. Helbredende kost af John Buhl www.nomedica.dk Indholdsfortegnelse Forord 7 Indledning 8 Helbredende kost kort fortalt 9 Grønsager 13 Frugt 19 Bælgfrugter 26 Fuldkornsprodukter 31 Nødder og frø 35 Spis ofte råkost 37 Drik når du er tørstig men kun

Læs mere

SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE

SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE FYSISK SUNDHED AUGUST 2013 SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE Spis sund mad, se mindre TV, bevæg dig, sov godt, lav en klar aftale om alkohol med dine forældre og hold dig fra rygning. Spis

Læs mere

LED lysteknologier tilbyder nye muligheder inden for området lys, sundhed og ældre

LED lysteknologier tilbyder nye muligheder inden for området lys, sundhed og ældre LED lysteknologier tilbyder nye muligheder inden for området lys, sundhed og ældre Paul Michael Petersen DTU Fotonik Danmarks tekniske Universitet pape@fotonik.dtu.dk Nu viden om lysets betydning for ældres

Læs mere

DIN GUIDE TIL ARIPIPRAZOL

DIN GUIDE TIL ARIPIPRAZOL DIN GUIDE TIL ARIPIPRAZOL Informationsbrochure til patient/plejepersonale Introduktion Din læge har stillet diagnosen bipolar lidelse type I og ordineret Aripiprazol. Denne brochure vil hjælpe dig og din

Læs mere

Guide: Træk vejret korrekt og bliv sund

Guide: Træk vejret korrekt og bliv sund Guide: Træk vejret korrekt og bliv sund Bedre fordøjelse, sundere ryg, mindre stress, bedre søvn listen over fordele er lang og du skal blot forbedre noget, du alligevel gør 20.000 gange hver eneste dag:

Læs mere

Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine

Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine Meningitis En alvorlig infektion i centralnervesystemet En betændelsestilstand i hjernehinderne og i det subaraknoidale rum Fig. 10.16 1 Årsag til meningitis

Læs mere

Hyperglykæmi Højt blodsukker ved diabetes

Hyperglykæmi Højt blodsukker ved diabetes Personligt målområde Ved at indstille dit personlige målområde på blodsukkerapparatet, kan du få hjælp til at identificere, om du har for højt (eller for lavt) blodsukker. Aftal altid dit personlige målområde

Læs mere

Fase 4 afslutningsfase

Fase 4 afslutningsfase Fase 4 afslutningsfase 2-4 uger Fase 4 er magen til fase 2 og så må du spise et ugentligt alt-jeg-kan-spise-måltid. Det er vigtigt, at du ikke følger fase 3 længere end 4 uger. Du må gerne gentage fase

Læs mere

VONWILLEBRANDSSYGDOM,

VONWILLEBRANDSSYGDOM, VONWILLEBRANDSSYGDOM, VON WILLEBRAND-FAKTOR OG P-PILLER Julie Brogaard Larsen, lægestuderende Center for Hæmofili og Trombose Aarhus Universitetshospital DAGENS PROGRAM Lidt von Willebrand-historie von

Læs mere

Information om Testosteronbrist

Information om Testosteronbrist Information om Testosteronbrist Information om testosteronmangel Indledning Hvis du er over 40 år, har du måske oplevet forandringer i din krop og i din almene sundhedstilstand, som for eksempel vægtforøgelse,

Læs mere

VISUALISERING & LIVSKVALITET. Lær at lindre. ubehag og smerte. 2 effektive øvelser PROFESSOR, CAND.PSYCH., DR.MED. BOBBY ZACHARIAE.

VISUALISERING & LIVSKVALITET. Lær at lindre. ubehag og smerte. 2 effektive øvelser PROFESSOR, CAND.PSYCH., DR.MED. BOBBY ZACHARIAE. VISUALISERING & LIVSKVALITET Lær at lindre ÇLær ubehag og smerte Ç 2 effektive øvelser PROFESSOR, CAND.PSYCH., DR.MED. BOBBY ZACHARIAE Rosinante HVaD er VisuaLisering? Visualisering er en psykologisk teknik,

Læs mere

Kosttilskudsguide til ammende

Kosttilskudsguide til ammende Kosttilskudsguide til ammende Din baby bygges af byggesten, som den får fra din ammemælk! Derfor har du som ammende de allerbedste muligheder for at give din baby en god start på livet. Først og fremmest

Læs mere

DER ER IKKE PENGE I RASKE DYR OG MENNESKER!

DER ER IKKE PENGE I RASKE DYR OG MENNESKER! TØR DU FODRE DIN HUND MED RÅ KOST? ELLER TØR DU VIRKELIG LADE VÆRE? DET HANDLER IKKE OM AT HELBREDE SYGDOMME, MEN OM AT SKABE SUNDHED LIVSSTIL OG IKKE LIVSSTILSSYGDOMME! DER ER IKKE PENGE I RASKE DYR OG

Læs mere

Guide. Stressfri krop er vejen til vægttab. sider. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Kom i form med Anna Bogdanova

Guide. Stressfri krop er vejen til vægttab. sider. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Kom i form med Anna Bogdanova Foto: Scanpix Guide September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 sider Stressfri krop er vejen til vægttab Kom i form med Anna Bogdanova Kom i form med Anna Bogdanova INDHOLD: Stressfri

Læs mere

Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab Træning øger cellulært genbrug

Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab Træning øger cellulært genbrug Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab Træning øger cellulært genbrug Træning øger genbrug i museceller. Er det derfor, at motion er

Læs mere

Krop & Sundhed. - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :)

Krop & Sundhed. - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :) Krop & Sundhed - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :) S ide 2 Krop & S u n dhed Å rgang 1, Nummer 1 Søvn - hvorfor er det så vigtigt? Søvn er en nødvendighed for alle levende væsner.

Læs mere

Sådan styrker du samarbejdet med lægen. - og får bedre behandling og livskvalitet

Sådan styrker du samarbejdet med lægen. - og får bedre behandling og livskvalitet Sådan styrker du samarbejdet med lægen - og får bedre behandling og livskvalitet Det handler om indsigt og kontrol I dette hæfte finder du vejledning og konkrete værktøjer til, hvordan du styrker samarbejdet

Læs mere

SMITTET HEPATITIS OG HIV

SMITTET HEPATITIS OG HIV 1 SMITTET HEPATITIS OG HIV 2 Facts om hepatitis C: Du kan godt blive testet for hepatitis B, C og hiv, selv om du er svær at stikke Hepatitis C smitter også seksuelt Det er ikke nødvendigt at lave en leverbiopsi

Læs mere

14. Mandag Endokrine kirtler del 2

14. Mandag Endokrine kirtler del 2 14. Mandag Endokrine kirtler del 2 Midt i dette nye spændende emne om endokrine kirtler kan det være nyttigt med lidt baggrundsdiskussion omkring især glukoses (sukkerstof) forskellige veje i kroppen.

Læs mere

Stress Symptomer og årsager

Stress Symptomer og årsager Stress Symptomer og årsager Stress koster penge: Stress koster 10 mia. kr. om året. Ca. 200.000 mennesker på det danske arbejdsmarked har psykiske problemer eller sygdom. Nogle af dem er en direkte følge

Læs mere

FLAD MAVE. HVORFOR, HVORDAN og HVOR HURTIGT? Mad, sukker, alkohol, fordøjelse. Fedt på maven, stress, fordøjelse, immunforsvar, lykke

FLAD MAVE. HVORFOR, HVORDAN og HVOR HURTIGT? Mad, sukker, alkohol, fordøjelse. Fedt på maven, stress, fordøjelse, immunforsvar, lykke Birgitte Nymann 2011 02-11-2011 FLAD MAVE HVORFOR, HVORDAN og HVOR HURTIGT? Spis maven flad Mad, sukker, alkohol, fordøjelse Sov maven flad Fedt på maven, stress, fordøjelse, immunforsvar, lykke Afspænd

Læs mere

Jagten på nydelse styrer alt hvad vi laver

Jagten på nydelse styrer alt hvad vi laver Jagten på nydelse styrer alt hvad vi laver Af: Sybille Hildebrandt 14. august 2008 kl. 10:41 Nydelse er drivkraften i alle vores handlinger - vi gør alt for at opnå nydelse, men paradoksalt har vi meget

Læs mere

Spørgsmålsark til aktiviteten Spil om tobak

Spørgsmålsark til aktiviteten Spil om tobak Spørgsmålsark til aktiviteten Spil om tobak Find mere inspiration på www.op-i-roeg.dk Note til underviseren: Herunder finder du spørgsmålsark til de faglige udfordringer med spørgsmål om tobak. Der er

Læs mere

15. Mandag Endokrine kirtler del 3

15. Mandag Endokrine kirtler del 3 15. Mandag Endokrine kirtler del 3 Fokus er især på: forskelle og ligheder mellem pensumhormoner: Insulin, glukagon, adrenalin og cortisol. Bogens beskrivelse er udmærket, dog meget kvantitativ og en smule

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

SUNDHED V/BENTE GRØNLUND. Livet er summen af dine valg Albert Camus

SUNDHED V/BENTE GRØNLUND. Livet er summen af dine valg Albert Camus SUNDHED V/BENTE GRØNLUND Livet er summen af dine valg Albert Camus Sund livsstil Vær proaktiv når det gælder dit helbred Dyrk motion, og pas på vægten Spis rigtigt Udarbejd strategier for livslang læring

Læs mere