HER OG NU s anden udgave i 2005 er på gaden med højaktuel information om:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HER OG NU s anden udgave i 2005 er på gaden med højaktuel information om:"

Transkript

1 LTD - HER OG NU April 2005 HER OG NU s anden udgave i 2005 er på gaden med højaktuel information om: Løndannelsen 2005 Bonus og provision Merarbejde Kontingentopgørelse til Told og Skat Gå hjem møder om lønsamtalen 2005 Notat fra LTD Generalforsamlingen 2005 Nye LTD vedtægter Løndannelsen 2005 LTD og TDC blev tirsdag den 19. april 2005 enige om løndannelsen for 2005, med en samlet reguleringsramme på minimum 3,2 %. Til sammenligning var lønreguleringsrammen for 2004 på 3,0 %. Der er således også i 2005 mulighed for en reallønsforbedring idet, inflationen forventes at blive på ca. 2 % i Parterne er endvidere blevet enige om at fortsætte den ved overenskomstfornyelsen i 2004 aftalte forsøgsvise løndannelsesmodel både i 2005 og Reguleringsrammen for 2006 aftales dog først i foråret Ved overenskomstfornyelsen i 2007 tager parterne stilling til, om forsøgsordningen skal være permanent. Der er aftalt en reguleringsramme på minimum 3,1 % til regulering af den aktuelle løn og/eller pension. Herudover er aftalt en stigning på minimum 0,1 % af lønsummen til regulering af bonusløn. Der er således afsat midler til udbygning af bonusløn. LTD har siden indførelsen af bonusløn arbejdet på at få opbygget og udbredt bonusløn til alle på overenskomsten. Det er derfor glædeligt, at vi er blevet enige med TDC om, at den ramme for bonusaftaler, der er etableret, nu er sikret, og at der samtidig er afsat midler til at udbygge bonusløn. Parterne er enige om, at det er hensigten at rammen til udbygning af bonusløn så vidt muligt både skal benyttes til at udvide antallet af bonusaftaler og til at forhøje eksisterende bonusaftalers on-target-procent. Rammen for 2005 er således minimum 3,2 %, fordelt på: - 3,1 % til individuel regulering af den aktuelle løn og/eller pension - 0,1 % til regulering af bonusløn VENNEMINDEVEJ 39, 2100 KØBENHAVN Ø TELEFON: FAX: lederforeningen@post.tele.dk

2 2 Parterne har aftalt, at reguleringsmodellen omfatter alle på LTD s overenskomst, således også TDC Hosting A/S og medarbejdere udlånt til CSC A/S. Parterne er enige om, at tidligere medarbejdere, som pr. den 1. april 2005 aktuelt er på ventepenge, i 2005 reguleres med samme procentregulering som for statsansatte. Endvidere har parterne aftalt, at de regler for flyttegodtgørelse, som blev aftalt ved overenskomstfornyelsen i 2004, også fortsætter forsøgsvis i 2005 og LTD forventer, at lønsamtalerne kan komme i gang ultimo maj. Vi vil informere nærmere, når der er aftalt en plan med TDC. Protokollen ligger på foreningens hjemmeside, klik her. Bonus og provision LTD får mange henvendelser om bonus- og provisionsaftaler. Mange af spørgsmålene relaterer sig til sammensætningen af målsætningsaftalerne. Specielt har flere medlemmer erfaret, at målene har udviklet sig fra personlige mål til overordnede økonomiske mål, hvilket er mål, hvor den enkelte medarbejder reelt ikke kan påvirke indfrielsen af bonusaftalen. Samtidig relaterer mange henvendelser sig til, at man ganske enkelt ikke kan gennemskue målene, hvad der skal til for at nå dem, og hvordan ledelsen i det hele taget vil lave en opgørelse. Hvis en bonus- eller provisionsaftale skal give mening for både den enkelte medarbejder og TDC, er det vigtigt med gennemskuelige aftaler, hvor medarbejderen klart kan se en sammenhæng mellem indsats og opfyldelse af målene. Bonus- og provisionsaftaler er alle udarbejdet med udgangspunkt i Rammeaftale om provision og bonusløn. I aftalen beskrives alle forhold omkring bonus og provision herunder krav til udformningen. Aftalen kan læses her. I forbindelse med indførelse og vedligeholdelse af bonus- og provisionsaftaler kan der i den enkelte enhed nedsættes et lønudvalg. I lønudvalget kan man blandt andet drøfte principper for registrerings- og måleparametre. Kontakt din lokale talsmand eller LTD s sekretariat for nærmere information. Merarbejde I forbindelse med afskedigelserne i 2005 har LTD fået mange henvendelser fra medlemmer, der har haft mange timer stående til afspadsering, og som ønskede rådgivning om, hvordan man kan få dem udbetalt.

3 3 Det er derfor her på sin plads at præsicere noget af overenskomstens ordlyd på området løn og merarbejde som følger: Medarbejderne ansættes på en aktuel løn. Lønnen aftales i øvrigt individuelt ved og under ansættelsen i forhold til, at selskabet skal kunne rekruttere og fastholde medarbejderne, således at den giver udtryk for stillingens art og den pågældende medarbejders kvalifikationer, uddannelse, anciennitet, ansvar og indsats. Omsætnings- og præstationsbetingede ordninger kan aftales. Sådanne ordninger kan omfatte nærmere specificerede grupper eller enkeltpersoner. Udover den aktuelle løn, kan en medarbejder tildeles jobrelaterede pensionsgivende tillæg. Tidsbegrænsede tillæg, herunder opgavebetingede ikke-pensionsgivende tillæg, kan i øvrigt aftales med medarbejderen. I forbindelse med periodevist merarbejde af længere varighed (normalt ikke kortere end 4 uger) og større omfang kan ydes et honorar, såfremt merarbejdet ikke kan afspadseres. Selskabet tager en gang årligt spørgsmålet om lønregulering med virkning fra 1. april op med medarbejderen. Af ovenstående fremgår det, at der er mange skruer der kan stilles på, og mange forskellige tidspunkter af året der kan anvendes, når medlemmernes indsats skal honoreres. Men for dem alle gælder, at det er nødvendigt, at have de aftaler man laver med chefen i skriftlig form. Desuden er det vigtigt, at hvis der er merarbejde, at dette er synliggjort for chefen, og at hun/han er indstillet på at honorere dette kontant eller med afspadsering på et andet tidspunkt. Også her er det rart at have en skriftlig aftale med chefen. Pas på, at de godkendte opsparede timer ikke hober sig op, så de bliver umulige at afspadsere. Det skal også nævnes i forbindelse med denne artikel om løn og merarbejde, at overenskomsten har aftaler om arbejdstid og frihed. Medarbejderne ansættes uden højeste arbejdstid, og er forpligtet til at arbejde i det for stillingen nødvendige omfang. Den ugentlige arbejdstid udgør principielt 37 timer. Arbejdstiden placeres så vidt muligt på de 5 første af ugens 6 hverdage, og det påhviler selskabet og medarbejderen selv, at søge arbejdet tilrettelagt således, at arbejdets tidsmæssige omfang set over længere perioder ikke væsentligt overstiger udgangspunktet for den almindelige arbejdstid. Udligning af periodevis forøgede arbejdsbyrder kan ske ved afspadsering på tidspunkter, hvor arbejdsforholdene tillader det, f.eks. i enkelte dage eller, hvor omfanget kræver det, også ugevis. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at henvende dig til foreningen.

4 4 Kontingentopgørelse til Told og Skat LTD har til Told og Skat indberettet kontingentindbetalingen til LTD for året 2004 som følger: Kontingentet til LTD har i året 2004 været 275,00 kr. pr. måned Kontingentet for passivt medlemskab har været kr. 50,00 pr. måned hele året Da kontingent indbetalingen til LTD foregår via Interessekontoret i Jylland, vil størrelsen af det enkelte medlems kontingentindbetaling fremgå af de tilsendte kontoudtog for 2004 fra Interessekontoret. Er der spørgsmål vedrørende ovenstående, så ring til foreningskontoret på tlf , så skal vi forsøge at hjælpe. Gå-hjem-møder om lønsamtalen i 2005 LTD afholdt også i år Gå-hjem-møder om lønsamtalen. Det var igen Solveig Schmidt, som LTD har fået til at komme og holde et foredrag, give gode råd og inspiration til dette års individuelle lønsamtale, som skal afvikles pr. 1. april LTD håbede, at rigtig mange medlemmer vil møde op, for at blive klædt bedre på til lønsamtalen. Møderne blev dog ikke den samme succes som ved møderne i Der var knap 100 tilmeldte både i Århus og København, mens ca. 35 var tilmeldt på Fyn. Imidlertid mødte kun ca. 35 medlemmer op i henholdsvis Århus og København, mens 16 valgte at møde op i Odense. Det er svært og dyrt at lave arrangement for medlemmerne, når så mange tilmeldte ikke møder op eller melder afbud. LTD overvejer nu hvordan aktiviteterne omkring næste års lønsamtaler skal forløbe. Notat fra LTD Generalforsamling den 31. marts 2005 LTD s ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 31. marts 2005 kl på Telehøjen i Odense. Bo Magnussen bød velkommen til de fremmødte og foreslog Ole Busk som dirigent. Ole Busk blev valgt som dirigent med applaus. Ole Busk takkede for valget og kunne meddele, at generalforsamlingen var korrekt indvarslet med udsendelse af indkaldelse til generalforsamlingen den 25. februar 2005 og udsendelse af beretningen den 16. marts Generalforsamlingen var derfor korrekt indvarslet og beslutningsdygtig.

5 5 Dirigenten bad Carl-Johan Hansen og Kenneth Lohmann om at være stemmetællere og redegjorde for, hvilke valgprocedurer der ville blive anvendt i løbet af aftenen. Stemmetællerne gik i gang med deres opgave. Der var 52 medlemmer på generalforsamlingen heraf var der 51 stemmeberettigede medlemmer. Dirigenten gav ordet til formand Bo Magnussen, som startede med dagsordenens pkt. 1. Bestyrelsens beretning Der var udsendt en skriftlig beretning for marts marts 2005 til alle medlemmer. Bo præsenterede sin mundtlige beretning for generalforsamlingen med følgende hovedpunkter: Personalesituationen i TDC TDC Services, TDC Totalløsninger, TDC Koncern HR TDC overskud contra afskedigelser i TDC Forhandlinger om afskedigelserne i TDC Omskoling og kompetenceudvikling Hovsa løsninger KSU-SKU arbejdsgruppen Løndannelsen 2005 Afslutning Dirigenten spurgte om der var kommentarer eller bemærkninger til både den skriftlige og mundtlige beretning. Niels Børglum spurgte Bo: Der må da være visionsdiskussioner i TDC s bestyrelsen, så man må da vide, at der kommer afskedigelser. Bo svarede, at han ikke kunne referere fra TDC bestyrelsesmøderne, men at der selvfølgelig var personalepolitiske løsninger på TDC bestyrelsens bord. Dirigenten spurgte om svaret var tilfredsstilende, hvilket Niels svarede ja til. Claus Walther Lund spurgte, om det var rigtigt, at han havde erfaret, at TDC ville have medarbejderne ned i løn. Bo svarede, at der havde været sager med lønnedgang i forbindelse med stillingsskift, men at disse sager havde været løst til medlemmernes tilfredshed. Foreningen er meget opmærksom på problematikkerne kunne Bo også fortælle. Dirigenten spurgte om svaret var tilfredsstilende, hvilket Claus svarede ja til. Dirigenten konkluderede, at der udfra de faldne bemærkninger ikke var et direkte angreb på beretningerne og derfor mente, at generalforsamlingen havde godkendt beretningerne. Der var applaus fra salen. Dirigenten konstaterede, at begge beretninger var blevet godkendt. Dirigenten gav herefter ordet til foreningens kasserer for aflæggelse af dagsordenens pkt. 2: Aflæggelse af det reviderede årsregnskab Torben Hansen fremlagde på overhead resultatopgørelsen for perioden 01. januar til 31. januar 2004 samt balancen pr. 31. januar 2004, som var underskrevet af formand, kasserer og revisorer.

6 6 Der var ingen spørgsmål fra salen til regnskabet og balancen. Regnskabet blev herefter godkendt med applaus fra salen. Dirigenten konstaterede, at regnskabet og balancen var blevet godkendt. Dirigenten kunne omkring dagsordenens pkt. 3. Indkomne forslag (herunder forslag til vedtægtsændringer) oplyse, at der ikke var modtaget noget til indkomne forslag ved fristens udløb den 16. marts 2005, udover de af bestyrelsen og repræsentantskabet fremsendt forslag til ny struktur og vedtægter for LTD. Dirigenten konstaterede, at der var 3 hovedpunkter omkring vedtægtsændringerne i 2, 5.1 og 6 samt i 5, 7, 8 og 9. Da 2 kun var en redaktionel ændring vedtog generalforsamlingen denne med det samme. Dirigenten gav herefter ordet til Gert Winkelmann. Gert præsenterede på overhead Bestyrelsens og Repræsentantskabets forslag til ny struktur for LTD samt forslag til reviderede vedtægter. Bestyrelsen og Repræsentantskabet foreslår, at vedtægternes bestemmelser om bestyrelsen præciseres, i overensstemmelse med den praksis, der er gældende. Det drejer sig bl.a. om: Som nyt foreslås, at Næstformanden vælges på generalforsamlingen ( 5.1) Bestyrelsen består af formand, næstformand og 3 bestyrelsesmedlemmer ( 6) Formand og næstformand er frikøbt fra TDC og ansat i LTD. Ansættelsesvilkår aftales med bestyrelsen ( 6) Bestyrelsen udpeger en kasserer og ekstern revisor ( 6) Bestyrelsen ansætter sekretærer i sekretariatet ( 6) Sekretariats sekretærer og kasserer kan deltage i bestyrelsesmøder uden stemmeret ( 6) Dirigenten spurgte om der var kommentarer til disse vedtægtsændringer. Der var flere i salen der ønskede, at formandens og næstformandens ansættelsesvilkår skulle aftales med den øvrige del af bestyrelsen. Bestyrelsen tilsluttede sig ændringsforslaget. Der var også forslag fra generalforsamlingen om ændring af den nye dagsordens pkt. 5 og pkt.6 Valg af formand og Valg af næstformand. Forslaget var, at de to punkter blev slået sammen til et nyt pkt. 5 Valg af formand/næstformand og ændring af de resterende punkter til pkt Bestyrelsen tilsluttede sig ændringsforslaget. Dirigenten satte her efter 5.1 og 6 til afstemning. Der var ingen der stemte imod og 1 der undlod at stemme. Forslagene var hermed vedtaget. Gert Winkelmann præsenterede herefter Bestyrelsens og Repræsentantskabets forslag til en ny og fladere struktur for Lederforeningen, der betyder, at Repræsentantskabet og Talsmandskredsen samles til et nyt organ: Talsmandskollegiet. Talsmandskollegiet udgør fremover bindeleddet mellem Bestyrelsen og medlemmerne.

7 7 Den nye struktur vil samle alle talsmænd i Talsmandskollegiet. Der vil således ikke være den opdeling, som der er i den nuværende struktur med et Repræsentantskab og et Talsmandsforum. Den foreslåede strukturændring betyder, at der skal ændres i vedtægterne for LTD. Af hovedpunkter blev følgende nævnt: Talsmandskollegiet afløser generelt repræsentantskabet i 5, 7, 8 og 9. Dette betyder, at der udgår en del sætninger i 8, der ikke længere kommer i anvendelse og derfor slettes. I de tilbageværende sætninger erstattes repræsentantskabet og repræsentantskabsmedlemmer af talsmandskollegiet og talsmænd. Disse ændringer i 8 integreres ind i 7, der nu hedder Talsmandskollegiet, så der skabes sammenhæng i dette nye afsnit. Der afholdes mindst 6 talsmandskollegiemøder om året, hvor bestyrelsen, sekretariatet og talsmændene deltager. Det styrkede samarbejde mellem bestyrelsen og talsmændene formaliseres og indføjes i vedtægterne som en ny 8 Talsmandsgrupper. Bestyrelsen mødes mindst en gang om året med de lokale talsmandsgrupper. Dirigenten spurgte om der var kommentarer til disse vedtægtsændringer. Det var der ikke. Dirigenten satte herefter 5, 7, 8 og 9 til afstemning. Forslagene blev enstemmigt vedtaget. Da Generalforsamlingen godkendte bestyrelsens og repræsentantskabets forslag til ny LTD struktur og vedtægtsændringerne, træder denne nye vedtagne dagsorden i kraft efter afslutning af den gamle dagsordens pkt. 3. Der var enighed om, at der ved denne generalforsamling anvendtes den med beretningen udsendte dagsorden, der var som følger: Dagsorden i henhold til foreningens vedtægter: 1) Bestyrelsens beretning 2) Aflæggelse af det reviderede årsregnskab 3) Indkomne forslag (herunder forslag til vedtægtsændringer) 4) Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent for indeværende kalenderår 5) Valg af LTD's formand 6) Valg af LTD s næstformand 7) Valg af bestyrelsesmedlem/bestyrelsesmedlemmer 8) Valg af 2 interne revisorer 9) Valg af 2 revisorsuppleanter 10) Eventuelt Dirigenten gav ordet til Mogens Pedersen for fremlæggelse af pkt. 4: Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent for indeværende år Mogens Pedersen gennemgik budgettets hovedpunkter på overhead. Der var ingen spørgsmål til budgettet fra salen. Budgettet og kontingent på 275 kr. blev herefter godkendt med applaus. Dirigenten konstaterede, at budgettet var blevet godkendt. Dirigenten gav ordet til Gert Winkelmann for fremlæggelse af pkt. 5: Valg af LTD`s formand Gert Winkelmann orienterede om, at Bo Magnussen er på valg.

8 8 Bestyrelsen og Repræsentantskabet indstiller Bo Magnussen til genvalg som formand for foreningen for den næste 2 årige periode. Bo blev valgt med applaus. Bo takkede for valget. Dirigenten gav ordet til Bo Magnussen for fremlæggelse af: pkt. 6: Valg af LTD`s næstformand Bo Magnussen orienterede om, at Gert Winkelmann er på nyvalg. Bestyrelsen og Repræsentantskabet indstiller Gert Winkelmann til valg som næstformand for foreningen for den næste 1 årige periode. Gert blev valgt med applaus. Gert takkede for valget. Bo fremlagde pkt. 7: Valg bestyrelsesmedlem/bestyrelsesmedlemmer Mona Andersen er på valg som bestyrelsesmedlem. Mona er villige til genvalg. Bestyrelsen og repræsentantskabet indstiller Mona Andersen til genvalg som bestyrelsesmedlem for den næste 2 årige periode. Thomas Lech Pedersen forlod 1. januar 2005 bestyrelsen, idet han samme dato tiltrådte jobbet som sekretær i Lederforeningen i TDC. Vagn Højlund Wittig indtrådte i bestyrelsen den 20. januar 2005, jævnfør vedtægternes 8 sidste afsnit, om supplering af et bestyrelsesmedlem der fragår i utide. Bestyrelsen og repræsentantskabet indstiller derfor Vagn Højlund Wittig til valg som bestyrelsesmedlem for den næste 2 årige periode. Mona og Vagn blev valgt med applaus. Mogens Pedersen er ikke på valg og fortsætter derfor som bestyrelsesmedlem. Dirigenten fremlagde pkt. 8: Valg af interne revisorer Tina Lyng Hansen og Allan Feld er på valg. Begge er villige til genvalg. Bestyrelsen og repræsentantskabet indstiller begge til genvalg som interne revisorer. Begge blev valgt med applaus. Dirigenten konstaterede, at Tina og Allan var blevet valgt for den næste 1 års periode. Dirigenten fremlagde pkt. 9: Valg af revisorsuppleanter. Kenneth Lohmann og Asger Knudsen er på valg. Kenneth er villig til genvalg. Asger ønsker ikke genvalg på grund af pensionering fra TDC. Bestyrelsen og repræsentantskabet indstiller Kenneth Lohmann til genvalg og nyvalg af Grethe Sørensen som revisorsuppleanter. Begge blev valgt med applaus. Dirigenten konstaterede, at Kenneth og Grethe var blevet valgt for den næste 1 års periode.

9 9 Under pkt. 10: Eventuelt Dirigenten spurgte, om der var nogle der ønskede ordet under eventuelt. John Kousholt spurgte om foreningens holdning til den dårlige måde, som Erhvervs ledelse havde taklet sagerne på i Erhverv. Mogens Pedersen svarede, at der havde været mange personsager, som ikke var løst på en ordentlig måde. Bo Magnussen kunne kun give John ret og oplyste, at derfor havde LTD også bragt Erhvervssagen helt til tops i TDC s ledelse. Niels Børglum spurgte om, der havde været mange medlemshenvendelser i forbindelse med afskedigelserne og om hvordan foreningen taklede eventuelle henvendelser fra ikke medlemmer. Bo svarede, at der havde været mange henvendelser fra medlemmerne, og at der blev taget hånd om det enkelte medlem der ønskede det. Med hensyn til ikke medlemmerne blev der ikke gjort noget, da de jo ikke har tegnet et medlemskab af fællesskabet i LTD. Helle Hansen spurgte til Topdanmark/FTF-A tillægsforsikringen i forbindelse med arbejdsløshed. Hun mente, at der var uklarhed omkring optagelsesbetingelserne omkring eventuelt kendskab til en afskedigelsesrunde f.eks. i TDC. Gert Winkelmann svarede, at det mente han ikke der var en uklarhed om, men at LTD vil undersøge punktet nærmere ved Topdanmark/FTF-A og komme med en udmelding. Vita Klinck roste bestyrelsen for tiltaget omkring Talsmandskollegiet. Da der ikke var mere til eventuelt afsluttede dirigenten generalforsamlingen med tak for aktiv deltagelse, og gav formanden ordet for en afsluttende bemærkning. Formanden takkede også dirigenten for arbejdet og gav en lille gave som tak for indsatsen. Bo takkede generalforsamlingen for fremmødet og for tilslutningen til den nye struktur og vedtægtsændringerne. Generalforsamlingen gik herefter over til den mere sociale del af dagen. Generalforsamlingen varede ca. 2 timer. Nye LTD vedtægter På LTD s generalforsamling den 31. marts 2005 blev der vedtaget ændringer i de bestående LTD vedtægter fra De nye vedtægter er lagt på hjemmesiden. Hvis du ønsker at se de nye vedtægter kan du klikke her.

HER OG NU s anden e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s anden e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU April 2004. HER OG NU s anden e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: Overenskomst 2004 Individuelle lønsamtaler pr. 1.april 2004 LTD Generalforsamling 2004 Personalesikringsforeningen

Læs mere

HER OG NU s anden udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s anden udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU April 2006 HER OG NU s anden udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Løndannelsen 2006 Bonus og provision 2005 Information om valg af A-kasse Ferie/Feriefridage

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Lederforeningen i TDC

VEDTÆGTER. for. Lederforeningen i TDC VEDTÆGTER for Lederforeningen i TDC Lederforeningen i TDC er tilsluttet hovedorganisationen Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd (FTF) Vennemindevej 39, 2100 København Ø Telefon: 39 27 00 57 Fax:

Læs mere

HER OG NU s første udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s første udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU Februar 2006 HER OG NU s første udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Fratrædelsesaftalen 2006 Evaluering af lønsamtaler 2005 Individuelle lønsamtaler 2006 Ændring

Læs mere

HER OG NU s anden udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s anden udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU Juni 2007 HER OG NU s anden udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Rigets tilstand AVA projektet Call Center projektet Overenskomst 2007 i TDC Overenskomst 2007

Læs mere

HER OG NU s tredje e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s tredje e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU Juni 2004. HER OG NU s tredje e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: Individuelle lønsamtaler pr. 1. april 2004 Beklædningsordninger FTF-A frivillig forsikring giver

Læs mere

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR Vedtægter for Foreningen KORSKÆR 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Foreningen KORSKÆR, i daglig tale KORSKÆR og har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. FORMÅL. Foreningen KORSKÆR er en paraplyorganisation

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

HER OG NU s femte udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s femte udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU December 2007 HER OG NU s femte udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Klimamålingen 2007 Medarbejdervalg til TDC bestyrelsen Revision af Overenskomst 2007 Spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

HER OG NU s femte udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s femte udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU November 2004. HER OG NU s femte udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Ændret ledelsesstil i TDC? Resultatet af medlemsundersøgelsen af de individuelle lønsamtaler

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP 1 Erhvervsrådet i Høje-Taastrup er en uafhængig institution. Dets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Erhvervsrådet omfatter Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt.

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. Forslag til vedtægtsændringer. Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. 1 Foreningens navn er Personaleforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening VEDTÆGTER for Kolding Herreds Landbrugsforening LANDBRUGSFORENING Kolding Herreds Landbrugsforening Niels Bohrs Vej 2-6000 Kolding - Tlf. 76 34 17 00 - www.khl.dk 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er:

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning.

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Kommunale Park- og Naturforvaltere (Municipal Park and Nature Managers). Foreningens hjemsted er foreningens sekretariatsadresse, der er placeret hos formanden.

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aktivhuset Selmersbo (i det følgende kaldet Selmersbo) og dens hjemsted er Hørsholm Kommune på adressen Selmersvej

Læs mere

Vedtægter for Træsektionen

Vedtægter for Træsektionen Vedtægter for Træsektionen INDHOLDSFORTEGNELSE NAVN OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted 2 Formål MEDLEMMERNE 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Eksklusion 6 Kontingent BESTYRELSEN 7 Bestyrelsen 8 Spærreregler, aldersgrænse,

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN 1 Navn. 1.01 Medlemsforeningens navn er Muskelsvindfonden. 1.02 Foreningen har hjemsted i Århus. 2 Formål. 2.01 Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014.

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014. Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014 Vedtægter Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Vedtægter for Danske HF & VUC

Vedtægter for Danske HF & VUC Vedtægter for Danske HF & VUC 1 Foreningens navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danske HF & VUC. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Stk. 1. Danske HF & VUC har til formål at skabe

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. RØMØ-TØNDER TURISTFORENING CVR.nr

VEDTÆGTER. RØMØ-TØNDER TURISTFORENING CVR.nr VEDTÆGTER for RØMØ-TØNDER TURISTFORENING CVR.nr. 13947112 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Rømø-Tønder Turistforening med hjemsted i Tønder Kommune. Foreningens formål er, at 2 Formål - samle turisterhvervet

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor. Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009

Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor. Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009 Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009 1. Navn og formål 1.1 Foreningens navn er Århus Internationale Gospelkor 1.2. Foreningen

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Ringsted Kommunes Personaleklub

Vedtægter for Ringsted Kommunes Personaleklub Vedtægter for s Personaleklub Formål Foreningens formål er at bidrage til sammenhold mellem medarbejdere i samt at forbedre medarbejdernes fysiske velvære ved at understøtte: 1. Formål Foreningens formål

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter for støtteforeningen Uhre Friskoles Venner"

Vedtægter for støtteforeningen Uhre Friskoles Venner Vedtægter for støtteforeningen Uhre Friskoles Venner" 1. Støtteforeningen Uhre Friskoles Venner" har hjemsted i IkastBrande kommune. 2. Foreningens formål er at bevare Uhre Friskole som samlingssted ved

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN

VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Kunstforeningen for Ældre- og Handicapforvaltningen af 3. marts 1998. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere