Parcelforeningen Toftholm

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Parcelforeningen Toftholm"

Transkript

1 Parcelforeningen Toftholm Referat af Ordinær generalforsamling afholdt torsdag den 14. marts 2013 kl i Carlsberg Lounge ved Skovpubben i Skovlunde Syd-Centret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning: se orientering i avisen side 6 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget for de kommende år 6. Valg af bestyrelse, revisorer og suppleanter jfr. 4 På valg er: Formand: p.t. Torben Hansen, modtager genvalg Sekretær: p.t. Hans-Henrik Rytter, modtager genvalg 1 Bestyrelsesmedlem: p.t. Inge Overby, modtager ikke genvalg 1 Revisor: p.t. Ea B. Andreassen, modtager genvalg 1 Bestyrelsessuppleant: p.t. Rikke Hansen, modtager genvalg 7. Eventuelt Referat: Torben bød velkommen til generalforsamlingen og udtrykte glæde over, at så mange var mødt op. Han informerede om, at der efter Generalforsamlingen ville være et indlæg fra Københavns Vestegns Politi, der fortæller om, hvordan man undgår indbrud, og fra en låsesmed, der viser eksempler på ting, man kan gøre for at sikre sit hjem. Emnet er meget aktuelt, og Torben opfordrede alle til at blive og høre indlægget efter generalforsamlingen.

2 1. Dagsordens pkt. 1 valg af dirigent Her foreslog bestyrelsen Finn Overby, der blev valgt. Dirigenten erklærede generalforsamlingen som lovlig indkaldt i henhold til vedtægterne og overgav ordet til formanden, som fortsatte med næste punkt på dagsordenen Beretning. 2. Beretning Torben indledte beretningen med at fortælle, at året har budt på en del aktiviteter vedrørende privatisering af veje. På sidste års generalforsamling blev det aftalt, at der skulle nedsættes et vejudvalg, og bestyrelsen skulle arbejde videre med at forberede, at grundejerforeningen kunne overtage vejene, hvis det skulle blive udfaldet. I april 2012 meldte kommunen imidlertid ud, at privatiseringen er droppet. Bestyrelsen vælger, at der skal arbejdes videre med at afklare de praktiske problemstillinger, da der hurtigt kan opstå samme situation på et senere tidspunkt. Vejudvalget og bestyrelsen har derfor arbejdet videre, og vi har nu en del materiale, herunder udkast til vedtægter, forslag til budget, ideer til administration m.m., der kan anvendes, hvis det igen skulle blive aktuelt med en privatisering. Vi afsatte sidste år nogle penge i budgettet for 2013 til evt. juridiske undersøgelser m.m. Der er ikke brugt penge til dette, men der har været afholdt en del møder i vejudvalget og i bestyrelsen. Torben takkede vejudvalget : Tom, Børge, Kurt og Mogens for deres indsats.

3 Mødet i Fællesudvalget for Grundejerforeninger i Ballerup Kommune blev holdt i maj Også her var hovedtemaet privatiseringen af vejene, som fællesforeningen har brugt meget energi på. På mødet var der et spændende indlæg fra jurist Søren Kongsted fra Vejdirektoratet, der fortalte om Vejdirektoratets opgaver og gennemgik dele af privatvejsloven. Vejdirektoratet håndterer klager om retlige spørgsmål, men tager sig ikke af skøn. Der er i dag en 4 års venteperiode fra en privatisering vedtages, til vejene kan overdrages, men denne ændres muligvis til 1 år. Der skal laves en tilstandsrapport over vejene, og beboerne kan kræve trafiktælling, hvis der er utilfredshed med privatiseringen. Kommunen har ret til at kræve vedligeholdelse af private fællesveje og dermed betaling fra grundejerne. Povl Daldorph blev endvidere valgt ind i Fællesforeningens forretningsudvalg. Så blev det vinter, og så kom der sneplove i gaderne. Det har resulteret i, at en del træstolper ved vore bump måtte lade livet. Vi har i den forbindelse spurgt kommunen, hvem der egentligt betaler for disse skader, der tydeligt blev skabt af sneplovene. Vi har også spurgt, om kommunen overvejer en lidt anden udformning af vore bump, så træstolperne ikke ødelægges så ofte. Kommunen har svaret undvigende på det første og har ikke tænkt sig at ændre udformningen af bumpene. Ballerup Kommune har rettet henvendelse til alle grundejerforeninger angående 2 ting.

4 Det ene er med en opfordring til, at de offentlige bygningsregistre afspejler de faktiske bygningsforhold. Kommunen vil i 2013 gøre en ekstra indsats for, at BBR svarer til de faktiske forhold. Det andet er at opfordre til, at der foretages et energitjek. Kommunen har som mål at reducere CO2-udslip med 25 % frem til For at nå det mål, tilbyder man nogle inspirationsoplæg til grundejerforeninger. Bestyrelsen vil gå i dialog med kommunen og se, om vi kan lave et arrangement i den forbindelse. I år blev der desværre ikke holdt fastelavn. Fastelavnen faldt i år i starten af uge 7, og da en del af bestyrelsesmedlemmerne var på ferie, kunne vi ikke afvikle fastelavnen. Vi regner dog med at holde fastelavn igen i I budgettet har vi afsat et beløb til aktiviteter, hvilket kunne være en sommerfest i byparken eller noget andet. Forslag er meget velkomne. Vores lille avis udkommer 3 gange årligt, og Torben opfordrede alle til at komme med artikler. Tilsvarende opdateres vores hjemmeside løbende med de seneste nyheder. Torben opfordrede til, at man tilmelder sig nyhedsbrevet, så man informeres, når der sker ændringer på hjemmesiden. Til slut kom Torben ind på de skyderier, der har været i Skovlunde. Vi bør alle tage skarpt afstand fra dette, men også vise det overfor politikkerne ved at bakke op om de fakkeltog, der afholdes på fredag den 15/3 kl. 17 med start ved kirken og/eller det, der holdes den 20/3 kl. 18 med start ved stationen. Næste indlæg var fra Povl Daldorph, der informerede om DONG s nye planer for nedgravning af luftledningerne på vores veje.

5 Arbejderne er planlagt til at blive udført i perioden september 2013 til marts Dong/ Ballerup Kommune vil kontakte TDC for mulighed for nedgravning af et fibernet samtidig med. Det vil dog være en stor investering for TDC, bl.a. fordi fibernettet skal ligge med respektafstand til el-kabler, hvorfor udgravningen bliver større. Og nedlægningen af et fibernet er ikke gratis; så det er nok tvivlsomt, om TDC vil foretage denne investering. Med hensyn til vejbelysningen ved vi ikke i dag, om kommunen vil opstille nye belysningskilder eller bibeholde de nuværende i DONG s træmaster. Kontaktperson hos Ballerup kommune er Bente Fjordholt. Dirigenten spurgte om kommentarer til denne del af beretningen. Der var ikke kommentarer til beretningen, der derfor blev godkendt. 3. Fremlæggelse af regnskab: Torben gennemgik regnskabet i Käthe's fravær. Der har været indtægter på ca kr. i 2012, hvilket er noget højere end forventet. Det skyldes primært større indtægter fra nye medlemmer. Udgifterne har været en del lavere end budgetteret, da der ikke var omkostninger til juridisk bistand osv slutter med et overskud på ,68 kr. Torben gjorde opmærksom på, at der var en lille fejl i passiverne, hvor kapitalbeholdningen pr rettelig skal være ,46 kr. Dirigenten spurgte om kommentarer til regnskabet. Der var ingen kommentarer og regnskabet blev godkendt. 4. Indkomne forslag: Bestyrelsen har ikke modtaget nogen forslag. 5. Budget for det kommende år:

6 Torben gennemgik budgettet for Der budgetteres med et overskud på ca kr. Det blev fremhævet, at der afsættes kr. til aktiviteter, men at der ikke på nuværende tidspunkt er taget stilling til, hvad disse er. Dirigenten spurgte om kommentarer til budgettet. Der var ingen kommentarer, hvorfor budgettet blev godkendt. 6. Valg af bestyrelsen, revisorer og suppleanter jfr. 4. På valg er: Formand: Sekretær: Torben Hansen blev genvalgt Hans-Henrik Rytter blev genvalgt 1 Bestyrelsesmedlem: Inge Overby, modtager ikke genvalg Valgt blev: Rikke Hansen 1 Revisor: Ea B. Andreassen blev genvalgt 1 Bestyrelsessuppleant: Michael Buron, Hybenvænget 13 blev valgt 7. Eventuelt Torben takkede Inge for hendes 8 år i bestyrelsen. Først som bestyrelsessuppleant og senere som bestyrelsesmedlem. Inge har også gjort en stor indsats i forbindelse med vores blad, hvor hun har været i redaktionen. Hasselvej 15 Navn: Sten Har lige fået revet huset ned og konstateret at der er benyttet slagger som underlag for fundamentet. Har fået oplyst, at dette materiale bliver klassificeret som

7 forureningsklasse 1. og derfor er bekosteligt at få fjernet og derfor vil benytte slaggerne som underlag for det nye fundament. Tangevej 9 kunne informere om, at dette materiale kan få fundamentet til at slå revner. Forsikringsselskaberne har derfor haft flere forsikringsskader på den konto. Sten konstaterede, at han nok må finde en anden løsning. Sten vil gerne informere GF toftholms beboere om det fremtidige sagsforløb og løsningen, da der sikkert er flere huse i foreningen, der kan få samme problem. Toftholmvænget 31 Navn: Knud Andersen Havde skrevet brev til kommunen vedr. renholdelse af arealerne i og omkring tunnelen under Ballerup Boulevard, der ikke var i orden. Det hjalp. Dirigenten takkede for god ro og orden og erklærede generalforsamlingen for afsluttet... Efter generalforsamlingen var der spændende indlæg vedrørende Forebyggelse af indbrud i beboelse - Se din bolig med tyvens øjne - Tyvens indgang - Tyvens valg af bolig - Test dit hus - Nabohjælp - Beskyt dig mod indbrud (ny pjece) Utryghed, tyveri og hjemmerøverier

8 Københavns Vestegns Politi v. Bent Nicolaisen fortalte om, hvordan man undgår indbrud. Emnet er høj aktuelt og behandles i øjeblikket indgående i medierne. Lidt fakta: Et typisk indbrud vare ca. 5-6 minutter. I vores område Skovlunde syd er der det sidste år begået ca. 27 indbrud Forebyggelse af at der overhoved kommer et indbrud Det gælder om at overbevise tyven om, at det ikke er en god ide at bryde ind. Tyven går efter: Ser der beboet ud lige nu Er det nemt at komme ind. Er der noget at stjæle. Kan han umiddelbart se, at der er noget at stjæle. Er der mere end en flugtvej. Er der høje hække rundt om huset, så han kan arbejde uset. Forebyggende foranstaltninger som vi kan udføre, så tyven opgiver på forhånd: Sørge for at der er parkeret et køretøj i indkørslen, når du er på ferie. Benytte Nabohjælp.dk på nettet til at skabe et netværk omkring ens hus. Denne løsning gør også, at man får tilsendt Nabohjælpskilte, man kan sætte op. Aftale med naboer om, at de putter noget i ens affaldssæk. Nogle af dem, der alligevel går hjemme om dagen, medens andre er på arbejde, kan f.eks. gå hyppige ture i området, så tyven ikke får arbejdsro og derfor søger andre steder hen. Dette er bare noget af det man kan gøre selv for at forhindre indbrud. Hvis uheldet er ude, og man observerer, at et indbrud er i gang, skal man absolut ikke antaste tyven, men observere og ringe til politiet på 112. Sikring af huset: AH Låsemontage APS v. Claus Honoré fortalte om sikring af huset med låse og alarmsystemer. Her et par vigtige punkter, som alle kan få glæde af: Nøgler: Nøgler med de runde hoveder bør snarest udskiftes, da de kan bankes op på få sekunder af indbrudstyven, og de er ikke forsikringsgodkendt.

9 Nøglerne med de kantede hoveder er forsikringsgodkendt, men er også mulige at dirke op og bør også udskiftes. De sikreste nøgler er dem med to sæt stifter, der er meget vanskelige at dirke op, og derfor er med til præventivt at holde tyven væk. Man bør også udskifte de gamle låsekasser med nye med bedre modstandskraft mod fysisk påvirkning fra indbrudstyven. En yderligere sikring af huset kan udføres med en tyverialarm med tlf. kort indbygget, der kan sende Sms er til dem, man har indkodet. Eller man kan få alarmen tilsluttet en alarmcentral, der så vil køre ud i tilfælde af en alarm og observere huset og først gå ind og sikre huset efter, at tyven har forladt huset. AH Låsemontage tilbyder GF Toftholms medlemmer at komme ud og udføre et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af huset og komme med forslag til evt. bedre sikring af huset. AH kan kontaktes på Tlf eller på mail.service@ah-laase.dk med overskriften TOFTHOLM Referent: Sekretær Hans-Henrik Rytter

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Kom til dragedag den 22. september 2013 kl.. 11. Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Kom til dragedag den 22. september 2013 kl.. 11. Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 2 juni 2013 16. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 24. marts 2011 i Festsalen på Lundebjegskolen.

Referat af generalforsamlingen den 24. marts 2011 i Festsalen på Lundebjegskolen. Fremmødt 52 parceller Dagsorden: 1. Valg af dirigent Referat af generalforsamlingen den 24. marts 2011 i Festsalen på Lundebjegskolen. 2. Beretning: se orientering i avisen side 6 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. marts 2018 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. marts 2018 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. marts 2018 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt torsdag den 23. marts 2017 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt torsdag den 23. marts 2017 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt torsdag den 23. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Nye naboer. Fastelavn 19. februar 2012. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Indkaldelse til generalforsamling den 19. marts 2012 Bemærk nyt sted!

Nye naboer. Fastelavn 19. februar 2012. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Indkaldelse til generalforsamling den 19. marts 2012 Bemærk nyt sted! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr.1 februar 2012 15. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Formandens hjørne. Lidt til smilebåndet. Indkaldelse til generalforsamling 17. marts 2015 kl. 19:00.

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Formandens hjørne. Lidt til smilebåndet. Indkaldelse til generalforsamling 17. marts 2015 kl. 19:00. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2015 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Nye naboer. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Lyst til en billig køkkenhave? Få styr på dine bygninger. Indlæg efter generalforsamlingen:

Nye naboer. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Lyst til en billig køkkenhave? Få styr på dine bygninger. Indlæg efter generalforsamlingen: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr.1 februar 2013 16. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

I

I ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2014 17. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Et salg af obligationer skal, i henhold til vore vedtægter 6, godkendes af generalforsamlingen.

Et salg af obligationer skal, i henhold til vore vedtægter 6, godkendes af generalforsamlingen. i Skovlunde Kulturhus (biblioteket) i Skovlunde Syd centret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning: Fastelavnsfest 2. marts 2014 Fællesudvalg Dragedag september 2013 Foreningsavisen Foreningens hjemmeside

Læs mere

Dagsorden: 1. Valg af dirigent: 2. Beretning: 3. Fremlæggelse af regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Budget for de kommende år. 6. Valg af bestyrelse

Dagsorden: 1. Valg af dirigent: 2. Beretning: 3. Fremlæggelse af regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Budget for de kommende år. 6. Valg af bestyrelse Parcelforeningen TOFTHOLM Referat af ordinær generalforsamling afholdt mandag den 19. marts 2012 kl. 19.00 i Heineken-Room Skovpubben i Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Fastelavn. Vinsmagning efter generalforsamlingen. Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Fastelavn. Vinsmagning efter generalforsamlingen. Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2016 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

NB! Ny dato til generalforsamlingen. 17. marts Nye naboer. Tur med naturvejleder husk den 13. april 2010 kl. 17:00. Billeder fra fastelavn

NB! Ny dato til generalforsamlingen. 17. marts Nye naboer. Tur med naturvejleder husk den 13. april 2010 kl. 17:00. Billeder fra fastelavn ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2010 13. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Uge 29 Kræmmermarked juli 2011

Uge 29 Kræmmermarked juli 2011 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 2 juni 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Indkaldelse til generalforsamling den 20.

Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Indkaldelse til generalforsamling den 20. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2019 22. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling

Referat Ordinær generalforsamling Referat Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Enebærhaven - 28. april 2005 Torsdag den 28. april 2005 kl. 20.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Enebærhaven. Referent:

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. marts 2015 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. marts 2015 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. marts 2015 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

D Afhentning af affald. Privatisering af vores veje. Indkaldelse til generalforsamling tirsdag den 24. marts 2011 Bemærk nyt sted!

D Afhentning af affald. Privatisering af vores veje. Indkaldelse til generalforsamling tirsdag den 24. marts 2011 Bemærk nyt sted! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 1 februar 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne. Referat fra generalforsamlingen den 8. marts 2016

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne. Referat fra generalforsamlingen den 8. marts 2016 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 2 juni 2016 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 11. marts 2015.

Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 11. marts 2015. Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 11. marts 2015. Generalforsamlingen blev holdt i kantinen på Brøndbyvester Skole, Tornehøj 3, Brøndbyvester. Dagsorden:

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Referat fra generalforsamling den 20. marts 2019

Lidt til smilebåndet. Formandens hjørne. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? Referat fra generalforsamling den 20. marts 2019 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 2 juni 2019 22. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014

Referat af ordinær generalforsamling 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2014 Dato: Mandag, den 28. april 2014, kl. 19.00 Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling Inden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri.

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri. GENERALFORSAMLING med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Revisoren aflægger det reviderede regnskab for 1998/1999 4. Revisoren fremlægger budget for året 1999/2000

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 Referat Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20A som dirigent, og han blev enstemmigt

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Punkt 1. Valg af dirigent. Poul Erik Christensen blev valgt. - Konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Onsdag d.14/5 kl. 19.00 på Fjordens Perle Dirigent: Nina Storgaard, Kolibrivej 11 Referent: Michael Maigaard,

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Privatisering af vores veje

Privatisering af vores veje ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 3 oktober 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 17. marts 2010

Referat fra generalforsamlingen 17. marts 2010 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 2 juni 2010 13. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Side 1 af 5 Referat generalforsamling Dato: Den 13. april 2011 kl. 19.00 Sted: Formål: Auditoriet, Østerhøj skole Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere