OPSLAGSTAVLEN.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk"

Transkript

1 April 2010

2 2 OPSLAGSTAVLEN april Sidste tilmelding til Sprogø turen 28. april Sidste tilmelding til Sommergymnastik 28. april Sidste tilmelding LADYWALK 03. maj Kl start POWER Gym. 03. maj Kl start LATIN GROOVE 04. maj Kl start SOMMER YOGA 06. maj Kl start TORSDAGS HOLDET 07. maj Teater & Natmad Sweeney Todd 08. maj Lillebælt Halvmaraton 13. maj EVENTYRLØBET 31. maj Kl LADYWALK 01. juni Sidste betaling KONTINGENT 04. juni Kerteminde Revyen 20. juni Kl SKIBHUSLØBET 04. juli Kl Udflugt til Sprogø 04. september Odense 60 er ROCK Har Sct. Hans erne din ? Gik du glip af tilbud, der ikke var med i bladet. Send din adresse til bent.aage.nielsen@get2net.dk Se det nye på forenngens hjemmeside HUSK Sidste frist for betaling af kontingent er den 1. juni. Kontingentet kan også betales til kassereren Windelsvej 53, eller til formanden Windelsvej 82. Kom evt. pengene i en kuvert, sammen med den del af girokortet hvor jeres navn står, og læg den i postkassen.

3 3 Udflugt til Sprogø Søndag den 4/7 kl fra Nyborg. Vi mødes i skolegården og fylder bilerne kl Turen varer ca. 3 timer. Pris 150kr. pr. person (normal 225kr.) Tilmelding og betaling til Aase Nielsen tlf snudi.nielsen@get2net.dk. Der er reserveret 26 pladser, så det er først til mølle princippet. Sidste tilmelding 18. april. Vedr. betaling se vejledning på hjemmesiden under Forening. Nyborg turistbureau arrangerer turen til Sprogø. Øen er lukket for offentligheden, undtagen hvis man suser over øen på motervejen eller på jernbane. Tre forskellige guider tager med på turen, hvor de vil fortælle om øens historie. Om naturen på øen, dyrelivet, om bygningerne, men også om det store brobyggeri, der blev afsluttet for 15 år siden. Deltagerne i turen vil blandt andet tage en gåtur på den gamle del af Sprogø forbi det gamle kvindehjem til udsigtspunktet mod vest og videre op til det nyligt restaurerede fyrtårn på fyrbakken. Gert.

4 4 SOMMERGYMNASTIK I pigegymnastiksalen på Sct. Hans Skole Tilmelding: Senest den 28. april til Aase Nielsen, Tlf eller på snudi.nielsen@get2net.dk POWER Gym. Start mandag den 3. maj kl Slut mandag den 21. juni Pris: 90 kr. Betal evt. første træningsaften, eller pr. giro/netbank POWER GYM er fire kvarter med fuld fart. Lektionen er bygget op med skift mellem styrke og kredsløbstræning, så intensitet og humør bliver holdt oppe. Alle der har lyst til at få pulsen op, få en masse sved på panden og få de store muskelgrupper styrket kan være med. Holdet henvender sig både til mænd og kvinder, så tag endelig din bedre halvdel med, så bliver lektionen bare endnu sjovere. Vel mødt Shila Nielsen LATIN GROOVE Start mandag den 3. maj kl Slut mandag den 21. juni Pris 90 kr. Betal evt. første træningsaften, eller pr. giro/netbank Kom og vær med til Latin Groove, en time med fuld fart. Vi skal danse, grine og svede. Timen er inspireret af zumba og aerobic, og der kræves ingen forkundskaber for at kunne være med.. Bare du kan li at danse, bevæge dig og svede, så kan du være med. Kom og Bli gla Vel mødt!! Shila Nielsen SOMMER YOGA med sommertid Start tirsdag den 4. maj kl Slut tirsdag den 22. juni Pris: 90 kr. Betal evt. den første træningsaften, eller pr. giro/netbank Holdet henvender sig til dig, som ønsker at prøve en af yogaens mange forskellige metoder! Yoga er verdens ældste træningsform, udviklet med det formål, at skabe en metode der kan opbygge styrke, balance, indre ro og udholdenhed på alle planer. At dyrke yoga medfører en bevidsthed omkring ens egen kropsholdning og kropsbevidsthed.

5 At dyrke yoga betyder, en forening mellem krop, sjæl og følelser. Vi vil lave de samme yogaøvelser hver gang. Dette betyder, at det er en tryghed, da kroppen husker øvelserne og dermed kan man komme dybere i stillingerne. Det at udøve yoga er at respektere kroppen og lytte til den og acceptere de signaler ens krop sender. Der er mange gode mave- og ryg øvelser. Jeg glæder mig til at se alle jer, som har interesse i at prøve denne træningsform. Vel mødt Malene Lund Andersen 5 TORSDAGS HOLDET Start torsdag den 6. maj kl Slut torsdag den 24. juni Pris: 110 kr. Betal evt. den første træningsaften, eller pr. giro/netbank Synes du det er for tidlig at slutte sæsonen, eller er du ny og har lyst til lidt opstramning inden du skal i badetøjet, så meld dig til mit 5 kvarters sommergymnastik. Vi skal i få minutter have pulsen op, ellers vil timen primært bestå af opstrammende øvelser med elementer fra Pilates, EFFEKT og Bodytoning, varierende fra gang til gang. Vi vil især sætte fokus på de ømme punkter, mave, baller og lår. Timen slutter hver gang med udstrækning, og de der ønsker det, 5-10 minutter med afspænding. Jeg glæder mig til at se både gamle og nye gymnaster på mit sommerhold. Vel mødt Tina Tripsen

6 6 LADYWALK En opfordring til alle Sct. Hans er piger Benyt chancen for at komme ud i naturen og få en god oplevelse sammen med mange andre piger. LADYWALK er en gåtur på enten 7 eller 12 km. og er for piger i alle aldre også dem der endnu sidder i klapvogn. LADYWALK handler ikke om at komme først, men om at nyde turen. Samtidig støtter man en god sag i år er det Hjerteforeningen og Sclerose foreningen som får en del af startgebyret. LADYWALK foregår samtidig i 10 byer rundt i Danmark, hvor der sidste år var piger/kvinder som deltog, heraf var de knap 1800 fra Odense. Dato: Mandag den 31. maj Startsted: Dyrskuepladsen, Carl Baggers Allé, 5250 Odense SV Distancer: 7 km. og 12 km. Start tid: kl Sluttid: Alle deltagere skal være i mål kl Startgebyr: 100,- kr. For startgebyret får I en T-shirt i årets farve, en rygpose med lidt at spise og drikke og naturligvis en rigtig god oplevelse. Årets farve er rød og i anledning af 10- års jubilæet for det første LADYWALK, er der lavet en hel speciel T-shirt hvor logoet ikke er trykt, men dannet af metalperler. Tilskud: Sct. Hans erne betaler det halve af startgebyret. Tilmelding: Senest den 28. april, til Aase Nielsen på tlf , eller på mail snudi.nielsen@get2net.dk Betaling: Betal evt. de 50 kr. over netbank på giro nummer: +01< < Husk ved tilmelding at oplyse str. på T-shirts som fås i: XS S M L XL XXL XXXL. Sidste år var vi tilmeldt 22 fra Sct. Hans erne, som alle fik en rigtig god oplevelse. Vejret var perfekt, solen skinnede og alle hyggede sig på de to ruter, der blandt andet går rundt i skoven og forbi zoo, en flot natur. Stavgængere er velkommen, og så er mænd naturligvis velkommen men som tilskuere. Aase Eventyrløbet Tilmelding til Eventyrløbet den 13. maj er overstået, så nu er der bare tilbage at håbe på godt vejr. Der var 45 som ønskede at stiller op for Sct. Hans erne, så der bliver nok trængsel omkring vores pavillontelt, både før og efter løbet. Martin skal nok sørge for at der bliver grillet pølser, så alle som ønsker at hygge sig sammen, kan få en snak om hvordan de valgte km. blev tilbagelagt. Husk at se efter Sct. Hans er banneret på Dyrskuepladsen.

7 7 SKIBHUSLØBET / JUBILÆUM den 20. juni Søndag den 20. juni kl , er det 20. gang Sct. Hans erne arrangerer Skibhusløbet. Det første motionsløb i 1990 startede på parkeringspladsen ved Damhusvej. Den kvikke læser vil nok bemærke at det så skulle være 21 gang i år, men i 1992 blev der ikke afholdt noget løb. Siden 1996 har start og mål været ved Marienlyscentret, det var ikke optimalt at afholde det på Skibhusvej. Tidligere foregik det om lørdagen, men nu blev det flyttet til søndag. Opfordring til alle Sct. Hans ere: Vi skulle gerne ha rigtig mange medlemmer med det jubilæumsløbet, så!! kom op af lænestolen, ud i naturen og få en god oplevelse rundt i jeres kvarter. Start: kl fra Marienlystcentret, hvor der er mulighed for omklædning og bad. Distance: 5 og 10 km. Diplom: Til alle der gennemfører løbet. Pris: Voksne 40 kr. Børn 20 kr. (14 år inkl.) Tilmelding: Fra kl Mange flotte lodtrækningspræmier på startnummeret. Blomster til den første dame og herre på begge ruter. Bent Kom i løbeform med Sct. Hans erne Skal du/i være i form til Eventyrløbet, eller måske til Lillebælt Halvmaraton, så kom og vær med. Løberne mødes på Marienlyst mandag og onsdag kl , og begiver sig ud på forskellige ruter. For dem som træner til halvmaraton, eller ønsker at løbe længere turer, er der også træning om lørdagen kl , hvor man mødes ved Sct. Hans Skole. Kom og vær med, der er også plads til dig. Hvis der er spørgsmål omkring træningen, så ring til Bent på tlf , eller send en mail til bent.aage.nielsen@get2net.dk Bemærk: Løbeafdelingen holder sommerferie i juli måned. Sidste træningsaften er onsdag den 30. juni, og vi starter op igen friske og veloplagde mandag den 2. august.

8 8 DGI Cross Løb Denne sæsons afsluttende cross løb ved Glamsbjerg Golfklub, blev en speciel oplevelse for alle som deltog. Med den store mængde sne der er kommet i vinter, og ligeledes konstante kuldegrader, lå der meget sne på hele ruten. Flere stier var næsten umulige at løbe på, men alle deltagere stred sig igennem, og kunne være stolte over at ha gennemført. Efter løbet og et velfortjent bad, var der kaffe/te og kage inden præmie overrækkelsen. I de 5 cross løb vinteren igennem, har der deltaget 20 fra Sct. Hans erne, resultatet med 6 præmier kan vi godt være stolte af. Der var guld til Astrid Bojesen i klassen år, og i samme klasse sølv til Birthe Benitez. Vibeke Damgård fik sølv i klassen år, og i år fik Mette Fransson bronze. På herre siden var der en delt bronze medalje i klassen, år til Torben Hanquist Jensen, og ligeledes bronze til Jacob Nielsen i klassen år. Tillykke til alle. Aase Stavgang Vi er en gruppe glade stavgængere, der i frisk tempo går hver onsdag fra Fredens Kirke kl Turen varer ca. 1 time og går enten ud mod fjorden, rundt i Skibhuskvarterets skove, eller i mere bymæssigt bebyggelse. Nye stavgængere er meget velkommen. Så har du lyst til at gå med, kontakt da venligst Dorte Gramtorp på tlf , eller pr. mail: gramtorp@live.dk for yderligere oplysninger. Bemærk: Vi holder sommerferie i juli måned.

9 9 Teater og Natmad Fredag den 7. maj Nu nærmer tiden sig, hvor vi er 31 Sct. Hans ere der skal i Odense Teater og se Sweeney Todd Vi har reserveret bord kl på Restaurant Ulsted Vestergade 1 i lyse og hyggelige omgivelser. Vi har bestilt en teaterplatte til 155.kr. Som består af : Laks, mørbrad a la creme, to slags ost og hjemmebagt brød. Vi spadserer derfra til teatret, hvor forestillingen begynder kl Vi har billetter på lutter gode pladser og kan glæde os til en dræbende god forestilling. Foreningen er vært for en drink i pausen. Husk at melde ud, hvis nogen ikke skal med på Ulsted, eller ønsker en anden menu. Så klarer vi også det. På gensyn og venlig hilsen Anette og Bodil eller Kerteminde Revyen Fredag den 4. juni kl Vi er 45 fra Sct. Hans erne, som skal til Kerteminde og se revyen i år og mæske os i stegt flæsk og persillesovs. Spisningen begynder kl Vi mødes på Sct. Hans Skole kl fylder bilerne op og kører til Tornøes Hotel, Strandgade Kerteminde og finder en parkeringsplads. Man skal nå at købe vin og finde pladser inden der serveres, så det er godt at være i god tid. Jer som på forhånd har aftalt at køre sammen, eller bor væk fra kvarteret, behøver ikke at komme til skolen, men ellers kører vi sammen i bilerne for ikke at bruge flere P pladser end nødvendigt. Vi mødes ved indgangen, hvor billetterne deles ud. Foreningen er vært for en øl eller vand i pausen til medlemmerne. Ønsker nogle en anden menu, bestilles den på tlf.: På gensyn til en rigtig god oplevelse i Kerteminde. Anette og Bodil

10 10 Beretning ved generalforsamlingen d. 18. marts 2010 Indledning Vores medlemstal i foreningen stiger stadig, vi er nu oppe 344, det kan vi godt være stolte af. Jeg synes at vi forsøger på at være så alsidige som muligt, så der er noget for enhver smag. Gymnastik Gymnastik afdelingen har endnu engang haft en god sæson med stod tilslutning til alle 8 hold. Om mandagen har Maj og Dea for andet år i træk FORÆLDRE/ BARN gymnastik, og dernæst har Maj EFFEKT/ PILATES. Shila slutter mandagen af med POWER GYM. Om tirsdagen er der også tre hold. Sanne starter med KOM I FORM og derefter har jeg selv et hold med EFFEKT/ MOTION og Malene slutter tirsdagen af med YOGA. Om torsdagen har Tina først STRAM OP og slutter af med BODYSTEP. I uge 12 er der åben trænings uge, hvor der som noget nyt er åben for alle interesserede, så det ikke kun er for medlemmer, men alle kan komme og få en prøvetime på de forskellige hold. Det er dejligt der er så stor interesse for gymnastikken og at vi stadig kan fylde holdene op. Løb I løbeafdelingen har vi haft stor fremgang i det år der er gået, der er kommet 8 nye løbere. Det er blevet meget populært at løbe, man ser løbere overalt på alle tider af døgnet, og hvis man ikke kan lide at løbe for sig selv er det godt der er en forening som vores. Den store fremgang der er inden for løb mærkede vi ved Skibhusløbet, hvor der var 175 deltagere, så mange har der aldrig deltaget før. Når man laver et motionsløb kræver det mange hjælpere, og jeg vil gerne sige tak til alle jer der vil bruge en søndag formiddag på foreningen. Skibhusløbet bliver rost meget af løberne, for at være et hyggeligt løb, og det skulle det gerne blive ved med at være. Næste Skibhusløb er den 20 juni. Til Eventyrløbet havde vi 28 løbere med. Vores grillmester, Martin, havde pølser og brød klar til os efter løbet. Eventyrløbet i år er den 13 maj, og tilmeldingen på Sct. Hans er listen er overstået, sidste tilmelding var den 21. februar. Vi har som sædvanlig deltaget i terrænløbene gennem DGI, som består af 5 løb arrangeret af 5 forskellige foreninger. Det ene løb står Sct. Hans erne for, og ruten foregår i terrænet omkring Marienlystcentret. Resultatmæssigt fik vi 6 medaljer efter alle 5 løb. Astrid fik guld og Birthe sølv i klassen år, Vibeke fik sølv i år, og Mette bronze i år. På herresiden var der bronze til Torben i klassen år og bronze til Jacob i år. Som noget nyt har nogle af vores medlemmer deltaget i Ladywalk. Det foregik den 25 maj med start fra Dyrskuepladsen, der var ca deltagere som gik henholdsvis 7 eller 12 km. Der var 22 med fra Sct. Hans erne. Stavgang Stavgængerne mødes om tirsdagen kl ved Fredens Kirke, hvor de går turer på ca. 1 time i frisk tempo. Som noget nyt er Dorthe Gramtorp blevet kontaktperson i stedet for Lykke Jørgensen. Revy På generalforsamlingen for to år siden blev der bevilget penge til at lave en revy. Fra bestyrelsen side var vi klar over at det ville blive en dyr forestilling, derfor spurgte vi generalforsamlingen. Emmy Nellemann og Carsten Hessum var tolvholdere i forestillingen, og i efteråret 2008 startede de med at finde folk som havde lyst til at være med, både til at stå på scenen, men også til at lave det praktiske omkring forestillingen. Henover vinteren og frem mod premieren den 27 marts blev der arbejdet hårdt for at få revyen klar. Revyen blev kaldt Lig til Sankt Hans! og afspejlede tendenser i tiden lige fra stavgang, knibeøvelser, hotline hjælp til PC bruger, og kampen mellem de to Boyer i byrådet. Der var i alt tre forestillinger, fredag og lørdag aften og endelig søndag eftermiddag. Alle tre forestillinger var udsolgte, så de penge vi havde sat af til stykket var givet godt ud. Der var meget ros til både skuespillere og alle øvrige medhjælpere. Sangkoret Vores sangkor under ledelse af Carsten Hessum, er blevet til et rent trestemmigt damekor og har 22 medlemmer. Mange af medlemmerne fra koret var med i revyen, så derfor blev der ikke øvet sidste vinter. Koret er kommet godt i gang og øver hver torsdag aften, vi hørte dem til juleafslutningen i december, hvor også Søren Windell og Carsten Hessum underholdt med Gyldne genhør. Koret har også lovet at synge for os i aften. Tango Om onsdagen underviser Leif Hjort i Argentinsk Tango. For at gøre reklame for dansen, gav Leif sammen med en dansepartner en smagsprøve på dansen til juleafslutningen, så kunne vi se hvad Argentinsk Tango er for en dans. Malerholdet Helle Ribo Petersen har for tredje år undervist i malerkunst, de mødes om tirsdagen og hvad de arbejder med kan vi se en lille prøve på i aften. Der bliver også mulighed for at se en større udstilling den 27 og 28 marts her på skolen. Sidste år i marts havde de ligeledes en udstilling.

11 11 Mad/ Gourmet De to mad/ gourmetklubber mødes henholdsvis den første og den anden fredag i hver måned, derudover har vi en madklub for mænd, som mødes hver mandag hvor de laver mad sammen. Skibhus-festival Den sidste lørdag i august var vi endnu engang med til at arrangere Skibhusfestival ved Victoriaklubben. Det er en årlig tilbagevendende begivenhed hvor formålet er at synliggøre de forskellige foreninger i kvarteret. Vores bidrag bestod i at sælge øl, sodavand og vores berømte pandekager. Det er Gert der er vores kontaktperson til Victoriaklubben. De penge vi får ind ved salget bliver blandt andet brugt, hvis fritidsklubben har særlige ønsker. Teater og natmad Holdet bag teater og natmad, har igen være flittige. I januar var vi på Svendborg teater for at se Sceneskræk. Før forestillingen spiste vi teaterplatte på hotel Svendborg. I oktober var vi på Humlemagasinet og se Halløj på plejehjemmet. Det sidste arrangement var lavet i samarbejde med Odin Koret. Turen gik til det Det ny teater i København for at se forestillingen Les Miserable. For at gøre transporten så billig som mulig havde de lavet en aftale med Odin Koret om at køre i samme bus. Strøjer samlingen Sidst i september prøvede vi at arrangere en tur til Strøjer samlingen, men der var desværre ikke tilslutning nok, så det måtte aflyses. Strøjer samlingen er en udstilling af veteranbiler, racerbiler, sportsvogne og kongelige biler, så man skulle tro at interessen var der, men det var der desværre ikke Sport Wellness Messe I oktober var der en Sport og Wellness messe i Marienlystcentret, og jeg blev spurgt om vi havde lyst til at lave et motionsløb i forbindelse med messen. Løbet skulle være på 5 og 10 km og foregå i nærheden af Marinlystcentret. Der var ikke så stor interesse for at deltage i løbet, de havde nok ikke reklameret godt nok. Sct. Hans erne fik tilbudt at få en stand på messen, hvor vi kunne gøre reklame for foreningen. Vi fik lavet en stand, hvor vi bland andet viste en masse billeder af alle de aktiviteter vi har haft gennem årene. Desuden fik vi lavet nogle foldere som vi delte ud til folk som kom forbi. Selve messen var ikke særlig godt besøgt, men vi fik da snakket med en masse mennesker og gjort god reklame for foreningen. Kommende arrangementer. Uge 12 er der åben trænings uge i gymnastik. Den 27. og 28. marts udstiller malerholdet her på skolen. Sommergymnastik i maj og juni mdr. Mandag skal Shila undervise i POWER Gym og dernæst et hold hun kalder LATIN MIX som er inspireret af det nye ZUMBA, der er det store hit i øjeblikket. Tirsdag bliver der SOMMER YOGA med Marlene og endelig torsdag skal Tina ha TORSDAGS HOLDET Næste sæson bliver desværre uden Forældre/ Barn gymnastik da Maj er gravid og har termin i juli måned, og indtil videre er det ikke lykkedes at finde en ny instruktør. Majs EFFEKT/Pilates hold starter med instruktørerne fra de øvrige hold, som vil skiftes til at undervise, til Maj igen er tilbage. De andre hold fortsætter som hidtil med den ændring at Shila om mandagen både skal ha POWER Gym. og det nye LATIN MIX. Den 7. maj har teater og natmad arrangeret tur til Odense teater for at se Sweeney Tood. Eventyrløbet er den 13. maj. LADYWALK den 31. maj Den 4. juni Kerteminde Revyen med teater og natmad, som er Stegt flæsk og persillesovs Skibhusløbet er den 20. juni. Den 4 september har vi lavet en tur til 60er rock på dyrskue pladsen. (19 tilmeldte) Afslutning Til slut vil jeg opfordre alle til at slutte op om foreningens arrangementer, som både bliver annonceret gennem vores klubblad, men som også kan ses på vores hjemmeside Jens Arne som er redaktør af bladet, er også manden bag vores flotte nye hjemmeside. P.B.V. Bent Nielsen

12 Formand: Bent Nielsen Windelsvej Odense C tlf: bent.aage.nielsen@get2net.dk Næstformand: Annelise Rasmussen Bøgebjergvej Odense C tlf: Kasserer: Torben H. Jensen Windelsvej Odense C tlf Bestyrelse: Anette Albér Thurøgade Odense C tlf: Bodil K. Petersen Egebæksvej Odense C tlf: Gert Hansen Baumgartensvej Odense C tlf: Svend Thorsen Victoriagade 30 B 5000 Odense C tlf: Bestyrelsessuppleanter: Benny Jørgensen Monbergsvej Odense C tlf: Birthe Benitez Henriettevej Odense C tlf: Malene Lund Andersen Windelsvej Odense C tlf Revisor: Hans Brun Emilievej Odense C tlf: Vagn Egdal Kalørvej Odense V tlf: Revisorsuppleant: Oluf Larsen Thurøgade Odense C tlf: Indlæg til bladet sendes til Jens Arne Petersen Egebæksvej Odense C tlf: jap@jap-net.dk Bliv medlem af Sct. Hans erne. Kontingent for ét år er 50 kr. (1/4-31/3). Betales når du melder dig til. Afleveres til et medlem af bestyrelsen. Navn Adresse By Telefon

April 2014 2 OPSLAGSTAVLEN 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 28. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 01. maj Start Sommer-STRAM OP 05. maj Start POWER Gym. og Zumba 06. maj Start Sommer Zumba og

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

SOMMERGYMNASTIK. fortsættes

SOMMERGYMNASTIK. fortsættes April 2011 2 OPSLAGSTAVLEN 16. april Zumba Event 26. april Sidste tilmelding Ladywalk 28. apri Sidste tilmelding Sommergymnastik 02. maj Start POWER Gym. og Zumba 03. maj Start Motion for seje M/K ere

Læs mere

Opslagstavlen.

Opslagstavlen. April / Maj 2008 2 Opslagstavlen www.scthanserne.dk 1. maj Eventyrløbet 6. maj Start Sommer Yoga 8. maj Start Torsdags Holdet 22. maj Midtfyns Bryghus kl.18.30 15. juni Skibhusløbet kl. 11.00 Kom i løbeform

Læs mere

Opslagstavle HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 16. maj. Indbetales på giro nr. +01< < Kom i løbeform med Sct.

Opslagstavle HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 16. maj. Indbetales på giro nr. +01< < Kom i løbeform med Sct. April 2019 2 Opslagstavle 07. april Cykelsæson opstart 20. april Sidste tilmelding Eventyrløbet 26. april Sidste tilmelding Ladywalk 02. maj Start Sommer STRAM OP 06. maj Start MINDFUL YOGA & meditation

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. HUSK Meddel kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Mail: torben.jensen@scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. HUSK Meddel kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Mail: torben.jensen@scthanserne.dk Februar 2014 2 OPSLAGSTAVLEN OPSLAGSTAVLEN 25. februar Cykelmøde 13. marts Generalforsamling 01. april Sidste tilmelding Eventyrløbet 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 25. maj Ø tur Drejø 26. maj Ladywalk

Læs mere

SKIBHUSLØBET. Søndag den 17. juni kl. 11.00, er det 22. gang Sct. Hans erne arrangerer Skibhusløbet.

SKIBHUSLØBET. Søndag den 17. juni kl. 11.00, er det 22. gang Sct. Hans erne arrangerer Skibhusløbet. April 2012 2 OPSLAGSTAVLEN 22. april Sidste tilmelding Ladywalk 27. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 01. maj Start Trim kroppen og Zumba 03. maj Start Torsdags holdet 07. maj Start POWER Gym. og

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding/eventyrløb søndag 23. april Sidste bestilling/t-shirt mandag 01. maj Start sommergym. EFFEKT m/m torsdag 04. maj kl. 17.00 Start Pilates

Læs mere

Hurtig tilmelding betaler sig.

Hurtig tilmelding betaler sig. April 2017 2 18. april Sidste tilmelding Eventyrløbet 28. april Sidste tilmelding Ladywalk 28. april Sidste tilmelding SOMMERGYMNASTIK 01. maj Start YOGA 04. maj Start STRAM OP 09. maj Start ZUMBA 19.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole.

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole. November 2010 2 OPSLAGSTAVLEN 28. november Cross løb Hedvigslundskoven 2. december Juleafslutning 12. december Cross løb Holeskov 16. januar Cross løb Skibhusskoven 4. februar Chokoladeforedrag 13. februar

Læs mere

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 18. maj. Indbetales på giro nr. +01< < Kom i løbeform med Sct.

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 18. maj. Indbetales på giro nr. +01< < Kom i løbeform med Sct. April 2018 2.29. april Sidste tilmelding Ladywalk 01. maj Start Sommer ZUMBA 03. maj Start Sommer STRAM OP 07. maj Start MINDFUL YOGA & meditation 10. maj Eventyrløbet 18. maj Sidste betaling kontingent

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN.

OPSLAGSTAVLEN. Februar 2010 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 21. februar Sidste tilmelding Eventyrløbet 18. marts Generalforsamling 25. marts Sidste bestilling/betaling/t-shirt Uge 12 Åben trænings uge 7. maj Teater

Læs mere

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37.

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37. Maj 2000 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 12. maj kl. 19.00 Klubfest, Skoletorvet

Læs mere

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen April 1999 2 Aktivitetskalender: Til opslagstavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der motionsløb eller gåtur fra Marienlystcentret, vælg 3 km, 5 km, 8 km eller længere rute. 22. 23. 24. April Shat

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2005 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Kalender: Generalforsamling torsdag 31. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet fredag 1. april Teater & Natmad fredag 29. april Eventyrløb torsdag

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2005 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Kalender: Teater & Natmad fredag 29. april Start Store Bolde mandag 2. maj kl. 17.00 Start Intensiv effekt tr. mandag 2. maj kl. 18.00 Eventyrløb torsdag 5.

Læs mere

TRÆKLATRING SKIBHUSLØBET. Avernskø turen den 26. maj 2013

TRÆKLATRING SKIBHUSLØBET. Avernskø turen den 26. maj 2013 April 2013 2 OPSLAGSTAVLEN 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 25. april Sidste tilmelding træklatring 27. april Træklatring 29. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 02. maj Start Sommer-STRAM OP og

Læs mere

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 20. maj. Indbetales på giro nr. +01< +6996892< Kom i løbeform med Sct.

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 20. maj. Indbetales på giro nr. +01< +6996892< Kom i løbeform med Sct. April 2015 2 17. april Sidste tilmelding Ladywalk 18. april Førstehjælp 19. april Førstehjælp 30. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 04. maj Start POWER Gym. og Zumba 05. maj Start Sommer Zumba YOGA

Læs mere

Kommende arrangementer, noter i kalenderen. Lørdag den 6. september Fællestur til Århus Fredag den 10. oktober Italliensk aften i madklubben

Kommende arrangementer, noter i kalenderen. Lørdag den 6. september Fællestur til Århus Fredag den 10. oktober Italliensk aften i madklubben April 2003 2 OPSLAGSTAVLEN Fredag den 25. april kl. 19,00 Gymnastikopvisning/Sangaften Mandag den 28. april Sidste tilmelding til Sommer gymnastik/powerwalking Onsdag den 30. april Sidste tilmelding til

Læs mere

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 17. maj. Indbetales på giro nr. +01< < GÅTURE

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 17. maj. Indbetales på giro nr. +01< < GÅTURE April 2016 2 29. april Sidste tilmelding Ladywalk 02. maj Start YOGA 03. maj Start TRIM KROPPEN 05. maj Eventyrløbet 12. maj Start STRAM OP 17. maj Sidste betaling kontingent 20. maj Sidste tilmelding

Læs mere

Sct. Hans erne Afholder ordinær generalforsamling Torsdag den 23. marts kl På Sct. Hans Skole Rød bygning

Sct. Hans erne Afholder ordinær generalforsamling Torsdag den 23. marts kl På Sct. Hans Skole Rød bygning Februar 2017 2 26. februar Cross løb Kerteminde 12. marts Cross løb Glamsbjerg 17. marts Sidste tilmelding Bob Dylan 23. marts Generalforsamling 31. marts Bob Dylan aften 18. april Sidste tilmelding Eventyrløbet

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. HUSK at meddele kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen.

OPSLAGSTAVLEN. HUSK at meddele kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Februar 2011 2 OPSLAGSTAVLEN 4. februar Chokoladeforedrag 13. februar Cross løb Glamsbjerg Golf 20. februar Sidste tilmelding Eventyrløbet 16. marts Teater og natmad 24. marts Generalforsamling 8. april

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN.

OPSLAGSTAVLEN. April 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 25. april Sidste tilmelding til LADYWALK 29. april Sidste tilmelding sommergymnastik 1. maj Revy fest i samlingssalen 4. maj Start POWER Gym. 5. maj Start

Læs mere

DGIs Cross Løb 2012/2013

DGIs Cross Løb 2012/2013 September 2012 2 OPSLAGSTAVLEN 28. september Sidste tilmelding Oktober Festen 12. oktober Midtfyns Bryghus 13. oktober Oktober Festen 13. oktober Sidste tilmelding Weekend Syning 28. oktober Zumba Event

Læs mere

OPS LAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPS LAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk December 2008 2 OPS LAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 23. November Cross løb Marienlyst Skoven 11. December Juleafslutning 14. December Cross løb Hole Skov 11. Januar Cross løb Sandhus Skoven 30, januar 2009

Læs mere

HUSK VELKOMMEN LØBETRÆNING

HUSK VELKOMMEN LØBETRÆNING Oktober 2017 2 22. oktober Cross løb Langeskov 05. november Cross løb STIGE Ø 19. november Cross løb Assens 30. november Julehygge 10. december Cross løb Hole Skov 07. januar Cross løb Svendborg 14. januar

Læs mere

12. august Den vægelsindende af Ludvig Holberg 29. august Skarntydekoret starter ny sæson 5. september Sejltur med Helge på Svendborgsund

12. august Den vægelsindende af Ludvig Holberg 29. august Skarntydekoret starter ny sæson 5. september Sejltur med Helge på Svendborgsund August 2015 2 12. august Den vægelsindende af Ludvig Holberg 29. august Skarntydekoret starter ny sæson 5. september Sejltur med Helge på Svendborgsund BEMÆRK Grundet energirenovering af gymnastiksalene,

Læs mere

Lidt god mad og smagsprøver på kryddersnaps.

Lidt god mad og smagsprøver på kryddersnaps. Oktober 2014 2 11. oktober Oktober Fest 24. oktober Snapsesmagning 25.-26. oktober Opstart nyt sy hold 26. oktober Cross løb Nyborg Vold 09. november Cross løb Langeskov 14. november Teater & Natmad 23.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 30. april17.00 Sommergymnastik 1. maj 18.00 Yoga Body Træning 1. maj 19.00 Motionshold 17. maj 10.00 Eventyrløb 1. juni 18.00 Aftentur til Keld Moseholm 17.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Oktober 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Tango hver mandag i samlingssalen kl. 19.30 Stavgang hver onsdag18.00 mødested: Fredens Kirke Sangkor hver torsdag kl. 19.00 i samlingssalen Madklubber 1.

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN.

OPSLAGSTAVLEN. November 2004 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Søndag den 31. oktober kl. 10.00 Søndag den 21. november kl. 10.00 Torsdag den 25. november kl. 19.30 Søndag den 12. december kl. 10.00 Søndag den 9. januar

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Oktober 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Argentinsk Tango mandag 23.oktober DGIs terrænløb søndag 29. oktober Teater & Natmad fredag 17. november DGIs terrænløb søndag 26. november DGIs terrænløb

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Endelig lykkedes det! Opslags tavlen. Sct. Hans erne

Endelig lykkedes det! Opslags tavlen. Sct. Hans erne Marts 2000 2 Sct. Hans erne Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Opslags tavlen 30. mats kl. 19.30 Generalforsamling

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk September 2010 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 20. september kl. 17.30 Rundvisning på havnen 22. september Sidste tilmelding Oktober Festen 27. september Tango 4. oktober Start ZUMBA INTRO 9. oktober

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN.

OPSLAGSTAVLEN. September 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 21. september Sidste tilmelding Strøjer samlingen 30. september Vild med dans, Tango 30. september Strøjer samlingen Assens 1. oktober Sidste tilmelding

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2004 2 OPSLAGSTAVLEN Lørdag den 17. april kl. 15.30 Onsdag den 20. april Torsdag den 29. april Mandag den 3. maj kl. 17,30 Mandag den 3. maj kl. 17,00 Tirsdag den 4. maj kl. 18.00 Torsdag den 6.

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

Onsdag den 28. september kl. 19.00 21.30 i den røde bygning på skolen.

Onsdag den 28. september kl. 19.00 21.30 i den røde bygning på skolen. September 2011 2 OPSLAGSTAVLEN 19. september Start Zumba HOLD 10 20. september Sidste tilmelding Oktober Festen 26. september Start på Argentinsk TANGO 28. september Vi er ikke som de andre, Anders W.

Læs mere

LØBETRÆNING GÅTURE/STAVGANG HUSK

LØBETRÆNING GÅTURE/STAVGANG HUSK Februar 2015 2 05. marts Cykelmøde 12. marts Generalforsamling 22. februar Cross løb Hole Skov 08. marts Cross løb Hedvigslundskoven 15. marts Cross løb Glamsbjerg Golf 15. marts Førstehjælp 01. april

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN LØB FRA MARIENLYST

OPSLAGSTAVLEN LØB FRA MARIENLYST Februar 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 11. februar kl. 10.00 DGI terrænløb i Glamsbjerg

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet Nyhedsbrev maj 2019 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er forårssæsonen i foreningen godt i gang. Vi håber rigtigt mange af jer vil købe vores nye klubdragt, så I kan

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

KALENDER. Opslags tavlen. Sct. Hans erne

KALENDER. Opslags tavlen. Sct. Hans erne Oktober 2000 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen KALENDER Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 8. oktober kl. 10. 15 Svampetur,

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Skibhusrevyen helt uden grænser Den april på Sct. Hans Skole

Skibhusrevyen helt uden grænser Den april på Sct. Hans Skole Skibhusrevyen 2016 - helt uden grænser Den 7. 9. april på Sct. Hans Skole Februar 2016 Yderligere information på bagsiden og indstikket inde i bladet 2 27. februar Heldagstur til Folketeatret København

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2013 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

OPS LAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPS LAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk September 2008 2 OPS LAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 9. September Start Maleri 11. September Indledende møde til Cabarevy 15. September Start Tango 21. Oktober Galschøit - rundvisning 2. November Cross løb

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2011 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere