Bilag 1 interviews. Michael Piloz sportschef - Bakken Bears

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 1 interviews. Michael Piloz sportschef - Bakken Bears"

Transkript

1 Bilag 1 interviews Michael Piloz sportschef - Bakken Bears Piloz svar: Fokus på at skabe indtægter + kommercialisering 4. sportsligt niveau (ikke afgørende) - ligne professionel (se prof ud) = kampafvikling ser prof ud - mange tilskuere osv. 5. alle rundt om er 100% prof - f.eks. trænerteamet (hvor det pt kun er 1 der er 100% ansat mens de andre er deltid) - næste skridt er at tilbyde ALLE spillere bedre vilkår 6. nej 7. altafgørende - udbrede interessen - bedre modstandere i hverdagen og bedre organisationer i ligaen

2 Leif Haaning sportschef tidligere BC Aarhus Haanings svar: liga = krav til klubbernes øges væsentligt (setup + økonomi) - klub = stiftede selskaber med pro bestyrelser/ledelse, regler bliver fulgt, organisatoriske forbedringer og forbedret kampafvikling (i nogle klubber = rammerne) 4. rigtigt flot sportsligt - positivt med forstærkninger - bedre spillere - et sportsligt løft i denne sæson - flere af de større klubber er mere professionelle - ser skidt ud i de små klubber (stadigvæk foreninger, mangler bedre rammer og pro bestyrelse), fusionssnak - slut med foreningsmennesker - vigtigt med økonomisk overskud 5. flere ressourcer (mennesker + økonomi) 6. forudsætning = at blive oppe - iværksat tiltag (økonomisk ballast, ny erhvervelse af sponsorer og udvidelse af sponsorklubben) 7. Ekstremt vigtigt. Hvis BL ikke bliver mere professionel så kommer vi ikke videre. Så gerne lukket liga igen - hæv kravene. Ok med nye hold (hvis kravene bliver opfyldt).

3 Mads Olesen sportschef - Aalborg Vikings Mads svar: flere tilskuere (starter alt, øger sponsorinteresse, mere mediedækning), mere magt til kommissæren (sætte regler/krav) - fælles sponsor(e) for ligaen 4. Økonomi (klubber har øget - dog stor forskel på klubberne med de dårligste i super ringe tilstand ift de bedste) - spillemæssigt niveau = forbedret på de danske spillere. Kampafvikling = er det punkt vi samlet set gør dårligst - kæmpe stor forskel på klubberne - der mangler kvalitet, bedre rammer, der skal stilles højere krav. Mads ser hellere 8 professionelle hold der gør det super flot og professionelt med højt niveau end for mange hvor niveauet er dårligt 5. Flere frivillige. Afvikling bedre. Fast salgsperson. 6. Ja. Forskellige fundraising initiativer. Skoler fonde. Fast sælgere. 7. Allervigtigst. Skal kunne slå damehåndbold. Flere tilskuere. Bedre sponsorarrangementer. 4 mil i omsætning på alle hold som min = så er vi godt på vej. Skatten af dk spillere er høj og svær at konkurrere med.

4 Thomas Silfen head coach - Værløse Basket Thomas svar: flere tilskuere + flere sponsorer (flere folk i hallen vil højne niveauet overall). Flere der lever af basket (derfor vi har så mange svingdøre). Flere stillinger i organisationen. Flere professionelle i truppen. 4. Tror ikke kampafviklingen er vigtigst. Få flere penge. Så man kan få flere bedre spillere. Undgå for mange udskiftninger. Finde spillere som man kan identificere sig med. Stor forskel på 1. div og liga. Pres på at blive i ligaen for de dårligst placeret. Nervøse. Mangler udvikling. Mener ikke der er grund til at have lukket liga. Forbedret 1. div i stedet (bedre økonomi, krav fra forbund, statistik, afvikling osv.). Forbundet skal tage aktivt initiativ til at hjælpe og specielt talentudvikle. 5. Flere ansatte. Tilgang til spillet. Alt for tilfreds med at være amatør. Søge samarbejdspartnere. Hvad vil med det her? Skal vi indgå i fusioner? Skal helt klar søge fusioner 6. Som en del at det mål at blive i ligaen. Hente forstærket kapital. Bange for at blive slået sammen med en anden amatør klub. Måske med en professionel klub som FC Nordsjælland. Bedre netværk. Flere erhvervsfolk. Evt. en alliance. 7. Ikke så vigtigt. Folk tænder på et kompetitivt niveau. Folk vil se den gode historie. Bygge danske talenter. Kun udenlandsk hvis det er en kæmpe profil som Johnell eller lign. Der mangler initiativ/strategi for talentudvikling.

5 Andreas Larsen sportsdirektør - Team FOG Næstved Andreas svar: prof. organisation (salg og markedsføring) - træningsmiljøer (udvikling/bedre trænere) - administrativt - markedsføring - ansatte til at sælge produktet 4. Fremgang. Flere kopier Bakken med flere ansatte + bedre organisation. Kræver et helt andet setup end tidligere. Gået langsommere end håbet på. Måle på tilskuere + økonomi. Niveauet ikke godt nok i kampafvikling. Spilleniveau = kvaliteten er god. Ufatteligt lavt bundniveau. 5. Ny arena. Hvis vi skal have svenske vilkår = bedre rammer. TV produkt skal forbedres. Lave spillere selv (fødekæden). ½ mere i budget på spillerfronten. 6. Nej, tænkt på at ansætte en sælger. 7. Altafgørende. Passion for basket i dk - bør være næststørste sport i dk Sporten har alt det der skal til. Mangler omsætning/tilskuere antal. Der mangler danske spillere der vil bløde for kr. pr. md.

6 Katja Gaard Jønsson sportsdirektør - Randers Cimbria Katja s svar: For meget foreningskultur og gamle vaner fra foreningslivet. Mangler effektiviteten fra en professionel virksomhed og derved lønnet personale i klubberne. 4. Der er kæmpe stor forskel på klubberne. Men udviklingen er positiv i forhold til spillerne. Der er bedre vilkår for spillerne og klubberne er forandringsvillige hvis der skal laves forbedringer. Flot med fremgang i tilskuere. Virker som en positiv udvikling. 5. En sælger til at sælge sponsorater. Og skal vi øge niveauet, så skal der flere ansatte til. 6. Planer om koncerter for at skabe økonomi til at ansætte folk. 7. Meget vigtigt. Lad os komme væk fra afhængigheden af foreningerne og få professionelle vilkår og rammer. Altså skabe overbygninger til moderklubben uden at miste forbindelsen derimellem. I fremtiden vil der sandsynligvis ikke være klubber i Basketligaen, der er afhængig af kontingent kroner fra moderklubben/foreningen men kun klubber der bliver drevet som professionelle virksomheder.

7 Pontus Frivold sportschef og head coach - Jämtland Basket (Sverige) Pontus svar: TV-aftale (sælger sponsorater i hvert tv kamp) som kanalsport nu + skabe en stærkere ligaforening (David Stern som i NBA) (har kun boldsponsor + 2 små gulvreklamer som kun forbundet tjener penge på). 4. Stor forskel på klubberne. Specielt mht. kampafvikling millioner i omsætning hos de dårligste hold. 3.5 millioner i snit. Bedste hold over 10 mil de fleste ligger på 5-6 mil. 5. Mindst 1 til på kontoret. Mere kraft i organisationen for at tage det næste skridt. Kan ikke sælge da en restaurant har rettighederne men ny hal skal hjælpe på det. 3 år. Derefter sælge navnet på arenaen. 6. Højskole dygtige til vintersport. Snakker med dem om at få et sportslaboratorium. Søge støtte det og betale ½delen. Træner bedst betaler ikke bedst. 12 måneders program. Ikke Super vigtigt. Desto mere professionelle vi er desto bedre produkt er vi. Det kommer tværtimod at udvikle svenske spillere da vi får bedre vilkår og bedre trænere. Professionalisering betyder ikke nødvendigvis flere udlændinge eller bedre udlændinge produktet bliver bedre.

8 Generelt om svensk basket fra interviewet med Pontus Frivold Ligaen virker mere og mere professionelt. 70% af spillerne får penge alle får penge. Alle hold har rookies som har rookie kontrakt med mad, bolig. 4 spillere som er under 22 år kan spille 1. division. Dobbeltlicens. Sidste 3 år er der en markant forskellig på staff i klubberne, hvor sportschef, personale på kontoret osv. Game events har fået en opgradering. Nogle hold tør ikke tag chancen. Udvide hal/rammer. Have rammer 100% klar før man tager opgaven om at vokse. Det som også er sket er at flere klubber har fået sit eget basketgymnasium med professionelle trænere. Staff med fysiske trænere som heltid, som udvikler den fysiske del. Mange klubber køber tjenester. Dårlige hold bliver ved med at være dårlige i en lukket liga. Åbnet liga er bedre. Begrænsning af antallet af udlændinge. Snakken går om det i øjeblikket. Men det koster mere for svenske spillere pga. skatteregler. Gentleman agreement max 3 udlændinge f.eks. Vigtigt med samme mål. Sundsvall har mistet meget tilskuere fordi de måtte fyre amerikanere. Pga. en bedre 1. div så er det interessant at hverve spillere derfra og med bedre spillere i 1. div så skærpe det konkurrencen og der er muligheder for alle. Hvor det i Danmark dør hvis man ikke kommer i ligaen. TV er blevet dårligere. Alle skal kunne se kampene ALDRIG tv kamp på samme dag der er andre kampe. Det øgede seer antallet. Tilskuere ansat 1 person til at stå for det. Rammer skal være perfekte. En kæmpe oplevelse hver gang. 200 ansatte på Bulls kontoret. Specielt plads på tribunen til ungdomsspillere kommer ind gratis. 80% af billetter er solgt på forhånd. Bliver betalt. Medlemskort. Arbejder på digitalt billetter.

9 Jonas Larsson sportschef - Borås Basket Jonas svar: Bedre ledelse. Mangler en kommissær/direktør der kan styre ligaen (som David Stern i NBA). Ligeledes er der ingen centrale sponsorer. Det mangles i den grad ligesom en fast tv-aftale. 4. Ikke så godt. Der er for stor forskel på klubberne og deres indsatser. Tag Södertälje, som eksempel, vinder af guldet og en kæmpe klub, men lavt antal tilskuere, ingen indsats i kampafvikling og ingen pressekonference efter kampene. Klubberne har forskellige forudsætninger og der er også meget forskellige prioriteringer. Alt for få tænker langsigtet. 5. Opdatering af arenaen. Flere VIP pladser. Restaurant. Modernisering generelt set. Er i dialog med kommunen omkring det. Men til sidst drejer det sig selvfølgelig om økonomi. 6. Forskellige projekter, som aktivere personer i moderklubben i eliteoverbygningen. F.eks. har de nogle Vove at være en ven projekter, hvor en person for klubben har fået ansvaret at tage spillere med til børnehaver, institutioner, hospitaler osv., for at udbrede basket. Lidt som society work i NBA.

10 7. Vigtigt. Man vil jo gerne opfattes som professionelle. Men alligevel skal det føles familiært. Ligaen går det bedre for i dag end for et par år tilbage men der mangler stadigvæk bedre styring og centralt økonomi/sponsorer. Da klubben spillede mod Örebro (som var bundhold). Havde man tæt på tilskuere og fik meget ros for en fantastisk kampafvikling. Man havde udvalgt datoen den 30. december nøje, da mange har fri den dag og godt kan tage til basket. Så havde man annonceret kraftigt i aviser og radio/lokalt tv. Omsætningen i de bedste hold i ligaen er på ca. 13 millioner kroner. LF og Norrköping er oppe i det lejde. Mens Borås ligger solidt i midten med 6.5 millioner kroner. De hold med laveste budgetter vurderer Jonas at være f.eks. Örebro og Nässjö, som ligger nede omkring 2.5 og 3 millioner kroner i omsætning.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Copenhagen Wolfpack Sport. Business. Netværk Sponsorkoncept Copenhagen Wolfpack Bülowsvej 34 1870 Frederiksberg C www.cphwolfpack.

Copenhagen Wolfpack Sport. Business. Netværk Sponsorkoncept Copenhagen Wolfpack Bülowsvej 34 1870 Frederiksberg C www.cphwolfpack. Copenhagen Wolfpack Sport. Business. Netværk Sponsorkoncept Copenhagen Wolfpack Bülowsvej 34 1870 Frederiksberg C www.cphwolfpack.dk Copenhagen Wolfpack Velkommen til Copenhagen Wolfpacks første sæson.

Læs mere

Bilag 1: Interview med Thomas Clausen, eventkoordinator i Randers FC

Bilag 1: Interview med Thomas Clausen, eventkoordinator i Randers FC Bilag 1: Interview med Thomas Clausen, eventkoordinator i Randers FC Hvilke værdier står Randers FC for? Det er så en af de ting, der er svært definerbart lige i øjeblikket. Klubben har selvfølgelig nogle

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Hvad er Bakken bears klubben: Bakken Bears er et basketballhold fra Århus. Klubben blev stiftet i 1962 under navnet Skovbakken Basketball.

Hvad er Bakken bears klubben: Bakken Bears er et basketballhold fra Århus. Klubben blev stiftet i 1962 under navnet Skovbakken Basketball. BAKKEN BEARS BAKKEN BEARS HALL OF FAME Velkommen i Bakken bears Da Bakken Bears i efteråret 2009 udtrådte af Århus Elite, blev det anledningen til endnu et organisatorisk løft. En ny og langt bredere ejerkreds

Læs mere

Arbejdstitel: Egedal

Arbejdstitel: Egedal Oplæg til fusion mellem seniorafdelingerne i Stenløse Boldklub og Ølstykke Fodbold Club af 1918 Arbejdstitel: Egedal Indledning Oplæg til etablering af fusion mellem seniorafdelingerne i Stenløse Boldklub

Læs mere

Lillerød Badmintonklub fremtidens klub

Lillerød Badmintonklub fremtidens klub Lillerød Badmintonklub fremtidens klub Indhold Introduktion Vores visioner Vores målsætninger Vores strategi Vores værdier LB som Fremtidens sportsklub Sponsoroplæg Sponsorkoncept Vores sponsorer Introduktion

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Præsentation. Forventningsafstemning

Præsentation. Forventningsafstemning Præsentation Forventningsafstemning Sæson 2013 Nuværende situation: Dårlige sportslige resultater Mindre underskud Overbelastet bestyrelse Temperaturen i klubben er lav OSC`s fremtidsstrategi OSC I fremtiden

Læs mere

FC Helsingborg vs. Pixbo

FC Helsingborg vs. Pixbo SSL Floorball event 30. Januar 2016 FC Helsingborg vs. Pixbo Indhold: 1. Baggrund 2. Plan og målsætninger 3. Budget 4. Eksponering Dette arbejdsdokument opdateres løbende: Status lige nu d. 26/9 2015:

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

FC Helsingborg vs. Linköping

FC Helsingborg vs. Linköping SSL Floorball event 4. marts 2017 FC Helsingborg vs. Linköping Indhold: 1. Baggrund 2. Plan og målsætninger 3. Budget 4. Eksponering Dette arbejdsdokument opdateres løbende: Status lige nu d. 16/12 2016:

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799 SPORT og Team Vest n vind! league.com ort.dk under opbygning ITESPORT og kæd din virksomheds ds stærkeste speedway brand. rat med REGION VARDE ELITESPORT, kommer in virksomhed. Mulighederne er mange og

Læs mere

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00 Dagsorden & Referat Møde om: BL Deltagere: Lennart Jensen HIC, Troels Mortensen Svendborg, John Bennetsen, ABK Andreas Larsen, Næstved, David Breuer SISU, Rasmus Winkel BL, Jesper Johansen DL, Bent Nedergaard

Læs mere

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter I Køge Nord FC, har vi i det kommende år, fokus på at få ungdommen/bredden og eliten til at gå hånd i hånd. Vi har brug for at styrke vores ungdomsarbejde, for at få eliten til at vokse, og omvendt. I

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

herning ishockey klub

herning ishockey klub herning ishockey klub Fundraisers Bliv en del af Herning ishockey klub HIK en klub med lange og stolte traditioner HIK har siden starten i 1947 været omdrejningspunktet for udvikling af ishockeysporten

Læs mere

TMS Ringsted NYHEDSBREV

TMS Ringsted NYHEDSBREV Nr. 16 Formanden har ordet December 2015 Så er vi halvvejs i turneringen, og det er tid til at kigge på vores målsætninger, som vi har meldt ud inden sæsonstart. Herrerne skulle ende i top 3 Tjek! vi spiller

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

KLUBPROFIL ESG. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991.

KLUBPROFIL ESG. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. KLUBPROFIL ESG Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. Mission: ESG skal være Danmarks bedste badmintonklub. ESG skal udbrede

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer Baggrund Vinkel på oplæg Den store sponsor hvordan rammer breddeeventen denne Hvad er vores læring fra arbejdet med vores egne sponsorer Hvordan adskiller breddesponsoratet fra fx fodbold og håndbold sponsoratet

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM VORES ERHVERVSKLUB.

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Ledertræf på tværs Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Agenda - Danmarks Bowling Forbund - Hvad kan vi gøre som klub - Affiliate partner - Gode ideer - Stars & Strikes eksempel - Spørgsmål Salg & Marketing

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB 01 Introduktion I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS BYENS HOLD VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS Svendborg Rabbits er et godt sted at være med for din virksomhed Vi har masser at tilbyde indenfor de tre hoved områder, som udgør vores tilbud til sponsorer:

Læs mere

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45.

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45. Formål: Sted og tid: HOG Badminton - Årsmøde - Februar - Referat Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar, kl. 19:30-21:45. Deltagere: Mogens Kristensen, Lene Kristensen, Nils Berg, Rita

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Hvad har værdi? Af Kristian Johannes Kirk, universitetsstuderende på SDU og tidligere professionel fodboldspiller

Hvad har værdi? Af Kristian Johannes Kirk, universitetsstuderende på SDU og tidligere professionel fodboldspiller Hvad har værdi? Af Kristian Johannes Kirk, universitetsstuderende på SDU og tidligere professionel fodboldspiller I 1992, da jeg var 5 år gammel, startede jeg til fodbold. Jeg havde spillet lidt i haven

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT Vision Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for såvel ledere, spillere og forældre. Sportslig målsætning Damer: Avancement til 2. division i 19/20

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team: Vision: dominere toppen af Melges 24 klassen Nystartet team bestående af fire meget erfarne sejlere Fokus på at promovere os selv og

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13.

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13. Fondsbørsmeddelelse nr. 8 30. september 2014 Årsresultat for 2013/14 i KIF Håndbold Elite A/S Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod

Læs mere

MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014

MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014 PROSPEKT PÅ MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014 & MERMAID BOWL XXVII JUNIOR BOWL XXVII 2015 Dansk Amerikansk Fodbold Forbund er medlem af: Side 1 af 6 De to hold, der spiller henholdsvis Mermaid Bowl

Læs mere

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Sponsorforsamling den 17/5 2018 Året 2017 var et godt år i Team Næstved Eliteidræt. De seneste års uddelingsmetode et fast beløb + præstations baserede bonus

Læs mere

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os.

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Landsholdets gennembrud under VM i 2010, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen har haft en positiv afsmittende effekt på sponsor-,

Læs mere

Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold!

Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold! Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold! Tilbud på markedsføring af Køge Kommune Hermed fremsender HB Køge Pigefodbold et tilbud mhp. at markedsføre og synliggøre Køge Kommune

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

IT S THE PEOPLE BEHIND THE LINES THAT ENABLE THE INDIVIDUALISTS ON THE COURT TO SHINE. WELCOME BEHIND THE LINES.

IT S THE PEOPLE BEHIND THE LINES THAT ENABLE THE INDIVIDUALISTS ON THE COURT TO SHINE. WELCOME BEHIND THE LINES. IT S THE PEOPLE BEHIND THE LINES THAT ENABLE THE INDIVIDUALISTS ON THE COURT TO SHINE. WELCOME BEHIND THE LINES. 79ers-sponsor-materiale-2016.indd 1 01/12/16 12:25 VORES AMBITIONER ER HØJE. PÅ DINE OG

Læs mere

Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933)

Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933) Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933) Vision/målsætning & forventninger En verden af oplevelser sammen Vision Vi udvikler håndbold i Næstved Kommune og bidrager til at skabe hele mennesker

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/16

SPONSORKONCEPT 2015/16 SPONSORKONCEPT 2015/16 Bulldogs Odense ApS Møllemarksvej 75 B, 5200 Odense V CVR 32161162 Kristoffer Jørgensen 26 80 97 60 Kasper Iversen 60 68 32 88 Thomas Nielsen 20 15 97 06 Bulldogs Oplevelser og god

Læs mere

U19 NM Kampafvikling 2014

U19 NM Kampafvikling 2014 PROSPEKT PÅ U19 NM Kampafvikling 2014 ansk Amerikansk Fodbold Forbund er medlem af: Side 1 af 7 De tre hold (Sverige, Finland og Danmark), der deltager ved U19 NM, skal generelt have lige vilkår. Dette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

ELITESTRATEGI FOR TFC

ELITESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Hvad har betinget, at klubben har haft en elite? List tingene

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

Mere end bare håndboldtøj

Mere end bare håndboldtøj BIJOB Mere end bare håndboldtøj Morsingboen Rasmus Kaagaard bag hjemmeside med vide rammer Den tidligere MTHspiller vil også have hshop.dk til at levere rådgivning og coaching Den tidligere MTH-spiller

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

SPONSORPROSPEKT BLIV SPONSOR I FC DJURSLAND

SPONSORPROSPEKT BLIV SPONSOR I FC DJURSLAND SPONSORPROSPEKT BLIV SPONSOR I FC DJURSLAND SAMMEN STÅR VI STÆRKERE FC DJURSLAND HELE DJURSLANDS HOLD FC Djursland A/S er en eliteoverbygning af flere fodboldklubber på Djursland. Selskabets mission er,

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. Copenhagen Beachvolley Beachvolley Støtte til sportscheffunktion

Læs mere

Studietur NY Red Bulls

Studietur NY Red Bulls Formål med turen At undersøge og få svar på følgende spørgsmål: Hvordan er talentudviklingen i New York, et fabelagtigt demografisk område med 12 mio indbyggere? Herunder en beskrivelse af de forskellige

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Vend bøtten på hovedet!

Vend bøtten på hovedet! BØRNEKULTUR En af de store udfordringer for klubbernes trænere og ledere er, at de i højere grad skal opbygge det fællesskab, en holdsport nu en gang er, omkring det enkelte individ og ikke omvendt. Sådan

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Bilag 2: Interview med Henrik M. Jacobsen, direktør i Århus Håndbold

Bilag 2: Interview med Henrik M. Jacobsen, direktør i Århus Håndbold Bilag 2: Interview med Henrik M. Jacobsen, direktør i Århus Håndbold Når man snakker om sponsorer, så er det også meget nærliggende at snakke om værdier. Så hvilke værdier står Århus Håndbold for? I forhold

Læs mere

PRÆSENTATION AF AKTIEEMISSION

PRÆSENTATION AF AKTIEEMISSION Sammen løfter vi Hvidovre Holding A/S PRÆSENTATION AF AKTIEEMISSION Sammen løfter vi BAGGRUND Selskabet Hvidovre Fodbold A/S var frem til den 30.6.2002 ejet af én investor. Selskabet blev den 1.7.2002

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe:

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe: Virksomhedsprofil Fur Bryghus ApS er et dansk mikrobryggeri som blev grundlagt d. 30. september 2004. Virksomheden er ejet af familien Fog og blev også grundlagt af denne. Virksomheden startede i 2004

Læs mere

KLUBPROFIL. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991.

KLUBPROFIL. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. KLUBPROFIL Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. Mission: ESG skal være Danmarks bedste badmintonklub. ESG skal udbrede interessen

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits Historie og fakta Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i Basketligaen, og dermed blev der

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

[1] ELITETALENT I ESAA U-18

[1] ELITETALENT I ESAA U-18 [1] ELITETALENT I ESAA U-18 [2] Elitetalent i ESAA U-18 U-18 Elitetalent i Aarhus - Fra talent til ligaspiller Aarhusiansk basketball sætter ressourcer ind på at udvikle U-18 talenter med tekniske, taktiske,

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Overordnet mål med handlingsplanen: Via en fælles indsats at tiltrække et eller flere landsdækkende sponsorater, der til sammen

Læs mere

SAMMEN VINDER VI I HORSENS

SAMMEN VINDER VI I HORSENS SAMMEN VINDER VI I HORSENS 2 3 HORSENS TILBAGE I LIGAEN Kun få kampe inden sæsonen slutter tyder alt på, at HHElite nu rykker op i HTH Ligaen. Det betyder bedre modstandere og forventet bedre eksponering

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder SPONSORKONCEPT 2017-2018 Fra OB Kvinde Elite til er seniorhold for TEAM, der er en overbygning for U16-U18 piger med Marienlyst Boldklub og TPI som moderklubber. har base på Marienlystcentret. Kvindefodbold

Læs mere

Næstved Herlufsholm Håndbold

Næstved Herlufsholm Håndbold Referat Bestyrelsesmøde 19. september 2019 Fraværende: Henrik Waage & Søren Hansen 1 Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 22. august 2019. Godkendt 2 Økonomi Udgår 3 Bestyrelsens sammensætning

Læs mere

2 7. o k t o b e r O P L Æ G O M S P O N S E R I N G, I N D S A M L I N G O G C R O W D F U N D I N G. 1 w w w. f u n d r a i s e r e n.

2 7. o k t o b e r O P L Æ G O M S P O N S E R I N G, I N D S A M L I N G O G C R O W D F U N D I N G. 1 w w w. f u n d r a i s e r e n. 2 7. o k t o b e r 2 0 1 8 O P L Æ G O M S P O N S E R I N G, I N D S A M L I N G O G C R O W D F U N D I N G 1 w w w. f u n d r a i s e r e n. d k Program 2 3 Udbytte Min baggrund Rasmus Munch Kandidat

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Swim Team Vestsjælland KORSØR - SLAGELSE. Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012. Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch

SAMARBEJDSAFTALE. Swim Team Vestsjælland KORSØR - SLAGELSE. Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012. Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch SAMARBEJDSAFTALE KORSØR - SLAGELSE Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012 Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch Slagelse Svømmeklub Steen Wegener Side 2 af 7 Aftalen vedrører: Formål: Ledelse: Samarbejde

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere