Referat fra kommunemøde i Silkeborg den 5. april Emner fra Silkeborg Kommune: Opfølgning på afholdte brugermøder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra kommunemøde i Silkeborg den 5. april 2011. 1. Emner fra Silkeborg Kommune: Opfølgning på afholdte brugermøder"

Transkript

1 Referat fra kommunemøde i Silkeborg den 5. april Jørgen Snog (bestyrelsesmedlem i DBU Jylland Region 3) bød velkommen til deltagerne og takkede Silkeborg IF for at have påtaget sig værtskabet for mødet. JS orienterede om at repræsentanter fra det politiske system på forhånd havde meldt afbud på grund af sammenfald med anden opgave. Alf Christensen (Idrætsinspektør i Silkeborg Kommune) orienterede kort om kommunens tilgang til mødet og udtrykte ønsket om en god kommunikation imellem klubberne og kommunen. 1. Emner fra Silkeborg Kommune: Kommunen orienterer om: Opfølgning på afholdte brugermøder Der afholdes 1 brugermøde årligt 7 forskellige steder i kommunen (heraf 4 steder i Silkeborgområdet). På møderne aftales bl.a. behovet for anskaffelse af nye/flere mål. Overordnede emner vedr. baner, opkridtning m.m. Kommunen har tilsynet med banerne og har ansvaret for opkridtning på alle baner. Der foretages jordbrugsprøver hvert tredje år. Derudover tromles og vertikalskæres der en gang i perioden. Banerne forsøges, at være klargjort til den 1. april hvert år. Per Nørgaard Smed Grauballe UGF): Grauballe UGF har et ønske om, at få klippet en af klubbens baner som en kampbane. John Kudsk (Silkeborg Kommune): Jeg noterer mig ønsket. Silkeborg Kommune har ansvaret for ca. 200 baner. Banerne er inddelt i 3 kategorier: kampbane (klippehøjde 3-5cm), træningsbane (klippehøjde 3,5-6cm) og vinterbane. Jo længere ned du klipper en bane, jo mere sårbar bliver banen. Hensynet til den enkelte banes forhold generelt ligger til grund for indplaceringen i de førnævnte kategorier. Det koster ca kr. at vedligeholde/passe en bane pr. år. Vedr. opgradering af en af banerne i Grauballe til en kampbane, kan dette først forventes i Claus Rasmussen (Silkeborg IF): En ny model vedr. banepleje har ikke været på dagsordenen, hverken i Idrætsrådet eller politisk. Else Møller (Laven/Linå IF): Laven/Linå IF er ikke begejstret for evt. at få ansvaret for banerne. Der er nok af opgaver i forvejen for de frivillige ledere i klubben. Det er en god ting, at kommunerne klarer banerne. Ole Rasmussen (Idrætsrådet Silkeborg): Der afventes dom i Jetsmarkssagen i nærmeste fremtid. Sagen drejer sig om kommunerne kan pålægge de enkelte klubber ansvaret for opkridtning m.m. Rasmus Johansen (Silkeborg Boldklub): Ifølge Folkeoplysningsloven har kommunerne ansvaret for at stille baner til rådighed.

2 Diverse tilskudsformer (uddannelse m.m.) Aktivitetstilskuddet på 124 kr./under 18 år er der stadig. Der ydes 65 % i lokaletilskud og der er ingen gebyrer på udendørs arealer. Mariehøj IF præciserede, at Mariehøj IF ønsker aktivitetsbeløbet for unge 18 år fastholdt. Kunstgræsbaner i kommunen - status 1. Hvordan bruges baner(elite/bredde dvs. rammer) Kommunen har en 11-mands kunstgræsbane på Søholt, der blev anlagt i Silkeborg IF har rådighed over banen indtil kl / John Kudsk (Silkeborg Kommune): Det er en svær kabale, at få plads til alle de klubber (serie 4 og opefter), der søger om tid på banen. Kommunen har et ønske om gerne mindst en bane mere. H.P.Johansen (DBU Jylland Region 2): I Spjald koster det kr. pr. år til vedligehold af en kunstgræsbane. Der kan søges støtte hos DBU til hjælp til anlæggelse af nye kunstgræsbaner. Til den sidste pulje (Hattrickpuljen) var der 35 ansøgninger og 6 baner blev tildelt midler. Der arbejdes p.t. på at oprette en ny pulje til fordeling. Norge har gode erfaringer med sol - og jordvarme i forbindelse med kunstgræsbaner. Her er der mulighed for at støtte EU puljer, hvilket bl.a. Hedensted IF har gjort. John Kudsk (Silkeborg Kommune): Beløbet på kr. pr. år i vedligehold i Spjald er ikke realistisk i Silkeborg. Saltudgiften er stor, kr. pr. saltning. Hvor skal kunstgræsbane nr. 2 placeres? Anlægssum for bane og lys forventes, at blive 6 millioner kr. Timelejen er 425 kr. pr. time i dag. Claus Rasmussen (Silkeborg IF): Silkeborg IF arbejder ud fra et projekt på 3,8-3,9 millioner kr. Den næste bane i Silkeborg vil hurtigt kunne tjene sig ind ved brugerbetaling. CR tager førerkasketten med indkaldelse til klubmøde vedr. ny kunstgræsbane. Mødet afvikles torsdag den 5. maj kl i Søholthuset (Silkeborg IF`s klubhus), Ansvej 110, 8600 Silkeborg. Tilmelding til mødet til Claus Rasmussen på mail claus@lime-denmark.dk eller mobil Følgende klubber tilmeldte sig allerede under mødet: Silkeborg IF, Mariehøj IF, Virklund B, Grauballe UGF og ØBG, Silkeborg. Med hensyn til placering af banen blev der fra flere sider henvist til Horsensmodellen som en mulig løsning. I Horsens Kommune er der 3 baner fordelt på 3 forskellige steder i kommunen. Ole Rasmussen (Idrætsrådet Silkeborg): Klubberne bør samle sig omkring et kommende projekt vedr. kunstgræsbanerne inden efteråret, hvor de kommende kommunale budgetter fastlægges. Klubberne skal selv gå med finansieringsmæssigt. Jeg vil gerne rose ideen med klubmødet den 5. maj. I det hele taget vil jeg stærkt opfordre klubberne til at bruge Idrætsrådet til at bære emner videre til det politiske system. Jeg håber bestemt ikke, at der bliver opkrævet gebyrer for brug af udendørs anlæg.

3 Flere mødedeltagere gav udtryk for evt. at droppe aktivitetsbeløbet, hvis det kan fastholde serviceniveauet, som det er i dag. Alf Christensen (Idrætsinspektør i Silkeborg Kommune): Jeg vil opfordre jer klubledere til at tage aktivt del i Fritids- og Idrætspolitikdebatten, der er godt i gang. Processen kører frem til efteråret. John Fuglsang (Idrætsrådet Silkeborg): Hvorfor prioriterer I ikke i Idrætsrådet? Mit svar til spørgsmålet er: En af Idrætsrådets opgaver er at vejlede den enkelte klub omkring projekter o.l. Vi ønsker at fungere som en slags konsulent/sparringspartner for den enkelte klub/gruppe. Derfor går vi ikke ind og prioriterer i forbindelse med baneønsket fra Grauballe UGF. Idrætsrådet inviterer formændene til 3-4 møder årligt. Kom gerne med forslag til emner til dagsordenen. Brug os. Vi er der for at hjælpe hinanden. Evt. indlæg ved Idrætsrådet Silkeborg Kommune Se tidligere kommentarer fra Ole Rasmussen og John Fuglsang. 2. Emner DBU Jylland Region 3: Karina Kallehauge (DBU udviklingskonsulent) roste klublederne for det store fremmøde (28 deltagere). KK: Vi vil gerne skabe dialogrum, hvor klubberne kan mødes og drøfte aktuelle emner og se, om der er områder, hvor der er ide i at gøre det til fælles tiltag. Vi har en målsætning om, at der skal være kvalitet i vores tilbud både hvad angår turneringer/stævner og uddannelse. Netværk fodboldklubber KK: DBU ser det som en vigtig opgave, at understøtte de frivillige ledere/trænere i klubberne, så brug gerne enten udviklingskonsulenten, undertegnede eller DBU Jylland Region 3 for hjælp/information, når det er nødvendigt. Uddannelse KK: Det er trist at høre, at puljerne til uddannelse og talentudvikling i Silkeborg Kommune ikke eksisterer i dag. DBU inspirationskurser (3 timers klubkurser) er billige. DBU skal ikke tjene på at afvikle kurserne, men tjene til en videreudvikling af trænere og træningsmiljøer. Derfor er deltagergebyret normalt under den reelle kostpris for kurset. Jeg vil alligevel stærkt opfordre klubberne til at bruge DBU`s uddannelsesmuligheder samt DBU`s udviklingskonsulenter til evt. at udarbejde en kollektiv uddannelsesplan for trænerne i Silkeborg Kommune. Carsten Træholt Frie (Virklund Boldklub): Jeg opfordrer klubberne til at gå sammen omkring kurser i DBU regi, således at kurserne kan afholdes i nærområdet. KK: Uddannelsesplan i Fredericia Kommune (inklusive økonomi) medsendes dette referat. Jeg vil opfordre til, at klubberne danner en styregruppe vedr. kurser/afholdelse af kurser.

4 Formandstræf KK: DBU Jylland afholder kurser/møderække for nye formænd for at hjælpe dem godt i gang med arbejdet. Netværksgrupper er allerede etableret. Nye netværk kan naturligvis dannes fremadrettet. Så sig endeligt til hvis der blandt fodboldformændene i Silkeborgklubberne er et ønske om et sådan netværk. Frivillig på nye måder KK: Der har aldrig været så mange frivillige som i dag. Det er poster som kasserer, formand o.l., der er svære at få besat. Klubberne må tilpasse sig de nye udfordringer, der er i samfundet i dag. Det vil sige nye organiseringsformer. Mange ønsker at være frivillig på en anden måde end tidligere. Flere spørger What`s in it for me?. Samtidig med at hjælpe klubben/gøre en forskel, vil flere frivillige også gerne selv have noget den anden vej, eksempelvis kompetencegivende elementer, som kan bruges i privat/arbejdsmæssig sammenhæng. Klubbernes kommunikationsbudskab er vigtigt. Kommunikationen skal være præcis. Meld ud hvilke forventninger klubben har til den enkelte frivillige og på hvilken måde klubben kan understøtte den frivillige i foreningsarbejdet. En årlig samtale med træneren (TUS= trænerudviklingssamtale) kan anbefales. En god sparring med træneren giver bedre muligheder for at skærpe det fodboldfaglige niveau, fastholde de nuværende og rekruttere nye trænere. God omtale har en afsmittende effekt. Fleksible klubfodboldtilbud KK: Tilbud som fodboldfitness og foreningsfitness er allerede på programmet i flere klubber med stor succes. Fodboldmiljøet og varierende tilbud og nye organiseringsformer er vigtig for at kunne fastholde og tiltrække de unge. Andet Ingen bemærkninger. Andre aktuelle fodboldemner Turneringer & stævner Klik ind på DBU Jyllands hjemmeside på følgende link: DBU Jylland ser gerne flere Silkeborgklubber deltage med hold ved DBU Jylland. Sig til hvis I har særlige ønsker til puljer m.m Nye tiltag fra DBU/DBU Jylland Klik ind på DBU Jyllands hjemmeside.

5 3. Debat omkring fremtidens foreningstanke herunder betaling til amatørspillere Claus Rasmussen (Silkeborg IF): Jeg vil gerne begrunde årsagen til at dette punkt er på dagsordenen. FC Sorgenfri har indført en bonusaftale til sine ungdomsspillere. Der er en verserende debat blandt fodboldklubberne i Silkeborg og derfor finder jeg en holdningsdebat vedr. dette for vigtig. DBU Jylland`s bestyrelse har udfærdiget en udtalelse, der konstaterer, at bonusaftale-modellen ikke er i strid med DBU`s amatørbestemmelser. DBU Jylland`s bestyrelse udtaler: Citat begyndt: En klubs økonomiske midler og ressourcer bør efter vores opfattelse i stedet anvendes til at skabe et attraktivt og værdifuldt klubmiljø for alle foreningens medlemmer ud fra et langsigtet perspektiv citat slut. Else Møller (Laven/Linå IF): Hvilke værdier værdsætter vi i foreningslivet? Den lokale opbakning er vigtig. FC Sorgenfri`s model er helt utopi. Bo Kvist (Gødvad GIF): FC Sorgenfri er et en gangs tilfælde. Det er kun en klub. Det er at skyde gråspurve med kanoner. Carsten Træholt Frie (Virklund Boldklub): Det er vigtigt, at den enkelte klub får formidlet og synliggjort det produkt klubben har. Holdningsdebatter er vigtige. KK: Vi kan som organisation være normdannende i forhold til denne udvikling bl.a. gennem en konstruktiv og kritisk dialog med de enkelte klubber. Men vi kan ikke diktere, og ønsker det heller ikke. Peter Hørning (Kellerup IF): Hvis en klub har økonomiske stærke ressourcer fx fra sponsorer kunne det så ikke være i orden med en model, hvor ungdomspillere får lommepenge i stedet for at skulle tag et fritidsjob og være ustabil eller helt droppe fodbold? CR rundede punktet af og konkluderede vedr. FC Sorgenfri: Klubberne, samlet til dette møde, tager afstand fra FC Sorgenfri`s model, hvor ungdomsspillere bliver betalt for at dyrke deres idræt. Eventuelt JS rundede mødet af og takkede for en god og udbytterig aften. Referent: Torben Bjerre, DBU Jylland Region 3 administration.

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov Deltagere: Aarhus Kommune v. rådmand Marc Perera Christensen Aarhus Kommune v. driftsansvarlig for de udendørs anlæg Rikke Schultz Aarhus Kommune v. projektleder for U21 Aarhus Kommune Peter Vestergaard

Læs mere

Referat af Kommunemøde i Horsens Kommune den 12. april 2011 afholdt i Horsens FS s lokaler.

Referat af Kommunemøde i Horsens Kommune den 12. april 2011 afholdt i Horsens FS s lokaler. Referat af Kommunemøde i Horsens Kommune den 12. april 2011 afholdt i Horsens FS s lokaler. Dagsorden: 1. Emner fra Horsens Kommune: - Kommunen orienterer om: o Baner, regler, vedligeholdelse, opkridtning

Læs mere

Byder. Velkommen til ENERGI MIDT CUP Lørdag D. 14/6 2014

Byder. Velkommen til ENERGI MIDT CUP Lørdag D. 14/6 2014 Byder Velkommen til ENERGI MIDT CUP 2014 Lørdag D. 14/6 2014 Der spilles efter DGI s regler for 5 & 7 mands hold. Kampene varer 18 minutter. Kampene startes og sluttes fra speakervognen. Først nævnte hold

Læs mere

Vi opfordrer til fairplay!

Vi opfordrer til fairplay! Velkommen til Rema 1000 Cup i Lemming Lørdag d. 8. juni 2019 Der spilles efter DGI s regler for 5 & 8 mands hold. Kampene varer 18 minutter. Kampene startes og sluttes fra speakervognen. Først nævnte hold

Læs mere

Referat. Emne: Lokalrådsmøde for område 2

Referat. Emne: Lokalrådsmøde for område 2 Referat Emne: Lokalrådsmøde for område 2 Formål med mødet: Tilpasse DBU Sjællands turnerings-, stævne og uddannelsestilbud for børne- og ungdomsfodbolden til lokale behov og ønsker Mødeleder: Jacob Poulsen

Læs mere

Referat af Kommunemøde Kolding Kommune den 22. marts 2011 i Kolding B s klubhus..

Referat af Kommunemøde Kolding Kommune den 22. marts 2011 i Kolding B s klubhus.. Referat af Kommunemøde Kolding Kommune den 22. marts 2011 i Kolding B s klubhus.. Deltagere: Hejls IF, Christiansfeld IF, Vonsild FK, Nr. Bjært/Strandhuse IF, Kolding B, Kolding KFUM, Kolding IF, Alminde-Viuf

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af ligeværd,

Læs mere

Vi opfordrer til fairplay!

Vi opfordrer til fairplay! Byder Velkommen til ENERGI MIDT CUP 2015 i Lemming Lørdag d. 13. juni 2015 Der spilles efter DGI s regler for 5 & 7/8 mands hold. Kampene varer 18 minutter. Kampene startes og sluttes fra speakervognen.

Læs mere

Referat: 1. Velkomst, formål og præsentation

Referat: 1. Velkomst, formål og præsentation Referat fra fodboldkommunemøde i Favrskov Kommune. Mødet afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19-21.30 hos Hammel GF, Klubhusets Kantine, Stadionvej 7, Hammel Mødedeltagere: Anders Nørgaard, formand

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2015/16 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Folkeoplysningsstrategi

Folkeoplysningsstrategi Kultur og Fritid Folkeoplysningsstrategi 2013-2017 Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 18.14.00-P22-2-11 Ref.: Maria Grønhøj Bisgaard

Læs mere

Beslutninger med kursiv: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referater Bestyrelsesmøde den 6/6 Godkendt

Beslutninger med kursiv: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referater Bestyrelsesmøde den 6/6 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 8. august 2011 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Bestyrelseslokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere: John Fuglsang,

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsor koncept TERNDRUP 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsorstruktur Som sponsor i tilbydes De mulighed for eksponering indenfor fodbold. Denne eksponering vil primært være i de lokale medier. Bande-/måltavlesponsor

Læs mere

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.30 I gangen v/hallen på Holmebækskolen Fremmødte: Karina Pedersen, Conny Jung, Trine Søgård, Charlotte Egebak,

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP. Jyske 3-Bold

SAFARI FODBOLD CUP. Jyske 3-Bold SAFARI FODBOLD CUP Jyske 3-Bold Søndag den 23. september 2012 Løveparken og Givskud hallen. SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO SØNDAG D. 23. SEPTEMBER 2012 JYSKE 3-BOLD ( U-5 Drenge, U-6 Drenge, U-6/U-7

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

13. april Gladsaxe Kommune. Folkeoplysningsudvalget. Gladsaxe Kommune Lederakademi.

13. april Gladsaxe Kommune. Folkeoplysningsudvalget. Gladsaxe Kommune Lederakademi. 13. april 2011 Gladsaxe Kommune Folkeoplysningsudvalget Ang. Gladsaxe Kommune Lederakademi. Repræsentanter for Kulturen, BUS og Idrætten har gennem de seneste måneder arbejdet med et oplæg til et Gladsaxe

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016-17 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

DBU Fyn. Holdtilmelding forår 2015

DBU Fyn. Holdtilmelding forår 2015 Holdtilmelding forår 2015 Generelt om holdtilmelding På de følgende sider vil du få et overblik over det du skal vide i forbindelse med holdtilmelding til foråret 2015. Du finder bl.a. information om de

Læs mere

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn s visionsplan 2015 Baggrund Med baggrund i 1. DBU og s værdi- og idegrundlag 2. s spørgeskemaundersøgelse efterår 2009 3. Møde med tillidsfolk i maj 2009 4. Bestyrelsens holdninger... skal kursen for s

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 17-04-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 17-04-2018 17:00 1 (Åben) Teaterforeningen

Læs mere

Træningsturneringen. 11-mands. Håndbog

Træningsturneringen. 11-mands. Håndbog JBU Region 3 Træningsturneringen 2009 11-mands Håndbog JBU Region 3 Træningsturneringen - 11-mands 2009 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 2009 SIDE Propositioner for træningsturneringen 11-mands 2009... 3-5 Oversigt

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.27. september 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.27.9.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

HARTE CUP i samarbejde med

HARTE CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE CUP 2012 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDEN: Lørdag d. 18. august Søndag d. 19. august VED HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Referat Dato: 4. september 2017 Sted: Deltagere: Afbud: Ikke fremmødt: Kopi til: mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF. NFA. Monarchs FC Hvidovre Hvidovre Idrætsforening, fodbold

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 15. juni 2014 5- og 7-mands 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Program side 3 Kort side 4 Info om spillesteder side 5 Stævneinfo side 6 Spilleplaner side 9 Safari Cup side 19

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Referat af møde i. Folkeoplysningsudvalget. torsdag, den 15. februar 2007, kl. 17.30 på. Pandrup Rådhus, mødelokale 1

Referat af møde i. Folkeoplysningsudvalget. torsdag, den 15. februar 2007, kl. 17.30 på. Pandrup Rådhus, mødelokale 1 Ad hoc - Folkeoplysningsudvalg J.NR.: Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget torsdag, den 15. februar 2007, kl. 17.30 på Pandrup Rådhus, mødelokale 1 Ad hoc - Folkeoplysningsudvalg 6 J.NR.: 18.14.00

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 30. januar 2014

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 30. januar 2014 Referat torsdag den 30. januar 2014 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til

Læs mere

DAGENS TEMA LEDELSE. DBU Jylland

DAGENS TEMA LEDELSE. DBU Jylland DAGENS TEMA LEDELSE Formål Mit indlæg: Inspiration til ledelse og ledelsesudvikling Ledelse generelt Ledelse af frivillige (frivilligheds-strategi) Klubformanden som leder Spørgsmål: Hvad betyder ordet

Læs mere

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen.

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. U11 U12 U13 U14 U15 Til vore deltagere. Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. Vi takker alle de tilmeldte

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen.

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE SLAGELSE IDRÆTS RÅD

SLAGELSE KOMMUNE SLAGELSE IDRÆTS RÅD SLAGELSE KOMMUNE Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder. Et personligt lederudviklingsforløb for kommende, nye og nuværende ledere i klubber og foreninger i Slagelse Kommune. SLAGELSE

Læs mere

Folkeoplysningsrådet

Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Mødedato: 23. april 2014 Mødetid: 16:30 Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Indholdsfortegnelse: 1 Valg af formand og næstformand 2 2 Folkeoplysningsrådet, budget 2015 3 3 Folkeoplysningsrådets

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af Vinterm øde 20L3

Referat af Vinterm øde 20L3 DIVISIONSFORENINGEN MTP, København, d.26. januar2013 Referat af Vinterm øde 20L3 Lørdag d.26. jantar 2013 kl. 10:00 aftroldtes Vintermøde for generalforsamlingen i Divisionsforeningen på Radisson Blu Scandinavia

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Et væsentligt emne var arbejdet med den 3. hal, der også er omtalt i Idrætsrådets Nyhedsbrev nr , som kan læses på kommunens hjemmeside.

Et væsentligt emne var arbejdet med den 3. hal, der også er omtalt i Idrætsrådets Nyhedsbrev nr , som kan læses på kommunens hjemmeside. Idrætsrådets nyhedsbrev nr. 2 2018, september. Idrætsrådets medlemmer: Formand Jørn Jensby (A) Hediye Temiz (B) Henrik Hertz (C) Brian Palmund (V) Hans-Carl Evers Hansen (BS72) Lasse Wilson (Albertslund

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD VRI Fodbold DEN GULE TRÅD Politik for VRI Fodbold... 2 Den gule tråd i arbejdet med VRI-børnefodbold og VRI B&U... 3 Holdninger, mål og temaer... 4 Årgangene U5, U6 og U7... 4 Årgangene U8 og U9... 5 Årgangene

Læs mere

Kamp nr Dag Klokken Række Pulje Bane Hjemmehold UdeHold

Kamp nr Dag Klokken Række Pulje Bane Hjemmehold UdeHold 1 Lørdag 14.00 U13 D 16 15 FC Silkeborg Gødvad GIF 2 Lørdag 14.25 U13 D 16 15 Sejs/Svejbæk IF IF Alliancen 3 Lørdag 14.50 U13 D 16 15 Laasby B Gødvad GIF 4 Lørdag 15.15 U13 D 16 15 IF Alliancen FC Silkeborg

Læs mere

Fodboldklubben BNS. Januar 2014

Fodboldklubben BNS. Januar 2014 1 Fodboldklubben BNS Sponsortilbud 2014 Januar 2014 Tak for opbakningen! Traditionen tro har vi i Fodboldklubben BNS udarbejdet en sponsorfolder, hvor de forskellige sponsormuligheder i BNS er beskrevet.

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2012

FORMANDSBERETNING 2012 FORMANDSBERETNING 2012 2012 VAR SÅ MIT 2 ÅR SOM FORMAND FOR HOVEDBESTYRELSEN I BIF. JEG MÅ HERTIL SIGE JO MERE JEG LÆRER FORENINGEN AT KENDE JO MERE KAN JEG SE HVOR TAKNEMLIG VI SKAL VÆRE FOR DEN STORE

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

KUNSTSTOFBANE I ASSENS 2012/13

KUNSTSTOFBANE I ASSENS 2012/13 side Indholdsfortegnelse 1 Behov 2 Beskrivelse af projekt 3 Økonomi hvad koster projektet 4 Financering 5 Vedligeholdelse/drift 6 Brugere 7 Tidshorisont 8 Bilag Side 1 af 9 I Assens kommune er der p.t.

Læs mere

Pas godt på de frivillige: FÅ EN FRIVILLIG-ANSVARLIG

Pas godt på de frivillige: FÅ EN FRIVILLIG-ANSVARLIG Pas godt på de frivillige: FÅ EN FRIVILLIG-ANSVARLIG UDEN FRIVILLIGE INGEN FORENING Så enkelt kan det siges. Som forening har I både formand, kasserer, ungdomsansvarlig, sponsoransvarlig osv. Men har I

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-08/11 Dato 7. december 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 22. juni 2014 5- og 7-mands 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Program side 3 Kort side 4 Info om spillesteder side 5 Stævneinfo side 6 Spilleplaner side 9 Safari Cup side 18

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 11. april 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 24. februar 2014. 2 Velkomst til Asger, Connie og Anne. 3 Referat fra Generalforsamlingen den 24.

Læs mere

DBU Sjælland VELKOMMEN

DBU Sjælland VELKOMMEN VELKOMMEN SESSION 3: SOCIAL INKLUSION Coach- og mentoruddannelsen Et partnerskabsprojekt mellem DBU, Høje Tåstrup Kommune, Fløng Hedehusene Fodbold, Høje Tåstrup IF og Taastrup FC. Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Udviklingskurser. - for frivillige i fritids- og foreningslivet. Sæson 2014-2015

Udviklingskurser. - for frivillige i fritids- og foreningslivet. Sæson 2014-2015 Udviklingskurser - for frivillige i fritids- og foreningslivet Sæson 2014-2015 Praktisk om udviklingskurserne I samarbejde med DGI Nordsjælland tilbyder Rudersdal Kommune udviklingskurser. Fokus for disse

Læs mere

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen og IFS:

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen og IFS: Idrætsrådet Referat 09.01.2017 i Karlslunde-Hallerne kl. 17.45 - ca. 20.30 (Forplejning kl. 17.45-18.15) Medlemmer: Knud Høyer, formand, og formand for elite/talentpuljeudvalget Ole Nielsen, næstformand

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte.

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. Referat fra generalforsamlingen fredag den 6. marts 2015. Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. 1. Valg af dirigent Morten Esmann

Læs mere

DBU Jylland Informations- og dialogmøde. - vedrørende dommersituationen

DBU Jylland Informations- og dialogmøde. - vedrørende dommersituationen DBU Jylland Informations- og dialogmøde - vedrørende dommersituationen Informations- og dialogmøde Dagsorden: Kl. 16.00 Velkomst. Kl. 16.10 16.55 Kl. 16.55 17.05 Kl. 17.05 17.45 Politisk orientering herunder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere