FORBEDERENDE ARBEJDER INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORBEDERENDE ARBEJDER INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1"

Transkript

1 ODENSE LETBANE FORBEDERENDE ARBEJDER BESKRIVELSE AF KONSTRUKTIONSARBEJDER ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej Odense C TLF FAX WWW cowi.dk INDHOLD 1 Indledning 1 2 Summarisk beskrivelse af konstruktionsarbejder Stitunnel Rismarksvej Stitunnel Ørbækvej ved LA Ringsvej Stitunnel Ikea Stitunneler Niels Bohrs Allé (NBA) ved Bilka Albanibroen Ny bro Killeruprenden Banebro Middelfartvej Ny stibro og perron Hjallese Station Arkade Vestre Stationsvej Forstærkning og sænkning af betondæk på ingeniørtunneler SDU Kryds ved Rosengårdscentret inkl. nedbrydningsarbejder 8 1 Indledning Dette notat beskriver kort omfanget af konstruktionsarbejder under Forberedende arbejder. Konstruktionsarbejderne planlægges udbudt i 11 entrepriser: PROJEKTNR. A DOKUMENTNR. OT-3-2-CW-STR-TEN-004 VERSION 2.0 UDGIVELSESDATO 5. feb UDARBEJDET NIEN KONTROLLERET LXD GODKENDT JWJ

2 2/8 ODENSE LETBANE - BESKRIVELSE AF KONSTRUKTIONSARBEJDER I FORBEREDENDE ARBEJDER Entreprise 1: Ombygning af 3 tunneler. Ombygningen omfatter: forstærkning af stitunnel under Rismarksvej (Odense Kommunes bro nr. 011) i letbanens st. ca , sideudvidelse af stitunnel ved Ikea (Odense kommunes bro nr. 009) i letbanens st. ca og ombygning af 2 stitunneler på Niels Bohrs Allé ved Bilka (Odense kommunes broer nr. 203 og 231) i letbanens st. ca Entreprise 1a: Ombygning af 3 tunneler. nedbrydning af eksisterende tunnel og etablering af ny stitunnel under Ørbækvej ved LA Ringsvej (Odense kommunes bro nr. 159) i letbanens st. ca Entreprise 2: Forstærkning af Albanibroen og ny bro Killeruprenden. udskiftning af 4 midterste strengbetonbjælker over 3 fag på Albanibroen (Odense Kommunes bro nr. 001) i letbanens st. ca og etablering af ny letbanebro over Killeruprenden syd for SDU i letbanens st. ca inkl. regulering af stiforløb ved broen. Entreprise 3: Forstærkning af banebro samt ny bro og perron Hjallese Station. forstærkning af banebro på Middelfartvej (Odense Kommunes bro nr. 008) i letbanens st. ca ved iboring af forskydningsarmering ved ende- og mellemunderstøtninger og etablering af ny fodgængerbro over Svendborgbanen på Hjallese Station inkl. etablering af ny perron for Svendborgbanen i letbanens st. ca Entreprise 4: Ombygning af bygninger. etablering af arkade i stueetagen på ejendommen Vestre Stationsvej nr. 2 i letbanens st. ca og forstærkning og sænkning af betondæk på 2 ingeniørtunneler på SDU i letbanens st. ca Entreprise 5: Ombygning af kryds ved Rosengårdscentret inkl. nedbrydningsarbejder. nedbrydning af brodæk og støttevægge ved indkørsel til Rosengårdscentret i letbanens st. ca og ombygning af signalreguleret kryds Ørbækvej/indkørsel til Rosengårdscentret samme sted.

3 ODENSE LETBANE - BESKRIVELSE AF KONSTRUKTIONSARBEJDER I FORBEREDENDE ARBEJDER 3/8 Entreprise 6a, 6b, 7, 8a og 8b: Nedrivningsentrepriser Nedrivningsentrepriser omfatter nedrivning af de bygninger langs letbanens tracé, der skal nedrives for at skabe plads for letbanen. 2 Summarisk beskrivelse af konstruktionsarbejder 2.1 Stitunnel Rismarksvej Opbrydning af belægning og fyld på tunneldæk i letbanens tracé over tunnelen. Opbrydning af fugtisolering samme sted. Afrensning af brodæksoverside samme sted. Udstøbning af betonpåstøbning på brodæk. Fugtisolering af påstøbning. Tilfyldning og retablering af belægning på tunnel til nuværende niveau. 2.2 Stitunnel Ørbækvej ved LA Ringsvej Trafikken omledes til 2 spor over den ene tunnelhalvdel. Opbrydning af belægning, udgravning og nedbrydning af eksisterende tunnel i etape 1. Støbning af tunnel i etape 1. Fugtisolerings- og belægningsarbejder i etape 1 Trafikken omledes til 2 spor over den nye skrårammetunnel. Opbrydning af belægning, udgravning og nedbrydning af eksisterende tunnel i etape 2. Støbning af tunnel i etape 2.

4 4/8 ODENSE LETBANE - BESKRIVELSE AF KONSTRUKTIONSARBEJDER I FORBEREDENDE ARBEJDER Fugtisolerings- og belægningsarbejder i etape 2 Tilpasning af rampe- og trappeanlæg mod vest. Omlægning af stier mod øst samt gennem tunnel inkl. afvanding Flytning af pumpestation i tunnelens østende. 2.3 Stitunnel Ikea Nedbrydning af eksisterende fløjvægge mod vest. Opbrydning af stibelægning på stirampe mod vest. Demontage af eksisterende trappeelementer. Afgravning for tunnelforlængelse, adgangstrapper, støttevæg og ny stirampe. Montage af præfabrikerede tunnelelementer samt insitu støbning af trappevanger og støttevægge. Fugtisolering af tunnelforlængelse. Montage af nye trappetrin ved nye adgangstrapper og genmontage af eksisterende trappeelementer. Tilfyldning omkring tunnel og langs støttevæg. Retablering af stirampe inkl. ny afvanding. 2.4 Stitunneler Niels Bohrs Allé (NBA) ved Bilka Afgravning omkring 3 nordligste tunnelelementer på tunnel mod Bilka og 6 sydligste tunnelelementer på tunnel under NBA. Nedbrydning af fløjvægge, 3 nordligste tunnelelementer på tunnel mod Bilka og 5½ nordligste elementer på tunnel under NBA. Klargøring for montage af nye tunnelelementer. Montage af 6 nye tunnelelementer. Afgravning for ny støttevæg langs ny cykelsti i terræn. Afgravning for ny stirampe. Støbning af støttevæg.

5 ODENSE LETBANE - BESKRIVELSE AF KONSTRUKTIONSARBEJDER I FORBEREDENDE ARBEJDER 5/8 Fugtisolering af 6 nye tunnelelementer. Tilfyldning omkring 6 nye tunnelelementer og på nordside af støttevæg. Etablering af cykelsti i terræn langs støttevæg. Støbning af nye fløjvægge på tunnel under NBA. Tilfyldning langs fløjvægge. Etablering af ny stirampe inkl. ny afvanding. Montage af bomanlæg ved stirampers tilslutning til stiunderføring. 2.5 Albanibroen Opbrydning af asfaltbelægning, fugtisolering og profileringsbeton i letbanens tracé over broen. Skæring af 5 langsgående snit og 2 tværgående snit i broens overbeton, så 4 midterste strengbetonbjælker kan fjernes i 12 stykker med kran. Fjernelse af strengbetonbjælker, der skal erstattes med nye. Klargøring for montage af nye strengbetonbjælker tilpasning af vederlag og montage af neoprenvederlag på endeunderstøtninger og mellemunderstøtninger - dette kræver adgang til overside af broens mellemunderstøtninger i Odense Å. Montage af 12 nye strengbetonbjælker. Sammenstøbning af bjælker og udstøbning af overbeton og profileringsbeton. Retablering af fugtisolering og asfaltbelægning. 2.6 Ny bro Killeruprenden Afgravning til fundamenter, endevægge og fjøjvægge. Støbning af fundamenter, endevægge og fløjvægge. Tilfyldning bag endevægge. Støbning af brodæk og sætningsplader. Fugtisolering af brodæk med 2 x epoxy.

6 6/8 ODENSE LETBANE - BESKRIVELSE AF KONSTRUKTIONSARBEJDER I FORBEREDENDE ARBEJDER Montage af rækværk. Lokal sideforlægning af eksisterende cykelsti syd for Killeruprenden. 2.7 Banebro Middelfartvej Opbrydning af asfaltbelægning og fugtisolering i områder omkring understøtninger. Boring af huller for ny forskydningsarmering. Etablering af udsparinger i over- og underside af brodæk omkring huller. Montage af ny forskydningsarmering i form af gevindstænger gennem brodæk forankret med rektangulære forankringsplader på under- og overside. Udstøbning omkring ny forskydningsarmering og udstøbning af udsparinger - mod forskalling på underside af brodæk. Afforskalling på underside brodæk. Retablering af fugtisolering og asfaltbelægning på overside brodæk. 2.8 Ny stibro og perron Hjallese Station Perron langs nordsiden af Svendborgbanen: Midlertidig lukning af Svendborgbanen i 14 dage. Ramning af spuns mod spor til Svendborgbanen. Støbning af perronfundamenter. Fremstilling af perronelementer på betonværksted (udføres forud for spærring af banen). Montage af perronelementer. Tilfyldning bag perronelementer. Fjernelse af spuns samt retablering af ballast og spor. Opmåling af spor og prøvekørsel. Brolægningsarbejder bag perronelementer (udføres mod spor i drift efter åbning af banen).

7 ODENSE LETBANE - BESKRIVELSE AF KONSTRUKTIONSARBEJDER I FORBEREDENDE ARBEJDER 7/8 Stibro: Flytning af eksisterende cykelskur og læskur. Afgravning for elevatorgruber, søjlefundamenter og trappefundamenter. Støbning af elevatorgruber og søjlefundamenter. Etablering af elevatortårne og brosøjler. Installation af elevatorer - udføres evt. i forbindelse med letbanens åbning af anden entreprenør. Præfabrikation af brodæk (stål) på værksted eller på arbejdsplads ved Hjallese Station. Montage af brodæk under sporspærring - udføres evt. i forbindelse med åbning af letbanen af anden entreprenør. Montage af adgangstrapper til stibro - udføres evt. i forbindelse med letbanens åbning af anden entreprenør. 2.9 Arkade Vestre Stationsvej 2 Nedbrydning af facadepartier mod Vestre Stationsvej i stueplan Nedbrydning og fjernelse af eksisterende installationer i gulv og loft Partiel nedbrydning af facadeparti på hjørnet mod Kongensgade 74 Skæring af hul i stueplan i gavl mod Vestre Stationsvej 4 for fremtidig fodgængerpassage. Opbrydning af belægninger på den del af dæk over kælder, som skal laves til en udvendig konstruktion Etablering af sokkel på kælderdæk for ny let indskudt facade Fugtisolering af ny sokkel og eksisterende dæk over kælder Isolering af udvendig del af dæk mod 1. sal Etablering af nyt fortov for gående trafik Genopbygning af facadeparti på hjørnet af Vestre Stationsvej / Kongensgade

8 8/8 ODENSE LETBANE - BESKRIVELSE AF KONSTRUKTIONSARBEJDER I FORBEREDENDE ARBEJDER 2.10 Forstærkning og sænkning af betondæk på ingeniørtunneler SDU Ledningsomlægninger i ingeniørtunneler. Opbrydning af belægning og fyld på tunneler i letbanens tracé over tunnelerne. Opbrydning af fugtisolering. Nedbrydning af betondæk, øverste del af vægge og øverste del af søjler. Støbning af nyt sænket betondæk. Fugtisolering af nyudstøbt dæk. Retablering af fyld og belægning Kryds ved Rosengårdscentret inkl. nedbrydningsarbejder Nedbrydning af brodæk ved indkørsel til Rosengårdscentret. Nedbrydning af støttevægge indtil 1 m under færdig terræn samme sted. Tilfyldning af rampeanlæg med friktionsfyld. Ombygning af signalreguleret kryds på Ørbækvej ved indkørslen til Rosengårdscentret.

Den nye bane København-Ringsted Amerika Plads København Ø. Version: 1.0

Den nye bane København-Ringsted Amerika Plads København Ø.  Version: 1.0 Tender Package 3 - Scope of Work Scope of Work Den nye bane København-Ringsted Amerika Plads 15 2100 København Ø www.bane.dk/københavn-ringsted Version: 1.0 Scope of Work Indhold Side 1 Indledning 4 2

Læs mere

Stitunnel i Karise under jernbanen forbindelse mellem Møllevej og Solagervej/ Solparken

Stitunnel i Karise under jernbanen forbindelse mellem Møllevej og Solagervej/ Solparken Faxe Kommune Stitunnel i Karise under jernbanen forbindelse mellem Møllevej og Solagervej/ Solparken 1012945 Stitunnel i Karise 26.04.2018 Stitunnel i Karise under jernbanen Projektnummer: 1012945 Dato:

Læs mere

Vedr. Maksimal afkortning af stitunnel under Cordozavej

Vedr. Maksimal afkortning af stitunnel under Cordozavej TEKNISK NOTAT Rådgivende ingeniører FRI Emil Møllers Gader 41 DK-8700 Horsens Tlf: (+45) 5251 9000 Fax: (+45) 5251 9802 michael.vosgerau@atkinsglobal.com Initialer MSV Sag 1010897 Dato 06.02.2014 Vedr.

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde mellem Ørbækvej og Campusvej. 1. november Ørbækvej 100

Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde mellem Ørbækvej og Campusvej. 1. november Ørbækvej 100 Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde mellem Ørbækvej og Campusvej 1. november 2017 Ørbækvej 100 Indhold VELKOMST OG INTRODUKTION TIL AFTENEN v/ Rune Bager, Odense Letbane P/S ANLÆGSARBEJDE

Læs mere

: Bilag 2: Dobbeltrettet cykelsti langs med Gladsaxevej

: Bilag 2: Dobbeltrettet cykelsti langs med Gladsaxevej Notat Grontmi A/S Skibhusve 52 A 5000 Odense C Danmark T +45 8220 3500 F +45 8220 3501 www.grontmi.dk CVR-nr. 48233511 Bro 13, UF af sti ved Høe Gladsaxeve Brorenovering og etablering af dobbeltrettet

Læs mere

STIPROJEKT VED LØGSTØRVEJ I HOBRO VURDERING AF STIBROLØSNINGER

STIPROJEKT VED LØGSTØRVEJ I HOBRO VURDERING AF STIBROLØSNINGER MARIAGERFJORD KOMMUNE STIPROJEKT VED LØGSTØRVEJ I HOBRO VURDERING AF STIBROLØSNINGER ADRESSE COWI A/S Cimbrergaarden Thulebakken 34 9000 Aalborg Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

OMBYGNING AF RINGSTED STATION UDSKUDTE LØSNINGER MED UDGANGSPUNKT I UDFØRT 0+-ALTERNATIV INDHOLD. 1 Indledning

OMBYGNING AF RINGSTED STATION UDSKUDTE LØSNINGER MED UDGANGSPUNKT I UDFØRT 0+-ALTERNATIV INDHOLD. 1 Indledning Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 598 Offentligt BANEDANMARK OMBYGNING AF RINGSTED STATION UDSKUDTE LØSNINGER MED UDGANGSPUNKT I UDFØRT 0+-ALTERNATIV ADRESSE

Læs mere

NORDHAVNSVEJ ENTREPRENØRENS UDFORDRINGER Carsten Lehmann / Jesper Boilesen

NORDHAVNSVEJ ENTREPRENØRENS UDFORDRINGER Carsten Lehmann / Jesper Boilesen Foredrag DFTU 24. april 2012 NORDHAVNSVEJ ENTREPRENØRENS UDFORDRINGER Carsten Lehmann / Jesper Boilesen 1 Nordhavnsvej - overview Rampe 2 Nordhavnsvej - overview Rampe Dagslysskærm Teknik bygning & pumpestation

Læs mere

LETBANE UNDERFØRING, LYNGBY INDHOLD. 1 Resumé. Transportudvalget 2013-14 L 65 Bilag 1 Offentligt. 1 Resumé 1. 2 Formål 2. 3 Løsningsmodeller 2

LETBANE UNDERFØRING, LYNGBY INDHOLD. 1 Resumé. Transportudvalget 2013-14 L 65 Bilag 1 Offentligt. 1 Resumé 1. 2 Formål 2. 3 Løsningsmodeller 2 Transportudvalget 2013-14 L 65 Bilag 1 Offentligt LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE LETBANE UNDERFØRING, LYNGBY ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

Deres ref. Vor sag nr. 253.00 MN/amp Dato: 2010.01.28

Deres ref. Vor sag nr. 253.00 MN/amp Dato: 2010.01.28 RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA Greve Kommune Center for Teknik & Miljø Rådhusholmen 10 2670 Greve Att. Michael Løgstrup Sankt Peders Stræde 4 A 4000 Roskilde Tlf. 46 32 22 55 Bredgade 11 7400 Herning Tlf. 97

Læs mere

København-Ringsted banen

København-Ringsted banen København-Ringsted banen Brugen af armeret jord på Esben Misfeldt Projektleder Aarsleff 28. November 2013 Hvem er jeg? Esben Misfeldt Nuværende Stilling: Projektleder i Per Aarsleff (Anlæg Beton) Arbejdsopgave:

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE PRJ 2, NÆSTVEDVEJ

RINGSTED KOMMUNE PRJ 2, NÆSTVEDVEJ 02-2012 RINGSTED KOMMUNE PRJ 2, NÆSTVEDVEJ ADRESSE COWI A/S Nørretorv 14 4100 Ringsted Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 02-2012 RINGSTED KOMMUNE PRJ 2, NÆSTVEDVEJ PROJEKTNR.

Læs mere

PARKERINGSKÆLDER UNDER TORVET SILKEBORG

PARKERINGSKÆLDER UNDER TORVET SILKEBORG FEBRUAR 2012 SILKEBORG KOMMUNE PARKERINGSKÆLDER UNDER TORVET SILKEBORG VURDERING AF ETAPEOPDELING AF UDFØRELSESFASEN ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX

Læs mere

PROJEKT KUNDE RÅDGIVER TID TYPE PROJEKTBESKRIVELSE

PROJEKT KUNDE RÅDGIVER TID TYPE PROJEKTBESKRIVELSE Bro nr. 31 Kollekollevej Furesø Kommune 1. juni - september 2013 Denne entreprise omfattede renovering og hævning af den eksisterende stålbro over Kollekolle i Værløse. Broen og søjler blev demonteret

Læs mere

OMBYGNING AF RINGSTED STATION OPGØRELSE AF BEVILLINGSBEHOV INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Grundlag 2

OMBYGNING AF RINGSTED STATION OPGØRELSE AF BEVILLINGSBEHOV INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Grundlag 2 BANEDANMARK OMBYGNING AF RINGSTED STATION ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk OPGØRELSE AF BEVILLINGSBEHOV INDHOLD 1 Indledning 1 2 Grundlag

Læs mere

GENERELT BETINGELSER M.V. Tillæg til særlige betingelser (SB) Entreprise VIW-14 Broreparationsarbejder 2012

GENERELT BETINGELSER M.V. Tillæg til særlige betingelser (SB) Entreprise VIW-14 Broreparationsarbejder 2012 GENERELT BETINGELSER M.V. Tillæg til særlige betingelser (SB) Entreprise VIW-14 Broreparationsarbejder 2012 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR TOTALENTREPRISER - i det følgende kaldet ABT 93 - er med nedenstående

Læs mere

Silkeborg Kommune. Resendalvej. Bronotat for VVM. 1. marts 2011

Silkeborg Kommune. Resendalvej. Bronotat for VVM. 1. marts 2011 Silkeborg Kommune Resendalvej Bronotat for VVM 1 marts 2011 COWI A/S Jens Chr Skous Vej 9 8000 Århus C Telefon 87 39 66 00 Telefax 87 39 66 60 wwwcowidk Silkeborg Kommune Resendalvej Bronotat for VVM 1

Læs mere

Lean Construction og arbejdsmiljø Involverende planlægning. 15. Januar 2015 Kasper Basballe Mortensen Entreprisechef, NCC Contruction A/S

Lean Construction og arbejdsmiljø Involverende planlægning. 15. Januar 2015 Kasper Basballe Mortensen Entreprisechef, NCC Contruction A/S Involverende planlægning 15. Januar 2015 Kasper Basballe Mortensen Entreprisechef, NCC Contruction A/S 1 Involverende planlægning - Social kapital De 7 strømme 2 Involverende planlægning - fortsat Hej

Læs mere

Flytning af broer - en ny disciplin

Flytning af broer - en ny disciplin ÅBNING ODENSE - KVÆRNDRUP (Åbning16.september) Af Projektchef Niels Jørgensen, Bro & baneprojekter, Gimsing & Madsen A/S nj@gimsing.dk Flytning af broer - en ny disciplin I forbindelse med etableringen

Læs mere

3 Udførelse og trafikomlægning 3. 5 Etablering af autoværn i midterrabat 6. Projekttegning A Hovedtegning

3 Udførelse og trafikomlægning 3. 5 Etablering af autoværn i midterrabat 6. Projekttegning A Hovedtegning VEJDIREKTORATET Sideudvidelse af Bro 60-0-096 OF af Genvejen ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk REDEGØRELSESNOTAT INDHOLD 1 Indledning

Læs mere

Orienteringsmøde Entreprise Jord, belægninger og broer syd Entreprise Jord, belægninger og broer nord

Orienteringsmøde Entreprise Jord, belægninger og broer syd Entreprise Jord, belægninger og broer nord M14 Helsingørmotorvejen Orienteringsmøde Entreprise 1435.200 Jord, belægninger og broer syd Entreprise 1435.201 Jord, belægninger og broer nord 1 Jord, belægninger og broer, Nord Entreprise 1435.201, Jord,

Læs mere

PARKERINGSKÆLDER UNDER TORVET SILKEBORG

PARKERINGSKÆLDER UNDER TORVET SILKEBORG FEBRUAR 2012 SILKEBORG KOMMUNE PARKERINGSKÆLDER UNDER TORVET SILKEBORG GEOTEKNISK RISIKOVURDERING I FORBINDELSE MED MILJØVURDERINGER ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45

Læs mere

GENERELT BETINGELSER M.V. Tillæg til særlige betingelser (SB) Entreprise HN-22 Bygværksreparationsarbejder 2013

GENERELT BETINGELSER M.V. Tillæg til særlige betingelser (SB) Entreprise HN-22 Bygværksreparationsarbejder 2013 GENERELT BETINGELSER M.V. Tillæg til særlige betingelser (SB) Entreprise HN-22 Bygværksreparationsarbejder 2013 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR TOTALENTREPRISER - i det følgende kaldet ABT 93 - er med nedenstående

Læs mere

4. Bygningsdelsbeskrivelser

4. Bygningsdelsbeskrivelser Til - og ombygning Idrætscenter Vest Arbejdsbeskrivelse 1.4 arbejdet Rev.dato : 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 1.4-1 4A Understøbning af eksisterende fundamenter 4. Bygningsdelsbeskrivelser 4.A Understøbning

Læs mere

TOTALENTREPRISE 6717.002

TOTALENTREPRISE 6717.002 MÆNGDELISTE TOTALENTREPRISE 6717.002 Gødstrup - Snejbjerg Holstebromotorvejen >>> Aulum Snejbjerg SEPTEMBER 2014 Bygværk 68-0-083.00 UF af Bane Holstebro Vejle (Gødstrup) samt sporarbejder, afvandingsledning

Læs mere

HØRSHOLM KOMMUNE STIBROER OVER KYSTBANEN

HØRSHOLM KOMMUNE STIBROER OVER KYSTBANEN Att.: De bydende 23. februar 2018 HØRSHOLM KOMMUNE STIBROER OVER KYSTBANEN Projekt nr. 228776 Version 1 Dokument nr. 1223397530 Udarbejdet af MLR Rettelsesblad nr. 1 Nærværende rettelsesblad nr. 1 omfatter

Læs mere

Kortudsnit med placering af Græshoppebroen VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT Notat TSLA RMTH RMTH

Kortudsnit med placering af Græshoppebroen VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT Notat TSLA RMTH RMTH NÆSTVED KOMMUNE RENOVERING AF KARREBÆKSMINDEBROEN - VALG AF LØSNING ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk NOTAT INDHOLD 1 Indledning 1 2

Læs mere

NOTAT. 1. Indledning. 2. Eftersyn. 3. Tilstand

NOTAT. 1. Indledning. 2. Eftersyn. 3. Tilstand NOTAT Projekt Eftersyn af broer på nedlagt banestrækning mellem Haderslev og Vojens Kunde Haderslev Kommune Notat nr. 1 Dato 2011-04-29 Til Fra Haderslev Kommune Rambøll, Thorsteinn Thorsteinsson 1. Indledning

Læs mere

KULKRANSSPORET TILSTAND OG BÆREEVNE INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Konstruktion 2. 3 Undersøgelser 2. 4 Bæreevne 3. 5 Vedligehold.

KULKRANSSPORET TILSTAND OG BÆREEVNE INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Konstruktion 2. 3 Undersøgelser 2. 4 Bæreevne 3. 5 Vedligehold. AARHUS KOMMUNE KULKRANSSPORET TILSTAND OG BÆREEVNE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Indledning 1 2 Konstruktion 2 3 Undersøgelser

Læs mere

EKSTRA BEREGNINGER - RING 3 VEST OM ODENSE INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Resultater 2. 3 Usikkerheder 5

EKSTRA BEREGNINGER - RING 3 VEST OM ODENSE INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Resultater 2. 3 Usikkerheder 5 ODENSE KOMMUNE EKSTRA BEREGNINGER - RING 3 VEST OM ODENSE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Indledning 1 2 Resultater 2 3

Læs mere

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF NR. BROBY SKOLE TIL JOB & AKTIV DATO 15.12.2011 NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING ARKITEKTFIRMAET TKT A/S ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk

Læs mere

Arbejdsmiljø. Indledende kortlægning OF af H-VEJ 530, Mørdrupvej, OF af K-VEJ 3, Vejenbrødvej, OF af gangsti _09- LSJ

Arbejdsmiljø. Indledende kortlægning OF af H-VEJ 530, Mørdrupvej, OF af K-VEJ 3, Vejenbrødvej, OF af gangsti _09- LSJ DOKUMENTNR. UDARBEJDET ENHED 11721202_09-21. dec. 2011 LSJ Driftsområdet/Vedligeholdelsesområdet 04_L004_Ver1 Tjek 2. jan. 2012 ULSA ETAPE Arbejdsmiljø i projekteringsfaserne 10/02338 HN11 Arbejdsmiljø:

Læs mere

Banedanmark krav til VD s rådgiverudbud for projektering af arbejder ved TP45

Banedanmark krav til VD s rådgiverudbud for projektering af arbejder ved TP45 Banedanmark krav til VD s rådgiverudbud for projektering af arbejder ved TP45 OF af M10 over forbindelsesspor til Køge Udvidelse af UF Lille Syd Banen under M10 Nedrivning af eksisterende bro for OF Ølsemaglevej

Læs mere

Spagetti-anlæg, Jyllingevej. Frederikssundmotorvejens 1. etape

Spagetti-anlæg, Jyllingevej. Frederikssundmotorvejens 1. etape Spagetti-anlæg, Jyllingevej Frederikssundmotorvejens 1. etape Lov om anlæg af første etape af Frederikssundmotorvejen mellem Motorring 3 og Motorring 4 Frederikssundmotorvejen Tidsplan Forår 2010 Beplantning

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 VVM-redegørelsen

Indholdsfortegnelse. 1 VVM-redegørelsen COWI A/S Særlige fokusområder i VVM-redegørelsen for Odense Letbane etape 1 Havneparken 1 7100 Vejle Telefon 76 42 64 00 Telefax 76 42 64 01 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 VVM-redegørelsen 1 2 Baggrund

Læs mere

Driftsområdet/Vedligeholdelsesområdet Revideret 3. januar 2014

Driftsområdet/Vedligeholdelsesområdet Revideret 3. januar 2014 DOKUMENTNR. UDARBEJDET ENHED Driftsområdet/Vedligeholdelsesområdet Revideret 3. januar 2014 ETAPE Arbejdsmiljø i projekteringsfaserne BYG-AV og BYG-BTV Entreprise BYG-BTV-VSTD og OD Arbejdsmiljø: Indledende

Læs mere

GENERELT BETINGELSER M.V. Tillæg til særlige betingelser (SB) Entreprise VIW-13 Broreparationsarbejder 2012

GENERELT BETINGELSER M.V. Tillæg til særlige betingelser (SB) Entreprise VIW-13 Broreparationsarbejder 2012 GENERELT BETINGELSER M.V. Tillæg til særlige betingelser (SB) Entreprise VIW-13 Broreparationsarbejder 2012 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR TOTALENTREPRISER - i det følgende kaldet ABT 93 - er med nedenstående

Læs mere

Ny og eksisterende banes krydsning med Køgevej

Ny og eksisterende banes krydsning med Køgevej Ny og eksisterende banes krydsning med Køgevej Den nye bane København Ringsted Notat vedr. økonomiske konsekvenser ved en forøget frihøjde for Køgevej Dato: 15.februar 2013 Versionshistorie 1 Ver. nr.

Læs mere

Notat. Beskrivelse af Anlægsfasen for Egnsplanvej, tilslutningsanlæg. VVM-redegørelse for Nye vejanlæg i Aalborg Syd. Svend Erik Pedersen

Notat. Beskrivelse af Anlægsfasen for Egnsplanvej, tilslutningsanlæg. VVM-redegørelse for Nye vejanlæg i Aalborg Syd. Svend Erik Pedersen Notat Projekt Kunde Fra Til VVM-redegørelse for Nye vejanlæg i Aalborg Syd Aalborg Kommune Svend Erik Pedersen Aalborg Kommune Rambøll Danmark A/S Prinsensgade 11 DK-9000 Aalborg Danmark Telefon +45 9935

Læs mere

Anlægstekniske og trafikale konsekvenser i anlægsfasen

Anlægstekniske og trafikale konsekvenser i anlægsfasen Anlægstekniske og trafikale konsekvenser i anlægsfasen - Teknisk fagnotat Opgradering Hobro-Aalborg Oktober 2012 Opgradering Hobro-Aalborg ISBN: 978-87-7126-061-8 Banedanmark Anlægsudvikling Amerika Plads

Læs mere

Banedanmarks arbejde i Lundby

Banedanmarks arbejde i Lundby Banedanmarks arbejde i Lundby Ringsted-Femern Banen 04.10.2017 1 Dagsorden Banedanmark ved Klaus Jørgensen og Lene Tørnæs Helbo 1. Ringsted-Femern Banen 2. Broarbejde og hvad det medfører (Lene for MT

Læs mere

UDBYGNING AF RAVNSBJERGVEJ SAMT TILSLUTNING TIL AARHUS SYD MOTORVEJEN

UDBYGNING AF RAVNSBJERGVEJ SAMT TILSLUTNING TIL AARHUS SYD MOTORVEJEN AARHUS KOMMUNE UDBYGNING AF RAVNSBJERGVEJ SAMT TILSLUTNING TIL AARHUS SYD MOTORVEJEN ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk SAMMENFATNING,

Læs mere

Erstatningsanlæg i Svenstrup. - Teknisk vurdering af tunnel- og broløsning

Erstatningsanlæg i Svenstrup. - Teknisk vurdering af tunnel- og broløsning Erstatningsanlæg i Svenstrup - Teknisk vurdering af tunnel- og broløsning Opgradering Hobro-Aalborg April 2011 Opgradering Hobro-Aalborg ISBN: 978-87-7126-087-8 Banedanmark Anlægsudvikling Amerika Plads

Læs mere

Statisk analyse. Projekt: Skolen i bymidten Semesterprojekt: 7B - E2013 Dokument: Statisk analyse Dato: 16-07-2014

Statisk analyse. Projekt: Skolen i bymidten Semesterprojekt: 7B - E2013 Dokument: Statisk analyse Dato: 16-07-2014 2014 Statisk analyse Statisk Redegørelse: Marienlyst alle 2 3000 Helsingør Beskrivelse af projekteret bygning. Hovedsystem: Bygningens statiske hovedsystem udgøres af et skivesystem bestående af dæk og

Læs mere

Betonreparation og -renovering Kolding - 7. februar 2017

Betonreparation og -renovering Kolding - 7. februar 2017 Betonreparation og -renovering Kolding - 7. februar 2017 Lillebæltsbroen af 1935 VD-pilotprojekt Udskiftning af kørebanebeton og sprøjtebetonreparation ved/ Christian Bugge Hansen Fagprojektleder Bygværker

Læs mere

Projektforslag. Tilbygning. Svalevej 33. Linda og Bjarne Lagoni

Projektforslag. Tilbygning. Svalevej 33. Linda og Bjarne Lagoni Projektforslag til Tilbygning af Svalevej 33 for Linda og Bjarne Lagoni Eksisterende hus Emne > Eksisterende bebyggelse Huset set fra vejen Eksisterende hus Emne > Eksisterende bebyggelse Huset set fra

Læs mere

Arken ny Foyer og Skulpturgård Hovedprojekt-Arkitekt dato : 06.06.08. Foyer og Skulpturgård

Arken ny Foyer og Skulpturgård Hovedprojekt-Arkitekt dato : 06.06.08. Foyer og Skulpturgård Foyer og Skulpturgård 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Foyer Skulpturgård Tegn. Nr. 01 Tagskive (21)4.04 Detalje 8 T-A-01-0-6-08 top, tilslutning til tag Ripperør, hvid RAL 9003 glans 70/80

Læs mere

TIB 1 # Strækning Projekt Beskrivelse Forventet

TIB 1 # Strækning Projekt Beskrivelse Forventet TIB 1 # Strækning Projekt Beskrivelse F0101 Glostrup - Høje Taastrup Fornyelse af Høje Et spor ad gangen mellem Glostrup og Høje Taastrup spærres i de 10 døgn. Spsk 11a, 12a, 15 & 16 udveksles sammen med

Læs mere

ABEL CATHRINESGADE 6 / VIKTORIAGADE 11 Side 1

ABEL CATHRINESGADE 6 / VIKTORIAGADE 11 Side 1 Side 1 TILBUDSLISTE, 18.01.2019 Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved bygherren: A/B Abel Cathrinesgade 6/Viktoriagade 11 v/ Rasmus Nielsen 1654 København V i henhold til det udleverede projektmateriale

Læs mere

VVM HERNING - HOLSTEBRO

VVM HERNING - HOLSTEBRO Til Vejdirektoratet Dokumenttype Grundlagsrapport VVM Dato Marts 2012 VVM HERNING - HOLSTEBRO BYGVÆRKER NORD FOR HERNING RUTE 18 (LØSNINGSFORSLAG A) BYGVÆRKER HERNING N (FORSLAG A) 1-1 Revision 1 Dato

Læs mere

ANLÆGSOVERSLAG FOR ETAPE 1 INDHOLD. 1 Baggrund 3. 2 Forudsætninger 3

ANLÆGSOVERSLAG FOR ETAPE 1 INDHOLD. 1 Baggrund 3. 2 Forudsætninger 3 LETBANESEKRETARIATET ANLÆGSOVERSLAG FOR ETAPE 1 TEKNISK NOTAT ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Baggrund 3 2 Forudsætninger 3 3 Hovedposter

Læs mere

Tidsplan for udførelse - Niveau 3

Tidsplan for udførelse - Niveau 3 Id Opgavenavn Varighed Startdato Slutdato 1 2 Byggestart 1 dag fr 12-07-13 fr 12-07-13 3 4 Byggeplads Fase 00+ 01 20 dage fr 12-07-13 to 08-08-13 5 Byggeplads - rydning 10 dage fr 12-07-13 to 25-07-13

Læs mere

ÆNDRING AF VESTLIG DÆKMOLE I LEMVIG HAVN INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Tilstandsvurdering af vestlig dækmole 2

ÆNDRING AF VESTLIG DÆKMOLE I LEMVIG HAVN INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Tilstandsvurdering af vestlig dækmole 2 LEMVIG KOMMUNE ÆNDRING AF VESTLIG DÆKMOLE I LEMVIG HAVN ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk OPDATERET REDEGØRESE FOR EFTERSYN, TILSTANDSVURDERING

Læs mere

NOTAT. 1. Indledning. 2. Tjørnelyskolen

NOTAT. 1. Indledning. 2. Tjørnelyskolen NOTAT Projekt Tjørnelyskolen, Stabilitet af tag over svømmehallen Kunde Greve Kommune, Ejendomsafdelingen Notat nr. 02 Dato 2015-04-20 Til Annette Sia Christensen, Jesper Nimgård, Fra Jens Brandt Kopi

Læs mere

BRO , OF AF STI

BRO , OF AF STI BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD BRO 14-0-071, OF AF STI Udskiftning af stibro ved Jægersborg Station NOVEMBER 2012 Dato November 2012 Vejdirektoratet Bro 14-0-071 OF af sti. BRO 14-0-071, OF AF STI UDSKIFTNING

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til alle rum Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Nye vandrør Ny ventilation

Læs mere

Bygningsbeskrivelse, pakke 3. September 2012 PAKKE 3 STÅLBUEBRO OG BETONBROER BYGNINGSBESKRIVELSE. Driftsudbud Store Bygværker.

Bygningsbeskrivelse, pakke 3. September 2012 PAKKE 3 STÅLBUEBRO OG BETONBROER BYGNINGSBESKRIVELSE. Driftsudbud Store Bygværker. September 2012 PAKKE 3 STÅLBUEBRO OG BETONBROER BYGNINGSBESKRIVELSE Driftsudbud Store Bygværker Side 1 af 12 UF af Kalvebodløbet, Kalvebodbroen, nord Kalvebodbroen indgår i motorvejstrækningen Jægersborg-Kastrup

Læs mere

Nye byggesystemer til broer: Brodæk med in situ-støbte elementer

Nye byggesystemer til broer: Brodæk med in situ-støbte elementer Nye byggesystemer til broer: Brodæk med in situ-støbte elementer Titel Nye byggesystemer til broer: Brodæk med in situ-støbte elementer Udarbejdet af Teknologisk Institut Beton Gregersensvej 2630 Taastrup

Læs mere

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr.

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr. Oversigt Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: 1. 0 2. 0 3. 0 4. 0 5. 0 6. 0 Til følgende pris: Tilbudssum, ekskl. moms 0 Skriver Evt.

Læs mere

1 Baggrund. 2 Opsummering MEMO. ARoS Extension SHL. Jens Martin Møller, COWI. Carsten S. Sørensen, COWI Kim Bundgaard, COWI

1 Baggrund. 2 Opsummering MEMO. ARoS Extension SHL. Jens Martin Møller, COWI. Carsten S. Sørensen, COWI Kim Bundgaard, COWI MEMO TITEL ARoS Extension DATO 26. juni 2015 TIL SHL KOPI Jens Martin Møller, COWI FRA Carsten S. Sørensen, COWI Kim Bundgaard, COWI ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00

Læs mere

Skovshoved Skole SKUB-projektet

Skovshoved Skole SKUB-projektet Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole Maj 2008 Kære alle Der er fortsat gode toner fra byggeriet. Arbejdet forløber planmæssigt, og der er synlige fremskridt hele

Læs mere

Banedanmark Anlæg & Fornyelse

Banedanmark Anlæg & Fornyelse Banedanmark Anlæg & Fornyelse J. nr.: 95-/F/BR/0253 Kontrakt nr.: FBR0253xxx CVR nr. Banedanmark: 18632276 CVR nr. Allerød Kommune: 60183112 Overenskomst om omisolering af tipvognspor ved Allerød Teglværk

Læs mere

Arbejder på Kystbanen i 2017 & 2018

Arbejder på Kystbanen i 2017 & 2018 Arbejder på Kystbanen i 2017 & 2018 Sporfornyelse mellem Klampenborg og Helsingør 25.11.2016 1 Kystbanen trænger til renovering Sporrelaterede fejl på Kystbanen 2012-2015 300 0,00% 250 200 0,20% 0,40%

Læs mere

Teknisk Drift, Broer & Konstruktioner. Potentialudligning af broer og konstruktioner

Teknisk Drift, Broer & Konstruktioner. Potentialudligning af broer og konstruktioner Teknisk Meddelelse Nr. 67 / 06.11.2014 Potentialudligning af broer og konstruktioner Denne meddelelse indeholder reglerne for hvorledes nye og eksisterende broer og konstruktioner skal potentialudlignes.

Læs mere

Tilbudsliste. Rønnekrogen 9, 2880 Bagsværd

Tilbudsliste. Rønnekrogen 9, 2880 Bagsværd Tilbudet omfatter: Murer Tømrer Blikkenslager Glas Maler Jord, beton og kloak VVS El Der kan afgives tilbud på alle entrepriser. Tilbudet skal omfatte den samlede opgave inden for hver entreprise og tage

Læs mere

Fra planlægning til udførelse

Fra planlægning til udførelse Fra planlægning til udførelse 1 Odense Letbane v/mh Situationen Klargøringsentrepriser Trafikomlægningsentreprise Ledningsomlægninger Arbejdsprogram Fremkommelighed Kommunikation 2 Situationen - Flytning

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde i Albanigade og Benediktsgade. 21. marts Odense Rådhus

Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde i Albanigade og Benediktsgade. 21. marts Odense Rådhus Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde i Albanigade og Benediktsgade 21. marts 2018 Odense Rådhus Indhold VELKOMST OG INTRODUKTION TIL AFTENEN v/ Rune Bager, Odense Letbane P/S VEJE, CYKELSTIER,

Læs mere

1 Baggrund for omlægning af Valmosegrøften. 2 Projektbeskrivelse for omlægningen VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT

1 Baggrund for omlægning af Valmosegrøften. 2 Projektbeskrivelse for omlægningen VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT BANEDANMARK OMLÆGNING AF VALMOSEGRØFTEN ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk PROJEKTBESKRIVELSE INDHOLD 1 Baggrund for omlægning af Valmosegrøften

Læs mere

Anlægsarbejder i Anlægsprogram samt ønsker om større og mindre vej og stianlæg

Anlægsarbejder i Anlægsprogram samt ønsker om større og mindre vej og stianlæg Anlægsarbejder i samt ønsker om større og mindre vej og stianlæg Gruppenr: 1 Fællesrådsområde: Beder Malling Ajstrup Fællesråd Lokalområde: Beder Malling Projektnr: 21 Ajstrup Strandvej, cykelsti fra Elmosevej

Læs mere

Omisolering af Oddesundbroen. Faglige og trafikale løsningsmuligheder ved anvendelse af sprøjtemembran. Indhold. Oddesundbroen.

Omisolering af Oddesundbroen. Faglige og trafikale løsningsmuligheder ved anvendelse af sprøjtemembran. Indhold. Oddesundbroen. Omisolering af Oddesundbroen Faglige og trafikale løsningsmuligheder ved anvendelse af sprøjtemembran Niels Gustav Jørgensen, Ingeniør, COWI A/S 1 Indhold Oddesundbroen Bygværksbeskrivelse Historik og

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om letbaneforberedelser på Rismarksvej

Velkommen til informationsmøde om letbaneforberedelser på Rismarksvej Velkommen til informationsmøde om letbaneforberedelser på Rismarksvej Indhold LETBANEN I BYBILLEDET v/ Paw Gadgaard, By- og kulturforvaltningen, Odense Kommune LEDNINGSFLYTNING v/ Lars Scheuer, Odense

Læs mere

Perlekædebroer. En idé bliver til virkelighed. v/ Nicky Eide Viebæk, Abeo

Perlekædebroer. En idé bliver til virkelighed. v/ Nicky Eide Viebæk, Abeo Perlekædebroer En idé bliver til virkelighed v/ Nicky Eide Viebæk, Abeo Et nyt elementbroskoncept er nu blevet til virkelighed i Danmark. Den første Perlekædebro står nu færdig over Vorgod Å. Faglige udfordringer

Læs mere

Sags navn: Sags nr.: 180308 E1 Køge N Næstved Udskiftning af 4 vejbærende broer, E1 Side 1 af 9

Sags navn: Sags nr.: 180308 E1 Køge N Næstved Udskiftning af 4 vejbærende broer, E1 Side 1 af 9 Udskiftning af 4 vejbærende broer, E1 Side 1 af 9 1. Formål Formålet med nærværende jordhåndteringsplan er at få godkendt jordhåndteringsplanen således at opgravet materialer kan mellemdeponeres for genindbygning

Læs mere

Bro 21304, Agdrup Thorsmark B Aalborg Frederikshavn, km 276,892

Bro 21304, Agdrup Thorsmark B Aalborg Frederikshavn, km 276,892 Bro 21304, Agdrup Thorsmark B Aalborg Frederikshavn, km 276,892 Definitionsfaserapport august 2009 Udgivelsesdato : 19. august 2009 Revision : 0 Projekt : 21.2991.45 Dokument nr. : 21304-03 Udarbejdet

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde i Bolbro. 31. januar Odense Kultur- & Idrætshus

Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde i Bolbro. 31. januar Odense Kultur- & Idrætshus Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde i Bolbro 31. januar 2018 Odense Kultur- & Idrætshus Indhold VELKOMST OG INTRODUKTION TIL AFTENEN v/ Rune Bager, Odense Letbane P/S ANLÆGSARBEJDE I BOLBRO

Læs mere

ARBEJDSMILJØPLAN/JOURNAL FOR <ETAPE NR. OG TITEL>

ARBEJDSMILJØPLAN/JOURNAL FOR <ETAPE NR. OG TITEL> DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON ARBEJDSMILJØPLAN/JOURNAL FOR Vejledning: Alt blå tekst markeret med < > i topdokument

Læs mere

Herlev Kommune. Tilbudsliste FAGENTREPRISE MURERARBEJDE - KONSTRUKTIONER HERUNDER JORD, AFLØB I JORD OG BETON

Herlev Kommune. Tilbudsliste FAGENTREPRISE MURERARBEJDE - KONSTRUKTIONER HERUNDER JORD, AFLØB I JORD OG BETON Tilbudsliste Herlev Kommune Telefon 44 52 70 00 Telefax 44 91 38 39 Direkte telefon 44 52 6411 Dato 17.10.2014 Til Murerentreprenøren Journal nr. Fra Center for Ejendomme KILDEGÅRDSKOLEN ØST - NY INDSKOLING,

Læs mere

Vurdering af kælderparkering ved Sømandshjemmet

Vurdering af kælderparkering ved Sømandshjemmet Aalborg Kommune Vurdering af kælderparkering ved Sømandshjemmet Teknisk notat COWI A/S Cimbrergaarden Thulebakken 34 9000 Aalborg Telefon 99 36 77 00 Telefax 99 36 77 01 wwwcowidk 1 Baggrund Aalborg Kommune

Læs mere

Ballerup Kommune Måløv Station Supercykelsti gennem området ved Måløv Station

Ballerup Kommune Måløv Station Supercykelsti gennem området ved Måløv Station Måløv Station Supercykelsti gennem området ved Måløv Station NOTAT REV. NR. 02 24. september 2014 mkk/mg/mm Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Baggrund... 4 2 Konklusion... 4 3 Vurdering af valgt

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om anlægsarbejde på Ørbækvej Nord. 30. maj 2017 kl Ejerslykkeskolen

Velkommen til informationsmøde om anlægsarbejde på Ørbækvej Nord. 30. maj 2017 kl Ejerslykkeskolen Velkommen til informationsmøde om anlægsarbejde på Ørbækvej Nord 30. maj 2017 kl. 18 20 Ejerslykkeskolen Fakta om Odense Letbane Længde: 14,4 km Antal stationer: 26 Køretid: Op til otte afgange i timen

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

Særtransport rute 3 fra Korskro over Tjæreborg til Esbjerg Havn INDHOLD. 1 Indledning 2. 2 Eksisterende rute 2. 3 Rute 3 3.

Særtransport rute 3 fra Korskro over Tjæreborg til Esbjerg Havn INDHOLD. 1 Indledning 2. 2 Eksisterende rute 2. 3 Rute 3 3. ESBJERG KOMMUNE Særtransport rute 3 fra Korskro over Tjæreborg til Esbjerg Havn ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Indledning 2 2 Eksisterende

Læs mere

TP20 - Entreprisens omfang

TP20 - Entreprisens omfang TP20 - Entreprisens omfang Godkendt dato: Godkendt af: Senest revideret dato: Senest revideret af: Banedanmark Den nye bane København-Ringsted Amerika Plads 15 2100 København Ø www.bane.dk/københavn-ringsted

Læs mere

Infomøde om Banebyen. Marts Viborg Baneby

Infomøde om Banebyen. Marts Viborg Baneby Infomøde om Banebyen Marts 2018 Program Velkomst Tidsplan Anlægsprojekter Øvrige projekter Spørgsmål fra salen Kaserneområdet Station S Gågaderne Samlet areal 70 ha. Erhvervsområde under omdannelse: 42

Læs mere

Arbejdsmiljø: Grobshulevej Odder omfartsvej Indledende kortlægning

Arbejdsmiljø: Grobshulevej Odder omfartsvej Indledende kortlægning Arbejdsmiljø: Grobshulevej Odder omfartsvej Indledende kortlægning *Indhold af hovedposter: 2/12 (Forklaring til hovedposter i efterfølgende skema). Indledende arbejder: Arbejdsplads, færdselsregulerende

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde på Østre og Vestre Stationsvej. 16. januar Odense Rådhus

Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde på Østre og Vestre Stationsvej. 16. januar Odense Rådhus Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde på Østre og Vestre Stationsvej 16. januar 2018 Odense Rådhus Indhold VELKOMST OG INTRODUKTION TIL AFTENEN v/ Rune Bager, Odense Letbane P/S ANLÆGSARBEJDE

Læs mere

Parkeringshus Gl. havn Faseopdelt udførelse for P-hus

Parkeringshus Gl. havn Faseopdelt udførelse for P-hus Vejle Kommune Parkeringshus Gl. havn Faseopdelt udførelse for P-hus 1 Hvorfor Skitseforslag fra Årstidernes Arkitekter udnytter grunden optimal Huset kan bygges i faser Rampedesignet giver let adgang til

Læs mere

0.11.1 Ved fremspring udføres væggen som 108 mm tegl, ca. 20 mm beton, 140 mm Kingspan isolering, 48 mm tegl 352 SF sten Snit B 9262 2280 3294 0.21.1 6182 2158 290 5046 E 0.71.1 Dør flyttes 16 mm!????

Læs mere

MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL RENOVERINGSFORSLAG, HIRTSHALS SVØMMEHAL

MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL RENOVERINGSFORSLAG, HIRTSHALS SVØMMEHAL MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL RENOVERINGSFORSLAG, HIRTSHALS SVØMMEHAL ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL

Læs mere

UDKAST Høringssvar fra Region Syddanmark

UDKAST Høringssvar fra Region Syddanmark By og Kulturforvaltningen Plan og Byg, Byplan Odense Slot Postboks 740 5100 Odense C Sendt til mail: byplankontoret@odense.dk Projektorganisationen for Nyt OUH Kontaktperson: Torsten Lundgreen niels.mortensen@rsyd.dk

Læs mere

BETONARBEJDER PÅ BLOX DANSK BETONDAG 2017 BLOX. OMA Stedebouw NL (Rem Koolhaas) Ove Arup, Cowi, VLA, Sweco. Züblin har 2 kontrakter:

BETONARBEJDER PÅ BLOX DANSK BETONDAG 2017 BLOX. OMA Stedebouw NL (Rem Koolhaas) Ove Arup, Cowi, VLA, Sweco. Züblin har 2 kontrakter: BETONARBEJDER PÅ BLOX DANSK BETONDAG 2017 BLOX Bygherre: Realdania Byg A/S Rådgiver: OMA Stedebouw NL (Rem Koolhaas) Ove Arup, Cowi, VLA, Sweco Züblin har 2 kontrakter: - EW Enabling Works Byggegrube -

Læs mere

arbejde i Vordingborg

arbejde i Vordingborg 05 NEW BRIDGE MASNEDSUND Banedanmarks UMENTNR: E3005-10 TEGN./KONTROL: PLU/HRU arbejde i Vordingborg D Ringsted-Femern banen Renovering af jernbanebroen over Hvad skal der ske i Vordingborg Ny perronbro

Læs mere

Eftersyn - Foto bilag

Eftersyn - Foto bilag Bygværk: Bro 3-0-11000 OF af L-VEJ 505, Lyngbyvej og L-VEJ 515 Lyngby Omfartsvej Dato: 23-02-2012 1 / 1 Foto 1: Kantbjælke med mellemfine revner med hvide udfældninger Foto 2: Belægning Foto 3: Kantbjælke

Læs mere

Storstrømsbroen. En ny bro til tog, biler, cyklister og gående

Storstrømsbroen. En ny bro til tog, biler, cyklister og gående Storstrømsbroen En ny bro til tog, biler, cyklister og gående En ny Storstrømsbro Vejdirektoratet skal bygge en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Den gamle bro er nedslidt

Læs mere

RISMARKSBROEN. Carsten Vinther-Okholm Larsen

RISMARKSBROEN. Carsten Vinther-Okholm Larsen RISMARKSBROEN Carsten Vinther-Okholm Larsen Rådgiver: Cowi Entreprenør: MT Højgaard DET SKAL GØRE ONDT,... Kilde: www.fodboldinfo.dk men hvor lidt ondt skal det gøre,. DET SKAL GØRE ONDT,... hvem kan få

Læs mere

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato :

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato : REVISION B TILBUDSPLANKET Undertegnede entreprenør tilbyder i henhold til udbudsmaterialet, besigtigelse på skolen, evt. rettelsesblade mv. samt på grundlag af de efterfølgende tilbudslister, at udføre

Læs mere

Ophængt forskalling til støbning af brodæk

Ophængt forskalling til støbning af brodæk SYNOPSIS - 2008 Ophængt forskalling til støbning af brodæk Thomas Nielsen Pladsleder hos E. Pihl & Søn A.S. Akademiingeniør 1990. Telefon 4527 7200, mobil 4093 1509, e-mail thn@pihl-as.dk, web www.pihl-as.dk

Læs mere

UNDERSØGELSE AF FASE 1 AF OMBYGNINGEN AF HILLERØD STATION INDHOLD. 1 Indledning

UNDERSØGELSE AF FASE 1 AF OMBYGNINGEN AF HILLERØD STATION INDHOLD. 1 Indledning Transportudvalget 2013-14 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 91 Offentligt HILLERØD KOMMUNE UNDERSØGELSE AF FASE 1 AF OMBYGNINGEN AF HILLERØD STATION ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby

Læs mere

Ny Nørreport hele forløbet Betonreparation og -renovering - af Mikael Bredsdorff og Ulla Skytte

Ny Nørreport hele forløbet Betonreparation og -renovering - af Mikael Bredsdorff og Ulla Skytte Ny Nørreport hele forløbet 07.02.2017 Betonreparation og -renovering - af Mikael Bredsdorff og Ulla Skytte Ny Nørreport hele forløbet Dagsorden Fra Ny Nørreport til Nørreport Historien Økonomien før og

Læs mere

Arbejdsmiljø. Indledende kortlægning. Bropakke HN-22

Arbejdsmiljø. Indledende kortlægning. Bropakke HN-22 DOKUMENTNR. UDARBEJDET ENHED A021725-096-200 ETAPE Udarbejdet TNJ Kontrol HBAP Godkendelse AEN/HLJ Arbejdsmiljø i projekteringsfaserne Bropakke HN-22 Driftsområdet/Vedligeholdelsesområdet Bro 13-0-027.00

Læs mere