Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Brønderslev Kommune Teknik- og Miljøudvalget Beslutningsprotokol Dato: 21. maj 2007 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt:

2 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/39 Orientering /40 Beretning for tilsyn med virksomheder og landbrug i /41 Vand- og Naturplanlægning /42 Ansøgning om tilladelse til byggeri på beskyttet fersk eng - Teglværksvej, Brønderslev /43 Ansøgning om godkendelse til driftsudvidelse på ejendommen Hjulmagervej 2, Hjallerup /44 Ansøgning om dispensation fra skovbyggelinie på ejendommen Vrangdrupvej 57, Brønderslev /45 Forslag til navngivning af kommunal boligudstykningsområde i Vestergade, Hjallerup /46 Parkeringsanalyse i Brønderslev midtby /47 Takstblad for 2007 for Serritslev Vandværk /48 Takstblad for 2007 for Øster Brønderslev Vandværk /49 Nedrivning af ejendom Lukkede sager: 12/50 Byggemodning af boliggrunde

3 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 54 Åbne sager: 01/39 Orientering T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Orientering.doc 1. Orientering om virksomheden Gjerndrup Kartofler, Gjerndrupvej 36, Ø. Brønderslev. 2. Orientering om virksomheden Dan-Ært, Fiskervej 1, Asaa. Ad 2. Der blev udleveret kopi af brev af 9. maj 2007 fra virksomheden vedr. støjdæmpning. 3. Status på byggesagsbehandling. 4. Henvendelse vedrørende trafiksikring på Håndværkervej, Hjallerup Medtaget på prioriteringslisten over trafiksikkerhedsprojekter. 5. Henvendelse vedrørende private forsyningsanlæg. Ad 5. Der afholdes møde med skorstensfejermester om sagen. Formand og næstformand deltager. 6. Koordineret fortegnelse vedrørende vedligeholdelsesarbejder på kommunale ejendomme udleveres på udvalgsmødet. Ad 6. Udsendes efterfølgende. 7. Blåt flag hejses på stranden ved Aså den 5. juni Henvendelse vedr. lokalplan Kørselsforhold fra virksomheden Dan Raps, Gl. Agersted. 9. Orientering fra møde vedr. drøftelse om renovering af Algade m.v. 10. Annoncering om udvidelse af eks. svinebrug for mere end 750 pladser. Notat om procedure udarbejdes til næste udvalgsmøde.

4 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 55 02/40 Beretning for tilsyn med virksomheder og landbrug i P T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Beretning for tilsyn med virksomheder og landbrug i 2006.doc Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Teknik- og Miljøudvalget tager tilsynsberetning for tilsyn med virksomheder og landbrug m.m. i Brønderslev og Dronninglund Kommuner 2006 til efterretning. I henhold til Miljøstyrelsens bekendtgørelse nr. 788 af 21. november 1986 om tilsynsberetning skal kommunerne senest den 1. april 2007 indberette og offentliggøre oplysninger om den gennemførte tilsynsvirksomhed i Indberetning skal ske til Miljøstyrelsen. Tilsynsberetningen for Brønderslev Kommune 2006 blev indberettet rettidigt. Der blev bevilget dispensation til 1. maj 2007 for Dronninglund Kommunes vedkommende, da det ikke var muligt at trække de relevante oplysninger ud af databasen til tiden. Efterfølgende er der laver statistik på de udførte tilsyn for begge kommuner og for alle kategoriers vedkommende er minimumsfrekvensen for tilsyn overholdt. I flere af kategorierne er der endda udført flere tilsyn end kravet til minimumsfrekvensen. Sammenholdt med, at der er planlagt mange tilsyn på landbrug og pelsdyrfarme i 2007 overholder Brønderslev Kommune fint KL s minimumsaftale for tilsyn. Tilsynsberetningen er identisk med de skemaer, der indberettes til Miljøstyrelsen og offentliggøres snarest ved annoncering i dagspressen og via kommunens hjemmeside. Bilag: Tilsyn med landbrug og pelsdyrfarme i 2006 for gl. Brønderslev Kommune Tilsyn med landbrug og pelsdyrfarme i 2006 for gl. Dronninglund Kommune Tilsyn med virksomheder for 2006 for gl. Brønderslev Kommune Tilsyn med virksomheder for 2006 for gl. Dronninglund Kommune Tilsynsberetning taget til efterretning.

5 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 56 03/41 Vand- og Naturplanlægning P T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Vand- og Naturplaner.doc Der orienteres om den kommende vand- og naturplanlægning i kommunen samt muligheden for at udnytte det kommunale råderum i forbindelse med idéfasen i andet halvår af Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at udvalget: godkender, at Brønderslev Kommune deltager med politisk og administrativ repræsentation i samarbejdet med Staten/Miljøcenter Aalborg om vand- og naturplaner og at Keld Koustrup Sørensen deltager fra fagenheden vælger, om den politiske deltagelse i arbejdet skal bestå i, at udvalgsformanden deltager fra udvalget i Statens møde på Miljøcenter Aalborg den 12. juni 2007, eller om hele udvalget vil orienteres om arbejdet med vand- og naturplaner med oplæg fra Miljøcenter Aalborg godkender, at Brønderslev Kommune deltager i Limfjordsrådet, som skal understøtte kommunerne i dialogen med Staten i planlægningen om opnåelse af god natur- og miljøtilstand i Limfjorden. Deltagelsen indebærer en økonomisk konsekvens i form af et bidrag til sekretariatsfunktion, som anslås at være ca kr. afhængig af finansieringsmodel. Fagenheden foreslår, at udvalgsformanden deltager i det politiske udvalg og at Keld Koustrup Sørensen repræsenterer kommunen i embedsmandsgruppen i Limfjordsrådet Kommunerne bliver i de kommende år i pålagt at gennemføre direktiver fra EU, som vil få væsentlig indflydelse på brugen og forvaltningen af landskabet. EU s habitat-, fugle- og vandrammedirektiv er gennemført i den danske lovgivning via miljømålsloven i 2003, som i løbet af de næste år skal gennemføres i Danmark. Formålet med EU-direktiverne og den danske lovgivning, er at forbedre natur- og miljøtilstanden for natur- og vandområder. Målet hermed er at opnå en gunstig bevaringsstatus for særligt truede naturtyper og arter samt en god økologisk og kemisk tilstand for alle vandområder (fjorde/kystvande, vandløb og søer). En idéfase bliver igangsat af Staten den 22. juni 2007 og løber til 22. december Statens Miljøcenter skal udarbejde: a) kortlægning og analyse (basisanalyse) b) indsatsplanlægning (herunder inddragelse af offentligheden/interessenter), samt c) delvand- og naturplaner.

6 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 57 Det er herefter en kommunal forpligtelse at føre planerne ud i livet i i form af kommunale handleplaner. For vandplanernes vedkommende skal der være opnået god økologisk tilstand for vandområderne senest i Der vil være mulighed for at kommunen giver input i idéfasen til den statslige planlægning, helst i et samarbejde på tværs af kommunegrænser. Input kan være i form af f.eks. mål, projekter og indsatsområder, som kan indarbejdes i den kommende planstrategi og kommuneplan. Kommuneplanen bliver fremover underlagt de statslige vand- og naturplaner, hvorfor det er vigtigt at tænke eventuelle projekter ind i planstrategien allerede på nuværende tidspunkt. Et naturligt forum for input fra kommunens side kan være det Grønne Råd, som kommunen har besluttet at nedsætte. De væsentligste karakteristika, problemer, muligheder og udfordringer samt tidsplan for den kommende vand- og naturforvaltning præsenteres med mundtligt oplæg på udvalgsmødet, hvor der også vises en kort video fra KL, som præsenterer emnet generelt. Fra statens side vil man gerne inddrage kommuner og interessenter i arbejdet med at lave vand- og naturplaner. Miljøcenter Aalborg har derfor indbudt Brønderslev Kommune til at deltage i arbejdet både med politisk og administrativ deltagelse. Det foreslås fra Fagenheden for Teknik og Forsyning, at Keld Koustrup Sørensen er administrativ tovholder og deltager for kommunen. Fagenheden indstiller desuden til udvalget at vælge, hvorvidt den politiske deltagelse skal bestå i, at der udvælges en politisk repræsentation fra udvalget til et møde med Staten den 12. juni 2007 eller Staten skal komme og holde et oplæg for det samlede udvalg snarest muligt. Sideløbende med ovennævnte arbejde bliver der i øjeblikket nedsat et Limfjordsråd om vandsamarbejdet. Rådet nedsættes for at koordinere samarbejdet inden for Limfjordsoplandet med henblik på dialog med Staten om den kommende planlægning for en ren Limfjord. Det indstilles fra fagenheden, at Brønderslev Kommune deltager i Limfjordsrådet, som skal understøtte kommunerne i dialogen med Staten i spørgsmål om Limfjorden. Det indstilles fra Fagenheden, at udvalgsformanden deltager i det politiske udvalg og Keld Koustrup Sørensen deltager som repræsentant for kommunen i embedsmandsgruppen. Brønderslev Kommune vil ved deltagelse i samarbejdet skulle bidrage til finansieringen af sekretariatsfunktionen og evt. fælles projekter. Der anslås at være en årlig udgift på ca kr. afhængig af finansieringsmodel. Bilag: Udkast til vedtægter for Limfjordsrådet. Godkendt som foreslået. Udvalgsformanden deltager i Statens møde på Miljøcenter Aalborg den 12. juni 2007.

7 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 58 04/42 Ansøgning om tilladelse til byggeri på beskyttet fersk eng - Teglværksvej, Brønderslev G01/A T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Ansøgning om tilladelse til byggeri på beskyttet fersk eng - Teglværksvej, Brønderslev.doc Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Teknik- og Miljøudvalget giver afslag på at bygge et enfamiliehus med tilhørende carport og anlæg af have på matr.nre. 3g og 9c V. Brønderslev, Brønderslev Jorder, beliggende på Teglværksvej på en beskyttet fersk eng. Genoptagelse af sag nr. 2/33 fra Teknik- og Miljøudvalgets møde den 23. april Sagen blev udsat på grund af ønske om en besigtigelse af området. Det er aftalt at udvalgsformanden og forvaltningen besigtiger området i uge 20. Øvrige udvalgsmedlemmer opfordres til på egen hånd at besigtige arealet Brønderslev Kommune har den 9. februar 2007 modtaget en ansøgning om tilladelse til at bygge et hus på matr.nre. 3g og 9c V. Brønderslev, Brønderslev Jorder, beliggende på Teglværksvej på en beskyttet fersk eng omfattet af naturbeskyttelseslovens 3. Ansøger har i oktober 2006 søgt amtet om tilladelse til at bygge hus i et beskyttet naturområde omfattet af naturbeskyttelseslovens 3. Ansøger fik i november 2006 afslag på ansøgningen hos Nordjyllands Amt og har ikke klaget inden for klagefristen på 4 uger. Den nye ansøgning er identisk med ansøgningen til Nordjyllands Amt, dog har ansøger reduceret det område, som han ønsker at bygge på, som er beskyttet naturområde. Brønderslev Kommune vurderer, at det ikke er muligt at bygge et enfamiliehus og garage/carport samt anlægge en have på det beskyttede areal, uden at dette vil have en negativ effekt på den ferske eng samt på den nærliggende mose. Naturbeskyttelseslovens 3 er en forbudsbestemmelse. For at opnå dispensation er det ikke nok, at der er påvist en væsentlig jordbrugs- eller anden økonomisk eller rekreativ interesse i, at et indgreb finder sted jf. Vejledning om naturbeskyttelsesloven. Ansøger har efterfølgende telefonisk gjort Brønderslev Kommune opmærksom på, at hvis der bliver givet et afslag, kan huset placeres således, at det ikke berører den beskyttede eng. Dette alternativ blev også givet i ansøgningen. Eftersom ansøger ønsker at ansøge om dispensation til at bygge hus på den beskyttede eng, er den alternative placering ikke behandlet på nuværende tidspunkt. Den alternative placering kræver kun tilladelse efter planlovens 35.

8 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 59 Bilag: Ansøgning dateret den 9. februar 2007 Luftfotos over arealet med 2 forskellige placeringer Der meddeles tilladelse til den ansøgte placering. Johannes Trudslev og Ole Brun stemmer imod der meddeles tilladelse.

9 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 60 05/43 Ansøgning om godkendelse til driftsudvidelse på ejendommen Hjulmagervej 2, Hjallerup P T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Ansøgning om godkendelse til driftsudvidelse på ejendommen Hjulmagervej 2, Hjallerup.doc Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Teknik- og Miljøudvalget meddeler miljøgodkendelse til driftsudvidelse på ejendommen Hjulmagervej 2, Hjallerup. Ejeren af virksomheden Glud og Marstrand på ejendommen Hjulmagervej 2, Hjallerup har søgt om miljøgodkendelse til at etablere en ny produktionslinie i en eksisterende hal. Virksomheden er i forvejen reguleret af miljøgodkendelser fra 1984, 1993, 1998 og Virksomheden er beliggende i erhvervsområde 5.E1 i Hjallerup. Samtidig med etablering af det nye anlæg, nedlægges et eksisterende anlæg til fremstilling af dåser. Ansøgningen vedrører et tilsvarende anlæg, som det der blev godkendt i Produktionslinien udstanser metalsider/rygge som efterfølgende monteres på plastbokse. Der bliver punktudsugninger ved anlægget, som får afkast til det fri. Det forventes ikke, at støjen fra hverken produktionslinien eller tilhørende ventilationsanlæg vil øge virksomhedens eksterne støjniveau. Virksomheden har haft udkast til miljøgodkendelse til udtalelse. Driften af anlægget fra 2005 har ikke givet anledning til bemærkninger eller klager. Bilag: Ansøgning om miljøgodkendelse, dateret 1. marts Forslag til miljøgodkendelse. Kortbilag Godkendt som foreslået.

10 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 61 06/44 Ansøgning om dispensation fra skovbyggelinie på ejendommen Vrangdrupvej 57, Brønderslev P T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Ansøgning om dispensation fra skovbyggelinie på ejendommen Vrangdrupvej 57, Brønderslev doc Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Teknik- og Miljøudvalget meddeler afslag på ansøgning om dispensation fra skovbyggelinjen til at flytte stuehus på landbrugsejendommen Vrangdrupvej 57, Brønderslev, til en placering som ansøgt november 2005 (nordligst på matr.nr. 2an) og til placering på matr.nr. 2an udfor minkhaller (alternativ 2) som ansøgt maj Genoptagelse af sag nr. 5/36 fra møde i Teknik- og Miljøudvalget den 23. april Ejeren af ejendommen Vrangdrupvej 57, Brønderslev, har søgt om at opføre nyt stuehus. Området er kendetegnet ved, at naturen er uforstyrret af byggeri og teknik i hele horisontlinien. Ansøger ønsker en meget højtliggende og synlig placering. Udviklings- og Planlægningsudvalget har den 27. marts 2007, pkt. 9/37, givet afslag på ansøgning om landzonetilladelse. Der kom i forbindelse hermed indsigelse fra ejeren af ejendommen Mellergårdsvej 56. Arealet ligger indenfor lavbundsarealer og særligt værdifulde landskaber jf. regionplan Nordjyllands Amt har i høringsbrev af 16. juni 2006 oplyst, at byggeriet vil være i strid med retningslinie beskyttede naturarealer og landskaber, retningslinie Lavbundsarealer og retningslinie Særligt værdifulde landskaber. Amtets alternative placering fremgår af kort i notat vedlagt som bilag. Vandløbene, som grænser op til matr.nr. 2an, er beskyttede vandløb, og nærområdet omkring matr.nr. 2an er domineret af beskyttede naturtyper så som overdrev, mose og eng. På matr.nr. 2an er engområdet neden for skrænten beskyttet eng, som på grund af høj vandstand er ved at udvikle sig til mose. I følge Naturbeskyttelseslovens 3 er der forbud mod at foretage ændringer af de beskyttede naturtyper, ligesom foranstaltninger uden for et beskyttet område, som ændrer tilstanden af dette, kræver tilladelse. Beboelse i nærheden af de beskyttede naturtyper vurderes at kunne påvirke naturtyperne. Matr.nr. 2an ligger i skovbyggelinjen, hvor der ifølge 17 i Naturbeskyttelsesloven ikke må placeres bebyggelse, campingvogne eller lignede. Ydermere kan man fra en meget benyttet natursti ca meter væk se over på matr.nr. 2an.

11 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 62 Området omkring matr.nr. 2an er et unik ådalslandskab, med stejle skrænter og terrasser, vådområder og mulighed for at nyde udsigten i det åbne landskab. Mange mennesker har gennem tiden nydt det åbne landskab i ådalen, og netop disse landskaber bør være højt værdsat, for at også fremtidige generationer har muligheden for opleve det danske landskab, som istiderne har formet det. Opføres stuehuset efter ansøgers ønske på selve plateauet, vil det dominere landskabet i hele området. Naboer i området omkring Ådalen vil miste deres uspolerede udsigt ned over ådalen. Vandrende folk på naturstien vil kunne se den dominante bygning fra stien, og helheden i det ellers uspolerede landskab vil blive brudt. En eventuel placering af et stuehus på matr.nr. 2an bør ske i den lille lavning, som ligger nabo til plateauet. Dette vil gøre placeringen af stuehuset mindre problematisk, da stuehuset ikke vil kunne ses i samme dominerende grad fra natursti og nærliggende boligområder. Huset kommer længere væk fra mosen, som har højst prioritet af naturtyperne. Stuehuset vil komme til at ligge tættere på den nye vej, som alligevel vil bryde landskabets linjer. Det skal påpeges, at også fra denne lokalitet vil ansøger få en beliggenhed, som naturmæssigt ikke fås mange steder i kommunen. Fagenheden for Teknik og Forsyning vurderer samlet, at det vil være i strid med naturbeskyttelseslovens formål at give dispensation til en bolig på de to ansøgte placeringer, herunder: at det vil påvirke opfattelsen af landskabet fra byparken, naturstien og Ådalens forlængelse, at en tilladelse vil være til gavn for én, men til ulempe for mange borgere, der anvender området, at ejer, når der er givet landzonetilladelse, uden yderligere tilladelse efter planloven kan opføre et ubegrænset antal avls- og driftsbygninger uden dyrehold, at der er en præcedensvirkning i forhold til andre, oftere forekommende sagstyper, f.eks. aftægtsboliger på landbrugsejendomme, som er muliggjort ved ændring af planloven, at der eventuelt kan findes en egnet placering til et stuehus uden driftsbygninger til dyrehold i udkanten af skovbyggelinien et andet sted på ejendommen, men der i givet fald skal indsendes en konkret ansøgning, med en præcis placering til brug for naboorientering, at stuehuset kan placeres mindre synligt på ejendommen. Bilag Notat Kort med skovbyggelinie

12 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 63 Godkendt som foreslået, d.v.s. der meddeles afslag.

13 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 64 07/45 Forslag til navngivning af kommunal boligudstykningsområde i Vestergade, Hjallerup P T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Forslag til navngivning af kommunal boligudstykningsområde i Vestergade.doc Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår det nye kommunale boligområde i Vestergade syd og vest for Granvej i Hjallerup navngivet Tennisskoven således, at boligveje vest for området adresseres med lige numre, mens boligveje øst for stamvejen adresseres med ulige numre. Navnet Tennisskoven skønnes velegnet, fordi arealet grænser op mod en skov, som i folkemunde er navngivet Tennisskoven, da der tidligere har været anlagt en tennisbane i skoven. Forslag til navngivning af det nye boligområde i Vestergade syd og vest for Granvej I Hjallerup har været forelagt Hjallerup Borgerforenings bestyrelse, som peger på tre forslag, som vil være lige velegnet: Tennisskoven ligger tæt ved Tennisskoven Vestermarken I byen findes i forvejen Søndermarken og Østermarken Skovly Det ligger tæt ved skoven og byen har i forvejen et område navngivet Hegely. Bilag: Kortbilag Godkendt som foreslået.

14 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 65 08/46 Parkeringsanalyse i Brønderslev midtby P T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Parkeringsanalyse i Brønderslev midtby 2007.doc Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Teknik- og Miljøudvalget tager parkeringsanalyse for Brønderslev midtby til efterretning, godkender, at der aftales mødetidspunkter med handelsstandsforeninger, eventuelt suppleret med grundejer- og borgerforeninger, godkender, at der tages udgangspunkt i Brønderslev Kommunes hidtidige Parkeringsbekendtgørelse, forlænger kontrakten med Parkeringskontrol Nord, idet den allerede udløber den 31. maj Fagenheden for Teknik og Forsyning har foretaget en parkeringsanalyse i perioden fra den 19. til den 21. april 2007 i Brønderslev midtby. Baggrunden for analysen er, dels at få et billede af den nuværende belægningsprocent på p-pladserne, og dels få dette sat det i forhold til en tidligere analyse fra september Parkeringsanalysen skal danne grundlag for de kommende møder med handelsstandsforeningerne, hvor antallet af p-pladser, parkeringsrestriktioner og parkeringskontrol skal drøftes. Fagenheden vurderer, at der ikke p.t. er et behov for at der udarbejdes parkeringsanalyser i Hjallerup og Dronninglund. Der skal også ske en harmonisering af Parkeringsbekendtgørelsen, der jævnfør beslutningen i Underudvalget for Teknik og Miljø, den 6. november 2006, også skal drøftes med interessenterne. Kontrakten med Parkeringskontrol Nord udløber den 31. maj 2007, og søges dermed forlænget. Bilag: Parkeringsanalyse 2007 Notat til parkeringsanalyse 2007

15 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 66 Parkeringsbekendtgørelse Kortbilag Godkendt som foreslået. Aftalen med Parkeringskontrol Nord forlænges til udløb af 2007.

16 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 67 09/47 Takstblad for 2007 for Serritslev Vandværk S T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Takstblad for 2007 for Serritslev Vandværk.doc Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Teknik- og Miljøudvalget godkender takstblad 2007 for Serritslev Vandværk I/S. Serritslev Vandværk I/S har fremsendt takstblad 2007 til godkendelse. Takstbladet er vedlagt regnskab 2006 samt budget Fagenheden har ikke bemærkninger til regnskab, budget og takstblad. Bilag: Takstblad, regnskab og budget. Godkendt som foreslået.

17 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 68 10/48 Takstblad for 2007 for Øster Brønderslev Vandværk S T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Takstblad for 2007 for Øster Brønderslev Vandværk.doc Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Teknik- og Miljøudvalget godkender takstblad 2007 for Øster Brønderslev Vandværk I/S. Øster Brønderslev Vandværk I/S har fremsendt takstblad 2007 til godkendelse. Takstbladet er vedlagt regnskab 2006 samt budget Fagenheden har ikke bemærkninger til regnskab, budget og takstblad. Bilag: Takstblad, regnskab og budget. Godkendt som foreslået.

18 Teknik- og Miljøudvalget, 21. maj 2007 Side 69 11/49 Nedrivning af ejendom G T:\Sag\Teknik- og Miljøudvalget\Sager\ \Nedrivning af ejendom.doc Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Teknik- og Miljøudvalget godkender laveste bud på nedrivning på ejendommen Bryggerivej 68-74, Brønderslev, og at udgifterne hertil afholdes af indtægt ved salg. Brønderslev Byråd besluttede i møde den 8. november 2006, at bygningerne på ejendommen Bryggerivej 68-74, Brønderslev, skulle nedrives, og at grunden udbydes til salg. Bryggerivej er en kommunal udlejningsejendom. Der er 7 lejligheder i ejendommen. Boligforeningen Fredensbo administrerer udlejningen. Ejendommen er i så dårlig en stand, at det er tvivlsomt, om udlejers forpligtelser i forhold til lejeloven er opfyldt. Lejemålene i ejendommen er opsagt og beboerne er fraflyttet. Fagenheden har indhentet tilbud på nedrivning af ejendommen. Budene vil foreligge til udvalgsmødet. Grunden vil efterfølgende blive udbudt til salg. Grunden er beliggende i kommuneplanens område 1646 til lokalt erhvervsområde. Anvendelsen er fastlagt til lokale erhvervsformål som lettere industri, lager- og værkstedsvirksomhed m.v. og enkelte boliger i tilknytning til den enkelte virksomhed. Grunden har et areal på m². Udgifterne til nedrivning foreslås finansieret af indtægterne ved salget. Godkendt som foreslået.

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Teknik- og Miljøudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 09.00-12.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/86 Orientering...

Læs mere

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol Udviklings- og Planlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. april 2009 Lokale: 1, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:00 Bendt Danielsen, Formand (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Runa Christensen

Læs mere

Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted, beliggende Kastrupvej 70, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted, beliggende Kastrupvej 70, 4100 Ringsted LE34 Att.: Lasse Kjemstrup Mellem Broerne 12 4100 Ringsted Sendt på mail: lkj@le34.dk Dato: 29. november 2017 Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted,

Læs mere

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne.

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne. Udvikling, Miljø og Teknik Byg og Brand 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 04-07-2018 / 01.03.03-P19-53-18 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til udstykning og opførelse

Læs mere

AFGØRELSE i sag om genoptagelse af Natur- og Miljøklagenævnets sag om aftægtsbolig i Vordingborg Kommune (nævnets j. nr.

AFGØRELSE i sag om genoptagelse af Natur- og Miljøklagenævnets sag om aftægtsbolig i Vordingborg Kommune (nævnets j. nr. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 03. marts 2014 J.nr.: NMK-31-01200 Ref.: LEVES AFGØRELSE i sag om genoptagelse af Natur- og Miljøklagenævnets sag om aftægtsbolig

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende Bedstedvej 92, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende Bedstedvej 92, 4100 Ringsted Niels Berner-Magnusson Bedstedvej 92 Bedsted 4100 Ringsted Dato: 24. november 2016 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende

Læs mere

Olestein Heino Lando Jensen Køgevej Ringsted Sendt på mail:

Olestein Heino Lando Jensen Køgevej Ringsted Sendt på mail: Olestein Heino Lando Jensen Køgevej 222 4100 Ringsted Sendt på mail: olestein@outlook.dk Landzonetilladelse til at opføre en tilbygning og en carport, samt ændre anvendelse af eksisterende bebyggelse på

Læs mere

Jens Sauer Kimingen 8 Venø 7600 Struer. Landzonetilladelse til opførelse af en carport, samt overdækket areal

Jens Sauer Kimingen 8 Venø 7600 Struer. Landzonetilladelse til opførelse af en carport, samt overdækket areal Jens Sauer Kimingen 8 Venø 7600 Struer Landzonetilladelse til opførelse af en carport, samt overdækket areal Struer Kommune har den 24-09-2018 modtaget en ansøgning om landzonetilladelse til opførelse

Læs mere

Dispensation fra åbeskyttelseslinjen til anlæggelse af sø

Dispensation fra åbeskyttelseslinjen til anlæggelse af sø Martin Toft Østerkrat 5 9240 Nibe Sendt til: martin.toft@randers.dk Dato: 14. januar 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 01.05.02-P25-4-19 Signe Skov Andersen Telefon:

Læs mere

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol Udviklings- og Planlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2009 Lokale: 1, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-15:20 Bendt Danielsen, Formand (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Runa

Læs mere

Holger Jensen Skivumvej 92 Skivum 9240 Nibe. Landzonetilladelse på ejendommen Løgstørvej 141, Trend, 9640 Farsø.

Holger Jensen Skivumvej 92 Skivum 9240 Nibe. Landzonetilladelse på ejendommen Løgstørvej 141, Trend, 9640 Farsø. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Holger Jensen Skivumvej 92 Skivum 9240 Nibe Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Landzonetilladelse på ejendommen

Læs mere

Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted. Lise Halager Zielinski Brunemark 7 4173 Fjenneslev Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted. Ringsted Kommune

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af et helårshus og en carport på en ejendom ved Vrold, Skanderborg Kommune

Afgørelse i sagen om opførelse af et helårshus og en carport på en ejendom ved Vrold, Skanderborg Kommune NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 25. august 2004 J.nr.: 03-31/700-0111 03-132/700-0035 KPA Afgørelse

Læs mere

Dir. tlf.: 72 36 41 50 Att. Søren Perby E-mail: landzone@holb.dk

Dir. tlf.: 72 36 41 50 Att. Søren Perby E-mail: landzone@holb.dk BALD EJENDOMME ApS Dato: 22. juli 2014 Baldersbuen 14 Sagsb.: Lov 2640 Hedehusene Sagsnr.: 14/31578 Dir. tlf.: 72 36 41 50 Att. Søren Perby E-mail: landzone@holb.dk AFSLAG og PÅBUD Fritidshytte opført

Læs mere

Landzonetilladelse på ejendommen Svoldrupvej 49, Svoldrup, 9640 Farsø

Landzonetilladelse på ejendommen Svoldrupvej 49, Svoldrup, 9640 Farsø ENERGIMIDT NET A/S Tietgensvej 4 8600 Silkeborg Dato: 20. februar 2017 Projekter og Ejendomme Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2017-4847 Dokumentnr.: 820-2017-48377 Sagsbehandler: Kim Stadsvold

Læs mere

Frits Nielsen Thorupvej 77 Aggersund. 9670 Løgstør. Landzonetilladelse til etablering af sø på ejendommen Vestergårdsvej 17, Aggersund,

Frits Nielsen Thorupvej 77 Aggersund. 9670 Løgstør. Landzonetilladelse til etablering af sø på ejendommen Vestergårdsvej 17, Aggersund, Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Frits Nielsen Thorupvej 77 Aggersund 9670 Løgstør Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 4. marts 2014

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre læskur på ejendommen matr.nr. 12d Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Roligheden 6, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at opføre læskur på ejendommen matr.nr. 12d Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Roligheden 6, 4100 Ringsted. David Frederiksen Roligheden 6 4100 Ringsted Sendt på mail: daf@ebteknik.dk Landzonetilladelse til at opføre læskur på ejendommen matr.nr. 12d Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Roligheden 6, 4100 Ringsted.

Læs mere

Lovliggørende landzonetilladelse til skur

Lovliggørende landzonetilladelse til skur Postadresse: Favrskov Kommune Plan & Byg Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Lovliggørende landzonetilladelse til skur Afgørelse Favrskov Kommune meddeler hermed lovliggørende landzonetilladelse

Læs mere

Søren Engberg Vellev Mose Ulstrup. Landzonetilladelse til opførelse af kombineret maskinhus og stald. NB: Dette er ikke en byggetilladelse

Søren Engberg Vellev Mose Ulstrup. Landzonetilladelse til opførelse af kombineret maskinhus og stald. NB: Dette er ikke en byggetilladelse Søren Engberg Vellev Mose 11 8860 Ulstrup Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til opførelse af kombineret maskinhus og stald NB:

Læs mere

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri.

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri. Alterna Huse Nr. Hostrupvej 20 6230 Rødekro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-164-12 10-09-2012 Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslinje

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2008 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 11:00-13:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af lagerhal ved Ilskov i Herning Kommune.

Afgørelse i sagen om opførelse af lagerhal ved Ilskov i Herning Kommune. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 28. september 2004 J.nr.: 03-31/650-0054 og 03-132/650-0018

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af et nyt sommerhus på et hedeareal, Varde Kommune.

Afgørelse i sagen om opførelse af et nyt sommerhus på et hedeareal, Varde Kommune. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 16. april 2007 J.nr.: NKN-131-00055 mgi Afgørelse i sagen om

Læs mere

v/ fmd. Erling Stolze og Gitte Jakobsen

v/ fmd. Erling Stolze og Gitte Jakobsen Skjød Borger- og idrætsforening og Skjød Forsamlingshus v/ fmd. Erling Stolze og Gitte Jakobsen Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse

Læs mere

LANDZONETILLADELSE og DISPENSATION

LANDZONETILLADELSE og DISPENSATION Kullegaard Dato: 22-10-2015 Kanalstræde 10, 2.sal Sagsb.: Lov 4300 Holbæk Sagsnr.: 33842 Dir.tlf.: 72 36 41 50 Att. Lotte Petersen E-mail: landzone@holb.dk LANDZONETILLADELSE og DISPENSATION Du har søgt

Læs mere

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol Miljø- og Teknikudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. maj 2011 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 7:00-7:15 Mikael Klitgaard, Formand (V) Hans Chr. Holst (V) Ole Bruun (A) Hildo Rasmussen (A)

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 8. juni 2006 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 19.00-19.20 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/121

Læs mere

SAGSANSVARLIG Kuno H. Andersen. Landzonetilladelse

SAGSANSVARLIG Kuno H. Andersen. Landzonetilladelse Plan, byg og miljø Højvangen 9, 4470 Svebølle Max Lynge Sørensen Gl. Svebøllevej 22 4470 Svebølle DATO 11-06-2007 JOURNAL NR. 326-2007-48992 SAGSANSVARLIG Kuno H. Andersen Plan, byg og miljø Kalundborg

Læs mere

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Teknik- og Miljøudvalget Beslutningsprotokol Dato: 21. april 2008 Lokale: Rådhuset i Dronninglund Tidspunkt: 09.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/179 Prioritering af

Læs mere

02-06-2014 14/20267. Folker Svane-Arkitektfirma Kobberholm 14 6400 Sønderborg

02-06-2014 14/20267. Folker Svane-Arkitektfirma Kobberholm 14 6400 Sønderborg 02-06-2014 14/20267 Folker Svane-Arkitektfirma Kobberholm 14 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til tilbygning på ejendommen matr.nr. 155 Sottrup Ejerlav, Sottrup, der ligger på Fuglsangvej 12, 6400 Sønderborg

Læs mere

Indstilling. Ny høring af statens vandplaner. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 29. oktober Aarhus Kommune

Indstilling. Ny høring af statens vandplaner. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 29. oktober Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 29. oktober 2013 Ny høring af statens vandplaner Aarhus Kommune Natur og Miljø Teknik og Miljø Forslag til Aarhus Kommunes høringssvar til statens vandplaner,

Læs mere

Luftfoto af ansøgte beliggenhed. Eksisterende bygninger er fjernet og det ansøgte er markeret med gult. Tjørnevej Uldum T:

Luftfoto af ansøgte beliggenhed. Eksisterende bygninger er fjernet og det ansøgte er markeret med gult. Tjørnevej Uldum T: Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-9-17 8.5.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus på 2240 m² på ejendommen Stejlhøjvej 7, Gl Nørager, 9610 Nørager.

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus på 2240 m² på ejendommen Stejlhøjvej 7, Gl Nørager, 9610 Nørager. Center Natur og Miljø Stejlhøj - v/jens-henrik Carøe Klitgaard Stejlhøjvej 7, Gl Nørager 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.24-P19-9-14

Læs mere

Du vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget.

Du vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget. Mette Balleby Nebsmøllevej 65 4100 Ringsted Sendt på mail: info@skovlycamoing.dk Dato: 16. marts 2017 Landzonetilladelse til at opføre redskabsskur og aktivitetshus på ejendommen matr.nr. 14b Ortved By,

Læs mere

AFGØRELSE i sag om afslag til statusændring fra sommerhus til helårsbolig i Syddjurs kommune

AFGØRELSE i sag om afslag til statusændring fra sommerhus til helårsbolig i Syddjurs kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 14. august 2014 J.nr.: NMK-31-01339 Ref.: BIBIS-NMKN AFGØRELSE i sag om afslag til statusændring fra sommerhus til helårsbolig

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Søgårdsvej 1, Ellum, 6240 Løgumkloster

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Søgårdsvej 1, Ellum, 6240 Løgumkloster DEN SELVEJENDE INSTITUTION BREDEÅDAL Møldamager 58 6240 Løgumkloster Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-66-19 30-07-2019 Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere

Søgård Byg Flensborg Landevej Aabenraa

Søgård Byg Flensborg Landevej Aabenraa Søgård Byg Flensborg Landevej 22 6200 Aabenraa Landzonetilladelse til at udnytte tagetagen på ejendommen matr.nr. 5 Nybøl Ejerlav, Nybøl, der ligger på Amtsvejen 43, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse Dispensation fra lokalplan Planloven

Landzonetilladelse Dispensation fra lokalplan Planloven Ove Lambert Larsen Mosevej 11 Kyndeløse 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Chila Yunai Tlf. direkte: 4646

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning af en del af matr.nr. 1r, Skjød By, Skjød samt til opførelse af et enfamiliehus og garage/udhus bygning på grunden.

Landzonetilladelse til udstykning af en del af matr.nr. 1r, Skjød By, Skjød samt til opførelse af et enfamiliehus og garage/udhus bygning på grunden. Postadresse: Ark.firmaet Leo T. Mortensen aps Skovbrynet 107 8450 Hammel Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Landzonetilladelse

Læs mere

1. Tanken skal fjernes uden udgift for det offentlige, når den ikke længere anvendes til affaldsprodukter/slam eller gylle.

1. Tanken skal fjernes uden udgift for det offentlige, når den ikke længere anvendes til affaldsprodukter/slam eller gylle. John Langdahl Gunderuplundvej 10 8370 Hadsten Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til ændret anvendelse af eksisterende gylletank

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af enfamiliehus og garage

Landzonetilladelse til opførelse af enfamiliehus og garage Returadresse: Køge Kommune, Planafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Dato Dokumentnummer Teknik- og Miljøforvaltningen Planafdelingen 4. marts 2019 2018-022358-24 Landzonetilladelse til opførelse af enfamiliehus

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg G. E. L. J. HOLDING ApS Græsmarkvej 18 4591 Føllenslev DATO 19. september 2014 SAGSNR. 326-2014-115264 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til opførelse

Læs mere

Tilladelsen er givet på betingelse af, udhuset ikke opføres i større afstand en 20 m fra ejendommens bestående bygninger.

Tilladelsen er givet på betingelse af, udhuset ikke opføres i større afstand en 20 m fra ejendommens bestående bygninger. #BREVFLE Henrik Jensen Aalborgvej 88 9370 Hals 17. november 2014 Landzonetilladelse Aalborgvej 88, 9370 Hals - Opførelse af nyt udhus på 160 m 2, til erstatning for 60 m 2 udhus der nedrives. Aalborg Kommune

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning

Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Merete Harbo Dir: +4579755590 Mob: e-mail: Merete.Harbo @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21775918 21.8.2018 Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Der meddeles

Læs mere

AFSLAG på ansøgning om landzonetilladelse og afslag på ansøgning om dispensation fra Naturbeskyttelseslovens å-beskyttelseslinje.

AFSLAG på ansøgning om landzonetilladelse og afslag på ansøgning om dispensation fra Naturbeskyttelseslovens å-beskyttelseslinje. Mathilda Ticha Thomsen Agro Food Park 15 8200 Aarhus N Dato: 12-11-2018 Sagsb.: Lone Vonsbæk Sagsnr.: 18/45404 Dir.tlf.: 72 36 41 50 E-mail: lvons@holb.dk AFSLAG på ansøgning om landzonetilladelse og afslag

Læs mere

Landzonetilladelse til udvidelse af erhvervsvirksomhed på ejendommen matr.nr. 16b Bringstrup By, Bringstrup beliggende Egerupvej 16, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til udvidelse af erhvervsvirksomhed på ejendommen matr.nr. 16b Bringstrup By, Bringstrup beliggende Egerupvej 16, 4100 Ringsted. René Hansen Egerupvej 16 4100 Ringsted Sendt på mail: rene_hansen77@hotmail.com Landzonetilladelse til udvidelse af erhvervsvirksomhed på ejendommen matr.nr. 16b Bringstrup By, Bringstrup beliggende Egerupvej

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Peter Petersen Nebsmøllevej 69 4100 Ringsted sendt på mail: pottehuset@gmail.com Dato: 16. februar 2018 Lovliggørende landzonetilladelse til at inddrage uudnyttet areal på første sal i driftsbygning til

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 42a Haraldsted By, Haraldsted, beliggende Knud Lavardsvej 47, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 42a Haraldsted By, Haraldsted, beliggende Knud Lavardsvej 47, 4100 Ringsted. Helene Følsgaard Sendt på mail: kontakt@foelsgaard.dk Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 42a Haraldsted By, Haraldsted, beliggende Knud Lavardsvej 47, 4100 Ringsted. Ringsted

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr. 52c, Benløse By, Benløse, beliggende Holbækvej 79, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr. 52c, Benløse By, Benløse, beliggende Holbækvej 79, 4100 Ringsted DK-NUTS ApS CEO Nasir Khwaja Sleipnersvej 4 4100 Ringsted e-mail: nasir@dk-nuts.dk Dato: 15. juni 2017 Ringsted Kommune Teknik- og Miljøcenter Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Britta Henriksen Elmevej 2 4100 Ringsted Sendt på mail: brhe@live.dk Dato: 18. april 2018 Landzonetilladelse til at opføre 3 shelter på ejendommen matr.nr.11e Høm By, Høm, beliggende Næstvedvej 349, 4100

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: 11-07-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af carport og garage på 92 m 2 på Skovbrynet 5, 7260 Sønder

Læs mere

/ Chresten Andreas Jørgensen Nørskov Aabenraa

/ Chresten Andreas Jørgensen Nørskov Aabenraa 20-10-2014 14/36452 Chresten Andreas Jørgensen Nørskov 15 6200 Aabenraa Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus og en garage på ejendommen matr.nr. 81 Iller, Broager, der ligger på Illervej 18,

Læs mere

Morten Ingemann Sørensen Farendløsevej Ringsted. Sendt på mail:

Morten Ingemann Sørensen Farendløsevej Ringsted. Sendt på mail: Morten Ingemann Sørensen Farendløsevej 2 4100 Ringsted Sendt på mail: mis@vejbred.dk Dato: 13. februar 2018 Landzonetilladelse til pilerensningsanlæg på ejendommen matr.nr. 10a Jystrup By, Jystrup, beliggende

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Teknik- og Miljøudvalget Beslutningsprotokol Dato: 22. januar 2007 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 09.00 12.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/2

Læs mere

Landzonetilladelsen omhandler en paddesø med vandløb/kanalforbindelse fra de nærliggende boligområder til den eksisterende grøft på Kalvebod Fælled.

Landzonetilladelsen omhandler en paddesø med vandløb/kanalforbindelse fra de nærliggende boligområder til den eksisterende grøft på Kalvebod Fælled. Teknik- og Miljøforvaltningen COWI A/S Att. Tilde Roland Høberg Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Mail tirh@cowi.dk 21. juni 2018 edoc: 2018-0108188 LANDZONETILLADELSE Kære Tilde Roland Høberg Vi giver

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning af matrikel med henblik på at få miljøgodkendelse

Landzonetilladelse til udstykning af matrikel med henblik på at få miljøgodkendelse Postadresse: Favrskov Kommune Plan & Byg Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til udstykning af matrikel med henblik på at få miljøgodkendelse favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk

Læs mere

Landzonetilladelse / P

Landzonetilladelse / P Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 05-12-2018 / 01.03.03-P19-92-18 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til overførsel af 1,69 ha til

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd. Stensbyvej 41, 5485 Skamby. CVR.nr.: 77497315

Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd. Stensbyvej 41, 5485 Skamby. CVR.nr.: 77497315 Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd Stensbyvej 41, 5485 Skamby CVR.nr.: 77497315 Den 19. december 2012 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF STALD PGA. DYREVELDFÆRD... 4 BAGGRUND...

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus Sønderborg Kommune har den 13. november 2015 modtaget din ansøgning om at opfører et enfamiliehus på ejendommen Bovrupvej 11, 6300 Gråsten matr.nr.

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen - Tidsholmvej 6, Tønder

Landzonetilladelse og dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen - Tidsholmvej 6, Tønder TØNDER GOLF KLUB Tidsholmvej 6 6270 Tønder Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-28-17 25-04-2017 Landzonetilladelse og dispensation fra sø- og

Læs mere

Ejendommen er beliggende i landzone og udgør ca. 10 ha. Ejendommen drives som dambrug.

Ejendommen er beliggende i landzone og udgør ca. 10 ha. Ejendommen drives som dambrug. LØJSTRUP DAMBRUG A/S Strandvejen 101 4281 Gørlev Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til opdeling og udvidelse af lejlighed på

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje til ny kantine- og kontorbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund,

Læs mere

Landsyd I/S Nordre Boulevard Varde. Landzonetilladelse til udstykning og ændret anvendelse af matr.nr. 6 d Skamstrukp by Øse

Landsyd I/S Nordre Boulevard Varde. Landzonetilladelse til udstykning og ændret anvendelse af matr.nr. 6 d Skamstrukp by Øse Landsyd I/S Nordre Boulevard 93 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79946800 Landzonetilladelse til udstykning og ændret anvendelse af matr.nr. 6 d Skamstrukp by Øse Adresse: Vesterbækvej

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Åvedvej 1, Løgumkloster

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Åvedvej 1, Løgumkloster Laust Peder Knudsen Åvedvej 1 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-420-17 13-09-2017 Landzonetilladelse og dispensation fra

Læs mere

Minna Risum Søjbjergvej 4 Vejrum 7600 Struer. Landzonetilladelse til opførelse af enfamiliehus med integreret garage

Minna Risum Søjbjergvej 4 Vejrum 7600 Struer. Landzonetilladelse til opførelse af enfamiliehus med integreret garage Minna Risum Søjbjergvej 4 Vejrum 7600 Struer Landzonetilladelse til opførelse af enfamiliehus med integreret garage Struer Kommune har den 28-06-2018 modtaget ansøgning om tilladelse til opførelse af nyt

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af udhus/carport

Landzonetilladelse til opførelse af udhus/carport Postadresse: Favrskov Kommune Plan & Byg Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Landzonetilladelse til opførelse af udhus/carport Afgørelse Favrskov Kommune meddeler

Læs mere

Kim Østergaard Nyhusvej Ringsted Sendt på mail:

Kim Østergaard Nyhusvej Ringsted Sendt på mail: Kim Østergaard Nyhusvej 7 4100 Ringsted Sendt på mail: oestergaardsvvs-aps@hotmail.vom Landzonetilladelse til udvidelse af bolig over 250 m 2 ved ibrugtagning af uudnyttet areal af tagetage på ejendommen

Læs mere

Møde 1. september 2011 kl. 13:00 i Mødelokale 3

Møde 1. september 2011 kl. 13:00 i Mødelokale 3 Teknik- og Miljøudvalg Referat Møde 1. september 2011 kl. 13:00 i Mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Mødet hævet kl.: 15.30 Pkt. Tekst Side 144 Drøwten 16, opførelse af 168,9 m² enfamiliehus og 51,6 m²

Læs mere

Dispensation til oprensning af søer og ny sø på ejendommen Have Borupvej 141, Kr. Eskilstrup

Dispensation til oprensning af søer og ny sø på ejendommen Have Borupvej 141, Kr. Eskilstrup PALUDAN ApS Hesnæsvej 71 Hesnæs 4850 Stubbekøbing HOLBÆK KOMMUNE Dato: 29. januar 2016 Sagsb.: Morten Holme Sagsnr.: 16 / 3338 Dir.tlf.: 72366291 E-mail: moho@holb.dk Dispensation til oprensning af søer

Læs mere

Anmeldelse af opførelse af maskinhus

Anmeldelse af opførelse af maskinhus Anmeldelse af opførelse af maskinhus Trøjborggyden 10, 5450 Otterup Forfatter: Nordfyns Kommune Oprettet den 1. juni 2015 Dokument nr. 480-2015-214637 Sags nr. 480-2015-83836 Afgørelse vedr. opførelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt på Tanderupgårdsvej 19, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke godkendelsespligt på Tanderupgårdsvej 19, 9690 Fjerritslev Poul Erik Andersen Tanderupgårdsvej 19 Skræm 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bettina Brøndum Andersen Direkte 7257

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af Bed & Breakfast

Landzonetilladelse til etablering af Bed & Breakfast Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til etablering af Bed & Breakfast Afgørelse Favrskov Kommune meddeler hermed landzonetilladelse

Læs mere

Heidi Refslund Jelstrup Norborg Skærbækvej Årre. Sags nr Dok. nr /17

Heidi Refslund Jelstrup Norborg Skærbækvej Årre. Sags nr Dok. nr /17 Heidi Refslund Jelstrup Norborg Skærbækvej 8 6818 Årre hih@ncc.dh Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 7994 6800 Fax 7994 7478 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Dato 4. april

Læs mere

Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget Haslev Sendt på mail:

Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget Haslev Sendt på mail: Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget 13 4690 Haslev Sendt på mail: ark-bent.s@mail.tele.dk Dato: 23. september 2016 Lovliggørende landzonetilladelse til garage indrettet i overflødiggjort

Læs mere

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til om- og tilbygning af enfamiliehus på Rankenbjergvej 11, 6623

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: 03-04-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til en tilbygning på garage på Højene 5, 7250 Hejnsvig, matr. nr. 12 AY, HEJNSVIG

Læs mere

I har den 24. februar 2018 søgt om dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til at opføre en landbrugshal på ejendommen:

I har den 24. februar 2018 søgt om dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til at opføre en landbrugshal på ejendommen: PLAN OG ÅBEN LAND Dato: 7. maj 2018 Sagsb.: Else Marie Nørgaard Sagsnr.: 18/9721 Dir.tlf.: 72 36 48 38 E-mail: emn@holb.dk DISPENSATION fra naturbeskyttelsesloven I har den 24. februar 2018 søgt om dispensation

Læs mere

Morten John Gottliebsen Erslevvej Hadsten. Landzonetilladelse

Morten John Gottliebsen Erslevvej Hadsten. Landzonetilladelse Morten John Gottliebsen Erslevvej 14 8370 Hadsten Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Landzonetilladelse Afgørelse

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Hans Jørgen Olesen Hejdesvej Ringsted

Hans Jørgen Olesen Hejdesvej Ringsted Hans Jørgen Olesen Hejdesvej 54 4100 Ringsted Dato: 2. februar 2018 Landzonetilladelse til at opføre sammenbygget carport og udhusbygning på ejendommen matr.nr. 24a Valsømagle By, Haraldsted, beliggende

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 26. august 2019 Sagsnr.: 19/43521 Ejendomsnr.: 18160 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Lone Elisabeth Pedersen Å Strandvej 61 Aa 5631 Ebberup Att. Lennart og Lone 18. oktober 2018 Sags id: 18/19165

Lone Elisabeth Pedersen Å Strandvej 61 Aa 5631 Ebberup Att. Lennart og Lone 18. oktober 2018 Sags id: 18/19165 Lone Elisabeth Pedersen Å Strandvej 61 Aa 5631 Ebberup Att. Lennart og Lone 18. oktober 2018 Sags id: 18/19165 Landzonetilladelse Afgørelse ift. Campingreglementet findes bagerst i dette brev. Assens Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted, beliggende Havrebjergvej 53, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted, beliggende Havrebjergvej 53, 4100 Ringsted Annie Noer Bay-Smidt Ledreborg Allé 130 4000 Roskilde Sendt på mail: abs@molbak.dk Dato: 29. november 2017 Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted,

Læs mere

Afgørelse på anmeldelse af gyllebeholder på Vidtskuevej 97

Afgørelse på anmeldelse af gyllebeholder på Vidtskuevej 97 Minkavler Anders Westergaard Vidtskuevej 97 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro miljoe@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ellen Marie Larsen Direkte 7257 7724 evl@jammerbugt.dk 26-02-2016 Sagsnr.:

Læs mere

Du har fået landzonetilladelse til lovliggørelse af 11 skydetekniske anlæg på matr. nr. 4ay Langå By, Langå beliggende Randersvej 50E, 8870 Langå.

Du har fået landzonetilladelse til lovliggørelse af 11 skydetekniske anlæg på matr. nr. 4ay Langå By, Langå beliggende Randersvej 50E, 8870 Langå. Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 06-06-2018 / 01.03.03-P19-15-17 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til lovliggørelse

Læs mere

Søren Gade Mårdalsvej 12 A 8860 Ulstrup. Landzonetilladelse

Søren Gade Mårdalsvej 12 A 8860 Ulstrup. Landzonetilladelse Søren Gade Mårdalsvej 12 A 8860 Ulstrup Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afgørelse Favrskov

Læs mere

Sejr Westen Jensen Dalgårdsvej 61 Resen 7600 Struer LANDZONETILLADELSE

Sejr Westen Jensen Dalgårdsvej 61 Resen 7600 Struer LANDZONETILLADELSE Sejr Westen Jensen Dalgårdsvej 61 Resen 7600 Struer LANDZONETILLADELSE Struer Kommune har den 01-08-2018 modtaget en ansøgning om landzonetilladelse til lovliggørelse af en carport, brændeskur, hesteskur,

Læs mere

Du har i en afgørelse af fået tilladelse til at opføre en kornsilo på 12,6 meters højde.

Du har i en afgørelse af fået tilladelse til at opføre en kornsilo på 12,6 meters højde. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK CHRISTIAN RIIS SINDBERG Kallerupvej 5 7790 Thyholm DATO 09-07-2015 Opførelse af en kornsilo på ejendommen

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Landinspektørfirmaet LE34 sendt på mail: ah@le34.dk Dato: 31. januar 2018 Landzonetilladelse til at udstykke énfamiliehus beliggende Torpetvej 43, 4100 Ringsted fra ejendommen Torpetvej 50 matr.nr. 6ø,

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af en hestestald på Pilgårdvej 1, 7600 Struer.

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af en hestestald på Pilgårdvej 1, 7600 Struer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO 22. august 2017 Lykke Nielsen Hestbækvej 21 7600 Struer JOURNALNUMMER 09.17.18-P19-4-17 RÅDHUSET,

Læs mere

Vandhandleplan 1. Forslag til godkendelse

Vandhandleplan 1. Forslag til godkendelse Punkt 6. Vandhandleplan 1. Forslag til godkendelse 2014-188502 Miljø- og Energiudvalget indstiller, at byrådet godkender forslag til vandhandleplan for Aalborg Kommune. Lene Krabbe Dahl var fraværende.

Læs mere

27-10-2014 14/7155. Frede Schmidt Arnkilsøre 13 6400 Sønderborg frede@afrugt.dk

27-10-2014 14/7155. Frede Schmidt Arnkilsøre 13 6400 Sønderborg frede@afrugt.dk 27-10-2014 14/7155 Frede Schmidt Arnkilsøre 13 6400 Sønderborg frede@afrugt.dk Lovliggørende landzonetilladelse til tilbygninger mv. på ejendommen matr.nr. 111 Kær, Ulkebøl, der ligger på Arnkilsøre 13,

Læs mere

Godkendelse af forslag til afgrænsning af vandløb, samt udpegning af kunstige og stærkt modificerede vandområder

Godkendelse af forslag til afgrænsning af vandløb, samt udpegning af kunstige og stærkt modificerede vandområder Punkt 9. Godkendelse af forslag til afgrænsning af vandløb, samt udpegning af kunstige og stærkt modificerede vandområder 2017-031316 Miljø- og Energiforvaltningen indstiller, at Miljø- og Energiudvalget

Læs mere

Tjørnevej Uldum T: Merete Harbo Dir: Sagsnr P

Tjørnevej Uldum T: Merete Harbo Dir: Sagsnr P Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Merete Harbo Dir: +4579755590 e-mail: Merete.Harbo @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-217751- 18 17.9.2018 Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus med tilhørende carport/garage

Læs mere

AAKJAER Landinspektører Vestergade Århus C Att. Anders Præst Andersen Sendt pr. Landzonetilladelse til udstykning

AAKJAER Landinspektører Vestergade Århus C Att. Anders Præst Andersen Sendt pr.   Landzonetilladelse til udstykning AAKJAER Landinspektører Vestergade 8 8100 Århus C Att. Anders Præst Andersen Sendt pr. e-mail: apa@aalsp.dk Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 favrskov@favrskov.dk

Læs mere

Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com. Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre sommerhus og skur

Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com. Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre sommerhus og skur Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 09.10.2015 Sagsnr. 15/18406

Læs mere

Kommunens landzonetilladelse er nødvendig, da ejendommen ligger i landzone.

Kommunens landzonetilladelse er nødvendig, da ejendommen ligger i landzone. Didde Gudiksen og Bjørn Gudiksen Mogenstrupvej 3 4300 Holbæk HOLBÆK KOMMUNE Dato: 13. maj 2019 Sagsb.: Dorte Harbo Sagsnr.: 19/16341 Dir.tlf.: 72361264 E-mail: djens@holb.dk LANDZONETILLADELSE I har søgt

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et fugletårn på ejendommen matr.nr. 54 Gyrstinge By, Gyrstinge, beliggende Øvej 14b, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at opføre et fugletårn på ejendommen matr.nr. 54 Gyrstinge By, Gyrstinge, beliggende Øvej 14b, 4100 Ringsted. Ringsted Kommune Att.: Ståle Ullestad Sendt på mail: stul@ringsted.dk Dato: 24. august 2017 Landzonetilladelse til at opføre et fugletårn på ejendommen matr.nr. 54 Gyrstinge By, Gyrstinge, beliggende Øvej

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere