Adgang til eksterne referencedata, integration til egne systemer og søgning i egne kundedata som en samlet Master Data Management (MDM) løsning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Adgang til eksterne referencedata, integration til egne systemer og søgning i egne kundedata som en samlet Master Data Management (MDM) løsning."

Transkript

1 idq MDM Edition Adgang til eksterne referencedata, integration til egne systemer og søgning i egne kundedata som en samlet Master Data Management (MDM) løsning. Hvad er Master Data Management? Master Data Management, eller på dansk håndtering af stamdata, er en disciplin som involverer alle grene af virksomheden. Stamdata er data som typisk anvendes af alle i virksomheden. Det er data som beskriver hvem, hvad, hvor i virksomhedens forretningstransaktioner. Det er navne, adresser, telefonnumre og så videre på virksomhedens kunder, leverandører, medarbejdere og andre personer og firmaer med tilknytning til virksomheden. Det er navne og specifikationer på produkter og ydelser som produceres af og anvendes af virksomheden. Det er navne og koordinater på de steder hvor kunderne bor og hvor produkterne er på et givet tidspunkt. I forbindelse med implementering af Master Data Management i virksomheden vil man typisk fokusere på følgende mål: Deling af stamdata på tværs i virksomheden således at man undgår at de samme data registreres flere gange og at stamdata optræder med forskellige værdier rundt omkring i virksomheden. Sikring af datakvalitet i forhold til alle anvendelser således at stamdata registreres rigtigt og fuldstændigt fra starten og stamdata holdes løbende opdateret. Understøttelse af datapolitik, det som også kaldes Data Governance, således at der sikres en sammenhæng mellem virksomhedens forretningsmæssige mål og hvordan data registreres og behandles. Master Data Management kan understøttes af IT systemer. idq MDM Edition er en IT løsning som enten kan eksistere sammen med andre Master Data Management løsninger eller i en løsning hvor stamdata i forvejen håndteres af et CRM system eller et ERP system eller som det ofte ses af mange systemer på en gang reglen Hvis det koster 1 krone at forebygge en fejl Så koster det 10 kroner at rette den Og det koster 100 kroner, hvis den ikke rettes

2 Hvad er Master Data Management? idq MDM Edition løser ikke alle Master Data Management udfordringer der findes. Men 76 % af alle fejl i master data sker i forbindelse med indtastning hos medarbejdere (*) og 77 % af alle organisationer, der indfører master data management, gør dette omkring kundedata (*). Derfor løser idq MDM Edition det mest presserende master data problem, der findes: Fejl i kundedata som følge datafangst hos egne medarbejdere. (*) Kilde: The Data Warehousing Institute Hvorfor sammenstille interne og eksterne data? Navn og adresse og andre stamdata for en given person eller virksomhed indtastes igen og igen rundt omkring i virksomheder hvor denne person eller firma er kunde, en person er medarbejder eller har anden tilknytning eller hvor et firma er leverandør. Vi kender nok alle sammen til at vores eget navn eller firmanavn er stavet forskelligt der hvor vi er registreret. Det samme gælder adresser. Ved at udnytte at der i dag er adgang til rigtig meget ekstern reference data omkring personer og firmaer og deres adresser kan man eliminere meget af det tastearbejde som foregår i forbindelse Eksempler på med registrering af personer og firmaer og samtidig højne danske datakilder i idq datakvaliteten på stamdata om kunder og andre forretningspartnere betragteligt. CPR: Det centrale Personregister OIS: Gyldige adresser og ejendomsdata CVR: Det Centrale Virksomhedsregister Telefonabonnenter fra teleselskaberne Reklamespærrede danskere (Robinsonlisten) Boligejere via OIS

3 Hvorfor sammenstille interne og eksterne data? Når man sammenstiller eksterne reference data og de stamdata som allerede findes i virksomhedens registre ved hjælp af fejltolerante søgninger undgår man også at registrere dubletter. Ved at registrere nye stamdata for personer og firmaer med baggrund i eksterne referencedata får man samtidig mulighed for at tilslutte sig et abonnement på ændringer af disse data. I Danmark er det især abonnement på flytninger og status ændringer såsom dødsfald via det centrale personregister (CPR) og tilsvarende opdateringer via det centrale virksomhedsregister (CVR) som er væsentlige for også på en nem måde at opretholde en optimal datakvalitet. Eksterne kilder Interne kundedata Hvad laver idq oppe i skyen? idq MDM Edition hører til den nye type af software som leveres som såkaldt Software-as-a-Service. idq programmerne skal således ikke som udgangspunkt installeres på virksomhedens egne servere idet softwaren befinder sig hos idq s driftcenter. Dette hænger sammen med at de eksterne referencedata enten også befinder sig hos idq eller hentes ude i verden via idq s driftscenter. Alt dette foregår således oppe i skyen, som man også kalder det. Så ud over at være Software-as-a-Service er idq i høj grad også Data-as-a-Service hvor idq MDM Edition samler en lang række eksterne datakilder og præsenterer disse i sammenhæng med interne datakilder.

4 Der er store fordele ved at håndtere registrering og opdatering af stamdata med en løsning oppe i skyen. Opdatering af software sker hos idq, således at virksomheden ikke skal bruge ressourcer på dette. Ikke mindst i forhold til adgang til mange forskellige eksterne datakilder og de håndtering af de ændringer, som der sker over tid i måden og mulighederne for dette, er det en kæmpe fordel at få dette administreret uden for huset. Og så er det selvfølgelig alfa og omega at de eksterne referencedata er så friske som muligt. Hvorfor er fejltolerant søgning så vigtig? Når man søger efter personer og firmaer i både eksterne referencedata og interne stamdata sker dette ofte ved at man har et navn eller en adresse som kan være stavet på mange måder. Det er tidskrævende at skulle forsøge igen og igen med forskellige stavemåder, hvis man ikke lige finder den man leder efter. En meget hyppig årsag til at der opstår dubletter er også, at man ikke lige fandt en eksisterende kunde eller anden forretningspartner på en given stavemåde. Ved fejltolerant søgning indtaster man navn og/eller adresse som man mener det staves. Systemet vil herefter ikke blot finde de personer og firmaer der matcher præcis men også de personer og firmaer som er stavet en smule anderledes. Endvidere findes også personer og firmaer hvor stavningen lyder på samme måde som det indtastede. Det er det som også kaldes fonetisk søgning. idq Fritekst søgning Søgning efter dybøl mølle som finder dybbøl mølle som egen kunde samt to enheder fra CVR.

5 Hvad laver en data steward? En data steward er et begreb som er blevet populært i forbindelse med Data Governance initiativer. Det er en person som oftest i forbindelse med en relevant funktion i virksomheden tager sig af at data registreres og vedligeholdes korrekt i henhold til virksomhedens datapolitik og forretningsregler. idq MDM Edition har et såkaldt data steward modul som hjælper til med at sikre at stamdata om kunder og andre forretningspartnere vedligeholdes på ordentlig vis. Data Steward modulet opfanger ændringer til stamdata som enten kan fødes i virksomheden, kommer ind via kunders og forretningsparteres selvregistrering og ikke mindst via abonnement på ændringer via eksterne referencedata. Med hensyn til danske referencedata opfanges følgende ændringsdata: Persondata via det Centrale Person Register (CPR) i form af flytninger, dødsfald og andre statusændringer. Firmadata i form af navneændringer, flytninger, ophør og ændring af andre data enten fra det Centrale Virksomheds Register (CVR) eller andre udbydere af firmadata. Adresse og ejendomsdata i form af nye ejendomme og adresser, ejerskifte og ændringer i basale ejendomsdata via det Offentlige Informations System (OIS). I data steward modulet kan der opsættes regler for hvordan ændringer enten behandles fuldautomatisk eller via interaktiv behandling. Udenlandske data i idq Via idq er der adgang til gyldige adresser i hele verden. Dette sker enten via globale services eller via adgang til dybe nationale adresseregistre. Endvidere er der adgang til internationale erhvervsdata samt adgang til dybe ejendoms og persondata i forskellige lande i forhold til de seneste muligheder og hvad den lokale lovgivning tillader. Alt dette sker gennem idq således at der kun er en enkelt brugergrænseflade at forholde sig til. Hvem bruger idq? idq anvendes af mange forskellige virksomheder som typisk har mange kunder, medlemmer, medarbejdere, leverandører eller andre forretningspartnere at holde styr på. Hos SE koncernen, som tidligere er kendt som blandt andet Syd Energi og Stofa, anvendes idq MDM Edition som en del af den samlede Master Data Management løsning, hvor IDQ sørger for at stamdata om nye kunder og leverandører registreres hurtigt, effektivt og rigtigt første gang samt at stamda ta konstant vedligeholdes, hvilket sikrer en smidig og korrekt administration og en forudsætning for at opretholde gode og vedvarende forhold til kunder og andre forretningspartnere. Sociale data og idq idq er en af pionererne i hvordan interne master data, eksterne reference data og profiler fra sociale netværk kan sammenstilles. Der er via idq adgang til at matche master data med data fra LinkedIn, FaceBook og over 100 andre sociale netværk.

6 Vi kan nu sikre datakvalitet i kundedata Med IDQ MDM Edition har vi endelig mulighed for at validere vore kundedata både før og efter oprettelsen. Applikationen er den essentielle brik i vores master data systemarkitektur der gør, at vi kan sikre datakvalitet i kundedata og gøre det rigtigt første gang. Asger Lau Petersen, Master Data ansvarlig, SE Koncernen Om er en uafhængig datavirksomhed som lever efter mantraet om altid at udfordre mulighederne for hvor hurtigt, enkelt og præcist virksomheder kan få adgang til deres vigtigste forretningsdata fra såvel private som offentlige kilder. Om DM Partner A/S DM Partner A/S er en data- og softwarevirksomhed med forretningskompetence indenfor CRM, Big Data og Data Quality. Vi udvikler teknologiske og cloud-baserede løsninger til styring og kvalitetssikring af data til CRM-aktiviteter, DM-kampagner og kundeadministration. Vi har specielt fokus på datavask og løbende vedligeholdelse af kritiske kunde- og markedsdata. Adresse: Ewaldsgade 7,. Telefon: hs@idq.dk Adresse: Ewaldsgade 7,. Telefon: info@dmpartner.dk

Indledning: Michael Møller, Sonlinc - Kundeoplysninger i SonWin Indlæg fra IDQ: Peter Rald, IDQ

Indledning: Michael Møller, Sonlinc - Kundeoplysninger i SonWin Indlæg fra IDQ: Peter Rald, IDQ 09.00-09.10 Indledning: Michael Møller, Sonlinc - Kundeoplysninger i SonWin 09.10-09.25 Indlæg fra IDQ: Peter Rald, IDQ - Præsentation af løsninger 09.25 09.40 Indlæg fra SEF Lone Ejdorf, SEF - Gennemgang

Læs mere

Hvad vil det sige at være datadrevet, og hvilken rolle spiller master data i en datadrevet organisation?

Hvad vil det sige at være datadrevet, og hvilken rolle spiller master data i en datadrevet organisation? Hvad vil det sige at være datadrevet, og hvilken rolle spiller master data i en datadrevet organisation? Intro Master data s rolle i en datadrevet organisation. Hvordan bruger I data i jeres organisation?

Læs mere

Faktaark for BBR 2.0

Faktaark for BBR 2.0 4. april 2014 SRS Faktaark for BBR 2.0 Overordnet beskrivelse og baggrund for BBR 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Baggrund og formål... 3 BBR i dag... 3 Fremtidige BBR 2.0... 4 3. Teknik...

Læs mere

Faktaark for BBR 2.0

Faktaark for BBR 2.0 1. december 2014 HEGK Faktaark for BBR 2.0 Overordnet beskrivelse og baggrund for BBR 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Baggrund og formål... 3 BBR i dag... 3 Fremtidige BBR 2.0... 4 3. Teknik...

Læs mere

Kreditmax Med viden om kreditmax kan I koncentrere jer om salgsarbejdet med

Kreditmax Med viden om kreditmax kan I koncentrere jer om salgsarbejdet med Værdiskabende online markedsdata nemt integreret med SuperOffice CRM Find nye kunder Med Bisnode Markedsdata til SuperOffice kan du finde nye kundeemner i Bisnodes online database og nemt importere dem

Læs mere

Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning

Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning Indførelsen af Ibistic-løsningen er en af de mest vellykkede itprojekter, vi har gennemført. Vi var nødt til at indføre systemet

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

idq instant Data Quality

idq instant Data Quality Januar 2012 Vers. 1.5 idq instant Data Quality Side 1 af 25 idq A/S Januar 2012 Indhold 1. Hvad er idq... 4 1.1 Generelt om idq... 4 1.2 idq sikrer dig... 4 1.3 Hvad kan idq hjælpe dig med... 4 2. Generelt

Læs mere

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER www.dmsoftware.dk DM PARTNER ACADEMY Dialog Manager SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER Slotsmarken DK-2970 Hørsholm Denmark Tel +45 45 76 69 00 Fax +45 45 76 69 0 dmsoftware@dmsoftware.dk At

Læs mere

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people Succes med CRM Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people CRM handler om at huske at kontakte dine kunder! Alt efter om du er salgschef, marketingmedarbejder eller arbejder indenfor

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

SURVIVAL-KIT. Hvad kan jeg nå at gøre inden 25. maj 2018? p e r s o n d a t a f o r o r d n i n g e n

SURVIVAL-KIT. Hvad kan jeg nå at gøre inden 25. maj 2018? p e r s o n d a t a f o r o r d n i n g e n SURVIVAL-KIT Hvad kan jeg nå at gøre inden 25. maj 2018? Den 25. maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft og stiller en lang række krav til, hvordan persondata må behandles i fx virksomheder,

Læs mere

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012 January 2012 3. årgang, nummer 1 Harmoni Med SAP PI Når tingene går op i en højere enhed Godt nytår! Vi er kommet ind i 2012 med fuld fart, og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med kunder og

Læs mere

Brugervejledning NN Markedsdata for ectrl

Brugervejledning NN Markedsdata for ectrl Brugervejledning NN Markedsdata for ectrl ectrl giver med NN markedsdata let adgang til at oprette kunder, leverandører og kundeemner med opdaterede informationer og til at lave en opdatering af eksisterende

Læs mere

TDCs Signaturserver. 11/05 - Version 1.0 2005 TDC Erhverv Sikkerhed og certifikater

TDCs Signaturserver. 11/05 - Version 1.0 2005 TDC Erhverv Sikkerhed og certifikater TDCs Signaturserver Side 2 Indhold Indledning...3 Teknisk projekt... 3 Tekniske forudsætninger... 3 Installation af klienten... 4 Udstedelse af signatur... 4 Anvendelse af signaturen... 6 Eksport af signaturen...

Læs mere

Integration mellem webcrm og NN Markedsdata

Integration mellem webcrm og NN Markedsdata Integration mellem webcrm og NN Markedsdata I samarbejde med NN Markedsdata (NNM) tilbyder webcrm følgende 3 tillægsmoduler, der giver mulighed for direkte integration mellem webcrm og NN Markedsdatabasen,

Læs mere

Opgaven elektronisk Eksamensplan 2.doc - skal afleveres i 1 eksemplar på case arbejdsdagen mellem kl og

Opgaven elektronisk Eksamensplan 2.doc - skal afleveres i 1 eksemplar på case arbejdsdagen mellem kl og CASEEKSAMEN Informationsteknologi NIVEAU: C DATO: 13. juni 2016 OPGAVE På adr. http://ekstranet.learnmark.dk/eud-eksamen2016/ finder du INDHOLD Opgaven elektronisk Eksamensplan 2.doc - skal afleveres i

Læs mere

Videndeling og samarbejde baseret på moderne IT-værktøjer i en moderne organisation

Videndeling og samarbejde baseret på moderne IT-værktøjer i en moderne organisation Fredericia Kommune Videndeling og samarbejde baseret på moderne IT-værktøjer i en moderne organisation København den 26. oktober 2005 Peter Møller Projektchef Fredericia Kommune Tlf.: 7210 7730 sfpt@fredericiakom.dk

Læs mere

Agenda Spor 1. 13.00 Nyheder om afregning og potentielle nye moduler. 14.00 Slut på spor 1. 27. maj 2015

Agenda Spor 1. 13.00 Nyheder om afregning og potentielle nye moduler. 14.00 Slut på spor 1. 27. maj 2015 13.00 Nyheder om afregning og potentielle nye moduler Velkomst (Esben) Undlad udbetalinger overfør til kontrakt (Esben) Debitor og afregning (Kai) Datavalidering (Karina) Nye DataHub-moduler? (Sophie)

Læs mere

Minikonference om Sag og Dokumentstandarder 15. juni 2011, Odense

Minikonference om Sag og Dokumentstandarder 15. juni 2011, Odense CPR Broker version 2.0 Minikonference om Sag og Dokumentstandarder 15. juni 2011, Odense Steen Deth, Chefarkitekt sde@gentofte.dk CPR data hvor svært (og interessant) kan det være? Kommune Borgerservice

Læs mere

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics CRM 2013

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics CRM 2013 Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics CRM 2013 Indledning Løsningen Navne & Numre Erhverv Webservice til Microsoft Dynamics muliggør integration til Microsoft

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

Erfaringer fra MDM projekt hos Region Syd. Ivan Bergendorff 13. marts 2013 ibe@dubex.dk

Erfaringer fra MDM projekt hos Region Syd. Ivan Bergendorff 13. marts 2013 ibe@dubex.dk Erfaringer fra MDM projekt hos Region Syd Ivan Bergendorff 13. marts 2013 ibe@dubex.dk Agenda: Region Syd En strategisk beslutning Forventede gevinster? Udvælgelses processen Region Syd mobillity Projektet,

Læs mere

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvad er ectrl? 4 Deloitte og partnere 5 Support 6 Installation af ectrl 8 Oprettelse og administration af brugere 9 Hjælp til selvhjælp

Læs mere

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics CRM 2016

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics CRM 2016 Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics CRM 2016 Indledning Løsningen Navne & Numre Erhverv Webservice til Microsoft Dynamics muliggør integration til Microsoft

Læs mere

Workshop 2 - Mål og prioriter din virksomheds digitale indsats

Workshop 2 - Mål og prioriter din virksomheds digitale indsats Workshop 2 - Mål og prioriter din virksomheds digitale indsats Århus 13. september 2016 Teknologisk Institut Tanya Sørensen Asger Thomsen Odd Erland Bakkengen Sure it Per U. Nielsen Ove K. Nielsen Deltagende

Læs mere

Er der stadig behov for brugeruddannelse?

Er der stadig behov for brugeruddannelse? Er der stadig behov for brugeruddannelse? Bjarne Herskin, teach to teach, 2013 ER DET NØDVENDIGT MED BRUGERUDDANNELSE ANNO 2013? Er det virkelig stadig relevant at afholde it-brugerkurser. Er vi ikke nået

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

CAMPridge Medlemssystemet kan udbygges med en række ekstra funktioner og faciliteter, kaldet tilvalg.

CAMPridge Medlemssystemet kan udbygges med en række ekstra funktioner og faciliteter, kaldet tilvalg. CAMPridge for Dynamics AX - Tilvalg Landeuafhængige tilvalg til CAMPridge Medlems-system CAMPridge Medlemssystemet kan udbygges med en række ekstra funktioner og faciliteter, kaldet tilvalg. Persondata,

Læs mere

Overvejelser ved valg af IT system

Overvejelser ved valg af IT system Overvejelser ved valg af IT system Teknologisk Institut v/: Tanya Sørensen, faglig leder Agenda Implementeringsproces og kravspecifikation Case Hvordan kommer vi videre? Implementeringsproces og kravspecifikation

Læs mere

Politik om bekæmpelse af bestikkelse

Politik om bekæmpelse af bestikkelse Politik om bekæmpelse af bestikkelse Indledning RPC koncernen Plc ( selskabet ) fører en nultolerancepolitik i forhold til bestikkelse og korruption i sine globale forretningsaktiviteter, i både den offentlige

Læs mere

Manual til Kundekartotek

Manual til Kundekartotek 2016 Manual til Kundekartotek ShopPlanner Customers Med forklaring og eksempler på hvordan man håndterer kundeoplysninger www.obels.dk 1 Introduktion... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Anvendelse... 3 2 Referencer...

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Langtved Data A/S Nyhedsbrev

Langtved Data A/S Nyhedsbrev Langtved Data A/S Nyhedsbrev Nr. 2 Indledning I denne udgave af nyhedsbrevet har vi valgt at sætte fokus på interessante faciliteter som allerede benyttes af nogle af vores kunder og som kunne være interessante

Læs mere

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Med fokus på jeres virksomhed HotSoft 8 er et komplet bookingsystem, som egner sig til alle typer virksomheder fra vandrerhjem til store hotelkæder. Eftersom HotSoft

Læs mere

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2016

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2016 Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2016 Indledning Med Navne & Numre Erhverv Webservice til Microsoft Dynamics NAV kan du oprette og vedligeholde data

Læs mere

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING Ønsker du mere effektivt for at opfylde din

Læs mere

Systemejer organisation. Grønlands Selvstyre/Digitaliseringsstyrelsen

Systemejer organisation. Grønlands Selvstyre/Digitaliseringsstyrelsen Systemejer organisation Grønlands Selvstyre/Digitaliseringsstyrelsen Hvorfor systemejer organisation? For at forbedre brugernes oplevelse af fagsystemer, skal samspillet mellem det tekniske fundament og

Læs mere

RENOMATIC. Affaldsadministration

RENOMATIC. Affaldsadministration RENOMATIC Affaldsadministration ENOMATIC Effektiv styring af Affaldsadministration RENOMATIC anvendes af kommuner, affaldsselskaber og renovatører til administration og styring af affaldsindsamlingen.

Læs mere

SAPAs forretningsmæssige behov i relation til Dialogintegration. SAPAs behov for Dialogintegration. Fordele ved brug af dialogintegration i SAPA

SAPAs forretningsmæssige behov i relation til Dialogintegration. SAPAs behov for Dialogintegration. Fordele ved brug af dialogintegration i SAPA 26. marts 2014 NOTAT SAPAs forretningsmæssige behov i relation til Dialogintegration Dette notat beskriver SAPAs specifikke forretningsmæssige behov i forhold til integration med relevante ESDH-/fagsystemer,

Læs mere

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen EKSTERN PERSONDATAPOLITIK for Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen 1 Generelt 1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som Stiftelsen modtager og/eller indsamler om dig, det

Læs mere

Profitabel styring af projekt produktionen.

Profitabel styring af projekt produktionen. Session A2 Profitabel styring af projekt produktionen. V/Thomas Vest, Chef konsulent EG Neoprocess A/S 1 Agenda Introduktion Industri trends Projekt produktion i en global verden Microsoft Dynamics AX

Læs mere

Guide. Opsætning og brug af NN Markedsdatas modul i e-conomic

Guide. Opsætning og brug af NN Markedsdatas modul i e-conomic Guide Opsætning og brug af NN Markedsdatas modul i e-conomic Step for step guide Hos NN Markedsdata er det afgørende, at vores brugere får den optimale værdi af vores løsninger. Med denne guide får du

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

Faktaark for DAR 1.0

Faktaark for DAR 1.0 1. december 2014 HEGK Faktaark for DAR 1.0 Overordnet beskrivelse og baggrund for DAR 1.0 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Baggrund og formål... 3 DAR i dag... 3 Fremtidige DAR 1.0... 4 3. Teknik...

Læs mere

SURFTOWNS SIKRINGSMILJØ. Databehandleraftalen - Bilag 1

SURFTOWNS SIKRINGSMILJØ. Databehandleraftalen - Bilag 1 SURFTOWNS SIKRINGSMILJØ Databehandleraftalen - Bilag 1 Indholdsfortegnelse Fysisk sikkerhed... 2 Logiske adgange... 2 Netværk... 2 Logning... 2 Sårbarhedsstyring... 2 Overvågning... 2 Backup... 3 Kryptering...

Læs mere

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT FACTSHEET Mange virksomheder håndterer stadig bogholderi og betalinger i to forskellige programmer, hvilket medfører at betalingsoplysninger ofte indtastes 2-3 gange inden de er bogført, betalt og afstemt.

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Holms Støbeteknik vedr. behandling af persondata Version Versions 1.01 Dato 18/-2018 Godkendt af Bettina Holm Antal sider 12 Side 1 af 12 Privatlivspolitik

Læs mere

Enterprise Search fra Microsoft

Enterprise Search fra Microsoft Enterprise Search fra Microsoft Sådan kommer du i gang med search i Microsoft SharePoint Server 2007 Simon Tange Mortensen Solution Sales Specialist Microsoft Danmark simontm@microsoft.com Flere grænseflader

Læs mere

Navision Stat 7.0. CVR Integration. Overblik. Side 1 af 15. 30. april 2015 ØS/ØSY/MAG

Navision Stat 7.0. CVR Integration. Overblik. Side 1 af 15. 30. april 2015 ØS/ØSY/MAG Side 1 af 15 Navision Stat 7.0 30. april 2015 ØS/ØSY/MAG CVR Integration Overblik Introduktion I denne vejledning kan du læse om, hvordan du validerer dine debitorers og kreditorers data op imod Det Centrale

Læs mere

Maj 2012. Peter Kristiansen, pkris@nets.eu

Maj 2012. Peter Kristiansen, pkris@nets.eu Overgang til NemID til erhverv Maj 2012 Nets DanID A/S Peter Kristiansen, pkris@nets.eu NemID til erhverv 1. Opgaven vi står over for 2. De indledende øvelser 3. Sådan forløber migreringen 4. Problemer

Læs mere

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro.

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. InfoPro 2i Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. Mission MaCom's mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders

Læs mere

procesdrevet implementering I produktionsvirksomheder

procesdrevet implementering I produktionsvirksomheder RAPIDVALUE til AX 2012 procesdrevet implementering I produktionsvirksomheder med udgangspunkt i best practice Bryd med de sidste 20 års tilgang til ERPimplementering Veldokumenterede Best Practice forretningsprocesser

Læs mere

Den nye datasync. v/ HKL

Den nye datasync. v/ HKL Den nye datasync v/ HKL Hvorfor datavask Mistede ordrer og omsætning Negativ PR Det samme arbejde skal gøres flere gange Øgede omkostninger til porto Kundernes navne staves forkert Kunderne modtager ikke

Læs mere

Projektportal og ESDH. Thomas Palsbjørn-Pedersen, Principal Business Consultant, 8/

Projektportal og ESDH. Thomas Palsbjørn-Pedersen, Principal Business Consultant, 8/ Projektportal og ESDH Thomas Palsbjørn-Pedersen, Principal Business Consultant, 8/11-2017 Thomas Palsbjørn-Pedersen Principal Business Consultant Fagligt ansvarlig for søgning, dokumenthåndtering og taksonomi

Læs mere

1. Release Notes for WorkZone Content Server 2014 og Captia Web Client 4.7 3. 2. Ny og ændret funktionalitet 4. 3. Rettet i denne version 7

1. Release Notes for WorkZone Content Server 2014 og Captia Web Client 4.7 3. 2. Ny og ændret funktionalitet 4. 3. Rettet i denne version 7 2014 Release Notes WorkZone Content Server 2014 Indhold 1. Release Notes for WorkZone Content Server 2014 og Captia Web Client 4.7 3 2. Ny og ændret funktionalitet 4 3. Rettet i denne version 7 4. Kendte

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig: INET-DESIGN ApS Vølundsvej Åbyhøj CVR:

Persondatapolitik. Dataansvarlig: INET-DESIGN ApS Vølundsvej Åbyhøj CVR: Persondatapolitik Dataansvarlig: INET-DESIGN ApS Vølundsvej 1 8230 Åbyhøj CVR: 27264298 Sidst opdateret: 8. marts 2018 1. Indledning Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for Tabellae A/S vedr. behandling af persondata Version 1.1 Dato for seneste opdatering 25.10.2018 Godkendt af Stefan Reina Antal sider 13 Side 1 af 12 Tak, for dit besøg på

Læs mere

Rapport. Anbefaling. Sikkerhedstjekket 2016 Rådet for Digital Sikkerhed

Rapport. Anbefaling. Sikkerhedstjekket 2016 Rådet for Digital Sikkerhed Rapport Anbefaling God IT-sikkerhed er god forretning. En brist i jeres IT-sikkerhed kan koste din virksomhed mange penge i genopretning af dine systemer, data og ikke mindst dit omdømme hos dine kunder

Læs mere

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM Lasso for Microsoft Dynamics CRM Brugerguide Opdateret d. 21.07.2017 BRUGERVEJLEDNING TIL LASSO I MICROSOFT DYNAMICS CRM Denne vejledning beskriver anvendelsen af Lasso i Microsoft Dynamics CRM. Har du

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

Den sammenhængende medlemsplatform

Den sammenhængende medlemsplatform Den sammenhængende medlemsplatform Fra ERP til CRM med medlemmet i fokus København 14. juni 2016 Niels Ferdinand Karstensen Principal nfk@netcompany.com Copyright 2016 Netcompany A/S. Alle rettigheder

Læs mere

DATA & CREDIT MONITORING

DATA & CREDIT MONITORING DATA & CREDIT MONITORING DATA & CREDIT MONITORING HOLDER AUTOMATISK DIN KUNDE- DATABASE DAGLIGT OPDATERET OG MINIMERER RISIKOEN FOR TAB PÅ DINE KUNDER OG LEVERANDØRER. Bisnode Data & Credit Monitoring

Læs mere

Installationsguide. Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2015

Installationsguide. Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2015 Installationsguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2015 Indledning Dette dokument indeholder vejledning til installation af modulet NN Markedsdata i Dynamics NAV

Læs mere

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE The new approach to software LittleBeacon CASESTORY Northern Micro er en af Canadas største udbydere af it med hovedsæde i Ottawa.

Læs mere

SAS Education Services

SAS Education Services SAS Education Services Indhold SAS Datamodellering Education Service...2 Tour de SAS Education Service...3 SAS Visual Analytics Education Service...4 SAS Data Integration Education Service...6 SAS Metadata-sikkerhed

Læs mere

Installationsguide. Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2013

Installationsguide. Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2013 Installationsguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2013 Indledning Dette dokument indeholder vejledning til installation af modulet NN Markedsdata i Dynamics NAV

Læs mere

Collegesport.us HÅNDTERING AF DATA Generelt beskrevet

Collegesport.us HÅNDTERING AF DATA Generelt beskrevet Collegesport.us HÅNDTERING AF DATA Generelt beskrevet Hvem har adgang til den studerendes data foruden den studerende Database Administrator Adgangsgiver: Super Admin Adgang til alle info, men kan ikke

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for MHT ApS vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 28.05.2018 Godkendt af Jette Petersen Antal sider 11 Side 1 af 11 Tak, for at du har valgt at bruge vores produkter/services.

Læs mere

Cirka folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre bliver brugere af det Fælles Bibliotekssystem

Cirka folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre bliver brugere af det Fælles Bibliotekssystem 2 CICERO LIBRARY MANAGEMENT SYSTEM Cirka 1.500 folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre bliver brugere af det Fælles Bibliotekssystem DET FÆLLES BIBLIOTEKSSYSTEM Det Fælles Bibliotekssystem er et

Læs mere

VIDEN TO GO. Øget konkurrenceevne og mobilitet gennem målrettet voksen- og efteruddannelse

VIDEN TO GO. Øget konkurrenceevne og mobilitet gennem målrettet voksen- og efteruddannelse X Øget konkurrenceevne og mobilitet gennem målrettet voksen- og efteruddannelse Øget konkurrenceevne og mobilitet gennem målrettet voksen- og efteruddannelse Arbejdsmarkedet er i konstant forandring, og

Læs mere

Politik for håndtering af interessekonflikter i Sparinvest

Politik for håndtering af interessekonflikter i Sparinvest Politik for håndtering af interessekonflikter i Sparinvest Juni 2016 Politik for håndtering af interessekonflikter i Sparinvest Sparinvest handler værdipapirer og finansielle instrumenter for danske og

Læs mere

Det handler om mennesker.

Det handler om mennesker. Det handler om mennesker. Piiple hjælper virksomheder med at håndtere medarbejdernes netværksrelationer Hver dag deler vi vores kontaktinformationer med potentielle kunder, netværksrelationer og fremtidige

Læs mere

Leder- og medarbejdermodul

Leder- og medarbejdermodul Leder- og medarbejdermodul Bilag 1.6 Ydelsesbeskrivelse Version: September 2017 Indhold Indledning... 3 Leder- og medarbejdermodul... 3 Sikkerhed og teknik... 3 Anvendelse af Leder- og medarbejdermodul...

Læs mere

2.1. Priser og indhold for Leverandørens Abonnement findes på Sitet.

2.1. Priser og indhold for Leverandørens Abonnement findes på Sitet. FORRETNINGSBETINGELSER PIPIPCARE 1. ANVENDELSESOMRÅDE Forretningsbetingelserne (herefter Betingelserne ) gælder for køb af en abonnementservice (herefter Abonnement ) på hjemmesiden PipipCare. com (herefter

Læs mere

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM Lasso for Microsoft Dynamics CRM Installationsvejledning Opdateret d. 20.07.2017 INSTALLER LASSO I MICROSOFT DYNAMICS CRM Denne vejledning beskriver installation af Lasso, opsætning, ændring af brugere

Læs mere

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION I denne vejledning gennemgås installation af Stofa OnlineDisk samt opsætning, brugerflade og OnlineDisk Webportalen. Trin 1 Information om Stofa OnlineDisk Stofa

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Product Ownerens værktøjskasse

Product Ownerens værktøjskasse Product Ownerens værktøjskasse 26. marts 2014 Jesper Thaning, agil praktiker & partner i BestBrains Agenda Vurdering af behov (værdi og risiko) Nedbrydning Det visuelle Afklaring af User Stories PO i større

Læs mere

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS hvem er vi? Autogenbrugsbranchen Kundefordeling Hvorfor et nyt program? Programmodel Skalérbar

Læs mere

Grunddataprogrammerne. Georg Bergeton Larsen og Jørgen Grum

Grunddataprogrammerne. Georg Bergeton Larsen og Jørgen Grum Grunddataprogrammerne Georg Bergeton Larsen og Jørgen Grum Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering 29. marts 2018 Side 1 Oversigt - Datafordeler (aktiviteter og planer) - Adresser (GD2) - Ejendomme

Læs mere

Integration til andre it-systemer

Integration til andre it-systemer Tangora White Paper: Integration til andre it-systemer Med indbygget web service support giver Tangora Portal CMS rige muligheder for realtidsintegration mellem Tangora webløsninger og eksterne it-systemer.

Læs mere

Hvad er Mobile Device Management og hvad er udbyttet? Ejal Bracha eb@it2trust.com

Hvad er Mobile Device Management og hvad er udbyttet? Ejal Bracha eb@it2trust.com Hvad er Mobile Device Management og hvad er udbyttet? Ejal Bracha eb@it2trust.com Agenda Program 09.00-09.30 Registrering og morgenmad 09.30-09.40 edgemo byder velkommen 09.40-10.10 Hvad er Mobile Device

Læs mere

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt.

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. Privatlivspolitik 1. Om Klassisk-dressur.dk Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. En del af KLASSISK-DRESSUR.DK ś aktiviteter udføres via hjemmesiden www.klassisk-dressur.dk,

Læs mere

Hvordan kommer mit selskab i gang med arbejdet vedr. persondata. Dansk Fjernvarme

Hvordan kommer mit selskab i gang med arbejdet vedr. persondata. Dansk Fjernvarme Hvordan kommer mit selskab i gang med arbejdet vedr. persondata Dansk Fjernvarme Plesners projektmodel PLANLÆGNING BESKRIVELSE ANALYSE AFHJÆLPNING PROCESSER IMPLEMEN- TERING DRIFT GOVERNANCE Definér projektets

Læs mere

Bilag 4 - Databehandleraftale Til Distributionsaftalen indgået mellem parterne.

Bilag 4 - Databehandleraftale Til Distributionsaftalen indgået mellem parterne. Bilag 4 - Databehandleraftale Til Distributionsaftalen indgået mellem parterne. Om behandling af personhenførbare oplysninger foretaget for kunden, herefter benævnt Dataansvarlig af A/S Bladkompagniet

Læs mere

HR-services til nye tider

HR-services til nye tider HR-services til nye tider Arbejdsstyrken i Danmark er under forandring. Vi tror, HR-services er en del af løsningen. cgi.com 2 cgi.com 3 Fleksible løsninger til en udfordrende fremtid Staten bliver løbende

Læs mere

Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data.

Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data. Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data. 1. Generelt Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

Jan Hansen, AMP CMDB Specialist

Jan Hansen, AMP CMDB Specialist Jan Hansen, AMP CMDB Specialist Hansen@ampartner.com Hvad er en CMDB? Et register over enheder (ITIL sk: Configuration Items eller CIs) CIs indeholder relevante oplysninger: attributter Sammenhænge eller

Læs mere

Markedsinfo. Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201001

Markedsinfo. Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201001 Markedsinfo Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk Side 1 Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Rollebaseret Indholdet i dette dokument må på ingen måde gengives helt eller delvist hverken på tryk eller i

Læs mere

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål.

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål. Indhold Indledning... 3 Søgefunktioner... 4 Søgning fra forsiden... 5 Søgning under menupunktet Instrument... 6 Sådan får man vist instrumenterne i en bestemt afdeling... 7 Sådan ændrer man status på et

Læs mere

Præsentation af Curanets sikringsmiljø

Præsentation af Curanets sikringsmiljø Præsentation af Curanets sikringsmiljø Version: 1.1 Dato: 1. marts 2018 Indholdsfortegnelse Indledning: side 3 Organisering af sikkerhed: side 3 Politikker, procedurer og standarder: side 3 Medarbejdersikkerhed:

Læs mere

Sådan skærer du toppen af

Sådan skærer du toppen af Sådan skærer du toppen af dine software udviklingsomkostninger BOOK ET MØDE OG VIND EN LÆKKER NÜVI GPS FRA GARMIN Tieto kan krydre dine softwareprojekter på nye måder Udover traditionel konsulentbistand

Læs mere

Lean filosofien og administrative Lean-værktøjer

Lean filosofien og administrative Lean-værktøjer Lean filosofien og administrative Lean-værktøjer Hvad er Lean? Lean er en produktions- og ledelsesfilosofi, der oprindeligt stammer fra den japanske bilindustri (Toyota). Lean produktion er trimmet produktion.

Læs mere

En opfordring til dig og dit firma

En opfordring til dig og dit firma En idé En opfordring til dig og dit firma Tænk forretningens vision og ambitioner med ind i jeres næste telefoniløsning Hvilken idé indkapsler bedst jeres vision og bidrager mest til at nå jeres mål?

Læs mere

nticonnect nticonnect er en web-platform, der gør det muligt at samle al data. NTI CADcenter A/S

nticonnect nticonnect er en web-platform, der gør det muligt at samle al data. NTI CADcenter A/S Telefon: 70 10 14 00 E-mail: nti@nti.dk Web : www.nti.dk nticonnect nticonnect er en web-platform, der gør det muligt at samle al data. NTI CADcenter A/S FORORD AF MICHAEL MØLLER JENSEN DIVISIONSCHEF,

Læs mere

Gevinsterne ved grunddataforbedringer på ejendomsdataområdet

Gevinsterne ved grunddataforbedringer på ejendomsdataområdet Gevinsterne ved grunddataforbedringer på ejendomsdataområdet Peter Lindbo Larsen, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Grunddataprogrammets delprogrammer Grunddatamodellen GD1 -Ejendomsdataprogrammet

Læs mere