Hvad vil det sige at være datadrevet, og hvilken rolle spiller master data i en datadrevet organisation?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvad vil det sige at være datadrevet, og hvilken rolle spiller master data i en datadrevet organisation?"

Transkript

1 Hvad vil det sige at være datadrevet, og hvilken rolle spiller master data i en datadrevet organisation?

2 Intro Master data s rolle i en datadrevet organisation. Hvordan bruger I data i jeres organisation? Træffer I beslutninger baseret på de data, I har indsamlet? Ved I, hvilke data I har brug for, for at nå jeres forretningsmæssige mål? I vores digitale verden bruger stort set alle virksomheder og organisationer i et eller andet omfang data i deres forretning. Det er ikke ualmindeligt at have mange forskellige systemer - hvad enten der er tale om CRM-systemer, programmer til marketing og kundeservice eller regnskabssystemer til økonomistyring mv. Og hvert af de programmer har sin egen kilde til nye data. Via disse systemer og programmer indsamles der hele tiden data. Men hvordan skabes der værdi af al den data? Mange virksomheder ved ikke, hvordan de bedst muligt udnytter al den data de indsamler. Og om al data er lige relevante ift. deres forretningsmæssige behov og udfordringer. Eller om de er korrekte for den sags skyld. Selvom de dagligt arbejder med deres informationssystemer, er de faktisk ikke datadrevne. Data er og kan være et meget værdifuldt aktivt for alle virksomheder, men de fleste udnytter kun en lille del af den potentielle værdi, der ligger i data og analyser. Datadrevne virksomheder vækster i gennemsnit 6 gange mere end almindelige virksomheder. De sætter data i centrum af alt hvad de foretager sig, integrerer dem i deres forretningsprocesser og bruger databaseret viden til at drive deres strategi og beslutninger.

3 Derfor skal i være datadrevne Data har allerede ændret spillereglerne for mange brancher, og flere og flere virksomheder begynder også at have en datadrevet tilgang. De virksomheder der agerer på alle disse datadrevne muligheder vil også opleve, at de kommer til at tage føringen i deres brancher. Ikke alene styrker de deres kerneaktiviteter de udforsker også helt nye forretningsmodeller. Fremfor alt kan organisationer og virksomheder gå fra gætværk og formodninger til at bruge data og analyser til at træffe hurtigere, bedre og smartere beslutninger. Faktisk viser undersøgelser, at datadrevne organisationer ikke alene nyder godt af bedre beslutninger, men også at de oplever øget driftseffektivitet og kundetilfredshed samt højere indtægter og bedre resultater. McKinsey Global Institute anfører eksempelvis, at datadrevne organisationer har 23 gange så stor sandsynlighed for at erhverve kunder, 6 gange så stor mulighed for at fastholde disse kunder og 19 gange så stor sandsynlighed for at være lønsomme som følge af samme. 23X 23 gange så stor sandsynlighed for at tiltrække nye kunder 6X 6 gange så stor sandsynlighed for at fastholde nye kunder 19X 19 gange så stor sandsynlighed for at være lønsomme

4 Hvad skal der så til for at blive datadrevet? Relevante og korrekte data er kernen i en datadrevet organisation. Uanset hvad I er i berøring med, hober dataene sig op, så det er ikke flere data, I har brug for. I har derimod brug for at etablere nogle processer, der hjælper jer med at transformere data til viden og viden til handling. Som led i denne proces skal I også sikre jer, at I overholder den relevante datalovgivning. Og for at fastholde jeres succes på den lange bane skal I automatisere jeres datastyring. Men det allerførste trin til at blive datadrevet er at sikre, at I har relevante og korrekte data i hele virksomheden. For hvordan kan I opnå et godt beslutningsgrundlag, hvis de data, I bruger, ikke er korrekte? Hvis I skal realisere jeres strategiske mål, er det afgørende, at de data, I arbejder med, er relevante, så I kan træffe de rigtige beslutninger i forhold til at opfylde disse mål. I skal bruge relevante og korrekte data i hver proces, hver transaktion, og hver gang I er i kontakt med jeres kunder. I kan ikke drive vækst, hvis I ikke har korrekte oplysninger, I kan basere jeres analyser og beslutninger på. I kan ikke automatisere jeres processer, hvis jeres data ikke er konsistente. Og I kan ikke overholde databeskyttelsesloven, hvis I ikke har kontrol over jeres data. At være datadrevet betyder, at I baserer jeres beslutninger på fakta i jeres data. Selvom det måske synes indlysende, er det en udfordring for mange virksomheder at sikre datakvaliteten. De mange forskellige systemer i organisationen, der hver især henter data fra forskellige datakilder, giver en høj grad af inkonsistens. Hvordan skal man afgøre, hvilke data der er korrekte ved uoverensstemmelse i dataene?

5 Brug én kilde til pålidelige data Uden master data fastholdes alle jeres oplysninger i siloer med forskellige definitioner og strukturer, som ikke taler sammen Når det gælder styring af vigtige virksomhedsdata, er den største udfordring at afgøre, hvilke data der er (og ikke er) korrekte på tværs af alle virksomhedens systemer. I har brug for ét samlet, pålideligt dataregister. Det er her, master data kommer ind i billedet. Master data er stamdata, der har afgørende betydning for en virksomheds drift. Ved hjælp af master data laves der en standardiseret datastruktur med definitioner, der sikrer, at konsistente data kan deles på tværs af flere forskellige systemer, programmer og processer. På den måde bliver master data én kilde til pålidelige data for hele virksomheden. Uden master data fastholdes alle jeres oplysninger i siloer med forskellige definitioner og strukturer, som ikke taler sammen. Med master data har alle i organisationen de oplysninger, de skal bruge for at træffe de bedste datadrevne beslutninger. Master data giver jer kontrol over jeres stamdata, så I kan være sikre på, at I overholder den relevante datalovgivning. Med én kilde til pålidelige data kan I også automatisere jeres datastyring og på den måde sikre konsistente og effektive dataopdateringer i hele organisationen. For den datadrevne organisation er master data omdrejningspunktet for forretningen.

6 7 trin Sådan bliver I en datadrevet organisation Start med at stille jer selv spørgsmålet: Hvad har vi brug for at vide for at nå vores forretningsmæssige mål? Det er disse data, der er væsentlige for jeres forretning jeres master data. Vær omhyggelige med at identificere, hvilke oplysninger der er nødvendige som input for at sikre jeres fremtidige vækst og forbedrede performance. Dette første trin handler om at definere, hvilke data der er relevante for jeres forretning. For at harmonisere og integrere data er der behov for en struktur. Når dataene først er sat i struktur, bliver de meget nemmere at styre. Strukturen er afgørende for at kunne i ntegrere data på tværs af virksomheden og trække viden ud af datakilder, som tidligere har været inkonsistente. Når I har identificeret jeres master data, kan I øge kvaliteten med pålidelige referencedata fra en anerkendt datapartner. Derved bliver jeres master data korrekte og opdateret, samtidig med at manglende data vil blive tilføjet. I kan også maksimere jeres viden ved at udvide og styrke jeres data med eksterne data for at identificere nye forretningsmuligheder Administrer jeres master data løbende ved hjælp af en veldefineret governance plan. En datastyringsstrategi er afgørende for at fastlægge og opretholde kvaliteten af data det mest kritiske tidspunkt er i forbindelse med registrering af kunderne. Integrer dine data i alle systemer, og opnå en effektiv strøm af kvalitetsdata. Ved at indgå samarbejde med en ekstern dataleverandør sikrer I, at jeres datastrøm er opdateret og korrekt. Gør data til viden, som omsættes tili handling. Når I har sikret kvaliteten af jeres master data, skal I analysere disse data for at kunne træffe velfunderede beslutninger om, hvordan I kan forbedre jeres processer, effektivisere de enkelte transaktioner og identificere de kunder med størst potentiale. Automatiser administrationen af jeres master data. Når I automatiserer dataopdateringer og notifikationer, får I løbende adgang til fuldstændige og pålidelige data, som kan danne grundlag for alle jeres forretningsmæssige beslutninger.

7 Én pålidelig kilde til kvalitetsdata Høj datakvalitet er af afgørende betydning for en datadrevet organisation. Hvis I kan stole på jeres data, kan I bruge dem i alle jeres processer. Hvad hjælper Bisnode med? Øge kvaliteten af jeres data. Afstem og ryd op i jeres data for at sikre høj kvalitet i jeres eksisterende data og supplere med manglende data Bisnode har kvalitetsdata, der supplerer master data i en datadrevet organisation. Med Bisnodes løsninger har du altid adgang til korrekte, opdaterede data, som er tilpassede og standardiserede. Du kan sikre, at alle dine systemer trækker de samme konsistente data, så hele organisationen har adgang til pålidelige input, der kan danne grundlag for velfunderede beslutninger. Bisnode indsamler, analyserer og forbedrer data fra hundredvis af lokale og globale kilder og samler dem, så de opfylder jeres behov. Takket være vores store markedsdækning inden for europæiske forbruger- og virksomhedsdata kan vi levere data, der matcher jeres forretningsområde og understøtter jeres datadrevne organisation. Automatisere jeres datastyring Opdater jeres master data i real time for at sikre, at jeres data til enhver tid er af høj kvalitet. Maksimere jeres udbytte af relationer Berig jeres data med nye oplysninger og skarpe analyser for at nå ud til, udbygge samarbejdet med og fastholde nye kunder.

8 Sammenfatning At være datadrevet betyder at træffe forretningsbeslutninger og administrere processer baseret på fakta og viden udledt af data. Hvis I ikke ved, hvilke data der er korrekte, hvordan kan I så lade jeres virksomhed styre af dem? Som datadrevet organisation er I nødt til at kunne stole på, at de data, I baserer jeres daglige beslutninger og langsigtede strategier på, er korrekte og opdaterede. I skal tage kontrol over jeres master data ved at definere nogle strukturer, integrere dataene i alle jeres processer og automatisere dem for at sikre, at jeres data til enhver tid er af højeste kvalitet. I skal derefter samle disse data med kvalificerede analyser og transformere information til viden med henblik på at nå jeres forretningsmæssige mål.

De nye standarder for kundeengagement

De nye standarder for kundeengagement De nye standarder for kundeengagement : Sammenfattende rapport April 2015 www.decisioningvision.com Indledning Hvordan kan du vide, om din forretningsmodel er velegnet i dag, og om fem år? Den teknologiske

Læs mere

Adgang til eksterne referencedata, integration til egne systemer og søgning i egne kundedata som en samlet Master Data Management (MDM) løsning.

Adgang til eksterne referencedata, integration til egne systemer og søgning i egne kundedata som en samlet Master Data Management (MDM) løsning. idq MDM Edition Adgang til eksterne referencedata, integration til egne systemer og søgning i egne kundedata som en samlet Master Data Management (MDM) løsning. Hvad er Master Data Management? Master Data

Læs mere

DISSE 5 DATAELEMENTER ØGER VÆRDIEN AF DIT CRM-SYSTEM

DISSE 5 DATAELEMENTER ØGER VÆRDIEN AF DIT CRM-SYSTEM D DISSE 5 DATAELEMENTER ØGER VÆRDIEN AF DIT CRM-SYSTEM 1 - INTRODUKTION 2 - DATAELEMENT 1: KORREKT ADRESSEINFORMATION 3 - DATAELEMENT 2: DAGLIGE LEDERE 4 - DATAELEMENT 3: OMSÆTNING & DRIFTSRESULTAT 5 -

Læs mere

ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver?

ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver? ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver? AF CHEFKONSULENT MALTHE MUNKØE Der tales meget om digitalisering, nye forretningsmodeller og en lang række andre forandringer og tendenser i erhvervslivet. Mange

Læs mere

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse QUICK GUIDE IT-chef - skab forandring og indflydelse I disse dage gennemgår mange organisationer store forandringer, fordi måden at drive forretning på har ændret sig markant. Konkurrencen er stigende

Læs mere

Kreditmax Med viden om kreditmax kan I koncentrere jer om salgsarbejdet med

Kreditmax Med viden om kreditmax kan I koncentrere jer om salgsarbejdet med Værdiskabende online markedsdata nemt integreret med SuperOffice CRM Find nye kunder Med Bisnode Markedsdata til SuperOffice kan du finde nye kundeemner i Bisnodes online database og nemt importere dem

Læs mere

EDC ERHVERV EFTERÅRSKAMPAGNE Mæglerbrief, oktober 2016

EDC ERHVERV EFTERÅRSKAMPAGNE Mæglerbrief, oktober 2016 EDC ERHVERV EFTERÅRSKAMPAGNE 2016 Mæglerbrief, oktober 2016 HVAD ER EFTERÅRSKAMPAGNEN? Hvad er efterårskampagne? Første fælles kampagne i EDC Erhverv hvor vi bl.a. vil være synlige på TV2 News og i en

Læs mere

Disruption by Deloitte 4 intense videnssessioner om den digitale revolution. Side 1

Disruption by Deloitte 4 intense videnssessioner om den digitale revolution. Side 1 Grab Disruption by Deloitte 4 intense videnssessioner om den digitale revolution Side 1 Side 2 Velkommen til den digitale revolution Alle taler om den digitale revolution. Om de nye eksponentielle digitale

Læs mere

Hvor meget ved du om din forretning i virkeligheden?

Hvor meget ved du om din forretning i virkeligheden? Hvor meget ved du om din forretning i virkeligheden? Sådan får du gennemsigtighed og et faktabaseret beslutningsgrundlag 28. september 2017 Seminar om lønsomhed costing som styringsværktøj Invitation til

Læs mere

Udfordringer Automation Projektledelse Networking

Udfordringer Automation Projektledelse Networking Udfordringer Forsyningsvirksomhedernes udfordringer med anvendelse af it, for at effektivisere forretningen, øge forsyningssikkerheden og øge servicen over for kunderne Proceskonsulent Lene Jensen, COWI

Læs mere

Hvordan kan virksomheder i livsstilsog designbranchen berige deres forretning med data?

Hvordan kan virksomheder i livsstilsog designbranchen berige deres forretning med data? Little Big Data Hvordan kan virksomheder i livsstilsog designbranchen berige deres forretning med data? Hvor langt er virksomheder i livsstils- og designbranchen egentlig med digitaliseringen? Hvad er

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløbet Sæt kunden i centrum - hvorfor deltage? Kursusforløbet Sæt kunden i centrum, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Networked Business Initiative

Læs mere

CRM Udfordringer & muligheder

CRM Udfordringer & muligheder Vi skaber værdi gennem fokus på viden, relationer, processer og performance management i krydsfeltet mellem mennesker, forretning og IT CRM Udfordringer & muligheder Hvad er CRM? CRM er konkurrencestrategier

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Overvejer I at oursource hele eller dele af jeres økonomifunktion? Dette whitepaper er udarbejdet, så I har et bedre beslutningsgrundlag at handle ud fra.

Læs mere

Effektivisering via krav om elektronisk indberetning af finansielle data Udnytter du mulighederne ved XBRL?

Effektivisering via krav om elektronisk indberetning af finansielle data Udnytter du mulighederne ved XBRL? Effektivisering via krav om elektronisk indberetning af finansielle data Udnytter du mulighederne ved XBRL? Industrigruppe Finans Er du klar til digital indrapportering af finansielle data? Finansielle

Læs mere

Business Intelligence

Business Intelligence Business Intelligence WHITE PAPER Version 5. marts 2019 Side 1 af 11 INDHOLD Business Intelligence... 3 Analyser... 4 Værdiskabelse... 4 Målrettede rapporter og dashboards... 5 Use cases... 5 En skræddersyet

Læs mere

Undersøgelse: - Virksomhedernes brug af regnskaber og kreditinformation

Undersøgelse: - Virksomhedernes brug af regnskaber og kreditinformation Undersøgelse: - Virksomhedernes brug af regnskaber og kreditinformation Virksomhedsregnskaber har stor værdi for erhvervslivet En ny medlemsundersøgelse gennemført blandt 537 medlemmer af Dansk Erhverv

Læs mere

Data og rammearkitektur på beskæftigelsesområdet

Data og rammearkitektur på beskæftigelsesområdet R E SULTATKONTRAKT Data og rammearkitektur på beskæftigelsesområdet (2.1) Kommunerne ønsker at levere en langt mere effektiv beskæftigelsesindsats, både mere effektiv i betydningen af bedre målopfyldelse

Læs mere

2013 Netcompany A/S Netcompany A/S Grønningen København K Tlf Side 1

2013 Netcompany A/S Netcompany A/S Grønningen København K Tlf Side 1 : E.ON Danmark E.ON er et af verdens største privatejede energiselskaber, der dagligt betjener ca. 5 millioner europæiske kunder. E.ON Danmark har aktiviteter inden for handel med el og gas samt teknisk

Læs mere

Ledelses-workshop for Marketingdirektører

Ledelses-workshop for Marketingdirektører Ledelses-workshop for Marketingdirektører Tirsdag den 27. oktober 2009 Opsamling på dagens nøglekonklusioner Marketingledelsens basale målsætninger og scorecard Strategy & Innovation Værdiskabelse Produktivitet

Læs mere

Hvis I vil vide mere. Kom godt i gang med standarder. Hvordan arbejder I med et fælles ledelsessystem og skaber synergi?

Hvis I vil vide mere. Kom godt i gang med standarder. Hvordan arbejder I med et fælles ledelsessystem og skaber synergi? Tryksag 541-643 Hvis I vil vide mere Kom godt i gang med standarder I er velkomne til at kontakte vores erfarne konsulenter inden for integreret ledelse på telefon 39 96 61 01 eller consulting@ds.dk. Helhedsorienteret

Læs mere

10 gode råd om. Strategisk salg

10 gode råd om. Strategisk salg 10 gode råd om Strategisk salg Strategisk salg - Vejen til bedre kundeløsninger Denne E-bog er tænkt som et inspirationsværktøj til at få en overordnet indsigt i fagområdet strategisk salg. For at få det

Læs mere

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services "Transforming your business" Canon Business Services I et landskab, hvor kundeadfærden hele tiden ændrer sig, ændrer det også den måde, virksomheder arbejder på, samt hvordan de

Læs mere

Workshops til Vækst. - Modul 3: Eksternt fokus. Indholdsfortegnelse

Workshops til Vækst. - Modul 3: Eksternt fokus. Indholdsfortegnelse Workshops til Vækst - Modul 3: Eksternt fokus Indholdsfortegnelse Workshops til Vækst... 1 Eksternt fokus... 2 Praktiske forberedelser... 3 Mentale modeller... 5 Indbydelse... 6 Program... 7 Opsamling

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

18. april 2016 Af Kristian Skov Økonomi & Virksomhedsledelse SURVEY FREMTIDENS STRATEGIUDVIKLING

18. april 2016 Af Kristian Skov Økonomi & Virksomhedsledelse SURVEY FREMTIDENS STRATEGIUDVIKLING 18. april 216 Af Kristian Skov Økonomi & Virksomhedsledelse SURVEY FREMTIDENS STRATEGIUDVIKLING FORDELING AF RESPONDENTER I alt er 17 besvarelser blevet indleveret Blandt disse er 983 beskæftiget som selvstændig

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi samler hele ATP Koncernen om en række initiativer og pejlemærker for digitalisering i ATP. Den støtter op om ATP Koncernens målsætning

Læs mere

Målbillede for risikostyring i signalprogrammet. Juni 2018

Målbillede for risikostyring i signalprogrammet. Juni 2018 Målbillede for risikostyring i signalprogrammet Juni 2018 1 Introduktion Opstilling af målbillede Målbilledet for risikostyringen i Signalprogrammet (SP) definerer de overordnede strategiske mål for risikostyring,

Læs mere

20.02 2015 Kristian V. Skov Pedersen samt William S. Andersen SÆT OMVERDENSANALYSEN I SPIL - ET BLIK PÅ FREMTIDENS UDVIKLINGSPARAMETER

20.02 2015 Kristian V. Skov Pedersen samt William S. Andersen SÆT OMVERDENSANALYSEN I SPIL - ET BLIK PÅ FREMTIDENS UDVIKLINGSPARAMETER 20.02 2015 Kristian V. Skov Pedersen samt William S. Andersen SÆT OMVERDENSANALYSEN I SPIL - ET BLIK PÅ FREMTIDENS UDVIKLINGSPARAMETER PROJEKTET: SÆT OMVERDENSANALYSEN I SPIL Projektets formål: Flere landmænd

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede 3 Mission og vision 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2015 6 Mål for kerneopgaver 6 Mål for intern administration 7 Gyldighedsperiode og opfølgning

Læs mere

QUICK GUIDE. Marketing, vågn op!

QUICK GUIDE. Marketing, vågn op! QUICK GUIDE Marketing, vågn op! Nu må du ikke lade overskriften provokere dig for meget. Det er ikke så hårdt ment. Det er et marketingtricks til at fange din opmærksomhed og få dig til at læse denne lille

Læs mere

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan 2016+ Indledning Holbæk står, som mange andre kommuner i Danmark, overfor både økonomiske og komplekse samfundsudfordringer. Det klare politiske budskab

Læs mere

E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk

E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk At forenkle og effektivisere hverdagen for mindre virksomheder med software, tjenester og

Læs mere

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder Accelerace vækst din vej til hurtig Accelerer din vækst Fra idé til marked hurtigt og effektivt Har I udviklet et nyt produkt og har I behov for hjælp til

Læs mere

I har ikke brug for endnu et nyt website!

I har ikke brug for endnu et nyt website! I har ikke brug for endnu et nyt website! Tusindvis af websites svæver formålsløst rundt i cyberspace. Mange af vores nye kunder har siddet med følelsen af, at de ikke fik nok ud af deres website. Og mange

Læs mere

Emilie Stage Tingskou Partner ODGERS BERNDTSON A/S

Emilie Stage Tingskou Partner ODGERS BERNDTSON A/S Omnichan Emilie Stage Tingskou Partner ODGERS BERNDTSON A/S Emilie er partner hos Odgers Berndtson i København, hvor hun primært arbejder med executive search inden for Consumer Products & Services, Healthcare

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede 3 Mission og vision 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2016 7 Mål for kerneopgaver 7 Gyldighedsperiode og opfølgning 9 Påtegning 9 Model for kvartalsvis

Læs mere

POLITIK FOR ADMINISTRATION OG PERSONALE

POLITIK FOR ADMINISTRATION OG PERSONALE POLITIK POLITIK FOR ADMINISTRATION OG PERSONALE indledning I Thisted Kommune udarbejdes styringsdokumenter ud fra dette begrebshierarki Hvad er en politik? Kommunalbestyrelsen fastsætter, fordeler og prioriterer,

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

Få det bedste ud af dit kontaktcenter! Lars Paabøl Jensen Sebastian Nielsen

Få det bedste ud af dit kontaktcenter! Lars Paabøl Jensen Sebastian Nielsen Få det bedste ud af dit kontaktcenter! Lars Paabøl Jensen Sebastian Nielsen Agenda Får I det bedste ud af jeres kontaktcenter? Dine kunder efterlader en guldgrube af informationer i kontaktcenteret. Og

Læs mere

Den forretningsorienterede mobile IT strategi

Den forretningsorienterede mobile IT strategi Den forretningsorienterede mobile IT strategi v/ Bo Snitkjær Nielsen bsn@globeteam.com 5. Oktober 2011 Globeteam Virumgårdsvej 17A 2830 Virum Indhold Den forretningsorienterede mobile IT strategi Hvorfor

Læs mere

FRA TRUMMERUM TIL NYTÆNKNING I DAGLIGDAGEN. Lene Tanggaard, Ph.d., Professor, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet,

FRA TRUMMERUM TIL NYTÆNKNING I DAGLIGDAGEN. Lene Tanggaard, Ph.d., Professor, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, FRA TRUMMERUM TIL NYTÆNKNING I DAGLIGDAGEN Lene Tanggaard, Ph.d., Professor, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, lenet@hum.aau.dk Kreativitet er ikke længere en luksus for de få, men nødvendigt

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Kompetenceprofiler. For chefer på EVU institutterne. HR Ledelsesstøtte og Kompetenceudvikling KONCERNADMINISTRATION

Kompetenceprofiler. For chefer på EVU institutterne. HR Ledelsesstøtte og Kompetenceudvikling KONCERNADMINISTRATION Kompetenceprofiler For chefer på EVU institutterne HR Ledelsesstøtte og Kompetenceudvikling KONCERNADMINISTRATION Definition Jeg er loyal overfor Metropol og mine kolleger Fælles Metropol forståelse Jeg

Læs mere

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion DFDS politik for mangfoldighed & inklusion 1 Mangfoldighed som værdibidrag... Error! Bookmark not defined. Mangfoldighedsvision... Error! Bookmark not defined. Politikker... 4 Hvordan arbejder vi med mangfoldighed?...

Læs mere

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren En vejledning til bedre administration af udgående post Alle virksomheder sender en bred vifte af post fakturaer, tilbud, salgsbrochurer, marketingmateriale

Læs mere

Semesterbeskrivelse for 1. semester på HDR Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: Studienævnet for HD og MBA Studieordning: Studieordning for Den erhvervsøkonomiske Diplomuddannelse

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Bilag 1 - a. It og Telestyrelsens principper 15 Skarpe 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Få styr på forretningsg angene

Bilag 1 - a. It og Telestyrelsens principper 15 Skarpe 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Få styr på forretningsg angene Bilag 1 - a 1 Ét hospital Der samarbejdes koordineres om it i DNU inden for områder hvor øget forretningsværdi eller reducerede omkostninger kan realiseres 2 It styring er en ledelseopgave DNU ledelsen

Læs mere

IMPLEMENTERING AF SAS FIRMWIDE RISK FOR SOLVENCY II I PFA PENSION

IMPLEMENTERING AF SAS FIRMWIDE RISK FOR SOLVENCY II I PFA PENSION IMPLEMENTERING AF SAS FIRMWIDE RISK FOR SOLVENCY II I PFA PENSION Implementering af SAS Firmwide Risk for Solvency II i PFA Pension Finn Knudsen Chef Analytiker kvantitative modeller 13-10-2016 HVAD ER

Læs mere

Hjælp mig med at arbejde med mine kundedata (Customer Intelligence)

Hjælp mig med at arbejde med mine kundedata (Customer Intelligence) Hjælp mig med at arbejde med mine kundedata (Customer Intelligence) Kundelivstidsværdi, Customer Insights, Customer Life Time Management, Customer Life Time Value, CRM strategi, kundeloyalitet osv. Det

Læs mere

Michael Hviid Garver Senior Business Advisor. Copyright 2006, SAS Institute Inc. All rights reserved.

Michael Hviid Garver Senior Business Advisor. Copyright 2006, SAS Institute Inc. All rights reserved. Analytics som salgsafdelingens forlængede arm Michael Hviid Garver Senior Business Advisor Customer intelligence Optimering af KUNDEVÆRDI Hvad er potentialet af en kundeaccount? Hvilken opsalgsmulighed

Læs mere

Vores arbejdsmetoder

Vores arbejdsmetoder Vores arbejdsmetoder Vores forretningsprincipper og Vores værdier udgør sammen kernen i vores virksomhed. I Vores arbejdsmåde beskrives det, hvordan vi omsætter vores ressourcer til resultater. Vi vil

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

DATA & CREDIT MONITORING

DATA & CREDIT MONITORING DATA & CREDIT MONITORING DATA & CREDIT MONITORING HOLDER AUTOMATISK DIN KUNDE- DATABASE DAGLIGT OPDATERET OG MINIMERER RISIKOEN FOR TAB PÅ DINE KUNDER OG LEVERANDØRER. Bisnode Data & Credit Monitoring

Læs mere

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV SMARTrevisor Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning Baseret på Microsoft Dynamics NAV Dine kunder flytter sig. Flytter du med? At kunne tilbyde dine kunder den bedst tænkelige

Læs mere

Indhold side. Formål... 3

Indhold side. Formål... 3 God økonomistyring 2 Indhold side Formål... 3 Styringskultur... 4 Økonomisk ansvarlighed og helhedssyn... 4 Vi stiller spørgsmål og søger forklaring... 5 Vi er altid på omkostningsjagt... 5 Styringsmål...

Læs mere

Det er en balancegang at have en effektiv it-drift og samtidig skulle sikre en høj it-sikkerhed og overholde lovgivningen. Men den hjælper vi vores

Det er en balancegang at have en effektiv it-drift og samtidig skulle sikre en høj it-sikkerhed og overholde lovgivningen. Men den hjælper vi vores It Revision & Rådgivning Det er en balancegang at have en effektiv it-drift og samtidig skulle sikre en høj it-sikkerhed og overholde lovgivningen. Men den hjælper vi vores kunder med. 2 Revision og rådgivning

Læs mere

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 FORORD Dansk Byggeri har udarbejdet en ny strategi. Efter en lang periode med krise og tilpasninger ser vi nu fremad og fokuserer på udvikling. Derfor

Læs mere

ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE?

ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? Digital transformering har en stor påvirkning på arbejdsgangene hos CFO erne. Den digitale bølge giver nye muligheder,

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

GOD ØKONOMI STYRING I ESBJERG KOMMUNE

GOD ØKONOMI STYRING I ESBJERG KOMMUNE GOD ØKONOMI STYRING I ESBJERG KOMMUNE 1 5 6 9 8 3 2 0 4 7 1 0243681569832 0 4 7 1 0 2 4 3 6 8 7 0 9 1 5 6 9 8 3 2 0 4 7 1 0 2 4 3 6 8 7 0 9 1 5 6 9 8 3 2 0 4 7 1 0 2 4 3 6 8 7 0 GOD ØKONOMI STYRING I ESBJERG

Læs mere

DEN 18. JANUAR 2017 KRISTIAN SKOV KOMPETENCER & VÆKST FÅ SUCCES MED INNOVATION

DEN 18. JANUAR 2017 KRISTIAN SKOV KOMPETENCER & VÆKST FÅ SUCCES MED INNOVATION DEN 18. JANUAR 2017 KRISTIAN SKOV KOMPETENCER & VÆKST FÅ SUCCES MED INNOVATION Kristian Skov SEGES - Afdelingsleder i Kompetencer & Vækst - Optaget af næste generation rådgivere og landmænd - Strategi

Læs mere

FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC

FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC 1 FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC John T. Hummelgaard, Salgs- & Marketingdirektør Maj 2013 IMPLEMENTERINGEN AF MANGE ERP

Læs mere

PLAN OG UDVIKLING GIS-STRATEGI 2012-2016

PLAN OG UDVIKLING GIS-STRATEGI 2012-2016 PLAN OG UDVIKLING GIS-STRATEGI 2012-2016 Indhold 1 INDLEDNING 3 2 STRATEGIGRUNDLAGET OG HANDLINGSPLAN 5 3 VISION 6 4 PEJLEMÆRKER OG PRINCIPPER 8 4.1 TEKNOLOGI 8 4.1.1 Principper 8 4.2 KOMMUNIKATION 9 4.2.1

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder lancerer i samarbejde

Læs mere

Et integrerende sundhedsvæsen

Et integrerende sundhedsvæsen Et integrerende sundhedsvæsen Arbejdsgrundlag for sundhedsområdet 2013 www.regionmidtjylland.dk 6 indsatsområder i 2013 1. Et sammenhængende og samarbejdende sundhedsvæsen 2. Innovation, kvalitetsudvikling

Læs mere

Energieffektive og Intelligente Bygninger Orienteringsmøde om analyse af dataanvendelse i kommuner og regioner d. 12.

Energieffektive og Intelligente Bygninger Orienteringsmøde om analyse af dataanvendelse i kommuner og regioner d. 12. Energieffektive og Intelligente Bygninger Orienteringsmøde om analyse af dataanvendelse i kommuner og regioner d. 12. september 2017 September 2017 Energistyrelsen Program for mødet 1. Introduktion og

Læs mere

Omnichannel Optimiser

Omnichannel Optimiser Whitepaper Omnichannel Optimiser EG Omnichannel Optimiser kan hjælpe din virksomhed på rejsen mod at skabe sammenhængende kundeoplevelser på tværs af kanaler. Det er en abonnementsbaseret cloudservice,

Læs mere

Tydelig effekt i markederne. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens strategi 2013-2016

Tydelig effekt i markederne. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens strategi 2013-2016 Tydelig effekt i markederne Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens strategi 2013-2016 Tydelig effekt i markederne Formålet med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens strategi Tydelig effekt i markederne er at

Læs mere

Aalund. Insight. Business. Hver fjerde danske virksomhed vil søge ekstern rådgivning om digitalisering. November 2018.

Aalund. Insight. Business. Hver fjerde danske virksomhed vil søge ekstern rådgivning om digitalisering. November 2018. Aalund Business Insight Revisionsbranchen November Hver fjerde danske virksomhed vil søge ekstern rådgivning om digitalisering Hver fjerde danske virksomhed med mere end 10 ansatte vil søge ekstern rådgivning

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede 3 Mission og vision 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2018 7 Mål for kerneopgaver 7 A. Driftskvalitet 7 B. Informationssikkerhed 7 C. Effektiv it-drift

Læs mere

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør SuperOffice Europas ledende CRM software leverandør Velkommen til SuperOffice webinar 6. november 17 Vi venter på, at klokken bliver 13:00 Husk at aktivere lyden - med "Select Audio" kan du vælge: "Call

Læs mere

Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S

Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum 2018 Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S Thomas Grane 1990-1992: IT konsulent 1992-1997: System administrator, Matas A/S 1997-2008:

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Denne guide vil gøre dig i stand til at opstille din Google Analytics konto. Ydermere vil den være en hjælp til at forstå hvordan

Læs mere

DANMARKS BEDSTE MEDLEMSSERVICE Dansk Byggeris strategi

DANMARKS BEDSTE MEDLEMSSERVICE Dansk Byggeris strategi DANMARKS BEDSTE MEDLEMSSERVICE Dansk Byggeris strategi 2017-2018 1 FORORD Danmarks bedste medlemsservice er titlen på Dansk Byggeris nye strategi. Grunden til, at vi har valgt netop den titel, er fordi,

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction Du modtager denne guide som en hjælp til forståelse af hvordan Visiolink applikationer fungere med Google Analytics. Ydermere

Læs mere

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Præsentationens indhold: Indledning Mål Kritiske succesfaktorer for at nå målet Uddybning af kritiske succesfaktorer Hvordan kommer vi i gang? Uddrag

Læs mere

RYGAARDS SKOLE STRATEGISK PLAN 2013-2017

RYGAARDS SKOLE STRATEGISK PLAN 2013-2017 RYGAARDS SKOLE STRATEGISK PLAN 2013-2017 VISION FOR RYGAARDS SKOLE At sikre vores langsigtede fremtid som en enestående skole med kristne værdier, et højt fagligt niveau og en vision om, at uddannelse

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduktion Du modtager denne guide som en hjælp til forståelse af hvordan Visiolink applikationer fungere med Google Analytics. Ydermere

Læs mere

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes

Læs mere

DI s innovationsundersøgelse 2011 Stilstand er tilbagegang

DI s innovationsundersøgelse 2011 Stilstand er tilbagegang DI s innovationsundersøgelse 211 Stilstand er tilbagegang DI, Innovation November 211 1 DI s innovationsundersøgelse 211 Undersøgelsen bygger på fire temaer, og viser dele af virksomhedernes arbejde med

Læs mere

MODUL Studieplan for didaktisk design/ format

MODUL Studieplan for didaktisk design/ format Kort om konteksten for modulet (Årgang, sammenhæng med fagområdet, andre fagområder på årgangen, udvalgte kvalitetskriterier som afsæt for det didaktiske design/ format, andet) Hvorfor er det vigtigt med

Læs mere

Workshops til Vækst. - Oversigt over workshops

Workshops til Vækst. - Oversigt over workshops Workshops til Vækst - Oversigt over workshops Indholdsfortegnelse Oversigt: 5 moduler...2 Materialer til workshops:...3 1. Kick off workshop...3 2. Mål og mening - workshop...4 3. Eksternt fokus - workshop...5

Læs mere

Håndtering af Kunderelationen Westergaard IT-Konference2014

Håndtering af Kunderelationen Westergaard IT-Konference2014 Håndtering af Kunderelationen Westergaard IT-Konference2014 Semler Gruppen Etablereti1917 Danmarksstørsteprivatejedebilimportør Harsolgtmere end 1.000.000 nyebilersiden 1948 Omsætning ca 9 Mia kr Supporterer144

Læs mere

ER GODT STRATEGIARBEJDE GULD VÆRD?

ER GODT STRATEGIARBEJDE GULD VÆRD? 12 TEMA: STRATEGI ER GODT STRATEGIARBEJDE GULD VÆRD? ARTIKEL AF MIKAEL VEST Oplever I som virksomhed ofte, at dagligdagens udfordringer overskygger langsigtet tænkning? Hvis ja, så er her en række tips

Læs mere

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMArisk

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMArisk Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMArisk RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt

Læs mere

ANALYSENOTAT Forandringstempoet i erhvervslivet er intenst højt

ANALYSENOTAT Forandringstempoet i erhvervslivet er intenst højt ANALYSENOTAT Forandringstempoet i erhvervslivet er intenst højt AF CHEFKONSULENT MALTHE MUNKØE Forandringstempoet er højt Erhvervslivet ændrer sig i disse år, og forandringstempoet er højt. Digitalisering

Læs mere

Velfærds Partnerskab folder_oplæg_4sidet.indd 1 02/03/

Velfærds Partnerskab folder_oplæg_4sidet.indd 1 02/03/ VelfærdsPartnerskab Nye løsninger på velfærdsområdet Fremtidens udfordring Samfundet står over for en global udfordring. Den demografiske udvikling betyder, at der er færre hænder til at løse stadig flere

Læs mere

Økonomistyring i dagligdagen

Økonomistyring i dagligdagen Økonomistyring i dagligdagen Niels Hedermann, Klovborg Mælk Alex Manstrup Brøndum, LandboNord Morten Langgaard, SEGES Indflyvning Klovborg Mælk Mælkeproducent Brønderslev Oplevelse og forudsætninger Dashboard

Læs mere

BUSINESS CASE OG GEVINSTREALISERING

BUSINESS CASE OG GEVINSTREALISERING BUSINESS CASE OG GEVINSTREALISERING Business casen er rygraden i ethvert forretningsprojekt. Om det handler om at købe et nyt IT system, en virksomhed eller om at outsource dele af sin IT-drift, ja, så

Læs mere

Trafikinformationsstrategi i DSB

Trafikinformationsstrategi i DSB Trafikinformationsstrategi i DSB Information på den hele rejse... set fra et kundeperspektiv TØF 10. oktober 2008 Line L. Matthäi Udviklingschef Planlægning og Trafik Side 1 Plan for strategiudviklingsforløbet...

Læs mere

When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater

When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater Selling Program PSP When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater Acuity World får dine sælgeres personlige kompetencer på plads

Læs mere