Samsø Festival. Danmarks Hyggeligste

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Samsø Festival. Danmarks Hyggeligste"

Transkript

1 Samsø Festival Danmarks Hyggeligste Beredskabs og sikkerhedsvurdering Af Samsø Festival 2009

2 Indholdsfortegnelse : Ledelse Beskrivelse af Samsø Festival Planlægning Sikkerhed ved opbygning Pladsens indretning Scener Bod områder Camping områder Vagter Samarit og læge beredskab Brandsikkerhed Bilag med oversigtskort Bilag med ansvarspersoner Bilag med telefon liste Bilag med bartider Bilag med musikspilleplan Telefon liste Ledelse Samsø Festival ledelse består af en bestyrelse på 7 personer samt 3 bestyrelses suppleanter. Suppleanterne arbejder på lige fod med bestyrelses medlemmerne. De fleste med op til 15 års erfaring i at lave festival. Hvert medlem i den 10 mands store ledelse har flere ansvarsområder under sig, alle med hver sin område-formand. Hver område-formand har sammen med sin subformand sine medhjælpere i området at tage vare på. Alle formænd og subformænd er samlet til formandsmøde i foråret inden festivalen for at blive orienteret om nye tiltag mv. og for at følge op på sidste års evaluering som holdes med formændene kort efter festivalens afvikling. Dagen før festivalen går i luften er der igen en briefing af formænd samt subformænd. Efterfølgende mødes formændene med sine medhjælpere som orienteres om gældende regler og ikke mindst om hvor brandmateriel forefindes samt flugtveje. Desuden instrueres om vagtvogn og samaritternes placering. Det påpeges meget kraftigt overfor medhjælpere at ingen er beruset under sin vagt. Beskrivelse af Samsø Festival Samsø Festival er en tilbagevendende begivenhed som altid afvikles i uge 29. Der spilles musik på den store scene samt en mindre scene i et telt inde på festivalpladsen. I et mindre telt i bod området (kaldet Bette Bo ) findes en lille scene hvor blandt andet den årlige talentkonkurrence afvikles. Den store scene, hvor de store navne spiller, og en scene i teltet (Rullen), hvor der bliver spillet musik, mellem skiftene på den store scene.

3 Som nævnt bliver der på den store scene spillet musik af navne, som er mere kendte, samt er af den genre, som festivalen er kendt for. Musikken i Rullen er mere baseret på navne, som er up comings bands, samt i dagtimerne en del børneunderholdning. Der bliver solgt max billetter. Udover det er der ca medhjælpere, samt ca. 600 gæster, VIP, m.m. Vi forventer størst publikums intensitet når pladsen åbner, samt ved afvikling af hovednavnene på de 2 scener. Publikums adfærd på Samsø Festival er generelt præget af en positiv stemning og godt humør. Festivalens størrelse, samt indretningen af samme, gør det overskuelig at overvåge publikums adfærd. Festivalens gæster er bred aldersmæssigt, lige fra den næsten nyfødte til pensionisten som er med sine børnebørn på festival. ( dog mest i dagtimerne) Planlægning Planlægningen af festivalen starter allerede efter evaluerings mødet om efteråret med alle formændene. Ud fra dette møde bearbejdes hvilke tiltag der er nødvendige at få på plads inden næste års festival. I løbet af vinteren drøftes alle forhold ned til mindste detalje så at når vi når hen til uge 29 så er der så meget som muligt planlagt ned til mindste detalje. Det er af stor nødvendighed at alle detaljer er klar da vi er afhængige af færgeruter der i forvejen er booket op i sommer perioden er booket op. Sikkerhed ved opbygning. Vi gør meget ud af at sikkerheden i forbindelse med opbygningen er i top. Alle der anvender kørende materiel skal have de nødvendige kurser og beviser for at arbejde med det ind lejede materiel. Traktorer, gummigeder, truck, samt kørekort. Festivalen udsteder lokalt kørekort/truck bevis som skal forevises på forlangende.

4 Alle der arbejder i højder er påbudt hjelm ( scene opbygning ), der gøres meget ud af finde personer der også i forbindelse med deres dagligdag er vant til at arbejde på stilladser og lignende. Kran arbejde udføres af ind lejede firmaer. Pladsens indretning Hele området hvor der holdes festival er opdelt i flere områder. Selve pladsen Hvor kun betalende publikum, gæster og festivalens egne medhjælpere har mulighed for at opholde sig. Backstage Hvor kun de optrædende og deres gæster opholder sig når de ikke er på scenen. Samt ledelse og andre som arbejder i området Bod området Hvor alle salgsboder er placeret, her har alle adgang. Området er dog indhegnet med kontrol ved indgangene, for at kontrollere at folk ikke tager egne drikkevarer med ind i bodområdet. Der findes 3 områder for camping. Et som er forbeholdt festivalens egne medhjælpere i telt, camplet eller campingvogn. Et som er forbeholdt festivalens egne medhjælpere og vip s i telt, camplet eller campingvogn. Endeligt et område til festivalens gæster hvor også medhjælpere kan camperer. I forbindelse med dette område er et specielt område for gæster med campingvogn. Hele gæstecampingområdet er indhegnet. Primært for at kunne kontrollere og holde øje med at kun folk der har købt billet til festivalen kan opholde sig og campere i dette område. I vagtvognen samt ved indgange til festivalens områder, forefindes kortmateriale over festivalområdet som indeholder indtegning af indgange, toiletter, scener, back-stage områder, barer, samaritter, brandmaterialer. Opholdssted til politiet til afhøring og lign. anvises på et møde der afholdes med festivalens vagtansvarlig hvor politi og personer fra Samsø Redningskorps deltager. I alle områder patruljerer vagter døgnet rundt. Alle med kontakt til vagtvogn via professionelt radio udstyr.

5 Fra vagtvognen har man hele tiden overblik over hvad der sker rundt på hele festivalen i det den har radiokontakt til alle vagtgrupper rundt på festival området. I vagtvogn og i alle festivalens boder og barer findes telefon med adgang til det offentlige telefon system. Rundt om festivalen etableres i samarbejde med Samsø Kommune ensretning af trafikken samt parkeringsforbud. Der findes belysning rundt om hele festival pladsen, samt i bodområderne. På camping områderne er der belysning ved hjælp af lyskæder, og ved hjælp af projektører. Ved ind og udgange er der ekstra belysning ved hjælp af projektører (byggelamper). Der er placeret vandhaner på alle områder både indenfor og udenfor hegn, hvor der kan tappes drikkevand. I alle telte hvor publikum befinder sig er der belysning ved hjælp af lyskæder, samt ophængt nødbelysning som tænder ved et evt. strømsvigt. Ligeledes findes lovbefalede UD skilte ved udgange fra telte. I alle telte forefindes brandspande, samt flugtplaner. Alle elektriske installationer etableres af kyndigt personel, erfarne elektrikere og maskinmestre som betjener generatorer. Alle installationer er udført efter gældende forskrifter og i samråd med repræsentanter fra Elrådet Alle personer i ledelsen kan kontaktes via telefoner Dette sammen med ca. 70 bærbare radioer gør at kommunikationen kan ske hurtigt dersom problemer skulle opstå. Vagter Vagt funktionen er opdelt i flere funktioner. Der er hold som tager sig af kontrol af armbånd ved forskellige indgange. Der er hold som 2 og 2 patruljerer rundt i bod området camping områderne selve festival pladsen, samt nogle som patruljerer på strandbakkerne og selve stranden.

6 Skulle der opstå problemer tilkaldes det professionelle vagthold, der består af folk som politiet har godkendt. (De Gule Vagter) Ved hver optræden er det aftalt med Produktions Maneger (PM) hvor mange vagter der skal være foran scenen. I tilfælde af problemer ved og foran scenen er kommandovejen følgende. Vagter giver via radio besked til vagtvogn om problemets omfang, de kontakter vagtansvarlig, som tager stilling om hvad der evt. skal ske (evt stop af musik i samråd med PM eller kontakter de professionelle vagter i tilfælde af optøjer). Der er 2 ind- og udgange til festpladsen. Disse ind-/udgange er bemandet med 4 til 6 personer af gangen. Deres opgave er at tjekke om gæsterne har gyldig billet, samt at de ikke medbringer ting, som kan være til skade for dem selv og andre. Kontrollen på festpladsen foretages af pladsvagterne, som i det tidsrum der er gæster på pladsen, rundere blandt publikum for at iagttage om der opstår uregelmæssigheder. Campings områderne er ligeledes bemandet 24 timer i døgnet og fremgangsmåden er her den samme. Med hensyn til parkeringsarealerne har vi parkerings områder med Parkering på eget ansvar, men der bliver jævnligt runderet på disse områder. Scenen og bagsceneområdet ledes af den ansvarlige (PM). PM har fuld ansvar for overholdelse af de gældende EU direktiver i forbindelse med leverance af lyd og lysanlæg, overholdelse af sikkerhedsprocedure vedr. opstilling, montering og nedtagning af udstyret, samt ansvarlig betjening af udstyret under festivalens afvikling. PM er på sceneområdet under hele opstilling/afvikling og nedtagningsperioden. Der forefindes bølgebrydere ( frontbarrierer) foran den store scene og foran scenen i rullen. PM har direkte kontakt til sikkerhedspersonale under hele festivalen. Sikkerhedspersonalet er formanden og subformænd for pladsvagter og scenevagter. PM, samt vagtansvarlig Anders H. Laursen, musikansvarlig Kirsten Vadmand samt formanden for festivalen, Einar Mortensen har beføjelse til at afbryde koncerten i situationer hvor der vurderes at der kan opstå en sikkerheds risiko.

7 PM er i direkte kontakt med festivalens ledelse. PM har direkte kontakt til samaritterne på pladsen. Der afholdes morgen møder hver dag under festivalens afvikling mellem PM og den musik ansvarlige fra Samsø Festival. Der er alkoholforbud for samtlige medarbejdere i scene-området. PM besidder en professionel lønnet stilling. Samarit og læge beredskab I nærheden af vagtvogn er placeret samaritter vogn. Der er døgnvagt i samaritter vognen. Holdet består af frivillige sygeplejersker, samt folk fra sundhedssektoren. Samaritter folkene har et godt samarbejde med øen s praktiserende læger samt Samsø Sygehus. Samsø Redningskorps er ligeledes orienteret om navne på de forskellige indkørsler til festivalen. Brandsikkerhed Placering af alt brandslukningsudstyr ifølge vedlagte kortskitse. (Bilag A) Ligeledes er pladsen indrettet, således at gældende brandregler overholdes, herunder flugtveje. Alt brandmateriel tilses dagligt og der føres protokol over tilsynet. Der er opsat oversigtskort der viser placering af brandmateriel, samt ved alle indgange til festivalens områder. Alle installationer af VVS, herunder gas, etableres af kyndige uddannede VVS personer. I bodområdet har alle bodlejere fået påbud om at have mindst 1. stk pulver slukker med, hvor der laves mad endvidere brandtæppe. Alle skal skilte med brandslukningsudstyrets placering.

8 Der tillades kun 1 ekstra gasflaske ved hver bod, hvor gas anvendes til tilberedning af madvarer. Alle salgsboder samt festivalens egne madboder gennemgås af den på Samsø ansvarlige veterinære myndighed, inden åbning. I lege området er der indlejet forskellige hoppeborge, klatrevæg med videre, der findes også en mindre sandkasse samt en mindre rutschebane der sker i et lukket rør. Der skiltes med at ophold her er på eget ansvar. Alle medhjælpere er pålagt at være ædru når man møder på sin vagt samt under vagten, der almindeligvis er på 4 6 timer. Overholdes dette ikke sendes person væk, sker det igen klippes armbåndet og personen blacklistes til næste års festival. Der er tegnet relevante forsikring overfor vore medhjælpere, hvis de evt. kommer til skade under arbejdet. I det hele taget afvikles festivalen i en særdeles fredelig atmosfære, hvor alle har det mål at være med til at skabe Danmarks hyggeligste festival. På vegne af Samsø Festival Einar Mortensen

9 Vigtige telefon numre. I hele juli måned fungerer en telefon nummerserie fra festivalpladsen således at opkald fra nummerserien vil være fra festivalens område. Hovednummer vil besvares på alle tider af døgnet, i uge 29, i dagtimer af kontor personale, i nattetimerne af den døgnbemandede vagtvogn. Andre vigtige numre er : Einar Mortensen Formand for festivalen mobil Anders H. Laursen Vagtansvarlig mobil Vagthavende i vagtvogn Asley Cooke Produktion Maneger (musik og sceneansvarlig) vagthavende i information kan omstille til alle på festival området Thomas Svoboda, Pladsansvarlig mobil Vagthavende samaritter Leder Hanne Stautz mobil

BRANDINSTRUKTION EUROPEAN BEER FESTIVAL 2008

BRANDINSTRUKTION EUROPEAN BEER FESTIVAL 2008 BRANDINSTRUKTION EUROPEAN BEER FESTIVAL 2008 Udarbejdet af Lex Telvig medlem af styregruppen Mail: lex.telvig@ale.dk Tlf: +45 2679 4014 Dato: 01-07-2008 Dansk version1 Formål: At delegere navngivne personer/ledere

Læs mere

Praktisk omkring SAFT 2015

Praktisk omkring SAFT 2015 Praktisk omkring SAFT 2015 SAFT-gruppen Marts 2015 1 Indhold Campingsområdet 3 Festivalsplads 4 Pyramiden 6 Bar 7 Frivillige 7 Organisation 8 Området 10 2 Campingsområdet Ligger på de grønne områder i

Læs mere

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC Affald Bag TAP1 er der opstillet affalds- og flaskecontainere til opsamling af affald. Herudover bliver der opstilet affaldskurve rundt om på selve udstillingsarealet. Affald sorteres i pap, brandbart

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

Beredskabsplan. for område til midlertidig camping ved BMX stævne i Aalborg 3-5. juni 2016

Beredskabsplan. for område til midlertidig camping ved BMX stævne i Aalborg 3-5. juni 2016 1 Beredskabsplan for område til midlertidig camping ved BMX stævne i Aalborg 3-5. juni 2016 Beskrivelse og oversigtsplan over campingområderne. Oversigtsplan fremgår nedenfor og detailtegninger over campingområderne

Læs mere

Brand & Redning Sønderjylland

Brand & Redning Sønderjylland Brand & Redning Sønderjylland Kloster Mærken c/o Vera Jesine Warncke Vibevej 13 6240 Løgumkloster Mail: verawarncke@hotmail.com Myndighed og Forebyggelse Højskolevej 1 6360 Tinglev Tlf.: 73 76 76 76 Dato:

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi 23. marts 2009 Referat Mødedato og tid 23. marts 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, vag af ref. 2. Godk. af ref. fra seneste

Læs mere

Kære aktør/arrangør. lokalitet.

Kære aktør/arrangør. lokalitet. huskeliste Kære aktør/arrangør Dette er tænkt som en hjælp/huskeliste i såvel forberedelsesfasen som selve planlægningen af et arrangement under Århus Festuge. Vi oplever tit at man som (ny) arrangør

Læs mere

Referat til formandsmøde 13. juni 2017

Referat til formandsmøde 13. juni 2017 Referat til formandsmøde 13. juni 2017 kl. 19.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a. Økonomi v/ Helle

Læs mere

2. Godk. af ref. fra sidste møde. 3. Fastsætte møde række indtil uge 29. 5. Medhjælper og formandsstatus. 7. Opfølgning på aktionslisten

2. Godk. af ref. fra sidste møde. 3. Fastsætte møde række indtil uge 29. 5. Medhjælper og formandsstatus. 7. Opfølgning på aktionslisten 7. maj 2009 Referat Mødedato og tid 7. maj 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, valg af ref. 2. Godk. af ref. fra sidste møde

Læs mere

REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018

REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018 REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018 Musik i Lejets regler understøtter de almindelige regler for god opførsel i samfundet. Efterkom altid alle henvisninger fra sikkerhedspersonalet, da de er

Læs mere

SPOT Festival Vester Allé 15 8000 Århus C. - +45 86 12 84 44

SPOT Festival Vester Allé 15 8000 Århus C. - +45 86 12 84 44 ARBEJDSOPGAVER PÅ SPOT FESTIVALEN Vi glæder os over, at du vil være med til at skabe de hyggelige og intime rammer omkring festivalen som en uundværlig del af en stor gruppe frivillige. Og det er igennem

Læs mere

Vejledning: Forsamlingstelte og selskabshuse til over 150 personer

Vejledning: Forsamlingstelte og selskabshuse til over 150 personer Vejledning: Forsamlingstelte og selskabshuse til over 150 personer Forsamlingstelte og selskabshuse til over 150 personer Lovhjemmel: Telt til over 150 personer Forsamlingstelte og selskabshuse på over

Læs mere

Projektbeskrivelse af SAFT 2015

Projektbeskrivelse af SAFT 2015 Projektbeskrivelse af SAFT 2015 SAFT-gruppen Marts 2015 1 Indhold Formål 3 Hvad..................................... 3 Hvorfor................................... 3 Struktur 3 Hvornår...................................

Læs mere

Nord Als Musikfestival Forening

Nord Als Musikfestival Forening Information om festivalen Nord-Als Musikfestivalforening afholder for 33. gang Nord-Als Musikfestival på Nordborg Slot. Festivalen er kendetegnet ved at tælle hele familien. Her kommer både børn og voksne,

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Regulativ for Fest på AU - Herning

Regulativ for Fest på AU - Herning Regulativ for Fest på AU - Herning I dette dokument findes de regler der er for Fest Udvalget, og procedure for afholdelse af fester. F e s t U d v a l g e t A U - H e r n i n g B i r k C e n t e r p a

Læs mere

Ordensreglement for Silkeborg Stadion

Ordensreglement for Silkeborg Stadion Ordensreglement for Silkeborg Stadion Generelle ordensregler for Silkeborg Stadion (Udstedt af Silkeborg Kommune) Formål 1 Formålet med ordensreglerne er at bevare den gode stemning på Silkeborg Stadion

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info Kære Medarbejder. Tak fordi du har meldt dig som medarbejder i festivalens bedste bod. Vi glæder os til at samarbejde med dig i en bod, hvor der skal sælges en masse frugt. Vi ved, at vi kræver en stor

Læs mere

væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017

væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017 væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017 Velkommen til musik i lejet 2017 Værd at Vide er din frivillig guide til Musik i Lejet. I denne guide finder du alle de nødvendige oplysninger om det at

Læs mere

Hvad er deadline for ansøgning om akkreditering? Seneste frist for at søge medieakkreditering til Roskilde Festival 2017 er d. 15. maj.

Hvad er deadline for ansøgning om akkreditering? Seneste frist for at søge medieakkreditering til Roskilde Festival 2017 er d. 15. maj. Q&A om medieakkreditering Her har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål for at gøre det nemmere for dig at komme ubesværet gennem Check-in og finde dig til rette på Roskilde Festival 2017. AKKREDITERING

Læs mere

Brugsvejledning for Karrusellen - Opstilling, nedtagning & anvendelse

Brugsvejledning for Karrusellen - Opstilling, nedtagning & anvendelse - Opstilling, nedtagning & anvendelse Udarbejdet af Ranum Telt- & Eventudlejning A/S 2007 Vesterled 46 9681 Ranum Tlf: 98 67 68 39 w w w. ranum-teltudlejning. d k Før brug/opstilling Gennemlæs opstillingsvejledningen

Læs mere

Distrikts lejr 2015 (DL2015)

Distrikts lejr 2015 (DL2015) " En forudsætning for en god lejr " En forudsætning for en god lejr, er blandt andet at vi alle følger de almindelige regler for godt spejder arbejde. Dette betyder at vi er gode til at omgås og tager

Læs mere

Ladies Mud Race 2018

Ladies Mud Race 2018 Ladies Mud Race 2018 TIDSPLAN OG OPGAVER Indhold Tidsplan 13. september kl. 09:00 16:00 Fælleden... 2 Tidsplan 13. september kl. 16:00 18:30 Fælleden... 2 Tidsplan 14. september kl. 09:00 16:00 Fælleden...

Læs mere

SIKKERHEDSVEJLEDNING FOLKEMØDET 2017 SIKKERHED: DIT ANSVAR SOM ARRANGØR

SIKKERHEDSVEJLEDNING FOLKEMØDET 2017 SIKKERHED: DIT ANSVAR SOM ARRANGØR SIKKERHEDSVEJLEDNING FOLKEMØDET 2017 SIKKERHED: DIT ANSVAR SOM ARRANGØR SIKKERHEDSVEJLEDNING Har du et eventsted, hvad end det er et eventskib, -telt eller et privat eventsted, er du arrangør. Ligeledes

Læs mere

Festivaler og events MENNESKER OG MATERIEL

Festivaler og events MENNESKER OG MATERIEL Festivaler og events MENNESKER OG MATERIEL Vi har bl.a. hjulpet: Roskilde Festivalen Kalundborg Rocker Post Danmark Rundt Fremad Amager DGI Landsstævne SAM Productions DR s Slotskoncerter Døllefjelle-Musse

Læs mere

MEDLEMSBLAD FORÅR-SOMMER 2005

MEDLEMSBLAD FORÅR-SOMMER 2005 MEDLEMSBLAD FORÅR-SOMMER 2005 FRA BESTYRELSEN... 2 NYT FRA KONTORET... 4 NYT FRA PR... 5 NYT FRA FOOD... 6 Fra Bestyrelsen Lidt nyt fra bestyrelsen Efter en vellykket festival i 2004 er bestyrelsen nu

Læs mere

Pkt. 1. Indledning. Pkt. 2. Forskriftens anvendelsesområde. Sagsnr. 09.11.00-K08-11-13 Cpr. Nr. Dato 21-11-2014 Navn Sagsbehandler Gregers Kiehn

Pkt. 1. Indledning. Pkt. 2. Forskriftens anvendelsesområde. Sagsnr. 09.11.00-K08-11-13 Cpr. Nr. Dato 21-11-2014 Navn Sagsbehandler Gregers Kiehn Sagsnr. 09.11.00-K08-11-13 Cpr. Nr. Dato 21-11-2014 Navn Sagsbehandler Gregers Kiehn Regulativ for støjende kultur og musik aktiviteter i Næstved - Udkast Pkt. 1. Indledning Miljøministerens bekendtgørelse

Læs mere

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Kære frivillige lokalforeningsfolk! eller som vi ynder at kalde jer LokalCrew (udtales Kræw ). I Muskelsvindfonden er vi meget glade for, at

Læs mere

NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015

NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015 NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015 Ovenpå en yderst vellykket Roskilde Festival 2014 med godt vejr og masser af glade festivalgæster, håber vi at kunne præstere endnu en fantastisk festival, når

Læs mere

13., 14. og 15. Juni 2008. Information til udstillerne

13., 14. og 15. Juni 2008. Information til udstillerne 13., 14. og 15. Juni 2008 Information til udstillerne 1 2 Ankomst og indsyning Indsyning foregår umiddelbart inden for lågen ved Flemmings Alle. Indkørsel ad Østergårds Allé og langs hegnet til lågen Følg

Læs mere

Planlægning af teltmontering og -indretning.

Planlægning af teltmontering og -indretning. Planlægning af teltmontering og -indretning. 1 Indholdfortegnelse: Forord... 3 Kursusbeskrivelse:... 3 Detaljetegning... 5 Skrå afbildning... 5 Perspektivtegning... 5 Målestoksforhold... 6 Papirstørrelser:...

Læs mere

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb. 2016 kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen.

Læs mere

STADEHOLDER PÅ FOLKEMØDET 2014 VILKÅR OG BETINGELSER

STADEHOLDER PÅ FOLKEMØDET 2014 VILKÅR OG BETINGELSER STADEHOLDER PÅ FOLKEMØDET 2014 VILKÅR OG BETINGELSER Denne vejledning henvender sig til arrangører, der lejer et kommunalt ejet event-areal (omtalt som stadeholdere) i Allinge under Folkemødet 2014. Som

Læs mere

Afviklingsplan StudieRock 2015

Afviklingsplan StudieRock 2015 Afviklingsplan StudieRock 2015 1 Indhold: Overall info.... Organisation og ansvar. Afvikler Frontstage.. Backstage. Tidsplan.. Walkie Talkie.. Cateringplan... Pladsplan... Beredskabsinstrukser.. Overall

Læs mere

Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg.

Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg. Kære udstiller. Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg. Vedlagt tilsendes nummerskilt/e og kvittering,

Læs mere

INFORMATION & VILKÅR FOR MADBODER PÅ MUSIK I LEJET 2018

INFORMATION & VILKÅR FOR MADBODER PÅ MUSIK I LEJET 2018 INFORMATION & VILKÅR FOR MADBODER PÅ MUSIK I LEJET 2018 ANSØGNING Ansøgningsfrist for madboder er d. 1. februar 2018 (jo tidligere, desto bedre, da vi læser dem løbende). Ansøgningerne behandles og svar

Læs mere

Opfølgning på brandsyn m.v.

Opfølgning på brandsyn m.v. Opfølgning på brandsyn m.v. Program 1. Velkomst og baggrund 2. Vigtigste punkter i forhold til Instruks for Brandsikkerhed SVS Arbejdsmiljøgruppens og portørens opgaver Dokumentation for gennemført uddannelse

Læs mere

Beretning for 2012 Opbygning og pladsindretning

Beretning for 2012 Opbygning og pladsindretning Beretning for 2012 Efter rekordåret i 2011 med den største omsætning nogensinde måtte vi i 2012 erkende at 2011 var svært at leve op til, i alt fald rent økonomisk. I løbet af vinteren oplevede vi et godt

Læs mere

Kontrakt. Skanderborg Kommune 2010

Kontrakt. Skanderborg Kommune 2010 Kontrakt Skanderborg Kommune 2010 Vedtaget af Skanderborg Byråd, den 26. januar 2011 2 Kontrakt for Skanderborg Festival Klubs lån af en afgrænset del af Dyrehaven til afholdelse af en årlig festival omkring

Læs mere

guide -- for aktører i byrummet

guide -- for aktører i byrummet guide -- for aktører i byrummet Foto: Martin Dam Kristensen Officersbygningen Vester Allé 3 DK 8000 Århus C Tlf. +45 87 30 83 00 Fax +45 87 30 83 19 mail@aarhusfestuge.dk aarhusfestuge.dk Denne guide kan

Læs mere

Københavns Karneval 2018

Københavns Karneval 2018 Københavns Karneval 2018 På vegne af Foreningen Københavns Karneval, ansøges hermed om økonomisk støtte til Københavns Karneval 2018, som finder sted i pinsen den 19.-20. maj 2018. Karnevallet planlægges

Læs mere

Onsdag den 3. til fredag den 5. juli 2019.

Onsdag den 3. til fredag den 5. juli 2019. Onsdag den 3. til fredag den 5. juli 2019. INFO.MØDE FOR BØRN OG FORÆLDRE Før turen Afgang Praktisk Dernede Hjemkomst VILDE VULKANER, - HVAD ER DET? Vilde Vulkaner Vordingborg er Danmarks største børnefestival.

Læs mere

Roskilde Dyrskue. Information og regler. Fødevareog. Økologiudstillingen. 7. 9. juni 2013

Roskilde Dyrskue. Information og regler. Fødevareog. Økologiudstillingen. 7. 9. juni 2013 Roskilde Dyrskue Information og regler Fødevareog Økologiudstillingen 7. 9. juni 2013 Sekretariat: Roskilde Dyrskue, Fulbyvej 15, 4180 Sorø Tlf. 70 26 62 00 www.roskildedyrskue.dk. E-mail: mail@roskildedyrskue.dk

Læs mere

Praktisk information vedr. deltagelse med madstade

Praktisk information vedr. deltagelse med madstade Praktisk information vedr. deltagelse med madstade Tid og sted Heartland Festival afholdes lørdag d. 3. juni og søndag d. 4. juni 2017. Åbningstider: Samtlige madstader skal som udgangspunkt have åbent

Læs mere

aug/2017 wonderfestiwall

aug/2017 wonderfestiwall INFORMATION OG VILKÅR FOR MADBODER PÅ WONDERFESTIWALL 2017 17. 20. aug/2017 wonderfestiwall Ansøgning Ansøgningsfrist for madboder er 1. april 2017 (jo tidligere, jo bedre). Ansøgningerne behandles og

Læs mere

Skal du og din forening være med til at holde et brag af en Fest i Parken og samtidig tjene lidt ekstra til foreningskassen?

Skal du og din forening være med til at holde et brag af en Fest i Parken og samtidig tjene lidt ekstra til foreningskassen? FEST i PA RKEN 22. juni 2019 Foreni ngssam arbej de I nform ati on & vi l kår Skal du og din forening være med til at holde et brag af en Fest i Parken og samtidig tjene lidt ekstra til foreningskassen?

Læs mere

Bliv synlig for et stort publikum

Bliv synlig for et stort publikum Bliv synlig for et stort publikum Skab netværk og nye samarbejdspartnere Bidrag til et levende kulturelt København Deadline for ansøgning 1. maj for betaling 9. maj PINSEN 8-9. juni 2019 Velkommen som

Læs mere

Aarhus Festuge Guide for aktører i byrummet

Aarhus Festuge Guide for aktører i byrummet Guide for aktører i byrummet Foto: Martin Dam Kristensen Aarhus Festuge Officersbygningen Vester Allé 3 DK 8000 Aarhus C T 0 +45 8730 8300 mail@aarhusfestuge.dk aarhusfestuge.dk Denne guide kan også findes

Læs mere

Mangler du en idé? IDÉER OG INSPIRATION

Mangler du en idé? IDÉER OG INSPIRATION IDÉER OG INSPIRATION Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter på gårdene.

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg.

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. økologisk Idéer og inspiration Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter

Læs mere

Formandsmøde i Tunø Festival

Formandsmøde i Tunø Festival Formandsmøde i Tunø Festival Tid: mandag d. 9. maj 2016 kl. 19:00 Sted: Folkestedet, lokale 0.3 Åbning ved formanden Festivalen har åbent fra borgmesterens tale torsdag og til afslutningsceremonien er

Læs mere

Brandvagtsaftale på Aalborg Universitetshospital

Brandvagtsaftale på Aalborg Universitetshospital Brandvagtsaftale på Aalborg Universitetshospital Gældende for brandvagt ved overbelægning m e d p a t i e n t e r i s e n g e p å f l u g t v e j s g a n g e på Aalborg Universitetshospital aftale gældende

Læs mere

information og vilkår

information og vilkår Ansøgning: Ansøgningsfrist for madboder er 1. februar 2016 (jo tidligere desto bedre). Ansøgningerne behandles og svar modtages senest 1. marts 2016. Ansøgning skal udfyldes direkte via ansøgningslinket

Læs mere

Smuk Fest afholdes over 2 weekender med samme program i begge weekender, se figur 1, hvor model 2 er vist til højre:

Smuk Fest afholdes over 2 weekender med samme program i begge weekender, se figur 1, hvor model 2 er vist til højre: NOTAT Dato: 16. oktober 2014 Sagsnr.: Myndighedsvurdering af Smuk Fest efter nyt koncept Smuk Fest har ansøgt om at kunne afholde festival efter et nyt koncept, hvor festivalen afkortes til færre dage

Læs mere

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Regler for leje af beboerhuset i Hedelyparken Vers. 06 april 2010 Indholdsfortegnelse Velkomst... 2 Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Lejekontrakt og betaling af leje og depositum... 3 Påbegyndelse

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 ANDEN UDSENDING CROWD SAFETY SØGER 5 MEDHJÆLPERE TIL AT SKABE TRYGHED HVAD: Opgaven består i at være en del af det gående crowd safety. Vi skaber tryghed og sikkerhed

Læs mere

Håndbog for riffelbanen i Hadsund

Håndbog for riffelbanen i Hadsund Håndbog for riffelbanen i Hadsund Danmarks Jægerforbund - Hadsund Side 1 Indholdsfortegnelse Ændringslog 3 Sikkerheds klargøring inden skydningen påbegyndes 4 Klargøring af standpladser 6 Klargøring af

Læs mere

Sikkerheds- og risikovurdering - Bakkefest 2015. Udarbejdet af Selskabet Gilleleje Strandbakker

Sikkerheds- og risikovurdering - Bakkefest 2015. Udarbejdet af Selskabet Gilleleje Strandbakker Sikkerheds- og risikovurdering - Bakkefest 2015 Udarbejdet af Selskabet Gilleleje Strandbakker Indholdsfortegnelse 1. Kontaktpersoner og fordelingsliste... 3 2. Vejledning til denne sikkerhedsmanual...

Læs mere

Brugsvejledning for Cykeldrom - Opstilling, nedtagning & anvendelse

Brugsvejledning for Cykeldrom - Opstilling, nedtagning & anvendelse - Opstilling, nedtagning & anvendelse Udarbejdet af Ranum Telt- & Eventudlejning A/S 2007 Vesterled 46 9681 Ranum Tlf: 98 67 68 39 w w w. ranum-teltudlejning. d k Før brug/opstilling Gennemlæs opstillingsvejledningen

Læs mere

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering!

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering! Side 1 af 6 Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra! Kære Beboere i Vinkelhuse 1-53, 2770 Kastrup, Bestyrelsen har indgået samarbejde om parkeringsservice og -kontrol med opstart

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder) Forsvarets Bygnings- & Etablissementstjeneste Lokalstøtteelement XXXXX STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

Læs mere

Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen

Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Teknik- og Kommune Miljøforvaltningen, Københavns Kommune November Oktober 2017 November 2017 TMF

Læs mere

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning E/F Ejerforeningen Birkelund Bestyrelsen Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning September, 2015 Side 1 Indholdsfortegnelse Indledning og baggrund... 3 Information om skilte... 4 Særligt vedr.

Læs mere

Så godt at næsten halvdelen af vore forsalgsbilletter blev solgt den vej igennem.

Så godt at næsten halvdelen af vore forsalgsbilletter blev solgt den vej igennem. Referat fra generalforsamling i Samsø Festival d. 07.11.2009. Ad 1: Valg af dirigent: Formanden, Einer Mortensen, bød velkommen og foreslog Ole Hemmingsen som dirigent, der blev valgt uden modforslag.

Læs mere

Samsø festival. Generalforsamling 5 nov Brundby RockHotel kl

Samsø festival. Generalforsamling 5 nov Brundby RockHotel kl Samsø festival Generalforsamling 5 nov. 2010. Brundby RockHotel kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen beretning ved formanden 3. Aflæggelse af regnskab 4. Valg til bestyrelsen. 5. Valg

Læs mere

2. Godk. af ref. fra forrige møde. 7. Spg. fra Kenneth om blacklist af medhj. 2008. 8. Godk. af forretningsorden. 9. Opfølgning på aktionsliste

2. Godk. af ref. fra forrige møde. 7. Spg. fra Kenneth om blacklist af medhj. 2008. 8. Godk. af forretningsorden. 9. Opfølgning på aktionsliste 21. februar 2009 Referat Mødedato og tid 21. februar 2009 12:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden samt valg af ref. 2. Godk. af ref.

Læs mere

SIKKERHEDSVEJLEDNING FOLKEMØDET 2018 SIKKERHED: DIT ANSVAR SOM ARRANGØR

SIKKERHEDSVEJLEDNING FOLKEMØDET 2018 SIKKERHED: DIT ANSVAR SOM ARRANGØR SIKKERHEDSVEJLEDNING FOLKEMØDET 2018 SIKKERHED: DIT ANSVAR SOM ARRANGØR SIKKERHEDSVEJLEDNING Har du et eventsted, hvad end det er et eventskib, -telt eller et privat eventsted, er du arrangør. Ligeledes

Læs mere

Regler vedr. madstade på COPENHELL

Regler vedr. madstade på COPENHELL Regler vedr. madstade på COPENHELL 1. Aftaleperiode UDDARAG AF SAMARBEJDSAFTALE 1.1. COPENHELL 2016 afholdes fra torsdag d. 22. juni til og med lørdag d. 24. juni. 1.2. Opsætning af madstaden er mulig

Læs mere

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB 22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB VÆR MED TIL AT SKABE EN GOD STEMNING OMKRING BANEROCK Nu er det blevet tid til

Læs mere

Tiden er nu snart kommet til hvad vi alle har glædet os til hele vinteren, nemlig DHB 2011.

Tiden er nu snart kommet til hvad vi alle har glædet os til hele vinteren, nemlig DHB 2011. Kære DHB2011 deltager! Tiden er nu snart kommet til hvad vi alle har glædet os til hele vinteren, nemlig DHB 2011. Vi har forberedt os rigtigt grundigt, og håber derfor at du vil gøre dig den samme umage,

Læs mere

Lolland Kommunes Arrangørguide

Lolland Kommunes Arrangørguide Lolland Kommunes Arrangørguide Indhold Kom godt i gang... 2 1. Tilladelse fra kommunen... 3 Offentlig vej, privat fællesvej eller privat vej... 3 2. Tilladelse fra Politiet... 3 Cykelløb... 4 Sikkerhedsplan...

Læs mere

Jan Petersen. Tovholderen er medarbejdende i gruppen. Tovholderen er ansvarlig for at samle alle i gruppen og sætter hjælpere igang

Jan Petersen. Tovholderen er medarbejdende i gruppen. Tovholderen er ansvarlig for at samle alle i gruppen og sætter hjælpere igang Gruppen for veje og arealer Vedligehold af vejen til banen fra asfaltvejen til og med spejdernes grund. Opsætning af skilte i forbindelse med løb og træninger. Græsslåning af publikums arealer, ryttergårde

Læs mere

DM Årgang Langbane INDKVARTERINGSPLAN FREDAG D. 24. JUNI TIL TIRSDAG D. 28. JUNI 2016

DM Årgang Langbane INDKVARTERINGSPLAN FREDAG D. 24. JUNI TIL TIRSDAG D. 28. JUNI 2016 Indholdsfortegnelse (opdateret 22. juni) Kontaktpersoner og ansvarlige... 1 Late Night Adult Swim... 1 Beredskabsplan... 2 Ansvar og ledelse... 2 Indkvartering... 2 Forplejning... 2 Modtagelse... 2 Adgang

Læs mere

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912 Livets gang i kolonihaveforeningen Marienlund 1912 Indholdsfortegnelse Velkommen i haveforeningen Marienlund 1912... 3 Haveforeninger i området... 3 Dit ansvar som havelejer... 3 Byggeregler... 4 Vedligeholdelse

Læs mere

Notat. Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING

Notat. Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING Notat Madevej 13 6200 Aabenraa Danmark T +45 7362 8880 F +45 7362 8881 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011 Projekt: 25.9980.01 Til Fra : Autocamperrådet

Læs mere

REGLER OG PRISER FOR ERHVERVSUDSTILLINGER

REGLER OG PRISER FOR ERHVERVSUDSTILLINGER REGLER OG PRISER FOR ERHVERVSUDSTILLINGER 3. - 5. JUNI 2016 TRADITIONER OG GODE HANDLER PÅ DANMARKS STØRSTE DYRSKUE Erhvervsudstillingen på Roskilde Dyrskue har et bredt udvalg af stande, som sælger alt

Læs mere

Tilladelse til udendørsarrangement

Tilladelse til udendørsarrangement Asian Culrure Festival Oluf Borchs Vej 43 9000 Aalborg Att: Puk Cao Thanh Ha Mail: cth@sharing-international.or Tlf: PUK 60470661 eller KURT 40744140 Cvr: 37133779 København 30/05 2016 Bookingnr: KK035422

Læs mere

Uniformeret politi, beredskabsfolk og uniformerede hjælpere har også adgang til området.

Uniformeret politi, beredskabsfolk og uniformerede hjælpere har også adgang til området. Hjælper Info: Indhold Adgange... 2 Akutstuen... 2 Alkoholpolitik... 2 Arbejde... 2 Arbejdsskade... 3 Arbejdstøj/hjælper t-shirt... 3 Armbånd klippes... 3 Armbånd... 4 Badefaciliteter... 4 Bortkomne børn...

Læs mere

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum:

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum: Classic Race Aarhus FORRETNINGSBETINGELSER 2016 Classic Race Aarhus (CRAA) er en velgørende fond med det formål at støtte børns trafiksikkerhed i Østjylland samt støtte udvikling af grøn teknologi til

Læs mere

Center for Sundhed og Omsorg. www.plejehjemmetfalkenberg.dk. Værd at vide i tilfælde af BRAND. på Plejehjemmet Falkenberg. Om medarbejdernes ansvar

Center for Sundhed og Omsorg. www.plejehjemmetfalkenberg.dk. Værd at vide i tilfælde af BRAND. på Plejehjemmet Falkenberg. Om medarbejdernes ansvar Center for Sundhed og Omsorg www.plejehjemmetfalkenberg.dk Værd at vide i tilfælde af BRAND på Plejehjemmet Falkenberg Om medarbejdernes ansvar Revideret maj 2015 Indhold Dit ansvar som medarbejder - HVER

Læs mere

Sikkerhedsplan for Jerslev Marked

Sikkerhedsplan for Jerslev Marked Sikkerhedsplan for Jerslev Marked Denne sikkerhedsplan for Jerslev Marked er udarbejdet på grundlag af Beredskabsstyrelsens udsendte Driftmæssige forskrifter for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder,

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019 Den 21. og 22. juni 2019 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 3 4. Tildeling

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Den 19. og 20. juni 2015 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 4 4. Tildeling

Læs mere

FRIVILLIGFOLDER 2018 TIL ALLE FRIVILLIGE PÅ MUSIK I LEJET

FRIVILLIGFOLDER 2018 TIL ALLE FRIVILLIGE PÅ MUSIK I LEJET FRIVILLIGFOLDER 2018 TIL ALLE FRIVILLIGE PÅ MUSIK I LEJET INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL MUSIK I LEJET 2018 KÆRE FRIVILLIG HVAD FORVENTER VI AF DIG? PLANLÆGNING AFVIKLING EVALUERING FESTIVALENS ÅBNINGSTIDER

Læs mere

Pladsfordelingsplaner VEJLEDNING OM UDFORMNING AF PLADSFORDELINGSPLANER TIL FORSAMLINGSLOKALER OG TELTE

Pladsfordelingsplaner VEJLEDNING OM UDFORMNING AF PLADSFORDELINGSPLANER TIL FORSAMLINGSLOKALER OG TELTE Pladsfordelingsplaner VEJLEDNING OM UDFORMNING AF PLADSFORDELINGSPLANER TIL FORSAMLINGSLOKALER OG TELTE Københavns Brandvæsen Forebyggelse og Indsats Bag Rådhuset 3 1550 København V Tlf.: 33 66 33 66 www.brand.kk.dk

Læs mere

Drejebog for nationale udstillinger

Drejebog for nationale udstillinger Drejebog for nationale udstillinger DKK s udstillingsudvalg, oktober 2013 Opgaver nu og her, og på sigt Dato og forventet deltagerantal - Datoen skal passe ind i DKK s øvrige udstillingskalender - Forventet

Læs mere

Streetrace. Sportsligt reglement

Streetrace. Sportsligt reglement Streetrace Sportsligt reglement Dragracingudvalget 10-01-2018 8.2.100 TITEL SAMT JURISDIKTION...2 8.2.101 KONKURRENCEREGLER FOR STREETRACE...2 8.2.102 FØRERLICENSER...2 8.2.103 OFFICIALS...3 8.2.104 TIDTAGNING...3

Læs mere

Vejledning om pladsfordelingsplaner i forsamlingslokaler

Vejledning om pladsfordelingsplaner i forsamlingslokaler Vejledning om pladsfordelingsplaner i forsamlingslokaler 1. Indledning I forsamlingslokaler godkendt til mere end 150 personer skal der, jfr. Driftsmæssige forskrifter for forsamlingslokaler kap. 6.4.1,

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 HEGNSHOLDET SØGER MEDHJÆLPERE TIL OPSTILLING OG NEDTAGNING HVAD: Vi søger fysisk stærke folk, der ikke er bange for at tage fat og blive beskidte til en hård og drøj

Læs mere

Plan og Miljø. Forskrift for støj og vibrationer

Plan og Miljø. Forskrift for støj og vibrationer Plan og Miljø Forskrift for støj og vibrationer Forskrift for støj og vibrationer Formål Formålet med denne forskrift er, at forebygge og begrænse gener fra støj og vibrationer i Frederikssund Kommune,

Læs mere

Pladsfordelingsplaner. Vejledning om udformning af pladsfordelingsplaner til forsamlingslokaler og telte

Pladsfordelingsplaner. Vejledning om udformning af pladsfordelingsplaner til forsamlingslokaler og telte Pladsfordelingsplaner Vejledning om udformning af pladsfordelingsplaner til forsamlingslokaler og telte Oktober 2017 Indhold 1. Regelgrundlaget... 2 2. Indholdet af en pladsfordelingsplan... 2 3. Udseende

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Januar Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m.

Januar Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m. Januar 2013 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

RISIKOVURDERING OG SIKKERHEDSPLAN FOR VILDE VULKANER VORDINGBORG 2013

RISIKOVURDERING OG SIKKERHEDSPLAN FOR VILDE VULKANER VORDINGBORG 2013 RISIKOVURDERING OG SIKKERHEDSPLAN FOR VILDE VULKANER VORDINGBORG 2013 Udfærdiget af Torben Nørgaard 1. Indholdsfortegnelse 2. Kontaktpersoner og fordelingsliste side 2 3. Vejledning til denne vurdering

Læs mere

WALTHERS MUSIKCAFE ARTIST INFORMATION

WALTHERS MUSIKCAFE ARTIST INFORMATION WALTHERS MUSIKCAFE ARTIST INFORMATION KORT OM CAFEEN Stedet er både en cafe, med kaffe, kage og sandwichs for hele byen og et spillested et par aftener om ugen, med drinks, øl og livemusik. Som udgangspunkt

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, fødselsdage og andre mindre sammenkomster.

Læs mere