14. møde, 29. august 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "14. møde, 29. august 2013"

Transkript

1 14. møde, 29. august 2013 Til stede: Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Lotte Ahrensbach, Merete Strømming, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Jan Rimau og Karen Vedel Nielsen. Fra sekretariatet: Marie Zelander, Kira West, Lis Ethelberg, Mette Holsøe og Susanne Hørdam (referent). Under behandlingen af punkt 4 deltog Ole Anders Nielsen og under behandlingen af punkterne 7, 9 og 10 deltog Niels Kjeldsen. Afbud fra: Zenia Børsen og Malene Hollmann Rie Rasmussen bød velkommen til Jan Rimau, som er indkaldt som ny 1. suppleant under Eva Secher Mathiasens barselsorlov. Signe Hjortkjær er i samme periode indtrådt som ordinært medlem af bestyrelsen. Der var en præsentationsrunde. Ad 1. Godkendelse af dagsorden for bestyrelsesmødet Dagsorden for mødet blev godkendt uden bemærkninger. Ad 2. Godkendelse af referat af 13. møde i bestyrelsen 20. juni 2013 Referat af mødet i bestyrelsen den 20. juni 2013 blev godkendt uden bemærkninger. Ad 3. Orientering om referat af 12. møde i forretningsudvalget 19. august 2013 Der var ingen bemærkninger til referat af møde i forretningsudvalget den 19. august Ad 4. Regnskab efter 1. halvår 2013 Ole Anders Nielsen redegjorde for hovedtallene i regnskabet for 1. halvår På indtægtssiden viser regnskabet, at kontingentindtægterne ligger kr. over det budgetterede. Grunden er, at medlemstilgangen har været højere og at antallet af udmeldelser er lavere end forudsat i budgettet. Derudover ses en tendens til, at færre medlemmer, end budgetteret, er på det lavere ledighedskontingent. Psykolog Nyt udviser et overskud på kr. mod et budgetteret underskud på kr. Det skyldes et øget annoncesalg, efter vi har indgået aftale med DGmedia om varetagelse af salget til både Psykolog Nyt, jobsite og nyhedsbrev. Kursusadministrationen ligger også fint i forhold til samme periode sidste år. Renteindtægterne er lavere end budgetteret på grund af det ekstraordinært lave renteniveau., men samlet set er indtægterne kr. højere end budgetteret.

2 På udgiftssiden er der et merforbrug på personaleomkostninger på kr., som skyldes en større stigning i lønsumsafgiften på knap kr. samt efteruddannelse, ansættelse af en løntilskudsmedarbejder i Profession- og Kompetencegruppen samt en barsel med vikardækning. Projekterne ligger traditionelt under det budgetterede. Dels var der budgetteret med udgifter til formand i provinsen og dels har udgifterne på tillidsrepræsentantområdet ikke været så høje som budgetteret. Samlet set er resultatet efter 1. halvår 1 mio. kr. bedre end budgetteret. Det betyder, at egenkapitalen nu er 8,6 mio. kr. Bestyrelsen vil i begyndelsen af den kommende uge få det skriftlige materiale til punktet tilsendt til godkendelse. Den mundtlige orientering blev taget til efterretning. Marie Zelander orienterede om, at bestyrelsen på næste møde, den 4. oktober 2013 skal behandle principper for budget for generalforsamlingsperioden Ad 5. Foreningsreformen Rie Rasmussen opsummerede den udsendte opsamling fra medlemsdebatten i fase 1 i foreningsreformarbejdet. Hensigten er nu, at kunne gå fra den eksistentielle værdidebat i fase 1 til en udmøntning om hvordan, bestyrelsen ser, at DP skal kunne udfylde medlemmernes forventninger til foreningen, som så kan debatteres i fase 2. Bestyrelsen fandt, at opsamlingen generelt var lykkedes godt, selvom den enkelte steder godt kunne være lidt mere offensiv. Bestyrelsen fandt endvidere, at forslagene om tydeligere organisatorisk profilering af foreningen og en adskillelse af det faglige og det politiske godt må træde tydeligere frem i de kommende debatter. Endvidere blev vigtigheden af at fastholde den åbne og levende kommunikationsform via net og sociale medlier i den fremtidige debat om reformen fremhævet. Rie Rasmussen konkluderede, at bestyrelsen nu havde samlet op på medlemsdebatten i fase 1 og bad bestyrelsen drøfte de reformbilleder, som var forsøgt udledt af medlemsdebatten i fase 1. Rie pegede på, at der ikke var tale om et forslag til samlet billede, men eksempler til drøftelse i fase 2. Bestyrelsen drøftede den videre proces for foreningsreformen og hvor konkret det materiale, der lægges frem til de videre debat i Formandskollegiet og blandt medlemmerne skal være. Konklusionen blev, at bestyrelsen skal turde være konkret i forhold til de forslag, der sættes til debat, sådan at medlemmerne har noget at forholde sig til. Der arbejdes videre ud fra bestyrelsens bemærkninger med materialet til mødet i formandskollegiet og medlemsdebatten herefter. Bestyrelsen godkendte, at formanden i samarbejde med sekretariatet kan arbejde videre med tidsplan og køreplan for det videre arbejde. Ad 6. Arbejdsprogram

3 Rie Rasmussen oplyste, at der denne gang er taget hul på arbejdet med udkast til Arbejdsprogram på en anderledes måde i forhold til tidligere. Det foreslås, at processen starter med en åben høring blandt alle medlemmer, de decentrale enheder og de faste udvalg ud fra et oplæg med en analyse af de aktuelle politiske tendenser, muligheder og udfordringer, som DP ser. Der blev peget på, at det at invitere medlemmerne til at mene noget om både foreningsreform og arbejdsprogram samtidig, så kræver at det tydeliggøres at de to ting understøtter hinanden og at foreningsreformen handler om rammer for DP s arbejde og arbejdsprogrammet om det politiske indhold. Bestyrelsen drøftede herefter det foreliggende udkast til medlemshøring om Arbejdsprogram som i store træk blev fundet godt. Der blev foreslået nogle konkrete rettelser, og at det tydeliggøres overfor medlemmerne, at Psykologkampagnen ikke er omfattet af denne proces, men vil blive behandlet for sig. Bestyrelsen godkendte med disse bemærkninger oplægget, som herefter drøftes på mødet i Formandskollegiemødet den 6. september 2013, før medlemshøringen sættes i gang. Ad 7. Psykologkampagnen Niels Kjeldsen orienterede indledningsvis om de aktuelle ledighedstal. Julitallene viser desværre at psykologledigheden nu er lidt højre end akademikerledigheden generelt. Til gengæld er der på et år skabt 6,3% flere psykologjobs, svarende til 316 stillinger. Det er over gennemsnittet for det generelle akademikerområde. Niels orienterede videre om, at der nu tages hul på arbejdet på den offentlige del af psykologkampagnen. Ansættelsen af to nye projektmedarbejdere i et halvt år, som bestyrelsen har godkendt hen over sommeren, er nu ved at være på plads, med forventet start 1. september Bestyrelsen drøftede herefter oplægget om foreslåede indsatsområder og kom med idéer til flere arbejdsfelter, hvor den offentlige del af Psykologkampagnen kan sætte ind, og godkendte oplægget som ramme for den offentlige del af kampagnen. Til efterretning. Ad 8. Forberedelse af møde i Formandskollegiet 6. september 2013 Bestyrelsen fastlagde program for mødet i Formandskollegiet den 6. september Ad 9. Godkendelse af DP notat om forslag til bedre psykiatri Niels Kjeldsen orienterede om, at notatet var blevet til i den baggrundsgruppe til regeringens psykiatriudvalg, som havde været nedsat i DP-regi. Bestyrelsen fandt at notatet var godt og foreslog et par konkrete tilføjelser og sproglige tilpasninger, som vil blive indarbejdet. Rie Rasmussen konkluderede, at DP med de faldne bemærkninger har en godkendt psykiatripolitik.

4 Ad 10. Godkendelse af DP rapport Det kommunale børne- og ungeområde og brugen af den Rie orienterede om at rapporten er udarbejdet af den arbejdsgruppe, nedsat med medlemmer fra de kommunalt ansatte psykologers område. Bestyrelsen drøftede rapporten og kom med input til præciseringer og forbedringer. Med disse bemærkninger godkendte bestyrelsen rapporten. Ad 11. Udpegning af ny repræsentant til DIGNITYs bestyrelse Bestyrelsen besluttede, at udpege Eva Secher Mathiasen som ny DP repræsentant i DIGNITYs bestyrelse, når tidligere formand, Roal Ulrichsens, udpegningsperiode udløber med udgangen af august måned Ad 12. Henvendelse fra Specialistuddannelsesudvalget om sekretariatsressourcer i forbindelse med revision af specialistuddannelserne Henriette Palner Stick opsummerede kort henvendelsen fra Specialistuddannelsesudvalget og baggrunden herfor. Rie Rasmussen sagde at hun vurderede, at den tidsplan der lå bag ved prioriteringerne af ressourcer til opgaven, var realistisk. Bestyrelsen tiltrådte udkastet til svar til SPU. Ad 13. Godkendelse af tre ændringer i MP Pensions vedtægt Arne Grønborg Johansen redegjorde for de foreliggende tre ændringer i MP Pensions vedtægter om ændring om særligt sagkyndigt medlem i bestyrelsen ( 10) ændring af pensionsregulativet for den fleksible pensionsordning( 9) og - ændring af formålsbestemmelsen ( 2). Bestyrelsen godkendte ændringerne. Ad 14. Etiksag FORTROLIGT Sagen blev behandlet fortroligt. Ad 15. Temaplan Der var ingen bemærkninger til temaplan Ad 16. Orientering om ny hjemmeside Mette Holsøe orienterede om projektet med ny hjemmeside. Der bliver tale om et fornyet design og en mere enkel brugerflade med afsæt i det enkelte medlems behov, hvilket skal ses i sammenhæng med at de mere avancerede funktioner, på den nuværende hjemmeside, nu er flyttet til mitdp.dk. Hensigten er også at opnå besparelser ved at omlægge hjemmesiden til en open source løsning.

5 Kommunikationsforum og bestyrelsen vil blive præsenteret for det nye design så snart vi er lidt længere i processen. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad. 17. Praksisoverenskomstområdet POK økonomi Lis Ethelberg orienterede om, at der på baggrund af det første år med det hårde økonomiprotokollat på Praksisoverenskomstområdet for angst- og depressionsbehandling, nu er udarbejdet en oversigt over forbruget. Det viser et mindre merforbrug end det så ud til tidligere på året og at medlemmerne har taget anbefalingerne om ikke at tage for mange klienter i behandling til sig. Desværre viser det sig også at problemerne på området ikke er løst, der er p.t. en gennemsnitlig ventetid på 10 uger på at komme i behandling og fortsat udsigt til, at psykologerne kan risikere honorarnedgang Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad 18. Orientering om afslutning af Forca/Unipension s analysefase Udsat på grund af tidsnød. Ad 19. Orientering om ECP2013 og EFPAs generalforsamling i Stockholm i juli 2013 Udsat på grund af tidsnød. Ad 20. Orientering om ændring i udpegninger til poster i NAC, UFU og AC s FUU på grund af sygdom Udsat på grund af tidsnød. Ad 21. Orienteringssager a. Nyt fra formanden Ikke noget. b. Nyt fra sekretariatet Ikke noget. c. Kommunikation og presse Mette Holsøe orienterede kort om mitdp.dk og opfordrede bestyrelsesmedlemmerne til at aktivere deres profiler. Mette orienterede videre om planerne for et nyt jobsite med forbedrede søgemuligheder. Endelig orienterede Mette kort om pressetiltag. d. Blå sider Ikke noget. Ad 22. Eventuelt Ikke noget Ad 23. Evaluering af mødet

6 Mødet blev evalueret. Referent: Susanne Hørdam.

5. møde i bestyrelsen, 28. september 2012

5. møde i bestyrelsen, 28. september 2012 5. møde i bestyrelsen, 28. september 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Merete Strømming, Zenia Børsen, Signe Hjortkjær, Karen Vedel og Malene

Læs mere

4. møde i bestyrelsen, 29. august 2012

4. møde i bestyrelsen, 29. august 2012 4. møde i bestyrelsen, 29. august 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Lotte Ahrensbach, Merete Strømming, Rie Rasmussen, Rikke Halse, Zenia Børsen, Signe Hjortkjær,

Læs mere

13. møde, 20. juni 2013

13. møde, 20. juni 2013 13. møde, 20. juni 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Lotte Ahrensbach, Henriette Stick, Merete Strømming, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen, Malene Hollmann og

Læs mere

11. møde, 22. april 2013

11. møde, 22. april 2013 11. møde, 22. april 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Merete Strømming, Rikke Halse (fra punkt 7.c), Signe Hjortkjær

Læs mere

10. møde, 20. marts 2013

10. møde, 20. marts 2013 10. møde, 20. marts 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark (til klokken 12:00), Henriette Palner Stick (fra klokken 12:00), Lotte Ahrensbach, Rikke

Læs mere

16. møde, 13. november 2013

16. møde, 13. november 2013 16. møde, 13. november 2013 Til stede: Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Lotte Ahrensbach (indtil klokken 15:30), Merete Strømming, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen, Malene Hollmann, Karen

Læs mere

15. møde, 4. oktober 2013

15. møde, 4. oktober 2013 15. møde, 4. oktober 2013 Til stede: Rie Rasmussen, Claus Wennermark, Merete Strømming, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen, Jan Rimau, Malene Hollmann og Karen Vedel. Under behandlingen af punkt

Læs mere

6. møde, 14. november 2012

6. møde, 14. november 2012 6. møde, 14. november 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Lotte Ahrensbach, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Malene Hollmann og Karen Vedel. Fra sekretariatet deltog:

Læs mere

4. Bestyrelsens porteføljestyring Ikke noget.

4. Bestyrelsens porteføljestyring Ikke noget. Referat af 17. møde i bestyrelsen 19. januar 2018 klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, København Ø og 18. møde i bestyrelsen 20. januar 2018 på Copenhagen Admiral Hotel, Tolbodgade

Læs mere

Bestyrelsen gennemgik herefter udkastet til beretning og kom med forslag til tilføjelser og præciseringer.

Bestyrelsen gennemgik herefter udkastet til beretning og kom med forslag til tilføjelser og præciseringer. 17. møde, 18. december 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Lotte Ahrensbach, Metere Strømming, Rikke Halse, Signe Hjort

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 23. juni 2014

Referat af bestyrelsesmøde 23. juni 2014 Referat af bestyrelsesmøde 23. juni 2014 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Birgit Tamberg Andersen, Claus Wennermark, Merete Strømming, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen,

Læs mere

Referat af 21. møde i bestyrelsen, 24. februar 2016 klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 21. møde i bestyrelsen, 24. februar 2016 klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 21. møde i bestyrelsen, 24. februar 2016 klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne Grønborg Johansen,

Læs mere

2. møde i bestyrelsen, 14. maj 2012

2. møde i bestyrelsen, 14. maj 2012 2. møde i bestyrelsen, 14. maj 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Lotte Ahrensbach, Merete Strømming, Rie Rasmussen, Rikke Halse, Jørgen

Læs mere

Referat af 17. møde i bestyrelsen, tirsdag den 10. november 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 17. møde i bestyrelsen, tirsdag den 10. november 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 17. møde i bestyrelsen, tirsdag den 10. november 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne

Læs mere

Referat af 18. møde i bestyrelsen, torsdag den 10. december 2015, klokken 15:00 20:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 18. møde i bestyrelsen, torsdag den 10. december 2015, klokken 15:00 20:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 18. møde i bestyrelsen, torsdag den 10. december 2015, klokken 15:00 20:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne

Læs mere

Referat af 14. møde i bestyrelsen 29. september 2017 klokken 9:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 14. møde i bestyrelsen 29. september 2017 klokken 9:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 14. møde i bestyrelsen 29. september 2017 klokken 9:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Marie Zelander, Lis Ethelberg, Martin Kaag, Mette Holsøe og Susanne Hørdam. Under punkt 4 deltog også Ole Anders Nielsen

Fra sekretariatet deltog: Marie Zelander, Lis Ethelberg, Martin Kaag, Mette Holsøe og Susanne Hørdam. Under punkt 4 deltog også Ole Anders Nielsen Referat af 19. møde i bestyrelsen fredag den 15. januar 2016 klokken 9:00 16.00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø og lørdag den 16. januar 2016 klokken 10:00 16:00, på Hotel

Læs mere

Referat af 16. møde i bestyrelsen 13. december 2017 fra klokken 15:00 22:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 16. møde i bestyrelsen 13. december 2017 fra klokken 15:00 22:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 16. møde i bestyrelsen 13. december 2017 fra klokken 15:00 22:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. september 2014

Referat af bestyrelsesmøde 4. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde 4. september 2014 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Birgit Tamberg Andersen, Camilla Wulf Andersen, Claus Wennermark, Irene Christiansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2014 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Birgit Tamberg Andersen, Camilla Wulf Andersen, Claus Wennermark, Irene Christiansen, Merete

Læs mere

Referat af 13. møde i bestyrelsen 3. september 2019, klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 13. møde i bestyrelsen 3. september 2019, klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 13. møde i bestyrelsen 3. september 2019, klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Referat af 13. møde i bestyrelsen, 31. august 2017 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 13. møde i bestyrelsen, 31. august 2017 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 13. møde i bestyrelsen, 31. august 2017 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne Grønborg Johansen

Læs mere

Referat af 2. møde i bestyrelsen mandag den 14. maj 2018 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 2. møde i bestyrelsen mandag den 14. maj 2018 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 2. møde i bestyrelsen mandag den 14. maj 2018 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Amanda Kusk Kjærgaard, Arne Grønborg

Læs mere

Referat af 15. møde i bestyrelsen og bestyrelsesseminar november 2017 på First Hotel Marina, Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk

Referat af 15. møde i bestyrelsen og bestyrelsesseminar november 2017 på First Hotel Marina, Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk Referat af 15. møde i bestyrelsen og bestyrelsesseminar 3. 4. november 2017 på First Hotel Marina, Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Referat af 3. møde i bestyrelsen fredag den 10. juni 2016 klokken 15:00 19:00 på Kolle Kolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse

Referat af 3. møde i bestyrelsen fredag den 10. juni 2016 klokken 15:00 19:00 på Kolle Kolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Referat af 3. møde i bestyrelsen fredag den 10. juni 2016 klokken 15:00 19:00 på Kolle Kolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Referat af 15. møde i bestyrelsen, mandag den 31. august 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 15. møde i bestyrelsen, mandag den 31. august 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 15. møde i bestyrelsen, mandag den 31. august 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Referat af 2. møde i bestyrelsen fredag den 10. maj 2018 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 2. møde i bestyrelsen fredag den 10. maj 2018 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 2. møde i bestyrelsen fredag den 10. maj 2018 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

1. Velkomst og præsentation Eva Secher Mathiasen bød velkommen og præsenterede kort bestyrelsen for dagsorden og program for det konstituerende møde.

1. Velkomst og præsentation Eva Secher Mathiasen bød velkommen og præsenterede kort bestyrelsen for dagsorden og program for det konstituerende møde. Referat af 1. møde i bestyrelsen fredag den 8. april 2016 klokken 15:00 18:00 og lørdag den 9. april 2016 fra klokken 9:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede:

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Godkendt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 20. marts 2018 kl. 12:00 16:15 IDA Mødecenter, København

Godkendt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 20. marts 2018 kl. 12:00 16:15 IDA Mødecenter, København Godkendt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 20. marts 2018 kl. 12:00 16:15 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

Referat af 16. møde i bestyrelsen, fredag den 2. oktober 2015, klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 16. møde i bestyrelsen, fredag den 2. oktober 2015, klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 16. møde i bestyrelsen, fredag den 2. oktober 2015, klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Birgit

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet Referat Punkt 2, bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. november 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner

Læs mere

Referat af 4. møde i bestyrelsen, tirsdag den 30. august 2016 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 4. møde i bestyrelsen, tirsdag den 30. august 2016 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 4. møde i bestyrelsen, tirsdag den 30. august 2016 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Journal nr.: Dato: Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt: Den 8. december 2017, kl. 11.30 14.30 Sted: Teglgårdsparken 26, mødelokale 203 Deltagere: Susanne Lauth, sygeplejefaglig

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

3. maj PROGRAM FOR MØDET: 1. Velkomst 2. Arbejdsprogram Eventuelt

3. maj PROGRAM FOR MØDET: 1. Velkomst 2. Arbejdsprogram Eventuelt 3. maj 2017 Opsamling på møde i Formandskollegiet 28. april 2017 fredag den 28. april 2017, klokken 15:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø I mødet deltog bestyrelsen

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

BE15/2 J. nr /79671 Bestyrelsesmøde. CTR s revision deltog i mødet til og med pkt. 2 med følgende

BE15/2 J. nr /79671 Bestyrelsesmøde. CTR s revision deltog i mødet til og med pkt. 2 med følgende Centralkommunernes Transmissionsselskab REFERAT 27-05-2015 BE15/2 J. nr. 200204/79671 Emne Bestyrelsesmøde Mødedato 20. maj 2015 kl. 08.00 Sted CTR, Stæhr Johansens Vej 38, 2000 F. Deltagere Morten Kabell

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

DAGSORDEN. MTSU Administrationen. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.

DAGSORDEN. MTSU Administrationen. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12. MTSU Administrationen DAGSORDEN Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.00 Medlemmer Keld Overgaard Jensen (Ledelse) Finn Mikkelsen (Ledelse)

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret.

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar 2015 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Referat af 9. møde i bestyrelsen 22. februar 2017 klokken 15: februar 2017 klokken 18:00 på Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København K

Referat af 9. møde i bestyrelsen 22. februar 2017 klokken 15: februar 2017 klokken 18:00 på Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København K Referat af 9. møde i bestyrelsen 22. februar 2017 klokken 15:00 23. februar 2017 klokken 18:00 på Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København K Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming,

Læs mere

Referat af møde i anerkendelsesudvalget

Referat af møde i anerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i anerkendelsesudvalget Torsdag 20. marts 2014, kl. 12.00-15.00 29. april 2014 Til stede

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Rådet for Specialpsykologuddannelsen Rådsmøde den 10. september 2015 Referat Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 10.09.2015 Birte Mikkelsen Birte.mikkelsen@stab.rm.dk 1-30-72-116-15 Rådet for Specialpsykologuddannelsen

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00 Kollegiekontoret i Aarhus 17. marts 2015 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skjoldhøjkollegiet Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00 Referat af møde 172 i Skjoldhøjkollegiets

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Pårørende råd Trekløveret

Pårørende råd Trekløveret 1 Trekløveret Ølsted d. 15. september 2009 Pårørende råd Trekløveret Referat Møde nr.4/2009 den 10. september 2009 kl. 18.30 I Møderum 1 2 Deltagere: Formand Flemming Skovgaard (Allan) Medlemmer Anne Kelner

Læs mere

B. Folkemøde: der orienteres om status på folkemødet Jf. bilag 1 og 2

B. Folkemøde: der orienteres om status på folkemødet Jf. bilag 1 og 2 Referat 1. Godkendelse af dagsorden Bemærk at mødet er berammet fra kl 10.00-13.30, hvorefter en del af bestyrelsen deltager i Uddannelsesforbundets høring i Fællessalen om ekspertgruppens anbefalinger.

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden:

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Grundejerforeningen Torstorp

Grundejerforeningen Torstorp Side 1 af 7 Dagsorden til generalforsamling i Grundejerforeningen Torstorp MANDAG DEN 12. NOVEMBER 2012 KL. 19.00 I TAB Nørrebys fælleshus, Timianhaven 3, 2630 Taastrup Side 2 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk.

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk. REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 2014 REFERAT Den 17. juni 2014 Tidspunkt : 17. juni Kl. 11-16.30. Sted : Peter Bangs Vej 30 Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet Fraværende/Afbud : Afbud meldes

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Jonna E. Menne (udvalgssekretær)

Jonna E. Menne (udvalgssekretær) Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Torsdag 27. august 2015, kl. 12.00-16.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde SOSU B Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 25.10.2010 kl. 16.00-19.00 Glasburet

Referat. Bestyrelsesmøde SOSU B Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 25.10.2010 kl. 16.00-19.00 Glasburet Referat Bestyrelsesmøde SOSU B Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 25.10.2010 kl. 16.00-19.00 Glasburet 26.10.2010 Deltagere: Kurt Pedersen Allan Nielsen Karen Schur Alis Jensen, Lise Rask Elsebeth

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere