Slots- og Ejendomsstyrelsens ydelser til kunder i private kontorlejemål

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Slots- og Ejendomsstyrelsens ydelser til kunder i private kontorlejemål"

Transkript

1 Slots- og Ejendomsstyrelsens ydelser til kunder i private kontorlejemål November 2009

2 Når staten bor til leje hos private ejere Slots- og Ejendomsstyrelsen (SES) indgår på statens vegne lejekontrakter med private udlejere af kontorejendomme, betegnet private lejemål. Disse lejemål stilles til rådighed for statslige institutioner, som herefter bliver brugere af lokalerne. Aktuelt har vi lejet ca m² fordelt på ca. 200 lejemål til brug for staten. Statsinstitutioner, som bor til leje i private lejemål, har i tilknytning til lejekontrakten indgået en såkaldt brugeraftale med SES. Vilkårene i brugeraftalen mellem SES og den statslige bruger af lejemålet (kunden) svarer til vilkårene i lejekontrakten mellem SES og den private udlejer. Vi administrerer herefter lejekontrakten på statens vegne og er kontraktpart i forhold til den private udlejer. For at dække omkostningerne til administration af lejekontrakten opkræves et administrationsgebyr hos kunden. Ydelser til kunder i private lejemål omfatter aktiviteter i forbindelse med indgåelse af aftale om lejemålet, den løbende administration og rådgivning samt ved fraflytning af lejemålet. Denne pjece giver et overblik over ydelserne. Pjecen kan downloades på SES hjemmeside hvor der også findes mere information om vores ydelser. Fra hjemmesiden er der ligeledes adgang for SES kunder til vores extranet, Ejendomsportalen. Her ligger blandt andet brugeraftale, lejekontrakt, regnskab mv.

3 Oversigt over ydelser til kunder i privatejede lejemål 1 Ændret lokalebehov Afdækning af lokalebehov Markedsafdækning Kontraktsforhandling Rådgivning om indretning af lejemålet Håndtering af ombygningsprocessen Indflytningen 2 Den løbende administration af lejemålet Varetagelse af rettigheder og pligter Kvalitetssikring af driftsregnskaber/fællesregnskaber Kvalitetssikring af varmeregnskaber Forhandling i forbindelse med markedslejeregulering Håndtering af tekniske og driftsmæssige problemer i lejemålet 3 Energioptimering 4 Opsigelse og fraflytning af lejemålet Opsigelse af lejemålet Aflevering af lejemålet Afmelding og aflæsning af forsyning Afregning af depositum

4 Ændret lokalebehov 1 Afdækning af lokalebehov Hvis lokalebehovet ændrer sig, fx som følge af tilgang af nye arbejdsopgaver, reduktion af arbejdsopgaver, organisationsændringer mv., retter I henvendelse til SES. Vi indleder herefter en dialog om lokalebehovet. Måske er der mulighed for at blive i det eksisterende lejemål ved en arealudvidelse/-reduktion eller ved ombygning og ny kontorindretning (modernisering). Markedsafdækning Findes der ikke en løsning i det eksisterende lejemål, afdækker vi markedet for ledige relevante lejemål, evt. efter en nærmere analyse foretaget af en lejerrådgiver sammen med jer. Er der en statsejendom, som har et ledigt relevant lejemål, inddrages dette naturligvis i løsningen. I dialog med jer udvælger vi relevante lejemål og koordinerer besigtigelser af disse.

5 Kontraktsforhandling Når der er fundet en egnet løsning, forhandler SES lejekontraktvilkår eller tillæg til eksisterende lejekontrakt på plads med den private udlejer. Inden for de økonomiske rammer, som er udmeldt af jer, forhandler vi vilkårene med udlejer. Herunder fremsætter vi krav i henhold til energicirkulæret, handicaptilgængelighed mv. Af væsentlige økonomiske og øvrige lejevilkår, der søges optimeret er bl.a.:» lejens størrelse» uopsigelighedslængde, dvs. bindingsperioden for staten» størrelsen af en årlig lejeregulering» vilkår for evt. markedslejevurdering» fordelingen af vedligeholdelses- og fonyelsesforpligtelsen i lejemålet» arten af udgifter i driftsregnskabet mv.» mulighed for partiel opsigelse og optionsmulighed for udvidelse af lejemålet SES underskriver kun lejekontrakt efter aftale med og accept frakunden. Er der behov for, at indgåelse af lejekontrakten skal forelægges Finansudvalget, udarbejder vi aktstykket, indhenter jeres accept af indholdet og sørger for forelæggelsen.

6 Rådgivning om indretning af lejemålet SES har opbygget et videnscenter for fleksible kontorer, som indsamler, skaber og formidler viden om kontorindretning nu og i fremtiden med henblik på at skabe gode rammer for trivsel og effektivitet på arbejdspladsen. Vi tilbyder at holde oplæg om forskellige former for fleksibel og fremtidssikret kontorindretning. Det er derudover muligt, mod særskilt betaling, at få en mere individuel analyse og rådgivning i forhold til en indretning, der er tilpasset jeres særlige behov. Er der behov for en større analyse og teknisk beskrivelse/kravspecifikation med ønske om nye rumindretninger, anbefales det at benytte en privat lejerrådgiver, der mod honorar, betalt af bruger, hjælper med at tilvejebringe et materiale, som kan forelægges udlejer og indgå som bilag til lejekontrakten. SES bistår i valg af lejerrådgiver, herunder kvalitetssikring af indgåelse af rådgiverkontrakt. Undervejs i behovsanalysesfasen vil vi understøtte processen mellem jer og lejerrådgiver. Ved mindre opgaver stiller udlejer ofte en rådgiver til rådighed til at skitsere de ønskede indretningsændringer.

7 Håndtering af ombygningsprocessen Er der behov for ombygning af lejemålet, er det vores opgave at sikre den rette samarbejdsorganisation i forbindelse med byggesagens gennemførelse. Herunder at:» følge ombygningsprocessen og deltage i styregruppemøder med udlejer og lejerrådgiver» sørge for, at evt. uenigheder omkring kvaliteten af lejemålets afleveringsstand, økonomi og afleveringstidspunkt, afklares med udlejer Indflytningen SES sikrer kontraktligt, at lejemålet overtages som aftalt, og at der er aftalt en proces for udbedring af eventuelle mangler. Er der en lejerrådgiver tilknyttet sagen, deltager denne i afleveringsforretningen med udlejer. Behovet for vores deltagelse i afleverings- og indflytningssyn vurderes fra sag til sag og aftales med kunden.

8 Den løbende administration af lejemål 2 Varetagelse af rettigheder og pligter I lejemålets løbetid sørger vi for, at jeres pligter og rettigheder overfor udlejer overholdes, fx rettidig betaling af huslejen, og at I ikke betaler for mere end aftalt i kontrakten. Med udgangspunkt i lejekontraktens vilkår kontrollerer vi først og fremmest:» årlige huslejereguleringer» evt. varsling af forbedringslejeforhøjelser» regulering af depositum» regulering af skatter og afgifter» varmeregnskaber» driftsregnskaber/fællesregnskaber o.l. Kvalitetssikring af driftsregnskaber/fællesregnskaber SES kvalitetssikrer og kontrollerer udlejers fremsendte driftseller fællesregnskab for lejemålet og sikrer, at der fx ikke betales for ukendte poster, at poster ikke er ændret væsentligt eller fejlkonteret. Hvis der er behov for det, fremskaffes bilag til kontrol af posterne. Eventuel efter-/tilbagebetaling sker også via os. Kvalitetssikring af varmeregnskaber På lignende vis kvalitetssikrer SES udlejers fremsendte varmeregnskab for lejemålet og gør indsigelse, hvis regnskabet ikke kan godkendes. Efter-/tilbagebetaling sker via os.

9 Håndtering af tekniske og driftsmæssige problemer i lejemålet Oplever I problemer af teknisk eller driftsmæssig art, som fx utætte vinduer og tag, problemer med skadedyr, problemer med varmeforsyning, dårlig ejendomsdrift o.l., og dette ikke afhjælpes via jeres dialog med vicevært/ejendomsinspektør, kontakter I SES. Vi tager herefter kontakt til udlejer for at få problemerne afhjulpet og sørger for, at I eventuelt kompenseres for gener og manglende brugsværdi på grund af problemerne. Forhandling i forbindelse med markedslejeregulering Udvikler erhvervslejemarkedet og lejeniveauet sig i nedadgående retning, tager vi initiativ til at drøfte en eventuel nedregulering af lejen med udlejer. Varsler udlejer lejestigning i forbindelse med markedslejevurderinger såvel opjustering som nedjustering indleder vi forhandlinger med udlejer for at sikre, at den varslede leje er rimelig, og at lejevilkårene i øvrigt afspejler markedet.

10 Energioptimering 3 SES tager initiativ til, at bestemmelserne vedrørende de private lejemål i cirkulære om energieffektivisering i statens institutioner overholdes. Ikke kun i forbindelse med indgåelse, forlængelse eller genforhandling af lejekontrakter, men også i lejemålets løbetid. I lejemålets løbetid indsamler vi energimærker for de lejemål, hvor udlejer er forpligtet til at udarbejde et revideret energimærke hvert 5. år det vil sige ejendomme på m² eller derover. Vi peger på muligheder for at iværksætte rentable energibesparelsesforslag og forhandler med udlejer om gennemførelse af mulige energibesparelsestiltag. Med det øgede statslige fokus på energibesparelser, har vi styrket indsatsen for at understøtte energioptimeringen. Vi vil derfor lægge vægt på at rådgive om mulighederne for energioptimering og energibesparelser i lejemålene, herunder også hjælpe med at pege på jeres egne muligheder for yderligere energibesparelsestiltag (adfærd, indkøb, el-forbrug m. m.).

11 Opsigelse og fraflytning af lejemålet 4 Opsigelse af lejemålet Ønskes en opsigelse af lejemålet helt eller delvist sørger SES overordnet for at koordinere sagen i forhold til udlejer. Som kontraktholder opsiger vi lejemålet på jeres foranledning. Er der tale om en delvis opsigelse sørger vi for, at kontraktforholdene formelt bringes på plads ved et tillæg til lejekontrakten. Aflevering af lejemålet Det vurderes fra sag til sag, hvordan fraflytningen bør håndteres alt afhængig af kontraktens vilkår. Der kan fx være behov for at overveje, om der er behov for et før-flyttesyn sammen med udlejer for at forventningsafstemme og aftale, hvilke tiltag der er nødvendige for at aflevere lejemålet i overensstemmelse med kontrakten. SES deltager sammen med jer og udlejer i et eventuelt før-flyttesyn og det endelige flyttesyn. Vi kontrollerer og vurderer rimeligheden af udlejers efterfølgende flytteopgørelse i forhold til de kontraktlige forpligtelser, og forhandler evt. uenigheder med udlejer.

12 Afmelding og aflæsning af forsyning SES sørger for påmindelse om at sikre afmelding hos forsyningsselskabet for de leverancer, som I selv betaler direkte. Derudover sikrer vi, at udlejer aflæser øvrige forbrugsmålere. Vi vil også minde jer om opsigelse af andre relevante serviceabonnementer og aftaler. Afregning af depositum Efter afregning af flytteopgørelse, endeligt forbrugsregnskab (varme, el, vand o.l.) og evt. drifts- eller fællesregnskab, afregner vi depositum med udlejer og returnerer et evt. restbeløb til jer. Der kan gå op til 1-1½ år, før sagen er endeligt afsluttet pga. forskellige regnskabsår, der skal afsluttes. Slots- og Ejendomsstyrelsen leverer ydelser til kunder i privatejede lejemål. Denne pjece giver et overblik over ydelserne, som omfatter aktiviteter i forbindelse med indgåelse af aftale om lejemålet, den løbende administration samt ved fraflytning af lejemålet. Pjecen kan også downloades på Slots- og Ejendomsstyrelsens hjemmeside Slots- og Ejendomsstyrelsen Løngangstræde København K Tlf.: sesmail@ses.dk Hjemmeside: Forsidefoto: Torben Eskerod

Forord. Carsten Jarlov Direktør i Bygningsstyrelsen

Forord. Carsten Jarlov Direktør i Bygningsstyrelsen Indhold Bygningsstyrelsen lejer på statens vegne Indgåelse af kontrakt i et privat lejemål Den løbende administration af lejemålet Energioptimering Opsigelse og fraflytning af lejemålet 4 6 8 10 13 Forord

Læs mere

Ydelser til kunder i private lejemål

Ydelser til kunder i private lejemål Ydelser til kunder i private lejemål Indhold Bygningsstyrelsen lejer på statens vegne Indgåelse af kontrakt i et privat lejemål Den løbende administration af lejemålet Energioptimering Opsigelse og fraflytning

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Vejledning til lejeres udformning af klage til Huslejenævnet.

Vejledning til lejeres udformning af klage til Huslejenævnet. Vejledning til lejeres udformning af klage til Huslejenævnet. Indledning: Denne vejledning henvender sig til lejere, som ønsker at klage over et eller flere forhold til Huslejenævnet, og hvorledes lejere

Læs mere

Forretningsmodel for bygningsdrift og vedligeholdelse af kulturejendomme

Forretningsmodel for bygningsdrift og vedligeholdelse af kulturejendomme Januar 2015 Forretningsmodel for bygningsdrift og vedligeholdelse af kulturejendomme Effektiv drift og vedligeholdes af kulturejendomme Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme (SLKE) blev oprettet i oktober

Læs mere

Markedslejeregulering i erhvervslejemål

Markedslejeregulering i erhvervslejemål - 1 Markedslejeregulering i erhvervslejemål Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Går lejeniveauet op eller ned? Efter den generelle økonomiske krise har lejeniveauet de seneste år været faldende

Læs mere

Lejere og andelshavere i samme opgang, hvordan? - Gode råd til andelsboligforeningen om at være udlejer

Lejere og andelshavere i samme opgang, hvordan? - Gode råd til andelsboligforeningen om at være udlejer Lejere og andelshavere i samme opgang, hvordan? - Gode råd til andelsboligforeningen om at være udlejer Lejere og andelshavere i samme opgang, hvordan? Når en andelsboligforening stiftes, kan der være

Læs mere

Fraflytnings guide. Forord: Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt.

Fraflytnings guide. Forord: Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Kære Beboer. Vi gør opmærksom på, at denne fraflytnings guide alene er ment som en vejledende orientering om de generelle forhold. Hvad der gælder i det enkelte tilfælde fx i din lejlighed afgøres blandt

Læs mere

ændring af lejen privat udlejningsbyggeri

ændring af lejen privat udlejningsbyggeri ændring af lejen privat udlejningsbyggeri Indholdsfortegnelse Når lejen stiger... 4 Omkostningsbestemt leje... 5 Skatter og afgifter... 6 Udgifter til vedligeholdelse... 8 Regulering af lejen i ejendomme

Læs mere

Vejledning til udlejer. Vejledning til udlejer om indbringelse af en sag for Huslejenævnet

Vejledning til udlejer. Vejledning til udlejer om indbringelse af en sag for Huslejenævnet Vejledning til udlejer Vejledning til udlejer om indbringelse af en sag for Huslejenævnet Indledning: Denne vejledning henvender sig til udlejere, som ønsker at indbringe en sag for Huslejenævnet, og hvorledes

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 5. december Aktstykke nr. 65 Folketinget

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 5. december Aktstykke nr. 65 Folketinget Finansudvalget 2018-19 Aktstk. 65 Offentligt Aktstykke nr. 65 Folketinget 2018-19 65 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 5. december 2018. a. Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse ved indgåelse af lejekontrakter

Arbejdsbeskrivelse ved indgåelse af lejekontrakter Arbejdsbeskrivelse ved indgåelse af lejekontrakter By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Revideret 26.4.2016 katjh Indhold 1. Formål...3 2. Kommunale lejemål...3 3. Sagsbehandling...3 4.

Læs mere

Tagensvej 70, 2200 København N. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk

Tagensvej 70, 2200 København N. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk Kontorlejemål på 468 m² i København N Information Lejemålet har kontorer af forskellig størrelse, mødelokale, tekøkkenfaciliteter og toilet. Placeret på 2. sal med indgang fra Kontorer i forskellige størrelser

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Mellem. DSI Klubhuset Sejs Svejbæk CVR-nr. 85139517 Julsøvej 126 8600 Silkeborg (herefter benævnt udlejer)

LEJEKONTRAKT. Mellem. DSI Klubhuset Sejs Svejbæk CVR-nr. 85139517 Julsøvej 126 8600 Silkeborg (herefter benævnt udlejer) Advokatpartnerselskab Godthåbsvej 4, Postbox 180 DK-8600 Silkeborg T: +45 87 22 80 80 W: www.bklaw.dk Advokat Søren Egede Schulz 1. juli 2013 Sagsnr.: 22-1704ss-ses/jkr LEJEKONTRAKT Mellem DSI Klubhuset

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN HUSLEJE SÅDAN REGULERES HUSLEJEN FOR DIN LEJEBOLIG

BLIV KLOGERE PÅ DIN HUSLEJE SÅDAN REGULERES HUSLEJEN FOR DIN LEJEBOLIG BLIV KLOGERE PÅ DIN HUSLEJE SÅDAN REGULERES HUSLEJEN FOR DIN LEJEBOLIG 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Sådan reguleres lejen i boliger med omkostningsbestemt leje 5 Sådan reguleres lejen i boliger med det lejedes

Læs mere

BvB BvB INFORMATION 2004 5-ÅRS EFTERSYN. Sådan foregår eftersynet. Deres opgaver som ejer. Sådan bruger De eftersynsrapporten

BvB BvB INFORMATION 2004 5-ÅRS EFTERSYN. Sådan foregår eftersynet. Deres opgaver som ejer. Sådan bruger De eftersynsrapporten BvB BvB INFORMATION 2004 5-ÅRS EFTERSYN Sådan foregår eftersynet Deres opgaver som ejer Sådan bruger De eftersynsrapporten Byggeskadefonden vedrørende Bygningsfornyelse Ny Kongensgade 15, 1472 København

Læs mere

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Lejekontrakt Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde 2, 4300 Holbæk CVR.nr.: 2918 9447 (herefter kaldet udlejer) Fonden Sidesporet Ahlgade 1B, 4300 Holbæk (herefter kaldet lejer) Er der

Læs mere

klar, parat, lej! Vi har gjort det nemt at leje med pa boligmarkedet

klar, parat, lej! Vi har gjort det nemt at leje med pa boligmarkedet klar, parat, lej! Vi har gjort det nemt at leje med pa boligmarkedet Den frivillige retshjælp UNG RET har udarbejdet en folder til dig, der gerne vil have styr på, hvilke rettigheder og forpligtelser,

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

Tjekliste - Erhvervslejeloven

Tjekliste - Erhvervslejeloven Tjekliste - Erhvervslejeloven Denne vejledning er tænkt som en hjælp til lejere og udlejere, der skal indgå en lejekontrakt om erhvervslokaler. Det er vigtigt at være opmærksom på, at vejledningen ikke

Læs mere

Incitamentsmodeller for energireduktion i kontorbygninger

Incitamentsmodeller for energireduktion i kontorbygninger Incitamentsmodeller for energireduktion i kontorbygninger Kristian Lyk-Jensen Udviklingschef Kort om SES SES forvalter: ca. 1,1 mio. m2 statsejede kontorejendomme, der udlejes til statsinstitutioner ca.

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 4. december Aktstykke nr. 52 Folketinget

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 4. december Aktstykke nr. 52 Folketinget Finansudvalget 2018-19 Aktstk. 52 Offentligt Aktstykke nr. 52 Folketinget 2018-19 52 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 4. december 2018. a. Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Læs mere

Stationsparken 26, 1. sal, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte:

Stationsparken 26, 1. sal, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte: 601 m² kontorlejemål i Stationsparken 26, 2600 Glostrup Lejemålet på 1. sal er kendetegnet ved fleksible indretning, moderne arkitektur og høje tekniske standard (ventilation, kanaler til edb- og telefonkabelføring

Læs mere

Når du flytter fra din bolig.

Når du flytter fra din bolig. Lyngby-Taarbæk kommune Ejendomskontoret Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Indholdsfortegnelse Opsigelse af din

Læs mere

Opsigelsesskema for AlmenBolig+

Opsigelsesskema for AlmenBolig+ Opsigelsesskema for AlmenBolig+ Boliglejemål nr. - - - (Se i din lejekontrakt eller den sidste huslejeopkrævning du har modtaget) Undertegnede opsiger mit lejemål, på adressen med 3 måneders varsel til

Læs mere

Vejledning til lejer. Vejledning til lejer om indbringelse af en sag for Huslejenævnet

Vejledning til lejer. Vejledning til lejer om indbringelse af en sag for Huslejenævnet Vejledning til lejer Vejledning til lejer om indbringelse af en sag for Huslejenævnet Indledning: Denne vejledning henvender sig til lejere, som ønsker at indbringe en sag over et eller flere forhold til

Læs mere

Roskildevej , 2620 Albertslund. Udlejningschef. Direkte:

Roskildevej , 2620 Albertslund. Udlejningschef. Direkte: Kontorlejemål med lager på Roskildevej 161 163 i Albertslund Det ledige kontorareal er fordelt på 3 etager og kan lejes samlet eller delvist. Kontorejendommen ligger på Roskildevej i et område med såvel

Læs mere

Udskrift af dombogen DOM. Afsagt den 13. april 2012 i sag nr. BS 32C-3810/2011: K/S af 1. august 2010 mod Mercedes-Benz Cph A/S. Sagsøgers påstand:

Udskrift af dombogen DOM. Afsagt den 13. april 2012 i sag nr. BS 32C-3810/2011: K/S af 1. august 2010 mod Mercedes-Benz Cph A/S. Sagsøgers påstand: Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 13. april 2012 i sag nr. BS 32C-3810/2011: K/S af 1. august 2010 mod Mercedes-Benz Cph A/S Sagsøgers påstand: Sagsøgte tilpligtes at anerkende, at der er kontraktmæssig

Læs mere

Opsigelsesskema AlmenBolig+

Opsigelsesskema AlmenBolig+ Opsigelsesskema AlmenBolig+ KAB Vester Voldgade 17 1552 København V kab@kab-bolig.dk www.kab-bolig.dk CVR.nr. 56 81 59 10 Lejemålsnummer (se i din lejekontrakt eller den sidste huslejeopkrævning, du har

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede)

Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Slettet: Dato: 17. august 2000 Side 1 af 10 Mellem Og som udlejer som lejer LEJEKONTRAKT Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse

Læs mere

Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen

Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen Vivabolig Vesterbro 23 9000 Aalborg tlf. 9630 9460 mail@viva-bolig.dk Genhusning - renovering af Østparken

Læs mere

Afd. 4 Rughaven, Hørhaven, Hvedevænget og Enghavevej, Aalborg Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan

Afd. 4 Rughaven, Hørhaven, Hvedevænget og Enghavevej, Aalborg Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Afd. 4 Rughaven, Hørhaven, Hvedevænget og Enghavevej, Aalborg Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Vivabolig Vesterbro 23 9000 Aalborg tlf. 9630 9460 mail@viva-bolig.dk Generel

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) Og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

Lille Tingbakke, Vodskov, afd. 6 Boligselskabet Limfjorden Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan

Lille Tingbakke, Vodskov, afd. 6 Boligselskabet Limfjorden Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Lille Tingbakke, Vodskov, afd. 6 Boligselskabet Limfjorden Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Vivabolig Vesterbro 23 9000 Aalborg tlf. 9630 9460 mail@viva-bolig.dk I denne

Læs mere

Forslag til lejekontrakt

Forslag til lejekontrakt Forslag til lejekontrakt Parterne Denne lejekontrakt indgås mellem: Udlejer: Navn: Adresse: CVR.nr.: Herefter kaldet udlejer. og Lejer: Navn: Adresse: Evt. CVR.nr.: Herefter kaldet lejer. 1 Det lejede

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

Toldbodgade 33, Mezzanin, 1253 København K. Udlejningschef. Direkte:

Toldbodgade 33, Mezzanin, 1253 København K. Udlejningschef. Direkte: Toldbodgade 33, Mezzanin, 1253 København K Toldbodgade 33, Mezzanin, 1253 København K 97 m² kontorlejemål på Toldbodgade Ejendommen er opført i 1845 og er løbende blevet renoveret, således at den i dag

Læs mere

11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem

11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem 11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem Løvbjerg Ejendomsinvest A/S CVR-nr. 35 53 38 18 Strandkærvej 5 8700 Horsens som udlejer og [Navn] [CPR-nr.] [Nuværende adresse] [Mailadresse]

Læs mere

Vi skaber rum til mennesker

Vi skaber rum til mennesker Vi skaber rum til mennesker HUSLEJE & FORBRUG ØKONOMI & REGNSKAB SEKRETARIAT UDLEJNING GRUNDMODUL Selskabet beslutter IT & KOMMUNI- KATION Vi tager hånd om alle de basale ting Domea er et serviceorgan

Læs mere

KONTORLEJEMÅL TIL FREM- LEJE PÅ AARHUS HAVN. Østhavnsvej 37, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 16167

KONTORLEJEMÅL TIL FREM- LEJE PÅ AARHUS HAVN. Østhavnsvej 37, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 16167 KONTORLEJEMÅL TIL FREM- LEJE PÅ AARHUS HAVN Østhavnsvej 37, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 16167 BELIGGENHED OG OMRÅDET For Damco Denmark A/S fremlejes attraktive kontorlokaler beliggende ved containerterminalen

Læs mere

DIN BOLIG Når du flytter ud

DIN BOLIG Når du flytter ud DIN BOLIG Når du flytter ud 1 2 Indholdsfortegnelse Opsigelse af din bolig 4 Fraflytning fra din bolig 4 Førsyn af din bolig 4 Fraflytningssynet 5 Beboerrepræsentationens deltagelse i dit fraflytningssyn

Læs mere

Stationsparken 24, 3. sal, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte:

Stationsparken 24, 3. sal, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte: 1.239 m² kontorlejemål i Stationsparken 26, 2600 Glostrup Kontorkomplekset Stationsparken, der ligger lige ved Glostrup Sstation, er opført i 1989 som et moderne arkitektonisk særdeles vellykket rødstensbyggeri

Læs mere

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede)

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Dato: Lejemåls nr. LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Mellem Og som udlejer som lejer Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje

Læs mere

DIN BOLIG Når du flytter ind

DIN BOLIG Når du flytter ind DIN BOLIG Når du flytter ind 1 2 Indholdsfortegnelse Velkommen som lejer i en af kommunens boliger 4 Digital post 4 Lejekontrakten 4 Husdyr 5 Udlevering af vaskebrik til ejendommens boligvaskeri 5 Boligens

Læs mere

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig.

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig. Spørgsmål og svar vedr. genhusning Genhusning generelt Hvad er genhusning? Genhusning, midlertidig eller permanent, sker i forbindelse med store og gennemgribende renoveringer i en boligafdeling. Ved midlertidig

Læs mere

Privat udlejning. Fraflytning. Hovedregler

Privat udlejning. Fraflytning. Hovedregler Privat udlejning Fraflytning Hovedregler 1 Denne folder handler om hovedreglerne ved fraflytning. Hvordan dit lejemål kan kræves afleveret afhænger af din lejekontrakt. Lejer Forening Fyn Skibhusvej 34,

Læs mere

Ny lejelov. For lægdommere og huslejenævnsmedlemmer 9. December 2015. Juridisk konsulent Pernille Lind Husen Ejendomsforeningen Danmark

Ny lejelov. For lægdommere og huslejenævnsmedlemmer 9. December 2015. Juridisk konsulent Pernille Lind Husen Ejendomsforeningen Danmark Ny lejelov For lægdommere og huslejenævnsmedlemmer 9. December 2015 Juridisk konsulent Pernille Lind Husen Ejendomsforeningen Danmark Emner Ikrafttræden og hjemmel v/ejendomsforeningen Danmark, juridisk

Læs mere

LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th Nyborg

LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th Nyborg LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th. 5800 Nyborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen råder

Læs mere

Vermundsgade 38, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk

Vermundsgade 38, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk Information Bo med New Yorker stemning på Østerbro Det ledige lejemål på 10.991 m² er indrettet fra stuen til 6. sal med kontorer i flere størrelser, mødecenter, flot reception, kantine på 5. sal med tagterrasse

Læs mere

Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig?

Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Ejendomskontoret Indhold Opsigelse af din bolig.... 3 Fraflytning fra din bolig....

Læs mere

Nyt fra lejeret. Væsentlige ændringer i lejelovgivningen September 2015

Nyt fra lejeret. Væsentlige ændringer i lejelovgivningen September 2015 Nyt fra lejeret Væsentlige ændringer i lejelovgivningen September 2015 Den 24. marts 2015 vedtog Folketinget Lovforslag om forenkling og modernisering af lejeloven og boligreguleringsloven. Loven trådte

Læs mere

Informationsmateriale til boligudlejningsforeninger

Informationsmateriale til boligudlejningsforeninger Informationsmateriale til boligudlejningsforeninger Dette informationsmateriale henvender sig til dig, der har kontakt med boligudlejere. Materialet gennemgår de konkrete konsekvenser, de kommende ændringer

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte:

Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte: Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup 321 m² kontor og 221 m² lager Det ledige lejemål ligger i en velholdt ejendom i et dynamisk erhvervsområde med både detailhandel, liberalt erhverv og småindustri. Kontoret,

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T KONTOR, LAGER OG PRODUKTION (Ikke-erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje og afståelse 6. Årlig ydelse

Læs mere

Når du flytter ind i din nye bolig.

Når du flytter ind i din nye bolig. Lyngby-Taarbæk kommune Ejendomskontoret Når du flytter ind i din nye bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ind i din nye bolig? Indholdsfortegnelse Velkommen

Læs mere

Lyngby Hovedgade 66B, 1. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 66B, 1. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 66B, 1. sal, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 66B, 1. sal, 2800 Kongens Lyngby 206 m2 kontorer i Kgs. Lyngby Information Stor markant ejendom med mange muligheder for indretning af

Læs mere

Lejekontrakt om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser

Lejekontrakt om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser Indholdsfortegnelse 1. ens parter 1 2. Indledende bestemmelser 1 3. Beskrivelse af det lejede 1 4. Lejemålets anvendelse 2 5. Lejemålets overtagelse og ikrafttræden

Læs mere

Lejerforhold ved fraflytning

Lejerforhold ved fraflytning Lejerforhold ved fraflytning Indholdsfortegnelse Lejerforhold ved fraflytning Istandsættelse...side 3 Flyttesyn og fraflytningsrapport...side 4 Ombygning eller ændringer...side 4 Det koster penge at flytte

Læs mere

KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP

KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP STATIONSPARKEN 24-26 2600 GLOSTRUP KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 MARKANT KONTOREJENDOM LIGE VED GLOSTRUP STATION 512 601 625 711 1.336 m² kontor Ejendom med stor

Læs mere

Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby 1.115 m² kontorlejemål i Kgs. Lyngby Denne ejendom på 4.144 m² er opført i 1997 og fremstår moderne og præsentabel.

Læs mere

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Port et moderne multibrugerhus i Kgs. Lyngby Overvejer I at placere jeres firma i det nordlige København, kan vi

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

Roskildevej , 2. sal, 2620 Albertslund. Udlejningschef. Direkte:

Roskildevej , 2. sal, 2620 Albertslund. Udlejningschef. Direkte: Kontorlejemål med lager på Roskildevej 161 163 i Albertslund Det ledige kontorareal er beliggende på 2. sal og på 1.525 m². Kontorejendommen ligger på Roskildevej i et område med såvel erhverv som boliger.

Læs mere

Lejekontrakt for Birkehavehus

Lejekontrakt for Birkehavehus Dato: 5. februar 2014 Journal nr. NST-5232-00454 Lejekontrakt for Birkehavehus mellem Naturstyrelsen, Nordsjælland Gillelejevej 2B, 3230 Græsted, tlf. 72543000 (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR

Læs mere

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby 606 m2 kontorlejemål i Kgs. Lyngby Information Flot markant ejendom med mange muligheder for indretning af lyse og luftige

Læs mere

LEJEPROSPEKT EMDRUPVEJ 26, 1. SAL 2100 KØBENHAVN Ø

LEJEPROSPEKT EMDRUPVEJ 26, 1. SAL 2100 KØBENHAVN Ø LEJEPROSPEKT EMDRUPVEJ 26, 1. SAL 2100 KØBENHAVN Ø Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Velbeliggende kontorlejemål til en meget lav startleje Gåafstand til S-tog, bus tæt på og lynhurtig adgang

Læs mere

Lejekontrakt vedrørende dele af Kongsholmcenteret

Lejekontrakt vedrørende dele af Kongsholmcenteret Lejekontrakt vedrørende dele af Kongsholmcenteret Albertslund Kommune Rådhuset 2620 Albertslund (herefter kaldet udlejer) og Gate 21 Vognporten 2 2620 Albertslund (herefter kaldet lejer) indgår hermed

Læs mere

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby 702 m2 kontorlejemål i Kgs. Lyngby Flot markant ejendom med mange muligheder for indretning af lyse og luftige rum, der

Læs mere

NÅR DU SKAL FLYTTE SÅDAN FLYTTER DU UD TRIN FOR TRIN

NÅR DU SKAL FLYTTE SÅDAN FLYTTER DU UD TRIN FOR TRIN NÅR DU SKAL FLYTTE SÅDAN FLYTTER DU UD TRIN FOR TRIN 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Inden du flytter 3 Sådan opsiger du din lejlighed 4 Istandsættelse 6 Flyttesyn 8 Flytteafregning 9 Afregning af varme, vand og

Læs mere

Fælles aftale om permanent boliganvisning af flygtninge

Fælles aftale om permanent boliganvisning af flygtninge Fælles aftale om permanent boliganvisning af flygtninge I henhold til 59, stk. 2 i lov om almene boliger mv. indgås følgende aftale om anvisning af boliger mellem: Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe Boligselskabet

Læs mere

Klager. København, den 1. juni 2010 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Kristian Geisler og Martin Rønne Østerbrogade 91 2100 København Ø

Klager. København, den 1. juni 2010 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Kristian Geisler og Martin Rønne Østerbrogade 91 2100 København Ø 1 København, den 1. juni 2010 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Kristian Geisler og Martin Rønne Østerbrogade 91 2100 København Ø Ifølge retsbogsudskrift af 21. september 2009 fra Retten

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede: Ejendomsselskabet Voldbrohus A/S Vestergade 1 8900 Randers (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede: Seniorværkstedet v/svendborg kommune Ramsherred

Læs mere

Varmemåling og varmeregnskaber Hvad siger lovgivningen om varmefordeling? 1. December 2011 Carsten Hammerhøj

Varmemåling og varmeregnskaber Hvad siger lovgivningen om varmefordeling? 1. December 2011 Carsten Hammerhøj Varmemåling og varmeregnskaber Hvad siger lovgivningen om varmefordeling? 1. December 2011 Carsten Hammerhøj Hvilke målere må bruges i et fordelingsregnskab? Typegodkendte varmefordelingsmålere: Fordampningsmålere

Læs mere

1. Baggrund for Kulturministeriets koncernrådgivning i byggesager

1. Baggrund for Kulturministeriets koncernrådgivning i byggesager Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3395 4200 slke@slke.dk www.slks.dk 1. juni 2016 BILAG 8 1. Baggrund for Kulturministeriets koncernrådgivning i byggesager Kulturministeriet

Læs mere

GODE RÅD. - når du bor til leje

GODE RÅD. - når du bor til leje GODE RÅD - når du bor til leje Privat udlejning 1 Denne folder beskriver kort nogle af hovedreglerne, når du bor til leje. Den fortæller, hvad du skal være opmærksom på, når du får et brev, et varmeregnskab

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2012 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

Stationsparken 26, stuen, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte:

Stationsparken 26, stuen, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte: 711 m² kontorlejemål i Stationsparken 26, 2600 Glostrup Kontorkomplekset Stationsparken, der ligger lige ved Glostrup Sstation, er opført i 1989 som et moderne arkitektonisk særdeles vellykket rødstensbyggeri

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Mellem Svendborg Affald som udlejer. Og Lundeborg Træ som lejer.

LEJEKONTRAKT. Mellem Svendborg Affald som udlejer. Og Lundeborg Træ som lejer. LEJEKONTRAKT Mellem Svendborg Affald som udlejer Og Lundeborg Træ som lejer. Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Etableringsomkostninger 5. Opsigelse/ophør 6. Fremleje og

Læs mere

Lejeloven (oversigt over bestemmelser, der indeholder en pligt til/mulighed for kommunikation mellem udlejer og lejer) 1

Lejeloven (oversigt over bestemmelser, der indeholder en pligt til/mulighed for kommunikation mellem udlejer og lejer) 1 Lejeloven (oversigt over bestemmelser, der indeholder en pligt til/mulighed for kommunikation mellem udlejer og lejer) 1 Bestemmelse Indholdsbeskrivelse Skriftlighedskrav (skriftlighedskravet fremgår direkte

Læs mere

Orientering om ny lejelov (vedtaget)

Orientering om ny lejelov (vedtaget) Orientering om ny lejelov (vedtaget) Der skal fremover både afholdes indflytningssyn og fraflytningssyn. Lejer skal indkaldes, og der skal udarbejdes en rapport. Der kan ikke aftales nyistandsættelse af

Læs mere

Vestergade 16, st., 1. sal og 3. sal, 1456 København K. Udlejningschef. Direkte:

Vestergade 16, st., 1. sal og 3. sal, 1456 København K. Udlejningschef. Direkte: Vestergade 16, st., 1. sal og 3. sal, 1456 København K Vestergade 16, st., 1. sal og 3. sal, 1456 København K Information Kontor midt i City Flot markant ejendom med mange muligheder for indretning af

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmødet: 21. maj 2015. Afdeling: AKB Lundtoftegade

Vedtaget på afdelingsmødet: 21. maj 2015. Afdeling: AKB Lundtoftegade B-ordningen kort fortalt Det er dig som lejer, der skal tage initiativ til at vedligeholde boligen, men det er boligorganisationen, der sørger for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling,

Læs mere

Parallelvej 16, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Parallelvej 16, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 2.257 m2 kontorer i Kgs. Lyngby Information Det ledige areal på 2.257 m² er fordelt på stuen, 1. og 2. sal, hvoraf de 333 m² er kantine. Lejemålet er af høj kvalitet og med stor synlighed og profilering

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Kontorer fra 264 m² 10.095 m² fordelt på 10 gode lejemål Information Ejendommen er centralt placeret og meget nemt tilgængelig med 2 min gåafstand til Vesterport station og 5 min gåafstand til Hovedbanegården,

Læs mere

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver)

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver) Fremlejekontrakt Mellem Syddansk Universitet Campusvej 55 5230 Odense M CVR.nr. 2928 3958 (i det følgende kaldet fremlejegiver) og [Leverandørens navn] [Adresse] [CVR-nummer] (i det følgende kaldet fremlejetager)

Læs mere

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte:

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte: 334 m² butik med 189 m² kælder Information Stort butikslokale med gode store vinduer ud til Strandboulevarden, som giver lejemålet et godt udsyn og indkig. Ejendommen er beliggende på indre Østerbro, ikke

Læs mere

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm TM GOD ENERGI 1 Aftale om leverance af produktet enkel 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet er indgået den mellem CPR-nr. DKog

Læs mere

Nybrovej 110, Stuen, 2800 Kongens Lyngby. Afdelingschef. Direkte:

Nybrovej 110, Stuen, 2800 Kongens Lyngby. Afdelingschef. Direkte: 903 m² kontorlejemål i Kgs. Lyngby Denne ejendom på 4.144 m² er opført i 1997 og fremstår moderne og præsentabel. Ejendommen kan opdeles etagevis som en flerbrugerejendom afhængigt af hvilket behov, jeres

Læs mere

Dania 38, 4700 Næstved. Afdelingschef. Direkte:

Dania 38, 4700 Næstved. Afdelingschef. Direkte: Information Centralt beliggende Mange indretningsmuligheder Kan lejes samlet er seperat alt efter behov 316 1.580 m2 kontorlejemål i Næstved Stort kontorlejemål i Næstved med mange muligheder fordelt på

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Storemosevej 7, 9510 Arden mellem Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET

Læs mere

Kontor. Masnedøgade 20, 1. sal 948 m 2

Kontor. Masnedøgade 20, 1. sal 948 m 2 Kontor 948 m 2 Præsentabel og klassisk Østerbro-ejendom fra 1920 Store vinduesfacader Lige ved Metro (2019), S-tog, Bus og motorvej Årlig leje 1.050 pr. m² ekskl. drift Beliggenhed 2100 København Ø Ejendommen

Læs mere

DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING. Østergade 31-33, 8000 Aarhus C Sag 121290

DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING. Østergade 31-33, 8000 Aarhus C Sag 121290 DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING Østergade 31-33, 8000 Aarhus C Sag 121290 BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende tæt på Søndergade (Strøget). Alle byens faciliteter er i nær afstand,

Læs mere

NU GÅR DET SNART LØS - AB 18 OG ABR 18

NU GÅR DET SNART LØS - AB 18 OG ABR 18 NU GÅR DET SNART LØS - AB 18 OG ABR 18 FRA 1. JANUAR 2019 KAN DET NYE AB-SYSTEM ANVENDES OG VISSE OFFENTLIGE BYGHERRER ER ENDDA FORPLIGTEDE HERTIL. HVAD SKAL BYGGERIETS PARTER VÆRE OPMÆRKSOMME PÅ I DEN

Læs mere

INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY

INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY MARKANT EJENDOM I KGS. LYNGBY NYBROVEJ 110 2800 KGS. LYNGBY > > Ejendommen kan opdeles fra 903 1.151 2.054 3.134 m² > > Flot velkomstområde, kantine

Læs mere