Nyhedsbrev fra DAU Den 6. marts 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev fra DAU Den 6. marts 2012"

Transkript

1 Nyhedsbrev fra DAU Den 6. marts 2012 Stiftet den 4.marts 1945 Vi vil fremover fremsende et nyhedsbrev månedligt, for at informere om aktiviteterne i bestyrelsen Referat fra generalforsamling den 4.marts 2012 Pkt. 1 Poul Petersen blev valgt som dirigent og Ole G. Nielsen blev sekretær Pkt. 2 Tilstede var: Holbæk Akvarie Klub, Københavns Akvarieforening, Skive og Omegns Akvarieforening, Vejle Akvarieforening, Vestsjællands Akvarie- og Terrarie klub, Ølstykke Akvarie Forening, Silkeborg Akvarieforening og Akvarie Klub Fyn samt Avedøre Akvarieklub ved fuldmagt Pkt. 3 Bestyrelsens beretning Sidste generalforsamling var den 7. november 2010 i Skive Antal medlemmer Vi var i registrerede medlemsforeninger af DAU. Vi har kendskab til i alt 30 foreninger i Danmark, herudover specielforeninger. Arkiv Straks i 2011 gik den på sidste generalforsamling nedsatte gruppe i gang med at gennemgå arkivet på 17 kasse. Der var meget spændende læsning og mange dubletter. Et arbejde der tog mere 3 dage, ja jeg siger dage, vi startede kl. 10 og sluttede efter kl. 16, hvor hver især fik en bunke med hjem til næste møde. Jeg kan glæde jer med at fortælle, at vi har referater fra års, eller delegeretmøder tilbage til Herudover er der spændende breve m.v. Arkivet består i dag af 2 kasser, som opbevares hos formanden. Hjemmebedømmelse Hjemmebedømmelsen finalen i foråret, hvor Poul Petersen og undertegnede var dommere havde 6 deltagere 3 i klasse 2 (prydakvarier) og 3 i klasse 4 (biotopakvarier). Vi håber at der i år kommer mange flere, og ser frem til at den planlagte dommeruddannelse vil give en øget interesse for denne del af hobbyen.

2 Nyhedsbreve Som noget nyt i 2011 begyndte vi at udsende nyhedsbreve til foreninger og enkeltpersoner der måtte ønske det. Vi udsender hver gang 81 Nyhedsbreve, som vi får en meget positiv tilbagemelding på. Der blev i 2011 udsendt 11 Nyhedsbreve. En stor tak til Ole for det store arbejde også med Tipskupon og artikler Som en service overfor medlemsforeningerne er vi begyndt at lægge Tipskuponer på hjemmesiden. Der ligger i dag 10 kuponer på hjemmesiden, og der bliver løbende lagt nye op. Som noget nyt er vi ligeledes begyndt at lægge artikler på hjemmesiden, også en hjælp til medlemsforeningerne. Der ligger i dag 4 artikler, bl.a. om ophavsret til artikler og en helt aktuelt om foråret dirigentens opgave. Programservice DAU s programservice ligger lidt stille, det er noget vi skal have kikket på. Jeg ved at der er foretaget et stort arbejde i at skanne dias, så de ligger elektronisk. Jeg håber vi får det i gang igen i det kommende år. DAU s deltagelse i den offentlige debat Hobbydyrsorganisationerne står overfor dyreværnsorganisationerne i mange sammenhæng. Dyreværnsorganisationerne gør et stort lobby arbejde for at lægge pres på politikkerne for at lave begrænsninger i at holde dyr. Vi indgår derfor i et samarbejde med hobbydyrsorganisationerne, om hvad der rører sig. Pasningsvejledninger Aktuelt er der kommet en Betænkning fra Justitsministeriet om pasningsvejledninger. Punkter/emner som var beskrevet i bekendtgørelsen, har vi diskuteret med Rådet vedrørende hold af særlige dyr, da vi (Hobbydyrsorganisationerne) ikke fandt dem fyldestgørende nok og for nogle dyrs vedkommende uden betydning. Eksempelvis skulle vi beskrive legetøj til fisk så fiskene bliver stimuleret. Der har været en sag, hvor dyreværnsorganisationer har krævet legetøj til vandsalamander, så vi forsøger at holde dyreværnsorganisationerne uden for vores arbejde, da det nødigt skulle gå op i hat og briller. Der er nu opsat nogle punkter, som disse pasningsvejledninger skal indeholde, og som ikke står til at ændre. Jeg ved godt at det er dyrehandlernes ansvar at udarbejde disse pasningsvejledninger, men bliver de ikke lavet, kan det ende med at der ikke kan sælges dyr i Danmark. Det er derfor jeg er gået i dialog med brancheforeningen Fokus på Dyr tidligere Dyrehandlernes Brancheforening. Jeg håber vi kan få nedsat en arbejdsgruppe måske allerede i dag, som sammen med Fokus på Dyr vil grupperer vores fisk og udarbejde pasningsvejledninger. På den måde sikre vi os at de bliver faglige og brugbare, og det vil også synliggøre DAU, når der på hver enkelt udleveret seddel til fru Nielsen står udarbejdet i samarbejde med Fokus på Dyr og Dansk Akvarie Union. Fiskeplejemidler DAU er ligeledes gået ind i debatten omkring fiskeplejemidler (kaldet fiskemedicin af lægemiddelstyrelsen). Vi har skrevet til ministeren og samtlige sundhedsordfører i folketinget, og naturligvis også her indgået i en dialog med Fokus på Dyr.

3 At udbrede og fremme kendskabet til akvariehobbyen Står i vores formåls paragraf. Derfor sagde vi ja, da vi modtog en henvendelse fra et privat firma, der ønsker at lave en messe i Køgehallerne i I samarbejde med DAS kunne der arrangeres en udstilling med DM for klubakvarier, da ingen klubber har henvendt sig om et sådan ønske. Der bliver foredrag samt udstillinger fra forskellige specielforeninger ligesom lokale akvarier tilbydes stande. Der er ingen økonomisk gevinst eller udgifter forbundet med messen fra vores side. Efter en forespørgsel har vi tilbudt at bringe vores nyhedsbreve samt link til førsteopdrætslisterne. Noget vi naturligvis vil tilbyde andre hjemmesider, hvis de ønsker dette. Udbrede kendskab til Dansk Akvarie Union. Der var i foråret en debat på en af hjemmesiderne om hvad DAU var for en størrelse. Vi undlod for DAU s side at indgå i debatten, da vi ikke har ressourcer til fast og dagligt at følge med i alle tråde på de forskellige hjemmesider. Vi gik derfor i dialog med nogle af debattørerne, som gjorde at de fik et lidt andet syn på DAU. Vi bliver ofte forvekslet med en forening, der skal gøre noget for de enkelte medlemmer. Foreningerne spørger tit, hvad får vi for pengene (10 kr. pr. medlem). Jeg vil vende den om, og spørge, hvad gør du for DAU og dermed akvariehobbyen, for den sidste tids lovgivning omkring dyrevelfærd viser klart, at DAU har sin berettigelse, og det er foreningerne, der skal fortælle deres medlemmer, at de er med i et fællesskab med andre ligestillede. Vi ville gerne vise flaget ved flere messer og udstillinger rundt i landet, men har ikke haft materiale til at vise frem. Vi er derfor fået Per til at lave en plakat, der fortæller lidt om DAU, r så I kan bruge den til at fortælle om Jeres DAU. Hans Ole Kofoed formand Beretningen blev godkendt Pkt. 4 Fremlæggelse og godkendelse af regnskab. Da kassereren var fraværende blev regnskabet fremlagt af Per Kyllesbech (VAF) på kasserens vegne: På grund af flytningen af delegeretmødet/generalforsamlingen er der på denne generalforsamling to årsregnskaber der skal fremlægges. DAU s regnskab er ikke noget særlig stort regnskab. Jeg har lavet det i xls-regneark, da der er mange der har Micro Office, og det dermed bliver lettere af skifte kasserer regnskabet: DAU s indtægter kommer fra kontingenter. Beløbet viser ikke antallet af medlemsforeninger, da kontingentet afgøres af medlemstallet i de enkelte foreninger.

4 Mødeudgifterne vedrører delegeretmødet i Vejle og møde i Skive. Udgifterne til internetside er måske lidt høje, men skyldes en del knas vi havde med internetsiden, som i en meget lang periode ikke var tilgængelig. At kørsel udgifterne er lidt høje skyldes, møder og flytning af blandt andet arkivet. Da den nye bestyrelse så arkivets størrelse, blev det gennemgået jr. Formandsberetningen. I forbindelse med denne opgave, var der også kørsel. Præmier til opdrætskonkurrencen om emblemer er blevet indkøbt i Posten DM er udgifter til kørsel og fortæring for dommer i forbindelse med DM i hjemmebedømmelse. Som det sidste ved 2010 regnskabet vil jeg gerne bemærke bankgebyret, som jeg har talt med banken om. Der var et gebyr på 25 kr. for hver gang der skulle udsendes kontoudtog. Jeg fik ændret det således, at vi kun får kontoudtog kvartalsvis. Det var det mindste antal vi kunne lave aftale om viser således et underskud på 5.103,28 kr. Det skal selvfølgelig ses i lyset af mange ændringer i årets løb, som internetside og renovering af arkiv, der ikke er normale driftsudgifter for DAU regnskabet: Sammenlignet med 2101, kommer vi bedre ud af Året slutter med et overskud på 862,- kr. Kontingenterne er steget en smule. Årets udgifter er rimelig små, mødeudgifter er fortæring i forbindelse med møder. Posten internetside indeholder også kørsel og fortæring i forbindelse med denne opgave. Præmier til opdrætskonkurrencen findes under præmier og emblemer. Udgifter til kørsel kan virke lidt høj, men skyldes at det var formanden og Poul Petersen der var DM dommere. Udgiften på 1189 til kørsel i forbindelse med DM, har jeg således ved en fejl fået lagt ind under kørsel i stedet for korrekt under DM. Udgifterne til bankgebyr syntes jeg stadig ligger for højt. Det må kunne gøres bedre, evt. i en anden bank. Tonny Brandt Andersen, kasserer 29. februar Regnskabet er godkendt af revisorerne Per Kyllesbech og Michael Hansen Debat: Der fulgte herefter en debat omkring om det var nødvendigt med disse kontoudskrifter, samt beløbet på kørselsudgifterne, som er på 1,25 kr. Knud Erik Madsen (vores nye kasserer) oplyste at ved at flytte kassen til hans bank, vil der ikke blive tale om kontoudtogsgebyrer. Regnskaberne blev herefter godkendt. Pkt. 5. Beretning fra udvalgene. Internetadministrator

5 Danskakvarieunion.dk udbygges stille og roligt, og i det forgangne år er der kommet sider med tipskuponer og artikler til. Der er osse lavet spærringer således at det kun er medlemsforeningerne som har adgang til f.eks. foredragsholderlisterne. Ligeledes arbejdes der pt. på at opdrætsregistratoren selv kan lægge resultater ind på hjemmesiden ved hjælp af et Google-dokument dvs. at danskakvarieunion.dk linker til dette dokument, og opdrætsregistratoren derved ikke kan komme ind og EVENTUELT forårsage ulykker på selve sitet. Efterfølgende skal der arbejdes på at få dette Google-dokument vist på selve hjemmesiden altså integreret i designet (hvis det kan lade sig gøre). Opdrætslisterne for førstegangsopdræt er ligeledes i fuld gang med at blive opdateret også med alle førstegangsopdræt fra 2006 og frem. Afslutningsvis skal nævnes, at der er Per Kyllesbech som er hovedmotoren i alle disse nye tiltag på site, og jeg er ham dybt taknemlig for hans store arbejde som jeg ved tager mange timer, dage og uger. Og hvorfor er det så Per, spørges der sikkert om? Jeg har haft en heftig sommer og ikke mindst efterår 2011, så jeg desværre ikke kunnet opfylde mit hverv som ønskeligt. Jeg har mere ro på tilværelsen nu (selvom jeg stadig ikke får mange timers søvn), så jeg kommer af og til forbi sitet, og laver lidt hist og pist. Men hvis der skal klappes anerkendende for hjemmesidens opdateringer, må applausen ubetinget stiles til Per Kyllesbech tak Per Tage Falz Billeskov Debat: Kasper Rossing forespurgte, om foreninger der ikke har en hjemmeside, kunne fx benytte et foreningsmodul på DAU s hjemmeside til formålet. Tage oplyste, at dette kunne laves på den tidligere udgave af DAU s hjemmeside, og Per Kyllesbech mente, at en tilsvarende mulighed ville kunne laves på vores nuværende hjemmeside jfr. region Sjælland side. Kasper syntes også at tilmeldingen til dommeruddannelsen kunne være foregået på en mere smart måde fx via hjemmesiden, hvor man så også ville kunne få retursvar om man var tilmeldt. Opdrætskampagne ved Poul Petersen Årsberetning for opdrætskonkurrencen 2010 og 2011 Beretningen omfatter både 2010 og 2011, da jeg af gode grunde ikke kunne berette om afslutningen af konkurrencen 2011 på sidste delegeretmøde. Opdrætskonkurrence 2010 fik alt i alt deltagelse af 9 opdrættere (11 i 2009) fra 3 foreninger (5 i 2009) med 55 anmeldte og 52 godkendte opdræt (71 i 2009). Kvartalsmestre blev:

6 1. kvartal: Peder Bach, Ølstykke Akvarie Forening, 2. kvartal: Carl Louring, Silkeborg Akvarieforening 3. kvartal: Johnny Bender, Københavns Akvarieforening 4. kvartal: Carl Louring, Silkeborg Akvarieforening Mesteropdrætter 2010 blev Carl Louring, Silkeborg Akvarie Forening med 193 point for 28 opdræt. Samtidig blev det til en flot guldnål. Foreningsmesterskabet gik til Silkeborg med 269 point for 38 opdræt. Diplomer og opdrætsnåle er uddelt og bogpræmier tilsendt. Opdrætskonkurrence 2011 fik alt i alt deltagelse af 6 opdrættere fra 2 foreninger med i alt 36 anmeldte opdræt. Kvartalsmestre blev: 1. kvartal: Carl Louring, Silkeborg Akvarieforening 2. kvartal: Carl Louring, Silkeborg Akvarieforening 3. kvartal: Ingen anmeldte opdræt 4. kvartal: Carl Louring, Silkeborg Akvarieforening Mesteropdrætter 2011 blev Carl Louring, Silkeborg Akvarie Forening med 208,5 point for 23 opdræt. Igen blev det til en flot guldnål. Foreningsmesterskabet gik til Silkeborg med 259,5 point for 32 opdræt. Diplomer og opdrætsnåle er netop uddelt. Bogpræmier kommer senere. Ny konkurrenceleder Efter 6 år på posten som administrator af opdrætskonkurrencen har jeg ønsket at fratræde. Det har været en opgave, der ikke har været uden problemer, men som har været spændende, ikke mindst fordi man får kontakt med nogle engagerede akvarister rundt om i landet, der interesseret sig for opdræt. Jeg vil gerne sige tak for et godt samarbejde med de deltagende foreninger, også når jeg har måttet tage den strenge mine på og underkende et tilmeldt opdræt. Jeg har mødt stor forståelse for mine synspunkter, så det er aldrig blevet et problem. Tag godt imod den nye konkurrenceleder og så vil jeg kraftigt opfordre til at agitere lidt mere for opdrætskonkurrencen ude i foreningerne. Carl Louring og Silkeborg Akvarieforening trænger til lidt mere konkurrence. Poul Petersen Førstegangsregistrering Der er så småt ved at være styr på førstegangsopdrættene, selvom der sandsynligvis stadig mangler en del fra 2006 og frem. Dog har en del mennesker hjulpet med at genindberette arter de har opdrættet. Om vi nogensinde kommer helt i bund er svært at sige, men sket er jo sket. Der kommer jævnligt nye opdræt på listen som pt. (21. februar) er fuldt opdateret. Det virker som om der er fin interesse, for der kommer også jævnligt forespørgsler om hvordan man bærer sig ad med at få et opdræt registreret. Der er registeret 9 førsteopdræt i 2011 fordelt på 5 forskellige opdrættere. Der er allerede registreret 2 for 2012.

7 Alt ialt er der rimeligt styr på tingene. Kim Mathiasen Førsteopdræts registrator Debat: Tage oplyste, at han har en fil liggende derhjemme, som han ikke kan åbne, som måske løste nogle af problemerne. Rasmus oplyste at dette kunne løses ved at geninstallere filen. Nordisk samarbejde Erik Lind Larsen oplyste at samarbejdet omfattede Norge, Sverrig, Finland og Danmark. Der skete ikke meget for tiden, men han kunne dog fortælle om vanskelighederne med at få indkøbt nogle af de fælles nåle. Dette er dog lykkedes efter halvandet års kamp. Nålene er modtaget og betalt. DAS DAS har i 2011 deltaget med dommere ved hjemmebedømmelser i København og på Sjælland, samt ved DM finalen. Endvidere har vi deltaget med dommere ved den store udstilling i Malmø, hvor vi fik set de første Nanoakvarier på udstilling for første gang. På opfordring og for at følge med tiden er vi i gang med at lave regler for en hel ny klasse. Freestyle. Med freestyle akvarier menes akvarier, hvor der er lagt vægt på det dekorative og at akvariets beboere har det godt. Alt er tilladt med hensyn til dekorationsmaterialer som f. eks kunstige planter, - rødder eller andet, blot dette ikke er til ulempe for eller direkte skader akvariets dyr. Vi indhenter endvidere oplysninger om hvordan nanoakvarier bedømmes. Vi har planer om at inviterer en Nanoakvariedommer til at holde foredrag på næste årsmøde. Vi mangler dommere, og for at skærpe interessen for konkurrenceakvariet, tilbyder vi en ny dommeruddannelse, hvor DAU vil yde et tilskud til evt. transport af undervisere. Indtil nu har vi kun modtaget henvendelser fra Odense og Nivå-Kokkedal. Hans Ole DAU s repræsentant i DAS Debat: Rasmus forespurgte om man skulle være medlem af DAU for at få dommeruddannelse. Det skal man ikke var svaret fra Poul Petersen og Hans Ole Kofoed. Erik Lind gjorde opmærksom på, at Nano-akvarier efter hans opfattelse højest må være op til liter. Hans Ole oplyste, at det måtte DAS tage stilling til, medens Poul Petersen kunne oplyse at internationale regler sagde op til 58 liter. Programudlån. Debat: De gamle program-lysbilledserier skal konverteres om til moderne medier. Flere skulle være blevet dette, men ligger formentlig hos Johannes Noval. Tage har hentet kasser hos Rasmus, heri kunne evt. lysbilledserier også befinde sig.

8 DAU bør dog gennemgå, om man overhovedet er interesserede i disse gamle serier, og om kvaliteten i øvrigt er god nok til konvertering Pkt. 6 Fremsættelse og godkendelse af budgetter og herunder fastlæggelse af kontingent. Budget for 2012 blev fremlagt og gennemgået af Hans Ole. Dette blev godkendt. Kontingent for 2013 blev diskuteret om ikke det var på tide med en forhøjelse, men debatten endte med uændret kontingent for 2013, men man opfordrede bestyrelsen om at være opmærksom på økonomien. Pkt. 7 Indkomne forslag. Der var indkommet 3 forslag. 1. Hæderstegn 2. Drøftelse af net-akvarister 3. Ambassadører for DAU Ad.1 Spørgsmålet var, om DAU skulle fortsætte med at have hædersnåle, da disse var svære at fremskaffe. Dette var dog lykkedes i sidste øjeblik (jfr. tidligere i referatet). Man blev enige om at drøftelsen afventer til man atter skal ud og skaffe nåle og om udvalget er for stort. Prisen for nålene er 50 kr. pr. stk. og disse vil blive omtalt i et senere nyhedsbrev Ad. 2 Punktet blev diskuteret meget længe, og det var svært at finde ud af hvad DAU skulle hjælpe med eller om det var op til foreningerne selv, at få fat i net-akvaristerne. Der var forslag om at DAU, skulle være mere synlig på de forskellige tråde, der fandtes på nettet. Ad. 3 Ambassadører for DAU er personer som vi inden for vores hobby trækker på i forskellige situationer. Samtidigt er det også en slags hæder til de personer, der har og stadig gør noget for vores hobby. Det er personer vi ved, at beder vi dem om en tjeneste, det være sig en arbejdsopgave til et bestemt projekt, siger de ofte ja. Det er personer, der alle har en viden om hobbyen og vil bruge den i vores tjeneste. Disse personer, skal selvfølgelig selv sige ja til at være ambassadører, for det betyder naturligvis, at de i tale og gerning støtter op omkring DAU. Der er ingen direkte forpligtigelser med ved at være ambassadører, blot at de kan risikerer at blive spurgt i samme omfang som man tidligere har brugt disse personer. Nogle af de personer jeg tænker på, er naturligvis de akvarister, der i tidens løb har fået tildelt den Røde nål og /eller har haft en fremtrædende rolle i DAU. Det kunne også være personer som af årsager vi ikke kender ikke er gået ind i en DAU s organisation, men alligevel gør et arbejde for vores hobby, og som ofte vil sige ja til en bestemt arbejdsopgave til et bestemt projekt. Debat

9 Man drøftede forslaget meget intens og der var uenighed om forslaget. En forudsætning er dog at der skal være meget skarpe retningslinjer for hvad disse ambassadører må og ikke må. Men bestyrelsen kan arbejde videre med forslaget, som under alle omstændigheder skal godkendes på en kommende generalforsamling. Pkt. 8 Valg Formand: Genvalg til Hans Ole Kofoed (Holbæk) Kasserer: Knud Erik Madsen (Skive) Bestyrelsessuppleant: Kasper Rossing (Akvarie Klub Fyn) Revisorer: Per Kyllesbech Michael Hansen Revisorsuppleant: Poul Petersen Pkt. 9 Valg af arrangør for næste ordinære generalforsamling Ingen på banen pt. Det må bestyrelsen finde ud af. Pkt. 10 Eventuelt Kasper gjorde opmærksom på at tale med fx journalister kunne give store problemer, hvis man ikke var meget påpasselig, og man skal altid læse et indlæg før man accepterer. I forbindelse med de nye pasningsvejledning bør DAU deltage i arbejdet fx i samarbejde med brancheforeningen. DAU bør have en klar profil til disse regler, hvad med at få lavet en NEGATIV liste over fisk man ikke bør holde i akvarier. Hans Ole bad Erik Lind Larsen om omtale en person, som fortjente DAU s røde nål, hvilket han gjorde godt. Herefter kunne Han Ole overrække nålen til Tage Falz Billeskov Dirigenten takkede for god ro og orden Formanden takkede de fremmødte repræsentanter for foreningerne for en god og saglig debat. Bilag: Vedhæftet er regnskab og DAU s brev til ministeriet i forbindelse med medicin til fisk

10 Formanden overrækker den røde nål til Tage

11 Ønsker du/i ikke at modtage nyhedsbrevet mere så send til en mail herom til

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 21.februar 2015

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 21.februar 2015 Stiftet den 4.marts 1945 Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 21.februar 2015 Pkt. 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær. Bestyrelsen foreslog Henrik Hansen fra Tønder Akvarieforening

Læs mere

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011 Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011 Vi vil fremover fremsende et nyhedsbrev månedligt, for at informere om aktiviteterne i bestyrelsen www.danskakvarieunion.dk Hvad står DAU for? Der kører i øjeblikket

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 22.februar 2014

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 22.februar 2014 Stiftet den 4.marts 1945 Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 22.februar 2014 Pkt. 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær. Bestyrelsen foreslog Poul Petersen fra KA som dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 7.april 2013

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 7.april 2013 Stiftet den 4.marts 1945 Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 7.april 2013 Pkt. 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær. Poul Petersen (KA) blev valgt som dirigent og sekretær

Læs mere

Delegeretmøde. Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 3. m a j 1 9 9 8 kl. 9.0 0 i Ho lbæ k.

Delegeretmøde. Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 3. m a j 1 9 9 8 kl. 9.0 0 i Ho lbæ k. Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 3. m a j 1 9 9 8 kl. 9.0 0 i Ho lbæ k. Poul Petersen indledte mødet med at takke Kreds 2-3 og Holbæk Akvarie Klub for en god og flot arrangeret aquadag,

Læs mere

Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006. 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun.

Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006. 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun. Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun. 02. Til stede var Horsens, KA, KAK, Avedøre, Silkeborg, Ålborg, Århus, Randers, Viborg, Slagelse,

Læs mere

Den røde nål. Vi har i DAU s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark.

Den røde nål. Vi har i DAU s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark. 1 Den røde nål. Vi har i DAU s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark. F. Ingemann Hansen er ikke kun kendt i Danmark for sit

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen afholdt i Vejle den 26. februar 2017.

Referat fra Generalforsamlingen afholdt i Vejle den 26. februar 2017. Referat fra Generalforsamlingen afholdt i Vejle den 26. februar 2017. Formanden Heine Dupont startede med at byde alle velkommen til generalforsamlingen i år. Den er lidt anderledes end den plejer at være.

Læs mere

Dansk Akvarie Union ønsker John Rosenstock tillykke med den fine hæder!

Dansk Akvarie Union ønsker John Rosenstock tillykke med den fine hæder! 1 Akvariets Oscar. SARF Sveriges Akvarieföreningars Riksförbund uddeler hvert år Akvariets Oscar til en person, som har gjort en særlig indsats for akvariehobbyen. Uddelingen af Akvariets Oscar 2017 foregik

Læs mere

Da n s k Ak v a rie Un io n

Da n s k Ak v a rie Un io n Da n s k Ak v a rie Un io n Re fe ra t D e le g e re t m ø d e t 2 3. o kt o b e r 2 0 0 5 i Ru d k ø b in g Jens V. Bruun bød velkommen til delegeretmødet 1. Valg af dirigent og mødesekretær Finn Pedersen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Til generalforsamlingen var der mødt 24 deltagere heraf 12 stemmeberettigede. Lone Jensen bød velkommen.

Læs mere

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.maj 2012

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.maj 2012 Nyhedsbrev fra DAU Den 1.maj 2012 Stiftet den 4.marts 1945 Her bliver der også plads til din annonce, hvis du annoncerer på vores hjemmeside Vi vil fremover fremsende et nyhedsbrev månedligt, for at informere

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Delegeretmøde. Re fe rat fra de le ge re tm øde Sø ndag de n 2 2. april 2 0 0 1 kl.1 4.0 0 i Rande rs.

Delegeretmøde. Re fe rat fra de le ge re tm øde Sø ndag de n 2 2. april 2 0 0 1 kl.1 4.0 0 i Rande rs. Re fe rat fra de le ge re tm øde Sø ndag de n 2 2. april 2 0 0 1 kl.1 4.0 0 i Rande rs. Inden selve delegeretmødet blev Kaj Mortensen mindet. 1. Valg af dirige n t, dirige n tse k re tæ r o g m ø de se

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Dansk Akvarieunions Region Sjælland

Dansk Akvarieunions Region Sjælland Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Hvor?: Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub, Skovagervej 14, Ringsted Hvornår?: 14.04.2015, kl. 19:00 Hvem?: Gersagerparkens Akvarieforening... Deltog

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt 2. 2. 2009

Referat fra generalforsamlingen afholdt 2. 2. 2009 VAT 9. 2. 2009 Referat fra generalforsamlingen afholdt 2. 2. 2009 8 medlemmer deltog i generalforsamlingen. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 25. februar 2016. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 25. februar 2016 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 29 deltagere,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Ølstykke Akvarie Forenings lokaler. Hvornår?: , kl. 19:00

Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Ølstykke Akvarie Forenings lokaler. Hvornår?: , kl. 19:00 Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Hvor?: Ølstykke Akvarie Forenings lokaler Hvornår?: 22.11.2016, kl. 19:00 Hvem?: Holbæk Akvarieklub... Afbud Karlemosens Akvarieklub... Tilmeldt (1) Roskilde

Læs mere

Der er desværre ikke flere bronzenåle tilbage, så i år uddeles der kun guld- og sølvnåle samt diplomer.

Der er desværre ikke flere bronzenåle tilbage, så i år uddeles der kun guld- og sølvnåle samt diplomer. 1 Nordisk møde. Erik Lind Larsen har som kontaktperson til de nordiske akvarieforbund været til nordisk møde i Upsala. Svenske Akvaristers Riksforbund (SARF) uddeler på årsmødet Akvariets Oscar, og for

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK

GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 3/3-2011 Formandens beretning 2010 Fastelavn 2011 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 2 0. a pril 1 9 9 7 kl. 1 1.0 0 i Ha de rs le v

Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 2 0. a pril 1 9 9 7 kl. 1 1.0 0 i Ha de rs le v Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 2 0. a pril 1 9 9 7 kl. 1 1.0 0 i Ha de rs le v Poul Petersen indledte mødet med at takke Haderslev Akvarieforening for et godt og flot arrangement.

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Delegeretmøde afholdt d. 7. oktober 2007 i Sørbymagle

Delegeretmøde afholdt d. 7. oktober 2007 i Sørbymagle Delegeretmøde afholdt d. 7. oktober 2007 i Sørbymagle Dagsorden: 1: Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær 2: Konstatering af repræsentanternes stemmeret og gyldighed af fuldmagter 3: Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

SCANSECT s Kogebog. Del 1: Organisation

SCANSECT s Kogebog. Del 1: Organisation SCANSECT s Kogebog Del 1: Organisation SCANSECT bestyrelse 2004 Sidst revideret marts 2009 1 Indholdsfortegnelse Mål og retningslinjer... 3 Foreningens formål/syfte... 3 Generalsekretær... 4 Sekretær...

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling

Referat af ordinær Generalforsamling Referat af ordinær Generalforsamling I EDR Ballerup Afdeling torsdag d. 08-03-2018 Kl.19:45 Afholdes i klubbens lokaler på: Foreningscenteret TAPETEN. Magleparken 5, 1.sal. 2750 Ballerup. Hermed indkalder

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 21. april 2010 Regnskab 2009/2010 Budget 2010/2011 Bestyrelsen 2010/2011 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Museumsforeningen for Sydsjælland og Møn

Museumsforeningen for Sydsjælland og Møn Museumsforeningen for Sydsjælland og Møn Ordinær generalforsamling i Viemose forsamlingshus den 12. marts 2015 kl. 19. Dagsorden ifølge vedtægterne. Efter en herlig forloren skildpadde kl. 18 til de fremmødte

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Stiftet den 7. oktober 1964 Revideret og vedtaget på den ordinære generalforsamling 6. marts 1994, 28. marts 2009 og 26. februar 2011 Motto: At tjene

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere