Jeg er gift med Susan og sammen har vi 3 piger. Nicoline i 2.H i Hodsager, Camilla i 6.B i Aulum og Caroline i 7.A i Aulum.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg er gift med Susan og sammen har vi 3 piger. Nicoline i 2.H i Hodsager, Camilla i 6.B i Aulum og Caroline i 7.A i Aulum."

Transkript

1 Brian Larsen, 39 år. Jeg er gift med Susan og sammen har vi 3 piger. Nicoline i 2.H i Hodsager, Camilla i 6.B i Aulum og Caroline i 7.A i Aulum. Jeg arbejder som Nordic Key Account Manager i Brenntag Nordic, hvor jeg sælger syrer, enzymer og fodertilsætningsstoffer til grovvarebranchen og petfoodindustrien. Jeg har siddet i bestyrelsen for Aulum-Hodsager Skole, siden sammenlægningen for 3 år siden og før det var jeg med i bestyrelsen for Hodsager Skole. Jeg sidder i skolebestyrelsen fordi jeg gerne vil have indflydelse på de rammer der er dagligdagen for jeres og mine børn.

2 Mads Lemberg Wrobel, 40 år. Jeg bor sammen med min kone Isabella, som er mor til den mindste af mine 3 børn. Min store dreng Victor går i 6.A på Aulum skole og Niclas går i 4.H på Hodsager skole. Hella på halvandet år, går i dagpleje i Feldborg. Til daglig arbejder jeg som butikschef i Fakta i Holstebro. Jeg er ny i bestyrelsen, og jeg ser frem til et godt samarbejde. Jeg sidder i bestyrelsen, fordi jeg gerne vil gøre en forskel, der hvor jeg kan. Jeg vil have indflydelse på vores børns skolegang.

3 Louise Falk, 39 år Jeg bor i Aulum med min mand Flemming. Vi har Rebekka i 0.kl og Daniel i 2.a. Derudover har vi to store drenge der er færdig på Aulum-Hodsager skolen, den ene går på HTX den anden i 8.kl i talentklasserne på Sønderagerskolen i Herning. Jeg er uddannet socialrådgiver og arbejder som familiekonsulent i Holstebro Kommune. Jeg har siddet i skolebestyrelsen siden Aulum Byskole og Hodsager skole blev lagt sammen for tre år siden. Jeg oplever at det har taget tid at få kendskab til hvilke områder skolebestyrelsen har indflydelse, økonomien omkring driften og på hvilke områder vi kan påvirke børnenes og lærernes trivsel på skolen. Et af de områder jeg fortsat vil være optaget af, er hvordan vi gør Aulum-Hodsagerskole til en skole, hvor forældre har engagement og mod på at involvere sig i deres børns skolegang. Hvordan samarbejdet mellem skolen og hjemmene, og forældrene imellem kan styrkes med henblik på at få en god klassetrivsel. Et andet område er Lærernes vilkår for at skabe en god undervisning der tilgodeser alle børn, hvilket naturligt er et vigtig omdrejningspunkt i SB, samt at være opmærksom på de vilkår der skal være omkring de enkelte børn, så deres muligheder bliver synlige og trivslen tilstede. Vi er to forældre fra Aulum i SB, hvilket kommer til at betyde at vi i bestyrelsen har en forpligtelse til at tænke begge skoler ind som en samlet skole samt at have en tæt kontakt til forældregruppen, så vi vil blive brugt som en naturlig samarbejdspartner i jeres børn skolegang. I den næste periode er jeg særligt optaget af, hvordan vi kan gøre bestyrelsesarbejdet tydeligere for forældrene, så der til næste skolebestyrelsesvalg er større kendskab til hvilken indflydelse SB har og interessen for at være en del af den større. Jeg ser frem til at komme igang med bestyrelsesarbejdet i den nye bestyrelse.

4 Ane Elise Nørgaard Davidsen, 43 år. Gift med Johnny, har fire børn: Sofie 21 år og flyttet hjemmefra, Stine 15 år og skal efter sommerferien i 9. kl. på Nr. Nissum Efterskole, Lotte 12 år og skal efter sommerferien i 7. kl. og Tilde 10 år og skal efter sommerferien i 4. kl. Vi bor på landet i Kilde og er meget glade for det. Der er et godt naboskab og vi kan lide den friske landluft. Jeg er sygeplejerske på kirurgisk afdeling i Herning. Johnny er lageransvarlig ved et stålfirma i Vildbjerg. Jeg vil gerne sidde i skolebestyrelsen igen, fordi jeg gerne vil være med til at påvirke mine børns skolegang. De tilbringer så meget tid i skolen og skal helst trives godt med det, opleve at de lærer en masse og mærke at de styrker de vigtige fællesskaber, de har med deres kammerater og lærer. Så trivsel i skolen er ret vigtig for mig. Måden vi arbejder på i skolebestyrelsen er fx ved at arrangere møde med forældrerepræsentanterne og få en fælles tilgang til det at være forældrerepræsentant. Dele ideer til ture, arrangementer og fester med hinanden og derigennem styrke fællesskabet i klasserne. Når forældrene har det godt med hinanden, har børnene det også tit. Antimobbe-strategien har også været en vigtig debat i forgangne periode sammen med skolens mobilpolitik og kostpolitik. Der er mange faglige kompetente lærer på vores børn skole, som alle vil gøre alt for at vores børn lærer alt, hvad de kan. Det er rigtig godt og vigtigt. Jeg vil også gerne være med til at styrke fokus på hjælp til ordblinde. Der er kommet så mange gode hjælpemidler, som de ordblinde børn skal have gavn af, så de kan være på niveau med deres kammerater. Den indsats er forbedret meget og der kommer nyt til. De fællesskaber i klassen, på klassetrinene og på skolerne, børnene er en del af, vil jeg gerne være med til at styrke via skolebestyrelsen.

5 Jens Norup Silkjær, 36år Gift med Maria Silkjær. Har til sammen 3 børn. Emmely i 5 i Hodsager. Levi i 2 i Hodsager og Ella på 5 i Hodsager. Maria og jeg er begge tilflytter. Jeg er født og opvokset i Skive og Maria i Sdr. Felding. VI fandt begge Aulum/Hodsager som et godt sted at slå os ned, på grund af det liv og forenings muligheder der er. Jeg er Handicap hjælper, for en mand i Skive, hvor jeg har 24 timers vagter. Der udover er jeg selvstændig deltids landmand og vi har en hundekennel sammen. I 2010 startede vi et udviklings arbejde op i Uganda, Togo og DR Congo som til dato har hjulpet mennesker ud af fattigdom. Jeg har ikke siddet i nogen skolebestyrelse før nu. Men har en del erfaring med bestyrelses arbejde med vores forskellige organisationer, rundt om i Afrika og samarbejdspartner i Danmark. En af grunden til at vi flyttede til området var at vores børn kunne få nogle sunde rammer at leve op i. Der med også skolen og det har lagt os på hjertet, at vi ønsker at være med til at få skabt nogle rammer vores og andres børn kan trives i. For hvis de ikke trives så lære de heller ingen ting.

6 Sabrina kirkeby Jensen Jeg bor i Hodsager med min kæreste Phansa og vores tre børn, Oscar i 3H, Olivia i 0H og Anton 1 år. Til dagligt er jeg postbud i Holstebro. Jeg har siddet i fællesbestyrelsen i Hodsager Jeg har meldt mig ind i bestyrelsen fordi jeg gerne vil have en indflydelse på hvordan mine børns hverdag skal være. Jeg går ind for nultolerance på mobning.

7 Kasper Skram, 40 år Gift, 4 børn. Pansermekaniker i forsvaret, PT igang med værnepligten. Politisk aktiv, opstillet til KV17 for at prøve at gøre en forskel for Herning Nord. Spejderleder i Hodsager Uddannelsesansvarlig i distriktsstaben i Hardsyssel distrikt. Motorpasser og operativ gummibådsfører i marinehjemmeværnet. Aktiv hjælper på Hodsager rideklub og springdommer for DRF.

Kære elever og forældre,

Kære elever og forældre, Kære elever og forældre, Efter en et fantastisk forår med mange samlende arrangementer, hvor oplevelserne har været mangfoldige og hvor der har været stort fremøde til såvel 9. kl. Sidste Skoledag, 6.

Læs mere

Trine Egeberg (formand):

Trine Egeberg (formand): Præsentation af bestyrelsesmedlemmer august 2018 Trine Egeberg (formand): Mit navn er Trine Egeberg, jeg er 47 og mange af jer kender mig sikkert fra mine snart 13 år i bestyrelsen, heraf flere perioder

Læs mere

Elevtals- og klassetalsprognose

Elevtals- og klassetalsprognose s- og klassetalsprognose 2013/2014-2023/2024 Center for Børn og Læring, januar 2014 Indhold Indhold... 1 Forord... 3 1. Forudsætninger for elev- og klassetalsprognose... 4 1.1. Skolestruktur... 5 1.2.

Læs mere

DIALOG # 7 PRIVATFEST HVEM SKAL MED?

DIALOG # 7 PRIVATFEST HVEM SKAL MED? DIALOG # 7 PRIVATFEST HVEM SKAL MED? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig situation, hvis

Læs mere

Elevtalsprognose 2012/2013-2022/2023

Elevtalsprognose 2012/2013-2022/2023 sprognose 2012/2013-2022/2023 Indhold Indhold...1 Forord...3 1. Forudsætninger for elev- og klassetalsprognose...4 1.1. Skolestruktur...5 1.2. Overbygningselever... 2. Resultater af prognosen... 2.1.

Læs mere

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til Skolebestyrelsesvalg RESULTATET af Skolebestyrelsesvalg 2014 De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

Læs mere

at medvirke til sikring af elevernes trivsel i klassen at medvirke til at klassens forældre lærer hinanden at kende

at medvirke til sikring af elevernes trivsel i klassen at medvirke til at klassens forældre lærer hinanden at kende Princip omkring trivselsgrupper og kontaktforældre på Stensballeskolen. Skolebestyrelsen har som konsekvens af konklusionerne på trivselsgruppe-undersøgelsen i 2013, truffet beslutning om at ændre på princippet

Læs mere

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

HERNING KOMMUNE DAGPLEJEN DIALOGPROFIL DAGPLEJERAPPORT RAPPORT DANNET Hjernen&Hjertet

HERNING KOMMUNE DAGPLEJEN DIALOGPROFIL DAGPLEJERAPPORT RAPPORT DANNET Hjernen&Hjertet HERNING KOMMUNE DAGPLEJEN DIALOGPROFIL DAGPLEJERAPPORT RAPPORT DANNET 04-06-2019 Hjernen&Hjertet INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INTRODUKTION 3 1.1 Læsevejledning 3 2 OVERBLIK 4 2.1 Datagrundlag 4 2.2 Gennemsnitsscore

Læs mere

DIALOG # 13. Hvordan skal man takle klikedannelse blandt elever?

DIALOG # 13. Hvordan skal man takle klikedannelse blandt elever? DIALOG # 13 Hvordan skal man takle klikedannelse blandt elever? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Lise Ribergaard Jeg hedder Lise Ribergaard, er 47 år og mor til Rebecca i 6. klasse, Kristina i 3. klasse begge på Fællesskolens Favrdal matrikel - samt

Læs mere

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit Barn Din skole Dit valg Søren Oldenburg Jeg er far til to børn på Kulsbjerg skole: Andrea, der efter sommerferien starter i 4. klasse i Nyråd, og Villads, der skal

Læs mere

Elev- og klassetalsprognose

Elev- og klassetalsprognose Elev- og klassetalsprognose 1/1-31/3 Herning Kommune Center for Børn og Læring August 1 Indhold Forord... 1 1. Forudsætninger for elev- og klassetalsprognose... 1.1. Skolestruktur... 1.. Overbygningselever...

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg

Skolebestyrelsesvalg Skolebestyrelsesvalg for den nye Brovst Skole April 2011 Skolebestyrelsesvalg Vi er i den heldige situation, at der har meldt sig 12 kandidater til skolebestyrelsen for den nye Brovst Skole. Den endelige

Læs mere

Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup. Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk

Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup. Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Forældrenetværk Forældrenetværk er grupper af forældre, der ønsker at sætte

Læs mere

Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010

Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010 Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010 Kære forældre Hermed udsendes valgavis vedr. skolebestyrelsesvalg på Munkegård 2010. Denne valgavis beskriver de kandidater, der er opstillet. Tekst og billeder

Læs mere

DIALOG # 13 HVORDAN SKAL MAN TAKLE KLIKEDANNELSE BLANDT ELEVER?

DIALOG # 13 HVORDAN SKAL MAN TAKLE KLIKEDANNELSE BLANDT ELEVER? DIALOG # 13 HVORDAN SKAL MAN TAKLE KLIKEDANNELSE BLANDT ELEVER? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

Evaluering af forsøg med konfirmationsforberedelse

Evaluering af forsøg med konfirmationsforberedelse Evaluering af forsøg med konfirmationsforberedelse SB-SYS: 17.02.00-P08-1-15 Den 8. oktober 2015 ansøgte Herning Kommune Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling om mulighed for at deltage i

Læs mere

Holsted Skole. Kandidatpræsentation

Holsted Skole. Kandidatpræsentation Holsted Skole Kandidatpræsentation Jeg hedder Lone Dyring og jeg stiller op til skolebestyrelsesvalget på Holsted Skole. Jeg har to børn på skolen. En i 1. årgang og en i 4. årgang. Jeg arbejder som Laboratorieleder

Læs mere

Valget foregår på Valhøj Skole mandag d. 12. maj fra kl. 8.00 19.00 på skolens kontor.

Valget foregår på Valhøj Skole mandag d. 12. maj fra kl. 8.00 19.00 på skolens kontor. Valget foregår på Valhøj Skole mandag d. 12. maj fra kl. 8.00 19.00 på skolens kontor. 1 Mit navn er Jane Sundstrøm. Jeg er mor til Sofie i 4A samt Bertram på 4 mdr. Jeg vil i skolebestyrelsen kunne bidrage

Læs mere

Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018

Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018 Kandidat nr. 1 Kandidat nr. 2 Kandidat nr. 3 ANJA ALLAN BENDT Kandidat nr. 4 BRIAN Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018 Kandidat nr. 5 CARSTEN Kandidat nr. 6 Kandidat nr. 7 Kandidat

Læs mere

Sølvgades Skole. Trivsel

Sølvgades Skole. Trivsel Sølvgades Skole Trivsel Sølvgades Skole Jeg kan godt lide, at der bliver taget så godt hånd om eleverne (Elev fra 9. klasse) Skolen emmer af nærvær og ånd. Den er gammel, men vi er stolte af den, fordi

Læs mere

DIALOG # 8 MAN TAGER PJÆK PÅ FERSK GERNING GRIBER MAN IND?

DIALOG # 8 MAN TAGER PJÆK PÅ FERSK GERNING GRIBER MAN IND? DIALOG # 8 MAN TAGER PJÆK PÅ FERSK GERNING GRIBER MAN IND? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

Privat: Årgang: Anciennitet: Privat: Anciennitet: Privat: Anciennitet:

Privat: Årgang: Anciennitet: Privat: Anciennitet: Privat: Anciennitet: Anja Johansen Toftevej 19 Tlf.: 41 67 72 34 Anne Maria Wallner Overskovvej 53 Tlf.: 20 36 65 27 Anette Rasmussen Vestergårds Allé 96 Tlf.: 40 98 38 19 Betty Jørgensen Kirkevænget 7, Blegind Tlf.: 30 61

Læs mere

Informationsfolder til Kontaktforældre

Informationsfolder til Kontaktforældre SPURVELUNDSKOLEN Informationsfolder til Kontaktforældre Skoleår 2013/2014 Telefon SKOLEN: 6375 2700 Skolens e-mail: spurvelundskolen.buf@odense.dk Skolens hjemmeside: www.spurvelundskolen.dk Kontaktforældre

Læs mere

DIALOG # 15 SKAL MAN BRUGE FORÆLDREINTRA, NÅR DER ER KONFLIKTER?

DIALOG # 15 SKAL MAN BRUGE FORÆLDREINTRA, NÅR DER ER KONFLIKTER? DIALOG # 15 SKAL MAN BRUGE FORÆLDREINTRA, NÅR DER ER KONFLIKTER? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

Præsentation af den nye ledelse

Præsentation af den nye ledelse Jeg hedder Bo Hauge Laursen og skal pr. 1. august 2016 være distriktsskoleleder for nuværende Korskildeskole og Fladsåskole. Jeg er 51 år, bor i Everdrup og er gift med Helle, der er lærer på min nuværende

Læs mere

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Til alle forældre på Urbanskolen Som et nyt tiltag vil skolebestyrelsen på Urbanskolen fremlægge en årsberetning for det forløbne skoleår. Vi håber, at du

Læs mere

rdig r u Ågård Efterskole Kirkebakken 13 Ågård 6040 Egtved Tlf : 75 55 31 33 Fax : 75 55 35 37 post@aagaardefterskole.dk www.aagaardefterskole.

rdig r u Ågård Efterskole Kirkebakken 13 Ågård 6040 Egtved Tlf : 75 55 31 33 Fax : 75 55 35 37 post@aagaardefterskole.dk www.aagaardefterskole. væ rdig Ågård Efterskole Kirkebakken 13 Ågård 6040 Egtved Tlf : 75 55 31 33 Fax : 75 55 35 37 r u post@aagaardefterskole.dk www.aagaardefterskole.dk fæ ll es sværdigrundlag s Ågård Efterskoles værdigrundlag

Læs mere

Kandidater til valget til skolebestyrelsen Sjælsøskolen 2014 pr. 2. maj 2014

Kandidater til valget til skolebestyrelsen Sjælsøskolen 2014 pr. 2. maj 2014 Kandidater til valget til skolebestyrelsen Sjælsøskolen 2014 pr. 2. maj 2014 Helene Modeweg-Hansen Jeg hedder Helene Modeweg-Hansen, er 47 år og har 3 børn, hvor af den yngste stadig går på Sjælsøskolen.

Læs mere

Herstedøster Skole Antimobbe- og trivselsplan Oktober 2010. Værdigrundlag oktober. Herstedøster Skole. Trippendalsvej 2 2620 Albertslund T 43 68 73 00

Herstedøster Skole Antimobbe- og trivselsplan Oktober 2010. Værdigrundlag oktober. Herstedøster Skole. Trippendalsvej 2 2620 Albertslund T 43 68 73 00 Værdigrundlag oktober 2010 Herstedøster Skole Herstedøster Skole Antimobbe- og trivselsplan Oktober 2010 Herstedøster Skole Trippendalsvej 2 2620 Albertslund www.herstedosterskole. skoleintra.dk T 43 68

Læs mere

Advarselssignaler på at dit barn er udsat for mobning:

Advarselssignaler på at dit barn er udsat for mobning: Advarselssignaler på at dit barn er udsat for mobning: Barnet vil ikke i skole/sfo Barnet er bange for skolevejen Barnet får blå mærker, skrammer og skader Barnets tøj, bøger og andre ting bliver ødelagt,

Læs mere

VALGLISTE SKOLEBESTYRELSEN OPSTILLINGSLISTE

VALGLISTE SKOLEBESTYRELSEN OPSTILLINGSLISTE SOLVANG- SKOLEN VALGLISTE SKOLEBESTYRELSEN OPSTILLINGSLISTE Baseret på de indkomne kandidater foreslår valgbestyrelsen følgende opstillingsliste. 1. og 2. suppleant inviteres til skolebestyrelsesmøderne.

Læs mere

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Ja, sådan starter et rigtigt eventyr. Det der følger er også et eventyr, som man ikke har kendt mage. Lad eventyret begynde: Der var engang

Læs mere

Hvad gør du? Hvad gør du efterfølgende? Hvad siger du under samtalen til forældrene?

Hvad gør du? Hvad gør du efterfølgende? Hvad siger du under samtalen til forældrene? Du har en samtale med forældrene til Sofie på tre år. Under samtalen fortæller familien, at det altid er faderen, som bader Sofie. Faderen forguder Sofie og tiltaler hende som sin lille kæreste. Når han

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering på Glamsbjerg Efterskole i skoleåret 2010/2011. Elevbesvarelser

Undervisningsmiljøvurdering på Glamsbjerg Efterskole i skoleåret 2010/2011. Elevbesvarelser Undervisningsmiljøvurdering på Glamsbjerg Efterskole i skoleåret 2010/2011. Spørgsmålene er inspireret af Termometeret fra Dansk Center for Undervisningsmiljø, og der er valgt flg. områder ud: Generel

Læs mere

Elevtals- og klassetalsprognose 2016/ /2030

Elevtals- og klassetalsprognose 2016/ /2030 s- og klassetalsprognose 2016/201-202/2030 Center for Børn og Læring, Juli 2016 Sagsnr. 1.02.00-G01-1-12 0 0 Indhold Forord... 1 1. Forudsætninger for elev- og klassetalsprognose... 2 1.1. Skolestruktur...

Læs mere

Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup. Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk

Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup. Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Forældrenetværk Forældrenetværk er grupper af forældre, der ønsker at sætte

Læs mere

En anden familie og ferie

En anden familie og ferie Mit navn er Timon Mader. Jeg er 14 år gammel og blev født den 11.01.2002 i Flensborg, hvor vi boede indtil jeg var 2 år gammel. Med 2 år flyttede jeg til Danmark, hvor jeg så gik i tysk børnehave. Vi boede

Læs mere

ENDELIG VOKSEN MED MOR OG FAR PÅ SIDELINJEN. Om unge, der forlader barndomshjemmet, og forældrenes roller og følelser forbindelse med flytningen

ENDELIG VOKSEN MED MOR OG FAR PÅ SIDELINJEN. Om unge, der forlader barndomshjemmet, og forældrenes roller og følelser forbindelse med flytningen ENDELIG VOKSEN MED MOR OG FAR PÅ SIDELINJEN Om unge, der forlader barndomshjemmet, og forældrenes roller og følelser forbindelse med flytningen Jeg klarede det 100 pct. selv Jeg klarede alting selv. Og

Læs mere

Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem

Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem Sundbyvestervej 97 2300 København S 2015 Kære pårørende se her! Vi har brug for dig i Bruger-Pårørenderådet, dig som vil være talerør for dine kære Vi mødes

Læs mere

Et billede af den nye ledelse

Et billede af den nye ledelse Foto taget januar 2016 Et billede af den nye ledelse Den nye ledelse på skolen i distrikt 4 vil gerne her give et lille billede af hvem vi er. Sammen med skolens medarbejdere på de tre matrikler vil vi

Læs mere

Cases. Sociale relationer og trivsel. Arbejds ark 24

Cases. Sociale relationer og trivsel. Arbejds ark 24 Arbejds ark 24 Cases Øvelse 1 CASE 1: HVORNÅR ER DER TALE OM PSYKISK SYGDOM? Y K I A T R I F O N D E N 15 S B Ø R N E - Peter på 16 år er for halvanden måned siden blevet forladt af sin kæreste gennem

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse skoleåret 2011 2012 Ny Hollænderskolen

Undervisningsmiljøundersøgelse skoleåret 2011 2012 Ny Hollænderskolen Undervisningsmiljøundersøgelse skoleåret 2011 2012 Ny Hollænderskolen Alle klasser fra 1.-9. klasse deltag i undersøgelsen. I alt deltog 706 elever fordelt med: - indskolingen 292 - mellemtrin 225 - udskoling

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015

Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015 Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015 27. april 2015 Så er der kampvalg! Tilmelding som kandidat til skolebestyrelsen er slut og vi har fået 6 kandidater til de 4 pladser i bestyrelsen. Det betyder at

Læs mere

DIALOG # 15. Skal man bruge ForældreIntra, når der er konflikter?

DIALOG # 15. Skal man bruge ForældreIntra, når der er konflikter? DIALOG # 15 Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig situation, hvis den skulle opstå i virkeligheden.

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Landsbynyt Oktober 2010

Landsbynyt Oktober 2010 Landsbynyt Oktober 2010 Kære forældre! Skoler er ofte til debat, og sådan er det i høj grad i øjeblikket. Det gælder på landsplan, hvor folketinget sætter folkeskolen på dagsordenen, og hvor der fra mange

Læs mere

DIALOGKORT. SISO Videnscentret for Sociale Indsatser ved Vold og Seksuelle Overgreb mod børn. Daginstitution. Seksuelle overgreb

DIALOGKORT. SISO Videnscentret for Sociale Indsatser ved Vold og Seksuelle Overgreb mod børn. Daginstitution. Seksuelle overgreb DIALOGKORT Daginstitution Seksuelle overgreb SISO Videnscentret for Sociale Indsatser ved Vold og Seksuelle Overgreb mod børn 12986 Dialogkort_Daginstitution-Sex.indd 1 15/01/13 11.15 Du har en samtale

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i indskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til indskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Min familie består af min kæreste Jens-Peter og vores 2 dejlige piger Sarah (2008) og Johanne (2011).

Min familie består af min kæreste Jens-Peter og vores 2 dejlige piger Sarah (2008) og Johanne (2011). Musikdagplejer Louise Østergaard Nielsen Klintevej 60 6000 Kolding Åbningstider: Mandag Torsdag: 6.30-16.15 Fredag: 6.30 15.30 Fakta om mig og min familie Jeg er født i 1983. Jeg har arbejdet som dagplejer

Læs mere

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag Kommende begivenheder August 2016 8.8.2016: Første skoledag 16.8.2016: SB-møde 19.8.2016: Trivselsdag Stadionvej 9e, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 00 Skolestart I den sidste måneds

Læs mere

DIALOG # 10 DE FÆLLES REGLER BRYDES HVAD ER KONSEKVENSEN?

DIALOG # 10 DE FÆLLES REGLER BRYDES HVAD ER KONSEKVENSEN? DIALOG # 10 DE FÆLLES REGLER BRYDES HVAD ER KONSEKVENSEN? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig

Læs mere

2015/16 SKOLERAPPORT. Studsgård Friskole, 4.-9. klassetrin Herning Kommune

2015/16 SKOLERAPPORT. Studsgård Friskole, 4.-9. klassetrin Herning Kommune 2015/16 SKOLERAPPORT Herning Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold 4 1.4 Læsning af figurer

Læs mere

Du skal have en samtale med Pernille på 12 år. Pernille har flere gange skåret sig selv og har to gange forsøgt at tage sit eget liv.

Du skal have en samtale med Pernille på 12 år. Pernille har flere gange skåret sig selv og har to gange forsøgt at tage sit eget liv. Du skal have en samtale med Pernille på 12 år. Pernille har flere gange skåret sig selv og har to gange forsøgt at tage sit eget liv. 1 Du har modtaget en underretning vedr. Frederikke på 7 år. I den forbindelse

Læs mere

Giv dit barn en god skoletid! Trivsel og skole-hjem-samarbejde på Christianshavns Skole

Giv dit barn en god skoletid! Trivsel og skole-hjem-samarbejde på Christianshavns Skole Giv dit barn en god skoletid! Trivsel og skole-hjem-samarbejde på Christianshavns Skole Udgivet af Christianshavns Skoles skolebestyrelse August 2011 Indledning Man kunne fristes til at spørge om det virkelig

Læs mere

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER DEL DINE FIDUSER GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN Samspillet 9 ud af 10 forældre mener, at debat om børnenes trivsel og problemer i klassen er det vigtigste indhold på et forældremøde.

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Denne undersøgelse er lavet med alle skolens elever. Eleverne har siddet i deres kontaktgrupper og diskuteret

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Citater af/om Yahya Hassan

Citater af/om Yahya Hassan Citater af/om Yahya Hassan Hver elev udvælger et citat af eller om Yahya Hassan, som noteres på en fælles Padlet. Citatet kan være fra et af hans digte eller være en del af samfunds-debatten. Der skal

Læs mere

Vindinge Skole. Forældrerepræsentanternes arbejde som netværk. Råd og ideer

Vindinge Skole. Forældrerepræsentanternes arbejde som netværk. Råd og ideer 1 Vindinge Skole Forældrerepræsentanternes arbejde som netværk Råd og ideer 2 Valg af forældrerepræsentanter. I hver klasse vælges et forældreråd på forældremødet først på skoleåret. Forældrerådet består

Læs mere

Beders Skoles værdier og værdigrundlag

Beders Skoles værdier og værdigrundlag Beders Skoles værdier og værdigrundlag Udvikling, læring, trivsel, engagement og forpligtende fællesskaber Vi skaber rammer så børn og unge kan udvikle sig med henblik på at være fagligt og socialt kompetente,

Læs mere

Årsberetning for arkivsamvirket 2016

Årsberetning for arkivsamvirket 2016 Årsberetning for arkivsamvirket 16 Her skal lyde en tak for jeres frivillige arbejde på lokalarkiverne. Der er mange foreninger i lokalsamfundet som har bud efter os og mange vil meget gerne have, at vi

Læs mere

Teknik Munkebo Gruppe: M-CD Deltagere: 2

Teknik Munkebo Gruppe: M-CD Deltagere: 2 Gruppe: M-CD Deltagere: 2 TEAM/NAME: Tech 1 20 28 26 2,367 3,283 5,650 2 Marvin/Annesofie Present 1 29 39 33 KLUB: Tech 2 16 25 27 Vejle Present 2 30 33 33 TEAM/NAME: Tech 1 24 27 27 2,450 3,383 5,833

Læs mere

Verdensholdet 2008-2009 - Drenge

Verdensholdet 2008-2009 - Drenge Verdensholdet 2008-2009 - Drenge Anders Mark Aagaard Fødselsdag: 20. januar 1988 Opvokset i: Skårup Job: Chauffør og timelærer Bor i: Skårup, børneundervisning Skårup IF, Svendborg GF Emil Wittsten Jensen

Læs mere

Tilfredshedsanalyse Vinderup Realskole. Totalrapport

Tilfredshedsanalyse Vinderup Realskole. Totalrapport Vinderup Realskole Totalrapport Denne rapport er en sammenskrivning af en omfattende tilfredshedsundersøgelse foretaget blandt skolens forældre i maj 0. Vinderup Realskole skal fortsat udvikle sig, og

Læs mere

HERNING KOMMUNE MÅL- OG INDHOLDSBESKRIVELSE FOR SKOLEFRTIDSORDNINGER. August 2014 Børn og Unge

HERNING KOMMUNE MÅL- OG INDHOLDSBESKRIVELSE FOR SKOLEFRTIDSORDNINGER. August 2014 Børn og Unge HERNING KOMMUNE MÅL- OG INDHOLDSBESKRIVELSE FOR SKOLEFRTIDSORDNINGER August 2014 Børn og Unge 1 Lovgrundlaget SFO erne arbejder ud fra folkeskolelovens formålsparagraf, der gælder for folkeskolens samlede

Læs mere

Vejledning. Forslag. Illustrationer er lavet af Pernille Ane Egebæk. Tør du tale om det?

Vejledning. Forslag. Illustrationer er lavet af Pernille Ane Egebæk. Tør du tale om det? Vejledning Som en del af afrundingen til resten af materialet, er det vigtigt at eleverne får viden om hvordan de kan få hjælp. Denne tavleøvelse præsenteres af læreren, men giver eleverne mulighed for

Læs mere

Kandidater til fællesbestyrelsen

Kandidater til fællesbestyrelsen Kandidater til fællesbestyrelsen Jeg hedder Hans Mahler og er gift med Annette. Vi har 2 børn; Kathrine på 11 år i 4.b og Rasmus på 10 år i 3.a Jeg er uddannet landmand og har i det meste af mit voksne

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen. Information om kandidater og valghandling

Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen. Information om kandidater og valghandling Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen Information om kandidater og valghandling Kære forældre Med denne valgfolder i hænderne håber jeg, at du vil deltage i skolebestyrelsesvalget på Morten Børup

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation

Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation Center for Skoler og Dagtilbud Børn, Kultur og Sundhed Fredensborg Kommune Facts om skolebestyrelsen og skolebestyrelsesvalget Skolebestyrelsesvalg Ved alle

Læs mere

Trivsel for alle. - Hvad kan du gøre?

Trivsel for alle. - Hvad kan du gøre? Trivsel for alle - Hvad kan du gøre? Hvad er SSP Samarbejde mellem: Skoler Socialforvaltning Politi Mål: At forebygge kriminalitet, misbrug og mistrivsel Hvordan sikrer vi så det? Undervisning i skoler

Læs mere

Om undersøgelsen. Sådan udfylder du skemaet

Om undersøgelsen. Sådan udfylder du skemaet Om undersøgelsen Det spørgeskema, du skal til at udfylde, indeholder spørgsmål om din brug af naturen og dine oplevelser med at være aktiv i naturen. Der er også nogle spørgsmål, som handler om din trivsel.

Læs mere

Forældretilfredshedsundersøgelse 2011

Forældretilfredshedsundersøgelse 2011 Jægerspris Skole DEU Dokumentation - Evaluering - Udvikling Februar 2011 INFORMATION FRA SKOLEN FORÆLDREINTRA Jeg bruger skolens hjemmeside Jeg bruger ForældreIntra En eller flere gange om ugen 51% 152

Læs mere

Informationsmøde nov Firehøjeskolen

Informationsmøde nov Firehøjeskolen Informationsmøde nov.-2017 Firehøjeskolen Informationsmøde om skolestarten 2018/19 Firehøjeskolen Generel information: 1 skole 2 afdelinger (opdelt indskoling, mellemtrin, udskoling) P.t. i alt 277 elever

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Hvad jeg tror om andre

Hvad jeg tror om andre Hvad jeg tror om andre Aftenens program - del 1 1. Hvad er SSP? 2. Hvordan ser virkeligheden ud? Medierne Din forestilling - Undersøgelserne 3. Ringstedsforsøget Skanderborg modellen 3. Sundhedsplejerskens

Læs mere

Forventet behandlingsforløb DIR FOU BFU SOS BSK KFU BYP TMU ØKE BYR X X X. Øvrige sagsbehandlere: Pia Elgetti, Britta Andersen, Bo Meldgaard

Forventet behandlingsforløb DIR FOU BFU SOS BSK KFU BYP TMU ØKE BYR X X X. Øvrige sagsbehandlere: Pia Elgetti, Britta Andersen, Bo Meldgaard 1 191. Decentral struktur for folkeskoler og daginstitutioner Sagsnr.: 00.00.00-P19-8-14 Sagsbehandler: Sven Nørgaard Forventet behandlingsforløb DIR FOU BFU SOS BSK KFU BYP TMU ØKE BYR X X X Øvrige sagsbehandlere:

Læs mere

Valghandlingen forgår elektronisk, i tidsrummet mandag den 14. maj - onsdag den 23. maj.

Valghandlingen forgår elektronisk, i tidsrummet mandag den 14. maj - onsdag den 23. maj. Valg til skolebestyrelsen. Nu kan du være med til at sammensætte de næste fire års skolebestyrelse. Valghandlingen forgår elektronisk, i tidsrummet mandag den 14. maj - onsdag den 23. maj. Du kan stemmer

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Personas beskrivelser

Personas beskrivelser Personas beskrivelser Personas er en fiktiv fremstilling af forskellige personer med forskellige sundhedsprofiler og karakteristika. Udgangspunktet er at beskrive komplekse problemstillinger, som skal

Læs mere

Klatretræet; Natur, sang og idrætsinstitution

Klatretræet; Natur, sang og idrætsinstitution Klatretræet; Natur, sang og idrætsinstitution HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, hvor der mangler sammenhold eller har en lav tolerance. Konsekvensen

Læs mere

Spørgeskema. Unge 16-18 år. (Dansk)

Spørgeskema. Unge 16-18 år. (Dansk) Spørgeskema Unge 16-18 år (Dansk) Kære 16-18- årige din opfattelse, Godt at vide: Hvordan gør du? Eksempel: 15. Hvor stor en del af året bor du i dit boligområde? Hvad får du ud af det? 1 Først et par

Læs mere

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK Veteraner Herresenior C Herresenior C Kvinder B Pulje 1 Nors B Sundby Mors IF 15/11-14 Snedsted Hallen 30/11-14 Hørdum Hallen 04/01-15 Nors Hallen 24/01-15 Hørdum Hallen Herresenior B Pulje 11 Frøstrup/Hannæs

Læs mere

Hurup Skoles. Trivselsplan

Hurup Skoles. Trivselsplan Hurup Skoles Trivselsplan Dato 12-03-2014 Trivselsplan for Hurup Skole og SFO: Alle både forældre, ansatte og elever har et medansvar for trivslen på skolen. Vi arbejder for, at eleverne lærer at respektere

Læs mere

85 svar. Tilhørsforhold (85 svar) Trivsel. Er du glad for at gå på Gylling Efterskole? (12 svar) Har du nære venner på efterskolen?

85 svar. Tilhørsforhold (85 svar) Trivsel. Er du glad for at gå på Gylling Efterskole? (12 svar) Har du nære venner på efterskolen? 85 svar Accepterer svar Tilhørsforhold (85 svar) 69,4% Er du nuværende elev på Gylling Efterskole? Er du tidligere elev på Gylling Efterskole? Er du forældre til en nuværende eller tidligere elev på Gylling

Læs mere

Spørgeskema. Unge 12-15 år. (Dansk)

Spørgeskema. Unge 12-15 år. (Dansk) Spørgeskema Unge 12-15 år (Dansk) Kære 12-15- årige din opfattelse, Godt at vide: Hvordan gør du? Eksempel: 15. Hvor stor en del af året bor du i dit boligområde? Hvad får du ud af det? 1 Først et par

Læs mere

HVORDAN KAN MAN STYRKE DEN KOMMUNALE PRAKSIS I FORHOLD TIL ANBRAGTE BØRNS SKOLEGANG, MED AFSÆT I FORSKNING, DER INVOLVERER BØRNENE SELV?

HVORDAN KAN MAN STYRKE DEN KOMMUNALE PRAKSIS I FORHOLD TIL ANBRAGTE BØRNS SKOLEGANG, MED AFSÆT I FORSKNING, DER INVOLVERER BØRNENE SELV? HVORDAN KAN MAN STYRKE DEN KOMMUNALE PRAKSIS I FORHOLD TIL ANBRAGTE BØRNS SKOLEGANG, MED AFSÆT I FORSKNING, DER INVOLVERER BØRNENE SELV? SOCIALFORVALTNINGEN Mette Larsen, antropolog og leder af Videnscenter

Læs mere

Klatretræet; Natur, sang og idrætsinstitution

Klatretræet; Natur, sang og idrætsinstitution Klatretræet; Natur, sang og idrætsinstitution HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, hvor der mangler sammenhold eller har en lav tolerance. Konsekvensen

Læs mere

Kristendemokrater på gaden

Kristendemokrater på gaden Kristendemokrater på gaden Der gik lidt "Rasmus Klump" i det, da KD lørdag delte over 300 pandekager ud ved gademarkedet i Aulum -Vejret var ikke det bedste, men der var alligevel en masse folk forbi vores

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Anni Lukassen Mellemvej 6, 7700 Thisted Magnus 2. klasse, Johanne 4. klasse og Lasse 6. klasse. Forældreråd i 4. og i 6. klasse. Tidligere været i forældrebestyrelsen. Skolen er børnenes arbejdsplads,

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE

VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE Side 2 VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE Børn er forskellige og de skal udfordres på forskellig måde. Det gør vi i s indskoling. Her er plads til alle, både når det gælder læring, og når det handler om at have

Læs mere

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE Grundlæggende holdninger. Folkeskolen er et forpligtende fællesskab for både børn, forældre og personale. Det betyder, at alle parter på hver

Læs mere

DIALOGKORT. SISO Videnscentret for Sociale Indsatser ved Vold og Seksuelle Overgreb mod børn. Myndighedsområdet. Seksuelle overgreb

DIALOGKORT. SISO Videnscentret for Sociale Indsatser ved Vold og Seksuelle Overgreb mod børn. Myndighedsområdet. Seksuelle overgreb DIALOGKORT Myndighedsområdet Seksuelle overgreb SISO Videnscentret for Sociale Indsatser ved Vold og Seksuelle Overgreb mod børn 12986 Dialogkort_Myndighed-Sex.indd 1 15/01/13 11.37 Du skal have en samtale

Læs mere

"Det var ikke mig " Om mobning Til børn og voksne på Maglegård

Det var ikke mig  Om mobning Til børn og voksne på Maglegård "Det var ikke mig " Om mobning Til børn og voksne på Maglegård Mobning opstår først og fremmest, når der er dårlige mønstre i en klasse, hvor nogle børn systematisk lukkes ude af fællesskabet. Mobning

Læs mere

Bilag B. Præsentation af de interviewede soldater

Bilag B. Præsentation af de interviewede soldater Bilag B Præsentation af de interviewede soldater Sprogofficer A (SOA) Alder: 28 Tidligere uddannelser og beskæftigelse: Gymnasiet. Aftjente 3 måneders værnepligt i Garderhusarregimentet i 2002. Efterfølgende

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2018

Skolebestyrelsesvalg 2018 Skolebestyrelsesvalg 2018 Forældreinformation Center for Læring, Fritid og Sundhed Om skolebestyrelsen og skolebestyrelsesvalget Alle folkeskoler har en demokratisk valgt skolebestyrelse, der er sammensat

Læs mere