Vilkår og Betingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vilkår og Betingelser"

Transkript

1 Vilkår og Betingelser Artikel 1: Definitioner I disse vilkår og betingelser ( T&C ) skal de definerede vilkår nedenfor have følgende betydning: 1.1 Aftalen : en aftale mellem Klienten og AirHelp, som er indgået efter Klientens accept af disse Vilkår og Betingelser. For Retfærdighed som en Service, regnes aftalen for værende indgået, når Klienten har underskrevet Overdragelsesformularen eller et Myndighedsdokument samt har accepteret disse Vilkår og Betingelser. 1.2 AirHelp : AirHelp Limited, en virksomhedinkorporeret i Hong Kong med dets registrerede kontor på 9B Amtel Building, 148 Des Voeux Road Central, Central, Hong Kong (CB No , BR No ). 1.3 AirHelp+ : Hvis en Klient har købt AirHelp+, vil AirHelp frafalde sit Servicegebyr og Gebyr for Sagsanlæg, hvis dette er relevant, for AirHelps ydelse af Retfærdighed som en Service for de krav, der er omfattet af den reservation, som Klienten købte AirHelp+ for. 1.4 AirHelp Connect : Et gratis online værktøj der stilles til rådighed på AirHelps hjemmeside og mobilapplikation, der giver dig mulighed for at forbinde din indbakke til AirHelp med det formål at give AirHelp mulighed for at identificere flybestillinger og potentielle krav i henhold til Forordning om Flypassagerers Rettigheder i din indbakke. 1.5 Forordning om Flypassagerers Rettigheder : enhver lov, forordning, direktiv eller lignende, enten udstedt på statsligt, føderalt, EU, nationalt eller regionalt niveau, som fastsætter regler om monetær kompensation til passagerer i tilfælde af overbookede, forsinkede eller aflyste flyrejser, eller mistet baggage. 1.6 Overdragelsesformularen : dokumentet, som kunden underskriver med Vilkår og betingelser, som giver AirHelp ejerskab af kravet. 1.7 Myndighedsdokument : er et dokument, AirHelp leverer til Klienten, som bemyndiger AirHelp eller et af AirHelps søsterselskaber eller partnere til at handle på vegne af Klienten.

2 Dokumentet kan have mange former og udfærdigelser, herunder, men ikke begrænset til, en fuldmagt eller en aftale om varetagelse af Klientens behov. 1.8 Krav : ethvert krav mod et flyselskab om monetær kompensation efter den gældende forordning om Flypassagerers rettigheder. 1.9 Klienten/Klienter : person(er), som har accepteret disse Vilkår og Betingelser Berettigelsesservice : er AirHelps leverance af sin state-of-the-art kravberettigelsesidentificering via software. Berettigelsesservicen udføres på en krav til krav basis i AirHelps webformular eller på alle fundne flyvninger, hvis Klienten har forbundet til AirHelp Connect. Berettigelsesservicen informerer Klienten om sandsynligheden for at have et berettiget krav. Et berettiget krav vil have stor sandsynlighed for at blive betalt, og AirHelp vil yde sin Retfærdighed som en Service for sådanne krav, hvis Klienten anmoder herom. Krav der ikke er berettigede, har en lav sandsynlighed for at blive betalt, og AirHelp vil ikke yde sin Retfærdighed som en Service for sådanne krav. Berettigelses servicen er i øjeblikket kun tilgængelig for EF 261-krav Kompensation : Det totale beløb, som er udbetalt af flyselskabet i henhold til et erstatningskrav, et forlig, som udtryk for velvilje eller på anden vis til Klienten eller AirHelp, efter at Klienten har accepteret disse Vilkår og Betingelser. For at undgå tvivl, så indeholder Kompensationen ikke betalinger for advokatsalærer, retsgebyrer, opkrævningsomkostninger eller lignende, hvilke udelukkende tilhører AirHelp Informationsservice : er AirHelps udbud af flyoplysninger, flyselskabsinformation, lufthavnsinformation, anden rejserelateret information, information om passagerrettigheder og forbrugerbeskyttelseslovgivning. Oplysningerne vil både være specifikt relevante for Klientens rejser og være mere generelle, såsom rangering af lufthavne og flyselskaber eller nyheder om ændringer i flypassagerers rettigheder. Oplysningerne vil blive leveret via elektronisk kommunikation, herunder , personligt dashboard, AirHelp-kontrollerede hjemmesider eller i mobilapplikation Retfærdighed som en Service : er AirHelps forfølgelse af et krav, herunder om nødvendigt via Sagsanlæg Sagsanlæg : indsendelse af Krav til Retten eller et statsligt organ, såsom en national myndighed, eller overdragelse af Kravet til en juridisk repræsentant, såsom en advokat eller et advokatfirma.

3 1.15 Legal Fast Track : er en procedure for flyselskaber, der normalt ikke frivilligt betaler kompensation, medmindre der lægges sag an. Hvis AirHelp udbyder Retfærdighed som en Service med forbehold for Legal Fast Track, opkræver AirHelp både Servicegebyr og Sagsanlægsgebyr på grund af den øgede risiko og omkostninger for AirHelp Prisliste : bilag som er vedhæftet til disse Vilkår og Betingelser der specificerer de accepterede valutaer, betalingsmetoder samt AirHelps gebyrer Forordning 261/04 : EF forordning 261/2004 af Europa-Parlamentet og Rådet dateret den 11 Februar 2004, etableringen af fælles kompensationsregler og assistance til flypassagerer i tilfældet af nægtet boarding, aflysning eller lange flyforsinkelser. Artikel 2: Aftale 2.1Når klienten har accepteret disse Vilkår og Betingelser, indgår AirHelp og Klienten aftale om Airhelps ydelse og Klientens modtagelse af Berettigelsesservice og Informations Service. 2.2 Efter Klientens accept af disse Vilkår og Betingelser, samt modtagelse af Klientens underskrevne overdragelsesformular eller myndighedsdokument, accepterer Klienten modtagelsen af Retfærdighed som en Service og AirHelp accepterer at yde Retfærdighed som en Service, undtaget hvis AirHelp, inden for rimelig tid, gør Klienten opmærksom på at AirHelp ikke kan yde Retfærdighed som en Service for dette krav. 2.3 Ved at indgå i en Aftale med AirHelp garanterer Klienten, at han/hun er autoriseret til og har juridisk kapacitet til at indgå Aftalen. 2.4 Klienten anerkender, at AirHelp kun søger monetær kompensation. Klienten accepterer, at AirHelp ikke vil acceptere rejsetilgodebeviser og/eller anden service som kompensation, og at et sådant tilbud fra flyselskaber vil blive anset som afvisning af betaling, undtaget hvis AirHelp anser det for usandsynligt at et bedre udfald, for Klienten kan opnås, og at det under disse omstændigheder er bedst af acceptere et sådant tilbud. 2.5 Klienten anerkender, at Kravet ikke er blevet tildelt tredjeparter, og at ingen juridisk tvist er afventende eller forventet mellem Klienten og flyselskabet i den samme sag.

4 2.6 Efter underskrivelsen af Overdragelsesformularen eller et Myndighedsdokument, må Klienten ikke lade nogen anden part forfølge Kravet eller overdrage Kravet til nogen anden part. Alle eksisterende engagementer eller overdragelser, hvis nogen, skal annulleres, inden underskrivelsen af Overdragelsesformularen eller et Myndighedsdokument. For at undgå tvivl, hvis Klienten har underskrevet et Myndighedsdokument, kan Klienten trække denne bemyndigelse givet i Myndighedsdokumentet tilbage, ved at give AirHelp skriftlig besked. Dette gør sig ikke gældende for Overdragelsesformularen da det juridiske krav er blevet overdraget til AirHelp. 2.7 Hvis Klienten modtager nogen form for direkte betaling eller anden form for kompensation fra flyselskabet efter at have indgået aftalen, skal Klienten underrette AirHelp med det samme. Sådanne betalinger betragtes som kompensation for flyrejse og giver AirHelp ret til dets Servicegebyr og Sagsanlægsgebyr hvis AirHelp har lagt sag an før Klientens modtagelse af betaling fra flyselskabet. For at undgå tvivl indeholder kompensationen ikke betalinger for advokatsalærer, udgifter til juridisk rådgivning, indrivelsesgebyrer, renter eller lignende, som vil tilfalde AirHelp. 2.8 Efter at have underskrevet Overdragelsesformularen eller et Myndighedsdokument, er Klienten forpligtet til at afslutte eventuelle forhandlinger med flyselskabet, og alle henvendelser fra flyselskabet skal herefter henvises og videresendes direkte til AirHelp. Således kan vi sikre, at vi opnår det bedst mulige resultat. Artikel 3: Beskrivelse af Retfærdighed som en Service 3.1 AirHelp hævder Klientens Krav om Flykompensation fra det opererende flyselskab på basis af Forordning 261/2004 eller enhver anden Lovgivning om Flypassagerers Rettigheder gældende for Klientens pågældende flyrejse. 3.2 Flydata og information kan indsendes til AirHelp via hjemmesiden, mobilapps, eller andre elektroniske- eller softwareløsninger som er understøttet af AirHelp eller telefonen. 3.3 For succesfuld forfølgelse af Kravet, skal AirHelp bruge Klientens underskrevne Overdragelsesformular eller Myndighedsdokument, som han/hun kan sende til AirHelp via onlineformularen, den mobile app, eller ved almindelig post. Ved modtagelse af en

5 Klients underskrevne Overdragelsesformular eller Myndighedsdokument forbereder AirHelp en forespørgsel om udbetaling og sender den til Flyselskabet og håndterer derefter al efterfølgende korrespondance. For denne del af Retfærdighed som en Service, vil AirHelp, hvis kompensation bliver udbetalt opkræve sit Servicegebyr (Se prisliste). 3.4 Hvis det opererende flyselskab undlader at betale kompensation inden for rimelig tid efter notificering fra AirHelp, og forudsat at sagen kan forfølges med tilstrækkelig sikkerhed, kan AirHelp indlede et sagsanlæg for at forfølge Kravet. I tilfælde af at sagsanlæg foretages, og flyselskabet udbetaler kompensation, lægges Gebyret for Sagsanlæg oven i Servicegebyret for at dække de yderligere omkostninger til Sagsanlægget (se Prisliste). 3.5 I tilfælde af at en juridisk repræsentant bliver indraget til et sagsanlæg, har AirHelp lov til at give den juridiske repræsentant adgang til de kommunikerede data, som Klienten har oplyst AirHelp, og tillade den juridiske repræsentant at overføre information om sagen til AirHelp. Hvis retten kræver et separat ægthedscertifikat, fuldmagt, sandfærdighedserklæring, overdragelsesformular eller yderligere dokumenter, er Klienten forpligtet til at underskrive sådanne dokumenter. Hvis Klienten allerede har underskrevet en overdragelsesformular og underskriver et ægthedscertifikat, fuldmagt, eller lignende, overføres kravet automatisk tilbage til Klienten, umiddelbart inden klienten underskriver overdragelsesformularen, fuldmagten, ægthedscertifikat eller lignende. 3.6 Hvis den aftalte juridiske repræsentant konkluderer, at der ikke er tilstrækkelig udsigt til succes, vil Klienten blive underrettet, og AirHelp vil ikke foretage sig yderligere. 3.7 Hvis AirHelp eller den aftalte juridiske repræsentant igangsætter en juridisk proces for at forfølge Kravet, vil AirHelp dække alle afholdte udgifter i tilfælde af, at sagen tabes i Retten. Hvis Retssagen derimod vindes, og der opstår enighed mellem flyselskabet og AirHelp, vil AirHelp dække enhver udgift, som flyselskabet ikke har dækket. 3.8 Klienten accepterer at det udelukkende er AirHelps beslutning at indgå et tilbudt forlig, da Klienten har overdraget erstatningskravet til AirHelp. Hvis AirHelp handler på Klientens vegne i henhold til Myndighedsdokumentet, giver Klienten AirHelp bemyndigelse til at acceptere eller afvise ethvert tilbud om et forlig baseret på AirHelps erfaringer med flyselskabet og rådgivning fra eksterne juridiske repræsentanter. Artikel 4: Gebyrer og Udbetalinger

6 4.1 AirHelp yder Berettigelsesservice, AirHelp Connect og Infomationsservice gratis. 4.2 AirHelp yder Retfærdighed som en Service gratis, medmindre AirHelp med succes inddriver kompensation. Hvis AirHelp lykkes med at indrive kompensationen, overføres den aftalte del af kompensationen til Klienten, kun fratrukket de gebyrer, der måtte være gældende i henhold til prislisten. Hvis det lykkes AirHelp at opnå kompensation, men kompensation og/eller advokatsalærer, retsgebyrer, renter eller lignende er overført direkte fra flyselskabet til Klienten, skal Klienten indenfor rimelig tid overføre AirHelps gebyrer i henhold til prislisten og de modtagne retsgebyrer, advokatsalærer, renter eller lignende, hvis der er nogen, til AirHelp. 4.3 Udbetaling af den aftalte del af kompensationen til Klienten vil blive gjort i henhold til mulighederne i Prislisten. 4.4 Hvis Klienten har givet forkert eller utilstrækkelig information som er nødvendig for at udbetale Kompensationen, og den er returneret til AirHelp, så skal AirHelp trække alle eksterne omkostninger fra, som er tillagt AirHelp, plus tillægge et Ændringsgebyr for at dække interne omkostninger for hver hændelse (se Prisliste). Hvis Klienten efter flere påmindelser og efter flere henvendelser fra AirHelp, også på andre måder end kontakt per mail, stadig ikke reagerer på at rette eller skaffe den nødvendige information for at kunne få udbetalt den aftalte del af Kompensationen, så har AirHelp ret til at beholde Kompensationen, som ellers skulle være overført til Klienten. 4.5 Når AirHelp har betalt den aftalte Kompensation i henhold til instruktionerne af Klientens ønskede udbetalingsform, så er AirHelp ikke ansvarlig for: i) checks, forudbetalte debitkort, kreditkort eller lignende tabt i transit til Klienten; ii) enhver følge af at Klienten giver forkert bankkontooplysning, forkert adresse eller lignende, inklusiv, men ikke begrænset til, udbetaling af Flykompensationen til en forkert modtager. Hvis Flykompensation, ved Klientens skyld, er blevet udbetalt til en forkert modtager, er AirHelp ikke forpligtet til aktivt at opkræve den. 4.6 Ekstra betaling vil ikke blive opkrævet for interesseperioden mellem AirHelp afventer at modtage kompensationen til AirHelp udbetaler kompensationen. AirHelp har rette til at beholde enhver ekstra betaling fra Flyselskabet, som ikke er en del af Aftalen.

7 4.7 AirHelp kan ikke holdes ansvarlig for Kompensationsbeløbet, hvis AirHelp er forhindret i at overføre beløbet til Klienten i situationer som er uden for rimelighedens grænser, så som ved strejke, lock-out, krig, oprør, Regeringens ordrer, Loven, Regulationen, brand, oversvømmelse, storm eller andre naturkatastrofer. Artikel 5: Databeskyttelse 5.1 AirHelp vil kun bruge den personlige data leveret af Klienten til formålet at yde Berettigelsesservice, AirHelp Connect, Informationsservice og Retfærdighed som en Service i henhold til Aftalen. AirHelp må også indsamle personlige oplysninger til brug i statistik, administration og kommunikation, IT og sikkerhedsadministration, fysisk sikkerhed, autentifikation og autorisationssystemer, kundeservicesystemer, interne projekter og organisatoriske teamaktiviteter. Alle personlige oplysninger er indsamlet i henhold til EUs generelle forordning om databeskyttelse (EU 2016/679) (se Privatlivserklæring) 5.2 Klienten giver AirHelp personlige oplysninger i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning eller andre databeskyttelseslove, der måtte være gældende, med den udtrykkelige tilladelse til at behandle de givne personlige data og for anvendelsen heraf i forbindelse med aftalen. AirHelp overfører kun personoplysningerne til tredjepart under følgende betingelser: i) hvis Klienten har givet samtykke; ii) hvis det er til formål direkte relateret til det originale formål, for hvilken den personlige data var indhentet; iii) hvis det er nødvendigt for forberedelse, forhandling og opfyldelse af aftalen med Klienten; iv) hvis det er påkrævet i henhold til juridisk forpligtelse, administrativ eller retskendelse; v) hvis det kræves i etableringen af juridiske krav eller til forsvar i retssager; vi) hvis det har til formål at forhindre misbrug eller anden ulovlig aktivitet, så som forsætlige angreb, for at sikre datasikkerhed.

8 Artikel 6: Data og information fra Klienten 6.1 Efter anmodning fra AirHelp skal Klienten til AirHelp levere al data eller information, som er nødvendig for udførelsen af Aftalen. Klienten garanterer, at al data og information oplyst er korrekt, komplet og sand (se Privatlivserklæring). 6.2 Klienten er indforstået med fuldt at skadesløsholde AirHelp i alle henseender for tredjepartskrav inklusiv, men ikke begrænset til, ukorrekt Klientkommunikation, afgivelse af ukorrekt data/information og svigagtig adfærd. 6.3 I tilfælde af ukorrekt data/information og svigagtig adfærd forbeholder AirHelp sig retten til at opsige Aftalen med øjeblikkelig virkning. Hvis Aftalen opsiges i henhold til denne paragraf, vil Klienten ikke have nogen ret til kompensation af nogen slags. Artikel 7: Fortrydelsesret 7.1 Hvis du er en forbruger i henhold til EUs forbrugerregulativ, dvs. at du er en fysisk person, der indgår en aftale med en erhvervsdrivende, når du hovedsagelig handler uden for dit erhverv, har du en lovhjemlet fortrydelsesret. 7.2 Du kan fortryde din accept af Aftalen inden for 14 dage fra indgåelse af Aftalen (f.eks. med brev, ) uden at skulle angive en årsag. Hvis du vil udøve din fortrydelsesret, skal fortrydelsen sendes inden for ovennævnte periode på 14 dage, og det skal tydeligt fremgå, at du fortryder Aftalen. På grund af den leverede tjenestes karakter kan du ikke fortryde Aftalen, hvis vi har oplyst dig om, at flyselskabet har accepteret dit erstatningskrav, da vi i pågældende tilfælde har udført den anmodede tjeneste. Fortrydelsen skal sendes til: AirHelp Limited 9B Amtel Building 148 Des Voeux Road Central Central Hong Kong eller info@airhelp.com

9 Artikel 8: Afsluttede Bestemmelser 8.1 AirHelp har ret til at ændre disse Vilkår og Betingelser, samt Prislisten, og til at fremsætte yderligere Betingelser på ethvert tidspunkt, uden varsel. Dog vil ændringer, med en negativ effekt for Klienten, ikke påvirke klienten, medmindre Klienten accepterer nye ændringer. 8.2 Lovene i Tyskland gælder for disse Vilkår og betingelser, Overdragelsesformularen og Aftalen mellem AirHelp og Klienten. 8.3 Skulle en bestemmelse af disse Vilkår og Betingelser være eller blive ugyldig eller ulovlig, eller umulig at håndhæve, vil dette ikke påvirke gyldigheden af de resterende bestemmelser på nogen som helst måde. 8.4 Rettigheder og forpligtelser helt eller delvist relateret til indsendelse af ethvert Krav kan AirHelp overføre uden restriktioner til enhver enhed inden for AirHelp og fra AirHelp til tredjeparter. 8.5 Den engelske version af disse Vilkår og Betingelser gælder i tilfælde af uoverensstemmelse på ethvert andet sprog. Offentliggjort: 1. februar 2018

Vilkår og Betingelser

Vilkår og Betingelser Vilkår og Betingelser Artikel 1: Definitioner I disse vilkår og betingelser ( T&C ) skal de definerede vilkår nedenfor have følgende betydning: 1.1 Aftalen : en aftale mellem Klienten og AirHelp, som er

Læs mere

Handelsbetingelser Green Claim B.V.

Handelsbetingelser Green Claim B.V. Handelsbetingelser Green Claim B.V. Definitioner I dette dokument, er de følgende definitioner gældende: Green Claim: Aktieselskabet Green Claim B.V., også kendt som Green Claim, der er registreret i Det

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød.

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød. Databehandleraftale Imellem Dataansvarlig: [Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] Kontaktperson: [Navn på kontaktperson] [email] [Phone number] og Databehandler: PSUPPORT.DK ApS Plantagevej

Læs mere

Assistance og kompensation

Assistance og kompensation Assistance og kompensation I tilfælde af aflysninger, forsinkelser, nedgradering og afvist boarding Denne meddelelse er påkrævet af Europa-Parlamentets og Rådets forordning 261/2004. Version 3 Opdateret

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

Profil Search s Persondatapolitik

Profil Search s Persondatapolitik Profil Search s Persondatapolitik Hvad er det Profil Search værner om privatlivets fred, og vi er naturligvis forpligtet til at beskytte den. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

GENNEMFØRELSESBESTEMMELSERNE TIL ADFÆRDSKODEKSEN FOR EUROPA-PARLAMENTETS MEDLEMMER VEDRØRENDE ØKONOMISKE INTERESSER OG INTERESSEKONFLIKTER

GENNEMFØRELSESBESTEMMELSERNE TIL ADFÆRDSKODEKSEN FOR EUROPA-PARLAMENTETS MEDLEMMER VEDRØRENDE ØKONOMISKE INTERESSER OG INTERESSEKONFLIKTER GENNEMFØRELSESBESTEMMELSERNE TIL ADFÆRDSKODEKSEN FOR EUROPA-PARLAMENTETS MEDLEMMER VEDRØRENDE ØKONOMISKE INTERESSER OG INTERESSEKONFLIKTER PRÆSIDIETS AFGØRELSE AF 15. APRIL 2013 Kapitler 1. Gaver modtaget

Læs mere

Regler for CTF. (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility)

Regler for CTF. (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility) Regler for CTF (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility) VILKÅR OG BETINGELSER FOR BILATERAL HANDEL MED KAPACITET I TRANSMISSIONSSYSTEMET Version 5.2 Juni 2010 Regler for CTF,

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

accepterer du, og er enig i, at være underlagt disse retningslinjer; og

accepterer du, og er enig i, at være underlagt disse retningslinjer; og DISSE VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER ( RETNINGSLINJER ) UDGØR DIN AFTALE I FORHOLD TIL DIT BILLETNET GAVEKORT ELLER E-GAVEKORT, SOM DU HAR KØBT ELLER MODTAGET ( GAVEKORT ). MED MINDRE ANDET ER ANGIVET VIL

Læs mere

Databehandleraftale. Version A. Imellem: Dataansvarlig: Den kunde der har købt/erhvervet retten til at anvende app s fra itn vision aps

Databehandleraftale. Version A. Imellem: Dataansvarlig: Den kunde der har købt/erhvervet retten til at anvende app s fra itn vision aps Databehandleraftale Version A Imellem: Dataansvarlig: Den kunde der har købt/erhvervet retten til at anvende app s fra itn vision aps og Databehandler: Itn vision aps, Lille Borgergade 19 1. tv. 9400 Nørresundby

Læs mere

Databehandleraftale mellem

Databehandleraftale mellem Databehandleraftale mellem GolfBox A/S Reg.nr.: 27234704 Sensommervej 34 F 8600 Silkeborg Danmark (I det følgende kaldet Databehandler ) og Søllerød Golf Klubs Proshop V/Christian Post Brillerne 9 2840

Læs mere

Generelle vilkår og databehandleraftale

Generelle vilkår og databehandleraftale Generelle vilkår og databehandleraftale Følgende aftale (herefter Aftalen ) gælder for leverance af ydelser og tjenester (herefter InboundCPH s ydelser ) fra InboundCPH til kunden (herefter Kunden ) som

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK

ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK Hos ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S ligger privatlivets fred os meget på sinde, og vi er forpligtet til at beskytte den. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning

Læs mere

PERSONDATABESKYTTELSESPOLITIK FOR ADVOKATFIRMAET KRARUP

PERSONDATABESKYTTELSESPOLITIK FOR ADVOKATFIRMAET KRARUP PERSONDATABESKYTTELSESPOLITIK FOR ADVOKATFIRMAET KRARUP 1.1 Databeskyttelse I forbindelse med udøvelse af juridisk bistand behandler Advokatfirmaet Krarup personhenførbare oplysninger (persondata) om sine

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR AXIS

PERSONDATAPOLITIK FOR AXIS PERSONDATAPOLITIK FOR AXIS 1. Generelt 1.1. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/ eller bidragyderforhold

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

(den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne )

(den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne ) MySolutionSpace ApS Måløv Byvej 229.V. 2760 Måløv CVR: 34 46 36 89 [Part] [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: [XX] (den Dataansvarlige ) og MySolutionSpace ApS Måløv Byvej 229.V. 2760 Måløv Danmark CVR-nr.: 34

Læs mere

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Beskyttelse af dine data er vigtig for ScanDis, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos ScanDis bestræber vi os derfor på at

Læs mere

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange?

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Denne meddelelse er formuleret i henhold til Europa- Parlamentets og Rådets forordning EC 261/2004.

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

Bilag B Databehandleraftale pr

Bilag B Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (s kunde) indgåelse af aftale om levering af ydelser, som beskrevet i Aftalen, foretager Databehandleren () behandling af personoplysninger,

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside.

Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. TrackMe GPS + GSM forsikringsabonnement aftale med alarmcentralovervågning. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Denne aftale er gældende for abonnement

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( i det efterfølgende benævnt Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller indsamler

Læs mere

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER 1. Generelt 1.1 Disse almindelige forretningsbetingelser for tjenester ( Betingelserne ) er gældende for alle tjenester, der leveres af KGH til Kunden,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

Godtgørelse på 3.129,15 kr. i anledning forsinkelser med DSBØresund. Ingrid Dissing (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg

Godtgørelse på 3.129,15 kr. i anledning forsinkelser med DSBØresund. Ingrid Dissing (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0044 Klageren: XX Indklagede: DSBØresund CVRnummer: 2930824 Klagen vedrører: Godtgørelse på 3.129,15 kr. i anledning forsinkelser med

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Beskyttelse af dine data er vigtig for Instrulog A/S, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos Instrulog A/S bestræber vi os

Læs mere

OVERENSKOMST OM SOCIAL SIKRING MELLEM KONGERIGET DANMARK OG REPUBLIKKEN FILIPPINERNE AFSNIT I ALMINDELIGE BESTEMMELSER

OVERENSKOMST OM SOCIAL SIKRING MELLEM KONGERIGET DANMARK OG REPUBLIKKEN FILIPPINERNE AFSNIT I ALMINDELIGE BESTEMMELSER OVERENSKOMST OM SOCIAL SIKRING MELLEM KONGERIGET DANMARK OG REPUBLIKKEN FILIPPINERNE Kongeriget Danmarks regering og Republikken Filippinernes regering, som ønsker at styrke de gensidige relationer mellem

Læs mere

til gengæld for en forpligtelse til at udføre en automatisk månedlig ordre

til gengæld for en forpligtelse til at udføre en automatisk månedlig ordre GLOBALE itworks VILKÅR : kundeloyalitet Opdateret i April 2013 1. Loyal Kundens ordre vil blive underskrevet af dig som kunde først, og det virker! Global 5325 State Road 64 E Bradenton, FL 34208 USA (herefter

Læs mere

DATABEHANDLER AFTALE ADWISE MEDIA APS

DATABEHANDLER AFTALE ADWISE MEDIA APS DATABEHANDLER AFTALE ADWISE MEDIA APS Dataansvarlig: Hostingkunde hos Adwise Media ApS: Databehandler: Adwise Media ApS, Roholmsvej 12 G, 2620 Albertslund, Cvr 36544120 Kontakt: erhverv@adwise.dk Parterne

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/kunde-

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Regler for registrering af Domænenavne

Regler for registrering af Domænenavne Regler for registrering af Domænenavne DEFINITIONER Disse regler for registrering af domænenavne anvender de begreber, der er defineret i vilkårene og betingelserne og/eller ADR. FORMÅL OG ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Klubrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i det

Læs mere

Persondatapolitik for foreningsmedlemmer

Persondatapolitik for foreningsmedlemmer Persondatapolitik for foreningsmedlemmer Alle mennesker har ret til beskyttelse af deres personoplysninger, og i Digterparkens Ejerforening (CVR-nr. 55924813) arbejder vi aktivt for at leve op til dette

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig)

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) (Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes tilsammen Parterne og hver

Læs mere

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening:

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD Generelt 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: Generelle Brugsbetingelser Disse Generelle Brugsbetingelser; Applikation

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser 1. HP s Trade-In and Save-kampagnestruktur I forbindelse med Trade-In and Save-kampagnen betaler HP International Sarl (HP) en passende indbytningsværdi for brugte produkter, som returneres til HP i forbindelse

Læs mere

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden.

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. Aftalens omfang 1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. 1.2 Personoplysninger, der behandles af Leverandøren,

Læs mere

Databehandleraftale. (De Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under ét Parterne )

Databehandleraftale. (De Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under ét Parterne ) Databehandleraftale XXXXXXX (herefter De dataansvarlige ) og XXXXXX (herefter Databehandleren ) (De Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under ét Parterne ) har

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

Bekendtgørelse om god skik for finansielle rådgivere 1

Bekendtgørelse om god skik for finansielle rådgivere 1 Bekendtgørelse om god skik for finansielle rådgivere 1 I medfør af 7, stk. 2, og 26, stk. 4, i lov nr. 599 af. 12. juni 2013 om finansielle rådgivere fastsættes: Anvendelsesområde 1. Bekendtgørelsen finder

Læs mere

2. Forsikringen dækker udgifter afholdt af sikrede som følge af et dækningsberettiget direkte økonomisk tab, forårsaget ved netbankindbrud.

2. Forsikringen dækker udgifter afholdt af sikrede som følge af et dækningsberettiget direkte økonomisk tab, forårsaget ved netbankindbrud. FORSIKRING FOR NETBANKINDBRUD ALMINDELIGE BETINGELSER For forsikringen gælder reglerne i lov nr. 999 af 5. oktober 2006, med senere ændringer om forsikringsaftaler, for så vidt de ikke er fraveget ved

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et

Læs mere

Databehandleraftale. Mellem. Webdomain CVR (herefter "Databehandleren")

Databehandleraftale. Mellem. Webdomain CVR (herefter Databehandleren) Databehandleraftale Mellem Webdomain CVR 21548995 (herefter "Databehandleren") og CVR 39708914 flex-job.dk IVS Kundenummer 171742 (herefter den "Dataansvarlige") er der indgået nedenstående databehandleraftale

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med Routes,

Læs mere

EUROPA-PARLAMENTET ***II EUROPA-PARLAMENTETS HOLDNING. Konsolideret lovgivningsdokument EP-PE_TC2-COD(2002)0132

EUROPA-PARLAMENTET ***II EUROPA-PARLAMENTETS HOLDNING. Konsolideret lovgivningsdokument EP-PE_TC2-COD(2002)0132 EUROPA-PARLAMENTET 2004 2009 Konsolideret lovgivningsdokument 8.6.2005 EP-PE_TC2-COD(2002)0132 ***II EUROPA-PARLAMENTETS HOLDNING fastlagt ved andenbehandlingen den 8. juni 2005 med henblik på vedtagelse

Læs mere

TrackMe GPS + GSM abonnement aftale. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside.

TrackMe GPS + GSM abonnement aftale. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Denne aftale er gældende for abonnement vedrørende sporing af tracker igennem TrackMe's sporingssystem, det tilhørende

Læs mere

Gensidig hemmeligholdelsesaftale

Gensidig hemmeligholdelsesaftale Gensidig hemmeligholdelsesaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter samlet betegnet Parterne ) 1 Baggrund for hemmeligholdelsesaftalen I forbindelse med [beskriv her i hvilken anledning/hvorfor

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Anvendelse af SED til informationsudveksling i sager om familieydelser inden for EU

Anvendelse af SED til informationsudveksling i sager om familieydelser inden for EU Anvendelse af SED til informationsudveksling i sager om familieydelser inden for EU Informationsudvekslingssituation 1 Afgørelse af kompetence Til afgørelse af kompetence anvendes SED F001 F003 Situationen

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

Databehandleraftale. (den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne )

Databehandleraftale. (den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne ) Databehandleraftale Virksomhed [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: (den Dataansvarlige ) og Net & Data ApS Hollands Gaard 8 4800 Nykøbing F CVR-nr.: 27216609 ( Databehandleren ) (den Dataansvarlige og Databehandleren

Læs mere

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD VED AT FÅ EN AKTIVERINGSKODE OG INDTASTE DEN, SÅLEDES AT SOFTWAREPROGRAMLICENSEN AKTIVERES, OG TILKNYTTE EN HARDWARENØGLE ("DONGLE"),

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

IP Client Brugeraftale

IP Client Brugeraftale IP Client Brugeraftale BRUGERAFTALE Patent- og Varemærkestyrelsen Helgeshøj Allé 81 DK - 2630 Taastrup Tlf. : 43 50 80 00 Fax: 43 50 80 01 pvs@dkpto.dk www.dkpto.dk Patent- og Varemærkestyrelsen 1. GENERELT

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 Udarbejdet af: Jansson Gruppen A/S på vegne af: Jansson EL A/S, CVR nr.: 73 28 93 19 Jansson Alarm A/S, CVR nr.: 74 78

Læs mere

KONTRAKT. click-a-site A/S og Partner. Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S

KONTRAKT. click-a-site A/S og Partner. Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S KONTRAKT click-a-site A/S og Partner Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S 1 KONTRAKT Denne kontrakt er herved indgået mellem: Click-a-site A/S ( CAS ) CVR nr. 25520866

Læs mere

Bilag A. j2 Global Denmark A/S (VIPRE) Vilkår for Databehandling

Bilag A. j2 Global Denmark A/S (VIPRE) Vilkår for Databehandling Bilag A j2 Global Denmark A/S (VIPRE) Vilkår for Databehandling VIPRE og Kunden har indgået aftale om levering af VIPREs tjenester (med efterfølgende ændringer, "Aftalen"). Dette Bilag er tiltrådt af VIPRE

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Vilkår og betingelser Short Handel DEGIRO

Vilkår og betingelser Short Handel DEGIRO Vilkår og betingelser Short Handel DEGIRO Indhold Artikel 1. Definitioner... 3 Artikel 6. Positioner... 5 6.1 Overskud... 5 Artikel 7. Risici og sikkerhedsværdier... 6 Artikel 8. Øjeblikkelig Betalingspligt...

Læs mere

Databehandler aftale Bilag til Aftale om MemberLink

Databehandler aftale Bilag til Aftale om MemberLink Denne databehandleraftale er et bilag til den mellem Parterne indgåede Aftale om MemberLink ( Aftalen om MemberLink ) og udgør en integreret del deraf jf. Aftalen om MemberLinks bestemmelser vedrørende

Læs mere

Bekendtgørelse om urimelig markedsføring i forbrugerforhold 1)

Bekendtgørelse om urimelig markedsføring i forbrugerforhold 1) BEK nr 1084 af 14/09/2007 (Gældende) Udskriftsdato: 14. februar 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Familie- og Forbrugermin., Forbrugerstyrelsen, j.nr. 2007-101/1-1000 Senere

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse Følgende vilkår og betingelser ( Vilkår og betingelser eller Aftale ) finder anvendelse på samtlige tilmeldinger og aftaler om træningskurser, der afholdes

Læs mere

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN 1. INDLEDNING 1. Databeskyttelse 1. I forbindelse med udøvelse af Håndbold behandler Ajax København personhenførbare oplysninger (persondata) om [personkreds]

Læs mere

Parterne kaldes i det følgende henholdsvis den Dataansvarlige og Databehandleren, og Part eller tilsammen Parterne.

Parterne kaldes i det følgende henholdsvis den Dataansvarlige og Databehandleren, og Part eller tilsammen Parterne. Databehandleraftale Mellem Dataansvarlig: [Firma] [Adresse] [Postnummer og by] [Land] [CVR-nr.] og Databehandler: BOX IT Software IVS Hærvejen 9 6330 Padborg Danmark CVR-nr. 36961562 Parterne kaldes i

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen EKSTERN PERSONDATAPOLITIK for Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen 1 Generelt 1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som Stiftelsen modtager og/eller indsamler om dig, det

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage.

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. PERSONDATA Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. EcoVillage tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine persondata alvorligt. Vi vil altid gøre vores

Læs mere

KUNDE, som angivet i ordrebekræftelse eller anden aftale med ABAX (Behandlingsansvarlig, herefter "Kunde")

KUNDE, som angivet i ordrebekræftelse eller anden aftale med ABAX (Behandlingsansvarlig, herefter Kunde) 24.04.2018 DATABEHANDLERAFTALE Mellem: Og ABAX Danmark A/S CVR-Nr. 34054738 (Databehandler, herefter "ABAX") KUNDE, som angivet i ordrebekræftelse eller anden aftale med ABAX (Behandlingsansvarlig, herefter

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR]

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR] DATABEHANDLERAFTALE Mellem [KUNDE] og [LEVERANDØR] Der er den [dato] indgået følgende databehandleraftale ("Aftalen") mellem: (A) (B) [VIRKSOMHEDEN], [ADRESSE] et selskab registreret under CVR-nr. [ ]

Læs mere

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde 1. Gyldighed 1.1 Dette dokument, benævnt Databehandlingsvilkår, beskriver de vilkår Damgaard-Jensen

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fulde navn CPR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "spilleragenten") og Fulde navn CPR-nr. Adresse Postnr./By/Land (i det

Læs mere

Databehandleraftale ISS

Databehandleraftale ISS Databehandleraftale ISS Denne aftale ( Aftale ) er indgået den [dato] mellem ISS Facility Services A/S DK14406042 Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg (den Dataansvarlige ) og [indsæt navn på leverandør] [indsæt

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "fodboldagenten")

Læs mere