Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser"

Transkript

1 MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford betyder Ford Motor Company A/S, CVR-nummer , Borupvang 5 D-E, 2750 Ballerup, Danmark, telefonnr , crcdk@ford.dk Medlem, "dig" "du" og "dine" henviser til enhver fysisk person, der har fået godkendt sin ansøgning om medlemsskab i Programmet. Månedlig Oversigt betyder den oversigt, der sendes til ethvert Medlem hver måned med en angivelse af køb inden for Programmet, i den foregående måned. Hvis der ikke er foretaget køb i en given måned, fremsendes ingen oversigt. Programmet betyder Fords Loyalitetsprogram som beskrevet i disse betingelser. Samarbejdspartner betyder en autoriseret Ford forhandler / autoriserede værksteder, der er del af Fords Loyalitetsprogram. Kort betyder et Ford MasterCard udstedt af Resurs Bank AB. 2 Anvendelsesområde Disse betingelser regulerer kun medlemskab af Programmet og påvirker på ingen måde rettigheder og forpligtelser fastsat i noget andet dokument, herunder kortaftalen mellem Resurs Bank AB og dig vedrørende Ford MasterCard, eller de rettigheder og forpligtelser, der måtte følge heraf, jf. dog punkt Indmeldelse og opsigelse 3.1 Indmeldelse Indmeldelse som Medlem sker efter ansøgning. Ansøgning om medlemskab skal indgives i overensstemmelse med Fords nærmere anvisninger. Hvis din ansøgning om et Kort godkendes, bliver du automatisk Medlem af Programmet.

2 Bemærk venligst, at disse betingelser alene regulerer Programmet. Enhver brug af et Kort som betalingsmiddel er reguleret af de vilkår, der er aftalt med kortudstederen. 3.2 Opsigelse Medlemmer kan uden varsel til enhver tid opsige deres medlemskab af Programmet ved at give skriftlig eller elektronisk meddelelse til Ford. I 1 år efter opsigelsen har Medlemmet adgang til at anmode om kontant indløsning af de bonuspoint, der fremgår af saldoen, jf. punkt 4.3 nedenfor. Hvis du opsiger dit medlemskab af Programmet, vil dette også udgøre en opsigelse af kreditkortaftalen med Resurs Bank AB, og Ford vil oplyse Resurs Bank AB herom. En opsigelse af kreditkortaftalen med Resurs Bank AB udgør ikke en opsigelse af medlemsskabet af Programmet, medmindre du udtrykkeligt oplyser Ford herom. Hvis du udnytter din ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at Ford kan behandle personoplysninger om dig, jf. punkt 7.1, vil en sådan tilbagekaldelse anses for at udgøre en opsigelse af dit medlemskab af Programmet. 4 Bonuspoint 4.1 Optjening af bonuspoint Programmet tildeler bonuspoint til Medlemmet for alle købstransaktioner, der gennemføres med Kortet. Køb gennemført ved andre midler end ved brug af Kortet, f.eks. kontant betaling, bonusbevis eller andre betalingskort, vil ikke udløse bonuspoint. Bonuspoint optjenes løbende i overensstemmelse med følgende: 4 bonuspoint for hver 1 kr., der købes for ved brug af Kortet hos autoriserede Ford forhandlere, der er tilsluttet Programmet; og 1 bonuspoint for hver 1 kr., der købes for ved brug af Kortet hos andre. Ét bonuspoint har en nominel værdi på 0,01 kr. Hvis et køb senere tilbageføres til Kortet, vil de tilknyttede bonuspoint snarest muligt blive annulleret med virkning fra den efterfølgende Månedlige Oversigt. 4.2 Brug af Bonuspoint Når Medlemmet har optjent mindst gyldige bonuspoint, vil bonuspoint automatisk blive konverteret til et bonusbevis med en nominel værdi på 150 kr. Bonusbeviset vil blive sendt til Medlemmet, og de bonuspoint vil blive fratrukket pointsaldoen.

3 Bonusbeviset vil normalt blive udsendt sammen med den Månedlige Oversigt. Bonusbeviset kan anvendes hos alle Samarbejdspartnere til at betale helt eller delvist for købet af reservedele, serviceydelser og tilbehør. Bonusbeviset er ikke personligt og kan anvendes af enhver, der har det i sin besiddelse. Du bør derfor passe godt på det. Bonusbeviset kan anvendes i 1 år efter udstedelsen, hvorefter det er ugyldigt. Et bonusbevis kan ikke indløses til kontanter. Betaling med bonusbevis optjener ikke bonuspoint. 4.3 Gyldighed Bonuspoint er gyldige i 2 år fra den dato, de blev tilføjet saldoen. Efter udløbet af de to år vil bonuspoint automatisk blive slettet fra saldoen og være ugyldige, se dog nedenfor om kontantindløsning af ugyldige bonuspoint. Ved opsigelse eller ophør af Programmet bliver bonuspoint straks ugyldige, men vil dog stadig kunne kontantindløses som beskrevet nedenfor. Når bonuspoint konverteres eller indløses, vil de ældste point blive konverteret/indløst først. Hvis en negativ bonussaldo skulle opstå, vil den negative saldo blive trukket fra fremtidige optjente bonuspoint, indtil en positiv saldo er optjent. Medlemmet kan anmode Ford om at modtage en kontant indløsning af saldoen af bonuspoint til nominel værdi. Denne ret omfatter også bonuspoint, som er blevet ugyldige inden for 1 år før anmodningen. Adgangen til indløsning gælder (i) mens Medlemmet er medlem af Programmet, (ii) i 1 år efter, at Medlemmet har opsagt sit medlemskab af Programmet, og (iii) i 1 år efter, at Ford har bragt Programmet til ophør. Hvis der anmodes om indløsning, mens Medlemmet fortsat er medlem, eller mens programmet ikke er ophørt, vil Ford opkræve et administrationsgebyr på 75 kr. for hver indløsning. Der opkræves dog ikke gebyr, hvis indløsningen alene vedrører bonuspoint, som er blevet ugyldige. 5 Sikkerhed mv. Ford efterlever bestemmelserne i persondataloven med henblik på at beskytte Medlemmet. Ford forbeholder sig retten til at annullere bonusbeviser, der er ukorrekt udstedt eller udstedt med et forkert beløb. 6 Ansvar 6.1 Dit ansvar i tilfælde af misbrug Du er ansvarlig for ethvert tab, der skyldes misbrug af Kortet og bonuspoint, medmindre Ford har forårsaget tabet som følge af uagtsomme eller forsætlige handlinger.

4 6.2 Fords og Samarbejdspartnernes ansvar Uden at det begrænser virkningen af punkt 6.1, kan hverken Ford eller Samarbejdspartnere holdes ansvarlige i nogen henseende for tab, skade mv., der skyldes misbrug af Kortet, eller som følge af tabet, ødelæggelsen mv. af et bonusbevis. Produkter og tjenester betalt med et bonusbevis tilbydes af tredjeparter (forhandlerne), og Ford og dets Samarbejdspartnere er ikke part i handlen. Som konsekvens heraf er det kun den enkelte udbyder af serviceydelsen/produktet, der er ansvarlig for serviceydelsen/produktet og for eventuelle defekter ved sådanne serviceydelser/produkter eller for eventuelle mangler. 7 Samtykke til markedsføring mv. 7.1 Samtykke til at bruge oplysninger, købsoplysninger og internetadfærd til markedsføring Når Medlemmet melder sig ind i Programmet, giver Medlemmet samtykke til, at Ford indsamler, opbevarer og bruger alle personoplysninger, der meddeles af Medlemmet, og oplysninger om Medlemmets købshistorik, se punkt 11 nedenfor, til brug for profilering af Medlemmet og til direkte markedsføring. Dette betyder, at på grundlag af i) Medlemmets køb fra Samarbejdspartnere og ii) personoplysninger meddelt af Medlemmet kan Ford og Samarbejdspartnere anvende den samlede mængde personoplysninger til at sende relevant markedsføringsmateriale i form af tilbud, kampagner, konkurrencer, nye produkter mv. tilpasset Medlemmet. Markedsføringen kan foregå via , sms-beskeder eller brev. Samtykket finder anvendelse på markedsføring fra Ford om Fords produkter samt på markedsføring af Ford produkter fra Samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid tilbagekalde et samtykke meddelt under dette punkt, se dog punkt 3.2. En liste over alle Samarbejdspartmere er tilgængelig her: Vi vil løbende orientere dig om udvidelser i kredsen af samarbejdspartnere. 7.2 Købshistorik I forbindelse med gennemførelsen af et køb meddeler Samarbejdspartnerne Ford generelle oplysninger om Medlemmet og om købet. Disse oplysninger opbevarer Ford efterfølgende. Formålet hermed er at gøre Ford i stand til at administrere programmet, at udstede bonuspoint og til varetagelsen af markedsføring rettet mod Medlemmet, jf. punkt 7.1. Ford vil til lignende formål også modtage oplysninger fra Resurs Bank AB. 8 Overdragelse af rettigheder Medlemmets medlemsrettigheder og forpligtelser kan ikke videreoverdrages til nogen anden part uden Fords udtrykkelige og skriftlige forudgående accept. Retten til at indløse eventuelle bonuspoint kan overdrages til arvinger.

5 Ford kan overdrage enhver rettighed og forpligtelse i forhold til Medlemmet til enhver tredjepart uden Medlemmets samtykke. Hvis en sådan overdragelse finder sted, accepterer Medlemmet, at alle kundeoplysninger, personoplysninger og eventuelle købsoplysninger overdrages til den part, der erhverver og/eller overtager Fords rettigheder og forpligtelser. 9 Ændringer til betingelserne Ford kan ændre disse medlemsbetingelser og Programmets udformning til enhver tid ved at give passende varsel. Et varsel på 1 måned er altid et passende varsel. Et varsel om ændringer vil blive meddelt direkte til Medlemmet f.eks. ved brev eller . Medlemmet er som den eneste ansvarlig for, at et varsel om ændringer ikke når frem, hvis Medlemmet ikke har meddelt Ford, at Medlemmets adresse eller postadresse er blevet ændret. De reviderede medlemsbetingelser anses for accepteret, medmindre Medlemmet inden ændringernes ikrafttrædelse har oplyst Ford om, at Medlemmet ikke ønsker at være bundet af de nye medlemsbetingelser. Hvis Medlemmet meddeler Ford, at Medlemmet ikke ønsker at være bundet af de reviderede medlemsbetingelser, vil medlemsskabet blive anset for ophævet fra det tidspunkt, Ford modtager en sådan meddelelse. 10 Fords ophævelse Ford kan til enhver tid ophæve Programmet uden varsel. Medlemmet bibeholder i 1 år herefter sin ret til at kræve kontant indløsning af bonuspoint på saldoen. Bonusbeviser forbliver gyldige i overensstemmelse med bestemmelserne herom. 11 Oplysninger om behandlingen af personoplysninger mv. Ford indsamler dine kontaktoplysninger, når du bliver Medlem af Programmet. Som led i Programmet vil Ford indsamle oplysninger som beskrevet ovenfor. Ford vil behandle oplysningerne med henblik på at administrere Programmet og for at tilbyde dig tilpasset markedsføring. Ford vil ikke videregive oplysningerne til tredjeparter, medmindre Ford er juridisk forpligtet hertil, eller der er tale om parter, der arbejder på vegne af Ford. Du har til enhver tid ret til at anmode om indsigt i oplysninger om behandlingen af dine personoplysninger. Du kan anmode om, at oplysninger om dig blive berigtiget, eller du kan gøre indsigelse over for behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at udøve disse rettigheder, bedes du underrette Ford ved brug af kontaktoplysningerne anført nedenfor.

6 12 Tvister - lovvalg - pligtmæssige bestemmelser Enhver tvist mellem et Medlem og Ford skal afgøres af danske domstole i henhold til dansk ret ved Fords værneting eller ved Medlemmets værneting. Disse medlemsbetingelser fratager ikke Medlemmer, der er forbrugere, nogen lovfæstede rettigheder. 13 Kundeservice Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ønsker at udøve de rettigheder, der beskrives ovenfor under punkt 11, kan du kontakte Fords kundeservice ved at skrive en til: crcdk@ford.dk eller ringe på telefon

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren

Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren BILAG 3 Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren Aftale-id: Bilag 3: Rammeaftale for Gasleverandører 2 KONTRAKTSKLAUSUL Denne aftale er underlagt de til enhver

Læs mere

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER DEFINITIONER Ved ILLUM forstås Stormagasinet ILLUM, beliggende i ejendommen matr. nr. 53, Østergade 52, 1100 København K. Ved ILLUM A/S forstås i det følgende selskabet

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

KØGE BONUSKORT. Overfor den kortholder, der har tiltrådt disse specifikke rabatkort-betingelser (herefter Bruger )

KØGE BONUSKORT. Overfor den kortholder, der har tiltrådt disse specifikke rabatkort-betingelser (herefter Bruger ) KØGE BONUSKORT BRUGERVILKÅR gældende for KØGE BONUSKORT(herefter Betingelserne ), der udbydes af: Udbyder: Køge Handelsstandsforening Vestergade 1 DK-4600 Køge Cvr 85279416 (herefter Foreningen ) Overfor

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K.

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K. NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014 BESTEMMELSER FOR OPTJENING AF BONUS VIA ILLUM KEY FORDELSKORT Definitioner: Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København

Læs mere

LO PLUS MEDLEMSKORTBETINGELSER

LO PLUS MEDLEMSKORTBETINGELSER LO PLUS MEDLEMSKORTBETINGELSER I det følgende beskrives rammerne og betingelserne for LO Plus ved brug af LO Plus med enten et fysisk medlemskort eller det mobile medlemskort, der er en del af LO Plus

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger?

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger? PRIVATLIVSPOLITIK GALERIE MIKAEL ANDERSEN Galerie Mikael Andersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med

Læs mere

Almindelige købs- og salgsbetingelser

Almindelige købs- og salgsbetingelser Almindelige købs- og salgsbetingelser 1.0 Generelle bestemmelser 1.1 Nærværende aftale udgør aftalegrundlag for STISAGER, i det følgende benævnt sælger og den af STISAGER vedkommende køberkontrahent, i

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Nærværende betingelser begrænser sig til medlemmer af scannerpanelet under det samlede panel GfK Mini-Danmark.

Nærværende betingelser begrænser sig til medlemmer af scannerpanelet under det samlede panel GfK Mini-Danmark. Vilkår & betingelser for deltagelse i panelet GfK Mini-Danmark A. Indledning GfKs virksomhed GfK Danmark A/S (herefter GfK), Sylows alle 1, 2000 Frederiksberg, er et full-service markedsanalyseinstitut,

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning.

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y S U B S C R I P T I O N S TIL V I R K S O M H E D E R M E D M O D T A G E R K O N T O I D A N S K E B A N K Gældende fra den 22. maj 2017 MobilePay Subscriptions

Læs mere

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it.

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 1. Aftalen 1.1 Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Mobilaftale 6, 12 og 24. YouSee Mobilaftale

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

14. marts Privatlivspolitik for Sydjyllands Veterantog (SJVT)

14. marts Privatlivspolitik for Sydjyllands Veterantog (SJVT) 14. marts 2019 1. Privatlivspolitik for Sydjyllands Veterantog (SJVT) SJVT behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlings skik. Derfor har SJVT vedtaget

Læs mere

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig.

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig. INTEGRITETSPOLITIK KGH Customs Services AB, en juridisk enhed etableret i Sverige med selskabsnummer 556096-7431, Skandiahamnen, Sydatlanten 6, SE-403 36 Gøteborg (i det følgende benævnt KGH ), behandler

Læs mere

Generelle regler for debitorer i LeverandørService

Generelle regler for debitorer i LeverandørService Generelle regler for debitorer i LeverandørService Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er LeverandørService? LeverandørService er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS:

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS: Torvehallernes app og gavekort Torvehallernes app er en tjeneste, der formidler elektroniske gavekort og mobilbetaling i alle faste stader i TorvehallerneKBH. Med mobilbetaling menes der betaling godkendt

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare 1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: 1. Lagring og opbevaring af

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos CVR-nr. 15281545 AJ Consult A/S. (herefter Selskabet) Som følge

Læs mere

Databehandlingsaftale

Databehandlingsaftale Databehandlingsaftale Dataansvarlig: Kunde lokaliseret inden for EU (den dataansvarlige ) og Databehandler: Europæisk repræsentant Virksomhed: ONE.COM (B-one FZ-LLC) One.com A/S Reg.nr. Reg.nr. 19.958

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

Forhandlerkontrakt. DK Hostmasters vilkår for Registrator i henhold til domænelovens 13, stk. 3

Forhandlerkontrakt. DK Hostmasters vilkår for Registrator i henhold til domænelovens 13, stk. 3 Forhandlerkontrakt DK Hostmasters vilkår for Registrator i henhold til domænelovens 13, stk. 3 Version 4.0, august 2018 Denne kontrakt (herefter "Kontrakten") er indgået mellem parterne: DK Hostmaster

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO VELKOMMEN TIL CLUB MOJO Når du køber et abonnement hos Mojo Mobile ApS, CVR-nr. 33 85 77 72, Nørre Farimagsgade 37, 4, 1364 København K ( Mojo Mobile ), bliver du samtidig hermed medlem af Club Mojo (

Læs mere

2. Forsikringen dækker udgifter afholdt af sikrede som følge af et dækningsberettiget direkte økonomisk tab, forårsaget ved netbankindbrud.

2. Forsikringen dækker udgifter afholdt af sikrede som følge af et dækningsberettiget direkte økonomisk tab, forårsaget ved netbankindbrud. FORSIKRING FOR NETBANKINDBRUD ALMINDELIGE BETINGELSER For forsikringen gælder reglerne i lov nr. 999 af 5. oktober 2006, med senere ændringer om forsikringsaftaler, for så vidt de ikke er fraveget ved

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM 1 Indledende vilkår og definitioner 1.1. Disse almindelige forretningsbetingelser for ViaBill kredit (herefter betingelserne ) er gældende for indgåelse

Læs mere

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN ! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN 1. Aftaleforhold Disse Generelle vilkår og betingelser for brug af FIXNBIKE applikationen (herefter

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY

TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY Gældende fra den 5. december 2018 Når du accepterer disse tillægsbetingelser, downloader og bruger Google Pay, indgår du samtidig en aftale med Google

Læs mere

Generelle vilkår og databehandleraftale

Generelle vilkår og databehandleraftale Generelle vilkår og databehandleraftale Følgende aftale (herefter Aftalen ) gælder for leverance af ydelser og tjenester (herefter InboundCPH s ydelser ) fra InboundCPH til kunden (herefter Kunden ) som

Læs mere

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Garmin Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via Garmin Connect app en at lagre en virtuel repræsentation

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig)

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) (Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes tilsammen Parterne og hver

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Ved al kontakt til Plusdeal ApS, er det vigtigt at have bestillingsnummeret klar.

Ved al kontakt til Plusdeal ApS, er det vigtigt at have bestillingsnummeret klar. BETINGELSER Gældende per 15. maj 2015 Generelle bestemmelser Når kunden har indgået en aftale med Plusdeal ApS, opbevarer Plusdeal ApS oplysninger om ordren. Kunden kan se disse ved at logge ind under

Læs mere

Nærværende betingelser begrænser sig til medlemmer af scannerpanelet under det samlede panel GfK Mini-Danmark.

Nærværende betingelser begrænser sig til medlemmer af scannerpanelet under det samlede panel GfK Mini-Danmark. Vilkår & betingelser for deltagelse i panelet GfK Mini-Danmark A. Indledning GfKs virksomhed GfK Danmark A/S (herefter GfK), Dirch Passers Alle 76, 2000 Frederiksberg, er et fullservice markedsanalyseinstitut,

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Erhvervskunder Gældende fra den 18-08-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingstjenester tilknyttet betalingskonti oprettet med henblik på

Læs mere

Betingelser for Alka tank&tjen.

Betingelser for Alka tank&tjen. Betingelser for Alka tank&tjen. Forbrugere Gælder fra 25. oktober 2016 Indledning Alka tank&tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios

Læs mere

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT GENERELT Disse vilkår og betingelser er gældende for Finnair Corporate-programmet (herefter kaldet "programmet"). Bortset fra disse vilkår og betingelser er ingen andre regler gældende. Programmet er udviklet

Læs mere

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS I forbindelse med de nationale databeskyttelsesregler for personoplysninger samt Europa- Parlamentets og Europarådets

Læs mere

2.4 Betalingsdag Betalingsdagen er den dag, hvor beløbet hæves på din konto. Betalinger bliver kun gennemført på bankdage.

2.4 Betalingsdag Betalingsdagen er den dag, hvor beløbet hæves på din konto. Betalinger bliver kun gennemført på bankdage. Gældende indtil 31. juli 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Forretningsbetingelser - Trade conditions

Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser Gældende pr. 13.06.2005 Firma oplysninger WB Electronics ApS Langelandsvej 1a 7400 Herning Danmark Telefon +45 96264520 Fax +45 96264409

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

Abonnementsaftale for INNOMATE HR

Abonnementsaftale for INNOMATE HR Abonnementsaftale for INNOMATE HR Dette er en aftale vedrørende abonnement på et eller flere INNOMATE HR-moduler leveret som SaaS (Software-as-a-Service), samt de hermed forbundne ydelser fra INNOMATE

Læs mere

Databehandleraftale mellem

Databehandleraftale mellem Databehandleraftale mellem GolfBox A/S Reg.nr.: 27234704 Sensommervej 34 F 8600 Silkeborg Danmark (I det følgende kaldet Databehandler ) og Søllerød Golf Klubs Proshop V/Christian Post Brillerne 9 2840

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 Samarbejdsaftale mellem CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 og [Forsikringsmæglerens navn og adresse] (Herefter Forsikringsmægleren ) 1. Indledning

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015 VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er fx en lønkonto,

Læs mere

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød.

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød. Databehandleraftale Imellem Dataansvarlig: [Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] Kontaktperson: [Navn på kontaktperson] [email] [Phone number] og Databehandler: PSUPPORT.DK ApS Plantagevej

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer, der

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende indtil 31. juli 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Aftale omkring behandling af persondata.

Aftale omkring behandling af persondata. Databehandleraftale Aftale omkring behandling af persondata. Aftalen Denne databehandleraftale er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig) og ApS (Databehandler), og er gældende

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5 G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5 Her kan du læse de regler der gælder for debitorer i BetalingsserviceGenerelle regler

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indga ede samtykke mellem kunden (Dataansvarlig) og GSGroup Esbjerg (Databehandler)

Læs mere

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Mellem [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part A og [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part B indgås dags dato følgende

Læs mere

Bilag B Databehandleraftale pr

Bilag B Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (s kunde) indgåelse af aftale om levering af ydelser, som beskrevet i Aftalen, foretager Databehandleren () behandling af personoplysninger,

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som kunden kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 23. januar 2015. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift

Læs mere

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Fitbit Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via app en at lagre en virtuel repræsentation af

Læs mere

Rejsekort kortbestemmelser Gældende fra 23. juni 2010

Rejsekort kortbestemmelser Gældende fra 23. juni 2010 Kundebetjening: Den daglige servicering af kunderne varetages af trafikvirksomhederne. Det er til trafikvirksomhederne, kunderne først henvender sig med spørgsmål, ønsker, klager m.m. Der er 3 salgskanaler:

Læs mere

Databehandleraftale ISS

Databehandleraftale ISS Databehandleraftale ISS Denne aftale ( Aftale ) er indgået den [dato] mellem ISS Facility Services A/S DK14406042 Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg (den Dataansvarlige ) og [indsæt navn på leverandør] [indsæt

Læs mere

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER DEFINITIONER Ved ILLUM forstås Stormagasinet Illum, beliggende i ejendommen matr. nr. 53, Østergade 52, 1100 København K. Ved ILLUM A/S forstås i det følgende selskabet

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik for Shine Danmark miljøvenlig rengøring vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 22.05.2018 Godkendt af Christina L. Johansen Antal sider 14 Side 1 af 10

Læs mere

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden.

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. Aftalens omfang 1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. 1.2 Personoplysninger, der behandles af Leverandøren,

Læs mere

Brug af kundeoplysninger

Brug af kundeoplysninger fremtiden starter her... Gode råd om... Brug af kundeoplysninger INDHOLD Hvilke oplysninger må du registrere? 3 Hvordan skal oplysningerne opbevares? 4 Hvordan må oplysningerne bruges? 4 Adresseret post

Læs mere

Aftale om tilslutning til Feriepengeinfo. mellem. Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge 8 3400 Hillerød CVR-nummer: 43 40 58 10

Aftale om tilslutning til Feriepengeinfo. mellem. Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge 8 3400 Hillerød CVR-nummer: 43 40 58 10 Aftale om tilslutning til Feriepengeinfo mellem Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge 8 3400 Hillerød CVR-nummer: 43 40 58 10 (i det følgende benævnt Udbyderen) og [Kunden Adresse Postnummer By

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto. Bortset fra kontante

Læs mere

Skjern Udviklingsforum er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Skjern Udviklingsforum er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Privatlivspolitik [Senest ændret 29. maj 2018] Skjern Udviklingsforums dataansvar Vi behandler personoplysninger, og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne?

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne? GUIDE til Companys Club Hvad siger vi til kunderne? Hvad handler Companys Club om? COMPANYS CLUB HANDLER OM MODE - OG OM FORDELE, OPLEVELSER OG BONUSSER TIL KUNDER, SOM ELSKER MODE. CALLING ALL FASHIONISTAS!

Læs mere

Juridisk information om Budget Buddy fordelsprogrammet.

Juridisk information om Budget Buddy fordelsprogrammet. Juridisk information om Budget Buddy fordelsprogrammet. Udbyder Budget Rent-a-Car A/S Vester Farimagsgade 7 1606 København V Tlf.: 33550500 CVR: 27638295 Administrator absi as Gl. Kongevej 123 DK-1850

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

Produktet. Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme. Diætklinikken ApS. Skomagergade 13 1 th, 4000 Roskilde CVR: 29219648

Produktet. Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme. Diætklinikken ApS. Skomagergade 13 1 th, 4000 Roskilde CVR: 29219648 Diætklinikken ApS Skomagergade 13 1 th, 4000 Roskilde CVR: 29219648 5195 1012 info@diaetisthuset.dk Produktet Standardabonnement -Diaetisthuset.dk s sundhedsklub tilbyder online kost- og motionsvejledning

Læs mere

Metric Industrial A/S

Metric Industrial A/S PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Metric Industrial A/S Version 1.0, opdateret den 23. maj 2018 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos

Læs mere

CHUBB INSURANCE COMPANY OF EUROPE SE

CHUBB INSURANCE COMPANY OF EUROPE SE CHUBB INSURANCE COMPANY OF EUROPE SE Strandvejen 104 B, DK-2900 Hellerup, Denmark Tlf: +45 39 25 65 00 Fax: +45 39 25 65 75 www.chubb.com/dk FORSIKRING FOR NETBANKINDBRUD ALMINDELIGE BETINGELSER For forsikringen

Læs mere

Ansøgning om OIL! Firmakort

Ansøgning om OIL! Firmakort Ansøgning om OIL! Firmakort Det er vigtigt at angive fuldstændige virksomhedsoplysninger nedenfor og angive e-mailadresse til modtagelse af fakturaer. 2. Tilmelding til LeverandørService Betaling af fakturaer

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Leverandørservice

Generelle regler for debitorer i Leverandørservice Generelle regler for debitorer i Leverandørservice Gældende fra 14. september 2019 1. Hvad er Leverandørservice? Leverandørservice er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte

Læs mere

LOYALITETSKONCEPTER EN TING ER STRATEGI, MEN HVAD MED JURAEN?

LOYALITETSKONCEPTER EN TING ER STRATEGI, MEN HVAD MED JURAEN? LOYALITETSKONCEPTER EN TING ER STRATEGI, MEN HVAD MED JURAEN? 2. november 2015 Jane Frederikke Land, advokat (H) Daiga Grunte-Sonne, advokat SUNDKROGSGADE 5, DK-2100 KØBENHAVN Ø CVR. NR: DK 62 60 67 11

Læs mere

Som følge af din aftale med Firmaet accepterer du denne privatlivspolitik.

Som følge af din aftale med Firmaet accepterer du denne privatlivspolitik. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Malermester Björn Forsberg A/S, CVR-nr. 29398038 (herefter Firmaet ). Som følge af din aftale med

Læs mere

! PERSONDATAPOLITIK ! PERSONDATAPOLITIK FOR FIXNBIKE APPLIKATIONEN. 1. Generelle bestemmelser

! PERSONDATAPOLITIK ! PERSONDATAPOLITIK FOR FIXNBIKE APPLIKATIONEN. 1. Generelle bestemmelser ! PERSONDATAPOLITIK! PERSONDATAPOLITIK FOR FIXNBIKE APPLIKATIONEN 1. Generelle bestemmelser Denne Persondatapolitik for FIXNBIKE applikationen (herefter benævnt Persondatapolitikken ) gælder for alle,

Læs mere

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Denne databehandleraftale (Aftale) er indgået mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa (Kommunen) Dataansvarlig og Leverandør Adresse Postnummer CVR nr.: (Leverandøren)

Læs mere