Koncept for. Dannebrog 800

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Koncept for. Dannebrog 800"

Transkript

1 Koncept for Dannebrog 800

2 Projekt Dannebrog 800 Markering af Dannebrogs 800 års jubilæum 15. juni 2019 Lørdag den 15. juni 2019 fejrer nationalflaget Dannebrog 800 års jubilæum. Beretningen om Dannebrog er en af de stærkeste myter i den danske nationale historiefortælling. Det er beretningen om kong Valdemar ved Volmerslaget ved Lyndanisse den 15. juni 1219, hvor Dannebrog faldt ned fra himmelen - og kongen sejrede! Danmarks-Samfundet planlægger en række aktiviteter og arrangementer for at markere nationalflagets jubilæum. Danmarks-Samfundet vil benytte 800 års jubilæet til at synliggøre værdien af, at alle danskere har ét og samme symbol på deres fælles identitet hvor forskellige vi end kan være. Eksempelvis skal de yngre generationer med en række digitale aktiviteter og brug af sociale medier inddrages i markeringen af jubilæet. Samtidig benyttes lejligheden til at formidle viden om Dannebrogs historiske betydning samt om flagets rolle som en markant identitetsskabende faktor før, nu og i fremtidens Danmark. Danmarks-Samfundet s ambition er at gøre vores nationale flag og fortællingen om det til fælles eje blandt alle danskere uanset deres etnicitet og baggrund. Dermed håber vi også, at Dannebrogs 800 års jubilæum kan blive et positivt bidrag i samfundets indsats for styrket integration af indvandrere. Danmarks-Samfundet håber at kunne samle mange positive kræfter om sagen og gøre 15. juni 2019 til en ny brik i mosaikken omkring vores flag og dets historie.

3 Vi skal med denne henvendelse derfor anmode om, at I positivt vil overveje at støtte de mange aktiviteter, vi planlægger i anledning af jubilæet. Samlet budgetramme: kr. 3. mio. Blandt de planlagte aktiviteter kan blandt andet nævnes: Udgivelse af publikationer. Tilrettelæggelse af undervisningsmateriale til folkeskoler, gymnasier og erhvervsskoler. Tilrettelæggelse af plakatkonkurrence. Prisopgave Essay om Dannebrog betydning for danskerne. Folkeskoler og gymnasier. Landsdækkende fanestafet i samarbejde med DGI. Afsluttes på Rådhuspladsen lørdag den 15. juni Flag- og faneborg gennem København med indlagt festgudstjeneste i København Domkirke. Afsluttes på København Rådplads med efterfølgende reception på København Rådhus. Hen over 2019 tilrettelægges landsdækkende udstillinger i samarbejde med en række museer og institutioner. En overordnet kommunikationsplan indeholdende en markant brug af det digitale univers udarbejdes og afvikles fra ultimo 2018 til ultimo Samarbejde med én eller flere større danske virksomheder med internationale relationer. Vi håber, I finder det relevant at bakke op omkring denne mærkedag, som både kan bidrage til den historiske fortælling om Dannebrog, udbrede kendskabet til flaget og fremadrettet medvirke til at styrke den fælles identitetsfølelse i den brede danske befolkning.

4 Hele Danmark skal fejre

5 Dannebrogs 800 års jubilæum

6 Projekt Dannebrog 800 har en målrettet ambition om at kommunikationsplatformens omfattende delaktiviteter vil skabe kontakt til over 2 millioner danskere.

7

8 Dannebrog 800 år i med- og modvind

9 Ultimo 2018 sendes to udgivelser omhandlende Dannebrog på gaden. Sangbogen indeholder en retvisende opdatering af den danske sangskat, medens jubilæumsbogen Dannebrog 800 år i med- og modvind fokuserer på flagets betydning for den danske selvforståelse.

10 Målrettet undervisningsmateriale til de tre ungdomsskolesegmenter Folkeskolen, Gymnasierne og Erhvervsskolerne skal ruske op i de unges viden og forståelse for flagets betydning i det danske samfund.

11 Gennem en opfølgende Essay konkurrence får vi indblik i deres indsigt og refleksion omkring betydningen af Dannebrog.

12

13 Kreative danskere får lejlighed til at tegne et billede af den politiske, historiske og folkelige situation Dannebrog befinder sig i anno 2019.

14 Dannebrogs 800 års jubilæum sætter fokus på den gamle men stadig populære løbetradition stafetløbet. Der arrangeres et landsdækkende løb, der afsluttes på Rådhuspladsen i København.

15

16

17 Det centrale København bliver én stor festplads, når flere hundrede flag og faner med musikledsagelse først bevæger sig fra Rosenborg Slot og ind til Københavns Domkirke og efterfølgende op til byens centrale plads Rådhuspladsen.

18 Hvorfor er jeg stolt over dannebrog? 1 Upload dit selfie 2 Tilføj en kommentar Dannebrog får mig til at smile #bygdannebrog 3 Vær en del af flaget

19 #bygdannebrog #dannebrog800 Vores flag er det smukkeste i verden #dannebrog800 4 Del Kommunikationsstrategien omfatter blandt meget andet et stort og alsidigt digitalt univers. Flagskibet bliver opbygningen af Dannebrog sammensat af hundredvis af glade og smilede personer, der byder ind på hvad flaget betyder for dem.

20

21 Det digitale Dannebrog præsenteres på alle elektroniske platforme og bliver efterfølgende en del af et gigantisk netværk for personer, der forholder sig aktivt til det danske nationalsymbol.

22 Sig det med STICKER Danskernes umiddelbare holdning til Dannebrog vises, diskuteres og kommenteres på de digitale platforme.

23 Sig det på FACEBOOK Tilføj rammer og filtre til dit Facebook billede

24 7/15 Hvornår er Valdemars Day? A. Den 15. februar Danskeres indgroede konkurrence- og kamplyst indgår som et spændende element i Dannebrog 800 eventen. B. Den 15. juni C. Den 15. september D. Den 15. november

25 8/15 Hvem har malet dette maleri? 200 spørgsmål for 3 aldersgrupper A. C.A.Lorentzen B. Jens Ferdinand Willusen C. Michael Peter Ancher D. Christoffer Wilhelm Hver bruger får 15 unikke spørgsmål Konkurrer med dine venner og find ud af, hvem ved mest om Dannebrog

26 FOTO konkurrence For professionelle fotografer For amatørfotografer Temaer: Sport, hverdag, fest

27 Siden fotografiet blev opfundet i 1830erne, har Dannebrog været et yndet fotomotiv. Dannebrog 800 inviterer såvel amatører som professionelle til at deltage i en fotokonkurrence, hvor Dannebrog fremstår som et markant element i forskellige spektakulære situationer.

28 Af fulde folk og børn skal man høre sandheden. Hvordan opfatter de alleryngste danskere flaget i Deres tegneunivers?

29

30 Dannebrog 800 år i med- og modvind Dannebrog 800 år i med- og modvind

31 Dannebrog 800 år i med- og modvind Jubilæumsbogen Dannebrog 800 år i med- og modvind digitaliseres til alle platforme og formater.

32 En af hjørnestenene i kommunikationsstrategien er oprettelsen af et specialsite under Danmarks-Samfundet. Sitet beskriver i hele jubilæumsperioden frem til udgangen af december 2019 alle Dannebrogsrelaterede aktiviteter og events i hele rigsfællesskabet. Fotoflag Udstilling af børnetegninger Quiz om Dannebrog Fotokonkurrence

33 Fotoflag Udstilling af børnetegninger Quiz om Dannebrog Fotokonkurrence Dannebrog fremkalder ganske enkelt smil hos mig. Lige til at blive i godt humør af. - Anne fra København Flagning i anledning af Regentparrets guldbryllup I anledning af Hendes Majestæt Vor himmel skifter farve brat, men aldrig folkets flag, skriver Drachmann. FOLKETS FLAG, JA!

34 Om Danmarks-Samfundet: Danmarks-Samfundet er stiftet i 1908 i en periode præget af den internationale spænding forud for 1. verdenskrig og af nationale politiske brydninger. Dette fik en kreds af borgere til at danne Danmarks- Samfundet med det hovedformål at styrke det nationale sammenhold på et upolitisk grundlag. Organisationen er landsdækkende og nok mest kendt for den årlige landsindsamling den 15. juni, der samtidig blev kaldt Valdemarsdag, ligesom det lille flag, der solgtes, fik betegnelsen Valdemarsflaget. De indkomne midler bliver fortrinsvis brugt til anskaffelse af flag- og fanemateriel, som skænkes til organisationer, primært de to store grupper af ungdomskorps samt idrætsforeningerne og desuden til en noget mindre gruppe bestående af bl.a. pensionistforeninger, soldaterforeninger, folkedansere, skoler og børnehaver, danske foreninger i udlandet og mange andre spredt i befolkningen i bred forstand. Disse gruppers virke er stadig præget af, at de viser flaget herhjemme og i udlandet til gavn for Danmark. Gennem de første snart 100 år er der indsamlet ca. 22 mio. kr., som er brugt til anskaffelse af godt faner og et tilsvarende antal flag. Danmarks-Samfundets styrke ligger dels i den baggrund, der altid vil være til stede, når der virkes for landets samlende symbol, dels i at arbejdet udføres uden en betalende medlemskreds. Opgaverne løses af en frivilligt arbejdende kreds af unge og ældre, der slutter op om flagsalget, som er den nødvendige økonomiske baggrund for vort virke. Desuden varetager Danmarks-Samfundet flagets interesser bl.a. ved udgivelsen af publikationer m.v.

35 Protektor: Hans Kongelige Højhed Prins Joachim.

36

Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets fordeling af projektstøtte 2015

Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets fordeling af projektstøtte 2015 Sydslesvigudvalget Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf. 3392 5590 Fax 3392 5567 E-mail sydslesvigudvalget@uvm.dk www.sydslesvigudvalget.dk CVR nr. 20-45-30-44 Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets

Læs mere

Emne: Årsregnskab og beretning Danmarkssamfundet

Emne: Årsregnskab og beretning Danmarkssamfundet Emne: Årsregnskab og beretning 2017 - Danmarkssamfundet 21. februar 2018 I forbindelse med indsendelse af årsregnskab og årsberetning 2017 har Danmarkssamfundet bedt om at følgende kommentar bliver videregivet

Læs mere

Beslutningsreferat fra generalforsamlingen Lokalforeningen for Storkøbenhavn 2019

Beslutningsreferat fra generalforsamlingen Lokalforeningen for Storkøbenhavn 2019 Beslutningsreferat fra generalforsamlingen Lokalforeningen for Storkøbenhavn 2019 Generalforsamlingen onsdag den 20. februar 2019 fra kl. 19:30. Kulturhuset Kilden, Nygårds Plads 31, Brøndby Lokalforeningens

Læs mere

Danmarks-Samfundets Århus Kreds. 100-års jubilæum

Danmarks-Samfundets Århus Kreds. 100-års jubilæum Danmarks-Samfundets Århus Kreds 100-års jubilæum 1908-2008 Danmarks-Samfundets Århus kreds Inviterer Foreninger, organisationer, virksomheder, myndigheder m.fl. i Århus og omegn til Valdemarsfest lørdag

Læs mere

Erik Fage-Pedersen Fung. Formand for Danmarks-Samfundet Ved mødet i Askebjerghus Fredag den 23. maj 2014 kl. 16.00

Erik Fage-Pedersen Fung. Formand for Danmarks-Samfundet Ved mødet i Askebjerghus Fredag den 23. maj 2014 kl. 16.00 Må tidligst offentliggøres, når talen er holdt Det talte ord gælder Erik Fage-Pedersen Fung. Formand for Danmarks-Samfundet Ved mødet i Askebjerghus Fredag den 23. maj 2014 kl. 16.00 Først vil jeg takke

Læs mere

Velkommen til Kursus for fanebærere

Velkommen til Kursus for fanebærere Velkommen til Kursus for fanebærere i Sydslesvig f.eks. 13. oktober 2013 kl. 20.00 1 Fanebærerkursus 2 Kursusplan Danmarks-Samfundet Dannebrogs historie Flagtyper Flagreglement Faner Faneeksercits Faneindvielse

Læs mere

Medieguide til lokalgrupper

Medieguide til lokalgrupper Medieguide til lokalgrupper Fortællingen om SOS Børnebyerne lever stærkest blandt jer frivillige. På de næste sider finder I tips og tricks til, hvordan I kan få lokalgruppens historier i de lokale medier.

Læs mere

GUIDE TIL BEACH CLEAN UP DANISH NATIONAL SURFING DAY

GUIDE TIL BEACH CLEAN UP DANISH NATIONAL SURFING DAY GUIDE TIL BEACH CLEAN UP DANISH NATIONAL SURFING DAY HVAD ER DANISH NATIONAL SURFING DAY? Siden 2004 har hele verdens surf community afholdt den årlige begivenhed; International Surfing Day. Dagen er skabt

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 LOGO1TH_LS_POSr d By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 KULTURUDVALGETS Politiske fokusområder 2014-2015 Mødesteder og midlertidighed Kultur er fyrtårne og fysiske rammer.

Læs mere

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2 INDHOLD 4 6 8 12 14 15 1. FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2. INDSATSOMRÅDER 3. FREMTIDIGE MULIGHEDER 4. SAMARBEJDE MED FAVRSKOV KOMMUNE 5. ORGANISERING 6. KONTAKTOPLYSNINGER

Læs mere

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Potentialet, det praktiske og samarbejdet med BetterNow OM BETTERNOW... 2 FORDELE VED BRUG AF ONLINE EGEN-INDSAMLINGER... 2 POTENTIALET VED

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Valg af TV program og begrundelse: Vi har valgt at lave en strategi for brugerinvolvering for Robinson Ekspeditionen (RE). Programmet er stadig kongen

Læs mere

Sort mælk. Holocaust i ny kunst Museet for Samtidskunst, Roskilde Ved Mette Rold, adjunkt

Sort mælk. Holocaust i ny kunst Museet for Samtidskunst, Roskilde Ved Mette Rold, adjunkt Sort mælk Holocaust i ny kunst Museet for Samtidskunst, Roskilde Ved Mette Rold, adjunkt Museumsformidling og kunst Holocaust som erindringsbilleder i museumsformidlingen Med dette forløb tages der fat

Læs mere

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS GENBRUGSKUNDEN I CENTRUM I Røde Kors tjener vi mange penge på at sælge genbrug. Penge som vi bruger på at hjælpe både i Danmark og ude i verden. Og behovet for Røde Kors indsats

Læs mere

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde Fremtidsseminar 2013 Definition af frivilligt arbejde Et stykke arbejde, der er kendetegnet ved: - Ikke lønnet, dog med mulighed for kompensation - Er frivilligt, dvs. at det udføres uden fysisk, retsligt

Læs mere

Status på Instagram i Danmark. Morten Nordstrøm Stefan Bøgh-Andersen #SMWinstagram

Status på Instagram i Danmark. Morten Nordstrøm Stefan Bøgh-Andersen #SMWinstagram Status på Instagram i Danmark Morten Nordstrøm Stefan Bøgh-Andersen Morten Nordstrøm Professionel Instagramer og fotograf Digital kommunikationsrådgiver Social Media Manager Overskrift.dk / Overblik Social

Læs mere

Auto. ttit e. piloten. FOTO-skoletjenesten, vores interaktive WEB muligheder, vores fotografer etc. Vi skaber billeder. Læs om:

Auto. ttit e. piloten. FOTO-skoletjenesten, vores interaktive WEB muligheder, vores fotografer etc. Vi skaber billeder. Læs om: Læs om: Vores nye setup, FOTO-skoletjenesten, vores interaktive WEB muligheder, vores fotografer etc. År 2012-2013 Vi skaber billeder med meget mere indhold og til den rette tid Nyt setup, billeder med

Læs mere

NOTAT. Kommunikationsstrategi og koncept for ny affaldsordning i Solrød Kommune Til Dato 22. marts 2019 Udarbejdet af Cajon, llk

NOTAT. Kommunikationsstrategi og koncept for ny affaldsordning i Solrød Kommune Til Dato 22. marts 2019 Udarbejdet af Cajon, llk TEKNIK OG MILJØ Emne Kommunikationsstrategi og koncept for ny affaldsordning i Solrød Kommune Til Dato 22. marts 2019 Udarbejdet af Cajon, llk NOTAT Ny ordning - nye vaner At indføre en affaldsordning,

Læs mere

FRIVILLIG FREDAG LÆRER FOR EN DAG

FRIVILLIG FREDAG LÆRER FOR EN DAG FRIVILLIG FREDAG LÆRER FOR EN DAG Efterskoler deltager på Frivillig Fredag FRIVILLIG FREDAG OG EFTERSKOLERNE Hvert år, den sidste fredag i september fejres Frivillig Fredag, Danmarks nationale Frivillighedsdag

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Danmarks-Samfundet. Årsskrift 2006

Danmarks-Samfundet. Årsskrift 2006 Danmarks-Samfundet Årsskrift 2006 Krigen er slut. Hvad skal vi med Hjemmeværnet? Spørg i Seest! René Hviid var en af de 1.645 hjemmeværnsfolk, der smed hvad de havde i hænderne og hjalp med at begrænse

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Kommunikationsstrategi 2022

Kommunikationsstrategi 2022 Dansk Firmaidrætsforbund Kommunikationsstrategi 2022 Sådan vil vi skabe Et sjovere Danmark i bevægelse. I KOMMUNIKATIONSSTRATEGIEN KAN DU LÆSE: 1 Introduktion 2 2 Formål med vores kommunikationsstrategi

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR Folkelig forankring handler om opbakning til og engagement i det internationale udviklingsarbejde. Kommunikation og oplysning kan hjælpe jer

Læs mere

Kulturpolitisk Handleplan Frem mod 2020

Kulturpolitisk Handleplan Frem mod 2020 Kulturpolitisk Handleplan 2018 Frem mod 2020 Godkendt af Udvalget for plan, udvikling og kultur 7. februar 2018 Kulturpolitisk handleplan 2018 Syddjurs Kommune vedtog i foråret 2015 en ny kulturpolitik

Læs mere

GROUNDSMAN ASSOCIATION DENMARK STRATEGIPLAN

GROUNDSMAN ASSOCIATION DENMARK STRATEGIPLAN GROUNDSMAN ASSOCIATION DENMARK STRATEGIPLAN 2019-2021 Indhold 1. OM FORENINGEN... 2 2. BESTYRELSEN... 2 3. MÅLSÆTNING... 3 4. SAMARBEJDE MED ANDRE INTERESSENTER... 3 5. ARRANGEMENTER... 3 6. SPONSORER...

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Kommunikationsstrategi for det Det Danske Spejderkorps

Kommunikationsstrategi for det Det Danske Spejderkorps Kommunikationsstrategi for det Det Danske Spejderkorps Formålet er at skabe den overordnede kommunikative strategi og målsætning for Det Danske Spejderkorps frem til og med 2012 herunder at: 1. beskrive

Læs mere

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK 2017-2029 Foto Uber Images Das Büro Per Heegaard STT Foto Flemming P. Nielsen Udarbejdelse Gentofte Kommune Layout: Operate A/S Tryk Bording A/S Oplag:1000

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

ET NYT VI. En politik for fællesskab, medborgerskab og mangfoldig deltagelse i Albertslund 1. UDKAST

ET NYT VI. En politik for fællesskab, medborgerskab og mangfoldig deltagelse i Albertslund 1. UDKAST ET NYT VI En politik for fællesskab, medborgerskab og mangfoldig deltagelse i Albertslund 1. UDKAST FORORD Fremtidens Albertslund er en by, hvor alle kan deltage i fællesskabet. En by, hvor mennesket kommer

Læs mere

Kultur skaber identitet. Det handler om mennesker. - hele mennesker - hele livet!

Kultur skaber identitet. Det handler om mennesker. - hele mennesker - hele livet! Kultur skaber identitet. Det handler om mennesker. - hele mennesker - hele livet! Når vi mennesker mødes, opstår kultur. Vi skaber i fællesskab værdier og bånd, som gennem livet er bestemmende for vore

Læs mere

VORES FÆLLES FESTIVAL

VORES FÆLLES FESTIVAL VORES FÆLLES FESTIVAL INVITATION COPENHAGEN Fashion WEEK ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG I DEN FORBINDELSE VIL VI invitere JER TIL AT DELTAGE I Københavns mest fashionable event - COPENHAGEN FASHION Festival!

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste Udforsk billedkunsten og den visuelle kultur med dine elever gennem det digitale univers Klatværket. Oplev mange anerkendte kunstværker gennem fem fællesmenneskelige temaer. Lad eleverne gå på opdagelse

Læs mere

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskemaet mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Der kan max. vedhæftes ét bilag til ansøgningen Titel på projektet INDENFOR - Aalborg

Læs mere

Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg

Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg Kommunikationsstrategiens formål: Denne kommunikationsstrategi, skal ses som et tillæg til den kommunikationsstrategi, som blev udviklet i

Læs mere

Notater fra kultur workshoppen d

Notater fra kultur workshoppen d Notater fra kultur workshoppen d. 12092016 Nedenstående er de følgende resultater fra kultur workshoppen samt billeder fra plancerne. Fællesskab på tværs Der skal være fælles synlighed på tværs af kommunen,

Læs mere

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik Sammen er vi stærkere Stafet For Livet 2016 - et indblik INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Vi fejrer Stafet For Livet 2016 3 Sammen er vi stærkere 4 Hvad betyder Stafet For Livet for Fighterne? 5 Hvad betyder

Læs mere

Konkurrencereglerne på Facebook

Konkurrencereglerne på Facebook Konkurrencereglerne på Facebook Guide udarbejdet af Komfo Marts 2012 " Konkurrencereglerne på Facebook Marts 2012 Hvorfor denne guide? Facebook ændrer løbende deres konkurrenceregler, hvilket de senest

Læs mere

UDSKOLINGEN / FAMILIEALBUM

UDSKOLINGEN / FAMILIEALBUM EFTERBILLEDER UNDERVISNINGSPORTAL FOR FOTOGRAFI I FOLKESKOLEN UDSKOLINGEN / FAMILIEALBUM Lærervejledning Familiealbum. Indhold og formål: Familiealbum behandler spændingsfeltet mellem fotografiet i det

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 Roskilde Festival-gruppens donationsstrategi 2018-2020 beskriver Festival-gruppens donationsarbejde i de kommende tre år.

Læs mere

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1 Aktivering af netværket omkring Landsstævnet Netværksstrategi del 1 Indledning Dette dokument er første del af netværksstrategien. Her præsenteres det strategiske fundament for en mere netværksbaseret

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 Roskilde Festival-gruppens donationsstrategi 2018-2020 beskriver Festival-gruppens donationsarbejde i de kommende tre år.

Læs mere

Handlingsplan Handlingsplan Turisme

Handlingsplan Handlingsplan Turisme Turisme 1 Rebild i øjenhøjde Vision Rebild 365 Rebild Kommune ligger i hjertet af Himmerland og er beriget med skove, søer og kilder. Med Rold Skov som nærmeste nabo er skoven og naturen en unik del af

Læs mere

DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR

DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR TEXTILFORUM HISTORIEN SKABER VÆRDI Velkommen som sponsor i Det nye Textilforum. Vi inviterer erhvervslivet ind som partnere, og i fællesskab kan vi gøre brug af

Læs mere

Bueskydning Danmarks Frivillighedsstrategi

Bueskydning Danmarks Frivillighedsstrategi Bueskydning Danmarks Frivillighedsstrategi Indhold Baggrund Organisationen Udvikling og mål Hvordan Baggrund Organisationen Bueskydning Danmark bygger på frivillighed, og organisationen er afhængig af

Læs mere

Sagsnr Notat vedr. forslag til valginitiativer "Demokrati 2020" Dokumentnr

Sagsnr Notat vedr. forslag til valginitiativer Demokrati 2020 Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation NOTAT 19-04-2016 Notat vedr. forslag til valginitiativer "Demokrati 2020" Kultur- og Fritidsudvalget besluttede den 24. september

Læs mere

Foranalyse til nationale kampagner om naturvidenskab

Foranalyse til nationale kampagner om naturvidenskab Foranalyse til nationale kampagner om naturvidenskab 2019-21 Anbefalinger 1. Tænk i synergi med eksisterende infrastruktur Der eksisterer allerede mange og forskelligartede netværk, events og institutioner,

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FREM MOD 2020

UDVIKLINGSPLAN FREM MOD 2020 UDVIKLINGSPLAN FREM MOD 2020 Det skal gøre indtryk at være og gå til spejder, og spejdere skal gøre indtryk, hvor end de går og kommer. S pejderoplevelser skal være udtryk for det, der er fedt, sjovt,

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

National event om Danmarks internationale tjenester siden Fortæller for første gang i 70 år den personlige historie

National event om Danmarks internationale tjenester siden Fortæller for første gang i 70 år den personlige historie Næstved Juni 2018 Overblik National event om Danmarks internationale tjenester siden 1948 Fortæller for første gang i 70 år den personlige historie 365 fortællinger fra flagdagen 18 til 10-års jubilæet

Læs mere

Stil op! For børnefamilierne i Danmark. Mødrehjælpens strategi

Stil op! For børnefamilierne i Danmark. Mødrehjælpens strategi Stil op! For børnefamilierne i Danmark Mødrehjælpens strategi 2017-2020 Sammen skal vi kæmpe for, at alle forældre i Danmark er i stand til at skabe trygge og udviklende rammer for deres børn. Stil op!

Læs mere

Vores Natur. Dansk Oplysnings Forbunds Landsmøde, 26. Maj Jan Ejlsted Direktør Friluftsrådet

Vores Natur. Dansk Oplysnings Forbunds Landsmøde, 26. Maj Jan Ejlsted Direktør Friluftsrådet Vores Natur Dansk Oplysnings Forbunds Landsmøde, 26. Maj 2019 Jan Ejlsted Direktør Friluftsrådet Vores Natur Et projekt med en ambition om at skabe lyst i den danske befolkning til at: få mere viden om

Læs mere

HJÆLP OS MED AT HVERVE INDSAMLERE TIL VALGET BLIV UNGDOMSAMBASSADØR. Foto: Mariantonietta Peru

HJÆLP OS MED AT HVERVE INDSAMLERE TIL VALGET BLIV UNGDOMSAMBASSADØR. Foto: Mariantonietta Peru HJÆLP OS MED AT HVERVE INDSAMLERE TIL VALGET BLIV UNGDOMSAMBASSADØR Foto: Mariantonietta Peru DELTAG I HVERVEKAMPAGNEN OG GØR EN FORSKEL FOR FORÆLDRELØSE BØRN I ØSTAFRIKA VIL DU HJÆLPE OS MED AT HJÆLPE

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen

Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamlingen i Støtteforeningen Nyboders Minde, 24. marts 2019 Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamling indkaldes skriftligt enten via e-mail eller med mindst 14 dages varsel på hjemmesiden

Læs mere

Fællesskab for alle Politik for Borgerservice og Biblioteker Kultur og Borgerservice Aarhus Kommune 2015

Fællesskab for alle Politik for Borgerservice og Biblioteker Kultur og Borgerservice Aarhus Kommune 2015 FÆLLESSKAB FOR ALLE POLITIK FOR BORGERSERVICE OG BIBLIOTEKER 2015-2018 Fællesskab for alle Politik for Borgerservice og Biblioteker 2015-2018 Kultur og Borgerservice Aarhus Kommune 2015 Opsætning ITK Design

Læs mere

Temapolitik om Kulturarven

Temapolitik om Kulturarven Temapolitik om Kulturarven Rudersdal Kommunes kulturpolitiske værdier Rudersdal Kommunes kulturpolitik udtrykker sig overordnet i 7 kulturpolitiske værdier Mangfoldighed Kvalitet Kompetencer Mod og synlighed

Læs mere

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010 Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å Oktober 2010 Kort om konceptet Borgerinddragelse og lokal forankring har været centrale elementer i det hidtidige arbejde med Nationalpark

Læs mere

Guidelines for brugen af. sociale medier i Børn og Unge

Guidelines for brugen af. sociale medier i Børn og Unge Guidelines for brugen af sociale medier i Børn og Unge Guidelines for brugen af sociale medier i børn og unge 2 Sociale medier som Facebook og Twitter fylder stadig mere i danskernes hverdag. Antallet

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY

GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY HVAD ER DANISH NATIONAL SURFING DAY? Siden 2004 har hele verdens surf community afholdt den årlige begivenhed; International Surfing Day. Dagen er skabt

Læs mere

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Nyhedsbrev 2 FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Som skrevet i avisen har Festivalen søgt kommunen om tilladelse til, at inddrage FAF siloen på Nordre havnekaj i dette års Art festival. Idet FAF-siloen

Læs mere

Sammen står vi stærkere!

Sammen står vi stærkere! Sammen står vi stærkere! Bliv en del af vores MICE Netværk Fælles markedsføring af alle erhvervsturisme aktører 2014 Styrken ligger i forskelligheden Bliv partner i MICE Netværket hos VisitNordsjælland

Læs mere

Spørgsmål fra DGI, svar fra arbejdsgruppen om Uddannelse:

Spørgsmål fra DGI, svar fra arbejdsgruppen om Uddannelse: Spørgsmål fra DGI, svar fra arbejdsgruppen om Uddannelse: Spørgsmål fra DGI Arbejdsgrupperne er af DGI blevet bedt om at svare på følgende spørgsmål: 1. Processpørgsmål: Hvordan er arbejdsgrupperne nået

Læs mere

HISTORIEN DU ALDR IG GLEMMER

HISTORIEN DU ALDR IG GLEMMER HISTORIEN DU ALDR IG GLEMMER OPDAG BYENS S TAT U E R O G S K U LP T U R E R KØBE N HAVN EN GUIDED CYKELRUTE FOR BØRN OG VOKSNE Konceptet Vi ønsker at give byen en ny dimension for børn og deres voksne

Læs mere

TRIVSELSDAG. n INTRODUKTION. Antagelserne bag

TRIVSELSDAG. n INTRODUKTION. Antagelserne bag TRIVSELSDAG DCUM anbefaler en trivselsdag for hele skolen, fordi den skaber fokus og inspirerer til skolens fortsatte arbejde med trivsel. En fælles trivselsdag er en begivenhed, som enten igangsætter

Læs mere

DFUNK. www.dfunk.dk. Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk

DFUNK. www.dfunk.dk. Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk DFUNK Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk I DFUNK kan du sammen med andre unge gøre en forskel for flygtninge i Danmark og internationalt. Læs mere i denne folder om vores formål og aktiviteter. www.dfunk.dk

Læs mere

Museumspolitik for Horsens Kommune

Museumspolitik for Horsens Kommune Museumspolitik for Horsens Kommune Museumsområdet er et bærende element i Horsens Kommunes kulturprofil. Det gælder det daglige tilbud til kommunens borgere i alle aldre, og det gælder museumsområdets

Læs mere

Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger

Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger Kursusinvitation: Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger Oktober 2014 januar 2015 VELKOMMEN til kursus i rekruttering af frivillige ledere til idrætsforeninger Frivillige ledere

Læs mere

Synlighedsprojekt 2014 DGI Skydning

Synlighedsprojekt 2014 DGI Skydning Synlighedsprojekt 2014 DGI Skydning Navn Navnesen 1. Mål 2. Koncept 3. Ansvarlig 4. Events 5. Tidsplan 6. Tilbud fra landsplan 7. Økonomi Målsætning for kampagne 2014 Synlighed og anerkendelse! Det skal

Læs mere

Alle programmer produceres i HD 1080i og nedkonverteres til SD 576 til udsendelse på mux. Alle programmer streames i minimum HD 720p.

Alle programmer produceres i HD 1080i og nedkonverteres til SD 576 til udsendelse på mux. Alle programmer streames i minimum HD 720p. Alle programmer produceres i HD 1080i og nedkonverteres til SD 576 til udsendelse på mux. Alle programmer streames i minimum HD 720p. Titel : TV Nord Live At lave et lokal-tv program, der ikke er bange

Læs mere

Vores Natur. 28. Maj 2019

Vores Natur. 28. Maj 2019 Vores Natur 28. Maj 2019 Vores Natur Et projekt med en ambition om at skabe lyst i den danske befolkning til at: få mere viden om vores natur få flere oplevelser i vores natur være mere aktiv i vores natur

Læs mere

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN Kommunikationsstrategi for Kommunikationsstrategien beskriver, hvordan vi kommunikerer ud fra hvilke principper og med hvilke mål. Kommunikationsstrategien er et redskab, der skal medvirke til at udvikle

Læs mere

Handleplan 2016: Bekæmpelse af social kontrol og øget demokratisering Februar 2016

Handleplan 2016: Bekæmpelse af social kontrol og øget demokratisering Februar 2016 Handleplan 2016: Bekæmpelse af social kontrol og øget demokratisering Februar 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen 3. kontor - Erhverv, Integration og Ligebehandling 2 HANDLEPLAN

Læs mere

Lærervejledning. Slaget på Fælleden

Lærervejledning. Slaget på Fælleden Lærervejledning Slaget på Fælleden Intro Vi glæder os til at byde dig og dine elever velkommen til undervisningsforløbet Slaget på Fælleden en byvandring, der foregår på Nørrebro, og som kan afsluttes

Læs mere

EKSPONERING & ENGAGEMENT

EKSPONERING & ENGAGEMENT CBS Sport Sponsormuligheder EKSPONERING & ENGAGEMENT CBS Sport Baggrund CBS Sport blev dannet i 2006, og klubben har sin base på Copenhagen Business School CBS Sport dækker 9 forskellige sportsgrene samt

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG 4 LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG GILBJERGSKOLEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Rollespil til museer

Rollespil til museer Rollespil til museer Det interaktive museum Nytænkende og underholdende formidling Rollespilsakademiet har gennem årene lavet en lang række rollespil for både store og små museer. Fælles for dem alle

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

FDF Handlingsplan 2009-2010

FDF Handlingsplan 2009-2010 FDF Handlingsplan 2009-2010 Baggrund for handlingsplanen FDFs Vision 2015: FDF er synligt, folkekirkeligt børne- og ungdomsarbejde med livsvigtige fællesskaber og meningsfyldte aktiviteter. Frivilligt

Læs mere

GODE ÅR U N D B Y H V O R L E B KONKURRENCE INVITATION KONKURRENCE. Vind gode præmier

GODE ÅR U N D B Y H V O R L E B KONKURRENCE INVITATION KONKURRENCE. Vind gode præmier 75 N D Y A GOD ÅR - H V O R 1943-2018 P O G S A K S 13. oktober 2018 kan Sundby-Hvorup oligselskab fejre 75 års jubilæum. Jubilæumsåret vil byde på spændende aktiviteter og konkurrencer for alle beboere.

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Bag julekager med Micki Cheng på Gammel Estrup

PRESSEMEDDELELSE. Bag julekager med Micki Cheng på Gammel Estrup PRESSEMEDDELELSE Bag julekager med Micki Cheng på Gammel Estrup På Gammel Estrup Herregårdsmuseet er husjomfruens juleforberedelser i fuld gang. Lørdag d. 5. december får hun assistance til at nyfortolke

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE

LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE 4 LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE. PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI UNDERVISNINGEN I UDSKOLINGEN

Læs mere

Socialt Konkrette tiltag: Ikke direkte rollespilsorienteret: Web og Struktur

Socialt Konkrette tiltag: Ikke direkte rollespilsorienteret: Web og Struktur Vision Overordnet strukturel vision: En veletableret forening med et aktivt medlemsmiljø, som tilbyder en bred række tilbud, og en øget kvalitet af aktiviteter for vores medlemmer. Socialt Medlemmerne

Læs mere

Opgavesedler til pædagogisk personale uden tildelte rettigheder (uddannelsesmiljø)

Opgavesedler til pædagogisk personale uden tildelte rettigheder (uddannelsesmiljø) Målrettet kommunikation Du er en del af det team, der modtager en helt ny 0. klasse næste skoleår. I den forbindelse er der oprettet en gruppe for lærere og forældre til den kommende 0. klasse. Klik på

Læs mere

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Dansk FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Dansk FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Tak, fordi I vil være en del af Rigtige Mænd-projektet og fordi I vil være med til at arrangere Rigtige Mænd Løbet, som er det første mandeløb,

Læs mere

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM MILJØMENTOR HVAD ER EN MILJØMENTOR? En mentor er en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer

Læs mere

pwc.dk/tillidsbarometer Tillidsbarometeret 1. halvår 2018

pwc.dk/tillidsbarometer Tillidsbarometeret 1. halvår 2018 pwc.dk/tillidsbarometer Tillidsbarometeret 1. halv 18 Indholdsfortegnelse Introduktion til Tillidsbarometeret...3 s tillid til hinanden...4 Tillid til offentlige myndigheders databehandling...5 Tillid

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

Mål- og strategiplan

Mål- og strategiplan Mål- og strategiplan 2016-2018 Overordnet: Dansk Epilepsiforenings formål er grundlæggende at arbejde for, at mennesker med epilepsi skal begrænses mindst muligt i deres levevilkår. Det arbejder foreningen

Læs mere

Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014

Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014 Tilgængelighed og formidling Samhørighed og sammenhængskraft Kultur og identitet Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014 Rum til at spire Frivillighed og ansvar Forord Brønderslev Kommunes vision mod 2020

Læs mere