Valg af dirigent: Jane Buchholzer. Valg af referent: Lone Jensen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valg af dirigent: Jane Buchholzer. Valg af referent: Lone Jensen."

Transkript

1 Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Helle Kristensen (gik kl ), Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Conny Feddern, Kirsten Wurcel, Malene Grønvaldt (gik kl ), Niels Aakjær, Majbrit Mejrsk Anja Conradsen (gik kl ) Kent Simmelkjær (gik kl ). Afbud: Rikke Lundal Nielsen. Pkt 1. Valg af dirigent: Jane Buchholzer. Pkt 2. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Tilføjelse som punkt under punkt 5: TEMA, Birgitte Nørgaard kommer kl og fortæller lidt om kvartalsregnskab/budgettet. Pkt 4. Godkendelse af referat fra 11. september 2017: Jane Buchholzers orientering: Frivillighedskoordinator er ikke indenfor hele socialområdet det er kun indenfor handicapområdet. Mødedatoer for næste år er godkendt. Pkt 5. TEMA: Rekruttering/uddannelse besøg af Jobcenteret: Gitte Blåberg fra SOSU-skolen i Skive og Joan Bjerrekjær fra Jobcenter Viborg.

2 Problematik vedr. rekruttering og fastholdelse indenfor social- og sundhedsområdet. Social- og sundhedshjælperdelen der er ikke så mange, der ønsker at komme ind på uddannelsen. Social- og sundhedsassistenter det er meget dem, der bliver efterspurgt på arbejdspladserne. Elevoptag på SOSU-skolen i Skive hvordan kan det være, at social- og sundhedshjælperuddannelsen ikke er fyldt op. Hvordan sælger man social- og sundhedshjælperuddannelsen på skolen? Erhvervsuddannelsesreformen har give nogle andre veje for at komme ind på SOSU-uddannelserne. De voksne (25 år og opefter) ansøgere bliver væk, da det er et krav, at man skal have et grundforløb på et halvt år på SU, inden man kan komme ind på uddannelsen. SOSU-reformen kom senere end Erhvervsuddannelsesreformen. Der mangler rigtig mange ansøgere til uddannelserne, da de voksne ikke søger ind på uddannelsen længere. AUB-refusion Liste trukket d. 6. november 2017 af Jobcenter Viborg der er 17 social- og sundhedshjælpere ledige 6 social- og sundhedsassistenter ledige. Opfordring fra SOSU-skolen til at Viborg kommune går i dialog med sig selv vedr. hvem der f.eks. kan få en jobplan. Budget 2018 (Birgitte Nørgaard deltog på mødet under dette punkt): Birgitte gennemgik det seneste kvartalsregnskab med forklaring om, hvilke udgifter der ligger under hvilke konti. Birgitte opfordrede til, at man i klubberne får lavet budgetter så detaljeret som muligt, så det giver det mest retvisende budget. Fremadrettet vedlægger Birgitte regnskab fra klubberne samme med kvartalsregnskabet til sektoren. Pkt 6. Studietur København planlægning: Turen til København er ved at være planlagt. Endeligt program kommer ud senere.

3 Pkt 7. Ressourceoptimering på serviceområdet, Hospitalsenhed Midt: Privatisering/udlicitering af serviceområdet i Region Midt. Det handler i bund og grund om, hvad der kan give mening at udlicitere/konkurrenceudsætte. Vibeke Pedersen sidder i en gruppe med de andre afdelingsformænd for at følge udviklingen. Der er nedsat en undergruppe fra de 8 FOA afdelinger i Region Midt. Centralisering på Hospitalsenhed Midt, på hele serviceområdet. Udvidelsen af Viborg Sygehus på m 3 forventes af ledelsen at kunne blive gjort rent af det samme antal serviceassistenter, som der er nu. Det skal kunne lade sig gøre ved at centralisere ansættelserne af serviceassistenter. Pkt 8. Nyt fra formanden: På sidste afdelingsbestyrelsesmøde var der et punkt på dagsorden vedr. afholdes af afdelingens generalforsamling hvert 2. år. Hanne spurgte sektorbestyrelsen, hvad deres holdning er til sektorgeneralforsamling? Forslag om at få beretning fra klubberne. Dagsordenpunkt til næste sektorgeneralforsamling: Klubformændene orienterer om klubbernes arrangementer. Det blev besluttet, at sektorbestyrelsen på næstkommende generalforsamling foreslår, at social- og sundhedssektorens/kost- og servicesektorens generalforsamling bliver afholdt hvert 2. år. Overenskomstforhandlingerne er så småt i gang. Status på salg af grund Viborg kommune har langt om længe godkendt. Vi er blevet kontaktet af et firma fra England. De havde fundet et billede på vores hjemmeside, som firmaet mener de har copyright på, hvilket betyder at vi ikke må have det på vores hjemmeside. Firmaet er blevet kontaktet m.h.p. at få lavet en aftale. Firmaet har meddelt os, at de ikke stiller krav om økonomisk kompensation, fordi vi er en non-profit organisation. Der er strammet op på proceduren om brug af billeder i afdelingen.

4 Lønforhandlinger: o Sundhed og Omsorg Anders Dam fra Forbundet har været her for at orientere TR om strategi for lønforhandlinger. Der skal være indstillinger klar til januar o Regionen Hospitalsenhed Midt, Viborg forhandling i februar o Kommunal psykiatri forhandling den 3. november 2017 de vil ikke have forhåndsaftaler. Anders Dam fra Forbundet var med til forhandlingen. Resultatet blev, at det er individuelle lønforhandlinger i foråret. o Majbrit og Hanne har været til lønforhandlinger på Sct. Kjeldsgården. Der er blevet afholdt valgmøde den 26. september Det var et rigtig godt møde. Efterfølgende har Ældre- og sundhedsudvalget sat en undersøgelse i gang gående på fleksibel arbejdstid og om man er ansat på det antal timer man ønsker. Status på personalesituationen i afdelingen. o Lone M. er gået på efterløn pr. 1. november Vi får en virksompraktikant den 20. november december o Tia har opsagt sin stilling med udgangen af november Stillingen bliver slået som socialrådgiver/sagsbehandlinger med ønske om, at den kan blive besat pr. 1. januar Pkt 9. Faglig sparring: Kent: Udlicitering på hospitalsenhed Midt. Majbrit: Intet at berette.

5 Helle: Helle, Malene og Hanne sidder i styregruppe om kompetenceudvikling. Der er lavet en undersøgelse indenfor SOSU-personale der er blevet udvalgt 7 områder. 15. december intro om kultur og kerneopgaver der kommer 70 med fra plejecentrene og 70 med fra hjemmeplejen. Nexus skal implementeres i foråret Helle og Malene skal til møde fra Vibeke Boje og Vibeke Eriksen for at få en opdatering om fremadrettede tiltag. Hjemmeplejen Tømmergården/Skotteborg flytter lokaler på Fælledvej. Nyt omsorgssystem, Praksis proces for sygeplejen. Klippekortordningen det fylder rigtig meget. Der bliver stillet spørgsmål til, om ordningen bruges rigtigt. Ansat ny leder i Åbrinken/Møllehuset. Niels: Problematisk at bruge klippekortordningen. På Kildehaven er der 1 afdeling, der bruger medicinkasser, hvor der er alarm på. Kirsten: N09 der er en social- og sundhedsassistent, der har sagt op stillingen bliver konverteret til en sygeplejerskestilling. TRIO-møde det er kun sygeplejerskerne, der har mulighed for at arbejde hver 3. weekend. Social- og sundhedsassistenter ønsker forsat at arbejde hver 2. weekend. Mette Rohde rejser hun har fået nyt arbejde. VCR har lige ansat 1 social- og sundhedsassistent i en fast stilling. Der er ansat 2 social- og sundhedsassistenter i halvårlige vikariater. 1 social- og sundhedsassistent holder pr. 1. december 2017 stillingen bliver konverteret til sygeplejestilling. Er i gang med at lave et nyt weekendrul. Der skal spares kr.

6 Elin: Flytning af dagkirurgisk afd. Opvågning og OP skal flyttes sammen. Sterilcentralen skal bygges om. Akut-huset bliver ikke helt færdig til tiden. Opfølgning på mammografisagen - møde om, hvordan man sikre, at de folk der arbejder alene gør det arbejde, de skal. Conny: Afd. for affektive skal muligvis flyttes fra højhuset. Ny status på de 14 ekstra senge (den ekstra bevilling fra Folketinget) Anne Grethe: Der er startet en ny social- og sundhedsassistent. Der er en beboer, der går ud om natten. Der skal undersøges, hvorvidt det er muligt med en form for alarm, der registrerer når han forlader huset. Jane: Der bliver opslået en stilling, der bliver presset på for, at det bliver en social- og sundhedsassistent. De skal til at have IGU-elever i praktik.

7 Alle i psykiatrien har fået tilsendt en tro- og love erklæring på, at man har kørekort. Hvis man mister sit kørekort, skal man give ledelsen besked. Der er blevet stillet spørgsmålstegn ved, om man kan gøre det på denne måde. Lige nu ligger sagen i Forbundet. Referent: Lone Jensen

Pkt 1. Valg af dirigent: Malene Grønvaldt. Pkt 2. Valg af referent: Anne Grethe Andersen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt uden bemærkninger.

Pkt 1. Valg af dirigent: Malene Grønvaldt. Pkt 2. Valg af referent: Anne Grethe Andersen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt uden bemærkninger. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anja Conradsen, Helle Kristensen, Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Conny Feddern, Malene Grønvaldt, Niels Aakjær, Majbrit Mejrsk og Rikke Lundal Nielsen.

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog.

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog. Til stede: Hanne Kjeldsen, Elin Gundorf, Rikke Nielsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer (gik kl. 11.45 13.00), Niels Aakjær, Kirsten Wurcel (kom kl. 10.15), Malene Grønvaldt (gik kl. 12.30), Rikke

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Inge Nielsen. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden:

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Inge Nielsen. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Elin Gundorf, Laila Andersen (gik kl. 13.30), Inge Nielsen, Niels Aakjær, Malene Grønvaldt, Anja Conradsen og Hanne Kjeldsen. Afbud: Conny Feddern, Helle

Læs mere

Lene Vester er udtrådt af bestyrelsen, da hun har fået andet arbejde.

Lene Vester er udtrådt af bestyrelsen, da hun har fået andet arbejde. Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Niels Aakjær, Kirseten Wurcel, Helle Kristensen, Conny Feddern, Inge Nielsen, Anja Conradsen, Kent Simmelkjær, Anne Grethe Andersen. Afbud: Elin Gundorf og Malene

Læs mere

Punkt 5 og punkt 9 bliver flyttet til når Majbrit Mejrsk kommer kl Punkt 6 blev rykket op som nr. 5. Punkt 7 blev rykket op som nr. 6.

Punkt 5 og punkt 9 bliver flyttet til når Majbrit Mejrsk kommer kl Punkt 6 blev rykket op som nr. 5. Punkt 7 blev rykket op som nr. 6. Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Elin Gundorf, Laila Andersen (gik kl. 13.30), Lene Vester (gik kl. 13.00) og Hanne Kjeldsen. Afbud: Conny Feddern, Niels Aakjær, Helle

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Elin Gundorf. Valg af referent: Lone Jensen indtil Derefter tog Inge Nielsen over.

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Elin Gundorf. Valg af referent: Lone Jensen indtil Derefter tog Inge Nielsen over. Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Elin Gundorf, Conny Feddern (gik kl. 13.00 p.g.a. møde på arbejde), Niels Aakjær, Helle Kristensen (kom kl. 10.30), Inge Nielsen, Lene

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

Dagsorden: Valg af dirigent: Conny Feddern. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsorden: Valg af dirigent: Conny Feddern. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Til stede: Hanne Kjeldsen, Niels Aakjær, Anne Grethe Andersen, Tine Jensen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær (gik kl. 10.00 og kom igen kl. 11.00), Majbrit Mejrsk, Conny Feddern, Malene Grønvaldt, Elin

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Anne Grethe Andersen. Valg af referent: Lone Jensen.

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Anne Grethe Andersen. Valg af referent: Lone Jensen. Til stede: Niels Aakjær (gik kl. 13.15), Conny Feddern, Anne Grethe Andersen, Kent Simmelkjær, Malene Grønvaldt (gik kl. 12.00) Jane Buchholzer, Kirsten Wurcel og Anja Conradsen (kom kl. 11.00). Afbud:

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anja Conradsen, Lene Vester, Kent Simmelkjær, Anne Grethe Andersen, Laila Andersen,

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Inge Nielsen, Anni V. Jensen, Søren Dalsgaard

Læs mere

Pkt 2. Valg af dirigent: Kent Simmelkjær. Pkt 3. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 4. Godkendelse af dagsorden:

Pkt 2. Valg af dirigent: Kent Simmelkjær. Pkt 3. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 4. Godkendelse af dagsorden: Til stede: Hanne Kjeldsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Helle H. Kristensen. Malene Grønvaldt (gik kl. 12.45), Majbrit Mejrsk, Tine Jensen, Kirsten Wurcel, Elin Gundorf (gik

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr 147 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet afsluttet kl. 15.00 Mødet afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring

Læs mere

1/17 17/ Formalia 3. 2/17 17/ Nyt fra A-kassen 4. 3/17 17/ Økonomi 4. 4/17 17/ Salg Rørholmsgade - køb nyt?

1/17 17/ Formalia 3. 2/17 17/ Nyt fra A-kassen 4. 3/17 17/ Økonomi 4. 4/17 17/ Salg Rørholmsgade - køb nyt? REFERAT FOA Mariagerfjord - Afdelingsbestyrelse Dato: 07.06.2017 kl. 8:30 Sted: Arkivsag: 17/129086 Tilstede: Annette Press (), Bente Dahl Linnemann Nielsen (), Elly Andersen (), Gitte Ulla Østergaard

Læs mere

Beretning Social- og sundhedssektoren/ Kost- og servicesektoren

Beretning Social- og sundhedssektoren/ Kost- og servicesektoren Beretning 2017 Social- og sundhedssektoren/ Kost- og servicesektoren Beretning 2017. I 2017 havde vi kommunal - og Regionsrådsvalg. Med det også nye ansigter på flere poster. Der blev sagt farvel til Bent

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 10/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset,

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anne Grethe Andersen, Anette Sørensen, Anni V. Jensen, Søren Dalsgaard

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl. 09.00 i afdelingen lokaler Fraværende: Kirsten Bjerre Bruun Kallesøe, Dorthe Smedegaard, Malene Jørgensen, Lisbeth Madsen, Rita

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Tilstede: Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 24. november 2017 Kl. 9:00 13:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014.

Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014. Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014. Velkomst Formand, Laila Rødebæk Olsen byder forsamlingen velkommen. Dirigent Sektorbestyrelsen indstiller Ann Marit Nielsen,

Læs mere

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat.

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat. Dagsorden/referat af bestyrelsesmøde 25.03.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov.

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov. Maribo, den 25. februar 2011. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov. Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 9. juni 2010 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 9. juni 2010 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 9. juni 2010 kl. 09.00 15.00 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen, Rita Back, Kirsten Bjerre Bruun Kallesøe DAGSORDEN:

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni FIUSYS. nr 91 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 14.00 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206 Møde nr. 7/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl. 08.30 i mødelokale 206 Til

Læs mere

SENIOR SERVICE Drift. Initiativer i Senior Service Drift en attraktiv arbejdsplads VEJLE KOMMUNE den attraktive arbejdsplads

SENIOR SERVICE Drift. Initiativer i Senior Service Drift en attraktiv arbejdsplads VEJLE KOMMUNE den attraktive arbejdsplads SENIOR SERVICE Drift den attraktive arbejdsplads VEJLE KOMMUNE 2011 Initiativer i Senior Service Drift en attraktiv arbejdsplads 2 Forord Byrådet har i forbindelse med budget 2012 besluttet at bevillige

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation v/tove Rygaard 2. Mødets konstituering, herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler Fraværende: Dorthe Smedegaard, Lisbeth Madsen, Kirsten Kallesøe, Dorthe Larsen, Malene Jørgensen. Kurt Schougaard

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Hanne, Mariann, Gitte, Malene DAGSORDEN: 94. Valg af dirigent. 2 95. Valg af referent.

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Referat Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 02-06-2015 2. Godkendelse af

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Mødedato 11. april 2013 Bestyrelsesmøde nr. 51 Referat godkendt og udsendt d. 15. april Deltagere: Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja. Pia deltog under alle punkter grundet

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Til stede: Eva Pedersen Viborg Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt, Regionshospital

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst Torsdag den 28. august 2014 Kl. 10.00 14.00 Ansager plejecenter Deltagere: Inger Nørby, Ida Kristensen, Mona Termansen, Anne Elisabeth, Søren Kruse, Dorte Poulsen,

Læs mere

Fraværende: 1 Dirigent Bente Jakobsen 2 Godkendelse af referat. 2.1 Referat fra mødet den 25. januar 2010 Godkendt 3 Åbent for tilføjelser

Fraværende: 1 Dirigent Bente Jakobsen 2 Godkendelse af referat. 2.1 Referat fra mødet den 25. januar 2010 Godkendt 3 Åbent for tilføjelser Dagsorden til bestyrelsesmøde den 22.02.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referenter: Lotte Simonsen og Susanne Wind, ledelseskonsulenter i Lederforeningen Sted: ODEON, Odense Tid: Kl. 15.00-17.00 Pkt. 1. Valg

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr 125 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 13.20 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid 18. marts 2015 kl. 12.30 14.00 Sted Aalborg Kommune, ældre- og sundhed, Storemosevej 17-21, Mødelokale 5 (kælderen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Bemærk at mødet pga. ferieafholdelse ikke kan afholdes i Ørslev men på Rådhuset. Medlemmer Anker

Læs mere

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Helle Marqweis, Rikke Jensen, Pernille Dalsgaard

Helle Marqweis, Rikke Jensen, Pernille Dalsgaard Referat af bestyrelsesmøde den 25.01.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen. A-kasseleder: Medarbejdere:

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 20. juni 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl på Hotel E4, Maribo

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl på Hotel E4, Maribo Til bestyrelsen Maribo, den 11. november 2010. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl. 13.00 på Hotel E4, Maribo Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet.

Læs mere

sosu uddannelsen i vejen 1

sosu uddannelsen i vejen 1 sosu uddannelsen i vejen 1 FÆLLESSKAB livskvalitet nærvær PLEJE sosu uddannelsen RESPEKT sundhed OMSORG 2 INDHOLD 4 mød amalia, social-og sundhedshjælper elev 5 Mød Maja, social- og sundhedsassistent elev

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 10. maj. FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 10. maj. FIUSYS. nr 84 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 10. maj FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00, mødet afsluttede Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring Møde deltager:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra konstituerende sektorbestyrelsesmøde mandag den 12. maj 2014, kl. 15.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg.

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen

2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen 2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen Dagsorden: Lisbeth bød velkommen og foreslog at vi sang: Når jeg ser et rødt flag smælde. 1. Valg

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Fra praksis Susanne Pallesen, Irene Winther, Annette Dippel Larsen, Bente Juulsgaard, Birgit Søndergaard, Ruth Skriver Fra skolen Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 21. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Byrådssalen, Støvring Rådhus. Møde slut:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 21. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Byrådssalen, Støvring Rådhus. Møde slut: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Byrådssalen, Støvring Rådhus Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 sprotokol fra sidste møde 3 2 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Tirsdag d. 15.01.2013 kl. 10.25-14.00 på Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Bilagsfortegnelse: Bilag 1 til punkt

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2011 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

Til LUU AMU 2. december 2015

Til LUU AMU 2. december 2015 Til LUU AMU 2. december 2015 Referat fra møde i LUU AMU, den 10. november 2015 Tilstede: Lars Thaarbøl, Ea Kristensen, Ulla Mikkelsen, Birgit Hansen, Anne-Lise Hansen, Pia Scheuer, Susanne Møller, Hanne

Læs mere

DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden v/steen Jeppson (beslutningspunkt) 1. at udvalget godkender dagsorden. 2. Valg af dirigent

DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden v/steen Jeppson (beslutningspunkt) 1. at udvalget godkender dagsorden. 2. Valg af dirigent DAGSORDEN Møde i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Dato: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 9.30 til 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Steen Reinhold Jeppson (formand), Bjarne

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 08-03-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Anne Grethe Smith Fraværende: Bemærkninger: Under pkt. 24 deltog Kommunelæge

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2 2. Valg af referent.

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Fra praksis: Line Kristensen, Susanne Pallesen, Annette Dippel, Birgitte Sandahl, Annemarie Sørensen, Fra skolen: Vibeke Nielsen, Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Fra praksis: Annette Dippel Larsen, Birgitte Sandahl Bogner, Stefi Olesen, Susanne Pallesen, Anne-Marie Sørensen, Vera Larsen, Ruth Schriver Fra skolen:

Læs mere

4. Aktuelle emner: 4.1 Udkast til indsatsområder skal der arbejdes videre med Punktet udsættes til et senere møde.

4. Aktuelle emner: 4.1 Udkast til indsatsområder skal der arbejdes videre med Punktet udsættes til et senere møde. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 7. juni 2017 Sted: Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Pia R. Pedersen, Helle

Læs mere

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14 Tilstede: Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik Bosen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Jeppe Rosengård Poulsen, Niels Bjørnsten, Carls Ravn, Hanne

Læs mere

Servicesektorens Generalforsamling den 16. marts 2016.

Servicesektorens Generalforsamling den 16. marts 2016. Servicesektorens Generalforsamling den 16. marts 2016. BESTYRELSENS BERETNING 2015: Ja, så er det første år i servicesektoren FOA Vendsyssel gået, det er ikke helt til at forstå, men tiden løber hurtigt,

Læs mere

Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 28. maj 2013 kl i mødelokale 4, Bytoften

Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 28. maj 2013 kl i mødelokale 4, Bytoften Dato 11. april Dok.nr. 54872/13 Sagsnr. 13/960 Ref. Kathrine Kielgast Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 28. maj 2013 kl. 13.00 i mødelokale 4, Bytoften Deltagere: Bent Peter

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl. 11-15 hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand),, Cecilie Risør, Malene Sparre, Amanda Sejr (stud.),

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg

Læs mere

Faggruppelandsmøde. Dato: maj 2015

Faggruppelandsmøde. Dato: maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

OBS: Mødet foregår på Hotel Europa H.P. Hanssensgade 10, Aabenraa

OBS: Mødet foregår på Hotel Europa H.P. Hanssensgade 10, Aabenraa OBS: Mødet foregår på Hotel Europa H.P. Hanssensgade 10, Aabenraa Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd torsdag den 26. marts 2009 kl. 9.00-11.00 mødet fortsætter med strategidag

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 3. december 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. november 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Referat. af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 28. november 2011 kl

Referat. af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 28. november 2011 kl Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Anette Byriel Andersen Peter Garde Niels Lind Brunsborg Lene Piontek Alis Boesen Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Christian Jørgensen Inge Hynkemejer Kirsten

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 15. november 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Tina Groth, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Vita Christiansen (fra 11.00), Conni Hansen (går 12.45),

Læs mere

Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Referat: LMU-møde i Akutafdelingen den 13. maj 2015, kl. 12.30 15.00 i Mødelokale 2, indgang U, Holstebro

Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Referat: LMU-møde i Akutafdelingen den 13. maj 2015, kl. 12.30 15.00 i Mødelokale 2, indgang U, Holstebro Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat: LMU-møde i Akutafdelingen den 13. maj 2015, kl. 12.30 15.00 i Mødelokale 2, indgang U, Holstebro Formøde

Læs mere

Referat. Emne: Ordinært bestyrelsesmøde. Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten

Referat. Emne: Ordinært bestyrelsesmøde. Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten Data om mødet Dato: 22.03.2017 Tid: kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle

Læs mere

Referat Sygehjælpere

Referat Sygehjælpere Referat Sygehjælpere 1. Velkomst og præsentation Navneopråb, liste rundt til mailadresser og præsentationsrunde med navn og hvor vi kommer fra. Særlig velkomst til de nye faggrupperepræsentanter. 2. Valg

Læs mere