Lene Vester er udtrådt af bestyrelsen, da hun har fået andet arbejde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lene Vester er udtrådt af bestyrelsen, da hun har fået andet arbejde."

Transkript

1 Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Niels Aakjær, Kirseten Wurcel, Helle Kristensen, Conny Feddern, Inge Nielsen, Anja Conradsen, Kent Simmelkjær, Anne Grethe Andersen. Afbud: Elin Gundorf og Malene Grønvaldt. Lene Vester er udtrådt af bestyrelsen, da hun har fået andet arbejde. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Jane Buchholzer. Pkt 2. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev rettet således, at punkt 7 Sammenlægning af social- og sundhedssektoren og kost- og servicesektoren rykkes ned som punkt 12. Pkt 4. Godkendelse af referat fra 8. september 2015: Referatet godkendt.

2 Pkt 5. Datoer for sektorbestyrelsesmøder 2016 herunder dato for nytårskur(hanne): maj 2016 afholdes fælles bestyrelseskonference for afdelingsbestyrelserne og sektorbestyrelserne. Nytårskur er fredag den 15. januar 2016 vi mødes på FOA kl Tilmelding senest mandag den 11. januar Bestyrelsesmøder for 2016 er fastsat til: Mandag den 25. januar 2016 heldagsmøde, kl Torsdag den 17. marts 2016 fyraftensmøde, kl Mandag den 30. maj 2016 fyraftensmøde, kl Mandag den 12. september heldagsmøde, kl Mandag den 7. november 2016 fyraftensmøde, kl Der afholdes generalforsamling den 6. april Pkt 6. Handleplan fra central sektor(hanne): Der har været afholdt en 2-dags konference for de lukkede grupper plejere, beskæftigelsesvejledere, plejehjemassistenter og sygehjælpere. Der har været afholdt psykiatrikonference i uge 48. Jane, Anne Grethe og Conny Feddern deltog. Det havde været en rigtig god konference. Super godt foredrag af erhvervspsykolog Heidi Rosenqvist. Det gav en diskussion i sektorbestyrelsen om arbejdet/arbejdsmetoder med de psykiatriske patienter. Konferencen indeholdt også tema om alenearbejde og vold og trusler. Forespørgsel fra Helle Kristensen om lignende tiltag i primær.

3 Hanne vil arbejde videre med, om vi kan lave noget lokalt for dem, der arbejder i primær. Hanne lagde op til, at man temasætter emnet i MED-systemerne. Værdighedspolitikken bliver dagsordensat både fra central sektor og politisk. Pkt 7. Besøg af uddannelsesansvarlige i Viborg kommune, Eva Pedersen og Susanne Aas: Eva og Susanne præsenterede sig selv. Hvordan ser dimensioneringen ud i 2016? Der er ikke nogen politisk aftale endnu. Der bliver optaget 120 social- og sundhedshjælperelever på uddannelsen i 2016, hvilket er 11 mindre end i år. Der bliver optaget 28 social- og sundhedsassistent elever i 2016, hvilket er samme antal som i år. Der arbejdes på, at der skal ansættes flere social- og sundhedsassistent-elever, men der er flaskehalsproblemer p.g.a. sygehus-praktikken er en overgangsperiode, da der i 2017 kommer en ny social- og sundhedsuddannelse. Forslag om deling af somatikken, så halvdelen er i det nære sundhedsvæsen og halvdelen er på sygehusene. Helle K. efterlyste flere praktikpladser, da flere social- og sundhedshjælpere gerne vil på efteruddannelse, men ikke kan komme det p.g.a. mangel på praktikpladser på sygehusene. Erhvervsuddannelsesreformen er trådt i kraft 1. august Det har blandt andet gjort, at man har fået bedre mulighed for at fange de elever, som har udfordringer under uddannelsen. De får både mere teori og praktik på uddannelserne. På social- og sundhedsuddannelserne er der mulighed for ud fra realkompetencevurdering at komme på Talentspor hvor man bliver tilbudt at tage nogle fag på ekspertniveau. Tidligere var der mulighed for, at man kunne tage nogle fag igen, på trods af, at man har fået merit, det er der ikke længere mulighed for. De fag, hvor man

4 har over 02 i karakter, kan ikke tages igen selv om det f.eks. er lang tid siden, man har haft faget. Hanne forespurgte, om der med den nye reform er givet muligheder for 2- sprogede elever får bedre muligheder for at få hjælp. Hanne spurgte ind til psykiatripraktikken. Er der nogle dele, som forringes, hvis man er i psykiatripraktik på f.eks. et demenscenter. Ingen forringelser, da fokus er på diagnosen og ikke plejen. Man er begyndt at tage handicap-området med i praktikmuligheder. Der har været 2 elever i Katrinehaven. Det hold, der startede i november 2015 har selvstændig eksamen i Farmakologi, som er blevet et nyt fag på social- og sundhedsassistentuddannelen. Der er endnu ikke nogen, der ved, hvordan sammensætningen af de nye social- og sundhedsuddannelser bliver. Det er vigtigt at italesætte social- og sundhedsassistenternes faglighed. Adgangskravene til de nye sundhedsuddannelser bliver højere. Fremadrettet er det kommunerne, der selv skal ansætte social- og sundhedshjælpereleverne tidligere var det skolerne, der ansatte eleverne. Pkt 8. Budget 2016: (Hanne): Budgettet er lavet med forventet medlemstilbagegang på 20 medlemmer. Alle sektorbudgetter er nedskrevet med 5 %. I afdelingsbestyrelsen er der nedsat et kommissorium, der skal arbejde med at finde ud af, hvordan pengene bliver brugt. hvordan formand, næstformand, sektorformænd og 2 mere fra afdelingsbestyrelsen. Pkt 9. Konsekvenser af omprioriteringsbidrag i kommunerne er sendt ud med dagsordenen (Hanne):

5 Regeringen har pålagt kommunerne at omprioritere 1 % af budgettet. Hanne gennemgik det udleverede materiale. Der er grund til at have en naturlig bekymring vedr. omprioriteringsbidrag. Hanne synes, det er utrolig vigtigt, at vi får italesat vores bekymringer på rette sted. Alt er økonomistyring også ude i plejen. Det gav en god diskussion i sektorbestyrelsen vedr. prioriteringer. Pkt 10. Orientering fra afdelingsbestyrelsens temadag den 7. september 2015: Temadagen drejede i hovedoverskifter om: Drøftelse af bestyrelsens arbejde. o Skal vi ændre noget. Afdelingens generalforsamling. o Er der noget, vi kan gøre anderledes. Afdelingens profil og synlighed o Forslag til profilering: om Fjernsyns skærm på væggen udenfor, Afd. Fremtidige samarbejde, sektorer, bestyrelser og klubber. o Der er nedsat i arbejdsgruppe, som skal drøfte et forslag til et kommissorium, om hvordan pengene i afdelingen skal bruges. Helle K. foreslog, at man holder en fælles julefrokost, afdelingen, afdelingsbestyrelsen og sektorbestyrelserne, på den måde sparer man penge, og man lærer hinanden at kende. Inge foreslog, at man kan rykke generalforsamlingen ned i kælderen.

6 Pkt 11. Faglig sparing: Hanne: Vi har fået nyt logo FOA Sammen gør vi forskellen. Vi har haft en sag fra Blichergården i Arbejdsretten, og FOA vandt sagen. HK har forespurgt, om vi eventuelt kunne være interesseret i at snakke om at lave et fælles fagforeningshus. Vibeke har været til møde, men der er ikke noget konkret endnu. Har sektorbestyrelsen brug for mere eller mindre information til central sektor? Karen Stæhr er begyndt at sende formandsnyt ud fra sektoren. Det vil sektorbestyrelsen gerne have, at Hanne sender ud. Arrangementer 2016 Hanne opfordrede bestyrelsen til at tænke tanker om arrangementer i Det kan være i hele sektoren eller bare en enkelt faggruppe, som arrangementet henvender sig til. Helle K. foreslog Henning Jørgensen fra Aalborg Universitet, som nogen havde hørt på TR-temadag. Der er sendt tilbud ud til hele social- og sundhedssektoren, om at komme ind og se filmen Nøgle Hus Spejl i Fotorama. Hanne opfordrede bestyrelsesmedlemmerne til at reklamere for tilbuddet. Sygehusområdet: Kent: Der er ved at komme lidt ro på efter de mange fyringer. Man vil starte med uddannelse for et nyt hold serviceassistenter i marts/april Omstillingen på Hospitalsenhed Midt, Viborg lukkes i tidsrummet kl , lukningen er dog blevet udsat 1 måned. Kirsten: Ingen kommentarer. Majbrit Mejrsk er blevet kontaktet af DR 1. Der blev efterfølgende afholdt et møde med DR1, og de opsagte på ortopædkirurgisk afdeling samt

7 tillidsrepræsentant og fælles tillidsrepræsentant. Temaet var den dyre medicin og konsekvenserne heraf blandt andet opsigelse af de varme hænder. Evaluering af det Regionale vikarkorps er påbegyndt. Kommunal Sundhed- og omsorg: Helle K. De er ved at få den nye struktur i hjemmeplejen på plads, det er gået stille og roligt. Forventer at få at vide i næste uge, om det tværfaglige team fortsætter. Har fået en ny MED-aftale. TRIO bliver nedlagt og i stedet kommer arbejdsplads-med. Der er kommet en aftale på plads med et afløserkorps i Viborg kommune, hvilket vi har en forventning om, at antallet af timelønsansatte må falde. Niels: Social- og sundhedsassistenterne har været på kursus i fælles sprog 2. Man arbejder flere steder med kompetenceafklaring både i forhold til social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Arbejder med den røde tråd i kerneopgaven. Inge: Ingen kommentarer. Regional psykiatri: Conny Der er lige blevet ansat 7 social- og sundhedsassistenter på mellem 30 og 32 timer pr. uge. Ansættelsesstoppet er ophævet i Regionen. Der er blevet ansat en ny afdelingsleder i Gårdhaven. Alle medarbejdere på Gårdhaven skal på kursus i konflikthåndtering. Der er pres på alle pladser i social- psykiatrien. 2 gerontopsykiatriske afdelinger lukkes i Risskov. De 12 senge flyttes til Søndersøparken i Viborg.

8 Kommunal psykiatri: Anne Grethe: Der er blevet ansat 2 social- og sundhedsassistenter i vikariater. Anja: Besparelser fylder meget. De har en del niveau-5 ere, hvilket gør, at de ikke skal spare nær så meget. AMR og alle ledere har været på studietur til Blåkærgård, for at se, om der er noget, de kan bruge af deres sikkerhedsprocedurer. Nye tiltag i den kommunale psykiatri med 10 domsanbragte. Jane: STU skal spare 2,5 mill. Påbud i forhold til enearbejde og alarmer på Stokrosevej/Guldblommevej. 2 ledere er blevet fyret, da de ikke har kunnet overholde deres budgetter. Nye arbejdsmåder efter besøg på Blåkærgård. Hvordan politianmelder man, og hvordan behandler politiet anmeldelse. Det er vigtigt, at det er arbejdsstedet, der anmelder, da man så er fri for at afgive sit cpr.nr. Anmeldelserne skal ske indenfor 72 timer, hvis man skal have forsikringen ind over. Afventer at få en afklaring af deres kerneopgaver indenfor psykiatrien.

9 Pkt 12. Sammenlægning af social- og sundhedssektoren og kost- og servicesektoren (Hanne og Majbrit): FOA Viborg kan selv bestemme, om vi ønsker at sammenlægge de 2 sektorer. Der er selvfølgelig nogle ting, vi ikke kan ændre på, blandt andet vedrørende indkaldelser fra Forbundet, der vil sektorerne stadig blive indkaldt i 2 sektorer. Der bliver indkaldt til at fyraftensmøde for kost- og servicesektoren, så de kan få orienteringen og fremkomme med synspunkter. Derefter kommer punktet på sektorens generalforsamling, hvor sammenlægningen besluttes. Det er endnu uvist, hvordan økonomien bliver. Hvilket navn skal sektoren have? Hanne opfordrede bestyrelsen til at tænke tanker. Hvad med repræsentation i sektorbestyrelsen? Skal bestyrelsen udvides? Det vil give god mening, at udvide bestyrelsen, så Majbrit Mejrsk også blive medlem af bestyrelsen. Niels spurgte til, om man på arbejdspladerne vil komme ud for, at husassistenter skal have valgret, når der er valg til tillidsrepræsentant. Det gør man ikke, det er overenskomstopdelt at vælge tillidsrepræsentanter. Der er ingen i social- og sundhedssektorbestyrelsen, der er imod sammenlægningen. Referent: Lone Jensen

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog.

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog. Til stede: Hanne Kjeldsen, Elin Gundorf, Rikke Nielsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer (gik kl. 11.45 13.00), Niels Aakjær, Kirsten Wurcel (kom kl. 10.15), Malene Grønvaldt (gik kl. 12.30), Rikke

Læs mere

Punkt 5 og punkt 9 bliver flyttet til når Majbrit Mejrsk kommer kl Punkt 6 blev rykket op som nr. 5. Punkt 7 blev rykket op som nr. 6.

Punkt 5 og punkt 9 bliver flyttet til når Majbrit Mejrsk kommer kl Punkt 6 blev rykket op som nr. 5. Punkt 7 blev rykket op som nr. 6. Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Elin Gundorf, Laila Andersen (gik kl. 13.30), Lene Vester (gik kl. 13.00) og Hanne Kjeldsen. Afbud: Conny Feddern, Niels Aakjær, Helle

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent: Malene Grønvaldt. Pkt 2. Valg af referent: Anne Grethe Andersen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt uden bemærkninger.

Pkt 1. Valg af dirigent: Malene Grønvaldt. Pkt 2. Valg af referent: Anne Grethe Andersen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt uden bemærkninger. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anja Conradsen, Helle Kristensen, Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Conny Feddern, Malene Grønvaldt, Niels Aakjær, Majbrit Mejrsk og Rikke Lundal Nielsen.

Læs mere

Valg af dirigent: Jane Buchholzer. Valg af referent: Lone Jensen.

Valg af dirigent: Jane Buchholzer. Valg af referent: Lone Jensen. Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Helle Kristensen (gik kl. 13.45), Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Conny Feddern, Kirsten Wurcel, Malene Grønvaldt (gik kl. 13.45), Niels Aakjær, Majbrit

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Anne Grethe Andersen. Valg af referent: Lone Jensen.

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Anne Grethe Andersen. Valg af referent: Lone Jensen. Til stede: Niels Aakjær (gik kl. 13.15), Conny Feddern, Anne Grethe Andersen, Kent Simmelkjær, Malene Grønvaldt (gik kl. 12.00) Jane Buchholzer, Kirsten Wurcel og Anja Conradsen (kom kl. 11.00). Afbud:

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Inge Nielsen. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden:

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Inge Nielsen. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Elin Gundorf, Laila Andersen (gik kl. 13.30), Inge Nielsen, Niels Aakjær, Malene Grønvaldt, Anja Conradsen og Hanne Kjeldsen. Afbud: Conny Feddern, Helle

Læs mere

Dagsorden: Valg af dirigent: Conny Feddern. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsorden: Valg af dirigent: Conny Feddern. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Til stede: Hanne Kjeldsen, Niels Aakjær, Anne Grethe Andersen, Tine Jensen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær (gik kl. 10.00 og kom igen kl. 11.00), Majbrit Mejrsk, Conny Feddern, Malene Grønvaldt, Elin

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Elin Gundorf. Valg af referent: Lone Jensen indtil Derefter tog Inge Nielsen over.

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Elin Gundorf. Valg af referent: Lone Jensen indtil Derefter tog Inge Nielsen over. Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Elin Gundorf, Conny Feddern (gik kl. 13.00 p.g.a. møde på arbejde), Niels Aakjær, Helle Kristensen (kom kl. 10.30), Inge Nielsen, Lene

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anja Conradsen, Lene Vester, Kent Simmelkjær, Anne Grethe Andersen, Laila Andersen,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Inge Nielsen, Anni V. Jensen, Søren Dalsgaard

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Pkt 2. Valg af dirigent: Kent Simmelkjær. Pkt 3. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 4. Godkendelse af dagsorden:

Pkt 2. Valg af dirigent: Kent Simmelkjær. Pkt 3. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 4. Godkendelse af dagsorden: Til stede: Hanne Kjeldsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Helle H. Kristensen. Malene Grønvaldt (gik kl. 12.45), Majbrit Mejrsk, Tine Jensen, Kirsten Wurcel, Elin Gundorf (gik

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

Referat Sygehjælpere

Referat Sygehjælpere Referat Sygehjælpere 1. Velkomst og præsentation Navneopråb, liste rundt til mailadresser og præsentationsrunde med navn og hvor vi kommer fra. Særlig velkomst til de nye faggrupperepræsentanter. 2. Valg

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anne Grethe Andersen, Anette Sørensen, Anni V. Jensen, Søren Dalsgaard

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

2015 og hvad var det så for temaer, der har fyldt i året for medlemmerne i social og sundhedssektoren?

2015 og hvad var det så for temaer, der har fyldt i året for medlemmerne i social og sundhedssektoren? 2 Beretning 2015. 2015 og hvad var det så for temaer, der har fyldt i året for medlemmerne i social og sundhedssektoren? Det er ord som omstrukturering værdighedsmilliard velfærdssamfund - robusthed kerneopgaver

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206 Møde nr. 7/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl. 08.30 i mødelokale 206 Til

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr 147 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet afsluttet kl. 15.00 Mødet afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2 2. Valg af referent.

Læs mere

Mandag d.19.januar

Mandag d.19.januar FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 01/2015 9501-15-38-02 Referat fra bestyrelsesmøde SOSU-Sektoren Mandag d.19.januar 2015 17.00-20.30 i FOA Brønderslev, Grønnegade 21, 2. 9700 Brønderslev

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 10/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset,

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 20. juni 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl. 09.00 i afdelingen lokaler Fraværende: Kirsten Bjerre Bruun Kallesøe, Dorthe Smedegaard, Malene Jørgensen, Lisbeth Madsen, Rita

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

Faggruppelandsmøde. Dato: maj 2015

Faggruppelandsmøde. Dato: maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå

REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 02/2015 FIU 9501-15-08-01 REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl. 9.00-16-00 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå Deltagere: Hanne Christensen

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 20. september 2012, kl , i lokale Roden, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 20. september 2012, kl , i lokale Roden, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 7/2012 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-12-00-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 20. september 2012, kl. 08.15 16.00, i lokale Roden,

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: Tirsdag den 20. februar 2018 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg mødelokale 210 Tid: Kl. 09:00 15:30 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014.

Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014. Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014. Velkomst Formand, Laila Rødebæk Olsen byder forsamlingen velkommen. Dirigent Sektorbestyrelsen indstiller Ann Marit Nielsen,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: DAGSORDEN: 41. Valg af dirigent. 2 42. Valg af referent. 2 43. Godkendelse

Læs mere

Fraværende: 1 Dirigent Bente Jakobsen 2 Godkendelse af referat. 2.1 Referat fra mødet den 25. januar 2010 Godkendt 3 Åbent for tilføjelser

Fraværende: 1 Dirigent Bente Jakobsen 2 Godkendelse af referat. 2.1 Referat fra mødet den 25. januar 2010 Godkendt 3 Åbent for tilføjelser Dagsorden til bestyrelsesmøde den 22.02.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den maj 2012

Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den maj 2012 Referat fra Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den 15. - 16. maj 2012 DAG 1 Velkomst til faggruppelandsmøde Der er 8-10 nye deltagere på mødet i år Valg af ordstyrer og referent:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Faggruppelandsmøde for. Beskæftigelsesvejledere

Faggruppelandsmøde for. Beskæftigelsesvejledere Faggruppelandsmøde for Beskæftigelsesvejledere Dagsorden: Onsdag d. 22. maj 2013: 1. Fælles velkomst... 2 2. Fællesmøde... 2 Overenskomst 13... 2 3. Velkomst og præsentation i egen faggruppe... 2 4. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl på Rødbyvej 71, Nakskov

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl på Rødbyvej 71, Nakskov Maribo, den 5. oktober 2010. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni FIUSYS. nr 91 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 14.00 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler Fraværende: Dorthe Smedegaard, Lisbeth Madsen, Kirsten Kallesøe, Dorthe Larsen, Malene Jørgensen. Kurt Schougaard

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 18. juni 2018 Sted: FOA Nordjylland, Mødelokale Glassalen, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Tid: kl. 09.00 16.00 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

Tirsdag d.29.september 2015 kl

Tirsdag d.29.september 2015 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 04/2015 FIU 9501-15-08-01 INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE Tirsdag d.29.september 2015 kl.9.00-15.30 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 1 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl. 08.30-15.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Mandag d.3.oktober 2016 kl

Mandag d.3.oktober 2016 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 06/2016 FIU 9501-16-08-03 BESTYRELSESMØDE Referat Mandag d.3.oktober 2016 kl.9.00-16.00 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå Deltagere:

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

Faggruppen for Neurofysiologiassistenter

Faggruppen for Neurofysiologiassistenter Faggruppen for Neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst til faggruppelandsmødet 2. Valg af ordstyrer og referent, Lene er ordstyrer, Tove er mødeleder, Bente er referent (Anne supplerer) Vi har

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra sektorbestyrelseskonference 16. og 17. september 2014, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 26. juni 2013

SERVICESEKTOREN Aalborg den 26. juni 2013 SERVICESEKTOREN Aalborg den 26. juni FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-13-24-02 Referat fra ordinært sektorbestyrelsesmøde mandag den 10. juni, kl. 16.00-18.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg. Til

Læs mere

2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen

2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen 2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen Dagsorden: Lisbeth bød velkommen og foreslog at vi sang: Når jeg ser et rødt flag smælde. 1. Valg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr 125 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 13.20 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

REFERAT 27/1-15 LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

REFERAT 27/1-15 LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: REFERAT 27/1-15 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Mona Ø Klit Region

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

OCIAL- OG SUNDHEDSPERSONALE UDEN GRUNDUDDANNELSE PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

OCIAL- OG SUNDHEDSPERSONALE UDEN GRUNDUDDANNELSE PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand OCIAL- OG SUNDHEDSPERSONALE UDEN GRUNDUDDANNELSE PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... Langt de fleste social- og sundhedsassistenter og -hjælpere er medlemmer af FOA. FOA har ca.

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation v/tove Rygaard 2. Mødets konstituering, herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra konstituerende sektorbestyrelsesmøde mandag den 12. maj 2014, kl. 15.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg.

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 30. august 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

SOSU Nord, kursus- og udviklingschef, KUC. SOSU Nord, direktionssekretær (referent)

SOSU Nord, kursus- og udviklingschef, KUC. SOSU Nord, direktionssekretær (referent) Referat fra møde i Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område manddag den 4. marts 2013, kl. 8.30-12.00 i undervisningslokale 206, Østre Allé 91, Aalborg Deltagere: Susanne Jensen

Læs mere

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Til stede: Eva Pedersen Viborg Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt, Regionshospital

Læs mere

Beretning Indledning.

Beretning Indledning. Beretning 2010. Indledning. Jeg sluttede min beretning i 2009 med, at 2010 ville blive i besparelsernes tegn. Det tror jeg ikke, der er nogen, der er uenig med mig i. Men at besparelserne skulle blive

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer: Tina d. Referent: Aase e.

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015.

FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015. Mødet starter kl. 9.00 Mødet afsluttes kl. 12.30, hvor der vil være frokost. Møde deltager: Birger Lyngholm Thomsen Leif Risgaard

Læs mere

Beretning Social- og sundhed / Kost - og servicesektoren

Beretning Social- og sundhed / Kost - og servicesektoren Beretning 2016 Social- og sundhed / Kost - og servicesektoren Beretning 2016 2016 blev året, hvor der skulle vælges ny præsident i USA. Det blev Donald Trump hvilket efter min opfattelse til dags dato,

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Bilag samlet fil til referat

Bilag samlet fil til referat Dagsorden LUU SOSU møde den 29. maj kl. 12.00 15.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sindberg, Favrskov Kommune Mette Gjødvad Høy, Region Midt

Læs mere

Bestyrelsesreferat 1/3 2012

Bestyrelsesreferat 1/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 1. marts 2012 kl. 8.30-16.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Deltagere: Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Jim Nielsen Helle Thorning Janne Jensbøl Sabine Dedlow (afbud) Ole Hansen (afbud) Lisbeth Hoffmann (afbud) Helle Høeg (afbud)

Læs mere

Plejehjemsassistenter

Plejehjemsassistenter Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Velkomst ved det Faglige udvalg, samt kort præsentation af den enkelte deltager. 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse

Læs mere

Beretning fra social- og sundhedssektoren til generalforsamling 28. oktober 2015

Beretning fra social- og sundhedssektoren til generalforsamling 28. oktober 2015 Beretning fra social- og sundhedssektoren til generalforsamling 28. oktober 2015 Dette er den første generalforsamling efter at vi for 2 år siden vedtog, at afholde generalforsamling hvert 2. år. Beretningen

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt,

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 20. april FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 20. april FIUSYS. nr 78 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 20. april 2017. FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 14.45 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2011 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Helle Bøgh, Kurt Sørensen, Annette Dietz, Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen DAGSORDEN:

Læs mere

Mandag d.31.august 2015 kl

Mandag d.31.august 2015 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 04/2015 FIU 9501-15-08-01 INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE Mandag d.31.august 2015 kl. 16.00-20.00 FOA Vendsyssel, Mellemgade 12, 9800 Hjørring Deltagere:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Referat Referat af møde: Dato for møde: Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Deltagere: Helle Bruun, Helene Benfeldt, Kirsten Thoke, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann,

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

Viborg. Viborg d.17/10-2014. Til Bestyrelsen for Teknik og Service Sektoren

Viborg. Viborg d.17/10-2014. Til Bestyrelsen for Teknik og Service Sektoren Til Bestyrelsen for Teknik og Service Sektoren Viborg FOA Viborg d.17/10-2014 Der indkaldes til bestyrelsesmøde mandag d. 27/10 kl. 16.30 Grønnegade 13, lokale 7, 1.sal Tilstede: Michael, John, Verner,

Læs mere

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst Mødedato Tirsdag den 5. marts 2019 Mødetidspunkt Formøde for ledere og medarbejdere kl. 11.30 12.30. 12.30 15.30 lokal MEDmøde Sted Deltagere Salen, Solhøj Konstitueret Virksomhedsleder Dan Røn Virksomhedsleder

Læs mere