Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Elin Gundorf. Valg af referent: Lone Jensen indtil Derefter tog Inge Nielsen over.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Elin Gundorf. Valg af referent: Lone Jensen indtil Derefter tog Inge Nielsen over."

Transkript

1 Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Elin Gundorf, Conny Feddern (gik kl p.g.a. møde på arbejde), Niels Aakjær, Helle Kristensen (kom kl ), Inge Nielsen, Lene Vester og Hanne Kjeldsen. Afbud: Malene Grønvaldt og Laila Andersen Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Elin Gundorf. Pkt 2. Valg af referent: Lone Jensen indtil Derefter tog Inge Nielsen over. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Pkt 4. Godkendelse af referat fra 17. november 2014: Referatet blev godkendt uden bemærkninger.

2 Pkt 5. Sektorgeneralforsamling: a. Valg: Hanne Kjeldsen (villig til genvalg), Kent Simmelkjær (villig til genvalg), Laila Andersen (ikke villig til genvalg), Niels Aakjær (villig til genvalg) og Malene Grønvaldt (villig til genvalg) er på valg i år. Hanne opfordrede sygehusfolkene til at tage en snak i TR-gruppen om, hvem de mulige kandidater kan være. Der skal gives tilbagemelding i løbet af marts b. Beretning: Hanne opfordrede bestyrelsen til at komme med idéer til overskrifter til beretningen. Følgende overskrifter blev nævnt: Ansættelsesvilkår Arbejdsmiljø Uddannelsesdelen Besparelser/nedskæring af personale. Serviceassistenter hvor skal de være i FOA, SOSU-sektoren eller kostog servicesektoren 2014 er første år, der er sygehusportører som bliver uddannet serviceassistenter Regionen har lovet ét og gør noget andet vedr. uddannelse/løn under uddannelse Psykiatrien er kommet under SAU-udvalget Kommunen kigger mere på pengene end på kerneydelserne økonomien styrer Vigtigheden af at stå i FOA fortæl hvad FOA kan tilbyde Regionenes socialpsykiatri er lagt under 6 steder LMU ligger lagt fra arbejdspladsen alt er økonomistyret der er lavet mange besparelser Hospitalsenhed Midt, Viborg fusionen har kastet mange oplægninger og ændringer af sig

3 Jobsikring findes ikke mere, men det er ikke sikkert, at folk er klar over det. Det handler om at sikre sig nogle kvalifikationer. Om-rokeringspuljen fungerer ikke Hvad sker der med fagligheden? Det faste personale kræves der meget af, men man kan godt dække vagter ind med ufaglært personale man er ikke villig til at fastansætte nogle af de faglærte Uddannelsesforløb på Hospitalsenhed Midt, Viborg, det har været et rigtig godt forløb et forløb målrettet sygehusansatte. Meget kompetente undervisere Uddannelsesforløb i behandling og psykiatrien i forhold til at få ledige ind. Kompetencefonden udfordringer med at få den brugt Dirigent (Majbrit Mejrsk) Majbrit Mejrsk blev godkendt som dirigent. c. Punkt 7 på dagsordenen (dagsordenen er medsendt) Fremtidig struktur i kost- og service sektoren og social- og sundhedssektoren. Vi har i afdelingen har vi snakket med andre afdelinger. FOA Horsens har nedlagt alle deres sektorer, og holder 3-4 møder for alle TR pr. år. Birgit og Vibeke har været i FOA Vejle for at høre, hvordan det fungerer dernede de har aldrig haft sektorer. Der er lagt meget ud til TR. Hvad giver bedst mening for medlemmerne? Det er ikke noget, der skal besluttes på generalforsamlingen, det er bare vigtigt at sætte tanker i gang hos medlemmerne.

4 Der blev på afdelingsbestyrelsesmødet snakket om, at det skal give mening for medlemmerne hvor de f.eks. arbejdsplads relateret hører til. Så længe der ikke er taget andre beslutninger, er der stadig givet dispensation til serviceassistenter m.h.t. deltagelse i klubarrangementer og sektorarrangementer. Pkt 6. Afdelingens generalforsamling herunder kandidater til formand- og næstformandsposten dernæst ekstraordinær generalforsamling 6. maj 2015 (Hanne): Hanne orienterede om, at Vibeke Pedersen har sagt ja til, at kandiderer til formandsposten i FOA Viborg. Tine Jensen, social- og sundhedsassistent (TR på Skovvænget) har meddelt, at hun kandiderer til næstformandsposten i FOA Viborg. Ifølge FOA s Viborgs love, kan man ikke vælge både formand og næstformand på samme generalforsamling. Derfor er der sat dato for ekstraordinær generalforsamling. Hvis Vibeke Pedersen ikke bliver valgt til formand, så er der ingen ekstraordinær generalforsamling. Kent spurgte ind til, om man er ansat i FOA Viborg, når man bliver valgt. Det er man ikke, man er valgt for 2 år første gang og 4 år ved genvalg. Bestyrelsen spurgte ind til, om ikke Hanne havde lyst til at være kandidat til næstformandsposten det har hun ikke. Tine kunne evt. komme og møde bestyrelsen på næste sektorbestyrelsesmøde. Men vi er nødt til at afvente om der kommer flere kandidater. Sektorbestyrelsen skal ikke pege på nogen kandidat. Pkt 7. Bestyrelseskursus i Forbundet (Kent) Kent har været på bestyrelseskursus i Forbundet 1 dag. Det var nogle rutinerede bestyrelsesfolk, som underviste, og de kom blandt andet ind på:

5 Hvordan er det at være i en bestyrelse Hvad skal man kunne, når man arbejder i en bestyrelse Hvordan skal man lave dagsorden Hvordan er forretningsordenen Hanne spurgte ind til, om Kent havde fået nogle idéer til ting, vi skal gøre anderledes, nye ting vi skal til at gøre? Det var der ikke lige umiddelbart. Anja fortalte, at da hun havde været på kursus, havde de snakket meget om synliggørelse af handlinger for resultater. Dem der sidder i sektorbestyrelsen er omvandrende reklamesøjler for det arbejder, der bliver gjort. Når man sidder i en sektorbestyrelser repræsenterer alle i bestyrelsen alle faggrupper indenfor sektoren. Opdatering af folder af sektorbestyrelsen efter næste generalforsamling. Ønske om møder hver kvartal med politikerne både regionspolitikere og kommunale politikere og gerne på én gang, da der er beslutninger, der påvirker både det kommunale og regionale system. Det er det bedste sted, vi kan gøre vores indflydelse gældende. Politikerne ved ikke altid, hvad der sker ude på gulvet. Kan vi evt. invitere en politiker fra ældre- og sundhed, social- og arbejdsmarked og én fra regionen. Pkt 8. Ny lønstrategi og stillingsstrukturmodel på Hospitalsenhed Midt (Elin og Hanne): Elin og Hanne gennemgik den nye lønstruktur- og stillingsstrukturmodel på Hospitalsenhed Midt, Viborg. Pkt 9. Orientering om OK-15 (Vibeke Pedersen kommer kl. 13 og orienterer): Vibeke Pedersen gennemgik, hvad der er blevet diskuteret på de strategimøder, der har været afholdt indtil videre.

6 KL ligger op til, at man ønsker at få sammenskrevet en del af FOA s overenskomster. FOA har meddelt KL, at hvis man skal ind og forhandle om det, vil FOAs krav være, at der skal være uddannelse til alle ufaglærte medlemmer. Der vil blive indkaldt til medlemsmøder i afdelingen til orientering om, hvad det er man skal stemme om til urafstemningen. Pkt 10. Forberedelse af mødet med Social- og arbejdsmarkedsudvalget som kommer kl. 15. Bestyrelsen drøftede overskrifter som skulle diskuteres med Social- og arbejdsmarkedsudvalget. Nyt møde i september Pkt 11. Faglig sparring. Kommunal psykiatri: Lavendelvej er lukket der er 2 der ikke er blevet omplaceret. 2 er kommet på Guldblommevej, 2 er kommet på Martins område og 2 har selv fundet nyt arbejde. Der er ved at blive lavet ny rulleplan. Der er kommet ny beboer, som er meget ressourcekrævende. Fleksibelt døgn, hvis man bliver psykisk dårlig, kan man komme ind i en lejlighed, enten på Guldblommevej, eller en lejlighed på Søndermarksvej, hvor der vil være fast personale, samt mulighed for overnatning. Dette skulle minimere antallet af indlæggelser på Søndersøparken. Det er i første omgang et forsøgsprojekt i 1-2 år. Daghus Viborg bliver omdøbt til Center for Mestring pr De skal mere være gruppebaseret og der skal være noget undervisning i stedet for kun at HPU har fået nyt navn Socialområdet Viborg Man er i gang med at lave en ny socialpolitik. Alle medarbejdere er inviteret til møde den 2. februar 2015.

7 SAU-udvalget skal på besøg hos nogle beboere og lave mad sammen med dem. Der er gadearrangement den 7. februar På fag-med er det blevet taget op, at der er en skævvridning i lønnen. Der er sat ekstra tid af på mødet d. 12. marts 2015 til at gennemgå tabeller fra andre kommuner. Leif Gørtz stilling er endnu ikke blevet besat. Hanne spurgte ind til Min Tid. Hun har hørt, at Min tid ikke tager højde for overenskomsten. Hvordan fungerer det? o Det en elektronisk ønskebog. o Conny Feddern fortalte, at de har lavet grundplaner. De har aftalt normtiden i forbindelse med helligdage. Der er lavet en årsplan for, hvornår er der åben og lukket for ferieønsker. o Det er aftalt på Gårdhaven, at det er legalt at lave i arbejdstiden. o Sygehuset melder tilbage, at det de hører, er at dem der har Min Tid vil nødig af med det igen. Region Psykiatri Nye beboere der giver udfordringer på sikkerheden de smadrer lejligheder og de slår personalet. Der er sygemeldinger på grund af det. Der er en fast regions vikar hver dag. De er 5 aftenvagter til 11 beboere. De er 2 nattevagter til 11 beboere. De havde supervision med ny superviser i torsdags. Sikkerhed er blevet sat i højsædet. Der bliver anmeldt en del arbejdsskader. De arbejder i klynger og der skal være synlig personale hele tiden. De er til tider nødt til at tilkalde politiet for at holde ro, indtil lægen kan komme. Der bliver skiftet rigtig meget ud i socialpsykiatrien lige nu. Det ovenstående er også gældende for Blåkærgård og Sct. Mikkel, og det skyldes især de hurtige udskrivninger.

8 Region Hospitalsenhed Midt, Viborg: Der skal spares 660 mill. Fusionen kører rimeligt neuro-rehabiligering Hammel-Skive kører med samme ledelse. Nyt hold startet på serviceassistentuddannelsen. Der skal forhandles tillæg for nye uddannelseshold. Der har været en Thule undersøgelse, som bliver behandlet seriøst. Personale politiske nøgletal er kommet ud, de ser ikke så dårlige ud for Viborg. Kommunen, hjemmeplejen: Se på ledelsesstrukturen indenfor hjemmeplejen. Se på daglig ledelse. Der er en tung struktur indenfor hjemmeplejen. Reduceres for 1 mill. i nattevagten. Nattevagterne skal køre som ét team i hele kommunen. Vikarkorps nedlagt for et halvt år siden, CareLink har svært ved at levere kvalificeret arbejdskraft. Arbejder med at lave et flyverkorps, som skal dække behovet for vikarer. Kommunen, plejecentre: Ydertimerne på plejecentrene bliver forlænget i 1 år. Midlerne kommer fra Ældrepuljen. Der ansættes 100 personer i fleksjob på ordinære vilkår i Viborg kommune, hovedsagligt indenfor pædagogmedhjælpere og plejen. Hanne: FOA skal have ny reception og ombygningen bliver påbegyndt i foråret, derfor vil der være en periode fra sidst i april, hvor indgangen til huset vil være i modsatte ende af, hvor receptionen er nu. Ombygning forventes at koste omkring 1 mill.

9 Der har været en del problematikker vedrørende omsorgs- og pædagogmedhjælpere på Mosetoft. Referent: Lone jensen

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog.

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog. Til stede: Hanne Kjeldsen, Elin Gundorf, Rikke Nielsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer (gik kl. 11.45 13.00), Niels Aakjær, Kirsten Wurcel (kom kl. 10.15), Malene Grønvaldt (gik kl. 12.30), Rikke

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Inge Nielsen. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden:

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Inge Nielsen. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Elin Gundorf, Laila Andersen (gik kl. 13.30), Inge Nielsen, Niels Aakjær, Malene Grønvaldt, Anja Conradsen og Hanne Kjeldsen. Afbud: Conny Feddern, Helle

Læs mere

Valg af dirigent: Jane Buchholzer. Valg af referent: Lone Jensen.

Valg af dirigent: Jane Buchholzer. Valg af referent: Lone Jensen. Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Helle Kristensen (gik kl. 13.45), Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Conny Feddern, Kirsten Wurcel, Malene Grønvaldt (gik kl. 13.45), Niels Aakjær, Majbrit

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent: Malene Grønvaldt. Pkt 2. Valg af referent: Anne Grethe Andersen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt uden bemærkninger.

Pkt 1. Valg af dirigent: Malene Grønvaldt. Pkt 2. Valg af referent: Anne Grethe Andersen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt uden bemærkninger. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anja Conradsen, Helle Kristensen, Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Conny Feddern, Malene Grønvaldt, Niels Aakjær, Majbrit Mejrsk og Rikke Lundal Nielsen.

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

Lene Vester er udtrådt af bestyrelsen, da hun har fået andet arbejde.

Lene Vester er udtrådt af bestyrelsen, da hun har fået andet arbejde. Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Niels Aakjær, Kirseten Wurcel, Helle Kristensen, Conny Feddern, Inge Nielsen, Anja Conradsen, Kent Simmelkjær, Anne Grethe Andersen. Afbud: Elin Gundorf og Malene

Læs mere

Punkt 5 og punkt 9 bliver flyttet til når Majbrit Mejrsk kommer kl Punkt 6 blev rykket op som nr. 5. Punkt 7 blev rykket op som nr. 6.

Punkt 5 og punkt 9 bliver flyttet til når Majbrit Mejrsk kommer kl Punkt 6 blev rykket op som nr. 5. Punkt 7 blev rykket op som nr. 6. Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Elin Gundorf, Laila Andersen (gik kl. 13.30), Lene Vester (gik kl. 13.00) og Hanne Kjeldsen. Afbud: Conny Feddern, Niels Aakjær, Helle

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Anne Grethe Andersen. Valg af referent: Lone Jensen.

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Anne Grethe Andersen. Valg af referent: Lone Jensen. Til stede: Niels Aakjær (gik kl. 13.15), Conny Feddern, Anne Grethe Andersen, Kent Simmelkjær, Malene Grønvaldt (gik kl. 12.00) Jane Buchholzer, Kirsten Wurcel og Anja Conradsen (kom kl. 11.00). Afbud:

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anja Conradsen, Lene Vester, Kent Simmelkjær, Anne Grethe Andersen, Laila Andersen,

Læs mere

Dagsorden: Valg af dirigent: Conny Feddern. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsorden: Valg af dirigent: Conny Feddern. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Til stede: Hanne Kjeldsen, Niels Aakjær, Anne Grethe Andersen, Tine Jensen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær (gik kl. 10.00 og kom igen kl. 11.00), Majbrit Mejrsk, Conny Feddern, Malene Grønvaldt, Elin

Læs mere

Pkt 2. Valg af dirigent: Kent Simmelkjær. Pkt 3. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 4. Godkendelse af dagsorden:

Pkt 2. Valg af dirigent: Kent Simmelkjær. Pkt 3. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 4. Godkendelse af dagsorden: Til stede: Hanne Kjeldsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Helle H. Kristensen. Malene Grønvaldt (gik kl. 12.45), Majbrit Mejrsk, Tine Jensen, Kirsten Wurcel, Elin Gundorf (gik

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Inge Nielsen, Anni V. Jensen, Søren Dalsgaard

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014.

Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014. Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014. Velkomst Formand, Laila Rødebæk Olsen byder forsamlingen velkommen. Dirigent Sektorbestyrelsen indstiller Ann Marit Nielsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. Den 10. marts 2015 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved. 1. Tilføjelser til dagsorden

Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. Den 10. marts 2015 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved. 1. Tilføjelser til dagsorden Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Den 10. marts 2015 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved 1. Tilføjelser til dagsorden Intet 2. Valg af referent Annette Bendix Sørensen 3. Overenskomst

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr 125 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 13.20 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206 Møde nr. 7/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl. 08.30 i mødelokale 206 Til

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation v/tove Rygaard 2. Mødets konstituering, herunder godkendelse af

Læs mere

Beretning Social- og sundhed / Kost - og servicesektoren

Beretning Social- og sundhed / Kost - og servicesektoren Beretning 2016 Social- og sundhed / Kost - og servicesektoren Beretning 2016 2016 blev året, hvor der skulle vælges ny præsident i USA. Det blev Donald Trump hvilket efter min opfattelse til dags dato,

Læs mere

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra konstituerende sektorbestyrelsesmøde mandag den 12. maj 2014, kl. 15.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg.

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anne Grethe Andersen, Anette Sørensen, Anni V. Jensen, Søren Dalsgaard

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Der er opgaver nok at tage fat på derude, uanset hvilket område der peges på.

Der er opgaver nok at tage fat på derude, uanset hvilket område der peges på. Beretning 2014. Det er i dag den 15. april 2015, det første kvartal er allerede gået i det nye år, men i dag skal vi have et tilbageblik på 2014. Et tilbageblik på det, som både var godt og mindre godt.

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... Langt de fleste social- og sundhedsassistenter og -hjælpere er medlemmer af FOA. FOA har ca. 200.000 medlemmer

Læs mere

OCIAL- OG SUNDHEDSPERSONALE UDEN GRUNDUDDANNELSE PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

OCIAL- OG SUNDHEDSPERSONALE UDEN GRUNDUDDANNELSE PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand OCIAL- OG SUNDHEDSPERSONALE UDEN GRUNDUDDANNELSE PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... Langt de fleste social- og sundhedsassistenter og -hjælpere er medlemmer af FOA. FOA har ca.

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... Langt de fleste social- og sundhedsassistenter og -hjælpere er medlemmer af FOA. FOA har ca. 195.000 medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer: Tina d. Referent: Aase e.

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr 97 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 14.15 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 20. april FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 20. april FIUSYS. nr 78 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 20. april 2017. FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 14.45 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 10. maj. FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 10. maj. FIUSYS. nr 84 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 10. maj FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00, mødet afsluttede Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring Møde deltager:

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 20. juni 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: DAGSORDEN: 41. Valg af dirigent. 2 42. Valg af referent. 2 43. Godkendelse

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

TIL NYE MEDLEMMER PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

TIL NYE MEDLEMMER PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand TIL NYE MEDLEMMER PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... I FOA kan vi godt se forskel på de problemer, som brandmanden og pædagogmedhjælperen oplever i hverdagen. Vi ved også, at

Læs mere

PÆDAGOGMEDHJÆLPERE OG PÆDAGOGISKE ASSISTENTER PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

PÆDAGOGMEDHJÆLPERE OG PÆDAGOGISKE ASSISTENTER PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand PÆDAGOGMEDHJÆLPERE OG PÆDAGOGISKE ASSISTENTER PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... De fleste pædagogmedhjælpere er medlem af FOA, som med ca. 200.000 medlemmer er langt den største

Læs mere

Mandag d.3.oktober 2016 kl

Mandag d.3.oktober 2016 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 06/2016 FIU 9501-16-08-03 BESTYRELSESMØDE Referat Mandag d.3.oktober 2016 kl.9.00-16.00 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå Deltagere:

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 1 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl. 08.30-15.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr 147 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet afsluttet kl. 15.00 Mødet afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 30. august 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

Social- og Sundhedssektoren FOA Bornholm, Generalforsamling. Torsdag d. 27. april 2017, kl Green Solution House, Rønne

Social- og Sundhedssektoren FOA Bornholm, Generalforsamling. Torsdag d. 27. april 2017, kl Green Solution House, Rønne Social- og Sundhedssektoren FOA Bornholm, Generalforsamling. Torsdag d. 27. april 2017, kl. 19.00 Green Solution House, Rønne Birthe byder velkommen Fællessang: Noget om helte Lars kommet og synger nogle

Læs mere

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: Tirsdag den 20. februar 2018 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg mødelokale 210 Tid: Kl. 09:00 15:30 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

2015 og hvad var det så for temaer, der har fyldt i året for medlemmerne i social og sundhedssektoren?

2015 og hvad var det så for temaer, der har fyldt i året for medlemmerne i social og sundhedssektoren? 2 Beretning 2015. 2015 og hvad var det så for temaer, der har fyldt i året for medlemmerne i social og sundhedssektoren? Det er ord som omstrukturering værdighedsmilliard velfærdssamfund - robusthed kerneopgaver

Læs mere

KOST- OG SERVICESEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

KOST- OG SERVICESEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand KOST- OG SERVICESEKTOREN PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... De fleste hus- og serviceassistenter i den offentlige sektor er medlem af FOA. Mange lignende grupper vælger det samme.

Læs mere

Faggruppelandsmøde. Dato: maj 2015

Faggruppelandsmøde. Dato: maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere

Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere Social- og sundhedssektoren april 2010 Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere 1. Velkomst og præsentation. Kort runde, samt velkommen. Vi er 3 handicapledsagere og 13 handicaphjælpere samt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl på Hotel E4, Maribo

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl på Hotel E4, Maribo Til bestyrelsen Maribo, den 11. november 2010. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl. 13.00 på Hotel E4, Maribo Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet.

Læs mere

Sektorlove for Servicesektoren

Sektorlove for Servicesektoren Sektorlove for Servicesektoren 1. Navn. Servicesektoren under Fag og Arbejde, Roskilde afdeling. 2. Sektorens grundlag og formål. Stk. 1. Sektorens grundlag: Sektorens grundlag er et menneskesyn, som bygger

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Beretning Social- og sundhedssektoren/ Kost- og servicesektoren

Beretning Social- og sundhedssektoren/ Kost- og servicesektoren Beretning 2017 Social- og sundhedssektoren/ Kost- og servicesektoren Beretning 2017. I 2017 havde vi kommunal - og Regionsrådsvalg. Med det også nye ansigter på flere poster. Der blev sagt farvel til Bent

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni FIUSYS. nr 91 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 14.00 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler Fraværende: Dorthe Smedegaard, Lisbeth Madsen, Kirsten Kallesøe, Dorthe Larsen, Malene Jørgensen. Kurt Schougaard

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand SOCIAL-SUNDHED Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Social- og sundhedspersonale uden grunduddannelse FÆLLESSKAB, FORDELE OG FAGLIG BISTAND FOA 1 Citat Karen Stæhr Formand, Social- og

Læs mere

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 18. juni 2018 Sted: FOA Nordjylland, Mødelokale Glassalen, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Tid: kl. 09.00 16.00 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 5/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Til stede:

Læs mere

Klublove for TSM - Teknik og skole

Klublove for TSM - Teknik og skole Klublove for TSM - Teknik og skole 1 Klubbens navn Klubbens navn er TSM Teknik og skole under FOA Århus afdeling Klubben skal til enhver tid overholde afdelingens og forbundets love og bestemmelser. Foretager

Læs mere

Referat Sygehjælpere

Referat Sygehjælpere Referat Sygehjælpere 1. Velkomst og præsentation Navneopråb, liste rundt til mailadresser og præsentationsrunde med navn og hvor vi kommer fra. Særlig velkomst til de nye faggrupperepræsentanter. 2. Valg

Læs mere

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus 1 Klubbens navn Klublove Social- og Sundhedsassistentklubben Århus Klubbens navn er Social og sundhedsassistentklubben i Århus 2 Formål At medvirke til at løse opgaver i forhold til medlemmerne efter regler,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 10/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Nordsjælland. Nyt fra afdelingen. Den 11. nov. Medlemsskaber der bør overflyttes... Lene Lindberg Formand i Foa Nordsjælland mail:

Nordsjælland. Nyt fra afdelingen. Den 11. nov. Medlemsskaber der bør overflyttes... Lene Lindberg Formand i Foa Nordsjælland mail: Lene Lindberg Medlemsskaber der bør overflyttes... Jeg ser frem til en uge, hvor vi sætter medlemskab i fagforeningen på dagsorden. Vi kommer med et tilbud til de af jeres kollegaer, som står i Krifa eller

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 25. januar 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. TIDSLINJE VED SAMMENLÆGNINGEN

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra sektorbestyrelseskonference 16. og 17. september 2014, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand SOCIAL-SUNDHED Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Social- og sundhedspersonale uden grunduddannelse FÆLLESSKAB, FORDELE OG FAGLIG BISTAND FOA 1 Citat Karen Stæhr Formand, Social- og

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om spisepauser

Det siger FOAs medlemmer om spisepauser FOA Kampagne og Analyse 19. april 2012 Det siger FOAs medlemmer om spisepauser FOA har i perioden 12. marts til 23. marts gennemført en undersøgelse via forbundets elektroniske medlemspanel om spise-/frokostpauser.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland

Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Side 1 Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Afholdt onsdag den 15. marts 2017 kl. 17.00 21.00 i FOAs lokaler, Stenhusvej 35, 4300 Holbæk. Generalforsamlingen startede

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Lokal MED Hiort Lorenzen Mødedato: Tirsdag den 24. september 2013 Mødested: Møde lokalet ved Aktivitetscentret Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Lene Ehlers Kristensen Fraværende:

Læs mere

Faggruppen for Neurofysiologiassistenter

Faggruppen for Neurofysiologiassistenter Faggruppen for Neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst til faggruppelandsmødet 2. Valg af ordstyrer og referent, Lene er ordstyrer, Tove er mødeleder, Bente er referent (Anne supplerer) Vi har

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt,

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Onsdag d.10.4,2013 Mødested: Patienthotellet, Kl.9-15 Mødelokalet på 7. Lille Mikkelsgade 2 8800 Viborg. Referent: Ann-.Birgitte Ordstyrer: Liselotte Tilstede:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand SOCIAL-SUNDHED Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter FÆLLESSKAB, FORDELE OG FAGLIG BISTAND FOA 1 Citat Karen Stæhr Formand, Social- og Sundhedssektoren FOA er dit sikkerhedsnet. FOA forhandler

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 15. november 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Tina Groth, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Vita Christiansen (fra 11.00), Conni Hansen (går 12.45),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

Referat. Områdeudvalg for Ældre og Handicap

Referat. Områdeudvalg for Ældre og Handicap Referat Handicap 14. november, kl. 13:00 Lilletrommen Rådhuset, Fredensborg Kommune Egevangen 3B, Kokkedal Fraværende: Susan Thøstesen Christina Rosenquist Mette Eskebjerg Til stede: Mads Toftegaard Hans

Læs mere

MED Områdeudvalg Sundhed

MED Områdeudvalg Sundhed Referat Mødelokale 1, Rådhuset, Kl. 12:00 Medlemmer Birgitte Eskelund Schmidt Anne-Marie Thøgersen Lone Damgaard Niels Hansen Helle Leegard Funch Heidi Neiiendam Tina Mørk Mona Hertel Hansen Gunhild Karlsen

Læs mere

TEKNIK- OG SERVICESEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

TEKNIK- OG SERVICESEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand TEKNIK- OG SERVICESEKTOREN PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... FOA er med sine 200.000 medlemmer i den offentlige sektor langt den største fagforening for tekniske servicemedarbejdere

Læs mere

Én ud af fire arbejder alene dagligt eller næsten dagligt. 45 procent af medlemmerne arbejder aldrig alene.

Én ud af fire arbejder alene dagligt eller næsten dagligt. 45 procent af medlemmerne arbejder aldrig alene. 22. januar 2015 Alenearbejde FOA har i perioden fra d. 23. oktober til d. 2. november 2014 gennemført en undersøgelse om alenearbejde blandt erhvervsaktive medlemmer af FOAs elektroniske medlemspanel.

Læs mere

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst Torsdag den 28. august 2014 Kl. 10.00 14.00 Ansager plejecenter Deltagere: Inger Nørby, Ida Kristensen, Mona Termansen, Anne Elisabeth, Søren Kruse, Dorte Poulsen,

Læs mere

FOA VENDSYSSEL. - en fusion mellem - FOA Hjørring og FOA Brønderslev

FOA VENDSYSSEL. - en fusion mellem - FOA Hjørring og FOA Brønderslev FOA VENDSYSSEL - en fusion mellem - FOA Hjørring og FOA Brønderslev FOA Vendsyssel en fusion mellem FOA Hjørring og FOA Brønderslev Kære medlem. I FOA Hjørring og FOA Brønderslev ønsker vi at skabe en

Læs mere

I 2018 skal de offentlige overenskomster forhandles. Kravene som allerede er kommet ind omhandler løn, uddannelse og bedre tryghed.

I 2018 skal de offentlige overenskomster forhandles. Kravene som allerede er kommet ind omhandler løn, uddannelse og bedre tryghed. Overenskomst Den private overenskomst for 2017 er bygget på rammerne af 4,5 %, dette giver ca. 2,- kr. mere i timen - både på minimalløns- og på normallønsområdet. En væsentlig ting er, at man har ret

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Hovedstaden 23. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 29. oktober 2012 Deltagere: Tine Nielsen, Per Normann Jørgensen,

Læs mere