Vedr.: Matr.nr. af Frederiksberg,. Tilladelse til afledning af spildevand til offentlig kloak.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedr.: Matr.nr. af Frederiksberg,. Tilladelse til afledning af spildevand til offentlig kloak."

Transkript

1 Vedr.: Matr.nr. af Frederiksberg,. Tilladelse til afledning af spildevand til offentlig kloak. På vegne af Dem har Krüger med brev af 17. november 2003 forespurgt Miljøafdelingen om vand fra udlagte drænledninger i forbindelse med byggeprojektet på ovenstående ejendom uden videre kan tilsluttes kloak eller i modsat fald, hvilke krav der stilles inden tilslutningen. Baggrund Bygherre ønsker at udlægge dræn under de nye drikkevandsledninger for at undgå, at drikkevandsledningen ligger i forurenet grundvand. Dræn- og vandledninger er på nuværende tidspunkt etableret. Der er ca. 1 meter mellem vandspejl og vandrør/dræn i den nordlige del af ejendommen, hvorfor der kun sjældent vil ske afdræning i dette område. På den sydlige del af ejendommen ligger vandspejl og ledningstracéet i samme niveau. Vandrør og drænledninger vil som følge af årstidsvariationer på visse tidspunkter være under det naturlige grundvandsspejl, og der vil således ske en afdræning af ledningstraceet i dette område. 11. marts 2004 Sagsbeh: CAK J. nr: Id. nr.: Teknisk Direktorat Miljøafdelingen Rådhuset 2000 Frederiksberg Telefon: Telefax: I ledningstracéet, forventes det dog, at der vil ske en væsentlig afledning af grundvand i bunden af det nye ledningstracé, hvor kloakledningen ligger. Mængden af vand, der ledes til kloak via de etablerede drænledninger, vurderes dog af Krüger til at være begrænset. På den sydlige del af ejendommen er der i en vandprøve fra en boring umiddelbart vest for ledningstracéet påvist indhold af chlorerede opløsningsmidler på 31 µg/l. I en boring umiddelbart øst for ledningstracéet er der påvist et indhold af totalkulbrinter på 5900 µg/l. I andre vandprøver udtaget længere væk fra ledningstracéet og i større dybder er der påvist koncentrationer af chlorerede opløsningsmidler på op til 830 µg/l. Miljøteknisk vurdering Miljøafdelingen vurderer, at der kan være miljøfremmede stoffer i drænvandet, der ønskes udledt til offentlig kloak. Dette skyldes, at der er konstateret miljøfremmede stoffer i vandprøver udtaget fra boringer på ejendommen. På den baggrund vurderer Miljøafdelingen, at der skal meddeles

2 en tilslutningstilladelse. Der er sat kravværdier for de miljøfremmede stoffer, der er konstateret i vandprøverne udtaget fra boringer på ejendommen. Til grund for fastsættelsen af kravværdierne er anvendt: Miljøstyrelsens Vejledning Nr. 11, 2002, Tilslutning af industrispildevand til offentlige spildevandsanlæg. Rapport udarbejdet af DHI - Institut for Vand og Miljø, udkast fra oktober 2003, Erfaringer fra Miljøkontrollens regulering af afværgepumpninger og grundvandssænkninger. Miljø- og Energiministeriet, Bekendtgørelse nr. 921 af 08/10/1996, om kvalitetskrav for vandområder og krav til udledning af visse farlige stoffer til vandløb, søer eller havet. Vilkårene for de fastsatte kravværdier skal blandt andet ses i forhold til, at der er tale om såkaldte A-stoffer, altså stoffer der i princippet er uønskede i spildevandssystemet. Koncentrationen af eventuelle miljøfremmede stoffer kendes ikke, hvorfor der skal udtages 2 vandprøver med 2 ugers mellemrum umiddelbart efter tilslutningen af dræn til kloak. Hvis vandprøverne ikke overholder de i tilladelsen stillede kravværdier for miljøfremmede stoffer, skal drænvandet renses, inden det ledes til kloak, således at udledningskravene overholdes. Efterfølgende skal der udtages 3 vandprøver fordelt over resten af året. I det efterfølgende år skal der som udgangspunkt udtages en vandprøve om året. Hvis det viser sig, at koncentrationen varierer i løbet af året, eller der er høje koncentrationer af miljøfremmede stoffer i drænvandet, kan der blive tale om, at der skal udtages mere end en vandprøve om året. Da vandføringen i drænet og koncentrationen af stoffer i vandet vurderes at være forholdsvis konstant over døgnet, skal vandprøverne udtages som øjebliksprøver. For at kunne udtage en repræsentativ vandprøve af drænvandet, skal rørtilslutningen til samlebrønd udføres således at det er muligt at udtage en spildevandsprøve af en fri vandstråle inden drænvandet ledes til kloak.

3 Tilladelsen Frederiksberg Kommune ved Miljøafdelingen kan jf. ovenstående, hermed meddele Dem tilladelse jf. 28 i Miljøbeskyttelsesloven (Lov nr. 358 af 6. juni 1991 med senere ændringer) til det ansøgte, på følgende vilkår: 1. at det forurenede drænvand fra ejendommen tilføres det kommunale spildevandssystem med egnet rørtilslutning som føres et stykke ind i en samlebrønd, således at spildevandsstrålen fra drænet har et frit fald, der muliggør opsamling af vandet i en beholder til laboratorieanalyse. Drænledninger tilsluttes ø315pvc vejafvandingsbrønde med bundkote af drænledninger min. 200 mm over vandspejlskoten i brønden, jf. forslag fra Krüger. 2. at der hver anden måned i 12 måneder foretages en manuel måling af udløbsvand fra samledrænet til registrering af den afledte mængde spildevand. Vandmængden måles ved udløb af fri spildevandsstråle fx med spand og stopur og angives i m 3 spildevand pr. døgn med 3 decimaler. 3. at den målte vandmængde registreres og indberettes til Miljøafdelingen og Frederiksberg Forsyning i forbindelse med fremsendelse af analyseresultat, jf. nedenstående. 4. at vandet gennemgår de nødvendige renseforanstaltninger før udledning til offentlig kloak, således at vilkår 5 7 kan overholdes. 5. at vandet maksimalt indeholder 300 mg/l suspenderet stof (målt jf. DS 207) og 50 ml/l bundfældeligt stof (målt jf. DS 233). 6. at ph-værdien i vandet ligger indenfor intervallet 6,5-9,0. 7. at koncentrationen af nedennævnte miljøfremmede stoffer ved tilløb til offentlig kloak skal overholde følgende udlederkrav: Stof tetrachlorethylen trichlorethylen cholroform 1,1,1-trichlorethan vinylchlorid Total kulbrinter BTEX Udelederkrav: Max koncentration til kloak 100 µg/l 5 µg/l 10 mg/l 5 mg/l Analysemetode GC/FID GC/FID Kravene er absolutte. Det vil sige, at de skal være overholdt ved hver udtagen analyse.

4 Analysemetoderne er som angivet i det omfang de ikke er erstattet af nyere standardmetode. Koncentrationskravene skal kontrolleres ved tilstandskontrol, idet den aktuelle vandmængde måles samtidig med prøveudtagningen. Da vandføringen i drænet og koncentrationen af stoffer i vandet vurderes at være forholdsvis konstant over døgnet kan det accepteres, at prøver til analyse udtages som øjebliksværdier ved en almindelig stikprøvekontrol i egnet glasbeholder. Mængden af forurenede stoffer som tilføres pr. døgn til offentlig kloak oplyses. 8. at renseforanstaltninger af det forurenede drænvand fra ejendommen skal iværksættes som krævet før tilførsel til kommunalt spildevandssystem, såfremt det ved 2 sæt analyser med 2 ugers mellemrum dokumenteres at udlederkravet ikke kan overholdes. De første analyser skal udtages senest 2 uger efter at drænene tilsluttes offentlig kloak. Analyseresultatet skal tilsendes Frederiksberg Kommunes Miljøafdeling straks resultatet foreligger. 9. at der udtages mindst 4 vandprøver til kemisk analyse jævnt fordelt over det første år fra det tidspunkt, hvor denne afgørelse er meddelt. De 2 vandprøver angivet i vilkår 8 kan udgøre den ene af de 4 vandprøver, men der skal som minimum udtages yderligere 3 vandprøver fordelt over resten af året. Efter det første år skal der årligt udtages mindst 1 vandprøve fra samlebrønden til analyse. Resultaterne skal fremsendes til Miljøafdelingen senest en måned efter at prøveudtagningen har fundet sted. Vandprøverne skal udtages som øjebliksprøver. 10. at Miljøafdelingen til enhver tid kan stille krav om yderligere analyser. 11. at analyser og prøver udtages og udføres af et af Dansk Akkrediterings Ordnings akkrediterede analyselaboratorier. 12. at såfremt en vandprøve viser overskridelse af vilkår 6 skal grundejer senest 14 dage efter at resultatet kendes, indsende en skriftlig redegørelse til Miljøafdelingen, der beskriver, hvad der agtes foretaget for at nedbringe koncentrationen. Når foranstaltningerne er foretaget, skal der udtages en ny vandprøve af udledningsvandet til dokumentation for, at udledningsvilkårene overholdes. 13. at Miljøafdelingen til enhver tid kan supplere tilladelsen med skærpede udledningskriterier til f.eks. miljøfremmede stoffer såfremt hensyn til kloak eller recipient fordrer dette. Samt stille krav om flere vandanalyser for at eftervise at tilladelsen overholdes. 14. at tilladelsen er gældende 4 år fra d.d. 15. at eventuelle gebyrer sker i henhold til Frederiksberg Kommunes betalingsvedtægter. De bedes henvende dem til Frederiksberg Forsyning vedr. dette. Afgørelsen kan påklages til Miljøstyrelsen. Klagefristen er 4 uger fra modtagelse af dette brev. Eventuel klage over afgørelsen skal fremsendes til Miljøafdelingen. Miljøafdelingen skal gøre Dem opmærksom på Deres ret til aktindsigt i henhold til Forvaltningsloven (Lov nr. 571 af 19. december 1985 med senere ændringer).

5 Hvis De har spørgsmål til sagen, er De velkommen til at kontakte Miljøafdelingen ved Camilla Kjær på telefon Med venlig hilsen Niels Kaalund Jensen Souschef, civilingeniør / Camilla Kjær Civilingeniør Kopi: Frederiksberg Forsyning att. Mikael Koopmann Renseanlægget Lynetten, Refshalevej 250, 1432 København K Danmarks Fiskeriforening, H. C. Andersens Boulevard 37, 1553 København V Embedslægeinstitutionen; Islands Brygge 67, Postboks 1895, 2300 København S. HUR, Gl. Køge Landevej 3, 2500 Valby Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø Friluftrådet, Att: Amtsformand Flemming Hansen, Lille Strandstræde, th, 1254 København K Danmarks Idrætsforbund, Brøndby Station 20, 2605 Brøndby

Påbud vedrørende afledning af spildevand fra busvaskehallen hos Virksomhed, Adresse, Postnr By, matr.nr.

Påbud vedrørende afledning af spildevand fra busvaskehallen hos Virksomhed, Adresse, Postnr By, matr.nr. Virksomhed Adresse Postnr By Att. Navn Dato J.nr.: Påbud vedrørende afledning af spildevand fra busvaskehallen hos Virksomhed, Adresse, Postnr By, matr.nr. Miljøkontrollen meddeler med dette brev påbud

Læs mere

Frederiksberg Kommune Kulturdirektoratet Rådhuset 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Kommune Kulturdirektoratet Rådhuset 2000 Frederiksberg Frederiksberg Kommune Kulturdirektoratet Rådhuset 2000 Frederiksberg Vedr.: Tilladelse til tilslutning af drænvand fra kunststofbaner, matr. nr. 29 be, Jens Jessens Vej 22, Frederiksberg, til offentlig

Læs mere

Som grundlag for Hvidovre Kommunes behandling af sagen har foreligget følgende materiale:

Som grundlag for Hvidovre Kommunes behandling af sagen har foreligget følgende materiale: Dupont Tryk ApS Stamholmen 70 2650 Hvidovre Att. Jan Dupont Hvidovrevej 278 Teknisk Forvaltning Miljøafdelingen Sagsbehandler: Claus Sand Gybeck Tlf.direkte 3639 3588 Telefax 3639 3658 e-mail teknik@hvidovre.dk

Læs mere

PARADIGME - AFVÆRGEPROJEKTER

PARADIGME - AFVÆRGEPROJEKTER PARADIGME - AFVÆRGEPROJEKTER Adresse Dato Journalnr. Tilladelse til afledning af afværgevand til offentlig kloak fra matr. nr. [xx], [adresse] [Ansøger] har med brev af xx.xx.200x på vegne af [f.eks. bygherren

Læs mere

J.nr.: K21 KJU/jha

J.nr.: K21 KJU/jha Miljøkontrollen Kontor for Jordforurening og Anlægsaktiviteter Flæsketorvet 68 Postboks 259 1502 København V Dato J.nr.: 023316-211404 K21 KJU/jha Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til

Læs mere

Tilslutningstilladelse til afledning af byggegrubevand ved renovering af vandledninger ved Herlev Torv 1-7 samt Herlev Hovedgade 104, 136 og 140 i

Tilslutningstilladelse til afledning af byggegrubevand ved renovering af vandledninger ved Herlev Torv 1-7 samt Herlev Hovedgade 104, 136 og 140 i Herlev Bygade 90 2730 Herlev HOFOR A/S, Vand Ørestads Boulevanrd 35 2300 København S Att.: Bibi Shabeer Sendt til miljøafdelingen miljoe@hofor.dk 10. august 2015 Journalnr. 163-2015-46506 CVR 10073022

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Bilag 1 Placering af pumpeanlæg og tilslutningsbrønde Herlev Kommune Side 1 af 7

Indholdsfortegnelse. Bilag 1 Placering af pumpeanlæg og tilslutningsbrønde Herlev Kommune Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2 2. Afgørelse og vilkår. 2 2.1 Generelt.. 2 2.2 Krav til indretning og drift. 2 3. Generelle oplysninger og klagevejledning.. 4 4. Spildevandsteknisk redegørelse. 5 5.

Læs mere

Midlertidig tilslutningstilladelse for spildevand fra 5 ekstra boringer langs tracé til Svanemøllen Skybrudstunnel, forundersøgelser

Midlertidig tilslutningstilladelse for spildevand fra 5 ekstra boringer langs tracé til Svanemøllen Skybrudstunnel, forundersøgelser KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Midlertidig tilslutningstilladelse for spildevand fra 5 ekstra boringer langs tracé til

Læs mere

Tilslutningstilladelse med fedtudskiller

Tilslutningstilladelse med fedtudskiller Tilslutningstilladelse med fedtudskiller Jeudan III a/s Østergade 1a og 1b 3600 Frederikssund Journalnr: 06.01.15-K08-23-17 Udarbejdet af: lpped Datablad Meddelt af Frederikssund Kommune: 28. juli 2017

Læs mere

Semler Ejendomme A/S Park Allé 355 2605 Brøndby CVR: 28128630. Vand og Natur Naja Jensen Panduro Telefon 72565945 napj@fredensborg.

Semler Ejendomme A/S Park Allé 355 2605 Brøndby CVR: 28128630. Vand og Natur Naja Jensen Panduro Telefon 72565945 napj@fredensborg. Semler Ejendomme A/S Park Allé 355 2605 Brøndby CVR: 28128630 Vand og Natur Telefon 72565945 napj@fredensborg.dk Sagsnr. 15/29005 16. december 2015 Midlertidig tilslutningstilladelse, overfladevand fra

Læs mere

Midlertidig tilslutningstilladelse til offentlig spildevandsledning i forbindelse med afledning af oppumpet grundvand Hadsundvej 32, 9575 Terndrup

Midlertidig tilslutningstilladelse til offentlig spildevandsledning i forbindelse med afledning af oppumpet grundvand Hadsundvej 32, 9575 Terndrup Center Natur og Miljø IF Nedbrydning A/S Savannevej 2 9220 Aalborg Ø Mail: hri@ifgroup.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.00-P19-5-14 Ref.:

Læs mere

Sagsnr K

Sagsnr K Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Att.: Katarina Hantzi Dato 26. oktober 2017 Sagsnr. 06.01.05-K08-15-17 BY OG LANDSKAB Tilladelse til midlertidig tilslutning af oppumpet grundvand fra Vestergade,

Læs mere

Stevnstrup Vandværk, tilladelse udskiftning af filter-, udpumpningsanlæg og tilslutningstilladelse til afledning af filterskyldevand

Stevnstrup Vandværk, tilladelse udskiftning af filter-, udpumpningsanlæg og tilslutningstilladelse til afledning af filterskyldevand Stevnstrup Vandværk v/ Rene Dyrholm Stationsvej 37, Stevnstrup 8870 Langå Miljø og Teknik Miljø Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1644 jan.hansen@randers.dk www.randers.dk 07-05-2015

Læs mere

Furesø Kommune Teknisk Forvaltning

Furesø Kommune Teknisk Forvaltning Furesø Kommune Teknisk Forvaltning Tilladelse til tilslutning af renset afværgevand fra afværgeboring hos Statoil A/S, Farum Bytorv 76, 3520 Farum til offentlig spildevandsledning/regnvandsledning Statoil

Læs mere

Skuldelev, beliggende Mosevej 8, 4050 Skibby. Boring nr. B804

Skuldelev, beliggende Mosevej 8, 4050 Skibby. Boring nr. B804 Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Att.: Katarina Hantzi Dato 26. oktober 2017 Sagsnr. 06.01.05-K08-15-17 BY OG LANDSKAB Tilladelse til midlertidig tilslutning af oppumpet grundvand fra vejareal

Læs mere

Teknik- og miljøforvaltningen

Teknik- og miljøforvaltningen Teknik- og miljøforvaltningen!"# $$% % & ' ( Jernpladsen A/S Vandtårnsvej 90 2860 Søborg 11.01.02 SPILDEVANDSTILLADELSE Tilladelse i henhold til miljøbeskyttelseslovens kapitel 4 til tilslutning af overfladevand

Læs mere

Sagsnr K

Sagsnr K Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Att.: Katarina Hantzi Dato 26. oktober 2017 Sagsnr. 06.01.05-K08-15-17 BY OG LANDSKAB Tilladelse til midlertidig tilslutning af oppumpet grundvand fra vejareal

Læs mere

Tilladelsen er tidsbegrænset til 1. juli Herefter ophører den uden yderligere varsel.

Tilladelsen er tidsbegrænset til 1. juli Herefter ophører den uden yderligere varsel. Nørregaard ApS Tevringevej 49 5462 Morud Att: Anders Nielsen Teknik, Erhverv og Kultur 10. juni 2016 Sagsnummer 480-2016-21856 Dokument nr. 480-2016-183063 Cpr.-/CVR-nr/Ejd.nr. 14048 Tilladelse til udledning

Læs mere

Revideret tilslutningstilladelse for spildevand. fra kunstgræsbane, Hovedgaden 96, 4050 Skibby. 4050 Skibby

Revideret tilslutningstilladelse for spildevand. fra kunstgræsbane, Hovedgaden 96, 4050 Skibby. 4050 Skibby Sagsnr. 06.11.00-K08-2-10 Revideret tilslutningstilladelse, for spildevand fra kunstgræsbane, Hovedgaden 96 Revideret tilslutningstilladelse for spildevand fra kunstgræsbane, Hovedgaden 96, Frederikssund

Læs mere

Revideret tilslutningstilladelse

Revideret tilslutningstilladelse Furesø Kommune, By. Erhverv og Natur Revideret tilslutningstilladelse til Krogsgaard-Jensen Automobiler A/S Frederiksborgvej 27 3520 Farum 12. november 2009 Indledning Krogsgaard-Jensen Automobiler A/S

Læs mere

Tilslutningstilladelse til vask af biler hos TDC A/S, Snehvidevej 2

Tilslutningstilladelse til vask af biler hos TDC A/S, Snehvidevej 2 til vask af biler hos TDC A/S, Snehvidevej 2 1 Stamdata for TDC Virksomhedens navn og adresse TDC A/S Herlev Central Snehvidevej 2 2730 Herlev Kommune CVR nr. og p nr. CVR nr. 14773908 P-nr. 1013874960

Læs mere

Palfinger København Valseholmen Hvidovre TEKNISK FORVALTNING Hvidovrevej Hvidovre

Palfinger København Valseholmen Hvidovre TEKNISK FORVALTNING Hvidovrevej Hvidovre Palfinger København Valseholmen 14-18 2650 Hvidovre TEKNISK FORVALTNING Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre Miljøafdelingen SPILDEVANDSTILLADELSE Tilladelse til afledning af spildevand fra vaskehal til det offentlige

Læs mere

Tilslutningstilladelse

Tilslutningstilladelse Tilslutningstilladelse Tilladelse til afledning af processpildevand i medfør af kapitel 4 i miljøbeskyttelsesloven meddelt til Danish Marine Protein A/S GreenLab 39 7860 Spøttrup Skive Kommune Teknisk

Læs mere

Sendt pr. mail til: Anne Krag, Ole Mikkelsen,

Sendt pr. mail til: Anne Krag, Ole Mikkelsen, Teknik- og Miljøafdelingen COWI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sendt pr. mail til: Anne Krag, akra@cowi.com

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk Sagsnr.: 219-2013-33737 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til

Læs mere

Revideret tilslutningstilladelse, for vand fra. fra kunstgræsbane og andre boldbaner, Kalvøvej 9 og 11, 3600 Frederikssund

Revideret tilslutningstilladelse, for vand fra. fra kunstgræsbane og andre boldbaner, Kalvøvej 9 og 11, 3600 Frederikssund Sagsnr. 06.11.00-K08-2-10 Revideret tilslutningstilladelse, for vand fra Kunstgræsbane og andre boldbaner, Kalvøvej 9 og 11 Revideret tilslutningstilladelse for spildevand fra kunstgræsbane og andre boldbaner,

Læs mere

Udledningen til spildevandsforsyningsselskabets regnvandsledning skal ske som angivet på kortbilag.

Udledningen til spildevandsforsyningsselskabets regnvandsledning skal ske som angivet på kortbilag. Koncern Miljø Region hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Att.: Aruwa Bendsen Sagsnr.: 08010414 Den 19-03-2012 1. Udledningstilladelse Region Hovedstaden har med brev af 5. maj 2011 ansøgt om fornyet

Læs mere

Udledningen til spildevandsforsyningsselskabets regnvandsledning skal ske som angivet på kortbilag.

Udledningen til spildevandsforsyningsselskabets regnvandsledning skal ske som angivet på kortbilag. Koncern Miljø Region hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Att.: Aruwa Bendsen Sagsnr.: 08010414 Den 19-03-2012 1. Udledningstilladelse Region Hovedstaden har med brev af 5. maj 2011 ansøgt om fornyet

Læs mere

Ikano Bolig A/S Stationsparken 24, Glostrup. Sendt digitalt til CVR

Ikano Bolig A/S Stationsparken 24, Glostrup. Sendt digitalt til CVR Ikano Bolig A/S Stationsparken 24,2 2600 Glostrup Sendt digitalt til CVR 39184745 Tilladelse til midlertidig udledning og nedsivning af oppumpet grundvand Hillerød Kommune har i maj 2019 modtaget de sidste

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å Sagsnr.: 219-2013-42519 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning

Læs mere

Midlertidig tilslutningstilladelse til tilslutning af oppumpet olieforurenet grundvand fra matr. nr. 595a Skjern Bygrunde, Bækkevangen, 6900 Skjern

Midlertidig tilslutningstilladelse til tilslutning af oppumpet olieforurenet grundvand fra matr. nr. 595a Skjern Bygrunde, Bækkevangen, 6900 Skjern Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing TH. LYNGE PETERSEN A/S Engtoften 18 6900 Skjern Sagsbehandler Yvonne Grandahl Direkte telefon 99741513 E-post yvonne.grandahl@rksk.dk

Læs mere

Fjernvarmecentralen Avedøre Holme Nordholmen Hvidovre TEKNISK FORVALTNING Hvidovrevej Hvidovre

Fjernvarmecentralen Avedøre Holme Nordholmen Hvidovre TEKNISK FORVALTNING Hvidovrevej Hvidovre Fjernvarmecentralen Avedøre Holme Nordholmen 1 2650 Hvidovre TEKNISK FORVALTNING Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre Miljøafdelingen PÅBUD OM SPILDEVANDSTILLADELSE Tilladelse til afledning af spildevand til

Læs mere

Midlertidig tilladelse til avanceret vandbehandling ved aktiv kulfiltrering på Frederiksberg Vandværk, Stæhr Johansens Vej 38, matr. nr.

Midlertidig tilladelse til avanceret vandbehandling ved aktiv kulfiltrering på Frederiksberg Vandværk, Stæhr Johansens Vej 38, matr. nr. Frederiksberg Forsyning Att.: Herman Juhl Sendt pr. mail til: hju@frb-forsyning.dk Midlertidig tilladelse til avanceret vandbehandling ved aktiv kulfiltrering på Frederiksberg Vandværk, Stæhr Johansens

Læs mere

Tilladelse til udledning af grundvand direkte til Harrestrup Å

Tilladelse til udledning af grundvand direkte til Harrestrup Å Rådhusparken 2 2600 Glostrup HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Att. Jens Rasmussen www.glostrup.dk miljo.teknik@glostrup.dk Tlf: 4323 6100 Sendt til jera@hofor.dk Tilladelse til udledning

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb Sagsnr.: 219-2013-2741 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Tilløb til

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg I) til Mejerigrøften

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg I) til Mejerigrøften Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg I) til Mejerigrøften Sagsnr.: 219-2013-36832 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Tilladelse til udledning

Læs mere

Viborg Spildevand A/S Sendt pr. til:

Viborg Spildevand A/S Sendt pr.  til: Viborg Spildevand A/S Sendt pr. email til: Tilladelse til tilslutning af spildevand fra Stoholm og Trevad Renseanlæg til Karup Renseanlæg Viborg Kommune meddeler hermed Stoholm og Trevad Renseanlæg (v.

Læs mere

Bybjerggaard Sundbylillevej 42 A 3600 Frederikssund

Bybjerggaard Sundbylillevej 42 A 3600 Frederikssund Bybjerggaard Sundbylillevej 42 A 3600 Frederikssund Tilslutningstilladelse Journalnr.: 06.01.15-P19-5-15 Udarbejdet af: ahjen Kontrolleret af: mfjel Godkendt af: ahjen Indhold Tilslutningstilladelse...

Læs mere

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2013 SPILDEVANDSFORSYNING

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2013 SPILDEVANDSFORSYNING Takstbladet er udarbejdet med baggrund i Mariagerfjord Vand a s betalingsvedtægt for spildevand, godkendt af Mariagerfjord Byråd den X.X 2012. Betalingsvedtægten kan ses og downloades på Mariagerfjord

Læs mere

Tilslutningstilladelse til vaskeplads hos HOFOR A/S, Smedeholm 1 og 4

Tilslutningstilladelse til vaskeplads hos HOFOR A/S, Smedeholm 1 og 4 til vaskeplads hos HOFOR A/S, Smedeholm 1 og 4 1 Stamdata for HOFOR A/S Smedeholm 1 og 4 Virksomhedens navn og adresse HOFOR A/S Smedeholm 1+4 2730 Herlev Kommune CVR nr. og p nr. CVR nr. 10073022 P-nr.

Læs mere

Tillæg til Tilslutningstilladelse til afledning af afværgevand fra oprensning af lud hos Kemetyl A/S, Søndre Molevej 14, 4600 Køge

Tillæg til Tilslutningstilladelse til afledning af afværgevand fra oprensning af lud hos Kemetyl A/S, Søndre Molevej 14, 4600 Køge Tillæg til Tilslutningstilladelse til afledning af afværgevand fra oprensning af lud hos Kemetyl A/S, Søndre Molevej 14, 4600 Køge Natur og Miljø Juli 2014 1 Teknisk Forvaltning Dato Sagsnummer Dokumentnummer

Læs mere

Tilslutningstilladelse For Kosakgårdens Slagteri Månevej Slangerup

Tilslutningstilladelse For Kosakgårdens Slagteri Månevej Slangerup Tilslutningstilladelse For Kosakgårdens Slagteri Månevej 7 3550 Slangerup Captia: 018944-2013 Udarbejdet af: MFJEL Kontrolleret af: AHJEN Godkendt af: MFJEL Tilslutningstilladelse for Kosakgårdens Slagteri,

Læs mere

Pumpeydelse Samlet vandmængde

Pumpeydelse Samlet vandmængde Billund Vand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 141.120 m³ grundvand 05. oktober 2015 Billund Kommune meddeler hermed Billund Vand tilladelse til

Læs mere

Spildevandstilladelse

Spildevandstilladelse Teknik- og miljøforvaltningen Rosenkæret 39, 2860 Søborg Tlf.: 39575924. Fax: 39 66 33 95. E-post: miljo@gladsaxe.dk Dyssel busser ApS Turbinevej 1 2730 Herlev 22. 01. 2004 Spildevandstilladelse Tilladelse

Læs mere

Bonnerup Consult Aps Fynsvej Middelfart Dato: Att: Jakob Vedel G

Bonnerup Consult Aps Fynsvej Middelfart Dato: Att: Jakob Vedel G Bonnerup Consult Aps Fynsvej 56 5500 Middelfart Dato: 26-04-2016 Att: Jakob Vedel Ref.: J.nr.: METMO 13.02.01-G01-7-15 Tilladelse til midlertidig bortledning af grundvand i forbindelses med byggeri, Rustenborgvej

Læs mere

Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet grundvand ved Skovshoved Havns, Skovshoved pumpestation

Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet grundvand ved Skovshoved Havns, Skovshoved pumpestation Novafos Blokken 9 3460 Birkerød CVR. nr. 31884993 15. januar 2018 Sagsnr. EMN-2017-05039 Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet grundvand ved Skovshoved Havns, Skovshoved pumpestation Rambøll

Læs mere

1. Tilladelsen omfatter udledning til Kilde Å af renset husspildevand fra Vemmetofte Kloster Renseanlæg beliggende matr. nr. 1, Vemmetofte Kloster,

1. Tilladelsen omfatter udledning til Kilde Å af renset husspildevand fra Vemmetofte Kloster Renseanlæg beliggende matr. nr. 1, Vemmetofte Kloster, Center for Plan & Miljø Vemmetofte Kloster Vemmetoftevej 42 4640 Faxe att.: Leif J. Madsen, ljm@vemmetofte.dk Postadresse: Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon 56203000 www.faxekommune.dk Kontoradresse:

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg II) til Æbelholt Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg II) til Æbelholt Å Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg II) til Æbelholt Å Sagsnr.: 36832 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Tilladelse til udledning af renset

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand fra pumpeforsøg ved Kysthus 1-3, Tuborg Syd

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand fra pumpeforsøg ved Kysthus 1-3, Tuborg Syd Danica Ejendomsselskab ApS. Holmens Kanal 2-12 1060 København K 9. januar 2019 Sagsnr. GEO-2019-00010 Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand fra pumpeforsøg ved Kysthus 1-3, Tuborg

Læs mere

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2015 SPILDEVANDSFORSYNING

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2015 SPILDEVANDSFORSYNING Takstbladet er udarbejdet med baggrund i Mariagerfjord Vand a s betalingsvedtægt for spildevand, godkendt af Mariagerfjord Byråd den 19. 12. 2014. Betalingsvedtægten kan ses og downloades på Mariagerfjord

Læs mere

Tilslutningstilladelse

Tilslutningstilladelse VIRKSOMHED OG MILJØ Januar 2018 Tilslutningstilladelse AFLEDNING AF SANITÆRT SPILDEVAND og REGNVAND fra BEFÆSTET P- PLADS TIL OFFENTLIG KLOAK L.M. Huse A/S Ringstedvej 27A, 4440 Mørkøv matr.nr. 23a Syvendekøb

Læs mere

Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV. Att: Hasse K. Davidsen

Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV. Att: Hasse K. Davidsen Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV Att: Hasse K. Davidsen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til reinfiltration

Læs mere

Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å

Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å DIN Forsyning A/S Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Att.: Camilla L. H. Jørgensen, clhj@dinforsyning.dk Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å Varde Kommune

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Dato 28. 01. 2019 Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Sagsnr.: 13/33736 Sagsbehandler: Maj Brit Fisker Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning af

Læs mere

Tilslutningstilladelse Dan Catering, Gammel Klausdalsbrovej 467, Herlev

Tilslutningstilladelse Dan Catering, Gammel Klausdalsbrovej 467, Herlev Tilslutningstilladelse Dan Catering, Gammel Klausdalsbrovej 467, Herlev Indhold 1. Spildevandsteknisk beskrivelse... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Beliggenhed... 3 1.3 Aktiviteter... 3 2. Spildevandsteknisk

Læs mere

Tilslutningstilladelse

Tilslutningstilladelse Allerød Kommune Natur og Miljø GRUNDEJERFORENINGEN RØNNEHOLTPARKEN Ligustervangen 81 3450 Allerød Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Åbningstider

Læs mere

Stacy s ApS v/ Linné Sommer. Bådehavnen Køge. Tilslutningstilladelse for fedtudskiller hos Restaurant Stacy s - Bådehavnen 1

Stacy s ApS v/ Linné Sommer. Bådehavnen Køge. Tilslutningstilladelse for fedtudskiller hos Restaurant Stacy s - Bådehavnen 1 Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Stacy s ApS v/ Linné Sommer Bådehavnen 1 4600 Køge Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilslutningstilladelse for fedtudskiller

Læs mere

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Den nye bane Kbh-Ringsted, BANEDANMARK Relevante underentreprenører Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Læs mere

Tilladelse til tilslutning af spildevand fra slagteri på Langsand Laks

Tilladelse til tilslutning af spildevand fra slagteri på Langsand Laks Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Langsand Laks A/S Langsand 34 6960 Hvide Sande th@alsco.com jbl@langsand.dk Sagsbehandler Anders Nørskov Stidsen Direkte

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af spildevand fra Måløv Rens A/S, til Jonstrup Å.

Midlertidig tilladelse til udledning af spildevand fra Måløv Rens A/S, til Jonstrup Å. Forsyning Ballerup A/S. Ågerupvej 84-86. 2750 Ballerup. MILJØ OG TEKNIK Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 1. december 2014 Tlf. dir.: 41750124 E-mail: sbj@balk.dk

Læs mere

Varde Kommune har den 30. maj 2017 modtaget en ansøgning fra COWI A/S, på vegne af Varde Kloak og Spildevand A/S.

Varde Kommune har den 30. maj 2017 modtaget en ansøgning fra COWI A/S, på vegne af Varde Kloak og Spildevand A/S. Varde Kloak og Spildevand A/S Gl. Kærvej 15 6800 Varde Att.: Mette Skov Hansen, mesk@dinforsyning.dk Naturcenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 7994 6800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Midlertidig

Læs mere

6,5 (min) 8,5 (maks) Minimum 60 % eller Minimum 8 mg/l

6,5 (min) 8,5 (maks) Minimum 60 % eller Minimum 8 mg/l Hillerød kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød Afgørelse sendt til Casper Juul: casper@cc-contractor.dk Midlertidig tilslutningstilladelse til offentlig kloak for fra Milnersvej 39 A Hillerød Kommune

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Aarhus Kommune Center for Byens Anvendelse Att.: Jens Ole Madsen, jeom@aarhus.dk Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C Cvr.nr. 55133018 Side 1 af

Læs mere

Center for Miljøbeskyttelse, MSBA Njalsgade 13, Postboks 380, 1502 København V Tlf ,

Center for Miljøbeskyttelse, MSBA Njalsgade 13, Postboks 380, 1502 København V Tlf , -METRONORD- MIDLERTIDIG TILSLUTNINGSTILLADELSE FOR AFLEDNING AF VAND TIL KLOAK FRA AFVÆRGEANLÆG FOR DEN RØDE BY VED NORDHAVN STATION JULI 2015 Center for Miljøbeskyttelse, MSBA Njalsgade 13, Postboks 380,

Læs mere

Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV. Att: Hasse K. Davidsen

Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV. Att: Hasse K. Davidsen Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV Att: Hasse K. Davidsen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Revideret tilladelse til reinfiltration

Læs mere

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2016 SPILDEVANDSFORSYNING

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2016 SPILDEVANDSFORSYNING Takstbladet er udarbejdet med baggrund i Mariagerfjord Vand a s betalingsvedtægt for spildevand, godkendt af Mariagerfjord Byråd den XX. XX. 2015. Betalingsvedtægten kan ses og downloades på Mariagerfjord

Læs mere

KUNSTGRÆSBANER HÅNDTERING AF DRÆNVAND

KUNSTGRÆSBANER HÅNDTERING AF DRÆNVAND KUNSTGRÆSBANER HÅNDTERING AF DRÆNVAND Heidi Heeschen Maria Benavent Industri og Klima Odense Kommune HÅNDTERING AF DRÆNVAND Nedsivning Tilslutning til kloak Udledning til recipient LOVGRUNDLAG Miljøbeskyttelsesloven

Læs mere

Tilslutningstilladelse McDonald s Mileparken 39, Herlev

Tilslutningstilladelse McDonald s Mileparken 39, Herlev Tilslutningstilladelse McDonald s Mileparken 39, Herlev Indhold 1. Spildevandsteknisk beskrivelse...2 1.1 Indledning...2 1.2 Beliggenhed...2 1.3 Aktiviteter...2 2. Spildevandsteknisk vurdering...3 3. Vilkår...4

Læs mere

Center for Miljøbeskyttelse Njalsgade 13, Postboks 380, 1502 København V Tlf ,

Center for Miljøbeskyttelse Njalsgade 13, Postboks 380, 1502 København V Tlf , - CITYRINGEN MIDLERTIDIG TILSLUTNINGSTILLADELSE FOR AFLEDNING AF VAND TIL KLOAK FRA ETABLERING AF 15 BORINGER FOR GRUNDVANDSSÆNKNING UNDER ETABLERING AF TRANSFERTUNNEL PÅ KONGENS NYTORV JUNI 2017 Center

Læs mere

Slagter Carl s eftf. v/ Winnie Lykke Hansen

Slagter Carl s eftf. v/ Winnie Lykke Hansen Tilslutningstilladelse Slagter Carl s eftf. v/ Winnie Lykke Hansen Roskildevej 19 3550 Slangerup Captia: 002992-2014 Udarbejdet af: ahjen Kontrolleret af: mfjel Godkendt af: ahjen Indhold Tilslutningstilladelse

Læs mere

Tillæg til midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Lerbæk og Grindsted Å

Tillæg til midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Lerbæk og Grindsted Å VARDE KLOAK OG SPILDEVAND A/S Gl Kærvej 15 6800 Varde Att.: Mette Skov Hansen, mesk@dinforsyning.dk og Claus A. Nielsen, clan@dinforsyning.dk. Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Tillæg til

Læs mere

Udledningstilladelse. Kalundborg Forsyning A/S Holbækvej 189B 4400 Kalundborg

Udledningstilladelse. Kalundborg Forsyning A/S Holbækvej 189B 4400 Kalundborg Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Kalundborg Forsyning A/S Holbækvej 189B 4400 Kalundborg DATO 1. februar 2013 SAGS NR. 326-2012-106996 Udledningstilladelse Midlertidig udledning af renset spildevand

Læs mere

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til den offentlige spildevandskloak for Hans Berggren Aps.

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til den offentlige spildevandskloak for Hans Berggren Aps. SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til den offentlige spildevandskloak for Hans Berggren Aps. Hans Berggren Aps. Salbjergvej 22, 4622 Havdrup CVR Nr.:

Læs mere

Søndre Skole Tinghusgade Grindsted. Att.: Serviceleder Henrik Dam.

Søndre Skole Tinghusgade Grindsted. Att.: Serviceleder Henrik Dam. Søndre Skole Tinghusgade 3 7200 Grindsted Att.: Serviceleder Henrik Dam e-mail: hda@billund.dk 31. oktober 2017 Tilslutnings- og udledningstilladelse - afledning af drænvand til Engsøkanalen Billund Vand

Læs mere

Tilladelse til midlertidig udledning af beluftet og sandfiltreret grundvand til Kagsåen

Tilladelse til midlertidig udledning af beluftet og sandfiltreret grundvand til Kagsåen Naturteam Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7, 2860 Søborg Telefon: 39 57 59 24 E-mail: natur@gladsaxe.dk Rambøll Danmark A/S Hannemanns Allé 53 2300 Københavns S Att. Judith Wood 13. juni 2016 Tilladelse til

Læs mere

Hvidovre Kommune har i brev af 5. september 2000 meddelt forvarsel om påbud vedrørende spildevand fra virksomheden.

Hvidovre Kommune har i brev af 5. september 2000 meddelt forvarsel om påbud vedrørende spildevand fra virksomheden. Schulstad Brød A/S Hammerholmen 21-31 2650 Hvidovre TEKNISK FORVALTNING Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre Miljøafdelingen Sagsbehandler: Helle Buus Tlf.direkte: 3639 3589 Telefax: 36 39 36 58 teknik@hvidovre.dk

Læs mere

I ønsker, at vaskehallen skal være i drift alle dage i tidsrummet fra kl. 07:00 22:00.

I ønsker, at vaskehallen skal være i drift alle dage i tidsrummet fra kl. 07:00 22:00. Nordkystens Autocenter A/S H P Christensens Vej 8 3000 Helsingør info@helsingor.peugeot.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/15035

Læs mere

Tilslutningstilladelse

Tilslutningstilladelse JELD-WEN Northern Europe Danmarksvej 9 9670 Løgstør Dato: 5. juli 2019 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-23759 Dokumentnr.: 820-2018-196668 Sagsbehandler: Lise

Læs mere

Ingeniør ne Jernbanegade Esbjerg og CASA Nord ApS St. Strandstræde København K

Ingeniør ne Jernbanegade Esbjerg og CASA Nord ApS St. Strandstræde København K Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Ingeniør ne Jernbanegade 1 6700 Esbjerg og CASA Nord ApS St. Strandstræde 20 1255 København K Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen

Læs mere

Vilkår for udledning af spildevand til offentlig kloak fra Nørregade 70, matr. nr. 15r, Ringsted Markjorder, 4100 Ringsted

Vilkår for udledning af spildevand til offentlig kloak fra Nørregade 70, matr. nr. 15r, Ringsted Markjorder, 4100 Ringsted Evang Ejendomme v.peter Hansen Køgevej 40 4100 Ringsted Dato: 11. oktober 2016 Vilkår for udledning af spildevand til offentlig kloak fra Nørregade 70, matr. nr. 15r, Ringsted Markjorder, 4100 Ringsted

Læs mere

Tilladelse til udledning af spildevand til det offentlige kloaksystem OK a.m.b.a. Solrød Strandvej 150-154, 2680 Solrød Strand

Tilladelse til udledning af spildevand til det offentlige kloaksystem OK a.m.b.a. Solrød Strandvej 150-154, 2680 Solrød Strand SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Tilladelse til udledning af spildevand til det offentlige kloaksystem OK a.m.b.a. Solrød Strandvej 150-154, 2680 Solrød Strand OK a.m.b.a. CVR nr.: 12761732 Solrød

Læs mere

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for Ørnesædets Varmecentral Ørnesædets Varmecentral CVR nr.: 88518314 Stenløkke 1, 4622 Havdrup

Læs mere

Tilladelse til udledning af spildevand til den offentlige kloak Villabyernes Boligselskab

Tilladelse til udledning af spildevand til den offentlige kloak Villabyernes Boligselskab SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Tilladelse til udledning af spildevand til den offentlige kloak Villabyernes Boligselskab Villabyernes Ejendomskontor CVR nr.: - Lindeholmen 4 P nr.: - Tilladelsesdato:

Læs mere

8. marts Sagsnr

8. marts Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse MetNord JV Sundkrogsgade 16 2150 Nordhavn Metronord, Nordhavn Station Transfertunnel TT2, Midlertidig tilslutningstilladelse for afledning

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Att.: Inger Mølgaard Andersen inma@hofor.dk Den 7. marts 2016 J.nr. 15/12992 Ref. skkj Direkte telefon: 56182225 Tilladelse

Læs mere

Sagsnummer - udfyldes af kommunen. Ejers navn Tlf. e-mail. Kontaktperson Tlf. e-mail

Sagsnummer - udfyldes af kommunen. Ejers navn Tlf. e-mail. Kontaktperson Tlf. e-mail TEKNIK OG MILJØ Udfyldt skema sendes til: Sagsnummer - udfyldes af kommunen Herning Kommune Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning e-mail: teknik@herning.dk Ansøgning om tilladelse til tilslutning

Læs mere

Metroselskabet, Cityringen, Kongens Nytorv, Transfertunnel, Midlertidig tilladelse til afledning af vand til kloak fra grundvandskontrolanlæg

Metroselskabet, Cityringen, Kongens Nytorv, Transfertunnel, Midlertidig tilladelse til afledning af vand til kloak fra grundvandskontrolanlæg KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT NCC Danmark Relevante underentreprenører Metroselskabet, Cityringen, Kongens Nytorv, Transfertunnel, Midlertidig tilladelse til afledning

Læs mere

Tilslutningstilladelse

Tilslutningstilladelse Furesø Kommune Teknisk Forvaltning Tilslutningstilladelse Møbel- og Tæpperenseriet v/ Jens-Ole Nielsen Ryttermarken 2B 3520 Farum 15. april 2008 Indhold: INDLEDNING...3 TILSLUTNINGSTILLADELSE...3 VILKÅR

Læs mere

Hjørring Kommune. Forsvarets ejendomsstyrelse Arsenalvej 55. Hjørring den TILLADELSE TIL

Hjørring Kommune. Forsvarets ejendomsstyrelse Arsenalvej 55. Hjørring den TILLADELSE TIL Hjørring Kommune Forsvarets ejendomsstyrelse Arsenalvej 55 9800 Hjørring TILLADELSE TIL Hjørring den 10-11-2016 Sagsnr.: 06.11.01-G01-14-16 Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon

Læs mere

3. Der må maksimalt afledes 750 m 3 til Moserenden med et maksimalt flow på 10 m 3 /time (svarende til ca. 2,78 l/s).

3. Der må maksimalt afledes 750 m 3 til Moserenden med et maksimalt flow på 10 m 3 /time (svarende til ca. 2,78 l/s). ORBICON A/S Ringstedvej 20 4000 Roskilde Att: Sandra Roost 26. NOVEMBER 2018 JOURNALNUMMER 06.11.01-P19-1-18 KS SIAGUDMU MIDLTERTIDIG UDLEDNINGSTILLADELSE AF GRUNDVAND FRA PRØVE- PUMPNING PÅ TROMMESLAGERVEJ

Læs mere

Matr.nr. Anlægstype. 2.050 m 3 /d BI 5 780 kg/d H01, H02, P01, P02, P06-P10, P12-P14, R01-R04, R09. R10.

Matr.nr. Anlægstype. 2.050 m 3 /d BI 5 780 kg/d H01, H02, P01, P02, P06-P10, P12-P14, R01-R04, R09. R10. Anlægsidentifikation Kommune Græsted-Gilleleje Anlægsnavn og nr. Udsholt Renseanlæg 213-27 Adresse Udsholt Strandvej 181 3230 Græsted Matr.nr. Anlægstype MBNDK Dimensioneringsforudsætninger Tørvejr inkl.

Læs mere

#split# 5. Bundfældningstanken skal tømmes for slam efter behov. Slammet skal bortskaffes efter gældende regler.

#split# 5. Bundfældningstanken skal tømmes for slam efter behov. Slammet skal bortskaffes efter gældende regler. #split# MANNA VANDVÆRK Kilden 7 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 29-03-2017 Sags. nr.: 06.11.01-P19-1-17 Sagsbeh.: Jes Rose Nielsen Lokaltlf.: +4599455519 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon

Læs mere

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Frederikshavn Forsyning A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CR-nr. 29189498 ia

Læs mere

MIDLERTIDIG TILLADELSE TIL AFLEDNING AF SPILDEVAND TIL KLOAK FRA VALBY VANDKULTURHUS, JULIUS ANDERSENS VEJ 1, MATR. NR VALBY.

MIDLERTIDIG TILLADELSE TIL AFLEDNING AF SPILDEVAND TIL KLOAK FRA VALBY VANDKULTURHUS, JULIUS ANDERSENS VEJ 1, MATR. NR VALBY. MIDLERTIDIG TILLADELSE TIL AFLEDNING AF SPILDEVAND TIL KLOAK FRA VALBY VANDKULTURHUS, JULIUS ANDERSENS VEJ 1, MATR. NR. 2123 VALBY. Marts 2010 Center for Miljø i Københavns Kommune, Kalvebod Brygge 45,

Læs mere

3.900 m 3 /d BI 5 780 kg/d. 288 m 3 /t Tot-N 156 kg/d B1, B2.1, B3, B4, B6.1, B8.1

3.900 m 3 /d BI 5 780 kg/d. 288 m 3 /t Tot-N 156 kg/d B1, B2.1, B3, B4, B6.1, B8.1 Anlægsidentifikation Kommune Anlægsnavn og nr. Jægerspris Tørslev 225-19 Adresse Strandvej 2 Gerlev 3630 Jægerspris Matr.nr. Anlægstype 4ah Tørslev MBNDK Dimensioneringsforudsætninger Tørvejr inkl. indsivning

Læs mere

SPILDEVAND TILSLUTNINGSTILLADELSE

SPILDEVAND TILSLUTNINGSTILLADELSE . SPILDEVAND TILSLUTNINGSTILLADELSE NYKØBING SYGEHUS NY P-PLADS VED EJEGODVEJ 33, 4800 NYKØBING F. GULDBORGSUND KOMMUNE CENTER FOR TEKNIK & MILJØ XX-NOVEMBER-2015 SAG NR 15/42763 Tilslutningstilladelse

Læs mere

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for Peter Olsens Automobiler Peter Olsens Automobiler CVR nr.: 87069451 Salbjergvej 23, 4622

Læs mere

Tilladelse til udledning af skyllevand og byggegrubevand i forbindelse med renovering af vandledninger

Tilladelse til udledning af skyllevand og byggegrubevand i forbindelse med renovering af vandledninger Herlev Bygade 90 2730 Herlev HOFOR Vand, Ørestads Boulevard 35, 2300 København S Att: Bibi Iqbal Shabeer, e-mail: bish@hofor.dk Tina Baastrup Damgaard, e-mail: tiba@hofor.dk 16. september 2013 Journalnr.

Læs mere