ROSKILDE GYMNASTIKFORENING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ROSKILDE GYMNASTIKFORENING"

Transkript

1 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Maj 2018 Skrevet af: Anja Hauge Pigerne fra Sports Acro Aspiranter Øvede var et af de mange hold, der viste, hvad de havde lært til RG's lokalopvisning 24. marts Se flere billeder fra opvisningen nederst i nyhedsbrevet. Foto: Anja Hauge. Så blev det tid for sommersæson (eller sommerpause) for de forskellige hold i Roskilde Gymnastikforening. I denne udgave kan du læse om generalforsamlingen, hvordan det er gået de forskellige hold til konkurrencer, om hvordan du bliver frivillig på Roskilde Festival og lidt om en springtur til Køge. Til sidst vil du kunne læse lidt om Roskilde Gymnastikforenings lokalopvisning. God fornøjelse!

2 Generationsskifte i Roskilde Gymnastikforening I Roskilde Gymnastikforening bliver der nu taget hul på et generationsskifte i bestyrelsen. Efter 49 år i bestyrelsen træder Bente Lindegaard Magnusson efter denne valgperiode tilbage og når derfor at have siddet imponerende 50 år i bestyrelsen. Allerede ved sæsonstart kommer der til at sidde en ny formand på posten: Lars Walmod. Skiftet kommer allerede i september for at sikre, at overgangen bliver så flydende som muligt, hvor der fortsat kan trækkes på Bentes store viden om gymnastikforeningen. På næstformandsposten forbliver Esben Buhl, men Lars Walmod bliver ligeledes næstformand frem til han overtager posten i september, hvor Lars og Bente skifter plads. Bente har igennem sin tid i Roskilde Gymnastikforening været med til at fastholde foreningens position som den største gymnastikforening i Roskilde. Hun har altid været nysgerrig på at oprette nye og anderledes hold og har fastholdt en fornuftig økonomisk linje, der gør, at foreningen i dag har en sund økonomi. Derfor kan foreningen investere i nye redskaber, bl.a. en ny super stortrampolin til idrættens hus på Kildegården en stortrampolin, der kun er få af i hele Europa. Bestyrelsen har samlet fundet frem til denne løsning, som vi tænker, er den bedst mulige for Roskilde Gymnastikforening, så foreningen fortsat kan levere flotte resultater og fastholde vores stolte traditioner. Den nye bestyrelse efter generalforsamlingen 13. marts 2018 består således af: Lars Walmod Bente Lindegaard Magnusson Esben Buhl Hanne Hede Kim Jørgensen Suppleant: Rolf Bluhme Hansen

3 En springtur til Køge Der blev blandt andet øvet håndstand i Køge Springcenter 13. januar. Foto: Rolf Bluhme Hansen. Lørdag d. 13. januar var TeamGym, Acro og Springmix en tur i Køge Springcenter. 4 timer blev der brugt på at springe, lege og bruge de faciliteter, som springcenteret har at byde på. Alt i alt var det en god dag, med anderledes træning og hygge. Frivillig på Roskilde Festival Kunne du tænke dig at blive en del af et fedt fællesskab og samtidig få et GRATIS armbånd til Roskilde Festival 2018? Så er det nu, du skal tilmelde dig som frivillig i foreningens madbod på festivalen! Boden, som ligger inde på festivalpladsen med udsigt til Orange Scene, skal bruge 65 frivillige over 18 år. Overskuddet går til foreningens børn og unge under 25 år.

4 Du skal kunne arbejde i alt 24 timer fordelt på hele døgnet fra onsdag d. 4. juni 2018 kl til d. 8. juni 2018 kl Vagterne er af 8 timers varighed. Er du over 65 år skal du dog kun arbejde i 18 timer i alt kontakt i det tilfælde administrator på: festival@roskildegf.dk Det er ikke kun arbejde, når du er med Roskilde Gymnastikforening på festival. Astrid Mygind Olsen har været frivillig i Roskilde Gymnastikforenings madbod både 2015 og i For hende er det vigtigt, at hun arbejder et sted på festivalen, hvor fællesskabet betyder meget. Det er vigtigt, at man har det sjovt og godt, når man arbejder på en festival, og det har man i høj grad i boden hos Roskilde Gymnastikforening, siger Astrid Mygind Olsen. Så skal du med Roskilde Gymnastikforening på festival i år? Så hold øje med hjemmesiden, eller kontakt Lene og May-Britt på: festival@roskildegf.dk Vi ses til en forrygende festival! Roskilde Gymnastikforening søger administrativ medarbejder Roskilde Gymnastikforening er Roskildes største gymnastikforening, og vi forventer at blive endnu flere. Derfor søger vi en administrativ medarbejder, som skal løfte en lang række opgaver, der tidligere har lagt på frivillige hænder. Vores vision er: Vi vil være den førende forening inden for både bredde og elite gymnastik i Roskilde Kommune. Roskilde Gymnastikforening skal yderligere være en attraktiv arbejdsplads for dets instruktører, hvor deres trivsel og udvikling er prioriteret højt. Arbejdstiden vil som udgangspunkt være fra kl på hverdage, dertil kommer deltagelse i bestyrelses- og instruktørmøder, arrangementer m.v., ligesom der kan forekomme opgaver i dagstimerne. Opgaverne er bl.a. nøgleopdateringer, booking af sale/ haller, udformning af kontrakter, medlemsadministration, kursustilmeldinger og igangsætning/tovholder på nogle af alle de ting, foreningen har i gang og vil fremadrettet.

5 Du skal: Dele vores vision Have erfaring med at arbejde med frivillige Have en gymnastikfaglig baggrund Være struktureret og evne at holde styr på tingene Ekstra plusser vil være: Erfaring med opdatering af hjemmesider/sociale medier Kommunikativ erfaring f.eks. nyhedsbreve Erfaring med bogholderi/økonomifunktion Der vil i nogle perioder være ekstra travlt men dette udjævnes over året. Vi tilbyder en forening, som har vokseværk, en engageret bestyrelse som ønsker at udleve visionen, 75 instruktører & hjælpere på vores 45 hold. Roskilde Gymnastikforening bliver en del af det nye Idræts- og Bevægelsescenter, hvor vi bl.a. får vores egen trampolinhal. Ansøgningsfrist 20. maj 2018, og ansættelsesdato hurtigst muligt herefter. Løn efter kvalifikationer. Din ansøgning & CV bedes fremsendt til foreningens kasserer på hanne@roskildegf.dk. Lønkrav bedes anført i ansøgningen. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, kan Hanne kontaktes på efter kl Læs mere om os på

6 Både guld, sølv og bronze til Roskilde Gymnastikforening Flere af foreningens hold har været til konkurrencer i løbet af foråret. Her kan du læse, hvordan det er gået de forskellige hold, og hvor de næste opvisninger og konkurrencer finder sted. TeamGym kom hjem med guld til Roskilde Gymnastikforening, og de var ikke de eneste, der kom hjem med flotte resultater denne sæson. Foto: Bo Belkov. Juniorne måtte tidligt op og forlade kildegården da klokken var 6.40 turen gik til Virum. Velbekomme og varmet op gik vi i gang med rotationen, som hed rytme, bane, trampet. Alt gik efter planen, dog havde vi ikke regnet med at, der var lidt nervøsitet sneget med på turen, men da vi endelig kom på gulvet, og serien var færdig, var alle bare top klar til at springe, som også skete uden de store udfordringer. Så kunne Juniorne slappe af og se de sidste karakterer tikke ind. Da trampet karakteren kom på tavlen, så var der jubel i vores lille lejer. Nu måtte vi vente på vores pokal og vores medaljer af guld. Bo Belkov, instruktør Og TeamGym er ikke de eneste, der er vendt tilbage med medaljer til foreningen i denne sæson.

7 Sports Acro var 7. april i Svinninge, hvor Sjællandsmesterskaberne blev afholdt. Det blev til bronze for Filippa, Sarah og Signe W i International Junior Trio, 1. Division. I International Junior Trio, 1. Division endte Kristine, Pernille og Frederikke med en andenplads. Endvidere fik Kristine, Pernille og Frederikke en ekstra medalje med hjem ved Sjællandmesterskaberne Open, hvor de fik en anden plads. I starten af marts var foreningens unicyklister til Danmarksmesterskaberne i Jyllinge. De stillede op med otte cyklister i freestyle+, et hold i hockey samt et hold til juniorhockey (op til 14 år). Her høstede unicyklisterne hele fire medaljer med hjem. Andrea fik en andenplads i solo 0-14 år, Freja a.k.a Fruit en andenplads i solo over 15 år, en andenplads gik til Charlotte og Laura i pair Freestyle over 15 år, og sidst fik Mia og Lærke en tredjeplads i Freestyle 0-11 år. Rope Skipping Konkurrence har været til tre konkurrencer i år. Ved Sjællandsmesterskaberne for hold i begynderrækken blev det til en 8. plads som senere blev til en 12. plads ved Danmarksmesterskaberne. I topersoners konkurrence tog Rope Skipping Konkurrence en 7. og 14. plads med hjem. Selvom sæson 2017/2018 snart lakker mod enden, er der dog stadig opvisninger og konkurrencer at se frem til: maj 2018 Danmarksmesterskaberne i Sports Acro Fuglebjerg maj 2018 To internationale trioer fra Sports Acro Holland maj 2018 Danmarksmesterskaberne i Sports Acro Hammel 2. juni 2018 Gymnastikdage ved Fjorden, Vigen Camping juli 2018 Foxy Ladies and Gentlemen Festival del Sol i Italien Lokalopvisningen Lørdag d. 24. marts 2018 var der lokalopvisning i Roskilde Gymnastikforening i Roskilde Hallerne. Det var en dag fyldt med masser af gymnastik, parkour, unicykling, sjipning, Sports Acro og TeamGym. Der var gymnaster på gulvet i næsten alle aldersgrupper, og publikum fik set både voldsomme vejrskift, cirkus, disney-prinsseser, menneskelige pyramider og en enkelt krig på gulvet.

8 Gymnasterne fik desuden en overraskelse, da alle instruktørerne gik på gulvet for at vise en lille overraskelse, de havde arbejdet på. Herunder kan du se nogle billeder fra dagen både fra opvisningsgulvet, men også fra backstage.

9 Foto: Anja Hauge.

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017 Velkommen Skrevet af: Anja Hauge Velkommen til Roskilde Gymnastikforenings nyhedsbrev. Her kan du læse om, hvad der sker i foreningen, og samtidig få

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening December 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Hilsen fra bestyrelsen Skrevet af: Anja Hauge Det var tid til juleferie, og det gælder også Roskilde Gymnastikforenings gymnaster. Foto: Anja Hauge

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Sep. 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Sep. 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Sep. 2017 Skrevet af: Anja Hauge Kære medlemmer Velkommen til sæson 2017/2018 i Roskilde Gymnastikforening. Vi glæder os til en ny sæson med en masse gode træninger

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

Taastrup Gymnastik Forening Formandens beretning for 2014 Generalforsamlingen 11/1-2015

Taastrup Gymnastik Forening Formandens beretning for 2014 Generalforsamlingen 11/1-2015 Taastrup Gymnastik Forening Formandens beretning for 2014 Generalforsamlingen 11/1-2015 Rundt om foråret Flot Lokalopvisning med deltagelse af blandt kæmpe hold fra Stevns. Årsfest med stor tilslutning.

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening

Munkebjerg Gymnastikforening Dagsorden for bestyrelsesmøde Munkebjerg Gymnastikforening Den 14. marts 2016 kl. 19.00 hos Maria Fengersvej 20, 5230 Odense M Fraværende: Ansvar Side 1 af 5 1. Meddelelser og formalia a) Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019.

Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019. Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019. Medlems udvikling Endnu et år er gået, og igen ser vi tilbage på en imponerende sæson. Vi har i denne sæson været lidt færre gymnaster

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

Solrød Gymnastikforening. Søndag d. 27. april 2014 I Solrød Idrætscenter

Solrød Gymnastikforening. Søndag d. 27. april 2014 I Solrød Idrætscenter Søndag d. 27. april 2014 I Solrød Idrætscenter 1 Formanden har ordret: Det er mig en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til den årlige forårsopvisning i Solrød Gymnastikforening opvisning nr. 41 siden

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE

DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE SÆSONSTART I UGE 35 DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE ONLINETILMELDING ÅBNER 12. aug. 2015, kl. 19 13. aug. 2015, kl. 19 Se mere på hoerning-puls.dk MANDAG HØJBOSKOLEN BAKKESKOLEN HØRNING

Læs mere

Generelt i ROG. Beretning

Generelt i ROG. Beretning Beretning 2018-2019 Generelt i ROG Vi har i løbet af 2018 haft 1543 medlemmer igennem i sæsonen inkl. sommerhold. Vi har i de sidste mange sæsoner slået rekord med antal medlemmer, men i år er det ca.

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Forældremøde TGAV 2013

Forældremøde TGAV 2013 Forældremøde TGAV 2013 Dagsorden Sæsonen der er gået Økonomien i TGAV Sæson 2013-2014 og den øvrige fremtid - Herunder præsentation af div. udvalg Rytme-gulv Roskilde Festival 2013 SM 9. marts 2014 Sæson

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

GOLF, SKYDNING OG RACE UNDER SAMME TAG COPENHAGEN GOLF-INDOOR UDVIDER IGEN! - NU OGSÅ MED 6 RACE-SIMULATORER -

GOLF, SKYDNING OG RACE UNDER SAMME TAG COPENHAGEN GOLF-INDOOR UDVIDER IGEN! - NU OGSÅ MED 6 RACE-SIMULATORER - GOLF, SKYDNING OG RACE UNDER SAMME TAG COPENHAGEN GOLF-INDOOR UDVIDER IGEN - NU OGSÅ MED 6 RACE-SIMULATORER - NYHED COPENHAGEN GOLF-INDOOR TILBYDER: Golfspil på 7 FullSwing simulatorer, hvor du kan spille

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Solrød Gymnastik Forening. Søndag d. 28. april 2013 I Solrød Idrætscenter

Solrød Gymnastik Forening. Søndag d. 28. april 2013 I Solrød Idrætscenter Søndag d. 28. april 2013 I Solrød Idrætscenter 1 Formanden har ordret: Det er mig en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til den årlige forårsopvisning i Solrød Gymnastikforening opvisning nr. 41 siden

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014

Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014 Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014 464 gymnaster fordelt på 21 hold - 9 begejstrede børnehold, 4 veltrimmede voksenhold og 8 ambitiøse konkurrencehold, der alle træner, tonser og

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

PGI Opstartsmøde

PGI Opstartsmøde PGI Opstartsmøde 21.08.19 Dagsorden Siden sidst 3 idrætsgrene. Gymnastik fitness, badminton og løb 750-800 medlemmer Pedersborg, Bjernede sorøhallen Omsætning 450.000 29 instruktører, 20 hjælpere og 5

Læs mere

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Underviser til dagligt på Gymnastikhøjskolen Ollerup, Bellinge Gymnasterne og OGF Det er en fantastisk mulighed for at lære mere og opleve suset fra et Europæisk

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 25. marts 2012 kl. 10.00 i Glostrup Hallen, mødelokalerne Referat Der var 16 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Danish Freestyle Team Optagelsesprøve

Danish Freestyle Team Optagelsesprøve Danish Freestyle Team 2019 2020 Optagelsesprøve Kære Unicyklist, Så er det ved at være tid til, igen at afholde optagelsesprøve til vores freestyle hold Danish Freestyle Team. Danish Freestyle Team er

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!!

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!! VELKOMMEN I TGF Velkommen i Taastrup Gymnastik Forening :. Uanset om du er gymnast eller forælder, vil vi gøre alt hvad vi kan for at du føler dig hjemme i TGF. Det arbejde, som instruktører og bestyrelse

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Gymnastikafdelingens beretning 2008

Gymnastikafdelingens beretning 2008 Gymnastikafdelingens beretning 2008 Bestyrelsen Samarbejdet i Gymnastikafdelingens bestyrelse har været rart og udbytterigt. Vi bød velkommen til Iben Svensson Lund som nyt medlem i bestyrelsen. Underudvalg

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder søndag den 19 maj 2013 Kl. 12.50 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til SENIOR DM 2013 i TeamGym Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på!

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på! DGI Storstrømmen - L2017 Landsstævnehold Gymnastikhold - Du kan gå på! www.l2017.dk 2 GPF Landsstævnehold 2017 GF Præstø Fjord Målgruppe: Unge 15+ og voksne Instruktør: Terese og Lars Nerup Sted: Præstø

Læs mere

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Medlemsguide Sæson 2019/2020 Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Indhold Faciliteter...3 Gode råd til gymnasterne... 4 Lokalopvisning...5 Kontaktperson... 5 Kommunikation...

Læs mere

Sæson 2013 / 2014. Velkommen som gymnast og forældre. WWW.springteamnordjylland.net

Sæson 2013 / 2014. Velkommen som gymnast og forældre. WWW.springteamnordjylland.net Sæson 2013 / 2014 Velkommen som gymnast og forældre WWW.springteamnordjylland.net Indholdsfortegnelse Side Børnegymnastik Træner 3 Børnegymnastik Hold 4-7 Teamgym Træner 8 Teamgym Hold 9-14 Teamgym Kalender

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

Dato: lørdag 7. november 2015 Konkurrencestart kl.10:00 Sted: SG-Huset Ryttervej 70

Dato: lørdag 7. november 2015 Konkurrencestart kl.10:00 Sted: SG-Huset Ryttervej 70 Dato: lørdag 7. november 2015 Konkurrencestart kl.10:00 Sted: SG-Huset Ryttervej 70 Infobrev til Power Series 2 SG Cup Program Programmet er nu klar. Der har været stor interesse til konkurrencen. Vi har

Læs mere

G94 Håndbog 2019/2020

G94 Håndbog 2019/2020 2019 G94 Håndbog 2019/2020 Velkommen i G94 Vi sætter stor pris på, at du har tid og lyst til at være frivillig i G94. Du er med til at gøre en forskel for vores over 700 medlemmer, som hver uge kommer

Læs mere

Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Ved Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018

Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Ved Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Ved Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 Overordnet Endnu en sæson der er fløjet afsted. Foråret 2017 og frem til sommer, var som sædvanligt en utrolig travl

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017-2018 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Velkommen til sæson 2014-2015 hos Bellinge Gymnasterne

Velkommen til sæson 2014-2015 hos Bellinge Gymnasterne Bellinge Gymnasterne BYDER VELKOMMEN TIL EN NY SÆSON 2014-2015 Gymnastik børn Sæsonen starter mandag 25. august i uge 35. Rope Skipping Talentafdeling TeamGym Voksenhold Velkommen til sæson 2014-2015 hos

Læs mere

FM 2015. Bolbro-Gymnasterne. Lørdag 14 marts i Odense IdrætsPark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med. Version 2.

FM 2015. Bolbro-Gymnasterne. Lørdag 14 marts i Odense IdrætsPark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med. Version 2. FM 2015 Lørdag 14 marts i Odense IdrætsPark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen til Fynske Mesterskaber TeamGym

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

Gymnastikhuset, der gerne vil lege med

Gymnastikhuset, der gerne vil lege med Gymnastikhuset, der gerne vil lege med En forening sælger topklassefaciliteter til skolerne i forbindelse med eventdage, hvor foreningens instruktører styrer undervisningen i samarbejde med lærerne og

Læs mere

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB 22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB VÆR MED TIL AT SKABE EN GOD STEMNING OMKRING BANEROCK Nu er det blevet tid til

Læs mere

DAG AKTIVITET TIDSRUM INSTRUKTØRER HJÆLPEINS. MINIHJÆLPER PRIS

DAG AKTIVITET TIDSRUM INSTRUKTØRER HJÆLPEINS. MINIHJÆLPER PRIS Sæson 2017/18 Sæsonen starter den 4. september 2017 og slutter den 6. maj 2018 med opvisning i Farum Arena. Kontingentet omfatter. medmindre andet er nævnt ud for holdet, hele sæsonen. Vær derfor opmærksom

Læs mere

SJAW LÆS OM: KUN FOR. Skolesport. Nogle af skolens ældste elever er ved at uddanne sig til junioridrætsledere. stort udbytte for både store og små!

SJAW LÆS OM: KUN FOR. Skolesport. Nogle af skolens ældste elever er ved at uddanne sig til junioridrætsledere. stort udbytte for både store og små! KUN FOR SJAW Skolesport Nogle af skolens ældste elever er ved at uddanne sig til junioridrætsledere. Det giver stort udbytte for både store og små! OPSNUZT I SMUG AF WIZMY ALT DET, DER ER SJOVT AT HØRE

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 2 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Sjællandsmesterskaber i TeamGym. for mini- og juniorgymnaster. i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012

Sjællandsmesterskaber i TeamGym. for mini- og juniorgymnaster. i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012 Sjællandsmesterskaber i TeamGym for mini- og juniorgymnaster i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012 Sjællandskredsen glæder sig til i samarbejde med Gadstrup TeamGym at byde velkommen til Sjællandsmesterskaberne

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

HUSK J TORSDAGENS PROGRAM Indkvartering Præsentation af skoler og generalforsamling i spisesalen

HUSK J TORSDAGENS PROGRAM Indkvartering Præsentation af skoler og generalforsamling i spisesalen HUSK J TAG ET SMUT FORBI AKROSTANDEN OG GIV JERES BIDRAG TIL TORSDAGENS PROGRAM LEGEBIKSEN 9.00 10.00 Indkvartering 10.00 10.45 Præsentation af skoler og generalforsamling i spisesalen 10.50 12.05 Fællesmodul

Læs mere

Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med

Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

ÅRSMØDE GYMNASTIK FOR ALLE

ÅRSMØDE GYMNASTIK FOR ALLE ÅRSMØDE GYMNASTIK FOR ALLE DEN 29. OKTOBER 2016 175 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 29. oktober 2016 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst og præsentation af deltagere

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Opgaver. Gymnastik. Før du læser. Kig på forsiden. Fortæl om, hvad du kan se på billedet. Bogens titel. Forfatter. Forlag

Opgaver. Gymnastik. Før du læser. Kig på forsiden. Fortæl om, hvad du kan se på billedet. Bogens titel. Forfatter. Forlag Gymnastik Før du læser Kig på forsiden. Fortæl om, hvad du kan se på billedet. Bogens titel Forfatter Forlag Læs også bagsideteksten. Skriv sætningen færdig. Når du hopper 1 Hvilke andre ord kommer du

Læs mere

IF32 Glostrup Gymnastikforening Holdbeskrivelser til hjemmesiden/program 2014-2015

IF32 Glostrup Gymnastikforening Holdbeskrivelser til hjemmesiden/program 2014-2015 IF32 Glostrup Gymnastikforening Holdbeskrivelser til hjemmesiden/program 2014-2015 Hold 101 Familiegymnastik 1 Mandag kl. 16:00-16:45 Et hold, hvor børn, forældre og bedsteforældre kan få rørt sig. Vi

Læs mere

GYMNASTIK 2007-2008. Mennesker mødes og har det hyggeligt...

GYMNASTIK 2007-2008. Mennesker mødes og har det hyggeligt... GYMNASTIK 2007-2008 Mennesker mødes og har det hyggeligt... Velkommen i Tuse Idrætsforenings Gymnastikafdeling Velkommen til endnu en spændende sæson i Tuse Gymnastikafdeling. I år har vi atter et nyt

Læs mere

Frivillige tilbyder en aktiv dag

Frivillige tilbyder en aktiv dag Frivillige tilbyder en aktiv dag Et initiativ fra en forening og SFO giver børn mulighed for at opleve en god dag med masser af sport. Frivillige kræfter driver det, og det er nemt at finde frivillige,

Læs mere

Årshjulet for Version 5. Det der står i denne kolonne deltager alle i. Ting som der skal arbejdes med. Måneder

Årshjulet for Version 5. Det der står i denne kolonne deltager alle i. Ting som der skal arbejdes med. Måneder Det der står i denne kolonne deltager alle i Årshjulet for 2015-2016 Version 5 Måneder August Instruktørmøde Mandag d. 17.8. Kl. 19-21 Vi forventer at alle deltager, skulle du blive forhindret, så skal

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Vejle Gymnastik-Forenings 124. ordinære generalforsamling d. 16. november 2011 i DGI huset.

Vejle Gymnastik-Forenings 124. ordinære generalforsamling d. 16. november 2011 i DGI huset. Vejle Gymnastik-Forenings 124. ordinære generalforsamling d. 16. november 2011 i DGI huset. Bestyrelsens beretning. Medlemsstatistik: Som sædvanlig vil jeg starte min beretning med lidt medlemsstatistik.

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med

Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

Velkommen til Tingsted Gymnastikforening

Velkommen til Tingsted Gymnastikforening Velkommen til Tingsted Gymnastikforening HJÆLP HINANDEN Stram tidsplan, det forventes alle har prøvet trøjerne, skrevet sin størrelse og de sidste 4 cifre i cpr. nr. på papiret. Der skal ligeledes tages

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Parkour I Parkour I Lasse Sønnichsen og Mathias Ried-Larsen

Parkour I Parkour I Lasse Sønnichsen og Mathias Ried-Larsen Parkour I Parkour i gymnastiksalen 1. I dette modul vil der være fokus på følgende: Teori om hvad parkour er, hvorfor det er godt at bruge når man træner spring og gymnastik, hvilke pædagogiske overvejelser

Læs mere

afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med

afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med 6-8. marts 2015 I Vejlby-Risskov Hallen, Aarhus Side 1 Indholdsfortegnelse Reglement... 3 Musik:... 3 Konkurrenceafviklingen:... 3 Hvad med skader?...

Læs mere

Bestyrelsens beretning v/formanden Susanne Amdi Sørensen

Bestyrelsens beretning v/formanden Susanne Amdi Sørensen Bestyrelsens beretning v/formanden Susanne Amdi Sørensen Hold i denne sæson Vi startede vores 94. sæson op med 16 børnehold, 6 TeamGym hold samt 15 voksenhold heraf et klippekorthold. Det er altså en forøgelse

Læs mere

Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1. Vinderne af julekortkonkurrencen. Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op

Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1. Vinderne af julekortkonkurrencen. Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1 Indhold: Resultat og Vinderne Vinderne af julekortkonkurrencen Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op Events Ny Sportsgren Landsholdet Klubdragter

Læs mere

Nyhedsbrev april 2012

Nyhedsbrev april 2012 Nyhedsbrev april 2012 Så er vi klar med et lille nyhedsbrev inden vi holder sommerferie. Forårets har været fyldt med mange rigtige gode gymnastik-dage. Tak for nogle helt fantastiske weekender med forårsopvisning

Læs mere