Generalforsamling GVF 22. marts 2018 på Egå Marina

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling GVF 22. marts 2018 på Egå Marina"

Transkript

1 Generalforsamling GVF 22. marts 2018 på Egå Marina Bünyamin Simsek, rådmand for teknik og miljø indleder generalforsamlingen med et oplæg, med fokus på at ophæve lokalplanen, samt at Ndr Strandvej får status af indfaldsvej. Per Seier-Petersen og Øjvind Serup har lavet en illustreret tur hen ad Ndr. Strandvej, der indleder Simsek s oplæg. Det starter med byens kommende udvikling. Der bliver 5000 flere århusianere hvert år, det er i sig selv en udfordring derfor spørger Simsek: styrer vi udviklingen eller styrer udviklingen os? Der har på det seneste været medarbejdere i teknik og miljø, der ikke levede op Ll byens fordringer, disse medarbejdere er ikke mere ansat. Der er derfor kommet en ny organisalonsplan og der kommer fra Rambøl en ny direktør for de godt 1000 medarbejdere i afdelingen. Udviklingen af Århus er ikke en entydig størrelse og de polilske parler er ikke enige. Nogle arbejder for fortykning indenfor ringvejen, andre stræber mod kapacitetsudnyrelse, f.eks. via udnyrelse af eksisterende bygninger (f.eks. skolebygninger, haller etc.) også i opland og småbyer i kommunen. Byens budget består af ca. 18 mia., som polilkerne har Ll opgave at anvende bedst muligt for borgerne. Der er kommet en fornyelse i planloven der muliggør 15-20% almene bygninger også på privat jord. Vedr. vores område er der stramme restrikloner på bebyggelse. Simsek antager at der er interesse for udbygning af bebyggelser på Ndr. Strandvej. Han lover, at udbygningen sker i samarbejde med borgere og foreninger. Mobilitet og fremkommelighed er med Simseks ord en af de store udfordringer. Mange fra udkantsområder og nabobyer undlader at besøge Århus e[er de seneste fortykkelser af byen. Simsek mener, at mere miljøvenlig transport muliggøres bl.a. ved at \erne lyskryds fra Ringvejen. Der skal sikres et bedre flow, idet der er kommet flere biler i Århus de seneste L år, men der er ikke kommet flere p-pladser, vejbaner eller bedre kolleklv trafik. Øjvind rejser spørgsmål vedr. buslinje 20 og støj fra Grenåvej. Der skal 16 medlemmer af byrådet Ll, for at ændre f.eks. 20 erens rute. Der er behov for mere borgermobilisering for at muliggøre ændringer. Jo flere der henvender sig jo større mulighed for indflydelse.

2 Støjværn ved Grenåvej er en vanskelig sag. Lyddæmpende foranstaltninger kræver fokus og midler, så derfor er der også her behov for borgeropmærksomhed og indsats, så der kan skaffes flertal herfor. Simsek vil arbejde for en investeringsplan mhp. at opnå bedre infrastruktur. Spørgsmål Ll Simsek: Hvem er repræsenteret i bydelsrådet, hvordan er spørgsmålet om at ophæve lokalplanen for Risskov, Ndr Strandvej opstået? Det ved Simsek ikke, han anbefaler at fællesrådet kommer mere tydeligt ind i billedet. Øjvind supplerer med, at der er planlagt et beboermøde senere på året, så beboere kan blive hørt. Simsek fortsærer med at berømme at lokalplanen ophæves, så der kan komme mere handelsliv på Ndr Strandvej, der ifølge Simsek skulle være ytret ønske om fra vor side. Det skaber en vis mumlen, og det er Llsyneladende uvist om det Llgodeser de fleste lokales ønsker. Egentlig generalforsamling jfr. dagsorden Valg af dirigent: Sv. Aa. Helsinghoff accepterer valget. Formandens beretning ved Øjvind Serup: Beretning 2018 Der har i årets løb været to situationer, hvor GVF har været inde at støtte naboer til nybyggeri med henvendelser til kommunen. Begge gange har bygherren forsøgt at overskride lokalplanens bestemmelser, hvorved byggesagen er kommet i nabohøring. GVF er imod overskridelser af lokalplaner, da det let bliver en glidebane mod anarki. GVF uddelte i 2017 sin første arkitekturpris, der gik til 4 velfortjente projekter. Vi havde tænkt at lave det som en årligt tilbagevendende begivenhed, men det bliver for tit, så nu kører vi hvert andet år i ulige år. Man kan i sidste GVF- Avis se, hvilke kategorier man kan indstille samt deadline for indstilling. Vi synes det er vigtigt at holde fokus på god arkitektur, da der bygges rigtig meget nyt og laves mange ombygninger. Vores foreningsaftale med FIBIA kører videre og forhåbentlig med tilfredshed. Vi har mulighed for høj hastighed på Internettet og der mangler ikke TV-

3 kanaler, nu hvor VIASAT er kommet med som et gratis tilbud til den store pakke, og som tilkøb i de mindre pakker. Markedspriserne falder jo konstant, og bliver nogen opmærksomme på, at vi ikke er fulgt med ned, vil vi meget gerne orienteres, så vi kan tage nye forhandlinger med FIBIA. I efteråret blev et medlem fra Humlevej opmærksom på, at vi betalte dummebøder, hvis fjernvarmevandet ikke var afkølet med mindst 30 C. Da fremløbstemperaturen imidlertid var blevet sænket, blev det lidt vanskeligere at afkøle med 30, og Affald-Varme ville indstille til byrådet, at temperaturen på returvandet blev sænket med 28, inden man blev straffet. Ændringen er gennemført, og står på Affald-Varmes prisliste. I lov om parkering stod at man ikke måtte på parkere på fortov og yderrabat, og især på vejene ned mod vandet, er yderrabatten et stykke græs eller grus på de smalle veje. Heldigvis blev dette ændret, så yderrabat udgik, og det blev lovligt at parkere her. -Ellers havde det været umuligt at komme forbi med større biler og brandkøretøjer. Det er dog stadig forbudt at holde foran en indkørsel - også sin egen Vores 3 hjertestartere er kommet på hjemmesiden hjertestarter.dk og den tilhørende app. Her kan man også se de øvrige hjertestartere i området. Der er meget fokus på gasarten RADON i disse år. GVF indkøbte for to år siden 3 stk digitale målere, som Bente Blendstrup har stået for udlån af. Der er lavet knap 50 målinger i vores område. Et enkelt sted blev der målt meget forhøjede værdier, og dette undersøges nærmere. Alle andre målinger lå langt under faregrænsen. Det havde vi også forventet, da vi bor på gammel havbund, som ikke udskiller RADON. Det er rart at vide, både for os selv, men også for evt. købere af ejendom på Fedet.

4 Byrådet har besluttet at op mod 900 veje i Aarhus, skal omdannes til private fællesveje - herunder muligvis Jasminvej, der endda har flere offentlige bygninger. Det kan også gælde flere veje på Fedet, at de bliver forfremmet til privat fællesvej, med mindre halvdelen af trafikken er gennemgående - altså ikke vejens egen trafik. Inden en vej omdannes til privat fællesvej, vil den blive opgraderet med ny belysning og ny asfalt. Beboerne vil få 4 års advisering, så man kan nå at etablere vejlaug, hvilket kommunen anbefaler. Fra GVFs side ser vi også gerne at flest mulige veje danner vejlaug, da vi så har mulighed for, at vi kan lave en fælles kontakt til vejens beboere via en vejformand, hvis der er behov for en hurtig kontakt. Hvis en vejforening er medlem af GVF, er medlemskab også billigere, end hvis medlemmerne er enkeltmedlemmer. Langt de fleste veje langs vandet har vejforeninger, da de jo også er private fællesveje. På sidste GF blev der udtrykt ønske om at vi arbejdede for at dæmpe støjen fra Grenåvej. Det er ikke lykkedes GVF at komme igennem til nogen af byrådsmedlemmerne, for at høre hvad planerne er for Grenåvej. GVF har sammen med 30 beboere fra fedet, lavet henvendelse til Teknik & Miljø, som oplyser, at en støjhandlingsplan for området skal forelægges byrådet i foråret Under evt. kan vi prøve om vi kan etablere en aktionsgruppe, der kan følge op på sagen. Byrådet har med Kommuneplan 2015 aflyst Lokalplan 210, der dækkede vores område. Den 18. januar i år indkaldte Planafdelingen beboere langs Ndr. Strandvej, som vil blive berørt af ændringerne. I oplægget til beboermødet kunne vi læse, at man ville tillade bebyggelsesprocent på op til 45% på en del af grundende langs Ndr. Strandvej, samt at Ndr. Strandvej var en indfaldsvej, der skulle være bydelscenter med mulighed for dagligvarebutikker op til Kvm!

5 Efter en noget forvirret præsentation og mange spørgsmål fra de ca 100 fremmødte, talte GVF med de fremmødte fra Planafdelingen. De ville meget gerne mødes med en lokal følgegruppe med henblik på at udforme en ny Lokalplan for området. 3 beboere fra Fedet, her under formanden, har indtil videre haft to møder med Planafdelingen. Vi prøver at beskrive hvad vi finder positivt ved området - det der gør Fedet til noget specielt, og hvad vi helst er fri for i fremtiden. Møderne skal udmønte sig i et nyt beboermøde, hvor vi alle kan give vores synspunkter til kende. Herefter følger den normale høringsperiode, inden der besluttes noget endeligt i Byrådet. I øvrigt henvises til artiklen i forårsudgaven af GVF-Avisen, hvor baggrunden er beskrevet. Efter at Åbrinken og REMA 1000/NETTO var færdig, var den lille grusvej Åvej også helt færdig! GVF har været med i en henvendelse til bygherren med henblik på genetablering af Åvej efter byggeriet af huse og butikker. Vejen er tilfredsstillende genetableret, men man venter stadig på, at der skal etableres et lovpligtigt ejerlaug i bebyggelsen, som man kan forhandle med om den fremtidige vedligeholdelse. Af GVFs øvrige aktiviter kan nævnes Sysselmessen, som vi holdt sidste weekend i november. Der kom ikke flere gæster end året før - ca lokale fandt vej til Bellevuehallen. Vi havde overvejet at droppe projektet, men flere af udstillerne har været så glade for arrangementet og mødet med andre kreative Risskovboere, at vi gentager udstillingen i år, men rykker den 3 uger frem til den 4. november, så den kommer fri af alle julens aktiviteter. Navnet Sysselmessen er ikke helt dækkende, da der kommer rigtig dygtige kunstnere og grafikere. Navnet fremover bliver derfor Sysselmessen - Design, kunst og hobby, og vi vil gerne opfordre til at bakke om om arrangementet, både for udstillere og gæster.

6 Vi har haft en vandring om vores lokale perle Egå Engsø, sammen med en naturvejleder. Ca 20 beboere havde en spændende oplevelse. Vi gentager det derfor i år sammen med en anden naturvejleder. Vi havde også en forfatteraften med Jens Blendstrup i Risskov Kirkes Sognegård. Det var en sprudlende oplevelse med den filmaktuelle forfatter, der berettede om sin - ikke helt almindelige barndom - på Blåmunkevej i Risskov. Vi gentager successen med et besøg af vores lokale forfatter Svend Åge Madsen, den 17. april. Ovartaci museet bliver bevaret, men flytter til Journalisthøjskolen, der flytter ud. Vi har tidligere haft omvisninger på museet, og som man kan læse i den sidste GVF-avis, bliver der mulighed for en sidste tur den 9. juni. I GVF-Avisen har vi fortsat beskrivelserne af vores lokale forretningsdrivende - og det bliver tilsyneladende godt modtaget - ikke mindst hos butikkerne selv, der får mulighed for at fortælle deres baggrund, og hvad der driver dem. Vi lavede sidste forår endnu et lille hæfte med Historier fra Risskov om Risskov Kirke - og i dette forår om Spejderhytterne på Fortevej. De små hæfter bliver godt modtaget, og vi modtager gerne forslag, til emner vi kan tage op. Sidst skal nævnes, at GVF har oprettet en Facebook side, der hedder det samme som vores hjemmeside GVF-Risskov, hvor medlemmerne kan kommunikere indbyrdes, om emner af interesse for grundejere. Altså ikke bortløbne harer og glemte cykler Og selvfølgelig skal jeg også opfordre til at bruge hjemmesiden. Her ligger en masse relevante informationer for husejere, foruden alle de gamle GVF-aviser og de tidligere Historier fra Risskov. Spørgsmål +l beretning: Aflysning af lokalplan 210? Der er ikke ønske om meget tæt bebyggelse ved Ndr Strandvej? Øjvind svarer at planafdelingen er lydhør for vore ønsker.

7 Regnskab: Lille underskud, pga dårligt salg af julekort og indkøb af messingskilte Ll arkitekturpris. KonLngent fastholdes. Valg af Søren Lauridsen, Ådalsvej 4 som suppleant, i øvrigt genvalg. Eventuelt: Nordeafonden har en pulje der omfarer vand og fællesskab på et beløb op Ll 1 mill. Øjvind opfordrer Ll at opreres en gruppe og idegenereres projekter. Der er spørgsmål om pengene kan bevilliges Ll vedligehold af diget pga vejrændringer. Øjvind svarer at digelauget har fokus herpå. Der ønskes at oprere en aklonsgruppe vedr. støj fra Grenåvej. Beboere der ønsker at deltage aklvt bedes henvende sig Ll formanden. Der spørges om et møde muligvis i 80 erne vedr. privat skiltning på vejene mod stranden, hvor der Ldligere har været agoldt et møde i polilregi om skiltning. Der oplæses fra en skrivelse fra kommunen om godkendelser på området. Bemærkning om dialog med kommunen vedr. omlægning f.eks af 12 eren så de indimellem kører via Åkrogen. En gruppe der yder pression er anbefalet. Beboere der ønsker at deltage aklvt bedes henvende sig Ll formanden. Der er problemer med at komme fra sidevejene på Ndr Strandvej pga. parkerede biler. Der opfordres Ll opmærksomhed på P-regler og større afstand ml. parkering og vejhjørne end 5 m. Here[er følger oplægget Cl Planafdelingen, som blev vist Ll Simsek og deltagerne i GF. Den skal være inspiralon for Planafdelingen under Teknik & Miljø, og danne oplæg Ll et senere beboermøde i Risskov, hvor vi alle kan komme med indlæg Ll Risskovs fremld.

8 Ndr. Strandvej turen gennem badebyen Risskov Når jeg har haft en travl dag på kontoret eller i byen (og er i bil), kører jeg altid til højre ned ad Asylvej og til højre i rundkørslen for at ramme hul vejen og få udsigt over bugten - så kommer der ro på, jeg er på vej ned på det flade på vej mod badebyen

9 Det skal indskydes, at jeg normalt cykler til mine daglige gøremål i byen den cykelrute er fantastisk. Venstresving hen ad Rolighedsvej - parken ved Psykiatrisk Hospital, smukt område - gaden krummer - du ser den engelsk inspirerede boligbebyggelse og Risskov kirke til venstre.

10 Højre side med det røde kontorhus, som øjet efter mange år har vænnet sig til, posthuset med nye spændende funktioner - gaden krummer, du passerer jernbaneskinnerne og har Take away til højre i det smukke hvide hus. Nu villaer med blandet erhverv og beboelse samt øjenklinikken til venstre den kunne nu godt strammes lidt op

11 Gaden krummer igen dejligt med sådan et forløb. Nu starter for alvor alle villavejene th og tv på din færd ud ad hovedgaden. Omkring Fortevej-krydset er der spændende, koncentreret bebyggelse med butikker, bagere, café og et supermarked i den gamle biograf, og en stor parkeringsplads; men opdelt i to sektioner (og det er positivt).

12 Gaderummet, rumfornemmelsen er bred, og der er alene en følelse af haveby eller badeby - grønne hække og enkelte mure eller plankeværker karakteriserer forløbet, og sådan fortsætter billedet helt ud til Åkrogs Strandvej. Villaer og specialbutikker er det karakteristiske billede langs hovedgaden.

13 Omkring Bellevuehallen igen et spændende koncentreret område, idrætsfunktionerne, fodbold, tennis, bank. Lagkagehuset, café og restaurant i det smukt renoverede Haldrups butikcenter fedt område. Ja der er mange biler i perioden, men det er jo ikke værre, end at det er til at leve med.

14 Efter mine årelange oplevelser glider trafikken på hovedgaden stille og roligt, ikke alle mener dette, men sådan er det jo Næste koncentrerede område er omkring Djurslands bank (mærkeligt hus, - de skal udvide, der hvor Nehan cykler var, hvordan mon det skal se ud?)

15 Sushi, Hårarkitekten, Blomsterforretning, tøj og frisør - her sker noget i positive størrelser - spændende med de sorte flader der strammer rummet op ved sushi og blomsterbutik. Villaerne langs vejen er ombygget gennem årene til skiftende funktioner - og lad os endelig holde fast i denne tendens.

16 Hovedgaden krummer igen ved Hofmanns palads. De store nye funktioner passer ikke ind i det billede vi kender, på vej ud ad hovedgaden. Men det er desværre sket. Katastrofen indtraf da ingen var vakse nok til at forudse, hvad der kunne ramme Tømmerhandler Poul Hansens grund eller til at stille strikse krav til arkitektur og funktion i rimelige størrelser.

17 Der var en del protester og indsigelser, mod den lokalplan der blev fremlagt, men uden reaktion fra kommunens side. Der er en lille mulighed for at stramme funktion og udseende op: plant høje hække langs hele Rema og Netto s berøringsflade mod hovedgaden og gem alt det grimme væk. Plant vedbend op af facaderne så husene bliver grønne og økologiske at se på. Vedbend vokser hurtigt - se universitetet.

18 Sidste stykke mod Åkrogs Strandvej er også villa-beboelse med blandet erhverv - MIB mad og bager, guldsmed og pizza. En smuk tur og oplevelsesrig tur gennem hovedgaden med meget godt og noget supermarkeds skrammel! Hold fast i de små formater så badeby-billedet fastholdes. Tekst: Arkitekt Per Seier-Petersen, Foto og layout: Øjvind Serup, GVF Mvh Ndr. Strandvej-følgegruppen

GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk

GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk Efteråret nr. 2. 2014, 19. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk Grundejerforeningen Vejlby Fed Psykiatrisk Hospital Tilbud om Fibernet Poul Hansen-grunden Tillykke med Fibernettet! Tak for jeres interesse

Læs mere

Generalforsamling GVF den 28. marts 2019

Generalforsamling GVF den 28. marts 2019 Generalforsamling GVF den 28. marts 2019 A"oldt på Restaurant Egå Marina 1. Valg af dirigent Vagn Olsen blev valgt som dirigent. Som referent vælges Gertrud Iversen. 2. Formandens beretning Beretning 2018-2019

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016

Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016 Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016 Afholdt på Restaurant Egå Marina. Mogens Berg fra Fibia indleder aftenen med foredrag om fiber med internet/tv, som har ca. 900 tilsluttede

Læs mere

indkaldelse af idéer og forslag

indkaldelse af idéer og forslag indkaldelse af idéer og forslag CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET Psykiatrisk Hospital, Risskov - omdannelse til boliger Baggrund for høringen Denne høring udsendes som en orientering og et oplæg til

Læs mere

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Generalforsamling Der indkaldes til ordinær generalforsamling i GVF Grundejerforeningen Vejlby Fed tirsdag

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 8. april 2015 Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for

Læs mere

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. marts 2015 Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for at omdanne erhvervsbygningerne

Læs mere

Storbylandsby II, Halmstadgade 11 på Christiansbjerg

Storbylandsby II, Halmstadgade 11 på Christiansbjerg Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 2. marts 2017 Storbylandsby II, Halmstadgade 11 på Christiansbjerg Dette materiale omhandler et område nær dig. Området ligger i den sydlige del af Skejby

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk

GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk Foråret nr. 1. 2015, 20. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk Grundejerforeningen Vejlby Fed Generalforsamling 26.3. Lopperne støtter Risskov Fiber og NRGI Status på Psykiatrisk Hospital De kommende

Læs mere

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har borgerne mulighed for at fremsende bemærkninger til indholdet. Det sker i høringsperioden, der finder sted, når lokalplanforslaget

Læs mere

Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig

Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 23. marts 2015 Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 967, Boliger og

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. juni 2015 Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune har fået en henvendelse fra en privat grundejer

Læs mere

GVF-Avisen

GVF-Avisen Forår nr. 1.2018, 23. årgang GVF-Avisen www.gvf-risskov.dk Beboermøde om Kommunalplanen Mød Svend Åge Madsen Naturvandring om Egå Engsø Generalforsamling med oplæg ved Rådmand Bünyamin Simsek Præsentation

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj

Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 4. november 2016 Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5

Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 20. februar 2018 Det gamle rådhus på Frederiksborgvej 3-5 skal ikke længere anvendes af Furesø Kommunes administration. Byrådet ønsker derfor, at dette centrale

Læs mere

Grundejerforeningen Ravnsnæs. Generalforsamling 24. April Valg af dirigent Peter Schäfer valgt enstemmig

Grundejerforeningen Ravnsnæs. Generalforsamling 24. April Valg af dirigent Peter Schäfer valgt enstemmig Grundejerforeningen Ravnsnæs Generalforsamling 24. April 2018 1. Valg af dirigent Peter Schäfer valgt enstemmig Dirigenten konstaterede forsamlingens lovlige indkaldelse. 2. Formandens beretning Den skriftlige

Læs mere

Randersvej 229, Skejby - stor udvalgsvarebutik, erhverv og pladskrævende varegrupper

Randersvej 229, Skejby - stor udvalgsvarebutik, erhverv og pladskrævende varegrupper Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 28. april 2016 Randersvej 229, Skejby - stor udvalgsvarebutik, erhverv og pladskrævende varegrupper Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune

Læs mere

indkaldelse af idéer og forslag

indkaldelse af idéer og forslag indkaldelse af idéer og forslag CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Baggrund for høringen Denne høring udsendes som en

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2002

Referat fra generalforsamlingen 2002 \ Referat fra generalforsamlingen 2002 Formanden bød velkommen og fremviste dagsordenen. Formanden informerede om de nye tiltag i området: Området nord for Børnehaven udstykkes og anlægges, så snart der

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

GVF-Avisen. Julekort støtter Sølyst Se hvad din nabo laver... Storskrald og genbrug Nyt om Åbrinken. Efteråret nr. 2. 2015, 20.

GVF-Avisen. Julekort støtter Sølyst Se hvad din nabo laver... Storskrald og genbrug Nyt om Åbrinken. Efteråret nr. 2. 2015, 20. Efteråret nr. 2. 2015, 20. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk Julekort støtter Sølyst Se hvad din nabo laver... Storskrald og genbrug Nyt om Åbrinken Grundejerforeningen Vejlby Fed Årets julekort 2015

Læs mere

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September 2017 - Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Susanne Nørgaard Fra: Anlæg Sendt: 28. juni 2017 10:00 Til: Susanne Nørgaard Emne: VS: Ang.:

Læs mere

GVF-Avisen. Foråret nr , 18. årgang. GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED

GVF-Avisen. Foråret nr , 18. årgang.  GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Foråret nr. 1. 2013, 18. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Generalforsamling: Dagsorden: På valg er: Der indkaldes til ordinær generalforsamling i GVF Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Ejerlauget Meldgårdvej 28.februar 2017

Referat af Generalforsamling i Ejerlauget Meldgårdvej 28.februar 2017 Referat af Generalforsamling i Ejerlauget Meldgårdvej 28.februar 2017 Kim Bogi Jacobsen bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Elvin, nr. 17. Elvin blev valgt uden

Læs mere

GVF s generalforsamling den 14. marts 2007 Formandens beretning

GVF s generalforsamling den 14. marts 2007 Formandens beretning GVF s generalforsamling den 14. marts 2007 Formandens beretning Jeg vil gerne sige velkommen til GVF s generalforsamling og starte med at præsentere bestyrelsen, som består af Vibeke Dahl som næstformand,

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 19. februar 2016 Trøjborgvej 72-74 ny etageboligbebyggelse Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget for Trøjborgvej

Læs mere

Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet

Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet Foretræde for Teknisk Udvalg vedr. lokalplan 1031 Mandag d. 23. maj kl. 18.09 Kamilla Gumede,

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte DEBATOPLÆG Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte Høringsperiode fra den 11. oktober 2018 til den 1. november 2018 Hjo rte spr ing Herlev Rin Herlev

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte forslag.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte forslag. Punkt 14. Godkendelse af kommuneplantillæg 1.040 og Lokalplan 1-1-117 (med Miljørapport) Centerområde, Budolfi Plads, Vingårdsgade, Aalborg Midtby (1. forelæggelse) 2015-016996 By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Vestbyen, Poul Paghs Gade/Valdemarsgade, boliger m.m. Kommuneplantillæg 1.026 og lokalplan 1-3-110 (2. forelæggelse)

Vestbyen, Poul Paghs Gade/Valdemarsgade, boliger m.m. Kommuneplantillæg 1.026 og lokalplan 1-3-110 (2. forelæggelse) Punkt 5. Vestbyen, Poul Paghs Gade/Valdemarsgade, boliger m.m. Kommuneplantillæg 1.026 og lokalplan 1-3-110 (2. forelæggelse) 2014-6829 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte

Læs mere

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format.

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format. Bilag 5 Forslag til besvarelse af indkomne bemærkninger og idéer i den forudgående offentlig høring, vedr. ny boligbebyggelse på Trøjborgvej 72-74 I perioden fra den 19. februar til den 11. marts 2016

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1174 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer, der ønsker at opføre en boligbebyggelse på grunden.

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer, der ønsker at opføre en boligbebyggelse på grunden. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 24. marts 2015 Lokalplan 981, Etageboliger ved Thorvaldsensgade - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 981, Etageboligbebyggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Nyt blandet bolig- og erhvervsområde på den tidl. Gasagrund, Havkærvej i Tilst

Nyt blandet bolig- og erhvervsområde på den tidl. Gasagrund, Havkærvej i Tilst Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 29. november 2016 Nyt blandet bolig- og erhvervsområde på den tidl. Gasagrund, Havkærvej 79-83 i Tilst Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus

Læs mere

Debat om. Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5

Debat om. Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Debat om Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Det gamle rådhus på Frederiksborgvej 3-5 skal ikke længere anvendes af Furesø Kommunes administration. Byrådet ønsker derfor, at dette centrale område

Læs mere

Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Juli 2018 Indsigelse mod ændring af lokalplanen vedrørende ændring af boligområde for Østbrovej 14. Vi er som

Læs mere

Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2016

Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2016 Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2016 Velkommen til gæster, medlemmer og dirigent Beretning om foreningens virksomhed Aflæggelse af det reviderede regnskab Fastsættelse af kontingent Behandling

Læs mere

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013 Sognefogedparkens Grundejerforening Generalforsamling d. 26-02-2013 Dagsorden Valg af dirigent. 1.Valg af stemmetællere efter dirigentens bestemmelser. 2.Bestyrelsens beretning, herunder opfordringer til

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Generalforsamling Kalenderkvarterets Grundejerforening d. 23. november 2016 kl hos 3F, Sommervej 5

Generalforsamling Kalenderkvarterets Grundejerforening d. 23. november 2016 kl hos 3F, Sommervej 5 Generalforsamling Kalenderkvarterets Grundejerforening d. 23. november 2016 kl. 19.30 hos 3F, Sommervej 5 Der var ca. 64 fremmødte og omkring 37 husstande var repræsenteret. Formand Niels Ole Nielsen bød

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Horingssvar vedr. Psykiatrisk Hospital, Risskov - omdannelse til boliger

Horingssvar vedr. Psykiatrisk Hospital, Risskov - omdannelse til boliger Center for Byudvikling og Mobilitet Planafdelingen Kalkvaerksvej 10 8000 Aarhus C Risskov d. 06-10-2015 Horingssvar vedr. Psykiatrisk Hospital, Risskov - omdannelse til boliger Hermed fremsendes indsigelse

Læs mere

Godsbanearealerne et nyt byområde

Godsbanearealerne et nyt byområde Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 4. april 2016 Godsbanearealerne et nyt byområde Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune er i gang med, at planlægge det nye byområde ved

Læs mere

Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019

Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019 1 Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019 Velkommen til alle gæster og NG-medlemmer Orientering om indbrudsforebyggelse og nabohjælp Bo Trygt! 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2013 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Randi Mondorf, Iben Koch og Erik

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

I forbindelse med fordebatten om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet bør følgende sideprojekter overvejes:

I forbindelse med fordebatten om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet bør følgende sideprojekter overvejes: Fra: Plan og Byg, TM (Fællespostkasse) Sendt: 7. marts 20 08:38 Til: Charlotte Zeth Andersen; Louise Bach Mikkelsen VS: Debat om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet Fra:

Læs mere

Byens cykelgade Jernbanegade, Næstved Lárus Ágústsson, laag@cowi.dk COWI A/S

Byens cykelgade Jernbanegade, Næstved Lárus Ágústsson, laag@cowi.dk COWI A/S Denne artikel er publiceret i det elektroniske tidsskrift Artikler fra Trafikdage på Aalborg Universitet (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University) ISSN 1603-9696 www.trafikdage.dk/artikelarkiv

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Vedr. Lokalplan 1031, Omdannelse Psykiatrisk Hospital, Risskov - Endelig

Vedr. Lokalplan 1031, Omdannelse Psykiatrisk Hospital, Risskov - Endelig Foretræde for Teknisk Udvalg, mandag d. 22. maj 2017: Vedr. Lokalplan 1031, Omdannelse Psykiatrisk Hospital, Risskov - Endelig Vi er de kommende ejere af ejendommen beliggende Krathusvej 7, 8240 Risskov,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Et erhvervsområde ved Nordlandsvej omdannes til et blandet bolig- og erhvervsområde

Et erhvervsområde ved Nordlandsvej omdannes til et blandet bolig- og erhvervsområde Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 23. april 2015 Et erhvervsområde ved Nordlandsvej omdannes til et blandet bolig- og erhvervsområde Området er et ældre erhvervsområde på ca. 6 ha og rummer

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger til forhøring af Ny bebyggelse på Kongevejen 205-209

Indsigelser og bemærkninger til forhøring af Ny bebyggelse på Kongevejen 205-209 Indsigelser og bemærkninger til forhøring af Ny bebyggelse på Kongevejen 205-209 Henvendelse fra: Nr. Resumé: Teknisk Forvaltnings kommentarer: Teknisk Forvaltnings forslag: 1. Grundejerforeningen Skovledet,

Læs mere

Til politikerne på Københavns Rådhus Fra Grundejerforeningen Vanløse stationsby Den 14. november 2017 Som nærmeste nabo til Kronen i Vanløse, har vi siden november 2008 været udsat for byggestøj, støv,

Læs mere

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog advokat Peter Schäfer valgt med akklamation Dirigenten konstaterede generalforsamlingens

Læs mere

REFERAT AF BORGERMØDE om Lokalplan 92 samt forslag til tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Vallensbæk Rådhus den 14. april 2016 kl. 17.

REFERAT AF BORGERMØDE om Lokalplan 92 samt forslag til tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Vallensbæk Rådhus den 14. april 2016 kl. 17. REFERAT AF BORGERMØDE om Lokalplan 92 samt forslag til tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Vallensbæk Rådhus den 14. april 2016 kl. 17.30 Til stede Borgere: 76 Politikere: 11 Administration: 14 PROGRAM

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Notat fra borgermøde om forslag til lokalplan Faste Batteri II, torsdag den 28. oktober 2010 kl. 19-21.

Notat fra borgermøde om forslag til lokalplan Faste Batteri II, torsdag den 28. oktober 2010 kl. 19-21. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for NOTAT Bilag 3 Notat fra borgermøde om forslag til lokalplan Faste Batteri II, torsdag den 28. oktober 2010 kl. 19-21. 06-12-2010 Sagsnr. 2010-25364

Læs mere

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 12. januar 2017 Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Dette materiale omhandler et område nær dig. Området er beliggende på den tidligere ingeniørhøjskoles arealer

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019

Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019 G/F Egemosegård Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Flemming H. Jensen, Ib Nielsen, Karna Folmann, Tonni Hansen, Inga Albrechtsen. Bestyrelsessuppleanter: Arne Petersen

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer og efter en høring om ændring af Kommuneplanen.

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer og efter en høring om ændring af Kommuneplanen. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 27. oktober 2014 Lokalplan 981, Etageboliger ved Thorvaldsensgade - Forslag g Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til.

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til. Dato: 18. januar 2019 Børne- og arbejdsmarkedsforvaltningen Aars Skole 9600 Aars Høringssvar vedr. parkering ved Aars C Søren Toft Mølgaard Telefon: 99668800 Mobil: 2982987 Mail: stom@vesthimmerland.dk

Læs mere

Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej

Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 28. oktober 2015 Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Generalforsamling 2 april 2019 kl Andelsboligforeningen Støberiet. Henning Smiths Vej Aalborg

Generalforsamling 2 april 2019 kl Andelsboligforeningen Støberiet. Henning Smiths Vej Aalborg Generalforsamling 2 april 2019 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Støberiet Henning Smiths Vej 11-13 9000 Aalborg 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsregnskab, værdifastsættelse,

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby

Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 11. januar 2017 Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby Dette materiale omhandler et område nær dig. Der planlægges for en boligbebyggelse

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Gasværksvej 10A, 5.th. DK-1556 København V (+45) 33 24 23 08 Mobil 20 49 25 23 mail@nelsson.net

Gasværksvej 10A, 5.th. DK-1556 København V (+45) 33 24 23 08 Mobil 20 49 25 23 mail@nelsson.net ALLAN NELSSON Gasværksvej 10A, 5.th. DK-1556 København V (+45) 33 24 23 08 Mobil 20 49 25 23 mail@nelsson.net Naturklagenævnet Rentemestervej 8 2400 København NV København, den 8. november 2010 Klage over

Læs mere

Arkitekturprisen i Jammerbugt Kommune. Bestemmelser for præmiering af god arkitektur i Jammerbugt Kommune

Arkitekturprisen i Jammerbugt Kommune. Bestemmelser for præmiering af god arkitektur i Jammerbugt Kommune Arkitekturprisen i Jammerbugt Kommune Bestemmelser for præmiering af god arkitektur i Jammerbugt Kommune Arkitekturprisen i Jammerbugt Kommune Udgivet af Jammerbugt Kommune Udgivelsesdato: 1. maj 2009

Læs mere

Hjertelig velkommen til workshop 26. februar 2015

Hjertelig velkommen til workshop 26. februar 2015 K L I M A K L A R I S K I B H U S F R A R E G N V A N D T I L N Y E R E K R E AT I V E M U L I G H E D E R Hjertelig velkommen til workshop 26. februar 2015 1 AFTENENS PROGRAM 18.30 Velkomst og status

Læs mere

Der har været en del ønsker om foretræde for udvalget, og der blev stillet en række spørgsmål. Spørgsmålene er besvaret i dette notat.

Der har været en del ønsker om foretræde for udvalget, og der blev stillet en række spørgsmål. Spørgsmålene er besvaret i dette notat. Notat Side 1 af 5 Til Til Kopi til Lokalplan 1031 - Forslag Medlemmerne af Teknisk Udvalg Drøftelse På byrådsmødet den 11. maj 2016 blev sag nr. 13: Lokalplan 1031, Omdannelse Psykiatrisk Hospital, Risskov

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 1. april 2017 kl. 10.00 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

DAGSORDEN. Skæring Strand - møde med storgruppe 5. 16:30 Velkomst og introduktion. 16:45 Oplæg. 17:15 Kvalitetssikring og input i grupper

DAGSORDEN. Skæring Strand - møde med storgruppe 5. 16:30 Velkomst og introduktion. 16:45 Oplæg. 17:15 Kvalitetssikring og input i grupper DAGSORDEN Skæring Strand - møde med storgruppe 5 16:30 Velkomst og introduktion 16:45 Oplæg 17:15 Kvalitetssikring og input i grupper 18:15 Fælles opsamling i plenum 18:30 Det videre forløb og farvel og

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere