NYHEDSBREV Generalforsamling 4. april 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV Generalforsamling 4. april 2017"

Transkript

1 NYHEDSBREV Generalforsamling 4. april 2017 Digital TV Det digitale hjem Hurtig bredbånd Eriksminde Medienet afholder den ordinære generalforsamling tirsdag den 4. april kl i salen på Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve. OBS: Denne side med labels med navn og medlemsnummer bedes medbragt til generalforsamlingen ved evt. uddeling af stemmesedler mv. - Et medlem kan ved skriftlig fuldmagt afgive stemme for et og kun et andet medlem. Eriksminde Medienet tilbyder TV, Bredbånd og Telefoni: 28 TV-kanaler 42 TV-kanaler 63 TV-kanaler 0 TV-kanaler 40/10 Mbit/s Bredbånd 40/10 Mbit/s Bredbånd 40/10 Mbit/s Bredbånd 40/10 Mbit/s Bredbånd Fra 258 kr./mdl. Fra 508 kr./mdl. Fra 642 kr./mdl. Fra 129 kr./mdl. Bredbåndstelefoni Bredbåndstelefoni Bredbåndstelefoni Bredbåndstelefoni Mobiltelefoni Mobiltelefoni Mobiltelefoni Mobiltelefoni Medens vi renoverer vort fiber- og kabelnet opkræves 50,- kr. mdl. til fiber- og kabelfonden.

2 Dagsorden for den ordinære generalforsamling Tirsdag den 4. april 2017 kl I Greve Borgerhus, 2670 Greve 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed. Se den korte skriftlige beretning, der suppleres med en mundtlig beretning på generalforsamlingen. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2016 til godkendelse. Generalforsamlingen godkendte i 2007 aftale om en kassekredit på kr. Kassekreditten er aktiveret i sommeren 2008 og igen i sommeren 2012, men der har ikke været anvendelse af den. Den nedskrives med kr. halvårligt. Foreningen har 2 leasingaftaler: 36 mndr. vedr. udstyr til Internet i og 36 mndr. vedr. TV-udstyr i Foreningen er forsikret i Tryg Forsikring (Samarbejdspartner med FDA) 4. Forslag fra bestyrelsen: 4.1. Budget for 2017 og kontingent for Bestyrelsen indstiller, at det udsendte budget for 2017 baseret på nedenstående priser godkendes. TV Pakke 1 Pakke 2 Pakke pr. måned 134,- kr. 340,- kr. 543,- kr Pr. måned 129,- kr. 320,- kr. 513,- kr. Pr. måned 40/10 MB 60/20 MB 80/30 MB 100/40 MB 2016 Internet med TV 129,- kr. 189,- kr. 239,- kr. 289,- kr Internet med TV 129,- kr. 189,- kr. 239,- kr. 289,- kr. Ved Internet uden TV tilkommer tillæg i 2017 på 70,- kr. mdl. 4.2 Bestyrelseshonorar for 2017 Bestyrelseshonorarer Formand Kasserer Sekretær I alt kr kr Bestyrelsen indstiller Med udgangspunkt i udgifterne (jfr. regnskabet 2016 til udbedring af kabelbrud og lign.) foreslås at bidrag til kabel-/fiberfonden fastsættes til i alt 50 kr. pr. måned. Behandles igen på generalforsamlingen i NB: Entreprenører som laver skader på kabler mv. betaler for reparation af den forvoldte skade.

3 5. Forslag fra medlemmerne: 5.1. Følgende 3 forslag er modtaget fra Lissi Jensen, Stolpeager 59 den 7. januar 2016 A. Forslag: Skal det stadig udelukkende være bestyrelsen, der skal bestemme hvilke programmer vi skal indkøbe og derefter bestemme hvilke pakker de skal placeres på. B. Forslag: Skal medlemmerne kunne få oplyst, hvor mange medlemmer der i foreningen. C. Forslag: Skal medlemmerne kunne få oplyst, hvor mange der betaler til pakke 1 - pakke 2 - pakke 3. Bestyrelsen vil fremføre bemærkninger til forslagene under den skriftlige beretning. 6. Valg af medlemmer til bestyrelsen 6.1. Valg af formand. Kai Nielsen er på valg. Kai Nielsen er villig til genvalg Valg af bestyrelsesmedlemmer. Arne Alslund og Kim Zillmer. Begge er villige til genvalg. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Nuværende er Morten Jensen og Jesper Kuhre 8. Valg af 2 revisorer. Nuværende er Jens Holm og Aktiv Revision og Rådgivning ApS, Reg. Revisor. Valg af 2 revisorsuppleanter. Nuværende er Nilsotto Pedersen og bestyrelsen har fuldmagt til at finde suppleant for Statsaut./ Reg. Revisor. 9. Eventuelt Medlemskab af ASOMNET Eriksminde Medienet indgik i et indkøbs- og teknisk samarbejde med en række andre antenneforeninger samlet i foreningen ASOMNET. Det betyder vi får leveret TV og radiosignaler via en fiberingen ContentConnect (se nedenfor) fra den fælles hovedstation. Der har været en stabil drift. Foreningen var blandt de første foreninger på et nyt landsdækkende fiberkredsløb specielt til TV - signaler. I 2016 er anvendelsen udvidet til også at kunne omfatte de kodede TV kanaler. Foreningens medlemskab af Asomnet har også det formål at opnå rimelige priser på programmer og tilbyde medlemmerne tilkøb af enkelt TV-kanaler eller mindre TV-pakker, som vi ikke selv kan forhandle os til. Repræsentanter fra vores bestyrelse deltager i det årlige repræsentantskabsmøde i Asomnet.

4 Skriftlig beretning Større omlægninger på TV siden giver udfordringer. Omlægningen til nyt udstyr den 9. januar 2017 var ikke en indtagelse. Langt de fleste fik kanalerne på plads efter en kanalsøgning. Udfordringen er lige om man kan huske hvordan den enkelte fladskærm skal håndteres. Der er forskel mellem de forskellige fabrikater. Der var 2 problemer med bestemte modeller fra Samsung som gav store udfordringer: En type, der overhovedet ikke ville indlæse TV-kanaler uden at genindlæse fabriksindstillingen (det var ikke let at gætte) og en anden type der pixelerede, som havde en særlig adapter mellem selve TV et og antenneledningen. Det var nødvendig for dem at købe en ny adapter. TV billedets formater før nu fremtiden Foreningen bliver ofte spurgt om hvor forskellen er mellem de oprindelige digitale tv kanaler og de digitale Fuld HD kanaler. SD = Normal TV kanal (er på vej ud) HD 720p = De fleste HD kanaler og visse streamingtjenester HD 1080p = Full HD kanaler og visse streamingtjenester HD 2K = Full HD 1920x1080 pixels = 1080 = 2K HD 4K = Ultra HD 3840x2160 pixels = 1160p = 4K HD 8K = Ultra HD 7680x4320 pixels = 4320p = 8K Fremover vil der udelukkende blive produceret fladskærme med HD 2K og opefter. Et friere valg var året hvor vi kunne begynde at skimte en løsning med et friere valg, men 100% drift er først blevet klar fra starten af TV Pakke 1 er grundlaget for at kunne vælge at supplere med enkeltkanaler og mindre pakker. De nuværende 3 pakker fortsætter, dog kan indholdet ændre sig hen ad vejen. Der var nogle indkørselsproblemer, men de fleste er ovre på nuværende tidspunkt. Et friere valg stiller krav til fladskærmen For at kunne anvende det friere valg skal fladskærmen udstyres med et Conax modul samt et programkort for hvert fladskærm der skal tilgå et friere valg. De er normalt leveret ved køb af TV. Leverandørerne har stillet krav om at hver medlem kun kan have 2 sæt (Conax modul + programkort). Disse bestilles via selvbetjeningsportalen mit.eriksminde.dk Bredbånd Internet er fortsat i en positiv udvikling. Langt over halvdelen af medlemmerne bruger Internettilbuddet. Flere medlemmer har benyttet sig af foreningens tilbud om højere hastigheder. Vi er da stolte af, at vi kan matche regeringens mål om hastigheder på op til 100 MB, og vel og mærke til en god pris. Men bestyrelsen er opmærksom på at der skal ske en fortsat udvikling på området. Motorola modem trænger til udskiftning. Det vil ikke være en luksus såfremt medlemmer med et Motorola de er over 10 år gamle - tager tilløb til at udskifte til et af de moderne Cisco/Technicolor kabelmodemer, der indeholder tilslutning for 4 pc er, 2 bredbåndstelefoner og ikke mindst muligheden for at bruge wifi i en og samme enhed. Mange medlemmer har benyttet sig af tilbuddene med udskiftning til nye kabelmodemer. Vi holder den populære pris på 695 kr. inkl. Moms.

5 WIFI Wifi eller trådløs internetforbindelse bruges af mange af vore medlemmer. Det kan til tider give udfordringer grundet afstandene i huset. Senere i dette blad er der en beskrivelse af et tillæg til kabelmodem. Foreningen vil orientere nærmere på hjemmesiden når det er klart. Vi henviser til artiklen senere i dette blad. Kabel- og fibernettet Foreningen har de seneste 4-5 år - haft fokus på kvaliteten i kabelnettet. Der er brugt ressourcer på udskiftning af dårlige kabler og komponenter i nettet. Der er i 2015 og 2016 lagt fiber ned på hovedstrækningen på Højager. Næste fase er hovedstrækningen på dele af Krogager og Tværager. Foreningens net er klar til fremtiden Foreningens kabel-/fibernet er som nævnt under renovering, dels ved erstatning af gamle kabler til fiber hhv. nyt kabel. Der er tilslutningsmuligheder ud for hver bolig i Eriksminde. Foreningen har pt. Ca. 12 km fiber Samtidig er strukturen i nettet klar til fremtidens behov. Bestyrelsen følger udviklingen i trafikken og holder sig orienteret om muligheder for endnu højere hastigheder. Overvågning af kabel- og fibernettet Foreningens teknikere og supportere samt bestyrelsen anvender dagligt et af de mest avancerede systemer til at styre og overvåge nettet samt yde support til medlemmerne. Greve Vandværk renoverer vandledninger. Nu hvor vandledningerne i området renoveres har der naturligvis været fokus på hvad der kan komme af udfordringer dvs. kabelskader - i den anledning. Foreningen har stillet skarpe krav til alle entreprenører, og kombineret med tilbud om at påvise hvor Kablerne/fiberne ligger. Fra starten har foreningen haft kontakt til FDA (vores brancheforening) og FDA's repræsentant i LER (LedningsEjerRegistret) med henblik på at være helt opdateret til situationen. Entreprenøren, som arbejdede omkring Bredager 20, gravede et kabel over, og hvad der var værre de ville ikke påtage sig omkostningerne ved at få det udbedret. Det medførte en større brevveksling mellem entreprenører og foreningen. Til sidst var kun den udvej for foreningen at sende sagen til jurist. Foreningen anvendte FDAs jurist til at køre sagen. Det kørte så langt ar sagen var berammet til behandling af retten i Roskilde, men et par dage før blev der lavet en aftale. Foreningen fik ret men ikke mange penge ud af det, men hvad der var bedre, samarbejdet med entreprenøren og foreningens teknikere er gået meget fint siden. Nyt TV udstyr Foreningen har haft diverse bøvl med tv-siden i det sidste år. Det gjorde at der blev indkøbt nyt system til vores hovedstation. Det nye system kan styres og overvåges dels i foreningens hovedstation og dels fra Asomnet døgnet rundt. Ved nedbrud af forbindelsen mellem Vejen og Eriksminde er der mulighed for at foreningen kan nedtage TV2 og DR s kanaler indtil forbindelsen er på plads igen. Det gik smertefrit at sætte det nye maskinel i drift. Der var behov for hjælp til at foretage en ny kanalsøgning flere steder. Radio FM DAB radio på TV Foreningen kører uændret videre med radiokanalerne. Telefoni mobiltelefoni og Internet telefoni der er penge at spare Foreningen har eksempler fra medlemmer med store besparelser ved at gå fra det traditionelle fastnet telefoni til bredbåndstelefoni. Evercall tilbyder også gode priser på mobiltelefoni.

6 Ad dagsordenens pkt Følgende forslag er modtaget fra Lissi Jensen, Stolpeager 59 den 7. januar 2016 Inden kommentarer til de 3 forslag er det rimelig at notere foreningen har mange TV-kanaler der bibeholder deres plads i pakkerne år efter år. Ad A: Skal det stadig udelukkende være bestyrelsen, der skal bestemme hvilke programmer vi skal indkøbe og derefter bestemme hvilke pakker de skal placeres på. Svar: Det er ikke praktisk mulig at inddrage medlemskredsen i forhandlingerne, idet forhandlinger foregår helt frem til første fakturering for det nye år. Vi arbejder for at få pakkepriserne bedst mulig og billigst mulig. Programleverandørerne har ønsker om placering af kanaler og foreningen har ønsker. Disse ønsker må så forhandles på plads med øje for rimelige priser. Vi noterer ønsker, men kan ikke love de kan gennemføres. B. Forslag: Skal medlemmerne kunne få oplyst, hvor mange medlemmer der i foreningen. Svar: I 2016 har det varieret mellem 740 og 760 ved de månedlige optællinger. C. Forslag: Skal medlemmerne kunne få oplyst, hvor mange der betaler til pakke 1 - pakke 2 - pakke 3. Svar: Bestyrelsen oplyser ikke disse tal, idet det varierer fra måned til måned henover året. Kabelmodem Cisco/Technocolor 3940 kan købes hos foreningen for 695 kr. Bestilling hos foreningens formand. Hjemmeinstallationer Det kan betale sig at hjemmeinstallationer er i orden. Dårlige stik, forkerte samlinger og deling af signaler til for mange tv uden en forstærker er ofte skyld problemer indenfor husets 4 vægge. Læs videre på hjemmesiden: hvor der er gode råd og vejledninger.

7 I den digitale verden - TV, Radio, Bredbånd og Bredbåndstelefoni - er signalkvaliteten vigtigere end nogen sinde før. Med de gamle analoge tv-signaler kunne der godt ses TV selv om kablerne var af en dårlige kvalitet, men det går ikke med digitale tv-signaler. Der er mange støjkilder i det moderne hjem. Derfor er det også vigtigt at denne støj ikke kommer ind og forstyrrer dine kabel-tv signaler. Tilføj et wifi Access Point og sæt det som bridge ikke router Et Access Point (AP) er i modsætning til en Extender fysisk forbundet med jeres epc39xx-router med et datakabel fra en af de gule porte. Derved sker der intet tab, som kan være ret voldsomt når man bruger extender-metoden (dvs. hvor forlængeren suger signalet trådløst og sender det videre trådløst). Et Accesspoint (eller en Extender, som vi altså ikke anbefaler) bør have: dual band wifi (altså 2,4 OG 5 GHz), så I udnytter det derved opnåede 10 x større frekvensspektrum. Jeres epc3925 har kun 2,4 GHz wifi ac på 5 GHz, som yder 2-4 gange mere end den n, I har i jeres epc ac kan kun køres på 5 GHz ac kan køre 10 db kraftigere fra kanal 100 og opefter. 3 db er en fordobling/halvering. Det ikke bør, men SKAL køre som bridge (på dansk: bro), ikke som router. De fleste accesspoints kan indstilles til at køre på enten bridge eller som router. Hvis man kun kan køre det som router, så vælg et andet. Et godt et kan fås til under 600 kr. Men: Skal du have et rigtigt godt et, så skal det opsættes, så at der er så få fysiske hindringer som muligt: Sæt det derfor oppe under loftet i stuen, samme sted som du ville sætte din røgdetektor: Den seneste vi har afprøvet opfylder netop alle disse krav. LigoWave-enheden skal tilsluttes med datakabel, men dette bruges alligevel til at forsyne den med den nødvendige strøm. Og ja, så kan man jo ligeså godt gøre det på den måde. Foreningen en i skrivende stund i gang med at gennemføre test på opsætningen med henblik på at gøre så enkelt som muligt.

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Nyhedsbrev Marts 2015

Nyhedsbrev Marts 2015 Nyhedsbrev Marts 2015 Analog og digital TV Hurtig og billig bredbånd Telefoni Digital nabohjælp Bladet er omdelt omkring weekenden 21.-22. marts 2015. Foreningens ordinære generalforsamling afholdes torsdag

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Generalforsamling tirsdag 12.4.2016 Bladet er omdelt omkring weekenden 21.-22. marts 2016. Digital TV Det digitale hjem Hurtig bredbånd Eriksminde Medienet - Telefon: 4333 2670 -

Læs mere

Internet. Telefoni. Fra Din Antenneforening ERIKSMINDE MEDIENET

Internet. Telefoni. Fra Din Antenneforening ERIKSMINDE MEDIENET TV Internet ERIKSMINDE MEDIENET er foreningens nye navn, og dermed signaleres at foreningen er parat til udfrodringerne i den digitale verden. Læs om de nye muligheder i 2015 - nogle er tidligere omtalt,

Læs mere

Nyhedsbrev april 2013

Nyhedsbrev april 2013 Nyhedsbrev april 2013 Analog og digital TV Hurtig og billig bredbånd Telefoni Digital nabohjælp Bladet er omdelt omkring weekenden 4.-6. april 2013. Foreningens ordinære generalforsamling afholdes mandag

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 19.30 i Krogårdskolens festsal

Indkaldelse til ordinær generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 19.30 i Krogårdskolens festsal Eriksminde Antenneforening den 24. marts 2011 Indkaldelse til ordinær generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 19.30 i Krogårdskolens festsal og indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling mandag

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2014

Nyhedsbrev Marts 2014 Nyhedsbrev Marts 2014 Analog og digital TV Hurtig og billig bredbånd Telefoni Digital nabohjælp Bladet er omdelt omkring weekenden 22.-23. marts 2014. Foreningens generalforsamling afholdes onsdag den

Læs mere

Nyhedsbrev December 2016

Nyhedsbrev December 2016 Nyhedsbrev December 2016 Mail: info@eriksminde.dk - Telefon: 4333 2670 - www: eriksminde.dk Vi ønsker alle i Eriksminde en rigtig glædelig jul samt et rigtigt godt nytår INDHOLD I DETTE NYHEDSBREV Velkommen

Læs mere

Eriksminde Antenneforening

Eriksminde Antenneforening Eriksminde Antenneforening Analog og digital TV Hurtig og billig bredbånd IP-telefoni Digital nabohjælp Bladet er omdelt omkring weekenden 24.-25. marts 2012. Foreningens ordinære generalforsamling afholdes

Læs mere

Denne side med medlemsnummer, navn og adresse giver adgang til generalforsamling 2008. Fuldmagt (der henvises til vedtægternes bestemmelser)

Denne side med medlemsnummer, navn og adresse giver adgang til generalforsamling 2008. Fuldmagt (der henvises til vedtægternes bestemmelser) Medlemsinformation Marts 2008 Greve, den 24. marts 2008 Indeholder: Information Dagsorden til generalforsamling 10. april 2008 Ad dagsordenens pkt. 3 Bemærkninger i forbindelse med forelæggelse af regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2013. Kan vi gøre det billigere?

Nyhedsbrev maj 2013. Kan vi gøre det billigere? Nyhedsbrev maj 2013 Analog og digital TV Hurtig og billig bredbånd Telefoni Digital nabohjælp Det var dejligt at mange medlemmer mødte til generalforsamlingen den 22. april 2013. Tak for opbakningen til

Læs mere

Orientering Januar 2006

Orientering Januar 2006 Orientering Januar 2006 Indhold: Information fra bestyrelsen Indbydelse til informationsmøde den 1. februar 2006 Internet og telefoni Ny leverandør overtager den 1. april 2006 Hvad gør I, der i dag anvender

Læs mere

Medlemsinformation Juni 2014

Medlemsinformation Juni 2014 Medlemsinformation Juni 2014 ERIKSMINDE MEDIENET KABEL TV - BREDBÅND - TELEFONI - ALARMSYSTEM Digital TV Hurtig og billig bredbånd Telefoni Digital nabohjælp Velkommen til Eriksminde Foreningen byder velkommen

Læs mere

Generalforsamling d. 15. november 2011

Generalforsamling d. 15. november 2011 Generalforsamling d. 15. november 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. godkendelse af forretningsorden 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Forandringer af udbud ved Per Eksten

Læs mere

Digital TV Det digitale hjem Hurtig bredbånd. Eriksminde Medienet - Telefon: 4333 2670 - Mail: info@eriksminde.dk - Web: www.eriksminde.

Digital TV Det digitale hjem Hurtig bredbånd. Eriksminde Medienet - Telefon: 4333 2670 - Mail: info@eriksminde.dk - Web: www.eriksminde. Nyhedsbrev juni 2016 Digital TV Det digitale hjem Hurtig bredbånd Eriksminde Medienet - Telefon: 4333 2670 - Mail: info@eriksminde.dk - Web: www.eriksminde.dk Eriksminde Medienet tilbyder TV, Bredbånd

Læs mere

3940 Modem med WIFI. Med dette blad beskrive lidt om Technicolor 3940 modem, specielt med hensyn til brug af WIFI.

3940 Modem med WIFI. Med dette blad beskrive lidt om Technicolor 3940 modem, specielt med hensyn til brug af WIFI. 3940 Modem med WIFI Med dette blad beskrive lidt om Technicolor 3940 modem, specielt med hensyn til brug af WIFI. Placer modem rigtigt? Vi har i store træk følgende anbefalinger med hensyn til placering

Læs mere

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Møllegårdens Antennelaug Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Formanden Kim Troelsted bød velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Til dirigent blev Kurt Povlsen enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015 Indledning Antenneforeningen har ved årsskiftet i alt 984 medlemmer, hvilket er et fald på 3 medlemmer i forhold til år 2012. Vi udbyder p.t. 3 tv-pakker og antallet fordeler sig på 293 stk. med grundpakke,

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Referat af Rødding Antenneforenings ordinære generalforsamling onsdag d. 26. marts 2014 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. Valg af dirigent Dagsorden/referat Leif Folke valgt. Beretning om foreningens

Læs mere

HOAF s ordinære generalforsamling 2017

HOAF s ordinære generalforsamling 2017 Dagsorden: Dagsorden 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning for 2016 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2016 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen:

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år til godkendelse. 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4.

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899 DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 kl. 19,00 i Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt 2. Beretning.

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Årsberetning 2011 2012 Digitalisering, ved generalforsamlingen 2011 omtalte vi vores arbejde med at indføre Boxers TV kanaler. Dette blev realiseret i november.

Læs mere

Bestyrelsesberetning år 2017

Bestyrelsesberetning år 2017 Bestyrelsesberetning år 2017 I år 2016 er medlemstallet hos Kalundborgegnens Antennelaug steget til ca. 9.500 en fremgang på næsten 800. Den 1. juli 2016 blev datoen hvor det på bestemte adresser, nu er

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tidspunkt: Torsdag den 15. Maj 2008 kl 19:00 Sted: Dagsorden: Ad 4: Ad 6: Ad 8: Ad 9: Snoldelev Sognegård. 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

HOAF s ordinære generalforsamling 2016

HOAF s ordinære generalforsamling 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning for 2015. 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2015 (Regnskabet kan ses på infokanalen). 4. Forslag fra bestyrelse

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2010) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Pr. 1. oktober 2013 havde Varde Antenneforening 8.983 medlemmer, hvilket er en tilbagegang på 108 medlemmer. Antenneforeningen har dermed en dækning på ca. 90%

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 24. februar 2015 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 Spørgetime med Stofa fra 18:00 19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

VEDDELEV ANTENNELAUG. 3. Bestyrelsens beretning for 2016 og planer tor 2OL7 v/ formanden.

VEDDELEV ANTENNELAUG. 3. Bestyrelsens beretning for 2016 og planer tor 2OL7 v/ formanden. Referat af den ordinær generalforsamling i Veddelev Antennelaug Torsdag d. 23 mafts 2OL7 kl. 19.30 ivsb klubhus på havnen. 13 deltagere incl. bestyrelsen Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Generalforsamlingen - Februar 2014

Generalforsamlingen - Februar 2014 Generalforsamlingen - Februar 2014 Generalforsamling i Skovbohallens Bistro, Halvejen 12, 4632 Bjæverskov. Tirsdag den 11. februar 2014 kl. 19.30 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens Afholdt den. 22-02-16 i Munkebo forsamlingshus Antal fremmødte: 66 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af foreningens reviderede regnskab. 4.

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

Eriksminde Antenneforening

Eriksminde Antenneforening Eriksminde Antenneforening Nyhedsbrev den 12. oktober 2012 Vigtig information om internetløsningen fra antenneforeningen Nye samarbejdspartnere på internetløsningen fra 20. november 2012 Informationsmøde

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

Information fra foreningen

Information fra foreningen Information fra foreningen 15-02-2015 Dagsorden for generalforsamling den 23 februar. 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Rødding Antenneforenings ordinær generalforsamling 2016 Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. 1. Valg af dirigent Gert Sørensen modtog valget Dagsorden 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 26/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 26/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 26/11 2014 kl. 18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 71 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Der var medbragt 5 fuldmagter. Der var således mulighed

Læs mere

Vedtægter 2015 for Fredensborg Søparks Antenneforening

Vedtægter 2015 for Fredensborg Søparks Antenneforening Vedtægter 2015 for Fredensborg Søparks Antenneforening 1. Navn, Hjemsted og Formål Stk.2. Foreningens navn er Fredensborg Søparks Antenneforening. Dens hjemsted er Fredensborg. Foreningens formål er at

Læs mere

Selv den bedste installation kan blive ødelagt, hvis f.eks. kablet får for skarpe bøjninger og lederen inde i kablet knækker. 1.

Selv den bedste installation kan blive ødelagt, hvis f.eks. kablet får for skarpe bøjninger og lederen inde i kablet knækker. 1. Hvis du sidder og bliver irriteret over at have firkanter, streger, striber eller sne på en kanal, er det højst sandsynligt dit antennekabel og dine antennestik der er problemet. Alt for mange har stadig

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 Generalforsamling Tirsdag d. 28. februar 2017 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Forslag til ændringer i Vedtægter 2008 for Fredensborg Søparks Antenneforening

Forslag til ændringer i Vedtægter 2008 for Fredensborg Søparks Antenneforening Forslag 8.4.2014 til ændringer i Vedtægter 2008 for Fredensborg Søparks Antenneforening Navn, Hjemsted og Formål. Stk.2. 1 Foreningens navn er Fredensborg Søparks Antenneforening. Dens hjemsted er Fredensborg.

Læs mere

SUPERTILBUD TIL AUNING

SUPERTILBUD TIL AUNING SUPERTILBUD TIL AUNING Bliv klar til hygge i den mørke tid med Waoo fiber. Så kan du surfe, game og streame ubegrænset, uden at forbindelsen hakker. Åbn og se de ekstra skarpe priser til Auning. Waoo leveres

Læs mere

GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET

GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE Waoo leveres af dit lokale fiberselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE Nutidens

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. 1. Valg af dirigent Dagsorden Til dirigent foreslog bestyrelsen laugets

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40-52. Bohrparken, Pontoppidanstræde 1-62, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Rebildparken,

Læs mere

tirsdag, den 25. oktober 2016, kl , i beboerlokalet.

tirsdag, den 25. oktober 2016, kl , i beboerlokalet. A/B Kastanien, den 12. oktober 2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Kastanien På bestyrelsen vegne skal jeg hermed indkalde foreningens medlemmer til ekstraordinær

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag 8.marts, 2017, kl.19:30

Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag 8.marts, 2017, kl.19:30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag 8.marts, 2017, kl.19:30 www.skansen.dk Praktiske informationer fra antenneforeningen Skansen Generalforsamling Som det vil kunne ses af oplæg til pakkepriser,

Læs mere

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2017 ONSDAG DEN 29. MARTS KL I HOLMEGAARD HALLENS MØDELOKALE

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2017 ONSDAG DEN 29. MARTS KL I HOLMEGAARD HALLENS MØDELOKALE VIGTIGT VIGTIGT Fensmark antenneforening foretager en kanalomlægning den 25. april 2017. Se mere information i indkaldelsen og på vores hjemmeside. INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING

Læs mere

MEDLEMSORIENTERING for medlemmer af FJAND SOMMERHUS-/GRUNDEJERFORENING om RAH Fiberbredbånd

MEDLEMSORIENTERING for medlemmer af FJAND SOMMERHUS-/GRUNDEJERFORENING om RAH Fiberbredbånd MEDLEMSORIENTERING for medlemmer af FJAND SOMMERHUS-/GRUNDEJERFORENING om RAH Fiberbredbånd Vi har fra RAH Fiberbredbånd modtaget nedenstående materiale. RAH Fiberbredbånd er i gang med etablering af fibernet

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Sammenskrivning af vedtægter for Antennelauget MASTEN dateret 4. marts 2014 med ændring af vedtægterne som endeligt vedtaget på ekstraordinær laugsforsamling den 2. februar 2016 (ændringerne er angivet

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Beretning Antenneforeningens 41. beretning.

Beretning Antenneforeningens 41. beretning. Beretning 2013. Antenneforeningens 41. beretning. Året 2013 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. Bestyrelsen har i løbet af året holdt bestyrelsesmøder, en del af disse møder

Læs mere

ERIKSMINDE ANTENNEFORENING MAJ / JUNI 2011

ERIKSMINDE ANTENNEFORENING MAJ / JUNI 2011 ERIKSMINDE ANTENNEFORENING MAJ / JUNI 2011 Omdeles til alle husstande i Eriksmindekvarteret. Indeholder referat fra generelforsamling 11. april 2011, de ændrede vedtægter samt bestyrelsen efter generalforsamlingen

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Dagsorden til generalforsamling. Regnskab 2009. Svar på spørgsmål fra skemaerne.

Dagsorden til generalforsamling. Regnskab 2009. Svar på spørgsmål fra skemaerne. Eriksminde Antenneforening den 25. marts 2010 Indkaldelse til ordinær generalforsamling mandag den 12. april 2010 kl. 19.30 i Krogårdskolens festsal Denne medlemsinformation indeholder: Dagsorden til generalforsamling

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

Generalforsamlingen - Februar 2013

Generalforsamlingen - Februar 2013 Generalforsamlingen - Februar 2013 Generalforsamling i Bjæverskov Forsamlingshus, Ringstedvej 546, 4632 Bjæverskov. Tirsdag den 12. februar 2013 kl. 19.30 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Morud Antenneforening

Vedtægter for Morud Antenneforening MORUD ANTENNEFORENING TV, Radio, Bredbånd og IP telefoni Vedtægter for Morud Antenneforening 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Morud Antenneforening. Foreningens hjemsted er Morud, Nordfyns Kommune.

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 28.februar 2017 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 28.februar 2017 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 28.februar 2017 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år 2016.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet

Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet 1 stk. 1: Foreningens navn er Foreningen SØNDERSØ ANTENNE & KABELNET. stk. 2: Foreningens hjemsted er Søndersø By. 2 Foreningens formål er at etablere

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Lyn hurtigt bredbånd via luften, også til der hvor fibernettet ikke når ud

Lyn hurtigt bredbånd via luften, også til der hvor fibernettet ikke når ud Lyn hurtigt bredbånd via luften, også til der hvor fibernettet ikke når ud Elvernet lancerer ved årsskiftet 2018/19 bredbånd via luften med sendepunkter i Hårlev og. Dermed kan Elvernet tilbyde en større

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Sønderborg d. 2. oktober 2012 ANTENNEFORENINGEN SKANSEN Hermed

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel)

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel) Tilbud til foreninger (generel) SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo

Læs mere

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2.

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Holeby Antennelaug. Mandag den 24. september 2018 kl.19.00 afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

5. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent for Valg til bestyrelsen: På valg er

5. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent for Valg til bestyrelsen: På valg er 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere 2. Formandens beretning for 2011 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2011 (udsendt) 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen: 4a. Ændring

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

Dianalund Antenneforening CVR-nr Nordea

Dianalund Antenneforening   CVR-nr Nordea DIANALUND ANTENNEFORENING Referat ordinær generalforsamling torsdag den 9. marts 2017 kl. 19,00 i Dianalund Borgerhus, lokale 3 (gl. Rådssal), Sømosevej 44, 4293 Dianalund Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2012 8/3-2012 Nørhalne forsamlingshus

REFERAT GENERALFORSAMLING 2012 8/3-2012 Nørhalne forsamlingshus REFERAT GENERALFORSAMLING 2012 8/3-2012 Nørhalne forsamlingshus 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virksomhed i det forløbende år. 3) Aflæggelse af regnskab. 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Generalforsamlingen den 18. marts 2018

Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Forslag 1: Etablering af fibernet i Grundejerforeningen Ørbækhave Forslaget er indstillet af Grundejerforeningen Ørbækhaves bestyrelse På Grundejerforeningen Ørbækhaves

Læs mere

Referat Laugsforsamling 2016.

Referat Laugsforsamling 2016. Hvalsø den 31. marts 2016. Referat Laugsforsamling 2016. I henhold til Hvalsø NV Antennelaugs vedtægter 8, indkaldes der hermed til Laugsforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 i Vangkildegårds

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

DIANALUND ANTENNEFORENING. ordinær generalforsamling. onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i. Holbergskolens Multisal

DIANALUND ANTENNEFORENING. ordinær generalforsamling. onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i. Holbergskolens Multisal DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i Holbergskolens Multisal Referat 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt 2. Beretning. Dianalund Antenneforenings

Læs mere

Beboermøde 10. dec Åtoftens nye fibernet 2018

Beboermøde 10. dec Åtoftens nye fibernet 2018 Beboermøde 10. dec. 2018 Åtoftens nye fibernet 2018 Agenda Kort status Sådan virker det nye fibernet TV indholdsvalg Internet tilvalgsmuligheder Valg af router Det videre projektforløb Spørgsmål og svar

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og Tilslutning - Trin for trin Opsætning af fiberboks og router (Trin 1-3) klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen. Fiberboks

Læs mere

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN:

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Generalforsamlingen Torsdag den 19. november 2015 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. a. Godkendelse

Læs mere

Din guide til fibernet

Din guide til fibernet Din guide til fibernet Få lynhurtigt internet, billige telefonsamtaler og knivskarpe billeder på dit tv Det er nemt at få fremtiden ind med fiber. Du kan: gøre det hele selv gøre det selv med hjælp fra

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 29/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 29/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 29/2 2012 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 61 fremmødte medlemmer inklusive 4 bestyrelsesmedlemmer. Torben Sørensen var fraværende grundet sygdom Frank Hermansen,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundet Antenneforening i Kobbelhusenes fællesbygning Ringdams Kobbel 1 19 januar 2017 kl.19:30

Referat Generalforsamling i Grundet Antenneforening i Kobbelhusenes fællesbygning Ringdams Kobbel 1 19 januar 2017 kl.19:30 Referat Generalforsamling i Grundet Antenneforening i Kobbelhusenes fællesbygning Ringdams Kobbel 1 19 januar 2017 kl.19:30 21-01-2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent Helmuth Schmidt blev valgt 2. Beretning

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Tørring Kabelnet, torsdag den kl. 19:30 i Gudenåcentret

Referat fra den ordinære generalforsamling i Tørring Kabelnet, torsdag den kl. 19:30 i Gudenåcentret Tørring Kabelnet Generalforsamling 2017 Referat fra den ordinære generalforsamling i Tørring Kabelnet, torsdag den 23-02-2017 kl. 19:30 i Gudenåcentret Referat ifølge dagsorden: 1. Valg af dirigent Peer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E

VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E 1 avn og hjemsted Vandrådet er et vandværkssamarbejde i Sønderborg Kommune. Vandværkssamarbejdets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt

Læs mere