Faldsled Vandværk GENERALFORSAMLING. Beretning og regnskab 1/1-31/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Faldsled Vandværk GENERALFORSAMLING. Beretning og regnskab 1/1-31/"

Transkript

1 Faldsled Vandværk GENERALFORSAMLING Beretning og regnskab 1/1-31/ faldsled-vand@mail.dk

2 DER INDKALDES HERMED TIL ORDINÆR GENERALFORSMLING MANDAG DEN 3. APRIL 2017 KL Faldsled Gl. Skole Assensvej 497, Faldsled Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for det kommende år forelægges til godkendelse 5. Behandling af indkommende forslag 6. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen På valg til bestyrelsen: Hans Henrik Andreasen Flemming Lunde Hansen Suppleanter: 7. Valg af revisorer: På valg er: 8. Eventuelt Thomas Lyhning Frank Kristensen Åge Nielsen Henrik Jørgensen Bestyrelsen VANDVÆRKET ER VÆRT VED ET MINDRE TRAKTEMENT BESTYRELSEN: Formand: Helge Blom Andersen Violstræde 15, Faldsled Næstformand: Jens Larsen Assensvej 506, Faldsled Kasserer: Flemming Lunde Hansen Lykkevej 7, Faldsled Sekretær: Erik Glasdam Srandparken 48, Faldsled Best.medlem: Hans Henrik Andreasen Assensvej 536, Faldsled

3 BESTYRELSENS BERETNING 2016 gdvxvxvxvxvxvxvx xxvxvxvxvxvxvxvx Andelshavere: 489 Udpumpet: m 3 Solgt vand: m 3 Vi har i årets løb, fået 2 nye andelshaver, velkommen til dem. (Klintholmvej) Manglende aflæsninger Der var 71 manglende aflæsninger pr , hvilket er udsædvanlig mange. De fleste blev herefter aflæst af vandværkets personale og der opkræves et gebyr herfor jf. taksbladet. Det er ikke kun fritidshusejere, som ikke får aflæst vandmåler, der er også mange af de fastboende i blandt. Der var i forvejen sendt SMS til fritidshusejere, at de skulle huske at aflæse vandmåler, ved lukning af fritidshuset eller sidste afrejsedag, idet aflæsningskort bliver sendt til hjemadresse. Bestyrelsesarbejde Der har været afholdt 5 bestyrelsesmøder. Bestyrelsen har løbende deltaget i kurser og temamøder, møder med Faaborg Midtfyn Kommune (FMK). Møder med kommunen har især drejet sig om regulativ og taksblad, beskyttelse af grundvandmagasiner, samt det årlige møde hvor alle kommunens vandværker deltager. Tilsyn Vor tilsynsmyndighed er Faaborg Midtfyn Kommune. Der blev afholdt tilsyn på vandværk og boringer d. 8 marts Tilsynsmyndigheden roste vandværket, for at være i god stand og fint vedligeholdt. Der blev også sat pris på, at det meste af bestyrelsen mødte op ved tilsynet og på bestyrelsens faglige viden. Efterfølgende blev der lavet et digert værk på 20 sider, indholdene alt vedr. vandforsyning og alle data fra vandværket og boringer, samt beredskabsplaner.

4 Det er dog ikke ros det hele, Der var kritik af, at vi ikke havde nødforbindelse til andet vandværk. Der har efterfølgende været afholdt møde med FMK og FFV om dette og FFV skulle efterfølgende komme med et prisoverslag for, at blive tilkoblet FFV vandforsyning i Millinge (Horne). Vedligeholdelsesarbejde På vandværket har vi fået fjernet ca. 20 cm. filtermateriale, idet filtermassen er vokset, hvilket er helt normalt. Det bevirker også, at vandstanden i filtrene ikke kan dække materialet ved stilstand, af råvandspumper. Indløbet i iltningstårnet er blevet fornyet således, at stykket med dyser kan afmonteres og dyserne renses. Det har betydning for driftsøkonomien, at dyserne er rene. Vi har fået lukket ringforbindelse ved Assensvej 510, som gik over på den nu nedlagte forsyningsledning, ringforbindelse Lykkevej til 509, samt ringforbindelse vandværket til Irisvej. Alle kendte ringforbindelser er nu afbrudt. Begrundelsen herfor er, at vandet i en ringforbindelse kan være stillestående og herved blive gammelt og forurenet. Der er etableret nye jordledninger til Assensvej 501 og 503 ind til måler og forberedt tilslutning til ny forsyningsledning. Som planlagt allerede i 2014, gik vi i april måned, i gang med etablering af ny forsyningsledning, til erstatning for gammel 56mm jernledning, hvorpå der havde været adskillige vandbrud. Forinden havde vi haft møde med Rambøll og FFV om eventuel samgravning, da der måske kunne være besparelser i et samarbejde. Da vi ikke kunne få indblik i hvad vandværkets udgift ville være, og da det samtidig var et krav, at vi skulle ligge i vejbanen, hvilket vi ikke vurdere var den rigtige placering, med henblik på evnt. reparationsarbejde, besluttede bestyrelsen, at igangsætte arbejdet uden samarbejde med FFV. Vi valgte, efter at have modtaget overslagspriser, vore lokale entreprenører, hvilket gav en vis skuffelse hos projektleder fra FFV, men set i bagklogskabets klare lys er vi glade for, at vi valgte vor egen løsning. Det viste sig også at være en fordel for entreprenøren, som havde fået det store separeringsprojekt, idet de gravede meget tæt på den vandledning vi lige havde lagt, havde det været den gamle jernledning, ville det havde medført adskillige vandbrud.

5 Vandværkets projekt gik ud på, at tilkoble den eksisterende 110mm PVC ledning, som ligger i den østlige side af vejen, og som var rigelig stor, da vandforbruget siden 1989 er faldet, fra m 3 til i dag m 3. Der blev lavet underskydning og tilkoblet 110mm ved Assensvej 506, som nu forsyner Lykkevej og Assensvej 501 til 511. Underskydning ved Assensvej 497, som forsyner Gl. skole, ældreboliger og Assensvej 499. Underskydning ved Assensvej 489 som forsyner Assensvej 487 til 495. Tilkoblet ekst. underskydning ved Assensvej 484 og forsyner Assensvej 481,483,485, samt Violstræde. Tilkoblet ekst. ledning ved Gyvelvej, til forsyning af Assensvej 475,477, 479, samt Gyvelvej 1 og 3. Undervejs er jordledninger ind til målere skiftet, hvor det ikke har været muligt, at skifte hele vejen, er der afsluttet i en målerbrønd, efter aftale med matrikelejer. Vedr. Fiskerstræde fik MP. af vide, at de ikke måtte grave i vejen op forbi kroen, de skulle ind i fortovet og der lå vores vandledning. Vi blev bedt om at flytte, mod at FFV betalte. De fik lagt deres ledning og vi fik lagt en ny ledning ved siden af. Efterfølgende gravede MP ind i foringsrøret med vandledningen under Assensvej, den er også skiftet, så der nu ligger en ny forsyningsledning fra Assensvej til Fiskerstræde nr. 4, med nye ventiler monteret. Vedr. Lykkevej. Da udgravningen var i hele vejens brede, var der stor risiko for, at vandledningen ville skilles ad, da det var en 75mm PVC ledning, som var muffesamlet og derfor skilles når den bliver blotlagt. Der blev i første omgang, etableret en midlertidig forsyningsledning 63/50mm PEM, som er fleksibel og kun bliver brudt når der skal placeres trækfast stopventiler. Der er nu ny 63/50mm PEM ledning incl. nye trækfaste ventiler fra Assensvej til lykkevej nr. 8. Vedr. Irisvej, der arbejdes i skrivende stund på Irisvej. På Irisvej har der været 2 vandbrud pga. gravearbejde. Det første var en muffesamling, som skiltes af, efterfølgende var der sidst på Irisvej samlinger med nylonnipler og spænde bånd, hvor nylonniplerne knækkede. Da vandledningen lå midt i vejen fra nr. 5A, skulle den flyttes. Der blev etableret ny 50mm PEM ledning, som blev lagt i efterhånden som gravearbejdet kom fremad. På tværvejen af Irisvej blev lagt ny 40mm PEM ledning, som erstatning for en del dårlige samlinger på stykket fra nr.10 til nr. 14. Resten af ledningen bliver løbende kontrolleret ved samlinger og ventiler.

6 Den gamle jernledning ind til campingpladsen er ligeledes skiftet til en PEM ledning. Vi har i alt skiftet ca. 800m vandledning, hvoraf en del er betalt af FFV, grundet krav om flytning. Det er desværre, som ved de fleste anlægsarbejder, det bliver dyrere end man har regnet med, så det har været rigtig hårdt ved vandværkets økonomi. Det medfører, at en del af de tiltag, som vi gerne ville have udført i 2017, bliver udsat et år eller 2 og som det ser ud pt., bliver det kun til almindelig vedligeholdelse. Vi har fået GPS opmålt manglende stophaner og målerbrønde. Alle data ligger pt. hos Rambøll og er ikke ført ud på digitale kort endnu, da dette er meget tidskrævene og kræver, at vi skal være til stede, når det bliver udført. Der er kommet påbud om, at alle brandhaner skal nedlægges. FMK har afsat en sum penge til nedlæggelse, men den pulje kom vi desværre ikke med i, så vi håber på, at der kommer en tillægs bevilling, ellers skal vi selv betale for nedlæggelsen og vælger vi, at bevare dem skal de males blå og vi skal selv stå for vedligeholdelse. Brandhanerne er kommunens og de har hidtil stået for vedligeholdelse??? Som nævnt tidligere i beretningen, har vi arbejdet meget i regulativ og taksblad, uden, at få noget af det godkendt. For at få godkendt vort taksblad, kom kommunen med et forslag til et tillæg, til vort gældende regulativ, som vi efterfølgende, har redigeret lidt, hvorefter vi så har fået godkendt vort taksblad og regulativ. Taksterne er ikke ændret, men der er blevet tilføjet en målerafgift, som skal gå til vedligehold af målere og indkøb af nye elektroniske målere til fjernaflæsning. Vandkvalitet Vi får løbende kontrolleret vort drikkevand. Vi afsætter hvert år kr. til vandprøver, prøverne har alle vist en god vandkvalitet, og det håber vi selvfølgelig det bliver ved med. Vor indvindingsområder er betegnet som sårbart indvindings område pga. af manglende lerlag over grundvandsmagasinerne, men så er der økologisk landbrug i stedet for, hvilket vi er utrolig glade for.

7 Fremtid Det er selvfølgelig bestyrelsens målsætning, at bevare vort vandværk. Vi har en velfungerende bestyrelse. Vi har et velholdt vandværk, vi har et ledningsnet, som mange andre vandværker nok vil misunder os. Vi har unge suppleanter som er vandværkskyndige, og som står på spring for at komme til. Vi har lands og lokalpolitikere som kæmper for at bevare den decentrale vandforsyning, vi har desværre også nogen som syntes stort er godt Vi har for ikke så længe siden været til en temadag, hvor der bla. var et tema der hed Fremtiden for de små vandværker. Der var 3 scenarier: 1.a) Ny forsyningsstrategi vedtages. b) Lovmøllen fortsætter. c) Tilsyn intensiveres. Det skønnes, så vil der være 50 vandværker om 10 år. 2. a) udviklingen fortsætter som nu. Skøn omkring 1500 vandværker om 10 år. 3. a) Tilpasset forsyningsstrategi vedtages. b) forsat stigende krav. c) fokus på tilsyn. Skøn vandværker om 10 år. Sædvanen tro, retter bestyrelsen en tak for godt samarbejde, til de personer og firmaer, som har medvirket til drift og vedligehold af Faldsled Vandværk. Bestyrelsen Der gøres opmærksom på, at hæftet ikke bliver udsendt pr. post. (Pga. omkostningerne), men kun omdeles lokalt. På vandværkets hjemmeside, kan beretning, regnskab, takstblad og vandanalyser hentes.

8 DRIFTSREGNSKAB INDTÆGTER: Fast afgift kr kr Salg af vand kr kr Gebyr indtægter kr kr Tilslutningsbidrag kr kr. Netto renter kr kr kr kr DRIFTSOMKOSTNINGER: Vedligeholdelser kr kr Målerudskiftning kr kr Elektricitet kr kr Vandprøver kr kr Leje af jord v/boring 5 kr kr Ejendomsskat kr kr Husleje kontor kr kr kr kr ADMINISTRATIONSOMKOSTNINGER: Honorar kr kr Regnskabsassistance FFV kr kr Kontorartikler kr kr Porto & gebyrer kr kr Kursus/uddannelse kr kr. Telefon & APL kr kr IT assistance, GPS opmåling m.m. kr kr Anskaffelser kr. 0 kr Kørselsgodtgørelse kr. 0 kr kr. 632 kr ØVRIGE OMKOSTNINGER: Forsikringer kr kr Kontingenter kr kr Annoncer kr kr Repræsentation kr kr. 490 Generalforsamling kr kr Møder kr kr Abonnementer kr kr Tab på forbrugere kr kr Øvrige omkostninger kr kr kr kr RESULTAT FØR AFSKRIVNINGER kr kr årets afskrivninger kr kr ÅRETSULTAT kr kr

9 STATUS PR. 31. DECEMBER 2016 AKTIVER: Omsætningsaktiver: Likvidemidler: Betalingskonto (Danske Andelskassers Bank) kr Andelskonto (Danske Andelskassers Bank) kr Højrentekonto (Danske Andelskassers Bank) kr Aftalekonto (Sydbank) kr kr Tilgodehavender: Tilgodehavende hos FFV kr Periodeafgrænsningsposter kr kr Anlægsaktiver: Grunde & Bygninger primo kr akkumulerede afskrivninger kr årets afskrivninger kr tilgang i året kr. 0 kr Ledningsnet primo kr akkumulerede afskrivninger kr årets afskrivninger kr tilgang i året kr kr Tekniske anlæg og maskiner primo kr akkumulerede afskrivninger kr årets afskrivninger kr tilgang i året kr. 0 kr Stikledninger primo kr akkumulerede afskrivninger kr årets afskrivninger kr tilgang i året kr. 0 kr AKTIVER I ALT kr PASSIVER: Kortfristet gæld: Kreditorer kr Moms kr A-skat & AM-bidrag kr. 0 Vandafgift kr Periodeafgræsningspost kr. 0 kr Egenkapital: Egenkapital primo kr årets resultat kr kr PASSIVER I ALT kr Regnskab med bilag kontrolleret og gennemgået. Likvide beholdninger dokumenteret tilstede ved kontooversigter. Intet at bemærke. Faldsled, den 18. marts 2017 Henrik Jørgensen & Aage Nielsen, revisorer Bestyrelse: Helge Blom Andersen, Hans Henrik Andreasen, Flemming Lunde Hansen, Erik Glasdam, Jens Larsen

10 FALDSLED VANDVÆRK - BUDGET FOR 2017 Note kr. Nettoomsætning Produktionsomkostninger Bruttoresultat Distributionsomkostninger Administrationsomkostninger Resultat af primær drift Andre driftsindtægter Resultat før finansielle poster Finansielle indtægter Årets resultat 0

11 NOTER TIL BUDGET 2017 Note 1 Netto omsætning Fast afgift Kubikmeterafgift Målerleje Gebyrer m. moms 0 Gebyrer u. moms Overdækning Netto omsætning i alt Note 2 Produktionsomkostninger Vedligeholdelse bygninger Vedligeholdelse råvandsledning, inst. og inventar Vedligeholdelse boringer El til produktion Vandanalyser og boringskontrol Vedligehold og brændstof maskiner Leje af jord(boring 5) Afskrivninger i alt Produktionsomkostninger i alt Note 3 Distributionsomkostninger Vedligeholdelse ledningsnet, brønde og stikledninger Statsafgift, ledningstab 0 Afskrivninger i alt Distributionsomkostninger i alt Note 4 Administrationsomkostninger Honorar bestyrelse Kørselsgodtgørelse Øvrige udgifter bestyrelsesmøder mv Generalforsamling Telefon Annoncer Porto og gebyrer Kontorartikler IT, hjemmeside, opmåling Licenser, faglitteratur og kontingenter Regnskabsassistance+aflæsning FFV Husleje kontor Violstræde Forsikringer Repræsentation Tab på debitorer Administrationsomkostninger i alt Note 5 Andre driftsindtægter Måleraflæsningsgebyr Ejerskiftegebyr 0 Andre driftsindtægter i alt Note 6 Finansielle indtægter Renteindtægter, bank Finansielle indtægter i alt 1.000

12 FALDSLED VANDVÆRK (FVV) TAKSTBLAD FOR DRIFTSÅRET 2017 Dette takstblad er gældende takster, for de i vort regulativ angivne betalinger. ANLÆGSBIDRAG BESTÅR AF: Bidrag til hovedanlæg Bidrag til forsyningsledninger. Bidrag til stikledning. Forsynings- og stikledningsbidrag indeksreguleres hvert år pr. 1. januar, på baggrund af indekstal fra Danmarks Statistik. Indeks pr. 1. oktober 2014 = 100,00 Indeks pr. 1. oktober 2014 = 100,00 Indeks pr. 1. oktober 2016 = 101,27 1,27 % ANLÆGSBIDRAG:(Tilslutningsafgift) Ekskl. Moms Inkl. Moms 4.2)Bidrag til hovedanlæg (betales pr. måler) kr ,00 kr ,00 4.2)Bidrag til forsyningsledning(betales pr. stikledning) kr ,00 kr ,00 5.2)Bidrag til stikledning kr ,00 kr ,00 Anlægsbidrag i alt Kr ,00 Kr ,00 DRIFTSBIDRAG - betales à conto feb., maj, aug., nov.: 15.1)Fast årlig afgift pr. ejendom/boligenhed kr. 975,00 kr , )Årlig målerafgift(betales for afregningsmåleren) kr. 80,00 kr. 100, )Pris pr. kbm. kr. 5,00 kr. 6,25 Pris pr. kbm. til SKAT, afgift af ledningsført vand kr. 6,25 kr. 7,81 Vandmålere aflæses pr RENTE- & ADMINISTRATIONSGEBYRER. 16.2)1. rykker 14 dage efter forfald kr. 100,00 kr. 100, )2. rykker/lukkevarsel 28 dage efter forfald kr. 100,00 kr. 100, )Lukkegebyr (FVV lukker v/stophane) kr ,00 kr , )Genåbningsgebyr (FVV åbner v/stophane) kr ,00 kr , )Gebyr for manglende aflæsning kr. 200,00 kr. 250, )Gebyr misligholdt aftale v/målerskifte/tilsyn kr. 250,00 kr. 312,50 Drifts- og anlægsbidrag er godkendt af Faaborg-Midtfyn Kommunes Teknik & Miljøudvalg 20. januar 2017.

13

14

15

16

17 Afgangstryk for Faldsled Vandværk er: 3,5 ato (bar) Vandets hårdhed er: 16 0 dh grader

18 SKEMA TIL KONTROLAFLÆSNING AF VANDFORBRUG

Generalforsamling d Kl på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Frank Christensen.

Generalforsamling d Kl på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Frank Christensen. Generalforsamling d. 03.04.17 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Side 1 af 5 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for det

Læs mere

Faldsled Vandværk. Generalforsamling

Faldsled Vandværk. Generalforsamling Faldsled Vandværk Generalforsamling Beretning og regnskab 1/1-31/12 2010 DER INDKALDES HERMED TIL ORDINÆR GENERALFORSMLING MANDAG DEN 11. APRIL KL. 19.30 Faldsled Gl. Skole Assensvej 497, Faldsled Dagsorden

Læs mere

Faldsled Vandværk GENERALFORSAMLING. Beretning og regnskab 1/1-31/

Faldsled Vandværk GENERALFORSAMLING. Beretning og regnskab 1/1-31/ Faldsled Vandværk GENERALFORSAMLING Beretning og regnskab 1/1-31/12 2017 www.faldsledvand.dk - email: faldsled-vand@mail.dk DER INDKALDES HERMED TIL ORDINÆR GENERALFORSMLING MANDAG DEN 23. APRIL 2018

Læs mere

G e n e r a l F o r s a m l i n G. Beret n ing og regnskab 1/ 1-3 1/ 12 201 1

G e n e r a l F o r s a m l i n G. Beret n ing og regnskab 1/ 1-3 1/ 12 201 1 (15-10-2012) Elin Christophersen - Faldsled Vandværk - Beretning 2011.pdf Side 1 Fal dsl ed Vandværk G e n e r a l F o r s a m l i n G Beret n ing og regnskab 1/ 1-3 1/ 12 201 1 (15-10-2012) Elin Christophersen

Læs mere

Faldsled Vandværk. Generalforsamling. Beretning og regnskab 1/1-31/12 2012. www.faldsledvand.dk - email: faldsled-vand@mail.dk

Faldsled Vandværk. Generalforsamling. Beretning og regnskab 1/1-31/12 2012. www.faldsledvand.dk - email: faldsled-vand@mail.dk Faldsled Vandværk Generalforsamling Beretning og regnskab 1/1-31/12 2012 www.faldsledvand.dk - email: faldsled-vand@mail.dk DER INDKALDES HERMED TIL ORDINÆR GENERALFORSMLING MANDAG DEN 08. APRIL KL. 19.30

Læs mere

Ubby Vandværk a.m.b.a.

Ubby Vandværk a.m.b.a. Ubby Vandværk a.m.b.a. Årsrapport 2017 Godkendt på vandværkets generalforsamling d. / 2018 Dirigent: Anvendt regnskabspraksis HvidebækRevisoren 4. Årsrapporten for Ubby Vandværk a.m.b.a. er aflagt i

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK. c/o Vita Jøhnk Nylandsvej 58 D 2690 Karlslunde

KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK. c/o Vita Jøhnk Nylandsvej 58 D 2690 Karlslunde KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK c/o Vita Jøhnk Nylandsvej 58 D 2690 Karlslunde Årsrapport for 2017 . INDHOLDSFORTEGNELSE Side Stamoplysninger... 2 Bestyrelsespåtegning... 3 Folkevalgte revisorers påtegning...

Læs mere

Vestervangens Vandværk

Vestervangens Vandværk Årsrapport 2016 Resultatopgørelse for 01.01.2016-31.12.2016 Balance pr. 31.12.2016 Resultatopgørelse for perioden 01.01.15-31.12.16 Note 2016 2015 1 Nettoomsætning 141.478 227.049 2 Produktionsomkostninger

Læs mere

Vestervangens Vandværk

Vestervangens Vandværk Årsrapport 2018 Resultatopgørelse for 01.01.2018-31.12.2018 Balance pr. 31.12.2018 Resultatopgørelse for perioden 01.01.18-31.12.18 Note 2018 2017 1 Nettoomsætning 185.556 171.390 2 Produktionsomkostninger

Læs mere

Mejlskov Vandværk 2015

Mejlskov Vandværk 2015 Mejlskov Vandværk 2015 Mejlskov Vandværk Ordinær generalforsamling afholdes Tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.30 i Skåstrup forsamlingshus med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Roslev Andels Vandværk

Roslev Andels Vandværk Roslev Andels Vandværk Årsregnskab 2018 Status 31. december 2018 Roslevvand.dk Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsrapport for Roslev Vandværk. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med

Læs mere

Kruså Vandværk Kruså

Kruså Vandværk Kruså Kruså Vandværk 6340 Kruså Regnskab for tiden 1/1 2015 til 31/12 2015 Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsregnskabet for Kruså Vandværk. Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabsloven

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

Roslev Andels Vandværk

Roslev Andels Vandværk Roslev Andels Vandværk Årsregnskab 2017 Status 31. december 2017 Roslevvand.dk Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsrapport for Roslev Vandværk. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Sevel Vandværk A.m.b.a. Bestyrelse. Bogføring Regnskabskontoret.net Holewasvej Brovst

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Sevel Vandværk A.m.b.a. Bestyrelse. Bogføring Regnskabskontoret.net Holewasvej Brovst ÅRSRAPPORT 2016 Stamoplysninger Sevel Vandværk A.m.b.a. Bestyrelse Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Frede Nørgaard Per Bjørnkjær Peder Nørgaard Niels Krogager Poul Erik Andersen

Læs mere

LIHME VANDVÆRK Resultatopgørelse for 2010

LIHME VANDVÆRK Resultatopgørelse for 2010 LIHME VANDVÆRK Resultatopgørelse for 2010 Note Regnskab Regnskab 1 Nettoomsætning 284.797,86 266.729,59 2 Produktionsomkostninger -155.881,74-103.246,58 Bruttoresultat 128.916,12 163.483,01 3 Distributionsomkostninger

Læs mere

Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling Mandag den 8. maj 2017 kl. 19:00 i Søborg Forsamlingshus, Bygaden 7, Søborg, 3250 Gilleleje

Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling Mandag den 8. maj 2017 kl. 19:00 i Søborg Forsamlingshus, Bygaden 7, Søborg, 3250 Gilleleje Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling Mandag den 8. maj 2017 kl. 19:00 i Søborg Forsamlingshus, Bygaden 7, Søborg, 3250 Gilleleje 2017-04-20 Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Valg af dirigent

Læs mere

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016 HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016 Febr. 2017 Horreby Vandværks driftsregnskab og balance for året 2016 samt budget 2017 Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten for Horreby Vandværk er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

Resultatopgørelse for året 2016

Resultatopgørelse for året 2016 Resultatopgørelse for året 2016 1 Nettoomsætning 563.864 459.813 439,0 300,0 2 Produktionsomkostninger -196.932-183.281-153,3-235,3 Bruttoresultat 366.932 276.532 285,7 64,7 3 Distributionsomkostninger

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger ÅRSRAPPORT 2017 Stamoplysninger Andelsselskabet Hvide Klints Vandværk Bestyrelse Formand Svend Aage Mikkelsen Næstformand Tim Krarup Sørensen Kasserer Karl-Heinz Cohr Sekretær Janne Andersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018 HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018 Febr. 2019 Horreby Vandværks driftsregnskab og balance for året 2018 samt budget 2019 Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten for Horreby Vandværk er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

Øksenmølle-Fuglslev Vandværk

Øksenmølle-Fuglslev Vandværk Øksenmølle-Fuglslev Vandværk Årsrapport 2016 Resultatopgørelse for 01.01.2016-31.12.2016 Balance pr. 31.12.2016 Ledelsespåtegning Vi har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 01.01.16-31.12.16

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Februar 2013 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2013 kl. 19.00 - Osted Kro, Hovedvejen 151, Osted DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger ÅRSRAPPORT 2016 Stamoplysninger Andelsselskabet Hvide Klints Vandværk Bestyrelse Formand Svend Aage Mikkelsen Næstformand Tim Krarup Sørensen Kasserer Karl-Heinz Cohr Sekretær Janne Andersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Velkommen til Søhus vandværk s Generalforsamling 2017

Velkommen til Søhus vandværk s Generalforsamling 2017 Velkommen til Søhus vandværk s Generalforsamling 2017 1 ANDELSSELSKAB SØHUS VANDVÆRK ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 14 marts 2017 KL 19.30 DAGSORDEN 1: VALG AF DIRIGENT. 2: BESTYRELSENS BERETNING.

Læs mere

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2016 BUDGET

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2016 BUDGET HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2016 BUDGET 2017-2018 Hald By og Omegns Vandværk a.m.b.a. 1 Ledelsesberetning Hovedaktiviteter Vandværkets/selskabets aktiviteter omfatter pligt til at oppumpe

Læs mere

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018 HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018 Febr. 2019 Horreby Vandværks driftsregnskab og balance for året 2018 samt budget 2019 ÅRSRAPPORT 2018 Stamoplysninger Andelsselskabet Horreby Vandværk, Midtvejen 1, Horreby,

Læs mere

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2017 BUDGET

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2017 BUDGET HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2017 BUDGET 2018-2019 Hald By og Omegns Vandværk a.m.b.a. 1 Ledelsesberetning Hovedaktiviteter Vandværkets/selskabets aktiviteter omfatter pligt til at oppumpe

Læs mere

Øksenmølle-Fuglslev Vandværk

Øksenmølle-Fuglslev Vandværk Øksenmølle-Fuglslev Vandværk Foreløbig årsrapport 2017 (for perioden 01.01-30.09) Resultatopgørelse for 01.01.2017-30.09.2017 Balance pr. 30.09.2017 Resultatopgørelse for perioden 01.01.17-30.09.2019 Note

Læs mere

Kær Vandværk. 6400 Sønderborg

Kær Vandværk. 6400 Sønderborg Kær Vandværk 6400 Sønderborg Regnskab for tiden 1/1 2014 til 31/12 2014 Den årlige generalforsamling afholdes i Skyttehuset, Skovhuse 11 Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Rørby-Årby Vandværk I/S

Rørby-Årby Vandværk I/S Årsrapport 2014 Resultatopgørelse for 01.01.2014-31.12.2014 Balance pr. 31.12.2014 Budget år 2015 Resultatopgørelse for perioden 01.01.14-31.12.14 Note 2014 2013 1 Nettoomsætning 1.039.286 922.293 2 Produktionsomkostninger

Læs mere

3100 Hornbæk Kildekrog Vandværk a.m.b.a. 6 maj 2019

3100 Hornbæk Kildekrog Vandværk a.m.b.a. 6 maj 2019 ANDELSSELSKABET 3100 Hornbæk Kildekrog Vandværk a.m.b.a. 6 maj 2019 Til andelshaverne I henhold til vedtægternes 12 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i selskabet til afholdelse. Lørdag den

Læs mere

Årsrapport 2011 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84

Årsrapport 2011 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84 HTH Revision APS Ådalen 27 5863 Ferritslev Tlf. 6598 1905 Fax 6598 2675 torben@hthrevision.dk CVR. nr.: 21 85 94 43 Bank: Spks. Faaborg Årsrapport 2011 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84

Læs mere

Vester Sottrup Vandværk a.m.b.a. Budget for 2019

Vester Sottrup Vandværk a.m.b.a. Budget for 2019 Vester Sottrup Vandværk a.m.b.a. Budget for 2019 Vester Sottrup Vandværk a.m.b.a. Budget Resultatopgørelse Realiseret Budget 2018 2019 (ej revideret) Note: kr. kr. Nettoomsætning 1 651.296 656.977 Årets

Læs mere

Kær Vandværk Sønderborg

Kær Vandværk Sønderborg Kær Vandværk 6400 Sønderborg Regnskab for tiden 1/1 2012 til 31/12 2012 Den årlige generalforsamling afholdes i Skyttehuset, Skovhuse 11 Tirsdag den 26. marts 2013, kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

ÅRSRAPPORT for SODERUP VANDVÆRK

ÅRSRAPPORT for SODERUP VANDVÆRK 1 ÅRSRAPPORT for SODERUP VANDVÆRK Perioden 1/1 til 31/12-2015 2 ÅRSRAPPORT 2015 Stamoplysninger Soderup Vandværk Rosenvænget 2 4340 Tølløse Bestyrelse Formand Michael Wacker-Larsen Næstformand Hanne Palle

Læs mere

ANDELSSELSKABET ORE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET ORE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET ORE VANDVÆRK Indkaldelse til ordinær generalforsamling lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 i Åstrup Forsamlingshus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede

Læs mere

Kruså Vandværk Kruså

Kruså Vandværk Kruså Kruså Vandværk 6340 Kruså Regnskab for tiden 1/4 2009 til 31/3 2010 Driftsregnskab for tiden 1/4 2009 til 31/3 2010. 2009 Kroner Kroner Omsætning: 184.522 Opkrævet faste afgifter 184.291 576.760 Opkrævet

Læs mere

Ubby Vandværk a.m.b.a.

Ubby Vandværk a.m.b.a. Ubby Vandværk a.m.b.a. Årsrapport 2015 Godkendt på vandværkets generalforsamling d. / 2016 Dirigent: HvidebekRevisoren 2. BESTYRELSESPATEGNING Bestyrelsen har aflagt regnskab for ljbby Vandverk Arsrapporten

Læs mere

FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019

FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019 FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019 DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT 2. BESTYRELSENS BERETNING 3. DET REVIDEREDE REGNSKAB FORELÆGGES TIL GODKENDELSE 4. BUDGET FOR DET KOMMENDE ÅR FORELÆGGES

Læs mere

Tved Vandværk fremsender takstblad for 2019 til godkendelse. Taksterne har været fastholdt siden 2012.

Tved Vandværk fremsender takstblad for 2019 til godkendelse. Taksterne har været fastholdt siden 2012. Notat Tved Vandværk - Godkendelse af takstblad for 2019 Tved Vandværk fremsender takstblad for 2019 til godkendelse. Taksterne har været fastholdt siden 2012. Anlægsbidrag:: Hovedanlægsbidrag er 10.000

Læs mere

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016 HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016 Febr. 2017 Horreby Vandværks driftsregnskab og balance for året 2016 samt budget 2017 ÅRSRAPPORT 2016 Stamoplysninger Andelsselskabet Horreby Vandværk, Midtvejen 1, Horreby,

Læs mere

6670 HOLSTED. Kruså Vandværk. 6340 Kruså

6670 HOLSTED. Kruså Vandværk. 6340 Kruså 667 HOLSTED Kruså Vandværk 634 Kruså Reenskab for tiden 1/1 21L til31/12 211 (9 md) 21 138.137 588.655 726.792 Driftsregnskab for tiden 1/1 211 til3l/12 2L1. Omsætning: Opkrævet faste afgifter Opkrævet

Læs mere

Ledelsespåtegning. Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Ledelsespåtegning. Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsregnskabet for regnskabsåret 1. januar - 31. december 21 for Vandværket Vænget a.m.b.a.. Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

RÅBALANCE Røstofte Vandværk A.m.b.a. SIDE: 1 UDEN OPDATERING PR. 31.12.2014

RÅBALANCE Røstofte Vandværk A.m.b.a. SIDE: 1 UDEN OPDATERING PR. 31.12.2014 RÅBALANCE Røstofte Vandværk A.m.b.a. SIDE: 1 RESULTATOPGØRELSE OMSÆTNING / VANDINDTÆGTER Fast bidrag 10120 Fast driftsbidrag -25,828.33-106,196.67-26 -106 0 1 10160 Fast opkrævet målerafgift 0.00 0.00

Læs mere

BØSØRE VANDVÆRK amba ÅRSRAPPORT. for året oo0oo---

BØSØRE VANDVÆRK amba ÅRSRAPPORT. for året oo0oo--- BØSØRE VANDVÆRK amba -------------------------------- ÅRSRAPPORT for året 2017 ---oo0oo--- 215/5/25 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Bøsøre Vandværk Amba Stentoften 5874 Hesselager CVR nr. 32 92 61 50 Regnskabsår

Læs mere

Årsrapport. for. Stæremose Vandværk. for perioden 1/1 til 31/

Årsrapport. for. Stæremose Vandværk. for perioden 1/1 til 31/ 6Vandværkernesiedb service Årsrapport for Stæremose Vandværk for perioden 1/1 til 31/12 2017 Højmarksvej 26 6670 Holsted Telefon 75 39 32 55 Fax 75 39 11 04 E-mail post@vand-edb.dk www.vand-edb.dk Mandag

Læs mere

BØSØRE VANDVÆRK amba ÅRSRAPPORT. for året oo0oo---

BØSØRE VANDVÆRK amba ÅRSRAPPORT. for året oo0oo--- BØSØRE VANDVÆRK amba -------------------------------- ÅRSRAPPORT for året 2018 ---oo0oo--- 215/5/25 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Bøsøre Vandværk Amba Stentoften 5874 Hesselager CVR nr. 32 92 61 50 Regnskabsår

Læs mere

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling Hadsten d. 18/4-2018

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling Hadsten d. 18/4-2018 Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab til godkendelse 4. Budget for det indeværende år forelægges til

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 6. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2015 Balance pr. 31. december 2015 Resultatopgørelse

Læs mere

Årsrapport 2010 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84

Årsrapport 2010 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84 HTH Revision APS Ådalen 27 5863 Ferritslev Tlf. 6598 1905 Fax 6598 2675 torben@hthrevision.dk CVR. nr.: 21 85 94 43 Bank: Spks. Faaborg Årsrapport 2010 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba

Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba Torsdag den 26. april 2012 kl. 19.30 i Sønderup forsamlingshus, med spisning kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 5. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2014 Balance pr. 31. december 2014 Resultatopgørelse

Læs mere

ARSRAPPORT 2OL8. Stamoplysninger. Bestyrelse Formand Svend Aage Mikkelsen Næstformand Tim Krarup Sgrensen

ARSRAPPORT 2OL8. Stamoplysninger. Bestyrelse Formand Svend Aage Mikkelsen Næstformand Tim Krarup Sgrensen ,re ARSRAPPORT 2OL8 Stamoplysninger Bestyrelse Formand Svend Aage Mikkelsen Næstformand Tim Krarup Sgrensen Kasserer Karl-Heinz Cohr Sekretaer Jan ne Andersen Bestyrelsesmedlem Willy Rønne Revision Beierholm

Læs mere

I/S Esbønderup Vandværk NORDKYST REVISION I/S. Årsrapport. c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted. CVR-nr

I/S Esbønderup Vandværk NORDKYST REVISION I/S. Årsrapport. c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted. CVR-nr I/S Esbønderup Vandværk c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted CVR-nr. 22 78 86 12 NORDKYST REVISION I/S Årsrapport for 2015 Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 3. MARTS 2018 DAGSORDEN FOR EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLINGEN

Læs mere

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling Hadsten d. 20/4-2017

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling Hadsten d. 20/4-2017 Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab til godkendelse 4. Budget for det indeværende år forelægges til

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 4. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2013 Balance pr. 31. december 2013 Resultatopgørelse

Læs mere

Årsrapport for 2013 1. januar 2013 til 31. december 2013

Årsrapport for 2013 1. januar 2013 til 31. december 2013 ULLERØD VANDVÆRK a.m.b.a. (CVR nr. 34 01 88 47) Tulstrupvej 4 3400 Hillerød Årsrapport for 2013 1. januar 2013 til 31. december 2013 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23. april 2014

Læs mere

Feldballe Vandværk I/S

Feldballe Vandværk I/S Feldballe Vandværk I/S Årsrapport for året 2015 STAMOPLYSNINGER Navn Feldballe Vandværk I/S Bestyrelse Peter Friis Rasmussen, formand Michael Frederiksen, næstformand René Lundø Jakobsen, kasserer Arne

Læs mere

I/S Skals Vandværk. Årsrapport. Godkendt på generalforsamligen, den 15/ dirigent. CVR-nr

I/S Skals Vandværk. Årsrapport. Godkendt på generalforsamligen, den 15/ dirigent. CVR-nr Årsrapport 2017 Godkendt på generalforsamligen, den 15/2 2018 dirigent CVR-nr. 28 17 18 11 Årsrapportens indhold/virksomhedsoplysninger Påtegning og erklæring Den uafhængige revisors erklæring Årsrapport

Læs mere

Generalforsamlingen år 2017

Generalforsamlingen år 2017 Generalforsamlingen år 2017 Regnskabsåret 2016 www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk A.m.b.a. indbyder hermed til ordinær generalforsamling på Restaurant Nordstjernen i Blokhus, lørdag den 25. marts 2017

Læs mere

Stamdata for Nyrup Vandværk A.m.b.a.

Stamdata for Nyrup Vandværk A.m.b.a. Stamdata for Nyrup Vandværk A.m.b.a. Vandværkets navn Adresse Postnummer og by Hjemmeside Telefon Mail Nyrup Vandværk A.m.b.a. Nyrupvej 19 D 4296 Nyrup www.nyrupvand.dk 21771360 bent@mail123.dk Årstal

Læs mere

Resultatopgørelsen Opstillingsform Resultatopgørelsen er opstillet, så denne bedst viser vandværkets aktiviteter i det forløbne regnskabsår.

Resultatopgørelsen Opstillingsform Resultatopgørelsen er opstillet, så denne bedst viser vandværkets aktiviteter i det forløbne regnskabsår. Årsregnskab 2017 - Tåning Vandværk side 4/11 Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten for vandværkets navn er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for regnskabsklasse A samt vandværkets

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

I/S Skals Vandværk. Årsrapport. Godkendt på generalforsamligen, den 6/ dirigent. CVR-nr

I/S Skals Vandværk. Årsrapport. Godkendt på generalforsamligen, den 6/ dirigent. CVR-nr I/S Skals Vandværk Årsrapport 2018 Godkendt på generalforsamligen, den 6/2 2019 dirigent CVR-nr. 28 17 18 11 Årsrapportens indhold/virksomhedsoplysninger Påtegning og erklæring Den uafhængige revisors

Læs mere

Humble Andels Vandværk

Humble Andels Vandværk Årsrapport 2014 Resultatopgørelse for 01.01.2014-31.12.2014 Balance pr. 31.12.2014 Revisionspåtegning Revisionspåtegning Undertegnede har revideret årsrapport for for 2014. Vi har kontrolleret, at der

Læs mere

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER BUDGET 2016 FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER Administration 38% Produktion 47% Distribution 15% 1 BUDGETOVERSIGT ENDELIGT REVIDERET OPLÆG TIL RESULTATOPGØRELSE REGNSKAB BUDGET BUDGET

Læs mere

Mejlby Vandværk I/S. Årsrapport for 2015 BALANCE

Mejlby Vandværk I/S. Årsrapport for 2015 BALANCE Mejlby Vandværk I/S CVR nr. 29307113 Årsrapport for 2015 med BALANCE Pr. 31. december 2015 Budget 2016 Regnskabskontor Nord ApS Gisselfeldvej 109 7400 Herning Tlf. 9639 9100 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Administrators

Læs mere

Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk

Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk Årsrapport 2010/11 Resultatopgørelse for 01.04.2010-31.03.2011 Balance pr. 31.03.2011 1 Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk Anvendt regnskabspraksis Regnskabsgrundlag

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

$u.ndvoerkern*rl95. . Rmskpb for tiden 1/1 2012 tif 3[7i2 2012. wwwvond-edb.dk. lz,?lb;yrål;r:1#åt@vond-edb,dk. 6340 Krus4, ii'- i:kr.

$u.ndvoerkern*rl95. . Rmskpb for tiden 1/1 2012 tif 3[7i2 2012. wwwvond-edb.dk. lz,?lb;yrål;r:1#åt@vond-edb,dk. 6340 Krus4, ii'- i:kr. $u.ndvoerkern*rl95 ii'- i:kr.uså Vandværk 634 Krus4,. Rmskpb for tiden 1/1 212 tif 3[7i2 212 HøjmorksveJ 26. 667 Horsted 'Telefon 753e32 5. Fox lz,?lb;yrål;r:1#åt@vond-edb,dk. wwwvond-edb.dk.,.;*;. I.,.

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2015 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Michael Hammershøj

Læs mere

Bjerregrav Vandværk A.m.b.a.

Bjerregrav Vandværk A.m.b.a. Årsrapport 2018 Fremlagt og godkendt på andelsselskabets generalforsamling, den / 2019 dirigent CVR-nr. 41 27 61 50 Årsrapportens indhold/virksomhedsoplysninger Side Påtegning og erklæring Bestyrelsespåtegning

Læs mere

Vang Vandværk a.m.b.a.

Vang Vandværk a.m.b.a. Generalforsamling på Cafe Misty d. 3. maj kl. 19.00 Vang Vandværk a.m.b.a. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2017 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. (v. Morten Sloth) 2. Bestyrelsens

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Sevel Vand A.m.b.a. Bestyrelse. Bogføring Regnskabskontoret.net Holewasvej Brovst

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Sevel Vand A.m.b.a. Bestyrelse. Bogføring Regnskabskontoret.net Holewasvej Brovst ÅRSRAPPORT 2017 Stamoplysninger Sevel Vand A.m.b.a. Bestyrelse Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Frede Nørgaard Bodil Jakobsen Peder Nørgaard Niels Krogager Poul Erik Andersen

Læs mere

Skårup Vandværk har fremsendt taksterne for 2019 til godkendelse. Taksterne er uændret siden 2013.

Skårup Vandværk har fremsendt taksterne for 2019 til godkendelse. Taksterne er uændret siden 2013. Skårup Vandværk - Godkendelse af takster for 2019 Skårup Vandværk har fremsendt taksterne for 2019 til godkendelse. Taksterne er uændret siden 2013. Anlægsbidrag: Hovedanlægsbidrag er 6.112 kr. Ledningsbidraget

Læs mere

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2015. Hadsten d. 23/4-2015

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2015. Hadsten d. 23/4-2015 Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab til godkendelse 4. Budget for det indeværende år forelægges til

Læs mere

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2014. Hadsten d. 23/4-2014

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2014. Hadsten d. 23/4-2014 Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab til godkendelse 4. Budget for det indeværende år forelægges til

Læs mere

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Andelsselskabet Bønsvig - Stavreby Vandværk 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, afholdt den 19. september 2010

Læs mere

Humble Andels Vandværk

Humble Andels Vandværk Årsrapport 2018 Resultatopgørelse for 01.01.2018-31.12.2018 Balance pr. 31.12.2018 Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsrapport for Humble Vandværk. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2016 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Peter Bruun Eva

Læs mere

Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk

Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk Årsrapport 2011/12 Resultatopgørelse for 01.04.2011-31.03.2012 Balance pr. 31.03.2012 Anvendt regnskabspraksis Regnskabsgrundlag Årsregnskabet er aflagt efter bogføringslovens

Læs mere

Takstblad for Fasterholt vandværk

Takstblad for Fasterholt vandværk Takstblad for Fasterholt vandværk. 2015. Gældende pr.1/1-2015 Kr. ekskl. Kr. inkl. Abonnement pr. måler 500,00 625,00 Planlægningsbidrag 95,00 118,75 Årsforbrug pr. m3 Kr./m3 M3- pris 4,85 Statsafgift

Læs mere

I/S Assentoft Vandværk

I/S Assentoft Vandværk I/S Assentoft Vandværk ÅRSREGNSKAB FOR 2017 GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2018 KL. 19.30 PÅ ASSENTOFT KRO DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Orup Vandværk. Årsrapport BALANCE

Orup Vandværk. Årsrapport BALANCE Orup Vandværk CVR nr. 589816 Årsrapport for året 1. januar til 31. december 218 med BALANCE Pr. 31. december 218 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Administrators erklæring 1 Selskabsoplysninger 2 Bestyrelsespåtegning

Læs mere

I/S Assentoft Vandværk

I/S Assentoft Vandværk I/S Assentoft Vandværk ÅRSREGNSKAB FOR 2018 GENERALFORSAMLING DEN 28. FEBRUAR 2019 KL. 19.30 I HØRNINGHUS DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

GISTRUP VANDVÆRK A.M.B.A. Årsrapport for 2016

GISTRUP VANDVÆRK A.M.B.A. Årsrapport for 2016 GISTRUP VANDVÆRK A.M.B.A. Hadsundvej 343 9260 Gistrup CVR-nr. 37 24 61 58 Årsrapport for 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling Den 21-02-2017 Dirigent 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Værebro Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Agnetevej Jyllinge. Årsrapport 1. januar 2015 til 31. december 2015

Værebro Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Agnetevej Jyllinge. Årsrapport 1. januar 2015 til 31. december 2015 www.primarevision.dk Værebro Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr. 51 28 46 15) Agnetevej 41 4040 Jyllinge Årsrapport 1. januar 2015 til 31. december 2015 Godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling, afholdt

Læs mere

Årsrapport 2012 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr

Årsrapport 2012 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr HTH Revision APS Ådalen 27 5863 Ferritslev Tlf. 6598 1905 Fax 6598 2675 torben@hthrevision.dk CVR. nr.: 21 85 94 43 Bank: Spks. Faaborg Årsrapport 2012 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 1. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2010 Balance pr. 31. december 2010 Resultatopgørelse

Læs mere

Hovedgaard Vandværk A.m.b.a.

Hovedgaard Vandværk A.m.b.a. CVR-nr. 18911310 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20 dirigent Indhold Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 2 Selskabsoplysninger

Læs mere

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Balance pr. 31/12 2005 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendt regnskabspraksis Side 3 Påtegning bestyrelsen 4 Revisionspåtegning

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning ANDELSSELSKABET BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK CVR nr. 35 66 29 52 Årsrapport 2013 Årsrapporten er godkendt på selskabets generalforsamling Bakkebølle, den / 2014 dirigent Algade

Læs mere

Orup Vandværk. Årsrapport BALANCE

Orup Vandværk. Årsrapport BALANCE Orup Vandværk CVR nr. 50898016 Årsrapport for året 1. januar til 31. december 2017 med BALANCE Pr. 31. december 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Administrators erklæring 1 Selskabsoplysninger 2 Bestyrelsespåtegning

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Andelsselskabet Vetterslev-Sandby og Høm Vandværk

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Andelsselskabet Vetterslev-Sandby og Høm Vandværk ÅRSRAPPORT 2018 Stamoplysninger Bestyrelse Formand Tormod Jensen Næstformand Peter Kock Kasserer Lise Nielsen Bestyrelsesmedlem Bendt Bodekjær Jacobsen Bestyrelsesmedlem Per Pedersen Revision Skovbo Revision

Læs mere

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2011. Hadsten d. 28/4-2011

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2011. Hadsten d. 28/4-2011 Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab til godkendelse 4. Budget for det indeværende år forelægges til

Læs mere

Svebølle Vandværk a.m.b.a.

Svebølle Vandværk a.m.b.a. Svebølle Vandværk a.m.b.a. Regnskab for året 2014 HvidebækRevisoren 2. REGNSKABSPRINCIPPER. Årsregnskabet er aflagt i overstemmelse med vandværkets vedtægter. Den anvendte regnskabspraksis er i hovedtræk

Læs mere