Positiv indvirkning Neutral indvirkning Negativ indvirkning Ikke relevant

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Positiv indvirkning Neutral indvirkning Negativ indvirkning Ikke relevant"

Transkript

1 Kultur, Miljø & Erhverv Plan Dato: Sagsnr.: 12/35955 Dokumentnr.: x Sagsbehandler:ASH Miljøscreeningsskema: LP nr. 61, Cimbria, Aabenraa Positiv indvirkning Miljøparametre Bemærkninger Befolkning og sundhed Offentlig service X Området ligger i centrum af Aabenraa med kort afstand til indkøb og forholdsvis kort afstand til skoler og institutioner. Området er næppe stort nok til at kunne danne grundlag for nye offentlige servicefunktioner. Dog gives der mulighed for at etablere detailhandel, herunder dagligvarehandel, i området, hvilket vil forbedre tilgængeligheden til indkøb i området. Beskæftigelse X Boligbyggeriet vil i opførelsesperioden medføre mulighed for lokal beskæftigelse, ligesom etablering af nye butikker i området, ligeledes vil øge beskæftigelsen. Rekreative aktiviteter X Der etableres fælles udendørs opholdsarealer i første sals højde på tagfladen over byggeriets parkerings- og indkøbsbase. Tilgængelighed X Vejadgang for både varetransport og personbiltrafik etableres fra Reberbanen, som pt. har tilslutning til Nørreport. Fremadrettet vil Reberbanen få tilslutning til et nyt kryds på den planlagte forlængelse af Gasværksvej.

2 Miljøparametre Bemærkninger Socioøkonomiske forhold X Lokalplanen øger boligudbuddet i midtbyen og tilfører området butikker og beskæftigelse på et areal, der har ligget ubenyttet hen i mange år og i en bydel, der er i underskud på indkøbsmuligheder. Lokalplanens realisering vurderes ikke at hindre andre økonomiske interesser i området set i lyset af omdannelsesplanerne for de nordlige havnearealer. Lokalplanens realisering vurderes derfor at have en neutral eller positiv socioøkonomisk indvirkning. Sundhedstilstand og ulykkesrisiko X Tilkørslen til lokalplanområdet sker fra lokalplanområdets sydøstlige hjørne. Her møder Langevad ligeledes Reberbanen, hvilket kan give anledning til usikre situationer for specielt cyklister, som i stor udstrækning bruger Langevad som adgang til centrum. Der kan i den forbindelse blive tale om at ændre indkørslen til Langevad således at denne ledes vinkelret ud på Reberbanen og/ eller ensrettes. Materielle goder X Lokalplanens realisering vurderes at være positiv for områdets beboere, der vil få lettere adgang til indkøb. Indbliksgener X De to østligste punkthuse ligger tæt på skel mod øst, og kan derfor give anledning til indbliksgener i forhold til nabobebyggelsen mod øst på Langevad. Lokalplanen vil derfor sikre udlæg til et beplantningsbælte langs med lokalplanområdets skel mod øst for at afhjælpe dette, hvis det bliver aktuelt. Punktet behandles sammen med vurderingen af den visuelle påvirkning på omgivelserne. Natur, fauna og flora Dyreliv X Lokalplanområdet er bebygget med en tidligere trælasthandel, og vurderes derfor ikke at huse dyreliv af nævneværdig karakter. Planteliv X Lokalplanområdet er bebygget med en tidligere trælasthandel, og vurderes derfor ikke at huse planteliv af nævneværdig karakter. Beskyttede naturområder (Nbl 3) X Ingen.

3 Miljøparametre Beskyttelses- og byggelinier (Nbl 16 og 17) X Bemærkninger Lokalplanområdet ligger inden for kystnærhedszonen. I henhold til Planlovens 16 stk. 4, skal der for bebyggelse og anlæg i de kystnære dele af byzonerne, der vil påvirke kysten visuelt, gøres rede for påvirkningen. Hvis bebyggelsen afviger væsentligt i højde og volumen fra den eksisterende bebyggelse i området, skal der gives en særlig begrundelse herfor. Lokalplanområdet ligger i bymæssig bebyggelse ca. 400 m fra inderhavnen (Nyhavn) og ca. 1 km fra kysten, og er omgivet af eksisterende bebyggelse, herunder havnens erhvervsbebyggelse og siloer. Lokalplanen giver mulighed for bebyggelse med en højde på op til 24 meter, hvilket kan påvirke byens skyline. Men området ligger omkranset af eksisterende bebyggelse, som danner visuel baggrund for bebyggelsen set fra kysten, hvilket kan være med til at reducere den visuelle påvirkning. Projektet skal visualiseres for at afdække projektets visuelle påvirkning af byens profil og kystlandskabet. Fredede naturområder X Ingen. Spredningskorridorer X Ingen. Internationale naturbeskyttelsesområder x Ingen.

4 Jordbund Jordforurening X Lokalplanområdet ligger i byzone, hvor jorden antages at være lettere forurenet. Området er udpeget jf. jordforureningslovens 50a. Større, sammenhængende områder inden for byzone kan ved regulativer udtages af områdeklassificering, når kommunen har viden om, at jorden ikke er lettere forurenet (jf. 50a, stk. 2). Region Syddanmark har på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om jordforurening inden for lokalplanområdet. Områdeklassificeringen betyder dog, at flytning af jord væk fra lokalplanområdet skal anmeldes til Aabenraa Kommune. Ligeledes skal der udtages jordprøver for at fastlægge jordens forureningsniveau. Antallet af jordprøver aftales med kommunen, idet antallet af prøver afhænger af, hvor meget jord der skal flyttes og hvortil jorden flyttes. Jordbundsforhold X Ingen særlige forhold Vand Grundvandsbeskyttelse X Der er ingen drikkevandsinteresser i området. Anvendelsen giver ikke anledning til en øget risiko for forurening af grundvandet. Grundvandsressourcer X Lokalplanens realisering påvirker ikke grundvandsressourcen væsentligt. Luft Luftforurening X Den ændrede anvendelse til boliger og butikker medfører ikke væsentlig forøgelse af luftforureningen. Der etableres boliger tæt på flere veje med massiv trafik og dermed en væsentlig risiko for påvirkning af beboere i disse boliger. Omlægning af trafikken fra H. P. Hanssens Gade til Gasværksvejs forlængelse har positiv effekt for H. P. Hanssens Gade, men negativ effekt for områderne langs Gasværksvej. Her er der dog færre boliger end langs H. P. Hanssens Gade. Positiv indvirkning

5 Støj Trafikstøj X Området ligger i krydset, hvor Haderslevvej, Nørreport og Løgumklostervej mødes. Tællinger på Haderslevvej viser en årsdøgntrafik på ca køretøjer, ca køretøjer på Nørreport og ca på Løgumklostervej. Det meste af lokalplanområdet ligger inden for støjkonsekvenszonen for Haderslevvej. Omlægningen af trafikken i området med etablering af et 4. ben i krydset og etablering af en ny havnevej som forlængelse af Gasværksvej, vil omdirigere en stor del af trafikken fra Nørreport til den nye havnevej og derved øge trafikstøjen langs med lokalplanområdets sydlige afgrænsning, men samtidig sænke trafikken væsentligt på H.P. Hanssens Gade og Nørreport, hvor der er mange boliger. Lokalplanens realisering vil medføre opførelse af ca. 120 boliger og op til m 2 detailhandel i området med deraf følgende stigning i trafikken grundet tilkørslen til området. Den øgede tilkørsel til lokalplanområdet vurderes dog ikke i sig selv at give anledning til væsentligt øgede støjgener, da trafikken i området i forvejen er massiv. Etableringen af op til m 2 detailhandel, herunder op til 2 dagligvarebutikker, kan dog give anledning til støjgener i forbindelse med varetransport, parkering og ophold i området. Mod vest står en eksisterende høj mur, som vil skærme boliger i naboområdet mod nordvest mod støj. Det er således primært støjpåvirkningen på boligområderne Langevad og Karpedam, samt internt i lokalplanområdet, der kan blive problematisk. Den mulige påvirkning fra trafikstøj skal derfor undersøges nærmere. Primært med henblik på at afdække, hvilke afhjælpende foranstaltninger, der skal indarbejdes i planlægningen. Dels for at nedbringe støjpåvirkningen fra trafikken på hhv. de nuværende veje de fremtidige veje og dels for at afklare støjpåvirkningen fra trafikken i lokalplanområdet primært varetransport til dagligvarebutikkerne.

6 Støj / Virksomhedsstøj X Affaldshåndtering og vareindlevering i forbindelse med butikker kan give anledning til støjgener for omkringliggende boliger. Lokalplanen skal stille krav til placering af vareindleveringen og affaldshåndtering, både for butikkerne og for beboerne, således at støjpåvirkningen kan afhjælpes. Sydøst for lokalplanområdet ligger et blandet erhvervsområde. Der kan være støjpåvirkninger, bl.a. fra et nærliggende pladeværksted. Den mulige påvirkning fra det nærliggende erhvervsområde skal derfor undersøges nærmere. Støjpåvirkningen fra vareindlevering og affaldshåndtering skal vurderes i forbindelse med støjundersøgelserne for området således at lokalplanen kan optage bestemmelser om afhjælpende foranstaltninger for at reducere støjpåvirkningen. Vibrationer X Omlægningen af krydset Løgumklostervej, Nørreport, Haderslevvej og etableringen af en ny havnevej vil øge trafikken af tung trafik langs lokalplanområdets sydlige afgrænsning og dermed øge risikoen for vibrationer. Dette forudsættes dog undersøgt i forbindelse med planlægning og projektering af det nye vejprojekt, idet eventuelle vibrationer vil afhænge af vejprojektet.

7 Klimatiske forhold Vindforhold X Opførelse af forholdsvist høje punkthuse op til 6 etager + base på én etage kan give anledning til turbulens omkring og imellem bygningerne. Vindturbulens imellem bygningerne kan give et ubehageligt klima på områdets opholdsarealer imellem bygningerne og i naboområderne og give anledning til farlige kastevinde, som kan genere lette trafikanter. Vindpåvirkningen skal derfor undersøges nærmere med henblik på at afklare den mulige vindpåvirkning i og omkring lokalplanområdet og fastlæggelse af deraf følgende afhjælpende foranstaltninger. Skyggevirkninger X Højt byggeri i bymæssig bebyggelse kan give anledning til skyggegener for naboområderne. Skyggepåvirkningen skal derfor undersøges nærmere for at afklare skyggepåvirkningen af naboområderne og opholdsarealerne i lokalplanområdet således at der kan foretages eventuelle nødvendige justeringer af bebyggelsen for at minimere skyggepåvirkningen. Reflekser X Der vil blive stillet krav til anvendelse af ikke reflekterende materialer. Solenergianlæg kan dog give anledning til refleksioner, hvilket dog minimeres af en løbende forbedring af refleksbehandling af nye anlæg. Lokalplanen stiller krav om etablering af et plantebælte langs med dele af lokalplanområdets afgrænsning for at minimere refleksioner og vindpåvirkninger.

8 Klimahensyn X Aabenraa Kommune er ved at udarbejde en klimatilpasningsplan 1, som er sendt i høring ind til den 19. marts Klimatilpasningsplanen fastlægger en række mål og retningslinjer, som vil blive optaget i kommuneplanen. Disse vil blive indarbejdet i lokalplanen og kommuneplantillægget. I klimatilpasningsplanen er det forudsat, at kun 50 og 100 års hændelser vil kunne oversvømme byen, da byens diger og øvrige anlæg til højvandssikring beskytter mod vandstandsstigninger på op til 2 meter. Aabenraa Havn er i klimatilpasningsplanen udpeget som lavtliggende højrisikoområde. Lokalplanområdet ligger uden for det udpegede areal og er, med en gennemsnitlig terrænkote på ca (DVR 90), relativt godt rustet i forhold til 50 og 100 års hændelser, da klimatilpasningsplanen fastlægger en min. sokkelkote på 2.50 (DVR 90). Lokalplanens realisering vurderes således at være i overensstemmelse med nuværende og kommende klimatilpasningstiltag. Landskab Landskabelig værdi X Lokalplanområdet ligger i bymæssig bebyggelse og er i forvejen bebygget. Området tillægges derfor ikke nogen særlig landskabelig værdi. Geologiske forhold X Ingen særlige geologiske forhold. Friluftsliv X Planen medfører ikke ændringer i forhold til friluftsinteresserne i området. Kulturmiljø Arkæologiske forhold X Museum Sønderjylland - Arkæologi Haderslev har foretaget en arkivalsk kontrol, og har vurderet, at der ikke er risiko for at støde på jordfaste fortidsminder under jordarbejde, og at en arkæologisk forundersøgelse derfor ikke er nødvendig. Fortidsminder og omgivelser (Nbl 18) X Ingen registreret. Sten- og jorddiger X Ingen registreret. 1 Forslag til Klimatilpasningsplan, Aabenraa Kommune og Alectia

9 Kirkeomgivelser (Exner fredninger og Nbl 19) X Ingen. Fredede og bevaringsværdige bygninger X 2 bygninger inden for lokalplanområdet er udpeget som bevaringsværdige i kategori 4, nemlig Haderslevvej 2 og Haderslevvej 6a-b. Det betyder, at de ikke må nedrives uden tilladelse fra Aabenraa Kommune i henhold til lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer 18 og 19. Andre kulturmiljøer X Ingen. Haderslevvej 2 er Cimbrias midterste lagerhal med gavl mod Haderslevvej. Hallen forudsættes nedrevet for at lokalplanen kan realiseres. På trods af udpegningen, vurderes hallen ikke længere at have nogen nævneværdig bevaringsværdi. Lokalplanen sikrer, at bevaringsværdige bygninger ikke nedrives uden byrådets godkendelse. Øvrigt Kumulative effekter X Lokalplanområdet ligger i den nordlige del af Aabenraas midtby. Lokalplanens realisering understøtter eksisterende planer for omdannelse af de nordlige havnearealer og fremtidige trafikomlægninger, men er ikke en forudsætning for realisering af disse. Kumulativt vurderes lokalplanens realisering, sammen med realiseringen af de øvrige tiltag, at være positive for byen. Således vurderes lokalplanens realisering kumulativt ikke at give anledning til miljøpåvirkninger, der skal undersøges nærmere.

SCREENINGSRAPPORT December 2014

SCREENINGSRAPPORT December 2014 Kultur, Miljø & Erhverv Dato: 12-12-2014 Sagsnr.: 14/22444 Dok nr.: 24 MILJØVURDERING AF LOKALPLAN nr. 82 OMRÅDE MELLEM NYGADE OG LAVGADE, AABENRAA SCREENINGSRAPPORT December 2014 Lokalplangrundlag og

Læs mere

LOKALPLANGRUNDLAG OG SCREENINGSRAPPORT / SCOPING Februar 2014. Lokalplangrundlag og miljøscreening

LOKALPLANGRUNDLAG OG SCREENINGSRAPPORT / SCOPING Februar 2014. Lokalplangrundlag og miljøscreening Kultur, Miljø & Erhverv Dato: 23-01-2014 Sagsnr.: 12/35955 Dok nr.: MILJØVURDERING AF Tillæg nr. 35 til kommuneplanen og Lokalplan nr. 61 Cimbria, Aabenraa LOKALPLANGRUNDLAG OG SCREENINGSRAPPORT / SCOPING

Læs mere

SCREENINGSRAPPORT August 2013

SCREENINGSRAPPORT August 2013 Kultur, Miljø & Erhverv Dato: 05.09.13 Sagsnr.: 13/16702 Dok nr.: 31 MILJØVURDERING AF LOKALPLAN nr. 70 SOMMERHUSOMRÅDE VED SKARREV SCREENINGSRAPPORT August 2013 Lokalplangrundlag og miljøscreening Dette

Læs mere

Miljøscreening. Bilag 2 til Temaplanstrategi for sommerhus- og udviklingsområder i kystnærhedszonen - Tillæg til Vækststrategi

Miljøscreening. Bilag 2 til Temaplanstrategi for sommerhus- og udviklingsområder i kystnærhedszonen - Tillæg til Vækststrategi Miljøscreening Bilag 2 til Temaplanstrategi for sommerhus- og udviklingsområder i kystnærhedszonen - Tillæg til Vækststrategi 2016-2028 Sommerhuse ved Kollund Østerskov, Skarrev og Loddenhøj Udviklingsområder

Læs mere

Ansvarlig sagsbehandler

Ansvarlig sagsbehandler Beskrivelse af planforslag Klimatilpasningsplanen består af en baggrundsrapport og en decideret tillæg til Kommuneplan 2013. Begge dele skal miljøvurderes i forhold til lovgivningen omkring miljøvurdering

Læs mere

Forslag. Kommuneplantillæg nr. 35. Boliger og centerformål ved Reberbanen, Aabenraa

Forslag. Kommuneplantillæg nr. 35. Boliger og centerformål ved Reberbanen, Aabenraa Forslag Kommuneplantillæg nr. 35 Boliger og centerformål ved Reberbanen, Aabenraa Offentlighedsperiode fra den 2. juli til den 10. september 2014 AABENRAA KOMMUNE 2 TILLÆG NR: 35 til Kommuneplan 2009,

Læs mere

Afgørelse om at der ikke foretages miljøvurdering af forslagene til de kommunale Natura 2000 handleplaner

Afgørelse om at der ikke foretages miljøvurdering af forslagene til de kommunale Natura 2000 handleplaner Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 24-05-2017 Sagsnr.: 13/42997 Kontakt: Torben Hansen Direkte tlf.: 7376 7358 E-mail: tha@aabenraa.dk Afgørelse om at der ikke foretages miljøvurdering

Læs mere

Plan: Tillæg nr. 21 til Spildevandsplan for Haderslev Kommune, Kloakerede områder

Plan: Tillæg nr. 21 til Spildevandsplan for Haderslev Kommune, Kloakerede områder Skema A Screening af Forslag til tillæg nr. 21 til Spildevandsplan 2008-2012 for Haderslev Kommune Plan: Tillæg nr. 21 til Spildevandsplan 2008-2012 for Haderslev Kommune, Kloakerede områder Planens overordnende

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Kommuneplantillæg nr. 1 for Hundested bymidte Dato 6. august 2015 Deltagere ved screeningsmøde: Inha og pvme Læservejledning:

Læs mere

Område Arealet er på ca. 0,4 ha. Arealet ligger i byzone, men bruges i dag til juletræer.

Område Arealet er på ca. 0,4 ha. Arealet ligger i byzone, men bruges i dag til juletræer. SCREENING FOR MILJØVURDERING Ophævelse af lokalplan nr. 3.6 Baggrund og formål Det eksisterende erhvervsareal i Ravnkilde er ved at være solgt. Der er dog et markareal vest og nord for det eksisterende

Læs mere

Sagsnr P Plan og Byg Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk

Sagsnr P Plan og Byg Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk 19-09-2017 Sagsnr. 01.02.05-P16-116-17 Plan og Byg Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk.. Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Lokalplan 08.14

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Lokalplan 04.82 for Frederiksværk Lystbådehavn Dato oktober 2018 Deltagere ved screeningsmøde Inge Hansen Læservejledning:

Læs mere

Kultur, Miljø & Erhverv Dato: 13/ Sagsnr.: 16/4074 Dok nr.: 8

Kultur, Miljø & Erhverv Dato: 13/ Sagsnr.: 16/4074 Dok nr.: 8 Kultur, Miljø & Erhverv Dato: 13/10 2016 Sagsnr.: 16/4074 Dok nr.: 8 LOKALPLANGRUNDLAG Lokalplan nr. 102 for et boligområde ved Langrode/Næstmark i Aabenraa SCREENINGSRAPPORT Oktober 2016 Lokalplangrundlag

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Forslag til Tillæg 1 til Lokalplan 53 for erhvervsområdet ved Ullerup Skovvej Dato 19. marts 2014 Deltagere ved screeningsmøde

Læs mere

Miljøscreeningsskema. Tjekliste til miljøvurdering af forslag til lokalplan nr UDKAST

Miljøscreeningsskema. Tjekliste til miljøvurdering af forslag til lokalplan nr UDKAST UDKAST Miljøscreeningsskema Tjekliste til miljøvurdering af forslag til lokalplan nr. 2016-03 Odsherred Kommune har i samarbejde med Lejerbo udarbejdet en plan for en boligbebyggelse på ejendommen teglværkskrogen

Læs mere

Miljøscreening af forslag til lokalplan nr. 3.39 for en bolig på Gl. Strandvej 197 i Espergærde

Miljøscreening af forslag til lokalplan nr. 3.39 for en bolig på Gl. Strandvej 197 i Espergærde Miljøscreening af forslag til lokalplan nr. 3.39 for en bolig på Gl. Strandvej 197 i Espergærde Lokalplanens indvirkning på miljøområdet er vurderet i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer,

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 31 til Kommuneplan 2013 Forslag til lokalplan nr. 307 Administrationsbygning på Rafns Alle i Støvring

Forslag til tillæg nr. 31 til Kommuneplan 2013 Forslag til lokalplan nr. 307 Administrationsbygning på Rafns Alle i Støvring SCREENING FOR MILJØVURDERING Forslag til tillæg nr. 31 til Kommuneplan 2013 Forslag til lokalplan nr. 307 Administrationsbygning på Rafns Alle i Støvring Baggrund og formål Formålet med planerne er at

Læs mere

Screening for miljøvurdering af lokalplan 08.15

Screening for miljøvurdering af lokalplan 08.15 06-11-2017 Screening for af lokalplan 08.15 Sagsnr. 01.02.05-P16-119-17 Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Lokalplan 08.15 for Aldi i Hundested Dato november

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg 28 og lokalplanforslag 2.79

Forslag til kommuneplantillæg 28 og lokalplanforslag 2.79 Screening miljøvurdering Forslag til kommuneplantillæg 28 og lokalplanforslag 2.79 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer (Lbk nr. 1533 af 10. december 2015 med senere ændringer),

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Projekt Lokalplan for Allegade Nord Dato oktober 2014

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Projekt Lokalplan for Allegade Nord Dato oktober 2014 Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Lokalplan 04.76 for Allegade Nord Dato oktober 2014 Deltagere ved screeningsmøde Jørgen Krog og Mette Skafte Vestergaard

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Butik ved Nørregade 35-37 Dato Juni 2015 Deltagere ved screeningsmøde Jørgen Krog og Inge Hansen Læservejledning: Lov

Læs mere

Miljøvurdering af kommuneplantillæg Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af kommuneplantillæg Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Roskilde Kommune Miljøvurdering af kommuneplantillæg Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til kommuneplantillæg nr. 14 til kommuneplan 2013 Planens indhold Kommuneplantillæg giver

Læs mere

Kultur, Miljø & Erhverv Dato: Sagsnr.: 16/4549 Dok nr.: 11

Kultur, Miljø & Erhverv Dato: Sagsnr.: 16/4549 Dok nr.: 11 Kultur, Miljø & Erhverv Dato: 17-03-2016 Sagsnr.: 16/4549 Dok nr.: 11 LOKALPLANGRUNDLAG Lokalplan nr. 94 for boligområde mellem Rugkobbel og Rugløkken, Aabenraa SCREENINGSRAPPORT Marts 2016 Lokalplangrundlag

Læs mere

Tillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og Lokalplan , Ringe Kost- og Realskole, Ringe Jomoc/akwes 3. april 2017

Tillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og Lokalplan , Ringe Kost- og Realskole, Ringe Jomoc/akwes 3. april 2017 sskema Lov om miljøvurdering af planer og programmer Lokalplan nr. Udført af: Dato: Sagsnr.: Baggrund Tillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og Lokalplan 2017-3, Ringe Kost- og Realskole, Ringe Jomoc/akwes

Læs mere

LOKALPLANGRUNDLAG Lokalplan nr. 105 for Multihus i Nr. Hostrup SCREENINGSRAPPORT Oktober 2016

LOKALPLANGRUNDLAG Lokalplan nr. 105 for Multihus i Nr. Hostrup SCREENINGSRAPPORT Oktober 2016 Kultur, Miljø & Erhverv Dato: 13-10-2016 Sagsnr.: 16/22537 Dok nr.: 01 LOKALPLANGRUNDLAG Lokalplan nr. 105 for Multihus i Nr. Hostrup SCREENINGSRAPPORT Oktober 2016 Lokalplangrundlag og miljøscreening

Læs mere

Screening Lokalplanforslag 066-510 Offentlig og privat service ved Tøndervej

Screening Lokalplanforslag 066-510 Offentlig og privat service ved Tøndervej FORSLAG Scoping Kommuneplantillæg nr. 02-630, Område til tekniske anlæg, Lokalplanforslag 061-630, Geotermisk Varmeproduktionsanlæg i Tønder Screening Offentlig og privat service ved Tøndervej Skærbæk

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg 23 og lokalplanforslag 3.48 for almene boliger på Samsøvej.

Forslag til kommuneplantillæg 23 og lokalplanforslag 3.48 for almene boliger på Samsøvej. Screening for miljøvurdering Forslag til kommuneplantillæg 23 og lokalplanforslag 3.48 for almene boliger på Samsøvej. I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer (Lov nr. 936 af 24. september

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Forslag til tillæg 1 til Lokalplan 65 Dato: 14. marts 2011 Deltagere ved screeningsmøde Mette Vestergaard

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til lokalplanforslag nr. 627 Side 1 af 7 Planens indhold Lokalplanen giver erstatter lokalplan 2.27 2E1 Udvidelse

Læs mere

SMV Screening Forslag til Klimatilpasningsplan for Tønder Kommune. Kommuneplantillæg nr til Kommuneplan

SMV Screening Forslag til Klimatilpasningsplan for Tønder Kommune. Kommuneplantillæg nr til Kommuneplan SMV Screening Forslag til TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø December 2013 INDHOLD FORMALIA 3 INDLEDNING 4 OBLIGATORISK MILJØVURRING? 6 SCREENINGSSKEMA 6 KONKLUSION 9 2 FORMALIA HVAD ER EN SMV SCREENING? En

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt: Lokalplan 07.36 og Kommuneplantillæg nr. 12 Dato:December 2012 Deltagere ved screeningsmøde:jørgen krog og Mette Vestergaard

Læs mere

MV Screening Afgørelse om miljøvurdering / Afgrænsning af miljøvurderingen. Erhvervsområde ved Østerlundvej og Holbækvej i Gånsager.

MV Screening Afgørelse om miljøvurdering / Afgrænsning af miljøvurderingen. Erhvervsområde ved Østerlundvej og Holbækvej i Gånsager. MV Screening Afgørelse om miljøvurdering / Afgrænsning af miljøvurderingen Erhvervsområde ved Østerlundvej og Holbækvej i Gånsager. TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø Maj 2017 INDHOLD FORMALIA 3 INDLEDNING

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan Screeningsafgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af lokalplan Screeningsafgørelse om miljøvurderingspligt Miljøvurdering af lokalplan Screeningsafgørelse om miljøvurderingspligt Lokalplanforslag nr. 657 I henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) (Lov nr. 448

Læs mere

Forslag til lokalplan 2.10 og tillæg til kommuneplan nr. 7

Forslag til lokalplan 2.10 og tillæg til kommuneplan nr. 7 MILJØVURDERING AF PLANER - SCREENINGSSKEMA 30. november 2016 Forslag til lokalplan 2.10 og tillæg til kommuneplan nr. 7 Læsevejledning Lov om miljøvurdering af planer og programmer indebærer, at offentlige

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Lokalplan 06.32 for en tæt-lav bebyggelse på Tårnvænget Dato december 2017 Deltagere ved screeningsmøde Mette Skafte

Læs mere

Lokalplanforslag 7.14 og Kommuneplantillæg nr. 6

Lokalplanforslag 7.14 og Kommuneplantillæg nr. 6 MILJØVURDERING AF PLANER - SCREENINGSSKEMA xx april 2016 Lokalplanforslag 7.14 og Kommuneplantillæg nr. 6 Læsevejledning Lov om miljøvurdering af planer og programmer indebærer, at offentlige myndigheder

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Lokalplan 08.7 for Skansevej Dato marts 2013 Deltagere ved screeningsmøde Jørgen krog Læservejledning: Lov om af planer

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan Screeningsafgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af lokalplan Screeningsafgørelse om miljøvurderingspligt Miljøvurdering af lokalplan Screeningsafgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til lokalplanforslag nr. 619 Planens indhold Planen giver mulighed for etablering af en dagligvarebutik med et butiksareal

Læs mere

Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat

Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat Lokalplan/kommuneplantillæg nr.: 913.413-L2 og kommuneplantillæg Sags.nr.: 9..4-K8-1-15 nr. 36 Kontor/team: Team Plan og Erhvervsudvikling Sagsbehandler:

Læs mere

Planens navn. Byg, Plan og Erhverv www.svendborg.dk Planens fakta:

Planens navn. Byg, Plan og Erhverv www.svendborg.dk Planens fakta: Planens navn Kommuneplantillæg 2013.15 og lokalplan 594 for et boligområde ved Efterskolevej, Rantzausminde Byg, Plan og Erhverv www.svendborg.dk Planens fakta: Boligområde med åben lav og tæt lav boligbebyggelse,

Læs mere

Opførelsen af ny bebyggelse med tilhørende anlæg kræver, at der tilvejebringes en lokalplan i henhold til Planlovens 13.

Opførelsen af ny bebyggelse med tilhørende anlæg kræver, at der tilvejebringes en lokalplan i henhold til Planlovens 13. Screening af Forslag til Lokalplan 137 Rækkehuse på Fortvej. I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer 1 er der pligt til at miljøvurdere planer, hvor der fastlægges rammer for fremtidige

Læs mere

_v2_Screening for miljøvurdering af forslag til planer for Skibstrup byudvikling

_v2_Screening for miljøvurdering af forslag til planer for Skibstrup byudvikling Screening for pligt til miljøvurdering af forslag til Lokalplan 4.27 for boligområde ved Skibstrup Stationsvej og Tillæg nr. 40 til Kommuneplan 2013-2025 samt udkast til udbygningsaftale Lokalplanens,

Læs mere

Miljøscreening af. Forslag til. Rammelokalplan for Assens Midtby og nære omgivelser

Miljøscreening af. Forslag til. Rammelokalplan for Assens Midtby og nære omgivelser Miljøscreening af Forslag til Rammelokalplan 1.2-10 for Assens Midtby og nære omgivelser April 2018 Oversigtskort Oversigtskort. Rammelokalplanens område er vist med rød streg. 2 Bilag - Miljøscreening

Læs mere

Udkast til screening efter miljøvurderingsloven

Udkast til screening efter miljøvurderingsloven Udkast til screening efter miljøvurderingsloven (Lovbekendtgørelse nr. 316 af 5. maj 2004 om miljøvurdering af planer og programmer m. senere ændringer). Plan / program: Lokalplan nr. 396 med Kommuneplantillæg

Læs mere

Beskrivelse af rev. Ikke relevant. indvirkning. indvirkning Neutral. Negativ

Beskrivelse af rev. Ikke relevant. indvirkning. indvirkning Neutral. Negativ Udarbejdet af mn661 19.12.2016 Plan nr.: lokalplan nr. 5 Tekst: Ophævelse af del af lokalplan nr. 5 Skema status Dato Udfyldt/rev. af Beskrivelse af rev. Bygherre A Team Plan B 19.12.2016 Mn661 Miljøvurderingsgruppen

Læs mere

Miljøscreening Ophævelse af Lokalplan B12-1

Miljøscreening Ophævelse af Lokalplan B12-1 DERING Miljøscreening B12-1 Blandet Bolig- og Oversigtskort Kort 1: Område omfattet af Lokalplan B12-1l. 2 Bilag - miljøscreening MILJØVURDERING Indledning Loven om miljøvurdering af planer og programmer

Læs mere

Screening for miljøvurdering af:

Screening for miljøvurdering af: Screening for miljøvurdering af: Forslag til tillæg nr. 16 til spildevandsplan 2010 2020 Udarbejdet den 18. oktober 2017 S c r e e n i n g f o r m i l j ø v u r d e r i n g S i d e 2 I N D H O L D S F

Læs mere

MV Screening / Scoping Afgørelse om miljøvurdering / Afgrænsning af miljøvurderingen. Lokalplan 086-620, Bolig ved Ribelandevej

MV Screening / Scoping Afgørelse om miljøvurdering / Afgrænsning af miljøvurderingen. Lokalplan 086-620, Bolig ved Ribelandevej MV Screening / Scoping Afgørelse om miljøvurdering / Afgrænsning af miljøvurderingen Lokalplan 086-620, Bolig ved Ribelandevej TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø November 2014 INDHOLD FORMALIA 3 INDLEDNING

Læs mere

Screening for Miljøvurdering. Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 samt lokalplan 1078 for ejendommen Snaptunvej 11 mellem Glud og Snaptun

Screening for Miljøvurdering. Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 samt lokalplan 1078 for ejendommen Snaptunvej 11 mellem Glud og Snaptun Screening for Miljøvurdering Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 samt lokalplan 1078 for ejendommen Snaptunvej 11 mellem Glud og Snaptun Juli 2014 Screening for Miljøvurdering Sammenfattende skema JA NEJ

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 Dato 19.10.11 Deltagere ved screeningsmøde INHA, MESV, JKRO, PILW Læservejledning:

Læs mere

Screeningsskema Lov om miljøvurdering af planer og programmer Lokalplan nr. Udført af: Dato: Sagsnr.:

Screeningsskema Lov om miljøvurdering af planer og programmer Lokalplan nr. Udført af: Dato: Sagsnr.: sskema Lov om miljøvurdering af planer og programmer Lokalplan nr. Udført af: Dato: Sagsnr.: 2016-9 og Kommuneplantillæg nr. 22 Kirstine M. Tommerup 31. august 2016 01.02.05-P16-19-15 // 01.02.15-P15-1-15

Læs mere

Screening. Afgørelse om miljøvurdering. Plan for grundvandsbeskyttelse - Bedsted Lø, Kisbæk og Øster Højst

Screening. Afgørelse om miljøvurdering. Plan for grundvandsbeskyttelse - Bedsted Lø, Kisbæk og Øster Højst Screening Afgørelse om miljøvurdering Plan for grundvandsbeskyttelse - Bedsted Lø, Kisbæk og Øster Højst TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø 14. maj 2018 SCREENINGSSKEMA I henhold til 8 i lov om miljøvurdering

Læs mere

Screening vedvarende energi

Screening vedvarende energi Dato: 5. januar 2017 qweqwe Screening vedvarende energi Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Kommuneplan 2013 vedvarende energikilder ved boliger

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til Tillæg nr. 33

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til Tillæg nr. 33 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 33 Område ved Tværkajen, Havnegade og Londongade Ændring af kommuneplanområde 1 Skibhuskvarteret Skibhusene Vollsmose Stige Ø Hvad er en

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Screening Afgørelse om miljøvurdering

Screening Afgørelse om miljøvurdering Screening Afgørelse om miljøvurdering Lokalplan nr. 120-710 og Kommuneplantillæg 61-710 Fritidsboliger ved Havnebyvej/Lyngvejen TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø Januar 2018 SCREENINGSSKEMA I henhold til

Læs mere

Screening af Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 og Forslag til Lokalplan

Screening af Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 og Forslag til Lokalplan Screening af Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 og Forslag til Lokalplan 138 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer 1 er der pligt til at miljøvurdere planer, hvor der fastlægges

Læs mere

NOTAT Miljøscreening for kommuneplantillæg I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM)

NOTAT Miljøscreening for kommuneplantillæg I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) NOTAT Miljøscreening for kommuneplantillæg 2017.11 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) LÆSEVEJLEDNING Lovgivning Lov om miljøvurdering af planer og

Læs mere

Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 14. maj 2018

Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 14. maj 2018 Bilag 1 Screeningsskema Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 14. maj 2018 Kommuneplantillæg nr. 8 Ishøj Kommune har igangsat udarbejdelsen af et lokalplanforslag

Læs mere

Miljøscreening. Kommuneplantillæg nr. 6 for kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup

Miljøscreening. Kommuneplantillæg nr. 6 for kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Miljøscreening Kommuneplantillæg nr. 6 for kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Oversigtskort Kort 1: Kommunplanramme 2.1.T.3, der aflyses, er vist med blå markering.

Læs mere

Tjekliste til miljøvurdering af planer eller programmer

Tjekliste til miljøvurdering af planer eller programmer By og Landskab, Plan Dato: 31. oktober 2013 Sagsnr.: Dok.id.: Sagsbeh.: aso / moho Tjekliste til miljøvurdering af planer eller programmer Det udfyldte skema bruges til at afgøre, om der er tale om en

Læs mere

Luftfoto med afgrænsning leveres af Aabenraa Kommune. Forslag. LOKALPLAN nr. 61. Boliger og centerformål ved Reberbanen, Aabenraa.

Luftfoto med afgrænsning leveres af Aabenraa Kommune. Forslag. LOKALPLAN nr. 61. Boliger og centerformål ved Reberbanen, Aabenraa. Luftfoto med afgrænsning leveres af Aabenraa Kommune Forslag LOKALPLAN nr. 61 Boliger og centerformål ved Reberbanen, Aabenraa Miljørapport Offentlighedsperiode fra den 2. juli til den 10. september 2014

Læs mere

Plan, Byg og Erhverv MILJØSCREENING AF KOMMUNEPLAN

Plan, Byg og Erhverv MILJØSCREENING AF KOMMUNEPLAN Plan, Byg og Erhverv MILJØSCREENING AF KOMMUNEPLAN 2017-2029 MILJØSCREENING AF KOMMUNEPLAN 2017-2029 Kommuneplan 2017 bygger i stort omfang på en videreførelse af Kommuneplan 20013-25 i uændret omfang.

Læs mere

Miljøscreening. Lokalplan nr Boligområde ved Solbakken, Aarup

Miljøscreening. Lokalplan nr Boligområde ved Solbakken, Aarup Miljøscreening Lokalplan nr. 2.1-3 Boligområde ved Solbakken, Aarup Oversigtskort Kort 1: Lokalplanområdet er vist med rød streg. 2 Redegørelse Indledning I det følgende gives en screening for miljøvurdering

Læs mere

KOMMUNEPLAN 13 TILLÆG NR Forslag til offentlig debat i perioden 1. juli 2014 til 26. august SKANDERBORG KOMMUNE

KOMMUNEPLAN 13 TILLÆG NR Forslag til offentlig debat i perioden 1. juli 2014 til 26. august SKANDERBORG KOMMUNE KOMMUNEPLAN 13 TILLÆG NR. 13-14 Forslag til offentlig debat i perioden 1. juli 2014 til 26. august 2014. SKANDERBORG KOMMUNE ENDELIGT VEDTAGET AF SKANDERBORG BYRÅD DEN. MÅNED 201 KOMMUNEPLAN 13 2 EMNE:

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan Screening afgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af lokalplan Screening afgørelse om miljøvurderingspligt Miljøvurdering af lokalplan Screening afgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til kommuneplantillæg nr. 15 og lokalplanforslag nr. 629 Planens indhold Den eksisterende lokalplan, nr. 58 Gadstrup Erhvervspark,

Læs mere

Afgørelse om at forslag til kommuneplantillæg ikke udløser krav om miljøvurdering.

Afgørelse om at forslag til kommuneplantillæg ikke udløser krav om miljøvurdering. Afgørelse om at forslag til kommuneplantillæg 2017.03 ikke udløser krav om miljøvurdering. Afgørelse Planforslagets indvirkning på miljøet er undersøgt i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og

Læs mere

Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 3 til Helsingør Kommunes spildevandsplan

Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 3 til Helsingør Kommunes spildevandsplan Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 3 til Helsingør Kommunes spildevandsplan 2012-2026. Tillægget til spildevandsplanens indvirkning på miljøområdet er vurderet i henhold til Lov om miljøvurdering

Læs mere

Befolkning mv. Jordbund Vand. Sundhed. Natur

Befolkning mv. Jordbund Vand. Sundhed. Natur Påvirkning V = væsentlig M = mindre påvirkning I = ingen påvirkning Retningslinjer Arkitektur Geografisk ændring De nye retningslinjerne omfatter Hele Ringsted Kommue og specifikke områder som Ringsteds

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 6. Fremlagt i perioden fra 9. november 2010 til 5. januar Mariagerfjord Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg nr. 6. Fremlagt i perioden fra 9. november 2010 til 5. januar Mariagerfjord Kommuneplan FORSLAG Fremlagt i perioden fra 9. november 2010 til 5. januar 2011 Tillæg nr. 6 Mariagerfjord Kommuneplan 2009-21 Mariagerfjord Kommuneplan 2009-121 - Tillæg nr. 6 Dette kommuneplantillæg udlægger et

Læs mere

Dette dokument behandler en lang række miljømæssige perspektiver:

Dette dokument behandler en lang række miljømæssige perspektiver: Sammenfattende redegørelse af miljørapport i forbindelse med lokalplan nr. 52.E1.1 med tillæg nr. 49 til Herning Kommuneplan 2013-2024 for et erhvervsområde ved Haunstrup Hovedgade, Haunstrup I forbindelse

Læs mere

Screening for miljøvurdering

Screening for miljøvurdering Screening for miljøvurdering I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer skal en myndighed udarbejde en miljøvurdering af planer og programmer, der antages at kunne få væsentlig indvirkning

Læs mere

Miljøscreening af. Måned, Årstal Kommuneplantillæg nr. 4

Miljøscreening af. Måned, Årstal Kommuneplantillæg nr. 4 af Måned, Årstal Kommuneplantillæg nr. 4 Januar, 2019 Oversigtskort Oversigtskort. Blå markering viser kommuneplanramme 2.1.E.9. Det med rød streg angivne område er den del, der oprettes en ny kommuneplanramme

Læs mere

Screeningsresultat. Miljøscreening af plan efter Miljøvurderingsloven. Screeningsafgørelse i henhold til MVL 3 [udarbejdes hvis kryds her]

Screeningsresultat. Miljøscreening af plan efter Miljøvurderingsloven. Screeningsafgørelse i henhold til MVL 3 [udarbejdes hvis kryds her] Miljøscreening af plan efter Miljøvurderingsloven Plantitel Myndighed Lovgrundlag Forslag til lokalplan 057 Mobilmast i Rønne syd Bornholms Regionskommune Lov om Miljøvurdering af planer og programmer

Læs mere

Randi Sandholm. Lokalplanforslaget

Randi Sandholm. Lokalplanforslaget 1 of 5 Udkast til screening efter miljøvurderingsloven (Lovbekendtgørelse nr. 316 af 5. maj 2004 om miljøvurdering af planer og programmer m. senere ændringer). Plan / program: Lokalplan nr. 397 med Kommuneplantillæg

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Projekt Lokalplan 09.7 Dato

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Projekt Lokalplan 09.7 Dato Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Lokalplan 09.7 Dato 26.06.2019 Deltagere ved screenings møde Mette Skafte Vestergaard Emilie Falk Barkved Læservejledning:

Læs mere

Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat

Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat Lokalplan/kommuneplantillæg nr.: Lokalplan nr. 900.3160 L09 og kommuneplantillæg nr. 15 Kontor/team: Sagsbehandler: Team Plan og Erhvervsudvikling

Læs mere

Miljø-screening af forslag til lokalplan Boliger ved Hellebo Park i Helsingør

Miljø-screening af forslag til lokalplan Boliger ved Hellebo Park i Helsingør Miljø-screening af forslag til lokalplan 1.127 Boliger ved Hellebo Park i Helsingør Lokalplanens indvirkning på miljøområdet er vurderet i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer (lovbekendtgørelse

Læs mere

Forslag til lokalplan 20.22, bålhytte på Munkholmøen samt tilhørende kommuneplantillæg nr. 2

Forslag til lokalplan 20.22, bålhytte på Munkholmøen samt tilhørende kommuneplantillæg nr. 2 BORGER OG ERHVERV Screening for miljøvurdering Dato: 17. maj 2018 Sagsb.: evleg/malpe Sagsnr.: 17/44493 Dir.tlf.: 72362507 E-mail: plan@holb.dk Forslag til lokalplan 20.22, bålhytte på Munkholmøen samt

Læs mere

Screening for miljøvurdering Forslag til lokalplanforslag nr , for boligområde ved Kildevangen, Mørkøv

Screening for miljøvurdering Forslag til lokalplanforslag nr , for boligområde ved Kildevangen, Mørkøv By og Landskab, Dato: 10-11-2014 Sagsnr.: 14/82893 Dok.id.: Sagsbeh.: Chrkr Screening for miljøvurdering Forslag til lokalplanforslag nr. 12.03, for boligområde ved Kildevangen, Mørkøv Ifølge lov om miljøvurdering

Læs mere

Screening for miljøvurdering Lokalplan nr måned 2018

Screening for miljøvurdering Lokalplan nr måned 2018 Indledende screening for miljøvurdering Lokalplanforslag nr. 300-47 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (Lov nr. 448 af 10. maj 2017 med senere ændringer),

Læs mere

Det vurderes endvidere, at anlægget af genbrugspladsen drejer sig om anvendelsen af et mindre område på lokalt plan.

Det vurderes endvidere, at anlægget af genbrugspladsen drejer sig om anvendelsen af et mindre område på lokalt plan. Miljøscreening af Affaldsplan 2014-24 Affaldsplanen er omfattet af Bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer nr. 936 af 3. juli 2013, idet den indeholder en ombygning af kommunens

Læs mere

Lokalplanområdet vurderes at være artsfattigt og med relativt lav naturværdi.

Lokalplanområdet vurderes at være artsfattigt og med relativt lav naturværdi. Ingen Ikke væsentlig Væsentlig Miljøvurdering af planer og programmer Screeningsskema iht. lovbekendtgørelse nr. 936 af 24/9 2009. Screeningen (forundersøgelsen) omfatter sandsynlige væsentlige påvirkning

Læs mere

Miljøscreening - i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM)

Miljøscreening - i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) screening - i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) Herlev Kommune, Stab for By og Udvikling Dato Den 28. august 2018. Projektbeskrivelse Skybrudsplan

Læs mere

Screeningsresultat. Miljøscreening af plan efter Miljøvurderingsloven

Screeningsresultat. Miljøscreening af plan efter Miljøvurderingsloven Miljøscreening af plan efter Miljøvurderingsloven Plantitel Planforslag 052 Myndighed Lovgrundlag Bornholms Regionskommune Lov om Miljøvurdering af planer og programmer [LBK nr. 936 af 24. September 2009]

Læs mere

Screening for miljøvurdering af:

Screening for miljøvurdering af: Screening for miljøvurdering af: Forslag til tillæg nr. 13 til spildevandsplan 2010 2020 Udarbejdet den 18. januar 2017 S c r e e n i n g f o r m i l j ø v u r d e r i n g S i d e 2 I N D H O L D S F O

Læs mere

Dato: Sagsnr.: P Indledende screening Ja Nej Bemærkninger Planen er omfattet af lovens

Dato: Sagsnr.: P Indledende screening Ja Nej Bemærkninger Planen er omfattet af lovens Masterplan Ringe Screeningen omfatter 7 principper for byens udvikling: En tilgængelig by En koncentreret, varierende og levende bymidte Et rigt handelsmiljø Et godt ungemiljø Plads til natur og bevægelse

Læs mere

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune Forslag T I L L Æ G N R. 5 7 Erhvervsområde med offentlige formål ved Soldalen Hører til lokalplan nr. 1245 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2013-2025 KOMMUNEPLAN 2013-2025 Trekantområdet og Vejle Kommune Forslag

Læs mere

potentielle naturområder, økologiske forbindelser og potentielle økologiske forbindelser.

potentielle naturområder, økologiske forbindelser og potentielle økologiske forbindelser. Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg SCREENING (FORUNDERSØGELSE) FOR MILJØVURDERING AF kommuneplantillæg nr. 11 for Grønt Danmarkskort i Nyborg Kommune Tlf. 6333 7000 Fa. 6333 7001 kommune@nyborg.dk

Læs mere

VVM Screening af indsatsplan for grundvandsbeskyttelse i Glostrup Kommune

VVM Screening af indsatsplan for grundvandsbeskyttelse i Glostrup Kommune Rådhusparken 2 2600 Glostrup www.glostrup.dk miljo.teknik@glostrup.dk Tlf: 4323 6100 VVM Screening af indsatsplan for grundvandsbeskyttelse i Glostrup Kommune 25-03-2019 18/5824 1. Introduktion Glostrup

Læs mere

Screening til Cordoza

Screening til Cordoza TEKNIK OG MILJØ Screening til Cordoza Plan/programtitel: Sagsbehandler: Dato: Sagsnr: Kommuneplantillæg nr. 7 til Kommuneplan 2017-2029 Cordoza SRP 29. januar 2019 01.02.15-P16-2-18 RESUME Byrådet vedtog

Læs mere

Screeningsresultat. Miljøscreening af plan efter Miljøvurderingsloven

Screeningsresultat. Miljøscreening af plan efter Miljøvurderingsloven Miljøscreening af plan efter Miljøvurderingsloven Plantitel Planforslag 060 Myndighed Lovgrundlag Bornholms Regionskommune Lov om Miljøvurdering af planer og programmer [LBK nr. 936 af 24. september 2009]

Læs mere

Screening efter miljøvurderingsloven

Screening efter miljøvurderingsloven Screening efter miljøvurderingsloven (Lovbekendtgørelse nr. 425 af 18. maj 2016 om miljøvurdering af planer og programmer m. senere ændringer). Plan / program: Lokalplan nr. 403 for den gamle maltfabrik

Læs mere

Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 2 til Helsingør Kommunes spildevandsplan

Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 2 til Helsingør Kommunes spildevandsplan Forhold relevant (væsentligt) Forhold relevant (uvæsentligt) Forhold ikke relevant Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 2 til Helsingør Kommunes spildevandsplan 2012-2026. Tillægget til spildevandsplanens

Læs mere

MILJØVURDERING AF LOKALPLAN NR OG KOMMUNEPLANTILLÆG , OMRÅDE VED TREKANTEN, VOJENS Screeningsrapport, november 2012.

MILJØVURDERING AF LOKALPLAN NR OG KOMMUNEPLANTILLÆG , OMRÅDE VED TREKANTEN, VOJENS Screeningsrapport, november 2012. Erhvervs- og Borgerservice Plan og Ejendomsudvikling Dato: 25.11.2012 Sags nr.: 12/40140 Sagsbehandler: Hans Linding MILJØVURDERING AF LOKALPLAN NR. 11-7 OG KOMMUNEPLANTILLÆG 38-2009, OMRÅDE VED TREKANTEN,

Læs mere

Miljøvurdering - screening

Miljøvurdering - screening Miljøvurdering - screening Plan nr.: Tekst: Lokalplan for grønt område ved Sønderparken Skema status Dato Udfyldt/rev. Beskrivelse af rev. af Bygherre A 26/10-2012 LIFA v/jch Team Plan B Miljøvurderingsgruppen

Læs mere

Klimatilpasning Frederiksværk og Kregme

Klimatilpasning Frederiksværk og Kregme Klimatilpasning Frederiksværk og Kregme Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Klimatilpasningsplan 2013 Dato 24/10 2013 Deltagere ved screeningsmøde: Kenneth

Læs mere

Omfang af afledte projekter og aktiviteter

Omfang af afledte projekter og aktiviteter Ikke aktuel Ingen indvirkning Indvirkning Væsentlig indvirkning Ansvar fagområde Vurdering om ansøgning til sommerhusområde Dato: 25. september 2017 Matrikel 75i og del af matrikel 3b Søby by, Søby Begrundelser

Læs mere

Tjekliste Miljøvurdering af spildevandsplan eller tillæg dertil

Tjekliste Miljøvurdering af spildevandsplan eller tillæg dertil BILAG 9 - SCREENING FOR MILJØVURDERING Tjekliste Miljøvurdering af spildevandsplan eller tillæg dertil Læsevejledning Offentlige myndigheder skal foretage en miljøvurdering af planer og programmer, der

Læs mere

Screening af Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 og Forslag til Lokalplan

Screening af Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 og Forslag til Lokalplan Screening af Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 og Forslag til Lokalplan 138 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer 1 er der pligt til at miljøvurdere planer, hvor der fastlægges

Læs mere