Generalforsamling. Nyborg Strand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling. Nyborg Strand"

Transkript

1 Generalforsamling Nyborg Strand Formanden byder velkommen. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Ulf Jørgensen som dirigent, og valget godkendes af en enig generalforsamling. Ulf takker for valget og håber på en god dag i god ro og orden, og konstaterer at generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt. Der er 54 stemmeberettigede medlemmer 9 medlemmer uden stemmeret 1 gæst 2. Valg af 2 stemmetællere Stemmetællere er Jytte Pfänner Robert Mikkelsen De er valgt enigt. 3. Beretning Årsberetningen uddeles og gennemgås. Jes Carlsen (JC) påpeger at der har været en tilbagegang på 20% af medlemmer gennem de sidste 5 år. JC undrer sig over at der ikke har været tilbudt eksteriør tilbud, da dette er en del af lovene, dette er dog ikke et brud på lovene, da der ikke har været behov for dette. De der skulle måles er blevet det på udstillingerne. JC konstaterer at der har været en del tilbud på klippearrangementer, Jes vil gerne vide on dette kun gælder for medlemmer. Anne Birgitte Schilling (ABS) svarer at flere kurser er lagt sammen pga. for få tilmeldte og at flere at kurserne har været besøgt af samme medlem. 1 kursus har givet underskud, og dette er dækket af andre kurser. JC ved at en person har været med uden medlemskab. ABS siger at dette ikke sker mere, da man skal melde til med medlemsnummer. Årsberetningen godkendes enstemmigt.

2 4. Fremlæggelse af regnskab Pernille Gregersen (PG) foreslår at man rækker hæftet med stemmesedler i vejret under afstemning. Birgitte Baunhøj (BB) gennemgår regnskabet. Nina Beck (NB) spørger om der ikke er regnskab på kreds 6? BB svarer at der ikke er nogen kredsrepræsentant i kreds 6. JC spørger om det er korrekt med kørsel godtgørelse. BB svarer, at hvis der har siddet en valgt kredsrepræsentant er der udbetalt 1,50 pr. km. JC spørger om der er udbetalt diæter efter gældende regler, mener at der måske er ugler i mosen. JC pointerer at man ikke får diæter, hvis man selv udstiller. ABS svarer at for det første udstiller hun ikke selv, når hun er udstillingsleder, men har fået 300,- kr. i diæter, da hun hverken har spist eller haft hotelovernatning på PK s regning. JC mener at man stadig skal følge reglerne eller lave dem om. BB bemærker at alt er udbetalt efter bilag. Dorthe bemærker at man ikke skal have ondt af sig selv, men er her jo frivilligt. JC det er jo ikke om det er billigt, det skal bare være efter reglerne. Eva Gøtke at ABS havde været bedre tjent med udbetaling efter reglerne. BB forklarer at udgifterne med kørsel er steget ret meget, men mener at det er ok at køre for sig selv. NB mener at man skal køre billigst muligt. JC synes ikke at en fordobling af kørselsudgifterne er i orden. BB siger at budgettet er lagt i en anden bestyrelse og at den nuværende bestyrelse bor langt fra hinanden og at de får et lille beløb tilovers på denne måde. Jytte Pfänner (JP) mener ikke at bestyrelsen skal have løn overhovedet. ABS mener at når muligheden har været der, har man kørt sammen. Eva Haraldsborg (EH) spørger til beløb til revisor mht stemmesedler. BB forklarer at det var i maj 2016, der var brug for det. Der bliver spurgt til revisor. Tina Beck (TB) siger at revisionsfirmaet har fusioneret og nu hedder Beierholm. BB forklarer at hjemmesiden har været lidt i udu, så den er blevet rettet op, dette har været ret kostbart, derfor det store beløb. Den har kostet ca ,- + det løse. JC mener at når man har haft et budget på ca ,- og overskrider det med mere end 100% burde der være et separat bilag, vedlagt i referatet. BB siger at hjemmesiden døde på et tidspunkt, hvor den var søsat, hvorfor man hyrede et firma til at gøre den færdig, da ellers de mange penge der var brugt var helt spildt. JP spørger om hvornår man så kan regne med at hjemmesiden så er klar.

3 NB spørger om hvor mange der har siddet med hjemmesiden. EH mener at når man køber IT burde der være support med i prisen. BB gennemgår udgifter til hjemmesiden specifikt. TB siger at hun nedlagde arbejdet som webmaster i efteråret 2016, da alt haltede og ikke virkede. Meget af materialet er af dårlig kvalitet. Ronnie og Birgitte overtog. JP spørger til beløb til nyanskaffelser. BB siger der er købt en PC der står hos Tina, den er til PN. NB påpeger at lovene skal overholdes vedr. regnskaber. PG spørger om der er blevet indkaldt regnskaber for kredsene. BB det er der ikke, men kredsrepræsentanterne ved godt at de skal sende det ind i december måned. Lasse mener at der har været holdt arrangement i kreds 6. BB siger at hun jo kun kan lave regnskab for bilag der er sendt ind. JC spørger til bilag og om PK har overholdt deres pligt og alle indberetninger. Dette mener BB. Lisbeth Jacobsen (LJ) siger at i år (2016) har der været 3 revisorer på, hvoraf formanden er den ene. BB understreger at formanden plejer at underskrive regnskabet og at formanden har støttet hende i et forløb om mistro. Ulf Jørgensen (UJ) siger at alle må se alle bilag og at JC kan gøre det i pausen. NB påpeger at man plejer at tage stikprøver. TB siger at der ikke har været et bestyrelsesmøde siden oktober LJ mener at honorar til instruktører som lige pludselig skal opgives til skattevæsenet som b-skat, skal varsles med 3 måneder. Hun er utilfreds med at det er blevet oplyst, hvor meget hun har tjent. Alf mener at honorar er skruet for højt op. Berit mener, at der er flere der gerne vil være frivillige uden honorar. JC BB har ikke udtalt sig om hvem der har tjent hvad, men at han godt kan regne selv. PG mener at vi skal tilbage til regnskabet. Dorthe synes der skal være mere etik og etikette mht frivilligt arbejde i PK. BB oplyser om at PK har fået nyt CVR nummer, så det vi har nu er som alm. forening. NB godt råd: pas på med momsfri kontingent. Spørger om bestyrelsen har godkendt regnskabet. Regnskabet godkendes med overvejende flertal. PG vil gerne have et mere overskueligt regnskab. Jeanne Rahn (JR) takker BB for godt arbejde og der klappes.

4 5. Fremlæggelse af budget for indeværende år BB gennemgår budget for PG spørger til prisen for generalforsamling. BB siger at alt koster penge, også revisor. Helle Rasmussen spørger om der er noget nyt om kollektiv sygeforsikring. BB svarer at det er forsikringsselskabet ikke interesseret i. JC mener at det budgetterede underskud ikke er i orden, da der ikke er forelagt nogen medlemsfremmende arrangementer eller lign, hvorfor vi skal passe på vores penge. Vi er nødt til at have flere indtægter. JP mener at det er rigtigt at vi var enige om at bruge nogle penge, men på medlemmerne, så vi skal passe på at det hele ikke går op i udgifter til administration. Birthe Warming mener at det har været en stor succes med de mange klippekurser og at det har været en indtægt. ABS siger at der er taget tiltag til flere arrangementer, men at det har været lidt tungt med godkendelser fra bestyrelsen, men hun regner med at det kommer op at stå med den nye bestyrelse. ABS mener også at man skal se lidt på medlemstal for hun mener og tror på at der kommer flere medlemmer til. ABS mener at bestyrelsen ikke har set budget. BB siger at der jo ikke har været bestyrelsesmøde i lang tid, men at hun er forpligtet ifølge lovene at fremlægge et budget på generalforsamlingen. Pirjo foreslår at nedlægge PN og gøre bladet digitalt. BB mener at vi har mange ældre medlemmer der ikke ønsker at det er online. TB mener at man måske kunne lade medlemmerne selv bestemme. Berit orienterer om at hun personligt aldrig åbner PN. JR foreslår at man kunne sende en mail til medlemmerne og få svar på om de ønsker det fysiske blad eller læse det online. Budgettet godkendes med overvejende flertal. 6. Behandling af indkomne forslag Der er indkommet to forslag: UJ læser forslag 1 op. ABS forklarer at der udstedes et hævekort til en udstillingskonto separat. Det vil gøre at pengene kun er tilgængelig på denne konto, hvorved det ikke kommer i berøring med nogen privat konto. JC mener at det skal være et debetkort, så det ikke kan overtrækkes. PG synes at betegnelsen hævekort er for snæver. For det er kun kassereren der kan hæve på PK s konti. Hun fremsætter et ændringsforslag, og uddeler en anden formulering af forslag 1. Forslaget gik på at der skulle være et rådighedsbeløb til at dække udgifterne til en udstilling.

5 ABS svarer at det ikke er nok da der ofte bliver købt flybilletter i god tid, og flere ad gangen, for at få dem billigst muligt. Kim Bauer (KB) siger at forslaget ikke kan bruges da det forstås sådan at kun kassereren og formanden kan hæve. Forslaget bør forkastes. Anja spørger om PK har en speciel udstillingskonto. BB synes det er fint med sådan en konto, men der skal være et max. på ,- kr. sådan at forstå, at når bilagene bliver sendt ind, bliver der overført penge så hurtigt som muligt. Hun siger at der er en udstillingskonto. Susanne mener at der skal laves en ny konto til formålet. JC mener at regnskabet for udstillingerne skal afleveres hurtigst muligt. ABS synes ikke at beløbet er så vigtigt, bare hun kan betale hvad hun skal uden at bruge sin egen konto. BB spørger hvorfor pengene fra klippekursus sættes på ABS s private konto. ABS siger at udstillingsregnskabet afregnes senest 2 dage efter udstilling. KB mener ikke at forslaget kan vedtages da det kræver for mange ændringer. JC håber ikke at DKK sætter penge ind på ABS s private konto til klippekurser. Åse mener at ABS bare kan få et kort i eget navn. IP havde forstået at ABS selv havde oprettet en konto. ABS vil gerne have en i PK s navn Heidi mener, at det da må kunne lade sig gøre at få en konto i PK s navn. JC mener at PK er delt i to lejre. Eva Eis mener at forslaget skal vedtages. Ændringsforslaget sættes til afstemning: 38 ja-stemmer 13 nej-stemmer 2 ugyldige 1 medlem er gået hjem på barsel. Forslaget vedtages med mere end 2/3 flertal Følgende tilføjes 13 Klubbens formue: Der stilles en driftskonto i et anerkendt pengeinstitut til rådighed for Udstillingsudvalget. På kontoen skal indestå tilstrækkelige midler til at gennemføre udstillingsudvalgets aktiviteter. Udstillingudvalgets formand, henholdsvis klubbens kasserer (i dennes fravær klubbens formand) kan disponere over midlerne. Forslag 2 læses op. PG mener at forslaget hører hjemme på et bestyrelsesmøde og at forslaget burde trækkes. Måske en meningsmåling ved håndsoprækkelse.

6 ABS/TB forslaget trækkes. 7. Fastsættelse af kontingent for det kommende år BB mener uændret, men udenlandske medlemmer sættes op med 25,- kr., da det er dyrt at sende PN. Forslaget vedtages med 38 ja-stemmer. 8. Resultat af bestyrelsesvalget bekendtgøres Anne Birgitte Schilling Inger Pape Jeanne Rahn Kim Bauer-Jensen Anette Nielsen Pernille Gregersen 78 stemmer 56 stemmer 53 stemmer 44 stemmer 39 stemmer 36 stemmer Der var 122 gyldige stemmesedler og 18 ugyldige stemmesedler. Anne Birgitte, Inger og Jeanne går ind i bestyrelsen for 2 år. Kim, Anette og Pernille er suppleanter for 1 år. Kim overtager straks den ledige post i bestyrelsen. 9. Valg af Kredsrepræsentanter Alf spørger om hvorfor man stiller TB imod BB i kreds 1, da TB har været kredsrepræsentant i Kreds 10 uden det store held. Alf mener at TB skulle bruge sit krudt på PN. Lasse mener at det var svært for TB i kreds 10. Poul Gøtke mener at bestyrelsen skal tage sig sammen og ophøje PN. Bente siger at det kræver at nogle medlemmer sende nogle gode input ind. JC siger at BB har gjort det godt i kreds 1. Valg af kredsrepræsentant i kreds 1: Birgitte Baunhøj Tina Beck 27 stemmer 19 stemmer Der var ikke andre kampvalg i kredsene så fremover ser det sådan ud: Kreds 1 Kreds 3 Kreds 5 Birgitte Baunhøj Heidi Andersen Anja Hansen

7 Kreds 7 Kreds 9 Kreds 11 Ingen Cindy Holmfred Bethina Laursen 10. Valg af statsautoriseret/registreret revisor til optælling af stemmesedler Det nye navn på revisor er BEIRHOLM og de fortsætter. 11. Valg af revisor og revisorsuppleanter Revisor for PK: Gitte Hansen Som er valgt for 2 år. Revisor suppleanter: 1. Jes Carlsen 2. Eva Haraldsborg Begge er valgt for 1 år. Pudelklubben ønsker alle valgte tillykke og ønsker et godt samarbejde. 12. Eventuelt IP har været til repræsentantskabsmøde i DKK og oplyser om at fremover vil afstemninger komme elektronisk. Eva Gøtke spørger om det er nødvendigt at holde generalforsamling på steder som Nyborg Strand, det må da være dyrt. Eva har på opfordring sendt indlæg om agility ind til PN og brugte det meste af en nat på at skrive det og da det kom i bladet blev det henvist til side 52. Det mener Eva bare ikke er i orden, da PN bør henvende sig til alle pudelejere og ikke kun på udstillingssiden, og generelt mener Eva at agility bliver nedprioriteret, hvilket er skidt da pudlen jo gør det rigtig godt på agilitybanen. Så det er så som så med Eva s lyst til at skrive til PN, for som hun siger; har hun som opdrætter lavet flere hunde som gør sig rigtig godt på andre felter end udstilling. Hun er ikke sikker på at hendes hvalpekøbere fortsat vil være medlem af klubben, når de selv skal til at betale. Åse foreslår at PN kunne have forskellige temaer. Lasse har fået 50 billetter til Valdemars Slot i juni 2017 til hundes dag. Søger en der måske kunne lave et arrangement med eller uden hund. Lasse undskylder at han gik fra bestyrelsen sidste år. Rygtet gik på at ABS ville ind og det gjorde at Lasse trak sig. Det er ikke rigtigt, psyken kunne ikke rigtig følge med. Lasse takker for opbakningen. Lasse mener at bestyrelsesarbejde er gruppearbejde på højt plan og henstiller til at man prøver at efterleve det. NB synes at alle skulle tage ja-hatten på og stoppe med at være negativ. IP beder pænt om at facebook bliver brugt ordentligt og på en pænere måde end i dag. Der er stemning for at juleudstilling også bliver afholdt på Fyn.

8 ABS vil gerne lige stadfæste at det ikke er hende der har søsat alle de klippekursuser, det var kredsrepræsentanterne der ville have det. Da det så ikke lykkedes landede det så hos ABS. Det var kredsrepræsentanterne det ville ensrette arrangementerne. Mads s oplevelse var, at hans kone Daniella og ham selv ikke gjorde det godt nok og så blev det taget fra dem. Dette var årsagen til at han trak sig fra kreds 5. TB fortæller at der er en tysk annoncør, der gerne vil have sit logo på Pudelklubbens hjemmeside for 600,- euro om året. Et godt tilbud, som den nye bestyrelse må tage sig af. Eva Gøtke mener det er en god ide, hvis vi er så fattige. EH mener det må være en bestyrelsesbeslutning. BB ønsker at kredsene bliver som de var før, så hver kreds selv bestemmer sine arrangementer. Anne har en bøn om bedre korrekturlæsning på PN, det har været rigtigt skidt, det er der vist flere der mener. Anne opfordrer også til at lade være ned at øbbe på facebook. Anette mener der har været frit lejde i kredsene. JC glæder sig til at arbejde sammen med Anja i kreds 5. JR mener af egen erfaring at der er stor forskel på hvilke arrangementer der er gode for øst/vest Danmark, derfor er man nødt til at gøre som de medlemmer der bor pågældende steder ønsker, samtidig mener hun at kunne høre, at så og sige alle syntes det er rigtig ubehageligt at blive svinet til på facebook, er ikke selv på af samme årsag, så Jeanne opfordrer alle til at lade være fremover og glæder sig over at det lader til at alle er enige. Vi mødes til næste år i god ro og orden, er budskabet. Formanden takker for i dag og takker Ulf og generalforsamlingen for en god dag. Generalforsamlingen slutter kl. 16,30. Referent Jeanne Rahn

9

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Marianne Baden (MB) som dirigent. MB vælges, takker for valget og konstaterer

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Wilfred Olsen (WO) som dirigent. WO vælges, takker for valget og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af Landsmøde den 16. april 2016

Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Pkt. 1 Birgit von der Recke blev valgt til dirigent. Jeanne Bau-Madsen var referent. Stemmetællere: Annam al- Hayali og Ulla Lunde Hansen Dirigenten konstaterede,

Læs mere

Pudelklubbens love 2016

Pudelklubbens love 2016 Pudelklubbens love 2016 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er Pudelklubben. Klubben er tilsluttet Danske Kennel Klub. Klubbens hjemsted og værneting er den til enhver tid siddende formand. 2 KLUBBENS FORMÅL

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 Sted: Christianshavns Idræts Klubs lokaler, Bådsmandsstræde 20, 1407 Kbh. K. Fremmødte: 43 haver var repræsenteret. Referent:

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den :

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den : Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den 8.4 2017: 1. Valg af dirigent: Arno Mark fra DKKs dirigentliste blev valgt med applaus. 2. Valg af referent: Connie Beck blev valgt med applaus. 3. Valg af 2

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen.

1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen. Generalforsamling i Single Rock Cafe Horsens 24. april 2010 1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen. 2. Valg af dirigent: Susanne Kjøller 3. Valg af referent Flemming Elimar Jensen,

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Præsentation af opstillede kandidater

Præsentation af opstillede kandidater Præsentation af opstillede kandidater Pudelklubben afholder Ordinær generalforsamling Søndag den 19.marts 2017 klokken 11.00 På Hotel Nyborg Strand, Østersøvej 2, 5800 Nyborg Læs yderligere info i Pudelnyt

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Oversigt: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Idrætten 4 Medlemskab 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 7 Udelukkelse og eksklusion 8 Lavia Nyt 9 Generalforsamling 10 Ordinær

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Vedtægter for DTK s kredse

Vedtægter for DTK s kredse 1 Vedtægter for DTK s kredse 1 Navn og hjemsted Kredsens navn er og dens nummer er. 1. Kredsens hjemsted er kredsformandens adresse. 2. Kredsen er etableret jf. Dansk Terrier Klubs love 15. 2 Kredsens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Grundejerforeningen Jyllingelund

Grundejerforeningen Jyllingelund Grundejerforeningen Jyllingelund Vedtægter senest opdateret 21. september 2016 Vedtægter 1 NAVN OG HJEMSTED FORENINGENS NAVN ER: "JYLLINGELUND" FORENINGENS HJEMSTED ER: 4040 JYLLINGE 2 MEDLEMMERNES FORPLIGTELSER

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK

VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK 1 NAVN OG FORMÅL: Foreningens navn er Personaleforeningen i Topdanmark. Foreningen er en sektion af Forsikringsforbundet, og har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND 1 1: NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Lokalafdelingens navn er SIND i HELSINGØR Stk. 2: Lokalafdelingen dækker Helsingør Kommune Stk. 3: Hjemstedet

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i Københavns Kommune. Stk. 2 Foreningen er partipolitisk neutral.

1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i Københavns Kommune. Stk. 2 Foreningen er partipolitisk neutral. Vedtægter for foreningen Kastellets Venner & Historiske Samling Kastellet, den 20 april 2017 Kapitel 1 Navn & formål 1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose 52-178 med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals 1 Navn og hjemsted Stk.1: Grundejerforeningens navn er

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

I klubben kan der optages aktive og passive medlemmer, der kan tilslutte sig klubbens formål. Passive medlemmer har ingen

I klubben kan der optages aktive og passive medlemmer, der kan tilslutte sig klubbens formål. Passive medlemmer har ingen Vedtægter for Islandshesteklubben THOR 1. Klubbens navn er Islandshesteklubben THOR. Dens hjemsted er Lejre kommune. 2. Klubbens formål er at fremme interessen for den islandske hest. 3. I klubben kan

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 1) Søren Rottbøll er valgt til dirigent Der er rettidigt indkaldt til landsdelsmødet 4 uger før. Ændringer til dagsorden: Under pkt. 8a ændres 12 til 11. Under pkt.

Læs mere

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden.

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden. Vedtægter - DPV 1 Navn og hjemsted Stk.1. Foreningens navn er Dansk Pony Væddeløbsforening. (Forkortet: DPV). Foreningen har hjemsted i Helsingør Kommune. 2 Formål Stk.1. Foreningens formål er at støtte

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014 Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referant:MB Ordstyrer Julie Hasselby Velkomst Peter Nielsen bød velkommen til de 39 deltagere. Det

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria.

Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria. Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Toftegården Og dens hjemsted er: Matr. Nr. 10S, Avedøre by 2 Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den 25.5.2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde foreslået byrådsmedlem Jens Erik Boesen, som blev valgt Det konkluderes af JEB, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018

Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018 Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018 Daniel Vest byder alle sammen velkommen til Generalforsamling, dejligt at se en del, er kommet. Idet der plejer at være

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013 Vedtægter for EDR Hillerød afdeling 2013 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er EDR Hillerød afdeling. Foreningen er en lokalafdeling af Eksperimenterende Danske Radioamatører (EDR). 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Referat fra ma-nets generalforsamling den 22. februar 2018 ca. 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen Ad 1 Valg af dirigent Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Ad 2 Valg af referent Minna

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Vedtægter Familieidræt København

Vedtægter Familieidræt København Vedtægter Familieidræt København 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt København. 1.2 Foreningen hører hjemme i Københavns Kommune. 1.3 Foreningen er medlem af DGI. 2. Formål 2.1

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

BB-klubbens generalforsamling, den i Silkeborg

BB-klubbens generalforsamling, den i Silkeborg BB-klubbens generalforsamling, den 19.09.2010 i Silkeborg Referat 1. Deltagerregistrering Der er 10 fremmødte til generalforsamlingen, heraf er 9 stemmeberettigede. Der er ingen fuldmagter. 2. Valg af

Læs mere

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl Generalforsamling i AIF Gymnastik Sted: AIF Huset på Albertslund Stadion Dirigent: Eddie Christoffersen Referent: Line Løie Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl. 19.00 Tilstede til mødet Rie Pedersen,

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Den 9. april 2016 1. Velkomst Lykke Simonsen bød velkommen til de fremmødte. 2. Registrering af stemmeberettigede 15 stemmeberettigede.

Læs mere