forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer"

Transkript

1 Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar Spørgsmål og svar 7 til og med 9 offentliggjort d. 26. februar Spørgsmål og svar 10 til og med 17 offentliggjort d. 27. februar Spørgsmål og svar 18 til og med 36 offentliggjort d. 9. marts Spørgsmål og svar 37 til og med 44 offentliggjort d. 12. marts Spørgsmål og svar 45 til og med 48 offentliggjort d. 15. marts Nr. Spørgsmål Svar 1. Bilag 1 (kravspecifikation) findes ikke på hjemmesiden 2. Er det muligt at få oplyst i hvilket tidsrum bussen forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer 3. Er det 7 hhv 4 garantitimer en samlet blok, to klokke eller kan de frit placeres, og i sidstnævnte tilfælde, fra kl? til kl? 4. Er garantien pr dag? Så hvis en bus kører 8 timer den ene dag og 6 timer den anden, afregnes der så 14 eller 15 timer? 5. Sikrer kommunens planlægning overholdelse af køre hviletids bestemmelserne? Kravspecifikationen er en del af udbudsmaterialet og starter på s. 39. Det antages, at spørgsmålet vedrører delaftale 1 og ordregiver besvarer således spørgsmålet under denne forudsætning. Jf. kravspecifikationen for delaftale 1, afsnittet Overordnede krav, fremgår det, at kørslen ligger i tidsrummet mandag til fredag. Yderligere fremgår det i førnævnte afsnit, at liftbusser, der er garanteret 4 timers kørsel, skal stilles til rådighed i tidsrummet samt De 7 garantitimer er en samlet blok. De 4 garantitimer kan deles op, jf. kravspecifikationen for delaftale 1, afsnittet Overordnede krav, her fremgår det, at kørslen for de liftbusser, der er garanteret 4 timer, ikke nødvendigvis er 4 sammenlagte timer, men fx kan deles op i 2x2 timer. Ja garantien er pr. dag pr. bus. I det opstillede eksempel i spørgsmålet vil der afregnes for 15 timer. Det antages, at spørgsmålet vedrører delaftale 1 og ordregiver besvarer således spørgsmålet under denne forudsætning. Kolding Kommune sikrer overholdelse af kørehviletids reglerne i det tidsrum, Kolding kommune råder over liftbusserne. Det er et krav, at chaufførerne skal møde med fuld køretid til rådighed, når de skal køre for Kolding Kommune. For chauffører, der skal køre liftbusser med garantitid på 4 timer, skal chaufførerne have 4 timers køretid til rådighed, således de ikke i løbet af de 4 timer, skal have en pause på 45 minutter.

2 6. Hvad er den korrekte kontraktlængde? I udbudsmaterialet står der 8år: Kontrakten har en løbetid på 8 år og gælder til 31. juli Fejlen i udkastet til kontrakten rettes inden kontraktindgåelse. Den udbudte kontrakt på delaftale 1 har en løbetid på 8 år. Opsigelsesvilkår fremgår af kontrakten. Det forventede forbrug på delaftale 1 er ca timer årligt, se desuden kravspecifikationen. I kontrakten står der 6år? 3 Kontraktperiode Kontrakten er gældende fra den 1. august 2018 til den 31. juli Kontrkaten er uopsigelig indtil den 31. juli herefter kan kontrakten opsiges af begge parter med 6 måneders varsel til den 1. i måneden. 7. Er det muligt at få oplyst det historiske antal timer pr vogn eller blot samlet i low perioderne feks i 2017, da der kun afregnes efter faktisk forbrug der? 8. Udbudsmaterialet er forsvundet fra Kolding kommunes hjemmeside? 9. I udkastet til rammeaftale vedr. delaftale 2 pkt. 7.2 Prisregulering står der, at første prisregulering kan ske d. 1. januar Dette må være en fejl. 10. Vedr. Delaftale 1 Skal alle 17 busser med 7 timers garanti være til rådighed i hele perioden 06:00 18: Vedr. Delaftale 1 Er der tale om fast planlagte kørsler pr. bus eller afvikles kørslen som ad-hoc planlægning hen over de enkelte dage? 12. Vedr. Delaftale 1 Hvis der i spørgsmål 11 er tale om faste kørsler, hvor lang tid før dagen ligger kørslerne da fast? 13. Vedr. Delaftale 1 Hvis der i spørgsmål 11 er tale om adhoc planlægning, hvor skal busserne da opholde sig i de periode de ikke anvendes til opgaver? 14. Vedr. Delaftale 1 Historisk køre alle busser minimum 7 timer i low perioderne. Dette skyldtes en teknisk fejl. Denne er nu rettet og materialet er igen tilgængeligt på kommunes hjemmeside. Dette er en fejl. Første regulering kan ske pr. 1. januar Fejlen i udkastet til rammeaftale rettes inden aftaleindgåelse. Ja, det skal de. Starttidspunktet for de enkelte busser oplyses dagen før. Der er tale om begge dele. Der bliver sendt lister med starttidspunkt og startadresse efter kl. 12 dagen før. Listerne indeholder såvel faste som adhoc kørsler. Ændringer kan forekomme helt frem til starttidspunkt for den enkelte kørsel. Busserne skal placere sig efter aftale med kørselskontoret i de perioder de ikke har opgaver. Såfremt der er ledig tid mellem kørslerne må tiden anvendes til tankning og vask m.v.

3 Er det korrekt forstået, at der kun sker afregning pr. forbrugt minut mens der er passagerne i bussen samt medgået servicetid? 15. Vedr. Delaftale 1 Er det korrekt forstået, at det i spørgsmål 14 nævnte princip er gældende for de 7 garantitimer således at der ikke er tale om f.eks. samlet 7 timer fra kl. 07:00 14:00? 16. Vedr. Delaftale 1 Udbuddet foreskriver at busserne skal være udstyret med AC, er det udbyders vurdering at det er dækkende med den AC der er ved førerens plads? 17. Spørgsmål til afregning delaftale 2 Hvorledes skal KM pris tolkes?? - er det incl. ventetid? 18. Hvilken timepris afregnes der til i lowperiodene (delaftale 1). prisen for 7t bus eller 4t bus, hvis de måtte være forskellige 19. Er det muligt at få præciseret følgende forbehold 9.3 Ordregivers forbehold Ordregiver forbeholder sig retten til ikke at anvende de busser, der er garanteret 4 timers kørsel dagligt, såfremt prisen på disse busser viser sig at være forholdsmæssigt fordyrende for Kolding Kommune i forhold til de busser, der er garanteret 7 timers kørsel dagligt. Tilbudsgiver vil ved tildeling få besked, om Kolding Kommune vil gøre brug af busserne eller ej. 20. Hvad inkluderer være udstyret med godkendt førstehjælpsudstyr jf krav til vognpark 21. IFT delaftale 2, må kravet om 40 personvogne erstattes af 40 liftbusser? 22. Ift delaftale 1: Hvilket timepris afregnes de 3 vogne til om onsdagen, som kun er garanteret 4t, men som reelt set er 7t busser? 23. Hvilken type garantibil vedrører optionen på de 3 busser, en 7t eller en 4t bus 24. Hvis der er tale om nyindkøbte busser, kan der så dispenseres for kravet om fremsendelse af registreringsattester senest 30 dage inden kontraktstart, såfremt indkøb og opbygning kan dokumenteres? Der bliver afregnet fra første påstigning til sidste afsætning. Der bliver afregnet mindst 7 sammenhængende timer. Det er dækkende med AC ved førerens plads. Det er inkl. ventetid Der afregnes til timeprisen for 7timers liftbusser Såfremt ordregiver vurderer, at prisen på 4-timers liftbusserne er forholdsmæssig fordyrende sammenholdt med prisen på 7-timers liftbusserne, vil ordregiver ved tildeling meddele leverandøren om, at ordregiver ikke vil anvende de 4-timers liftbusser. Kassen skal som minimum indeholde: plastre, kompressionsforbindinger, desinficerende renseservietter, alutæppe, opkastposer, handsker, selesaks. 35 af de 40 personvogne må erstattes af liftbusser. 4 timers busser beregnes aldrig som 7 timers busser. De 4 timers busser vil altid afregnes til timeprisen som afgivet i tilbudslisten for 4 timers busser. 7 timers liftbusser Det kan det. Kopi af registreringsattest fremsendes snarest muligt.

4 25. IFT delaftale 1: kan kommunen planlægge med garage hos medarbejderen, eller kræves der fælles garage for alle busser (hvis en chauffør har bussen med hjem, er det mest hensigtsmæssigt at kørelisten der udsendes tager udgangspunkt i chaufførens bopæl så chaufføren starter rettidigt om morgenen) 26. Jf spg 10, ER det korrekt forstået, at hvis kommunen varsler dagen før at bussen skal starte kl 6, og de første ture bliver aflyst efterfølgende, og første tur er 7:30, så modtager leverandøren ikke betaling fra 6-7:30? 27. Er det muligt at se eksempel på kørsel en almindelig dag, så der er muligt at lave sit eget estimat for hvor mange chaufførtimer der skal aflønnes på en dag hvor én bus afregnes 7t 28. Hvis en bus skal være til rådighed fra 6-18 hver dag, bliver det en lang arbejdsuge for chaufføren, hvordan påtænker kommunen dette håndteret i lyset af krav om fast bemanding af bus. 29. Hvordan skal det forstås at de 7 garantitimer (som jo er køretid) er en samlet blok? Betyder det at man ikke skal regne med at der kan placeres en delevagt på 2t i løbet af dagen, og chaufføren derfor skal aflønnes fra 6-18 fratrukket min? 30. I udbudsmaterialet pkt 5 om udbuddets omfangs står der 17 busser Ja det kan kommunen godt. Ved ændringer meldt i almindelig arbejdstid, dvs. senest 15.30, dagen før modtager leverandør først betaling fra første opsamling. Det er ikke muligt at give et eksempel. Kravet til 1 fast chauffør ændres, således der kan være 2 faste chauffører på 1 liftbus. Arbejdsugen bliver på den måde ikke lang for den enkelte chauffør. De 7 garantitimer er inkl. pause. Såfremt ordregiver vil anvende 4-timers liftbusserne, er omfanget 21 liftbusser. I Kravspecifikationen side 39 står der 17 liftbusser + ud over ovenstående skal leverandøren stille 4 liftbusser til rådighed. Dette betyder alt andet lige at omfanget er 21 busser. Skal vi regne med 17 eller 21 busser? 31. En opgørelse af timetallet for 2019 viser at der er garanterede timer for timer - omfanget af timetallet for forbruget forventes at være ca timer i delaftale jf. omfang af kontrakten pkt. 5 side 7 øverst. Det resterende timetal fra de garanterede op til svarende til ca er det udtryk for forventet kørsel ud over garantiperioden? 32. Spørgsmål til delaftale 1, kravspecifikationen Er der krav til, hvilken form for mailadresse listen med næste dags kørsel skal sendes til og i hvor lang tid, listen skal gemmes? Ja, det er et udtryk for forventet kørsel ud over garantitimerne. Det skal være en arbejdsmail, som listen med næste dags kørsel, skal sendes til. Det må således ikke være chaufførernes private mailadresser. Listen må maksimalt være i mailboksen i 30 dage efter modtagelse. Senest 30

5 33. Spørgsmål til delaftale 1 Vil kørsel ud over den garanterede tid blive afregnet til samme pris som den garanterede timepris på den enkelte bus 34. Spørgsmål til delaftale 1 Kravsspecifikationen foreskriver, at busserne med 4 timers kørsel ikke kører i skolernes ferie. Kan man deraf udlede, at i de uger hvor der ikke køres med det fulde antal busser, vil man starte med at lukke alle 4 timers bussers, hvorefter man vil lukke et antal 7 timers busser. 35. Spørgsmål til delaftale 1 I henhold til kravsspecifikationen kan antallet af liftbusser ændre sig i nedadgående retning, blot det varsles 6 måneder i forvejen. Vil en eventuel reduktion i antal, foregå i en bestemt rækkefølge, således at 4 timers busser lukkes før 7 timers. 36. Spørgsmål til delaftale 1 Der estimeres et årligt forbrug på ca timer p.a.. Det samlede antal garantitimer kan beregnes til ca p.a. og resten må således være de timer som Kolding kommune tilkøber udenfor garantien. Kan man sige noget om, hvordan disse timer, historisk set, har fordelt sig i forhold til 4 timers og 7 timers vogne 37. Fastholder ordregiver svar på spørgsmål 21 vedr. delaftale 2? 38. I forlængelse af spørgsmål 29: Der køres eksempelvis fra kl. 07 til kl. 14. I denne tid er afholdt ½ times pause. Kan der faktureres for 7 timer? Udelukkelse og egnethed - Tilbudsgiver skal vedlægge et udfyldt ESPD til sit tilbud i hvilket format skal ESPD -en vedlægges? PDF-, XML- eller word-format? Afregning. Ordregiver afregner for de garanterede timer pr. bus samt de eventuelle yderligere faktuelle forbrug. Er der tale om omvendt fakturering fra Kolding Kommunes side dage efter modtagelse, skal listen slettes helt fra mailboksen. Ja. Ordregiver vil i skolernes ferie som udgangspunkt ikke anvende 4-timers liftbusser. Anvendelse af liftbusser ved anden nedgang i forbrug, vil vurderes af kørselskontoret. Det vurderes af kørselskontoret, hvilke liftbusser det påvirker i den konkrete situation. Nej det er ikke muligt. Ja. Kravene i kravspecifikationen er minimumskrav. Tilbudsgiver må gerne tilbyde 35 vogne, der er større og bedre, såfremt størrelsen ikke overstiger en liftbus. Det er et krav at de tilbudte vogne lever op til de øvrige krav i udbudsmaterialet. Der skal som minimum stilles 5 personvogne til rådighed af hensyn til fremkommelighed i byerne. Ja, pauserne indgår i garantitiden. Jf. udbudsmaterialets pkt. 9 Tilbuddets indhold kan ESPD afleveres enten som xml-fil uploadet sammen med tilbuddet eller som PDF-fil. Nej, ordregiver fremsender et excelark, som leverandøren skal lave en samlet fakturering efter.

6 samt leverandørens fakturering på differensen? Dvs. minimum to faktureringer? 41. Det er ikke klart, hvor mange busser der skal bydes med i Delaftale 1. Under punkt 5 Udbuddets omfang, Delaftale 1: Kørsel med visiterede borgere. Hertil skal bruges 17 styk 16 personers (ekskl. Chauffør) liftbusser. Bilag 1 Kravspecifikation, overordnede krav - 17 liftbusser, der garanteres 7 timers kørsel mandag, tirsdag og torsdag fredag. og onsdag kun 14 busser samt yderligere 4 liftbusser der hver garanteres 16 timers kørsel pr. uge. Er dækker udbuddet over 17 liftbusser eller 21 liftbusser? 42. Yderligere option på op til 3 liftbusser med et varsel på kun 3 måneder kan nok ikke lade sig gøre, hvis der fastholdes krav om Euronorm VI. 43. Al vedligeholdelse og rengøring er ordregiver og borger uvedkommende Der er borgere, som er utætte. Hvordan skal der forholdes til dette? 44. I fald tablets bryder ned eller melder teknisk fejl, skal der så køres efter papirlister? Og hvem udleverer disse lister? 45. Ordregiver bedes bekræfte, at timeprisen for de tre busser, som kan tilkøbes via option, kun vil finde anvendelse, hvis ordregivers samlede behov for busser overstiger 21 busser (hvorimod denne timepris ikke finder anvendelse, hvis ordregiver først ændrer antallet af busser i nedadgående retning og derefter senere ændrer antallet til 21 busser igen)? 46. Ordregiver bedes bekræfte, at antallet af busser med en garantitid på 7 timer dagligt kun blive reduceret i tilfælde af en tilsvarende nedgang i ordregivers samlede faktiske kørselsbehov (timeforbrug) under aftalen? 47. Ordregiver bedes bekræfte, at eventuelle ændringer i det tidsrum, hvor kørslen ligger, alene vil kunne betyde, at tidsrummet flyttes, men ikke at tidsrummet udvides, således at busserne skal stå til rådighed i flere timer pr. dag? 48. Ordregiver bedes bekræfte, at en 7 timers vogn ikke bliver ændret til en 4 timers vogn Se svar på spørgsmål 30 Ordregiver fastholder krav til varsel og Euronorm VI. Ordregiver antager, at spørgsmålet vedrører delaftale 1 og besvares således derefter. Leverandøren står for al rengøring af liftbusserne. De daglige kørselslister sendes af kørselskontoret til leverandøren dagen forinden. Det er leverandørens ansvar at udlevere disse til chaufførerne ved nedbrud. Dette bekræftes ikke. Dette bekræftes ikke. Dette bekræftes. Dette bekræftes.

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang?

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang? MEMO TITEL Spørgsmål og svar til udbudsmateriale vedr. kommunal kørsel i Faxe Kommune DATO 24. juni 2013 TIL KOPI FRA PROJEKTNR Tilbudsgivere Faxe Kommune COWI A039863 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800

Læs mere

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Trafikselskabet Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet, samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er en del af udbudsvilkårene.

Læs mere

Bilag 9 udgør et mindstekrav og skal således ikke udfyldes af tilbudsgiver. Tilbudsgiver skal i Bilag 9, Appendiks 9 (regneark) angive følgende:

Bilag 9 udgør et mindstekrav og skal således ikke udfyldes af tilbudsgiver. Tilbudsgiver skal i Bilag 9, Appendiks 9 (regneark) angive følgende: Bilag 9 Vederlag Vejledning til tilbudsgiver. Bilag 9 består af selve Bilag 9, der indeholder en regulering af vederlagsbetingelser for ydelser i henhold til Rammekontrakten, samt Appendiks A, der indeholder

Læs mere

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar EU- udbud 2014/S 030-048603 Udbud af Kommunal befordring Spørgsmål/svar Generelt Nr./dato Spørgsmål Svar 1 Vognløb Skal det være samme chauffør på hele vognløbet? Følgende er anført i udbudsmaterialet:

Læs mere

Ad A: Ja. Ad B: Se udbudsbetingelser pkt Ad C: Spørgsmålet bortfalder grundet svar på A og B.

Ad A: Ja. Ad B: Se udbudsbetingelser pkt Ad C: Spørgsmålet bortfalder grundet svar på A og B. ØDC Indkøb & udbud Svar på spørgsmål Nr. Spørgsmål Svar 1. Hvordan sammenligner man buddene for henholdsvis enhedspriser per borger og afregning efter beregnet tid? Se udbudsbetingelser pkt. 9.2 og 9.3

Læs mere

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris.

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris. Spørgsmål og Svar B3 Spørgsmål 21 Der er anført, at priserne skal være inkl. moms. Iflg. lovgivningen er buskørsel undtaget for moms. Vil det sige at der med kravet menes at der skal tages højde for evt.ændring

Læs mere

Spørgsmål skal sendes pr. til Troels Mogensen på Dette dokument vil blive opdateret løbende indtil d. 18. november 2011.

Spørgsmål skal sendes pr.  til Troels Mogensen på Dette dokument vil blive opdateret løbende indtil d. 18. november 2011. Spørgsmål & svar Vikarbureauydelser (sags nr. 2011102110) Spørgsmål & svar udgives i anonymiseret form, på baggrund af spørgsmål fra tilbudsgiverne. Spørgsmål og svar skal i forhold til udbudsmaterialet

Læs mere

Udbud på levering af tolkeservices. Spørgsmål/Svar

Udbud på levering af tolkeservices. Spørgsmål/Svar Udbud på levering af tolkeservices Spørgsmål/Svar Offentliggjort den 17. juli 2017 12 Vi vil herved meddele vores interesse om deltagelse i ovennævnte udbud. Man skal ikke meddele sin interesse for udbuddet,

Læs mere

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca.

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 19. august 2014 Sagsbehandler René Larsen Telefon direkte 76 16 14 45 E-mail relar@esbjergkommune.dk Notat Spørgsmål/svar individuel kørsel Spørgsmål 1 Deludbud 1 genoptræning.

Læs mere

Levering af vintermateriel

Levering af vintermateriel Levering af vintermateriel Saltspredere til kørebaner og stier Juli 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Orientering 3 3 Bestemmelser om udbud og tilbud 4 3.1 Oplysninger om skatter, miljøbeskyttelse,

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 Delaftale 3 Brystproteser ANNULLERES jf Bekendtgørelse om supplerende oplysninger, uafsluttet procedure eller berigtigelse indsendt den 27.05.2015, da

Læs mere

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune Spørgsmål/Svar Offentliggjort 9. maj 2017 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 7 ESPD - Del V, herunder begrænsning af antallet af kvalificerede

Læs mere

BILAG 3 PRISER OG AFREGNING

BILAG 3 PRISER OG AFREGNING BILAG 3 PRISER OG AFREGNING INDHOLD 1. INDLEDNING 2 2. TIMEPRISER PR. KONSULENTKATEGORI 2 3. TILLÆG FOR REKVIRERET OVERARBEJDE 2 4. REGULERING AF TIMEPRISER 2 5. FAKTURERINGS- OG BETALINGSBETINGELSER 2

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 17.08.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Spørgsmål 2 Ad spørgsmål 1.: - Vil man herved opfylde mindstekravet i kontraktbilag 1 punkt 1.2 hvis spørgsmål 1 er positivt? Svar: Ja, jf.

Spørgsmål 2 Ad spørgsmål 1.: - Vil man herved opfylde mindstekravet i kontraktbilag 1 punkt 1.2 hvis spørgsmål 1 er positivt? Svar: Ja, jf. Ad Kontraktbilag 1 punkt 1.2.: Der stilles minimumskrav om at Leverandøren skal som minimum havde taxitilladelse i henhold til taxilovgivningen (Erhvervsmæssig personbefordring af højest 9 personer inkl.

Læs mere

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 1 Informationsmøde vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 18. december 2015 Dagsorden

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune Spørgsmål/Svar Offentliggjort 11. maj 2017 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 17 Kan i svare på om de oplyste 1.418.000 km er det der er kørt/faktureret

Læs mere

Spørgsmål og svar vedr. udbud af kørsel for Kolding Kommune. Sidst opdateret d. 20. januar 2014. Nr. Spørgsmål Svar

Spørgsmål og svar vedr. udbud af kørsel for Kolding Kommune. Sidst opdateret d. 20. januar 2014. Nr. Spørgsmål Svar Spørgsmål og svar vedr. udbud af kørsel for Kolding Kommune Sidst opdateret d. 20. januar 2014 Nr. Spørgsmål Svar Den 6. januar 2014 1. Tablet: Her beskrives minimumskrav til HW, men der står ikke noget

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 13.07.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Udbud på levering af tolkeservices. Spørgsmål/Svar

Udbud på levering af tolkeservices. Spørgsmål/Svar Udbud på levering af tolkeservices Spørgsmål/Svar Offentliggjort den 29. juni 2017 5 mit spørgsmål er vedrørende firmaets omsætning. Da vi er et nyopstartet bureau, har vi ikke mulighed på nuværende tidspunkt

Læs mere

Ja

Ja Sagsnr. 1-30-76-29-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 1.1 I Udbudsbetingelserne er der i afsnit 10.3, s. 16, angivet I

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Ja

Ja Sagsnr. 1-30-76-29-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 1.1 I Udbudsbetingelserne er der i afsnit 10.3, s. 16, angivet I

Læs mere

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt Til Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt 5. november 2015 PBU/PBU Energinet.dk Udbud af systemydelser 1. Indledning Energinet.dk indbyder hermed til at afgive tilbud på Reserveforsyning til

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet Udbud på levering af service på mekaniske ventilationsanlæg og centrale udsugningsanlæg til Jysk Fællesindkøb Spørgsmål, svar og ændringer 19. april 2018 Eventuelle ændringer til udbudsmaterialet er i

Læs mere

Spørgsmål / svar. pr. 3. juli vedr. udbud af Tolkeydelser

Spørgsmål / svar. pr. 3. juli vedr. udbud af Tolkeydelser Spørgsmål / svar pr. 3. juli 2012 vedr. udbud af Tolkeydelser Rettelsesblad Region Midtjylland har erfaret at det vil være hensigtsmæssigt at opdele videotolkning og telefontolkning på læge praksis området,

Læs mere

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER AUGUST 2016 NORDDJURS KOMMUNE UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 GENUDBUD AF 9 RUTER ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk AUGUST

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPS-loggere.

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPS-loggere. Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPS-loggere. 17.06.2015 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Notat. A. Antal samlede kilometer? Er der muligt af få oplyst følgende for 2013, eller en anden længere periode:

Notat. A. Antal samlede kilometer? Er der muligt af få oplyst følgende for 2013, eller en anden længere periode: Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 11. august 2014 Sagsbehandler René Larsen Telefon direkte 76 16 14 45 E-mail relar@esbjergkommune.dk Notat Spørgsmål/svar individuel kørsel Spørgsmål 1 Deludbud 1 genoptræning.

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

Meddelelse nr. 1. Svar på spørgsmål. til. udbud af batterier til høreapparater 2013-2017

Meddelelse nr. 1. Svar på spørgsmål. til. udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 Meddelelse nr. 1 Svar på spørgsmål til udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 I overensstemmelse med Udbudsdirektivets artikel 39, stk. 2, kan Amgros (på vegne af de fem danske regioner) op til

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

- Spørgsmål nr. 1 og svar dertil offentliggjort d. 11/ Spørgsmål nr og svar dertil offentliggjort d. 28/

- Spørgsmål nr. 1 og svar dertil offentliggjort d. 11/ Spørgsmål nr og svar dertil offentliggjort d. 28/ Kolding Kommune Spørgsmål og svar vedr. udbud på vægterkørsel - Spørgsmål nr. 1 og svar dertil offentliggjort d. 11/07-2016 - Spørgsmål nr. 2-33 og svar dertil offentliggjort d. 28/07-2016 Nr. Spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål: Spørgsmål 1: Delaftale 1: - Er det korrekt forstået, at der på denne delaftale vil blive valgt 5 leverandører

Læs mere

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011 12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. 1 Vi fremsender en anmodning om udsættelse af afleveringstidspunktet med tilbudsmaterialet. Kan rykkes fra d. 4/1-12,

Læs mere

Offentligt EU-udbud. Rammeaftale om vognmandskørsel. for. Rudersdal Kommune DRIFT. 1. Generelle udbudsbetingelser

Offentligt EU-udbud. Rammeaftale om vognmandskørsel. for. Rudersdal Kommune DRIFT. 1. Generelle udbudsbetingelser Offentligt EU-udbud Rammeaftale om vognmandskørsel for Rudersdal Kommune DRIFT 1. Generelle udbudsbetingelser 10.05.17 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Færdiggøres til sidst Offentligt EU-udbud vedr. rammeaftale

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. Sagsnr. 14/7825

Spørgsmål & Svar. Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. Sagsnr. 14/7825 Spørgsmål & Svar 1 af 7 Spørgsmål & Svar Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport Sagsnr. 14/7825 Svar på spørgsmål modtaget inden informationsmødet d. 11. april

Læs mere

Spm.2: Ordregiver bedes bekræfte at tilbuddet skal afleveres den og ikke som angivet i Bilag A den 31.8 kl. 10.

Spm.2: Ordregiver bedes bekræfte at tilbuddet skal afleveres den og ikke som angivet i Bilag A den 31.8 kl. 10. Senest opdateret d. 21.8.2015 Dokumentet indeholder alle til dato offentliggjort spørgsmål og svar. I tilfælde af, at Silkeborg Kommune finder det nødvendigt at foretage ændringer eller supplere oplysningerne

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. -23-4-82--3 Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål og svar vedrørende UDBUDSMATERIALET (Indsæt selv ekstra rækker efter behov, men behold venligst systematikken): HUSK

Læs mere

Beredskab Fyn. Kontrakt om brandslukningsydelsen. Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn

Beredskab Fyn. Kontrakt om brandslukningsydelsen. Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn Beredskab Fyn Kontrakt om brandslukningsydelsen Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn Udbud af brandslukningsydelsen Beredskab Fyn Side 1 af 7 Indhold 1 Parterne... 3 2 Aftalegrundlaget...

Læs mere

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14 Sagsnr. 1-23-4-101-25-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vil Region overveje, at øge den tilladte bredte

Læs mere

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Opdateret 30. juli 2014 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 1 Hvornår skal maden senest være afleveret til modtagekøkkenerne i område 1? Da maden skal hentes på Hybyhus

Læs mere

EU-UDBUD 2017/S-XXXXXX

EU-UDBUD 2017/S-XXXXXX EU-UDBUD 2017/S-XXXXXX Udbudsbetingelser Offentligt udbud På levering af befordring til Dragør Kommune Indhold 1. Indledning...3 2. Ordregiver...4 3. Tidsplan...4 4. Spørgsmål og svar...4 5. Udbuddets

Læs mere

Kravspecifikation vedr. køb af naturgas til Sønderborg Forsyning.

Kravspecifikation vedr. køb af naturgas til Sønderborg Forsyning. Kravspecifikation vedr. køb af naturgas til Sønderborg Forsyning. Sønderborg Forsyning ønsker at købe Naturgas til vores og Danbo s installationer placeret forskellige steder i forsyningsområdet. Forsyningsområdet

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPSloggere.

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPSloggere. Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPSloggere. 16.06.2015 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til

Læs mere

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING AUGUST 2016 ODDER KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk ODDER KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg 8. juli 2014 5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg Spørgsmål / Fejl De med gråt markerede spørgsmål og svar indgik i 1.-4. rettelsesblad Svar / Rettelser 1. Rettelse til timetallet i pakke 2 2.

Læs mere

Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge

Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på www.fredericia.dk For

Læs mere

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet Udbud på levering af service på mekaniske ventilationsanlæg og centrale udsugningsanlæg til Jysk Fællesindkøb Spørgsmål, svar og ændringer 20. april 2018 Eventuelle ændringer til udbudsmaterialet er i

Læs mere

Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart

Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart 01.09.2016 Indhold Prisaftale på bandager og ortoser i Assens Kommune... 3 1. Indledning... 3 1.1 Generel

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Udbudsbetingelser for offentligt udbud. Udbud vedr. kompetence- og skoleudvikling vedr. Synlig Læring

Udbudsbetingelser for offentligt udbud. Udbud vedr. kompetence- og skoleudvikling vedr. Synlig Læring Udbudsbetingelser for offentligt udbud Udbud vedr. kompetence- og skoleudvikling vedr. Synlig Læring Disse udbudsbetingelser indeholder retningslinjerne for afgivelse af tilbud, kommunikation mellem tilbudsgiver

Læs mere

UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK

UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK Udbud af Dødstartsreserve i DK1 2019-2021 1/6 Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia NOTAT UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK1 2019-2021 +45 70 10 22 44 info@energinet CVR-nr. 28 98 06 71 Dato: 21.

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune Offentligt udbud Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner i Rudersdal Kommune 1. Generelle udbudsbetingelser 15.12.2017 1 Indholdsfortegnelse Forside Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 02.05.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner Skemaet indeholder alle, til dato, spørgsmål og svar. Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner 16. juni 2017 Nr Spørgsmål Svar 1 Bilag 2 tilbudslisten Fanen kaffe: - I kolonne L udregnes

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nwejesja NO_DOC_EXT: 2017-020517 SOFTWARE VERSION: 9.4.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: jwn@niras.dk

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen. Sekretariat for administration af tilskudsordning

Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen. Sekretariat for administration af tilskudsordning Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen af Sekretariat for administration af tilskudsordning 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.3 Beskrivelse af projektet...

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

Danmark-Støvring: Vedligeholdelse af arealer 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Støvring: Vedligeholdelse af arealer 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:98058-2017:text:da:html -Støvring: Vedligeholdelse af arealer 2017/S 053-098058 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

teleradiologiske undersøgelser

teleradiologiske undersøgelser Indkøb af teleradiologiske undersøgelser til Sygehus Lillebælt, Kolding Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1 Indkøbet og Indkøbets omfang... 3 2 Ordregivers kontaktoplysninger... 4 3 Annonceringsmateriale...

Læs mere

Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014

Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014 Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 1 27-02-2014 07-03-2014 Delaftale 2 kontokortordning til tankstationer

Læs mere

Udbudsspecifikation vedr. indkøb af elektronisk handlingsplansværktøj

Udbudsspecifikation vedr. indkøb af elektronisk handlingsplansværktøj Udbudsspecifikation vedr. indkøb af elektronisk handlingsplansværktøj Kolding Kommune, HR-Arbejdsmiljø ønsker et tilbud på levering af et elektronisk handlingsplansværktøj. Kolding Kommune ønsker, at indgå

Læs mere

Fællesindkøb Nord. Offentligt EU-udbud nr. 2016/S Inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer. Udbudsbetingelser

Fællesindkøb Nord. Offentligt EU-udbud nr. 2016/S Inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer. Udbudsbetingelser Fællesindkøb Nord Offentligt EU-udbud nr. 2016/S 158-286061 Inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer Udbudsbetingelser 1 1. Indledning... 3 2. Udbudsform... 3 3. Generel beskrivelse af udbuddet...

Læs mere

Bilag 3 Vederlag/priser

Bilag 3 Vederlag/priser Bilag 3 Vederlag/priser Indholdsfortegnelse Vejledning... 2 1. Vederlag... 2 1.1. Fast vederlag... 2 1.1.1. Pris pr. beredskab... 2 1.2 Reguleringsmekanismer for det faste vederlag... 3 1.2.1. Tilkøb og

Læs mere

Rebild Kommune - Udbud af vask og leje af beklædning spørgsmål, svar og ændringer 23. november 2015

Rebild Kommune - Udbud af vask og leje af beklædning spørgsmål, svar og ændringer 23. november 2015 Rebild Kommune - Udbud af vask og leje af beklædning spørgsmål, svar og ændringer 23. november 2015 Udbudsmaterialet Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet 1. Udkast til rammeaftale Rebild Kommune

Læs mere

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil Udbudsbetingelser Dato: 11-12-2017 Dokument id: 79424 Version: 1.1 Udarbejdet af: OFD Kontrol: ANS Godkendt af: LTH side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen

Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen [1] Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 1.1. Generelt...3 1.2. Annonceringens bestanddele...3 1.3. Ordregiver...4 1.4. Kontaktperson...4 2. Kravspecifikation...5

Læs mere

Der blev svaret bekræftende på dette. På informationsmødet den 21. april 2016.

Der blev svaret bekræftende på dette. På informationsmødet den 21. april 2016. Sagsnr. 2016/S 074-128382 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 1 Udbud af Lægevagtkørsel til Region Midtjylland Nr. Spørgsmål Svar Modtaget 1 Vedr. ESPD / dokumentation: Der blev stillet spørgsmål til den dokumentation,

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Sagsnr.: 2014-32-134-00019 Dato:22-01-2015 Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Dato for spørgsmål Spørgsmål i anonymiseret

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-30-76-29-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 1.1 I Udbudsbetingelserne er der i afsnit 10.3, s. 16, angivet I

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips www.regionmidtjylland.dk Udbudsmaterialets opbygning UDBUDSMATERIALE Afsnit 1 er den formelle ramme for udbuddet Afsnit 2 tjekliste for

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Kontraktbilag D Spørgsmål & svar

Kontraktbilag D Spørgsmål & svar Kontraktbilag D Spørgsmål & svar Vedrørende EU-udbud af kontrakt på elektroniske dørlåse til Skanderborg Kommune, udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 131-234577 Dokumentet er opdateret den. Tilbudsgiver skal

Læs mere

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune J. nr.: 25087 Udbudsbetingelser Udbud af biogas Skive Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Udbudsform 3 3. Ordregiver 3 4. Udbudsmaterialet 4 5. Den udbudte kontrakt 4 6. Tidsplan 5 7. Betingelser

Læs mere

Skanderborg Kommune. Januar Udbudsbetingelser

Skanderborg Kommune. Januar Udbudsbetingelser Januar 2018 Udbudsbetingelser PROJEKT i byområder Udbudsbetingelser Projekt nr. 230754 Dokument nr. Version 1 Udarbejdet af LKG Kontrolleret af JWN Godkendt af LKG UDBUDSBETINGELSER Rammeudbud af asfaltbelægninger

Læs mere

Danmark-Støvring: Tolkning 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Støvring: Tolkning 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 10 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:225771-2017:text:da:html -Støvring: Tolkning 2017/S 112-225771 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Direktiv 2014/24/EU

Læs mere

Spørgsmål og svar i forbindelse med tilbudsforespørgslen vedrørende: Sundhedsordning for medarbejdere i Tønder Kommune

Spørgsmål og svar i forbindelse med tilbudsforespørgslen vedrørende: Sundhedsordning for medarbejdere i Tønder Kommune Spørgsmål og svar i forbindelse med tilbudsforespørgslen vedrørende: Sundhedsordning for medarbejdere i Tønder Kommune Spørgsmål Svar svar afgivet den 12. april 2012 Vedr. Tildelingskriterier: Er det korrekt,

Læs mere

Spørgsmål og svar 1 18. februar 2013 Udbud på Danskuddannelse til voksne udlændinge

Spørgsmål og svar 1 18. februar 2013 Udbud på Danskuddannelse til voksne udlændinge Spørgsmål og svar 1 18. februar 2013 Udbud på Danskuddannelse til voksne udlændinge Nedenfor kan læses indkomne spørgsmål og svar: Spørgsmål er besvaret med orange skrift Spørgsmål til udbudsmaterialet:

Læs mere

Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018

Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018 Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018 Januar 2018 Udgivelsesdato : 09. jan. 2017 Projekt : 2199 Dokument nr. : 40 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Ibni Version : 1.0 Side

Læs mere

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument:

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument: Teknik- og Miljøforvaltningen 16. august 2018 Sagsnr.: 2018-0083881 Dokument: 2018-0083881-7 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 1 Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune Affald

Læs mere

Udbudsbrev vedrørende EU-udbud af Århus Kommunes revisionsopgaver

Udbudsbrev vedrørende EU-udbud af Århus Kommunes revisionsopgaver 1. juli 2003 HS/8940 2160 Udbudsmateriale - Udbudsbrev.lwp Udbudsbrev vedrørende EU-udbud af Århus Kommunes revisionsopgaver Århus Kommune udbyder hermed kommunens revisionsopgaver i henhold til Rådets

Læs mere

Potentielle tilbudsgivere vedr. Region Hovedstadens lederudviklingsprogram

Potentielle tilbudsgivere vedr. Region Hovedstadens lederudviklingsprogram Til: Potentielle tilbudsgivere vedr. Region Hovedstadens lederudviklingsprogram version 2.0 Koncern Økonomi Indkøb Opgang Blok C Afsnit 1.sal Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Telefon +45 38 66 50 00 Direkte

Læs mere

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL Udbud af Kurerydelser - 2017 BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL vedrørende udbud af Kurerydelser Dato for seneste opdatering: 23-08-2017 SPØRGSMÅL NR. 1: Vedr. udbudsbetingelserne. Total fragtomsætning på

Læs mere