Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017"

Transkript

1 Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/ Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg anmodes hermed om en hurtig behandling af Valby Boldklubs ønsker om en revurdering af udvalgets, ifølge forvaltningens udsagn, vedtagne beslutning om Valby Boldklubs nye klubhus i Valby Idrætspark. Hurtigt fordi det er planlagt at gå i jorden og starte præfabrikation af elementer om et par måneder Valby Boldklub opfatter forvaltningens seneste oplæg (25/1 2017) med sine 260 m2 indeholdende alle klubbens funktioner inklusive omklædnings faciliteter som katastrofalt underdimensioneret til en klub med 500 aktive fodboldmedlemmer, heraf lige under 200 i ungdomsafdelingen og 60 i Dameafdelingen. I 2005, da klubben havde under 200 medlemmer, blev det på et møde med økonomi-forvaltningen og Kultur-og Fritidsforvaltningen vurderet at arealbehovet for en erstatning af Valby Boldklubs anlæg på Værkstedvej ville være 400 m2. Et kommunalt løfte om at Valby Boldklub ikke ville blive ringere stillet ved flytningen må derfor siges at være langt fra at være opfyldt. Det er Valby Boldklubs opfattelse at de ved forliget om anvendelsen af de indkomne millioner fra salget af grunden på Værkstedvej afsatte 5 millioner kr. til Valby Boldklubs klubhus er til et klubhus som det nuværende uden omklædnings faciliteter. Hvis der skal være rimelige omklædnings faciliteter og ikke som de i forvaltningens oplæg nærmest symbolske må det antages at koste et par millioner mere. Udvalget anmodes derfor om at tage stilling til følgende forslag: 1. Der bevilges ca. 2 millioner mere Disse kunne skaffes ved at overføre de 2 millioner der er sparet på det kunstgræsban-anlæg, som bliver mindre end planlagt og som i forliget først og fremmest er tiltænkt at blive benyttet af Valby Boldklub Eller 2. Huset opføres uden omklædnings faciliteter Derved kunne husets øvrige funktioner fællesrum/køkken, terrasser, materiale opbevaringsrum blive dimensioneret så de lever op til ikke ringere stillet, indenfor de 5 millioner. Eller 3. Huset opføres med de af Valby Boldklub foreslåede ændringer til forvaltningens seneste oplæg, sammenlægning af 2 symbolske omklædningsrum til et fungerende, udvidelse af råhus til senere etablering af yderligere omklædnings faciliteter og materialerum, forberedelse af konstruktionen til senere etablering af hems i fællesrummet og tagterrasse i forbindelse hermed. Dette ville kunne gøres for en meget begrænset meromkostning. Nedenstående følger en mere detaljeret beskrivelse af: Valby Boldklubs opfattelse af beslutnings forløbet. Valby Boldklubs indstilling til det seneste oplæg fra Kultur- og Fritidsforvaltningen. Valby Boldklubs opfattelse af/klage over projektforløbet.

2 Valby Boldklub bliver væsentligt ringere stillet efter flytningen til Københavns Idrætspark end før. Ifølge Kultur- og Fritidsforvaltningen, læs Mads Kamp Hansen, er det nuværende oplæg til Valby Boldklubs nye klubhus i Valby Idrætspark godkendt af Kultur- og Fritidsudvalget. Hvis dette skal fremstå af referatet fra udvalgets møde 3/11/2016 er det i hvert fald kun implicit, og skulle i så fald fremgå af at der ikke er bevilget de ansøgte ønskede extra penge til at bringe klubhuset op til den ønskede og forventede standard, plus en omklædnings-sektion. I bilag 4 til Punkt 8 har forvaltningen skrevet: Omklædning Det nye klubhus er pt. skitseret med to omklædningsrum. Valby Boldklub har ikke omklædningsfaciliteter i deres nuværende klubhus, og det nye klubhus skaber således rammer for, at klubben kan fungere mere optimalt, da alle medlemmer kan benytte faciliteten til omklædning. At 2*11 m2 omklædningsrum med 2 brusere og toilet skulle kunne betjene ALLE medlemmer i Valby Boldklub må siges at være så langt fra virkeligheden som man kan komme for en klub der har 500 medlemmer, heraf 200 børn og 60 Damer. Hvad angår selve oplægget skal det bemærkes at Valby Boldklub aldrig har godkendt dette oplæg og at hele projekt ledet af forvaltningen har været kørt på en højst kritisabel måde med mangelfuld kommunikation, skiftende projektledere, gentagne forsinkelser/udsættelser af møder, manglende svar på spørgsmål fra VB og specielle påbud på (u)passende tidspunkter, der tilsidesatte yderligere diskussioner om centrale emner. Dette vil blive nærmere og mere detaljeret belyst nederst i dette klage-dokument. Valby Boldklubs indstilling til det viste oplæg: Det nuværende oplæg til Valby Boldklubs nye (erstatnings) klubhus i Valby Idrætspark er på alle funktionsområder langt fra at kunne leve op til politikkernes oprindelige løfte om at Valby Boldklub ikke skal stilles ringere end før flytningen. Fællesrums-køkken sektionen er væsentlig reduceret fra en A-og B-sal og et indgangs parti/garderobe på samlet 150 m2 til én sal på 117 m2 og et fuldt fungerende køkken med depot faciliteter og bar på 40 m2 til et åbent anretter køkken og depot på 25 m2. Materiale opbevarings faciliteterne er reduceret fra 25 m2 til 16 m2. Ud over de 25 m2 havde vi 15 m2 til materialer i omklædningsfaciliteterne på Grønttorvet, en B-sal, der når den ikke skal bruges fuldt ud anvendes til opbevaring af boldbure, desuden har vi yderligere 2 skure i nærheden af klubhuset til opbevaring af materialer. Terrasse sektionen der i dag ligger foran og på siden af klubhuset ud til børne banerne, og som i det oprindelige VI-oplæg på samme måde var lagt på sydsiden af det nye klubhus ud til banerne er ikke med i det nuværende oplæg.

3 En hems over fællesrummet plus tilhørende tagterrasse er optimeret væk fra det oprindelige oplæg og konstruktionen er ændret så disse ikke kan tilføjes på et senere tidspunkt, VB har på seneste møde forespurgt om konstruktionen i det mindste ikke kunne forberedes for hems m.v. Hvis dette ikke er muligt forekommer det besynderligt at have en loftshøjde på op til 8 meter i fællesrummet? Ikke mindst da vi på et tilfældigt sent tidspunkt pludselig fik at vide at der ikke måtte bygges i 2 etager. Disse rummeter kunne vel også bruges bedre til i jord-højde at udvide de meget sparsomme materiale opbevaringsrum. Alle disse optimeringer for at huset kan rumme et par dys - funktionelle omklædningsrum på 11 m2 med hver 2 brusere og et toilet så den samlede størrelse af omklædnings sektionen er m2. Hvad angår omklædnings sektionen har vi i 45 år holdt til i en bygning på Grønttorvet på samlet 75 m2 med 2 omklædningsrum på 20 m2, et materiale/dommer-omklædningsrum på 15 m2 og baderum med 8 brusere samt toilet faciliteter på 20 m2. Det skal bemærkes at disse omklædnings faciliteter i dag er revet ned og i 2017 erstattet med 2 omklædnings containere på hver 28 m2 og hver inkl. 2 brusere og 2 toiletter samt en materiale-container på 20 m2. Omklædnings faciliteterne i oplægget er ubrugelige til 11-mands hold (der består af op til 20 spillere) og er meget langt fra at kunne betjene klubbens 500 medlemmer, de må nærmest betegnes som symbolske, langt størstedel af klubben, hvis ikke hele klubben, plus modstandere må derfor klæde om under stadion tribunen. På mange træningsaftener, hvor damerne, herrerne og ungdomsafdelingen træner samtidigt og der spilles kampe, skal der være omklædningsfaciliteter til ca. 50 herrer, 30 damer og over 150 børn. Hvis de 2 omklædningsrum blev slået sammen til 1 kunne de bruges til omklædning for klubbens hold i en del kampe og således i et beskedent omfang aflaste belastningen på de fælles omklædningsrum under stadion tribunen. De bevilgede 5 millioner kr. er efter Valby Boldklubs opfattelse bevilget til erstatning af klubbens eksisterende klubhus (uden omklædnings faciliteter) og det bedømmes at det nye klubhus uden omklædnings faciliteter ville kunne bygges og leve op til fuld erstatning af det eksisterende for dette beløb. Vi antager at økonomiudvalget deler VB s opfattelse, hvorfor Mads Kamp Hansen ikke gør det forstår vi ikke da vi har følgende fra et møde afholdt 23. maj 2005 (Journalnr /99) hvor Mikkel Emborg og Mads Kamp Hansen var tilstede: Klubben råder for tiden over et klubhus på ca. 290 m 2, desuden benytter klubbens medlemmer 2 omklædningsrum på Grønttorvet, der stilles vederlagsfrit til rådighed af KI. Klubben ønsker frem over at have to omklædningsrum til herrer og et til kvinder, samtidig bør der være særlig omklædningsfacilitet til dommer med plads til opbevaring af diverse udstyr. I alt vurderes arealbehovet at være ca. 400 m 2.

4 Projekt forløbet: Allerede fra starten blev der kørt langsomt, indkaldelsen til det første møde med alle interessenter blev foretaget måneder efter det kunne have været gjort, og generelt har der været lange, alt for lange, pauser mellem møderne. Samtidig er det gentagne gange ikke lykkedes at få svar på stillede spørgsmål, så som hvad de forskellige sektioner koster, er 1 m2 omklædning = 3 m2 fællesrum? = 5 m2 materiale skure? = 2 m2 køkken? eller hvordan Hænger tingene sammen Den såkaldte optimering af klubhuset (læs omkostnings reduktion) blev således gennemført helt uden vores medvirken, ligesom også mødet hvor vi blev informeret om optimeringen blev udsat og udsat i månedsvis. Såkaldte absolutte krav blev ikke oplyst fra starten, men først efterhånden som diskussionen skred frem, når forvaltningen ikke havde andre begrundelser. Oplysningen om at omklædnings faciliteter er et absolut krav kom således først frem da vi protesterede mod den foretagne optimering. Under forløbet har Kultur- og Fritidsforvaltningen skiftet projektleder flere gange. Vi har desværre oplevet en utrolig ringe overdragelse af projektet undervejs samt en fornærmende ringe interesse fra Mads Kamp Hansen side. Han har været svær at få i tale, når vi har opfordret ham til at mødes og han har kun stillet op til et uformelt møde en gang. Et møde der for Valby Boldklub havde det fatale udfald, at der blev lavet en indstilling til klubhusudvalget på baggrund af et ikke godkendt oplæg, Hvor Valby Boldklub havde den opfattelse, at det var en indstilling om ansøgning af midler til at finansiere omklædningsfaciliteter. Oplysningen om at der derudover skulle være både herre og dame omklædning kom frem, da vi for nylig foreslog at man slog de 2 dys funktionelle omklædningsrum sammen til et funktionelt omklædningsrum. Dette sidste afventer vi pt svar på Pt afventer vi også svar på spørgsmålet at flytte huset fra den seneste viste placering 6-9 meter mod øst, så der i det mindste er en mulighed for senere udvidelse. Hvilket vi fra starten er blevet stillet i udsigt at der skulle være plads til- En forklaring om at det kan man ikke ifølge lokalplanen (påstand på seneste møde) er ikke i overensstemmelse med det input vi efterfølgende har fået fra Teknik og Miljø. Vi har også spurgt om muligheden for at udvide råhuset med de 6-9 meter så der er en tom sektion mellem omklædnings sektionen og materiale skurene (denne sektion kunne indtil videre så bruges til materiale opbevaring - alternativt bliver vi nød til at opstille nogle materiale containere på et passende sted.) Det umiddelbare svar afgivet på sidste møde 25/ var, at det kunne man ikke, da der skulle afleveres et færdigt hus (er et hus med symbolske omklædnings faciliteter færdigt?) Som en klar indikation af forvaltningens sendrægtighed (i fodbold sproget ville vi nok kalde det obstruktion) kan vi først få svaret på disse spørgsmål 15/3/2017, dette er 2 uger før det er planlagt at gå i jorden med byggeriet dette vil selvfølgelig efterfølgende gøre det umuligt for os at foretage os noget som helst yderligere, derfor denne appel til Kultur- og Fritidsudvalget NU.

5 Vi ved det ikke er nemt at skaffe pengene efter et stort forlig, hvor de 75 millioner der er indtægten fra vores grund er blevet fordelt, men et oplagt sted at få pengene fra kunne være det kunstbane areal der også er en del af forliget og som primært skulle stilles til rådighed for Valby Boldklub. Ifølge vores oplysninger er situationen pt at der med den bestemte placering ikke bliver plads til extra småbørnsbaner (primært ti VB) og man således sparer 2 millioner disse kunne vel passende blive overført til VB s nye klubhus? Det skal i øvrigt oplyses at vi oprindeligt (sammen med Fremad Valby) selv har bygget og betalt vores klubhus på Værkstedvej. Undervejs er vores spørgsmål om i hvilket omgang vi kunne blive medejere og selv skaffe den nødvendige extra kapital blevet blankt afvist. Venlig hilsen På vegne af Valby Boldklub af 1912 Valby Boldklubs bestyrelse

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d kl. 19 i ungdomsafdelingen

Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d kl. 19 i ungdomsafdelingen Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d. 30.8.18 kl. 19 i ungdomsafdelingen Velkomst ved Jan Jensen Velkomst og præsentation af dagsorden Flemming Larsen: Resume ved FL. Præsentation af tegninger

Læs mere

Anlægsbevilling på 20,3 mio. til et nyt "Skytternes Hus"

Anlægsbevilling på 20,3 mio. til et nyt Skytternes Hus Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Kultur og Borgerservice Dato 6. januar 2015 Anlægsbevilling på 20,3 mio. til et nyt "Skytternes Hus" Denne indstilling handler om, at der skal opføres et

Læs mere

Faciliteter ved sønæs. Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs

Faciliteter ved sønæs. Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs Faciliteter ved sønæs Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs SØNDERSØ ve j næ s Sø Sønæsvej ej Gl. Århu sv Beskrivelse af baggrund og muligheder Viborg Kommune og Energi

Læs mere

Tilskud til omklædningsrum ved Hvidovre Gymnasium.

Tilskud til omklædningsrum ved Hvidovre Gymnasium. Til Kultur og fritid Att: Anders Tilskud til omklædningsrum ved Hvidovre Gymnasium. Hvem er vi? Vi hedder Avedøre Monarchs, vi er Hvidovre amerikanske fodboldhold og vi har eksisteret siden 1999. Siden

Læs mere

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt Politikområde: Økonomiudvalget x Eksisterende Ændring, +/- Udvidelse, nyt Fysisk location (adresse) Projektbeskrivelse, Nyborgvej Overordnet beskrivelse Indtil 2004 var klubbane for Boldklubben Stjernen.

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til fælles klubhus projekt Valby Idrætspark

Ansøgning om økonomisk støtte til fælles klubhus projekt Valby Idrætspark Fælles klubhus som nabo til BK Frems gamle klubhus Ansøgning om økonomisk støtte til fælles klubhus projekt Valby Idrætspark Vi søger om tilskud til projektarbejde. Vi er syv klubber med fælles interesse

Læs mere

Danmarks anlæg. Meldingen fra Vejle Boldklub er klar:

Danmarks anlæg. Meldingen fra Vejle Boldklub er klar: Formanden, Lars Kjeldsen, glæder sig over, at VB Parken nu er en realitet med et stort klubhus og 10 store fodboldbaner foruden baner til fem- og syvmandsfodbold. Meldingen fra Vejle Boldklub er klar:

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 21-06-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Torsdag den 21. juni 2012 kl. 16:00 afholdt Økonomiudvalget ekstraordinært møde i Kommunalbestyrelsens spisestue/rådhus.

Læs mere

Submission #129 Roskilde Kommune

Submission #129 Roskilde Kommune Submission #129 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/17441 Side 1 af 1 03-05-2018 Forening Hedelands Motorklub Foreningens CVR nummer 31972795 Hvad søger du til? Ny bygning med bad

Læs mere

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Revurdering af trafiklys kategorier Kategorierne og deres indhold deres er gennemgået en ekstra gang, revurderet og der er herefter flyttet på enkelte projekter

Læs mere

LANDSBYHUSET - 04.11.2008 CEBRA a/s, arkitekter MAA - Vesterbro Torv 1-3, 2. sal - 8000 Århus C - Tlf.: 8730 3439 - Fax: 8730 3429 - Email:

LANDSBYHUSET - 04.11.2008 CEBRA a/s, arkitekter MAA - Vesterbro Torv 1-3, 2. sal - 8000 Århus C - Tlf.: 8730 3439 - Fax: 8730 3429 - Email: LANDSBYHUSET - 04.11.2008 Landsbyhuset i Gyrstinge Landsbyhuset i Gyrstinge kan betragtes som en attraktor i lokalsamfundet - en magnet for samvær og social aktivitet. Da det er hele landsbyens hus, er

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget den 21-06-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget Protokol Torsdag den 21. juni 2012 kl. 16:00 afholdt Byplanudvalget ekstraordinært møde i Kommunalbestyrelsens spisestue/rådhus.

Læs mere

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus).

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus). KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Ny vision for Valby Idrætspark konference 22. januar Velkommen

Ny vision for Valby Idrætspark konference 22. januar Velkommen Ny vision for Valby Idrætspark konference 22. januar 2018 Velkommen Program for konferencen 16.30 Velkommen og åbning ved Michael Fjeldsøe, og Niko Grünfeld, Kultur- og Fritidsborgmester i København 16.40

Læs mere

Det forlængede jolleskur foreslås udført tilsvarende det nuværende, bræddebeklædt og med tegltag.

Det forlængede jolleskur foreslås udført tilsvarende det nuværende, bræddebeklædt og med tegltag. 22/6/2017 2017 01 10 17:00 (688) Dragør Kommune 5 JOLLESKUR I "MADSENS KROG", DRAGØR HAVN Sagsid.: 16/3238 UDSKRIV #5 RESUMÉ: Behandling af ansøgning fra Dragør Sejlklub om opførelse af et jolleskur til

Læs mere

Skabelon 3: Forslag til nyt eller ændret anlæg

Skabelon 3: Forslag til nyt eller ændret anlæg forskydes til et andet år. dvalg: Kultur og Sundhedsudvalget Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019

Læs mere

Klubfaciliteter til Herstedøster I C. - 2 Skitseforslag

Klubfaciliteter til Herstedøster I C. - 2 Skitseforslag Klubfaciliteter til Herstedøster I C - 2 Skitseforslag SKITSEFORSLAG Klubfaciliteter til HIC 2 SKITSEFORSLAG Maj 2019 Opdragsgiver: Albertslund Kommune INTRO Denne publikation er en undersøgelse af 2 scenarier

Læs mere

Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning.

Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning. Pkt.nr. 11 Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr. 0768. Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning. 384729 Indstilling: Kultur og Fritidsforvaltningen indstiller

Læs mere

Klager. København, den 18. november 2008 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Ege Christiansen Hersegade 18 4000 Roskilde

Klager. København, den 18. november 2008 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Ege Christiansen Hersegade 18 4000 Roskilde 1 København, den 18. november 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Ege Christiansen Hersegade 18 4000 Roskilde Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at køber ikke

Læs mere

Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter

Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter Folkeoplysningsudvalget Vejen Kommune Rødding, den 30.3.2014 Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter Rødding Idrætsforening søger hermed om størst muligt tilskud til anlægsarbejder på udenoms arealer

Læs mere

DISPONERING AF AREALER OG FACILITETER I MADSENS KROG - FORTSAT. Sagsid.: 17/186 RESUMÉ:

DISPONERING AF AREALER OG FACILITETER I MADSENS KROG - FORTSAT. Sagsid.: 17/186 RESUMÉ: 15 DISPONERING AF AREALER OG FACILITETER I MADSENS KROG - FORTSAT Sagsid.: 17/186 UDSKRIV #15 RESUMÉ: BEPU har ønsket at forbedre vilkårene for klubberne i Madsens Krog, herunder med etablering af bedre

Læs mere

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhus Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhusets åbningstider findes på tavler i Idrætsparken og på klubbens hjemmeside. Klubhuset har som hovedregel

Læs mere

Kommentarer til mail fra praktiserende læge Henrik Rømer

Kommentarer til mail fra praktiserende læge Henrik Rømer Kommentarer til mail fra praktiserende læge Henrik Rømer INTERNT NOTAT Center for Ældre og Handicap Fra: Hans Bækvang 23. august 2019 Kommentarer til Økonomiudvalget vedr. mail fra Henrik Rømer den 21.

Læs mere

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker:

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: Forening: nasl-i Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: 1. Mere og bedre plads til vores redskaber! Den billige løsning kunne være en container uden foran hallen eller et system, hvor

Læs mere

Prioriteringskatalog 2019

Prioriteringskatalog 2019 Punkt 5. Prioriteringskatalog 2019 2018-061884 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at godkender indstillingen om fordeling af tilskud til projekter i Prioriteringskatalog 2019 i henhold til nedenstående

Læs mere

Byrådet 26. juni Placering(er) af kunstgræsbane Sagsnr: P Sagen afgøres i: Byrådet

Byrådet 26. juni Placering(er) af kunstgræsbane Sagsnr: P Sagen afgøres i: Byrådet 134 Placering(er) af kunstgræsbane Sagsnr: 04.00.00-P20-2-13 Sagen afgøres i: Sagsresume Søren Søe har på vegne af Oplandslisten anmodet om at pkt 84 på KFU's dagsorden, "Placeringer af kunstgræsbaner",

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben / lukket Mødedato 06. juni 2012 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale NB: Se mail af 31/5-2012 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Kultur-

Læs mere

Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF

Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF Indhold Behov... 2 Motivation... 2 Banens placering... 2 Økonomi ved etablering... 5 Drift... 5 Rebild kommunes tilskud og hjælp til projektet... 6 Tidsplan...

Læs mere

NOTAT. Forhandlinger med Svendborg Fjernvarmecentral A.m.b.a.

NOTAT. Forhandlinger med Svendborg Fjernvarmecentral A.m.b.a. Svendborg, den 17. april 2007 NOTAT Til: Økonomiudvalget Vedr.: Forhandlinger med Svendborg Fjernvarmecentral A.m.b.a. Økonomiudvalget behandlede d. 23/1 2007 forslag til intern aftale mellem Økonomiudvalget

Læs mere

Til Kultur og Fritidsudvalget. Sagsnr Dokumentnr Høringssvar - Udviklingsplan for Valby Idrætspark 2028

Til Kultur og Fritidsudvalget. Sagsnr Dokumentnr Høringssvar - Udviklingsplan for Valby Idrætspark 2028 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Til Kultur og Fritidsudvalget Høringssvar - Udviklingsplan for Valby Idrætspark 2028 Kultur- og Fritidsudvalget besluttede at udsætte

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015 Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015 Dagsorden 1. Formalia valg af dirigent og referent 2. Præsentation af muligheder for nye faciliteter 3.

Læs mere

KAMPPROGRAM Rev.2 GLADSAXE CUP. Den maj 2014

KAMPPROGRAM Rev.2 GLADSAXE CUP. Den maj 2014 KAMPPROGRAM Rev.2 GLADSAXE CUP Den 3.4. maj 2014 Rev. 2: U7 A og BC om lørdagen slået sammen grundet afbud. U9 om lørdagen nyt starttidspunkt. U8 om søndagen en pulje grundet afbud. U9 A og BC om søndagen

Læs mere

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt.

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt. Side 1 af 5 Fra: Til: Dato: Emne: Berit Carmel (berit@carmel.dk) undisclosed-recipients, 03/08/2012 09:30 01 Drenge - Nyhedsbrev nr. 2 Attachments: Hej allesammen Så er sommerferien ved at være overstået

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

Frederikssund Idrætsby. Fritids- og Kulturudvalget

Frederikssund Idrætsby. Fritids- og Kulturudvalget Frederikssund Idrætsby Fritids- og Kulturudvalget 05.04.18 Helhedsplan Byrådets beslutninger om idrætsbyen Idrætsvisionen angående fase 1 - Uddrag fra beslutning som del af budget 2016 I første omgang

Læs mere

Med baggrund i bygherrernes alder søges der om et hus i ét plan uden niveauspring og med terrasse i samme niveau som gulvet i boligen.

Med baggrund i bygherrernes alder søges der om et hus i ét plan uden niveauspring og med terrasse i samme niveau som gulvet i boligen. Sag nr.: Mødedato: 4. november 2009 TEKNISK UDVALG REFERAT Cirius-sag nr.: 2009/42238 Sagsbehandler: jql Ansøgning om opførelse af nyt enfamiliehus. Pileurtvej 16, Rødding Baggrund Viborg Kommune har modtaget

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling. Torsdag d. 20. august Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby

Ekstraordinær Generalforsamling. Torsdag d. 20. august Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby Ekstraordinær Generalforsamling Torsdag d. 20. august Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Dagsorden... 3 Præsentation af muligheder

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 05. februar 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Kildeskovshallen, Mødesalen Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Kultur-

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 TIRSDAG DEN 1. APRIL 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 1. april 2008 Side: 2 Fraværende: Pia Longet

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Byrådet besluttede den 30. marts 2016 at undersøge mulighederne for et nyt stadion efter henvendelse fra F.C. Roskilde og investor FB GRUPPEN A/S.

Byrådet besluttede den 30. marts 2016 at undersøge mulighederne for et nyt stadion efter henvendelse fra F.C. Roskilde og investor FB GRUPPEN A/S. Kultur og Idræt Sagsnr. 277143 Brevid. 2528520 Ref. KONU/SOAN Dir. tlf. 4631 4067 kristofferon@roskilde.dk NOTAT: Referat af borgermøde om ny idrætspark den 27. februar 2017 15. marts 2017 I forbindelse

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Referat åben Mødedato 23. august 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse A Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18.20 Tilstede:

Læs mere

Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015. Arrangør: IF Hjorten

Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015. Arrangør: IF Hjorten Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015 Arrangør: IF Hjorten Giv fairplay en hånd! Dansk Boldspil-Union (DBU) har i de senere år arbejdet meget målrettet med at integrerer fairplay-principperne

Læs mere

Vedr. Kolonihaver Esbjerg kommune

Vedr. Kolonihaver Esbjerg kommune 1 Esbjerg Byråd har en svær opgave foran sig. Til Fra Esbjerg Kommune Palle Flebo-Hansen Dato 31/01/2012 Vedr. Kolonihaver Esbjerg kommune Indledning Jeg vil indledningsvis henvise til min påtale af år

Læs mere

Renovering/Ombygning af klubhus - FREM Ansøger

Renovering/Ombygning af klubhus - FREM Ansøger Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Renovering/Ombygning af klubhus - FREM Ansøger Forening

Læs mere

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 BSF 3-mand Cup 2017 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 26. marts 2017 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup BSF 3-mands Cup 2017 For anden gang afholder BSF 3-mands

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

8. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A.

8. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A. København, den 13. september 2012 J.nr. 2010-03-0817/JSC/JML 8. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A. Sagens tema: X har klaget over advokat A s salær på

Læs mere

Projekt kunstgræsbane for ALLE fodboldklubber i Rebild Kommune

Projekt kunstgræsbane for ALLE fodboldklubber i Rebild Kommune Projekt kunstgræsbane for ALLE fodboldklubber i Rebild Kommune Hvorfor kunstgræsbane? Placering og info om Støvring IF Fodbold Brugerråd Økonomi Rebild Kommune Tidsplan Hvorfor kunstgræsbane? Fodbold skal

Læs mere

På vegne af Torben Kelm Danielsen fremsendes hermed en opfølgning på din henvendelse fra d. 9. november 2017

På vegne af Torben Kelm Danielsen fremsendes hermed en opfølgning på din henvendelse fra d. 9. november 2017 Fra: John Axelsen Dato: 29. november 2017 kl. 18.17.22 CET Til: Søren Revsbæk Cc: Morten Hansen , Kirstine Witthøft Arndal Kristensen ,

Læs mere

afsagt den 5. juni 2018

afsagt den 5. juni 2018 RETTEN I HOLBÆK DOM afsagt den 5. juni 2018 Sag BS-2684/2017-HBK Grundejerforeningens Rundingsholm (advokat Dan Jordy Hansen) mod Stina Christensen Denne afgørelse er truffet af dommer Kinna Eidem. Sagens

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriet passes af alle hold. Ingen undtagelse. Cafeteriet holder åbent fra første kamp til sidste kamp, dvs. fra omkring 1. april til ultimo oktober. Start og slut

Læs mere

Idrættens medborgerhus Ansøger

Idrættens medborgerhus Ansøger Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Idrættens medborgerhus Ansøger Forening Boldklubben

Læs mere

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Byplanlægger: Christian Jacob Brammann Sagsnr.: 17/30181 Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 Dato: 20-03-2018/cjb I

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet Sted: Damsøbadet Tid: Tirsdag den 20. oktober 2015. Frederiksberg Idræts-Union Tilstede: Rene Vincentsen, formand, RV Mansoor Siddiqi, FHI,

Læs mere

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter.

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter. Notat Sag nr. 09/43815 Vedr. Sammenfatning af Scenarier for anlæg og drift af Svendborg Ny Idrætscenter med baggrund i Kultur og PLanlægningsudvalgets møder i januar og februar 2010. Udvalget for Kultur

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425 Krimsvej

Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425 Krimsvej KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 06-07-2015 Sagsnr. 2015-0137435 Dokumentnr. 2015-0137435-1 SUPPLERENDE HØRING Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425

Læs mere

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg 13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner Drift Kr. i 2015 - prisniveau 2015 2016 2017 2018 Litteratur- og Multimediefestival 90.000 90.000 90.000 90.000 Yderligere

Læs mere

ALBÆK STADION FORSLAG TIL NYT KLUBHUS MED OMKLÆDNINGSFACALITETER. Dato_

ALBÆK STADION FORSLAG TIL NYT KLUBHUS MED OMKLÆDNINGSFACALITETER. Dato_ ALBÆK STADION FORSLAG TIL NYT KLUBHUS MED OMKLÆDNINGSFACALITETER Dato_26.09.2017 ALBÆK STADION EN DEL AF KORSHØJ OMRÅDET 1 INTRO FORHOLD TIL LANDSBYKLYNGEN...Med nye faciliteter ved Albæk Stadion, så vil

Læs mere

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg 1. Forslag til nyt eller ændret anlæg Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Kulturhuset

Læs mere

Godkendelse af masterplan for Hørsholm Idrætspak, Kokkedal Vest og Kokkedal Nordvest på baggrund af høringssvar

Godkendelse af masterplan for Hørsholm Idrætspak, Kokkedal Vest og Kokkedal Nordvest på baggrund af høringssvar Punkt: 11 Acadre sagsnr.: 09/2797 Journalnr.: Sagsforløb: KFU - TMU - ØU - KB - Åben sag Mødedato:.2 Sagsansvarlig enhed: Sagsbehandler: Gitte Søby Godkendelse af masterplan for Hørsholm Idrætspak, Kokkedal

Læs mere

Guide for ansøgning om. nye fritids- og idrætsfacilitet er med mulighed for aktiviteter for alle generationer

Guide for ansøgning om. nye fritids- og idrætsfacilitet er med mulighed for aktiviteter for alle generationer Guide for ansøgning om nye fritids- og idrætsfacilitet er med mulighed for aktiviteter for alle generationer Processen Hvad er formålet med nye fritids- og idrætsfaciliteter i lokalområdet? Hvilken betydning

Læs mere

RUMPROGRAM BASIS - DISPONERING

RUMPROGRAM BASIS - DISPONERING RUMPROGRAM BASIS - DISPONERING Affaldsrummet placeres længst muligt mod nord. Garagen placeres så den har umiddelbar adgang til begge isbaner. Ventilation Almindelige toiletter og handicaptoiletter fordeles

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant)

Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant) Referat bestyrelsesmøde d. 21/08-12 i klubhuset. Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant) 1) Godkendelse af diverse referater. Sidste referat godkendt. 2) Orientering

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Til Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Bemærkninger til Lokalplan 271, Boligformål

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB

Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: H. Andersen Referent: Henrik K. Jessen Dato og tidspunkt: Mandag den 6. juni 2016 kl 18:45 Tilstedeværende:, Lau, Stig, Henrik, Walid, Peskho og Frank

Læs mere

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21.

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21. Referat Møde 2/09, Mandag den 8.06.2009 kl. 09:00 12:00 Mødested: Klubhus Nord, 1. sal, sejlklubbens lokale. Tilstede: Jens Ive, Niels de bang, Jette Ebro, Birgitte Scherning Poulsen, Lars Bing, Jens Dam,

Læs mere

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 04-08-2013 Skanderborg Kommune Byggesagsafdelingen Knudsvej 34 8680 Ry Mail: byggesag@skanderborg.dk HØRINGSSVAR: Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 1. Indledning: På vegne af

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den fjerde informationsskrivelse fra ungdomsafdelingenn i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Den næste store udgravning er startet op, og lige nu ligner

Læs mere

Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri)

Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri) Pkt. 173 Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri) Sagsnr. 213486 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal tages stilling til, om en storparcel på Ageren i Trekroner må udstykkes

Læs mere

Klubberne bakker fortsat op om en disponering af arealerne i Madsens Krog med følgende tre spor.

Klubberne bakker fortsat op om en disponering af arealerne i Madsens Krog med følgende tre spor. 19.3.2019 Referat - Dragør Kommune 2 LOKALPLAN I MADSENS KROG, DRAGØR HAVN Sagsid.: 17/186 UDSKRIV #2 RESUMÉ: Forvaltningens dialog med fritidsklubberne i Madsens Krog om arealer og faciliteter er resulteret

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

9.3 Bilag 3. Stadionprioriteringer

9.3 Bilag 3. Stadionprioriteringer 9.3 Bilag 3. Stadionprioriteringer Valby Idrætspark Beliggenhed: Julius Andersens vej 1, 2450 København SV Bydel: Valby Tribunegrundlæggelse: 1965 Klubber: Frem (1. div.) med 550 medlemmer Stadionkapacitet:

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid Åbent Referat til Mødedato: Onsdag den 17. april 2013 Mødetidspunkt: 14:00-15:00 Mødested: Mødelokale 1, Bytoften Deltagere: Lisbet Rosendahl, Ingvard Ladefoged, Peter Nielsen, Bøje Meiner Jensen, Hans

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007

Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007 Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007 1. Valg af dirigent Per Strand blev valgt uden modkandidat. Konstaterede herefter at årsmødet vat lovligt indkaldt via Bramming Ugeavis. 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

FREMTIDENS FYSISKE RAMMER FOR AKTIVITETSCENTRET PÅ SYDVESTVEJ 10 Analyse af mulige scenarier Marts 2015 udarbejdet af Glostrup Ejendomme

FREMTIDENS FYSISKE RAMMER FOR AKTIVITETSCENTRET PÅ SYDVESTVEJ 10 Analyse af mulige scenarier Marts 2015 udarbejdet af Glostrup Ejendomme FREMTIDENS FYSISKE RAMMER FOR AKTIVITETSCENTRET PÅ SYDVESTVEJ 10 Analyse af mulige scenarier Marts 2015 udarbejdet af Glostrup Ejendomme 2 NUVÆRENDE INDRETNING AF SYDVESTVEJ 10 Sydvestvej Aktivitetscenter

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 08.02.2011 på Ribe Kunstmuseum SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Ribe Kunstmuseum - orientering og rundvisning... 4 3 Forslag til anvendelse af bygningen

Læs mere

BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018

BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018 BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018 En turnering i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 2. december 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Stævnet afvikles i samarbejde med BSF takker for støtten

Læs mere

Fodbolden. indvandrere

Fodbolden. indvandrere Fodbolden indvandrere Fodbolden indvandrere 4 Formand for Den Østlige Forening i Aalborg Øst, Salah Touska (tv) og fodboldtræner, kampfordeler og alt muligt andet i fodboldklubben, Mohamed Agha. Ildsjæl

Læs mere

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn.

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. Pkt.nr. 7 Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. 323372 Indstilling: 1. at udvalget tager stilling til ansøgningerne,

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget 2018-2021 Referat 24. oktober 2018 kl. 09:00 Kommunalbestyrelsens spisestue - ekstraordinært møde Indkaldelse Mette Schmidt Olsen Hanne Agersnap Ib Carlsen Kasper Langberg Charlotte

Læs mere

Temaer angående lejekontrakt Mozart 10.5.2007 Kristian Lange

Temaer angående lejekontrakt Mozart 10.5.2007 Kristian Lange Temaer angående lejekontrakt Mozart 10.5.2007 Kristian Lange Helårsbeboelse Allerede den oprindelige lejeaftale fra 1948 nævnte helårsbeboere. Kommuneplanen fra 1985 anerkendte, at der i Mozart og Frederikshøj

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN), Esben Juul Knøss

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Fræværende: Henrik, Carsten, Leif, Mai Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Idrætsfaciliteter Gladsaxe Skole

Idrætsfaciliteter Gladsaxe Skole Idrætsfaciliteter Gladsaxe Skole Anbefaling fra medarbejdere og ledelse på Gladsaxe Skole Medarbejdere og ledelse anbefaler at Gladsaxe Skoles idrætsfaciliteter udbygges, med en ekstra, lidt større sal,

Læs mere