OKTOBER 2014 VEDTÆGTER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OKTOBER 2014 VEDTÆGTER"

Transkript

1 OKTOBER 2014 VEDTÆGTER

2 VEDTÆGTER FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP 1 Folkekirkens Nødhjælp er en selvstændig, selvejende institution. 2 Folkekirkens Nødhjælp har hjemsted i København. 3 Folkekirkens Nødhjælps formål er at styrke verdens fattigste i kampen for et værdigt liv. Det sker ud fra et kristent menneskesyn med respekt for ethvert menneskes rettigheder og alle menneskers lige værd. 4 Folkekirkens Nødhjælp udfører nødhjælps- og udviklingsarbejde i tæt samarbejde med kirkelige og andre trosbaserede og sekulære samarbejdspartnere. Det indebærer, at Folkekirkens Nødhjælp engagerer folkelige og politiske kræfter og påvirker beslutnings tagere for at forbedre vilkårene for verdens fattigste. Det sker både lokalt, nationalt og globalt.

3 5 Folkekirkens Nødhjælp diskriminerer ikke. Vi arbejder, hvor nøden er størst uden hensyn til religion, køn, politisk overbevisning, race, national eller etnisk oprindelse, handicap eller seksuel orientering. 6 Folkekirkens Nødhjælp er en NGO (Non Governmental Organisation). Folkekirkens Nødhjælp er en del af ACT Alliance og samarbejder med Det lutherske Verdensforbund og Kirkernes Verdensråd. Hvor det skønnes at fremme det i 3 nævnte formål, sam arbejder Folkekirkens Nødhjælp derudover med danske og udenlandske kirker og partnere, med andre humanitære organisationer i ind- og udland og med danske og internationale myndigheder, organisationer og virksomheder. 7 Ingen kan gøre krav på bistand fra Folkekirkens Nødhjælp. 8 Det finansielle grundlag for nødhjælps- og udviklingsarbejdet tilvejebringes ved indsamling og modtagelse af midler, bl.a. ved kampagner og landsindsamlinger, arv, genbrugsarbejde, gaver, bevillinger og projektstøtte fra regeringer, EU, FN og private organisationer og virksomheder, samt andre ydelser. 9 Folkekirkens Nødhjælp ledes af Rådet, som er organisationens øverste myndighed. Rådet vælger 7 medlemmer til Bestyrelsen, som varetager den løbende politiske og økonomiske ledelse med ansvar overfor Rådet, jf Rådet sammensættes af følgende valggrupper: stk. 2: stk. 3: 1 medlem vælges af Folkekirkens mellemkirkelige Råd. 1 medlem vælges af hvert stiftsråd.

4 stk. 4: stk. 5: stk. 6: stk. 7: stk.8: stk. 9: 1 medlem vælges af Dansk Missionsråd. 3 medlemmer vælges af Danske Kirkers Råd. De 3 medlemmer skal repræsentere andre kirkesamfund end Folkekirken for at sikre økumenisk repræsentation. 1 medlem vælges af og blandt Folkekirkens Nødhjælps medarbejdere. 4 medlemmer vælges af Folkekirkens Nødhjælps danske samarbejdspartnere, f.eks. institutioner der har indgået en samarbejdsaftale med Folkekirkens Nødhjælp. 2 medlemmer vælges af Folkekirkens Nødhjælps givere. 2 medlemmer vælges af og blandt Folkekirkens Nødhjælps erhvervspartnere. stk. 10: 2 medlemmer vælges af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsmedarbejdere. stk. 11: 2 medlemmer vælges af Folkekirkens Nødhjælps indsamlingsledere. stk. 12: 2 medlemmer vælges af Folkekirkens Nødhjælps volontører og Nødhjælpens Ungdom (NU). stk. 13: 2 medlemmer vælges af Folkekirkens Nødhjælps medlemsklub. stk. 14: 1 medlem vælges af Folkekirkens Nødhjælps seniorfrivillige. stk. 15: 4 medlemmer kan vælges af Rådet, således at der er mulighed for at supplere Rådet med medlemmer, der har særlige kompetencer. stk. 16: Medlemmer af Folkekirkens Nødhjælps Bestyrelse er automatisk medlemmer af Rådet. stk. 17: Såfremt ovennævnte grupper/organisationer ikke ønsker at vælge en repræsentant til Rådet, vil pladsen stå tom, indtil der foretages nyvalg. stk. 18: Medarbejderrepræsentanterne i Råd og Bestyrelse kan kun være medlemmer, så længe de er ansat af Folkekirkens Nødhjælp. Medarbejderrepræsen-

5 tanterne kan ikke vælges til formænd, næstformænd eller kasserer. I tilfælde af forfald erstattes medarbejderrepræsentanterne af stedfortrædere i Råd og Bestyrelse. stk. 19: Valgperioden er 4 år. Genvalg kan finde sted. Ingen kan være medlem af Rådet eller Bestyrelsen i mere end 12 år. Perioden kan dog være op til 16 år, hvis et medlem forud for medlemskab i Bestyrelsen har siddet en periode i Rådet. Denne regel gælder dog kun, når der er tale om én sammenhæn - g ende periode i Rådet. stk. 20: Træder et medlem af Rådet ud i den pågældendes valgperiode, foretages der nyvalg. Nyvalg sker i øvrigt i overensstemmelse med de valgbestemmelser, der er gældende for den pågældende valggruppe. Er der ingen valgbestemmelser, foretages nyvalg til Rådet på førstkommende Landsmøde. stk. 21: Rådet fastsætter nærmere regler for opstilling af kandidater, procedure for valg mv. i et Valgregulativ for Folkekirkens Nødhjælp. 11 Såfremt andet ikke er foreskrevet i nærværende vedtægt, træffes alle beslutninger i såvel Rådet som Bestyrelsen ved simpelt stemmeflertal. Står stemmerne lige, er den præsiderende formands stemme udslagsgivende. 12 Rådet vælger en rådsformand og en rådsnæstformand. Disse kan ikke samtidig være medlem af Bestyrelsen. Såfremt der ikke er tale om medlemmer af Rådet, indgår de pågældende som ekstra medlemmer. stk.2: stk.3: stk.4: Rådsformandens opgave er at tilrettelægge og lede Rådets arbejde. Rådsformanden skal være medlem af Den danske Folkekirke Rådet vælger endvidere 7 medlemmer til Bestyrelsen. Valg til Bestyrelsen forudsætter ikke medlemskab af Rådet. Rådet er Folkekirkens Nødhjælps øverste myndighed. Rådet har det formelle ansvar for:

6 At træffe beslutninger vedr. Folkekirkens Nødhjælps vision, værdier, overordnede mål og strategi, herunder langsigtede økonomiske målsætninger. At fastlægge overordnede principper vedr. Folkekirkens Nødhjælps branding og identitet. Godkendelse af bestyrelsesformandens beretning. Godkendelse af Folkekirkens Nødhjælps årsrapport (regnskabet). 13 Bestyrelsen består af maksimalt 11 medlemmer. Udover de 7 medlemmer valgt af Rådet vælges et medlem af medarbejderne i Folkekirkens Nødhjælp, og Bestyrelsen kan selv vælge yderligere 3 medlemmer. Bestyrelsen vælger bestyrelsesformand, bestyrelsesnæstformand og parlamentarisk kasserer. Bestyrelsesformanden skal være medlem af Den danske Folkekirke. Bestyrelsesformanden er Folkekirkens Nødhjælps formand og tegner som sådan organisationen udadtil. stk. 2: stk. 3: stk. 4: For alle medlemmer af Bestyrelsen gælder det, at valgperioden er 4 år. Valgperioden for formænd og næstformænd for Råd og Bestyrelse er tilsvarende 4 år. Genvalg kan finde sted. Såfremt Bestyrelsen nærer mistillid til bestyrelsesformand, bestyrelsesnæstformand eller kasserer, kan den pågældende afsættes ved almindeligt stemmeflertal på et bestyrelsesmøde. Træder et medlem af Bestyrelsen ud i pågældendes valgperiode, foretages der nyvalg. Nyvalg til Bestyrelsen af medlemmer valgt af Rådet foretages af Rådet ved førstkommende rådsmøde. Nyvalg af medlemmer valgt af Bestyrelsen foretages af Bestyrelsen ved førstkommende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen varetager den løbende politiske ledelse i et tæt samarbejde med den daglige ledelse (staben). Bestyrelsen har ansvar for: Godkendelse af Arbejdsplan for det kommende år samt Rapportering vedr. det forgangne år. Godkendelse af politikker og strategier for Folkekirkens Nødhjælps internationale arbejde samt arbejdet i Danmark. Strategiske og principielle beslutninger, f.eks. vedr. internationale samarbejdsorganisationer, valg af fokuslande, regionalkontorer og HMA-programlande, køb og salg af fast ejendom mm. i overensstemmelse med de overordnede rammer, der er besluttet i Rådet.

7 Godkendelse af budget for det kommende år. Ansættelse af generalsekretær og sammen med denne de øvrige ledende medarbejdere i staben. stk. 5: stk. 6: Generalsekretæren og staben har ansvar for den daglige drift og operationelle beslutninger i overensstemmelse med de rammer og mål, der er formuleret af Rådet og Bestyrelsen. Der nedsættes en gruppe bestående af en partnerrepræsentant fra hvert af Folkekirkens Nødhjælps fokuslande. Gruppen benævnes Partner Group. Gruppens overordnede formål er at medvirke til ansvarlighed, gennemsigtighed og kvalitet i Folkekirkens Nødhjælps partnerbaserede arbejde. Partner Group er rådgivende over for Bestyrelsen og den daglige ledelse. Valg af medlemmer til Partner Group og gruppens funktioner fremgår af de til enhver tid gældende retningslinjer for Partner Group. Retningslinjerne fastsættes af Bestyrelsen. 14 Hvert år inden udgangen af april måned afholder Rådet et møde, hvis dagsorden som minimum skal omfatte: 1. Bestyrelsesformandens beretning samt Rådets godkendelse heraf 2. Godkendelse af årsrapport 3. Valg af rådsformand og rådsnæstformand 4. Valg af medlemmer til Bestyrelsen 5. Valg af medlemmer til Rådet 6. Eventuelle forslag fra rådsmedlemmer, bestyrelsesmedlemmer eller general sekretær 15 Der afholdes mindst 2 rådsmøder årligt. stk.2: stk.3: Rådsmøder indkaldes af rådsformanden med mindst 14 dages varsel. Ekstraordinært rådsmøde afholdes, når Bestyrelsen finder det fornødent eller efter skriftlig begæring fra 1/3 af Rådets medlemmer.

8 stk.4: Såfremt Rådet nærer mistillid til rådsformand eller rådsnæstformand, kan den pågældende afsættes ved almindeligt stemmeflertal på et ordinært eller ekstraordinært rådsmøde. 16 Efter beslutning i Rådet eller på Bestyrelsens egen foranledning forbereder Besty relsen sager til forelæggelse i Rådet. Rådets beslutninger gennemføres af Bestyrelsen. stk. 2: Bestyrelsesformand og kasserer underskriver sammen med generalsekretæren årsregnskabet på Rådets vegne. 17 Hverken formænd eller andre medlemmer af Rådet, Bestyrelsen eller udvalg modtager vederlag. 18 Folkekirkens Nødhjælp tegnes i økonomisk henseende således: ved køb, salg og pantsætning af fast ejendom af 2 personer, nemlig formand for Bestyrelse/næstformand for Bestyrelse/kasserer i forening med generalsekretær/økonomichef. I andre henseender tegnes Folkekirkens Nødhjælp ligeledes af 2 af de nævnte personer eller af 2 andre personer, som af Bestyrelsen har fået tegningsret. stk. 2: Tegningsberettigede bemyndiges til at indgå aftaler med banker og pengeinstitutter vedr. lån, kreditter, garantistillelser og anvendelse af finansielle instrumenter efter nærmere aftale med Bestyrelsen. 19 Folkekirkens Nødhjælps regnskabsår er kalenderåret. 20 Revision foretages af en eller flere af Bestyrelsen valgte statsautoriserede revisorer, som ikke må være medlemmer af Bestyrelsen eller Rådet.

9 21 Til ændring af vedtægten kræves to rådsmødevedtagelser med mindst 14 dages mellemrum, hvor mindst 2/3 af de på rådsmødet tilstedeværende medlemmer har stemt for forslaget. 22 Ved eventuel opløsning forholdes således med frie aktiver: Eksterne bevillinger, som ikke måtte være brugt inden endelig opløsning, tilbagebetales. Resten overdrages Folkekirkens mellemkirkelige Råd til brug for internationalt humanitært hjælpearbejde. stk.2: stk.3: Retten til navnet Folkekirkens Nødhjælp overdrages til Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Arkivalier overgår til Rigsarkivet i henhold til bestående aftale. Adgangen til arkivalierne inden for bindingsperioden (p.t. 50 år) skal administreres af Folkekirkens mellemkirkelige Råd. 23 Vedtægten træder i kraft den 5. oktober 2014, og samtidig ophæves vedtægt af 6. oktober Vedtaget København den 4. oktober Paul Mollerup FORMAND FOR BESTYRELSEN

10 FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP NØRREGADE KØBENHAVN K TELEFON CVR NR.: /OM_OS/REGNSKAB_OG_FORMAAL

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål 1.1 Foreningens navn er Periamma. Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1.2 Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Foreningens formål 2.1 Periamma er en uafhængig non-profit forening. 2.2 Periammas formål

Læs mere

Vedtægter for Danske Kirkers Råd

Vedtægter for Danske Kirkers Råd Vedtægter for Danske Kirkers Råd 1. Grundlag Stk. 1. Danske Kirkers Råd er et fællesskab af kristne kirker, trossamfund og menigheder i Danmark, som tilbeder og bekender én Gud - Faderen, Sønnen og Helligånden

Læs mere

Vedtægter for Den Selvejende Institution Hjertebo Foreningen Hjertebos venner Boligafdelingen på Hjertebo

Vedtægter for Den Selvejende Institution Hjertebo Foreningen Hjertebos venner Boligafdelingen på Hjertebo Vedtægter for Den Selvejende Institution Hjertebo Foreningen Hjertebos venner Boligafdelingen på Hjertebo Bofællesskabet Hjertebo, herefter kaldet Hjertebo, er oprettet i overensstemmelse med og skal til

Læs mere

Vedtægter for Børne- og UngdomsOase

Vedtægter for Børne- og UngdomsOase Vedtægter for Børne- og UngdomsOase Nuværende 1 Navn og grundlag Foreningens navn er: Børne og Ungdoms Oase (BUO). Foreningen er selvstændig og landsdækkende. BUO har sit udspring i den karismatiske fornyelsesbevægelse

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ornitologisk Forening - i forkortelse DOF. Foreningen virker også under navnet BirdLife Denmark. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN 1 Navn. 1.01 Medlemsforeningens navn er Muskelsvindfonden. 1.02 Foreningen har hjemsted i Århus. 2 Formål. 2.01 Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene

Læs mere

VEDTÆGTER. RØMØ-TØNDER TURISTFORENING CVR.nr

VEDTÆGTER. RØMØ-TØNDER TURISTFORENING CVR.nr VEDTÆGTER for RØMØ-TØNDER TURISTFORENING CVR.nr. 13947112 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Rømø-Tønder Turistforening med hjemsted i Tønder Kommune. Foreningens formål er, at 2 Formål - samle turisterhvervet

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Love for Det Danske Bibelselskab

Love for Det Danske Bibelselskab Love for Det Danske Bibelselskab (som vedtaget på repræsentantskabsmødet d. 29/9 2005, d. 28/9 2006, d. 31/5 2007, d. 26/5 2016 og d. 18/5 2017) Formål ( 1-2) 2 Bibelselskabet kan drive forlag, indsamlingsvirksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Key2Green

VEDTÆGTER. for. Key2Green 9. maj 2011 VEDTÆGTER for Key2Green Navn, hjemsted og formål 1. Navn Foreningens navn er Key2Green. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Odense kommune. 3. Formål Foreningens formål er at styrke danske

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Café Exit

Vedtægter for Foreningen Café Exit Vedtægter for Foreningen Café Exit Indledning Foreningen Café Exit blev oprettet i 2007 på initiativ af fængselspræster i Vestre Fængsel, repræsentanter fra Fangekoret i Vridsløselille Statsfængsel og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

d. Oprette en barmhjertighedstjeneste for incestofre/seksuelt misbrugte samt de pågældende personers partnere og familier både i og uden for kirken.

d. Oprette en barmhjertighedstjeneste for incestofre/seksuelt misbrugte samt de pågældende personers partnere og familier både i og uden for kirken. Vedtægter for landsorganisationen KRIS 1 Navn og hjemsted 1. Landsorganisationens navn er Kristen Rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte, forkortet og i det følgende benævnt KRIS. 2. KRIS er landsdækkende

Læs mere

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R for Vejle Tennis Hal Mogens Thyssen (H) Ib Skovbo (H) aut. bobestyrer Vibeke Forsberg (H) Finn Dyhre Hansen (H) Mads Danielsen (L) Niels Johansen

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter Vedtægter for Danish Students Abroad 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 VISIONER OG MÅL 4 FORENINGS STRUKTUR 5 MEDLEMMER 6 GENERALFORSAMLINGEN 7 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 8 BESTYRELSE 9 TEGNING AF FORENING

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016]

Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016] Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling 16.12.15 [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016] 1. Navn Stk. 1. Organisationens danske navn er Oxfam

Læs mere

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne Vedtægter for Navn, Stiftelse og Hjemsted 1 1. Organisationens navn er. 2. blev stiftet d. 28. april 1959. 3. har hjemsted i Allerød Kommune. 4. har s formål er: Formål 2 1. at støtte humanitært hjælpearbejde

Læs mere

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune. 1 Navn og hjemsted Navn: Hjemsted: Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Frivillighedens Hus, Perlegade 50, 6400 Sønderborg 2 Formål Foreningen

Læs mere

3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland.

3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland. VEDTÆGTER for gronet 1. Navn 1.1 Foreningens navn er gronet. 2. Hjemsted 2.1 Foreningens hjemsted er i Sønderjylland. 3. Formål 3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland.

Læs mere

Vedtægter for Mellemfolkeligt Samvirke

Vedtægter for Mellemfolkeligt Samvirke Vedtægter for Mellemfolkeligt Samvirke 1 Formål Mellemfolkeligt Samvirkes formål er at fremme mellemfolkelig forståelse og solidaritet, for gennem et samarbejde over nationale og kulturelle grænser at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Love og vedtægter for Skjern Bykirke

Love og vedtægter for Skjern Bykirke Love og vedtægter for Skjern Bykirke 1 Oprettelse og hjemsted Skjern Bykirke er oprettet i 2006 som valgmenighed med navnet Skjern Valgmenighed. Menigheden ændrer status fra valgmenighed til evangelisk-luthersk

Læs mere

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne Vedtægter for Navn, Stiftelse og Hjemsted 1 1. Organisationens navn er. 2. blev stiftet d. 28. april 1959. 3. har hjemsted i Allerød Kommune. 4. har s formål er: Formål 2 1. at støtte humanitært hjælpearbejde

Læs mere

Bloddonorerne i Danmark - i det følgende kaldet BiD - har hjemsted i Høje-Taastrup kommune. BiD er en landssammenslutning af bloddonorkorps i Danmark.

Bloddonorerne i Danmark - i det følgende kaldet BiD - har hjemsted i Høje-Taastrup kommune. BiD er en landssammenslutning af bloddonorkorps i Danmark. Taastrup, 12. juni 2018 Vedtægter for Bloddonorerne i Danmark 1 Navn og hjemsted Bloddonorerne i Danmark - i det følgende kaldet BiD - har hjemsted i Høje-Taastrup kommune. BiD er en landssammenslutning

Læs mere

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen).

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Vedtægter for Den Selvejende Institution, Aarhus Scenekunstcenter 1 Navn, hjemsted og tilsyn Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Institutionen er stiftet af Aarhus

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

US-CENTRETS VEDTÆGTER

US-CENTRETS VEDTÆGTER US-CENTRETS VEDTÆGTER Vedtægter for Ungdomsskolernes udviklingscenter NAVN: 1: "Ungdomsskolernes udviklingscenter" - forkortet US-centret - er en landsdækkende medlemsorganisation for ungdomsskoler. FORMÅL:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

$r Menighedens navn er Ä,rhus Valgmenighed af 1990. Menighedens hjemsted er det sogn og den

$r Menighedens navn er Ä,rhus Valgmenighed af 1990. Menighedens hjemsted er det sogn og den VEDT,ItrGTER FoR Ån lus VALGMENIGHED AF 1990 $r Menighedens navn er Ä,rhus Valgmenighed af 1990. Menighedens hjemsted er det sogn og den kommune, hvor menigheden til enhver tid har postadresse. $2 Valgmenigheden

Læs mere

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark.

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. Vedtægter for Den selvejende institution Teatercentrum i Danmark 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. DSI Teatercentrum i Danmark er undtaget fra

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Vedtægter for Københavns Squash Klub

Vedtægter for Københavns Squash Klub Vedtægter for Københavns Squash Klub Navn 1 1.0. Klubbens navn er Københavns Squash Klub (KSK). Hjemsted 2.0. Klubbens hjemsted er København. 2 3 Formål 3.0. Klubbens formål er at skabe optimale betingelser

Læs mere

Vedtægter for ImpactChurch Pinsekirken i Roskilde, cvr. nr

Vedtægter for ImpactChurch Pinsekirken i Roskilde, cvr. nr 1 Navn og hjemsted Kirkens navn er ImpactChurch - Pinsekirken i Roskilde. Herefter kaldt ImpactChurch. Kirkens hjemsted er Roskilde kommune 2 Formål a. Kirkens formål er at drive menighed efter bibelens

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Liv&Død

Vedtægter for Landsforeningen Liv&Død Vedtægter for Landsforeningen Liv&Død 1 Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Liv&Død med binavnene Dansk Ligbrændingsforening og Dansk Kremationsforening. Foreningen er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

Vedtægter for ADHD-foreningen

Vedtægter for ADHD-foreningen Vedtægter for ADHD-foreningen Præambel ADHD-foreningen arbejder for mennesker, der har symptomer inden for områderne opmærksomhedsforstyrrelse, hyperaktivitet og impulsivitet og som følge heraf betydelige

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN OG HJEMSTED. 1.1. Foreningens navn er Ase Lønmodtager.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN OG HJEMSTED. 1.1. Foreningens navn er Ase Lønmodtager. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningens navn er Ase Lønmodtager. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2. FORMÅL

Læs mere

Vedtægter for foreningen Sex & Samfund

Vedtægter for foreningen Sex & Samfund Vedtægter for foreningen Sex & Samfund Vedtaget på Sex & Samfunds generalforsamlingen den 30. april 2015 1 Grundlag og navn Foreningens navn er Sex & Samfund (herefter Sex & Samfund). Foreningen er stiftet

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

Vedtægter for Den Selvejende Institution Pulsen I Salling CVR-nr. 32 59 34 10

Vedtægter for Den Selvejende Institution Pulsen I Salling CVR-nr. 32 59 34 10 Vedtægter for Den Selvejende Institution Pulsen I Salling CVR-nr. 32 59 34 10 1. Navn Institutionens navn er: Den Selvejende Institution Pulsen I Salling institution kaldes i daglig tale: Pulsen. 2. Hjemsted

Læs mere

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak)

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) Vedtægter for Fyns Skoleskak (Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Skoleskak, Fyns Kredsen i daglig tale Fyns Skoleskak. (FSS) Den udgøres af skoleskakklubber

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Folkekirkens Nødhjælps Ungdom, NU

Vedtægter for Folkekirkens Nødhjælps Ungdom, NU Vedtægter, pr. April 2018 Vedtægter for Folkekirkens Nødhjælps Ungdom, NU 1. Navn 1. Organisationens navn er Folkekirkens Nødhjælps Ungdom, der forkortes NU. 2. Formål 1. Folkekirkens Nødhjælps Ungdom

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune.

VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune. VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter 1. Institutionens navn er Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune. 2. Institutionens

Læs mere

VEDTÆGTER GREEN NETWORK

VEDTÆGTER GREEN NETWORK VEDTÆGTER GREEN NETWORK I. NAVN, HJEMSTED og FORMÅL 1. Navn Foreningens navn er "Green Network". 2. Hjemsted Green Networks hjemsted er Lysholt Allé 10, 7100 Vejle. 3. Formål Green Networks formål er at

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

synliggørelse af Brønderslev By for omverdenen

synliggørelse af Brønderslev By for omverdenen ADVOKATHUS NORD Gert Storkborg Jensen Advokat (H) Tlf.: 96 96 22 22 kd@advokathusnord.dk Sagsnr.: GSJ/KD- 30000 Vedtægter for Brønderslev Borgerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev

Læs mere

Vedtægter for Studenterhus Odense

Vedtægter for Studenterhus Odense Vedtægter for Studenterhus Odense Dato for ikrafttræden: 13. juni 2013 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Studenterhus Odense og har hjemsted i Odense Kommune. I daglig tale også kaldet Studenterhus

Læs mere

FinansDanmarks vedtægter

FinansDanmarks vedtægter FinansDanmarks vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er FinansDanmark. 1.2 FinansDanmarks hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 FinansDanmark har til formål i alle henseender at virke

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

RAMS - Menighedsrådenes Skoletjeneste Ribe Stift

RAMS - Menighedsrådenes Skoletjeneste Ribe Stift Vedtægter for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af bekendtgørelse nr. 164 af 16. marts 2004 af lov om menighedsråd om RAMS - Menighedsrådenes Skoletjeneste Ribe Stift De menighedsråd i sogne beliggende

Læs mere

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland.

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Favrskov Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind Favrskov«. 1 Stk. 2. Lokalafdelingens

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Vedtægt for Borup Kino

Vedtægt for Borup Kino Vedtægt for Borup Kino Side 1 af 11 8. februar 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side: 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål 3 3 Medlemskab 4 4 Hæftelse 5 5 Foreningens ledelse 5 6 Bestyrelsen 6 7 Arbejdsgrupper 7 8 Administration

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1. Navn: Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt med hjemsted i Nyborg. 2. Formål: 1. Dansk Skoleidræt har som mål at fremme folkesundheden ved:

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Gigtforeningens Oplysningskreds Ringsted

Vedtægter for Gigtforeningens Oplysningskreds Ringsted Vedtægter for Gigtforeningens Oplysningskreds Ringsted 1 Foreningens navn og hjemsted GOK-Ringsted, Gigtforeningens oplysningskreds. Bestyrelsesmappe 3.0 Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Søhøjlandets Kirke

Vedtægter for Søhøjlandets Kirke Vedtægter for Søhøjlandets Kirke en Evangelisk Luthersk Frimenighed 1 Navn og hjemsted Menighedens navn er Søhøjlandets Kirke, og er oprettet i 2008 som valgmenighed med navnet Søhøjlandets Valgmenighed.

Læs mere

Love for - Folkekirkelig Mission i Afrika

Love for - Folkekirkelig Mission i Afrika Love for - Folkekirkelig Mission i Afrika 1. Navn og hjemsted Mission Afrika. Folkekirkelig Mission i Afrika (forkortet MA) er stiftet i Aalborg den 22. november 1911 under navnet Dansk Forenet Sudan Mission,

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Vejledende vedtægter for distriktsforeninger

Vejledende vedtægter for distriktsforeninger Vejledende vedtægter for distriktsforeninger En distriktsforening er en selvstændig forening, som selv fastsætter sine vedtægter. Vedtægterne må ikke være i strid med Landsforeningens til enhver tid gældende

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er Finansforbundets hjemstedskommune.

Læs mere

Vedtægter for Atlantsammenslutningen i Danmark. Forum for sikkerhedspolitik

Vedtægter for Atlantsammenslutningen i Danmark. Forum for sikkerhedspolitik Vedtægter for Atlantsammenslutningen i Danmark Forum for sikkerhedspolitik I NAVN 1 Sammenslutningens navn er: Atlantsammenslutningen i Danmark -forum for sikkerhedspolitik 2 Sammenslutningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE VEDTÆGTER for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Stk. 1 Sparekassens navn er Søby-Skader-Halling Sparekasse. Dens hjemsted er Syddjurs Kommune. Stk. 2 Sparekassens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Advokat Christian Gregersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176449 18. december 2017 VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 1. NAVN 1.1

Læs mere

Dansk Initiativ for Etisk Handel. Vedtægter

Dansk Initiativ for Etisk Handel. Vedtægter Dansk Initiativ for Etisk Handel Vedtægter Vedtægter for Medlemsorganisationen Dansk Initiativ for Etisk Handel 1. Navn og hjemsted Medlemsorganisationens navn er Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH).

Læs mere

Foreningens navn er Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne og hjemstedet er formandens adresse.

Foreningens navn er Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne og hjemstedet er formandens adresse. Vedtægter for foreningen Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne (CVR 34 79 68 90) som vedtaget på det stiftende landsmøde den 15. april. 2013, ændret på ekstraordinært møde den 1. Marts 2014. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti Vedtægt For samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 42a (lovbekendtgørelse nr. 9 af 03.01.2007) om Ungdomspræst- & Kirke-skole-samarbejde i Undertegnede menighedsråd i,

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2. Formål Foreningen Vestdansk

Læs mere

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017 SIND AARHUS-SAMSØ SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling Vedtægter Februar 2017 SIND Aarhus-Samsø er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. Lokalafdelingen dækker kommunerne Aarhus og Samsø

Læs mere

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA Bilag til dagsorden til Landsmødet d. 27. april 2019 Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA 1 Navn og hjemsted Foreningens formelle navn er Prostatakræftforeningen. Foreningen anvender

Læs mere

VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART"

VEDTÆGTER for HJARNØ FÆRGEFART Vedtægterne er gældende fra 1. januar 2018. VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART" 1 "Hjarnø Færgefart" er en selvejende institution, d e r er oprettet m e d d e t formål at varetage søtransporten mellem Hjarnø

Læs mere

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino.

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. Tidligere vedtægter for Borup Kino Nye vedtægter for Borup Kino 1 Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. 1.2. Foreningens hjemsted er Borup, Køge Kommune. 1 Navn og hjemsted: 1.1 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Doc.nr.: Vedtægter

Doc.nr.: Vedtægter B Ø R S M Æ G L E R F O R E N I N G E N Doc.nr.: 263289 Vedtægter Side 2 I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Børsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Børsmæglerforeningen"

Læs mere

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned.

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned. VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR KREDS VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted UDKAST VEDTÆGT for Design Society (fond) Stk. 1. Fondens navn er Design Society (fond). 1 Fondens navn og hjemsted Stk. 2. Fonden er stiftet af Erhvervs- og Vækstministeriet, Dansk Design Center (fond),

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Nørresundby Boldklub. Vedtægter. Klubben på toppen

Nørresundby Boldklub. Vedtægter. Klubben på toppen Vedtægter VEDTÆGTER FOR NØRRESUNDBY BOLDKLUB.... 2 Navn og formål... 2 Medlemmer... 2 Bestyrelsen er bemyndiget til... 2 Ledelse... 2 Bestyrelse... 4 Foreningens øvrige organer... 4 Øvrige bestemmelser...

Læs mere

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune 1. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere