INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelser. 1 Indledning 1. 2 Rettelser 1. 3 Spørgsmål og svar 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelser. 1 Indledning 1. 2 Rettelser 1. 3 Spørgsmål og svar 2"

Transkript

1 IKAST-BRANDE KOMMUNE INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE SVARBREV NR. 1 SPØRGSMÅL OG SVAR ADRESSE COWI A/S Havneparken Vejle TLF FAX WWW cowi.dk INDHOLD 1 Indledning 1 2 Rettelser 1 3 Spørgsmål og svar 2 1 Indledning I forbindelse med det igangværende EU-udbud for Ikast-Brande Kommune er der pr. 30. maj 2017 indkommet følgende spørgsmål fra de interesserede bydere. De tilhørende svar er angivet i kursiv. Der er indkommet yderligere et spørgsmål, der vil blive besvaret i svarblad 2, der udsendes 6. juni Rettelser Der er uploadet et link til at oprette et ESPD frem for den relevante xml-fil som udbudsmaterialets bilag 2. Linket er pr. 1 juni 2017 udskiftet med den korrekte fil. Filen hentes fra hjemmesiden ved at højreklikke på den og gemme den på egen PC. Herefter kan den importeres som normalt. PROJEKTNR. A DOKUMENTNR. A VERSION 2 UDGIVELSESDATO UDARBEJDET DEJE KONTROLLERET MENO/BLS GODKENDT DEJE

2 2/6 INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE 3 Spørgsmål og svar 1 I udbudsmaterialets punkt 4.1 Design og udformning er anført. De 2-delte affaldsbeholdere skal have ét indstøbt styrespor til montering af skillevæg, så beholderen kan deles i forholdet 60 % til restaffald i beholderens venstreside set fra beholderes håndtag samt 40 % til organisk affald i beholderens højre side. Vores beholder har 3 indstøbte styrespor til placeringerne 40/60, 50/50 og 60/40. Kan dette accepteres? 2 I udbudsmaterialets punkt 3.2 Tilbudsfrist er anført, at der skal afleveres vareprøver. Kan det accepteres, at vareprøven ikke leveres med RFID-tag? 3 Kan det accepteres, at der leveres én beholder med umonteret skillevæg. Dvs. ordregiver får mulighed for selv at foretage montagen af skillevæggen og vurdere denne proces. Svar: Vareprøven på den 2-delte beholder skal leveres fuldt monteret. 4 I udbudsmaterialets punkt 4.1 Design og udformning er anført, at de tilbudte affaldsbeholdere skal have et grundlæggende ensartet design og udseende. Kan det accepteres, at der er styrespor i beholderen, der ikke skal have skillevæg? Skillevæg (side 23 i udbudsmaterialet) Må skillevæggen produceres i COPP? Som er meget slagfast og i en god kvalitet, dette giver en robust og stabil konstruktion, denne råvare kan regenereres på lige fod med HDPE plast. Svar: Såfremt plasttypen kan overholde øvrige krav i afsnit og kan genanvendes på lige fod med HDPE-plast, må denne type anvendes til skillevæggen.

3 INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE 3/6 6 Skal leverandøren isætte skillevæg i affaldsbeholderen, eller gør Ikast- Brande Kommune det på lagerstedet i kommunen? Svar: Ikast-Brande kommune sørger for montering af skillevæg. 7 I udbudsmaterialets punkt 3.6 vareprøver er anført, at vareprøverne skal være identiske med de tilbudte beholdere Vi har og sælger i dag den efterspurgte beholder 240 l. Vi har samtidig løbende udvikling på produkterne, og en ny beholder er på vej. Formålet med en ny beholder er at kunne tilbyde en bedre løsning, højere kvalitet til en god pris. Hvordan vil udbyder forholde sig til den situation, at vi fremviser eksisterende 240 l beholder og samtidig beskriver med tegninger den nye 240 l beholder? Dvs. udbyder bliver i stand til at se at den nye beholder er ønskelig. Vi kan også vise foto af dette nye produktkoncept for understøttelse så evt. utryghed hos udbyder fjernes. Vi ønsker at tilbyde den nye beholder. Den nye beholder er klar til produktion senere i år, hvorfor der ikke bliver udfordringer med tidsplanen. Kan ovenstående accepteres? Svar: Dette kan accepteres. 8 Jf. Kravspecifikations punkt Prægning I følge DS/EN 840 skal producentens navn eller varemærke findes på beholderens krop. Vil ordregiver bekræfte, at der med leverandør-logoer tænkes på farvestrålende reklame og ikke kravet i standarden. Accepterer ordregiver et diskret kliche tryk, så vi lever op til standarden i DS/EN 840? Svar: Ikast-Brande Kommunes accepterer tryk efter kravene i DS/EN Prægning (side 25 i udbudsmaterialet) Er det acceptabel med et firmalogo udvendig i bunden af beholderen, som er indstøbt i beholderen, men er ikke synlig ved daglig brug? Svar: Der henvises til svar på spørgsmål Hovedleverancen levering (side 26 i udbudsmaterialet) Forefindes der en truck på lokaliteten, som man må bruge til aflæsning af beholderne?

4 4/6 INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE Hovedleverancen levering (side 26 i udbudsmaterialet) Er det korrekt at alle stk. beholdere skal leveres i tidsrummet 2.okt 20. okt. 2017? Tilbudsliste for hovedleverancen (side 5 i tilbudslisten) Der står levering, klargøring og distribution af beholdere. Dette må være en fejl, der skal vel kun fremsendes pris på leveringen af beholderne? Svar: Betegnelsen er en fejl, der skal alene gives tilbud på levering af beholderne. 13 Jeg har set en tekst i udbudsmaterialet til Ikast Brande som henviser til nye chip på markedet efter 1. januar ( se kopi herunder) Vores chip overholder alle krav, dog uvist hvad der henvises til pr 1. januar 2015 Hvor finders der nærmere specifikationer på hvilke krav der skal opfyldes Tags Der skal før levering monteres en Read-Only RFID chip i beholderkroppens chipnest. Denne skal opfylde kravene i DIN / EN Chippen skal tranmittere på frekvens 134,2 khz efter HDX princippet (Half Duplex). For at sikre den nyeste teknologi på området, skal chippen være af en type der er kommet på markedet efter 1. januar Indkapslingen af chippen må ikke indeholde PVC. Chippen skal kunne læses af antennen på en skraldebil i en afstand på maksimum 20 cm, når beholderen er anbragt i løfteanordningen på komprimatorbilen. Chippen må ikke falde ud ved tømning af beholderen på en komprimatorbils lift, og skal kunne holde til de vibrationer, stød og lignende, der forekommer ved transporten af beholderne ved tømning og ved almindeligt brug. Hvis en chip falder ud, er det et forhold omfattet af garantibestemmelserne, og fejlen skal rettes af Leverandøren. Svar: Som anført skal chippen opfylde kravene i afsnit Ikast-Brandes renovationssystem er baseret på vægtbaseret afregning, hvorfor tømningsregistrering er en vigtig del af systemet. Kommunen vil have den bedste tilgængelige teknologi eller dermed ligestillet på området, og vurderer skønsmæssigt, at chipsystemer, der er udviklet eller opdateret/moderniseret således, at de er blevet tilgængelige kommercielt efter 1. januar 2015, som udgangspunkt benytter bedste tilgængelige teknologi. Chipsystemer ældre end 1. januar 2015 kan accepteres, hvis leverandøren kan sandsynliggøre, at de anvender bedste tilgængelige teknologi eller dermed ligestillet.

5 INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE 5/6 14 Pkt Tags For at sikre, den nyeste teknologi på området skal chippen være af en type, der er kommet på markedet efter 1. januar 2015 : Hvad menes der helt præcist med dette? Er det af hensyn til scannerne, at man ønsker dette? Svar: Der henvises til svar på spørgsmål Vedr. kravsspecifikation Skillevægge Skillevægge til opdeling af 240/260 l beholdere skal være produceret i samme plasttype som beholdere og låg. Da vore skillevæg til 240 l. beholdere kun produceres i PP, vil vi høre om Ikast-Brande Kommune kan acceptere en skillevæg fremstillet i materialet PP. De kan selvfølgelig genanvendes på samme måde som beholderne? Svar: Der henvises til svar på spørgsmål Vedr. kravsspecifikation Farve Affaldsbeholderne samt de tilhørende låg skal leveres med farve. 2-delte beholdere skal være i grønlig nuance. Udelte beholdere skal være i en grålig nuance. Farvenuancerne skal ligge tæt op ad hinanden. 1. Kan Ikast-Kommune præciserer nærmere hvilke grønne og grålige farver der ønskes? 2. Hvad menes med, farvenuancer skal ligge tæt op ad hinanden? Svar: Ikast-Brande Kommune kan ikke nærmere definere farvevalget. Farvenuancerne skal være ensartede, eksempelvis mørke grå med mørke grøn ikke mørke grå med lysegrøn. 17 Vedr. kravsspecifikation Tags For at sikre den nyeste teknologi på området, skal chippen være af en type der er kommet på markedet efter 1. januar Kan Ikast-Brande Kommune oplyse, hvilken type chips der ønskes og som er kommet på markedet efter 1. januar 2015? Svar: Der henvises til svar på spørgsmål Vedr. kravsspecifikation 5.1 Hovedleverance Leverandøren skal selv planlægge og er selv ansvarlig for leverancerne og aflæsningen af de leverede beholdere samt alle øvrige forhold i tilknytning til hovedleverancen. Leverandøren skal være opmærksom på eventuelle restriktioner i forhold til leverings-tidspunkter m.v. afhængig af placeringen af den valgte lokalitet. Kan Ikast-Kommune oplyse om der på lokaliteten findes aflæsningsramper til brug for aflæsning af beholdere?

6 6/6 INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE Svar: Der er på nuværende tidspunkt ikke valgt lokalitet, så stedets aflæsseforhold er ikke kendte.

INDKØB, LEVERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE

INDKØB, LEVERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE KOLDING KOMMUNE INDKØB, LEVERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk SVARBREV NR. 2 SPØRGSMÅL OG SVAR PROJEKTNR.

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL

RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017 RINGSTED KOMMUNE

Læs mere

LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER

LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER FEBRUAR 2013 ESBJERG KOMMUNE LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER EU UDBUD - KRAVSPECIFIKATION ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skovs Vej 9 8000 Aaehus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW

Læs mere

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDKØB AF MATERIEL EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Oplysninger om

Læs mere

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3 OKTOBER 207 RINGSTED KOMMUNE INDKØB AF MATERIEL EU-UDBUD. REVIDERET TILBUDSLISTE AF 7. NOVEMBER 207 - BILAG ADRESSE COWI A/S Havneparken 700 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD

Læs mere

Svarbrev nr. 1 vedr. "Levering af beholdere og miljøkasser til Esbjerg Kommune"

Svarbrev nr. 1 vedr. Levering af beholdere og miljøkasser til Esbjerg Kommune Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 26. marts 2013 SIDE 1/5 REF meno PROJEKTNR A024730-010 Svarbrev

Læs mere

FORHOLD VEDRØRENDE INDKØB AF BEHOLDERE, KØKKENSPANDE OG EMBALLAGE TIL MADAFFALD

FORHOLD VEDRØRENDE INDKØB AF BEHOLDERE, KØKKENSPANDE OG EMBALLAGE TIL MADAFFALD KOLDING KOMMUNE FORHOLD VEDRØRENDE INDKØB AF BEHOLDERE, KØKKENSPANDE OG EMBALLAGE TIL MADAFFALD ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk PROJEKTNR.

Læs mere

INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER

INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER FEBRUAR 2018 FAXE AFFALD A/S INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk EU-UDBUD REVIDERET TILBUDSLISTE -

Læs mere

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye ordninger. Bilag 1: Kravspecifikation - Klistermærker

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye ordninger. Bilag 1: Kravspecifikation - Klistermærker Udbud - Indkøb af klistermærker til nye ordninger Bilag 1: Kravspecifikation - Klistermærker Dato: 20. juni 2019 Dokument id: 92196 Version: 1.0 Udarbejdet af: Katharina Maria Pedersen Kontrol: Dorthe

Læs mere

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges.

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges. Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning

Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko til Jysk Fællesindkøb Dir. mail: mkj@norddjurs.dk Opdateret d. 13. november 2017 Sagsbehandler: Maja Kamp Jensen Udbudsbekendtgørelses

Læs mere

Køb af affaldsbeholdere. Tilbudsliste samt produktspecifikation

Køb af affaldsbeholdere. Tilbudsliste samt produktspecifikation Køb af affaldsbeholdere Tilbudsliste samt produktspecifikation Oktober 2017 1 Indholdsfortegnelse Generelt... 3 1. Pris... 5 1.1. Hovedleverance af 240-liters beholdere med opdeling/skillevæg... 5 1.2.

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S 244-443181 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på http://www.ikast-brande.dk

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL SVARBLAD NR. 2 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017 RINGSTED

Læs mere

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A032967 DOKUMENTNR. A032967-4B-D02 VERSION

Læs mere

Rammeaftalebilag A1 Kravspecifikation, Delaftale 1

Rammeaftalebilag A1 Kravspecifikation, Delaftale 1 Rammeaftalebilag A1 Kravspecifikation, Delaftale 1 Side 1 af 15 Indhold 1 Indledning... 3 2 Kravspecifikation... 3 2.1 Krav til affaldsbeholdere med låg og hjul... 3 2.1 Krav til miljøkasser...12 Side

Læs mere

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDSAMLING AF AFFALD EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Tilbud 2 2 Tilbudsliste

Læs mere

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges.

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges. Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser Indkøb af vippecontainere Udbudsbetingelser Dato: 15-07-2016 Udarbejdet af: OFD Version: 0.1 Kontrol: LTH Godkendt af: - side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål Svar 58 2.3.2015 5.3.2015 Udbudsbetingelser side 11 punkt 2.4 Afprøvning

Læs mere

Udbud - Indkøb af affaldsbeholdere. Bilag 1 - Kravspecifikation

Udbud - Indkøb af affaldsbeholdere. Bilag 1 - Kravspecifikation Udbud - Indkøb af affaldsbeholdere Bilag 1 - Kravspecifikation Dato: 01. april 2016 Dokument id: 39683 Version: 01 Udarbejdet af: OFD Kontrol: PJH Godkendt af: GodkendtAf side 2 af 9 Odense Renovation

Læs mere

Udbud. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune EU-udbud nr.: 2015-451255

Udbud. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune EU-udbud nr.: 2015-451255 Udbud Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune EU-udbud nr.: 2015-451255 Revideret den 18. december 2015 Dokument nr. 480-2015-417196 Sags nr. 480-2015-109895 Indhold Indledning... 3 Baggrund...

Læs mere

Den enkelte grundejer kan selv vælge beholderstørrelse (140 liter eller 240 liter) samt tømningshyppighed som i den nuværende situation.

Den enkelte grundejer kan selv vælge beholderstørrelse (140 liter eller 240 liter) samt tømningshyppighed som i den nuværende situation. Notat Dato: 11. marts 2013 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Procesplan for udfasning af sækkestativer Resumé Det foreslås at igangsætte proces med køb af spande i EU-licitation med henblik på udfasning

Læs mere

Kontraktbilag D Spørgsmål & svar

Kontraktbilag D Spørgsmål & svar Kontraktbilag D Spørgsmål & svar Vedrørende EU-udbud af kontrakt på elektroniske dørlåse til Skanderborg Kommune, udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 131-234577 Dokumentet er opdateret den. Tilbudsgiver skal

Læs mere

Udbudsbetingelser. til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S

Udbudsbetingelser. til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S REVIDERET VERSION A AF 21.02.2018 (ÆNDRINGER ER MARKERET MED GRØN) Udbudsbetingelser til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S Ordregiver: På vegne af

Læs mere

EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ

EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk FAXE KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ SVARBLAD NR. 1

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD SVARBLAD NR. 1 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Svarskrivelse nr. 2. Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele til Københavns Kommune. 13. april Sagsnr.

Svarskrivelse nr. 2. Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele til Københavns Kommune. 13. april Sagsnr. Teknik- og Miljøforvaltningen 13. april 2015 Sagsnr.: 2014-0190982 Dokument: 2014-0190982-30 Sagsbehandler Cathrine Schultz-Quist Svarskrivelse nr. 2 Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt

Læs mere

Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko til Jysk Fællesindkøb

Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko til Jysk Fællesindkøb Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko til Jysk Fællesindkøb Udbudsbekendtgørelses nr.: 2018/S 008-013164 Dir. mail: mkj@norddjurs.dk Opdateret d. 12. februar 2018

Læs mere

Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning

Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko til Jysk Fællesindkøb Dir. mail: mkj@norddjurs.dk Opdateret d. 3. november 2017 Sagsbehandler: Maja Kamp Jensen Udbudsbekendtgørelses

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 18/08971 (Niels Feilberg Jørgensen) 17. december 2018

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 18/08971 (Niels Feilberg Jørgensen) 17. december 2018 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 18/08971 (Niels Feilberg Jørgensen) 17. december 2018 K E N D E L S E Joca Trading A/S (Steen Jensen, Fredericia) mod SamAqua A/S (advokat Andreas Christensen, Hellerup) Ved

Læs mere

INDKØB AF AFFALDSBE- HOLDERE TIL ALLERØD, FREDENSBORG, HØRS- HOLM OG RUDERSDAL KOMMUNER

INDKØB AF AFFALDSBE- HOLDERE TIL ALLERØD, FREDENSBORG, HØRS- HOLM OG RUDERSDAL KOMMUNER Til Allerød, Fredensborg, Hørsholm og Rudersdal Kommuner Dokumenttype Bilag 1: Kravspecifikation vedr. rammeaftale om indkøb af affaldsbeholdere i Allerød, Fredensborg, Hørsholm og Rudersdal Kommuner Dato

Læs mere

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner Skemaet indeholder alle, til dato, spørgsmål og svar. Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner 16. juni 2017 Nr Spørgsmål Svar 1 Bilag 2 tilbudslisten Fanen kaffe: - I kolonne L udregnes

Læs mere

EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ

EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk FAXE KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ SVARBLAD NR. 2

Læs mere

Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015

Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015 Affald og Trafik Sagsbehandler: Niels Bo Poulsen Sagsnr. 07.18.06-Ø54-6-14 Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015 Nr. Dato for modtagelse

Læs mere

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger. Udbudsbetingelser - Klistermærker

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger. Udbudsbetingelser - Klistermærker Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger Udbudsbetingelser - Klistermærker Dato: 20. juni 2019 Dokument id: 96608 Version: 1.0 Udarbejdet af: Katharina Maria Pedersen Kontrol: Dorthe Lind

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Vi har den modtaget følgende spørgsmål: i rundkørslen mindre dynamiske.

Vi har den modtaget følgende spørgsmål: i rundkørslen mindre dynamiske. Til de bydende ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg RETTELSESBLAD NR. 3 ESBJERG TRAFIKSIKKERHEDSBY 2014, RÅDGIVERYDELSER 2015-2016 TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 29.06.2015

Læs mere

Indkøb af 1 stk. skraldebil til vippecontainere. Udbudsbetingelser

Indkøb af 1 stk. skraldebil til vippecontainere. Udbudsbetingelser Indkøb af 1 stk. skraldebil til vippecontainere Udbudsbetingelser Dato: 15-07-2016 Udarbejdet af: OFD Version: 0.6 Kontrol: LTH Godkendt af: - side 2 af 8 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense

Læs mere

UDBUDSMATERIALE VEDRØRENDE EU-UDBUD

UDBUDSMATERIALE VEDRØRENDE EU-UDBUD Fællesindkøb Fyn UDBUDSMATERIALE VEDRØRENDE EU-UDBUD Juni, 2007 2-hjulede Mobile Affaldsbeholdere Fællesindkøb Fyn Graabjergvej 3A 5856 Ryslinge Ansvarlig indkøbskonsulent: Morten Milling Tlf.: 72 53 11

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Svarbrev nr. 1 vedr. "Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune".

Svarbrev nr. 1 vedr. Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune. Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 3. april 2013 SIDE 1/5 REF meno PROJEKTNR A024730-007 Svarbrev

Læs mere

KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE

KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE JUNI 2013 Køb af affaldsbeholdere Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 1 Generelt... 3 1.1 Vejledning... 3 1.2 Oplysninger... 4 1.2.1 Oplysninger i relation til

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-23-4-101-24-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Hvordan skal

Læs mere

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Denne manual er primært rettet mod tilbudsgivernes afgivelse af tilbud i forbindelse med miniudbud afholdt i det dynamiske indkøbssystem, DIS. Dog indeholder manualen

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015 JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE - TBL ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE -

Læs mere

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser 2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald Udbudsbetingelser Dato: 11-03-2016 Udarbejdet af: OFD/PJH/LTH Version: 1 Kontrol: PJH Godkendt af: PJH side 2 af 8 Odense Renovation A/S Snapindvej 21

Læs mere

Udbud Indkøb af komprimatorkasser til 26 tons renovationsbiler

Udbud Indkøb af komprimatorkasser til 26 tons renovationsbiler HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S Udbud Indkøb af komprimatorkasser til 26 tons renovationsbiler UDBUDSVILKÅR JUNI 2016 ADRESSE Ægirsvej 4 3400 Hillerød TLF +45 4823 1000 HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S Udbud

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Institution: NaturErhvervstyrelsen Kontor/initialer: Center for Ressourcer/jetc Sagsnr.: 14-0642-000021 Dato: 29. april 2015 Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Spørgsmål

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL SVARBLAD NR. 3 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017 RINGSTED

Læs mere

Udbud på levering af tolkeservices. Spørgsmål/Svar

Udbud på levering af tolkeservices. Spørgsmål/Svar Udbud på levering af tolkeservices Spørgsmål/Svar Offentliggjort den 29. juni 2017 5 mit spørgsmål er vedrørende firmaets omsætning. Da vi er et nyopstartet bureau, har vi ikke mulighed på nuværende tidspunkt

Læs mere

Levering af vintermateriel

Levering af vintermateriel Levering af vintermateriel Saltspredere til kørebaner og stier Juli 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Orientering 3 3 Bestemmelser om udbud og tilbud 4 3.1 Oplysninger om skatter, miljøbeskyttelse,

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune NOVEMBER 2013 ASSENS AFFALD & GENBRUG A/S EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune VURDERINGSNOTAT 2 SIDEORDNEDE BUD ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45

Læs mere

Annoncering. Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød

Annoncering. Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød Annoncering Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød Januar 2014 1. Indledning... 2 1.1 Udbuddets omfang... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 2.1 Udbudsform... 3 2.2 Tilbud

Læs mere

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl?

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl? Spørgsmål/svar vedr. udbud af kaffe/the 1. Rammeaftalen, s. 5, pkt. 3 & bilag 1, kravspecifikationen, s.2, pkt. 1.4 Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag

Læs mere

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD?

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD? Kontraktbilag 1 - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnummer: 1-23-4-72-16 Udbud af vaskeriydelser Nr. Dato for Spørgsmål Dokument som spørgsmålet vedrører Spørgsmål Svar Dato for offentliggørelse

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2018

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2018 Opdateret: 11. juni 2018 SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2018 EU-udbud vedrørende Rammeaftale på Transport og Behandling af Kemikalieaffald til Spørgsmål nr. 1. Spørgsmål Filen ESPD XML format åbner noget kode,

Læs mere

Indkøb af affaldsbeholdere med hjul til Horsens Kommune

Indkøb af affaldsbeholdere med hjul til Horsens Kommune Udbudsmateriale Indkøb af affaldsbeholdere med hjul til Horsens Kommune Offentligt udbud 2014 Side 1 af 37 Indholdsfortegnelse: 1. INFORMATIONER TIL TILBUDSGIVER 4 1.1. GENEREL BESKRIVELSE AF UDBYDER 4

Læs mere

Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD

Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD Vejledning til Tilbudsgiver Juli 2017 Side 0 af 13 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING... 2 2. DET FÆLLES EUROPÆISKE UDBUDSDOKUMENT (ESPD)...3 HVORNÅR SKAL MAN ANVENDE

Læs mere

Spørgsmål og svar til Levering af Tryghedsalarmer til KomUdbud 2014/s

Spørgsmål og svar til Levering af Tryghedsalarmer til KomUdbud 2014/s Spørgsmål og svar til Levering af Tryghedsalarmer til KomUdbud 2014/s 114-200363 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på KomUdbud.dk

Læs mere

Udbud af arbejdsbeklædning til Nordsjællands Park og Vej

Udbud af arbejdsbeklædning til Nordsjællands Park og Vej Udbud af arbejdsbeklædning til Nordsjællands Park og Vej Info Version 6 URL http://com.mercell.com/permalink/45237487.aspx Udbudstype Udbud Udbudsprocedure Offentligt udbud Dato for offentliggørelse 03-09-2014

Læs mere

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013 Sterregaard ApS for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets 3. oktober 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelle vilkår for udbuddet... 3 1.1. Indledning... 3 1.2. Baggrund for udbudet... 3 1.3.

Læs mere

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet Udbud på levering af service på mekaniske ventilationsanlæg og centrale udsugningsanlæg til Jysk Fællesindkøb Spørgsmål, svar og ændringer 19. april 2018 Eventuelle ændringer til udbudsmaterialet er i

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af kanylebokse 13.03.2014 www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Karin Leth Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Udbud - Indkøb af gummihjulslæsser

Udbud - Indkøb af gummihjulslæsser Udbud - Indkøb af gummihjulslæsser Marts 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2084 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin, Toan Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING 2

Læs mere

Spørgsmål og svar 3 10.02.2015

Spørgsmål og svar 3 10.02.2015 Spørgsmål og svar 3 10.02.2015 EU-udbud på ortopædisk fodtøj Nedenfor kan læses indkomne spørgsmål og svar: Spørgsmål er besvaret med orange skrift Spørgsmål til udbudsmaterialet: Spørgsmål 1: Kravspecifikation,

Læs mere

Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering

Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering Dato 26. november 2014 TRM Sags nr. 2013111286 trm@dkma.dk / 4488 9344 Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering Nærværende notat indeholder en anonymiseret fortegnelse over samtlige

Læs mere

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl?

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl? Spørgsmål/svar vedr. udbud af kaffe/the 1. Rammeaftalen, s. 5, pkt. 3 & bilag 1, kravspecifikationen, s.2, pkt. 1.4 Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag

Læs mere

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S-028-060991 Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar 2018. Spørgsmål og svar

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet Udbud på levering af service på mekaniske ventilationsanlæg og centrale udsugningsanlæg til Jysk Fællesindkøb Spørgsmål, svar og ændringer 20. april 2018 Eventuelle ændringer til udbudsmaterialet er i

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Udbud Vask af arbejdstøj

Udbud Vask af arbejdstøj Juni 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2241 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Amoj,Fnor,Kajo,Whal Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING 2 1.1 Udbyder 2 1.2 Udbudsmaterialet

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 17.08.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør EU-Supply Elektronisk udbudssystem Quick Guide Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar

Læs mere

Vilkår for tilbudsafgivelse. Digitalisering af byggesagsarkiv Odder Kommune. Bilag 1.

Vilkår for tilbudsafgivelse. Digitalisering af byggesagsarkiv Odder Kommune. Bilag 1. Vilkår for tilbudsafgivelse Digitalisering af byggesagsarkiv Odder Kommune Bilag 1. Indholdsfortegnelse 1.0 Indledning/generelle forhold... 3 1.1 Udbud... 3 1.2 Udbuddets gennemførelse... 3 1.3 Kontraktindgåelse...

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Rettelsesbladet er offentliggjort den 29. november 2014 på http://gsforsyning.dk/om-os/udbud. På hjemmesiden findes også al anden information

Rettelsesbladet er offentliggjort den 29. november 2014 på http://gsforsyning.dk/om-os/udbud. På hjemmesiden findes også al anden information Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 29. november 2014 SIDE 1/7 REF meno PROJEKTNR A053762-001/003

Læs mere

Rettelsesbrev nr. 1. Udbud af Vandløbsvedligeholdelse af offentlige vandløb i Ikast-Brande Kommune Til de bydende

Rettelsesbrev nr. 1. Udbud af Vandløbsvedligeholdelse af offentlige vandløb i Ikast-Brande Kommune Til de bydende Udbud af Vandløbsvedligeholdelse af offentlige vandløb i Ikast-Brande Kommune 2016 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle Til de bydende TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 6. april

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 13.07.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE

UDBUD AF VINTERTJENESTE JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015 ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af og svar EU-udbud 2016/S 214-389527 Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) 1 Prækvalifikationsbetingelser (Bilag 1 til udbudsbetingelserne) Det bedes bekræftet at deadline for at stille spørgsmål til

Læs mere

SOLCELLEANLÆG PÅ TEKNIKBYGNING, TÅRNBY RENSEANLÆG

SOLCELLEANLÆG PÅ TEKNIKBYGNING, TÅRNBY RENSEANLÆG SOLCELLEANLÆG PÅ TEKNIKBYGNING, TÅRNBY RENSEANLÆG FUNKTIONSUDBUD - HOVEDENTREPRISE TILBUDSLISTE - BILAG 2 SEPTEMBER 2013 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00

Læs mere

Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018

Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018 Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018 Januar 2018 Udgivelsesdato : 09. jan. 2017 Projekt : 2199 Dokument nr. : 40 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Ibni Version : 1.0 Side

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet (Bilaget vil blive udfyldt med de eventuelle spørgsmål, der vil blive stillet under udbudsperioden) Spørgsmål modtaget under informationsmøde d. 27.09.2013 Spørgsmål

Læs mere

EU-udbud Fjernelse af forbrændingsslagge fra landejendommen på Smidievej 22, 9574 Bælum

EU-udbud Fjernelse af forbrændingsslagge fra landejendommen på Smidievej 22, 9574 Bælum SEPTEMBER 2015 REBILD KOMMUNE EU-udbud Fjernelse af forbrændingsslagge fra landejendommen på Smidievej 22, 9574 Bælum UDBUDSVILKÅR ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45

Læs mere

GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019

GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019 JUNI 2014 LEJRE KOMMUNE GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JUNI 2014 LEJRE KOMMUNE GENUDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Udbud Indkøb af chassiser til renovationsbiler

Udbud Indkøb af chassiser til renovationsbiler HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S Udbud Indkøb af chassiser til renovationsbiler UDBUDSVILKÅR JUNI 2016 HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S Udbud Indkøb af chassiser til renovationsbiler UDBUDSVILKÅR JUNI 2016

Læs mere

KomUdbud EU-udbud på levering af mekanisk sikring Offentliggjort

KomUdbud EU-udbud på levering af mekanisk sikring Offentliggjort Spørgsmål/svar til EU-udbud 2014/S 076-131362 på levering af mekanisk sikring til KomUdbud Der blev afholdt spørgemøde den 7. maj 2014 kl. 10.00-12.00 på Fredericia Rådhus. Spørgemødet blev indledt med

Læs mere

Kan I definere ekstra stærk stofkant?

Kan I definere ekstra stærk stofkant? Spørgsmål og svar Spørgsmål/svar i forbindelse med offentligt EU udbud vedr. møbler Der gøres opmærksom på, at spørgsmål og svar indgår som en del af udbudsmaterialet. Er der uoverensstemmelse mellem udbudsmaterialet

Læs mere