Sted: Gudbjerg Jagtforening, Bøllemosevej 15, 5892 Gudbjerg kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sted: Gudbjerg Jagtforening, Bøllemosevej 15, 5892 Gudbjerg kl"

Transkript

1 Referat bestyrelsesmøde, 4. februar Sted: Gudbjerg Jagtforening, Bøllemosevej 15, 5892 Gudbjerg kl Deltagere: Lars Pedersen (LP), Erik Lillesøe (EL), Peter Ringgaard (PR), Henrik Raae Andersen (HRA), Tage S. Nielsen (TSN), Tine Broen Nielsen(TN), Morten Vestergaard (MV) Afbud: Jan Nielsen, Søren Olsen. Dagsorden: 0) Fastlæggelse af dagsorden Fastlagt som foreslået, med tilføjelse af 2 mindre punkter. 1) Gennemgang og godkendelse af referat fra sidste møde Referatet er godkendt. Bestyrelsen beklager stærkt at referatet var urimeligt forsinket. Årsagen til forsinkelsen blev diskuteret, med henblik på at undgå gentagelser. I fremtiden arbejdes der med hensyn til bestyrelsesmøder og referater efter følgende model. Invitation til bestyrelsesmøder udsendes mindst 14 dage før afholdelse. Dagsorden til bestyrelsesmøde udsendes mindst 7 dage før afholdelse. Indkaldelse af materiale til bestyrelsesmøde foretages senest i forbindelse med invitationen. Materialet skal være sekretæren i hænde senest 8 dage før bestyrelsesmødet. Sekretæren rundsender referat af bestyrelsesmøder til kommentering senest 7 dage efter afholdelse af bestyrelsesmøde. Kommentarer til referater, der ikke er sekretæren i hænde senest 3 dage efter udsendelse af udkast til referat, tages ikke i betragtning. Sekretæren sikrer offentliggørelse af referat senest 14 dage efter afholdelse af bestyrelsesmøde. 2) Mål og vision for DMK Se vedlagte PowerPoint 3) Udarbejdelse af handlingsplan. Dvs. aktiviteter der bringer os i retning af vores mål og visioner. På den korte bane skal der gøres noget ved: Samarbejdet med aktivister og uddannelse af samme. Håndteres under punkt 14) Tilbagemelding til Aktivistudvalget.

2 Aftale med DKK om nye stambogsføringsregler. Tovholder HRA i samarbejde med Lovudvalg og Avlsvejledning. Bestyrelsen er ansvarlig for den endelige udformning. Øvrige mål konkretiseres og planlægges af relevante udvalg. Handlingsplanen tages op til videre behandling på næste møde. De forskelige mål områder fra punkt 2) Mål og Vision for DMK, blev ansvarsmæssigt fordelt som følger: Avlsvejledningens arbejdsområder: Avl Kleiner og Grosser Münsterländer Uddannelsesudvalgets arbejdsområder: Uddannelse PR- og informationsudvalget arbejdsområder: Information Medlemmer Koordinationsudvalgets arbejdsområder: Tilbud Kontaktudvalgets arbejdsområder: Aktivister (se punkt 14 Tilbagemelding til Aktivistudvalget ) Målet klubånd er et fælles ansvar. 4) Bestyrelsen Formål, Arbejdsopgaver, ansvarsområder, samarbejdsform, beslutningskompetence, kommunikation og formalia. Dokumenteres selvstændigt som beskrivelse af det fremtidige bestyrelsesarbejde. Der blev udarbejdet beskrivelser af posterne formand, næstformand, kasser og sekretær. Ligeledes blev der udarbejdet en beskrivelse gældende for bestyrelsesmedlemmer generelt. Beskrivelsen af sekretærposten blev godkendt på mødet, vedlægges som bilag. Beskrivelsen af øvrige poster godkendes på næste møde. 5) Udvalg Formål(herunder ad-hoc eller fast), Arbejdsopgaver, ansvarsområder, samarbejdsform, beslutningskompetence, kommunikation og formalia. Dokumenteres selvstændigt som beskrivelse af det fremtidige bestyrelses arbejde. Der blev udarbejdet beskrivelser af Udstillingsudvalget, Markprøveudvalget, Efterskudsudvalget, Informationsudvalget, Koordinationsudvalget og Lovudvalget. Beskrivelsen af lovudvalget blev godkendt, vedlægges som bilag.

3 De respektive udvalg arbejder videre med egne beskrivelser, så de kan godkendes på næste møde. Der var en kort diskussion om en beskrivelse af uddannelsesudvalget. Man ønskede ikke at påbegynde beskrivelsen uden deltagelse af resten af uddannelsesudvalget. 6) Tillidsposter Formål, Arbejdsopgaver, ansvarsområder, samarbejdsform, beslutningskompetence, kommunikation og formalia. Dokumenteres selvstændigt som beskrivelse af det fremtidige bestyrelses arbejde. Tillidsposterne KLM-I og FJD blev beskrevet. Godkendes endeligt på næste møde. DKK udskudt til næste møde. HRA udarbejder et udkast. 7) Gentænkning af besættelse af udvalgs og tillidsposter. HRA forslog at Peter Jürgensen inddrages i det internationale arbejde, som sekretær for HRA. Vedtaget. Punktet i øvrigt udskudt til næste møde, hvor beskrivelserne fra punkterne 4-6 færdiggøres. 8) Beretning fra tillidsposter: a. FJD Infomøde Fyn om de tyske prøveformer med Wolf Schmidt-Körby Mødet er udskudt - sandsynligvis til slutningen af april 2012 p.g.a. sygdom. Jagtmessen Fyn Der arbejdes på at få etableret en fælles stand, der repræsenterer alle interesserede specialklubber i FJD samt FJDs Markvildtudvalg. De engelske racer har nedsat et markedsføringsudvalg, der samarbejder om eventen. Det er på sigt tanken, at koordinere indsatsen ifm. messer og tilsvarende for alle FJDs specialklubber. Bestyrelsen ser gerne, at FJD og dermed også DMK styrker indsatsen på dette område som en del af en fremtidig markedsføring for de stående jagthunde og dermed også vore racer. Aktivisterne på Fyn har givet tilsagn om at være tovholdere for DMK i år. Formalia: Sidste møde i kontinental gruppe og kommende fællesmøde maj. Referat fra sidste møde i Kontinental gruppe gennemgået, vil snarest være tilgængeligt på Fællesmøde og gruppemøde er planlagt til Øvrige opdateringer Langhårsklubben og sandsynligvis DWK er interesseret i gensidig information og erfaringsudveksling ifm. de kommende individuelle forhandlinger med DKK som relaterer til præmisserne for udstedelse af stambøger. HRA forsøger p.t. at få et møde i stand med DJs formand med henblik på en debat om det fremsatte forslag om en national forvaltningsplan for agerhønen, der forventes behandlet i Vildtforvaltningsrådet medio marts. Indholdet i denne kan få afgørende betydning for jagt og prøver med den stående hund. KHK ansøger DJU om godkendelse af en Derby-prøve for unghunde. Prøven kan sidestilles med en VJP. Det er muligt/forventes, at bestyrelsen holder sig opdateret på de enkelte specialklubbers hjemmesider (er muligt helt el delvist) samt FJDs hjemmeside.

4 b. DJU Formalia: Indstilling af kandidater Da et medlem af FUV udtrådte i utide tilskrev DJUs sekretær os blandt flere interessenter om indstilling af kandidater til udvalget. Internt blev bestyrelsen to gange anmodet om at komme med forslag til en el. flere kandidater uden resultat. HRA besluttede derfor, at forespørge Peter W. Jürgensen, om han ville kandidere. Det indvilligede Peter i. Efter lange og komplicerede forhandlinger med særligt KHK har et enigt FJD indstillet Peter til FUV. DJ har indstillet Allan Bredsgaard. DJUs bestyrelse vælger nyt medlem til FUV på mødet HRA finder det vigtigt, at DMKs bestyrelse er aktiv, når det drejer sig om at finde kandidater til dette el. hint i det organisatoriske arbejde med de stående jagthunde. Ellers sætter vi os uden for indflydelse! Dog må præmisserne være, at vi altid udpeger velkvalificerede kandidater og indgår i åbne og ærlige forhandlinger med de øvrige specialklubber i FJD med det formål at løfte et stærkt fælles kandidatur ind i f.eks. DJUs bestyrelse. Sidste møde og kommende møde i februar m.m. Referat fra sidste møde er offentliggjort bl.a. på DJUs hjemmeside. Næste møde afholdes Det er muligt/forventes, at bestyrelsens medlemmer holder sig opdateret DJUs hjemmeside. Øvrige opdateringer Det nye web-system for markprøver er klar til brug og skal tages i brug ifm. afviklingen af forårets prøver. Flere af klubbens prøveledere m.fl. har været på kursus i systemet. MV er klubbens superbruger og skal bl.a. åbne prøver og være backup for vore prøveledere. c. DKK Vedtagelser fra det ekstraordinære Repræsentantskabsmøde , der giver DMK mulig for individuelt at forhandle om individuelle kriterier for udstedelsen af stambøger for vore racer. Forhandlingerne skal være afsluttet inden Internt ref. fra Repræsentantskabsmødet er udsendt. Som forberedelse til og effektuering af de kommende forhandlinger med DKK foreslog HRA flg.: Bestyrelsen el. bestyrelsesrepræsentanter og avlsvejledningen afholder inden udgangen af marts et forberedende møde, der skal klarlægge på et veldokumenteret grundlag vores overordnede ønsker for fremtidens avl med vore racer. Der diskuteres ud fra klubbens prioriterede avlsmål: Sundhed (herunder temperament), brugsegenskaber og eksteriør. LP og HRA repræsenterer bestyrelsen i dette arbejde. Bestyrelsen præsenteres for resultaterne af mødet i marts på et bestyrelsesmøde i april (evt. et ekstraordinært møde). Vores ønsker til forhandlingerne med DKK verificeres. Klubbens forhandlere og evt. bisiddere udpeges. Bestyrelsen indkalder til dialogmøde med Langhårsklubben og evt. DWK. Sammen står vi stærkere. Medlemmerne informeres på generalforsamlingen.

5 Forhandlingerne med DKK indledes i juni. HRA udarbejder en redegørelse, der kan benyttes som information til DMKs medlemmer om forskellen imellem før og nu. Forslag til redegørelsen forlægges bestyrelsen på et bestyrelsesmøde i april. Tiltag rettet mod klubbens opdrættere. Bestyrelsen betragter det som en stor fordel, hvis klubben på sigt kan aftale en række fælles tiltag med DKK rettet mod klubbens opdrættere i form af øget information, opdrætterfordele etc.. Bestyrelsen betragter det også som en fordel, hvis vi i fællesskab kan informere og gerne hverve opdrættere, der ikke er medlem af DMK måske et fælles kontingent med en rabatordning kunne være attraktivt? En intern debat mellem bestyrelsen og avlsvejledningen må kunne frembringe og løfte gode ideer på dette område. Øvrige opdateringer Johannes Mørch har på klubbens vegne sendt tekst og billeder til DKK til præsentationer foreløbigt af Kleiner Münsterländer på deres hjemmeside. MV forespørger JN om udarbejdelsen af en tilsvarende for GR.M Vigtigste fremsendes løbende til bestyrelsen ellers er det muligt/forventes det, at man holder sig orienteret på DKKs hjemmeside Flere af vore Schweissprøver er ikke annonceret på DKKs hundeweb. PR sørger for at dette kommer på plads. HRA forventer snarligt, at afholde møde(r) med DKK vedr. Udstillingsreglementet 2012, krydsreferencer til nye love, godkendelse af udenlandske HD-resultater på DKKregistrerede hunde osv. d. KLM-I Møde planlagt til primo januar er udskudt på ubestemt tid p.g.a. sygdom. IMP (International Münsterländer Prøve) afholdt 22-23/ Prøven skal evalueres inden en eventuel gentagelse. 9) Beretning fra udvalg: a) Udstillingsudvalget havde fremsendt flg. beretning: PR, TBN og Pia Nielsen, har holdt møde i sidste kvartal af Emnet var udstillingerne i Grenå, Vissenbjerg og Bredsten. Pia tager sig af udstilling i Grenå som sædvanligt, TBN hjælper hvor der er brug for dette. Der manglede en tovholder på udstilling i Vissenbjerg, Charlie Lemtorp blev spurgt, og sagde ja, så det har han styr på, vi står selvfølgelig også til rådighed. Charlie er nu med i udstilling udvalget. TBN talte med ham i lørdags, og der er styr på dommer, ring personale, bånd mm. På udvalgsmødet blev der talt om pokalernes fremtid, det ser jo flot ud med en pokal til vinderne, men det er på høje tide at der kommer en ansvarlig for de pokaler, da mange af dem er fyldte og ikke kan graveres mere på, nogle er så slidte at de trænger

6 til fornyelses, vi forslår Nicole (Horsens) hun har accepteret. Vi talte også om at det var en god ide med fremvisning af vores hanhunde register på udstilling i Vissenbjerg 2012, Vi hører Charlie om hans holdning til dette. Der er ikke fastsat dato for næste møde Treklub-udstilling (DMK, DRK, KHK) blev sidste år flyttet grundet 4-dages DKK udstilling samme dato. Aftalen sidste år var, at treklub-udstillingen fremover fortsat skal foregå sidste weekend i juli. Grundet miskommunikation med de 2 andre klubber, bliver det i år 4/8 i Bredsten. Eva N. Bruhn er prøveleder for DMK. Som konsekvens flyttes Schweissprøven i Thy til 11/8. b) Markprøveudvalget Markprøveudvalget har sørget for, at prøveledere er tilmeldt uddannelse i nyt web prøve system. Forårsmarkprøve, Ringsted, 24-25/3, prøveleder Lars Sigurd Vandborg. Efterårsmarkprøve, Horsens, 30/9, prøveleder Carsten Trøjborg. c) Efterskudsudvalget Schweissprøven i Thy flyttes til 11/8. Annoncering af schweissprøver kommer snarest, se hundeweb for tilmelding. d) Uddannelsesudvalget Der har ikke været aktivitet siden nedsættelsen af udvalget. e) Informationsudvalget Intet nyt. Det kører tilfredsstillende. f) Koordinationsudvalget havde fremsendt flg. beretning: Vi har haft et elektronisk møde angående kalenderen for DMK Vi synes det vil være smart med en elektronisk kalender på hjemmesiden, evt. ovre i højre side på forsiden. TBN vil kontakte Johannes snarest, om dette forslag er muligt. Vi har følgende på kalenderen dato (Vedhæftet). Vi er blevet enige om at kalender kun bliver lavet for et år af gangen. Kalenderen er ikke helt fyldestgørende endnu, mangler lidt mere fra lokalområderne, håber vi på. Vi tager et elektronisk møde igen asap for at få kalenderen ud Konklusion: Der etableres en kalender indeholdende alle kendte arrangementer i PDF format, der kan downloades fra hjemmesiden. g) Lovudvalget Der har ikke været aktivitet. Revision af love og regler krydsrevision m.m. er en nødvendighed. h) Avlsvejledning Ansøgning om skudtest behandlet.

7 Avlsvejledning opretter en ny liste på hjemmesiden forventede parringer, der lister kommende forhåndsgodkendte parringer. Øvrige emner i relation avlsvejledningen blev udskudt til næste bestyrelsesmøde. 10) Beretning fra Kasseren Det går godt. Følger budgettet 2011 ender med overskud på ca , som budgetteret. Egenkapital nu ca Enkelte poster udestår før regnskabet kan endeligt lukkes, de opgivne tal er således ikke endelige. 826 medlemmer pr. 31/ , hvilket er færre end de 871 pr. 31/ Et kig i historikken viser, at antallet af medlemmer stabilt har ligget i intervallet i perioden ) Prøveledere Arbejdsopgaver, ansvarsområder, samarbejdsform, kommunikation og formalia. Punktet overlades til efterskudsudvalget, markprøveudvalget og udstillingsudvalget. Inspiration kan hentes i beskrivelser hos hhv. DKK og DJU. Deadline næste bestyrelsesmøde. 12) Pokaler/diplomer En el. flere ansvarlige til opgaven skal findes. Lars Sigurd Vandborg har meddelt at han ikke længere ønsker at tage del i opgaven. Her er tale om en hasteopgave. Lars Sigurd Vandborg hjemkalder alle pokaler til 1/5. Dog ikke de, der netop er uddelt på udstillingen i Grenå. Ansvar uddelegeret til relevante udvalg, jf. beskrivelser af samme. Udvalgene etablerer et overblik over pokalerne, stand og antal. Udvalgene opfordres i øvrigt til, at tage kontakt til Nicole Solgaard, som har tilbudt sin hjælp. Alle tidligere beslutninger fastholdes. Ansvar for årspokaler ligger hos bestyrelsen. 13) Fastsættelse af dato for næste møde Tid: Dato: 2/ Sted: Hos EL Indtil videre planlægges med en højere mødefrekvens end normalt, månedlige møder tilstræbes. 14) Tilbagemelding til Aktivistudvalget Bestyrelsen har 31/ modtaget en mail fra aktivistudvalget, der kan tolkes som opsigelse af samarbejdet.

8 Det er bestyrelsens målsætning, at der er et godt og nært samarbejde med aktivisterne. Bestyrelsen nedsatte et kontaktudvalg bestående af HRA, PR og MV. Udvalgets opgave er at varetage den løbende kontakt til aktivistudvalget. Aktivistudvalget inviteres derfor hurtigst muligt til et møde. Mødets formål er, at skabe afklaring samt at få ryddet op i misforståelser, fejltolkninger og lignende. Skulle aktivistudvalget ønske det, arrangeres en professionel og neutral mødeleder. Referat af mødet skrives, uddeles og godkendes på mødet. Herefter er det bestyrelsens forventning, at der fremadrettet kan fokuseres entydigt på bolden. Mødet forventes afholdt i februar på Fyn. Tovholder: MV Kontaktudvalget laver, som for andre udvalg, udkast til beskrivelse af kontaktudvalgets virke inden næste møde. 15) Evt. Markprøveudvalget finder i samarbejde med prøvelederen og om muligt, en ansvarlig for at afholde et socialt arrangement i forbindelse forårsmarkprøven (Lørdag aften). Ligeledes undersøges mulighederne for fælles indkvartering.

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 Se bestyrelsens bud på et referat af generalforsamlingen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. juli.

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dagsorden bestyrelsesmøde, 23. august 2013. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 15. februar 2013. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 10. januar 2014 og 31. januar 2014. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 7. oktober 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 16. Januar 2015. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense

Læs mere

Afbud: Tom Kjelsen (Suppl. Fyn) Dagsorden:

Afbud: Tom Kjelsen (Suppl. Fyn) Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 17. april 2009. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tilstede: Henrik Raae Andersen (HRA) Peter Ringgaard

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Afbud fra flg. områder: Bornholms, Herning, Holstebro, Odsherred, Storstrøms, Vejle-Horsens, Viborg, Nordsjællands.

Afbud fra flg. områder: Bornholms, Herning, Holstebro, Odsherred, Storstrøms, Vejle-Horsens, Viborg, Nordsjællands. Kontaktmandsmøde DMK 20/8 2011 Deltagere: Michael Larsen (Fyns), Tine Broen Nielsen (Himmerlands), Ulrik Bach Pedersen (Københavns), Per Madsen (Esbjerg og omegns), John H. Hansen (Hvalsø-Roskilde), Charlie

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 9. maj 2014. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 Deltagere:

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

DMK s bestyrelsesmøde hos Erik Lillesøe kl Deltagere: Lars Pedersen (LP), Thomas E. Nielsen (TEN), Erik Lillesøe (EL), Peter W.

DMK s bestyrelsesmøde hos Erik Lillesøe kl Deltagere: Lars Pedersen (LP), Thomas E. Nielsen (TEN), Erik Lillesøe (EL), Peter W. DMK s bestyrelsesmøde 5.2 2016 hos Erik Lillesøe kl. 18.00 Deltagere: Lars Pedersen (LP), Thomas E. Nielsen (TEN), Erik Lillesøe (EL), Peter W. Jürgensen (PWJ), Palle Jørgensen (PJ), Henrik Raae Andersen

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Münsterländeren. Klubblad for Dansk Münsterländer Klub. 37. ÅRGANG NR. 2 - MAJ 2012 www.dmk-online.dk

Münsterländeren. Klubblad for Dansk Münsterländer Klub. 37. ÅRGANG NR. 2 - MAJ 2012 www.dmk-online.dk Münsterländeren Klubblad for Dansk Münsterländer Klub 37. ÅRGANG NR. 2 - MAJ 2012 www.dmk-online.dk FORSIDEBILLEDET DMK afholdt forårsmarkprøve ved Ringsted den 24/25 marts. Forsidebilledet i dette nummer

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl. 17.00 på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Uden for dagsorden.

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 Det vil Dansk Münsterländer Klub i 2016 Vedtægterne skal tilpasses nutiden Aktivistudvalget skal gendannes DMKs årshjul implementeres Udvalgsstrukturen tilpasses Projekt Grosser

Læs mere

Bestyrelsesmøde 8. maj 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bestyrelsesmøde 8. maj 2015 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bestyrelsesmøde 8. maj 2015 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dagsorden: Deltagere: Henrik Raae Andersen (HRA), Peter W. Jürgensen

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2017-2018 Input fra road trip 2016/17 Input Instruktør og grunduddannelse Specialistuddannelser Oversigt over prøverformer og typer, samt adgangskrav og muligheder (simpel) Kursus for

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Referat fra møde i anlægstestudvalget i Ejbyhallen, Fyn

Referat fra møde i anlægstestudvalget i Ejbyhallen, Fyn Referat fra møde i anlægstestudvalget 02.06.2016 i Ejbyhallen, Fyn Til stede var; Carsten Lundhøj (CL), Johanna Jungstra (JJ), Leif Hansen (LH), Bjarne Nürnberg (BN), Peter W. Jürgensen, Nanna Brændegaard

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 10.10.2015 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde lørdag den 10. oktober 2015 på Gørdinglund, Hessellundvej 5, 6690 Gørding. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand,

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Referat af DMK s bestyrelsesmøde den 2. november 2016 i Ejby Hallen

Referat af DMK s bestyrelsesmøde den 2. november 2016 i Ejby Hallen Referat af DMK s bestyrelsesmøde den 2. november 2016 i Ejby Hallen Deltagere: Rune Riishøj (RR) Michael Østergaard (MØ) Peter Katholm (PK) Thomas Elgaard Nielsen (TEN), online Morten Vestergaard (MV),

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

DVK REFERAT. Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen

DVK REFERAT. Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen DVK REFERAT Dato og tidspunkt: 23. April 2013, Kl. 19.00 Sted: Skype Deltagere: Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen Afbud fra: Ingen. 1.

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 08.11.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJ) D PK, Formand Per Kaa Kristophersen (PKK) KH, næstformand Brian Hinge

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat generalforsamling, 9. juni 2012. Sted: Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, Fjelsted,

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2016 i Langhårsklubben Fredag den 21. oktober 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel Deltagere: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP Svend Due, SD Henning

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta)

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl. 10.00 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) Mødedeltagere: Frank Andersen (FA) - Brian Seitzberg (BS) - Benta Dons

Læs mere

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Sønder Bygade 9 Grejs 7100 Vejle 1. Til stede og godkendelse af referat fra 4. maj 2017 Kenth Lange, Casper Raahede, Hans Petter Lauridsen, Anders B.

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013 FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Forretningsorden Gældende: år 2013 1 Indledende møde... 3 2 Præsentation... 3 2.1 Repræsentanter... 3 2.2 Forfald... 3 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 4 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere

DMK s Instruktøruddannelse

DMK s Instruktøruddannelse DMK s Instruktøruddannelse En vej frem DMK s Instruktøruddannelse 1. Formål Formålet med etablering af en uddannelses ordning for instruktører i DMK er: 1.1. Visionen for DMK s instruktøruddannelse: Vi

Læs mere

3. ORGANISATION ORG er organiseret med et repræsentantskab og en bestyrelse. Repræsentantskabet er ORG øverste myndighed.

3. ORGANISATION ORG er organiseret med et repræsentantskab og en bestyrelse. Repræsentantskabet er ORG øverste myndighed. VEDTÆGTER FOR NY ORG FORMÅL, ARBEJDSOMRÅDE ORGANISATION Organisationen er stiftet af Dansk Kennel Klub, Danmarks Jægerforbund og klubberne for stående hønsehunde (Dansk Breton Klub, Engelsk Setter Klub,

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

DJU. Analyse Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017

DJU. Analyse Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017 DJU Analyse 2017 Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017 1 Opgaven Fremstilling af opgaven Overordnet organisering Administration Økonomi Fremtidige opgaver (køreplan) 2 Fremstilling af opgaven

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub.

Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub. Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub. 1 Navn 1. Klubbens navn er Retrievernes Jagthundeklub, herefter RJK. 2. RJKs hjemsted og værneting er den til enhver tid siddende formands postadresse. 2. Formål.

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg 1 Indhold 1. Indledning 2. Bestyrelsens sammensætning 3. Repræsentantskab 4. Kontaktudvalg 5. Valg til Bestyrelsen 6. Kontaktudvalg og forretningsorden

Læs mere

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan. 2018 kl. 17.00 i Ejby, Fyn Til stede på mødet var Gitte Becher (GD), Carsten Lundhøj (CL), Henrik Raae Andersen (HRA), Bjarne Nürnberg (BN), Palle Jørgensen

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den :

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde ang. konstituering mm. efter GF. Dato: 18.03.2018 Kl. Aftalt til 10-16. Afsluttet ca. 17.30 Sted: Toftevænget 80, 5700 Svendborg Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie

Læs mere

Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2013 i Langhårsklubben Søndag den 17. februar 2013 kl.: 10:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen,

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2016 i Langhårsklubben Fredag den 1. april 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl. 13. 30 Afbud fra: Else

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2015 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2015 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Klubbens navn er Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde. Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 31. januar 1976. Stk. 2. Specialklubben

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00 på Fjelsted Skov Kro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Årets beretning. Hans vil være et særdeles værdigt æresmedlem af DMK.

Årets beretning. Hans vil være et særdeles værdigt æresmedlem af DMK. Årets beretning Velkommen til DMKs generalforsamling 2017. Lad os følge den gode skik og sammen mindes de medlemmer og andre med tilknytning til DMK, vi har mistet i det forgangne år. Inden vi påbegynder

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 25.01.2018 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl. 17 i Ejbyhallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Harris

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på

Forretningsorden for bestyrelsen på Århus Friskole Bilag til Vedtægter for Århus Friskole 1. Indkaldelse af generalforsamling Formanden indkalder til generalforsamlinger i henhold til skolens vedtægter. 2. Afholdelse af generalforsamling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl. 10.00 2013 Deltagere: Helle Thulin Peter Vestergaard Louise Vestergaard(redaktør) Leif Hansen Claes Mørch(webmaster) Wivi Mørch Jesper

Læs mere