InfoSuite analysepakke Salg/ordre til NAV.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "InfoSuite analysepakke Salg/ordre til NAV."

Transkript

1 InfoSuite analysepakke Salg/ordre til NAV

2 Klargjorte analyser - til en meget attraktiv pakkepris Brug tiden på at vinde kunder og få din virksomhed til at vokse og lad InfoSuite være løsningen, der giver dig det nødvendige overblik over salgs- og ordresituationen. InfoSuites analysepakke til salgsopfølgning indeholder en række prædefinerede analyser og KPI er, sådan at du nemt kan overvåge alle de vigtigste aspekter af din virksomheds salgsarbejde. Startpakken inkluderer en implementering af salg- og ordrebeholdning med data fra NAV. Der implementeres otte grundanalyser, som er vist på de efterfølgende sider. Derudover implementeres et antal afstemningsanalyser. Brugerne har mulighed for at arbejde med ca. 160 forskellige analysefelter (inkl. felter til indeks, afvigelser mv.). Dertil er der mulighed for drill på 45 dimensioner samt valgfri periodevalg. 160 FORSKELLIGE ANALYSEFELTER DRILL-MULIGHED PÅ 45 DIMENSIONER FLEKSIBEL PERIODESTYRING

3 1 2 ORDREBEHOLDNING & LEVERINGSSIKKERHED SALGSDASHBOARD Få et fuldstændigt billede af de enkelte varers aktuelle ordrebeholdning, hvor meget og hvad er faktureret samt jeres Ledelsesdashboard der giver dig et overordnet indblik i de vigtigste nøgletal for sælgere, produkter og kunder. evne til at levere. 8 3 PRODUKTANALYSE SALGSANALYSE I DETALJER 360 Analysér dine produkter fra mange vinkler - hvilke sælger bedst, hvilke giver bedst fortjeneste, hvordan er omsætningsudviklingen og meget mere. Foretag dybdegående analyser af de enkelte sælgeres performance i forhold til de fastlagte mål og identificér afvigelser i tide. Otte analyser der giver dig det fulde overblik over jeres salg 7 KUNDEANALYSE Denne analyse giver dig svaret på hvilke kunder der er mest profitable for din forretning Analyserne i Salg/ordre-analysepakken til NAV er valgt ud fra et mål om at tilbyde dig og dine kolleger en løsning, der giver jer optimal indsigt i alle de vigtigste aspekter af jeres salgsarbejde. Du kan se eksempler på alle otte analyser på de efterfølgende sider. og hvilke der ikke er. Derved 4 SÆLGER-BENCHMARKING Sammenlign hver enkel sælgers performance ud fra en række nøgletal såom omsætning og dækningsbidrag. kan du fokusere din indsats bedst muligt. 6 5 LEVERINGSPERFORMANCE I DETALJER FORVENTET OMSÆTNINGSUDVIKLING Få et detaljeret indblik i jeres Visualisering af den forventede leveringsevne, forsinkede omsætning måned for måned, leverancer og gennemsnitlige sat i forhold til det fastlagte leveringsdage og find de budget. dybereliggende årsager til afvigelser.

4 1. Ordrebeholdning & Leveringssikkerhed Dette dashboard giver et fuldstændigt billede af den aktuelle information om en vares ordrebeholdning, hvor meget og hvad der er faktureret og hvordan virksomhedens evne er til at levere. Derudover kan du se, om ordrebeholdningen pr. d.d. og i de kommende måneder følger estimatet. Du kan blandt andet følge op på fakturaer, leveringstider, leveringssikkerhed, returneringer og kreditnotaer alt sammen med kundens bedste interesse i fokus. Dette giver et komplet beslutningsgrundlag for, hvor der skal sættes ind ift. salget. 2. Salgsdashboard Et effektivt dashboard der giver ledelsen overblikket over mange af de vigtigste aspekter af salget, samt, hvor tæt I er på at nå de fastsatte mål. De enkelte delanalyser fortæller dig blandt andet: Hvordan er sælgerens omsætning ift. sidste år + aktuel dækningsgrad? Hvad er sælgerens produktportefølje samt kundernes performance ift. placering? Hvordan er sælgerens performance over tid - eksempelvis set som en trend ift. andre perioder? Sælgerens evne til at skabe bundlinje - forholdet mellem omsætning og dækningsgrad?

5 3. Salgsanalyse i detaljer Via smarte Slice n Dice-funktionaliteter gør denne analyse dig i stand til progressivt at foretage dybdegående analyser af de enkelte sælgeres indsatser, så du kan finde årsagen til en afvigelse: skyldes det en ændring i kundernes adfærd, produktsammensætningen, et stigende antal kreditnotaer, priserne eller noget helt andet? Du kan tilføje bemærkninger, efterhånden som du iagtager en mulighed eller årsag. Du kan endda sende analysen til sælgererne direkte, på en måde hvorved at sælgeren kun kan se sine egne tal. 4. Sælgerbenchmarking Sælgerbenchmarking viser de realiserede omsætningstal, dækningsbidraget og afsætningen i styk holdt op mod budgettet på de tre områder. Et indekstal giver et hurtigt svar på hvordan det går. Ved at markere en sælger i tabellen sættes den sælgers performance op mod henholdsvis den bedste sælger og gennemsnittet på alle sælgere på speedometrene vist til højre i analysen. Grafen til venstre viser en trend på dækningsbidraget over de seneste 12 måneder både realiseret og budgetteret.

6 5. Forventet omsætning Grafen til venstre viser, hvordan den forventede omsætning (linjen) ser ud ifht. budgettet (søjlerne). Samtidig vises også den realiserede dækningsgrad på den forventede omsætning. Grafen til højre viser samme tal blot akkumuleret i løbet af året. Dette giver en mulighed for løbende at vurdere, om årsbudgettet vil blive nået efter hånden som året skrider frem. Den forventede omsætning er en sammenlægning af åbne ordrer og fakturering. 6. Leveringsperformance Med denne analyse får du et detaljeret indblik i jeres leveringsperformance i en given periode, som du definerer. Du kan således vurdere jeres leveringssikkerhed, antallet af forsinkede linjer, gennemsnitlige leveringsdage og antal dages forsinkelse. Ved at dykke ned gennem dimensionerne, kan du få svar på hvilke produkter, der er årsag til afvigelsen, eller du kan finde ud af om dine sælgere lover for meget i forhold til leveringstiden.

7 7. Kundeanalyse Denne analyse giver dig det fulde overblik over dine kunder. Du får et godt indblik i hvilke kunder, der er mest profitable for din forretning og hvilke der ikke er. Det bliver nemmere at analysere de enkelte kunder, som skal behandles forskelligt afhængig af forbrugsmønstre, sæsonudsving, enhedsværdi, kollektions-baserede varer mm. Du kan afklare spørgsmål såsom: hvilke kunder ligger i top 10, hvordan fordeler de enkelte kunders køb sig hen over året og hvilke kunder er i fald eller er helt stoppet med at købe? 8. Produktanalyse Den sidste analyse gør det nemt for dig at benchmarke produkterne mod hinanden. Du får en unik viden om det specifikke produkt, og på denne baggrund kan du dykke yderligere ned for at finde årsagerne til eventuelle afvigelser. Analysen fremhæver blandt andet det enkelte produkts performance på omsætning, dækningsgrad og indeks ift. budget og sidste år. Du kan få svar på spørgsmål såsom: Tjener vi nok på denne vare, leveres varen til tiden og hvordan sælger varen i forhold til andre varer?

8 Du er hurtigt i gang Adgang til dybdegående salgsanalyser på blot en uge Vi sikrer, at du kommer både hurtigt og sikkert i gang med Business Intelligence til salg. På baggrund af vores erfaring har vi sammensat en komplet løsning, der vil dække dine analysebehov. Det betyder også, at vi kun har brug for ganske lidt input fra jer, før vi kan gå i gang. Du får samtidig en udførlig implementeringsplan, så du ved lige netop, hvad der skal ske og hvornår. Indbyggede dimensioner De klargjorte salgsanalyser til NAV kommer med en lang række af indbyggede dimensioner, så du får et salgsoverblik, der kan vendes og drejes, som lige netop du ønsker det. Koncern, Firma, Division, Fakturanummer, Intern Handel, Land, Leveringsbetingelse, Ordre status, Ordrenummer, Salgs ordre type, Salgsoprindelse, Sælger, Valuta, Årsagskode. Kunder: Kunde, Betalende kunde, Betalingsbetingelse, Kundedistrikt, Kundegruppe, Kundeklasse, Kundekæde, Kundeprisgruppe, Kundestatistikgruppe, Kundestatus (spærret), Kundetype. Perioder: Dag i måneden, Dag i ugen, Dag i året, Dato, Måned, Uge, År, Postnummer. Varer: Produkt ID, Produkt gruppekode, Produkt Kategori, Leverandør, Produkt Prisgruppe, Produkt Statistik Gruppe, Produkt Statuskode, Produkt Størrelse, Produkt Type.

9 Udvid din analysepakke Ønsker du at få et endnu bedre indblik i din forretning, kan du eksempelvis udvide din analysepakke med de to analyser herunder, som giver dig en række detaljerede informationer om dit lager og dine debitorer. LAGERANALYSE I DETALJER Denne analyse giver dig mulighed for til enhver tid at følge dit lager. Analysen viser dig hvor mange varer, der er solgt år til dato, i indeværende måned og i indeværende uge. Med udgangspunkt i disse tal er der er lavet en beregning, der giver dig svaret på, hvor længe dit varerlager rækker til i måneder og uger. Det betyder, at du til enhver tid er på forkant med udviklingen. Du kan få et indblik i om en vare er ved at gå i stå og dermed sætte ind med de rigtige tiltag, således at varen bliver aktiveret. Eksemplevis kan du dykke ned og se hvilke kunder, der pt. køber netop denne vare og se i de historiske data, om lagersituation er som den skal være. DEBITORANALYSE Med denne analyse kan du udføre en grundig debitoranalyse, som gør det nemt at holde øje med dine kunders saldi, forfaldne beløb, kreditmax og gennemsnitslige betalingstid i forhold til de registrerede ordrer. Du får et hurtigt indblik i, hvilke likvide beløb der er til rådighed, og får et værktøj der kan danne grundlag for en gennemgang- og mulig genforhandling af jeres kunders betalingsbetingelser. Du kan samtidig holde øje med om en kundes betalingsflow begynder at afvige fra den historiske, og dermed iværksætte de rette tiltag inden det er for sent.

10 Genveje til mere effektiv distribution af viden InfoSuite BI kommer med en række tilvalgsmuligheder, som gør det nemmere at få adgang til de vigtigste salgsanalyser Mobil BI Automatisk Rapportdistribution Web- Klient Adgang til vigtig information på farten. Automatisk udsendelse af de vigtigste rapporter. Tilgå analyser i browsere og som widget. Med Mobil BI kan du og dine kolleger holde jer opdaterede på de vigtigste nøgletal, uanset hvor I befinder jer. InfoSuite kan tilgås på både smartphones og tablets. Rapportdistribution sørger for at dine rapporter og analyser automatisk sendes som pdf er til de rette personer. Dermed bliver det lettere at distribuere information rundt til medarbejdere eller eksterne interessenter. Med InfoSuites Web Server kan du tilgå de vigtigste analyser i en browser eller som en indlejret widget i CRM, mailsystemer eller andre programmer, du bruger i dagligdagen.

11 Hvem er InfoSuite A/S? Vi tilbyder et stærkt branchekendskab og stor forretningsforståelse, hvilket betyder, at du får meget mere end blot et stykke software. InfoSuite A/S er et dansk konsulent- og softwarehus, og vi står bag udviklingen af InfoSuite BI og Budget. Vi har software på hjernen, men sætter samtidig en ære i at lære lige netop din forretning at kende, så du får den optimale løsning. Vores dedikerede medarbejdere er hjertet i vores organisation. Modsat mange andre Business Intelligence-udbydere, så har vi vores egne yderst kompetente konsulenter. Med deres mange års erfaring og solide forretningsforståelse fungerer de som din personlige sparringspartner, og de finder InfoSuite har i mere end 25 år leveret intelligent information til mange tusinde daglige brugere. altid den bedste løsning baseret på dine specifikke behov. Vores kunder befinder sig blandt andet inden for tekstil, food, forsikring, detailhandel, produktion og serviceerhverv, hvorved vi repræsenterer et bredt udsnit af dansk og europæisk erhvervsliv. Vi har stor erfaring med at håndtere mange datatyper og Vi er med hele vejen fra rådgivning og sparring omkring din forretning, over implementering af software til efterfølgende konsulent-assistance og løbende partnerskab. Vores erfaring og ekspertise sikrer dig succes med InfoSuite. kilder, herunder specielt Dynamics NAV. EKSPERTER I DYNAMICS NAV Vores konsulenter har oparbejdet stor viden om de tekniske og strukturelle sider af NAV. Denne viden kombinerer vi med vores forretningsforståelse og erfaring i implementering af løsninger, så du får en løsning, der både er perfekt integreret med jeres NAV og samtidig giver jer stor forretningsværdi. UDFØRLIG IMPLEMENTERING Vi har en udførlig implementeringsplan klar, så du ved lige netop, hvad der skal ske og hvornår. Den grundige plan understøtter målet om at færdiggøre projektet inden for den fastsatte tidsramme. Vi tager ligeledes hånd om den vigtige opgave med at få forankret brugen af BI-løsningen i hele organisationen.

12 InfoSuite analysepakke Salg/ordre til NAV InfoSuite A/S Merkurvej 1K, 8. sal 7400 Herning

Hvorfor starte fra bunden?

Hvorfor starte fra bunden? ! Hvorfor starte fra bunden? Udrul BI4Dynamics på blot 1 dag! Installationsguiden opbygger det komplette data warehouse på Microsoft SQL Server og udruller OLAP kuber i Microsoft Analysis Services. Under

Læs mere

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Dialog Data har udviklet VIS - en samlet standard Business Intelligence-

Læs mere

SESAM Energi & Forsyning 27. februar Business Intelligence analyser og intelligent rapportering - skræddersyet til branchen!

SESAM Energi & Forsyning 27. februar Business Intelligence analyser og intelligent rapportering - skræddersyet til branchen! SESAM Energi & Forsyning 27. februar 2013 Business Intelligence analyser og intelligent rapportering - skræddersyet til branchen! InfoSuite Dansk konsulent og softwarehus International koncern med +40

Læs mere

Guide 7 tips til organisatorisk implementering.

Guide 7 tips til organisatorisk implementering. Guide 7 tips til organisatorisk implementering www.infosuite.dk 1 Den organisatoriske forankring er vigtig hvis du skal opnå succes med dit BI-projekt. Organisatorisk forankring af Business Intelligence

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA

FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV EGENSKABER > Al arbejde med dannelse af elektroniske fakturaer foregår inde i Microsoft Dynamics NAV. > Understøtter import og eksport af OIO XML og UBL (inklusive

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Realtime Synkronisering af Organisationer i webcrm med Debitorer i Uniconta... 3

Realtime Synkronisering af Organisationer i webcrm med Debitorer i Uniconta... 3 By Få et komplet overblik over din virksomheds økonomi og gør din virksomhed mere effektiv og rentabel ved at integrere webcrm med økonomisystemet fra Uniconta. Indholdsfortegnelse Introduktion af integrationen...

Læs mere

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL Dynamics for Partners BEVAR BALANCEN I EN FORANDERLIG VERDEN I en tid, hvor næste års budget ikke nødvendigvis ligner dette års, stilles der ikke kun krav til regnskabet,

Læs mere

Find bilag med Naviger-funktionen

Find bilag med Naviger-funktionen Find bilag med Naviger-funktionen I Microsoft Dynamics NAV har du mulighed for at navigere dig frem til et bestemt bilag. Du kan vælge funktionen i vinduer med poster og vinduer, der indeholder bogførte

Læs mere

ASPECT4 Logistik og det nye look. v. Carsten Kjær Petersen

ASPECT4 Logistik og det nye look. v. Carsten Kjær Petersen ASPECT4 Logistik og det nye look v. Carsten Kjær Petersen Velkommen Momshåndtering ved salg over grænser Gennemgang af udvalgte andre nyheder Modernisering af applikationshjælp Opdatering af lagerjournaler

Læs mere

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse Strategi, eksekvering og analyse ecapacity tilbyder end-to-end forbedring af digital performance ecapacity har indgående erfaring med at udvikle

Læs mere

Kreditmax Med viden om kreditmax kan I koncentrere jer om salgsarbejdet med

Kreditmax Med viden om kreditmax kan I koncentrere jer om salgsarbejdet med Værdiskabende online markedsdata nemt integreret med SuperOffice CRM Find nye kunder Med Bisnode Markedsdata til SuperOffice kan du finde nye kundeemner i Bisnodes online database og nemt importere dem

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

Velkommen til OneHouse

Velkommen til OneHouse Now what? Velkommen til OneHouse Højt kvalificeret it-konsulenthjælp til lave priser Har I brug for en totalløsning? OneHouse yder hurtig og effektiv it-support til jeres virksomhed med fokus på stabilitet,

Læs mere

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5 FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED ET EFFEKTIVT økonomisystem SPARER BÅDE TID OG PENGE Der er nok at se til i en mindre virksomhed. Og

Læs mere

Altid med, altid opdateret

Altid med, altid opdateret MIT BDO BDO Online Sikker og nem login Mit BDO benytter NemID til login. Det betyder, at du ikke får endnu et brugernavn og en adgangskode at holde styr på. Hold dig opdateret Download vores App Mit BDO

Læs mere

LEAN i Distributionen Sanistål A/S

LEAN i Distributionen Sanistål A/S LEAN i Distributionen Sanistål A/S Kickstart af en forretningstransformation tilpasset vores Mere end du tror kultur INNOVATIV DISTRIBUTION Scandic, 10 september 2013 Agenda Udfordringen Ambitionen Løsningen

Læs mere

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Siden år 2000 er internettet og WEB blevet en naturlig del af enhver virksomhed. Men i virksomhederne mangler der sammenhæng mellem økonomistyring,

Læs mere

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV SMARTrevisor Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning Baseret på Microsoft Dynamics NAV Dine kunder flytter sig. Flytter du med? At kunne tilbyde dine kunder den bedst tænkelige

Læs mere

CRM Partner quick guide 2013

CRM Partner quick guide 2013 CRM Partner quick guide 2013 Dette er en quick guide til Partners brug af CRM version 2013 via webinterface. Outlook klienten er fejlfyldt og kan derfor ikke anbefales. Arbejdsgang fra salgsmulighed til

Læs mere

Vedligehold på farten

Vedligehold på farten Vedligehold på farten Spar tid og penge med cloud-baseret vedligehold En af de største fordele ved INEXTIA er brugervenlighed, nem adgang og enkelthed. Du undgår indviklede installationer, backup rutiner

Læs mere

Cash Flow Forecast 1

Cash Flow Forecast 1 Cash Flow Forecast 1 Indholdsfortegnelse Introduktion til Cash Flow Forecast... 3 Formål... 3 Du kan... 3 Det skal du bruge for at få adgang til værktøjet... 3 Cash Flow Forecast egenskaber... 3 Tilføjelser...

Læs mere

UC Effektiviseringsprogrammet. Projektgrundlag. Business Intelligence. version 1.2

UC Effektiviseringsprogrammet. Projektgrundlag. Business Intelligence. version 1.2 UC Effektiviseringsprogrammet Projektgrundlag Business Intelligence version 1.2 9. september 2014 1 Stamdata Stamdata Projektnavn (forventet): Projektejer: Projekttype: Business Intelligence It-chef Hans-Henrik

Læs mere

Finansiel rapportering og konsolidering med Dynamics AX 2012 R3

Finansiel rapportering og konsolidering med Dynamics AX 2012 R3 INDLÆG 09 : DYNAMICS AX Finansiel rapportering og konsolidering med Dynamics AX 2012 R3 Merete Koldkjær Nielsen 6. november 2014:Horsens og 11. november 2014:Rungsted Merete Koldkjær Nielsen Uddannelse

Læs mere

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Et webbaseret værktøj som gør informationerne og tallene i virksomhedens forretningssystemer tilgængelige for alle ansatte Visma

Læs mere

EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder

EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder EH SmartView Euler Hermes Online EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder www.eulerhermes.dk EH SmartView Overvåg risici og grib mulighederne, når de opstår I en usikker verden kræver det viden at beskytte

Læs mere

Et salgsværktøj der gør klik til

Et salgsværktøj der gør klik til Et salgsværktøj der gør klik til KUNDER Få mere salg med en online platform til leadgenerering, automatiske e-mail-forløb og effektivisering af salgsprocesser. Lead Tracking Lead Scoring E-mail automatisering

Læs mere

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data AirBOSS Minuba Leveret af: Sydjysk Data Administrationssystem Skab overblik, udnyt ressourcer og spar tid Professionel kundekontakt Opret professionelle tilbud og ordrer, når kunden ringer. Send det på

Læs mere

8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV?

8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV? 8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV? + Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis fortæller igennem 8 korte afsnit, hvad man skal overveje, når man skifter fra C5 til

Læs mere

REEFTlink Et banebrydende produkt til on-line overvågning af jeres produktionsapparat

REEFTlink Et banebrydende produkt til on-line overvågning af jeres produktionsapparat Rikard Karlsson, produktionschef hos Elektrolux, Ljungby, Sverige: REEFTlink er en komplet, dynamisk og fremtidssikret løsning, der dækker hele vores behov for Lean og Takt-baseret produktionsstyring.

Læs mere

Spar tid og penge med SERTICA Maintenance

Spar tid og penge med SERTICA Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med SERTICA Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med SERTICA - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Microsoft Dynamics NAV 2017 er en brugervenlig virksomhedsløsning fra Microsoft, som er nem at implementere og styrker dine forretningsambitioner. Nyt i Microsoft Dynamics

Læs mere

Logistik Nyheder i release 6. v. Carsten Kjær Petersen

Logistik Nyheder i release 6. v. Carsten Kjær Petersen Logistik Nyheder i release 6 v. Carsten Kjær Petersen Velkommen Fokus på Unified User Interface Ser på Engagement platforme Gennemgang af udvalgte andre nyheder Nyt koncept ved scanning af leverandørfakturaer

Læs mere

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 INDLÆG 02 DYNAMICS NAV Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 Peter G. Tranders 04.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Peter G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

Fra data til viden i ASPECT4 Logistik. v. Hugo Madsen, systemchef

Fra data til viden i ASPECT4 Logistik. v. Hugo Madsen, systemchef Fra data til viden i ASPECT4 Logistik v. Hugo Madsen, systemchef Indledning At komme fra data til viden er en vigtig øvelse i virksomhederne. ASPECT4 Logistik lancerer nu en række vigtige tiltag for at

Læs mere

EazyProject Ressourcestyring

EazyProject Ressourcestyring EazyProject Ressourcestyring Mobil WebApp Med EazyProjects mobile WebApp har du de vigtigste informationer, samlet i lommeformat. Direkte fra din smartphone får du hurtigt adgang til: Kalenderen - der

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Telefon Allerød

Telefon Allerød Nyheder i Microsoft Dynamics NAV 2016 Microsoft har frigivet Microsoft Dynamics NAV 2016 den 5. oktober 2015. Den nye version rummer både ny funktionalitet og forbedringer. I dette factsheet nævner vi

Læs mere

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør SuperOffice Europas ledende CRM software leverandør Velkommen til SuperOffice webinar 6. november 17 Vi venter på, at klokken bliver 13:00 Husk at aktivere lyden - med "Select Audio" kan du vælge: "Call

Læs mere

EazyProject Tidsregistrering

EazyProject Tidsregistrering EazyProject Tidsregistrering Vores konsulenter har aldrig haft nemmere ved at registrere tid også via deres iphone, når de er på farten. Stine Osted, TestCenter Chef, TestHuset.dk Hvad er EazyProject Tidsregistrering

Læs mere

Flere kontrakter, besparelser, og juridisk sikkerhed 1 CLASSIFICATION: PUBLIC

Flere kontrakter, besparelser, og juridisk sikkerhed 1 CLASSIFICATION: PUBLIC Flere kontrakter, besparelser, og juridisk sikkerhed 1 Monta sir Benali Technical Sales and Solutions E-mail: msb@e-boks.dk Ansvarsområde: e-boks Digital Signering Proces håndtering Teknisk rådgivning

Læs mere

Udviklingsforløb for iværksættere og SMV Efterår 2018

Udviklingsforløb for iværksættere og SMV Efterår 2018 Udviklingsforløb for iværksættere og SMV Efterår 2018 / Strategi, business- og forretningsplan med målsætninger / Ledelse, salgsledelse, selvledelse og ledelse af samarbejdspartnere / Økonomi med budget,

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Få overblik over jeres tekstiler! SmartGarment. Intelligent styring af tekstiler

Få overblik over jeres tekstiler! SmartGarment. Intelligent styring af tekstiler Få overblik over jeres tekstiler! SmartGarment Intelligent styring af tekstiler Stop gætteriet, begynd sporing SmartGarment løfter niveauet for tekstilstyring Hospitaler, farmaceutiske virksomheder og

Læs mere

TimeOut Kom godt igang guide

TimeOut Kom godt igang guide TimeOut kom godt igang rev. 2010.04.19-1 TimeOut Kom godt igang guide Vi vil i denne guide beskrive de mest grundlæggende funktioner for at komme godt igang med TimeOut. Disse funktioner er bl.a 01. Filosofien

Læs mere

Hvor tjenes pengene? Farum Park, den 4. november 2014

Hvor tjenes pengene? Farum Park, den 4. november 2014 Hvor tjenes pengene? Farum Park, den 4. november 2014 Hvem er vi? Lars Hanberg Janne Falden Andersen E Deloitte EV KBH Outsourcing +45 27 12 90 07 lhanberg@deloitte.dk Deloitte BPS IT-Solutions +45 30

Læs mere

EazyProject skærmbilleder indhold

EazyProject skærmbilleder indhold EazyProject skærmbilleder indhold EazyProject skærmbilleder indhold... 1 Gantt-kort med brugervenlig klik-funktionalitet... 2 Personlig ugeseddel... 3 Projektportefølje... 4 Ressourceplan... 5 Projektplan...

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

ETC sæt strøm til projektstyringen

ETC sæt strøm til projektstyringen ETC sæt strøm til projektstyringen Sådan får du succes med projektestimering Få styr på projekter og deadlines Denne publikation indeholder en gennemgang af den nye ETC-funktion i TimeLog Project. Med

Læs mere

Effektiv svineproduktion med WinPig

Effektiv svineproduktion med WinPig Effektiv svineproduktion med WinPig AgroSoft optimerer din svineproduktion Global Udvikling AgroSofts managementsystem WinPig er i dag et af verdens førende. Svineproducenter i hele verden bruger dagligt

Læs mere

EG Bolig Ledelsesinformation BI på EG Bolig

EG Bolig Ledelsesinformation BI på EG Bolig EG Bolig Ledelsesinformation BI på EG Bolig EG Bolig Ledelsesinformation I det følgende vil vi gennemgå: Målsætninger Analyse eksempler Teknik og infrastruktur Målgrupper EG Copyright 2013 2 EG Bolig Ledelsesinformation

Læs mere

DIGITAL DISTRIBUTION OG KOMMUNIKATION. v/ Niklas Laugesen, CEO, Napp A/S

DIGITAL DISTRIBUTION OG KOMMUNIKATION. v/ Niklas Laugesen, CEO, Napp A/S DIGITAL DISTRIBUTION OG KOMMUNIKATION v/ Niklas Laugesen, CEO, Napp A/S NIKLAS LAUGESEN Partner, Napp A/S København Cand.jur. Årets iværksætter 2014 + 2015 Referencer OM NAPP A/S Softwarehus fra 2009 Specialister

Læs mere

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 I september 2013 meddelte Microsoft, at tiden er løbet fra den velkendte Microsoft Dynamics C5, som stammer fra midt 90 erne. Microsoft ønsker

Læs mere

Dobbelt ABC-analyse: Hvilke produkter er vigtigst for din forretning?

Dobbelt ABC-analyse: Hvilke produkter er vigtigst for din forretning? Dobbelt -analyse: Hvilke produkter er vigtigst for din forretning? ntal ordrer + = RESUMÉ 0/0-reglen er et mantra, vi ofte støder på, men hvor stammer det fra, og hvordan kan det anvendes i forhold til

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

den Rollebaserede brugergrænseflade

den Rollebaserede brugergrænseflade WHITE PAPER Rollebaseret brugergrænseflade Hvordan anvendes diagrammer? Man siger, at et billede siger mere end 1.000 ord. En påstand, som de fleste nok er enig i. Øjet opfatter og hjernen tolker et billede

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

Spar tid og penge med Sertica Maintenance

Spar tid og penge med Sertica Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med Sertica Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med Sertica - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion.

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion. OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Business Intelligence

Business Intelligence Business Intelligence WHITE PAPER Version 5. marts 2019 Side 1 af 11 INDHOLD Business Intelligence... 3 Analyser... 4 Værdiskabelse... 4 Målrettede rapporter og dashboards... 5 Use cases... 5 En skræddersyet

Læs mere

AGIDON Kursushæfte. Effek viser dine arbejdsgange! Kursushæfte

AGIDON Kursushæfte. Effek viser dine arbejdsgange! Kursushæfte Handel AGIDON Kursushæfte Effek viser dine arbejdsgange! Kursushæfte Kapitel 1: Salgsordrestyring KAPITEL 1: SALGSORDRESTYRING Målsætninger Introduktion Målene er: Gennemgå opsætningen af salgsordrestyring,

Læs mere

CRM MEDIELØSNING PÅ FORRETNINGSPLAN

CRM MEDIELØSNING PÅ FORRETNINGSPLAN CRM MEDIELØSNING PÅ FORRETNINGSPLAN CRM løsning fra Concare IT særligt udviklet til mediebranchen HVAD ER EN MEDIELØSNING FRA CONCARE IT? EN MEDIELØSNING BASERET PÅ BRANCHEKENDSKAB Igennem de mange år,

Læs mere

DocuSign. - En del af Postnords elektroniske signatur løsning. PostNord Communication Services, ekom. 9. maj 2016

DocuSign. - En del af Postnords elektroniske signatur løsning. PostNord Communication Services, ekom. 9. maj 2016 DocuSign - En del af Postnords elektroniske signatur løsning PostNord Communication Services, ekom 9. maj 2016 DocuSign PostNord har indgået samarbejde med DocuSign - VERDENS STØRSTE LEVERANDØR AF ELEKTRONISK

Læs mere

BUSINESS INTELLIGENCE -SERVICE KATALOG

BUSINESS INTELLIGENCE -SERVICE KATALOG BUSINESS INTELLIGENCE -SERVICE KATALOG Om os Mængden af data er støt stigende og i har masser af det i jeres organisation, på tværs af funktioner og IT systemer. Men giver jeres data den indsigt i mangler

Læs mere

KONSULENTFIRMAET IVAN BACH

KONSULENTFIRMAET IVAN BACH VELKOMMEN TIL KONSULENTFIRMAET IVAN BACH RESULTAT INDSATS - KOMPETENCE 1 Idegrundlaget for Konsulentfirmaet Ivan Bach: Konsulentfirmaet Ivan Bach henvender sig til mindre - og mellemstore handels- og produktionsvirksomheder

Læs mere

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Guide my.matche.dk. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET GENNEMGANG s af 12

Guide my.matche.dk. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET GENNEMGANG s af 12 Guide my.matche.dk Denne guide hjælper dig igennem oprettelse, introducerer dig til dit personlige dashboard og hjælper med at udføre Parathedsvurderingen. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET

Læs mere

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløbet Sæt kunden i centrum - hvorfor deltage? Kursusforløbet Sæt kunden i centrum, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Networked Business Initiative

Læs mere

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET FACTSHEET EGENSKABER Continia Document Capture DATAFANGST > Lokal- og fjernbaseret scanning af købsfakturaer direkte ind i Microsoft Dynamics NAV. > Automatisk download og registrering af PDF-dokumenter

Læs mere

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS hvem er vi? Autogenbrugsbranchen Kundefordeling Hvorfor et nyt program? Programmodel Skalérbar

Læs mere

Præsentation af. Værdiskabende virksomheds- & IT rådgivning. Vi ta r temperaturen, stiller diagnosen og sikre korrekt behandling - af din virksomhed

Præsentation af. Værdiskabende virksomheds- & IT rådgivning. Vi ta r temperaturen, stiller diagnosen og sikre korrekt behandling - af din virksomhed Præsentation af Vi ta r temperaturen, stiller diagnosen og sikre korrekt behandling - af din virksomhed Hvem er vi? Thomas Hvass-Skovlund mail: ths@bizad.dk mobil: 2226 9228 Steen Helmer mail: steen@helmer.com

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Dynamic Order Kom godt i gang

Dynamic Order Kom godt i gang Dynamic Order Kom godt i gang Projektstyring Ressourcestyring Kompetencestyring - Timeregistrering Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse Dynamic Order Kom godt i gang... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Introduktion...

Læs mere

VI STARTER DÉR, HVOR DU GÅR I STÅ

VI STARTER DÉR, HVOR DU GÅR I STÅ Kom hurtigere i mål med dine Excel-opgaver VI STARTER DÉR, HVOR DU GÅR I STÅ Excel-kurser 2018 for dig, der allerede er hjemmevant i Excel Har du prøvet at være på Excel-kursus og haft oplevelsen af, at

Læs mere

Bookingsystem. Bookingløsning og administrationshåndtering

Bookingsystem. Bookingløsning og administrationshåndtering Bookingsystem Bookingløsning og administrationshåndtering Arbejd mere effektivt og få det fulde overblik over dine bookinger i real time Abakions bookingsystem er lavet til, og i samarbejde med virksomheder,

Læs mere

System Innovation Consult ApS

System Innovation Consult ApS Linåvej 9A - 8600 Silkeborg Denmark Tlf.: +45 8680 1522 - Fax: +45 8681 4561 - CVR-nr.: 3420 3644 Email: kurt@sysinconcult.com SAP Business One ERP-systemet for mindre og mellemstore virksomheder fra Verdens

Læs mere

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

Fordele og ulemper ved ERP-systemer Fordele og ulemper ved ERP-systemer Vi har sammenlignet tre af de mest populære ERPsystemer herhjemme, så du kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed. Fordele og ulemper ved ERP-systemer At udvælge

Læs mere

Vejledning til gevinstdiagram og gevinstprofiler

Vejledning til gevinstdiagram og gevinstprofiler Vejledning til gevinstdiagram og gevinstprofiler Januar 2014 Indhold 1. CENTRALE BEGREBER... 3 2. HVAD ER ET GEVINSTDIAGRAM OG GEVINSTPROFILER... 4 3. FORMÅL MED GEVINSTDIAGRAM OG GEVINSTPROFILER... 4

Læs mere

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder Accelerace vækst din vej til hurtig Accelerer din vækst Fra idé til marked hurtigt og effektivt Har I udviklet et nyt produkt og har I behov for hjælp til

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

SALGSLEDERENS KPI GUIDE

SALGSLEDERENS KPI GUIDE SALG 2016 SALGSLEDERENS KPI GUIDE EFFEKTMÅLING DOKUMENTATION GENNEMSIGTIGHED PRIORITERING 2 KPI OVERBLIK VI KAN IKKE KOMME UDEN OM KPI ER EFFEKTMÅLING, DOKUMENTATION, GENNEMSIGTIGHED OG PRIORITERING. Disse

Læs mere

Regnskabskurser på Business Centret. bliv klædt på til arbejdet i en regnskabsafdeling med Business Centrets intensive, praksisorienterede kurser

Regnskabskurser på Business Centret. bliv klædt på til arbejdet i en regnskabsafdeling med Business Centrets intensive, praksisorienterede kurser Regnskabskurser på Business Centret bliv klædt på til arbejdet i en regnskabsafdeling med Business Centrets intensive, praksisorienterede kurser regnskabskurser få tallene til at arbejde for dig business

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? ? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare version 2.1.292 Denne version af TeamShare har fået mange nye funktioner, samt forbedringer på eksisterende. Hver ny feature er gennemgået i hvert sit

Læs mere

Dette dokument beskriver SUMOshop Frontend v3, primært med fokus på ændringer ift. Frontend v2.

Dette dokument beskriver SUMOshop Frontend v3, primært med fokus på ændringer ift. Frontend v2. SUMOshop Frontend v3 Dette dokument beskriver SUMOshop Frontend v3, primært med fokus på ændringer ift. Frontend v2. Fra foråret 2013 laves alle nye shops og redesigns i v3. Da fuld overgang til v3 kræver

Læs mere

En samlet CPM-Løsning

En samlet CPM-Løsning En samlet CPM-Løsning Fleksibel og sikker økonomistyring med Prophix Er du på udkig efter et budget og rapporteringsværktøj, der hurtigt skaber én sandhed i datagrundlaget og giver fuld kontrol over jeres

Læs mere

VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST

VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST VORES VIRKSOMHED INDKOM er et professionelt konsulenthus med et nytænkende koncept målrettet små og mellemstore virksomheder. Vi leverer forretningsudvikling i øjenhøjde,

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people Succes med CRM Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people CRM handler om at huske at kontakte dine kunder! Alt efter om du er salgschef, marketingmedarbejder eller arbejder indenfor

Læs mere

Måske kender du nogle af de tips og tricks, guiden indeholder, men så bliver du blot bekræftet i, at du gør det rigtige.

Måske kender du nogle af de tips og tricks, guiden indeholder, men så bliver du blot bekræftet i, at du gør det rigtige. JETREPORTS TIPSOG TRICKS Indledning Jet Reports er et fantastisk rapporteringsværktøj integreret i Excel. De fleste af os bruger nok kun en brøkdel af de muligheder som Jet Reports og Excel har. Denne

Læs mere

BENCHMARK ANALYSE. The Continia Way to Pay!

BENCHMARK ANALYSE. The Continia Way to Pay! BENCHMARK ANALYSE The Continia Way to Pay! Baseret på løsninger i mere end 3.500 aktive Microsoft Dynamics NAV licenser fra Continia Software ligger mere end 20 års erfaring og arbejde i at finjustere

Læs mere

DI s Kapitaldag 2016 Frigør arbejdskapital og sæt din forretning fri Bent Jørgensen, PwC

DI s Kapitaldag 2016 Frigør arbejdskapital og sæt din forretning fri Bent Jørgensen, PwC www.pwc.dk DI s Kapitaldag 2016 Frigør arbejdskapital og sæt din forretning fri Bent Jørgensen, Revision. Skat. Rådgivning. Optimering af arbejdskapital En ofte overset mulighed 2 Myter om arbejdskapital

Læs mere

Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst!

Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst! Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst! Prøv Wingmaster med Momentum CashFlowModule gratis i 4 uger. Kære vindmølleejer, Momentum Gruppen A/S kan

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Denne guide vil gøre dig i stand til at opstille din Google Analytics konto. Ydermere vil den være en hjælp til at forstå hvordan

Læs mere

Velkommen. Microsoft Dynamics C5 Seminar

Velkommen. Microsoft Dynamics C5 Seminar Velkommen Microsoft Dynamics C5 Seminar Kære Finanskrise. Jeg slår op! Det er vigtigt for virksomheden hele tiden at se både frem og tilbage, for at undersøge: Likviditet Rentabilitet Aftaler med kunder,

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere