Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1."

Transkript

1 Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher Holstebro kommune: Lisbeth Munk Saugmann Ikast-Brande kommune: Line Norup Rasmussen Struer kommune: Bodil Mogensen Lemvig kommune: Else Sørensen Social & SundhedsSkolen, Herning: Peter Nothlev, Rhina Høj Eriksen Ringkøbing-Skjern kommune: Birthe Nyrup Dahl og Grethe Haglund Herning kommune: Marian Graves Sørensen Anne-Mette Ørts Vinstrup 1. Siden sidst, herunder referatet 2. Godkendelse af dagsorden 3. Orientering v/direktør Britta Raaballe om organisationsændring på skolen, orientering om, hvem der deltager fra skolen til møderne i praktiklederforum samt formålet med praktiklederforum. Britta Raaballe præsenterede skolens nye organisationsplan, der er gældende fra 1. januar Bestyrelsen er skolens overordnede ledelse. Den skal sikre, at skolen overholder love og regler, godkender budgetter og regnskaber m.m. Bestyrelsen har uddelegeret ansvaret for uddannelserne til skolens direktør. Bestyrelsens sammensætning er vedtægtsbestemt med politiske repræsentanter fra kommunen, regionen, FOA, medarbejdere og elever På baggrund af den nye EUD-reform, er der oprettet to nye uddannelsesleder-stillinger, leder PAudd/PA-praktik samt leder sosu-praktik.

2 Rhina Høj Eriksen er ansat som uddannelsesleder på sosu-hovedforløbet med fokus på samarbejdet mellem skole og praktik. RHE er daglig leder for skolens praktikkoordinatorer og skal på sigt varetage samarbejdet med kommunernes uddannelseskonsulenter samt praktikvejledere. Grethe Thing er uddannelsesleder for sosu-uddannelserne. Der er oprettet en koordinatorstilling i Holstebro. Det er besluttet, at der ikke skal være en uddannelsesleder i Holstebro, da der overordnet ikke må være forskel på uddannelserne i Holstebro og Herning. Derfor har underviserne i Holstebro og Herning samme uddannelsesledere. PN er chef for området På efteruddannelsesområdet er Grethe Bech daglig leder. Der er ansat en ny koordinator i efteruddannelsen. PN er chef for området. Organisationsplanen vedlægges. BR orienterede om mødet med ældrecheferne, hvor vilkårene for det fremtidige samarbejde mellem skolen og kommunerne blev drøftet. Det er vigtigt, at deltagerne i de forskellige fora har forståelse for formålet og dermed en klarhed over, hvilke punkter der kan behandles i udvalgene. På mødet blev det besluttet, at der udarbejdes en samarbejdsaftale, der koordineres med samarbejdsaftalen for praktiklederforum. Derved bliver det tydeliggjort hvilke punkter der kan behandles i udvalgene. Der afholdes møde med ældrecheferne minimum hvert halve år. For at få præsiceret hvor hvilke opgaver ligger og hvem der samarbejder med hvem, gennemgik BR skolens og den ansættende myndigheds samarbejde om uddannelsen med de forskellige påvirkninger af elever, PASS, UVM, KL m.m. Skolen har det overordnede ansvar for uddannelsen. Skolen er ansvarlig for skoledelen, der udgør knap ½-delen af uddannelsen. Skolen arbejder under love og bekendtgørelser fra UVM og PASS, der udformer uddannelsesordninger m.m. De ansættende myndigheder er ansvarlig for praktikdelen, der udgør mere end ½-delen af uddannelsen. De arbejder under love og bekendtgørelser fra KL. De ansættende myndigheders uddannelseskonsulenter og skolens uddannelsesledere og praktikkoordinatorer har det daglige samarbejde omkring eleverne. Eleverne er selv ansvarlige for egen læring og uddannelse. Skolen og de ansættende myndigheder har et fælles formål - at eleverne bliver så dygtige som muligt og får den bedst mulige uddannelse.

3 Der var enighed om, at for at opnå et godt samarbejde er det vigtigt med en god og respektfuld kommunikation/dialog begge veje og det er vigtigt at orientere hinanden, når der sker nogle væsentlige ændringer, tiltag eller lign. (via tlf. eller mail) Når skolen udfærdiger vejledninger til elevplan, om procedurer m.m. er det vigtigt, at det er vejledninger, der kan forstås. Vejledningerne kan drøftes i Praktiklederforum men der kan ikke træffes nogle beslutninger, som involverer andre dele af skolen. Vejledningen om fravær/sygemelding af elever tilrettes og fremsendes snarest muligt. 4. Gennemgang v/uddannelsesleder Grethe Thing af elevernes case til den afsluttende prøve. Grethe Thing gennemgik den sidste del af uddannelsen på trin 1. Der arbejdes med læringsaktivitet 6, faglig identitet-nu. Hvad står jeg for som social- og sundhedshjælper? Her introduceres eleverne for borgercases, der relaterer sig til uddannelsens kompetencemål. To dage inden eleverne skal ud i praktik 2B, præsenteres de for fem cases. Eleverne får en personbeskrivelse sammen med forskellige billeder omkring fem borgere. Det er vigtigt, at eleverne er til stede disse dage. Inden eleverne går ud i sidste praktik, præsenteres de for case-borgernes funktionsnedsættelser. I praktikperioden skal eleverne så indhente relevant viden om funktionsnedsættelser ud fra de tildelte cases. Når eleverne kommer ind på skoleperiode 3, arbejder de i workteams med casene. Dagligt vil der ske nogle hændelser, hvorved hverdagssituationen og funktionsniveauet ændres. Udgangspunktet for elevernes fordybelse er kompetencemålene To dage inden den afsluttende prøve er der trækning af case til prøven hver elev trækker én af de fem cases, de har arbejdet med. Der afsluttes med en mundtlig prøve, hvor uddannelsens formål og kompetencemålene - at kunne kombinere og koble den praktiske og teoretiske viden og handling sammen - bliver udgangspunktet for eksaminationen. Eksaminator er en af holdets områdefaglærere. Oversigt over læringsaktivitet 6, trin 1, personbeskrivelse til case arbejde samt oversigt over lektioner indtil afslutning er sendt til kommunerne.

4 5. Præsentation af optagelse.dk v/karsten Andersen Fra og med maj-optaget foregår ansøgningen til uddannelserne digitalt via Eleverne kan finde ansøgningsskema via skolens hjemmeside, hvor der er et link til optagelse.dk. På hjemmesiden er der endvidere en vejledning til brug ved ansøgning. Efter ansøgningsfristen gennemgås ansøgningerne af skolen. Ansøgningerne grupperes efter bopælskommune og sendes med sikker mail til bopæls-kommunen og cc til de andre fem kommuner, Kommunerne vælger de elever, de ønsker at ansætte og returnerer de udvalgte ansøgninger til skolen - med sikker mail. Når alle kommuner har valgt, vælger skolen de resterende elever til kommunerne og fremsender ansøgningerne med sikker mail. Herefter sendes brev fra skolen til eleverne. Er der elever, der alligevel ikke ønsker at starte, udvælger og sender skolen en ny ansøgning til kommunen. Det er kun elever, der har søgt ind på uddannelsen inden ansøgningsfristens udløb, der er registreret på optaget. Ansøgninger der modtages efter ansøgningsfristens udløb, registreres på næste optag, også selvom eleven ønsker at starte snarest muligt. Eleven kan tidligst tilbydes en plads, når alle elever, der har søgt inden ansøgningsfristens udløb, er blevet tilbudt en plads. Skolen og kommunerne har en fælles forpligtigelse i at optage de elever, der har søgt rettidigt. Derfor vil der være kommuner, der tildeles ansøgninger fra elever med en anden bopæls-kommune. Elever, der har bestået GF, er berettiget til at starte på trin Dimensionering Oversigt udleveres 7. Fælles interesse for elevernes uddannelse v/bodil Mogensen, Struer kommune Der er flere elever, der udtrykker stærk bekymring i forhold til deres uddannelse. Der ønskes en drøftelse af, hvordan vi i et samarbejde får kendskab til og understøtter hinandens arbejde og finder en fælles indsats i forhold til elevernes bekymring, så vi styrker gennemskuelighed og fastholdelse. Punktet udsættes til næste møde.

5 8. Revidering af samarbejdsaftalen v/birthe Nyrup Dahl, Ringkøbing-Skjern kommune Samarbejdsaftalen til revidering - bl.a. om genoptag. Måske en lille gruppe skulle udarbejde et forslag vi så kunne godkende på et senere møde? Punktet udsættes til et senere møde, efter der har været afholdt møde med Ældrecheferne. 9. Afvikling af valgfag for elever, hjemmehørende på Døesvej 70 v/lisbeth Munk Saugmann, Holstebro kommune, Else Sørensen, Lemvig kommune og Bodil Mogensen, Struer kommune Det er blevet ansættende myndighed bekendt, at der for elever, som har undervisningssted på Døesvej 70, er etableret valgfagsundervisning på Gullestrupvej Denne flytning af undervisningssted har for nogle elever givet problemstillinger i forhold til at komme frem til et nyt undervisningssted hvordan med hvem og med hvilken kørselsgodtgørelse m.m. Da eleverne naturligvis henvender sig til ansættende myndighed med disse problemstillinger, står vi uden viden om dette tiltag, hvilket er meget utilfredsstillende i forhold til at kunne give relevante svar på elevernes henvendelse. Der ønskes en drøftelse og en beslutning om, hvordan sådanne ændringer i undervisningen kan varsles, formidles og samarbejdes om på en hensigtsmæssig måde. Jo flere elever der er til undervisningen, jo flere valgfag og specialefag kan der komme i spil. Derfor har skolen valgt, at undervisningen i valgfag og specialefag foregår på Gullestrupvej, således at eleverne fra Døesvej og Gullestrupvej har fælles undervisning. Ligeledes afholdes receptionen for alle afsluttende hold sammen på Gullestrupvej. Første gang er den 28. februar Skolen beklager, at kommunerne ikke er blevet informeret om ændringerne, inden eleverne startede på undervisningen på Gullestrupvej. 9. Eventuelt Ikast-Brande kommune udtrykte ønske om, at indbydelsen til reception sendes via mail.

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher Holstebro

Læs mere

Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher og

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

3. Godkendelse af referatet fra møderne den 11. august 2016 og den 30. november 2016 Godkendt.

3. Godkendelse af referatet fra møderne den 11. august 2016 og den 30. november 2016 Godkendt. Referat fra fællesmødet for private og kommunale arbejdsgivere på social- og sundhedshjælperuddannelsen torsdag, den 8. juni 2017 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning, Gullestrupvej 10, 7400

Læs mere

Ringkøbing-Skjern kommune: Grethe Haglund Social & SundhedsSkolen, Herning: Charlotte Tipsmark og Kirsten Kammer

Ringkøbing-Skjern kommune: Grethe Haglund Social & SundhedsSkolen, Herning: Charlotte Tipsmark og Kirsten Kammer Referat fra mødet i Skole-Praktik forum for social- og sundhedshjælperuddannelsen tirsdag, den 20. marts 2018 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Deltagere: Herning kommune:

Læs mere

Der indgås uddannelsesaftale mellem arbejdsgiver og elev, der omfatter hele uddannelsen (grundforløbet og hovedforløbet).

Der indgås uddannelsesaftale mellem arbejdsgiver og elev, der omfatter hele uddannelsen (grundforløbet og hovedforløbet). Referat fra mødet i Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen for kommunale arbejdsgivere fredag, den 8. marts kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning, Gullestrupvej, Herning

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 5. april 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, klasselokale

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Anne-Mette Ørts Vinstrup. 1.Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt.

Anne-Mette Ørts Vinstrup. 1.Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt. Referat fra fællesmødet i Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen for private og kommunale arbejdsgivere mandag, den 3. september 2018 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning,

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Mandag den 22. september 2014 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 6. april

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Fredag den 21. november 2014, kl. 09.00 13.00 (inkl. julefrokost) i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Erna Leth (suppleant),

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Torsdag den 30. august 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 30 Deltagere:

Læs mere

Referat fra møde i LUU, SOSU-området

Referat fra møde i LUU, SOSU-området Referat fra møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 6. marts 2015 kl. 09.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Gitte

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 23. august 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro (GN) Susanne Andersen, FOA Herning

Læs mere

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere:

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Ivan R. Jensen,

Læs mere

(Obs: Studieordning for akademiuddannelserne er vedhæftet referatet).

(Obs: Studieordning for akademiuddannelserne er vedhæftet referatet). Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, trin 2 torsdag den 15. januar 2015 kl. 09.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning-klasselokale 11 Deltagere: fra:

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 15. november 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 (mødet afsluttes med frokost) Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Mandag den 8. oktober 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 6 Deltagere: fra:

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Bente Schleicher (BS) Herning Kommune, Handicap og Psykiatri/ Sundhed og Ældre

Bente Schleicher (BS) Herning Kommune, Handicap og Psykiatri/ Sundhed og Ældre Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, trin 2 mandag den 13. april 2015 kl. 09.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, lokale 11 Deltagere: fra: Bente Schleicher

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 21. juni 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 10 Deltagere:

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Referat for møde i LUU SOSU/AMU

Referat for møde i LUU SOSU/AMU Referat for møde i LUU SOSU/AMU Dato: Fredag den 14. september 2018 Kl. 9.00 12.30, lokale 11, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Lis Bukholt, Herning Kommune, Formand Susanne Andersen,

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 6. april 2017 kl. 10:30 13.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, lokale E2 Deltagere:

Læs mere

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl

Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, lokale 6 Deltagere: fra: Bente

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher og

Læs mere

veje til den gode praktik

veje til den gode praktik veje til den gode praktik SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN HERNING indholdsfortegnelse FORORD SIDE 3 INDLEDNING SIDE 4 TO SIDER AF SAMME SAG SIDE 6 FORUDSÆTNINGER FOR EN GOD PRAKTIKUDDANNELSE SIDE 7 FORUDSÆTNINGER

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 15. september 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedshjælperuddannelserne mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem ansættende

Læs mere

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Fra praksis Annette Dippel Larsen, Ruth Skriver, Mette Kitnæs, Anne-Marie Sørensen, Stefi Olesen, Vera Larsen, Susanne Pallesen, Birgit Søndergaard Fra

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC)

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE Anbefalinger til de involverede aktører Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse 1 INDHOLD Forord...3 Rammer for uddannelsen...4 Elevens samarbejdspartnere

Læs mere

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Dagsorden Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro E8, på E-gangen

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 11.06.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 3. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 24. november 2017 Kl. 9:00 13:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg.

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem skole

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Torsdag den 17. januar 2019 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning afdeling Holstebro, lokale P3 Deltagere:

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI)

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

SUNDHEDS- ASSISTENTELEVER.

SUNDHEDS- ASSISTENTELEVER. SIGNATURPLAKAT FOR SOCIAL- OG RESUME Beskrivelse af projekt omhandlende kobling i overgang mellem skole- og praktikperiode på social- og sundhedsassistentuddannelsen. Januar 2017. Grethe Thing Social &

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Både Region og Kommuner vil prøve at undersøge muligheden for at der installeres CD-ord på de

Både Region og Kommuner vil prøve at undersøge muligheden for at der installeres CD-ord på de Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet 20. november 2012 Deltagere: Birgitte Sandahl, Ilse Irene Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Johnny Nielsen, Annemarie Sørensen. Fra skolen: Vibeke Nielsen,

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 3. september 2009 Deltagere: Arbejdsgivere, praktikansvarlige og skolen Referent: Anne Høyrup Referat AD 1. orientering vedrørende SOSU uddannelsen Fællestaxameteret

Læs mere

Afbud: Anne Grethe Hansen (AGH) Ringkøbing-Skjern Kommune, Center Øst, Grønbjerg

Afbud: Anne Grethe Hansen (AGH) Ringkøbing-Skjern Kommune, Center Øst, Grønbjerg Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) mandag den 1. september 2015 kl. 8.30-12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning - afdelingen i Holstebro Deltagere:

Læs mere

Uddannelsesordning for Eventkoordinatoruddannelse

Uddannelsesordning for Eventkoordinatoruddannelse Udstedelsesdato: 1. september 2008 Uddannelsesordning for Eventkoordinatoruddannelse Udstedt af det Det faglige Udvalg for Uddannelser inden for Oplevelsesområdet i henhold til bekendtgørelse nr. 149 af

Læs mere

Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE. Fredag 12. april 2013 kl på Randers Social- og Sundhedsskole. Fra praksis

Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE. Fredag 12. april 2013 kl på Randers Social- og Sundhedsskole. Fra praksis Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE Fredag 12. april 2013 kl. 8.30-12.30 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis Bente Juulsgaard, Line Kristensen, Susanne Pallesen, Irene Winther, Vera Larsen, Birgit

Læs mere

Uddannelsesordning for uddannelsen til. tjener

Uddannelsesordning for uddannelsen til. tjener Uddannelsesordning for uddannelsen til Udstedelsesdato: 20. maj 2008 tjener Udstedt af Det faglige Udvalg for Tjeneruddannelsen i henhold til bekendtgørelse nr. 150 af 4. marts 2008 om uddannelserne i

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag d. 2. oktober 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1 Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentant fra Hospitalsenheden Vest: Erna Leth; suppleant for Bente

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Uddannelsesordning for Generel kontoruddannelse

Uddannelsesordning for Generel kontoruddannelse Udstedelsesdato: Den 1. januar 2011 Uddannelsesordning for Generel kontoruddannelse Udstedt af det Det faglige Udvalg for Kontoruddannelser i henhold til bekendtgørelse nr. 1435 af 15. december 2010 om

Læs mere

Prøvebestemmelser Farmakologi og medicinhåndtering Social og Sundhedsassistent uddannelsen

Prøvebestemmelser Farmakologi og medicinhåndtering Social og Sundhedsassistent uddannelsen Prøvebestemmelser Farmakologi og medicinhåndtering Social og Sundhedsassistent uddannelsen Social og sundhedsassistent Januar 2017 Indholdsfortegnelse REGLER FOR PRØVER... 3 FORMÅL... 3 MÅL... 3 FORUDSÆTNING

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 12. oktober 2017 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, lokale P3

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens 2013-05-26 Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens Elever fra afdelingen i Horsens Aftalen indgået 2011 (rev. 2013)

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

Prøvebestemmelser Fagprøve. Social- og Sundhedshjælper uddannelsen

Prøvebestemmelser Fagprøve. Social- og Sundhedshjælper uddannelsen Prøvebestemmelser Fagprøve Social- og Sundhedshjælper uddannelsen Afdelingen for Social- og Sundhedsuddannelsen Januar 2017 1 Regler for fagprøve på social- og sundhedshjælper uddannelsen. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Fredag den 6. januar 2017 kl. 9:00 14:00 på Social & SundhedsSkolen, Herning klasselokale 6 Deltagere: fra: Bente

Læs mere

REFERAT LUU/LEU PAU. Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Tidspunkt: 10. februar 2016 kl Referent: Berit Borgå

REFERAT LUU/LEU PAU. Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Tidspunkt: 10. februar 2016 kl Referent: Berit Borgå REFERAT LUU/LEU PAU Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Lone Rask Hansen Skive Kommune, pædagogisk adm.medarbejder Gitte Hansen FOA, faglig sekretær Gitte Jensen - SOSU STV, vicedirektør

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt.

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt. Referat af 4. møde i LUU-PÆD den 11.11.2015 Kl. 11:30-14.30 Deltagere: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Mandag den 8. januar 2017 kl. 8.30 11.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, klasselokale 1

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Bilag til lokal undervisningsplan. Social- og sundhedshjælper. Bedømmelsesplan og prøvebestemmelser for. uddannelsen. Gældende fra Januar 2017

Bilag til lokal undervisningsplan. Social- og sundhedshjælper. Bedømmelsesplan og prøvebestemmelser for. uddannelsen. Gældende fra Januar 2017 Bedømmelsesplan og prøvebestemmelser for Social- og sundhedshjælper uddannelsen Gældende fra Januar 2017 Indholdsfortegnelse 1 BEDØMMELSE I SKOLEUDDANNELSEN... 3 2 VURDERING OG STANDPUNKTSBEDØMMELSE I

Læs mere

Ny bekendtgørelse d. 15 juli. 2013

Ny bekendtgørelse d. 15 juli. 2013 Ny bekendtgørelse d. 15 juli. 2013 Ny uddannelsesordning d. 1. juli 2013 Vigtige ændringer Trin 1 Flisemontøren nedlagt hvad betyder det? Nye Fagområder, hvad betyder det? Projekt k svendeprøve, hvad betyder

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens 24-03-2014 Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens Elever fra afdelingen i Fredericia Aftalen indgået august 2009

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 23. februar 2018 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Næstformand, Lis Bukholt, Herning Kommune (LB)

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

Anja Toft Bach - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (ATB) Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT)

Anja Toft Bach - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (ATB) Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning kommune Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Fra praksis: Line Kristensen, Susanne Pallesen, Annette Dippel, Birgitte Sandahl, Annemarie Sørensen, Fra skolen: Vibeke Nielsen, Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Social- og Sundhedsskolens øverste organ er bestyrelsen, som er ansvarlig for skolens drift, økonomi og organisation. Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

Referat Ældrechefer ved kommunerne

Referat Ældrechefer ved kommunerne Referat Ældrechefer ved kommunerne Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale

Læs mere

Prøvebestemmelser, gældende for elever, der har påbegyndt uddannelsen efter 1.1.2013. Trin 1. Revideret maj 2014

Prøvebestemmelser, gældende for elever, der har påbegyndt uddannelsen efter 1.1.2013. Trin 1. Revideret maj 2014 Trin 1. Revideret maj 2014 Prøvebestemmelser Trin 1, Social- og hjælperuddannelsen Gældende for elever, der er påbegyndt uddannelse efter 01. januar 2013 Indhold Generelt... 2 Prøver for elever på trin

Læs mere

info dag/rhe

info dag/rhe SOSU 2017 Social og sundhedshjælperuddannelse Ny uddannelse Social og sundhedsuddannelse En uddannelse bliver til to Trin 1 Social- og sundhedshjælper Trin 2 Social- og sundhedsassistent Social- og sundhedshjælperuddannelse

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Efterfølgende julefrokost

Bestyrelsen. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Efterfølgende julefrokost Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 12. december 2013 Journal nr.: Bestyrelsen, 31. møde Direkte nr.: 9627 2929 Dagsorden til møde i bestyrelsen for Social

Læs mere