dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vi har de fysiske rammer hertil! Aktiviteter Gymnastik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vi har de fysiske rammer hertil! Aktiviteter Gymnastik"

Transkript

1 5. marts 2011 Referat af Senior Idræts generalforsamling fredag den 4. marts fra kl på Albertslund Stadion Antal deltagere: 163 Efter en ostemad, kaffe/te og en gammel dansk blev de mange fremmødte budt velkommen til generalforsamlingen. Brochuren for Forårsfesten den 8. april var lagt frem til alle. Inden starten på generalforsamlingen blev stemmerne klaret med en sang: Om de unge, der er blevet ældre. Som dirigent blev Jørgen Kruse valgt. Han kunne konstatere, at generalforsamlingen var rettidigt varslet og derfor beslutningsdygtig Som stemmetællere blev Kaj Nielsen og Jørgen Arnull valgt Sim aflagde bestyrelsens beretning, der var trykt i sin fulde ordlyd i klubbladet fra januar i år men forkortet her til: Hvordan er året gået for os? Året 2010 har været et godt og roligt år uden de store problemer og skærmydsler omkring vor brug af klubhus og omgivelser, som tilfældet har været de foregående år. Der har været en stor udnyttelsesgrad i de forskellige aktivitetsgrene og vor nye aktivitet Yoga er blevet godt modtaget. Vi havde den store glæde til Foreningernes Dag den 28. august at få overrakt Årets foreningspris. Med i æren fulgte en check på kr Vi er fortsat ca. 650 medlemmer og 968 aktivitetsmedlemmer. Det betyder, at gennemsnitlig hver anden deltager i to af vore aktivitetstilbud. Grænsen for vor vækst er betinget af, at vi fortsat formår at udvikle os med aktivitetstilbud, der har nye som gamle medlemmers interesse og sidst men ikke mindst, at vi har de fysiske rammer hertil! Udendørs faciliteterne er fine og tilstrækkelige til en fortsat udvikling! Kapacitetsforholdene indendørs er derimod et problem for vor videre udvikling. Toftekærhallen er fullbooket det gælder også Stadion, hvor især skolebørnene beslaglægger mange af formiddagstimerne. Aktiviteter Gymnastik Ca. 400 af vore medlemmer benytter sig af denne mulighed en eller to gange om ugen, hvilket er en flot og positiv indstilling til ønsket om at ha` et godt otium i den tredje alder! Noget af det, der gør, at så mange holder ved, er vor instruktør Hanne, der forstår at tage hensyn til vor alder og fysiske muligheder. Et andet vigtigt forhold er hendes variation i programmerne og hendes små vejledninger og forklaringer på øvelsernes betydning og indflydelse på kroppens funktion. Nogle af medlemmerne har fået tilgodeset deres behov efter gymnastiktimen og tager hjem, evt. efter en kop kaffe og snak med nogle af de andre gymnaster. Andre fortsætter i en halv time med at spille volleyball, boccia/soft petanque, badminton eller minitennis.

2 Let gymnastik Et nyt navn til afløsning af den tidligere betegnelse hensyntagende gymnastik blev resultatet i en konkurrence i forårssæsonen. Med alderen kommer der nogle skavanker, som gør det vanskeligt at blive ved med at gå på de almindelige gymnastikhold. Vi har 2 hold med tilsammen 30 deltagere men frafaldet er større på disse hold, da helbredet ikke altid er godt nok til, at man kan deltage hver gang. Konsekvensen bliver derfor, at vi fra efterårssæsonens start kun vil ha et hold ( om torsdagen fra kl Yoga Vi startede i efterårssæsonen 2010 med denne anerkendte og hos mange seniorer værdsatte motionsform. Vi har fået en ny afløser for Christine Rosenquist, der havde fået nyt job og derfor ikke kunne fortsætte i dette kalenderår. Afløseren er Minna Gørandotter Pirot, der er 40 år, og meget kvalificeret som Yoga instruktør. Vi har et hold, der møder tidligt tirsdag morgen men det synes ikke at være et problem, da der er 23 tilmeldte på holdet. Det skal ikke være meget større. Vi planlægger derfor et ekstra hold fra efterårssæsonens sæson og håber, at holdet kan få tid fra kl i opvarmningsrummet på Stadion alternativ i Toftekærhallen om onsdagen fra kl Rygtræning Selvom denne aktivitet først er startet ved året begyndelse, vil det være naturligt at omtale den. Det har vist sig at være en god ide, da der er mange af os, der har problemer med ryglidelser. Der er dag 2 hold med i alt 37 deltagere, som Hanne tager sig kærligt af. Det foregår på Stadion i Opvarmningslokalet, så det er begrænset, hvor mange deltagere der kan være. Så vi må se, hvad vi kan gøre, hvis søgningen fortsat er stor! Tai Chi & Qi Gong Denne ældgamle kinesiske bevægelses art har fundet sit leje hos os med pt. 28 aktive deltagere på holdet om fredagen i Toftekærhallen. Vore to nye instruktører, Lisabeth Nordvig og Mette Bjerregård Korte, har gjort det godt med nye øvelser og ny inspiration til undervisningen. Vandgymnastik Vandgymnastik har sine svorne tilhængere og godt for det! Vi har haft nogle problemer med skift af instruktører p.g.a. en fyringsrunde, der ramte vor instruktør. Det har også påvirket søgningen, da vi kun er 50 deltagere i alt på 3 hold hvor vi for få år siden var deltagere Line Dance En danseform, som har vundet stor udbredelse. Når vi har så stor glæde af denne danseform skyldes det såvel Hanne instruktion som de to lederes indstilling til jobbet som udvalgsformænd! Vi har 3 hold med i alt 75 dansere så det er meget fint Line danserne er også mange gange vort visitkort til opvisninger, hvor vi skal repræsentere Senior Idræt

3 Bowling Vore bowlere bliver bedre og bedre til denne populære sport. Nu deltager i flere stævner og for nogle af dem trækker et julebowlingstævne mere end vor egen julearrangement forstå det hvem der kan! Vore 73 bowlere er trofaste overfor deres sport og mange af dem har også glæde af hinanden i den tredje halvleg, der følger efter dagens indsats på banerne i Glostrup Bowling Center Senior Volley Denne nye boldaktivitet er nu et år gammel hos os. Der var tvivl om interessen var stor nok til at vi kunne fortsætte, men selvom der kun er 9 deltagere, har disse glæde af volleyballspillets udfordringer! Jeg kan også oplyse, at de deltager i et stævne i Farum Arena den 11. marts! Det viser jo lidt om interessen og indstillingen til, at det ikke er bare sjov det hele! Om de så finder ud af, at de ikke er så gode som de tror, afklares denne dag! Stavgang Året rundt samles af vore stavgængere hver tirsdag formiddag til en tur i Vestskoven. Nogle tager den lange tur på ca. 10 km medens andre fortrækker en tur med knapt så mange km. Er vejret lidt gråt og måske fugtigt, er det ikke en hindring for at deltage det er blot et spørgsmål om påklædning. Der er god stemning blandt de efterhånden garvede stavgængere. Det er ikke kun Vestskoven der frekventeres af dem men to gange har de være i Dyrehaven, så jeg er sikker på, at det også gentages til foråret, hvor der også bliver en aktivitetsdag for nye medlemmer med en omtale i AP og med vore 2 instruktører som undervisere Krocket Vi har 15 spillere, der er bidt af en gal krocket kugle! Det er dem, der spiller året rundt og ofte 2 gange om ugen. Regner det eller er gråt og koldt, er det ikke nogen hindring for at krockere de andre. Så har vi luksusspillerne! Det er dem, der kun spiller i sommersæsonen eller når det er godt vejr! Dem er der ca. 10 af. Det er egentlig underligt, at der ikke er flere, der har fået øjnene op for krocketspillets fortræffeligheder! Der er gjort flere tiltag for at gøre andre opmærksomme på spillets glæder men indtil nu uden resultat! Petanque Petanque spillet er hos os en hyggesport, som 9 af vore damer har glæde af i sommersæsonen fra maj til oktober på fodboldens grusbaner.

4 Også for petanque spillerne har den sociale kontakt med hinanden stor betydning. Venskaber er blevet udbygget og alle hygger sig med hinanden under og efter de ca. 2 timers spil Cykelture Den fine sommer vi har haft i år, har også smittet af på deltagelsen i de 13 veltilrettelagte ture, som vore udvalgsmedlemmer har arrangeret for de tur og cykelinteresserede medlemmer. Normalt er der fra deltagere pr. tur, men Matjes turen slår rekorden. Den har være afholdt i 2 år hver gang med maksimal deltagelse af 55 deltagere! I år bliver turen først den 28. juli i pensionisthaverne i Vridsløselille! Andre tilbud og aktiviteter Generalforsamlingen den 5. marts, Forårsfesten den 9. april, Foreningernes Dag den 28. august, Grilldage, World Walking Day den 3. oktober, Førstehjælps kurserne den 3. og 4. november, Julefrokosten den 10. december. Derudover deltog vi i følende ture og arrangementer: Veteransports Træf i Taastrup den 24. februar, Stavgangsturen til Barlinek i Polen den april, Kanoturen på Mølleåen den 8. juli, Sejlturene på Lyngby søer den 10., 11. og 12. august og sidst men ikke mindst Multitræffet for seniorer i Glostrup den 21. september Organisations forhold DAI, Firmaidrætten og SIS Vort samarbejde med DAI, Dansk Arbejder Idrætsforbund, Firmaidrætten, Dansk Firmaidrætsforbund og SIS, Senior Idræt Storkøbenhavn, fungerer fint og upåklageligt! Det har stor betydning for vor udvikling som en aktiv idrætsforening, at vi har nogle store organisationer at trække på til undervisningsbrug, vejledning og hjælp i organisatoriske forhold, økonomiske støttemuligheder til diverse aktivitetstiltag, deltagelse i stævner og ad hoc arrangementer og andre for os relevante tilbud. Albertslund Idrætsforening Vi er en af de 9 afdelinger, som AIF består af. Hver af disse afdelinger har sin egen ledelse og bestyrelse med egen økonomi. Formændene repræsenterer afdelingen i en hovedbestyrelse, der er AIF s øverste organisatoriske organ. AIF har en hovedafdeling, der består af en hovedformand, sekretær og hovedkasserer. De 3 skal klare de generelle og praktiske opgaver, der hører med til så stor en idrætsforenings drift. I 2010 blev der også nedsat et idrætsråd, der skal rådgive og inspirere politikere og forvaltning om idrættens vilkår i Albertslund. Idrætsrådet består af 3 politikere og 4 idrætsfolk. Fra politisk side blev det: Lars Toft Simonsen ( A ), Niels Sandved ( F ) og Danni Olsen ( O ). Idrætten er repræsenteret med Bente Pedersen fra AIF gymnastik, Michael Løgstrup fra AIF håndbold, Hans-Carl Evers Hansen fra BS72 og Jesper Helmer fra Albertslund Golfklub. Bestyrelse og økonomi Vi har en god og velfungerende bestyrelse, som har det godt med hinanden. Alle er engageret og aktive, når det gælder om at hjælpe hinanden med de mange opgaver, der opstår, når der er noget der skal gøres!

5 Tak! Når vi kan konstatere, at vi har en velfungerende idrætsforening, skyldes det flere forhold! Vi har nogle rammer og økonomiske betingelser, der giver et godt grundlag for driften af foreningen. Vi har også en god ledelse med fokus på den daglige drift men også åben for nye muligheder, hvilket er forudsætningen for en fortsat udvikling af en forening. Vi har nogle dygtige og engagerede udvalgsmedlemmer, der tager opgaverne seriøst og er pligtopfyldende for opgavernes løsning Traditionen tro vil vi her sige alle disse nøglepersoner tak med en flaske Champagne. Det vedrører: Ruth Sejr Hansen, Jørn Jensby, Rene` Nielsen, Leif Carlsen, Lise Mattisson, Henning Nielsen, Kurt Thinglev, Jørgen Arnull, Flemming og Åse Pedersen, Ib Larsen, Inger Westermann, Inger Mendes, Lise Saltoft, Hanne Gram, Alex Wagner, Jens Hartmann, Poul Lorentsen og Bent Rasmussen samt Leif Sørstrøm og Svend Knudsen Som her kan afhente den lille påskyndelse for et stort arbejde! En særlig tak også til vor dygtige og inspirerende instruktør Hanne Jensen, som er en væsentlig årsag til at så mange deltager så længe på de hold hun underviser i! Du får derfor også en flaske Champagne! Tak til jer alle for en flot indsats også i 2010! Tak til de mange medlemmer, der glade og tilfredse møder op fra gang til gang! Dette var vor beretning i forkortet udgave! Da der ikke var spørgsmål til beretningen, blev denne taget til efterretning med applaus Kassereren fremlagde det reviderede regnskab til godkendelse Henning fremlagde og kommenterede driftsregnskab og status. Der var et spørgsmål fra Hanne Mortensen til posten Lønninger. Da det ikke fremgår, hvordan posten er sammensat af egne lønudbetalinger og lønindtægter fra Hannes eksterne arbejde for andre foreninger, ville det være mere overskueligt, hvis posten blev opdelt i intern og eksterne lønudgifter. Henning besvarede spørgsmålet med, at det hidtil ikke havde været et problem men lagde op til en afgørelse af forsamlingen. Regnskabet blev herefter godkendt med alle stemmer minus 1 stemme. Budgettet for 2011 blev herefter gennemgået. Under denne gennemgang oplyste Henning, at der var hensat kr til vor jubilæums reception. Disse midler var taget fra vor udviklingspulje. Det blev også oplyst af Kirsten Jönsson, at kommunen havde sparet en livredder til vandgymnastikken, hvorfor det burde være billigere end tilfældet er i dag! Desværre kan vi ikke ændre det forhold, da det er en kommunal drevet virksomhed, vi køber denne ydelse af! Budgettet blev herefter taget til efterretning. Indkomne forslag Da der ikke var indkommet noget forslag, udgik dette punkt Valg Kasserer og 2 bestyrelsesmedlemmer, der vælges for 2 år ad gangen i ulige årstal! Henning Nielsen, kasserer, Jørn Jensby og Rene` Nielsen, bestyrelsesmedlemmer. Disse blev uden modkandidater valgt med applaus. Valg af diverse udvalg for et år: a. Gymnastik: Ruth Sejr Hansen

6 b. Let gymnastik: Jørn Jensby c. Rygtræning: Leif Carlsen d. Yoga: Lise Mattisson e. Tai Chi & Qi Gong: Henning Nielsen f. Bowling: Kurt Thinglev g. Vandgymnastik: Jørgen Arnull h. Line-Dance: Flemming og Aase Pedersen i. Krocket: Ib Larsen, Inger Westermann j. Krolf: Helge Eilersen k. Petanque: Inger Mendes l. Stavgang: Lise Saltoft, Hanne Gram m. Senior volley: Alex Wagner n. Cykling: Jens Hartmann, Poul Lorentsen, Bent Rasmussen Også her blev alle genvalgt med applaus! Valg af 2 revisorer samt 1 revisorsuppleant for et år a. revisorer: Hans Dræby, Kurt Thinglev b. revisorsuppleant: Jørgen Arnull Også her blev alle genvalgt med applaus! Valg af 5 delegerede foruden formanden samt 2 suppleanter til AIF`s hovedafdelings generalforsamling i maj. Traditionen tro fik bestyrelsen denne opgave, som de accepterede Eventuelt Bestyrelse og medlemmer havde fundet en anledning til at sige nogle pæne ord til formanden i forbindelse med hans fravær p.g.a. sin 75 års fødselsdag den 7. februar. Ud over talen, som Henning holdt, fik han et kroophold for 2 og en del flasker til at styrke sig på! Tak alle sammen sagde formanden til alle! Svend Knudsen bad om ordet og sagde, at man/forsamlingen burde vise større respekt for indlæg fra anden side, selvom de ikke var i overensstemmelse med flertallets opfattelse! Generalforsamlingen blev herefter lukket med tak til Jørgen Kruse for en god måde at lede denne på! Referent: Sim Krahl Således passeret: Jørgen Kruse

dirigent stemmetællere Bestyrelsens beretning: Det gode ved året vort 10 års jubilæum bygges et klubhus Det problemfyldte eller udfordrende ved året

dirigent stemmetællere Bestyrelsens beretning: Det gode ved året vort 10 års jubilæum bygges et klubhus Det problemfyldte eller udfordrende ved året 10. marts 2012 Referat af Senior Idræts generalforsamling fredag den 9. marts fra kl. 11.00 13.10 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 170 Efter en ostemad og blev de mange fremmødte budt velkommen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2013

Bestyrelsens beretning for 2013 Referat af Senior Idræts generalforsamling fredag den 7. marts fra kl. 11.00 12.55 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 160 Efter en ostemad eller spegepølsemad og en kop kaffe eller te blev de mange

Læs mere

dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vokseværk fortsatte i 2008 Udfordringerne har været at få plads

dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vokseværk fortsatte i 2008 Udfordringerne har været at få plads 8. marts 2009 Senior Idræts generalforsamling fredag den 6. marts fra kl. 11.00 12.55 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 160 Efter en ostemad, kaffe/te og en gammel dansk blev de mange fremmødte budt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 7. marts 2015 Referat af Senior Idræts 14. generalforsamling, fredag den 6. marts fra kr. 11.00 12.30, på Albertslund Stadion i hal A Antal deltagere: 176 Efter en ostemad eller spegepølsemad og en kop

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt 1 Albertslund Senior Idræt Referat fra den 15. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 11. marts 2016, kl. 11-13 på Albertslund Stadion Hal A Antal deltagere: 176 Særligt indbudte: Per Gustafsson,

Læs mere

Senior Idræt. Januar 2011. Rygtræning & Krolf. Hvad har de to aktiviteter at gøre med hinanden?

Senior Idræt. Januar 2011. Rygtræning & Krolf. Hvad har de to aktiviteter at gøre med hinanden? Senior Idræt STIFTET DEN 11. JUNI 2001 Januar 2011 Rygtræning & Krolf Hvad har de to aktiviteter at gøre med hinanden? Ikke andet end at det er de to nye tilbud, der er på programmet for forårssæsonen

Læs mere

Beretning Regnskab Budget Nutid og fremtid. Senior Idræt. Januar 2013

Beretning Regnskab Budget Nutid og fremtid. Senior Idræt. Januar 2013 2012 2013 Beretning Regnskab Budget Nutid og fremtid Senior Idræt Januar 2013 Senior Idræts generalforsamling fredag 8. marts kl. 11.00 på Stadion 2013 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere 2. a. formanden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Stemmeberettigede til stede: Bordtennis 3, Tennis 3 + 1 fuldmagt, Svømning 2, Badminton 3, Senior Idræts 6, Gymnastik

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2018 - SEPTEMBER 2019 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2018/2019 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2017 - SEPTEMBER 2018 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2017/2018 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2017-18 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Kom og få en gratis prøvetime. om det er noget for dig. Senior Idræts bestyrelse

Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Kom og få en gratis prøvetime. om det er noget for dig. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Januar Idræt 2019 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2018 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl i Klubhuset

Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl i Klubhuset Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl. 19 2016 i Klubhuset Alle afdelinger var repræsenteret bortset fra Cricket, der var forhindret. Der var 37 deltagere til generalforsamlingen

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2016-17 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Generalforsamling 9. marts 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 Regnskab 2017 og budget 2018 Bilag med holdene, holdledere og instruktører

Generalforsamling 9. marts 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 Regnskab 2017 og budget 2018 Bilag med holdene, holdledere og instruktører Generalforsamling 9. marts 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 Regnskab 2017 og budget 2018 Bilag med holdene, holdledere og instruktører 1 Idræt først og hyggeligt socialt samvær derefter Det er AIF

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Generalforsamling 15. marts 2019 Bestyrelsens beretning for 2018 Regnskab 2018 og budget 2019 Bilag med holdene, holdledere og instruktører

Generalforsamling 15. marts 2019 Bestyrelsens beretning for 2018 Regnskab 2018 og budget 2019 Bilag med holdene, holdledere og instruktører Generalforsamling 15. marts 2019 Bestyrelsens beretning for 2018 Regnskab 2018 og budget 2019 Bilag med holdene, holdledere og instruktører 1 Idræt først og hyggeligt socialt samvær derefter Det er AIF

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

10 år med Næst ved 10 år med Senio N r æ sm tv o e t d i on Senior Motion 2004-2014 2004-2014

10 år med Næst ved 10 år med Senio N r æ sm tv o e t d i on Senior Motion 2004-2014 2004-2014 10 år med Næstved 10 år med Senior Motion Næstved Senior Motion 2004-2014 2004-2014 Forord At en forening har bestået i 10 år kan vel næppe kaldes for et jubilæum, men derfor har man alligevel lov til

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 18. maj 2011 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 18. maj 2011 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 18. maj 2011 kl. 19.00 på Stadion. 24 til stede. 1) Valg af dirigent og 2 stemmetællere Michael Løgstrup foreslås son dirigent og vælges. 2 stemmetællere:

Læs mere

Generalforsamling 10. marts 2017 Bestyrelsens beretning for 2016 Regnskab 2016 og budget 2017

Generalforsamling 10. marts 2017 Bestyrelsens beretning for 2016 Regnskab 2016 og budget 2017 Generalforsamling 10. marts 2017 Bestyrelsens beretning for 2016 Regnskab 2016 og budget 2017 1 AIF s Senior Idræts generalforsamling fredag den 10. marts 2017, kl. 9.30 på Stadion Foreningen byder på

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2016-17 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Dart& Bowls. Senior Idræt. August 2014

Dart& Bowls. Senior Idræt. August 2014 Senior Idræt STIFTET DEN 11. JUNI 2001 August 2014 Dart& Bowls Du har nu mulighed for at spille Dart og Bowls i Toftekærhallen hver tirsdag fra kl. 15.00! Dart er kendt som en populær sport i de engelske

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort 117 medlemmer var fremmødte + 2 fuldmagter, hvilket var > 1/3 af det samlede medlemstal,

Læs mere

Referat fra FMF generalforsamling

Referat fra FMF generalforsamling Referat fra FMF generalforsamling Mødedato 06 juni 2018 Formanden bød velkommen til de fremmødte og takker Carsten Hansen og Odense Marcipan for rundvisning, traktement og for at Kreds Fyn kunne afholde

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Nyt fra

Indholdsfortegnelse. Nyt fra AIF s nye klubhus! AIF Senior Idræt er medlem af SIS, Senior Idræt Storkøbenhavn, der er associeret medlem af KFS, Københavns Firmasport, der er organiseret under Dansk Firmaidrætsforbund, Firmaidrætten.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Generalforsamlingen afholdtes på Den gamle Kro i Hornslet og der var 32 fremmødte. Formanden

Læs mere

Senior Idræt. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand Sim Krahl Lavager 14, 2620 Albertslund Tlf. 4364 6906. Mobil 4032 4364 sim.krahl@hotmail.com Sekretær & næstformand Ruth Sejr Hansen Vægtens Kvarter 13C, 2620 Albertslund

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017 AIF har ca. 3300 medlemmer ultimo 2016: Generalforsamlingen den 16. maj 2016 Dorthe Johansen, håndbold blev valgt til næstformand og Lars Jensen genvalgt til hovedkasserer. Hovedafdelingen har således

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 1. NAVN Foreningens navn er: Melby-Liseleje Idrætsforening (forkortet: MLI) med hjemsted i Halsnæs Kommune. 2. FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

VEDTÆGTER. Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune.

VEDTÆGTER. Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune. HORSENS KFUM IDRÆT VEDTÆGTER ' 1 Navn og hjemsted Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune. Horsens KFUM er stiftet den 17. september 1928 og sammenlagt med Birkeparken

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde onsdag den 13. marts 2013 i Glostrup Idrætspark fra kl. 12.00 15.20

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde onsdag den 13. marts 2013 i Glostrup Idrætspark fra kl. 12.00 15.20 Piktogram for 17. marts 2013 Senioridræt Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde onsdag den 13. marts 2013 i Glostrup Idrætspark fra kl. 12.00 15.20 Bestyrelsen: Flemming Mortensen,

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde tirsdag den 13. marts 2012 på Albertslund Stadion fra kl. 12.00 14.50

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde tirsdag den 13. marts 2012 på Albertslund Stadion fra kl. 12.00 14.50 Piktogram for 15. marts 2012 Senioridræt Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde tirsdag den 13. marts 2012 på Albertslund Stadion fra kl. 12.00 14.50 Bestyrelsen: Flemming Mortensen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S.

Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S. Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S. Fremmødt: Lene Persson, Ruth Petersen, Hans Larsen, Åshild Videsen, Leo Sørensen samt 122

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde mandag den 14. marts 2011 på Albertslund Stadion fra kl. 12.30 15.

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde mandag den 14. marts 2011 på Albertslund Stadion fra kl. 12.30 15. Piktogram for 16. marts 2011 Senioridræt Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde mandag den 14. marts 2011 på Albertslund Stadion fra kl. 12.30 15.40 Bestyrelsen: Flemming Mortensen,

Læs mere