Hjælp dine kunder til en fremtidssikker digital transformation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hjælp dine kunder til en fremtidssikker digital transformation"

Transkript

1 Guide Hjælp dine kunder til en fremtidssikker digital transformation IT-leverandørens guide til en hyperforbundet verden

2 Introduktion Analysefi rmaet Gartner forudser, at 80 procent af alle virksomheder vil have lukket deres traditionelle, interne datacenter i 2025, imod kun 10 procent i dag. I stedet vil virksomhederne fl ytte deres infrastruktur til cloud og colocation. Flytningen fra on-premise til cloud er i gang og mange virksomheder efterspørger hybride cloud-løsninger for at opnå den fl eksibilitet og skalerbarhed, som en cloudløsning giver, kombineret med høj datasikkerhed i en privat infrastruktur. Når fl ere og fl ere virksomheder vælger hybride cloudløsninger, opstår der nye udfordringer og behov, der skal håndteres. I denne guide ser vi nærmere på de udfordringer, der opstår og hvordan IT-serviceudbydere kan hjælpe virksomhederne i deres digitale transformation og samtidig opnå nye forretningsmuligheder og partnerskaber ved at benytte det digitale økosystem, der fi ndes i hyperforbundne colocation datacentre. Med denne guide ønsker vi at hjælpe dig som IT-serviceudbyder og systemintegrator til at opnå nye forretningsmuligheder med colocation og multi cloud. God fornøjelse med læsningen! Multi cloud- og hybridmiljøer stiller store krav til hurtig og sikker opkobling.

3 Fire udfordringer, du bør holde øje med, når IT-miljøet forandres Store krav til transformation i en stadigt mere forbundet verden 1 2 Multi Cloud øger sikkerhedskravene I dagens digitale landskab er de rette partnerskaber og interaktionen mellem dem afgørende. Flere og flere tjeneste- og outsourcingudbydere forstår mulighederne i denne udvikling og vigtigheden af interkonnektivitet mellem cloud platforme og it-miljøer. Udvalget af cloudtjenester er gået fra enkle applikationer og tjenester til hele systemer og IT-miljøer i takt med, at kravene øges. IT-tjenesteudbydere er nødt til at udbygge deres portefølje og sikre indbyrdes forbindelse mellem deres private clouds og andre cloud-udbydere for at bevare konkurrenceevnen. I dag har mange kunder behov for en kombination af cloudtjenester, egne løsninger og tredjepartsintegrationer, som skal arbejde sammen og være tilgængelige på opkoblede enheder. Flere virksomheder vælger en multi cloud-strategi. Hele 59 procent bruger to til seks forskellige cloudmiljøer ifølge en undersøgelse fra Right Scale. Det stiller også helt nye krav til sikkerheden, og hvordan man er forbundet til cloudplatforme. En af grundene til de stigende sikkerhedsudfordringer er, at virksomhederne vælger én cloudapplikation ad gangen uden at have en overordnet strategi. Hver afdeling får sin egen løsning. Det gør sikkerhedsbilledet ekstra komplekst, og der er grund til at tro, at vi kun har set starten på denne udvikling af ustrukturerede multi cloud- og hybridstrukturer. Som udbyder af IT-tjenester og systemintegration bliver opgaven derfor ofte at hjælpe kunderne med at navigere i dette nye sikkerhedslandskab og orkestrere en stadigt mere kompleks IT-infrastruktur af multi cloud- og hybridløsninger. 59% Hele 59 procent bruger to til seks forskellige cloudmiljøer ifølge en undersøgelse fra Right Scale. Det stiller også helt nye krav til sikkerheden, og hvordan man er forbundet til cloud.

4 Fire udfordringer, du bør holde øje med, når IT-miljøet forandres Fremtiden er hybrid IT og 3 tjenester som en service 4 Usikkerhed om fremtidens IT stiller nye krav til leveringsstrategien En lang række egenudviklede og forretningskritiske systemer kan ikke fl yttes til cloud og skal derfor fortsat håndteres i et lokalt datacenter. I nogle tilfælde sætter lovgivning, regler eller virksomhedens compliance-politik også grænser for migrering til cloud. I dag resulterer rejsen mod cloud ofte i en blanding af private cloud-løsninger, offentlige clouds, datacentre og forskellige SaaS-løsninger i et kompliceret økosystem. Derfor er det vigtigt, at beslutningerne baserer sig på en gennemtænkt strategi, der også tager hensyn til virksomhedens lokale systemer, og hvordan disse skal fungere sammen med den øvrige infrastruktur i forskellige clouds. Brugerkravene til en fejlfri leverance stiller stadigt stigende krav til distributionen. I et hybridt multi cloud-miljø vil forbindelserne til og mellem de forskellige forskellige clouds og andre IT-tjenester være afgørende for at kunne levere en perfekt brugeroplevelse. Kommunikation og indbyrdes forbindelse mellem forskellige platforme og cloud-udbydere vil være afgørende brikker i puslespillet, når man vil opnå succes i konkurrencen. I et fremtidigt hybridt IT-miljø bliver leveringsstrategien stadigt vigtigere for at kunne opfylde kravene om økonomisk fordelagtige og fleksible løsninger. Det er en af grundene til, at behovet for neutral colocation med digitale økosystemer er vokset. I dag resulterer rejsen mod cloud ofte i en blanding af private clouds, offentlige clouds, datacentre og forskellige SaaS-løsninger i et kompliceret økosystem.

5 Cloudmodellen skal gentænkes fra bunden nye muligheder med hybrid IT Find den rigtige kombination af platforme og IT-miljøer baseret på din kundes behov Kombinationen af cloudløsninger og lokale systemer bestemmes ud fra hver enkelt virksomheds særlige behov og aktiviteter. Selvom de store cloududbydere taler om en cloud fi rst-strategi som mange virksomheder gerne vil tage til sig ender de ofte med en kombination af cloud og lokale løsninger. Hver strategi og teknologi har sine fordele og ulemper og giver muligheder for udvikling og integration. Med den rette blanding af platform, IT-miljø og colocation er det muligt at skabe en fl eksibel, skalerbar og fremtidssikker infrastruktur. Software som tjeneste (SaaS) er ofte en offentlig cloudtjeneste, som er hurtig at implementere, fordi cloud-udbyderen håndterer og ejer den software, der lejes ud som en tjeneste. Der er gode muligheder for at spare på omkostningerne, men med risiko for at blive låst til en leverandør og vanskeligheder med at implementere kundespecifikke løsninger. Platform som en tjeneste (PaaS) er en tjeneste, hvor operativsystemer og databaser leveres af cloud-udbyderen. Kunden er ansvarlig for applikationen, der installeres. Det giver kunden mulighed for at fokusere på sin applikation i stedet for på platformen. Der er risiko for lock-in, hvis kunden begynder at bruge udbyderspecifi kke værktøjer og funktioner. Infrastruktur som en tjeneste (IaaS) er en funktionelt nedskaleret cloudtjeneste, der leverer virtuelle maskiner (VM). Operativsystemer og applikationer virtualiseres og flyttes til IaaS-miljøet. Derefter er kunden ansvarlig for opdatering af hele systemet. IaaS og PaaS er to eksempler på private clouds, der håndteres af den lokale IT-afdeling eller via outsourcing. Colocation - Datacenter as a service (DCaaS) er ikke i sig selv en cloudtjeneste, men kan spille en central rolle i hybridløsningen. Et neutralt datacenter kan gøre det muligt for private og offentlige cloudmiljøer at kommunikere og kobles effektivt sammen med de systemer, der af forskellige grunde ikke er migreret til cloud. Det kan også hjælpe dine kunder med at klare de nye, mere komplekse sikkerhedsudfordringer, der opstår med multi cloud- og hybridløsninger.

6 Cloudmodellen skal gentænkes fra bunden nye muligheder med hybrid IT Nye forretningsmuligheder i et hybridt IT-miljø Med hybrid IT kan man finde nye kombinationer af løsninger og tilbud til kunderne. Det åbner også nye forretningsmuligheder for dig som IT-tjenesteudbyder og systemintegrator. I et hybridmiljø kan du lave mere fleksible løsninger til dine kunder. Et neutralt datacenter, der er specielt tilpasset til effektiv og sikker interkonnektivitet kan hjælpe dig med at sikre dine kundeleverancer og bidrage til en skalerbar og tilpasset IT-arkitektur, der er bedre forberedt på fremtidens behov. Samtidig får kunden en god forbindelse mellem de forretningskritiske On-premisesystemer og de cloudbaserede applikationer. Nye forretningsmuligheder opstår hurtigt gennem samarbejde med andre tjenesteudbydere i datacenterets community. Invester i bæredygtige digitale tjenester Ved at bygge sine IT-services i et colocation datacenter får du et grønt stempel fra dag et. Vær opmærksom på om colocationudbyderen bruger 100% grøn strøm og lever op til de højeste industristandarder. Samtidig er det vigtigt, at colocationudbyderen arbejder med bæredygtigt design samt løbende forbedrer sin PUE.

7 En placering i samme datacenter som clouden imødekommer fremtidens behov Kom tættere på cloud Når du placerer dine kunder i det samme datacenter som de globale cloud-platforme og lokale cloud-løsninger får du og dine kunder et Point of Presence og dermed en konkurrencemæssig fordel. Data kan nemt fl yttes mellem lokale systemer og cloud gennem en dedikeret forbindelse, og du har kontrol over dine data hele vejen. CloudConnect Ved at anvende en skræddersyet service, som Cloud Connect, kan du tilbyde dine kunder private forbindelser til en eller flere cloud-udbydere. Cloud Connect giver sikre VLAN forbindelser med høj ydeevne til flere clouds, såsom Microsoft Azure, Oracle Cloud Infrastructure, Google Cloud Platform, IBM Cloud og Amazon Web Services fra en enkelt fysisk forbindelse.

8 Hvordan kan moderne colocation opfylde dine kunders fremtidige behov? Den rigtige kombination af IT-miljø, interkonnektivitet og samspil Flere og fl ere virksomheder ser fordelene ved colocation. Ikke kun som et skalerbart og sikkert alternativ til at investere i sit eget datacenter, men i højere grad på grund af de muligheder, der er for at forbinde lokale it-miljøer til cloud og netværk i samme datacenter. Ud over mere indlysende tjenester, herunder fysisk serverplads, elforsyning, køling, aktivt samarbejde omkring bæredygtighed og høj kvalitet, får du og dine kunder med et forbundet, udbyderneutralt datacenter hos Interxion også adgang til: Cloud Connect platform en skræddersyet platform til tjenesteudbydere, der gør det nemt at håndtere private direkte forbindelser til en eller flere cloud-platforme gennem særlige VLAN-forbindelser med høj ydeevne og sikkerhed. Cross Connect en sikker måde til at udveksle trafik med andre virksomheder og netværk i datacenteret med minimale svartider og et centraliseret Meet-Me-Room (MMR). Internet Exchange Point (IXP) et internethub og en vigtig hjørnesten for udveksling af data mellem forskellige internet- og indholdsudbydere. Med Internet Exchange kan du udveksle trafik direkte med indholdstjenester gennem peering. Disse kommunikationstjenester er vigtige for at skabe en effektiv, sikker og pålidelig hybridløsning.

9 Hjælp dine kunder i forandringsprocessen lav mere forretning Få styr på drivkræfterne Med neutral, hyperforbundet colocation kan du hjælpe dine kunder med at tage større skridt i deres digitale transformation og hjælpe dem med at opnå et fleksibelt og fremtidssikkert set-up. For dig kan det også være et middel til at udvide din egen portefølje af tjenester. Den enkelte virksomhed mangler ofte ressourcer og kompetencer til at håndtere det hele selv. I stedet henvender de sig til dig som IT-tjenesteudbyder for at få støtte til deres forandringsproces. Der er der mulighed for at tilbyde avancerede løsninger med neutral colocation ved at udnytte tredjepartstjenester hos leverandører inden for datacenterfællesskabet. På den måde kan du udvikle dit tilbud efter kundernes behov og orkestrere et nyt, hybridt IT-miljø. Akkurat som dine kunder kan du som tjenesteudbyder også drage nytte af colocation til de systemer og det IT-miljø, du selv driver. Hvis du f.eks. selv tilbyder en privat cloud-løsning, kan dine kunder nemt placeres i nærhed til denne. Vælg en leveringsmodel, der opfylder kundens fremtidige behov Ingen kan med sikkerhed vide, hvordan IT-behovene kommer til at se ud i fremtiden, men vi ved, at tempoet i forandringerne og behovet for flere forbindelser til nye tjenesteudbydere og hurtig forbindelse mellem systemerne vil accelerere. Det er derfor vigtigt at vælge en samlet løsning, der er så fleksibel og tilpasningsegnet som muligt. Du kan hjælpe kunden med at finde den rigtige løsning ved at sammenligne forskellige omkostnings- og leveringsmodeller ud fra valget af IT-platforme, både on-premise og gennem cloud. Strategien skal give plads til tilpasning for at opfylde nye behov uden større revideringer. gärna bildförslag

10 Tre gode grunde til at vælge colocation som en del af IT-strategien Bedre redundans og højere ydeevne i løsningerne Et større datacenter, hvor mange virksomheders IT-miljøer er samlet, har ressourcer til at sikre en god redundans. Det gælder både strømforsyning, køling, ventilation, og adgang til sikre opkoblinger og netværksadgang. Oppetid og serviceniveauer garanteres af SLA er, hvor der er ressourcer til opgradering og overvågning af interne og eksterne netværk. Det samme gælder initiativer inden for bæredygtighed og effektiv udnyttelse af ressourcerne. Systemovervågningen forenkles også, fordi der er dedikeret personale i datacenteret til at arbejde med den overordnede infrastruktur. Høj sikkerhed, fleksibilitet og vedvarende kontrol I et førsteklasses datacenter er procedurerne certificerede og kontrolleres af eksterne revisorer. Der skal også være flere lag af fysisk sikkerhed, der både sikrer adgangen til anlægget, serverrum og adgang til servermiljøer. Strenge sikkerhedsrutiner med sikkerhedspersonale døgnet rundt bidrager til, at kunderne får adgang til og kontrol over deres IT-miljø i seperate lokaler. Samtidig bliver det særdeles fleksibelt for både dig og dine kunder, fordi I kun betaler for den anvendte kapacitet og nemt kan skalere op eller ned efter behov. Direkte forbindelser til dataudveksling Konnektivitet er kernen i neutral colocation og en af de store merværdier i dagens digitale forretningsklima. Forskellige direkte forbindelsesmuligheder, som cross connects til samarbejde inden for datacenteret gennem et Meet-me-room betyder, at nogle kunder vælger placering i et datacenter for at være i tæt proximity eller nærhed til andre kunder, som de ønsker at udveksle data med.

11 Om Interxion Operational Excellence, Konnektivitet, Interessefællesskaber Fleksible cloud- og netværksneutrale datacentertjenester er kernen i vores forretning. Vi hjælper dig og din virksomhed med at sikre det rette fundament for jeres cloudløsninger, øge rækkevidden og blive forbundet til nye markeder med tjenester som blandt andet Cloud Connect, Cross Connect samt via et udvidet samarbejde med førende internet exchanges. Hos Interxion har vi mere end 20 års erfaring med at drive datacentre og høje tekniske kompetencer. Vi driver mere end 50 datacentre i 13 europæiske byer, hvilket mange virksomheder ser som en let vej til ekspansion i Europa. Vores nordiske datacentre ligger i Stockholm og København. Et bæredygtigt datacenter 100 procent af Interxions energi kommer fra vedvarende energikilder. Siden 2015 har Interxion Danmark benyttet et unikt grundvandskølesystem. Vi har varmevekslere, som er forbundet til fjernvarmenettet, og bidrager på den måde til opvarmning af tusindvis af lejligheder i Stockholmsområdet. Vi arbejder aktivt for intelligente energiindkøb og laver løbende forbedringer af energieffektiviteten og belastningsstyring i vores kraftanlæg (Power Usage Effectiveness). For mere information besøg Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om, hvordan vi som strategisk partner hjælper IT-tjenesteudbydere og deres kunder med det rette fundament for den digitale transformation. Mail: nordic@interxion.com Følg os på sociale medier Interxion Danmark ApS Industriparken 20A DK Ballerup

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

KLAR, PARAT, CLOUD? 27. september 2018

KLAR, PARAT, CLOUD? 27. september 2018 KLAR, PARAT, CLOUD? 27. september 2018 CENTRALE BEGREBER OG SERVICES Private cloud on premise Et datacenter hos en leverandør. Eventuelt bundet sammen med et backup datacenter hos den samme leverandør

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Skyen som platform. En guide til små og mellemstore virksomheder

Skyen som platform. En guide til små og mellemstore virksomheder Skyen som platform En guide til små og mellemstore virksomheder Efterhånden som skyen udvikler sig fra grundlæggende onlinesoftware til en fuld platform til virksomheder, kan den give din virksomhed mulighed

Læs mere

MIGRERING TIL ORACLE CLOUD:

MIGRERING TIL ORACLE CLOUD: WHITE PAPER MIGRERING TIL ORACLE CLOUD: Trin-for-trin vejledning Hvordan du kan migrere dine arbejdsprocesser til Oracle Cloud på en rettidig, omkostningseffektiv og velfungerende måde. Cloud Departures

Læs mere

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB Det er Web Services, der rejser sig fra støvet efter Dot Com boblens brag. INTRODUKTION Dette dokument beskriver forslag til fire moduler, hvis formål

Læs mere

Microservices. Hvad er det og hvordan kommer du i gang?

Microservices. Hvad er det og hvordan kommer du i gang? Microservices Hvad er det og hvordan kommer du i gang? Introduktion til Microservices Softwareudvikling Historie Softwarearkitektur Mentoring 10 konsulenter Bezos befaling All teams will henceforth expose

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.7

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.7 Side 1 af 6 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 3 2.1. LØSNINGEN... 3 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. NETVÆRK... 4 2.4. STORAGE-INFRASTRUKTUR... 4 3. TILLÆGSYDELSER... 5 4. FORUDSÆTNINGER...

Læs mere

Cloud og it-sikkerhedsudfordringerne: Dansk Automationsselskab

Cloud og it-sikkerhedsudfordringerne: Dansk Automationsselskab Cloud og it-sikkerhedsudfordringerne: Dansk Automationsselskab Carsten Jørgensen 7 marts 2012 Carsten Jørgensen 1999 2001 2006 2009 2011 CloudSecurity.dk Falck 2012 Falck 2011 Emergency Assistance Healthcare

Læs mere

NOVAX One. Overlad ansvaret til os

NOVAX One. Overlad ansvaret til os NOVAX One Overlad ansvaret til os NOVAX One vi tager ansvaret for jeres datasikkerhed Undgå tidskrævende og besværlig planlægning Med NOVAX One, en browserbaseret løsning fra NOVAX, slipper I for arbejdet

Læs mere

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES ColumbusCare DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES At vælge at implementere det rigtige software til at drive din virksomhed er kun en del af din udfordring. PERSONLIG SUPPORT TIL

Læs mere

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact More than 3500 projects In control of 55 petabyte data 450 certified consultants More than 1.5M euro in training per year 55 PB,

Læs mere

Hvad er cloud computing?

Hvad er cloud computing? Hvad er cloud computing? Carsten Jørgensen cjo@devoteam.dk Devoteam Consulting COPYRIGHT 11/05/2010 Architecture & Information Simplificering af it og effektiv it til forretningen Business Intelligence

Læs mere

Outsource bekymringerne: - men hvordan gør du det? København, den 4. november 2014

Outsource bekymringerne: - men hvordan gør du det? København, den 4. november 2014 Outsource bekymringerne: - men hvordan gør du det? København, den 4. november 2014 Cloud bliver stort Men hvad er det? IT chefen kigger mod skyen, men holder benene på jorden - GlobalConnects cloud survey

Læs mere

Everything-as-a-Service. Afdelingsdirektør, Poul Bærentsen

Everything-as-a-Service. Afdelingsdirektør, Poul Bærentsen Everything-as-a-Service Afdelingsdirektør, Poul Bærentsen Agenda Atea s rejse Hvorfor ændrer IT sig til services? as-a-service tilgangen Den fremtidige it-leverance Markedstrends Atea EaaS vi skaber overblikket

Læs mere

as a Service Dynamisk infrastruktur

as a Service Dynamisk infrastruktur Dynamisk infrastruktur Vi bygger dynamisk infrastruktur...... og holder den kørende Om jeres it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål

Læs mere

Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet

Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet Væsentlige iagttagelser: Hvad driver moderne virksomheder til at gennemgå en digital transformation? Hvordan kan BPM-værktøjer hjælpe digitale

Læs mere

SKI årsmøde 2017 Outsourcing i praksis Cloud cases. Gorm Priem, 2. marts 2017

SKI årsmøde 2017 Outsourcing i praksis Cloud cases. Gorm Priem, 2. marts 2017 SKI årsmøde 2017 Outsourcing i praksis Cloud cases Gorm Priem, 2. marts 2017 Agenda Kort om ProActive Intro til cases it outsourcing med fokus på skyen Greve Kommune Hjemmeværnet Erfaringer Gartner 2016

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

EU-udbud af WAN infrastruktur

EU-udbud af WAN infrastruktur EU-udbud af WAN infrastruktur Bilag 2 Kundens IT-Miljø Side 1 af 6 Indhold 1.1 Formål... 3 1.2 Driftscentre i Kundens IT-Miljø... 3 1.3 Specifikation af Kundens netværksopbygning... 3 1.4 Arkitektur...

Læs mere

NetNordic 365. Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT

NetNordic 365. Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT 365 Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT At være kundens «Best Companion» forpligter Det indebærer blandt andet at vi tilbyder «best-of-breed» løsninger

Læs mere

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse QUICK GUIDE IT-chef - skab forandring og indflydelse I disse dage gennemgår mange organisationer store forandringer, fordi måden at drive forretning på har ændret sig markant. Konkurrencen er stigende

Læs mere

Driftsudkast. OS2faktor

Driftsudkast. OS2faktor Driftsudkast OS2faktor 1 Terminologi I dette aftaledokument har nedenstående ord følgende betydning. Leverandøren Kunden Løsningen betegner Digital Identity betegner OS2 fællesskabet omkring OS2faktor

Læs mere

BLIV PILOT I SKYEN INDHOLD I ONE LØSNINGER TIL FRONTLØBERNE GIV DIN IT-STRATEGI LUFT UNDER VINGERNE FORSTÅ CLOUD COMPUTING BLIV MERE EFFEKTIV

BLIV PILOT I SKYEN INDHOLD I ONE LØSNINGER TIL FRONTLØBERNE GIV DIN IT-STRATEGI LUFT UNDER VINGERNE FORSTÅ CLOUD COMPUTING BLIV MERE EFFEKTIV 2011 NUMMER 15 LØSNINGER TIL FRONTLØBERNE INDHOLD I ONE GIV DIN IT-STRATEGI LUFT UNDER VINGERNE Udnyt alt det, som cloud computing kan tilbyde dig FORSTÅ CLOUD COMPUTING Omkostningseffektive, tilgængelige

Læs mere

EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER. F-Secure Radar

EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER. F-Secure Radar EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER F-Secure Radar 48% flere sikkerhedshændelser 1 22,000,000 42,000,000 TRUSLEN ER VIRKELIG Hackerne giver ikke op. Truslen mod jeres virksomheds it-sikkerhed

Læs mere

4 sekunder. 20 sekunder. 1-3 timer. 14% hurtigere. 5-6% bagud. 30/70 split. Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea

4 sekunder. 20 sekunder. 1-3 timer. 14% hurtigere. 5-6% bagud. 30/70 split. Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea 4 sekunder 1-3 timer 20 sekunder 14% hurtigere 5-6% bagud 30/70 split Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea Emnerne jeg vil tale om Brændende platforme versus brændende ambitioner

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed visamlertrådene ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning ansvarlighed én leverandør, der samler trådene og skaber synergi De fleste ved, at der kan være meget at spare ved at samle

Læs mere

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA ORGANISATION FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund med knap 200.000 medlemmer. "Cohaesio - en del af Sentia Denmark er blevet valgt på grund

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

De nye standarder for kundeengagement

De nye standarder for kundeengagement De nye standarder for kundeengagement : Sammenfattende rapport April 2015 www.decisioningvision.com Indledning Hvordan kan du vide, om din forretningsmodel er velegnet i dag, og om fem år? Den teknologiske

Læs mere

IT Infrastruktur. Nu en broget affære? KENN BACH THOMSEN KEYACCOUNT MANAGER BFIH CERTIFICERET IT-HOSTING PARTNER ÅRETS HOSTING PARTNER HOS MICROSOFT

IT Infrastruktur. Nu en broget affære? KENN BACH THOMSEN KEYACCOUNT MANAGER BFIH CERTIFICERET IT-HOSTING PARTNER ÅRETS HOSTING PARTNER HOS MICROSOFT IT Infrastruktur Nu en broget affære? KENN BACH THOMSEN KEYACCOUNT MANAGER 1 ÅRETS HOSTING PARTNER HOS MICROSOFT 31-01-2014 Lidt om min baggrund 2000: Telefonsupport hos Symantec i Holland 2000-2003: Webmaster

Læs mere

Cloud Failover Appliance

Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance (CFA) er en enterprise-grads Disaster Recovery løsning, der genopretter systemer og applikationer på minutter - uden al hardwaren og kompleksiten. Med

Læs mere

Internethandel en Oversigt. Hvordan kan infrastrukturen se ud på en Internethandelsløsning? Internet Butik. Internet Salgsafdeling

Internethandel en Oversigt. Hvordan kan infrastrukturen se ud på en Internethandelsløsning? Internet Butik. Internet Salgsafdeling Internethandel en Oversigt Når man overvejer internet handel skal man først beslutte sig for om man ønsker at åbne en butik, hvor alle har adgang eller, om man ønsker at åbne en salgsafdeling uden for

Læs mere

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services "Transforming your business" Canon Business Services I et landskab, hvor kundeadfærden hele tiden ændrer sig, ændrer det også den måde, virksomheder arbejder på, samt hvordan de

Læs mere

Cloud revolutionerer udviklingen af it-løsninger hos Danmarks Miljøportal

Cloud revolutionerer udviklingen af it-løsninger hos Danmarks Miljøportal Cloud revolutionerer udviklingen af it-løsninger hos Danmarks Miljøportal Danmarks Miljøportal er en fællesoffentlig platform, som har til formål at sikre et ensartet og ajourført datagrundlag på miljøområdet.

Læs mere

sikre dataforbindelser når det skal fungere

sikre dataforbindelser når det skal fungere sikre dataforbindelser når det skal fungere Robust, sikkert og redundant Nu og i fremtiden Hos Net1 ønsker vi, at alle virksomheder, uanset branche eller geografisk placering, skal have adgang til sikker

Læs mere

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012 January 2012 3. årgang, nummer 1 Harmoni Med SAP PI Når tingene går op i en højere enhed Godt nytår! Vi er kommet ind i 2012 med fuld fart, og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med kunder og

Læs mere

Security & Risk Management Summit

Security & Risk Management Summit Security & Risk Management Summit Hvor og hvornår skaber Managed Security Services værdi? Business Development Manager Martin Jæger Søborg, 6. november 2014 DUBEX SECURITY & RISK MANAGEMENT SUMMIT 2014

Læs mere

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Hvornår er dit ERP-system dødt? Hvornår er dit ERP-system dødt? Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på, hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide. Hvornår er dit ERP-system dødt? At

Læs mere

Copyright SaaS-it Consult 2011. Er Cloud Computing blot en hype eller repræsenterer det virkelig værdi? Teknologisk Institut 13.

Copyright SaaS-it Consult 2011. Er Cloud Computing blot en hype eller repræsenterer det virkelig værdi? Teknologisk Institut 13. Er Cloud Computing blot en hype eller repræsenterer det virkelig værdi? Teknologisk Institut 13. september, 2011 Cloud Computing & SaaS Hvor er vi på vej hen? Agenda Definitioner The SaaS-it Evolution

Læs mere

Miljøet i Skyen - DMPs erfaringer med Cloud Jesper Nørmark Hede, CTO, Danmarks Miljøportal Nils Høgsted, sekretariatsleder, Danmarks Miljøportal

Miljøet i Skyen - DMPs erfaringer med Cloud Jesper Nørmark Hede, CTO, Danmarks Miljøportal Nils Høgsted, sekretariatsleder, Danmarks Miljøportal Miljøet i Skyen - DMPs erfaringer med Cloud Jesper Nørmark Hede, CTO, Danmarks Miljøportal Nils Høgsted, sekretariatsleder, Danmarks Miljøportal Fællesoffentlig Data og Arkitektur, 23. april 2018 2 Dagsorden

Læs mere

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise?

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på. Cloud vs. on-premise Et af de helt store spørgsmål

Læs mere

Sådan bygger vi. dit datacenter

Sådan bygger vi. dit datacenter Sådan bygger vi dit datacenter Hvordan håndterer vi den nye it-boble? Den nye it-boble er ved at briste. Denne gang handler det om eksploderende datamængder, nye krav fra brugerne og ukonsoliderede servere,

Læs mere

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris.

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris. STRATEGI 2020 I JN Data har vi lanceret en strategi med et kommercielt sigte. Med strategien har vi en klar ambition om, at vi i 2020 er en one stop shop for vores kunder. Det betyder, at vi finder vi

Læs mere

BYGGERIET 2035 EN FORESIGHT-ANALYSE FRI ÅRSMØDE /03/2018

BYGGERIET 2035 EN FORESIGHT-ANALYSE FRI ÅRSMØDE /03/2018 BYGGERIET 2035 EN FORESIGHT-ANALYSE FRI ÅRSMØDE 01.03.2018 AGENDA 1. Formål og tilgang til analysen 2. Overordnede megatrends 3. Vigtige sikre drivkræfter 4. Vigtige usikre drivkræfter og mulige udfaldsrum

Læs mere

MANAGED PRIVATE CLOUD SIKKER OG ENKEL IT-DRIFT

MANAGED PRIVATE CLOUD SIKKER OG ENKEL IT-DRIFT I samarbejde med PRODUCT BRIEF MANAGED PRIVATE CLOUD SIKKER OG ENKEL IT-DRIFT Vi hjælper kunder med deres forretning og IT ved at levere kompromisløs kvalitet BEHOV FOR AT NYTÆNKE IT-DRIFT HURTIG OMSTILLING

Læs mere

Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer

Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer INDLÆG 13 : DYNAMICS AX Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer Tonny Bybæk, Lau Bøgelund Larsen Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer

Læs mere

Velkommen. Vi tilpasser løsningerne til din virksomheds behov

Velkommen. Vi tilpasser løsningerne til din virksomheds behov Velkommen Vi tilpasser løsningerne til din virksomheds behov Vi glæder os til samarbejdet Kort om Hostnordic Tak fordi du har valgt en løsning ved Hostnordic. Det er vi rigtig glade for, og vi glæder os

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.6

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.6 Side 1 af 8 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 3 2.1. LØSNINGEN... 3 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. NETVÆRK... 4 2.4. SAN-INFRASTRUKTUR... 5 2.5. VSPHERE... 5 3. TILLÆGSYDELSER...

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.5

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.5 Side 1 af 11 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 4 2.1. LØSNINGEN... 4 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. BLADE-SERVERNE... 5 2.4. NETVÆRK... 5 2.5. SAN-INFRASTRUKTUR... 5 2.6. VCENTER...

Læs mere

Energy Operation skræddersyet hosted løsning til energioptimering. Jens Ellevang Energi Management Konsulent

Energy Operation skræddersyet hosted løsning til energioptimering. Jens Ellevang Energi Management Konsulent Energy Operation skræddersyet hosted løsning til energioptimering Jens Ellevang Energi Management Konsulent Emne Schneider Electric Danmark A/S - Name Date 2 Fra energidata til energi management Har du

Læs mere

DBC Strategi 2017. DBC har nye udfordringer i de kommende år

DBC Strategi 2017. DBC har nye udfordringer i de kommende år DBC Strategi 2017 DBC har nye udfordringer i de kommende år Digital transition er stadig det grundvilkår, der bestemmer DBC s strategi. Også i de kommende år. Med alt hvad det indebærer med teknologi,

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 3 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Indhold Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma,

Læs mere

AU S IT-ORGANISATION OM 5 ÅR

AU S IT-ORGANISATION OM 5 ÅR AU S IT-ORGANISATION OM 5 ÅR Økosystemer, robotics, cloud, data, Artifical intelligence, Virtual reality, Augmented Reality, machine learning, nye forretningsmodeller (og alt det vi endnu ikke kender).

Læs mere

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

Fordele og ulemper ved ERP-systemer Fordele og ulemper ved ERP-systemer Vi har sammenlignet tre af de mest populære ERPsystemer herhjemme, så du kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed. Fordele og ulemper ved ERP-systemer At udvælge

Læs mere

BLIV KLÆDT PÅ MED CLOUD COMPUTING. SE, HVORDAN CLOUD COMPUTING KAN UDVIKLE DIN FORRETNING.

BLIV KLÆDT PÅ MED CLOUD COMPUTING. SE, HVORDAN CLOUD COMPUTING KAN UDVIKLE DIN FORRETNING. BLIV KLÆDT PÅ MED CLOUD COMPUTING. SE, HVORDAN CLOUD COMPUTING KAN UDVIKLE DIN FORRETNING. Cloud computing er nok så meget et paradigmeskift inden for datacenter- og it-administration, som det er en kulmination

Læs mere

BOARD OFFICE white paper

BOARD OFFICE white paper white paper Bestyrelsesportal med sikker administration af alt arbejdsmateriale. Indhold 1. Introduktion... s.3 2. Hosting... s.4 3. Kryptering... s.4 4. Certifikater... s.5 5. Backup... s.5 6. Udvikling...

Læs mere

SolarEdge. System til distribueret energiopsamling i solcelleanlæg. Firma introduktion 2012

SolarEdge. System til distribueret energiopsamling i solcelleanlæg. Firma introduktion 2012 SolarEdge System til distribueret energiopsamling i solcelleanlæg Firma introduktion 2012 SolarEdge visionen At være den førende leverandør af modul-niveau elektronik for solcelle industrien. At øge tempoet

Læs mere

DEN DIGITALE MOTORVEJ

DEN DIGITALE MOTORVEJ PWC - Regnskabskonference DEN DIGITALE MOTORVEJ SUSANNE NORDENBÆK, DIREKTØR BUSINESS ESBJERG #ESBJERG MEANS BUSINESS 1 Indhold DATAREVOLUTIONEN ER OVER OS UDVIKLINGEN AF DEN GLOBALE CONNECTIVITY DATACENTRE

Læs mere

spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud

spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud 30 spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud 1) Hvad er CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud? Dassault Systèmes har investeret betydelige ressourcer i at udvikle en Cloud platform til Product Lifecycle

Læs mere

IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY

IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY SELVSTÆNDIGE KONSULENTER - FÅ DET PERFEKTE MATCH TIL DIT PROJEKT, HER OG NU IT er et omdrejningspunkt i mange forretningsprocesser og behovene ændrer

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma, der

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Vi har etableret et brancheledende informationssikkerhedsprogram. vores kunder den bedste beskyttelse og højeste grad af tillid.

Vi har etableret et brancheledende informationssikkerhedsprogram. vores kunder den bedste beskyttelse og højeste grad af tillid. Som hostingleverandør er vores vigtigste sikkerhedsopgave at passe godt på dine data og sørge for, at du til enhver tid lever op til sikkerhedskravene fra dine kunder. Sikkerhed er derfor et område, som

Læs mere

Softwareserviceudbyder leverer rentabel løsning til digital forvaltning

Softwareserviceudbyder leverer rentabel løsning til digital forvaltning Windows Azure Kundeløsning Softwareserviceudbyder leverer rentabel løsning til digital forvaltning Oversigt Land: Indien Branche: It Kundeprofil leverer softwareproduktudviklingstjenester til virksomheder

Læs mere

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system?

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom og forberedt på inden du skifter. Hvad

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

Præsentation af Curanets sikringsmiljø

Præsentation af Curanets sikringsmiljø Præsentation af Curanets sikringsmiljø Version: 1.1 Dato: 1. marts 2018 Indholdsfortegnelse Indledning: side 3 Organisering af sikkerhed: side 3 Politikker, procedurer og standarder: side 3 Medarbejdersikkerhed:

Læs mere

Sådan skærer du toppen af

Sådan skærer du toppen af Sådan skærer du toppen af dine software udviklingsomkostninger BOOK ET MØDE OG VIND EN LÆKKER NÜVI GPS FRA GARMIN Tieto kan krydre dine softwareprojekter på nye måder Udover traditionel konsulentbistand

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

MÆSSIGE MULIGHEDER GIVER CLOUD COMPUTING

MÆSSIGE MULIGHEDER GIVER CLOUD COMPUTING HVILKE FORRETNINGS- MÆSSIGE MULIGHEDER GIVER CLOUD COMPUTING AGENDA Hvad er Cloud? Hvilke kundebehov forsøger Cloud at løse? Hvad er den samfundsmæssige betydning af Cloud? Hvad tilbyder Microsoft? Hvilke

Læs mere

SOLCELLEANLÆG SolarEdge Kummerowsvej 3 9400 Nørresundby Tlf.: (+45) 9631 2020 Fax.: (+45) 9631 2021 www.nordland.dk

SOLCELLEANLÆG SolarEdge Kummerowsvej 3 9400 Nørresundby Tlf.: (+45) 9631 2020 Fax.: (+45) 9631 2021 www.nordland.dk SOLCELLEANLÆG SolarEdge Kummerowsvej 3 9400 Nørresundby Tlf.: (+45) 9631 2020 Fax.: (+45) 9631 2021 www.nordland.dk Producer din egen strøm de næste mange år Reducer dit CO2-udslip Få en sikker og energirigtig

Læs mere

Professionel it-drift af din forretningsplatform

Professionel it-drift af din forretningsplatform Professionel it-drift af din forretningsplatform Din billet til it-afdelingens rejse fra costcenter til kraftcenter INVITATION TIL GRATIS KONFERENCE København, 2. juni Aarhus, 3. juni Tag kollegerne med

Læs mere

Markedsundersøgelse MAJ 2018

Markedsundersøgelse MAJ 2018 MAJ 2018 Markedsundersøgelse I samarbejde med VMware og IDG har vi interviewet 109 it-beslutningstagere i både store og små private og offentlige virksomheder i Danmark, med det formål at tage temperaturen

Læs mere

Agenda. Kort om Docpoint a/s. Passer Lasernet ind i en moderne IT-arkitektur?

Agenda. Kort om Docpoint a/s. Passer Lasernet ind i en moderne IT-arkitektur? Docpoint 2 Agenda Kort om Docpoint a/s Passer Lasernet ind i en moderne IT-arkitektur? Eksempel 1 Lasernet hos et forsikringsselskab med fokus på hvordan man løbende øger værdien af platformen. Eksempel

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

Dynamics 365 xrm. En løsning til Alternative investments og private equity

Dynamics 365 xrm. En løsning til Alternative investments og private equity Dynamics 365 xrm En løsning til Alternative investments og private equity En løsning til pensionskasser og bankers afdelinger for alternative investeringer og private equity. Bygget på Dynamics 365 tidligere

Læs mere

DI og DI ITEKs vejledning om beskyttelse mod elektronisk industrispionage fra udlandet

DI og DI ITEKs vejledning om beskyttelse mod elektronisk industrispionage fra udlandet DI og DI ITEKs vejledning om beskyttelse mod elektronisk industrispionage fra udlandet Sammenfatning Denne vejledning adresserer risikoen for industrispionage fra statssponserede aktører i udlandet mod

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence

ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence HVORFOR 2015 REVISIONEN? I en verden hvor de økonomiske, teknologiske og miljømæssige udfordringer

Læs mere

Slutkunden mærker forskellen. CASE STUDY E-supplies

Slutkunden mærker forskellen. CASE STUDY E-supplies Slutkunden mærker forskellen CASE STUDY E-supplies "Med 7 mio. transaktioner om dagen og en meget høj mængde af kritiske data, havde vi brug for en samarbejdspartner, som kunne skræddersy et sikkert system

Læs mere

EasyIQ ConnectAnywhere Release note

EasyIQ ConnectAnywhere Release note EasyIQ ConnectAnywhere Release note Version 2.4 Der er over det sidste år lavet en lang række forbedringer, tiltag og fejlrettelser. Ændringer til forudsætningerne: o Klienten skal ved førstegangs login

Læs mere

Server, storage og backup as a Service

Server, storage og backup as a Service Server, storage og backup as a Service Vi leverer server, storage og backup... Om din it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål om, hvorvidt

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Hvordan sikres investeringen i eksisterende systemer, når skyen tages i brug. Carsten Rasmussen, CTO, Capgemini Danmark A/S IDC Cloud Computing 2011

Hvordan sikres investeringen i eksisterende systemer, når skyen tages i brug. Carsten Rasmussen, CTO, Capgemini Danmark A/S IDC Cloud Computing 2011 Hvordan sikres investeringen i eksisterende systemer, når skyen tages i brug Carsten Rasmussen, CTO, Capgemini Danmark A/S IDC Cloud Computing 2011 Formål og agenda Formål Vi vil på denne workshop diskutere:

Læs mere

BROCHURE. Coromatic Service. Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg

BROCHURE. Coromatic Service. Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg BROCHURE Coromatic Service Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg Hospitaler Hovedkontorer Fuld tilgængelighed og kompetence 24/7 24/7 Service Center med akut teknikerhjælp Dækker hele

Læs mere

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator PERSONLIGHED Et par sten på vejen ser jeg som en god udfordring. Jeg er en god teamplayer altid positiv og i godt humør. Jeg siges at være loyal og behagelig. Med mere end 10 års erfaring har jeg opbygget

Læs mere

Hurtigere time-to-market - SharePoint på Microsoft Azure. Christoffer Grønfeldt, PostNord

Hurtigere time-to-market - SharePoint på Microsoft Azure. Christoffer Grønfeldt, PostNord Hurtigere time-to-market - SharePoint på Microsoft Azure Christoffer Grønfeldt, PostNord Agenda Vejen til Azure I gang med Azure Erfaringer med Azure og gode råd Fremtiden og uløste områder Spørgsmål og

Læs mere

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Danfoss-løsninger til varmepumper Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Oplev styrken ved 360 effektivitet med vores markedsførende ekspertise og brede produktportefølje til varmepumper til hjemmet

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Autodesk Design & Creation Suites Ofte stillede spørgsmål I dette dokument finder du svar på dine ofte stillede spørgsmål vedrørende det kommende ophør af salget af de nye Design & Creation Suites. 24.

Læs mere

Uddannelse: Født: 1973

Uddannelse: Født: 1973 Uddannelse: Bopæl: HD Smørum Født: 1973 Civilstand: Sprog: Gift, 2 børn Dansk, engelsk, svensk og norsk Introduktion: NJ er certificeret projektleder med fokus på infrastruktur-, implementerings-, migrerings-,

Læs mere

Installation, håndtering og opdatering af Windows Server med System Center

Installation, håndtering og opdatering af Windows Server med System Center Automatiseret og centraliseret installation, håndtering og opdatering af Windows Server Installation og vedligeholdelse af Windows Server - operativsystemerne i datacentre og på tværs af it-miljøer kan

Læs mere

Virtualisering af. v. / Ib Tordrup

Virtualisering af. v. / Ib Tordrup 1 2 Agenda Introduktion af ÅF Introduktion af VF Virtualisering af VF Opsummering og Spørgsmål 3 ÅF Energy 1 000 employees Industry 1 400 employees Infrastructure 1 200 employees Technology 800 employees

Læs mere

Det handler om mennesker.

Det handler om mennesker. Det handler om mennesker. Piiple hjælper virksomheder med at håndtere medarbejdernes netværksrelationer Hver dag deler vi vores kontaktinformationer med potentielle kunder, netværksrelationer og fremtidige

Læs mere

Telefoni, Møder, Chat, Konferencer og meget mere. Jeres nye samlede kommunikationsplatform?

Telefoni, Møder, Chat, Konferencer og meget mere. Jeres nye samlede kommunikationsplatform? Telefoni, Møder, Chat, Konferencer og meget mere Jeres nye samlede kommunikationsplatform? Bind virksomheden sammen Skype for Business samler alle dine kommunikationskanaler i ét brugervenligt produkt.

Læs mere